Info
x
Fenomene la limita cunoasterii
|
Shlomo_Mire_Ivan 1640 mesaje Membru din: 19/04/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 15:40
De la: Bi_anca, la data 2009-07-18 15:33:46.....cu mult bun simt si o gramada de sarmale...Cred ca va fi foarte apreciat la Moeciu...De la: mytcor, la data 2009-07-18 14:31:17De la: Bi_anca, la data 2009-07-18 14:19:20Mihaitza..vad ca numai "hitahitahitahitahita" ai in cap. |
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 15:48
De la: nastasemihail, la data 2009-07-18 15:36:38Sint la Am vazut. Iti multumesc pt." tratament".
|
|
9am101757 31 mesaje Membru din: 18/07/2009 |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 20:28
www.shout.ro/user.html?u=shift intrati cel mai jmecher joc........... strategie ADEVARATA!!!!!!!!!! daca te ajuta capu poti castiga si bani adevarati!!!!!!!!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 20:31
Κερδίστε συναρπαστικά έπαθλα, Σύνδεσ το παιχνίδι και μπορείτε να κερδίσετε το βραβείο που επιλέξατε.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
vizual_art 41 mesaje Membru din: 19/04/2009 Oras: Sinaia |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 21:41
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-16 17:10:08De la: vizual_art, la data 2009-07-16 17:06:02cu ignorantii mistici refuz sa dialoghez,incearca mic cretin sa ocolesti comentariile mele,te rogDe la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-16 14:11:57In toate epocile,adeptii religiei[misticii de orice fel] le-au insuflat oamenilor sa creada in multe,in dogme,in draci,ingerasi,balauri,isus,savaot,adonai,yahwe,elohim etc.,nereusind insa sa le spuna cum sa obtina credinta adevarata. Acesti paraziti si slugile lor nu au afirmat niciodata faptul ca adevarata credinta este o stare de spirit care poate fi indusa prin AUTOSUGESTIE. Credinta adevarata este,,comportamentul chimic'' care imbinat cu puterea AUTOSUGESTIEI sta la baza oricarui,,miracol'' sau,,mister'' care nu poate fi analizat de legile STIINTEI. ceia ce fac eu aici se numeste dialog , asa face toata lumea deobicei cand vrea sa-si spuna parerea uneori se poate sa fii contrazis in ce ai afirmat , dar este dfe preferat sa aduci argumente si nu jigniri se mai poate sa nu gasesti acele argumente si e mai usor sa arunci cu ceva la nimereala eu nu ma simt jignit dar gandestete ca lumea si semenii se cunosc doar prin dialog e una din disciplinile de care vorbesc acei "mistici pe care-i respect atat de mult |
|
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 21:48
De la: vizual_art, la data 2009-07-18 21:41:57hai ca sa nu te injur ca esti bou si citesti numai ce-ti convine,uite,te rog citeste in continuarea acestui mesaj si vei afla ce te intereseaza,daca vrei dialog si mai ai intrebari,BE MY GUEST!De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-16 17:10:08De la: vizual_art, la data 2009-07-16 17:06:02cu ignorantii mistici refuz sa dialoghez,incearca mic cretin sa ocolesti comentariile mele,te rogDe la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-16 14:11:57In toate epocile,adeptii religiei[misticii de orice fel] le-au insuflat oamenilor sa creada in multe,in dogme,in draci,ingerasi,balauri,isus,savaot,adonai,yahwe,elohim etc.,nereusind insa sa le spuna cum sa obtina credinta adevarata. Acesti paraziti si slugile lor nu au afirmat niciodata faptul ca adevarata credinta este o stare de spirit care poate fi indusa prin AUTOSUGESTIE. Credinta adevarata este,,comportamentul chimic'' care imbinat cu puterea AUTOSUGESTIEI sta la baza oricarui,,miracol'' sau,,mister'' care nu poate fi analizat de legile STIINTEI.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 21:49
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-17 09:51:28De la: shanice, la data 2009-07-16 20:28:45hai sa-mi fac mila de tov. cu viziuni de arta:incearca sa intelegi ca un organism uman este o intreaga uzina chimica si in momentele grele sau de bucurie,tristete,fericire etc. in acest organism au loc anumite transformari chimice de multe ori de neinteles chiar de stiinta sec21,asta este pe larg,daca doresti detalii, intreaba-ma si discutamDe la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-16 17:10:08De la: vizual_art, la data 2009-07-16 17:06:02cu ignorantii mistici refuz sa dialoghez,incearca mic cretin sa ocolesti comentariile mele,te rogDe la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-16 14:11:57In toate epocile,adeptii religiei[misticii de orice fel] le-au insuflat oamenilor sa creada in multe,in dogme,in draci,ingerasi,balauri,isus,savaot,adonai,yahwe,elohim etc.,nereusind insa sa le spuna cum sa obtina credinta adevarata. Acesti paraziti si slugile lor nu au afirmat niciodata faptul ca adevarata credinta este o stare de spirit care poate fi indusa prin AUTOSUGESTIE. Credinta adevarata este,,comportamentul chimic'' care imbinat cu puterea AUTOSUGESTIEI sta la baza oricarui,,miracol'' sau,,mister'' care nu poate fi analizat de legile STIINTEI.
|
|
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 21:50
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-17 11:50:46De la: stefanescu_gerard, la data 2009-07-17 11:17:38pai eu i-am oferit o explicatie pe larg lu' nenea artistu',l-am rugat daca vrea mai multe detalii sa mi le ceara,normal ca fara ajutorul energiei solare si cea a maicii geea nu se poate obtine mai nimic pe planeta pamant,astept intrebari sau nelamuriri de la vizionaru' cel cu arteleDe la: vizual_art, la data 2009-07-16 17:06:02De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-16 14:11:57In toate epocile,adeptii religiei[misticii de orice fel] le-au insuflat oamenilor sa creada in multe,in dogme,in draci,ingerasi,balauri,isus,savaot,adonai,yahwe,elohim etc.,nereusind insa sa le spuna cum sa obtina credinta adevarata. Acesti paraziti si slugile lor nu au afirmat niciodata faptul ca adevarata credinta este o stare de spirit care poate fi indusa prin AUTOSUGESTIE. Credinta adevarata este,,comportamentul chimic'' care imbinat cu puterea AUTOSUGESTIEI sta la baza oricarui,,miracol'' sau,,mister'' care nu poate fi analizat de legile STIINTEI.
|
|
|
|
|
vizual_art 41 mesaje Membru din: 19/04/2009 Oras: Sinaia |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 22:11
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-18 21:50:13De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-17 11:50:46[/quoDe la: stefanescu_gerard, la data 2009-07-17 11:17:38pai eu i-am oferit o explicatie pe larg lu' nenea artistu',l-am rugat daca vrea mai multe detalii sa mi le ceara,normal ca fara ajutorul energiei solare si cea a maicii geea nu se poate obtine mai nimic pe planeta pamant,astept intrebari sau nelamuriri de la vizionaru' cel cu arteleDe la: vizual_art, la data 2009-07-16 17:06:02De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-16 14:11:57In toate epocile,adeptii religiei[misticii de orice fel] le-au insuflat oamenilor sa creada in multe,in dogme,in draci,ingerasi,balauri,isus,savaot,adonai,yahwe,elohim etc.,nereusind insa sa le spuna cum sa obtina credinta adevarata. Acesti paraziti si slugile lor nu au afirmat niciodata faptul ca adevarata credinta este o stare de spirit care poate fi indusa prin AUTOSUGESTIE. Credinta adevarata este,,comportamentul chimic'' care imbinat cu puterea AUTOSUGESTIEI sta la baza oricarui,,miracol'' sau,,mister'' care nu poate fi analizat de legile STIINTEI. |
|
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 22:26
De la: vizual_art, la data 2009-07-18 22:11:14De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-18 21:50:13am acceptat dialogul cu tine din prea multa intelegere si toleranta,asa ca te rog nu fa pe victima si pe ipocritu' te-am rugat frumos daca vrei sa afli ceva sa intrebi numai si ti se va raspunde,numai sa iesi de sub imperiul dogmelor si al intunericului religios,in rest s-auzim numai de bine!De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-17 11:50:46[/quoDe la: stefanescu_gerard, la data 2009-07-17 11:17:38pai eu i-am oferit o explicatie pe larg lu' nenea artistu',l-am rugat daca vrea mai multe detalii sa mi le ceara,normal ca fara ajutorul energiei solare si cea a maicii geea nu se poate obtine mai nimic pe planeta pamant,astept intrebari sau nelamuriri de la vizionaru' cel cu arteleDe la: vizual_art, la data 2009-07-16 17:06:02De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-16 14:11:57In toate epocile,adeptii religiei[misticii de orice fel] le-au insuflat oamenilor sa creada in multe,in dogme,in draci,ingerasi,balauri,isus,savaot,adonai,yahwe,elohim etc.,nereusind insa sa le spuna cum sa obtina credinta adevarata. Acesti paraziti si slugile lor nu au afirmat niciodata faptul ca adevarata credinta este o stare de spirit care poate fi indusa prin AUTOSUGESTIE. Credinta adevarata este,,comportamentul chimic'' care imbinat cu puterea AUTOSUGESTIEI sta la baza oricarui,,miracol'' sau,,mister'' care nu poate fi analizat de legile STIINTEI.
|
|
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 22:30
Biblia Biblia
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 22:57
De la: Bi_anca, la data 2009-07-18 15:33:46De la: mytcor, la data 2009-07-18 14:31:17De la: Bi_anca, la data 2009-07-18 14:19:20Mihaitza..vad ca numai "hitahitahitahitahita" ai in cap. |
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 23:05
De la: mytcor, la data 2009-07-18 22:57:22De la: Bi_anca, la data 2009-07-18 15:33:46De la: mytcor, la data 2009-07-18 14:31:17De la: Bi_anca, la data 2009-07-18 14:19:20Mihaitza..vad ca numai "hitahitahitahitahita" ai in cap. Quod erat demonstradum !!!! Tin sa precizez ca nu sufar de constipatie, si nici de alte IREGULARITATI. Sunt doar bolnava de "PUS PUNCTUL PE i " ! Uite un exemplu: Inteligenta nu e insotita intotdeauna de alte calitati. Spre profunda mea dezamagire.... Respectele mele domnule ...mbe
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 07:54
si tu vrei sa spui @florine ca ai detine adevarul de ne inviti sa te-ntrebam de nu stim ceva ? adica tu le sti pe toate ? Niciodata n-ai sa sti tot,Florine si cu cit afli mai multe,cu atita iti dai seama ca inca nu sti nimic ! nu mai fi atit de mindru de tine,ca-i un pic jenant !.... ai facut paralelismul intre elementele chimice dintr-o bucatarie, care se combina intr-o reactie chimica ....dar innafara de energia pamintului si solara,adusa-n discutie de ART, afla ca MINA care manevreaza acele elemente chimice,are propria energie care se adauga la ecuatia respectiva ! asa se face ca folosind aceleasi ingrediente, unei persoane ii iese o bunatate de mincare ,iar alteia un fis ! si sa mai sti : o Stare MODIFICATA de CONSTIINTA,indusa de Cunoasterea facuta pas cu pas + Iubire,il conduc pe om la revelatie si ,dupa ti-am mai spus NIMENI nu poate sa ti-o dea pe tava si nici nu se vinde ! cine cauta,gaseste prin stradania strict personala ! toti invatatorii spirituali,indiferent cum isi zic, te conduc doar pina la Poarta Cunoasterii Ultime ....de acolo,esti Singur ! vorba vine,ca nu esti niciodata singur !
|
|
9am064902 3 mesaje Membru din: 1/06/2009 |
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 17:10
teme noi
efectele magnetoterapiei asupra oamenilor scrierile generalului EMIL STREINU |
|
9am064902 3 mesaje Membru din: 1/06/2009 |
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 17:17
razboiul psihotronic sau razboiul informational care e mai interesant
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 21:27
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-18 20:31:06Κερδίστε συναρπαστικά έπαθλα, Σύνδεσ το παιχνίδι και μπορείτε να κερδίσετε το βραβείο που επιλέξατε. ba tu
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 21:28
De la: gabigabi, la data 2009-07-19 07:54:58si tu vrei sa spui @florine ca ai detine adevarul de ne inviti sa te-ntrebam de nu stim ceva ? adica tu le sti pe toate ? Niciodata n-ai sa sti tot,Florine si cu cit afli mai multe,cu atita iti dai seama ca inca nu sti nimic ! nu mai fi atit de mindru de tine,ca-i un pic jenant !.... ai facut paralelismul intre elementele chimice dintr-o bucatarie, care se combina intr-o reactie chimica ....dar innafara de energia pamintului si solara,adusa-n discutie de ART, afla ca MINA care manevreaza acele elemente chimice,are propria energie care se adauga la ecuatia respectiva ! asa se face ca folosind aceleasi ingrediente, unei persoane ii iese o bunatate de mincare ,iar alteia un fis ! si sa mai sti : o Stare MODIFICATA de CONSTIINTA,indusa de Cunoasterea facuta pas cu pas + Iubire,il conduc pe om la revelatie si ,dupa ti-am mai spus NIMENI nu poate sa ti-o dea pe tava si nici nu se vinde ! cine cauta,gaseste prin stradania strict personala ! toti invatatorii spirituali,indiferent cum isi zic, te conduc doar pina la Poarta Cunoasterii Ultime ....de acolo,esti Singur ! vorba vine,ca nu esti niciodata singur !
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 21:36
De la: 9am064902, la data 2009-07-19 17:17:06 linistea de dupa orice fel de razboi. atunci se creeaza. In razboi doar se distruge.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1086 mesaje Membru din: 7/07/2009 |
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 21:41
De la: 9am064902, la data 2009-07-19 17:17:06 ambele...cine incepe?
|
|
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 21:49
De la: ioa_d, la data 2009-07-19 21:41:01De la: 9am064902, la data 2009-07-19 17:17:06 Bate-te cu Florin, ca e f agresiv si dornic de orice disputa.
|
|
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 21:51
nu ma bat cu nimeni (o mica exceptie doar). vroiam sa discutam si sa vedem pareri diferite
|
|
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 21:53
De la: ioa_d, la data 2009-07-19 21:51:24nu ma bat cu nimeni (o mica exceptie doar). vroiam sa discutam si sa vedem pareri diferite Vezi ce postezi in seara asta, ca am chef de cearta. Ma doare rau, nu stiu ce, burta. Nu e ce crezi, o viroza. Sint f nervos si pe negativ. Fac praf pe oricine intra pe partea veninoasa a vietii. acum e a mea. S-ar putea sa fie si de la bila.
|
|
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 21:55
...ad ibum?..
|
|
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 21:58
De la: mytcor, la data 2009-07-19 21:55:24...ad ibum?.. Si eu stiu sa injur. E o viroza. Fiindca ultima oara o ruda a avut si ea aceleasi simptome. Acum e mai slaba. La distanta de 5 luni. Deci fac anticorpi la ea. Vezi ca nu am chef de glume, chiar deloc.
|
|
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 21:59
De la: nastasemihail, la data 2009-07-19 21:53:16De la: ioa_d, la data 2009-07-19 21:51:24nu ma bat cu nimeni (o mica exceptie doar). vroiam sa discutam si sa vedem pareri diferite daca esti prost dispus, ma abtin...mai e cineva prost dispus pe forum care se tot leaga de viata mea, si chiar nu am chef de certuri cred ca se indispune numa cand vede ca postez in fine, incepe sa vedem, iese sau nu cu scandal?
|
|
Fosta membra 9am.ro 2055 mesaje Membru din: 21/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 22:02
Florin te invita la o prafuiala e tare curios cum il faci tu praf
|
|
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 22:03
De la: ioa_d, la data 2009-07-19 21:59:54De la: nastasemihail, la data 2009-07-19 21:53:16De la: ioa_d, la data 2009-07-19 21:51:24nu ma bat cu nimeni (o mica exceptie doar). vroiam sa discutam si sa vedem pareri diferite Ma indispune bataia de joc la adresa altora si a mea bineinteles. Nu glumele inocente. Si chemarile la razboi. De obicei cei care cheama la razboi dispar cind incepe si apar sa culeaga roadele. Crede-ma ca stiu ce spun. Mai putin demonstratiile. Alea se fac cu multi.
|
|
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 22:05
De la: camelia75, la data 2009-07-19 22:02:24Florin te invita la o prafuiala e tare curios cum il faci tu praf El o sa apara cind sint calm, sa isi bata joc. Daca vrea injuraturi sa apara.
|
|
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 22:08
De la: nastasemihail, la data 2009-07-19 21:58:23a repede 1...De la: mytcor, la data 2009-07-19 21:55:24...ad ibum?.. ...'ai nu te coflesi ashe derpede ! |
|
|
|

limita cunoasterii. Sint batrin.
razboiul psihotronic sau razboiul informational care e mai interesant