Tycu
3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 11 Martie 2009, ora 15:53
 Italienii sunt plini de neofascism, de ideile musolinice, si iata ca UE nu vede, daca era la romani, in suturi ne luau....
Ticu
|
|
|
eduard87_2005
77 mesaje
|
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 19:59
|
9am045826
9 mesaje
|
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 18:24
 iti impartasesc punctul de vedere !! asa este !!
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 22:02
Creg si eu dupa ce au imputit America cu macaroane ,vor in Romania la mititei si sarmale ca pasarica este gratis
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
14 mesaje
|
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 20:40
Ce gluma buna!Ma intreb cum ar fi sa-si doreasca 15 milioane de italieni sa traiasca aici in Romania?Noroc ca de la as dori pana a realiza este cale lunga oricum cred ca cei mai multi Romani o sa-i primeasca cu paine sare si un pic de venin asa ca sa vada ce inseamna lipsa de respect fata de alte tari
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 14:39
Ticu
|
vladidec
851 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 14:41
De la: ticu, la data 2009-03-11 15:53:09 Italienii sunt plini de neofascism, de ideile musolinice, si iata ca UE nu vede, daca era la romani, in suturi ne luau....
A....ai incercat asta cineva ? ...
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ?
Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul !
>>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
|
|
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 14:49
 Ce sa faca broscarimea nazista in Romania? Au terminat macaroanele ? I-au terminat pe americani si vor la noi ? nu mai au nevoie de milogii nostri plecati la ei la munca pe post de tucalist-olicari si servitori , si vin ei ???
Ticu
|
|
|
vladidec
851 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 15:02
De la: ticu, la data 2009-07-14 14:49:16 Ce sa faca broscarimea nazista in Romania? Au terminat macaroanele ? I-au terminat pe americani si vor la noi ? nu mai au nevoie de milogii nostri plecati la ei la munca pe post de tucalist-olicari si servitori , si vin ei ???
I-asi calca pe cap....defapt, tiganii fac ce vor, ungurii, moldovenii, sa vina si tuti di capi di mafia, sa vina si somalezii...aici e adevarata Europa....in romania..( nu mai scriu romania cu "R" mare niciodata)...
Cu ocazia aceasta fac apel catre populatie : hai sa-i intampinam cu paine si sare !
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ?
Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul !
>>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
|
romamona
11 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 15:28
De la: vladidec, la data 2009-07-14 15:02:05De la: ticu, la data 2009-07-14 14:49:16 Ce sa faca broscarimea nazista in Romania? Au terminat macaroanele ? I-au terminat pe americani si vor la noi ? nu mai au nevoie de milogii nostri plecati la ei la munca pe post de tucalist-olicari si servitori , si vin ei ???
I-asi calca pe cap....defapt, tiganii fac ce vor, ungurii, moldovenii, sa vina si tuti di capi di mafia, sa vina si somalezii...aici e adevarata Europa....in romania..( nu mai scriu romania cu "R" mare niciodata)...
Cu ocazia aceasta fac apel catre populatie : hai sa-i intampinam cu paine si sare !
RAMANE CUM AM VORBIT IN LEGATURA CU MONA!
FA-I CE TI-AM ZIS, AI MANA LIBERA...!
(TREABA CU BELITUL...)
VALABIL EXCLUSIV PENTRU TINE SI ...MULTIPLII TAI, BOLNAVULE,
SECURIST DEPRAVAT!
|
tonybetony
35 mesaje
|
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 16:01
Poate vreun Italian care nu a fost niciodata aici poate sa spuna asa ceva.
Sau mai sunt niste categorii: masochisti, pedofili, hoti, afaceristi certati cu fiscul, paria.
Ce e drept, ca barbatii in Italia sunt carlige de rufe. Femeile si mai ales nevestele sunt sacre.Barbatii insurati sunt carpe de sters pe jos. Nevasta are dreptul sa ceara divortul in orice conditii si sa isi lase barbatul in papuci. Ea are intotdeauna dreptate. Italienii se inchina la Sfanta Fecioara ci nu la fiul Domnului.
Eu nu cred ca un om normal vine dintr-o tara cat de cat mai civilizata (Italia de nord) sa se stabileasca in Romania doar de dragul elenei udrea. N-ar rezista nici 2 luni in aceasta mizerie. Nici italienii nu sunt usa de biserica, au si ei tampitii, drogatii si curvele lor (mai ales nevestele), dar cadrul general e politicos, curat, de bun simt si infrastructura normala. Justitia isi face datoria la nivel micro iar politicienii au totusi un bun simt fata de electorat. Noi mergem pe un drum catre o tara bananiera ca o masina fara frane si fara directie.
Personal ,la 50 ani, nu pot sa prognozez viitorul acestei tari indiferent cata imaginatie as avea. Daca as avea 20 ani as pleca de aici cu mainile in buzunare. Nu as lua nimic cu mine ,doar buletinul.
|
broscuta_super_verde
1273 mesaje
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 15:57
Fratele meu a decis sa plece cu familia sa lucreze in Italia pentru o perioada. Ieri a avut un interviu cu un manager de complez hotelier din Talanto. I-a placut afirmatia italianului : Prefer sa angajez 20 de romani cu 1000 Euro pe luna decat sa angajez 10 italieni cu 2000 Euro pe luna. In felul asta personalul nu e folosit pana la epuizare si asta se reflecta in calitatea serviciilor. Fratele meu a decis asta fiindca la hotelurile la care lucreaza in Romania el si sotia lui, s-au facut reduceri de personal si reduceri drastice de salariu. I-au obligat sa semneze acte aditionale de micsorare a salariului in ciuda faptului ca exista clienti si de muncit muncesc dublu pe fondul reducerii de personal. Nu vor accepta asta. Tot silele astea au primit inspectii de la ITM si i-au intrebat cate ore muncesc, ce salariii au. Bineinteles ca au raspuns ce trebuia si nu realitatea de frica sa nu fie dati afara. Cerc vicios.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
Fosta membra 9am.ro
7 mesaje
Oras: Buzau
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 15:44
|
Fosta membra 9am.ro
677 mesaje
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 04:25
De la: tonybetony, la data 2009-07-17 16:01:55Poate vreun Italian care nu a fost niciodata aici poate sa spuna asa ceva.
Sau mai sunt niste categorii: masochisti, pedofili, hoti, afaceristi certati cu fiscul, paria.
Ce e drept, ca barbatii in Italia sunt carlige de rufe. Femeile si mai ales nevestele sunt sacre.Barbatii insurati sunt carpe de sters pe jos. Nevasta are dreptul sa ceara divortul in orice conditii si sa isi lase barbatul in papuci. Ea are intotdeauna dreptate. Italienii se inchina la Sfanta Fecioara ci nu la fiul Domnului.
Eu nu cred ca un om normal vine dintr-o tara cat de cat mai civilizata (Italia de nord) sa se stabileasca in Romania doar de dragul elenei udrea. N-ar rezista nici 2 luni in aceasta mizerie. Nici italienii nu sunt usa de biserica, au si ei tampitii, drogatii si curvele lor (mai ales nevestele), dar cadrul general e politicos, curat, de bun simt si infrastructura normala. Justitia isi face datoria la nivel micro iar politicienii au totusi un bun simt fata de electorat. Noi mergem pe un drum catre o tara bananiera ca o masina fara frane si fara directie.
Personal ,la 50 ani, nu pot sa prognozez viitorul acestei tari indiferent cata imaginatie as avea. Daca as avea 20 ani as pleca de aici cu mainile in buzunare. Nu as lua nimic cu mine ,doar buletinul.
Ai dreptate ,nici Basescu nu a rezistat la farmecul meu
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
Bi_anca
1554 mesaje
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 04:37
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-07-30 15:57:19Fratele meu a decis sa plece cu familia sa lucreze in Italia pentru o perioada. Ieri a avut un interviu cu un manager de complez hotelier din Talanto. I-a placut afirmatia italianului : Prefer sa angajez 20 de romani cu 1000 Euro pe luna decat sa angajez 10 italieni cu 2000 Euro pe luna. In felul asta personalul nu e folosit pana la epuizare si asta se reflecta in calitatea serviciilor. Fratele meu a decis asta fiindca la hotelurile la care lucreaza in Romania el si sotia lui, s-au facut reduceri de personal si reduceri drastice de salariu. I-au obligat sa semneze acte aditionale de micsorare a salariului in ciuda faptului ca exista clienti si de muncit muncesc dublu pe fondul reducerii de personal. Nu vor accepta asta. Tot silele astea au primit inspectii de la ITM si i-au intrebat cate ore muncesc, ce salariii au. Bineinteles ca au raspuns ce trebuia si nu realitatea de frica sa nu fie dati afara. Cerc vicios.
Asta pt ca in Turism nu exista un sindicat Roxi. Pt ca hahalerele care sug sangele muncitorilor sezonieri sau nu, stiu doar sa SUGA si nimic altceva....Se ocupa de turism la plesneala sau "dupa ureche".
Se si feresc ca de dracu sa angajeze personal specializat, pt ca isi risca postul sau chiar hotelul. Restaurantele (pe litoral) sunt o mizerie. Cele in care se manaca decent le numeri pe degete, iar serviciile din hoteluri sunt reduse la minim, ca sa taie din cheltuieli, in favoarea profitului...
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 08:30
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-07-30 15:57:19Fratele meu a decis sa plece cu familia sa lucreze in Italia pentru o perioada. Ieri a avut un interviu cu un manager de complez hotelier din Talanto. I-a placut afirmatia italianului : Prefer sa angajez 20 de romani cu 1000 Euro pe luna decat sa angajez 10 italieni cu 2000 Euro pe luna. In felul asta personalul nu e folosit pana la epuizare si asta se reflecta in calitatea serviciilor. Fratele meu a decis asta fiindca la hotelurile la care lucreaza in Romania el si sotia lui, s-au facut reduceri de personal si reduceri drastice de salariu. I-au obligat sa semneze acte aditionale de micsorare a salariului in ciuda faptului ca exista clienti si de muncit muncesc dublu pe fondul reducerii de personal. Nu vor accepta asta. Tot silele astea au primit inspectii de la ITM si i-au intrebat cate ore muncesc, ce salariii au. Bineinteles ca au raspuns ce trebuia si nu realitatea de frica sa nu fie dati afara. Cerc vicios.
 Domnita, sa nu ne spui acum ca fratele este platit acolo cu 2000E , cand cel mai mare castig este de maxim 800E. Pentru cine stie sa se descurce , si in Romania castiga bine, acolo romanii sunt exploatati la maxim,si bani cat sa-si duca zilele , acolo te cronometreaza si cat stai la WC , ce, ne punem cu broscarimea ??/.Mai stim si noi bre cum e pe la alti .
Ticu
|
9am062697
18 mesaje
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 09:49
Da ce au terminat broastele si macaroanele si vor mititei si sarmale ?Italienii nu sint prea destepti dar in hotie ,perversiuni ,sint neintrecuti
|
broscuta_super_verde
1273 mesaje
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 15:30
Va dau dreptate, fratele meu a lucrat pe vaport cam 15 ani. Hotarase sa se ratraga. Curentii galvanici de pe vapor iti nenoroces oasele si dantura nemaivorbind de alte consecinte. De doi ani inceraca sa se inegreze pe meseria lui. A trecut prin doua hoteluri civilizate cu cu nume dar asa stau lucrurile acum. Vine acasa dupa evenimente la sase dimineata si a doua zi o ia de la capat. E zombi, doarme cateva ore. Mai prinde cate un liber daca se tiganeste cu ei. Si-a dat demisia pe fondul asta de peste 5 ori dar de fiecare data ii promiteu ca vor angaja oameni pentru a se putea organiza lucrul in schimburi. Aiurea. Buzunarele patronilor sunt mai importante decat un mod de lucru civilizat. Daca te imbolnavesti si ramai fara serviciu nu ai dreptul in tara asta nici la spitalizare ca nu au adeverinta de serviciu.
Stiu cum sunt italienii dar nu putem generaliza. Exista si situatii si situatii. In fond daca aici situatia e scapata de sub control nu vad nici iun motiv pentru care sa accepti sa fii sclav in tara ta. Parca te doare mai mult ca se intampla la tine in tara, printre ai tai. Afara o judeci la rece, nu ai aceleasi pretentii.
Celui care a inteles gresit ca va fi platit cu 2000 Euro ii raspund ca va fi platit cu jumatate fata de un italian adica in jur de 1000. Are casa si masa asigurata.Poate e un caz fericit. Celui care amintea de sarmale, da bucataria va fi romanesca si italiana fiindca in zona sunt multi romani stabiliti de-adevaratelea acolo.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 15:57
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-08-02 15:30:31Va dau dreptate, fratele meu a lucrat pe vaport cam 15 ani. Hotarase sa se ratraga. Curentii galvanici de pe vapor iti nenoroces oasele si dantura nemaivorbind de alte consecinte. De doi ani inceraca sa se inegreze pe meseria lui. A trecut prin doua hoteluri civilizate cu cu nume dar asa stau lucrurile acum. Vine acasa dupa evenimente la sase dimineata si a doua zi o ia de la capat. E zombi, doarme cateva ore. Mai prinde cate un liber daca se tiganeste cu ei. Si-a dat demisia pe fondul asta de peste 5 ori dar de fiecare data ii promiteu ca vor angaja oameni pentru a se putea organiza lucrul in schimburi. Aiurea. Buzunarele patronilor sunt mai importante decat un mod de lucru civilizat. Daca te imbolnavesti si ramai fara serviciu nu ai dreptul in tara asta nici la spitalizare ca nu au adeverinta de serviciu.
Stiu cum sunt italienii dar nu putem generaliza. Exista si situatii si situatii. In fond daca aici situatia e scapata de sub control nu vad nici iun motiv pentru care sa accepti sa fii sclav in tara ta. Parca te doare mai mult ca se intampla la tine in tara, printre ai tai. Afara o judeci la rece, nu ai aceleasi pretentii.
Celui care a inteles gresit ca va fi platit cu 2000 Euro ii raspund ca va fi platit cu jumatate fata de un italian adica in jur de 1000. Are casa si masa asigurata.Poate e un caz fericit. Celui care amintea de sarmale, da bucataria va fi romanesca si italiana fiindca in zona sunt multi romani stabiliti de-adevaratelea acolo.
 Asa este cu ce se intampla aici, ai zis bine ca situatia a scapat de sub control,asa este,important ca acolo sa nu se ia dupa acei romani care ne fac de ras prin faptele lor, sa se intoarca sanatos acasa !
Ticu
|
SOGUNUL
389 mesaje
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 16:24
Cu toata tehnica si tehnologia aplicata ,Italia a ramas o tara medievala in mentalitate.Romanii care au mers ,care mai incearca marea cu degetul si vor sa lucreze in Italia o fac din cauza unor lipsuri in tara lor,din cauza incompetentei Presedintelui si a Guvernului.Italienii care vin in Romania cu gindul ca vor gasi aborigeni,ramin consternati sa descopere o lume cu 500 -1000 de ani avansata dar saraca si incearca sa patrunda in aceasta lume unde gasesc locul potrivit daca muncesc sa se realizeze,nu ca romanii care stau cu ochii la TV sa vada ce prostii mai debiteaza Basescu si Guvernul.
http://promotia70eltc.nvn.ro/istoric/71-istoric.html
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 3 August 2009, ora 14:20
Ticu
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 3 August 2009, ora 14:24
De la: intelus1946, la data 2009-08-02 16:24:40Cu toata tehnica si tehnologia aplicata ,Italia a ramas o tara medievala in mentalitate.Romanii care au mers ,care mai incearca marea cu degetul si vor sa lucreze in Italia o fac din cauza unor lipsuri in tara lor,din cauza incompetentei Presedintelui si a Guvernului.Italienii care vin in Romania cu gindul ca vor gasi aborigeni,ramin consternati sa descopere o lume cu 500 -1000 de ani avansata dar saraca si incearca sa patrunda in aceasta lume unde gasesc locul potrivit daca muncesc sa se realizeze,nu ca romanii care stau cu ochii la TV sa vada ce prostii mai debiteaza Basescu si Guvernul.
Corect. Numai ca se uita ca saracia este motorul progresului. Deci avem viitor.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 3 August 2009, ora 14:25
Bogatia te leneveste, dar nu e valabil in toate situatiile.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
FICABUONA
13 mesaje
|
Postat pe: 3 August 2009, ora 18:40
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 3 August 2009, ora 18:44
|
Fosta membra 9am.ro
7 mesaje
|
Postat pe: 3 August 2009, ora 19:36
Mai tata !! Dar unde or fi ei italienii aia ?k eu lucrez cu o firma italiana in Romania si sunt numai italieni vreo 14 si niciunu nu a zis acest lucru .I-am intrebat si eu k am vazut subiectul asta ...la care mi-au soptit ...(scherzi) .Sunt 2 lucruri kre le place : painea si femeile ...k sunt ushoare...(zic ei ,ca la ei si nevastele le da.. cu portia) asta cam asa e...k ele sunt rupte de munk seara si nu mai au chef...
S-ar putea sa fie prin sud pe acolo k astia sunt toti din nord( Veneto).Cert este ca niciunu din astia nu stau mai mult de 2 stamani si apoi pleaca ,vin altii si to asa dar efectivul ramane acelasi 13-14.Cand au vazut prima data caruta faceau matanii prin masina si cand le-am zis k avem si noi autostrada(mergand in acel timp pe ea) m-au intrebat unde e si rulam pe ea spre Murfatlar..
Asa ascultati la mine k eu le palpez, nu la aia care vand gogosi ...virtuale..hehehe
s-auzim d bn!!
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 3 August 2009, ora 19:47
De la: fygo, la data 2009-08-03 19:36:28Mai tata !! Dar unde or fi ei italienii aia ?k eu lucrez cu o firma italiana in Romania si sunt numai italieni vreo 14 si niciunu nu a zis acest lucru .I-am intrebat si eu k am vazut subiectul asta ...la care mi-au soptit ...(scherzi) .Sunt 2 lucruri kre le place : painea si femeile ...k sunt ushoare...(zic ei ,ca la ei si nevastele le da.. cu portia) asta cam asa e...k ele sunt rupte de munk seara si nu mai au chef...
S-ar putea sa fie prin sud pe acolo k astia sunt toti din nord( Veneto).Cert este ca niciunu din astia nu stau mai mult de 2 stamani si apoi pleaca ,vin altii si to asa dar efectivul ramane acelasi 13-14.Cand au vazut prima data caruta faceau matanii prin masina si cand le-am zis k avem si noi autostrada(mergand in acel timp pe ea) m-au intrebat unde e si rulam pe ea spre Murfatlar..
Asa ascultati la mine k eu le palpez, nu la aia care vand gogosi ...virtuale..hehehe
s-auzim d bn!!
 Asa-i place italianului ?painea si femeile ? asa este la ei, nevestele sunt rupte de munca seara , si la noi sunt rupte , dar noaptea !
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
7 mesaje
|
Postat pe: 3 August 2009, ora 19:49
asta sa crezi tu ,k se castiga 800 E...Mie imi dau aici in Romania noastra 1300 si in Italia ajung si la 2800...(intradevar sunt pe meserie si e unacam rara ) mai intreaba si u.Iti dau un exemplu :in Montebelluna(TV) la 30 km de Venetia unde sunt eu rezident sunt romani (prieteni) care ia 200 de euro pe zi fix la negru.E adevarat k toarna la betoane dar nu toarna numai betoane mai fac si lucruri mai usoare...Dar ia fa un calcul ,numai 20 de zile x200 euro..AAA era sa uit cazare mancare GRATIS.hehehe...S-auzim de bn romani...
|
Fosta membra 9am.ro
7 mesaje
|
Postat pe: 3 August 2009, ora 19:53
De la: ticu, la data 2009-08-02 08:30:01De la: broscuta_super_verde, la data 2009-07-30 15:57:19Fratele meu a decis sa plece cu familia sa lucreze in Italia pentru o perioada. Ieri a avut un interviu cu un manager de complez hotelier din Talanto. I-a placut afirmatia italianului : Prefer sa angajez 20 de romani cu 1000 Euro pe luna decat sa angajez 10 italieni cu 2000 Euro pe luna. In felul asta personalul nu e folosit pana la epuizare si asta se reflecta in calitatea serviciilor. Fratele meu a decis asta fiindca la hotelurile la care lucreaza in Romania el si sotia lui, s-au facut reduceri de personal si reduceri drastice de salariu. I-au obligat sa semneze acte aditionale de micsorare a salariului in ciuda faptului ca exista clienti si de muncit muncesc dublu pe fondul reducerii de personal. Nu vor accepta asta. Tot silele astea au primit inspectii de la ITM si i-au intrebat cate ore muncesc, ce salariii au. Bineinteles ca au raspuns ce trebuia si nu realitatea de frica sa nu fie dati afara. Cerc vicios.
Domnita, sa nu ne spui acum ca fratele este platit acolo cu 2000E , cand cel mai mare castig este de maxim 800E. Pentru cine stie sa se descurce , si in Romania castiga bine, acolo romanii sunt exploatati la maxim,si bani cat sa-si duca zilele , acolo te cronometreaza si cat stai la WC , ce, ne punem cu broscarimea ??/.Mai stim si noi bre cum e pe la alti .
|
Fosta membra 9am.ro
7 mesaje
|
Postat pe: 3 August 2009, ora 19:54
De la: fygo, la data 2009-08-03 19:53:14De la: ticu, la data 2009-08-02 08:30:01De la: broscuta_super_verde, la data 2009-07-30 15:57:19Fratele meu a decis sa plece cu familia sa lucreze in Italia pentru o perioada. Ieri a avut un interviu cu un manager de complez hotelier din Talanto. I-a placut afirmatia italianului : Prefer sa angajez 20 de romani cu 1000 Euro pe luna decat sa angajez 10 italieni cu 2000 Euro pe luna. In felul asta personalul nu e folosit pana la epuizare si asta se reflecta in calitatea serviciilor. Fratele meu a decis asta fiindca la hotelurile la care lucreaza in Romania el si sotia lui, s-au facut reduceri de personal si reduceri drastice de salariu. I-au obligat sa semneze acte aditionale de micsorare a salariului in ciuda faptului ca exista clienti si de muncit muncesc dublu pe fondul reducerii de personal. Nu vor accepta asta. Tot silele astea au primit inspectii de la ITM si i-au intrebat cate ore muncesc, ce salariii au. Bineinteles ca au raspuns ce trebuia si nu realitatea de frica sa nu fie dati afara. Cerc vicios.
Domnita, sa nu ne spui acum ca fratele este platit acolo cu 2000E , cand cel mai mare castig este de maxim 800E. Pentru cine stie sa se descurce , si in Romania castiga bine, acolo romanii sunt exploatati la maxim,si bani cat sa-si duca zilele , acolo te cronometreaza si cat stai la WC , ce, ne punem cu broscarimea ??/.Mai stim si noi bre cum e pe la alti . [/quote
]asta sa crezi tu ,k se castiga 800 E...Mie imi dau aici in Romania noastra 1300 si in Italia ajung si la 2800...(intradevar sunt pe meserie si e unacam rara ) mai intreaba si u.Iti dau un exemplu :in Montebelluna(TV) la 30 km de Venetia unde sunt eu rezident sunt romani (prieteni) care ia 200 de euro pe zi fix la negru.E adevarat k toarna la betoane dar nu toarna numai betoane mai fac si lucruri mai usoare...Dar ia fa un calcul ,numai 20 de zile x200 euro..AAA era sa uit cazare mancare GRATIS.hehehe...S-auzim de bn romani...
|
|
|