Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 17:41
De la: 9am049573, la data 2011-05-08 16:22:29mesaj cenzurat Zoofilia reprezinta o anormalitate si trebuie cenzurata.
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 19:09
De la: Black_Friday, la data 2011-05-08 13:42:14De la: Dorinel, la data 2011-05-08 13:30:38Ce sa mai ...! Romania, tara unde totul este posibil, pentru ca nimic nu este interzis. Romania, tara unde clasa politica si-a batut joc 21 de ani de popor, unde “’succesurile’ care nu vor sa vorbeste cu tine” si-au castigat, “independent”, un loc in Parlamentul European, unde “vanzarile anterioare” explica averi inexplicabile, unde presedintele se afla in Opozitie de sapte ani, de unde acuza pe toata lumea pentru esecurile sale, unde premierul are nevoie urgenta de o dublare in limba romana, pentru a mai putea fi inteles de cineva, pentru ca la final, aceasta minunata clasa politica, sa vina produsul ei “cel mai de succes” si sa-i spuna ca de fapt pana “Sa traim bine!” trebuie mai intai sa traim rau. Sau foarte rau. Iar daca traim rau, trebuie sa intelegem ca e doar din vina noastra, nu si din vina lor. aici ai fost total nedrept cu Dorinel si e corect cu ce spune el....mai putin o cestiune, pe care eu o vad altfel, dar e CORECT si bine exprimat ! ....asta asa, de fair play !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 19:11
De la: 9am049573, la data 2011-05-08 16:27:46daca spui jav... se sterge postarea oricum i-ai spune, NU gresesti prea mult !
|
Fosta membra 9am.ro 283 mesaje Membru din: 17/04/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 19:13
De la: 9am049573, la data 2011-05-08 16:27:46daca spui jav... se sterge postarea POTI SA TE ALINTI CUM VREI....... Raporteaza abuz de limbaj
Cu siguranþã ai cunoscut cel puþin o datã în viaþã liniºtea interioarã pe care o produce iertarea. Atunci când nu poþi ierta, simþi ceva greu în tine, precum o ancorã aruncatã în mijlocul mãrii care nu te lasã sã înaintezi cu barca vieþii.
|
|
Fosta membra 9am.ro 283 mesaje Membru din: 17/04/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 19:16
De la: SILVER_9AM, la data 2011-05-08 19:13:44De la: 9am049573, la data 2011-05-08 16:27:46daca spui jav... se sterge postarea SI POTI SA'TI ALINTI SI LAUDATORII.......... Raporteaza abuz de limbaj
Cu siguranþã ai cunoscut cel puþin o datã în viaþã liniºtea interioarã pe care o produce iertarea. Atunci când nu poþi ierta, simþi ceva greu în tine, precum o ancorã aruncatã în mijlocul mãrii care nu te lasã sã înaintezi cu barca vieþii.
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 22:45
De la: Black_Friday, la data 2011-05-08 13:42:14De la: Dorinel, la data 2011-05-08 13:30:38Ce sa mai ...! Romania, tara unde totul este posibil, pentru ca nimic nu este interzis. Romania, tara unde clasa politica si-a batut joc 21 de ani de popor, unde “’succesurile’ care nu vor sa vorbeste cu tine” si-au castigat, “independent”, un loc in Parlamentul European, unde “vanzarile anterioare” explica averi inexplicabile, unde presedintele se afla in Opozitie de sapte ani, de unde acuza pe toata lumea pentru esecurile sale, unde premierul are nevoie urgenta de o dublare in limba romana, pentru a mai putea fi inteles de cineva, pentru ca la final, aceasta minunata clasa politica, sa vina produsul ei “cel mai de succes” si sa-i spuna ca de fapt pana “Sa traim bine!” trebuie mai intai sa traim rau. Sau foarte rau. Iar daca traim rau, trebuie sa intelegem ca e doar din vina noastra, nu si din vina lor.
|
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 23:02
De la: Dorinel, la data 2011-05-08 13:30:38Ce sa mai ...! Romania, tara unde totul este posibil, pentru ca nimic nu este interzis. Romania, tara unde clasa politica si-a batut joc 21 de ani de popor, unde “’succesurile’ care nu vor sa vorbeste cu tine” si-au castigat, “independent”, un loc in Parlamentul European, unde “vanzarile anterioare” explica averi inexplicabile, unde presedintele se afla in Opozitie de sapte ani, de unde acuza pe toata lumea pentru esecurile sale, unde premierul are nevoie urgenta de o dublare in limba romana, pentru a mai putea fi inteles de cineva, pentru ca la final, aceasta minunata clasa politica, sa vina produsul ei “cel mai de succes” si sa-i spuna ca de fapt pana “Sa traim bine!” trebuie mai intai sa traim rau. Sau foarte rau. Iar daca traim rau, trebuie sa intelegem ca e doar din vina noastra, nu si din vina lor. Bine ai revenit, Dorinele! Fara a te contrazice cu ceea ce ai scris, vreau doar sa adaug: niciun alt partid nu a venit la putere cu atatea promisiuni desantate precum pd-ul! Ca fiecare a avut plusuri si minusuri, asta istoria va judeca, atunci cand va analiza "la rece", dupa rezultate. Insa parrrtidu' unic al basecsului a depasit orice urma a bunului-simt: de la atribuirea de contracte publice DOAR clientelei sale si pana la "sponzorizarea" doar a primariilor oranj prin proiecte de 2 lei la pret de milioane...Criza pentru pedelachei nu s'a simtit, a fost chiar o mana cereasca pentru botis'i, woodre si alti blejnari, veniti -nu'i asa?- la putere sub stindardul anticoruptiei!!! Si pentru ca n'au avut idei/oameni pentru a guverna -fie si pe timp de Criza- au bolmojit niste imprumuturi FMI-iste si in spatele lor au facut "reforme", adica niste aiureli costisitoare, dar doar pe spinarea prostimii! Si pentru ca toate tb sa poarte'un nume li s'a spus basecsu...cel mai slab ministru [dupa rezultate], cel mai "mihailean" primar si cel mai zoios presedinte postdecembrist! "NIHIL SINE DEO!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 23:12
De la: vasile_vali, la data 2011-05-08 23:02:29De la: Dorinel, la data 2011-05-08 13:30:38Ce sa mai ...! Romania, tara unde totul este posibil, pentru ca nimic nu este interzis. Romania, tara unde clasa politica si-a batut joc 21 de ani de popor, unde “’succesurile’ care nu vor sa vorbeste cu tine” si-au castigat, “independent”, un loc in Parlamentul European, unde “vanzarile anterioare” explica averi inexplicabile, unde presedintele se afla in Opozitie de sapte ani, de unde acuza pe toata lumea pentru esecurile sale, unde premierul are nevoie urgenta de o dublare in limba romana, pentru a mai putea fi inteles de cineva, pentru ca la final, aceasta minunata clasa politica, sa vina produsul ei “cel mai de succes” si sa-i spuna ca de fapt pana “Sa traim bine!” trebuie mai intai sa traim rau. Sau foarte rau. Iar daca traim rau, trebuie sa intelegem ca e doar din vina noastra, nu si din vina lor. Zi sa mori tu Ciordiles! Ca cand era peneleaua la guvernare era altfel? Pardon, pnl impartea atunci ciolanul cu psd, ca o cotarla jigarita nu avea cum sa reziste fara protectia dulaului! Bine v-a facut Basescu, ca v-a rupt boturile de javre nesatule si v-a lasat cu ochii in soare sa salivati!
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
|
|
|
Postat pe: 9 Mai 2011, ora 00:31
De la: Black_Friday, la data 2011-05-08 23:12:57De la: vasile_vali, la data 2011-05-08 23:02:29De la: Dorinel, la data 2011-05-08 13:30:38Ce sa mai ...! Romania, tara unde totul este posibil, pentru ca nimic nu este interzis. Romania, tara unde clasa politica si-a batut joc 21 de ani de popor, unde “’succesurile’ care nu vor sa vorbeste cu tine” si-au castigat, “independent”, un loc in Parlamentul European, unde “vanzarile anterioare” explica averi inexplicabile, unde presedintele se afla in Opozitie de sapte ani, de unde acuza pe toata lumea pentru esecurile sale, unde premierul are nevoie urgenta de o dublare in limba romana, pentru a mai putea fi inteles de cineva, pentru ca la final, aceasta minunata clasa politica, sa vina produsul ei “cel mai de succes” si sa-i spuna ca de fapt pana “Sa traim bine!” trebuie mai intai sa traim rau. Sau foarte rau. Iar daca traim rau, trebuie sa intelegem ca e doar din vina noastra, nu si din vina lor.
|
Postat pe: 9 Mai 2011, ora 08:57
De la: Black_Friday, la data 2011-05-08 23:12:57De la: vasile_vali, la data 2011-05-08 23:02:29De la: Dorinel, la data 2011-05-08 13:30:38Ce sa mai ...! Romania, tara unde totul este posibil, pentru ca nimic nu este interzis. Romania, tara unde clasa politica si-a batut joc 21 de ani de popor, unde “’succesurile’ care nu vor sa vorbeste cu tine” si-au castigat, “independent”, un loc in Parlamentul European, unde “vanzarile anterioare” explica averi inexplicabile, unde presedintele se afla in Opozitie de sapte ani, de unde acuza pe toata lumea pentru esecurile sale, unde premierul are nevoie urgenta de o dublare in limba romana, pentru a mai putea fi inteles de cineva, pentru ca la final, aceasta minunata clasa politica, sa vina produsul ei “cel mai de succes” si sa-i spuna ca de fapt pana “Sa traim bine!” trebuie mai intai sa traim rau. Sau foarte rau. Iar daca traim rau, trebuie sa intelegem ca e doar din vina noastra, nu si din vina lor. pai vezi ca nu esti atent la ce scriem noi ? si Vanea si Vasile si eu, spunem acelasi lucru : da, au gresit si unii si altii, fiecare pe grade Diferite , insa si intr-o zi li se va cere socoteala ; Problema este ca Base si PD au avut ca PROGRAM de Guvernare stirpirea coruptiei....blablabla ....cu asta au cistigat alegerile, cu aceasta MINCIUNA GOGONATA dovedita astazi CRIMINALA ,caci asta au facut : au transformat Ro intr-un stat mafiot ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Mai 2011, ora 09:05
De la: gabigabi, la data 2011-05-09 08:57:03De la: Black_Friday, la data 2011-05-08 23:12:57De la: vasile_vali, la data 2011-05-08 23:02:29De la: Dorinel, la data 2011-05-08 13:30:38Ce sa mai ...! Romania, tara unde totul este posibil, pentru ca nimic nu este interzis. Romania, tara unde clasa politica si-a batut joc 21 de ani de popor, unde “’succesurile’ care nu vor sa vorbeste cu tine” si-au castigat, “independent”, un loc in Parlamentul European, unde “vanzarile anterioare” explica averi inexplicabile, unde presedintele se afla in Opozitie de sapte ani, de unde acuza pe toata lumea pentru esecurile sale, unde premierul are nevoie urgenta de o dublare in limba romana, pentru a mai putea fi inteles de cineva, pentru ca la final, aceasta minunata clasa politica, sa vina produsul ei “cel mai de succes” si sa-i spuna ca de fapt pana “Sa traim bine!” trebuie mai intai sa traim rau. Sau foarte rau. Iar daca traim rau, trebuie sa intelegem ca e doar din vina noastra, nu si din vina lor. PAI CA SA TE LAMURESTI SINGURA,SINGUREA,IA VEZI TU CATI CORUPTI DE NIVEL INALT AU FOST DATI PE MANA ORGANELOR ABILITATE INAINTE DE A FI PRESEDINTE BASESCU,SI CATI SUNT ACUM........DUPA AIA VB. CU OBIECTIVITATE DESPRE LUPTA CU CORUPTIA........ Raporteaza abuz de limbaj
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 9 Mai 2011, ora 09:20
omule, dialogul nostru e unul al surzilor si asta ptr. ca fiecare o tine p'a lui ! CAMARILA PDL.ista se infrupta bine mersi din bugetul asta amarit si NU intreaba nimeni de nimic ! vrei un ex. ? simplu : BOTIS ! ce-a zis Boc atunci cind a fost dat in vileag don ministru ? aaa, ca STIA DEMULT, dar e baiat bun si el il sustine, cu tot partidu' dimpreuna ! deci , cum sta treaba ?
|
Postat pe: 9 Mai 2011, ora 11:14
De la: gabigabi, la data 2011-05-09 09:20:14omule, dialogul nostru e unul al surzilor si asta ptr. ca fiecare o tine p'a lui ! CAMARILA PDL.ista se infrupta bine mersi din bugetul asta amarit si NU intreaba nimeni de nimic ! vrei un ex. ? simplu : BOTIS ! ce-a zis Boc atunci cind a fost dat in vileag don ministru ? aaa, ca STIA DEMULT, dar e baiat bun si el il sustine, cu tot partidu' dimpreuna ! deci , cum sta treaba ? FEMEIE,AI DREPTATE ! ASTFEL DE LUCRURI REPROBABILE NU AR TREBUI SA SE INTAMPLE ! NICI CELE 4 MILIARDE DE EURO DIN BNR NU AR FI TREBUIT SA SE DUCA PE APA SAMBETEI LA SFARSITUL MANDATU'LUI LUI TARICEANU SI MAI ALES CA ERAU SEMNE EVIDENTE CA V-A VENI O CRIZA, DOAR PT. NISTE VOTURI,ESTI DE ACORD ? FII OBIECTIVA SI IMPARTIALA DACA VREI SA VEZI FENOMENUL IN ANSAMBLUL LUI ! Raporteaza abuz de limbaj
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 9 Mai 2011, ora 11:24
ce faci, o luam de la-nceput cu CE A FOST inainte de a ajunge INCORUPTIBILII portocalii la putere ? voi va bateti cu caramida-n piept de cit de Cinstiti si Onorabili sunteti voi ! Dovediti-o, incepind cu Coruptia voastra !
P.S. dar, apare o intrebare logica : de ce NU e arestat Tariceanu DACA a comis o Ilegalitate ? de ce ? iar e simplu : ptr. ca N-a comis niciuna, d'aia ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Mai 2011, ora 11:39
De la: gabigabi, la data 2011-05-09 11:24:20ce faci, o luam de la-nceput cu CE A FOST inainte de a ajunge INCORUPTIBILII portocalii la putere ? voi va bateti cu caramida-n piept de cit de Cinstiti si Onorabili sunteti voi ! Dovediti-o, incepind cu Coruptia voastra ! PAI A FOST PERFECT LEGAL ! PNL+ PSD,AU VOTAT IN PARLAMENT CU MAJORITATE ! MORAL SI PATRIOTIC..........ATI GASIT SI IN PDL CORUPTI ? K ! LA PUSCARIE CU EI !!! SI DREPT DOVADA UITA'TE SI TU CATI OAMENI CU PUTERE IN PDL,SUNT TRIMISI IN JUDECATA SI ARESTATI......INCLUSIV RITZI..........LA VOI DOAR ........CALTABORS ! PS. STII NE COMPORTAM CA NISTE COPII NEMULTUMITI DE JUCARIILE PRIMITE,IAR EI ( POLITICIENII DIN TOATE PARTIDELE ) ISI VAD BINE MERSI DE AFACERILE SI MAGARIILE LOR,HAI SA FIM OBIECTIVI SI REALISTI TOTODATA SI SA FACEM ABSTACTIE DE PARTIDE ........SA-I CRITICAM SI SA-I PUNEM LA ZID PE POLITICIENII CORUPTI,STIU CA V-A TREBUI SA IMPORTAM DUPA,DAR MACAR NU PIERDEM TIMPUL DE POMANA !
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 9 Mai 2011, ora 11:46
La vamã, în aeroportul din New York, un român prezintã o valizã micã plinã cu pastile. Vameºul: Ce sunt pastilele albe? Românul: Tratament naturist contra tusei. Vameºul: Pastilele roºii? Românul: Contra durerilor de spate. Vameºul: Pastilele verzi? Românul: Contra colicilor biliare ºi durerilor de stomac La fundul valizei poza lui Antonescu sarutandu-se cu Ponta Vameºul: ºi asta? - Contra dorului de þarã!!! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 9 Mai 2011, ora 14:02
De la: Silver9AM, la data 2011-05-09 11:46:14 cih !
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 9 Mai 2011, ora 15:02
Dragi PDListi,va felicit pentru alegerile de la Baia Mare !!!
Sincer sa fiu nu ma asteptam ca PDLul sa mai aiba un scor asa de bun ,de 13,07% , si o pozitie asa de glorioasa ca locul trei. .
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Mai 2011, ora 15:08
daca ar verifica listele s-ar putea vedea ca au votat si pdl-istii din cimitire!
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
9am243736 2704 mesaje Membru din: 19/11/2010 |
Postat pe: 9 Mai 2011, ora 15:09
De la: vaneamarin, la data 2011-05-09 15:02:11Dragi PDListi,va felicit pentru alegerile de la Baia Mare !!! in situatia asta ar face bine sa nu schimbe legea votului uninominal... pnl -ul ne-a demonstrat cum se poate intra in parlament de pe locurile 2-3 , dupa o guvernare fructuoasa... ...acum va fi mai greu, dupa indobitocirea populatiei din ultimii ani... |
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Mai 2011, ora 15:18
De la: Black_Friday, la data 2011-05-08 17:41:32De la: 9am049573, la data 2011-05-08 16:22:29mesaj cenzurat intimplator comentam articolul copiat de tine, legat de previziunile asupra pietei investitiilor straine si nu am putut remarca faptul ca ati ajuns sa va laudati cu tot mai putine lucruri si ca de atita ineptie nu ati remarcat ce adevaruri despre situatia in care a ajuns tara arata acel articol. vad ca-l imiti pe boc mai rau ca boc: va laudati cu praful de pe toba si spuneti bancuri! ati primit de la 5,7 milioane de fraieri o tara care functiona si in 2 ani ati pus-o pe butuci! nu mai vorbiti despre spitalele zonale?! sau despre agricultura? ati vazut ce s-a ales din agricultura dupa 2 ani fara subventii? beti lapte facut din praf importat din noua zeelanda!
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
Postat pe: 9 Mai 2011, ora 15:20
De la: 9am049573, la data 2011-05-09 15:08:11daca ar verifica listele s-ar putea vedea ca au votat si pdl-istii din cimitire! Probabil,altfel nu s-ar explica faptul ca inca mai au 13%...Oricum,este un mare succes al lor si merita sincere felicitari .Si cand va ganditi ca acest scor impresionant a fost obtinut fara romanii de la Paris ,lucrurile devin impresionante pana la lacrimi ... .Felicitari baieti si fetite portocalii,cu un asa scor nu va veti mai intalni voi prea curand .
|
Postat pe: 9 Mai 2011, ora 15:27
De la: vaneamarin, la data 2011-05-09 15:20:15De la: 9am049573, la data 2011-05-09 15:08:11daca ar verifica listele s-ar putea vedea ca au votat si pdl-istii din cimitire! ASTA INSEAMNA CA ARE " VANA " ,A LUAT LA BAIA MARE CAT AVEA'TI VOI CAND GUVERNATI.........
|
|
Postat pe: 9 Mai 2011, ora 15:28
De la: gabigabi, la data 2011-05-09 14:02:28De la: Silver9AM, la data 2011-05-09 11:46:14 SI DACA PUN IN LOC DE ANTONESCU SI PONTA.......ALTCEVA,CE ONOMATOPEIE AI SA MAI SCOTI ?
|
|
Postat pe: 9 Mai 2011, ora 15:33
De ce oare doar 13% pentru un partid care "reformeaza" si "modernizeaza " totul,care ne apara de moguli ,care a "implementat metode economice preluate apoi chiar de tari avansate din UE "-dupa cum ne spune Boc
-,care a pus economia pe baze sanatoase (butuci zdraveni adica) ,care are doctrina si liberala,si populara,si crestin democrata,sa-ti alegi tu de care vrei ! Si mai si sunt condusi de Zeus,cel care se hahaia si se imbratisa cu poporul ...Sa-i certe Base pe milogii astia care nu au votat cu PDLul, si sa se supere pe ei ca pe politisti cand si-au aruncat sepcile in curtea lui .... .Sa nu te mai duci pe la Baia Mare domnu' Base,sa nu te mai duci ,ca sa moara aia de ciuda ca ii neglijezi si nu mai dansezi cu ei !
|
|
Postat pe: 9 Mai 2011, ora 15:34
De la: 9am243736, la data 2011-05-09 15:09:54De la: vaneamarin, la data 2011-05-09 15:02:11Dragi PDListi,va felicit pentru alegerile de la Baia Mare !!! interesant ce spui, nu de alta, dar bas' a brevetat metoda, in 2008 cind PSD a cistigat alegerile si atitea manevre s-au facut ca pina la urma tot PD a avut 2 loc. in plus in Parlament , devenind din locul 2- 1 si majoritari cu ocazia asta si a-nceput nebunia Reformei fara forma si morala !
|
|
Postat pe: 9 Mai 2011, ora 15:37
De la: vaneamarin, la data 2011-05-09 15:33:13De ce oare doar 13% pentru un partid care "reformeaza" si "modernizeaza " totul,care ne apara de moguli ,care a "implementat metode economice preluate apoi chiar de tari avansate din UE "-dupa cum ne spune Boc INTERESANT.........DAR LA FEL DE INTERESANT E .....CUM UN PARTID DE 15% A CONDUS ROMANIA VREME DE 2 ANI ?
|
|
Postat pe: 9 Mai 2011, ora 15:39
De la: gabigabi, la data 2011-05-09 15:34:14De la: 9am243736, la data 2011-05-09 15:09:54De la: vaneamarin, la data 2011-05-09 15:02:11Dragi PDListi,va felicit pentru alegerile de la Baia Mare !!! IAR MINTI !!!!!!!!!!!!!! IA LISTA PARLAMENTARILOR ALESI,NUMAR'AI SI DUPA AIA .......AFIRMA ! PS. DAR VEZI,NU NUMARA CA GHITA...............
|
|
Postat pe: 9 Mai 2011, ora 15:39
De la: Silver9AM, la data 2011-05-09 15:28:49De la: gabigabi, la data 2011-05-09 14:02:28De la: Silver9AM, la data 2011-05-09 11:46:14 ca de ex. ? traianel si porumbita alba-n cioc , cumva ? ia sa vedem ce s-ar potrivi aici ? asta : ? NU ! astalalt ? NU ! poate asta ? immm, e exploziva, nu zic nu ! da tot asta se potriveste mai bine !
|
9am243736 2704 mesaje Membru din: 19/11/2010 |
Postat pe: 9 Mai 2011, ora 15:43
De la: gabigabi, la data 2011-05-09 15:34:14De la: 9am243736, la data 2011-05-09 15:09:54De la: vaneamarin, la data 2011-05-09 15:02:11Dragi PDListi,va felicit pentru alegerile de la Baia Mare !!! interesant ce scoti pe gurita, dar legea propusa de basescu si adoptata de pnl (sprijiniti evident de psd) are mari modificari in ea si inca o data interesant cum ai uitat ca cei mai multi penali au intrat in parlament de pe locurile 2-3, unii cu cateva zeci-sute de voturi... dar se uita usor aceste lucruri, nici macar marele premier tariceanu nu era sigur daca intra sau nu in parlament, a fost nevoie de multe interpretari ale legii pentru a fi validat el... foarte interesant, nu?! mai ales ca veneau dupa cea mai buna guvernare din ultima 100 de ani, de fapt se poate spune din toate timpurile romaniei...
|
|
|
|

Ce fericit te-ai dus tu sa desfaci sampania si ce buimac te-ai trezit de dimineata afland ca a pierdut Prostanacul! De atunci, tot buimac se pare ca ai ramas!
.
...
si merita sincere felicitari
.Si cand va ganditi ca acest scor impresionant a fost obtinut fara romanii de la Paris ,lucrurile devin impresionante pana la lacrimi ...
si sa se supere pe ei ca pe politisti cand si-au aruncat sepcile in curtea lui ....
UN PARTID DE 15% A CONDUS ROMANIA VREME DE 2 ANI ?
traianel si porumbita alba-n cioc , cumva ? ia sa vedem ce s-ar potrivi aici ? asta :
? NU ! poate asta
? immm, e exploziva, nu zic nu ! da tot