back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Romanii din uk cer ridicarea restrictiilor de munca

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

demelza_st

40 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 5 Mai 2009, ora 14:42

nu, iuliana, nu esti rasista. esti o luptatoare, iar chipul tau angelic pe culoarele unui spital - de oriunde, aduce raze de soare. te pup si mi-e dor de tine. subscriu la problema ridicarii restrictiilor de munca. cu sarutari.consuela.

rodriga40

14 mesaje
Oras: Piatra Neamt

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 08:08

ai perfecta dreptate

rodriga40

14 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 08:24

iarta-ma dragul meu, da prost mai esti.oare chiar suntem atat de nevolnici de consideri tu ca nu avem drepturi? numai obligatii?as dori sati spun ca datorita celor care au muncit "afara" multe familii au cunoscut bunastarea. tu nu te intrebi - de ce atat exod al romanilor?"dealurile goale" de care spui tu exemplifica "saracia" in care ne zbatem de atatia ani.am muncit in tara 18 ani, timp in care am reusit sa-mi cumpar un apart. (cu bani din banca) .cu doi copii de crescut nu am mai facut fata datoriilor si atunci am fost obligata sa aleg calea strainatatii care mia ofeit posibilitatea achitarii datoriilor(rata pe 25 de ani in Romania) in patru luni de munca in Anglia(era 65.000 lei o lira). si te intreb pe tine la ce sa vin sa muncesc in tarisoarea mea daca nu imi ofera nimic. absolut NIMIC.

rodriga40

14 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 08:40

esti egoist.de 27 de ani. si nu esti de acord cu ce? plecat de atata timp(azil politic) la vremea aceea, ai beneficiat de foarte multe. e normal acum sa nu-ti vezi conationalii(in cazul in care nu ai renuntat la cetatenia romana) cu dreptul la munca. ma gandestete daca ai timp.eu sunt de 8 ani in Anglia si in acest timp am reusit sa-mi achit toate datoriile, sa-mi cumpar lucruri la care nu m-as fi gandit vreodata ca o sa le "ating" macar iar copii mei( carora le cumparam dulciuri la plata si la avans)le lipseste MAMA"alungata" de saracie "afara".multi romani muncesc pe acte false(neputandu-se bucura de nici un drept) in cazul in care am primi "verde" la munca. in concluzie esti un mare EGOIST.

rodriga40

14 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 08:56

paradisul e in noi. nu trebuie sa "alergi" nicaieri pentru a cauta paradisul .insa "iadul" din unii(cam multi) ne "alearga".spui ca esti roman, eu sunt convinsa ca datorita greutatilor intampinate in aceasta tara(Anglia) pt. ca trebuie sa recunoastem =nu este o tara primitoare= la prima vedere, iti trebuie ceva timp sa te adaptezi, te-au facut sa uiti de ai tai.oare de ce nu suntem uniti? sau de ce nu luptam pt asta?DE CEEEEEEEEEEE?Fii ROMAN si nu-ti fie rusine.

rodriga40

14 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 09:30

pai de asta am si venit mai tolomacule. sa luam aurul si sa-l ducem in ROMANIA.Doamne ce prost esti.Domnule LENE, cei care muncesc in afara duc rodul muncii lor(aurul) unde? In ROMANIA.si nu ai sa intelegi niciodata acest lucru pentru ca neuronii tai sunt mici,mici,mici, sau deloc.

rodriga40

14 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 09:39

PENTRU COBRA 23-mare e gradina Domnului. "sunt student la drept in Copenhaga" vai mama ta, la haga sa ramai ca roman nu esti in nici un caz, si vai de ea Romanie daca unul ca tine va profesa acas.esti ridicol, de fapt esti IDIOT la drept in Copenhaga.zici ca pe tine te intereseza de soarta romanilor de acas.! se intelege de la o posta ca nu te defineste decat prostia si atat.romanii sunt peste tot nu numai in UK.ar trebui sa ne intereseze soarta tuturor romanilor,insa cu cei ca tine nu se poate lupta pentru nici o cauza.sincer iti spun vei fi un mare TONT cu diploma sau fara.sunt multe de spus dar nu unuia ca tine- UN INGAMFAT(tigan)

rodriga40

14 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 09:42

am subscris petitiei atat eu cat si romanii pe care ii cunosc(am "tras sfoara in tara") ramanem cu speranta care nu moare niciodata.

rodriga40

14 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 09:47

mai student la......Copengaha, am impresia ca tu nu stii carte, cred ca altcineva scrie in locul tau iar tu dictezi prin prisma faptului ca nu stii a scrie.gandirea ta este infecta, virusata rau.dute si te vindeca si nu mai posta ca numa TAMPENII indrugi.esti de cea mai JOASA SPETA.

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 16:59

SUNTETI NISTE DEZERTORI DE PROPRIA TARA SI VA DATI ATOT SFATUITORI???VORBA AIA LA PLACINTE INAINE...LA RAZBOI INAPOI........SI DE FAPT SUNETI SLUGI DE BANI MARUNTI IN TARILE UNDE ATI FUGIT,HALAL (PATRIOTI)

Raporteaza abuz de limbaj
Anya

22 mesaje
Oras: Slatina

Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 00:11

De la: 9am045616, la data 2009-12-31 16:59:55SUNTETI NISTE DEZERTORI DE PROPRIA TARA SI VA DATI ATOT SFATUITORI???VORBA AIA LA PLACINTE INAINE...LA RAZBOI INAPOI........SI DE FAPT SUNETI SLUGI DE BANI MARUNTI IN TARILE UNDE ATI FUGIT,HALAL (PATRIOTI)

Ma faci sa rad...mai barem acolo unde suntem slugi traim de mii de ori mai bine decat tine, sluga in propria tara

mihaita1969

2 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 11:14

Fosta membra 9am.ro

18 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 13:46

De la: 9am045616, la data 2009-12-31 16:59:55SUNTETI NISTE DEZERTORI DE PROPRIA TARA SI VA DATI ATOT SFATUITORI???VORBA AIA LA PLACINTE INAINE...LA RAZBOI INAPOI........SI DE FAPT SUNETI SLUGI DE BANI MARUNTI IN TARILE UNDE ATI FUGIT,HALAL (PATRIOTI)

Mai intai citeste tot ce s-a scris aici si apoi comenteaza...intai sa fii in pantofii mei si apoi sa ma cataloghezi dezertor.
Rusine , la improscatul cu noroi ne pricepem cel mai bine...

Pentru cei cativa prieteni de aici , as vrea sa up-to-date situatia mea...In sfarsit, lucrez ca asistenta medicala aici in UK , imi place munca care o fac si nu am nici un regret ca am plecat din Ro pana in momentul de fata ...doar regretul poate ca imi vad familia mai rar...De asememenea , eu sotul si copilul suntem posesorii de Blue Card- actul care iti da drept nelimitat de munca si sedere aici in UK...Dupa aproape 3 ani de zile , spun ca a meritat efortul, lacrimile, stessul, dezamagirile, totul...Mult succes tuturor...

viorik_vio

7 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 17:59

pai daca sunteti multumiti de voi si de toate eforturile voastre ca deh aveti si blue card stati ma nene acolo ce mai va plangeti ???????lasati-ne pe noi aici astia care nu avem curaj sa plecam ca deh nu toti suntem asa curajosi ca voi nu ?????????

Fosta membra 9am.ro

18 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 20:40

De la: viorik_vio, la data 2010-01-02 17:59:25pai daca sunteti multumiti de voi si de toate eforturile voastre ca deh aveti si blue card stati ma nene acolo ce mai va plangeti ???????lasati-ne pe noi aici astia care nu avem curaj sa plecam ca deh nu toti suntem asa curajosi ca voi nu ?????????

Cine zice ca se plange???!11
Nu am mentionat nici macar odata in postarile mele ca cei care au ramas sunt lasi, asta ar insemna ca mama , tata , fratii, bunica si prietenii mei sunt lasii, ceea ce nu e adevarat...
Viata e doar un concurs de imprejurari cu bune si rele...

dani_elle_dinu

1 mesaj
Oras: Targoviste

Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 22:04

Intentionez sa plec si eu din Romania sa lucrez ca asistent medical in Anglia. Spune-mi te rog si mie cum este acolo, din cate am citit sistemul este cu totul altul; sau cum a fost pt tine. Ce ti s-a parut cel mai greu?

Anya

22 mesaje
Oras: Slatina

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 14:48

De la: viorik_vio, la data 2010-01-02 17:59:25pai daca sunteti multumiti de voi si de toate eforturile voastre ca deh aveti si blue card stati ma nene acolo ce mai va plangeti ???????lasati-ne pe noi aici astia care nu avem curaj sa plecam ca deh nu toti suntem asa curajosi ca voi nu ?????????

te simti lipsita de curaj ? si oricum crede-ma nu cred ca iuliana o sa se reintoarca in tara decat in vizita :)
Nu va este rusine, stiti doar sa aratati cu degetul si sa cersiti putina atentie , sunteti invidiosi, egoisti...nimik nu va da dreptul sa vb urat unei persoane care s-a zbatut in viata si stie ce inseaman sa treci prin bune si rele. Dar totusi o faceti, sau mai exact o faci, ceea ce intr-adevar te face o lasa

Fosta membra 9am.ro

18 mesaje

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 18:00

De la: Anya, la data 2010-01-03 14:48:22

te simti lipsita de curaj ? si oricum crede-ma nu cred ca iuliana o sa se reintoarca in tara decat in vizita :)
Nu va este rusine, stiti doar sa aratati cu degetul si sa cersiti putina atentie , sunteti invidiosi, egoisti...nimik nu va da dreptul sa vb urat unei persoane care s-a zbatut in viata si stie ce inseaman sa treci prin bune si rele. Dar totusi o faceti, sau mai exact o faci, ceea ce intr-adevar te face o lasa

Fosta membra 9am.ro

18 mesaje

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 18:10

De la: dani_elle_dinu, la data 2010-01-02 22:04:34Intentionez sa plec si eu din Romania sa lucrez ca asistent medical in Anglia. Spune-mi te rog si mie cum este acolo, din cate am citit sistemul este cu totul altul; sau cum a fost pt tine. Ce ti s-a parut cel mai greu?

Sistemul este intr-adevar diferit, trebuie sa te inregistrezi la NMC, NUrsing & Midwifery Council, echivalentul OAMR din RO sau cel putin asa era cand am plecat , numai stiu daca are acelasi nume...Trebuie sa aplici la ei ptr un formular si ai timp un an de zile sa completezi acel formular si sa trimiti un pomelnic de acte, nu exagerez, cu tot ce iti cer ei...
Ptr mine a fost greu ptr ca nu am putut pleca tot timpul in Ro ptr acte, ptr ca desi am venit aici dotata cu tot ce credeam ca am nevoie , trduse, legalizate, apostila de la Haga, mi-au mai cerut si altele, asa ca am facut o procura tatalui meu sa o foloseasca in RO si sa imi rezolve toate actele...Aplicatia mea a durat aproape un an , am fost la limita , si m-a costat cu totul in jur de 1000 lire mai mult sau mai putin...
La final, spun ca se merita, dar trebuie rabdare si perseverenta...daca vrei sa stii mai multe da-mi de stire si incerc sa te ajut cu ceva sfaturi...Un lucru f important, insa inainte de toate, engleza...dar cred ca stiai asta...Bafta...

Fosta membra 9am.ro

18 mesaje

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 18:15

Si ptr ca am fost off topic mai sus, imi cer scuze ptr asta, as vrea sa revin la motivul initiala al deschiderii acestui topi, restrictiile de munca in UK...aparent se mentin pana in 2012...nu cred ca putem face nimic ptr a scurta asteptarea...din pacate

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 19:57

Am Atras odata atentia forumistilor spunandu-le ca de pe acest forum un nemernic oarecare, (pe atunci nu stiam cine) pe timpul campaniei electorale mi-a virusat calculatorul si mi-a schimbat continutul postarilor de pe forum. Va mai atrag odata atentia deoarece acum stiu cine este. Daca va pasa macar putin de ceea ce se intampla cu postarile voastre si cu dreptul la replica si la dezvaluirea propriilor opinii fara sa va cenzureze si fara sa va intoxice nimeni cu nerozii manipulatoare atunci va rog sa luati atitudine. Am dovada in postarile din aceasta seara ape care le citez mai jos.
Pentru a va pune pe toti in tema cu numele acestui nemernic va dezvalui numele sau de forumist: DORINEL
Cei ce doresc sa scape de el si de neroziile lui o pot face ignorandu-l si ne mai raspunzandu-i la postari. Va multumesc!

De la: click_cont, la data 2010-01-09 19:16:34

De la: Dorinel, la data 2010-01-09 19:13:06

De la: click_cont, la data 2010-01-09 19:09:03Admin, de ce ma cenzurezi??????????

... nici macar nu am injurat

Pentru ca admin-ul sunt eu .....
Ti-ai luat calmantele ? L-ai mai pupat pe Base pe frunte la trezire dupa somnul de frumusete ?

Aha badarane, tu esti ala cu "virusurile''??? M-am prins ... na , stai tu numai...

Stau ... Vezi ca mai unele la protap .... si sa vezi ce dinti au, musca tot ce prind in cale ....

carme_todea69

3 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 23:28

www.mae.ro/index.php?unde=doc&id=29865

Intra pe site-ul asta, dar nu sunt asa de sigura ca ar ajuta cu ceva..poate ceva lipseste din arhiva ta.. Totusi, nu uita ca Marea Britanie nu face parte din U.E..e un regat! Este o tara cu o monarhie constitutionala, deci nu intra in categoria U.E..asa ca ai mare grija!

carme_todea69

3 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 23:42

Serios???? Cand ai la activ 15 de munca( in CEC, firme private de contabilitate), cand ai terminat facultatea de MANAGEMENT MARKETING IN AFACERI ECONOMICE, ce iti aduce CV-ul???? Pai mie mi s-a spus: intruniti totul, numai ca e o mica problema: varsta! Am ramas socata, deoarece in Codul Colectiv al Muncii nu se face discriminare de religie, sex sau varsta! Pai Romania e buna doar la hartii, ca toate legile "noi", duc la cele vechi! Cum sa mai iesim din asa ceva???????Ne ducem la draq cu carti, ca poate e mai bine...nu???

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 14:18

De la: carme_todea69, la data 2010-02-11 23:42:31Serios???? Cand ai la activ 15 de munca( in CEC, firme private de contabilitate), cand ai terminat facultatea de MANAGEMENT MARKETING IN AFACERI ECONOMICE, ce iti aduce CV-ul???? Pai mie mi s-a spus: intruniti totul, numai ca e o mica problema: varsta! Am ramas socata, deoarece in Codul Colectiv al Muncii nu se face discriminare de religie, sex sau varsta! Pai Romania e buna doar la hartii, ca toate legile "noi", duc la cele vechi! Cum sa mai iesim din asa ceva???????Ne ducem la draq cu carti, ca poate e mai bine...nu???
CAUTAM SA ANGAJAM TINERE CU ASPECT FIZIC PLACUT PENTRU PROGRAM DE LUICRU FLEXIBIL,DETINATOR PERMIS CEL PUTIN CATEG.,,B'',CASTIG MOTIVAT , CUNOACATOR DE LIMBA ENGLEZA,ITALIANA,GERMANA SI MAGHIARA,BUN CUNOSCATOR IN PROGRAMELE DE LUCRU ALE CALCULATORULUI SI CU 5 ANI DE EXPERIENTA IN DOMMENIU........ANUNTUL ESTE VALABIL PANAAAA...ALALTAIERI

Fosta membra 9am.ro

104 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 23:26

Si in strainatate iti poti gasi de munca daca esti serios si pregatit profesional si normal sa cunosti limba

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 23:31

De la: 9am045616, la data 2010-02-12 14:18:29
De la: carme_todea69, la data 2010-02-11 23:42:31Serios???? Cand ai la activ 15 de munca( in CEC, firme private de contabilitate), cand ai terminat facultatea de MANAGEMENT MARKETING IN AFACERI ECONOMICE, ce iti aduce CV-ul???? Pai mie mi s-a spus: intruniti totul, numai ca e o mica problema: varsta! Am ramas socata, deoarece in Codul Colectiv al Muncii nu se face discriminare de religie, sex sau varsta! Pai Romania e buna doar la hartii, ca toate legile "noi", duc la cele vechi! Cum sa mai iesim din asa ceva???????Ne ducem la draq cu carti, ca poate e mai bine...nu???
CAUTAM SA ANGAJAM TINERE CU ASPECT FIZIC PLACUT PENTRU PROGRAM DE LUICRU FLEXIBIL,DETINATOR PERMIS CEL PUTIN CATEG.,,B'',CASTIG MOTIVAT , CUNOACATOR DE LIMBA ENGLEZA,ITALIANA,GERMANA SI MAGHIARA,BUN CUNOSCATOR IN PROGRAMELE DE LUCRU ALE CALCULATORULUI SI CU 5 ANI DE EXPERIENTA IN DOMMENIU........ANUNTUL ESTE VALABIL PANAAAA...ALALTAIERI
Chiar ma speriasem. Am crezut ca ai si tu o postare serioasa. dar nu-mi dau seama daca tu nu ai inceput sa devii neserios cind te-am luat eu la plimbare odata. sau e ceva nativ?
Am mai facut asa cu cineva si l-am scapat pe forum ptr un an la modul asta. Eu sint serios de felul meu, dar m-a avertizat odata un sef al meu ca stric oameni....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 15:10

www.variantacojocaru.ro 20 000 EURO pt FIECARE roman MAJOR

adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 15:10

www.variantacojocaru.ro 20 000 EURO pt FIECARE roman MAJOR

9am248433

3 mesaje
Postat pe: 29 Iulie 2011, ora 19:31

Pt nea dorinel inteligetul si descurcaretul
pai si dece nu te intorci in romania ? mai ales ca acuma suntem o tara libera ? nu vezi ca tu esti batut in cap .? tu gandesti ceea ce tastezi ? crezi ca daca ai plecat acum 20 de ani si te'ai stabilit acolo . .am fi trebuit sa plecam totii acum 20 de ani ? ca pun pariu daca ai fi plecat anu asta sau acum 2-3 ani .. .ai sta si tu pe pagini si pe forum sa te interesezi cand se ridica restrictiile si cum ai putea sa muncesti ..

9am248433

3 mesaje
Postat pe: 29 Iulie 2011, ora 20:00

De la: Cobra_23, la data 2009-03-05 02:47:49De ce ar trebui sa ma intereseze de romanii din UK....?cu ce sunt ei mai presus decat cei din Danemarca,Suedia,Norvegia.....?limba engleza....o vorbesc si eu la perfectie...dar pe deasupra cunosc la perfectie franceza,daneza si olandeza....sunt student la drept in Copenhaga.
Sincer..pe mine ma intereseaza soarta romanilor ramasi in Romania...romanii care au plecat in Anglia sunt cei care nu stiau alta limba decat cea engleza...si aia invatata de prin filme...sa fiim seriosi majoritatea elevilor din Romania stiu mai bine engleza decat romanii care nu mai vor restrictii in UK...cu ce sunt ei mai presus decat alti romani...sau decat cei din Romania?
Nu sunt de acord cu ridicarea restrictiilor de pe piata muncii din UK...sincer cei din UK...nu mor de foame in spitale care arata ca dupa al doilea razboi mondial.
Pe mine ma intereseaza romanii care au avut puterea sa ramana in Romania....pe mine personal ma intereseaza soarta Romaniei...care e din ce in ce mai manjita cu noroi...cei care pleaca in UK...sunt niste oameni care ar face tot posibilul sa fie luati in seama....
Romanii adevarati nu sunt romani cu defecte....sunt acei romani mandrii ce cladeau Romania Mare a regelui Ferdinand.
Romanii de astazi sunt umbrele lase si lipsite de patriotism a celor din perioada interbelica....
Romanii nu UK isi merita din plin soarta....nu si-au luat arma in mana sa lupte sa ia puterea mafiei din parlament....au fugit repede...la mai bine...cu mica doza de engleza invatata din filme americane....de pe pro tv..si cu accentul est european.
Romaniei ii trebuie un grup de oameni competenti sa o conduca...sa ridice nivelul de trai...si cand se scutura tara de paduchi spre marea britanie spania sau italia....sa fie sigura ca le retrage si cetatenia....poate pentru ca nu le-a pasat destul de tara lor...pentru a se bucura de privilegiile unei cetatenii europene...
Eu am plecat din Romania pentru ca nu erau destui ce imi impartaseau parerile politice...si pentru ca aveam nevoie de o noua provocare...dupa terminarea liceului...asa ca atunci cand Romania va fi la nivelul UK ca si economie....vreau sa cred ca romanii din uk vor avea in continuare restrictii...in marea britanie...dar cu statut de apatrizi.

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Romanii din UK cer ridicarea restrictiilor de munca
Mergi la: