Info
x
Romania e verde sau murdara? va place gunoiul? avem solutii?
|
Fosta membra 9am.ro 303 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 18:45
pai cum sa eliminam gunoaiele daca se impotrivesc ,, politicienii "
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 21:21
Dragii mei DAGAIO si SBUCUR...ma bucur ca va INTELEGETI! in sfarsit!
|
|
dagaio 1073 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 00:21
Draga mariaoprea75,
nu ai prea inteles. Aici pe forum suntem oameni cu pareri si pareri - parerile diferite provoaca polemici. Intre mine si sbucur a fost o discutie in contradictoriu si atat. Nu inseamna ca daca o data rarerile noastre coincid, atunci devenim dintr-odata prieteni. Daca ne intelegem, se intampla doar daca avem aceeasi parere sau parere asemanatoare in legatura cu topicul respectiv. Il felicit pe sbucur daca parerea lui coincide cu a mea. Sau il provoc la alte discutii cu argumente, daca el sustine alta parere. Este normal asa. Simpatiile, prieteniile nu au nici o legatura cu polemicile create pe forum. Daca tu imi esti simpatica, nu conteaza ca tu sustii alte pareri. Important e daca vreau sa fii prietena mea, atunci ar fi bine ca conceptiile tale sa nu contravina moralitatii mele. Doar atat. Consider ca fiecare dintre noi avem o parte buna pe undeva, la altii mai ascunsa, iar la unii mai evidenta. Daca vreau sa lupt pentru oameni, inseamna ca o cred cu adevarat in partea buna a fiecaruia si ca noi toti ne putem schimba in multe privinte in bine. |
|
carmen13vmc 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 11:41
Oameni buni!
Dezbatem aici de parca am incerca sa rezolvam o problema imposibila de fizica cuantica!!!! Fiecare poate sa faca ceva pt mediu (de fapt pentru noi insine facem, daca ne place curatenia si frumosul, daca nu...doar pt mediu). Cat e de greu ca de fiecare data sa arunci sticla plastic si ambalajul de la biscuiti la cosul de gunoi si nu direct pe strada? Nu este cos, foarte bine, pastrezi gunoiul si il arunci frumos, cand ajungi acasa. Cat de greu e ca o data la saptamana sau la luna, sau macar odata in viata sa luam o punga si o manusa (sau alta punga pe post de manusa) si sa ne apucam sa strangem gunoiul din fata blocului, din padurea unde ne place sa mergem la gratar, din parc, etc? Se numeste voluntariat. Strainii fac lucrul asta foaaaarte des. Nu asteapta sa faca ceva doar autoritatile. Aici, "daca nu face guvernu' si primaru', eu de ce sa fac? Sa se uite toti vecinii la mine ca sunt mai prost?" Ori nu mai gandim asa ori ... ramanem sa traim printre gunoaie. Si inca ceva: in vest, omul, daca e nemultumit de serviciile unei firme sau a autoritatilor, nu tipa si urla ca e nemultumit doar in fata prietenilor si a vecinilor de bloc, ci se duce frumos, face sesizari, scrisori, aduna probe, culege semnaturi, etc, etc, si isi cheltuie timp si energie pentru a REZOLVA problema (nu neaparat bani, ca in romania e aproape blasfemie sa cheltui si-un banut pentru aspectul spatiilor care nu tin de interiorul locuintei, important e ca acasa sa fie mobila noua, lustruita covorul curatat, si gresia moderna, ce ma intereseaza ca in drum spre casa trec printre mormane de gunoi... pe care le admir de la fereastra...) |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 13:02
;;;;;;;;;AVEM; CE MERITAM;! ;CITITI, CU ATENTIE, CE FRUMOS VOCABULR AU ;OAMENI INTELIGENTI ;;INALT, CALIFICATI, VIS-A-VIS DE CEI CARE ;NU;; LE TIN;;ISONUL!!;! ;;ASTA SUNTEM; O TARA ;PLINA DE GUNOAIE, VORBITOARE; ;; ASTA MERITAM!!! '''''''PACAT PT, OAMENII DE BUNA CREDINTA;; ;;CARE, TREBUIE SA TRAGA ;PONOASELE;; PROSTIEI ALTORA,, CARE ;;IMPROASCA ;MEREU;; ;;;;;;;; CU NOROI;;!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 18:38
Asta este, mi-am spus parerea despre tema, ma retrag spre alte teme.
Vad ca sunt urmarit asiduu de vrajitoarea asta obsedata ... carmen13vmc, ai opinii de bun simt. Asa este, dar afara daca te adresezi autoritatilor alea te si sustin... La noi, mai greu ... iti explica cum ca nu la ei ... la ... regia monopolurilor, intelegi ? Maria Oprea, Dagaio nu se dezminte ... e bataioasa tot timpul, dar are dreptate. Poate face parte dintre cei care isi spun " Eu nu sunt o fire razbunatoare, dar daca cineva imi face ceva, nu-l uit toata viata ... " Poate nu. Cine stie ?
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 21:42
;;ROMANIA; ESTE VERDE;!! Este foarte frumoasa;; ;;;dar este''';;foarte murdara!! ;;;;;;;;;LA PROPRIU SI LA ;;FIGURAT!!
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 07:07
,,, I-mi place,, Romania, verde!!!Nu mi place gunoiul!;; I-mi place curatenia ,, ,,zonele verzi,, florile, mai ales trandafirii ''' Detest, mizeria si pe ce-i care o fac! ;;;;Solutii??? Nu prea sunt! Asta ,,tine de ;;educatie,,,, ;; Cum,,,, se sta prost ,, cu educatia,,,, ,nu prea avem sanse,, degraba,, ;;Sa avem; o tara curata si nepoluata!!
|
|
|
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 07:37
De la: sbucur, la data 2008-10-22 18:38:17Asta este, mi-am spus parerea despre tema, ma retrag spre alte teme.;;;;;;;;;; Romania este murdara,, datorita needucatiei, unora! ;Daca;; te-ar urmari, moartea, precum ;te-a urmarit, ;vrajitoare;; n-ai pieri ;niciodata;! ;;Dar,, tu ;;esti; obsedatul; care,,, poluezi; atmosfera, aducand ;jigniri, multora, ;; ;; Inalt, calificatule;;! ;Nu, cred,, ca ;;vei ;reusi sa faci ;un gest ;omenesc;; sa ne lasi ;;;pe fiecare in pace! ;;;;;;;;;ROMANIA, ar, fi mult mai frumoasa ,daca;; Inalt calificatii, s-ar ocupa de viata lor!! ;;Si de problemele lor, familiare, ca ,,,au!
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 09:10
De la: carmen13vmc, la data 2008-10-22 11:41:15Oameni buni! DA DA DA ! Nu vreau sa ma laud, dar cand merg cu famila la un gratar la iarba verde, in primul rand facem curat la locul de noi ales pt gratarel...si bineinteles, dupa ce ne-am simtit bine...lasam CURAT! Cu asta sunt de acord. Dgaio, am inceract sa arunc uleiul in sticla de plastic, insa intrebarea e...noi face asta...dar vin gunoieri si-l iau...ei la randul lor unde il arunca? mi-e teama ca tot in pnza freatica ajunge! in rest cu spatiile verzi, acordam acel respect fata de natura si mediu! |
|
Fosta membra 9am.ro 303 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 18:46
In mare parte din cate cunosc gunoiul se arunca in gropi de gunoi amenajate ce respecta normele de poluare (cel putin cele europene)daca nu este o asemenea groapa in orasul vostru este vina administratiei locale dar si a voastra ca cetateni , un ulei aruncat intro groapa de gunoi amenajata corespunzator nu are cum sa intre in panza freatica si apoi cred ca pamantul este un bun filtru pentru uleiuri
|
|
Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 05:47
Ar putea sa explice cineva cum de se intampla ca un litru de ulei alimentar uzat polueaza 400 de litri de apa din panza freatica ?
Apa nu se amesteca cu uleiul, e mai grea. Oricat le-ai balbota, cand se linistesc se separa. Ce anume trece din ulei in apa si o otraveste ?
Acum nu e momentul !
|
|
Fosta membra 9am.ro 127 mesaje Membru din: 21/10/2008 |
Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 20:24
problema este ca toxinele din ulei sant nocive pentru plantele si vietuitoarele din apa nu ca ar murdari apa
|
|
Postat pe: 25 Octombrie 2008, ora 02:12
Draga sbucur,
daca citesti mesajul lui Dinutzzza Postat pe: 11 Octombrie 2008, ora 21:43 de pe prima pagina a acestui topic, vei gasi raspunsul ei la intrebarea ta. Mai jos vei vedea si ce am raspuns eu. Succes! |
|
ecologos23 102 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Octombrie 2008, ora 10:27
De la: sbucur, la data 2008-10-13 22:43:45M-ai spart ! pai uite tu esti unul |
|
NeOm 38 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Octombrie 2008, ora 12:51
Cautati la ministeru mediului ,puteti renunta la retele de apa calda ,la gaze si la curent ,va finanteaza 90%din investitie .-------------- nu mai beti apa plata ,nu este prea diferita fata de cea de la robinet+ puteti folosi sisteme de filtrare . ---------------apar masini electrice .,la preturi accesibile ,le puteti incarca de la panourile solare din curte . --------------- fiti inventivi .sunt sisteme mult mai bune decat aerul conditionat clasic . ---------------invatati copii sa nu aruce hartii pe jos sa pretuiasca mediul ...fiti un exemplu ,si explicati . ---------------faza cu uleiul de bucatarie este falsa ...ganditi . ---------------protejati dar nu fiti indiferenti .tratati asa cum se cuvine porcii si scroafele din societate ,mie imi fac sila . in curand la tara voi avea apa calda ,energie electrica ,incalzire ,apa potabila ,fara sa fiu legat la nici una din retele ,voi renunta la actualii furnizori nepasatori la distrugerea mediului .
:)) CE DE PRIMITIVI ((:
|
|
Postat pe: 26 Octombrie 2008, ora 00:37
Cititi acest articol. Ce parere aveti?
Bucurestenii nu se vor mai putea casatori fara sa planteze un copac Bucurestenii nu se vor mai putea casatori fara sa planteze un copac 20 Octombrie 2008, Realitatea Ideea este inclusa intr-un proiect al Primariei Capitalei care are drept tinta marirea spatiului verde din oras. Proiectul s-ar putea aplica pana la sfarsitul anului. Nu doar cuplurile din Bucuresti, care vor sa-si uneasca destinele, ci si cei care vor sa isi inmatriculeze masina ar trebui sa se apuce de sadit, spune proiectul de lege. Dar nu oricum. Pomul trebuie plantat in zonele stabilite, cu un angajat de la spatii verzi. De-abia dupa ce i se va face o poza copacului si se va elibera un certificat, bucurestenii vor putea sa se casatoreasca sau sa-si inmatriculeze autoturismul. Viceprimarul Robert Ionescu, cel care a initiat proiectul, spera ca el sa se aplice de la sfarsitul acestui an sau, cel tarziu, de la inceputul lui 2009. El a declarat ca spera ca numarul copacilor plantati astfel sa ajunga 'undeva la 100-150 de mii'. Bucurestenii vor cumpara copacii pe care ii vor planta, de la primarie. |
|
Postat pe: 26 Octombrie 2008, ora 11:52
Stie cineva ce prevede legislatia de mediu din Germania. Referitor la persoan fizice si juridice ?
Voi vorbiti numai de ceea ce vedeti cu ochiul liber prin occident. Dar, de fapt nu stiti despre ce vorbiti. E va spun ca totul pleaca de la politica, de la legislatie, de la administratie si voi imi vorbiti despre chestiuni banale, de bun simt, de chestii care se subinteleg. Ma sufocati cu "nu calcati pe iarba !", "nu aruncati gunoaie pe jos !", "nu aruncati uleiul in chiuveta !" .... Cand o sa pricepeti ca problema mediului e de alt nivel decat cel pe care-l percepeti voi, mai stam de vorba ... Eu am banuiala ca nici eu n-am ajuns la nivelul corect ... Dagaio, nu fi tampita cu tot dinadinsul ... nimeni nu te-a ofensat ... dar dac-o ceri, se aranjeaza.
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 26 Octombrie 2008, ora 12:07
Draga sbucur,
cu ultima ta fraza m-ai ofensat. Eu cred ca pe tine te excita cearta. Te simti in largul tau, nu-i asa? Chiar vrei sa te certi si pe topicul asta? Te rog mult, inceateaza cu copilariile astea si vorbeste frumos! Sper sa intelegi ca aici nu e loc de jigniri. Succes! |
|
Fosta membra 9am.ro 127 mesaje Membru din: 21/10/2008 |
Postat pe: 26 Octombrie 2008, ora 12:52
se poate vorbi doar de poluare aici ca m-am saturat sa citesc balivernele la toti boii? daca vreau pot afla balivernele astea la stiri hai sa vorbim doar despre poluare ! scuze de exprimare dar topicul asta sa imputit rau
|
|
Postat pe: 26 Octombrie 2008, ora 16:03
Dagaio de ce ti cu tot dinadinsul sa-mi confirmi banuielile ?
N-ai retinut dacat ultimele doua randuri din post. De ce ? Despre celelalte de la inceput n-ai nimic de spus, te-ai inecat in orgoliul propriu ? Nu ai poti gandi ? Cine nu te lasa sa vorbesti despre poluare. Cine te impiedica sa ma ignori ? Este ca in afara de stransul hartiilor de pe jos si nearuncatul uleiuli alimentar uzat in chiuveta, nu mai ai nimic despre mediu. Sa va mai dau un argument astora care bateti apa-n piua cu "necivilizatia" romanilor. Aprox 3 mil de romani s-au raspandit in lume. Intr-un sistem bine gestionat de autoritatile de acolo, dpdv al mediului, ei s-au integrat ca si localnicii ... Pricepeti cretinilor care e problema adevarata cu mediul ? Pricepeti nivelul ? Intelegeti de ce ma plictisiti cu lesinaturile voastre de pareri despre mediu din care trebuie sa intelegem ce mari grijulii cu mediul sunteti voi si ce mult ii dezaprobati pe celalti romani de pe langa voi. Teoria voastra e a oricarui prost din tara asta, teorie care suna asa: Eu sunt corect, eu fac totdeauna ceea ce trebuie, indiferent despre ce este vorba, ceilalti sunt de vina ! Eu sunt civilizatul, corectul, frumosul, ceilalti fac lucrurile rele !" Ati inceput sa ma plictisiti. Ma retrag si va las sa va ludati cu platitudinile voastre despre mediu. Adio !
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 27 Octombrie 2008, ora 08:26
;;;;;;; :sml-sign0172;;;:ROMANIA,, ,,,ESTE VERDE, FRUMOASA, DAR ESTE POLULATA, DE RESPIRATIA, URAT MIROSITOARE A UNORA, CARE MURDARESC, ACEST ;FORUM , CU EXPRESIILE ;LOR'!
DACA; FIECARE AR RIDICA, MACAR O HARTIE DE JOS, CU MIC SI MARE, ROMANIA AR FI ;;CURATA;; ;;DAR, NE SPARGEM IN FIGURI, PE FORUM, DAM ;INDICATII, ALTORA BATEM DIN PALME SI,, NU FACEM ;NIMIC! ;;FACEM; TOTUL DOAR DIN GURA!;; DAGAIO, IGNORA,, NESIMTIREA! NU MERITA SA ;BAGI IN SEAMA; NIMIC, CARE SA -TI ADUCA JIGNIRI PERSOANEI TALE! O ZI BUNA, FARA ;GUNOAIE;, CU FLORI!
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 27 Octombrie 2008, ora 11:32
Imi pare rau sa va deranjez, dar, @ sbucur are dreptate!...
In primulrand educatia si-n al 2-lea legislatia ce determina constrangerea cetateanului in a avea respectul minim necesar in vederea protejarii mediului inconjurator. Dar, atunci cand acorduri cun sant cel de la Kyoto, pe care nici acum nu-l vedem ratificat de catre toate statele planetei, mai mult chiar cei mai mari poluatori planetari ii refuza ratificarea si platesc sume imense unor indivizi ai "lumii stiintifice " pentru a-l combate, noi, ...noi ce putem face ?... Ne aflam in plina extinctie a speciilor la nivel planetar, 50 % au disparut deja, asistam la o adevarata era in ceea ce priveste o noua terra formare in urma incalzirii globale, avem fenomenul extinderii la niste dimensiuni uriase a bresei din stratul de ozon, dar dupa cum bine se stie datele reale sunt clasificate, avem fenomenul de inversie al polilo magnetici cu o viteza uimitoare , ceea ce va duce la disparitia admosferei si la transformarea planetei intr-o imensa Hirosima,....si si..si... Nu este posibil sa renunti la economia bazata pe petrol si sa-ti pastrezi totusi intact stilul de viata. Nu este posibil ca europenii, chinezii sau indienii sa ajunga sa traiasca precum americanii si sa evite distrugerea mediului si a climei. Nu este posibil sa traim stilul de viata occidental si sa pastram padurile, oceanele, ecosistemele si speciile de animale si de plante cu care impartim aceasta lume. Nu este posibil sa ne pastram nivelul de trai fiind “curati si verzi. De vreme ce societatea noastra industriala este pusa in miscare de petrol si carbune, nu ne vom opri sa le exploatam, pana cand le vom epuiza. Chiar daca vom reduce totusi consumul, nu vom face decat sa amanam inevitabilul, deci intr-un fel sau in altul, Cutia Pandorei este larg deschisa. Vom trai sa simtim urmarile incalzirii globale, dar ne vom maximaliza beneficiul personal, pastrand standarde de viata ridicate. Dupa care vom disparea. “Ce e dupa asta, nu mai conteaza. Ce ii datorez eu viitorului?…nu voi mai fi atunci. Regret , dar cam astea-s adevarurile. |
|
Postat pe: 27 Octombrie 2008, ora 18:40
Deci .... se poate.
Iata ce inteleg eu prin oameni care gandesc si inteleg corect esenta problemei. Mytcor esti in regula la faza asta, le-ai zis mai bine dacat as fi facut-o eu ... Sanatate !
Acum nu e momentul !
|
|
costelaeg 170 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 27 Octombrie 2008, ora 20:20
treaba asta cu incalzirea globala este un subiect (o caciula prea mare ptr romani). Cert este ca nu vrem sa recunoastem ca ne lipseste in primul rand educatia, nu avem legi ferme ptr mediu si nici oameni care sa le puna in aplicare. Pt un muc de tigara arucat pe jos o luna munca in folosul societatii. sau amenda 2-300 Euro ce bine ar fi
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 01:50
ANUNT IMPORTANT!!!!!! ;ROMANIA, ESTE VERDE!! ESTE CURATA..!! ;;; PT, CA; ;;;;;;; OAMENII CU TOTII, ;;SUNT FOARTE EDUCATI;;; ;;DATORITA ;;;INDICATIILOR PRETIOASE;; ;; FACUTE DE O PERSONALITATE;; ;;; INALT CALIFICATA;; ;;; CU STUDII INALTE FACUTE,, ;;LA FACULTATEA;; DIN GRADINA;;! ;;;CINE NU-L CUNOASTE INCA;;; SA CITESCA;; ;; TOATE ;;IDEILE TRANSMISE DE ACEST;; ;;INALT CALIFICAT!! ;; VA ROG MULT, SA NU ;;JIGNITI;;! ;;PT,CA; PRIN JIGNIRI GRATUITE;; PUTETI POLUA ATMOSFERA! ;;IAR STRATUL DE ;FREON ;;SE SUBTIAZA!! VA ROG MARE ATENTIE, LA SFATURI SI LA ;;COMENTARII! ;;SA NU POLUATI!! AERUL!! ;;;;;;;;;TRAIASCA;;!! ROMANIA NOASTRA;;VERDE :sml-sick0022;;CURATA SI NEPOLUATA!!:
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 06:08
costelaeg,
"Cert este ca nu vrem sa recunoastem ca ne lipseste in primul rand educatia, nu avem legi ferme ptr mediu si nici oameni care sa le puna in aplicare. Pt un muc de tigara arucat pe jos o luna munca in folosul societatii. sau amenda 2-300 Euro ce bine ar fi " Eu tot pledez impotriva chestiei asteia de- zice lumea "educatie". Pentru ca e falsa. Pentru ca nu exista, pentru ca e o mare minciuna. Si cand spun asta nu ma refer la foarte multi oameni care nu fac rele in mod natural, in mod firesc, au in sange bunul simt de la nastere. Nu ! Ma refer la cei care nu dau doi bani pe semenii lor si-i sfideaza prin actiunile lor distructive. Ceea ce propui tu este un pic exagerat dar asta este singurul mod prin care se poate obtine "educatia". Frica este sentimentul cel mai productiv. Este timpul sa vedem cum facem sa inoculam frica in mintea celor care isi imagineaza ca pot face orice cu mediul inconjurator care nu e numai al lor... Am hotarat sa ma retrag pentru ca am constatat ca nu intereseaza pe nimeni ce spun eu. Mai trist este ca nu ma mai intereseaza ce spuneti voi. Mi se pare ca e degeaba. Va las sa va delectati cu posturile distinsei doamne Marygeo, posturi extrem de captivante si pline de talc. Sa fiti sanatosi !
Acum nu e momentul !
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 09:15
....nu stii ?
....te-nvat ! ....nu poti ? ....te-ajut ! ....nu vrei ? ....te constrang ! @ sbucur, s-o lasam pe Marygeo sa-si faca binecunoscutul numar si noi sa ne vedem d-ale noastre !... Eu unul, nu-ti accept retragerea si-ti propun revenirea in cadrul discutiilor de pe acest topic . Eu cred ca;.... presiunea exercitata de catre cetatenii - " care nu fac rele in mod natural, in mod firesc, au in sange bunul simt de la nastere. "..( dupa cum bine spui in postarea ta )..asupra autoritatilor de mediu,... lipseste ! Lipsesc sesizarile, lipseste participarea cetateanului la sedintele consiliilor locale, lipsesc initiativele civice, coeziunea celor cu bun simt din nastere lipseste. suntem prea orgoliosi ?...suntem prea putini ?....chiar nu putem a ne mobiliza pentru a-i determina pe cei pe care-i platim din buzunarul nostru sa impuna legea ?... Ne rezumam numai la a comenta si doar critica, sau a ne persifla unul pe altul pe diferite topicuri?... Nici noi cei cu bun simt nu reusim a ne trezi pentru a ne coaliza impotriva celor ce ne sfideaza ?...s-atunci, la ce ne putem astepta, la ce putem spera ?..la mai mult verde ?...niciodata !... |
|
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 12:44
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 17:19
Ai perfecta dreptate Mytcor !
Pentru asta ar trebui sa ne cunoastem sa stam de vorba direct si sa clocim ceva concret. Parca ne-am mai luat in coarne pe ici pe colo dar se pare ca suntem de acord cand e vorba de lucruri serioase. Da-mi un cuvant la sbucur@gmail.com si spune-mi unde stai, cat de aproape de Ploiesti. Salut !
Acum nu e momentul !
|
|
|
|

;;;;;;;;;AVEM; CE MERITAM;!
;;INALT, CALIFICATI, VIS-A-VIS DE CEI CARE ;NU;; LE TIN;;ISONUL!!;!
''' Detest, mizeria si pe ce-i care o fac!
;;Sa avem; o tara curata si nepoluata!!
Cautati la ministeru mediului ,puteti renunta la retele de apa calda ,la gaze si la curent ,va finanteaza 90%din investitie .
BATEM DIN PALME SI,, NU FACEM ;NIMIC!