back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum poate explica homo religiosus urmatoarele atrocitati comise in numele religiilor ?

Pagini: << 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 09:44

De la: Merry, la data 2010-04-17 22:43:58
De la: 9am180342, la data 2010-04-17 19:54:17Marry, eu n-am crezut ci am constatat. Si m-a durut. Nu-mi plac oamenii falsi care una gandesc si alta spun. Eu imi asum ceea ce cred, ceea ce spun si ceea ce postez. Cand constat insa ca am gresit , am bunul simt sa recunosc si sa imi cer scuze. Nu astept scuze si nici nu e necesar sa te explici dar pt ca te consideram amica, am crezut ca e bine sa te atentionez, altfel te ignoram asa cum ii ignor pe multi dintre cei cu doua fete (oportunisti si pupincuristi)

iti multumesc,mi-am facut mia culpa!!!
Sa fii iubita!

9am186918

11 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 10:48

FOARTE SIMPLU ,SE POATE EXPLICA ,ASA CUM SI bASESCU A GASIT PROSTI CARE SA-L CREADA SI SA-L VOTEZE !Asa si inventatorii religiei au profitat de prostii si creduluii timpului !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 15:06

De la: gabigabi, la data 2010-04-17 10:09:44
De la: mytcor, la data 2010-04-15 18:10:52...am copilrit mpreun cu; sai,vabi,polonezi,turci,greci,evrei, maghiari i chiar rui, refugiai de rzboi de pe teritoriul basarabiei, ceea ce mi-a permis a-nelege foarte multe aspecte ale relaiilor interumane i chiar s posed capacitatea de-a predictibiliza-n acest sens intr-o situaie sau alta, dar " n-am" s-neleg , obraznicia cosmopolitismului dmboviean.
mi este cunoscut partitura, att autorii, dirijorul ct i interpreii, v rog s nu v reinei frustrrile, odat eliberate, chiar dac ptr. un bun cunosctor ele sun fals, v elibereaz !...cel puin de stress, poate i d-acel disconfort, depresiv.

nu,nu, scuze ....eu n-am fost ironica de nici-un fel ! chiar n-am inteles ce-ai spus ,dar vreau sa inteleg ...fa o exceptie ptr. mine si explica-mi mie....simt c-ai vrut sa spui Ceva si nu-i prind intelesul ! hai, te rog !

...ai fost Gbelo, ai fost !...n fine, trec de la mine.

...civilizaia uman-i cerne existena ntre extremele gndirii sale reactive, tiin VS divinitate, sau tiin & divinitate.

...dac n prima variant raiunea uman-i atinge scopul, fie el i-n cazul folosirii unei raiuni abstractizate, n cea de-a II-a variant, nu-i poate fi fcut simit prezena dect eecul,din pcate, el nu poate fi definit dect printr-o simpl constatare de facto,( aa cum tiina pregtete individul i i dedic scopurile pentru via i-n extinderea duratei vieii, religiile n-au alt scop i nu-i dedic aciunile dect,n a pregti individul pt. moarte)

...un adevrat om de tiin, nu intenioneaz nici mcar un moment, i n-ar putea vreodat arunca o ct de mic raz de lumin nefavorabil, asupra credinelor individuale sau a religiilor, contient fiind, de oferta generoas pe care religiile le-au druit umanitii prin intermediul codurilor morale i-a filozofiilor sale, ca norm/e de convieuire social a individului, dar, n clipa n care se ncearc explicarea tiinei prin intermediul perceptelor religioase ,sau se ncearc argumentaii religioase prin intermediul confirmrilor tiinifice, atunci, se-ajunge-n situaia n care doreti explicarea principiilor termodinamice,... unui analfabet.

... atunci cnd religiile au prsit filozofiile aspirnd a se-mpna cu laurii tiinei , n-au realizat altceva dect; o autodegradare a propriilor sale principii morale.

...inexistena vieii dup moarte,fixeaz religiile n sfera simplismului utopic !...dac Lavoiser ar fi tiut c-n urma ntlnirii spaialitii cu temporalitatea, devorarea-i reciproc, ar fi reuit un enun deplin al existenialitii materiale, pn i H.Hesse s-a-nelat,iar M.Eminescu : ~ "omul poate avea totul neavnd nimic i nimic avnd totul"... clarificnd lemele tuturor, avant la lettre.

...ncearc !...poate ai s-nelegi sensul exact a ceea ce spun n cele de mai sus, renun a te baza pe preconcepiile-i culturale, pe indoctrinarea mentalitii n arhetipalele educaionale dobndite de-a lungul actualei viei, strpunge acel prag ce-i limiteaz gndirea, chiar dac eclectismul textelor de mai sus este evident.

....succes !

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 15:51

@mytcor- iti multumesc ptr. reluare dar, cu regret iti spun ca n-am inteles mai mult de prima oara ,dar vreau sa fac un mic comentariu !
daca Credinta ne pregateste ptr. moarte, asa cum spui tu, tot e bine ! cineva trebuie s-o faca si pe asta,devreme ce toti ajungem la ea si important este cum ajungem : ca un OM Complet sau ca o fiinta umana ce nu stie cui ii datoreaza Fiintarea sa....adica, are o cunoastere incompleta ! Stiinta, cu gindirea ei pozitivista, ii da falsa impresie omului ca poate fi vesnic tinar si cind spun asta ma gindesc la multele exagerari facute in numele fricii de imbatrinire si de moarte : transplantul de organe si goana dupa ele,pina la a se ajunge la cumpararea lor la negru ,ucigindu-se ptr. asta sau, la operatiile estetice care transforma oamenii in zombi ! daca Credinta il face pe om se se cunoasca pe sine ,sa inteleaga firescul mortii si o accepta senin si citatul dat de tine din M. Eminescu chiar se intelege si -ti traiesti ca un OM ,tot isi gaseste justificarea de a exista !

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 17 Mai 2010, ora 10:13

Parintele Galeriu spunea: ''Dumnezeu permite sa se intample raul pt. ca respecta libertatea omului''

Razboaiele le fac oamenii, nu Dumnezeu. Si spun ca le fac in numele lui Dumnezeu...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Mai 2010, ora 16:01

De la: yxz, la data 2010-05-17 10:13:16Parintele Galeriu spunea: ''Dumnezeu permite sa se intample raul pt. ca respecta libertatea omului''

Razboaiele le fac oamenii, nu Dumnezeu. Si spun ca le fac in numele lui Dumnezeu...

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Mai 2010, ora 16:08

Nu au fost niciodata atrocitati in numele religiei crestine, religia crestina nu permite asa ceva !!!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 22:31

De la: Tycu, la data 2010-05-17 16:08:27 Nu au fost niciodata atrocitati in numele religiei crestine, religia crestina nu permite asa ceva !!!

Seriosssss...nene Tyculeeeee?...

....WAR II s-au ciomgit cretinii ntre ei,... de-au fcut praf 1,5 continente !... dar nu numai despre WAR I ce mai spui ?...

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 19 Mai 2010, ora 15:28

De la: mytcor, la data 2010-05-17 22:31:53
De la: Tycu, la data 2010-05-17 16:08:27 Nu au fost niciodata atrocitati in numele religiei crestine, religia crestina nu permite asa ceva !!!

....WAR II s-au ciomgit cretinii ntre ei,... de-au fcut praf 1,5 continente !... dar nu numai despre WAR I ce mai spui ?...

Serios domnu' Mytcor, nu am auzit de ce afirmi aici, nu stiu la ce te referi, dar stiu sigur ca nu s-au facut atrocitati in numele crestinismului !!!! Crestinismul nu permite asa ceva !!!!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 15:45

De la: Tycu, la data 2010-05-19 15:28:37

Serios domnu' Mytcor, nu am auzit de ce afirmi aici, nu stiu la ce te referi, dar stiu sigur ca nu s-au facut atrocitati in numele crestinismului !!!! Crestinismul nu permite asa ceva !!!!

...ok Tycule, ok . dac spui tu...

..www.youtube.com/watch?v=MdN5UAleIzQ&feature=related

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2010, ora 11:57

De la: yxz, la data 2010-05-17 10:13:16Parintele Galeriu spunea: ''Dumnezeu permite sa se intample raul pt. ca respecta libertatea omului''

Bisericile le fac oamenii ,nu dumnezeu- si spun ca le fac in numele lui dumnezeu !
Biblia a fost scrisa de oameni,nu de dumnezeu si spun ca a fost scrisa in numele lui dumnezeu

Pai de ce sa credem una si sa nu credem cealalta ? Trebuie sa credem doar ce ne convine ?

Iar biblia trebuie sa o citim pe sarite ? Ne facem ca nu exista capitolele in care dumnezeu instiga la crime impotriva umanitatii ?

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2010, ora 12:12

Pai daca nu s-au facut crime in numele crestinismului ,inseamna ca milioanele alea de crestini care au ucis in numele crestinismului au facut-o de placere ! Pai sa ma scuzi ,nea ticule ,daca ai in organizatia matale ,asemenea specimene -atunci eu ma indoiesc ca isus a fost mesia si ca apostolii au spus adevarul ! Cine imi garanteaza mie ca nu au fost si acestia niste mincinosi si criminali ca milioanele de crestini care au dat-o in bara de-a lungul secolelor ?

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2010, ora 12:25

Si despre Cruciade ar fi cazul sa ne amintim....

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2010, ora 13:20

De la: Ingrid, la data 2010-05-23 12:25:20 Si despre Cruciade ar fi cazul sa ne amintim....

Ssttttt ! Te aude nea Tycu !

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2010, ora 15:13

Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2010, ora 13:57

De la: Ingrid, la data 2010-05-23 12:25:20 Si despre Cruciade ar fi cazul sa ne amintim....

Poate ai vrut sa spui Crucifixe!

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2010, ora 15:58

Oooo ! Ce vremuri ! Poate-ti mai amintesti ,fata mea ,cum eu,dumnezeul tau ,ii pedepseam pe acei pagani! Cum ii masacram pe toti ,inclusiv femeile ,copiii si pruncii -erau aceleasi vremuri pe care le-am trait atunci cand evreii imi ascultau porunca ! Cand alergam cu ai mei cavaleri templieri ,nu mai ramanea nimic viu in urma mea ! Speranta nu piere niciodata ! Voi veni iar pe pamant sa-i casapesc pe necredinciosi -asta e placerea mea -iar voi credinciosii trebuie sa ma ajutati !

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2010, ora 16:11

De la: karpov, la data 2010-05-25 15:58:29

Oooo ! Ce vremuri ! Poate-ti mai amintesti ,fata mea ,cum eu,dumnezeul tau ,ii pedepseam pe acei pagani! Cum ii masacram pe toti ,inclusiv femeile ,copiii si pruncii -erau aceleasi vremuri pe care le-am trait atunci cand evreii imi ascultau porunca ! Cand alergam cu ai mei cavaleri templieri ,nu mai ramanea nimic viu in urma mea ! Speranta nu piere niciodata ! Voi veni iar pe pamant sa-i casapesc pe necredinciosi -asta e placerea mea -iar voi credinciosii trebuie sa ma ajutati !

Un taciune si-un carbune, taci Karpoave, nu mai spune!

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2010, ora 17:08

De la: Ingrid, la data 2010-05-25 16:11:42

Harul meu si duhul sfant te transforma in "poetesa" -e mai bine draga mea decat "preoteasa " !

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2010, ora 18:42

De la: karpov, la data 2010-05-25 17:08:01

Harul meu si duhul sfant te transforma in "poetesa" -e mai bine draga mea decat "preoteasa " !

,,preoteasa''..... cred ca am carente de .. vocatie. Ce -ti veni?

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2010, ora 19:07

De la: Ingrid, la data 2010-05-25 18:42:06

Te testam ! Sa vad cum stai cu "veleitatile" ! Aveam un post liber de preoteasa pentru cultul unui zeu personal ! Tu insa stiu ca esti circumspecta -nu ai incredere decat in tine - nu ai incredere in ...straini si traiesti intr-o lume a ta ,unde putini reusesc sa acceada ! Iti place misterul si vrei sa oferi mister -esti femeia visurilor lui -visuri pe care cred ca nu i le vei insela niciodata -asta cel putin e speranta ta - e visul tau sau este ceea ce ai fi dorit de fapt sa fie !

De omnibus dubitandum est !

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2010, ora 19:42

De la: karpov, la data 2010-05-25 19:07:28
De la: Ingrid, la data 2010-05-25 18:42:06

Te testam ! Sa vad cum stai cu "veleitatile" ! Aveam un post liber de preoteasa pentru cultul unui zeu personal ! Tu insa stiu ca esti circumspecta -nu ai incredere decat in tine - nu ai incredere in ...straini si traiesti intr-o lume a ta ,unde putini reusesc sa acceada ! Iti place misterul si vrei sa oferi mister -esti femeia visurilor lui -visuri pe care cred ca nu i le vei insela niciodata -asta cel putin e speranta ta - e visul tau sau este ceea ce ai fi dorit de fapt sa fie !

De omnibus dubitandum est !

Hotul!!! Mariana, asta micu' a furat nota cu spatele avatarelor feminine!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 26 Mai 2010, ora 00:02

...Aloooooo !...voi ti doi, avei ceva explicaii sau justificri de dat p-aceast tem sau...

...hai uchiala d-aici, hrjoana pe general , la temele voastre , fugaaaaaa, 'ar !...

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2010, ora 00:06

De la: mytcor, la data 2010-05-26 00:02:09...Aloooooo !...voi ti doi, avei ceva explicaii sau justificri de dat p-aceast tem sau...

...hai uchiala d-aici, hrjoana pe general , la temele voastre , fugaaaaaa, 'ar !...

Pardon nene,dadeam testu' de admitere la parere...

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2010, ora 08:48

De la: karpov, la data 2010-05-23 11:57:57br />

Bisericile le fac oamenii ,nu dumnezeu- si spun ca le fac in numele lui dumnezeu !
Biblia a fost scrisa de oameni,nu de dumnezeu si spun ca a fost scrisa in numele lui dumnezeu

Pai de ce sa credem una si sa nu credem cealalta ? Trebuie sa credem doar ce ne convine ?

Iar biblia trebuie sa o citim pe sarite ? Ne facem ca nu exista capitolele in care dumnezeu instiga la crime impotriva umanitatii ?

Karpov, fiecare intelege si interpreteaza biblia in felul sau...Poti sa o citesti a 5-a oara si sa o intelegi altfel decat prima oara sau a 4-a oara. Ceea ce citesti acolo se muleaza pe nivelul tau de intelegere, de maturizare, pe nivelul tau informational acumulat in timp.

Nr4

134 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2010, ora 15:42

Inchiziia bisericeasc
O form special a inchziiei era cea bisericeasc, care se ocupa cu procesele ereticilor din Evul Mediu inquisitio haereticorum respectiv inquisitio haereticae pravitatis care se ocupa de nlturarea i combaterea altor nvturi care nu corespundeau intereselor i ideilor bisericii romano-catolice fiind condamnate ca idei eretice.

La nceput aceste procese erau prezidate de clerul nalt ca de exemplu de pap care delega episcopi, dar prin observarea lipsei eficienei proceselor s-a constituit pentru acest scop cu timpul o instituie special.

Instituia veche roman ca organ al Vaticanului a fost denumit n anul 1908 Sacra congregatio Romanae et universalis Inquisitionis seu Sancti Officii sau pe scurt Sanctum Officium.

[modific] Istoric
In timpurile vechi ale cretinismului numai episcopii puteau s ia msuri contra ereticilor. In perioada urmtoare cnd cretinismul devine religie de stat, cei care propvduiau nvturi strine, neacceptate de cretinism, au fost urmrii i condamnai ca eretici, dup edictul mpratului roman Theodosie I. (Theodosius cel Mare (347-395) prin Edictul din anul 380, primul n istorie condamnat fiind teologul Priscillian din Avila (340-385) care n anul 385 a fost executat n Trier ca eretic.

Punerea la ncercare a lui Hiob de ctre: Satan care vars asupra lui suferinele (William Blake)Inchiziia ncepe s funcioneze mai eficient prin anii 1100, la apariia n Italia i sudul Franei a religiei dualiste antifeudale (bogomile), care amenina scindarea bisericii catolice. Propagarea misionrii Bogomile, religie care st la baza religiei lombarde din regiunea Milano, adepii acestei religii fiind urmrii ca eretici.

Transformarea inchiziiei ntr-o instituie se va petrece prin secolul XIII, folosindu-se interpretri din biblie cu citate vechi, cel mai des citat fiind teologul antic Augustinus din Hippo (354-430[1]) care susinea c ereticii numai cu fora pot fi adui pe calea cea bun spre biseric.

Au avut loc n aceast perioad diferite condamnri a ereziilor, ca de exemplu excomunicarea, i lsarea sufletului pctos n seama diavolului, ca apostolul Pavel (n noul testament). Alt pretext de condamnare, cita spusele lui Isus Cel care nu rmne n mine, o s fie aruncat ca o tulpin de vi de vie, care se va usca i va fi adunat i aruncat n foc ca s ard aceste cuvinte din biblie le-a aplicat inchiziia cuvnt cu cuvnt ca atare.

:..1.unuia care s-a rtcit, arat-i la calea cea bun, dac el refuz s o urmeze, atunci oblig-l ca o dovad de iubire cretineasc a aproapelui tu. Ereticii sunt oi rtcite pe care pstorul cretin cu toiagul i ciomagul aduce copii napoi n turm. Tortura este legitim, pentru c ea nu stric sufletul ci numai carnea pctoas. In consecin era mai bine un eretic s fie ars, dect s urmeze un drum greit.."

[..]
Prigonirea i executarea la moarte a ereticilor, de ctre autoritile feudale i biserica local a existat deja n Frana, Germania i Italia cu secole n urm. Procesul ad hoc unui eretic fiind urmarea unei declaraiei unui martor. In anul 1184 a fost alctuit o Comisie pentru cercetarea cazurilor de erezie, aceasta fiind o reacie a micrii religioase a katharilor (curailor ntre sec. XI-XIV) pornit din sudul Franei, mpotriva crora s-au ntreprins cteva cruciade i au fost prigonii i ari pe rug ca eretici de inchiziie.

In anul 1224 mpratul Frederic II a elaborat un edict de ardere a ereticilor, erezia fiind considerat ca o jignire adus monarhului pentru care era prevzut pedepsa cu moartea. Acest edict fiind acceptat de papa Gregor IX (1167-1241) cu condiia ca numai biserica s poat hotr care eretic este recidivant i nu mai poate fi convertit, astfel refuz papa s accepte declararea ca eretic a oraului Milano care s-a rzvrtit mpotriva mpratului.

La hotrrea Conciliui din Toulouse (1229) s-au nsprit msurile de pedepsire a ereticilor prin descoperirea locurilor unde s-au refugiat ereticii, celor care le ofereau adpost sau poman, le erau casele drmate, bunurile confiscate, sau chiar ucis, pentru a obine informaiile necesare s-a recurs la ncurajarea denuniilor secrete.

Printre metodele de investigaie a inchiziiei era chestionarea penibil care consta de fapt din diferite metode de tortur a acuzatului, prin care se cuta dup cele spuse nldeprtarea influenei viciilor lumeti i obinerea unei mrturisiri.

Impratul Friedrich II ordon n 1238 pedeapsa cu moartea prin arderea pe rug a ereticilor, n anul 1252 aceast pedeaps cu moartea va fi acceptat de papa Inoceniu IV, cu interogarea prin schigiure pentru aflarea adevrului, metod uzual a justiiei din aceea vreme. La sfritul secolului XIII inchiziia funciona ca instituie deja n mai multe regiuni din Europa apusean.
si asta ar fi doar o mica parte..

gerard

1100 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2010, ora 23:03

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2010, ora 12:52

Domnu' Gerard, sa inteleg ca nu sunteti de acord...De ce?
Si va rog din suflet, explicati-mi cu niste litere din alfabet...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2010, ora 16:15

De la: yxz, la data 2010-06-15 12:52:55Domnu' Gerard, sa inteleg ca nu sunteti de acord...De ce?

Domnisoara scumpa, am cam terminat cu treaba - e un fel de'a zice ca am terminat ca asta nu se termina niciodata ....de altfel cred ca Sisif nu era un el ,ci o ea , caci numai ea cind zice c-a terminat poate s-o ia de la-nceput : cu spalatul, gatitul, curatatul.....deci : cind ne putem intilni la o inghetata? pe 1 iulie, am tulit-o la munte : Moeciu scrie pe mine !

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2010, ora 16:19

De la: gabigabi, la data 2010-06-15 16:15:39
De la: yxz, la data 2010-06-15 12:52:55Domnu' Gerard, sa inteleg ca nu sunteti de acord...De ce?

Domnisoara scumpa, am cam terminat cu treaba - e un fel de'a zice ca am terminat ca asta nu se termina niciodata ....de altfel cred ca Sisif nu era un el ,ci o ea , caci numai ea cind zice c-a terminat poate s-o ia de la-nceput : cu spalatul, gatitul, curatatul.....deci : cind ne putem intilni la o inghetata? pe 1 iulie, am tulit-o la munte : Moeciu scrie pe mine !
Gabita iti recomand vila Viorica....vei fi tratata ca o regina....pun o vorba buna ca sintem rude...

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Pagini: << 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cum poate explica HOMO RELIGIOSUS urmatoarele atrocitati comise in numele RELIGIILOR ?
Mergi la: