Tycu
3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 5 August 2009, ora 10:01
De la: fygo, la data 2009-08-03 19:54:20De la: fygo, la data 2009-08-03 19:53:14De la: ticu, la data 2009-08-02 08:30:01De la: broscuta_super_verde, la data 2009-07-30 15:57:19Fratele meu a decis sa plece cu familia sa lucreze in Italia pentru o perioada. Ieri a avut un interviu cu un manager de complez hotelier din Talanto. I-a placut afirmatia italianului : Prefer sa angajez 20 de romani cu 1000 Euro pe luna decat sa angajez 10 italieni cu 2000 Euro pe luna. In felul asta personalul nu e folosit pana la epuizare si asta se reflecta in calitatea serviciilor. Fratele meu a decis asta fiindca la hotelurile la care lucreaza in Romania el si sotia lui, s-au facut reduceri de personal si reduceri drastice de salariu. I-au obligat sa semneze acte aditionale de micsorare a salariului in ciuda faptului ca exista clienti si de muncit muncesc dublu pe fondul reducerii de personal. Nu vor accepta asta. Tot silele astea au primit inspectii de la ITM si i-au intrebat cate ore muncesc, ce salariii au. Bineinteles ca au raspuns ce trebuia si nu realitatea de frica sa nu fie dati afara. Cerc vicios.
Domnita, sa nu ne spui acum ca fratele este platit acolo cu 2000E , cand cel mai mare castig este de maxim 800E. Pentru cine stie sa se descurce , si in Romania castiga bine, acolo romanii sunt exploatati la maxim,si bani cat sa-si duca zilele , acolo te cronometreaza si cat stai la WC , ce, ne punem cu broscarimea ??/.Mai stim si noi bre cum e pe la alti . [/quote
]asta sa crezi tu ,k se castiga 800 E...Mie imi dau aici in Romania noastra 1300 si in Italia ajung si la 2800...(intradevar sunt pe meserie si e unacam rara ) mai intreaba si u.Iti dau un exemplu :in Montebelluna(TV) la 30 km de Venetia unde sunt eu rezident sunt romani (prieteni) care ia 200 de euro pe zi fix la negru.E adevarat k toarna la betoane dar nu toarna numai betoane mai fac si lucruri mai usoare...Dar ia fa un calcul ,numai 20 de zile x200 euro..AAA era sa uit cazare mancare GRATIS.hehehe...S-auzim de bn romani... :
sml-confused0067: Se pare ca putin exagerezi, mai stim si noi cum e si cum o duc romanii prin tarile latine,In general [ mai ales cu criza asta , de care atat se vorbeste] se cam castiga 800E mai ales cei care pleaca aiurea la munca . Se castiga mai bine, cei care pleaca cu contract semnat in Romania cu o firma serioasa de acolo .! se poate ajunge la2000 si ceva E. in functie de firma si munca pe care o depui,dar ce folos , ca totul e scump,si nu prea te alegi cu nimic. Prin plecatul la munca in strainatate , cam influenteaza in demnitatea tarii, acolo sunt exploatati la maxim,viata e mult mai scumpa,[chiria , alimentatia ] romanii sunt cam desconsideratii, chiar si fata de alti straini.[ suntem vazuti ca ultimi oameni ! ]
Ticu
|
|
|
wella
100 mesaje
Oras: Cluj
|
Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 20:28
De la: laurakidgirlie, la data 2008-10-26 15:08:16Studiile sustin ca vinovata de imaginea proasta a romanilor este numai presa. Italienii de rand par insa satui de subiectul “romanii din Italia”...... si se pare ca desi tamtamul cu MAILALT A RASUNAT IN TOATA EUROPA ...italienii (nu toti, doar unul din trei si-ar dori sa traiasca in Romania)
sa insemne asta ceva? ca doar autotritatile fac scandal si amplifica acest conflict? sa fie vreo teorie a conspiratiei aici?
ha asta nu o cred dar ma rog...atunci hai sa facem si noi sa incepem sa ii descriminam cum fac ei cu toti emigranti,sa ne victimizam ca si ei si sa ne plangem la toata lumea ca neau murit 6 soldati care la urma urmei nu era razboiul lor ...si apoi ei, cati straini au ucis in acel razboi?
im the best no matter what you see it
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 14:50
 ce sa caute broscarii aici? ei au caracter fascist, seamana cu UDMR,
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
14 mesaje
Oras: Bistrita
|
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 00:15
offfffffffff...mult de spus...ma rezum la ft putin...intamplarea..dragostea destinul mi.a scos in cale un italian cu care m.am casatorit ..la inceput nu reuseam sa decidem unde vom locui...unde vom continua viata ...in ro..sau in it...dessi sit mea materiala era ft buna aici...am decis sa ma duc pt o perioada in it ...sa traiesc acolo pt o perioada ..gandindu.ma ca doar traind acolo..voi putea lua o hotarare buna...am ajuns sa ma simt un nimik pe zi ce trece..am inceput un curs o scoala care era ft departe ..necunoscand orasul..calatoream cu metroul...am vazut cele mai mari mizerii de oameni..si din pacate romani nu tigani...am mers pe plaje la fel aceleasi pastrame ..aceleasi comportamente de navalitori si animale fara reguli..am simtit pe zi ce trece ca sufeream di motivul natiei mele..desii mereu am fost mandra ca sunt ro...acolo mi.am inghitit limba de multe ori...asistand la tot felul de faze prin magazine ...si de fapt ca sa fiu in siguranta in unele momente nu doream sa spun ca vin din ro...a fost cea mai urata experienta din viata mea ...am rezistat 2 luni dupa care am luat hotarata o decizie ..am spus plec...parca in tara nu simtim prostia asa de mare la ea acasa,,,desii aici totul este infect..murdar...e o tara de porci...nu doar rin modul josnik de viata de trai..ci si gandirea ...traim aici...si cu cat ma apropii de oameni cu atat vad mizeria ...intrebarea mea este ..de ce daca toti vedem acest lucru...oamenii raman la fel?traim in ro...este ok..dar ne impiedecam in minciuna ..in invidie..romanul vorbeste mult si face ft putin...in lipsa de corectitudine ...de raspundere...avem doi ani aici si iubesc acest loc..iubesc tot ce am realizat si am putea fi fericiti daca nu ar fi in jururl nostru mizeria ...oamenii cre mereu incearca sa distruga totul...cunosc multi italieni care traiesc in ro...toti spun acelasi lucru...mizeria la orice nivel minciuna ,falsul...sunte la ele acsa ...haideti toti romanii de afara ...cei care credeti ca acasa este bine ...da este bine ...dar aici nu poti fi nicodata implinit ..linistit...si calm...este prea mare mizeria ....si totusi e bine ...daca stii sa te retragi sa nu te lasi infectat de mizerie ...successsssssssss fratilor..
|
|
|
femeia_adevarata
14 mesaje
|
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 04:15
Este normal sa doreasca ,Italia este un teritoriu infestat peninsular,ROMANIA este inca virgina dar este locuita de oameni nehotariti si lenesi
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 13:53
Ticu
|
wella
100 mesaje
Oras: Cluj
|
Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 11:17
im the best no matter what you see it
|
|
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 24 Septembrie 2009, ora 01:09
De la: xandra_xandra2002, la data 2009-09-23 11:17:32De la: Tycu, la data 2009-09-22 13:53:01De la: femeia_adevarata, la data 2009-09-22 04:15:32Este normal sa doreasca ,Italia este un teritoriu infestat peninsular,ROMANIA este inca virgina dar este locuita de oameni nehotariti si lenesi
Asa este, Italia e un teritoriu infestat cu omizile romane, plecate la lucru ca slugi ale lor ,ce ne fac de ras, si infectat cu italieni .!!!! DACA NOI NU APRECIEM INTRE NOI CUM SA NE APRECIEZE ALTI. NU UITA CA CEI PLECATI DE AICI LA MUNCA MERG LA MUNCA NU LA FURAT SI NU LA COMBINATI, RUSINE SI OMIZI ASA CUM SPUI TU SUNT CEI CARE VIN SA FURE SA OMOARE SI SA SE PROSTITUEZE.ASTA O SPUN IN CALITATE DE EMIGRANT SI ROMAN . :
sml-confused0067: Domnita , normal ca acei care fura trebuie pedepsiti, dar nu concep ca romanii sa se preteze la asa eva , sa munceasca pentru straini, sa-i slugareasca pentru cativa Euro, prin ei Romania e considerata o tara inapoiata, [ aici e de vina si guvernul ] ca mai mult de 6-700E nu castiga si ii muncesc aia ca pe niste robi ! inseamna ca nu au demnitate, ca nu siu sa se descurce aici !
Ticu
|
|
|
CHIOMPALIUL
360 mesaje
Oras: Caransebes
|
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 09:56
De la: Tycu, la data 2009-09-19 14:50:40 ce sa caute broscarii aici? ei au caracter fascist, seamana cu UDMR,
Sint satui de macaroane si broaste si vin dupa pasarica si sarmale
http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
|
nastasemihail
47672 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 23:54
Sa vina...sconcsul ii asteapta....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
cora2011
12 mesaje
Oras: Braila
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 15:18
Tare mult as vrea sa luam leg.....sunt profa de Engleza ,am 56 ani si sunt disperata de viata de la noi,avem niste salarii de rahat,vai de mama noastra...........as vrea sa muncesc si eu afara,dar nu am cunostinte .....mersi mult,mult noroc! Cornelia xxxxxxxxxx
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 14:41
Ticu
|
april_ro
136 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 22:18
Un sfert dintre italieni ar vrea sa traiasca in Romania
Mai mult de un sfert dintre ROMANI ar vrea sa traiasca in Italia.
|
oanaarion
45 mesaje
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 18:48
daca tot vor a trai in Romania vreau si eu unul pentru mine... aveti?
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 18:02
De la: oanaarion, la data 2009-11-17 18:48:36daca tot vor a trai in Romania vreau si eu unul pentru mine... aveti?
sml-confused0067: Broaste sa fie, ca italieni sunt o gramada !!!!
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 18:46
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 16:23
O SA-MI DESCHID O FABRICA DE MACAROANE
|
9am119283
2 mesaje
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 03:18
MOARTE CIORILOR!!!! De orice fel......
Atat am de spus....si cred ca e destul!!!
|
RainyDays
4 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 00:21
De la: laurakidgirlie, la data 2008-10-26 15:08:16Studiile sustin ca vinovata de imaginea proasta a romanilor este numai presa. Italienii de rand par insa satui de subiectul “romanii din Italia”...... si se pare ca desi tamtamul cu MAILALT A RASUNAT IN TOATA EUROPA ...italienii (nu toti, doar unul din trei si-ar dori sa traiasca in Romania)
sa insemne asta ceva? ca doar autotritatile fac scandal si amplifica acest conflict? sa fie vreo teorie a conspiratiei aici?
chiar daca mi-ai arata studiul tot nu te-as crede
italienii au o tara mai frumoasa decat Romania si sunt si ceva mai civilizati ce ar putea determina 1 italian din 3 sa vina in romania??
|
cnmaria
1 mesaj
Oras: Sibiu
|
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 09:22
eu traiesc cu un italian in ROMANIA.mi-am dorit mult sa vin acasa sa fiu langa familie ,am facut cea mai mare gresala.acum caut de lucru in italia si daca gasesc ceva nu mai vreau sa mai aud de romania niciodata.ce conteaza ca avem o tara frumoasa daca noi ca popor nu valoram nimic?
DESCHIDE-TI OCHII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
avem invatamant varza
sanatate zero
strazi nu mai vb
MENTALITATE din timpul dacilor
cat despre tigani nimeni nu face nimic.guvernantii au alte prioritati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
noi nu ne ajutam intre noi,nu suntem uniti.
ce gandeste italianul despre noi nu va pot spune ca are un limbaj colorat dar ma respecta si ma iubeste si nu imi reproseaza ca sunt romanca.
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 18:15
De la: cnmaria, la data 2009-12-11 09:22:22eu traiesc cu un italian in ROMANIA.mi-am dorit mult sa vin acasa sa fiu langa familie ,am facut cea mai mare gresala.acum caut de lucru in italia si daca gasesc ceva nu mai vreau sa mai aud de romania niciodata.ce conteaza ca avem o tara frumoasa daca noi ca popor nu valoram nimic?
avem invatamant varza
sanatate zero
strazi nu mai vb
cat despre tigani nimeni nu face nimic.guvernantii au alte prioritati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ce gandeste italianul despre noi nu va pot spune ca are un limbaj colorat dar ma respecta si ma iubeste si nu imi reproseaza ca sunt romanca.
 Adevarata greseala este ca stai cu un italian in Italia , cand sunt romanii nostri mult mai frumosi si mult mai inteligenti ca broscarii ! Spui de invatamant dar s-a constatat ca un licean de clasa XII de la noi , cunoaste materie ca un student anul II de la ei, chiar si ei au recunoscut. . Ei sa -si vada noroiul de la ei si apoi sa vorbeasca de macaroanele altei tari !
Ticu
|
georgia_drg
2 mesaje
Oras: Galati
|
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 18:25
are mare dreptate ticu. cate italience au macar un liceu terminat? putine. cati adolescenti stiu lucruri elementare despre istoria lor sau geografie? putini. dar si mai trist este ca, romancele noastre, unele cu facultate terminata, pleaca si slugaresc niste inculti si accepta umilinte penru niste euro.
au strazi?da,dar cat platesti ca sa mergi pe autostrada?
sunt multe de spus,si foarte multe in defavoarea lor. dar sper ca cei care sunt acolo sa isi gaseasca de munca,pentru ca multi sunt mai calificati pentru unele meserii decat italienii.
|
anacron
16 mesaje
|
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 18:27
Si dc italienii ar vrea sa traiasca in romania, cred ca toti barbatii italieni ar vrea sa traiasca in romania, pentru ca un smoc de par trage mai multi italieni decat un car cu boi.
|
anacron
16 mesaje
|
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 18:30
si a,tceva, as vrea sa vina in romania ca sa ii pot slugari cum ne slugaresc ei acolo. Vreti ca exemplu o tara de xenofobi, razisti inculti si ignoranti, luati italia, care se duce de rapa, au avut noroc de turism toata viata lor. Ceea ce e de apreciat e ca munca de jos e bine vazuta nu ca la noi in romania.
|
legea_tennis
53 mesaje
|
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 03:02
ce sa faca????Domane daca tu crezi asemenea aberatie maine ma spanzur...ce dracu sa faca in Romania? Poate sa-i extermine pe tzigani.....sa ma ierte Dumnezeu dar Musolinni si cu Hitler erau perfecti....atat zic..ca se interpreteaza..
|
legea_tennis
53 mesaje
|
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 03:04
De la: anacron, la data 2009-12-12 18:30:04si a,tceva, as vrea sa vina in romania ca sa ii pot slugari cum ne slugaresc ei acolo. Vreti ca exemplu o tara de xenofobi, razisti inculti si ignoranti, luati italia, care se duce de rapa, au avut noroc de turism toata viata lor. Ceea ce e de apreciat e ca munca de jos e bine vazuta nu ca la noi in romania.
Dap..e faza ca....ne-au luat pe toti de tzigani..dar voi sunteti de vina..romanii..ca nu luati atitudine..poi cate au facut tziganii la noi? si ce s-a intamplat? a iesit lumea pe strada? canci...s-a revoltat? canci..a furat Basescu? dap..l-a votat lumea iar? da. .suntem o natie de lashi..sa mancam rabdari prajite si sa ne ascundem ca sobolanii...
|
legea_tennis
53 mesaje
|
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 03:07
De la: georgia_drg, la data 2009-12-12 18:25:48are mare dreptate ticu. cate italience au macar un liceu terminat? putine. cati adolescenti stiu lucruri elementare despre istoria lor sau geografie? putini. dar si mai trist este ca, romancele noastre, unele cu facultate terminata, pleaca si slugaresc niste inculti si accepta umilinte penru niste euro.
au strazi?da,dar cat platesti ca sa mergi pe autostrada?
sunt multe de spus,si foarte multe in defavoarea lor. dar sper ca cei care sunt acolo sa isi gaseasca de munca,pentru ca multi sunt mai calificati pentru unele meserii decat italienii.
bine ca stii tu ce ai insirat mai sus..si probabil te imbraci de la SH..lasa ca sunt ei prosti si au cateva mii de euro...plec si eu cateva luni acolo..apoi in Arabia Saudita si pe urma definitiv in CAnada..stii tu vorba aia? vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii...ce zici 1200 euro pe luna sa splei niste geamuri 4 ore pe zi 5 zile pe sapt? e rau? tu cat iei ca stii toate domeniile si probabil ai facultate? iei 12 mil? eu iau 24...in Italia ash lua cel putin 4000 pe domeniul meu.....tu vorbesti aia se distreaza....
|
legea_tennis
53 mesaje
|
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 03:13
De la: Tycu, la data 2009-12-12 18:15:59De la: cnmaria, la data 2009-12-11 09:22:22eu traiesc cu un italian in ROMANIA.mi-am dorit mult sa vin acasa sa fiu langa familie ,am facut cea mai mare gresala.acum caut de lucru in italia si daca gasesc ceva nu mai vreau sa mai aud de romania niciodata.ce conteaza ca avem o tara frumoasa daca noi ca popor nu valoram nimic?
avem invatamant varza
sanatate zero
strazi nu mai vb
Adevarata greseala este ca stai cu un italian in Italia , cand sunt romanii nostri mult mai frumosi si mult mai inteligenti ca broscarii ! Spui de invatamant dar s-a constatat ca un licean de clasa XII de la noi , cunoaste materie ca un student anul II de la ei, chiar si ei au recunoscut. . Ei sa -si vada noroiul de la ei si apoi sa vorbeasca de macaroanele altei tari !
ce vorbesti Frantz????? pe ce lume traiesti??? Romania este cam codasa daca ne raportam la numarul de elevi studenti...cam suntem cei mai ignoranti..si fac parte din clasa celor care termina facultatea...dar sincer am trecut ca prin branza....ca ma doare undeva..in Romania degeaba faci scoala...am luat 9.42 la BAC ca avem un sistem foarte ushor daca esti inteligent...daca tineretul este fraier..se distreaza acum si pe urma stau si isi plang in maini de ciuda...en fini am trait mult pe afara..Romania sucks..in primul rand din cauza populatiei ca nu ia atitudine...sunt fraieri..Lasa ca e Base....eu ma carabanesc pana nu se scufunda tzara asta de tot....stati si [plangeti aici..peste tot cand nu le convine ceva lumea iese in strada..Romanii sunt pasnici si le chiogartzaie stomacul de foame..lasa ca isi ia madam Udrea posePutze....
|
legea_tennis
53 mesaje
|
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 03:17
poate ar veni sa le traga la buci la Pitzipoancele astea proste de la noi...si cam atat..in rest ce sa faci in Romania? sa freci duda....
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 09:47
De la: legea_tennis, la data 2009-12-15 03:17:21poate ar veni sa le traga la buci la Pitzipoancele astea proste de la noi...si cam atat..in rest ce sa faci in Romania? sa freci duda....
 Se pare ca exagerezi, ca Hitler si Musolini erau perfecti te cred, aici ai dreptate , dar ca in Italia castigi 1200 E pe luna la geamuri sau 24 asta nu mai merge, poate impreuna cu altcineva din familie ,cand acolo , ca si in Spania cel mai bun castig ajunge la700E , pentru o hamaleala de zi lumina.Romanii sunt cei mai rau vazuti in aceste tari si pusi la cele mai josnice munci. Italienii nici nu stiu sa faca diferenta intre tigani si romani, intre rusi si ucrainieni, moldoveni, intre turci si kurzi, iar cu scoala, aici si ei au recunoscut ca sunt sub nivelul Romaniei ?Asa ca nu mai exagera , cu broscarii!
Ticu
|
|
|