homemarcel0
1937 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 22:27
... funny... ti-ai gasit cu cine sa discuti ... blonda e ''inepuizabila'', daca intelegi ce vreau sa spun ... ai fi a n-spea care ii spune asta, dar ... NIMIC ...
|
|
|
dagaio
1073 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 22:34
De la: funnymoon, la data 2008-12-26 22:20:03Pentru selen: cred ca am avertizat de la inceput ca mesajul este lung! greu de citit..nu cred. Greu de inteles, poate.
Nu l-am redactat eu, batut la taste etc; crede-ma, am dat copy paste, desi se pare ca mie ca sa fac asta mi-a luat mai mult decat tie ca sa citesti textul, dar deh, ce sa faci, nu toti pot sa citeasca in diagonala ca tine si ca Iorga.
Sincer: nu cred ca ai tinut vreodata post ca sa poti spune :"lung cat o zi de post". A! Si inca ceva, selen, nu inteleg, in aceasta zi chiar nu ai altceva mai bun de facut decat sa stai pe net si sa vezi cine si mai ales cat de mult a mai postat? Cu alte cuvinte, selen, si mai pe sleau: ce te f...te grija de lungimea unei postari?
pentru dagaio.
citesc de ceva timp acest forum ( si cand zic timp nu ma refer la zile!) si pot sa o zic fara urme de regret: dagaio, esti o impostoare!
Puteai si tu sa cauti traducerea in romana. Sfanta Scriptura, Biblia, Evanghelia, cartea nu cred ca este atat de usor si lesne de inteles nici macar in limba materna, daramite intr-o limba de imprumut si de... net.
Vrei sa zici ca tu ai inteles toate dedesubturile citind in engleza...Hmmm..Poti sa imi dai aceleasi citate si in romana? Te rog.
Nu te supara, dar daca nu poti, pot sa continui sa cred ca esti o impostoare, nu?!
Draga funnymoon, o fi in limba engleza?
De ce sunt eu impostoare? Ce dragut!
Sunt impostoare pentru ca eu inteleg engleza si tu nu?
Esti simpatica!
|
Fosta membra 9am.ro
311 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 22:45
draga homemarcel, urmaresc evolutia acestei domnisoare, doamne, domnite, dudui, intr-un cuvant, dagaio, de pe vremea cand se ralia cu oricine ca sa nu o ia in freza ( pe forumuri, evident) de la autoputernicul. nu am fost surprinsa de puterea ei de adaptabilitate: e cand impotriva avortului, cand pentru, nu conteaza mesajul, ci doar pe cine sustine sau impotriva cui urla.
Iar in ultimul timp si-a luat prostul obicei de a contazice pe oricine si orice doar pentru a iesi in evidenta.Are niste interpretari atat de ciudate ( interpretarea despre timidate vis-a-vis de mesajul lui clau stef) incat, eu una ma intreb, daca fata asta e chiar intreaga-intreaga cand posteaza. cred ca nu e ea toata, e numa'o bucatica si anume dagaio, da' bucata asta e cea mai incapatzanata.
|
Fosta membra 9am.ro
311 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 22:46
Nu, dagaio! esti impostoare pentru a nu poti sa citezi acelasi text...in limba materna! banuiesc romana
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
311 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 22:48
adica si mai simplu, dagaio: eu, oricat m-as crede intelegatoare de limba straina, tot as incerca sa verific si in romana sa vad daca intr-adevar am inteles bine! poate ca tine de modestie, putina, nu multa. Tu ce crezi?
|
dagaio
1073 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 23:14
Draga funnymoon,
cine esti tu? De ce ti-ai schimbat contul? Te-am suparat altcandva cu ceva si acum ai venit sa ma ataci? Cine te crezi tu?
Eu nu ma "raliez" ( daca exista cuvantul asta) cu nimeni. Daca tu esti destul de destept sau desteapta observai ca nu am preferati ( incerc sa fiu cat mai obiectiva ) si evitam atunci sa vorbesc cu cineva care ma jignea pt. ca aveam alta parere decat el. ( exact cum se intampla acum cu d-l homemarcel ).
Daca ai fi fost atent(a), ai fi vazut pozitia mea reala in legatura cu avorturile pe care nu am schimbata niciodata. Te rog, nu mai citi pe diagonala ca nu stii cum se face asta corect.
Eu contrazic sau mai bine spus imi spun intotdeauna parerea mea proprie fata de subiect si nu accept orice spune turma. Daca sunt ciudata, am spus-o despre mine. E o problema pentru tine?
E obligatoriu sa fiu de acord cu tine? Si ce se intampla daca nu sunt? Imi "dai in freza"?
Daca nu intelegi limba engleza, vezi dictionarul.
Textul acesta nu exista tradus in limba materna si mi-e cam lene, recunosc, sa-l traduc eu special pentru tine.
Nu vreau sa ies in evidenta, nu ma intereseaza chestia asta. Numai tu poti sa te gandesti la asta.
Eu sunt pe forum ca sa discut cu diversi oameni despre diverse teme. Te deranjeaza? Ce-ar trebui sa spun : da! ai dreptate, funnymoon! esti cea( cel ) mai grozav( a)! Vrei asta?
Am scris complicat pentru tine. Sorry!
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
Oras: Dej
|
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 23:29
Dagaio,din momentul in care discuti in alti termeni,incerci sa fii amabila,si nu jignesti,atunci nu esti privita cu ochi buni si asuma-ti responsabilitatea ptr asta.Stii ca sint si oameni nefericiti de Craciun?!
Discuta in continuare dar nu raspunde cu aceeasi moneda.Ai sa dai curs la alte si alte replici ai sa discuti in contradictoriu ai sa primesti cuvinte dure dar ...de fapt...arta conversatiei consta in a te contrazice .Asa ca.
|
|
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 23:30
De la: funnymoon, la data 2008-12-26 22:20:03Pentru selen: cred ca am avertizat de la inceput ca mesajul este lung! greu de citit..nu cred. Greu de inteles, poate.
Nu l-am redactat eu, batut la taste etc; crede-ma, am dat copy paste, desi se pare ca mie ca sa fac asta mi-a luat mai mult decat tie ca sa citesti textul, dar deh, ce sa faci, nu toti pot sa citeasca in diagonala ca tine si ca Iorga.
Sincer: nu cred ca ai tinut vreodata post ca sa poti spune :"lung cat o zi de post". A! Si inca ceva, selen, nu inteleg, in aceasta zi chiar nu ai altceva mai bun de facut decat sa stai pe net si sa vezi cine si mai ales cat de mult a mai postat? Cu alte cuvinte, selen, si mai pe sleau: ce te f...te grija de lungimea unei postari?
pentru dagaio.
citesc de ceva timp acest forum ( si cand zic timp nu ma refer la zile!) si pot sa o zic fara urme de regret: dagaio, esti o impostoare!
Puteai si tu sa cauti traducerea in romana. Sfanta Scriptura, Biblia, Evanghelia, cartea nu cred ca este atat de usor si lesne de inteles nici macar in limba materna, daramite intr-o limba de imprumut si de... net.
Vrei sa zici ca tu ai inteles toate dedesubturile citind in engleza...Hmmm..Poti sa imi dai aceleasi citate si in romana? Te rog.
Nu te supara, dar daca nu poti, pot sa continui sa cred ca esti o impostoare, nu?!
Mama mea am suparat-o rau pe fata asta. Mi-a vorbit chiar si urata. A spus cuvantul ala..... cu f..., m-a certat.... chiar si-n diagonala.
Vai, ce urat, ce urat!!!! Si pt ce? Ca nu i-am citit eu ineptiile religioase. Ca nu ma intereseaza? Ca ma distrez vazad tot felul de dezaxati si fanatici religiosi. Dar trebuie sa recunosc, are dreptate- nu am tinut post.Sunt o pacatoasa! M-as cai, dar nu stiu cum. Ca eu nu m-am rugat in viata mea intr-o biserica. Eu nu sarbatoresc nici Craciunul. Asa din spirit de echipa am impodobit insa bradul, deschid usa la colindatori, doar traiesc printre crestini, (mai copiem din obiceiuri-din alea frumoase).
Vad ca s-a infipt si-n Dagaio, care ca si mine a indraznit la o alta opinie.
E totusi surprinzator cum o persoana ce se vrea patrunsa de spirit curat crestin, scuipa ura si injuraturi pe un forum, si culmea cand...... in cea mai sfanta zi a religiei lor. Rusine sa-ti fie!
|
|
|
homemarcel0
1937 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 23:31
... HAHAHAHA ... dagaio ... eu mai am citeva zile si plec acasa, dar nu ma opresc sa ma distrez putin cu ''intelighentia'' din romania ... ti-am mai spus, daca pe cartea de bucate ar scrie DEX cred ca ne-am strica de atita ris citind ''ideile'' tale ... niciodata nu mi-am inchipuit ca oameni izolati in micul lor ''univers'' local, ca majoritatea din romania, sa ''imprumute'' atit de usor ideii de pe internet ... ideii care sint complet in contradictie chiar cu traditiile si valorile lor ... dar pentru ei asta nu mai conteaza ... important este ca pot ''soca'' pe careva cu ''spiritualitatea'' si ''efervescenta'' ideilor pe care, culmea, le considera din start ca fiind proprii si personale ... asta da dedublare ... mamaie, daca macar prin romania nu te-ai duce doar la hotel si ai deschide ochii pe unde mergi si la cei din jurul tau (altii decit ''universul' tau ai putea intelege mai multe decit ai crede ... dar asta inseamna sa renunti la dedublarea personalitatii tale si sa incepi sa GINDESTI singura ... si cred ca e cam tirziu la virsta ta ... chinul e prea mare ...
|
Fosta membra 9am.ro
311 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 23:32
dagaio, am sa iti raspund la o singura intrebare. mi-am schimbat contul pentru ca am remarcat, atunci cand am vrut sa raspund pe forum, ca eram inscrisa chiar cu adresa de mail !
despre restul intrebarilor...dagaio, fii ca tine.
ma bucur ca stapanesti atat de bine engleza, incat preferi sa citesti Sfanta Scriptura in engleza, nu in romana.
|
dagaio
1073 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 23:33
Am gasit cuvantul - a se ralia - in dictionar. Acum stiu ce inseamna.
Vezi! Nu mi-e greu sa recunosc ca nu stiu ceva sau ca gresesc.
a se ralia = a se aduna, a se strânge în jurul cuiva sau a ceva pentru a realiza o acþiune comunã. ; a adera la o pãrere, la o propunere etc.
Da. Ma raliez cu cei cu care sunt de acord si cu care colaborez.
In fiecare zi invatam ceva nou. Multumesc!
|
homemarcel0
1937 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 23:36
De la: vasix, la data 2008-12-26 23:29:36Dagaio,din momentul in care discuti in alti termeni,incerci sa fii amabila,si nu jignesti,atunci nu esti privita cu ochi buni si asuma-ti responsabilitatea ptr asta.Stii ca sint si oameni nefericiti de Craciun?!
Discuta in continuare dar nu raspunde cu aceeasi moneda.Ai sa dai curs la alte si alte replici ai sa discuti in contradictoriu ai sa primesti cuvinte dure dar ...de fapt...arta conversatiei consta in a te contrazice .Asa ca.
... HOHOHOf..ing HO ... aparu si doctorul de suflete ... omul cu citeva mii de fete ...
|
homemarcel0
1937 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 23:37
De la: dagaio, la data 2008-12-26 23:33:19Am gasit cuvantul - a se ralia - in dictionar. Acum stiu ce inseamna.
Vezi! Nu mi-e greu sa recunosc ca nu stiu ceva sau ca gresesc.
a se ralia = a se aduna, a se strânge în jurul cuiva sau a ceva pentru a realiza o acþiune comunã. ; a adera la o pãrere, la o propunere etc.
Da. Ma raliez cu cei cu care sunt de acord si cu care colaborez.
In fiecare zi invatam ceva nou. Multumesc!
... fantastic ... iar dictionarul ... HAHAHAHAHAHA
|
Fosta membra 9am.ro
311 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 23:39
 vezi dagaio ca nu am fost chiar pe langa... ma bucur insa ca ai cautat in dex; taman asta faceam: iti pregateam citatu' hihihi
selen...unde ai vazut tu ura si scuipat si fanatism religios??? printre randuri, banuiesc! tot de la cititu' in diagonala ti se trage, deh, te inteleg
|
Fosta membra 9am.ro
311 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 23:46
hai mai, vasix...nu mai e chiar Craciunul...suntem in 26. totusi ar trebui sa stii ca am fost destul de fericita de Craciun ( daca nu ar fi trebuit sa muncesc si acum, in vacanta mea proprie si personala luata cu de la mine putere, ar fi fost si mai super... ( iti place asta cu comparativul si superlativul in acelasi timp ?  ) hihihihi
|
homemarcel0
1937 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 00:17
selen...unde ai vazut tu ura si scuipat si fanatism religios??? printre randuri, banuiesc! tot de la cititu' in diagonala ti se trage, deh, te inteleg[/quote]
... sincer, cred ca a fost o neintelegere ... nu are rost ...  ...
|
Fosta membra 9am.ro
311 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 00:18
Si acum lasand gluma:
selen: 1.cea mai importanta zi in ortodoxie este ziua de Paste, INVIEREA. in jurul acestui eveniment este centrat intregul crestinism.
2. desi m-ai catalogat ca fiind o dezaxata si fanatica religios, afla ca eu, spre deosebire de tine, nu am facut nici brad si nu am deschis usa la colindatori; pe bune, aveam de lucru.
3. unde se termina credinta si unde incepe fanatismul? asta e o intrebare la care chiar as vrea sa te gandesti. sa presupunem ca tu simti o super atractie pentru MIKLOS din anul 4 de Poli... dar vin eu si iti spun: Mai selen, fii mai toleranta, prea esti fanatica cu Miklos asta...sunt convinsa ca daca i-ai acorda mai multa atentie si lui Gogu de la scularie, ai descoperi ca e un tip super si ca vei fi atrasa si de el! Ce mi-ai spune selen? Ca da, ai dreptate funnymoon, lasa-ma sa ma uit mai atenta la Gogu sau ai zice ca tu tot de Miklos esti atrasa ? Si atuncinu-i asa ca eu pot sa iti zic ca esti fanatica?
Atunci cand crezi in ceva, nu poti crede cu jumatati de masura!
gandeste-te, cand mai cataloghezi oamenii ca fiind fanatici religios, la exemplu cu Miklos si Gogu.
|
homemarcel0
1937 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 00:40
... scuze, ca intervin ... nu este o mindrie sau rusine cine si de ce respecta traditiile ... atita timp cit fiecare stie ca drepturile lui se opresc acolo unde incep drepturile celuitalt ... cred ca este suficient si nu trebuiesc date explicatii, poate exagerate uneori ... cine este si cine nu este ... mie imi plac sarbatorile de iarna, nu ma deranjeaza religia, chiar daca cea din romania sufera (ca toate alte domenii) de oameni cu caracter si pasiune ...
|
Fosta membra 9am.ro
1714 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 01:39
Dagaio, ma refer acum la lungul tau citat plin de subintelesuri.
Da, ala cu inserari din Biblie. Nu stiu de unde l-ai preluat, dar IDEILE SUNT ABSURDE SI ADRESATE CUIVA FARA CULTURA GENERALA prin simplu motiv ca in vremurile acelea homosexualitatea era pedepsita cu moartea!! Toleranta zero!!
Deci nici vorba de ce insinuezi tu acolo!
Poti sa accepti sau nu homosexualii, dar sa consideri ca exista ceva "natural" in orientarea lor (in sensul ca "pe unii asa i-a facut natura" si ei nu pot lupta impotriva acestei dorinte) mi se pare cu totul alta poveste.
Lumea actuala este vazuta prin ochelari de cal: cine poate sa conceapa ca oamenii au trait si dupa alte reguli morale?? Moralitatea nu s-a nascut cu noi si nici nu o inventam noi!!!
Avem obiceiul sa ajustam imediat "realitatea" daca simtim disconfort!!
Nu ti se pare ciudat ca sute de ani oamenii au acceptat Sfanta Scriptura pana azi cand unii destepti au vandut povesti noi: Iisus a fost casatorit cu Maria Magdalena (apropo!!! in Biblie nu scrie ca ar fi fost prostituata!!!!!), ca au avut urmasi!!!
Este chiar atat de greu sa concepi ca un om a luptat cu ispita si a invins???
Ideile de azi sunt doar o masura a decaderii noastre morale.
|
dagaio
1073 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 02:42
De la: marinescuirina, la data 2008-12-27 01:39:12Dagaio, ma refer acum la lungul tau citat plin de subintelesuri.
Da, ala cu inserari din Biblie. Nu stiu de unde l-ai preluat, dar IDEILE SUNT ABSURDE SI ADRESATE CUIVA FARA CULTURA GENERALA prin simplu motiv ca in vremurile acelea homosexualitatea era pedepsita cu moartea!! Toleranta zero!!
Deci nici vorba de ce insinuezi tu acolo!
Poti sa accepti sau nu homosexualii, dar sa consideri ca exista ceva "natural" in orientarea lor (in sensul ca "pe unii asa i-a facut natura" si ei nu pot lupta impotriva acestei dorinte) mi se pare cu totul alta poveste.
Lumea actuala este vazuta prin ochelari de cal: cine poate sa conceapa ca oamenii au trait si dupa alte reguli morale?? Moralitatea nu s-a nascut cu noi si nici nu o inventam noi!!!
Avem obiceiul sa ajustam imediat "realitatea" daca simtim disconfort!!
Nu ti se pare ciudat ca sute de ani oamenii au acceptat Sfanta Scriptura pana azi cand unii destepti au vandut povesti noi: Iisus a fost casatorit cu Maria Magdalena (apropo!!! in Biblie nu scrie ca ar fi fost prostituata!!!!!), ca au avut urmasi!!!
Este chiar atat de greu sa concepi ca un om a luptat cu ispita si a invins???
Ideile de azi sunt doar o masura a decaderii noastre morale.
Draga Irina, citeste asta.
"Grecia Anticã
Cele mai vechi documente ale culturii europene cu aceastã temã vin din Grecia anticã, unde relaþiile de iubire homosexualã atât emoþionalã cât ºi fizicã fãceau parte din normele sociale. Ele erau cultivate atât pentru valoarea lor pedagogicã ºi marþialã, cât ºi ca o metodã de a limita creºterea populaþiei. Aceste relaþii, în mare parte de naturã pederasticã, co-existau cu mariajul, împreunã cu care constituiau un univers bisexual. Ele erau uneori impuse de lege, care, în Sparta de exemplu, obliga bãrbaþii sã cultive asemenea relaþii cu tinerii cetãþeni[2]. De asemenea, indicaþiile literare ºi mitologice aratã cã aceste legãturi se fãceau numai cu aprobarea tatãlui bãiatului. Religia greacã de asemenea binecuvânta aceste relaþii prin miturile care funcþionau atât ca "îndrumar" cât ºi ca contra-exemplu, precum mitul lui Laios ºi Crisippos, în care Laios în loc sã-l iubeascã precum cereau legile pe tânãrul Crisippos îl rãpeºte ºi îl violeazã, crimã pe care o va plãti fiind blestemat de zei, blestem care va ajunge sã distrugã pânã ºi viaþa fiului sãu, Oedip. Pe lângã Laius, grecii îi mai considerau fie pe Orfeu fie pe Tamiras drept iniþiatorii pãmânteni ai pederastiei.
Pe lângã aceste relaþii tipic greceºti mai existau ºi relaþii "egalitare" în care partenerii erau de o vârstã. Exemple se gãsesc ºi în mitologie (Ahile ºi Patrocle) ºi în istorie (Alexandru cel Mare). Dar aceste relaþii erau prost vãzute de societate, care încerca sã gãseascã moduri de a le vedea prin prisma tradiþionalã a dragostei inter-generaþionale. Astfel se purtau discuþii în care fie Ahile, fie Patrocle reieºea ca mai în vârstã. Dar grecii mai aveau o vorbã (redatã în latinã ca Taurum tollet qui vitulum sustulerit), adica Poate sã care ºi un bou, cel care a ridicat viþelul, prin care lãsau sã se înþeleagã cã relaþiile intime puteau sã continue ºi când cel tânãr ajungea la maturitate."
Poate imi spui si mie un nume a unui homosexual important omorat pt. ca era homosexual.
|
Fosta membra 9am.ro
1714 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 04:13
Dagaio,
Tu ai dat citate din BIBLIE!!!
Oamenii aceea aveau legea lui Moise (de inspiratie divina), potrivit careia relatiile intime intre barbatii erau pedepsite cu moartea.
(Grecii anticii.. cu totul altceva. Spartanii nici nu erau exemplu de moralitate.. nici pe departe! Nu mai insist. Evreii au avut cele mai evoluate principii morale.. pana la crestinism.)
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
Oras: Dej
|
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 09:20
Ptr Selena:eu sarbatoresc Craciunul anul asta de pe 23 pina la anu!!!!!!!!!
Si Selen ...nu stiu daca me refeream la tine la partea cu nefericitii,asa...in general
|
robert_climenco
4 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 11:48
 POPONARII CU POPONARII SI HETERO CU HETERO.Sincer nu ma intereseaza ce fac cei cu inclinatii homo atata timp cat nu ii corup si pe altii,Acum cativa ani s-a dat unul la mine si i-am zis sa isi vada de drum(bine cu finete nu cu barda).Asta e cate unii asa se nasc.E treaba lor si numai a lor.
|
edy_sword
166 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 14:29
n am cetit nimic din comentarii dar stiu una si buna barbatii sa iubeasca femeile si femeila sa iubeasca barbatii asta e legea firii si cred ca asa trebuie sa ramina
|
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 16:02
De la: robert_climenco, la data 2008-12-27 11:48:42 POPONARII CU POPONARII SI HETERO CU HETERO.Sincer nu ma intereseaza ce fac cei cu inclinatii homo atata timp cat nu ii corup si pe altii,Acum cativa ani s-a dat unul la mine si i-am zis sa isi vada de drum(bine cu finete nu cu barda).Asta e cate unii asa se nasc.E treaba lor si numai a lor.
draga robert climenco !
de acord cu tine...dar ce-ar fi sa fie invers ...adica popo cu hetero si hetero cu popo ...io cred ca ar fi o nebunie...schizofrenie generala nu alta !?
si iarta-ma ... ai fost un ...prostutz ...ca nu te-ai lasat corupt de ala ...popo ...acu' priveai altfel lucrurile si participai cu noi la ...festivalul gay ...
de fapt nu e nimic pierdut...lasa-mi telefonu' si te cuplez cu ala ...atotputernicu '
hai ,ce zici papushe ?
si electronica !
|
dan_hammer
11 mesaje
|
Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 12:41
si nu te-ai gandit ca tu ca parinte ai avea datoria sa lupti pt a-l aduce pe drumul cel bun? i-ai fi alaturi la ce? nu te-ai gandit de ce nu suntem o specie unisexuata?
|
DRAGANELLO
31 mesaje
Oras: Buzau
|
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 09:19
Doamne,sunt atatea femei frumoase in lume incat orice homosexual care ar sti ce inseamna sa pierzi intimitatea,anturajul,convietuirea (dar chiar si o noapte) cu o astfel de femeie (nu mai vorbesc daca este si desteapta -astea toate sunt frumoase),si-ar face harakiri . Comportamentul unor vietuitoare impotriva firii probabil ca este o afectiune si deci ar trebui tratata ca atare.
|
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
|
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 14:48
cornelioandanciu !
mah da' ce nume'a'dracu' tzi-ai luat !
si ce...sifonat te dai ...
afla ca n-am mama , n-am tata , m-au abandonat la nastere ...si am crescut ...intr-o lume ...fara cer ...
da' io nu ma dau sifonat !
dixit !
si electronica !
|
kali13
233 mesaje
|
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 03:16
DRAGANELLO,
Interventia dumneavoastra pare un decupaj fidel din relativa (noua) carte a lui Cartarescu (care intre noi fie vorba,nu face altceva decat sa rescrie alte astfel de initiative de lectura-vezi P.ESTERHAZY).
Afirmatiile dumneavoastra sunt de ordin nostalgic-adolescentin,din unghiul unei artificialitati la"moda",caci vorba unui nevrotic ca Bacovia,ce e femeia frumoasa decat,in aparenta,o masca de culoare.Conform acestei alegatii, spiritul feminin nu se suprapune ideii de femeie,asa cum v-o imaginati dumneavoastra,proaspat iesita"de sub masca de culori" si gata de prins in asternuturi.Ce ne facem atunci cu spiritul feminin grec care nu se suprapune ideii de femeie,cu acea"energeia" de ordin feminin dar care exista doar in masculin,cu o intreaga mitologie chineza in care femninul e un amestec de masculin si invers,cu o Madame Butterfly sau cu o soprana castrata a neoclasicismului?
Asadar ati reusit sa reduceti femeia(spiritul feminin nu va e la indemana,si tine de filosofie,total diferit de ideea de feminism pe care poate ca o intalniti in lecturi politico-juridice) la cateva stereotipuri, care freudian vorbesc de la sine.
"Anormalitatea" exista si in lumea animala,cu aceleasi ritualuri,cu acelasi mecanism de circulatie si reglare.Va recomand in acest sens o lectura des uzitata de palierul stiintelor politice,cea a lui K.Lorentz.
In asteptarea unui raspuns care sa depaseasca melancolii masculine mai mult sau mai putin refulate,sper totusi intr-o abordare tehnico-intelectuala a unui subiect pe care sa nu-l mai imbibati cu un miros prea ieftin ...de femeie....MACAR DUMNEAVOASTRA!
|
Fosta membra 9am.ro
311 mesaje
|
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 03:49
vaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiii kali 13 ! vai, vai, vai.
eheei, greu la deal cu boii mici.
conform acestei alegatii, postarea ta pentru ca ideea postarii tale iti scapa tie insati (daca esti femeie femeie) sau tie insuti (daca esti barbat cu energeia de femeie in el), e o varza plina de pretentii.
sper doar ca ai scris la mishto randurile respective.
|
|
|