back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Un sfert dintre italieni ar vrea sa traiasca in romania

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 19:39

De la: cla03, la data 2009-01-01 16:21:47Nu-i sfinteste nimeni pe italieni .... nu cred ca exista un popor de sfinti pe undeva in lumea asta.
Eu traiesc printre ei de ceva vreme si am invatat sa apreciez si partile lor bune.

Si in alta ordine de idei "picioruse de pui de balta" (de broasca adica) se gasesc si in restaurantele romanesti.

Aici in Italia tocmai romani de-ai nostrii s-au purtat cu mine ca niste idioti, in timp ce italieni m-au ajutat si s-au comportat cat se poate de corect.

Sunt oameni buni si oameni rai peste tot indiferent de natia din care fac parte.
Localurile cu asa mancare sunt in Romania ,numai cele cu profil italienesc ,cu patroni italieni ! In rest, o fi precum spui, dar mirama-si !

Ticu
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 12:35

sigur,in Romania femeile n au par pe limba,acasa italienii mincau numai macaroane cu rosii si din cind in cind cite o broasca,in Romania au dat de trai bun,teren ieftin ,aer curat,dar le polueaza ei curind

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 20:16

Certo ,qui sono le done belissime,piu di tutto il mondo,da mangiare costa poco,i teren costano poco,l'affari vano bene,non sono rispetate le regole(come la lege) gli politichi sono di merda

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 20:40

De la: bologneseraffaelo0, la data 2009-01-02 20:16:38 Certo ,qui sono le done belissime,piu di tutto il mondo,da mangiare costa poco,i teren costano poco,l'affari vano bene,non sono rispetate le regole(come la lege) gli politichi sono di merda

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

763 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 20:45

De la: pasadro, la data 2009-01-02 20:40:12
De la: bologneseraffaelo0, la data 2009-01-02 20:16:38 Certo ,qui sono le done belissime,piu di tutto il mondo,da mangiare costa poco,i teren costano poco,l'affari vano bene,non sono rispetate le regole(come la lege) gli politichi sono di merda

"La multi ani !" Raffaelo,

Am inteles ca tu esti unul dintre cei care a convins "un sfert dintre italieni " sa-si doreasca sa traiasca in Romania . Zic bine ?
Cu faci tu Filiasi ? Incalci regulile ?

Dana P

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

763 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 21:15

De la: pasadro, la data 2009-01-02 20:45:40
De la: pasadro, la data 2009-01-02 20:40:12

"La multi ani !" Raffaelo,

Am inteles ca tu esti unul dintre cei care a convins "un sfert dintre italieni " sa-si doreasca sa traiasca in Romania . Zic bine ?
Cu faci tu Filiasi ? Incalci regulile ?

Dana P

Scuze.
Ce faci la Filiasi? in loc de "Cu faci tu Filiasi?".

Dana P

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 10:37

bravos Raffaelo,esti simpatc,pina si tu ai inteles ca mincind numai macaroane cu rosii si pulpite de broscuta viata nu are culoare.Amico romanii miei sint destepti dar pesimisti si citeodata orbi,nu-si vad tara,se incinta cind se uita peste gardul vecinului si nu-si respecta statutul si personalitatea

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 15:32

De la: cumintica, la data 2009-01-02 12:35:20sigur,in Romania femeile n au par pe limba,acasa italienii mincau numai macaroane cu rosii si din cind in cind cite o broasca,in Romania au dat de trai bun,teren ieftin ,aer curat,dar le polueaza ei curind

limitat mesajul tau foarte limitat

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 15:45

Romania noastra este deosebit de frumoasa .... avem locuri minunate .... avem traditii valoroase .... in general putem spune ca Dumnezeu a fost generos atunci cand a inzestrat pamantul romanesc.

Pentru ceea ce se intampla acum cu noi si cu tara noastra suntem pe deplin responsabili noi romanii.

Nu ne mai respectam traditiile scuipam pe tot ceea ce a fost sfant pentru inaintasii nostrii si pentru asta ni se pare normal sa scuipam si pe traditiile altor natiuni. Nu suntem uniti si am uitat ce inseamna respectul si mandria de a fi roman !

Am lasat sa cresca in gradina noastra prea multe buruieni (hoti, curve, lasi, prosti, rasisti, corupti, imbecili de tot felul)
Se vede asta foarte clar si daca te uiti 2 ore la televiziunile noastre .... nu este nevoie sa faci cine stie ce studii savante.

Daca aruncam cu noroi in altii nu devenim mai curati

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 23:21

rOMANIA ESTE O TARA CU MULTE CALITATI PE CARE LE DESCOPERA STRAINII,ROMANII MAI PUTIN.Romania are populatie mare,deci o piata pentru desfacere,strainii care au invadat Romania ,au profitat de naivitatea si bunatatea romanilor dar si de forta lor de munca.Romanii calificati au cam plecat ,au ramas mai multi cei intretinuti de parinti,amatori de baruri si trai usor,ar trebui sa se trezeasca deoarece nicaieri in lume nu-i va tine nimeni degeaba si intodeauna vor fi tratati sclavi.
Italienii stiu dece au venit in Romania,nu au la ei ce gasesc aici

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 14:12

De la: cla03, la data 2009-01-03 15:32:41
De la: cumintica, la data 2009-01-02 12:35:20sigur,in Romania femeile n au par pe limba,acasa italienii mincau numai macaroane cu rosii si din cind in cind cite o broasca,in Romania au dat de trai bun,teren ieftin ,aer curat,dar le polueaza ei curind

limitat mesajul tau foarte limitat
Limitat sau nelimitat , conteaza ca a spus adevarul ! Asa este !

Ticu
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 15:37

Fiecare cu parerea si experienta lui.

oanaarion

45 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 17:36

daca stiti asa de multi italieni care vor a trai in Romania, vreu si eu unu, mai copt la minte daca se poate, cu picioarele pe pamant, cu cativa banuti pusi deoaparte si pus pe iubit romance ce stiu a face cand au timp si vor si o mamaliga, dar asta nu in fiecare zi, ca se ingrasa italianul si dupa aia si-o ia in cap si are vise de diva....

radu_41

3 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 19:05

erau doar mitocani..sper sa fie cat mai putzinii pe lumea asta

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 14:39

De ce vor ? broastele de la noi sunt mai bune ?

