Info
x
Homosexualitate vs heterosexualitate
|
kali13 233 mesaje Membru din: 25/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 04:20
funnymoon,
Se pare ca esti in afara oricarei perceptii a ideilor, indiferent de natura si ordinea lor. Te-ai dat de gol: esti bocitoare (sper cu plata) ca altfel te vaiti degeaba; sau, poate esti vreo (vreun) agricultor nedeprins cu ideile, doar cu septelul, sau in limbajul tau, cu boii mici si mari, sau atunci cand "recolta" reproductiva la boi nu merge bine, treci la cultivarea legumelor, din care "varza" iti este cea mai la indemana! Penibil raspuns, cu instrumente la fel de jenante. Vorbeste doar cand intelegi despre ce este vorba- altfel, ramai cu capul aplecat, bocind atunci cand cauti sexul boilor mari sau mici care iti strica recolta de varza!!!! Iar curiozitatile tale legate de sexul meu, pot sa ti-le inteleg, in masura in care iti este (vad) total imposibil de a detecta, intr-un mesaj postat, genul feminin al persoanei care dialogheaza. O greseala pe care ti-o trec cu vederea, intr-un mesaj imbibat de lamentari de doi lei si mediocritate absoluta. |
|
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 04:27
funnymoon,
Ca sa intelegi si tu (iarta-ma, m-am pripit si iar nu vei pricepe nimic si incepi sa te jeluiesti si sa iti pui intrebari existentiale despre boii mici care urca dealul mare!)....asadar, in traducere campeneasca, doar pentru tine (ptr. centenarul recoltei de varza)- ce cauti tu, ca musca in curul calului? Hai, ca acum m-ai inteles...raspunde-mi, la genul feminin! |
|
Fosta membra 9am.ro 311 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 13:49
kali,
mi-au placut ultimele doua raspunsuri ale tale; sunt foarte comice, pe bune. Daca ai fi evitat cuvinte gen"penbil", "jenant" ar fi fost chiar si mai bune. Revenind insa la prima ta postare, sper sa imi explici si mie daca atunci cand scrii "relativa(noua) carte a lui Cartarescu" voiai sa spui ca e o carte relativa si noua sau relativ noua??? ca sa poti folosi "intre noi fie vorba" ar fi trebuit sa fii deja in dialog cu Draganelo, ori nu era cazul. o carte poate fi " o initiativa de lectura" ??? Si pana acum am analizat doar prima fraza a "comentariului tau" care, apropo, imi aminteste de lucrarile nereusite de bac ale generatiei tinere. Sa trecem la a doua fraza. Spui: "Afirmatiile dumneavoastra sunt de ordin nostalgic-adolescentin,din unghiul unei artificialitati la"moda",caci vorba unui nevrotic ca Bacovia,ce e femeia frumoasa decat,in aparenta,o masca de culoare." "afirmatiile" si "din unghiul" nu pot coexista in aceeasi propozitie decat intr-un singur caz si iata de ce: afirmatiile se fac, in timp ce "din unghiul " se foloseste in legatura cu "a vedea" . Iata ce se intelege din ce ai scris: Din unghiul unei artificialitati la "moda", afirmatiile tale, draganelo, sunt de ordin nostalgic-adolescentin. Dar ce inseamna artificialitate la "moda"? De ce moda e in ghilimele? Si dupa aceasta prima parte a frazei cu pretentii de tort intelectual, vine "cireasa" : "caci vorba unui nevrotic ca Bacovia,ce e femeia frumoasa decat,in aparenta,o masca de culoare." Care e legatura intre nostalgiile adolescentine si intrebarea lui Bacovia? Si apoi o tii tot asa: tort-cireasa. Sincer cred ca nu ai 27 de ani, ci doar 17 si ca te pregatesti pentru bac de unde si nevoia de a calari limba romana si stoarce din ea un pic de vlaga intelectuala. Cum mama ma-sii poti spune "conform acestei alegatii" in contextul respectiv?! Dar fraza: " Asadar ati reusit sa reduceti femeia(spiritul feminin nu va e la indemana,si tine de filosofie,total diferit de ideea de feminism pe care poate ca o intalniti in lecturi politico-juridice) la cateva stereotipuri, care freudian vorbesc de la sine." ???????? Doamne kali, cum sa nu bocesc cand citesc asa ceva? vaaaaaaaaaaai kali, vai! si inca o data :greu la deal cu boii mici! vezi asta e o invocare a ceva (in cazul de fata, a unui proverb) in sprijinul ideii ca logica unei fraze nu sta in insiruirea de propozitii logice. Abia acum avem de a face cu o alegatie si "conform acestei alegatii" pot sa-ti spun ca discursul tau e varza! |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 14:13
De la: AZAZEL, la data 2008-12-30 14:48:09cornelioandanciu !Daca ai fost abandonat la nastere si daca ai trait intr-o lume fara cer, acestea se datoreaza celor carora le-ai imprumutat pseudonimul, iar daca totusi ai crescut si ai trait, aceasta se datoreaza milei lui Dumnezeu.Nu incerca sa pari ceea ce nu esti, mila lui Iisus Hristos sa se reverse asupra ta!Nu cred ca esti un om rau, iar ceea ce vrei tu sa pari a fi, nu esti nicidecum.Adica necuratul. |
|
Fosta membra 9am.ro 76 mesaje Membru din: 18/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 14:20
De la: cornelioandanciu, la data 2008-12-31 14:13:20De la: AZAZEL, la data 2008-12-30 14:48:09cornelioandanciu !Daca ai fost abandonat la nastere si daca ai trait intr-o lume fara cer, acestea se datoreaza celor carora le-ai imprumutat pseudonimul, iar daca totusi ai crescut si ai trait, aceasta se datoreaza milei lui Dumnezeu.Nu incerca sa pari ceea ce nu esti, mila lui Iisus Hristos sa se reverse asupra ta!Nu cred ca esti un om rau, iar ceea ce vrei tu sa pari a fi, nu esti nicidecum.Adica necuratul. Azazel, te sarut! Baga la cap ce-o spus omul mai sus ca nu ai sa mai vezi mila lui nenea ala de sus. Pocaieste-te! |
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 17:35
De la: Alexa62, la data 2008-12-31 14:20:40De la: cornelioandanciu, la data 2008-12-31 14:13:20De la: AZAZEL, la data 2008-12-30 14:48:09cornelioandanciu !Daca ai fost abandonat la nastere si daca ai trait intr-o lume fara cer, acestea se datoreaza celor carora le-ai imprumutat pseudonimul, iar daca totusi ai crescut si ai trait, aceasta se datoreaza milei lui Dumnezeu.Nu incerca sa pari ceea ce nu esti, mila lui Iisus Hristos sa se reverse asupra ta!Nu cred ca esti un om rau, iar ceea ce vrei tu sa pari a fi, nu esti nicidecum.Adica necuratul.
si electronica !
|
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 23:53
funnymoon,
Raspunsul tau obsesiv, de natura freudiana, mi-a confirmat faptul ca prezinti clare apetente pentru intelegerea si deconstructia textului. Doar ca pentru a discuta ceva trebuie sa fii plasat pe coordonate comune, sa dispui de (aproximativ) aceeasi pregatire, aceleasi lecturi, aceeasi structura intelectuala si, din pacate, in acest "dialog" nu este cazul! Am observat, cu real interes, ca oscilezi intre doua faze (lunatice- de aici si apelativul final al nick-ului tau "moon"- perioada extrem de "sensibila" pentru cei cu profunde disfunctionalitati de perceptie!) si o alta, PSEUDO- hazlie ("funny") care oricum , nu isi gasea locul in discutia pe care nu o purtam cu tine, dar in care ai intervenit. Probabil, ai ceva vechime in domeniul didactic, in speta, cel rural, acolo unde "textele" nu se inteleg, ci doar se asaza pe un sablon si se intreaba la nesfarsit -ce ai vrut sa spui? ce ai vrut sa spui? ce ai vrut sa spui?. [Apropo de asta, daca te-ai blocat in a-l citi pe Bacovia in cheie de bacalaureat atunci discutia isi pierde orice minim interes!] Dupa ce te-ai erijat intr-o mica corectoare de extemporale, dupa ce ai demonstrat o deschidere deosebita pentru spatiul valorilor rurale, prin apelul la bocituri, zicatori si proverbe rasuflate ca varza in butoi, ma bucur ca ai schimbat coordonatele: iata ca te vad ancorata, intr-un domeniu putin mai lax, mai placut, acela al cofetariilor, repetandu-mi (si asta se explica daca vei apela la o sedinta de psihanaliza) tort, cireasa, tort si apoi cireasa din varful tortului. Si o alta confuzie: am depasit si pragul bacalaureatului si toate formele de pregatire superioara existente in tara noastra, dar asta nu face obiectul discutiilor de pe form asa cum nici incercarile tale nereusite de a-mi ghici sexul (in primul mesaj) si acum varsta (sunt toate trecute la profil) nu te avantajeaza demonstrand ca nu ai nici veleitati de a ghici in stele (sau in luna- "moon"). Probabil, nu ai ajuns la intrebarea pe care ti-am adresat-o in mesajul precedent. Pentru a te priva de o munca chinuitoare de a pseudo-analiza ceva ce nu iti este la indemana, iti voi da eu un posibil raspuns: ce cauti ca musca in curul calului? Probabil (daca iti place atat de mult tortul) ceva dulce...Dar pana vei gasi, nu poti face altceva decat mult zgomot....Iata un motiv in plus de a exersa o noua runda de bocituri la care cred ca, dupa atata experienta acumulata, vei deveni o adevarata "doctor honoris causa". Succes! |
|
veveritza29 30 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 11:27
Unde esti tu, Tepes Doamne, ca punand mana pe ei, sa-i imparti in doua cete: ceata lesbi, ceata gay..
|
|
|
|
|
banceanuvasile 105 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 15:28
De la: badeaanna, la data 2008-10-25 13:00:57Asa cum ar vrea multa lume si ar fi frumos si mai sigur ar trebui sa se legalizeze prostitutia. De ce? Poate din cauza ca este cea mai veche "meserie" si inca se cere si se va cere. De ce sa nu se legalizese si homosexualitatea si heterosexualitatea? Asa cum Biserica interzice relatiile sexuale in concubinaj asa lumea incalca aceasta "regula". De ce? Ca e placut actul in sine si ne face bine, nu? Sunt pro lesbiene, heterosexuali sau homosexuali desi nu fac parte din ei. TREZITI-VA oameni buni, a trecut comunismul!!! Desi.... existau si atunci numai ca nu se desbatea atat problema. Educatia comunista tembela si cea crestina adusa la paroxism ne-a facut sa ajungem deviati ai lumii moderne in care traim fara nici un rost si fara de dumnezeu .De ce l-au impuscat comunistii pe ceausescu in zi sfinta de craciun ? De ce in Romania anilor 1936 era in functie legea caselor de toleranta extraordinar de logica iar acum avem doar legi care ne-a strimbat cu totul atit femeile , barbatii cit si copii? Pina nu vor disparea trogloditii soartei din frunte cu Iliescu, Nastase, Basascu, Geoana si toata gasca lor de acoliti nenorociti , romania nu isi va reveni ca stat . Oare nu vede nimeni aberatia acestor campanii desantate electorale ?oare nu vede nimeni ce face cracanata asta de Andronescu la invatatmint si ceilalti timpiti ca ea ? |
|
NeOm 38 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 06:02
SUPERR am multi amici pe invers ...si sunt chiar super... fiecare are dreptu de a alege propria orientare sexuala...chiar ma distreaza...dar nu spun ca m ar distra prea tare dc o sa am copii cu orientari de genu asta...nu prea o sa am ce sa fac.
:)) CE DE PRIMITIVI ((:
|
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 21:44
De la: io_neom, la data 2009-01-05 06:02:17 potzi fii shi tu ...super ... i-a incearca ...curlangeala ...shi mai discutam !
si electronica !
|
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 23:29
Azazel...fa o diferenta intre a avea prieteni homosexuali si a face sex anal;)....sau d-aia ti-e frica sa nu ai astfel de prieteni?E prea mare tentatia sa...?
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 14:23
De la: veveritza29, la data 2009-01-07 23:29:58Azazel...fa o diferenta intre a avea prieteni homosexuali si a face sex anal;)....sau d-aia ti-e frica sa nu ai astfel de prieteni?E prea mare tentatia sa...? draga mea veveritza... a glumit baiatu' ! io am o multime de prieteni si totzi ...a'dracului de interesetati numa' de...veveritze ! deci n-am nimic cu restu' lumii .ma intzelegi ?
si electronica !
|
|
Evident 66 mesaje Membru din: 27/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 15:59
De la: AZAZEL, la data 2009-01-06 21:44:45De la: io_neom, la data 2009-01-05 06:02:17 Eu cred totusi ca ai mama si tata. Doar ca ei au fost frati de sange si asa te-au conceput in halul in care ai iesit. |
|
homemarcel0 1937 mesaje Membru din: 19/12/2008 |
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 16:05
De la: kali13, la data 2009-01-02 23:53:24funnymoon, ... kali ... tu porti ochelarii ai si noaptea ? ... asa s-ar explica multe ... HAHAHAHAHA ... |
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 02:33
homemarcel0,
vad ca suferi de acelasi sindrom ca si funnymoon (care si-a pierdut si ceea ce nu avea- adica si ochelarii si mintea!). Iar legat de curiozitatea ta de prost-gust, port ochelarii tocmai pentru a nu vedea prostia care iti este comuna cu a nick-ului mai sus mentionat. Si vad prin lentilele subtiri, ca ai devenit si avocatului poporului, probabil, pentru ca ei ii este greu sa mai articuleze ceva....e si cazul tau care ai parcurs la nesfarsit litera H si a.....Hahahahahahahaha |
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 15:09
Ok
|
|
fl_brasov 21 mesaje Membru din: 31/12/2008 |
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 20:24
Sodoma si Gomora si inca vreo 5 cetati ai fost distruse cu foc din cer cam din aceste motive, nu erau nici 10 care sa nu faca pacate asa grave.Astazi e Marea moarta.Are adancimi care nu puteau fi provocare de meteoriti sau de procese naturale.
Dumnezeu a mai zis: 'Cresteti si va inmultiti', cum ar putea face asta 2 homosexuali sau 2 lesbiene?Dar justificari pentru ceea ce facem rau avem toti...'am mintit pentru ca nu stiu ce am facut', 'l-am batut ca ma enerva', "sunt gay pentru ca asa am eu genotipul..." Sa fim seriosi. Daca se va continua in acest ritm chiar vom ajunge sa fim considerati noi care suntem impotriva lor drept nebuni....unii vor fi resemnati altii vor fi asa in dubii altii isi vor pastra aceasta parere(cam asa cred ca va fi)...Nu cred ca se va opri campania de promovare a homosexualitatii... In Marea Britanie profesorii din scoli nu mai trebue sa foloseasca ternemul de mama sau de tata ca nu cumva sa ii deranjeze pe copii care au parinti de acelasi sex....(asta e o stire pe care am citit-o recent) Eu as vrea ca gayi sau lesbienele macar sa nu apara sarutandu-se in public sau avand comportamente de genul asta, macar atat sa faca, bine ar fi sa nu mai fie gay sau lesbiene... |
|
oanacristiana 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 00:02
Te rog frumos sa imi indici si sursele din care ai aflat ca Nichita Stanescu si Augustin Doinas au fost homosexuali. Eu personal stiam ca Nichita Stanescu a avut 3 mari iubiri feminine iar Augustin Doinas una si bune (sotia lui - prima balerina Irinel Liciu - s-a sinucis dupa imediat dupa moartea sa).
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 00:48
Funnymoon eu tin sa iti multumesc pentru postul tau exdraordinar. Cuvintele acestui monarh sunt de nedescris, mesajul lui e de necuprins in cuvinte si eu personal il inteleg nu doar in relatie cu discutia despre homosexualitate.
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 00:51
Scuze pentru greselile ortografice...monah
|
|
p_lei_boi 19 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Dej |
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 18:55
John merge la maica-sa:
J:Mama, ti-l prezint pe reagan, il iubesc si o sa ne casatorim! M:Nu se poate. nu faci asa ceva!! J:De ce? M:Pentru ca e negru! |
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 19:55
Eminescu era poof, leonardo da vinci si chiar si alexandru cel mare... niste dobitoci. ce e trist ca aici in anglia primesc constant in posta oferte de tabere pentru copii gay. pentru incurajarea femonenului. sunt oameni bolnavi
|
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 20:10
De la: funnymoon, la data 2008-12-31 13:49:06kali, domnisoara... fugi in deshert. nu am citit ce a scris acea persoana, dar ceea ce ai scris tu e total absurd. "relativ noua" are sens in toate limbile. da numa chestii care denota cat esti de inapta. Daca nu sti nu critica pe altii care au ceva in cap. |
|
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 21:41
p_lei_boi,
Ma bucura raspunsul tau ,pentru ca ai demonstrat ca mai exista persoane cu o optica normala, printre cei care invadeaza spatiul discutiilor lipsiti de argumente si doar de dragul contrazicerii.
|
|
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 21:57
Ma bag si eu in seama...hei
.....Azazel...
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 13:40
Ba tata, noi astia care-am scapat de homo, hai sa ne bucuram si sa mai schimbam nevestele intre noi....www.schimbdeneveste.ro |
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 14:32
De la: augustus, la data 2009-01-31 13:40:33
Ticu
|
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 21:56
De la: augustus, la data 2009-01-31 13:40:33
si electronica !
|
|
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 10:30
Azazel...as avea o retinere daca as fi in locul tau fatza lui nu-mi inspira incredere...hahahah
|
|
|
|

.....Azazel...