back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Un sfert dintre italieni ar vrea sa traiasca in romania

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 17:14

Ce fac romanii acolo,fac si la noi. In toata lumea se intampla asa., si ai lor italienii fac la ei in tara rau, cum romanii fac rau la noi si ungurii fac rau la ei si in alte tari, aceste bestii nu au granite dar sunt cazuri izolate , . Greseala cea mare e a statului a legilor lui ca a deschis granita sa iasa si sa intre cine vrea si neasigurarea conditilor de munca si trai de la noi;.asta e un motiv de pleaca multi la munca in strainatate. O alta greseala este a romanilor cinstiti de acolo care ar trebuii ei sa faca o "politie"si sa-i pedepseasca pe aceste bestii conationale ai lor chiar cu uciderea ca nu-i pacat.!Trebuie sa recunoastem ca tiganii ne-au pus emblema pe acolo !

Ticu
obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 21:12

Ticu sa nu dam vina pe tigani, problema e ca sunt si romani ca si noi.

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 21:14

la groapa cu tiganii. Sa le dam foc.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 22:19

Este normal sa doreasca italienii sa traiasca in Romania,pleaca de la paste si broscute la o mincare mai consistenta si sanatoasa.Un fapt de remarcat,prin 1991 cind mergeam in Italia calcam pe strada pe siringi de unica folosinta,masinile de salvare erau postate prin parcuri si schimbau siringile la drogati.Timpul a trecut italienii au venit in Romania si au racolat fete pentru prostitutie ducindule in Italia,guvernantii au nenorocit industria ,tara si au plecat barbatii la munca in exil.Drogurile din Italia sint si acum dar drogatii au murit si au luat obiceiul romanii,peste 5 ani vor muri si toti drogatii din Romania si de aceia italienii care sint cu capul pe umeri vor veni in Romania.Daca vom reusi sa alegem un presedinte adevarat nu un mascarici ,Romania va avea o directie buna.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 14:18

De la: obliografic, la data 2009-02-15 21:12:41Ticu sa nu dam vina pe tigani, problema e ca sunt si romani ca si noi.
Pe cei care fac rau acolo, sa-i impuste,indiferent ce natie sunt , gloante pentru ei..; asta merita . ???

Ticu
Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 15:27

De la: cumintica, la data 2009-02-15 22:19:07 Este normal sa doreasca italienii sa traiasca in Romania,pleaca de la paste si broscute la o mincare mai consistenta si sanatoasa.Un fapt de remarcat,prin 1991 cind mergeam in Italia calcam pe strada pe siringi de unica folosinta,masinile de salvare erau postate prin parcuri si schimbau siringile la drogati.Timpul a trecut italienii au venit in Romania si au racolat fete pentru prostitutie ducindule in Italia,guvernantii au nenorocit industria ,tara si au plecat barbatii la munca in exil.Drogurile din Italia sint si acum dar drogatii au murit si au luat obiceiul romanii,peste 5 ani vor muri si toti drogatii din Romania si de aceia italienii care sint cu capul pe umeri vor veni in Romania.Daca vom reusi sa alegem un presedinte adevarat nu un mascarici ,Romania va avea o directie buna.

Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 15:29

.......CHIAR TOTI??????

ady68ady

2 mesaje
Oras: Pascani

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 19:53

studiile spun multe... ,cred ca ai inteles gresit.unu din trei romani ,vrea sa stea in ITALIA .de exemplu ca de la 1 ian 2010 capitala Italiei se va denumi RROMA . CREDETI CA E REAL?!

CHIOMPALIUL

360 mesaje
Oras: Caransebes

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 23:06

este real,italienii au caracter de rromi si marochini,de aceia tiganii trebuie sa plece toti in Italia la RROMA

http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 15:56

Ba eu cred ca am inteles perfect ce voia sa spuna aceasta duduie "cumintica"
debitati prostii. Mi-a placut cel mai mult chstia aia cu 5 ani....

rocorocorochy

1 mesaj
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 21:12

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 09:21

Are dreptate cumintica,in mai putin de 5 ani vor muri toti drogatii asa cum se intimpla si in Italia,Anglia,Franta ,OlANDA etc.
Cu aceasta ocazie se va eradica prostia juvenila si vor da faliment traficantii de droguri si sustinatorii lor politici

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 00:15

cred si eu !scapa de mafie de inundatiile dintre mari ,de macaroane ,in Romania viata nene

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 15:56

De la: victoriabar, la data 2009-02-16 15:29:36.......CHIAR TOTI??????
DA, TOTI CEI CARE FAC RAU, INDIFERENT CE NATIE SUNT. !

Ticu
iulcar

152 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 13:14

SI GERMANII SA VINA............

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 13:14

De la: papagalul_rosu, la data 2009-02-15 21:14:37la groapa cu tiganii. Sa le dam foc.

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 13:15

normal,daca-i invatam pe papagali sa vorbeasca,asa ne trebuie

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 13:16

De la: SALVA_TORE98, la data 2009-02-18 09:21:34 Are dreptate cumintica,in mai putin de 5 ani vor muri toti drogatii asa cum se intimpla si in Italia,Anglia,Franta ,OlANDA etc.
Cu aceasta ocazie se va eradica prostia juvenila si vor da faliment traficantii de droguri si sustinatorii lor politici

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 13:16

cand ai rostit fraza,te-ai uitat in oglinda,nu?

Fosta membra 9am.ro

118 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 20:20

Eu sunt convins ca mult mai multi italieni ar dori sa traiasca in Romania dupa ce guverne nesabuite ne vor fi facut pe toti servitorii lor.

yellow_cyprus

15 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 14:20

aminteste-le italienilor ce prapad faceau in Romania interbelica,cand veneau la noi sa fure biciclete si sa ne pietruiasca drumurile...

yellow_cyprus

15 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 14:23

Daca nu stii nimic despre Uganda,nu mai fa comparatii de felul asta !

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 21:12

Cred si eu ca italienii ar vrea in Romania ,in America tiganii italieni au impinzit toate statele cu Mafia,in Romania ar prefera Cartierul General CA AU GASIT IN bASESCU UN comandor

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 9 Martie 2009, ora 18:39

Lasa sa vina, ca aci suntem de valoare, avem tot, avem mancare, avem fete , biciclete, si sa afle ei, mai tata, ca avem si broaste-n balta !>

Ticu
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 18:48

De la: ticu, la data 2009-03-09 18:39:47 Lasa sa vina, ca aci suntem de valoare, avem tot, avem mancare, avem fete , biciclete, si sa afle ei, mai tata, ca avem si broaste-n balta !>

Nene Ticu, ziiiiiiii ca zici bine !...dat lasa-i nabiiiiii de 'Talieni, cheama-n Ro. numai 'Taliencele, sa le scpi de violatorii din Italia ! eunucule !

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 9 Martie 2009, ora 20:07

De la: mytcor, la data 2009-03-09 18:48:06
De la: ticu, la data 2009-03-09 18:39:47 Lasa sa vina, ca aci suntem de valoare, avem tot, avem mancare, avem fete , biciclete, si sa afle ei, mai tata, ca avem si broaste-n balta !>

Nene Ticu, ziiiiiiii ca zici bine !...dat lasa-i nabiiiiii de 'Talieni, cheama-n Ro. numai 'Taliencele, sa le scpi de violatorii din Italia ! eunucule !
Ce faci mytcor , ne intalniram pe alta tarla, Italiencele nu sunt bune, la ce vreau eu, tot cu ale noastre fac treaba >

Ticu
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 20:25

Nenea Ticule, n-ai vre matali sa ni spui si noua la she trebushora te gandesti matalutza sa fashi cu ele,...h-ait ?...

Sa hii mai explicit nene !...vrem sa pricipim si noi, ca n-or da benga-n 'talience si nici nu stiu ele pi-pi romaneshte.

Ashe ca hai voinicule coraj Parpanghele !....

...no z ca-i bai mare daca nu !...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 20:32

Sa stea acasa la ei cu italiencele cu par pe limba,mai bine merg in Armenia ca le plac femeile cu mustati

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 10:09

De la: mytcor, la data 2009-03-09 20:25:31Nenea Ticule, n-ai vre matali sa ni spui si noua la she trebushora te gandesti matalutza sa fashi cu ele,...h-ait ?...

Sa hii mai explicit nene !...vrem sa pricipim si noi, ca n-or da benga-n 'talience si nici nu stiu ele pi-pi romaneshte.

Ashe ca hai voinicule coraj Parpanghele !....

...no z ca-i bai mare daca nu !...

Le pun la munca,vine aratul, prasitul , copaitul ,in agricultura ca acolo sunt bune >!

Ticu
oanaarion

45 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 19:11

da e posibil... dar macar priviti partea buna a lucrurilor... sunt la ei nu mai sunt la noi... nu ne mai impiedicam de ei... ca in ultimii ani prea ne-au blamat si ne-au facut cu ou si cu otet ca nu avem grija de bioetele minoritatati. acum sa se ocupe si sa ii educe ei. ce au vrut aia au avut. iar noi cei de aici sa rasuflam usurati ca mai bine e cu italienii ca ei mai au niscavai euro prin buzunar si ne mai ajuta si ei, pe cand minoritatile fura si lei si euro si nu investesc nimic sa traim mai bine fara ei....

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Un sfert dintre italieni ar vrea sa traiasca in Romania
Mergi la: