Info
x
Stie cineva care e muzica adevarata, de valoare? aveti exemple?
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 12:09
De la: dagaio, la data 2008-11-16 04:57:49Tot pentru tine mytcor o surpriza : ..Mi-a placeat pt. @ dagaio de la @ mytcor...........Yehudi Menuhin plays Malaguena by Sarasate |
|
minutemaid 88 mesaje Membru din: 18/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 14:13
Dedicatie speciala pentru toti utilizatorii forumului!!!!!
"Life is life"----- Opus
|
|
dagaio 1073 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 16:12
MULTUMESC mytcor!
MULTUMIM minutemaid! Muzica poate face minuni, nu-i asa? |
|
alincaba 138 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 17:06
Ma bag si eu aici putin.. ca vreau doar sa imi ziceti ceva ce chiar am fost intodeauna curios...
Fiecare are o melodie anume care atunci cand se gandeste la persoana pe care o iubeste sau a iubit`o cel mai mult... Sunt curios la voi care e..... Chiar daca ai pierdut demult aceea persoana.. totusi.. o melodie anume te face sa o simti aproape.... A mea e bonnie tyler- Total eclipse of the Heart... a voastra care e..?:) O zi frumoasa.... |
|
statelucia 28 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 20:34
Muzica de orice gen este placuta. Depinde de gustul fiecaruia. Muzica ascultata in casa sau pe unde frecventeaza. Un exemplu care ma scoate din sarite este ca balada lui Ciprian Porumbescu a fost mixata si multora le plac.Iar mie mi se pare ca este o blasfemie adusa muzicii. Eee ? Ce ziceti ?
|
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 20:41
Draga alincaba,
eu cu sotul meu avem vreo 4 melodii ale noastre: 1. Joe Cocker - You Are So Beautiful 2. Bill Medly & Jennifer Warren - Time Of My Life 3. Sonny & Cher - I Got You Babe 4. Neil Diamond - Hello |
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 21:07
da:) interesante piesele.. am vazut k unele is destul de diferite.. kred ca is pt diferite momente.. :)
Eu am doar una.. dar cine stie.. poate mai vin altele..:) Have a nice day:) |
|
Fosta membra 9am.ro 534 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 22:44
De la: alincaba, la data 2008-11-16 17:06:50Ma bag si eu aici putin.. ca vreau doar sa imi ziceti ceva ce chiar am fost intodeauna curios... www.youtube.com/watch?v=N-roGMGyFu0
|
|
|
|
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 22:50
www.youtube.com/watch?v=s5Z2gR-lOXY
cum zici... imi aminteste de un om pe care l-am pierdut demult...
|
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 23:05
mona.. ce sa zic.. melodia je t`aime a lui fabiania ma emotioneaza de fiecare data.. dar multumesc pt video-ul acela.. acolo e chiar emotionanta.. m`a miskat... tks..:)
|
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 23:42
Draga monasimona,
WOW! Foarte frumos! Multumesc, nici nu stiam de piesa. Iar inregistrarea chiar m-a facut sa plang. SUPERB!
|
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 23:46
Desigur ca si ABBA nu trebuie sa lipseasca dintre preferintele noastre.
Si cum spun tocmai cei de la ABBA : THANK YOU FOR THE MUSIC! |
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 23:55
De la: dagaio, la data 2008-11-16 23:42:00Draga monasimona, Mda, si pe mine ma face sa plang... asa ca prefer sa n-o ascult... prea des, mai ales ca este toamna ...anotimpul asteniilor....
|
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 00:04
De la: alincaba, la data 2008-11-16 23:05:31mona.. ce sa zic.. melodia je t`aime a lui fabiania ma emotioneaza de fiecare data.. dar multumesc pt video-ul acela.. acolo e chiar emotionanta.. m`a miskat... tks..:) Tu ai suferit recent o deceptie, Alin? Am vazut si pe alt topic... Ce ai patit? Sper ca e doar astenia... o sa treaca, toate trec si inca ceva: www.youtube.com/watch?v=gPRESlT4Ccg Besame Mucho este una dintre cele mai frumoase, dar si triste melodii de dragoste, din toate timpurile. Desi Cesara Evora a facut-o celebra, mie imi place mult interpretata de un tenor - Andrea Bocelli. Versurile sunt minunate: Kiss me, kiss me a lot kiss me as if this night was the last Kiss me, kiss me a lot that I am afraid of loosing you later. I want you to be near to see myself through your eyes to see you close to me Think that maybe tomorrow I'll be very far away from here, away from you. kiss me.. |
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 00:16
Mona.. f tare :)
nu .. nu am suferit nici o deceptie....:) asha mai demult.. am avut si eu o tristete mare dar deja a trecut mult si multe... dar uite ca, cateodata... tot acolo imi e capul:).... In fine.... cred ca ii astenia.. in rest in chiar ok.... dar cand aud piesa care ma face sa imi amintesc..uhhhhhhhh e trist...:) www.youtube.com/watch?v=KTfM92oPHHg&feature=related si asta e f tare video`ul.... N buna:) |
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 03:09
De la: alincaba, la data 2008-11-17 00:16:42Mona.. f tare :) Da, o intamplare trista si un gest minunat... asa e viata. Foarte frumoase melodiile voastre... toate! Le-am ascultat cu placere. O melodie draga mie: www.youtube.com/watch?v=19rC-Fl-KwM Noapte buna! :) |
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 19:14
De la: minutemaid, la data 2008-11-03 00:13:03In Romania nu prea se asculta muzica franceza. Eu ascult cu palcere muzica franceza. Melodia mea de suflet care-mi trezeste amintiri si ma impresioneaza pana la lacrimi, este "Je t'aime" in intrepretarea Larei Fabian si in special intrepretarea din concertul de Anul Nou 2002 pe car eam postat-o ieri aici. Imi place sa-i ascult in franceza pe Charles Aznavour, Demis Roussos si Mireille Mathieu si pe Celine Dion, Patricia Kaas atat in franceza cat si in engleza. Imi plac aceste piese, de exemplu: C. Aznavour & P. Kaas : Que c'est triste Venise www.youtube.com/watch?v=fF9f5W32Emw&feature=related Va amintiti Ally Mc Beal? imi place grozav Barry White dance, mai stiti? Acelasi Barry White, printre cei mai iubiti cantareti pop-dance din America ultimilor ani, canta impreuna cu Luciano pavarotti: You're The First, The Last, My Everything: www.youtube.com/watch?v=-McQLoBX_IA&feature=related Un alt muzician complet, pe care il apreciez foare mult, este Ennio Morricone. Ascult cu multa placere toate piesele lui, dar cel mai mult imi place Chi Mai, coloana sonora a filmului Anonimul Venetian. Remember? www.youtube.com/watch?v=skk9vfoUJXc in alta ordine de idei, ascult cu placere balade rock! Pare straniu, sunt genuri complet diferite, dar suna grozav de bine baladele rock si au videoclip-uri si versuri minunate: Exemple romanesti: IRIS - Vino pentru totdeauna www.youtube.com/watch?v=TTmCW_ZG8aM Crago - Ploaia www.youtube.com/watch?v=GcxkSdQ24Hs Dintre piesele formatiilor rock din straianatate amintesc: Guns N' Roses - November Rain www.youtube.com/watch?v=siBoLc9vxac ...sau chiar Metallica - ONE www.youtube.com/watch?v=JwW9L_qzqp8 va doresc auditie placuta si o seara minunata alaturi de cei dragi.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 22:49
De la: alincaba, la data 2008-11-17 00:16:42Mona.. f tare :) Asculta BACH, si-ti trece astenia si tristetile. Crede-ma! Eu cand sunt suparata ascult Bach...si-mi trece! |
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 00:19
Draga monasimona,
Ce ne spui este foarte frumos. Adevarate incantari! Apropo de Ally Mc Beal ( un serial care m-a binedispus intotdeauna - foarte simpatic totul inclusiv muzica ) si coloana sonora, sigur va dati seama ce impact are muzica asupra auditorului unui film, atunci cand este inteligent aplicata actiunilor sau starilor din film. Muzica de film poate fi atat de expresiva si convingatoare incat poti sa inchizi ochii si doar ascultand coloana sonora sa intelegi mesajul acelui film. Curios uneori ca nu stii de ce ti-a placut atat de mult un film. Ce sarac era fara coloana sonora. Care este muzica de film pe care o apreciati cu adevarat si va place sa o reascultati de cate ori aveti ocazia? |
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 00:53
Doamne, cata armonie ... nu-mi vine sa cred.
