back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Romania e verde sau murdara? va place gunoiul? avem solutii?

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:

dagaio

1073 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 01:37

www.naturalist.ro/colaboratori-ecomagazin/educatie-interactiva-a...

- va recomand sa vedeti filmuletul ce apare in dreapta paginii web

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

223 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 09:27

Da ce nu?!...poate fi siverde si murdara -sau nu neparat .....este posibil sa ne placa si gunoiul....nu stiu ?!

cand te uiti din avion ...romania apare ca o padure verde....murdara nu stiu ce sa zic depinde de unde te uiti ....

culorile ...depind de capacitatea ochiului tau sau a naturii de a se colora....dar nu se stie ce vezi .....sau daca intr-adevar vezi ceva .....

acest intr-adevar ...este scaparator.....

placerea gunoiului....nu stiu ce sa zic...suntoameni care triesc in gunoaie....apa care o bem este plina de microbi....si daca te-aiduce la statiile de epurare ....ai renunta sa mai bei apa asa -zisa potabila de la robinet ....

notiunea de gunoi o atribuim ceva care nu ne mai este folositor (sa zicem)...

solutiile probabil ca sunt cele ecologice ....dar tot va exista poluare ...datorita dezvoltarii consumurilor, si a dorintei noastre de expensiune continua ....

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 16:06

Desi intitulate biodegradabile, multe din pungile de pe piata romaneasca sunt din polietilena cu aditivi care contin metale grele cu efect carcinogen, mutagen si bioacumulativ (CMB)
Magazinele care vand pungi biodegradabile in Romania comercializeaza, de fapt, niste falsuri, sustin organizatiile neguvernamentale Agent Green si Salvati Dunarea si Delta. Dupa introducerea Eco Taxei de 20 de bani pentru comerciantii care nu folosesc pungi biodegradabile, pe piata au aparut tentative de astfel de sacose, care nu respecta normativele europene, adica cele de biodegradabilitate si de compostabilitate, sustin ONG-urile. Materialele din care sunt confectionate aceste pungi au in alcatuire polietilena sintetica si aditivi care contin metale grele si sunt cunoscute sub calitatea de "oxodegradabile". Aditivii au efect mutagen, carcinogen si bioacumulativ, care se regasesc mai tarziu in organismele animalelor, dupa cum transmite Cotidianul.

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
carloss80ro

8 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 19 Martie 2009, ora 10:58

Nu am avut rabdarea sa citesc absolut toate comentariile,aveti dreptate majoritatea dintre voi cand spuneti ca omul este needucat si arunca gunoaiele pe unde apuca .Asta tine si de educatia fiecaruia dar pe mine ma preocupa cel mai mult poluare facuta de marile fabrici si uzini.
Eu sunt din Targu Jiu si sa va spun de la inceput cam cum sta treaba.La marginea orasului in partea de Est este Avicola, la Nord este o porcarie, la Vest este fabrica de ciment iar la Sud este termocentrala de la Rovinari.Credeti-ma ca sunt zile cand merg dimineata spre munca si practic nu se poate respira de mirosul de dejectii arse cand bate vantul.Cateodata imi vine sa si rad ca imi dau seama din ce directie bate vantul in functie de ce miros vine. :)))Din orice parte ar batea vantul vine ori praf,ori miros de porci sau de pasari .Eu stau la etajul 4 si practic blocul meu este ultimul bloc din cartier si am vederea foarte larga .In zilele senine cand ma uit aiurea pe geam ma ingrozesc cand vad cat fum este deasupra orasului Rovinari si ganditi-va ca de la Tg.Jiu la Rovinari sunt peste 20 de km.
Asa ca degeaba incercam noi sa facem din unii oameni care nu au bunul simt cand marile industrii polueaza incontinuu meediul inconjurator.Nu cred ca schimb eu natura ca nu mai arunc uleiul la chiuveta sau nu sting un bec cand nu imi foloseste daca fabricile si uzinele polueaza tot aerul care il respiram ,raurile unde deverseaza totul sau solul unde depoziteaza deseurile..........................in concluzie suntem pierduti de mult timp si cel mai grav lucru este ca ne distrugem singuri...v-am putat pe toti !

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 15:19

De la: carloss80ro, la data 2009-03-19 10:58:46Nu am avut rabdarea sa citesc absolut toate comentariile,aveti dreptate majoritatea dintre voi cand spuneti ca omul este needucat si arunca gunoaiele pe unde apuca .Asta tine si de educatia fiecaruia dar pe mine ma preocupa cel mai mult poluare facuta de marile fabrici si uzini.
Eu sunt din Targu Jiu si sa va spun de la inceput cam cum sta treaba.La marginea orasului in partea de Est este Avicola, la Nord este o porcarie, la Vest este fabrica de ciment iar la Sud este termocentrala de la Rovinari.Credeti-ma ca sunt zile cand merg dimineata spre munca si practic nu se poate respira de mirosul de dejectii arse cand bate vantul.Cateodata imi vine sa si rad ca imi dau seama din ce directie bate vantul in functie de ce miros vine. :)))Din orice parte ar batea vantul vine ori praf,ori miros de porci sau de pasari .Eu stau la etajul 4 si practic blocul meu este ultimul bloc din cartier si am vederea foarte larga .In zilele senine cand ma uit aiurea pe geam ma ingrozesc cand vad cat fum este deasupra orasului Rovinari si ganditi-va ca de la Tg.Jiu la Rovinari sunt peste 20 de km.
Asa ca degeaba incercam noi sa facem din unii oameni care nu au bunul simt cand marile industrii polueaza incontinuu meediul inconjurator.Nu cred ca schimb eu natura ca nu mai arunc uleiul la chiuveta sau nu sting un bec cand nu imi foloseste daca fabricile si uzinele polueaza tot aerul care il respiram ,raurile unde deverseaza totul sau solul unde depoziteaza deseurile..........................in concluzie suntem pierduti de mult timp si cel mai grav lucru este ca ne distrugem singuri...v-am putat pe toti !

Draga Carlos,

te inteleg foarte bine. Trebuie sa fie absolut oribil sa te vezi imprejmuit doar de boala, mizerie si aer sufocant. Eu sincer m-as muta de-a acolo undeva mai aproape de natura, adica as vinde apartamentul si mi-as face o casuta undeva mai departe de oras si de efectele poluarii si poate mi-ar ajunge si de o masinuta ca sa merg la servici.

Sanatate!

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 15:21

Aaaaaaaaaaaa si era sa uit!

Draga Carlos,

as renunta la a consuma carnea de porc si de pasare ca sa nu-mi poluez organismul.

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 16:15

Maºinile electrice, vedete la Salonul de la Geneva

Marii producãtori considerã cã soluþia pentru ieºirea din crizã o reprezintã producþia modelelor ecologice. Organizatorii evenimentului automobilistic din oraºul elveþian au amenajat, anul acesta, Pavilionul Verde pentru vizitatorii interesaþi de soluþii alternative.

Spre deosebire de ceea ce s-a întâmplat în ianuarie la Detroit, când unii dintre “greii” industriei auto, printre care Nissan, Suzuki, Porsche, Ferrari sau Land Rover, au ales sã nu se prezinte la salonul auto din Statele Unite, la Geneva, lucrurile au stat cu totul altfel. Toate aceste mãrci ºi-au fãcut apariþia ºi au prezentat chiar prototipuri menite sã scoatã sectorul auto din crizã.

Contextul în care a avut loc Salonul automobilistic de la Geneva a fost unul cât se poate de sumbru, puternic afectat de turbulenþele economico-financiare mondiale. Potrivit unor studii, vânzãrile de maºini au scãzut cu 18% în 2008 în SUA, iar în primele luni ale acestui an, cu aproximativ 38%. O scãdere fãrã precedent a cunoscut ºi industria auto japonezã.

Soluþia ieºirii din crizã

Constructorii de maºini sunt convinºi însã cã au gãsit soluþia de contracarare a crizei din sectorul automobilistic: maºinile ecologice ºi economice. Special pentru expunerea unor astfel de modele, organizatorii salonului din oraºul elveþian au amenajat Pavilionul Verde.

Astfel, cea de-a 79 a ediþie a evenimentului automobilistic din oraºul de pe malul lacului Leman a fost centratã pe elementul „“verde”. “Flagrant este cã fiecare constructor a prezentat modele ecologice ºi economice”, remarca Silvia Blattner, citatã de AFP. Ea a adãugat cã maºinile “verzi”, pânã acum “marginale”, au devenit “centrale”.

Opel Ampera, premierã mondialã

În noua sferã a maºinilor mai puþin consumatoare ºi mai puþin poluante, electricele au fost vedetele pavilionului, iar Opel ºi-a prezentat mult aºteptata Ampera, în premierã mondialã. Automobilul se distinge prin alura dinamicã ºi sportivã. Opel Ampera utilizeazã electricitatea ca primã sursã de energie ºi benzina ca sursã secundarã. Are o autonomie de 500 de kilometri, la acest capitol situându-se mai bine decât maºinile similare existente pe piaþã.

Nissan a prezentat publicului european Pivo 2, prototipul unei maºini mici electrice propulsate de o baterie de tipul litiu-ion. Carlos Tavares, vicepreºedintele Nissan, a explicat cã producãtorul auto vrea “sã realizeze progrese substanþiale pentru toate sistemele de propulsie prietenoase cu mediul înconjurãtor”. Nissan prevede, de asemenea, comercializarea vehiculelor hibride de nouã generaþie în 2010 ºi a maºinilor electrice între 2010 ºi 2012, potrivit lui Eric Nicolas, vicepreºedinte al Nissan Europa.

Toyota, care a jucat rolul de iniþiator al marelui public în materie de hibride cu Prius, a lansat modelul iQ, prezentatã ca cea mai micã maºinã cu patru locuri existentã pe piaþã. Micuþa japonezã afiºeazã doar 99 de grame de dioxid de carbon la fiecare kilometru parcurs.

Volkswagen Polo consumã 3,8 l/100 km

Grupul Volkswagen a prezentat ºi la Geneva maºini propulsate cu motoare de tipul “diesel curat”. Noua generaþie Polo, a cãrei versiune este încã în stadiul de prototip, este catalogatã ca fiind una dintre cele mai economice cinci maºini existente pe piaþã în momentul acesta.

Noul Polo va fi lansat în Germania în iunie anul acesta, apoi, în septembrie, în restul Europei. Noua versiune afiºeazã, în versiunea sa economicã, un consum de 3,8 litri la 100 de kilometri, iar în ceea ce priveºte emisiile de dioxid de carbon, acestea nu vor depãºi 96 de grame pe fiecare kilometru parcurs. Maºina va fi comercializatã în Germania cu un preþ de bazã de 12.500 de euro.

Directorul Volkswagen, Martin Winterkorn, a subliniat cã “interesul pentru mobilitatea econogicã nu este nici pe departe un efect al modei”. Peste 100 de modele ale grupului emit mai puþin de 140 de grame de dioxid de carbon pe kilometru, potrivit oficialului Volkswagen.

Cea mai rapidã maºinã eco din lume

Constructorul italian Giugiaro a prezentat la salonul de la Geneva Frazer-Nash Namir, un model hibrid cu performanþe demne de o super-maºinã. Autovehiculul este capabil sã meargã cu peste 300 de kilometri la orã, afiºând doar 60 de grame de emisii de dioxid de carbon pe kilometru, deci cu o treime mai puþin decât noul Prius de la Toyota. Hibridul consumã doar 2,5 litri de carburant la 100 de kilometri. Botezat “Namir” („tigru”, în arabã), acest vehicul, cu linii futuriste, a fost conceput de cãtre Italdesign Giugiaro ºi Frazer-Nash

Sectorul auto, în colaps

Constructorii de maºini din America, Europa ºi Japonia au prezentat la Salonul automobilistic de la Geneva prototipuri menite sã scoatã sectorul auto din crizã.

Sursa: Adevarul

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 19:10

Soluția cea mai optimã:recesiunea.Sau aș zice mai bine rãzboi.

chandramuki_md

173 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 14:16

scuze pentru postarea mea de mai sus. nu o luati in seama va rog. multumesc.

IoanDanila

81 mesaje

Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 14:25

DUPA CUM ARATA PARCUL CISMIGIU DIN CAPITALA, EU ZIC ASA CUM ZICE SI PRIMARUL GENERAL AL CAPITALEI SORIN OPRESCU CA ,, E VERDE".
NU CREDETI. DUCETI-VA SI VEDETI.
Ioan Danila

9am031078

64 mesaje
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 23:41

1.Pt diavolita 40 : cucoana esti nebuna de legat . 2.Solutii pentru a scapa de gunoaie , ba mai mult pentru a le transforma in energie sunt gasite si gata de aplicat , tehnologiile asteapta sa fie cumparate , conditia este sa nu mai aruncam banii pe apa sambetei adica pe studii de fezabilitate , proiecte , campanii (de lamurire a cetatenilor sa mearga la vot de ex,-al cui o fi SRL-ul?) , fara nici o finalitate ,pe finantari ale partidelor politice (ca ce chilipir adica???) etc.,etc.,etc. si sa facem investitii durabile / necesare Romaniei!!!

yonex84eu

90 mesaje

Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 21:04

De la: dagaio, la data 2008-10-08 01:18:26In toata tara, nu doar in Bucuresti ( unde zic eu ca e cel mai grav ) cei mai multi oameni prefera sa traiasca in gunoi, si-au pierdut orice respect fata de natura si fata de civilizatie, fata de oameni si fata de animale.

Cu totii avem nevoie de autoeducatie si responsabilitate pentru faptele noastre si pentru mediul in care traim.

Meritam sa traim pe acest pamant sfant al Romaniei, daca ne batem joc de ce avem natural si frumos, daca aruncam peste tot gunoaie, daca ne vindem patrimoniul, daca ne taiem haotic padurile, daca nu am plantat niciodata un copac cel putin, daca distrugem parcurile, daca nu facem nimic pentru a ne educa copii corect, daca nu facem nimic sa stopam toate acestea?????

V-ati gandit ce solutii ecologice am putea adopta ca sa salvam viitorul si sanatatea copiilor nostri de la dezastru???

Foarte frumos topic.Educatia este cea mai importanta dintre toate lucrurile.Noi sa nu facem cea ce pot face copiii.

casatopnord

53 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 09:25

NU VA MAI BATETI CAPUL CU ANIMALELE CU 2 PICIOARE SANTEM CEI MAI INFECTII VIRUSI DIN GALAXIE , SANT FOARTE PUTINI OAMENI CARE RESPECTA ORDINEA SI CURATENIA SRAZILOR PADURILOR PARCURILOR ,DINPOTRIVA DISTRUG UNII TOT CE ALTI AU MUNCIT SA FIE FRRUMOS SI VERDE , AM VAZUT OAMENII CARE TRECEAU PE LANGA COSUL DE GUNOI SI PUNGA O ARUNCA PE JOS , SI NU NUMAI DETINATORI DE PATRUPEDE LASA MIZERIA IN MIJLOCUL TROTUARULUI , SI EU AM UN CATELUS DAR IAU MIZERIA DUPA EL , MA UIT CA IN FATA BLOCULUI MEU E UN PARCULET DE LOC DE JOACA PT COPILASII UNII SI UN SPATIU VERDE SEPARAT CU COPACEI ABIA PUSI , UNI DIN EI PROBABIL ASA SANT EDUCATI MERG LA ACEI COPACII SI ATAT TRAG DE EI PANA II RUP JALNIC SA VEZI CE FRUMOS AU CREAT UNI , SI ALTI VANDALI DISTRUG NIMICESC . NU CRED CA ROMANIA NICI 1000 DE ANII DE VOR TRECE NU SE VOR CIVILIZA SI NU VOR RESPECTA MUNCA LA ALTI , ADEVARUL E CA DACA NU RESPECTI PE ALTI OAMENII ,,,,NU TE RESPECTI PE TINE INSU-TI , SA FIM SERIOSI NU VA MAI CHINUITI CA UNI DIN ROMANII SANT FOCARE DE INFECTII CU EI INSA-SI IN PADURI DACA AJUNG LASA O DEZASTRU IN URMA LOR JALNIC CRED CA CA CE LASA IN URMA LOR II CARACTERIZEAZA , NU TOTII SANT LA FEL , MA INTREB PANA CAND , CU DEOSEBIT RESPECT ELENA , VA DORESC LA TOTII CU OCAZIA SF SARBATORII DE PASII FIE CA LUMINA SFANTA SA PATRUNDA IN CASELE SI SUFLETELE VOASTRE SI DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE PE TOTII SI SA INCERCAM SA IERTAM CHIAR SI PE CE-L MAI CRUNT DUSMAN AL NOSTRU ,,,,,PASTE FERICIT

casatopnord

53 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 09:30

DE CE TREBUIE sa jignesti o persoana necunoscuta , oare chiar crezi ca e nebuna , asta e parerea ta , nu cred ca asta ai dorit sa spui , frumos ar fi din partea ta , cu ocazia sf sarbatorii de PASTI sa-ti ceri scuze doamnei pt jignirea adusa , nu uita un lucru nu noi trebuie sa-i judecam pe cei care gresesc fie ei asa cum spui tu , PASTE FERICIT si fie ca lumina sfintelor pasti sa-ti lumineze mintea si sflutul si sa fii mai bun cu cei din jurul tau fie ei NEBUNI invata sa ierti

lucian_sabau2

1 mesaj
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 09:34

Esti complet agramata, mai pune mana pe-o carte...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 15:42

Oricum...peste gunoi creste verdeata.
Si oricum vara e verde...peste tot.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 28 August 2009, ora 17:14

romania ar fi verde daca nu ar fi murdara...
nu am citit toate postarile, decat cele de pe pagina asta...toata problema e EDUCATIA si propria CONSTIINTA....pe care, sincer vorbind, nici strainii aia curati pe care ii admiram noi, nu le prea au. la ei exista amenzi si le este frica de ele, nu ca ar fi ei mai civilizati sau mai educati. altfel, de ce cand trec granitza la noi se comporta exact ca noi, daca nu mai rau? (nu ma contraziceti, ca am vazut cu ochii mei cazuri).
educatia e raspunsul chiar si la cazul amintit de cineva mai sus, in legatura cu industria. ar trebui si in industrie sa inceapa educatia de la cei care se afla cel mai sus in ierarhie si sa li se dezvolte propria constiinta....numai ca astia sant plini de bani si nu vad mai departe de buzunarul portofelului. nu ii intereseaza la propriu sanatatea oamenilor si nici a copiilor lor peste 50 de ani, ei cred ca daca au bani, ei scapa...

ticuta2IV1940

46 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 29 August 2009, ora 09:09

Ne intrebam de multe ori ,oare opinia publica nu ar trebui sa actioneze mai hotarat pentru ,macar, diminuarea acestui ''flagel'' al nesimtirii unora?
Ma aflam de una zi pe strada,intr-o zona unde se impunea mentinerea curateniei,,in spatele unei persoane aparent de bun simt.Deodata scoate pachetul de tigari ,isi serveste ultima tigara si arunca pachetul jos.
Nu pot sa trec cu vederea,ma irita acest lucru, si il atentionez intr-un fel ''mascat''
-Alo,domnu'! v-a cazut ceva,..la care DOMNUL se uita, vede si raspunde;
-Nu domnule, eu l-am aruncat.
Deci, ce pteti spune despre puterea obisnuintei individului care merge pana la nesimtire?,pentru ca el crede ca acesta este normalul.
Teama,ca asemenea indivizi pot fi recalcitranti si chiar agresivi,ii face pe cetatenii,bine intentionati ,sa treaca nepasatori pe langa asemenea aspecte.

Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 29 August 2009, ora 10:31

De la: 9am108438, la data 2009-08-29 09:09:42Ne intrebam de multe ori ,oare opinia publica nu ar trebui sa actioneze mai hotarat pentru ,macar, diminuarea acestui ''flagel'' al nesimtirii unora?
Ma aflam de una zi pe strada,intr-o zona unde se impunea mentinerea curateniei,,in spatele unei persoane aparent de bun simt.Deodata scoate pachetul de tigari ,isi serveste ultima tigara si arunca pachetul jos.
Nu pot sa trec cu vederea,ma irita acest lucru, si il atentionez intr-un fel ''mascat''
-Alo,domnu'! v-a cazut ceva,..la care DOMNUL se uita, vede si raspunde;
-Nu domnule, eu l-am aruncat.
Deci, ce pteti spune despre puterea obisnuintei individului care merge pana la nesimtire?,pentru ca el crede ca acesta este normalul.
Teama,ca asemenea indivizi pot fi recalcitranti si chiar agresivi,ii face pe cetatenii,bine intentionati ,sa treaca nepasatori pe langa asemenea aspecte.

asa e, pai din moment ce e atat de nesimtit sa arunce pe jos, atunci ne putem astepta sa ne sfideze cu nesimtire daca spunem ceva. in general arunca pe jos nesimtitii, prost crescutii de la care te poti astepta la orice. astia sant oamenii in tara asta - sau ma rog, o parte. interesant este ca tot ei vin si ne predica cum e in strainatate de curat si de frumos si ce jeg este in tara noastra. am vazut cazuri care isi fac curat in masina aruncand pe geam in timp ce explica ce frumos e la nemti sau la unguri sau mai stiu eu unde.....

9am034724

1 mesaj
Postat pe: 29 August 2009, ora 12:56

Singura solutie pentru assa zisa civilizatie, este amenda. Toate statele civilizate folosesc amenzi drastice si astfel cetatenii s-au autoeducat. La noi in aceasta criza s-ar putea strange multi bani la buget.

Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 29 August 2009, ora 15:57

De la: 9am034724, la data 2009-08-29 12:56:39Singura solutie pentru assa zisa civilizatie, este amenda. Toate statele civilizate folosesc amenzi drastice si astfel cetatenii s-au autoeducat. La noi in aceasta criza s-ar putea strange multi bani la buget.

eu nu cred ca s-au autoeducat. eu cred ca le e frica in continuare de amenzi ...
da maaaaa, ce de bani s-ar strange din amenzi....! numa ca mai bine ne fura pe noi prin alte tertipuri decat sa dea amenzile ca lumea si sa ii lase pe cei nevinovati in pace.....sa scoata niste taxe si sa bage niste amenzi

cazaresulina

4 mesaje
Postat pe: 29 August 2009, ora 16:46

Domnilor hai sa recunoastem noi suntem cei ce facem mizerie.

cazare sulina, cazare delta dunarii

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 29 August 2009, ora 17:05

De la: diavolita_40, la data 2009-04-08 19:10:50Soluția cea mai optimã:recesiunea.Sau aș zice mai bine rãzboi.
e distractie ,ce misto !

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
costelaeg

170 mesaje
Postat pe: 29 August 2009, ora 19:40

De la: gigi_braicovici, la data 2008-10-13 21:21:01nu stiti si gresiti toti uleiul ars este nociv ajuns in apa plantele si vietuitoarele acvatice intra in contact cu el poate parea nesemnicativ dar o planta contaminata produce o alta suferinda pestele racul sau alta vietuitoare acvatica se poate hrani cu planta contaminata sau chear aceste vietuitoare pot intra in contact direct cu uleiul de aici vedem nuferi care nu mai infloresc la vremea lor sau alte plante care nu mai cresc la dimensiunea lor de alta data apoi pesti care depun icre mai putine si din care iese handicapati , broaste cu 3 picioare sau cu 6 sau raci cu un cleste unde este omul ? desigur la capatul lantului trofic : copii cu doua capete ,plini de boli si cu probleme mintale grave ia sa ne uitam putin in oglinda noi cum santem ce mancam noi mai santem oameni sau niste mutanti genetici?????????

Da gigi ai dreptate si ca multi altii care scriu pe acest topic . Oare ne dorim cu totii o Romanie mai curata . Daca da hai sa miscam putin din loc autoritatile sa le obligam sa respecte ele insasi Legile si sa le puna in aplicare. Legi pentru cei ce arunca gunoiul, tigarile etc pe jos sant , dar nu le pune nimeni in aplicare . Scrisori adresate Guvernului , Presedentiei ca acum vin alegerile Care ar trebui BOICOTATE NUMAI DIN ACEST MOTIV = alte zeci de mii de motive care le avem sa boicotam alegerile . Poate va puneti intrebarea cum ? Simplu mergem la vot si anulam buletinul de vot si scriem pe el motivul. POATE VEDE CINEVA ACEST MESAJ SI MISCAM CEVA PANA LA ALEGERI.

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 29 August 2009, ora 19:54

crezi ca le pasa ?????

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 29 August 2009, ora 19:56

De la: minerul, la data 2008-11-10 07:22:56 GUNOIUL ????
Intrebati-l pe BASESCU dece impreuna cu APA NOVA vrea sa ucida romanii,livrindu-le apa cu FECALE de la ARCUDA ??? APA DE LA ARCUDAcare alimenteaza Bucurestiul este trasa dintr-un WC Comunal si o Groapa de gunoi ,VERIFICATI !!!
pai ce are basescu cu asta intreabal pe oprescu intreabal pe primarul tau de sector ca avea dreptate prigoana cand zicea ca trebuie eliminati primarii de sectoare

Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 29 August 2009, ora 22:52

De la: costelaeg, la data 2009-08-29 19:40:00
De la: gigi_braicovici, la data 2008-10-13 21:21:01nu stiti si gresiti toti uleiul ars este nociv ajuns in apa plantele si vietuitoarele acvatice intra in contact cu el poate parea nesemnicativ dar o planta contaminata produce o alta suferinda pestele racul sau alta vietuitoare acvatica se poate hrani cu planta contaminata sau chear aceste vietuitoare pot intra in contact direct cu uleiul de aici vedem nuferi care nu mai infloresc la vremea lor sau alte plante care nu mai cresc la dimensiunea lor de alta data apoi pesti care depun icre mai putine si din care iese handicapati , broaste cu 3 picioare sau cu 6 sau raci cu un cleste unde este omul ? desigur la capatul lantului trofic : copii cu doua capete ,plini de boli si cu probleme mintale grave ia sa ne uitam putin in oglinda noi cum santem ce mancam noi mai santem oameni sau niste mutanti genetici?????????

Da gigi ai dreptate si ca multi altii care scriu pe acest topic . Oare ne dorim cu totii o Romanie mai curata . Daca da hai sa miscam putin din loc autoritatile sa le obligam sa respecte ele insasi Legile si sa le puna in aplicare. Legi pentru cei ce arunca gunoiul, tigarile etc pe jos sant , dar nu le pune nimeni in aplicare . Scrisori adresate Guvernului , Presedentiei ca acum vin alegerile Care ar trebui BOICOTATE NUMAI DIN ACEST MOTIV = alte zeci de mii de motive care le avem sa boicotam alegerile . Poate va puneti intrebarea cum ? Simplu mergem la vot si anulam buletinul de vot si scriem pe el motivul. POATE VEDE CINEVA ACEST MESAJ SI MISCAM CEVA PANA LA ALEGERI.

buna ideea, avand in vedere ca oricum nu aveam de gand sa votez cu nimeni si sa imi anulez votul....eu asa fac chiar daca nu rezolv nimic, oricum mergeam la vot numai ca la plimbare

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 30 August 2009, ora 17:25

De la: cazaresulina, la data 2009-08-29 16:46:24Domnilor hai sa recunoastem noi suntem cei ce facem mizerie.

Deci recunosti...

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 30 August 2009, ora 17:27

Eu as avea nevoie de niste gunoi de grajd...ptr plante....verzi.

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 19:57

Am postat comentariul pe alta doua topicuri. Am sa dau si aici un paste in dorinta de a-mi face o parere. Am sa mai caut un topic cel cu tinerii scarbiti..... etc.

Deocamdata nu mi-am facut o parere personala dar pot sa dau un copy/paste al unui articol.

Sansele lui Remus Cernea
de Dan Selaru Romania obiectiva
Duminicã, 30 august 2009, 10:35 Actualitate | Opinii

Remus Cernea, posibilul candidat la Presedintie din partea Partidului Verde, are la o prima vedere sanse nule. Omul e singur, fara un partid in spate, fara bani, prea tanar, prea netuns, cu un discurs prea sofisticat si o ideologie care nu corespunde nici pe departe cu media nationala, e prea de dreapta. In contextul actual ecologia e un moft pentru majoritatea electoratului. Un slogan in limba engleza e de neinteles pentru majoritate, scrie Dan Selaru, pe blogul sau.

Mai mult, omul se straduieste sa elimine biserica din stat. In plus, nu exista niciun primar care sa indemne cu ceva ulei, galeti sau mai stiu eu ce populatia rurala la urne in favoarea sa. Nu are nici macar o minima structura prin care sa existe un om care sa-l reprezinte la fiecare sectie de vot.

La toate astea se adauga blocajul mediatic la care o sa fie supus, violenta atacurilor care o sa apara si eventualele bube reale din biografie care o sa fie fluturate ca un stindard. Plus lipsa unei echipe profesioniste care sa-l sprijine in deciziile pe care trebuie sa le ia. In cele trei luni pana la alegeri e posibil nici sa nu ajunga vestea candidaturii sale pana la urechile majoritatii electoratului.

Sa trecem la atuurile sale. Nu are legatura cu sistemul. E energic, daca te uiti la cate a organizat pana la cei 35 de ani pe care-i are e clar ca ajutat e capabil sa bantuie prin tara. Nu are probleme cu limba engleza.

Cat de bun comunicator e, cat de credibil, ce strategie o sa incerce pentru a sparge barajul mediatic, ce strategie are in abordarea contracandidatilor si multe altele raman o necunoscuta. Sa presupunem ca are toate calitatile de care are nevoie la un nivel superior lui Geoana sau Antonescu.

Sansa sa este Internetul. Si faptul ca trebuie sa intre in turul doi. Ca sa intre in turul doi are nevoie de 30 de procente din electoratul care participa la vot, sa zicem 45 de procente din intreg electoratul, adica 13.5 procente din total sau 2.4 milioane voturi. Cred ca sunt de ajuns 2 milioane. Asta inseamna ca trebuie sa aduca 2 milioane de cetateni care nu ar veni la vot in lipsa candidaturii sale.

Mai multe despre aceasta formatiune gasiti pe www.partidulverde.ro si despre Remus Cernea pe Youtube si Google. Cam atat, nu stiu mai mult.

All Things Grow With Love
Pagini: << 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ROMANIA E VERDE SAU MURDARA? VA PLACE GUNOIUL? AVEM SOLUTII?
Mergi la: