Info
x
Romanii din uk cer ridicarea restrictiilor de munca
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 11:09
Intreb din nou ! Cu ce drept ? Romanii sa pofteasca a munci si a face ordine in tara lor !
|
|
Anya 22 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Slatina |
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 16:07
dorin, te intreb si eu ceva..tu dc ai plecat din Romania? Dc nu ai stat aici sa faci tu ordine si sa muncesti in tara ta, cum ne ceri tu noua acum?
|
|
bocksincofschi 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 22:03
pt.Marian bd rotaru, parca, nu? degeaba ai plecat intr-o tara, sa zicem superioara noua, nu ai inteles nimic, ai ramas tributar principiilor feudale! Avem o veste pt. tine: SCLAVAGISMUL s-a desfiintat, amice! Dreptul la munca este al tuturor oamenilor indiferent de culoare,rasa, religie, etnie, etc dar probabil ca nu ti-ai depasit nivelul de carator cu carca la saxoni de nu cunosti Carta Drepturilor Oamenilor! |
|
dorin29db 18 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 23:37
PT CA ACUM TRAITZI INTR-O TARA LIBERA FARA MOTIVE DE A PLECA ESTE O TARA DEMOCRATA SI AVETZI TOATE SANSELE SA VA RIDICATZI.
|
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 23:41
AM FUGIT LA O VIRSTA IN CARE INCA MAI CITEAM REVISTA CUTEZATORII NU EU AM HOTARIT,DESTINUL,,,,
|
|
Fosta membra 9am.ro 18 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 00:49
Si daca o regreti asa de mult de ce nu te intorci acolo, macar de un holiday sa vezi cum e sa stai zi de zi cu frica ca te afunzi in mocirla si numai poti iiesi la supratafa..nici tu nici copii tai......daca ai fugit din Ro pe timpu lui Ceusescu, nu stii cum e acum cu libertatea , asta nu e totul...nu insemna ca ...te si ridici , cum spunei tu...eu personal in Romania am uitat sa zambesc de grija si stressul zilnic..., noroc ca orice dezvat are si invat...
Chiar nu cred ca e nevoie sa scrii numai cu caps lock, Dorin... |
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 14:54
De la: louiseslm, la data 2008-11-17 16:07:17dorin, te intreb si eu ceva..tu dc ai plecat din Romania? Dc nu ai stat aici sa faci tu ordine si sa muncesti in tara ta, cum ne ceri tu noua acum? sorry era ptr marian rotaru |
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 14:57
tot timpul vor fi pareri pro si contra.
Nu cred ca cei ce sunt contra vor putea sa-si impuna puctul de vedere in fata celor care sunt pro si nici invers....asa ca hai sa nu ne mai certam atat , ca in final nu prea depinde nici de mine nici de voi :) Iuliana eu iti multumesc pentru tot ceea ce faci si sper sa reusim :) |
|
|
|
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 18:38
De la: Anya, la data 2008-11-18 14:57:05tot timpul vor fi pareri pro si contra. Ai dreptate Anya, parerea mea sau a ta conteaza mai putin ptr englezii...Ce vor hotara depinde de multi alti factori si nu de noi... Deocamdata e liniste , am auzit doar ca Irlanda a hotarat sa mentina restrictiile inca un an sau doi...ptr noi... Doar un lucru vreau sa semnalez, la final, f dureros ca intr-adevar noi romani cred ca ne meritam soarta, ptr ca atata timp cat noi nu suntem de partea fratilor si rudelor noastre, ce sa te astepti la altii straini... Bafta...si Dumnezeu sa ne ajute... |
|
kinder90 8 mesaje Membru din: 10/12/2008 |
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 19:13
hmmm... Sunt in Anglia de 3 ani. Am venit din motivul sa strang bani si experienta sa merg in America sa studiez Advertising in Miami... multi bani de strans.. Cand am plecat din tara eram Art Director la o companie mijlocie. Inainte de acel job, am avut ocazia sa lucrez ca manager si la alte companii, inca de pe bancile facultatii. Cu toate acestea nu reuseam sa imi urmez visul, asadar, am venit in Anglia cu viza de au Pair. Am lucrat timp de 1 an. Mi-a fost foarte greu, sa ma adaptez la conditiile de munca, dar am luptat, si numai eu stiu cum imi ridicam moralul: fara prieteni, sa ai grija de 5 copii needucati, exploatare la maxim, etc. In tot acest timp, trimiteam email-uri la toate companiile posibile si ofeream de munca, chiar si fara plata, ca work experience, numai sa ies din mediul acela, si sa vad si eu cum e munca de birou in Anglia. Dupa multe cautari, am primit un raspuns, de la o companie de IT care oferea postul de Marketing Guru. Am fost la interviu, am mers cu portofoliu, certificate de manager si diploma de facultate, experienta avuta in tara, diplome de la olimpiade, ca tot romanul, si dupa o perioada, primesc raspuns, ca a ales o italianca pentru ca ea lucrase in domeniul IT si avea si experienta in UK. Nu m-am lasat batuta si am luptat sa intru in companie cu orice pret, i-am spus directorului ca am sa merg sa lucrez si fara bani. Ca eu vreau experienta si ca o pot ajuta pe italianca. Si asa va impusca 2 iepuri odata. Si ce pot spune, a acceptat. Ce-i drept am muncit la negru.. timp de 1 an.. timp in care din marketing assistant am ajuns support manager. AM invatat softurile ca pe paine, si am ajuns sa fiu singura din firma care cunoaste toate glickurile, si acum am ajuns sa fiu Manager la Departamentul Tehnic. Dupa un an, patronul mi-a facut Pink cardul, a platit 1000 lire la avocati sa lucrez cu drept de munca, si din necunostinta de cauza, in loc de blue card, mi-au facut pink cardul. Ce-i drept, am avut drept de munca, si am lucrat legal. Intre timp, m-am mai maturizat, mi-am deschis ochii si mi-am dat seama ce se intampla in lume, mai ales in America. Asadar, am hotarat ca America nu mai este ceea ce imi doresc. Dupa ce o iei de jos intr-o tara straina, iti faci prieteni, capeti o anume experienta, este mult mai greu sa o iei de la capat in alta tara.
Acum se pune problema dreptului de munca. Vreau sa ma reprofilez, sa continui cu visul cu reclamele, si filmele... Iar pink cardul nu ma vantajeaza. AM aplicat pentru blue card, pentru ca am lucrat 1 an ca au pair. Am aplicat in Februarie (timp in care HO era satul de imigranti si astfel nu prea mai dadeau drept de munca).. Dupa cele 14 zile, primesc refuz, cum ca nu au gasit acasa familia la care lucrasem ca au pair. Raspuns care nu m-a multumit.. am inaintat cazul la tribunal pentru appeal si dupa lungi asteptari merg la tribunal si castig procesul... acum inca astept de la HO sa ma sune sa imi dea cardul!!! Dupa un an de asteptat!!!! Asadar, ca o concluzie, mi-as dori sa se ridice restrictiile, pentru ca sunt o groaza de alti romani care muncesc si vor sa ajunga undeva. Bravo lor, si sper sa ajunga sa o faca, mult mai usor decat mi-a luat mie! Mi-am rupt coatele invatand, si am tot dreptul sa am aceleasi drepturi de munca ca toti ceilalti aici!!!!! De ce sa nu imi permit sa ajung undeva? Doar am muncit pentru asta si o merit! Acum sunt studenta la Film & Broadcast si am si terminat de facut 2 filme!!! Si nu are rost sa fim rai.. ca indiferent de drept de munca sau nu... daca e sa se fure, se fura oricum.. doar s-au ridicat vizele, nu dreptul de munca. Cei cinstiti au probleme cu gasitul locului de munca... Hotii n-au nevoie de drept de munca!!!!! |
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 22:25
Kinder, trista si in acelasi timp incurajatoare povestea ta, cu multa ambitie si perseverenta se poate ...nici eu nu am fost scutita de pb aici...desi am lucrat ca asistenta medicala 12 ani in Romania, aici am venit ca si carer, adica infirmiera din Romania.De fapt nu stiu daca am echivalentul meseriei pe care o fac cu ceva din Romania.
Mai exact lucrez intr-un spital de batrani sau azil numai ca echivalentul in Romania nu exista...In care home-ul inde lucrez sunt conditii de hotel, residentii care locuiesc aici se descurca singuri, tu doar trebuie sa ii supraveghezi, iar ptr altii trebuie sa faci totul, spalat, sters la fund si dat de mancare...Intre timp mi-am luat pin Number ca nurse, adica pot fi asistenta medicala aici in UK, dar Home Office-ul iti impune sa aplici de work permit sau sa ai blue card si eu nu am nici una nici alta... Cand am venit prima data in UK in 2006 am avut permis de munca si viza , numai ca cu 12 ore inainte de a zbura catre Anglia agentia m-a anuntat ca numai vor sa ma primeasaca ca au angajat pe altcineva un englez in locul meu...Ptr mine a fost o tragedie , banii imprumutati dusi pe apa sambetei ptr nimic, renuntasem la serviciu pe care il aveam ca asistenta , si toate planurile de viitor naruite( sotul si copilul urmau sa ma urmeze la ceva timp),,, Am sunat in noaptea aceea la ambasada pe nr de urgenta ca aveam viza era inca nevoie de asta in 2006, am vb cu agentiile din Anglia si Ro care mi-au facillitat obtinerea jobului si intr=o sapt mi-au gasit job similar in oras apropiat de primul meu job cu conditia ca in scurt timp sa mi se schimbe permisul de munca.. .Ca urmare, sa scurtez am venit cu o saptamana mai tarziu , cu un permis intr-un loc si contract de munca in alt loc , eram un pic la limita ilegalului as putea spune...Familia m-a urmat la 3 luni, apoi timp de un an managerul meu a trimis actele mele de 3 ori la HO sa schimbe permisul, dar acestia m-au refuzat, dar managerul mi-a ascuns asta si tot timpul mi-a turuit ca la un an cand voi aplica de blue card nu o sa fie pb , la fel mi-au spus si agentiile din Ro si UK..sau aproapre acelasi lucru...La un an de zile cand trebuia sa aplic de blue , managerul a inceput sa tipe la mine, ca de fapt sunt ilegala, ca HO m-a refuzat si ca pot fi deportata...va imaginati ce a fost, dupa refuzul de un an inainte , acum alta pb mai mare...Patroana unde lucram a aflat si stiind ca riscam sa platim amenda si eu si ea iar eu sa fiu deportata chiar cu familie cu tot, au gasitt solutia sa fac un training de specialitate ca carer si sa mi se elibereze student card sa pot lucra legal , si eu si sotul...Numai ca pana mi s-a eliberat student cardul am avut alte pb pe care nu le mai enumar asa ca am intrat in legalitate dupa 1 an si 8 luni, din ignoranta si delasarea unui manager si increderea si naivitatea prea mare a mea...Intre timp am aplicat sa fiu nurse aici , am reusit, dar nu pot practica pana nu am blue card adica peste vreo 5 luni... In concluzie mi-am pierdut dreptul de a vavea blue card cu 2 ani mai devreme din cauza unei ignorante si delasari din partea managerului...(unii dintre ei nu au ideea de nimic) Un lucru am invatat in urma acestei neplacute experiente, nu te increde prea mult in ei ca nu stiu regulile si legile, mai bine le stim noi ca ei si incearca sa iti rezolvi singur pb sau cum zic ei...DON'T TRUST THEM ...at all. Dupa cum ati auzit UK s-a hotarat sa mentina restrictiile si in 2009, e rusinos si neplacut ptr noi...ne e mai bine aici , mult mai bine, sufleteste suntem impacati cu viata de aici si nu m-as mai intoarce in Ro , decat in vacanta...e trist dar adevarat si mai degraba prefer sa imi aduc parintii aici in vacanta decat sa merg eu acolo. Iar ptr cei care sunt inca in RO , credeti-ma in spatele situatiei de acum se ascunde o poveste grea si trista ca a mea si a lui Kinder , plina de multe sacrificii si lacrimii , doar ptr un dram de viata mai buna.... |
|
ioan_tira 1 mesaj Membru din: 14/12/2008 |
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 14:33
si in tara cine ne plateste sa ne intretinem familia // chiar cati vine sa o iei pe dealuri
|
|
gelax592006 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 21:19
daca nu stii,de acolo vin tiganii nostri din india
|
|
michi_ghelase 10 mesaje Membru din: 28/08/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 19:26
ptr Marian Rotaru : munceste tu in tara si ia tot caimacul,tinerii s-au saturat sa slugareasca toate nulitatile dotate doar cu tupeu si obraznicie,incep sa-si cunoasca valoarea,iar acesti speculanti in mare majoritate,autointitulati oameni de afaceri sa puna osu la treaba,adica sa inceapa sa munceasca ei,altfel nu vor aprecia niciodata munca si valoarea ei.
|
|
michi_ghelase 10 mesaje Membru din: 28/08/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 20:24
Esti jalnic dorin29,in situatia asta sa stii ca si mie imi este rusine sa recunosc ca sunt conational cu tine.Si lasa parada cu vechimea ta in UK tot toparlan ai ramas,desi am mari indoieli ca spui adevarul.Dar si mai grav este daca intradevar este asa,inseamna ca in asa amar de timp n-ai reusit sa inveti nimic de la poporul care te-a tolerat pana acum.Esti inadaptabil,faci rusine natiei tale.
|
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 01:29
FELICITARI PT. TINE ESTI O LUPTATOARE SI ACESTI OAMENI CA TINE VOR CULEGE ROADE FOARTE BUNE SI VOR REUSI.,CU STIMA
|
|
Fosta membra 9am.ro 440 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 01:32
De la: iulianavstan, la data 2008-10-02 11:38:54Poate si chinezii,bengalezii,pakistanezii vor acelasi lucru in Romania! |
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 13:56
Aveti dreptate,toti coloratii au drepturi acolo,numa noi astia ultimii intrati ,suntem discriminati pe fata,am impresia ca nu numai in Anglia suntem priviti stramb ci si in alte tari.Am fost in Anglia si am simtit pe pielea mea diferentele.Si apropo e plina Anglia de Indieni,Musulmani si alte natii(nu am nimic impotriva lor)dar imi doresc ca Guvernul Britanic sa ne dea si noua drepul de a avea o viata mai buna(FARA RESTRICTII !!!!!!!!!!!!)
DREPTURI EGALE ca toate statele din UE !!!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 5 mesaje Membru din: 31/01/2009 |
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 17:41
Pt. cei plecați . Vedeți , poate apucați și voi ceva ! # Patru tone de aur au fost gasite pe epava unei faimoase nave de razboi britanice
Compania americana de explorari marine Odyssey Marine Exploration a anuntat luni descoperirea epavei faimoasei nave de razboi britanice HMS Victory Pe cine or fi lăsat cu buza umflată la vremea respectivă ? Năravul nu piere cu una cu două , aveți grijă . Lăsând gluma deoparte , măi copii , dacă tot sunteți așa de bine pregătiți , dornici de muncă și de afirmare , și vă simțiți umiliți și exploatați , de ce nu veniți acasă și să răsplătiți cumva țărișoara asta care a investit în pregătirea voastră ? De ce nu urmați exemplul japonezilor după război , de ce nu vă implicați ? Ei n-au dat bir cu fugiții și uite unde au ajuns . Hai să facem și noi ca ei , aă strângem rândurile . Din principiu , vă respect tuturor opțiunile și vă doresc succes indiferent de alegerea făcută . Cred că ar trebui să insistați mai mult la propriul guvern și la reprezentanții oficiali pentru rezolvarea problemelor voastre . Încă o dată , succes ! |
|
MARIO_2005 5 mesaje Membru din: 22/11/2008 |
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 20:57
rotare !!! se vede prietene ca nu prea ai cultura generala ! pai tu nu te mai uiti la tv , nu vezi cati someri sunt in tara si cati vor mai fi ? ce vrei sa faca saracii oameni in tara , sa plimbe vaca pe izlaz ca tine sa mulgi 2 l de lapte si unul sa il bei si pe celalalt sa il faci branza ? sau cumva esti un functionar de ala stricat care intra la birou dimineata intrebandu-se cata spaga va face azi oare ?tot pe spinarea la vreunul ce vine cu bani de afara sau implicit familia lui care traieste tot cu bani de prin alte tari . Ptr ca daca nu stiai la noi 80 % din familiile considerate modeste mai traiesc datorita unor copii care sunt prin strainatate si isi mai ajuta parintii cu 100-200 euro/ luna . VAI DE MAMA EI DE TARA !!!
|
|
Cobra_23 21 mesaje Membru din: 4/03/2009 |
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 02:47
De ce ar trebui sa ma intereseze de romanii din UK....?cu ce sunt ei mai presus decat cei din Danemarca,Suedia,Norvegia.....?limba engleza....o vorbesc si eu la perfectie...dar pe deasupra cunosc la perfectie franceza,daneza si olandeza....sunt student la drept in Copenhaga.
Sincer..pe mine ma intereseaza soarta romanilor ramasi in Romania...romanii care au plecat in Anglia sunt cei care nu stiau alta limba decat cea engleza...si aia invatata de prin filme...sa fiim seriosi majoritatea elevilor din Romania stiu mai bine engleza decat romanii care nu mai vor restrictii in UK...cu ce sunt ei mai presus decat alti romani...sau decat cei din Romania? Nu sunt de acord cu ridicarea restrictiilor de pe piata muncii din UK...sincer cei din UK...nu mor de foame in spitale care arata ca dupa al doilea razboi mondial. Pe mine ma intereseaza romanii care au avut puterea sa ramana in Romania....pe mine personal ma intereseaza soarta Romaniei...care e din ce in ce mai manjita cu noroi...cei care pleaca in UK...sunt niste oameni care ar face tot posibilul sa fie luati in seama.... Romanii adevarati nu sunt romani cu defecte....sunt acei romani mandrii ce cladeau Romania Mare a regelui Ferdinand. Romanii de astazi sunt umbrele lase si lipsite de patriotism a celor din perioada interbelica.... Romanii nu UK isi merita din plin soarta....nu si-au luat arma in mana sa lupte sa ia puterea mafiei din parlament....au fugit repede...la mai bine...cu mica doza de engleza invatata din filme americane....de pe pro tv..si cu accentul est european. Romaniei ii trebuie un grup de oameni competenti sa o conduca...sa ridice nivelul de trai...si cand se scutura tara de paduchi spre marea britanie spania sau italia....sa fie sigura ca le retrage si cetatenia....poate pentru ca nu le-a pasat destul de tara lor...pentru a se bucura de privilegiile unei cetatenii europene... Eu am plecat din Romania pentru ca nu erau destui ce imi impartaseau parerile politice...si pentru ca aveam nevoie de o noua provocare...dupa terminarea liceului...asa ca atunci cand Romania va fi la nivelul UK ca si economie....vreau sa cred ca romanii din uk vor avea in continuare restrictii...in marea britanie...dar cu statut de apatrizi. |
|
dontarno 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 18:28
esti un bou :( si inca ceva, esti tot pe langa subiect tataeeeee....hai jet
pt dorin |
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 18:37
De la: Cobra_23, la data 2009-03-05 02:47:49De ce ar trebui sa ma intereseze de romanii din UK....?cu ce sunt ei mai presus decat cei din Danemarca,Suedia,Norvegia.....?limba engleza....o vorbesc si eu la perfectie...dar pe deasupra cunosc la perfectie franceza,daneza si olandeza....sunt student la drept in Copenhaga. pai vezi mai cum te critici singur.. tu dc ai plecat ? Nu tot la mai bine? si nu ma lua tu pe mine cu vrajeli de doi bani, ca tu esti patriotul model..... Ce nu ai mai avut pe unde sa te lauzi? cersesti atentie? Cinste tie ca stii cate limbi straine oi vrea ca sincer nu prea intereseaza pe nimeni. De fapt cred ca nici tu nu stii ce vrei sa spui, ba ca aia de au plecat au ales calea usoara si sa le fie rusine ca nu si-au dezvelit pieptul pentru tara ....si cand colo tu esti plecat..hmmmm bun patriot mai esti tu. Si daca chiar vrei sa stii...Ferdinand nu a fost roman, iar faptul ca am fost un popor subjugat nu ma face sa fiu mandra si sa-mi doresc sa fiu la fel ca si stramosii mei. Poate tu ai invatat alta istorie decat noi....dar eu zic ca inainte sa dai niste exemple din istoria romaniei sa faci un pic de cercetari... Numai bine ! |
|
Cobra_23 21 mesaje Membru din: 4/03/2009 |
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 00:18
1)AI HALUCINATII....NU AM SPUS NICIODATA CA FERDINAND ERA ROMAN
2)SI DACA O EMIGRANTA CU RESTRICTII STIE MAI MULTA ISTORIE DECAT MINE INSEAMNA CA CHIAR TI-AI PIERDUT MINTILE CERSIND LANGA LONDON TOWER BRIDGE TU CATE CLASE AI?SAU LE-AI FACUT SPALAND PE JOS IN EUROTUNEL? RASPUNS NU PENTRU RIDICAREA RESTRICTIILOR ROMANILOR IN MAREA BRITANIE....DACA ROMANII NU MAI VOR SA AIBA REGE...ASA CUM SE LAUDA....CE CAUTA DISPERATI PRIN MAREA BRITANIE??SAU.....HMM...SPANIA? |
|
kinder90 8 mesaje Membru din: 10/12/2008 |
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 11:37
De la: Cobra_23, la data 2009-03-05 02:47:49De ce ar trebui sa ma intereseze de romanii din UK....?cu ce sunt ei mai presus decat cei din Danemarca,Suedia,Norvegia.....?limba engleza....o vorbesc si eu la perfectie...dar pe deasupra cunosc la perfectie franceza,daneza si olandeza....sunt student la drept in Copenhaga. |
|
doruplesea 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 11:48
Bravo kinder, bravo Iuliana, ma faceti sa ma simt mandru ca sunt roman... Dumnezeu sa va aiba in paza... sunt sigur ca veti reusi!
|
|
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 16:45
De la: Cobra_23, la data 2009-03-10 00:18:501)AI HALUCINATII....NU AM SPUS NICIODATA CA FERDINAND ERA ROMAN :) Te-a durut adevarul? Tu ce esti? nu tot emigrant? vrei sa spui ca pe tine te-au primit strainii cu bratele deschise...nu mai vazusera astfel de personalitati.... Vrei sa stii dc fuge lumea din romania? Din cauza oamenilor ca tine, va credeti destepti, atotstiutori si cand colo nu stiti nimik, doar gura e de voi, vorbiti mult, prost si fara rost. Oricum nu ai inteles nimik din ce am zis legat de Ferdinand, asta imi arata nivelul tau de pregatire. Si nu am zis ca nu stii istorie, doar ca tu ai invatat-o altundeva si nu in Romania, ca daca era sa stii ce stiu toti romanii de Ferdinand, nu cred ca ai mai da definitia romanului adevart utilizand acest nume de hot. Dar ma rog, nu tin lectii de istorie pe forumuri...ca altii FAptul ca oamenii astia se lupta pentru ridicarea restrictiilor, inseamna daor ca sunt constienti de drepturile lor ca si cetateni europeni. Poate tu nu faci diferenta intre monarhia din Marea Britanie si cea din timpul lui Ferdinand...inca o dovada a pregatirii tale. Romanii nu se duc acolo pentru regina, se duc pentru un trai mai bun. Cum de altfel ar sta si in Romania daca le-ar fi asigurate aceleasi facilitati si nivel de trai ca si acolo si nu numai acolo, aici vb de diferentele dintre o tara a nimanui si UE , dar oricum nu cred ca ai inteligenta sa intelegi aceste lucruri contemporane. Tu traiesti incuiat in Danemarca, sau ma rog unde oi fi tu acum, cu istoria invatat acolo, in brate. Iar acum inainte sa inchei as vrea sa-ti spun ca nivelul meu intelectual nu se compara cu pregatirea ta nici pe departe. Scoala pe care eu am facut-o , chiar daca am fost aici in Romania, si nu am plecat pe la nu stiu ce universitati din Elvetia se pare ca e de 10 ori mai buna decat cele din UE. Si oricum nu cred o iota din ce zici si pun pariu ca tu esti in Danemarca la schimb de experienta cu facultatea, adik tot la munca . Acum hai sa fim cinstiti macar fata de noi insine . In rest numai bine si sper sa-ti vina mintea la cap mai repede, ca o sa ai nevoie sa gandesti logic cand o sa dai de realitate....Alice in tara minunilor |
|
9am028721 1 mesaj Membru din: 7/04/2009 |
Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 11:30
e prima data cand scriu pe un forum .... dar nu m am putut abtine ...... numai pot de nervi ..... tu esti un terminat si un frustat cum poti sa gandesti asa prost si dupa ce ca esti prost te mai c... si in mijlocul strazii , ca sa fii in centrul atentiei si sa te observe toata lumea cat esti de tampit . mai bine ca ai plecat din tara din romania , cu prosti ca tine se duce tara de rapa si nu mai scrie la acest forum de romani dute si scrie pe paginile englezilor, americanilor , negrilor ... nu aici.......ahhhhhh mai umplut de nervi cu prostia ta.
|
|
demelza_st 40 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 14:35
nu, iuliana, nu esti rasista. esti o luptatoare, iar chipul tau angelic pe culoarele unui spital - de oriunde, aduce raze de soare. te pup si mi-e dor de tine. subscriu la problema ridicarii restrictiilor de munca. cu sarutari.consuela.
|
|
demelza_st 40 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 14:41
De la: iulianavstan, la data 2008-10-02 11:38:54 |
|
|
|

pt.Marian bd rotaru, parca, nu? degeaba ai plecat intr-o tara, sa zicem superioara noua, nu ai inteles nimic, ai ramas tributar principiilor feudale! Avem o veste pt. tine: SCLAVAGISMUL s-a desfiintat, amice! Dreptul la munca este al tuturor oamenilor indiferent de culoare,rasa, religie, etnie, etc dar probabil ca nu ti-ai depasit nivelul de carator cu carca la saxoni de nu cunosti Carta Drepturilor Oamenilor!
DREPTURI EGALE ca toate statele din UE !!!!!