back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Romanii din uk cer ridicarea restrictiilor de munca

Pagini: << 1 2 3 4 Sari la pagina:

9am248433

3 mesaje
Postat pe: 29 Iulie 2011, ora 20:07

nici nu am citit tot ce ai tastat tu acolo :)) ori esti neam cu dorinel . ori esti alt batut in cap .. tu zici ca ai plecat pt a cauta alte provocari ? asa se zice mai nou acuma ? :)) odata ce tu ai plecat nu ai nici'un drept sa zici de romani care vor sa plece .. pt ca tu esti primu care nu a ramas sa lupte cum zici tu .. lasule :)) esti asa de inteligent ca nici macar nu citesti ce tastezi .. te contrazici singur adica poti sa sti tu 7 limbi ca tot vai de tine esti .. in fine iti doresc mult noroc . .si ai grija sa nu te incurci in limbiil :> inteligentule :)) ,aa Modestule :>

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2012, ora 00:19

Am fost si azi la universitate....destul de pasnica manifestatia....doar cateva interventii brutale ale huliganilor din jandarmeria romana platiti de catre noi ca sa ne bata.
Razboiul a avut loc insa de la universitate ....spre unirii si pana la restaurantul budapesta.....
Parca incepuse apocalipsa.....foc...explozii....apa......lacrimogene....si o gramada de tantalai ....vreo 200 de jandarmi....care alergau vreo 50 de manifestanti....
Toata zona a fost blocata.....daca treceai pe trotuar....nu puteai sa iesi spre unirii ....riscai sa fii batut de ciomagarii lui basescu....care te prindeau....te loveau cu bastoanele...cu pumnii si cu picioarele......
Militia locala ....se facea ca te indruma....de 2 ori m-au "indrumat"....in gura lupului.....la hanul lui manuc si apoi pe splai spre tribunal...chiar cand venisera vreo 50 de dubite cu smardoi.....Au coborat....si au atacat protestatarii din flanc si din spate....i-au fugarit spre budapesta.....
Si ciomagarii aruncau cu pietre si provocau incendii....cred ca aveau ordin.....
Ce mi s-a parut mie grav a fost faptul ca au fost adusi in strada cei de la trupele SIAS....inarmati cu puscoace si echipati ca aia din jocurile mele de pe net......
Nu cred ca e normal sa aduci oameni inarmati....poate incapea un asemenea paduche pe mana manifestantilor si tot armamentul putea fi folosit aiurea.....
Avem o militie idi.oata....ca si cea din timpul lui ceausescu....
Cum sa instaurezi o stare de panica....doar ca asa "vrea muschii tai"....Trebuia sa cunosti bine centrul istoric ca sa te strecori....pentru a nu da nas in nas cu javrele....lui javra ordinara

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 1 2 3 4 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Romanii din UK cer ridicarea restrictiilor de munca
Mergi la: