Info
x
Fenomene la limita cunoasterii
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 23:51
De la: nastasemihail, la data 2009-07-27 21:06:37Am auzit de asa ceva. Dar atit. Oral.... Psi Factor.....un episod cu un tip ff timid, care face un salt cu parasuta.....Genul de tip ghinionist, care calca mereu in strachini.... Sare cu parasuta si ..NU I SE DESCHIDE !!!! Pana aici totul era de asteptat...NUMAI CA; in apropiera pamantului, decelereaza si aterizeaza usor, de parca ar fi levitat dupa dorinta. Era exact ca in Superman. Doar ca era caz real. A, daca isi lua parasuta in spinare, tipul cadea ca bolovanul !
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 03:38
De la: 999florin, la data 2009-07-27 21:02:32De la: nastasemihail, la data 2009-07-27 19:33:15Cunoasteti un caz de om care cind a cazut de la inaltime, a avut o senzatie de pierdere a timpului si a cazut ...lin. Fara nici o leziune, in picioare. eu am auzit de asa ceva. Cine poate spune sau o relatare pe internet. Acum sa nu spuneti de sute...ca ma duc la plimbare.mihaita,io stiu numai cazul meu cand am sarit de la etajul doi la cutremurul din'77 si mi-am fracturat picioru',de cadere lina nu am auzit,nici nu am simtit asa ceva Si eu am cazut de pe valul de 40 cm al undelor, dar etajul 2... Dar ti-ai recuperat si ce era sus?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 03:40
De la: Bi_anca, la data 2009-07-27 23:51:04E, o chestie de genul asta. Deci a aparut clar un caz de levitatie spontana, inconstienta. probabil mai sint cazuri.De la: nastasemihail, la data 2009-07-27 21:06:37Am auzit de asa ceva. Dar atit. Oral....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 666 mesaje Membru din: 24/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 03:42
cand esti mahmur cred ca totul este la limita cunoasterii !!!
Adevarat ca mai cinstit lucru nu este in lume, si mai scump si mai curat, decat omul procopsit la invatatura. - Mihail Sadoveanu
|
|
Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 03:53
De la: AMIRALUL, la data 2009-07-28 03:42:27cand esti mahmur cred ca totul este la limita cunoasterii !!!De asta se enerveaza multi cind dau de topicul asta sau de mine. Ca eu nu voi mai fi mahmur. E proiectul meu de viitor. De fapt nici nu am prea fost la viata mea.
|
|
Fosta membra 9am.ro 666 mesaje Membru din: 24/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 03:55
De la: nastasemihail, la data 2009-07-28 03:53:20pai daca ai renuntat la termoficare ...De la: AMIRALUL, la data 2009-07-28 03:42:27cand esti mahmur cred ca totul este la limita cunoasterii !!!De asta se enerveaza multi cind dau de topicul asta sau de mine. Ca eu nu voi mai fi mahmur. E proiectul meu de viitor. De fapt nici nu am prea fost la viata mea.
Adevarat ca mai cinstit lucru nu este in lume, si mai scump si mai curat, decat omul procopsit la invatatura. - Mihail Sadoveanu
|
|
Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 04:40
De la: AMIRALUL, la data 2009-07-28 03:55:50Nu am renuntat, dar nu se stie in viitor. Eu sint cu curentul electric. Sint innebunit dupa el. As folosi numai din asta. L-as lua si la plimbare....De la: nastasemihail, la data 2009-07-28 03:53:20pai daca ai renuntat la termoficare ...De la: AMIRALUL, la data 2009-07-28 03:42:27cand esti mahmur cred ca totul este la limita cunoasterii !!!De asta se enerveaza multi cind dau de topicul asta sau de mine. Ca eu nu voi mai fi mahmur. E proiectul meu de viitor. De fapt nici nu am prea fost la viata mea.
|
|
Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 04:41
De la: AMIRALUL, la data 2009-07-28 03:55:50De la: nastasemihail, la data 2009-07-28 03:53:20pai daca ai renuntat la termoficare ...De la: AMIRALUL, la data 2009-07-28 03:42:27cand esti mahmur cred ca totul este la limita cunoasterii !!!De asta se enerveaza multi cind dau de topicul asta sau de mine. Ca eu nu voi mai fi mahmur. E proiectul meu de viitor. De fapt nici nu am prea fost la viata mea. Ma, ce insinuezi tu acolo....
|
|
|
|
|
vizual_art 41 mesaje Membru din: 19/04/2009 Oras: Sinaia |
Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 14:59
De la: 999florin, la data 2009-07-22 12:13:09Puterea constiintei |
|
stefanescu_gerard 95 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 10:33
De la: vizual_art, la data 2009-07-28 14:59:10De la: 999florin, la data 2009-07-22 12:13:09Puterea constiintei |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 August 2009, ora 22:56
Copil sirena nascut in Brasov
Medicii din Brasov s-au confruntat pentru a doua oara in acest an cu sirenomelia, malformatie extrem de rara in randul nou-nascutilor Nou-nascutul a trait doar 40 de minute de la nastere. „In mod obisnuit acesti copii nu supravietuiesc, pentru ca se nasc fara rinichi si au picioarele in forma de inotatoare. Pentru a-i tine in viata ar trebui sa le facem mai intai transplant de rinichi, ceea ce este foarte complicat in cazul lor. Sansele de supravietuire sunt zero“, a declarat dr. Ioan Oprea, seful sectiei de Neonatologie a Maternitatii Brasov, potrivit Adevarul. Cuzele aparitiei sirenomeliei pot fi genetice sau pot aparea daca mama lucreaza intr-un mediu unde se foloseste cadmiu si dioxina, potrivit medicilor. Malformatie se inregistreaza o data la circa 120.000 de nasteri si este provocata de o comprimare anormala a picioarelor, care „fuzioneaza“ in timpul evolutiei fatului.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 August 2009, ora 04:16
De la: 999florin, la data 2009-08-11 22:56:23Copil sirena nascut in Brasov Florinel...asta e un caz de malformatie congenitala...n-are treaba cu topicul asta.
|
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 August 2009, ora 11:59
De la: Bi_anca, la data 2009-08-12 04:16:25De la: 999florin, la data 2009-08-11 22:56:23Copil sirena nascut in Brasov : Domnita, aici e mana de extraterestru,sigur extraterestru a fecundat-o pe mama lui ! sml-love0049:
Ticu
|
|
plesuardei 245 mesaje Membru din: 3/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 August 2009, ora 12:46
Mana de extraterestru?Din ciclul poziltii sexuale,fisting cu extraterestrul.
Daca-si punea manusi,se evita sarcina.
|
|
Postat pe: 12 August 2009, ora 15:42
De la: aureldimaa, la data 2009-08-12 12:46:57Mana de extraterestru?Din ciclul poziltii sexuale,fisting cu extraterestrul.Si daca dormea evita tot.
|
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 August 2009, ora 19:23
De la: aureldimaa, la data 2009-08-12 12:46:57Mana de extraterestru?Din ciclul poziltii sexuale,fisting cu extraterestrul. Adica numai la noi se folosesc balonasele ?
Ticu
|
|
peetrut 1 mesaj Membru din: 28/06/2009 |
Postat pe: 13 August 2009, ora 00:10
cam patetici,mai ales chestia cu mirosul frunzelor sau al florilor,deja un sablon banal ,probabil cineva cu nivel sub-mediu care vrea sa para interesant si cam atit.....cit despre subiectul propriu-zis stiti cum este;un nebun arunca o piatra in apa si sar 10 'intelepti's-o gaseasca....logic vorbind exista o linie clara cauza-efect care ar trebui sa explice simplu si fara echivoc asa zisele vise premotionale sau fenomene deja-vu;,...si atunci ,daca gindesti sau existi,cum zicea gambetta -vb lu nenea iancu,iti dai seama ca tre sa te-ntrebi ca tot romanu' impartial pen-ce neica toate fenomenile astea pe care nici nu stiti sa le pronuntati corect dar sa le scrieti cum trebuie,pen-ce neicusorule ele,fenomenele,deh.care va sa zica sa existe???????-adica ele n-are nici un scop sau sens?????cumva se misca natural???de ce se manifesta numa la unii????astia de visati sunteti mai evoluati sau de fapt handicapati,unele teorii sustin ca la asemenea persoane anumite zone ale creerului nu functioneaza normal adica poa sa fie vorba si de o hiperactivitate si dam de alta vorba sanatoasa ca; cica unde-i multa minte e si multa prostie,.....pina la urma fiecare decide unde vrea sa fie incadrat ...hai o zi buna in continuare sper sa nu va visez pa vreunu dintre voi ,nu de alta dar nu vreau sa ma dezamagiti....ciau,sa nu cumva sa -mi raspundeti nu citesc anonime si daca e tradare voi sa stiu si eu!!!!!!!!!!!!
|
|
Postat pe: 13 August 2009, ora 00:19
De la: Bi_anca, la data 2009-08-12 04:16:25da' cine are treaba cu topicu' asta???ca io nu citi pe nimeni inca sa aiba treaba cu topicu',toti se invart precum pisica in juru' cozii,io zic sa-i taiem coada lu' ala care are treaba,poa' sa ninga,poa' sa ploua,mi se rupe drept in doua,io n-am treaba,tu n-ai treaba si-n noi doi un suflet bate,hai s-o dam la cotitura sa le varam pumnu-n gura,dac-o vrea si de-o putea ne-o vari si el ceva,mult noroc si la mai mare,ia mai manati mai,HAI,HAI,STAIDe la: 999florin, la data 2009-08-11 22:56:23Copil sirena nascut in Brasov
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 13 August 2009, ora 04:10
Pe 14 octombrie vin extraterestrii Un medium australian sustine ca, printr-o cale de comunicare psihica, a fost contactat de fiinte cosmice care i-au transmis ca vor veni pe Terra la mijlocul lunii viitoare. O actrita australiana de origine britanica, avand veleitati de medium, a anuntat inca de luna trecuta ca, folosindu-se de corpul sau, entitati extraterestre au trimis un mesaj prin care omenirea trebuie sa se pregateasca pentru o vizita interplanetara oficiala, relateaza site-ul ufodigest.com. Blossom Goodchild, mediumul in cauza, a pus la dispozitia publicului larg si textul mesajului extraterestru, prin care „vizitatorii“ isi anunta sosirea. Mai mult, ea este sustinuta in afirmatii si de scriitorul de succes Dannion Brinkley, care si-a descoperit capacitati extrasenzoriale deosebite dupa ce a fost lovit de trei ori de fulger.
|
|
Postat pe: 13 August 2009, ora 06:43
Mai lasa-mi topicul in pace cu chestii din astea, ca ma infurii....
|
|
Postat pe: 13 August 2009, ora 06:45
De la: nastasemihail, la data 2009-08-13 06:43:42Mai lasa-mi topicul in pace cu chestii din astea, ca ma infurii....bei un ceai,faci un masaj si-ti trece
|
|
Postat pe: 13 August 2009, ora 06:46
De la: 999florin, la data 2009-08-13 00:19:38De la: Bi_anca, la data 2009-08-12 04:16:25da' cine are treaba cu topicu' asta???ca io nu citi pe nimeni inca sa aiba treaba cu topicu',toti se invart precum pisica in juru' cozii,io zic sa-i taiem coada lu' ala care are treaba,poa' sa ninga,poa' sa ploua,mi se rupe drept in doua,io n-am treaba,tu n-ai treaba si-n noi doi un suflet bate,hai s-o dam la cotitura sa le varam pumnu-n gura,dac-o vrea si de-o putea ne-o vari si el ceva,mult noroc si la mai mare,ia mai manati mai,HAI,HAI,STAIDe la: 999florin, la data 2009-08-11 22:56:23Copil sirena nascut in Brasov Daca tu nu ai treaba cu nimic in general, nu inseamna ca nu are treaba nimeni cu topicul asta. Du-te si joaca-te pe ale tale si scuteste-ma cu injuriile tale. Peste tot unde vezi trafic te bagi sa faci praf tot offtopic. Ai grija ca ma infurii.
|
|
Postat pe: 24 August 2009, ora 05:57
Un fenomen care are deja o explicatie, in sensul de cine face cercurile din lanuri. Dar cine sint aceste fiinte....mai cautam.
|
|
9am10015 11 mesaje Membru din: 12/03/2009 |
Postat pe: 26 August 2009, ora 23:23
despre notiunea de timp si cit e de relativ -cine stie unde pot gasi informatii?
|
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 03:07
De la: 9am10015, la data 2009-08-26 23:23:13despre notiunea de timp si cit e de relativ -cine stie unde pot gasi informatii? Asteapta si tu pina in 2030. Sau infurie-te, munceste mult, fa sport mult. Stai linistit o juma de zi intr-un colt de camera. Fa un concediu cu cortul. In toate situatiile astea timpul curge diferit.
|
|
Fosta membra 9am.ro 43 mesaje Membru din: 5/08/2009 |
Postat pe: 27 August 2009, ora 09:33
Uneori ni se intampla chestii ciudate pe care nu ni le putem explica. Eu personal am patit de mai multe ori, aveam fetita mica si se juca cu mai multi copii in scara blocului. Faceam mancare si la un moment dat am avut in fata ochilor o imagine cu fetita mea care si-a prins mana in usa blocului, nu a trecut un minut si am auzit plangand. Era exact scena pe care o vazusem in minte anterior. Sau cand cineva te priveste, simti asta fara sa fi vazut persoana respectiva. Sau vise care peste ani apar real, exact ca in vis. Vise banale in care eram intr-un loc oarecare si nu faceam nimic special.
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 August 2009, ora 11:07
upsss ! cit de "relativ" poate fi perceput timpul,cred ca ai vrut sa spui ! cutremurul din ' 77 a durat 1,20 min...daca-mi mai aduc bine aminte....important insa e ca,acel minut s'un pic ,a durat in perceptia mea ,ingrozitor de mult !
|
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 16:31
De la: gabigabi, la data 2009-08-27 11:07:55upsss ! cit de "relativ" poate fi perceput timpul,cred ca ai vrut sa spui ! cutremurul din ' 77 a durat 1,20 min...daca-mi mai aduc bine aminte....important insa e ca,acel minut s'un pic ,a durat in perceptia mea ,ingrozitor de mult ! Ba nu, eu mai vroiam....
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 01:08
Eu am vazut de citeva ori, cu ochii deschisi un fel de mormoloci miscatori. In toate directiile. Si nu sint de la ochi. Le stiu pe alea. Sint independente noua. Sint semistravezii. Se vad cel mai bine pe un nor cumulus inainte de ploaie si cind bate soarele in nor. Parca ar fi ceva viu. Multi au vazut. Se pare ca e o forma de viata. Incercati si voi. E fascinant.
|
|
royan32 291 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 21:18
am mai discutat despre acesti.... mormoloci, ne-am si impartit in 2 tabere:unii ca sunt fosfene si altii ca sunt altceva, ai uitat?
daca te concentrezi le vezi si fara nor de ploaie, sau mai bine zis daca vrei sa le vezi. poate atunci cand e nor si stii unde sa te uiti le vezi fara dificultate. |
|
|
|

: