gabigabi
12108 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 29 Iunie 2011, ora 07:44
De la: 9am049573, la data 2011-06-28 22:45:47De la: Black_Friday, la data 2011-06-28 20:04:45De la: gabigabi, la data 2011-06-28 09:16:59De la: Black_Friday, la data 2011-06-27 22:52:19De la: 9am049573, la data 2011-06-27 21:54:23"zvonuri",
Stai putin! Nimeni nu stie adevarul, dar pina acum voi bagati mana in foc ca tatal lui Base a fost securist! Iar eu daca nu am alte argumente decat cele spuse de Nicolaescu, inseamna ca voi aveti dreptate! Pai cum vine treaba asta?
Adica, eu pot sa spun despre tine ca esti criminala de copii, ca ai vreo trei in frigider acasa, iar daca tu nu dovedesti ca in viata ta nu ai mancat niciun copil, inseamna ca esti criminala? Bravos, madam Gabi, asta este democratia aia dupa care plingi tu?
Omul cu sobolanul stramba din nas ca i-am postat dintr-un articol de pe Inpolitics, tu acuma strambi din nas ca nu iti convine Sergiu Nicolaescu! Dar cine trebuie sa iti spuna tie ceva ca sa te faca sa crezi? Crin Antonescu? Ma lasi?
Despre tine am in memorie acel moment in care discutam despre controversatul program laptele si cornul si taierile lui boc si atunci cind eu am spus ca sunt copii pentru care acel supliment reprezinta o masa , tu mare ideolog si fan base nu ai gasit decit sa spui ca si pe vremea lui iliescu erau copii flaminzi.
Atunci ai fost tu insati, debitind sincer si crud, la 21 de ani dupa 1989, cind sintem in UE, o imensa prostie de dragul lui basescu si al slugii lui boc. Iar acum vii sa-mi spui ca nu te dai de-a dura pentru acest ordinar.
Cit despre dovezi iti spun doar atit: am lucrat o perioada in Dobrogea si am prieteni in Constanta si Tulcea si chiar cunosc oameni care au fost pe vas cu base al vostru, fericitul posesor a 300 de casete video.
Cunosc si oameni care lucreaza in port si bineinteles, oameni care l-au cunoscut pe base cel batrin.
ei si tu acus' ! nu se da de'a dura ptr. Base, dar nu stiu cum naiba face dar nu-i plac decit articolele presei portocalii ! numai acolo gaseste el adevarul si-i pica fix pe ceea ce gindeste si el si, ca atare, pe ceilalti ii ignora cu desavirsire, asa cum ignora si chestia asta cu spusele lui Nicolaescu care e de'adreptul absurda : un absolvent al sc.de marina Nu are cum sa ajunga tanchist si sa lucreze intro unitate a securitatii !....dar, asta-i : lucram cu materialul clientului !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
459 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2011, ora 09:53
De la: 9am049573, la data 2011-06-28 22:22:42De la: Balboaca, la data 2011-06-28 15:58:01De la: 9am049573, la data 2011-06-26 18:06:57ceva ode pentru ordinara fiinta? Sa-l pupati drept in...........ca prea nu aveti loc de el handicapatilor!
interesant ca vorbesti despre persoanele cu dizabilitati,
nu sunt cumva aia carora boc le-a taiat 15% din indemnizatii si le-a ras indemnizatiile de insotitor pentru anumite grade de handicap? (in aplauzele unui domn silviu din arad si a unor pensionari inventati)
da, da e vorba de acei amariti pe care i-au pbligat sa mearga cu totii in turma in resedintele de judet pentru a fi reevaluati.
conform pricipiului suveran din pdl "toti sunt hoti si nesimtiti , sa-si probeze nevinovatia".
In urma reeevaluarilor au fost depistate cc 4000 cu grade mai mici de handicap sau cu afectiuni inventate dintr-un numar de peste 800.000 de persoane. Aici sunt furaciunile si nu in ministerul coanei udrea!
Sau sa mai amintim despre cum a taiat din indemnizatiile asistentilor maternali ceea ce a facut ca numarul copiilor din orfelinate sa creasca din nou?
In aceasta epoca portocalie nu-ti permiti luxul nici sa fii bolnav de cancer, sa mori fara dureri. Reforma laudata de javra face ca un astfel de bolnav sa fie nevoit sa mearga la spital pentru a-si lua medicamentele. Sper ca cei 5, 7 miloane de votanti ai lui base se simt in al noulea cer cind vad rezultate reformei din sanatate.
Parca asa spunea javra: "O frauda imensa in sanatate"!
Uite asa am devenit o tara cu un grobian presedinte, in care nu era nevoie de autostrazi, in care nu ai voie sa mori in liniste, in care trebuie mai nou sa ne dovedim nevinovatia si in care tot felul de postaci vin sa ne spuna "sa tacem", "sa nu mai denigram", facind benevol o cenzura pentru grupul de lacuste portocalii, in timp ce fara nici o ratiune sau inchis mii de scoli si sute de spitale si copii mor cu zile in spitale.
Au taiat de la gura sugarilor ca sa ne faca udrea terenuri de golf si au dat in bolnavi ca sa se laude flutur cu porcii taiati de craciun in fata ambasadorilor mususlmani! Mai nea profesorasule......o dam inainte cu cele 4000??? de dosare gasite naspa, dar acelea sunt cele care erau atat de clare incat indivizii trebuiau bagati la puscarie pentru inselaciune impreuna cu medicii care i-au favorizat( nevazatori cu permis de port-arma, soferi, etc), dar sunt zeci de mii care au reusit si vor reusi sa pape banii nostrii stand acasa si primind o pensie nemeritata.
Voi da un exemplu dar eu unul cunosc multe persoane perfect sanatoase care au reusit si anul acesta sa-si prelungeasca pensionarea pe caz de puturosenie.
Cumnata mea o doare in fund si din acest motiv reuseste sa primeasca de aproximativ 10 ani o pensie de 500 lei noi.
Una peste alta a costat spitalizarea fictiva plus spaga medicilor 600 lei si a reusit sa-si prelungeasca cu inca un an pensioara binemeritata.
Pot sa mai dau cateva exemple dar ce rost mai are deoarece TOTI stim care este adevarul.
Sa nu-mi spui ca tu nu cunosti astfel de cazuri ca eu nu te cred.
In concluzie nu mai maca ceva cu gura plina pentru ca pute!PS,,,,.Au taiat de la gura sugarilor ca sa ne faca udrea terenuri de golf'''
Nu fi ridicol.......Sti ceva eu unul am avut copilasi pe timpul impuscatului si plateam bani grei pentru a capata un pachet de ,,Humana'', asa ca cine are sa-i traiasca si sa ii si CREASCA!
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2011, ora 10:04
da, baltoaca, ne-ai mai spus despre ticaloasa de cumnata....acum, m-ai spune-ne o data cit de rau iti pare ca batrinul tau are o penie de 1 800 ron si nu sta cu mina-ntinsa la tine dupa un blid de mincare ! stii ce esti ? un JAF de om ca si Stapin 'tu de la Cotroceni !
Raporteaza abuz de limbaj
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2011, ora 10:06
HUMANA se dadea pe reteta de la medicul pediatru !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
459 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2011, ora 10:17
De la: gabigabi, la data 2011-06-29 10:06:56HUMANA se dadea pe reteta de la medicul pediatru ! MAMAIE....EU AM DAT EXEMPLE, ATAT SI NIMIC MAI MULT.
Vezi tu mai neuronlipsa, daca am avea un pic de bunsimt poate am accepta realitatea asa cum este.
Faptul ca dau exemple cunoscute inseamna ca sunt corect chiar daca sunt implicate peroane din familie.
Asta este marele defect al acestei natii, tacem pentru ca suntem cu totii implicati in dezastrul actual.
Tacem pentru a nu supara pe cei apropiati.
Tacem pentru ca rahatul din nasul nostru este mai mare decat vrem noi sa credem.
Acest popor sta,,foarte bine'' la capitolul MORALITATE si din acest motiv o ducem atat de nasol.
Tot din acest motiv alegem politicieni corupti, deorece ei sunt OGLINGA noastra.PS. Mananci ,,bors''
Se dadea cu reteta de la medic , dar erau contra-cost.
Primeai 1 maxim 2 cutii compensat iar restu la pret intreg.
Sunt convins ca te-a cam lasat memoria asa ca te las in plata Domnului.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2011, ora 10:24
De la: Balboaca, la data 2011-06-29 10:17:41De la: gabigabi, la data 2011-06-29 10:06:56HUMANA se dadea pe reteta de la medicul pediatru ! MAMAIE....EU AM DAT EXEMPLE, ATAT SI NIMIC MAI MULT.
Vezi tu mai neuronlipsa, daca am avea un pic de bunsimt poate am accepta realitatea asa cum este.
Faptul ca dau exemple cunoscute inseamna ca sunt corect chiar daca sunt implicate peroane din familie.
Asta este marele defect al acestei natii, tacem pentru ca suntem cu totii implicati in dezastrul actual.
Tacem pentru ca rahatul din nasul nostru este mai mare decat vrem noi sa credem.
Acest popor sta,,foarte bine'' la capitolul MORALITATE si din acest motiv o ducem atat de nasol.
Tot din acest motiv alegem politicieni corupti, deorece ei sunt OGLINGA noastra.
aici ai dreptate cu alesii : asa cum e Basescu asa esti si tu !
exemplul cu humana l-ai dat ca sa intelegem ce sacrificiu faceai tu, cheltuind o groaza de bani , nu ca astia care vor azi totul gratis !  stii ce esti ? un jeg uman !
|
Fosta membra 9am.ro
459 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2011, ora 10:26
De la: gabigabi, la data 2011-06-29 10:04:16da, baltoaca, ne-ai mai spus despre ticaloasa de cumnata....acum, m-ai spune-ne o data cit de rau iti pare ca batrinul tau are o penie de 1 800 ron si nu sta cu mina-ntinsa la tine dupa un blid de mincare ! stii ce esti ? un JAF de om ca si Stapin 'tu de la Cotroceni ! Tu intelegi totul doar prin prisma ta de devoratoare de haleala, dar nu te gandesti la cei care chiar au nevoie de un salariu mai mare pentru a putea sa-si cresca copilasii?
Ai tu muhaia batrana ce te mai intereseaza de altii? Rusine prea ,,cinstita'' pensionara!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
459 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2011, ora 10:30
De la: gabigabi, la data 2011-06-29 10:24:04De la: Balboaca, la data 2011-06-29 10:17:41De la: gabigabi, la data 2011-06-29 10:06:56HUMANA se dadea pe reteta de la medicul pediatru ! MAMAIE....EU AM DAT EXEMPLE, ATAT SI NIMIC MAI MULT.
Tot din acest motiv alegem politicieni corupti, deorece ei sunt OGLINGA noastra.
aici ai dreptate cu alesii : asa cum e Basescu asa esti si tu !
exemplul cu humana l-ai dat ca sa intelegem ce sacrificiu faceai tu, cheltuind o groaza de bani , nu ca astia care vor azi totul gratis ! stii ce esti ? un jeg uman ! Nu stiu care dintre noi este mai JEG? Tu care nu-ti cunosti lungul nasului?
Eu care imi dau seama de realitate?
Vai de capul tau mamaie!
Ai trait degeaba pe acest pamant pentru ca esti mai JEG decat mi-am inchipuit !
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2011, ora 10:39
si care-i lungul nasului meu pe care nu mi-l cunosc, democratule in gindire ?ce bine-ti cunosc soiul, am vazut destui ca tine-n viata mea pe la sedintele de sindicat : tovarasi , sa muncim mai bine si mai constiincios ! Tara si partidul au nevoie de bratele noastre viguroase si daruirea noastra si dai si dai !  tine-o asa, Baltoaca , esti bun !
|
Fosta membra 9am.ro
459 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2011, ora 10:52
De la: gabigabi, la data 2011-06-29 10:39:45si care-i lungul nasului meu pe care nu mi-l cunosc, democratule in gindire ?ce bine-ti cunosc soiul, am vazut destui ca tine-n viata mea pe la sedintele de sindicat : tovarasi , sa muncim mai bine si mai constiincios ! Tara si partidul au nevoie de bratele noastre viguroase si daruirea noastra si dai si dai ! tine-o asa, Baltoaca , esti bun ! Esti ,,DESTEAPTA'' bata.
Atunci cand cineva iti spune verde in fata ca esti dusa cu capul sa nu-l crezi, tu esti retardata mamaie deoarece doar o asemenea individa poate avea o gandire atat de redusa.
Pana nu vor dispare definitiv generatiile astea de comunisti notorii(din care faci si tu parte), nu este sansa de redresare.
Aceste generatii care acum doar vor pomeni ..............au adus la putere pe Ilici si tot acest sistem de hoti si pungasi.
Tot aceste generatii se opun intr-un mod sinistru tuturor reformelor.
Acest sistem MAFIOT este oglinda caracterului acestor generatii .....
|
vasile_vali
2835 mesaje
Oras: Galati
|
Postat pe: 29 Iunie 2011, ora 15:07
De la: Balboaca, la data 2011-06-29 10:52:18De la: gabigabi, la data 2011-06-29 10:39:45si care-i lungul nasului meu pe care nu mi-l cunosc, democratule in gindire ?ce bine-ti cunosc soiul, am vazut destui ca tine-n viata mea pe la sedintele de sindicat : tovarasi , sa muncim mai bine si mai constiincios ! Tara si partidul au nevoie de bratele noastre viguroase si daruirea noastra si dai si dai ! tine-o asa, Baltoaca , esti bun ! Esti ,,DESTEAPTA'' bata.
Atunci cand cineva iti spune verde in fata ca esti dusa cu capul sa nu-l crezi, tu esti retardata mamaie deoarece doar o asemenea individa poate avea o gandire atat de redusa.
Pana nu vor dispare definitiv generatiile astea de comunisti notorii(din care faci si tu parte), nu este sansa de redresare.
Aceste generatii care acum doar vor pomeni ..............au adus la putere pe Ilici si tot acest sistem de hoti si pungasi.
Ba, bal-baltoaco zoioasa, firstª nu se vorbeste asa cu o doamna, ba kkretinule! Second: ce "vezi" tu dublu (si simti monstruos) nu inseamna si realitatea, ba handikkapatule, ci e doar ceea ce ochii tai de feckhalist pot deslusi prin zoaiele aruncate de basesc! Cat despre sentintele tale cu "aceste generatii" de nu's'cine care se opun nu's caror reforme: ba sandilaule, tu esti dovada vie, fosilo kkomunista, a unei nepregatiri temeinice in scoala, semne ale unei alienari mintale de plod crescut cu troscot, care a trecut prin scoala si prin viata ca gasca prin apa...  Asa, ca ba sandi, ia o gura de oranj'ata, activist pedelacheu ce esti tu gaozar batran, si mai lasa'ne cu deformele voastre de handikkapei oranj puphynkhurysti!!!
"NIHIL SINE DEO!"
|
vasile_vali
2835 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2011, ora 15:16
De la: Silver9AM, la data 2011-06-27 18:08:28De la: vasile_vali, la data 2011-06-27 16:48:19De la: 9am049573, la data 2011-06-23 22:13:28silver,
pentru un anticomunist, imbratisezi mult prea usor teoriile PCR si ideile anei pauker.
iti repet sfatul lui Baiesu: poate e bine sa mai discuti cu sotia ta, sa te mai gindesti...?!
Si pentru ca involuntar, ordinarul tau presedinte, m-a amuzat in aceste zile, ii dedic o melodie country:
Don't Drink the Water by Brad Paisley
Poftim, sub15'a credeti ca e anticomunista? Ha-ha-ha, ca sa ai o anumita pozitie -pro sau contra ceva- tb sa ai si creier, or blonda_Forumului are -dupa oribilitatile gramaticale postate- doar "creer"!! Deci, ce pozitie sa aiba mam'zela, alta decat in genunchi si cu gura cascata [la base...idolul blondelor ot_Plescoi]
"NIHIL SINE DEO!"
MAI KKAT TUCIURIU PLIN DE TRANJI,ESTI ASA DE PLIN DE GRAMATICA INCAT HABAR NU AI SA SCRII ROMANESTE,DAR CE'TI MAI TREBUIE TIE SA STII A SCRIE,DOAR ESTI PLIN DE ANALIZE ,NU GRAMATICALE CI PT. BOLI RUSINOASE......TI SA SUIT SCULAMENTUL LA CAP SI INCEPI SA TURBEZI MAI JIGARAIE. NEGRII PE CARE'I TOT POSTEZI SUNT DIN SATRA TA ? TI'AI SCHIMBAT CONSILIERII ? NU MAI SUNT: STOLOJAN,ANTONESCU,TARICEANU .....NU MAI AI ACCES LA TV ? ACUM CU CE TE MAI OCUPI TOT CU GROAPA DE GUNOI ? VEZI POATE IAR SPUI CA ESTI PRIMAR DE GALATI,SI FOST OFITEL DE ARTILIERIE,SI CA AI MUNCIT 20 DE ANI CA OTELAR,SI CA REVOLUTIA ROMANA A STAT IN INTELEPCIUNEA TA,SI CA TU AI FORMAT PRIMUL GUVERN AL ROMANIEI IN'89,......SUNT CURIOS DE DATA ASTA CE O SA MAI BAGI ? CE MAI VISEZI TU ACOLO IN COCINA TA ,SA GASESTI FIER VECHI ( CA SA AI DE ADIO MAMA) SAU AI GANDURI EROTICE CU MANUIELA ?
SA PLESNESTI BINE,ROBULE !!!
Ba, mam'zela cu barba, ai deja 9 greseli gramaticale in scurta'ti voma de gaozara, semne ale unei singure dendrite functionale in tigva aia buna doar de tzucal basecscian!!!
Cat despre turbare, ba printesa_noroaielor, e straniu cum de nu te;au gabjit inca agentii Spitalului Noua, pesemne ca umbli deghizata pe strada, te dai underground, nebuno!
Las' ca va vine vremea de dansat: am auzit ca la voi, la socoleni, dansul din buric pe "ritmuri " Electro-shock [220v, 4 A] va face bine la lingurica, fi're'ati voi de dansatoare ale  sa fiti, putorilor!!!
"NIHIL SINE DEO!"
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2011, ora 15:22
De la: vasile_vali, la data 2011-06-29 15:07:48De la: Balboaca, la data 2011-06-29 10:52:18De la: gabigabi, la data 2011-06-29 10:39:45si care-i lungul nasului meu pe care nu mi-l cunosc, democratule in gindire ?ce bine-ti cunosc soiul, am vazut destui ca tine-n viata mea pe la sedintele de sindicat : tovarasi , sa muncim mai bine si mai constiincios ! Tara si partidul au nevoie de bratele noastre viguroase si daruirea noastra si dai si dai ! tine-o asa, Baltoaca , esti bun ! Esti ,,DESTEAPTA'' bata.
Ba, bal-baltoaco zoioasa, firstª nu se vorbeste asa cu o doamna, ba kkretinule! Second: ce "vezi" tu dublu (si simti monstruos) nu inseamna si realitatea, ba handikkapatule, ci e doar ceea ce ochii tai de feckhalist pot deslusi prin zoaiele aruncate de basesc! Cat despre sentintele tale cu "aceste generatii" de nu's'cine care se opun nu's caror reforme: ba sandilaule, tu esti dovada vie, fosilo kkomunista, a unei nepregatiri temeinice in scoala, semne ale unei alienari mintale de plod crescut cu troscot, care a trecut prin scoala si prin viata ca gasca prin apa... Asa, ca ba sandi, ia o gura de oranj'ata, activist pedelacheu ce esti tu gaozar batran, si mai lasa'ne cu deformele voastre de handikkapei oranj puphynkhurysti!!!
"NIHIL SINE DEO!"
lasa--l Vali_Vasile, ca stie si el cine-i si are aceeasi ura viscerala ca si Jupinu' fata de intelectuali si toti cei gindesc , care simt si-si doresc o Ro NORMALA sunt dusmanii lor ! il da de gol limbajul de proletarcultist !
|
vasile_vali
2835 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2011, ora 15:31
De la: Black_Friday, la data 2011-06-27 19:53:27De la: vasile_vali, la data 2011-06-27 16:42:47De la: Black_Friday, la data 2011-06-24 13:11:05
"Regele nespalatilor: Nu a mai facut baie de 37 de ani
Un barbat din India, in varsta de 65 de ani, nu s-a mai tuns si spalat de peste 37 de ani.
Indianul a ramas nespalat de la casatoria sa din 1974, cand un preot i-a spus ca pentru a avea un baiat nu trebuie sa se mai spele.
Cu toate ca este inamicul apei si sapunului de aproape pentru decenii, indianul are sapte fete si niciun baiat.
Sotia sa il ameninta ca nu va mai dormi in acelasi pat cu el si a ajuns in pargul disperarii incercand sa il spele cu forta... toate insa in zadar!"
Yessss! Suntem mai tari si la capitolul asta!
Indianul nostru nu s-a mai spalat de 43 de ani, de cand l-au botezat in Dunare! Si pe al nostru nu are cine sa-l mai ameninte ca nu va mai dormi in acelasi pat cu el, pentru ca sotia a cedat nervos de mult si l-a dat , asa ca recordul nu se opreste aici!
Acum inteleg de ce postai si sub ID-ul "Sconcsul"!
Continua, ba frustrato, cu aceleasi tampenii! Ba haznalisto, mai scormone adanc, poate gasesti si vreo samanta ceva p'acolo, io te cred ca dupa voiajele "de afaceri" ti'o fi si foame, paricopitato! Asa o sa ai si vitamine in tine, ba handikkapato, stii...ajuta la neuronul tau cam blond si teribil de insingurat ! Ba, ce slugi mai are si basecsu, numa' kkretine si maneliste gureshe!!! De fapt la asa stapan asa muhaiele...
"NIHIL SINE DEO!"
Sconcsule, imi place ca esti sincer! Eu nu am pomenit numele tau, dar tu te-ai simtit cu roiul de muste pe chelie. Daca si tie iti pute, ma intreb cum te-or tolera vecinii de trib?
Ba subPHI'o, o dai pe niznaiu' cu mine, vierme? Ba gaozaro, te'a depistat o femeie ca esti gaozara si asa o sa mori, curtea pe care i'ai facut'o d-nei Gabi -sperand nu's ce- e de forma, tu esti indragostita de barbati efeminati in uniforma!!! Hai, sa fiti fericite, nebunelor, si poate ne gasim in viata asta, sa vad si eu cat de alba ti'e soricu', fi'ti'ar soricu' de Craciun 2011 parlit sa'ti fie, panarama venala si penala....
PS: Uite ca fundu'ti suprem, ala de unde te adapi tu ca o paricopitata flamanda, a stalcit'o iarasi in privinta Regelui..Nu te bucuri, ba tamPHIto, ca iar ti s'au dat boocile dragi buzoaielor tale in show?
"NIHIL SINE DEO!"
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2011, ora 15:40
nu, nu, te rog din suflet, Nu ma mai baga in discutiile voastre ! TE ROG !
|
vasile_vali
2835 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2011, ora 15:46
De la: gabigabi, la data 2011-06-29 15:40:52nu, nu, te rog din suflet, Nu ma mai baga in discutiile voastre ! TE ROG !
Cu siguranta, stimata doamna, promit! Si, cu aceasta ocazie, imi cer mii de scuze de la dvs., in speranta ca ma veti ierta...
"MIHIL SINE DEO!"
|
vasile_vali
2835 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2011, ora 15:51
De la: gabigabi, la data 2011-06-29 15:22:19De la: vasile_vali, la data 2011-06-29 15:07:48De la: Balboaca, la data 2011-06-29 10:52:18De la: gabigabi, la data 2011-06-29 10:39:45si care-i lungul nasului meu pe care nu mi-l cunosc, democratule in gindire ?ce bine-ti cunosc soiul, am vazut destui ca tine-n viata mea pe la sedintele de sindicat : tovarasi , sa muncim mai bine si mai constiincios ! Tara si partidul au nevoie de bratele noastre viguroase si daruirea noastra si dai si dai ! tine-o asa, Baltoaca , esti bun ! Esti ,,DESTEAPTA'' bata.
Ba, bal-baltoaco zoioasa, firstª nu se vorbeste asa cu o doamna, ba kkretinule! Second: ce "vezi" tu dublu (si simti monstruos) nu inseamna si realitatea, ba handikkapatule, ci e doar ceea ce ochii tai de feckhalist pot deslusi prin zoaiele aruncate de basesc! Cat despre sentintele tale cu "aceste generatii" de nu's'cine care se opun nu's caror reforme: ba sandilaule, tu esti dovada vie, fosilo kkomunista, a unei nepregatiri temeinice in scoala, semne ale unei alienari mintale de plod crescut cu troscot, care a trecut prin scoala si prin viata ca gasca prin apa... Asa, ca ba sandi, ia o gura de oranj'ata, activist pedelacheu ce esti tu gaozar batran, si mai lasa'ne cu deformele voastre de handikkapei oranj puphynkhurysti!!!
"NIHIL SINE DEO!"
lasa--l Vali_Vasile, ca stie si el cine-i si are aceeasi ura viscerala ca si Jupinu' fata de intelectuali si toti cei gindesc , care simt si-si doresc o Ro NORMALA sunt dusmanii lor ! il da de gol limbajul de proletarcultist !
asta vor si putorile kkomuniste, sa le lasam, poate-poate mai prind vreunu'/vreuna cu destu'n gura si maneaua'n ureche sa le "cante" ei despre "reforme" si povesti de adormit fosilele kkomuniste cu moguli rai, antikkoruptia si Deforma Statului...!!!
"NIHIL SINE DEO!"
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2011, ora 15:56
De la: vasile_vali, la data 2011-06-29 15:46:23De la: gabigabi, la data 2011-06-29 15:40:52nu, nu, te rog din suflet, Nu ma mai baga in discutiile voastre ! TE ROG !
Cu siguranta, stimata doamna, promit! Si, cu aceasta ocazie, imi cer mii de scuze de la dvs., in speranta ca ma veti ierta...
"MIHIL SINE DEO!"
te sarut !
|
Fosta membra 9am.ro
459 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2011, ora 17:13
De la: vasile_vali, la data 2011-06-29 15:07:48De la: Balboaca, la data 2011-06-29 10:52:18De la: gabigabi, la data 2011-06-29 10:39:45si care-i lungul nasului meu pe care nu mi-l cunosc, democratule in gindire ?ce bine-ti cunosc soiul, am vazut destui ca tine-n viata mea pe la sedintele de sindicat : tovarasi , sa muncim mai bine si mai constiincios ! Tara si partidul au nevoie de bratele noastre viguroase si daruirea noastra si dai si dai ! tine-o asa, Baltoaca , esti bun ! Esti ,,DESTEAPTA'' bata.
"NIHIL SINE DEO!" Zi sa faci plici mai rromule! Va deranjeaza adevarul tare mult retardatilor?Mai bine te-ai apuca si tu de munca fara sa mai stai la mila statului impreuna cu toata satra ta!
|
Fosta membra 9am.ro
459 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2011, ora 17:18
De la: gabigabi, la data 2011-06-29 15:22:19De la: vasile_vali, la data 2011-06-29 15:07:48De la: Balboaca, la data 2011-06-29 10:52:18De la: gabigabi, la data 2011-06-29 10:39:45si care-i lungul nasului meu pe care nu mi-l cunosc, democratule in gindire ?ce bine-ti cunosc soiul, am vazut destui ca tine-n viata mea pe la sedintele de sindicat : tovarasi , sa muncim mai bine si mai constiincios ! Tara si partidul au nevoie de bratele noastre viguroase si daruirea noastra si dai si dai ! tine-o asa, Baltoaca , esti bun ! Esti ,,DESTEAPTA'' bata.
"NIHIL SINE DEO!"
lasa--l Vali_Vasile, ca stie si el cine-i si are aceeasi ura viscerala ca si Jupinu' fata de intelectuali si toti cei gindesc , care simt si-si doresc o Ro NORMALA sunt dusmanii lor ! il da de gol limbajul de proletarcultist ! Adica cum adica??? Tu si cioara sunteti INTELECTUALI? Ce usor este acum sa devii virtual ba intelectual, ba angajat la o Agentie Guvernamentala, asa cum se dadea cioara din Galati mare in urma cu ceva timp. Pana la urma daca voi astia , milogii epocii sunteti intelectuali inseamna ca ne meritam soarta. Unde dracului ati invatat voi ca sunteti prosti de bubuiti .........
|
Fosta membra 9am.ro
459 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2011, ora 17:22
De la: gabigabi, la data 2011-06-29 15:56:23De la: vasile_vali, la data 2011-06-29 15:46:23De la: gabigabi, la data 2011-06-29 15:40:52nu, nu, te rog din suflet, Nu ma mai baga in discutiile voastre ! TE ROG !
"MIHIL SINE DEO!"
te sarut ! www.youtube.com/watch?v=V7676EC06ocPS. Mama ce combinatie ...fatala. Cioara si cu Gasca....ha...ha ...ha....Piranda si Pralea.....
|
Fosta membra 9am.ro
459 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2011, ora 17:32
"NIHIL SINE DEO!"
lasa--l Vali_Vasile, ca stie si el cine-i si are aceeasi ura viscerala ca si Jupinu' fata de intelectuali si toti cei gindesc , care simt si-si doresc o Ro NORMALA sunt dusmanii lor ! il da de gol limbajul de proletarcultist ! Si grecii doresc la fel ca voi,,Iliestienii'' o tara ,,normala'' si uite unde au ajuns. Puturosii din toate timpurile au dorit intodeauna aceste ,,binemeritate'' pomeni.
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2011, ora 17:46
De la: vasile_vali, la data 2011-06-29 15:16:46De la: Silver9AM, la data 2011-06-27 18:08:28De la: vasile_vali, la data 2011-06-27 16:48:19De la: 9am049573, la data 2011-06-23 22:13:28silver,
pentru un anticomunist, imbratisezi mult prea usor teoriile PCR si ideile anei pauker.
iti repet sfatul lui Baiesu: poate e bine sa mai discuti cu sotia ta, sa te mai gindesti...?!
Si pentru ca involuntar, ordinarul tau presedinte, m-a amuzat in aceste zile, ii dedic o melodie country:
Don't Drink the Water by Brad Paisley
Poftim, sub15'a credeti ca e anticomunista? Ha-ha-ha, ca sa ai o anumita pozitie -pro sau contra ceva- tb sa ai si creier, or blonda_Forumului are -dupa oribilitatile gramaticale postate- doar "creer"!! Deci, ce pozitie sa aiba mam'zela, alta decat in genunchi si cu gura cascata [la base...idolul blondelor ot_Plescoi]
"NIHIL SINE DEO!"
MAI KKAT TUCIURIU PLIN DE TRANJI,ESTI ASA DE PLIN DE GRAMATICA INCAT HABAR NU AI SA SCRII ROMANESTE,DAR CE'TI MAI TREBUIE TIE SA STII A SCRIE,DOAR ESTI PLIN DE ANALIZE ,NU GRAMATICALE CI PT. BOLI RUSINOASE......TI SA SUIT SCULAMENTUL LA CAP SI INCEPI SA TURBEZI MAI JIGARAIE. NEGRII PE CARE'I TOT POSTEZI SUNT DIN SATRA TA ? TI'AI SCHIMBAT CONSILIERII ? NU MAI SUNT: STOLOJAN,ANTONESCU,TARICEANU .....NU MAI AI ACCES LA TV ? ACUM CU CE TE MAI OCUPI TOT CU GROAPA DE GUNOI ? VEZI POATE IAR SPUI CA ESTI PRIMAR DE GALATI,SI FOST OFITEL DE ARTILIERIE,SI CA AI MUNCIT 20 DE ANI CA OTELAR,SI CA REVOLUTIA ROMANA A STAT IN INTELEPCIUNEA TA,SI CA TU AI FORMAT PRIMUL GUVERN AL ROMANIEI IN'89,......SUNT CURIOS DE DATA ASTA CE O SA MAI BAGI ? CE MAI VISEZI TU ACOLO IN COCINA TA ,SA GASESTI FIER VECHI ( CA SA AI DE ADIO MAMA) SAU AI GANDURI EROTICE CU MANUIELA ?
SA PLESNESTI BINE,ROBULE !!!
Ba, mam'zela cu barba, ai deja 9 greseli gramaticale in scurta'ti voma de gaozara, semne ale unei singure dendrite functionale in tigva aia buna doar de tzucal basecscian!!!
Cat despre turbare, ba printesa_noroaielor, e straniu cum de nu te;au gabjit inca agentii Spitalului Noua, pesemne ca umbli deghizata pe strada, te dai underground, nebuno!
Las' ca va vine vremea de dansat: am auzit ca la voi, la socoleni, dansul din buric pe "ritmuri " Electro-shock [220v, 4 A] va face bine la lingurica, fi're'ati voi de dansatoare ale sa fiti, putorilor!!!
"NIHIL SINE DEO!"
MAI ROBULE,DACA TOT VREI SA CORECTEZI CEVA,ATUNCI DE CE NU'TI CORECTEZI CARACTERUL ? NU STII CE E ALA ? PAI DACA NU AI E ADEVARAT CA NU STII DESPRE CE FAC EU VORBIRE..MAI BINE PUNE MANA SI SPALA'TI MAIEUL,MAI BATE UN CUI IN SIFONIER,MAI DA CU O LIGURA DE VAR PRIN CASA,MAI DUTE LA DUNARE INCARCAT DE PRADA SI AZVARLETE IN APA.......DECAT SA FURI SIGLA SI DEVIZA CASEI REGALE ,MAI BINE POSTEAZA'TI LINGURA SI CEAUNUL......ROB ESTI ROB AI SA CRAPI !
DACA VREI SA DANSEZI,ALEGE'TI RITMUL,CURENT ELECTRIC PE TINE NU CONSUM......DE FAPT SI LA 12V DACA TE PUN DAI DE 2 ORI DIN ARIPI SI AI SI FACUT BALE LA PLISC.....
SA PLESNESTI BINE CIOARA !
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2011, ora 17:51
De la: Balboaca, la data 2011-06-29 17:18:58De la: gabigabi, la data 2011-06-29 15:22:19De la: vasile_vali, la data 2011-06-29 15:07:48De la: Balboaca, la data 2011-06-29 10:52:18De la: gabigabi, la data 2011-06-29 10:39:45si care-i lungul nasului meu pe care nu mi-l cunosc, democratule in gindire ?ce bine-ti cunosc soiul, am vazut destui ca tine-n viata mea pe la sedintele de sindicat : tovarasi , sa muncim mai bine si mai constiincios ! Tara si partidul au nevoie de bratele noastre viguroase si daruirea noastra si dai si dai ! tine-o asa, Baltoaca , esti bun ! Esti ,,DESTEAPTA'' bata.
"NIHIL SINE DEO!"
lasa--l Vali_Vasile, ca stie si el cine-i si are aceeasi ura viscerala ca si Jupinu' fata de intelectuali si toti cei gindesc , care simt si-si doresc o Ro NORMALA sunt dusmanii lor ! il da de gol limbajul de proletarcultist ! Adica cum adica??? Tu si cioara sunteti INTELECTUALI? Ce usor este acum sa devii virtual ba intelectual, ba angajat la o Agentie Guvernamentala, asa cum se dadea cioara din Galati mare in urma cu ceva timp. Pana la urma daca voi astia , milogii epocii sunteti intelectuali inseamna ca ne meritam soarta. Unde dracului ati invatat voi ca sunteti prosti de bubuiti .........
PAI ASTA LA FIECARE POSTARE ARE CATE O FUNCTIE SI ROMANIA DEPINDE DE SERVICIILE LUI,NU STIAI ? IN FOND ,CAM ASA ESTE......E UN BINE SA ALEGI FIERUL VIECHI DIN GROAPA DE GUNOI SI SA'L DAI SPRE RECICLARE......
DE CAT DE INTELECTUALI SUNT ATAT BABUSCA CAT SI CIORDELES........SUNT,UNA DA IN CARTI (52) IAR CELALALT SE INVELESTE CU ZIARE SI DOARME PE 2 CARTI.........EIIIIIIIIIIII ,PAI VEZI ???
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2011, ora 17:55
"NIHIL SINE DEO!"
BAI CIOARA LIMBISTA,IA TRADU TU CE INSEAMNA :
"firstS"
' ? HAI MAI CIOARA PE LIMBA TA CUM SE TRADUCE ? SI TI'AM MAI ZIS BAGA SI TU SUBTITRARE LA POSTARILE TALE SA INTELEAGA BABUSCA CE CARAI ......
SA PLESNESTI BINE CIOARA !!!
|
Fosta membra 9am.ro
459 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2011, ora 18:45
De la: Silver9AM, la data 2011-06-29 17:51:07De la: Balboaca, la data 2011-06-29 17:18:58De la: gabigabi, la data 2011-06-29 15:22:19De la: vasile_vali, la data 2011-06-29 15:07:48De la: Balboaca, la data 2011-06-29 10:52:18De la: gabigabi, la data 2011-06-29 10:39:45si care-i lungul nasului meu pe care nu mi-l cunosc, democratule in gindire ?ce bine-ti cunosc soiul, am vazut destui ca tine-n viata mea pe la sedintele de sindicat : tovarasi , sa muncim mai bine si mai constiincios ! Tara si partidul au nevoie de bratele noastre viguroase si daruirea noastra si dai si dai ! tine-o asa, Baltoaca , esti bun ! Esti ,,DESTEAPTA'' bata.
"NIHIL SINE DEO!"
PAI ASTA LA FIECARE POSTARE ARE CATE O FUNCTIE SI ROMANIA DEPINDE DE SERVICIILE LUI,NU STIAI ? IN FOND ,CAM ASA ESTE......E UN BINE SA ALEGI FIERUL VIECHI DIN GROAPA DE GUNOI SI SA'L DAI SPRE RECICLARE......
DE CAT DE INTELECTUALI SUNT ATAT BABUSCA CAT SI CIORDELES........SUNT,UNA DA IN CARTI (52) IAR CELALALT SE INVELESTE CU ZIARE SI DOARME PE 2 CARTI.........EIIIIIIIIIIII ,PAI VEZI ??? Salut! Nu stiu de ce dar bag seama ca Cioara din Galati si ''onorabila'' babeta sunt una si aceeasi persoana.Au acelasi mod de gandire alterarat si sar unul in ajutorul celuilalt de parca sunt siamezi. Mare iti este gradina Doamne !
|
Fosta membra 9am.ro
4841 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2011, ora 19:28
De la: gabigabi, la data 2011-06-29 07:33:20De la: Black_Friday, la data 2011-06-28 20:04:45De la: gabigabi, la data 2011-06-28 09:16:59De la: Black_Friday, la data 2011-06-27 22:52:19De la: 9am049573, la data 2011-06-27 21:54:23"zvonuri",
inseamna ca ai auzit si tu de smardoiala, nu numai mircea badea.
faptul ca te dai zilnic peste cap pentru o lichea securista cu tata securist (aici seamna cu geoana!) nu se justifica prin ce ai tu cu psd si pnl.
nu cred ca ti-ai dori in familie un caracter ca al lui basescu ...
Ai probe pentru ceea ce spui? Daca era asa existau articole pe net, postari ale unor persoane care l-au cunoscut, ca doar nu a trait in Sahara sau in Antarctica, dar nu exista! Tu esti singurul care o sustine si vrei ca eu sa te cred? Pai cine oi fi tu? Si daca tu crezi ca ma dau peste cap ca sa il apar pe Basescu, atunci si eu imi pun intrebarea: cine esti tu si de ce insisti cu niste chestii pe care nu le mai spune nimeni altcineva? Care este interesul tau?
Vrei sa demonstrezi ceea ce sustii de atata timp, ca 5,7 milioane de oameni care l-au votat sunt prosti, iar tu esti destept? Pai cat de destept ai fi fost daca iesea Geoana presedinte, dupa ce s-a dovedit ce relatii avea cu SOV si cine este SOV? Erai tare destept daca faceai jocul unui interlop!
omule, mai zic o data : niciunul dintre noi NU stie Adevarul -Adevarat ,caci, nu ? nu lucram la Securitate ....sau voi DA, devreme ce le dati ca sigure informatiile voastre ? ! dar, mai uita-te un pic la filiera expusa chiar de tine : Nicolaescu- Milea- Stanculescu - Basescu senior -Basescu junior .....primii trei sunt implicati pina peste cap in evenimentele singeroase din dec. 89 ....unde era in ast' timp , tov. traian Basescu , in guvernul lui Dascalescu, cumva ? a patit tov. ceva in urma evenimentelor ? NU, nici gind , ca doar era fiul fostului lor coleg de scoala si avea protectie inalta ! si cine l-a primit cu bratele deschise pe traienel , ca pe un fiu al bravului luptator impotriva burghejilor imputiti si om de incredere din Securitate ? ha ? ia zi tu : tov. ILIESCU, beneficiarul evenimentelor puse la cale de Stanculescu, Nicolaescu & com , nu-i asa ? si te mai miri cumva de ce-l sprijina Securitatea si el a intarit structurile ei ? pai, sa nu te mai miri, ca asta-i raspunsul !
Stai putin! Nimeni nu stie adevarul, dar pina acum voi bagati mana in foc ca tatal lui Base a fost securist! Iar eu daca nu am alte argumente decat cele spuse de Nicolaescu, inseamna ca voi aveti dreptate! Pai cum vine treaba asta?
Adica, eu pot sa spun despre tine ca esti criminala de copii, ca ai vreo trei in frigider acasa, iar daca tu nu dovedesti ca in viata ta nu ai mancat niciun copil, inseamna ca esti criminala? Bravos, madam Gabi, asta este democratia aia dupa care plingi tu?
Omul cu sobolanul stramba din nas ca i-am postat dintr-un articol de pe Inpolitics, tu acuma strambi din nas ca nu iti convine Sergiu Nicolaescu! Dar cine trebuie sa iti spuna tie ceva ca sa te faca sa crezi? Crin Antonescu? Ma lasi?
ia stai putin ,mai omule ! adica tu ignori evidenta ? ai citit macar ce-am scris in postarea pe care ai citat-o chiar tu ? ia mai citeste-o o data si gindeste-te putin la evenimente si la cum se leaga lucrurile....macar acum, dupa 21 ani sa ai un ochi mai limpede si sa vezi filiera !
Hai mai Gabi, zau ca nu stiu cum sa o mai dau cu tine! Da-mi dovezi pentru ceea ce afirmi tu, articole aparute pe net, declaratii ale unor persoane care cunosc situatia, nu "evidente"!
Maine o sa-mi spui ca tu ai dreptate pentru ca asa ti-a iesit la cartile de tarot, sau in zatul de cafea, sau ca ti s-a zbatut ochiul!
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
Fosta membra 9am.ro
4841 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2011, ora 19:42
De la: vasile_vali, la data 2011-06-29 15:31:43De la: Black_Friday, la data 2011-06-27 19:53:27De la: vasile_vali, la data 2011-06-27 16:42:47De la: Black_Friday, la data 2011-06-24 13:11:05
"Regele nespalatilor: Nu a mai facut baie de 37 de ani
Un barbat din India, in varsta de 65 de ani, nu s-a mai tuns si spalat de peste 37 de ani.
Indianul a ramas nespalat de la casatoria sa din 1974, cand un preot i-a spus ca pentru a avea un baiat nu trebuie sa se mai spele.
Cu toate ca este inamicul apei si sapunului de aproape pentru decenii, indianul are sapte fete si niciun baiat.
Sotia sa il ameninta ca nu va mai dormi in acelasi pat cu el si a ajuns in pargul disperarii incercand sa il spele cu forta... toate insa in zadar!"
Yessss! Suntem mai tari si la capitolul asta!
Indianul nostru nu s-a mai spalat de 43 de ani, de cand l-au botezat in Dunare! Si pe al nostru nu are cine sa-l mai ameninte ca nu va mai dormi in acelasi pat cu el, pentru ca sotia a cedat nervos de mult si l-a dat , asa ca recordul nu se opreste aici!
Acum inteleg de ce postai si sub ID-ul "Sconcsul"!
Continua, ba frustrato, cu aceleasi tampenii! Ba haznalisto, mai scormone adanc, poate gasesti si vreo samanta ceva p'acolo, io te cred ca dupa voiajele "de afaceri" ti'o fi si foame, paricopitato! Asa o sa ai si vitamine in tine, ba handikkapato, stii...ajuta la neuronul tau cam blond si teribil de insingurat ! Ba, ce slugi mai are si basecsu, numa' kkretine si maneliste gureshe!!! De fapt la asa stapan asa muhaiele...
"NIHIL SINE DEO!"
Sconcsule, imi place ca esti sincer! Eu nu am pomenit numele tau, dar tu te-ai simtit cu roiul de muste pe chelie. Daca si tie iti pute, ma intreb cum te-or tolera vecinii de trib?
Ba subPHI'o, o dai pe niznaiu' cu mine, vierme? Ba gaozaro, te'a depistat o femeie ca esti gaozara si asa o sa mori, curtea pe care i'ai facut'o d-nei Gabi -sperand nu's ce- e de forma, tu esti indragostita de barbati efeminati in uniforma!!! Hai, sa fiti fericite, nebunelor, si poate ne gasim in viata asta, sa vad si eu cat de alba ti'e soricu', fi'ti'ar soricu' de Craciun 2011 parlit sa'ti fie, panarama venala si penala....
PS: Uite ca fundu'ti suprem, ala de unde te adapi tu ca o paricopitata flamanda, a stalcit'o iarasi in privinta Regelui..Nu te bucuri, ba tamPHIto, ca iar ti s'au dat boocile dragi buzoaielor tale in show?
"NIHIL SINE DEO!"
O postare imputzita, de la un cocalar imputzit!
Aviarule, tu pe toti ne consideri travestiti, dar singurul dintre noi, pe care l-a parasit nevasta, esti tu, starpitura! Tu traiesti ca un vierme, in propriile dejectii! Esti un rebut uman!
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2011, ora 20:01
De la: Balboaca, la data 2011-06-29 18:45:28De la: Silver9AM, la data 2011-06-29 17:51:07De la: Balboaca, la data 2011-06-29 17:18:58De la: gabigabi, la data 2011-06-29 15:22:19De la: vasile_vali, la data 2011-06-29 15:07:48De la: Balboaca, la data 2011-06-29 10:52:18De la: gabigabi, la data 2011-06-29 10:39:45si care-i lungul nasului meu pe care nu mi-l cunosc, democratule in gindire ?ce bine-ti cunosc soiul, am vazut destui ca tine-n viata mea pe la sedintele de sindicat : tovarasi , sa muncim mai bine si mai constiincios ! Tara si partidul au nevoie de bratele noastre viguroase si daruirea noastra si dai si dai ! tine-o asa, Baltoaca , esti bun ! Esti ,,DESTEAPTA'' bata.
"NIHIL SINE DEO!"
DE CAT DE INTELECTUALI SUNT ATAT BABUSCA CAT SI CIORDELES........SUNT,UNA DA IN CARTI (52) IAR CELALALT SE INVELESTE CU ZIARE SI DOARME PE 2 CARTI.........EIIIIIIIIIIII ,PAI VEZI ??? Salut! Nu stiu de ce dar bag seama ca Cioara din Galati si ''onorabila'' babeta sunt una si aceeasi persoana.Au acelasi mod de gandire alterarat si sar unul in ajutorul celuilalt de parca sunt siamezi. Mare iti este gradina Doamne !
NU CRED CA SUNT ACCEIAS PERSOANA,DAR TIND SA CRED CA LA GANDIRE SI DOVEZI PT. CELE POSTATE,SUNT GEMENI......
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2011, ora 20:03
De la: gabigabi, la data 2011-06-29 15:40:52nu, nu, te rog din suflet, Nu ma mai baga in discutiile voastre ! TE ROG !
SA MORI TU CA VREI ASTA ?
|
|
|