Ticu
Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 22:31

ITALIENII VIN LA NOI PT AFACERI, LE PLAC ROMANCELE PENTRU CA UNELE MAI SI MUNCESC PE GRATIS, ITALIENCELE NU PREA O FAC. DACA MERGEM NOI LA EI INSA, SUNTEM TRATATI CA TIGANII ADICA NE CONSIDERA SI NE MUNCESC CAM CA SI PE SCLAVI PANA AJUNG SA NE CUNOASCA, UNII CHIAR SUNT BADARANI DE-A BINELEA, MAI ELES CEI DIN SUD. DAR, FIECARE PADURE CU USCACIUNILE EI.
ATAT TIMP CAT ECONOMIA NOASTRA VA FI MAI PROASTA CA A LOR VOM FI TRATATI LA FEL. EI VOR VENI LA NOI PT AFACERI, NOI VOM MERGE LA EI SA MUNCIM.
ISI PERMIT SA FACA ASTA PENTRU CA NU LE TREBUIE FOARTE MULTI BANI SA-SI DESCHIDA AICI O AFACERE. CEEA CE NOI NUMIM BANI MULTI AICI PENTRU EI SUNT UNEORI CATEVA SALARII BUNE ACOLO. DAR DESIGUR SI EI AU PROBLEME SI UNII O DUC GREU ACOLO
SI APOI LE PLACE LA NOI PENTRU CA AVEM O TARA CAT DECAT CURATA! DA, AM SPUS CURATA! NU VORBESC NEAPARAT DE ORASE DAR LA TARA E AER CURAT, E IARBA VERDE, SUNT PADURI VERZI DE FAG, CARPEN, STEJARI, BRAZI SI NU DE PINI SAU ALTE SOIURI USCATE CA IN ITALIA, SI INCA CEVA, NICAIERI IN EUROPA N-AM VAZUT MAI MULTE GUNOAIE CA IN SUDUL ITALIEI, PARDON JUMATATEA DE SUD A ITALIEI. ACOLO CHIAR SI MARGINILE SOSELELOR DIN AFARA LOCALITATILOR SUNT PLINE DE GUNOAIE.
IN REST AU O TARA FOARTE FRUMOASA CU UN RELIEF EXTRAORDINAR CU SOSELE SI AUTOSTRAZI IMPECABILE CONSTRUITE PE PILONI, DIN MUNTE IN MUNTE, CU TUNELURI EXTRAORDINARE CA NU POTI SA NU TE MIRI CUM AU PUTUT FI CONSTRUITE, CU CONSTRUCTII IMPRESIONANTE RIDICATE IN TE MIRI CE LOCURI DE ZICI CA PICIOR DE OM N-AR FI PUTUT URCA ACOLO.
E FANTASTICA ITALIA SI PRIN FELUL IN CARE ISI VALORIFICA FIECARE BUCATICA DE PAMANT. TOTUL ESTE CULTIVAT DESI TOTUL SE CULTIVA NUMAI CU AJUTORUL IRIGATIILOR.
CEEA CE MA INTRISTAT CAND M-AM INTORS IN TARA A FOST SA VAD LA NOI SUTE DE HECTARE DE PAMANT LASAT IN PARAGINA, SI CE E MAI TRAST E CA IN MAJORITATEA ZONELOR NU PREA AVEM NEVOIE DE IRIGATII, DUMNEZEU NOUA NE DA PLOAIE DAR SUNTEM IN MAJORITATE LENESI SI ALERGAM DUPA CASTIGIRI IMEDIATE.
NU MA MIR CA VIN AICI, STIU EI DECE. TOTUL LA NOI E MAI IEFTIN, AFACERILE SE FAC MAI USOR PENTRU CA COSTA MAI PUTIN, VALORIFICA APOI TOTUL DINCOLO SI ASTA LE ADUCE CASTIGURI FRUMUSELE.
PACAT CA NOI NU SUNTEM INTERESATI SA FACEM CE FAC EI, AM AVEA MULT MAI MULTE AVANTAJE, SUNTEM BINECUVANTATI DE DUMNEZEU CU O TARA SUPERBA DAR NE BATEM JOC DE EA PT CA NU SUNTEM BUNI PATRIOTI. LA NOI TOTUL SE FACE CU BARFA, CU CEARTA CU DEFAIMARE SI CU LIPSA DE RASPUNDERE SI SIMT CIVIC. LUATI EXEMPLU DE LA EI, CHIAR DACA SUNT PRINTRE EI O GROAZA DE MAFIOTI, AVETI CE INVATA.
E ADEVRAT CA MAJORITATEA SUNT AHTIATI DUPA SEX PENTRU CA CRESCUTI FIIND ALTFEL, PROBABIL SE SIMT MAI LEBERI SI UNEORI INTREC MASURA DAR CEI MAI MULTI RESPECTA FEMEIA, EVITA SA FIE BADARANI IN PREAJMA FEMEII PENTRU CA SUNT BINE EDUCATI. DAR AICI SE POATE DISCUTA MULT SI DEPINDE DE LA PERSOANA LA PERSOANA.
LASATII SA VINA, VETI AVEA NUMAI DE CASTIGAT, SUNT UN POPOR SUFLETIST. E O DIFERENTA ENORMA INTRE EI SI CELELALTE POPOARE DIN PREAJMA NOASTRA. PACAT CA PRIMA DATA DE LA NOI LA EI AU PLECAT BANDITII SI TIGANII, NE-AU STRICAT IMAGINE SI ASTA NE COSTA ULT ASTAZI PE TOTI.
AM FOST LA CEHI, LA UNGURI, LA NEMTI, AUSTRIECI, E DREPT N-AM STAT MULT DAR CREDETI-MA MI-A AJUNS. MI SA FACUT FRIG NUMAI DE LA RACEALA DE PE CHIPURILE LOR LOR.

joeelena

59 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 23:30

Sarmanii italieni,pina prin 1990 nici femei nu aveau ,costau scump,tineau cite 4 -5 barbati o femeie si aia marochina sau cu par pe limba.Ei dupa 1990 au descoperit Romania,femei frumoase si usuratece,loc de pacaleli financiare,etc. trai nineaca

Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 20:30

De la: FERICIREA, la data 2009-01-31 23:30:05Sarmanii italieni,pina prin 1990 nici femei nu aveau ,costau scump,tineau cite 4 -5 barbati o femeie si aia marochina sau cu par pe limba.Ei dupa 1990 au descoperit Romania,femei frumoase si usuratece,loc de pacaleli financiare,etc. trai nineaca

.....invata frate invata, daca erai destept nu te pacaleau...

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 21:08

De la: FERICIREA, la data 2009-01-31 23:30:05Sarmanii italieni,pina prin 1990 nici femei nu aveau ,costau scump,tineau cite 4 -5 barbati o femeie si aia marochina sau cu par pe limba.Ei dupa 1990 au descoperit Romania,femei frumoase si usuratece,loc de pacaleli financiare,etc. trai nineaca
Habar nu ai!

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 01:01

Un kk pe italia

kali13

233 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 03:44

Daca le este dor de tigani,le recomand cartierul Zetari sau Ferentari, unde salasluieste etnia tiganeasca ,pentru care romanii sunt"refuzatii"Uniunii Europene.

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 23:22

De la: ticu, la data 2009-01-31 14:39:27De ce vor ? broastele de la noi sunt mai bune ?

Ticu, tu oare ce vrei de fapt, nu te uiti la televizor ca i-am terorizat pe acesti oameni le-am omarat si am violat copii, sotiile, ce ai vrea sa ne faca statui sa ne sarute picioarele, nu te uiti la televizor ca cel putin odata pe saptamana sunt doua cazuri cu romani cu orgiile lor facute, te rog sa ma crezi ca-mi ieste rusine sa mai spun ca sunt roman sa mai ies pe strada cu copilul la plimbare sa vorbesc limba romana. Sa furat tot ce se poate de aici nu mai avem loc nici de buna ziua ( chiar astazi a fost un caz cu un roman beat la volan a ucis un italian ) . Tu ce vrei de fapt, mai bine uitate la tine in curte si apoi judeca pe altii.

Tu nu stii nimic din ce este afara doar ce vezi la tv. dar realitatea este alta.

Cand esti un om de nimic normal sa te trateze ca pe un nimeni doar nu vrei sa te puna director ca esti tu roman, poate ai vrea si un salar de vreo 5.000 de euro si cu 4 ore de munca pe zi.

Asa ca stai in banca ta, ca adevarul este cu tot altul decat ce se scrie pe acest forum, vinovati suntem noi nu ei.

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 23:26

De la: obliografic, la data 2009-02-08 23:22:58
De la: ticu, la data 2009-01-31 14:39:27De ce vor ? broastele de la noi sunt mai bune ?

Ticu, tu oare ce vrei de fapt, nu te uiti la televizor ca i-am terorizat pe acesti oameni le-am omarat si am violat copii, sotiile, ce ai vrea sa ne faca statui sa ne sarute picioarele, nu te uiti la televizor ca cel putin odata pe saptamana sunt doua cazuri cu romani cu orgiile lor facute, te rog sa ma crezi ca-mi ieste rusine sa mai spun ca sunt roman sa mai ies pe strada cu copilul la plimbare sa vorbesc limba romana. Sa furat tot ce se poate de aici nu mai avem loc nici de buna ziua ( chiar astazi a fost un caz cu un roman beat la volan a ucis un italian ) . Tu ce vrei de fapt, mai bine uitate la tine in curte si apoi judeca pe altii.
Tu nu stii nimic din ce este afara doar ce vezi la tv. dar realitatea este alta.
Cand esti un om de nimic normal sa te trateze ca pe un nimeni doar nu vrei sa te puna director ca esti tu roman, poate ai vrea si un salar de vreo 5.000 de euro si cu 4 ore de munca pe zi.
Asa ca stai in banca ta, ca adevarul este cu tot altul decat ce se scrie pe acest forum, vinovati suntem noi nu ei.

Asa este oblio, ai dreptate !

Caracterul fãrã înþelepciune poate mult, dar inteligenþa fãrã caracter nu valoreazã nimic - Cicero
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 16:30

De la: The, la data 2009-02-08 23:26:37

: sml-confused0067: Esti sigur de ce ai scris aici ?In italia nu am fost dar in Spania da , nu la munca ca n-am inebunit, am avut alt motiv , si acolo cat si in Italia [ si nu o stiu de la TV.] romanii sunt catalogati ; milogi, hoti, talhari, violatori , tigani si asta din cauza tiganilor ei au facut violurile , omorat sotiile , omorat copii ,aceasta etnie mizerabila ne-a pus aceasta eticheta .Ce au facut romanii acola e prea minor de ce ne fac italienii aci, vad ca de asta nu pomenesti .Rusine cand iesi cu copilul la plimbare?, te cred dar nu din cauza asa ziselor "orgii "ale romanilor , ci din cauza tiganilor Stai sa vezi mai tarziu ce o sa fie cu Elvetia cand o sa navaleasca si acolo tiganimea ca aia ne scot in suturi de la ei si nu mai baga un accident de masina a unui roman ca ceva voit.; regretabil dar nu a fost voit . - ce sa mai spunem de americani sau rusi cu accidentele de aici .Din ce am stat de vorba cu multi care au venit acasa realitatea e ca sunt prost platiti, in comparatie cu altii straini la aceiasi munca . in rest, toate bune .

Ticu
obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 18:35

Am fost in multe tari inclusiv in Spania si am vazut mai multe decat crezi, suntem considerati cum spui tu fiindca asa ne purtam si asta este imaginea care ne-am construito singuri ( aici este un caz pe saptamana cu ce fac romanii nostri la tv, la noi cate cazuri ai vazut ca fac italienii???).
Daca ai sta mai mult timp si ai discuta cu mai multe persoane ai sa vezi ca sunt altfel.

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
nosztradamus2012

34 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 15:43

URMASII LUI TRAIA VIN SA NE JEFUIASCA NU DE ALTCEVA CE CREDETI CA VIN AICI SA NE CONSTRUIASCA TARA SA FIM SERIOSI

@
nosztradamus2012

34 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 15:44

AM SI UITAT VOR SA AIBA UN CONDUCATOR PE NUME TRAIAN

@
nosztradamus2012

34 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 15:46

MAI BINE SA_L DUCA ACOLO

@
barbu_valeria0

5 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 18:00

Domnule Ticu , va urmaresc de ceva vreme raspunsurile pe acest tip de topicuri. Cu parere de rau vreau sa va spun ca ceea ce v-au raspuns si alti cititori va raspund si eu : in luna ianuarie in decurs de 12 zile ROMANII nu tigani au vioalat 4 femei, pe una dintre ele au violat-o in timp ce pe prietenul ei l-au inchis in portbagajul masini. Unul dintre acei baieti baiatul unui avocat. Credeti ca s-a terminat , nu, incepe luna februarie un roman beat la volan ucide un tanar, doi romani si un albanez rapesc si violeaza o fata de 14 ani, azi 4 romani au fost arestati pentru ca au sechestrat o romanca timp de doua luni pentru a le satisface placerile. Asa ca nu e normal sa spui ca sunt xenofobi, rasisti si altele de genul , cand noi natia romana le facem asa ceva. De ce spun ca natia romana nu face nimic? Simplu, sunt studenta cu bursa de studii aici, si traiesc pe propria piele reactia ce apare in urma acestor fapte. Ce face statul roman? NIMIC, nici macar un raspuns , se fac ca nu aud si nu stiu nimic. Imi cer iertare daca v-am deranjat cu raspunsul meu, dar astea sunt pe concret faptele. Va multumesc pt intelegere.

barbu_valeria0

5 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 18:03

De la: ticu, la data 2009-02-09 16:30:48
De la: The, la data 2009-02-08 23:26:37

: sml-confused0067: Esti sigur de ce ai scris aici ?In italia nu am fost dar in Spania da , nu la munca ca n-am inebunit, am avut alt motiv , si acolo cat si in Italia [ si nu o stiu de la TV.] romanii sunt catalogati ; milogi, hoti, talhari, violatori , tigani si asta din cauza tiganilor ei au facut violurile , omorat sotiile , omorat copii ,aceasta etnie mizerabila ne-a pus aceasta eticheta .Ce au facut romanii acola e prea minor de ce ne fac italienii aci, vad ca de asta nu pomenesti .Rusine cand iesi cu copilul la plimbare?, te cred dar nu din cauza asa ziselor "orgii "ale romanilor , ci din cauza tiganilor Stai sa vezi mai tarziu ce o sa fie cu Elvetia cand o sa navaleasca si acolo tiganimea ca aia ne scot in suturi de la ei si nu mai baga un accident de masina a unui roman ca ceva voit.; regretabil dar nu a fost voit . - ce sa mai spunem de americani sau rusi cu accidentele de aici .Din ce am stat de vorba cu multi care au venit acasa realitatea e ca sunt prost platiti, in comparatie cu altii straini la aceiasi munca . in rest, toate bune .

Domnule Ticu , va urmaresc de ceva vreme raspunsurile pe acest tip de topicuri. Cu parere de rau vreau sa va spun ca ceea ce v-au raspuns si alti cititori va raspund si eu : in luna ianuarie in decurs de 12 zile ROMANII nu tigani au violat 4 femei, pe una dintre ele au violat-o in timp ce pe prietenul ei l-au inchis in portbagajul masini. Unul dintre acei baieti este baiatul unui avocat. Credeti ca s-a terminat , nu, incepe luna februarie un roman beat la volan ucide un tanar, doi romani si un albanez rapesc si violeaza o fata de 14 ani, azi 4 romani au fost arestati pentru ca au sechestrat o romanca timp de doua luni pentru a le satisface placerile. Asa ca nu e normal sa spui ca sunt xenofobi, rasisti si altele de genul , cand noi natia romana le facem asa ceva. De ce spun ca natia romana nu face nimic? Simplu, sunt studenta cu bursa de studii aici, si traiesc pe propria piele reactia ce apare in urma acestor fapte. Ce face statul roman? NIMIC, nici macar un raspuns , se fac ca nu aud si nu stiu nimic. Imi cer iertare daca v-am deranjat cu raspunsul meu, dar astea sunt pe concret faptele. Va multumesc pt intelegere.

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Un sfert dintre italieni ar vrea sa traiasca in Romania
Mergi la: