back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Homosexualitate vs heterosexualitate

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 11:11

De la: augustus, la data 2009-01-31 13:40:33

Ba tata, noi astia care-am scapat de homo, hai sa ne bucuram si sa mai schimbam nevestele intre noi....www.schimbdeneveste.ro[/quote] Pentru inceput,zic s-o schmbam pe nevasta-ta intre noi....asa de acomodare!

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 19:25

De la: veveritza29, la data 2009-02-01 10:30:04
Azazel...as avea o retinere daca as fi in locul tau
fatza lui nu-mi inspira incredere...hahahah

pai am sa aplic o chestie invatata la...moldoveni ;
daca partenera(u) are fatza nashpa aplic metoda ...perna pe cap !?

si electronica !
veveritza29

30 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 19:56

Corect, cooorect!! da nici cu perna pe fata sa dea naiba nu as risca ...vad ca a tacut al nostru augustus...cu ce i-ati astupat gura?

2004miha

1 mesaj
Oras: Ploiesti

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 08:26

scuza-ma , la supune uni tratament psihiatric???
crezi ca exista asa ceva, ptr dumnezeu, deocamdata nici nu se stie ce genereaza asa ceva, mai bine i-ai urmari in permananta anturajul ai cominica cu el, in orice problema , i-ai explica cum sta prob homosexualitatii, i-ai face o evaluare psihologica, dar tratament? adica iei pastilute, si scapi de homosexualitate?/?
scuza-ma inca o data dar este gresita gandirea ta
mai bine asa cum spunea cineva, dupa ce ai face tot ce ti-ar sta in putere ca parinte... ar terbui sa accepti si asta in viata, asa cum acceptam si alte probleme

rodax_ro2

19 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 14:03

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 20:18

De la: crist_che, la data 2009-02-01 11:11:46
De la: augustus, la data 2009-01-31 13:40:33

Ba tata, noi astia care-am scapat de homo, hai sa ne bucuram si sa mai schimbam nevestele intre noi....www.schimbdeneveste.ro[/quote] Pentru inceput,zic s-o schmbam pe nevasta-ta intre noi....asa de acomodare!

hai ca ma bag shi io in jocu' vostru' cu schimbatu' nevestelor ...
pe nevasta mea o cheama GHEORGHE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

si electronica !
veveritza29

30 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 16:02

Si pe a mea la fel!!! Mai Azazel...sper ca nu e aceeasi

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 16:05

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
veveritza29

30 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 14:01

Uite..si nastasemihail tot cu Gheorghe....

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 17:25

De la: veveritza29, la data 2009-03-02 14:01:04Uite..si nastasemihail tot cu Gheorghe....

pe nastasemihail il stiu ...da' gheorghe a lui e...capra (de fapt tzap !) da, tot aia e'...

si electronica !
Turb_ina

6 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 16:49

Ai procedat corect. La cei 10 ani, pe care-i au copiii carora le-ai spus asta, nu au maturitatea necesara pentru a intelege corect un mesaj sexual aberant si consider ca e bine sa fie educati in sensul de a considera homosexualitatea drept cee ce este. O anomalie rusinoasa. Am un baiat in varsta de 10 ani si zilele trecute a trebuit sa-i povestesc despre menstruatie. S-a rusinat, dar pentru faptul ca l-am asigurat ca e un lucru absolut normal a acceptat explicatia mai usor. De altfel i-am spus ca oricand va dori sa discute cu mine orice subiect, ii voi explica in asa fel incat sa inteleaga corect. E foarte dificil, ca parinte, sa abordezi astfel de subiecte in fata copilului tau, dar cred ca e bine sa nu fie informat de pe ...strada, de la alti copii. In privinta homosexualitatii, recunosc, am toleranta 0 (ZERO). Si o alta realitate esta ca se doreste ”popularizarea” acestei forme de ... viata sexuala deoarece va contribui la scaderea natalitatii.

fvalina

4 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 23 Martie 2009, ora 16:44

nu e treaba noastra ,credddddddddddd!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 11:59

Homosexualitatea si heterosexualitatea sunt lucruri normale,nu e nici o diferenta intre ele

Ticu
annya_852004

9 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 30 Martie 2009, ora 15:38

Sunt de acord cu claustef76, autorul subiectului. El nu tine mortis sa ii condamne pe homosexuali ci se gandeste la viitorul copiilor lui si al societatii. Personal consider ca homosexualitatea este o boala(sau cel putin o tendinta ce trebuie descurajata, la fel ca multe alte tendinte si acte abordate de lege, de medicina/psihologie sau cel putin morala si bunul simy comun) si homosexualii ar trebui ajutati, nu condamnati...desigur nu toti doresc sa fie ajutati...asta e alta problema. Homosexualitatea e nefireasca si consecintele pe termen indelungat pentru umanitate sunt grave si chiar dificil de centralizat intr-un tablou complet. La momentul actual, totusi cred k o buna parte din homosexuali sunt doar de tranzitie ca sa zic asa-e trendy sa fii gay(nu neaparat si sanatos din punct de vedere mental) dar le va trece, restul insa....cred k vor deveni din ce in ce mai agresivi in promovarea homosexualitatii. Pentru o buna perioada de timp nu aveam nici o problema cu existenta lor atat timp cat nu deranjau pe altii...totusi e ca si cand ignori o problema sau o boala-nu prea trece de la sine. As fi f afectata sa am un copil care sa imi spuna ca e homosexual si mi-a face mari procese de constiinta legate de educata pe care i-am dat-o.

Cocalarus_Maximus

17 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2009, ora 18:25

BA io n-am nimic imporiva sa o dau la ochiu maro . Numa sa nu puta si n aiba genele prea mari ca poate ma tai la macalau.
In rest alea buna , ma golesc si acolo ce dreacu

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2009, ora 15:18

De la: annya_852004, la data 2009-03-30 15:38:21Sunt de acord cu claustef76, autorul subiectului. El nu tine mortis sa ii condamne pe homosexuali ci se gandeste la viitorul copiilor lui si al societatii. Personal consider ca homosexualitatea este o boala(sau cel putin o tendinta ce trebuie descurajata, la fel ca multe alte tendinte si acte abordate de lege, de medicina/psihologie sau cel putin morala si bunul simy comun) si homosexualii ar trebui ajutati, nu condamnati...desigur nu toti doresc sa fie ajutati...asta e alta problema. Homosexualitatea e nefireasca si consecintele pe termen indelungat pentru umanitate sunt grave si chiar dificil de centralizat intr-un tablou complet. La momentul actual, totusi cred k o buna parte din homosexuali sunt doar de tranzitie ca sa zic asa-e trendy sa fii gay(nu neaparat si sanatos din punct de vedere mental) dar le va trece, restul insa....cred k vor deveni din ce in ce mai agresivi in promovarea homosexualitatii. Pentru o buna perioada de timp nu aveam nici o problema cu existenta lor atat timp cat nu deranjau pe altii...totusi e ca si cand ignori o problema sau o boala-nu prea trece de la sine. As fi f afectata sa am un copil care sa imi spuna ca e homosexual si mi-a face mari procese de constiinta legate de educata pe care i-am dat-o.
Bine spus ca e o parere personala, ca in realitate nu este asa . Homosexualitatea nu este o boala ,sun persoane sanatoase psihic, este ceva normal si firesc ca si hetero sexualitatea .nu dauneaza nimic grav umanitatii, este interesant ca sunt persoane foarte calme respectoase si sufletiste, fata de heterosexuali., nicio data nu or sa devina agresive.Sunt persoane inguste la minte , care habar nu au ce e aia homosexualitate, si se baga ca oistea in gard cu tot felul de aberatii, aiurite.; si biserica se baga sa comenteze despre ei, cu aiureli cu toate ca nu ii e misiunea asta .; Cu ce ii incurca pe hetero. cum fac ei dragoste ?

Ticu
Cocalarus_Maximus

17 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2009, ora 18:56

OCHIU' MARO RULLLLLZ !!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 31 Martie 2009, ora 22:56

De la: muiencurcubesini, la data 2009-03-31 18:56:12OCHIU' MARO RULLLLLZ !!!!!!!!!!!!!

TE ROG DIN TOT SUFLETUL MEU SA-TI SCHIMBI ID-UL....SI DUPA ACEEA SA-TI STERGI CONTUL!!! PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEE

annya_852004

9 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 15:59

Bine spus ca e o parere personala, ca in realitate nu este asa . Homosexualitatea nu este o boala ,sun persoane sanatoase psihic, este ceva normal si firesc ca si hetero sexualitatea .nu dauneaza nimic grav umanitatii, este interesant ca sunt persoane foarte calme respectoase si sufletiste, fata de heterosexuali., nicio data nu or sa devina agresive.Sunt persoane inguste la minte , care habar nu au ce e aia homosexualitate, si se baga ca oistea in gard cu tot felul de aberatii, aiurite.; si biserica se baga sa comenteze despre ei, cu aiureli cu toate ca nu ii e misiunea asta .; Cu ce ii incurca pe hetero. cum fac ei dragoste ? [/quote]

La fel cum si parerea ta este una personala...macar a mea se bazeaza si pe ceva studiu...Ce-ai vrea sa spun? Parerea mea profesionala este ca....? As putea si eu foarte usor sa iti contrazic opinia dandu-ti argumente si evidentiindu-ti stereotipurile...dar nu am chef de polemici. Doar mi-am exprimat opinia si am subliniat ceea ce consider ca a dorit si autorul sa exprime. Daca tu presupus ca sunt de fel religioasa, sau ca eu consider homosexualitatea ca fiind daunatoare prin caracterul...moral al persoanelor de aceasta orientare...imi pare rau sa te dezamagesc si imi pare rau ca nu m-am exprimat suficient de clar sa intelegi.

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 17:58

Epe dracu,o boala.Homosexualitatea nu e nici o boala.E un moft,o fita.Nici cu lesbinianismul nu te nasti.Incercati si mai ganditi si cu creierul vostru,nu cu al altora.Oamenii de stiinta,sunt tot oameni.Se poate sa se fi inselat.Mai gresesc si ei.Iar daca un homosexual se duce la un om de stiinta si ii spune intruna ca asa simte,apai omul ala dupa ce-l testeaza de mii de ori,iar homosexualul sustine acelasi lucru,ca asa i-a intrat lui in cap,ajunge la concluzia ca asa s-a nascut.Ia ganditi logic,bazati-va pe rationament.Sa luam un exemplu.Un barbat e condamnat,adica face puscarie,e heterosexual.Acolo va sta in celula sau palier,cu barbati.Nu are acces la femei.Nevoia de a face sex,e una intre nevoile primare,fiziologice ale omului,precum nevoia de a bea,de a manca,de a respira.Fara aceste ultime trei nevoi,nu poti supravietui.Instinctul sexual a fost de multe ori invins de ratiune,din cauza prejudecatilor.A fost invins total sau partial(depinde de la caz la caz).Mai exista masturbarea.
Sa revenim la puscariasul heterosexual.Acest puscarias din lipsa de femei, va avea un comportament instinctiv,corpul ii cere sex,si va accepta,neavand alta solutie sa faca sex cu barbati.Facand acest lucru ani de zile,se obisnuieste,si sustine ca-i place,pentru ca obisnuinta e a doua natura a omului.Mai exista si a doua varianta:sa accepte aceasta situatie,pentru ca nu are alta solutie si atata timp cat nu are alta solutie,dupa care poate sa-si revina la normal,adica la heterosexualitate.Oamenii pot fi dominati de instinctele proprii in anii copilariei,dar pe masura ce acestia socializeaza,pe masura ce ating faza adulta,ei invata sa le ascunda.Unora li se spune,,plangi ca un copil,, ,,te comporti ca un copil,,(de cate ori nu a-ti auzit sau a-ti spus fraza asta?),ceea ce poate oferi un oarecare suport pentru teoria instinctelor.
A nu se intelege gresit.E parerea mea proprie si personala.Asta e un exemplu. O sa revin cu altele.Si nu condamn pe nimeni,pentru ca nu am acest drept.Fiecare are dreptul de a alege,daca e homosexual , heterosexual,lesbiana,dar eu nu cred ca e o boala,cu atat mai putin genetica.
De ce nu cred?Argumentele mele sunt:nu intamplator am fost lasati barbat si femeie,mascul si femela,ci pentru reproducere,procreere,sau cum s-o mai zice.Nu am cunostinta,de aceea intreb:Printre speciile de animale existente in lume,exista specii de animale homosexuale sau lesbiene(e un termen cam fortat,dar intelegeti ce vreau sa spun)?Daca nu exista,am putea lua exemplu de la animale,se imperecheaza masculii cu femelele fara prea multe batai si dureri de cap,ci pur si simplu ca asa simt si asa e normal.Pentru ca nu au legi, nu au religie,etc.............................Au legea lor,legea firii.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 09:09

De la: annya_852004, la data 2009-04-01 15:59:17 Bine spus ca e o parere personala, ca in realitate nu este asa . Homosexualitatea nu este o boala ,sun persoane sanatoase psihic, este ceva normal si firesc ca si hetero sexualitatea .nu dauneaza nimic grav umanitatii, este interesant ca sunt persoane foarte calme respectoase si sufletiste, fata de heterosexuali., nicio data nu or sa devina agresive.Sunt persoane inguste la minte , care habar nu au ce e aia homosexualitate, si se baga ca oistea in gard cu tot felul de aberatii, aiurite.; si biserica se baga sa comenteze despre ei, cu aiureli cu toate ca nu ii e misiunea asta .; Cu ce ii incurca pe hetero. cum fac ei dragoste ?

La fel cum si parerea ta este una personala...macar a mea se bazeaza si pe ceva studiu...Ce-ai vrea sa spun? Parerea mea profesionala este ca....? As putea si eu foarte usor sa iti contrazic opinia dandu-ti argumente si evidentiindu-ti stereotipurile...dar nu am chef de polemici. Doar mi-am exprimat opinia si am subliniat ceea ce consider ca a dorit si autorul sa exprime. Daca tu presupus ca sunt de fel religioasa, sau ca eu consider homosexualitatea ca fiind daunatoare prin caracterul...moral al persoanelor de aceasta orientare...imi pare rau sa te dezamagesc si imi pare rau ca nu m-am exprimat suficient de clar sa intelegi.[/quote] Ce studii sa ai in privinta homosexualitatii ? aici nu-ti trebuie studii, pai cu studii, si sa spui ca relatia homo. e o boala ? ca sunt periculosi ? unde ai vazut asa ceva ? La opinia mea referitor la ei, nu ai contra argumente,ca nu sunt reale ! Eu la combinat am colegi homo. ,la spital am fost tratat de medic homo, AM CUNOSTIINTE HOMO si mie ,om cu nevasta si copil si la alti, ne-au dat in niste cazuri lectii de omenie, cinste si corectitudine.Sunt oameni normali si relatialor e normala, ca si hetero !

Ticu
toshh

1 mesaj
Postat pe: 14 Mai 2009, ora 13:08

Imi place cum suna ”ci despre ceea ce este normal, asa cum a decis majoritatea,”, am sa fac doar o mica precizare, daca crezi in Dumnezeu am sa iti spun doar un singur lucru, tot majoritatea a decis ca ISUS SA FIE RASTIGNIT PE CRUCE, astfel dupa parerea ta a fost o decizie corecta, normala doar a decis majoritatea, daca aceia-si majoritate ar decide maine ca tu sa iti pierzi locul de munca sau sa fii aratat cu degetul, asa pur si simplu ar fi corect, nu, ”doar a decis majoritatea”...stii este simplu sa vb cand nu esti intr-o astfel de situatie, ti-ai pus intrebarea ca poate multi dintre homosexuali urasc faptul ca sunt asa cum sunt, dar nu pot face nimic, mai gandestete inainte de a face afirmatii de genul ”asa cum a decis majoritatea”.

Siena

89 mesaje

Postat pe: 21 Mai 2009, ora 16:45

Indraznasc, sa-ti sugerez o cale mult mai simpla ... Anume, ca informandu-te, sa faci tot ce depinde de tine, pentru ati scuti copilul de confruntarea cu atata intoleranta ...
Asta este de fapt marea problema a ingrijorarii noastre ca parinti ... In primul rand Asta! Lumea in care-i va fi data copilului tau sa traiasca, daca "fi-va !", ca el sa aibe o alta orientare sexuala decat cea acceptata de majoritatea oamenilor din aceasta Tara. Abia apoi, putem vorbi si de tristetea noastra ca parinti, pentru faptul ca nu vom fi bunici ... Asta-i sigur, abia a doua problema!
Cat despre ce putem face -ca partinti in general si ca mame in special- , pentru ca urmasii nostri sa aibe optiuni legate de viata lor INTIMA !!! , acceptate (?!) social (nedumerire iscata de alaturarea incompatibila dintre "intinitatea individului si acceptarea sociala, atata vreme cat nu vorbim despre abateri patologice, precum pedofilia).
Iata ce am putea face:
- mai intai, sa STIM, ca orientarea sexuala a nenascutului pruncusor (si NU sexul-anatomic vorbind) se defineste in primele trei luni -deci intrauterin si nu printr-o educatie sustinita
- aceasta, depinde de starea de liniste a mamei, asadar, de cat de mult va fi ea expusa unor situatii stresante, de cat de mult va fi afectata sufleteste, de cat de mult o vor tulbura. In acest punct, cu rol de protectie a mamei devine important si tatal. Este stiut cata violenta se practica in familii, intre soti, ce merge chiar pana la agresiune fizica
- trebuie sa mai stim ca in perioada conceperii sarcinii, starea de echilibru hormonal a mamei trebuie sa fie perfecta ! ... ori, in aceste secole, "planificarea familiala" apeleaza la pastile contraceptive. Efectul lor este cel cunoscut. Reechilibrarea hormonala dupa administrarea zilnica a acestora, se poate realiza in minimum sase luni de la intreruperea lor. Nu s-a facut aceasta intrerupere, nu ne mai miram de nimic si cu atat mai putin, cautam pietre pentru a azvarli in cei "cu educatie nesanatoasa!"...Homosexualitatea a existat de cand lumea, insa acum, numarul este mai mare la nivel planetar, dar nici populatia globului nu poate fi comparata numeric, cu cea di antichitate. Diferenta ce ingrijoreaza trebuie sa fie si una procentuala, din cauzele ce le discutam acum si din "curajul' oamenilor de a-si afirma public aceasta orientare. Uneori (ce-i drept!), prin forme de manifestare stradala excentrice.

Sigur ca se poate vorbi si despre "experimentari" adolescentine ... doar pentru ca, la aceste varste, tot ce este "altfel", devine automat si "cool" ... dar, daca fiziologic lucrurile vor sta sub semnul doritei orientari sexuale (ce asigura copilasi si nepotei!), atunci, mai devreme sau mai tarziu se vor reaseza lucrurile. Pulsiunilehormonale sunt mai puternice decat jocurile varstei teribilismelor.

Cam asa stau de fapt lucrurile ... iar factorii determinanti ai acestei mult dezbatute probleme -in termeni atat de radicali-, stau -precum vedeti-, in raspunderea celor ce le-au dat viata acestor oameni, cu nimic mai rai decat noi.
Ba chiar, vorbim despre niste oameni a caror sensibilitate ii face nu doar mai receptivi ... ci si mai vulnerabili, usor de ranit, chiar daca nu o marturisesc. Vorbeste despre asta faptul dur, al marelui numar de sinucideri dintre ei ... Iar asta, nu are cum sa nu ne dea de gandit.

De la: vasix, la data 2008-10-16 12:21:01Eu,pe copilul meu daca ar avea tendinte homosexuale cred ca i-as impune tratament psihiatric.As vinde tot ce am tot ce am doar ca sa il vad SANATOS. Stiu ca se poate,nu vorbesc in necunostinta de cauza.

... ganduri scrise pe frunze de mesteacan ...
hoosier

30 mesaje

Postat pe: 22 Mai 2009, ora 15:07

Eu am o intrebare practica pentru homosexuali:

Cand merg la toaleta publica, la care intra? La femei sau la barbati?

Intrebarea poate parea stupida dar ganditi-va, daca un homosexual intra la cea de barbati , teoretic se declanseaza aceeasi problema morala ca atunci cand un barbat intra la toaleta de femei !!!

Insusi scopul pentru care a fost facuta impartirea toaletelor publice - si anume asigurarea intimitatii individului - se pierde. Cel putin teoretic, un homosexual poate fi atras sexual de ceilalti de acolo care pentru el reprezinta acum "sexul opus".

Si la fel la femei. Doamnelor, v-ati gandit vreodata ca daca in toaleta publica intra o lesbiana, ea se va uita la voi exact cum s-ar uita la voi un barbat????

Problema poate deveni chiar acuta cand apare la servici (institutie, companie, firma etc) unde deja cam stii cine ce-i...

Chiar mi-as dori un raspuns de la un gay si poate chiar de la cineva care lucreaza in HR.
Numai bine.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 22 Mai 2009, ora 16:00

De la: hoosier, la data 2009-05-22 15:07:56Eu am o intrebare practica pentru homosexuali:

Intrebarea poate parea stupida dar ganditi-va, daca un homosexual intra la cea de barbati , teoretic se declanseaza aceeasi problema morala ca atunci cand un barbat intra la toaleta de femei !!!

Insusi scopul pentru care a fost facuta impartirea toaletelor publice - si anume asigurarea intimitatii individului - se pierde. Cel putin teoretic, un homosexual poate fi atras sexual de ceilalti de acolo care pentru el reprezinta acum "sexul opus".

Si la fel la femei. Doamnelor, v-ati gandit vreodata ca daca in toaleta publica intra o lesbiana, ea se va uita la voi exact cum s-ar uita la voi un barbat????

Problema poate deveni chiar acuta cand apare la servici (institutie, companie, firma etc) unde deja cam stii cine ce-i...

Chiar mi-as dori un raspuns de la un gay si poate chiar de la cineva care lucreaza in HR.
Numai bine.

Un raspuns de la un negay,dar care ii cunoaste mai bine! ;nu confunda homosexualitatea cu hermafroditismul .! Homo. e o orientare sexuala , normala ca si hetero.iar hermafrod. adica are sex si femeiesc, si barbatesc .! Asa ca la WC intra fiecare in functie de ce are intre picioare . ! iar hermafrod . se duce dupa WC .

Ticu
hoosier

30 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2009, ora 13:58

De la: ticu, la data 2009-05-22 16:00:20
De la: hoosier, la data 2009-05-22 15:07:56Eu am o intrebare practica pentru homosexuali:

Numai bine.

Un raspuns de la un negay,dar care ii cunoaste mai bine! ;nu confunda homosexualitatea cu hermafroditismul .! Homo. e o orientare sexuala , normala ca si hetero.iar hermafrod. adica are sex si femeiesc, si barbatesc .! Asa ca la WC intra fiecare in functie de ce are intre picioare . ! iar hermafrod . se duce dupa WC .

Stiu foarte bine care e diferenta intre un hermafrodit si un gay. Insa tocmai orientarea sexuala a gay-lor era in discutie, fiindca - tehnic vorbind - intr-o toaleta publica ei se uita "cu alti ochi" catre ceea ce au CEILALTI intre picioare....

De ce se simt femeile ofensate atunci cand un barbat intra in toaleta lor? Sigur nu pentru ce are EL intre picioare ... ci mai degraba pentru ca intimitatea lor este agresata stiindu-se orientarea sexuala a barbatului...
Si atunci aceeasi "orientare sexuala" de care vorbeai va produce o agresiune similara atunci cand o lesbiana intra in toaleta de femei.
Numai bine.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 09:19

De la: hoosier, la data 2009-05-23 13:58:25
De la: ticu, la data 2009-05-22 16:00:20

Numai bine.

Stiu foarte bine care e diferenta intre un hermafrodit si un gay. Insa tocmai orientarea sexuala a gay-lor era in discutie, fiindca - tehnic vorbind - intr-o toaleta publica ei se uita "cu alti ochi" catre ceea ce au CEILALTI intre picioare....

De ce se simt femeile ofensate atunci cand un barbat intra in toaleta lor? Sigur nu pentru ce are EL intre picioare ... ci mai degraba pentru ca intimitatea lor este agresata stiindu-se orientarea sexuala a barbatului...
Si atunci aceeasi "orientare sexuala" de care vorbeai va produce o agresiune similara atunci cand o lesbiana intra in toaleta de femei.
Numai bine.

Cu cine ii confunzi pe homosexuali ? Eu ii cunosc foarte bine, stiu ce fel de oameni sunt, m-au ajutat intr-o problema cu sotia mea, am citit mult despre psihologia lor. Homosexualii sunt :lesbiene , la femei si gay, la barbati. ;mai e o diferenta dintre ei si hetero.care putini o stiu .La ei este sentimentul de iubire mai puternic , fata de hetero. Un homo. nu face sex , decat cu partenerul lui cu care se iubeste, la ei nu e infidelitate ..Intai partenerii cu aceeasi orientare , se cunosc,daca se plac apare iubirea si apoi sexul, pe cand la hetero...., nu prea se respecta asta ! ;nu ai sa vezi homo sexuali prostituate, prostituati ., cu relatii de ocazie . ;-nu-i confunda cu Transexualii.,sau cu cei obsedati, mai ales dupa sex oral , care ii gasesti prin toalete [ in gara deNord gasesti multi ] Asa ca la WC. gay intra la toaleta barbatilor fara sa se uite la fundurile celorlalti,si la femei ,la fel.. :Numai bine !sml-indifferent0014:

Ticu
dragos1301

15 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2009, ora 09:49

Salut :) imi place mesajul tau... dar nu sunt totusi de acord ca trebuie sa sustinem ca homosexualitatea e un lucru anormal sau nenatural. Homo sapiens sapiens nu e singura specie care practica homosexualitatea. Si conform studiilor, nu mai mult de 5-7% dintre oameni sunt homosexuali. Astfel incat lumea nu ar fi radical schimbata daca fiecare va avea dreptul si libertatea sa isi aleaga orientarea sexuala. Sau in fine, nu exista hetero si homosexuali decat prin ceea ce practica, in realitate toti suntem undeva la pe o scara intre cele 2. Si cultura, educatia, traditia, fluxuri hormonale ii fac pe fiecare sa aleaga.

Toti ar trebui sa aiba dreptul sa aleaga, iar educatia trebuie sa incurajeze toleranta si diversitatea, intelgerea, rabdarea, pacea, astfel de valori. Nu intoleranta. Astfel incat sa ii invatam pe copii ca e gresit sa fii homosexual este gresit, la fel cum ii invatam pe copii multe lucruri gresit. Cu precadere in Romania, si in multe aspecte peste tot in lume.

Problema pe care o expui, ce se va alege de societatea umana este o falsa problema. Populatia lumii creste exponential, avem schimbari climatice care ameninta sute de milioane de oameni, avem discriminare si extremism etnic, religios, M-F, dupa orientare sexuala si dizabilitati. Si toate vin din traditionalism si educatie directionata gresit. Lumea este tot mai globala si oameni 'indoctrinati' in lumi diferite se intalnesc tot mai des. Daca vrem o lume fara conflicte, trebuie sa pretuim diversitatea.

Specia umana nu va muri, ci se va adapta si la homosxualitate precum si la multe alte lucruri. Era cineva care vorbea despre pericolul incestului. Nici macar acesta nu este o problema majora, atat timp cat oamenii ii inteleg riscurile si dezavantajele si le pot evalua inainte de a le asuma. Majoritatea nu au educatia necesara si atunci este nevoie de legi, care sa impuna anumite comportamente. Foarte bine! Dar hai sa cream legi care sa duca umanitatea inainte. Ne temem prea mult de schimbare si il intelegem de multe ori gresit pe Dumnezeu.

dragos1301

15 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2009, ora 09:54

exista cupluri de baieti care se iubesc, cu adevarat, si sunt mult mai sanatoase si mai fericite decat cupluri heterosexuale marcate de violenta in familie samd. nu trebuie in niciun caz sa incurajezi un comportament sau altul in opinia mea, fie hetero sau homosexual.

astfel incat iubirea este o apropiere mai puternica decat prietenia intre doua persoane -de oricare sex ar fi ele-. daca te intreaba despre sex, corect si sincer este sa le spui ca exista oameni si oameni si ca toti sunt normali din punctul acesta de vedere. Anormali sunt cei care urasc, cei violenti... nu cei care iubesc!
De acord cu tine insa ca este dificil sa fii impartiala. Felicitari pentru ca incerci :)

dragos1301

15 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2009, ora 09:59

ai raspuns singur de ce a aparut si s-a dezvoltat... din cauza naturii umane si contextelor pe care le-a creat si le creeaza. desi nu este adevarat, a aparut din aceeasi atractie pe care o simt heterosexualii fata de partener. este natural. prin urmare este naturala si homosexualitatea. si desi lumea i se opune inca, pana la urma legile firii vor invinge.
exista probleme mult mai mari pe lume si este trist cum unii lupta impotriva celor false.

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Homosexualitate vs Heterosexualitate
Mergi la: