Info
x
Romania e verde sau murdara? va place gunoiul? avem solutii?
|
Fosta membra 9am.ro 127 mesaje Membru din: 21/10/2008 |
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 18:53
este bine sa va intalniti amandoi va face economie Dumnezeu de energie .Vorba aceia :Doi dintr-o lovitura ! (impuscatura)
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 21:12
Ionescule !
Nu-l mania pe Dumnezeu ! Du-te si aduna hartiile din parc, nevolnicule... Pe astia doi lasa-i inseama mea ....
Acum nu e momentul !
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 06:53
De la: dagaio, la data 2008-10-16 19:52:41Draga sbucur,'''''''' AVEM O ROMANIE, VERDE ;;FRUMOASA ;; CU MULTI TINERI, INTELIGENTI ((SUNT SI EXCEPTII)) E MURDARA POLUATA DE RESPIRATIA UNORA ;;;;;;DAR NEBAGANDU-I IN SEAMA ((DAGAIO)) PUTEM AVEA DIN NOU, O TARA VERDE FRUMOASA CUTATA ASA TREBUIE SA FIE MEREU!! :sml-sick0022CURATA!! ;;SI FRUMOASA!! :sml-CU MULTA VERDEATA!!
|
|
Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 06:54
SCUZE;;!!!!!!! ;;CURATA;;!!!!!!
|
|
Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 08:01
De la: Atotputernicul, la data 2008-10-28 21:12:37Ionescule ! UN SFAT, INTELEPT!
|
|
Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 18:09
Adevar grait-ai Dagaio !
Asa este cu soia si cu altele pe care omul le duce la gura. Carnea nu este buna ! Mai rariti-o pana o eliminati de tot iar de porc nu mai mancati de loc. Pestele se pune ca e bun ... si mute altele ....
Acum nu e momentul !
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 18:24
De la: Atotputernicul, la data 2008-10-28 17:19:04Ai perfecta dreptate Mytcor ! |
|
Fosta membra 9am.ro 303 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 20:52
De la: Atotputernicul, la data 2008-10-28 21:12:37Ionescule !Ce ai cu omul poate sa saturat si el ca si mine de nazurile unora de pe forum dar tu cel cu gura spurcata de pe acest forum ai curatat si tu in fata blocului ???????????????? sau de cate ori ai aruncat gunoiul din masina direct in strada???????? din gura toti santem buni facem politica cultivam idei dar facem ceva pentru tara asta ? Raspuns : nu .Radem unul de altu toti santem mai buni dar nimeni nu se ridica sa ridice hartia de jos sa nu se injoseasca imi este scarba de asa zisii formatori de opinie stiu ca te enerveaza cand nu se scrie corect romaneste dar te enerveaza si cand arunca un nesimtit o hartie pe strada ? UN PRIETEN UN OM MODEST |
|
|
|
|
dagaio 1073 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 15:21
Am gasit un articol foarte incitant care face apel la ajutorul populatiei pentru salvarea Romaniei, a naturii frumoase romanesti, a sanatatii romanilor.
Va rog, parcurgeti tot articolul. NU REFUZATI ACEASTÃ SANSÃ ROMÂNIEI ! Site sustinut de: "Secretul Sanatatii" - metode naturale de intretinerea sanatatii. Proiectul: “ ECOLOGIA, SALVEAZÃ ROMÂNIA” Sectiunea: “FERMA ECOLOGICÃ FAMILIALÃ – MODEL PERFECTIBIL” Asociatia Românã de Bioagriculturã Aplicativã “Ferma Ecologicã Familialã”, este ONG constituit din dorinta de a oferi alternative viabile României în mod special dar si întregii lumi, care cu eforturi disperate, cautã modalitãti de revenire la o viatã mai sãnãtoasã, în actualul context. Încercãm în continuare, sã evidentiem doar cîteva din avantajele pentru România, ale încurajãrii si sprijinirii acestei initiative nobile. Pe un lot de numai 2000 mp, pe care membrii fondatori îl oferã la dispozitie pentru punerea în valoare a întregului concept care de fapt le si apartine, urmeazã sã prindã contur unul din visele cele mai mari ale omenirii si deopotrivã ale emancipatei lumi moderne: Considerãm acest proiect, drept cel mai ambitios al acestui început de mileniu. Fãrã îndoialã cã mai existã tentative si realizãri importante în domeniu dar o asemenea abordare amplã, complexã si sinergicã a elementelor de referintã cît si a impactului încã nu existã si putem crede cã nici nu va exista în viitorul apropiat în România. Pentru punerea la punct a întregului concept, a fost nevoie de cel putin zece ani de cercetãri, studii si frãmîntãri, un volum imens de muncã în care au fost implicate cu sau fãrã stirea lor sute de minti în foarte multe domenii. Prin aplicarea pe scarã largã a întregului proiect sau aplicarea lui partialã, ar putea interveni integral sau partial, urmãtoarele transformãri uluitoare: -Scãderea pretului produselor agricole paralel cu o semnificativã crestere a calitãtii acestora si o abundentã evidentã pe piatã; -Reducerea la maxim a poluãrii apelor, solului aerului, a mediului în general; -Reducerea considerabilã a consumurilor energetice clasice, scumpe, implicit s-ar reduce necesitatea importurilor si cheltuielior suplimentare; -Valorificarea maximã a energiilor naturale ieftine si nepoluante; -Reducerea la maxim a consumurilor de apã potabilã, pentru grãdini, chiar în conditii de secetã prelungitã si în viitorul apropiat, terminarea testelor pentru aplicarea unei tehnologii speciale de asigurare continuã si ieftinã a apei pentru irigarea marilor culturi agricole, cu mare impact asupra cantitãtii si calitãtii productiei; -Exploatarea fãrã discriminare a oricãrui tip de sol cu acelasi randament de productie si aceiasi indici de calitate pentru produsele obtinute; -Prelungirea exploatãrii solului pe toatã durata anului, îmbinînd stiintific tehnicile agricole, cu obtinerea unui spor cantitativ si calitativ semnificativ; -Reducerea volumului de lucrãri si efort fizic pentru întretinerea culturilor; -Eliminarea cu desãvîrsire a folosirii erbicidelor si îngrãsãmintelor chimice; -Cresterea confortului termic al camerelor din gospodãriile populatiei; -Reducerea la maxim a tãierilor lemnoase pentru încãlzirea populatiei; -Reducerea consumului de gaze naturale, implicit a importurilor de gaze; -Îmbunãtãtirea considerabilã a stãrii de sãnãtate si imunitãtii populatiei cu urmãtoarele consecinte: a) Scãderea costurilor pînã la eliminare cu reactivii, vaccinurile sau tratamentele/medicamentele foarte scumpe, cu spitalizarea, pensii de urmas sau de boalã, reducerea pînã la eliminare a zilelor de concediu medical, a cheltuielilor cu personalul medical; b) Formarea unei natiuni sãnãtoasã; c) Scãderea considerabilã a mortalitãtii cu o crestere paralelã a natalitãtii, respectiv, mentinerea unei natiuni mereu tînãrã; d) Reducerea majoritãtii consumurilor si pierderilor suportate din bugetul national, prin eliminarea surselor enumerate mai sus si a altora nementionate dar care suferã influenta ramificatã a actiunii acestora; -Rezolvarea partialã a problemei locuintelor, cu o formulã ieftinã si performantã; -Cresterea nivelului de trai a populatiei, reducerea pînã la eliminare a frãmîntãrilor sociale si asigurarea unui climat social favorabil dezvoltãrii relatiilor de tip nou, capitalist, specifice contextului actual; -O multime de alte avantaje benefice directe dar mai ales indirecte, parte previzibile dar mare parte imprevizibile; Dar pentru ca cele expuse sã devinã realitate, ar trebui probat întãi de toate modelul, iar pentru ca modelul sã existe, avem nevoie de sprijin ! Apreciem investitia totalã la suma de opt sute de milioane de lei. Statul român prin institutiile sale, ar putea veni cu urmãtoarele forme de sprijin: 1. Sprijin direct cu bani, materiale si fortã de muncã; 2. Sprijin indirect prin gãsirea unor alte oportunitãti de finantare interne; 3. Sprijin partial prin finantare cu o institutie europeanã sau mondialã de finantare; 4. Sprijin partial prin acordarea de garantii guvernamentale sau de altã naturã, pentru deblocarea unui împrumut bancar fãrã dobîndã, cu o perioadã de gratie de doi ani si o perioadã de rambursare de cinci ani; 5. Altã solutie de sprijin, oportunã si neprezentatã în acest material. Rãmânem în asteptarea unui rãspuns din partea tuturor celor interesati sau doritori a ne sprijini într-un fel sau altul! AJUTORUL DUMNEAVOASTRA E DEOSEBIT DE IMPORTANT ! NUMAI ASA VOM PUTEA LA RINDUL NOSTRU SA AJUTAM MAI MULT SI MAI BINE ! Vizitati periodic TOATE PAGINILE, pt. ca ele sunt în permanenta reactualizare si scrieti-ne parerea dumneavoastra sincera! Nu refuzati aceastã sansã, României ! ASOCIATIA ROMÂNÃ DE BIOAGRICULTURÃ APLICATIVÃ O.P. 3 - C.P. 177 - ARAD - ROMÂNIA Tel: 0744 136289 E-mail: arbafef@k.ro Link: bio.agricultura.ecologica.home.ro/ Asadar, se ofera solutii, iar noi trebuie doar sa le prindem. E bine asa? |
|
Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 19:49
Mytcor, astept sa-mi dai un semn de viata cand treci prin Prahova, sa petrecem o seara placuta in jururl unui peste si a unei sticle de vin... Sti cum sa ma contactezi daca-mi dai un e-mail o sa-ti dau si un nr de telefon pentru simplificare.
Gigi Braicovici, poate n-ai inteles dar eu nu sunt dusmanul mediului, nu arunc pe geamul masinii nici hartii nici altceva, le pun in buzunarul din dreapta al portierei si le arunc la tomberon cand ajung la serviciu sau cand vin acasa. Stau la casa si te asigur ca la mine in curte, am o curte de vreo 300 mp, este foarte curat. Am contract cu firma care colecteaza gunoaiele, singurul de pe strada mea care plateste pentru ridicarea gunoiului. La serviciu, printre altele, sunt si responsabil cu mediul pentru acea entitate si stiu exact despre ce si cum se gestioneaza deseurile. Imi fac partea mea de treaba cu temeinicie dar si de frica amenzilor ce imi pot fi aplicate de cei de la garda de mediu. M-am ingrijit sa cer si am obtinut tomberoane pentru fiecare fel de deseu conform legii si procedurilor elaborate de firma. Zici ca sunt cel mai agresiv ... Asa este. Mai sunt si altii, dar prin prostie nu prin limbaj.... Nu ma cunosti dar afirmi cu usurinta despre mine ca sti tu ca eu arunc hartiile pe jos si alte tampenii ... Daca te-as injura te-ai sucari, este ? Daca vrei sa te convingi cu cine stai de vorba sunt gata sa te intalnesc, sa te primesc la mine acasa sa vezi ca tot ce spun este si adevarat. Sunt altfel decat majoritatea celor din jurul meu. Ce spun, aia fac ! la revedere !
Acum nu e momentul !
|
|
dagaio 1073 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 17:14
Hei, nu se implica nimeni???
|
|
Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 20:12
ptr sbucur poate nu m-am facut eu bine inteles sau in momentele mele mai de draci ai comentat tu ceva care nu mi-a convenit , netul nu este cel mai bun loc de a fi pe aceiasi lungime de unda , ma bucura oamenii ca tine pusi pe fapte mari desi uneori sant enervanti si tu ai dovedit ca poti fii, dar este constructiva cearta asta intre noi pentru salvarea ecosistemului acestei tari ,cat de invitatie desigur ramane si a mea in picioare legata de plimbarea in balta Cu stima un prieten si un ecologist , prea moralist gigi_braicovici@yahoo.com
|
|
Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 20:53
..mmmmda , aceasta-i situatia !...ciocnim cupa cucutei impreuna, suntem inca minoritari s-orice-am face tot cum vor "ei" se-ntampla !...
Refractari la civism, refractari la bun simt, le dai programul, studiul si sursa de finantare atat interna cat si externa pt. ecologizare "ei" o refuza !... Nici donatiile tehnologice in vederea ecologizarii nu le vor, nici macar in administrare nu le doresc, chiar daca devin surse de venit pt. bugetul local . Cine sunt "ei" ?????...cei din administratia publica locala , de la portar, functionar, pana la consilier, secretar si primar. Cineva spunea : .." frumoasa tara, pacat ca-i locuita "...tind sa-i dau dreptate !...spun tind, pentru ca inca mai sper ca avem sa devenim majoritari cei ce acum sorbim cucuta . S-auzim si de bine !...ca de rau,... vad ca multi dintre noi nu prea s-au saturat. |
|
Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 20:59
De la: dagaio, la data 2008-10-31 17:14:44Hei, nu se implica nimeni??? Am in Ro. 1 Ha teren agricol, ti-l pun la dispozitie. |
|
minutemaid 88 mesaje Membru din: 18/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 00:07
De la: mytcor, la data 2008-10-31 20:59:12De la: dagaio, la data 2008-10-31 17:14:44Hei, nu se implica nimeni??? Mytcor esti tare!!! Carnea de pa piata nu e buna (li se dau animalelor hormoni pt a mari procesul de productie...rotatia de stock) Soia... era buna odata, acu' e modificata genetic si aia!!! Nu mai zic de insecticide.... Romania e murdara pt ca romanii nu au respect in primul rand fata de ei insisi!!!! |
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 06:10
Ok, Gigi, o sa te caut.
Eu am pamant, nu mult, 5000 mp acasa si vreo 2500 in camp. Acasa am un petic mic de padure pe care o pazesc ca pe ochii din cap. Doar inlatur pomii uscati. In rest o las asa cum e ea. Natura n-are nevoie de indrumarile mele ! Trebuie doar s-o las sa-si faca treaba ei ... Am amenajat un mic teren agricol si mi-am cumparat utilaje mici pentru gradina. Folosesc numai gunoiul de grajd si anul asta am facut niste rosii absolut senzationale. Inca mai mancam din ele pentru ca n-a dat bruma. De ani buni nu-mi mai schimb uleiul de la masini acasa. Merg la cei care faca asta si colecteaza uleiul cum trebuie... Am tomberon acasa la fel cum am facut la serviciu. Nu numai la mine in curte si gradina este curat prin grija mea ci si pe strada in dreptul casei mele si am peste 120 m ... Am cumparat tuia si am plantat-o la gard, pentru ambient, pentru ... au furat-o. Pe strada, nu numai in fata casei mele, vad aruncate gunoaie de toate felurile. N-am putea sa-i impuscam pe cei care fac mizerie ? Sa stiti ca mizeria este facuta de absolut toata lumea de toate varstele. Nu s-ar putea monta niste camere, ca cele pentru soferi, in zonele in care se arunca cu predilectie gunoaie astfel incat sa poate fi sanctionati drastic cei care sunt nenorociti ... Nu s-ar putea face chiar nimic ?
Acum nu e momentul !
|
|
misteva2005 53 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 11:42
Orasul meu este foarte curat.
Am vizitat mai toate orasele tarii, in viata mea, dar acum de cativa ani pe toate le-am vazut curate. Mai exista inca locuri murdare, dar este in primul rand a acelora dintre noi care nu vor cu niciun chip sa se educe. Cu cat vom fi mai multi cei care pastram curatenia, vom reusi sa-i acoperim prin exemplul nostru pe cei nesimtiti. |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 16:58
dar ce activ esti @atotputernice ! te admir din ce in ce mai mult ! bravo tie !
@mytcor -chiar ma gindeam la tine ! ce-nseamna ca esti in At ?te aplaud si pe tine : sunteti niste oameni de nadejda si sunt fericita ca mi-a fost dat sa va cunosc !
|
|
Fosta membra 9am.ro 127 mesaje Membru din: 21/10/2008 |
Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 11:33
am citit si eu despre ferma bio dar sincer nu cred ca are vreo sansa acest proiect ,nu acum poate peste 10 ani ,este un vis frumos dar aproape nerealizabil iar financiar vorbind fondurile neranbursabile cu greu le dobandesti de la sapard dar sa dai si inapoi ?!nimeni nu va considera bun un plan de afaceri pentru o asemenea ferma
|
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 15:23
Multumesc pentru aprecieri Gabi, dar ...
Am insirat o parte din cele ce la fac nu pentru a ma lauda cu ce fapte de vitejie fac eu in domeniul mediului ci pentru a demonstra ca treaba asta cu mediul e relativ simpla si se poate face incepand cu sine insusi. Pentru ca eu am banuiala ca multi isi dau cau parerea asa ca sa zica si ei ceva. Pe mine ma enerveaza autoritatile care nu se framanta absolut de loc sa-i incurajeze pe cei ce chiar protejeaza mediul si nici sa-i sanctioneze pe nemernicii carora nu le pasa de mediu si nici de semenii lor. Pentru mine chestia cu "sa nu arunci hartii pe jos" este ceva de la sine inteles. Din cauza asta am propus abordarea la un nivel mai inalt. Si pentru faptul ca, in general, oamenii cam mint si se infatiseaza pe ei insisi in culori frumoase in timp ce ceilalti sunt aia raii care fac lucrurile urate ...
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 17:35
bravo atotputernicule ai dreptate educatia si bunul simt , desi te astepti sa le gasesti in fiecare om de pe strada lipsesc sau nu vor voit sa fie descoperite de ceilalti din diferite motive .
|
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 15:18
Multumesc D-nei Gabi , reciporoca-i valabila .
Dupa cum se vede, mai sunt si romani ce-si rezolva problemele gordiene in stilul alexandrin. @ ionescucostica Data: 2008-11-02 11:33:42..nu ai dreptate !...Dac-ai sti mataluta la ce preturi se comercializeaza p-aci prin strainataturi produsele eco si bio, precis te-ai apuca de treaba !... Ex: pe o suprafata de 1/2 ha.cultivat ecologic ai sa castigi cel putin dublul venitului mediu net anual a doi indivizi angajati. Asa ca...nu stati pe ganduri !...cei ce doresc, or sa poata !... |
|
sgeo2geo 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 16:10
Ai dreptate "atotputernicule" cu "ciomagu'" adica legi cu amenzi ca lumea...numai ca vezi ca si cele existente nu se respecta...s'apoi cei pusi sa urmareasca repectarea legii, militienii.....ce sa mai zic...este perfect adevarat ca niste legi in sensul respectarii mediului...ma gandesc acuma ca ar trebui sa platim fiecare un fel de taxa de poluare asa cum se plateste ptr masini...pentru ca fiecare poluam intr-un fel sau altul....ce idee...cand iti face 'Ticu' certificatu de nastere sa plateasca si taxa de poluare...
si mai cred ceva ...sau nu creed mai bine zis...ca prea curand vom avea o Romanie curata.....fara un "ciomag" sau mai bine o "teapa" si un Tepesh....nu prea vad verde shi curat in tara asta.... Numai bine.... |
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 10:18
Natura-i mai sincera decat sinceritatea, profunda,simpla si loiala, e absolutul perfect;armonia infinita. Nu stie nici sa minta, nici sa insele. Ca sa descrii si sa iubesti Natura, trebuie sa fi tu insuti amantul Ei......
|
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 21:47
Ieri am cules ultimele rosii de anul asta, ultima ladita. Si gogonelele. Am curatat terenul si am imprastiat gunoiul de grajd pe care l-am adus cu remorcuta de asta primavara de la o ruda. Ieri si azi, vreo 3 ore pe zi, pana s-a intunecat am sapat cu motocultorul. Pregatesc pamantul pentru la primavara, pentru legume, pentru de dimineata ...
De anul asta sunt un mare legumicultor. Pentru ca nu se mai gasesc pe piata rosii cu gust de rosii ... Pentru ca se pot cultiva destul de usor, daca te dotezi cu ce trebuie, la casa omului tot felul de legume ... Ma simt foarte bine sa muncesc in aer liber, mintea e usoara si zboara din jegul cotidian al serviciului, al traficului ... Nu ma sparg cu munca, nu lesin la coarnele motocultorului dar nu ma las si sunt tare multumit seara de ce am realizat peste zi. Ultima achizitie a fost un cuptor de facut paine. Nu gasim pe piata paine integrala. Acum ne facem painea integrala in casa si stim ce punem in painea pe care o facem. Ca sa nu mai vorbim ca iese si de vreo doua ori mai ieftina. Dar sa nu ma parati ca daca ma aude, guvernul o sa ma puna sa platesc accize sau cine stie ce dracu ii mai trece prin cap. In episodul de azi am cam balaurit-o, dar cred ca sunt in tema. Lucrez pamantul cat sunt eu de inginer, stau in aer liber si fac ce pot sa manac cat mai ecologic posibil. Se poate si mai mult. Beleaua e ca in tara noastra, daca produci bio nu prea ai unde sa desfaci pentru ca daca ar fi sa le vinzi nu-ti va da nimeni de trei ori mai mult decat dau oamenii pe jegurile de pe piata, chiar te vor injura ....unii dintre ei. Oamenii sunt saraci in majoritatea lor. Culmea este ca saracii de la tara mananca mult mai sanatos dacat saracii si bogatii de la oras, pentru ca, saraci fiind, isi cultiva legumele si fructele in gospodarie si nu le contamineaza cu substante toxice.... Daca aveti o bucata de pamant, cultivati-o ! Mai vorbim ....
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 22:46
...Silviu,...nu ti-ar prinde bine o mini inst. pt. preambalare vidata a produselor ( legumelor si fructelor)..chiar si una recertificata ?...
...un mini-frig auto ( pana la 3,5 t)... ...2 / luna mers in At. si livrat direct in st. montane . .. succes garantat !.. oricum eu te felicit pt.ceea ce faci. spor la treaba !...
|
|
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 09:17
Nu produc atat de mult incat sa vand, doar pentru casa ...
Dar am o bucata de 2500 mp si cred ca o sa incerc acolo, la anul ... Sunt mai batraior ... At. e Austria sau ce ?
Acum nu e momentul !
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 17:38
da' chiar atotputernic esti : mergi la serviciu ,iti lucrezi pamintelul tau cu miinile tale, mai esti si sot,mai esti si tata si un impatimit al comentariilor ! cum faci ? cite ore are ziua la tine ? si "pentru de dimineata" ce cultivi ?
mytcor - esti un patimas,as zice ! eu ma gindesc la natura ca la mama mea....tu ca un amant....hm ! ce-i At ?
|
|
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 19:06
Gabi, ete ca reusesc ...
Cate putin din fiecare. Cand ne ajuta vremea. Nu lucrez hectare si n-am povestit asta ca sa ma ironizeze cineva. Am povestit in ideea ca mediul se respecta cam asa ... Daca tu gasesti de cuviinta sa ma iei la misto, ce pot sa spun ? Daca te injur se vor gasi imediat niste oameni de bine care sa te caineze si sa ma eticheteze, asa ca nu te injur... Sa fi sanatos !
Acum nu e momentul !
|
|
razvankyokushin 288 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 00:21
sbucur... ce ai patit astazi? esti schimbat. nu mai esti dumneata. ti-a aparut vreun inger in vis? sau esti ca un caine rabdator... inselator... si cand are ocazia musca de nu mai lasa?
Numai bine! |
|
|
|

AVEM O ROMANIE, VERDE
;;SI FRUMOASA!! :sml-CU MULTA VERDEATA!!