Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Iulie 2011, ora 01:05
De la: Ingrid, la data 2011-07-05 01:04:32Hai Mihai, mai zi si tu ceva neutru... uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!! s-a produl trecerea intr-o noua era......
Daniela
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Iulie 2011, ora 01:06
bravo !!!
v-am pupat....si ma duc la culcare.... noapte buna !!!
Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Iulie 2011, ora 01:07
Noapte buna , sa dormiti bine
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Iulie 2011, ora 02:09
Noapte buna.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Iulie 2011, ora 07:30
bravo, Strumfilor, ati facut-o si pe asta ! nici nu stiu daca sa rid cu voi impreuna, felicitindu-va ca aveti acea detasare care, poate, va fereste de incrincenarea celor de pe acest topic
....sau , sa va critic, spunind ca d'aia suntem asa, ca totul devine la noi joaca, gluma, bascalie, indiferent de subiectul discutat ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Iulie 2011, ora 07:43
De la: gabigabi, la data 2011-07-05 07:30:19bravo, Strumfilor, ati facut-o si pe asta ! nici nu stiu daca sa rid cu voi impreuna, felicitindu-va ca aveti acea detasare care, poate, va fereste de incrincenarea celor de pe acest topic Da!!
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2011, ora 07:46
Nu....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2011, ora 07:54
groaznici, amindoi !
hai ziceti, ce facem , plecam ? Mihaile ? zi-i ! desi de la o vreme visez iarasi URIT -URIT .iar azi-noapte am visat ca am pierdut trenu' si m-am ratacit in furtuna l.....hai, ziceti repede pina nu ma razgindesc ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2011, ora 07:59
Eu sint in tratament.
Duceti-va. Nu va luati dupa un adormit. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2011, ora 08:21
De la: nastasemihail, la data 2011-07-05 07:59:50Eu sint in tratament. esti sigur- sigur ca nu vrei ? sa mai insistam un pic ? hai, zi-i !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Iulie 2011, ora 09:49
De la: Balboaca, la data 2011-07-04 15:46:59De la: gabigabi, la data 2011-07-04 15:40:30Pai daca scadeau pensiile, nu crestea tva cu 6%, in concluzie crestea consumul si bineanteles si nivelul de trai. Eu unul sincer , imi este rusine sa mai recunosc in discutiile pe care le am ca sunt pensionar.De la: Balboaca, la data 2011-07-04 15:30:42De la: gabigabi, la data 2011-07-04 15:17:37nu vrei sau NU poti sa spui ,ca N-ai ce sa spui ? deci : care-s masurile ptr. cresterea si echilibrarea PIB.ului ?SCADEREA CU 15% A TUTUROR PENSIILOR! Pentru ca exista un nou personaj inventat, pensionar (nu se putea altfel) si care bate cimpii cu gratie in subiectul taierea pensiilor pensionarilot, pentru ca s-a dovedit ca masura cu TVA a fost o mare prostie portocaliu-violeta, ma gindesc ca e nevoie sa va reamintesc ca in acest context cu reprganizarea UDMR a inceputsa mai divulge din amanuntele acestei casatorii din interes cu lacustele pdl. Iata ce spunea Gheogy Frunda, pe Realitatea TV, despre consultarile pe care base le-a avut, anul trecut, cu UDMR, pe tema diminuarii tuturor pensiilor: -" Cand s-a discutat despre reducerea pensiilor, basescu s-a dus sa discute subiectul cu UDMR-istii. Era de fata si Marko Bela, fostul presedinte al organizatiei. Ei i-au spus ca nu poate sa faca reducerile respective pentru ca, daca constitutional lucrurile pot fi impinse in directia dorita, pensionarii vor castiga procesele la Strasbourg, exista precedentul Lituania, daca cumva nu le castiga din tara, prin urmare, la un moment dat, trebuie dati toti banii inapoi... plus despagubiri". Atunci base ar fi zis, de fata cu toata lumea: "nu-i nimic, asta va fi peste doi-trei ani". Adica, am putea traduce, ce-i mai intereseaza pe portocalii si pe base ce se intampla dupa ce nu vor mai fi ei la guvernare? Cind ma gindesc ca sunt unii care ii tot trag cu REFORMELE extraordinarului si ii ridica osanale!
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 5 Iulie 2011, ora 10:18
De la: 9am049573, la data 2011-07-05 09:49:28De la: Balboaca, la data 2011-07-04 15:46:59De la: gabigabi, la data 2011-07-04 15:40:30Pai daca scadeau pensiile, nu crestea tva cu 6%, in concluzie crestea consumul si bineanteles si nivelul de trai. Eu unul sincer , imi este rusine sa mai recunosc in discutiile pe care le am ca sunt pensionar.De la: Balboaca, la data 2011-07-04 15:30:42De la: gabigabi, la data 2011-07-04 15:17:37nu vrei sau NU poti sa spui ,ca N-ai ce sa spui ? deci : care-s masurile ptr. cresterea si echilibrarea PIB.ului ?SCADEREA CU 15% A TUTUROR PENSIILOR! Si sa vezi atunci cand se vor simti groaznic consecintele masurilor imbecile luate de ei ,cum vor incepe sa dea vina brusc numai pe PREZENT,pe guvernarea care ii va inlocui ,exact cum acum,o dau numai pe trecut si pe guvernarile anterioare... .La urma urmelor,ei in afara de furat si scandal,nu mai sunt capabili de altceva...Cam asta este singura "modernizare" adusa de Basescu statului roman,a facut din scandal o virtute (vezi cum ii lauda fanii sai orice marlanie ,orice scandal si spun ca este singurul care "a avut curaj",care "a spus lucrurilor pe nume " etc) si a prezentat coruptia si incapacitatea ca fiind... "reforma". Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Iulie 2011, ora 10:41
PDLul oricum mai are doar cateva variante prin care sa poata sa castige ceva cat de cat la alegeri :
1)Sa fure in draci, cum probabil planuiesc prin legea votului prin corespondenta ,prin reorganizarea judetelor etc. 2)Sa se distanteze de Basescu .Cred ca sefu' le va da voie sa faca asta deoarece este in interesul lui.El nu are alegeri anul viitor,pe cand sclavii lui au ... 3)Sa convinga tampitii ca toti sunt la fel de vinovati ca ei ,ca de douaj' de ani este rau nu doar din 2009 ,etc etc si sa obtina o populatie "scarbita" care sta ca o leguma si nu voteaza impotriva lor, ci doar plange si stramba din nas de "scarbita" ce este .Ai lor vor merge la vot deoarece nu sunt scarbiti, ceilalti vor sta acasa de tampiti ce sunt ! Asta deja pare ca functioneaza destul de bine....La capitolul acesta intra si eventualele noi partide care vor zbiera sus si tare ca sunt singurele curate ,singurele care tin cu poporul ,alde Dan Diaconescu ... 4)Sa injure USLul fara oprire ,sa acuze cu tupeu USLul de tot ce a facut de fapt PDLul .Cred ca oricine realizeaza ca daca USLul nu ia peste 50%,NU SE VA SCHIMBA ABSOLUT NIMIC IN ROMANIA SI TOT BASE VA TINE FRAILE IN MANA . |
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Iulie 2011, ora 10:57
ordinarul este locomotiva pentru pdl.
daca miine apare varul sandel si cinta o melodie despre reforme sa vedeti citi se vor gasi sa mearga rizind la vot si vor vota portocala. in timp ce usl intra in vacanta, baietii si mai ales fete platiti bine de portocalii fac si aplica deja planuri pentru alegerile din 2012. avind in vedere plasa pe care au furat-o in 2009 si 2010 cu pdl si base cei din strainatate se vor gindi de doua ori inainte de a vota. de altfel, este suficient sa se arate ca cei care voteaza in tarile de adoptie si au cetatenia respectiva nu se pot regasi si pe listele electorale din Romania, asa cum s-a intimplat in 2008 si 2009.
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Iulie 2011, ora 11:15
Asa si ?
Ce va fi pe urma ? Sa presupunem ca Basescu si odiosul PDL pierd alegerile ... Ce-o sa fie cu Ponta si Antonescu la guvernare ? Si cu UDMR, ca de obicei ... O sa ia toata lumea bacul, profesorii vor avea salariile marite cu 100%, vor fi absorbite toate fondurile europene, se vor construi autostrazi, nu se vor mai face sali de sport pentru clientela USL, contractele cu statul vor fi date celor de la PDL din opozitie ca sa arate ce cinstiti sunt cei de la guvernare ... medicii vor primii mii de euro pe luna, TVA-ul va scadea la 5% si vor disparea taxele si impozitele ca sa se stimuleze economia. Liderii USL vor avea prieteni in toata Europa, in Rusia, peste tot in lume. Va curge lapte si miere ! Si va ploua cu carnati ! Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2011, ora 11:22
Fiecare familie va avea spitalul ei cu medici si asistente la dispozitie 24 din 24.
Fiecare elev va avea scoala lui, dupa voia lui si el va numi directorul scolii. Tribunalele se vor privatiza si se vor da sentinte numai si numai in spiritul adevarului... Cine nu va fi multumit de ele isi va putea infiinta propriul tribunal. Televiziunile Realitatea si Antena 3 vor da faliment din lipsa de lucruri de criticat cu profesionalism si moralitate. B1 si 10 sau ce dracu mai e Moraru acum vor lua locul realitatii si antenei 3 prin cumul de functii si ne vor hrani cu sangele guvernantilor zi de zi. Ponta va renunta la bona thailandeza sau de care o fi si va lua una romanca neaosa pe care o va plati cu 5.000 euro pe luna. Socra-su o sa ia agricultura in brate si o sa dea productii minunate la hectar, ca pe vremuri ... si o sa avem succese multe si propasire ... Ma mai gandesc ... Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2011, ora 11:30
De la: Silviu, la data 2011-07-05 11:15:02Asa si ? Cred ca se va modifica axa pamantului si vom muri toti intr-un cataclism teribil. Cum Doamne iarta-ne si-ar putea imagina cineva ca exista viata fara providentialul Base la putere ? .Pai cine pana mea ne mai injura zilnic ca suntem lenesi si neperformanti ,cine se mai lupta cu rusii pe la TV,cine mai face cate un scandal punandu-si poalele in cap ca o tzatza de la tara ,cine se mai hahaie spunand marlanii ,cine isi mai da demisia in 5 minute ,cine mai duce tara in colaps laudansu-se ca o "reformeaza" ,care alt admirator al lui ceausescu mai condamna comunismul ?? Doamne fereste ,poate chiar ajung sa se deschida unele spitale dupa ce pleaca el... ,poate salile de sport se vor ieftini si dau firmele PDL faliment in lant ,poate Boc nu mai iese pe la TVR sa ne spuna cat de bine traim ,multe astfel de nenorociri ne pasc Silviule daca nu mai sta Base pe tronul sau !.
|
Postat pe: 5 Iulie 2011, ora 11:33
Bechtel va renegocia cu Nastase contractul autostrazii Transilvania pentru urmatorii 1.000 de ani.
Austriecii ii vor returna, cu titlu gratuit, Petromul si BCR-ul, lui Nastase si vor veni cu bani de acasa de la ei din Austria pentru sustinerea fondului de pensii si salariile bugetarilor. Bugetarii vor dobandi titlul de bugetar de frunte si vor pleca acasa asteptand sa li se vireze salariul in conturi. Nimeni nu va mai depasi viteza legala. Limita de viteza va fi de 500 km/h in localitate si de 800 km/h in afara. Bacul va fi obligatoriu de la 5 ani. Si va consta intr-o intrebare simpla: cum va numiti ? Daca cineva nu-si mai aduce aminte, membri comisiei sunt obligati sa treaca numele din CI si sa-l declare admis. Diplomele de masterat si doctorat se vor putea achizitiona gratuit de catre oricine achita pe loc suma modica de 10.000 euroUSL. Se va schimba moneda nationala din leu in USLeu. Adica vor putea umbla cu bani numai membrii USL. Restul nu. La restul li se va umbla la bani ... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2011, ora 11:42
De la: vaneamarin, la data 2011-07-05 11:30:59De la: Silviu, la data 2011-07-05 11:15:02Asa si ? Aiurea ... Basescu si Boc vor fi intemnitati intr-o hruba intunecata si umeda in care vor misuna sobolanii si accesul se va face numai prin tavanul din fier forjat ... Vor sta in lanturi grele, prinsi perete cu o lumanare aprinsa d-aia mica, singura sursa de lumina. Din cand in cand, Ponta si Antonescu vor veni impreuna cu televiziunile vecine si prietene, vor calca plini de siguranta pe grilajul metalic, vor privi in jos la cei doi inlantuiti si-i vor intreba: "Vreti afara, javra oridnara ?" In cor, sincronizati dupa repetitii obositoare, cei doi odiosi vor striga cu putinele puteri ramase: "Indurare ! Maria Ta, indurare ....." Ponta si Antonescu, tot sincronizati, ii vor scuipa in fata si vor pasi maiestuos afara din temnita pentru a reveni a doua zi sa-si mai incarce bateriile prin umilirea celor doi ... Reportajul se va incheia cu zbaterea celor doi in lanturi, cadrul se va focaliza pe lanturi si, pe stop-cadru cu lantul de otel stralucind in lumina lumanrii anemice se va putea vedea reclama combinatului de oteluri si lanturi de la Galati ... Minunat ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2011, ora 11:58
In studio, ziaristii deontologi si echidistanti in frunte cu Hossu Longin, vor prezenta documentare din perioada Basesciano-Boc ista sub titlul "Memorialul durerii in basca !"
Dupa fiecare episod ne va desfata cu consideratiile sale, marele ganditor de la Gandul, excelenta sa, domnul Cristian Tudor Popescu, acompaniat la tambal de domnul Europa Libera de la Hurezeanu. Ei vor povesti tinerei generatii de oameni de stiinta cu bacul proaspat luat prin metoda USL de ce n-au ! Din cauza cui n-au. Si din cauza cui nu vor avea niciodata. Evident, din cauza celor doi odiosi din temnita intunecata: Basescu si Boc, ale caror chipuri se vor proiecta din 30 in 30 de secunde cu sloganul : "D-aia n-ai !" In tot acest timp, lucrarile la autostrada Dabuleni-Hlipiceni vor avansa cu repeziciune inaugurandu-se cate 1.000 km pe zi. Mircea Badea se va imbraca in cocos si pe spatele lui va scrie : Berceanu ! Va cadea de pe balustrada si va muri, va fi declarat erou national si trei luni va tine doliul ... Se va inregistra o criza infioratoare de pamblici inaugurale iar pretul pamblicilor la bursa va creste mult peste cel al aurului asa incat, la inaugurarile ce vor urma se vor folosi pamblici din aur ... Marean Vanghelie va reveni inchip de marginalizat si va deveni ministrul invatamantului in urma garantarii sale de catre Ecaterina Andronescu ... Astfel, toti absolventii de invatamant superior vor reusi sa stie ca la carte cum se fac bastonasele. La masterat si doctorat vor exista premizele pentru ca ei sa invete literele si cifrele, dar putini vor sti ce sa faca cu ele ... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
David_Grigorita_1 12 mesaje Membru din: 4/03/2011 Oras: Onesti |
Postat pe: 5 Iulie 2011, ora 12:21
Referitor la "PRESEDINTELE TUTUROR ROMANILOR"...Daca cine se uita la fata "LUI" nu poate distinge URA fara margini pt romani,atunci acea persoana este cu adevarat orbita de masca zilnica ...Cum oare nu simtiti ca este pe marginea prapastiei si face ultuimile miscari pt a-si salva PDL-ul,ca sa ramana la putere???, si cauta orice mijloc sa-si pregateasca un scut ca sa se apare, prin modificarea constitutiei si sa nu mai raspunda de faptele sale.Toata camarila lui de partid va disparea,insa vor fi adusi in fata justitiei ca sa dea socotela de FURTURILE si JAFUL facut in cei ~6 ani de putere fortata... din truda romanilor.Noi nu avem nevoie de acest TATAR,care nu este decat un TIRAN care-i minte si ii ingenuncheaza pe toti cei din PDL care nu sunt decat niste marionete.Cred ca le-au spalat creierii de nu mai judeca si nu mai iau pozitie la atatea faradelegi...Dar nu mai au mult si vor da si ei socoteala pt ca romanii nu mai pot indura atata umilinta ...Gina.
Gina David.
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2011, ora 13:01
De la: David_Grigorita_1, la data 2011-07-05 12:21:59Referitor la "PRESEDINTELE TUTUROR ROMANILOR"...Daca cine se uita la fata "LUI" nu poate distinge URA fara margini pt romani,atunci acea persoana este cu adevarat orbita de masca zilnica ...Cum oare nu simtiti ca este pe marginea prapastiei si face ultuimile miscari pt a-si salva PDL-ul,ca sa ramana la putere???, si cauta orice mijloc sa-si pregateasca un scut ca sa se apare, prin modificarea constitutiei si sa nu mai raspunda de faptele sale.Toata camarila lui de partid va disparea,insa vor fi adusi in fata justitiei ca sa dea socotela de FURTURILE si JAFUL facut in cei ~6 ani de putere fortata... din truda romanilor.Noi nu avem nevoie de acest TATAR,care nu este decat un TIRAN care-i minte si ii ingenuncheaza pe toti cei din PDL care nu sunt decat niste marionete.Cred ca le-au spalat creierii de nu mai judeca si nu mai iau pozitie la atatea faradelegi...Dar nu mai au mult si vor da si ei socoteala pt ca romanii nu mai pot indura atata umilinta ...Gina. Gino din Onesti, n-am ca tine capacitati extrasenzoriale ... Dar debordezi de ura ... Viscerala. Nu esti singura ... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 5 Iulie 2011, ora 13:06
De la: Silviu, la data 2011-07-05 11:58:02In studio, ziaristii deontologi si echidistanti in frunte cu Hossu Longin, vor prezenta documentare din perioada Basesciano-Boc ista sub titlul "Memorialul durerii in basca !" sI CINE VA LUSTRUI BASTONASELE? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 5 Iulie 2011, ora 13:08
De la: Silviu, la data 2011-07-05 11:42:58De la: vaneamarin, la data 2011-07-05 11:30:59De la: Silviu, la data 2011-07-05 11:15:02Asa si ? aI UITAT DE CRAMPOANELE ECHIPEI DE FOTBAL
|
Fosta membra 9am.ro 459 mesaje Membru din: 10/12/2010 |
Postat pe: 5 Iulie 2011, ora 14:59
De la: vaneamarin, la data 2011-07-04 18:59:57Cred ca esti doar un pensionar ,,basit''!De la: Balboaca, la data 2011-07-04 16:34:29De la: gabigabi, la data 2011-07-04 16:29:39PAI TOVARASUL VANEA CE STATUT SOCIAL CREZI CA ARE? AI GHICIT?De la: Balboaca, la data 2011-07-04 16:23:57De la: gabigabi, la data 2011-07-04 16:12:08auzi mai, Boltoaca , daca CCR accepta acea taiere de 15 % a pensiilor, azi erai cu ea taiata, ca nu te-a intrebat nimeni de esti sau nu de acord ....si cu TVA crescut, Mistretule ce esti si cu toate celelalte restrictii si asta ptr. ca acest guvern NU stie, nu poate sa colecteze darile si NU VREA sa Controleze economia subterana si sa Impoziteze Evazionistii fiscali ! stiicine sunt ei, in marea lor majoritate ? ia ghici !ESTI MAI RAU CA MAMA OMIDA! DE UNDE STI TU CA AVEAM TVA MARIT? STI PE NAIBI MAI MAMAIE! MAI BINE RECUNOASTE CA SPUMA COMUNISTA(majoritatea pensioanarilor),CEI CARE AU ADUS NENOROCIREA NUMITA ILIESCU LA PUTERE AU VRUT SA-SI PUNA AMPRENTA PE VIITORUL ACESTEI TARI, NENOROCIND VIITOARELE GENERATII DOAR DE DRAGUL TRAIULUI LOR . ASTA SE NUMESTE EGOISM.ps. CCR TOT DIN NENOROCITI COMUNISTI SI PE DEASUPRA PENSIONARI ESTE FORMATA, ASA CA UN CORB LA ALTI CORBI NU-SI POT SCOATE OCHII.
|
Postat pe: 5 Iulie 2011, ora 15:04
De la: gabigabi, la data 2011-07-04 17:14:20 tipic comportamentul tau , comportamentul omului fara prea multa carte, nebagat de nimeni in seama, un pic timpitel, un pic oportunist si el ca tot romanul si care, in sfirsit si-a gasit Omul care sa-l razbune impotriva Intelectualilor aia fir-ar mama lor aScarba batrana, in primul rand nu mai sterge postarile care nu-ti convin. Plus de asta nu ai tu nici tot neamul tau de prostanaci atata scoala cat am eu, proasta pamantului. St ceva , esti atat de intelectuala incat cand nu ai argumente incepi sa te iei de familii, vaca dracului, nu ai tu scoala cata au copii mei care sunt ambii licentiati ASE si cu mastere, asa ca zat in.....mati de vaca! PS. Cu privire la studiile mele in mod sigur am mult mai multa carte decat un desenator tehnic mediocru asa cum ai fost tu. Vaca batrana, am un liceu, o scoala de maistrii, o scoala postliceala tehnica, cursuri de contabilitate, scoala de soferi profesionisti(adica toatae gradele vaco!) si dupa revolutie chiar am absolvit niste cursuri la Scoala Populara de Arta, asa ca ma is pe facultattea ta pe care sunt sigur ca nu o ai mai desenatoare tehnica mediocra! Mai mult in ultimii 15 ani de munca am fost sef de sectie SDV amarato! |
|
Postat pe: 5 Iulie 2011, ora 15:24
De la: 9am049573, la data 2011-07-05 10:57:17ordinarul este locomotiva pentru pdl.Mai bine ai pune mana pe carte mai profesorasule ca ati distrus invatamantul! |
|
Postat pe: 5 Iulie 2011, ora 15:25
De la: 9am049573, la data 2011-07-05 10:57:17ordinarul este locomotiva pentru pdl.Mai bine ai pune mana pe carte mai profesorasule ca ati distrus invatamantul! |
|
Postat pe: 5 Iulie 2011, ora 15:51
De la: Balboaca, la data 2011-07-05 15:04:46De la: gabigabi, la data 2011-07-04 17:14:20 tipic comportamentul tau , comportamentul omului fara prea multa carte, nebagat de nimeni in seama, un pic timpitel, un pic oportunist si el ca tot romanul si care, in sfirsit si-a gasit Omul care sa-l razbune impotriva Intelectualilor aia fir-ar mama lor aScarba batrana, in primul rand nu mai sterge postarile care nu-ti convin. Bolboaca ,pai tu esti plin de studii dom'le! Se poate spune cu certitudine ca gradul tau de cultura te impinge automat catre o anumita optiune politica,pe care acum in lumina CVului tau, o inteleg mai bine. As putea sa spun char ca nici nu prea aveai de ales, deoarece optiunile tale sunt limitate de cultura dobandita in urma absolviri (si toate gradele !!!!) scolii de soferi, la Vadim,Becalli,Dan Diaconescu si Basescu.Deci ai facut chiar si Scoala de Soferi si o treci pe lista de ta de scoli absolvite ? Sa stii Balboaca ,ca putini oameni s-ar fi gandit la asa ceva . .Esti un unicat in felul tau . PS:Eu cred ca fiecare categorie de carnet ar trebui considerata ca fiind o o scoala separata in cazul tau .Nu lasa modestia sa iti umbreasca o viata daruita culturii...
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2011, ora 16:03
De la: Balboaca, la data 2011-07-05 15:24:46De la: 9am049573, la data 2011-07-05 10:57:17ordinarul este locomotiva pentru pdl.Mai bine ai pune mana pe carte mai profesorasule ca ati distrus invatamantul! Mai Balboaca,esti prea rau cu profesorii si este ciudat deoarece tu pari un baiat studios care si-a petrecut viata prin multe scoli si care are o orientare multi-profesionala (maistru -domeniu tehnic,scoala de arte -domeniu artistic ,contabilitate-economist,vocatia cifrelor )ce nu se limiteaza in mod banal si plictisitor la un singur domeniu .Te simt ca tu de fapt esti un nelinistit cautator ! Gandeste-te inainte sa te superi pe profesori , cat de mult bine ti-au facut tie, de ai ajuns sa termini Scoala de Soferi ...si cu toate gradele ! !! Nu simti o nostalgie fata de profesorii tai de la Scoala de Soferi care ziceau "nu asa baaaaa,nu asaaaa,aduci la punctul mort si apoi rotesti la stanga !".Dar cand iti ziceau sagalnic, "ai tras baaaa frana de mana sau ai de gand sa alergi dupa ea la vale ?!" ...Stiai tu mai balboaca acum ,cand mergi la sapat la tine la tara(ca ai si vocatie de agronom) sa dai prioritate de drepta, daca nu absolveai cu succes Scoala de Soferi, sub indrumarea unor cadre calificate si competente care sa raspunda nevoii tale de cunoastere ? PS:Ai avut coronita la scoala de soferi ?Ai fost premiant ? |
|
|
|

,etc etc si sa obtina o populatie "scarbita" care sta ca o leguma si nu voteaza impotriva lor, ci doar plange si stramba din nas de "scarbita" ce este .Ai lor vor merge la vot deoarece nu sunt scarbiti,
ceilalti vor sta acasa de tampiti ce sunt !
Cum Doamne iarta-ne
Incerci sa sustii ceva necinstit, si uzezi de orice atac ,de orice insinuare ,de orice ar putea sa iti aduca un mic avantaj in ceea ce, de fapt,nu ai cum sustine IN MOD CINSTIT
cu aerele lor de domni ....asa, baltoaca , mozoleste-i bine pe tozi si zoieste-i impreuna cu jupinu' tau mult admirat !