Info
x
Basescu
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Iunie 2011, ora 22:06
De la: Silver9AM, la data 2011-06-26 20:37:49De la: 9am049573, la data 2011-06-26 18:05:11De la: 9am104796, la data 2011-06-25 19:49:47 Poate ne spui dumneata ce unitati militarizate erau localizate in zona bacaului .ca pe acolo a facut prichindelul ajuns presedinte scoala primara / citeste atent biografia rechinului si te dumiresti/ ridicoli sunt cei au votat cu basescu convinsi ca este anticomunist in perioada 60-65 cind si secu a inceput sa o lase mai moale si sa-si reverifice cadrele, pe cei mai compromisi, care se facusera renumiti prin cruzimi si ilegalitati erau mutati in capatul celalalt al tarii sau erau pititi prin armata, ca sa li se piarda urma... recunosti pe cineva in situatia asta?
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Iunie 2011, ora 22:30
De la: 9am049573, la data 2011-06-26 21:57:03De la: Black_Friday, la data 2011-06-26 20:52:45De la: 9am104796, la data 2011-06-26 20:17:08 Fara spume la gura puteai spune ca senioru a facut parte din unitatile de lupta antilegionare. Lascarica, daca nu minteai cu atata grosolanie si postai cu copy-paste (asa cum faci de obicei) macar un articol de ziar de pe net in care sa fi aparut afirmatiile de genul celor pe care le faci tu, aveam ce sa discutam. Ce am postat eu de-a lungul timpului, am sustinut cu dovezi din ce au scris si altii, nu au fost inventiile mele. Tu te arunci cu capul inainte ca un bolovan, facand afirmatii idioate, fara nicio dovada. S-a mai scris despre subiectul asta si tot ce se cunoaste este ce a declarat Sergiu Nicolaescu, cel care a fost coleg in Scoala de Ofiteri cu tatal lui Basescu. Si se mai stie ca dupa absolvire a fost repartizat la Basarabi, la un Regiment de tancuri. Acum tu vii cu abureli din astea PSD-iste si cazi ca proasta cu cu..rul in... si tot tu te dai smardoi! Esti varza, un martafoi cu aere de mare scula! La cererea publicului, daca tot insisti cu atata patima, iti dedic si ode: O, da-te'n... Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Postat pe: 27 Iunie 2011, ora 08:44
Sergiu Nicolaescu s-a nascut la Targu Jiu in 1930, pe 13 aprilie. Cariera: Tatal era inginer de drumuri si poduri. A fost transferat la Timisoara si toata familia s-a mutat acolo. A terminat liceul in acest oras si a intrat la facultate in Bucuresti. Dar nu la una ci la trei facultati. S-a inscris in Marina in acel an dar a renuntat si a lucrat ca muncitor, dupa ce tatal sau a fost arestat. Pana la urma a devenit inginer: a absolvit Facultatea de Mecanicã din Bucureºti, in 1952. A practicat aceasta profesie pana in 1965. Read more: biografii.famouswhy.ro/sergiu_nicolaescu/#ixzz1QS6gBC3Q Intrebare pentru silver: cum putea fi repartizat un ofiter de marina la tancuri? la care scoala a fost sergiu coleg cu basescu cel batrin si ticalos? anticomunistilor ... daca ar fi sa vorbim despre tradare, cel care ar trebui cercetat e base al vostru in legatura cu deciziile luate in cele 2 mandate. in locul USL as propune infiintarea unei comisii parlamentare care sa ceceteze unele dintre deciziile lui voda care sunt clar impotriva intereselor Romaniei. Raporteaza abuz de limbaj
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Iunie 2011, ora 16:13
De la: 9am049573, la data 2011-06-26 18:05:11De la: 9am104796, la data 2011-06-25 19:49:47 Poate ne spui dumneata ce unitati militarizate erau localizate in zona bacaului .ca pe acolo a facut prichindelul ajuns presedinte scoala primara / citeste atent biografia rechinului si te dumiresti/ pai, intors din prizonierat cu brigada T.Vladimirescu , ce era sa faca bietu' om ? s-a apucat si el de "facut curatenie" printre chiaburii , burghejii si elementele subversive din acel timp , la ca si fiu-sau ,azi ! ce naste din pisica soareci maninca si in asta sta si explicatia cum de a fos tprimit totusi la Inst. de marina, desi avea acel defect la ochi ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 27 Iunie 2011, ora 16:42
De la: Black_Friday, la data 2011-06-24 13:11:05 Continua, ba frustrato, cu aceleasi tampenii! Ba haznalisto, mai scormone adanc, poate gasesti si vreo samanta ceva p'acolo, io te cred ca dupa voiajele "de afaceri" ti'o fi si foame, paricopitato! Asa o sa ai si vitamine in tine, ba handikkapato, stii...ajuta la neuronul tau cam blond si teribil de insingurat ! Ba, ce slugi mai are si basecsu, numa' kkretine si maneliste gureshe!!! De fapt la asa stapan asa muhaiele... "NIHIL SINE DEO!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 27 Iunie 2011, ora 16:48
De la: 9am049573, la data 2011-06-23 22:13:28silver, Poftim, sub15'a credeti ca e anticomunista? Ha-ha-ha, ca sa ai o anumita pozitie -pro sau contra ceva- tb sa ai si creier, or blonda_Forumului are -dupa oribilitatile gramaticale postate- doar "creer"!! Deci, ce pozitie sa aiba mam'zela, alta decat in genunchi si cu gura cascata [la base...idolul blondelor ot_Plescoi] "NIHIL SINE DEO!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Iunie 2011, ora 18:08
De la: vasile_vali, la data 2011-06-27 16:48:19De la: 9am049573, la data 2011-06-23 22:13:28silver, MAI KKAT TUCIURIU PLIN DE TRANJI,ESTI ASA DE PLIN DE GRAMATICA INCAT HABAR NU AI SA SCRII ROMANESTE,DAR CE'TI MAI TREBUIE TIE SA STII A SCRIE,DOAR ESTI PLIN DE ANALIZE ,NU GRAMATICALE CI PT. BOLI RUSINOASE......TI SA SUIT SCULAMENTUL LA CAP SI INCEPI SA TURBEZI MAI JIGARAIE. NEGRII PE CARE'I TOT POSTEZI SUNT DIN SATRA TA ? TI'AI SCHIMBAT CONSILIERII ? NU MAI SUNT: STOLOJAN,ANTONESCU,TARICEANU .....NU MAI AI ACCES LA TV ? ACUM CU CE TE MAI OCUPI TOT CU GROAPA DE GUNOI ? VEZI POATE IAR SPUI CA ESTI PRIMAR DE GALATI,SI FOST OFITEL DE ARTILIERIE,SI CA AI MUNCIT 20 DE ANI CA OTELAR,SI CA REVOLUTIA ROMANA A STAT IN INTELEPCIUNEA TA,SI CA TU AI FORMAT PRIMUL GUVERN AL ROMANIEI IN'89,......SUNT CURIOS DE DATA ASTA CE O SA MAI BAGI ? CE MAI VISEZI TU ACOLO IN COCINA TA ,SA GASESTI FIER VECHI ( CA SA AI DE ADIO MAMA) SAU AI GANDURI EROTICE CU MANUIELA ? SA PLESNESTI BINE,ROBULE !!!
Raporteaza abuz de limbaj
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 27 Iunie 2011, ora 19:47
De la: 9am049573, la data 2011-06-27 08:44:36 "Segiu Nicolaescu: Comunistii l-au facut ofiter pe tatal lui Traian Basescu Regizorul Sergiu Nicolaescu dezvaluie ca a fost coleg la Scoala de Ofiteri de Marina cu tatal presedintelui Traian Basescu, Dumitru, care a reusit sa fie inscris la aceste cursuri cu ajutorul Partidului Comunist care ii baga pe baza de dosar la Scoala de Ofiteri pe unii muncitori. "In 1948 eram la scoala de Ofiteri de Marina ... Faceam instructii si politica. Acolo am fost coleg cu mai multi, printre care generalul Victor Stanculescu, generalul Vasile Milea si tatal lui Basescu", a povestit regizorul pentru Inpolitics. Sergiu Nicolaescu sustine ca tatal lui Traian Basescu a facut parte din clasa munctioare, dar cu ajutorul Partidului Comunist a ajuns ofiter. "Eu intrasem cu media 10 si eram primul pe lista...Erau unii cu care faceam cursuri noi, dupa-amiaza si seara. Facusera cateva clase si au iesit ofiteri. Partidul a vrut sa bage cat mai multi muncitori. Erau si elevi foarte buni, dar au bagat multa muncitorime. Tatal lui Basescu era unul dintre ei. Din cauza lor am fost numiti promotia rosie", si-a amintit Sergiu Nicolescu. Cel care a jucat rolul comisarului Moldovean sustine ca din cauza acestor muncitori pe care practic Partidul Comunist i-a facut ofiteri, intreaga generatie a avut de suferit. "La acea vreme ni se spunea ca suntem promotia rosie", a explicat fostul parlamentar. Tatal presedintelui, Dumitru Basescu, a terminat Scoala de Ofiteri, in 1949 si a fost detasat la Basarabi unde a facut parte din Regimentul 18 de Tancuri. Acolo, timp de aproximativ trei ani, mai exact intre 1953 si 1956, Basescu senior s-a aflat in subordinea directa a fostului sau coleg de la Scoala de Ofiteri, Vasile Milea, cel care ulterior a ajuns ministru al Apararii si care s-a sinucis in decembrie 1989. Insa mai multe informatii nu se cunosc despre tatal lui Traian Basescu. " Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Postat pe: 27 Iunie 2011, ora 19:50
De la: gabigabi, la data 2011-06-27 16:13:47De la: 9am049573, la data 2011-06-26 18:05:11De la: 9am104796, la data 2011-06-25 19:49:47 Poate ne spui dumneata ce unitati militarizate erau localizate in zona bacaului .ca pe acolo a facut prichindelul ajuns presedinte scoala primara / citeste atent biografia rechinului si te dumiresti/ Ai baut apa dupa zdreanta aia cu sobolanul? Adu si dovezi ca tatal lui Basescu a fost pe front si a venit cu divizia T. Vladimirescu! Sau te referi la tatal lui Petre Neulander? Pe asta cauta-l la voi in partid, ca e mare liberal! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Iunie 2011, ora 19:53
De la: vasile_vali, la data 2011-06-27 16:42:47De la: Black_Friday, la data 2011-06-24 13:11:05 Sconcsule, imi place ca esti sincer! Eu nu am pomenit numele tau, dar tu te-ai simtit cu roiul de muste pe chelie. Daca si tie iti pute, ma intreb cum te-or tolera vecinii de trib? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Iunie 2011, ora 20:52
silver,
nu fara motiv ti-am spus ca ai imprastiat balele pe acest topic in 2009 tu vii cu citate din Inpolitics care au facut tot felul de materiale pro pdl si pro base pe bani buni? ti-am mai spus: daca faci propaganda asta pro pdl si pro javra pe bani meriti felicitat dar daca o faci doar din convingere esti un marer, mare, mare ... naiv. iti dau si eu un citat din wikipedia Biografie Vasile Milea s-a nãscut la data de 1 ianuarie 1927, în comuna Lerești (județul Argeș). Dupã terminarea studiilor secundare la Liceul Comercial "Mihai I", a lucrat o perioadã ca învãțãtor suplinitor. În anul 1946, a fost vice-președinte al Organizației de tineret a PNȚ din comuna Lerești (județul Muscel). [1] A absolvit Școala Militarã de Ofițeri de Infanterie (1947-1949), cu calificativul "bine" și Facultatea de Tancuri, Blindate și Mecanizate din cadrul Academiei Militare Generale din București, ca șef de promoție (1950-1952). Ulterior a urmat și un curs postacademic superior (octombrie 1963 - septembrie 1964). Dupã absolvirea Școlii de ofițeri, a fost înaintat la gradul de sublocotenent (mai 1949) și apoi la cel de locotenent (decembrie 1949), fiind numit în funcția de comandant de pluton, companie și batalion în Brigada 9 Tancuri (1949-1950). Timp de doi ani urmeazã cursurile Academiei Militare, dupã care este avansat la gradele de locotenent major (iunie 1952) și cãpitan (decembrie 1952) și numit ca locțiitor pentru blindate, tancuri și mecanizate al comandantului Corpului 38 Armatã (în septembrie 1952). Ofițerul Vasile Milea are o ascensiune rapidã în cadrul Armatei, fiind numit pe rând în funcțiile de: șef al Secției Pregãtire de Luptã la Regiunea 2 Militarã (1953), comandant al Regimentului 18 Tancuri și Autotunuri (1953-1956), șef de stat major (1956-1957) și comandant al Diviziei 9 Mecanizate "Mãrãșești" (1957-1958), apoi locțiitor al șefului Secției Pregãtire de Luptã a Regiunii 2 Militare (februarie 1958 - octombrie 1959). În aceastã perioadã, este înaintat pe rând la gradele de maior (august 1954) și locotenent colonel (noiembrie 1956). Cum a fost nicolaescu coleg cu milea si cu basescu la scoala de Ofiteri de Marina? In acelasi an, 1948, nicolaescu a plecat de la scoala deoarece tatal lui a fost arestat de securitate. De unde stia nicolaescu ca basescu senior a fost subordonatului lui milea in perioada 1953-1956 taman la Regimentul 18?
|
|
Postat pe: 27 Iunie 2011, ora 21:01
De la: Black_Friday, la data 2011-06-27 19:53:27De la: vasile_vali, la data 2011-06-27 16:42:47De la: Black_Friday, la data 2011-06-24 13:11:05 PARFUMUL DE SCONCS,E BOIERIE PE LANGA CE EMANA ACEST NESPALAT RROM,E VAI DE STEAUA LUI DE SOBOLAN IN PUTREFACTIE,PLIN DA VIERMI CARE'I COLCAIE PESTE TOT......NASPA RAU DE TOT,ASTA NICI CU TOATA APA DUNARII NU DUCE JEGUL DE PE EL ! SA PLESNESTI BINE TIGANE !
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 27 Iunie 2011, ora 21:04
cit de coerent a fost base azi in parlament:
"Am considerat importante reglementãrile legate de lupta împotriva corupþiei. Cu privire la mãrirea duratei reþinerii de la 24 la 48 de ore, vã pot spune din cele observate: când s-a pus problema anchetãrii sau reþinerii unor grupuri mai mari, judecãtorii au fost nevoiþi sã judece noapte la ora 2 sau 3. Judecãtorii sã nu judece sub presiunea celor 24 de ore" peste 3 minute: "România nu poate deveni un stat poliþienesc" peste inca un minut: "Deja s-a ajuns ca arestãrile pe 29-60 de zile sã fie o practicã, iar dupã ce constatã cã omul trebuie pus în libertate, niciun procuror nu rãspunde". Atit timp cit un singur om este retinut 24 de ore si procesul penal se termina fara o condamnare sua mai rau cu NUP caesta nu este justitie. Cind o sa invatam ca cel mai scump lucru este libertatea? Nu poate veni un ordinar care a "observat" ceva cind nu se uita pe Taraf sau Animal Planet sau care a facut ca un politist ce a amendat-o pe fiica ce mare sa fie mutat disciplinar, sa propuna el masuri penale pentru slugile sale din ministerul public. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Iunie 2011, ora 21:32
De la: 9am049573, la data 2011-06-27 20:52:29silver, Bai baiete, tie cred ca iti trebuie ochelari, sau... Pai ce spune Nicolaescu apare cu ghilimele, ce spune reporterul e fara ghilimele! Bine, deci Inpolitics nu e bun! Wikipedia din care citezi tu este o sursa mai credibila? Uite ce se intampla, eu nu fac reclama nimanui aici, dar am ce am impotriva javrelor rosii din psd si pnl! Dar tu in folosul cui umbli cu zvonuri si dezinformari pe aici? O faci pe bani sau doar esti un si mai mare, mare, mare,...prost?
|
|
Postat pe: 27 Iunie 2011, ora 21:54
"zvonuri",
inseamna ca ai auzit si tu de smardoiala, nu numai mircea badea. faptul ca te dai zilnic peste cap pentru o lichea securista cu tata securist (aici seamna cu geoana!) nu se justifica prin ce ai tu cu psd si pnl. nu cred ca ti-ai dori in familie un caracter ca al lui basescu ... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Iunie 2011, ora 21:56
De la: 9am049573, la data 2011-06-27 20:52:29silver, CINE IMPRASTIE BALE MAI SCONCSULE ? MAI SOBOLANN NECASTRAT,TU POSTEZI VRUTE SI NEVRUTE SUB PRETEXTUL 'ADEVARULUI' SI TOT TU TE GASESTI SA VORBESTI ? HAI SICTIR SOBOLAN IMPUTIT !!!!!!!!!!!
|
|
Postat pe: 27 Iunie 2011, ora 22:52
De la: 9am049573, la data 2011-06-27 21:54:23"zvonuri", Ai probe pentru ceea ce spui? Daca era asa existau articole pe net, postari ale unor persoane care l-au cunoscut, ca doar nu a trait in Sahara sau in Antarctica, dar nu exista! Tu esti singurul care o sustine si vrei ca eu sa te cred? Pai cine oi fi tu? Si daca tu crezi ca ma dau peste cap ca sa il apar pe Basescu, atunci si eu imi pun intrebarea: cine esti tu si de ce insisti cu niste chestii pe care nu le mai spune nimeni altcineva? Care este interesul tau? Vrei sa demonstrezi ceea ce sustii de atata timp, ca 5,7 milioane de oameni care l-au votat sunt prosti, iar tu esti destept? Pai cat de destept ai fi fost daca iesea Geoana presedinte, dupa ce s-a dovedit ce relatii avea cu SOV si cine este SOV? Erai tare destept daca faceai jocul unui interlop! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Iunie 2011, ora 08:40
De la: Black_Friday, la data 2011-06-27 19:50:59De la: gabigabi, la data 2011-06-27 16:13:47De la: 9am049573, la data 2011-06-26 18:05:11De la: 9am104796, la data 2011-06-25 19:49:47 Poate ne spui dumneata ce unitati militarizate erau localizate in zona bacaului .ca pe acolo a facut prichindelul ajuns presedinte scoala primara / citeste atent biografia rechinului si te dumiresti/ nu, scumpule, am citit si eu in documentele postate pe forum, asa cum ai citit si tu ! daca acele documente erau sau nu corecte, eu chiar nu am cum sa stiu dar, ASA CUM TU IEI DE BUN TOT CE SCRIU ZIARELE PROBASISTE, eu de ce nu le-as lua de bune pe celelalte ? oricum, devreme ce Nicolaescu era in Sc. de marina,spunind ca a fost coleg cu tatal basescului , atunci NU AVEA CUM SA FIE LA TANCURI asa cum ai spus tu , deci ceva nu se-nvirteste rotund in povestea asta ....si, lasa-ma cu ce spune el...acum, dupa 21 ani , nu ti-e clar ce rol important a jucat in Revolutie si ca inseamna ca a fost omul pucistilor si a partii de Securitate ce-a pus la cale lovitura de stat ? asa ca, ce spune el e pus sub un mare semn de intrebare ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Iunie 2011, ora 09:16
De la: Black_Friday, la data 2011-06-27 22:52:19De la: 9am049573, la data 2011-06-27 21:54:23"zvonuri", omule, mai zic o data : niciunul dintre noi NU stie Adevarul -Adevarat ,caci, nu ? nu lucram la Securitate ....sau voi DA, devreme ce le dati ca sigure informatiile voastre ? ! dar, mai uita-te un pic la filiera expusa chiar de tine : Nicolaescu- Milea- Stanculescu - Basescu senior -Basescu junior .....primii trei sunt implicati pina peste cap in evenimentele singeroase din dec. 89 ....unde era in ast' timp , tov. traian Basescu , in guvernul lui Dascalescu, cumva ? a patit tov. ceva in urma evenimentelor ? NU, nici gind , ca doar era fiul fostului lor coleg de scoala si avea protectie inalta ! si cine l-a primit cu bratele deschise pe traienel , ca pe un fiu al bravului luptator impotriva burghejilor imputiti si om de incredere din Securitate ? ha ? ia zi tu : tov. ILIESCU, beneficiarul evenimentelor puse la cale de Stanculescu, Nicolaescu & com , nu-i asa ? si te mai miri cumva de ce-l sprijina Securitatea si el a intarit structurile ei ? pai, sa nu te mai miri, ca asta-i raspunsul !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Iunie 2011, ora 14:20
De la: gabigabi, la data 2011-06-28 09:16:59De la: Black_Friday, la data 2011-06-27 22:52:19De la: 9am049573, la data 2011-06-27 21:54:23"zvonuri", Mergand pe firul logicii tale, se adevereste ca Crin este Porumbelul ciripitor la Securitate, cel care turna despre parintii copiilor carora le era profesor, deoarece acum este aliat cu Iliescu si cu Felix Motanul Rosu si despre el Ilici a avut intotdeauna cuvinte de lauda, ca este un om de stanga! Trebuie sa recunosc ca este un rationament beton! Iti multumesc pentru ca mi-ai argumentat ceea ce multi spuneau dar nu aveam dovezi!
|
|
Fosta membra 9am.ro 459 mesaje Membru din: 10/12/2010 |
Postat pe: 28 Iunie 2011, ora 15:58
De la: 9am049573, la data 2011-06-26 18:06:57ceva ode pentru ordinara fiinta? Sa-l pupati drept in...........ca prea nu aveti loc de el handicapatilor!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Iunie 2011, ora 16:25
De la: Black_Friday, la data 2011-06-28 14:20:51De la: gabigabi, la data 2011-06-28 09:16:59De la: Black_Friday, la data 2011-06-27 22:52:19De la: 9am049573, la data 2011-06-27 21:54:23"zvonuri", da' stii sa le ametesti, nu gluma , bravo ! n-am nicio treaba cu Felix, el fiindu-i coleg bun lu' traianel ....amindoi securisti, turnatori si beneficiari ai evenimentelor din decembrie 89 ! niciunul n-a avut nimic de pierdut atunci ba, dimpotriva : bogati si sefi de partide care s-au sprijinit la momentul lui 2004 ! daca Voiculescu nu-l ajuta sa faca o majoritate parlamentara, altfel ar fi fost piesa asta de teatru la care asistam de 6,6 ani !cit despre " porumbel" NU STIU CINE E.....Basescu a spus asta si presa voastra a preluat-o ca pe o informatie sigura, devreme ce provine de la un TOVARAS INFORMAT si repeta ca papagalul ca e C.Antonescu ....CNSAS NU spune asta....deci, regret :unde-i DOVADA, ca de intoxicari ne-am saturat ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Iunie 2011, ora 16:30
De la: Balboaca, la data 2011-06-28 15:58:01De la: 9am049573, la data 2011-06-26 18:06:57ceva ode pentru ordinara fiinta? nici macar ai lui nu mai au loc de el , ca s-antins ca o placinta tiganeasca peste toata tara ,peste toate institutiile ei , sufocind-o ! de altfel, chiar cu acest cuvint i-a iesit porumbelul din gura , in parlament, recomandind politicienilor s-o lase sa respira ca se sufoca ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Iunie 2011, ora 16:59
De la: gabigabi, la data 2011-06-28 16:25:50De la: Black_Friday, la data 2011-06-28 14:20:51De la: gabigabi, la data 2011-06-28 09:16:59De la: Black_Friday, la data 2011-06-27 22:52:19De la: 9am049573, la data 2011-06-27 21:54:23"zvonuri", ESTI JALNICA BABUSCA,TU VREI DOVEZI PENTRU PORUMBEL ? DAR CE DOVEZI AI ADUS TU MACAR O SINGURA DATA IN SPRIJINUL ABERATIILOR TALE ? E PE STILU HOTU STRIGA HOTU....SI DE UNDE MAI SCOATETI NAZBATIILE ASTEA ???
|
|
Postat pe: 28 Iunie 2011, ora 17:02
De la: gabigabi, la data 2011-06-28 16:30:26De la: Balboaca, la data 2011-06-28 15:58:01De la: 9am049573, la data 2011-06-26 18:06:57ceva ode pentru ordinara fiinta? SI NU MAI AVETI VOI LOC DE MANEVRE DIN CAUZA LUI ? DE ASTA SUNTETI ASA OFTICATI ?
|
|
Postat pe: 28 Iunie 2011, ora 20:04
De la: gabigabi, la data 2011-06-28 09:16:59De la: Black_Friday, la data 2011-06-27 22:52:19De la: 9am049573, la data 2011-06-27 21:54:23"zvonuri", Stai putin! Nimeni nu stie adevarul, dar pina acum voi bagati mana in foc ca tatal lui Base a fost securist! Iar eu daca nu am alte argumente decat cele spuse de Nicolaescu, inseamna ca voi aveti dreptate! Pai cum vine treaba asta? Adica, eu pot sa spun despre tine ca esti criminala de copii, ca ai vreo trei in frigider acasa, iar daca tu nu dovedesti ca in viata ta nu ai mancat niciun copil, inseamna ca esti criminala? Bravos, madam Gabi, asta este democratia aia dupa care plingi tu? Omul cu sobolanul stramba din nas ca i-am postat dintr-un articol de pe Inpolitics, tu acuma strambi din nas ca nu iti convine Sergiu Nicolaescu! Dar cine trebuie sa iti spuna tie ceva ca sa te faca sa crezi? Crin Antonescu? Ma lasi?
|
|
Postat pe: 28 Iunie 2011, ora 22:22
De la: Balboaca, la data 2011-06-28 15:58:01De la: 9am049573, la data 2011-06-26 18:06:57ceva ode pentru ordinara fiinta? interesant ca vorbesti despre persoanele cu dizabilitati, nu sunt cumva aia carora boc le-a taiat 15% din indemnizatii si le-a ras indemnizatiile de insotitor pentru anumite grade de handicap? (in aplauzele unui domn silviu din arad si a unor pensionari inventati) da, da e vorba de acei amariti pe care i-au pbligat sa mearga cu totii in turma in resedintele de judet pentru a fi reevaluati. conform pricipiului suveran din pdl "toti sunt hoti si nesimtiti , sa-si probeze nevinovatia". In urma reeevaluarilor au fost depistate cc 4000 cu grade mai mici de handicap sau cu afectiuni inventate dintr-un numar de peste 800.000 de persoane. Aici sunt furaciunile si nu in ministerul coanei udrea! Sau sa mai amintim despre cum a taiat din indemnizatiile asistentilor maternali ceea ce a facut ca numarul copiilor din orfelinate sa creasca din nou? In aceasta epoca portocalie nu-ti permiti luxul nici sa fii bolnav de cancer, sa mori fara dureri. Reforma laudata de javra face ca un astfel de bolnav sa fie nevoit sa mearga la spital pentru a-si lua medicamentele. Sper ca cei 5, 7 miloane de votanti ai lui base se simt in al noulea cer cind vad rezultate reformei din sanatate. Parca asa spunea javra: "O frauda imensa in sanatate"! Uite asa am devenit o tara cu un grobian presedinte, in care nu era nevoie de autostrazi, in care nu ai voie sa mori in liniste, in care trebuie mai nou sa ne dovedim nevinovatia si in care tot felul de postaci vin sa ne spuna "sa tacem", "sa nu mai denigram", facind benevol o cenzura pentru grupul de lacuste portocalii, in timp ce fara nici o ratiune sau inchis mii de scoli si sute de spitale si copii mor cu zile in spitale. Au taiat de la gura sugarilor ca sa ne faca udrea terenuri de golf si au dat in bolnavi ca sa se laude flutur cu porcii taiati de craciun in fata ambasadorilor mususlmani! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Iunie 2011, ora 22:45
De la: Black_Friday, la data 2011-06-28 20:04:45De la: gabigabi, la data 2011-06-28 09:16:59De la: Black_Friday, la data 2011-06-27 22:52:19De la: 9am049573, la data 2011-06-27 21:54:23"zvonuri", Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 29 Iunie 2011, ora 00:18
De la: 9am049573, la data 2011-06-28 22:45:47De la: Black_Friday, la data 2011-06-28 20:04:45De la: gabigabi, la data 2011-06-28 09:16:59De la: Black_Friday, la data 2011-06-27 22:52:19De la: 9am049573, la data 2011-06-27 21:54:23"zvonuri",
|
|
Postat pe: 29 Iunie 2011, ora 07:33
De la: Black_Friday, la data 2011-06-28 20:04:45De la: gabigabi, la data 2011-06-28 09:16:59De la: Black_Friday, la data 2011-06-27 22:52:19De la: 9am049573, la data 2011-06-27 21:54:23"zvonuri", ia stai putin ,mai omule ! adica tu ignori evidenta ? ai citit macar ce-am scris in postarea pe care ai citat-o chiar tu ? ia mai citeste-o o data si gindeste-te putin la evenimente si la cum se leaga lucrurile....macar acum, dupa 21 ani sa ai un ochi mai limpede si sa vezi filiera ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

, asa ca recordul nu se opreste aici!
! Ba, ce slugi mai are si basecsu, numa' kkretine si maneliste gureshe!!! De fapt la asa stapan asa muhaiele...
dar, mai uita-te un pic la filiera expusa chiar de tine : Nicolaescu- Milea- Stanculescu - Basescu senior -Basescu junior .....primii trei sunt implicati pina peste cap in evenimentele singeroase din dec. 89 ....unde era in ast' timp , tov. traian Basescu , in guvernul lui Dascalescu, cumva ? a patit tov. ceva in urma evenimentelor ? NU, nici gind , ca doar era fiul fostului lor coleg de scoala si avea protectie inalta ! si cine l-a primit cu bratele deschise pe traienel , ca pe un fiu al bravului luptator impotriva burghejilor imputiti si om de incredere din Securitate ? ha ? ia zi tu : tov. ILIESCU, beneficiarul evenimentelor puse la cale de Stanculescu, Nicolaescu & com , nu-i asa ? si te mai miri cumva de ce-l sprijina Securitatea si el a intarit structurile ei ? pai, sa nu te mai miri, ca asta-i raspunsul !
Sa-l pupati drept in...........ca prea nu aveti loc de el handicapatilor!