Aproape ca nu-mi mai vine sa scriu So, Lady, you are wonderful to night ... Ma bag si eu cu Erik Clapton si cu Vulturii. Asta daca nu ma dati afara...
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 02:28
Draga "atotputernicule",
bine ai venit! Si mie imi place Eric Clapton. Spune-ne mai multe! Scuze, despre ce "Vulturii" vorbesti? |
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 03:30
De la: dagaio, la data 2008-11-18 02:28:23Draga "atotputernicule", The Eagels Hotel California Cred ca la vulturii astia se refera Bucur. Asa-i? Foarte tare piesa asta si Eagels, in general, canta bine. www.youtube.com/watch?v=zkD-Mrg1BOQ&feature=related merci Bucur! Mi-am mai amintit niste piese care nu pot lipsi din acest "Oldies By Goldies" Cred ca mi-am ratat cariera :))) trebuia sa ma fac DJ! Frank SINATRA -New York New York www.youtube.com/watch?v=jM52Xsvw5NQ Si mie imi place Eric Clapton. Din aceeasi categorie - Sir Elton John si Michael Bolton. Iata o mostra: Michael Bolton - When a Man Loves a Woman www.youtube.com/watch?v=4jul_z3INrg&feature=related Chris De Burgh--Lady In Red www.youtube.com/watch?v=OcWspfgk9c8 John Lennon - Imagine www.youtube.com/watch?v=jEOkxRLzBf0 Cyndi Lauper - Time After Time www.youtube.com/watch?v=3C6AXnnjgqI Dagaio, imi place coloana sonora de la "Pretty Woman"; Cenusareasa moderna, daca tot era vorba de filme si muzica de film www.youtube.com/watch?v=NMmj7dWmiyA Mai ziceti si voi. Mie mi s-a pus pata pe un party. pacat ca e post si n-am timp, altfel va invitam. Dar de Tanksgiving Day.... sau de Craciun, punem de opetrecere? Noapte buna!
|
|
Fosta membra 9am.ro 101 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 17:08
Muzica buna se decanteaza in timp ! Nu are gen si presupune, pentru a o intelege, putin efort ! Trce peste moda si generatii !
Ascultam cu placere : Vivaldi (Anotimpurile) dupa 300 de ani ! Barbierul din Sevilia (Rossini) - dupa 200 de ani ! Carmen ( Bizet) -mai ales cu Angela Gheorghiu ! dupa 150 de ani ! ................................................................................................... Maria tanase (orice) - dupa 70 de ani ! Beatles (orice) dupa 40 de ani ! Muzica , ca orice forma de arta, isi confirma valoarea in timp ! In mod suprem poate deveni parte integranta a unei culturi ! Pentru cei interesati am o pagina de selectii cu, ce consider eu, muzica buna (comentata) ! |
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 19:03
Da! The Eagels! Nu mi-a trecut prin cap. Mi-a spus sotul meu azi dimineata. Multumesc monasimona. Se pare ca am ramas in urma cu dedicatiile. Nu cred ca va deranjeaza sa ma tin de "traditia" asta, nu-i asa? In randul aparitiei: Pentru alincaba: 1.www.youtube.com/watch?v=07U_uKGfv48&feature=related 2. www.youtube.com/watch?v=bKSkAYchdfI&feature=related Pentru statelucia: 1. www.youtube.com/watch?v=QzyoqDz04v4&feature=related 2. www.youtube.com/watch?v=0W395ryBuqg&feature=related + raspuns la intrebarea ta: Draga statelucia, in cazul dat de tine -- cel cu Balada lui Ciprian Porumbescu -- recunosc ca e o "blasfemie" . Atunci cand varianta schimbata nu se ridica la nivelul variantei originale, atunci nu gasesc un rost sa existe. Daca e posibil sa aibe o calitate cel putin egala cu originala, atunci ea trebuie sa existe. Exista multe transpuneri muzicale foarte reusite si care coexista impreuna fara probleme. Important e sa transmita aceeasi stare exceptionala. Pentru monasimona: 1. www.youtube.com/watch?v=0z7npqBBa4o 2. www.youtube.com/watch?v=GosdBqtLXH0&feature=related Pentru "Atotputernicul": 1. www.youtube.com/watch?v=Z-GG1Z9jk2Y&feature=related 2. www.youtube.com/watch?v=iWx6VvDpndw&NR=1
|
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 19:18
Draga monasimona,
am facut o lista ( ca deobicei ) cu filmele unde coloana sonora este foarte reusita ( din punctul meu de vedere, evident ): 1. Atonement ( Dario Marianelli ) 2. Troia ( James Horner ) 3. The Golden Compass ( Alexandre Desplat ) 4. The Mission ( Ennio Morricone ) 5. The Dark Knight ( Hans Zimmer & James Newton Howard ) 6. Twin Peaks ( Angelo Badalamenti ) 7. Gladiator ( Hans Zimmer & Lisa Gerard ) 8. Legenda lui Zorro ( James Horner ) 9. Basic Instinct ( Jerry Goldsmith ) 10. The Time Machine ( Klams Badelt ) 11. Amelie ( Yann Tiersen ) 12. Iron Man ( Ramin Djawadi ) 13. The Hours ( Philip Glass ) 14. Edward Scissorhands ( Danny Elfman ) 15. Go 16. Whisper of the Heart ( Joe Hisaishi ) 17. Black Beauty ( Danny Elfman ) 18. Pride & Prejudice 19. Kiki's Delivery Service ( Joe Hisaishi ) 20. Gremlins 2 ( Jerry Goldsmith ) Mai spuneti si voi. |
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 00:45
, Dagaio!Superbe melodiile si Patricia si Mireille. Multumesc. si o melodie pentru tine:www.youtube.com/watch?v=ip_gTdqNXVY&feature=related George Gershwin - Rapsodia Albastra Si pentru toata lumea o intrebare: "I like Chopin?" Gazebo, voila: www.youtube.com/watch?v=grGjD1rTNyg Noapte buna tuturor :) |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 10:26
Pt. @ Atotputernicul
www.youtube.com/watch?v=kFRuLFR91e4 (Edith Piaf - Non, je ne regrette rien with Charles Dumont ) .... |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 10:31
cea mai tare melodie este imnul pdl a lui mircea rusu
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 13:03
De la: Atotputernicul, la data 2008-11-18 00:53:21Doamne, cata armonie ... nu-mi vine sa cred. NU te da nimeni afara! NU-I LAS EU!
|
|
alex_mdan 64 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 16:03
ma bucur sa vad cata lume asculta muzica diversificata si nu asculta manele, in schimb nu am gasit pe nimeni care sa asculte jazz... pareti multi care sa fiti in jurul varstei a 2-a legat de ce muzica ascultati, aveti chiar si gusturi bune, dar nimeni nu il pomeneste pe Duke Ellington, Miles Davis, Charles Mingus, Charlie Parker, John Coltrane, Keith Jarett, Jack deJohnette etc. sau poate jazz-ul e o muzica ascultata mai rar decat muzica clasica si pop....
daca e cineva aici de partea mea, ii sugerez sa asculte orice din genul post-rock experimental si instrumental sau indie rock, mai nou se fac niste lucruri asa de frumoase incat orice electronica mai linistita sau ambientala sau inclusiv un Vangelis cade din topuri in comparatie cu noul val. merita sa incercati si recomandarea mea, asa diversificam si mai mult... |
|
|
|

..Mi-a placeat
Da! The Eagels! Nu mi-a trecut prin cap. Mi-a spus sotul meu azi dimineata. Multumesc monasimona.
, Dagaio!