back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Stie cineva care e muzica adevarata, de valoare? aveti exemple?

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:

serviciimm

2 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 18:46

Pentru a aprecia ceva ca adevarat si de valoare, ar trebui stabilite criteriile la care sa ne raportam. In fond fiecare are dreptul sa aiba propriile referinte, de aceea e de considerat fiecare cu genul sau.
Totusi, trebuie sa observam dinamica si tendinta care vine, odata cu noua generatie...mesajul apare mai important!
Un exemplu in sensul asta as da o formatie de care putini au auzit probabil, dar care se vede ca are ceva de dat...
Sinapsa neagra - Din Bucale

alexstir

1 mesaj
Oras: Cluj

Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 18:50

criza naibii

Fosta membra 9am.ro

14 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 19:53

La o prima 'rasfoire":Lhasa de Sela,Lisa Ekdahl-"Vem,Vet"in special,Cesaria Evora,Tudor Gheorghe,Katie Melua,Mireille Mathieu,The Killers,Noa,Yves Montad,Chilian,Stefan Iordache,Maria Tanase,Dulce Pontes,Ween,Ben Evans King, Gotan Project,Morcheeba,Beth Gibbons,Zavaidoc, Iris,Alexandru Andries,Nicu Alifantis,Sarmalele Reci,Pasarea Colibri,Nirvana,Bliss,Dolores O`Riordan,Yundi li,coloana sonora de la 'Negutatorul din Venetia"..muzica greceasca,italiana,FRANTUZEASCA,Yanny,etc..etc..

www.youtube.com/watch?v=6Kol4lIMzFw
www.youtube.com/watch?v=23YSdWEvJaA
www.youtube.com/watch?v=rEqVRqTD_Rc

Fosta membra 9am.ro

14 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 20:14

Tori Amos, Lorrena McKennit, Hooverphonic, Norah Jones,Era,AURA URZICEANU

www.youtube.com/watch?v=q7RS5LDPMEg

Alina_000

2 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 23:16

buna seara...sau dimineata in functie de cititori
imi plac melodiile adaugate de voi....felicitari
am sa adaug si eu cateva melodii care imi amintesc mereu de persoane dragi.

www.youtube.com/watch?v=7NkyRT6WLGo
www.youtube.com/watch?v=TtEslgOKdjg
www.youtube.com/watch?v=4AuHibzE0aY
www.youtube.com/watch?v=MLxTEV5vpyg
www.youtube.com/watch?v=Xs6uFtAozko
www.youtube.com/watch?v=0kPyipEgbsI

atat pt. azi..auditie pleacuta
si sa aveti o zi minunata!

Uneori in noapte,/ Suflete de oameni / Sunt atat de mici/ Incat nu se poate/ Dupa ce le calci/ Sa le si ridici..
Fosta membra 9am.ro

14 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 05:51

L-am uitat pe Igor Krutoy .Doua piese extrem de sensibile

www.youtube.com/watch?v=Sz1idnMQFOA

www.youtube.com/watch?v=UWxk-Ld8LBs

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 02:53

Souvenir of China - Jean Michel Jarre.Foarte impresionanta melodie,inca de cand eram adolescenta mi-a placut.Se spune, ca muzica e spiritul care te patrunde ,trebuie sa o simti,sa o intelegi... E pur si simplu SUPERBA

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 03:11

De la: nicobekesi, la data 2009-02-13 02:53:30Souvenir of China - Jean Michel Jarre.Foarte impresionanta melodie,inca de cand eram adolescenta mi-a placut.Se spune, ca muzica e spiritul care te patrunde ,trebuie sa o simti,sa o intelegi... E pur si simplu SUPERBA

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 03:13

absolut toate melodiile lui jean michele jarre sunt superbe,pot spune chiar divine exact ca si cele ale lui claiderman

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 03:15

Numai cine intelege muzica adevarata stie

Fosta membra 9am.ro

130 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 09:23

Va salut!

Intradevar, un forum de valoare, cum scria cineva mai sus.

Ori am citit eu in graba cele postate aici, deoarece imi era imposibil sa acord timpul necesar pentru fiecare, ori asa este.... dar se pare ca nimeni nu si-a amintit de un mare dar pretios oferit de Dumnezeu omenirii : Elvis Presley. Acest artist care a excelat in interpretare si chiar si in cateva aranjamente muzicale....

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2009, ora 19:51

acesta este un topic adevarat despre muzica

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2009, ora 20:13

va rog frumos sa uitati de cretinismele unuia care nu a auzit de muzica advarata si sa nu-l mai bagati in seama pe imbecil,acesta este un topic creat din suflet pt.muzica adevarata

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2009, ora 20:15

vorbeam in cele de mai sus despre numele de medicament pt.constipatie al idiotului de lerolv4

sirius_zegetina

808 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 12 Martie 2009, ora 14:10

Jean Michel Jarre, Phil Collins - "That`s the way it is..." Michael Marx, Blacky, Cher, The Bee Gees, Oliver Shanti & Friends, Enigma, Enia - "Boadiceea" The Clanads - "The Celts" The Cranberry - "Zombie" Phoenix, Moody Blues, Laura Brightmann, Bruce Springsteene -"The streets of Philadelphia"

serviciimm

2 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2009, ora 15:43

www.youtube.com/watch?v=G9ta-oy9ovQ

Puteti comenta ... e foarte actual voi ce parere aveti?

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Martie 2009, ora 15:48

De la: serviciimm, la data 2009-03-12 15:43:47www.youtube.com/watch?v=G9ta-oy9ovQ

Puteti comenta ... e foarte actual voi ce parere aveti?

�n afar� de c�ntat...nu lipse�te nimic

C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2009, ora 15:52

De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-12 14:10:50 Jean Michel Jarre, Phil Collins - "That`s the way it is..." Michael Marx, Blacky, Cher, The Bee Gees, Oliver Shanti & Friends, Enigma, Enia - "Boadiceea" The Clanads - "The Celts" The Cranberry - "Zombie" Phoenix, Moody Blues, Laura Brightmann, Bruce Springsteene -"The streets of Philadelphia"

To�i sunt super!..�n afar� de Bruce...mi-e antipatic �i el �i muzica lui.

C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
sirius_zegetina

808 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 12 Martie 2009, ora 20:18

Dora, puiut simpatic, de aceea am si postat titlul melodiei - e singura care-mi place din tot ce-a "produs" Springsteene; te-ai prins?

Fosta membra 9am.ro

64 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 13:07

Dragii mei, draga Dagaio, va salut din nou
As vrea sa descoperiti si voi ceva foarte frumos, foarte special...impresionant! Este vorba despre un film, ce m-a lasat cu sufletul la gura, cu inima batand mai tare, si cu lacrimi in ochi de uimire! Se leaga de muzica, si de arta! Cum simtim noi aceste lucruri atat de...nepretuite? Ce se intampla la noi in suflet cand ...pur si simplu ascultam muzica, o simtim si o ...urmam? Haideti sa urmam muzica, si arta, sa ne deskidem sufletul cu :AUGUST RUSH! Doar simtiti ce a simtit si micul personaj principal...aceasta dragoste nemarginita pentru arta, muzicala, si a vietii . Va invit la cateva secvente, ce sper sa va convinga:

www.youtube.com/watch?v=-5ab6RtA-KE

www.youtube.com/watch?v=MW3lF9W0g6o

mai sunt multe scene deosebite...insa...pe acestea le veti vedea chiar voi

Doamne...ce frumos...

diana maria mardare
Fosta membra 9am.ro

64 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 13:24

Sunt profund impresionata si de aceasta overtura a lui tchaikovsky :

www.youtube.com/watch?v=lzMGzBKRttU&feature=related

si partea a doua :

www.youtube.com/watch?v=nkS9THHjp38&feature=related

diana maria mardare
marksman

2 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 14:13

FRANK ZAPPA - un geniu!

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2009, ora 01:36

De la: cris_i, la data 2009-01-07 14:43:22Bun gasit la toata lumea... imi pare bine ca mai vad persoane carora le face placere sa asculte muzica, nu... sunete. Ca sa intru nitel in ritm cu voi, v-as enumera cateva din preferintele mele... sper sa va placa.
Hellowee, HammerFall, Dio, Whitesnake, Vaya con Dios, Tudor Gheorghe, Scorpions, Accept, ACDC, Enya, Enigma, Heroes del Silencio, R.E.M., Celia Cruz, Cesaria Evora, Paco da Lucia, Paolo Conte, Dalida, Zavaidoc, Cristian Vasile, Faramita Lambru, David Lee Roth, Creedence, Sting, Lake of Tears, Blackmore's Night..... si lista poate continua

O zi buna

Draga cris_i,

BINE AI VENIT PE TOPIC! Ma bucur ca ai gusturi diverse, interesante si de calitate!
Gandul meu spre tine are 2 dedicatii. Sper sa-ti placa:

1. www.youtube.com/watch?v=EWvG2fLSypY&feature=related
2. www.youtube.com/watch?v=MII3ns2KTBc&feature=related

Auditie placuta!

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2009, ora 02:02

De la: metric_rose, la data 2009-01-07 17:27:57Vand bilete concert "VITAS"
(25 februarie,Bucuresti, Sala Palatului)

ne vedem la concert!

Vitaliy Vladasovich Grachov, pe numele de scen� Vitas, e un leton stabilit �n Rusia. E o voce de contratenor, un echivalent de contraalto sau mezzosopran�, �nt�lnit� destul de des la soli�tii care c�nt� la operele din lumea �ntreag�. Nu s-a g�ndit �ns� nimeni cum s� profite de o astfel de voce �i cum s� o �mbine cu muzica pop �i tehno.
E foarte respectat �n Rusia �i face furori �n China �i �nc� o important� parte a Asiei. Este singurul artist str�in care a c�ntat la concertul de deschidere al Jocurilor Olimpice din 2008.

www.youtube.com/watch?v=P9A1-fxd-hI&feature=related[/quote]

Draga metric_rose,

Cum a fost la concert? Te invidiez ( in sensul bun ) ca ai fost acolo. Mi-ar fi placut tare mult sa fiu si eu prezenta, dar, din pacate, nu am putut ajunge. Ma bucur ca a fost la Bucuresti si sper sa mai vina. Trebuie sa fi fost o experienta f. placuta si de neuitat.

BINE AI VENIT PE TOPIC! Te asteptam cu mai multe propuneri muzicale. Iata dedicatiile mele pt. tine:

1. www.youtube.com/watch?v=ZNp8hYycx4c&feature=related
2. www.youtube.com/watch?v=RE3P8lZKIFU

Auditie placuta!

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2009, ora 02:49

De la: mihai_d, la data 2009-01-17 00:46:12Imi place muzica diversa inclusiv muzica de film.
Formatiile mele preferate sunt Oingo Boingo, The Cramps, Throwing Muses, Gjallarhorn, Blestyashchie, Ministry, Megadeth, Glenn Miller and his Orchestra, Afro-Celt Soundsystem, Transglobal Underground, Jah Wobble, Pink Martini, Squirrel Nut Zippers, Cherry Poppin' Daddies, Deep Forest, Delerium, Daughter Darling, Black Sabbath (cu Ozzy), Voltaj, Bosquito, Holograf, Taxi, K-1, Zdob si Zdub, Iris, Luna Amara, ...

Cantaretii preferati: Peter Gabriel, Kate Bush, Kristen Hersh, Sarah McLaughlin, Tanya Bulanova, Fine Frenzy, Feist, Frank Sinatra, Emiliana Torrini, Emilie Autumn, Natalie Walker, Ozzy Ozbourne, Loredana, Dan Spataru, ...

Muzica de film: Conan The Barbarian, The Seventh Voyage of Sinbad, The Secret of Nimh, Room with a View, Exotica, The Omen, Startrek the Motion Picture, Crimson Pirate, Krull, Atonement, Scanners, ....

Draga mihai_d,

BINE AI VENIT PE TOPIC! Foarte frumoase propunerie tale, gusturile tale atat de variate si de cuprinzatoare. E chiar greu sa-ti aleg dedicatiile.

1. www.youtube.com/watch?v=8eDmYGXHzdQ&feature=related
2. www.youtube.com/watch?v=yRnxPtQRkr4&feature=related

Auditie placuta!

Fosta membra 9am.ro

118 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 04:05

Muzica adevarata este una singura. Aceia care te fascineaza.

iulian_jinga

17 mesaje
Oras: Onesti

Postat pe: 14 Martie 2009, ora 14:58

Daca vreti sa ascultati o piesa emotionanta, ascultati Nightwish - Creek Mary's Blood.

Aici puteti gasi melodia interpretata de Michael Warek, la pian:

www.youtube.com/watch?v=gVOH4rZXwxw

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 11:40

Elvis Presley - It' s now or never

musicmix.rol.ro/video/muzica/1767/elvispresley-itsnowornever/
www.youtube.com/watch?v=juvUTcq-Q2M&feature=related

It' s now or never

It's now or never,
come hold me tight
Kiss me my darling,
be mine tonight
Tomorrow will be too late,
it's now or never
My love won't wait.

When I first saw you
with your smile so tender
My heart was captured,
my soul surrendered
I'd spend a lifetime
waiting for the right time
Now that your near
the time is here at last.

It's now or never,
come hold me tight
Kiss me my darling,
be mine tonight
it's now or never
My love won't wait.

Just like a willow,
we would cry an ocean
If we lost true love
and sweet devotion
Your lips excite me,
let your arms invite me
For who knows when
we'll meet again this way

It's now or never,
come hold me tight
Kiss me my darling,
be mine tonight
it's now or never
My love won't wait.

Dana P

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

130 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 16 Martie 2009, ora 12:17

De la: pasadro, la data 2009-03-15 11:40:26Elvis Presley - It' s now or never

musicmix.rol.ro/video/muzica/1767/elvispresley-itsnowornever/
www.youtube.com/watch?v=juvUTcq-Q2M&feature=related

It' s now or never

It's now or never,
come hold me tight
Kiss me my darling,
be mine tonight
it's now or never
My love won't wait.

When I first saw you
with your smile so tender
My heart was captured,
my soul surrendered
I'd spend a lifetime
waiting for the right time
Now that your near
the time is here at last.

It's now or never,
come hold me tight
Kiss me my darling,
be mine tonight
it's now or never
My love won't wait.

Just like a willow,
we would cry an ocean
If we lost true love
and sweet devotion
Your lips excite me,
let your arms invite me
For who knows when
we'll meet again this way

It's now or never,
come hold me tight
Kiss me my darling,
be mine tonight
it's now or never
My love won't wait.

Dana P

Exceptional. O voce cu inflexiuni nebanuite.Ma bucur ca nu sunt singura pe aici care-si aminteste de o asa legenda.....

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 17 Martie 2009, ora 20:15

De la: olaru_l_yahoo_com, la data 2009-03-14 04:05:41Muzica adevarata este una singura. Aceia care te fascineaza.

da, de acord!

Anonimul Venetian in interpretarea Filarmonicii Banatul din Timisoara, una dintre temele muzicale ale filmului cu acelasi nume (1970) si care alaturi de concertul in Do Minor pentru oboi si orchestra, fac sarea si piperul acestei pelicule.
Link-uri:

www.youtube.com/watch?v=78G-iJt12iY

www.youtube.com/watch?v=2AVgumF05Gk&feature=related

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Stie cineva care e MUZICA ADEVARATA, DE VALOARE? Aveti exemple?
Mergi la: