Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 283 mesaje Membru din: 17/04/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Mai 2011, ora 20:24
De la: vaneamarin, la data 2011-05-02 20:16:04De la: SILVER_9AM, la data 2011-05-02 19:56:10De la: vaneamarin, la data 2011-05-02 10:25:43De la: Black_Friday, la data 2011-04-29 18:48:09De la: gabigabi, la data 2011-04-29 18:08:31De la: Black_Friday, la data 2011-04-29 17:56:24De la: Balboaca, la data 2011-04-29 17:28:37De la: gabigabi, la data 2011-04-29 17:23:59aaaaa, am uitat ! ba stii cum face la bautura : palmuieste avocati prin parcarea de la Ciresica ! SI DUPA TOATA 'EXPLICATIA" TA EI TI'AU ADUS UN COS CU CASTRAVETI,SI LA SCHIMB TI'AU LUAT MASINA,NU ?
Cu siguranþã ai cunoscut cel puþin o datã în viaþã liniºtea interioarã pe care o produce iertarea. Atunci când nu poþi ierta, simþi ceva greu în tine, precum o ancorã aruncatã în mijlocul mãrii care nu te lasã sã înaintezi cu barca vieþii.
|
|
Fosta membra 9am.ro 283 mesaje Membru din: 17/04/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Mai 2011, ora 20:28
De la: vaneamarin, la data 2011-05-02 20:22:58De la: SILVER_9AM, la data 2011-05-02 20:06:49De la: Balboaca, la data 2011-05-02 15:18:08De la: vaneamarin, la data 2011-05-02 10:25:43Bai ragalie, tu esti om ? Tot o dati cu acel pumn, palma data acelui copil. Oare tu niciodata nu ai dat unui copil vreun sut un dos? Ei bine eu unul chiar zilele trecute m-am dus la masina si am gasit un copilas de 12-13 ani care era urcat tot pe capota autoturismului, iar cand am strigat la el sa coboare pe langa faptul ca a mai sarit o data cu fundul pe capota, a mai si injurat. Sti ce i-am facut? Ei bine i-am infipt un sut in dos de ma va tine minte toata viata, apoi l-am luat de urechi si asa atarnat m-am prezentat la usa lui mumasa.. De unde sti tu ce spunea acel handicapat? Oare presedintele nu este si el om?Nu are si el limitele lui emotionale intr-o campanie electorala plina de rahat? Al vostru lider , omul caruia ii duduie buzunarele pline cu verzisori nu economia, Crinisorul, Patriciosul si multi alti lideri PNL erau mai putin moralisti atunci? De ce au tacut? Inteleg atunci ,,cascavalul'' avea miros prea ademenitor iar ei pur si simplu nu au observat .De la: Black_Friday, la data 2011-04-29 18:48:09De la: gabigabi, la data 2011-04-29 18:08:31De la: Black_Friday, la data 2011-04-29 17:56:24De la: Balboaca, la data 2011-04-29 17:28:37De la: gabigabi, la data 2011-04-29 17:23:59aaaaa, am uitat ! ba stii cum face la bautura : palmuieste avocati prin parcarea de la Ciresica ! SCUZE PT. GRESEALA ,NU A FOST CU INTENTIE !!!!! SI DACA VRETI SA VA AMUZATI,DE CE NU MERGETI LA PARTID ? Bd. Aviatorilor Nr. 86 Sector 1, ,ACOLO AVETI SI PAIATE SI CLAUNI IAR IN PAUZA POATE VA DA SI VOUA NISTE CALTABORS......
Raporteaza abuz de limbaj
Cu siguranþã ai cunoscut cel puþin o datã în viaþã liniºtea interioarã pe care o produce iertarea. Atunci când nu poþi ierta, simþi ceva greu în tine, precum o ancorã aruncatã în mijlocul mãrii care nu te lasã sã înaintezi cu barca vieþii.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 2 Mai 2011, ora 20:30
De la: Balboaca, la data 2011-05-02 20:17:31De la: vaneamarin, la data 2011-05-02 16:40:39Asa este mai GIgi. Cu voi nu prea o poate scoate omul la capat, asa sunteti voi astia care nu ati facut multe parale la viata voastra si credeti ca toti sunt la fel ca voi. Mai V ai o varsta dar se pare ca ai trait la stana de nu cunosti faptul ca in anii 70 in Romania era o mare flctuatie de turisti italieni. Mai ti minte( sunt sigur ca nu) de tragedia de pe Herastrau cand sa scufundat un vaporas. Ei bine , eroul principal asa cum relata si presa comunista din vremea respectiva a fost un italian care a salvat atunci cateva persoane de la inec. Acel italian era chiar prietenul fetei de care aminteam ceva mai devreme.Dar ce conteaza , la stana unde tu ai trait nu ajungea imformatia. Hai pa ca am treaba!De la: Balboaca, la data 2011-05-02 16:11:28De la: gabigabi, la data 2011-05-02 15:52:40Pot sa mai dau ceva din,, casa'' ? Cunosc acest caz pentru ca am copilarit impreuna, pentru ca fratele meu era bun prieten cu acest om, pentru ca venea in casa la noi, pentru ca stiu bine totul. Sora lui avea un prieten italian si se pare ca din acest motiv nu a mai putut trece cu serviciul la flota maritima.PS. Oricum nu toti ,,crinisorii'' pot face acest Institut pentru ca in primul rand iti trebuie ,,barbatie'' pentru asta.De la: Balboaca, la data 2011-05-02 15:00:37De la: vasile_vali, la data 2011-05-01 08:43:13Din nou demonstrezi ca esti un individ mediocru in gandire. Mai ,,pui de stancuta'', nu mai vorbi daca nu cunosti si esti prost BATA! Eu unul cunosc (am cunoscut pentru ca a decedat de tanar) o persoana care a facut Institutul de Marina M.B pe timpul comunistilor, un individ tare destept, baiat de colonel MI, intr-un cuvant cu relatii la vremea respectiva(anii 70), care a terminat institutul si stiu ca acolo nu se trecea doar cu pile.Saracul baiat i-au trebuit doi ani de pregatire cu meditatori adevarati pentru a reusi la examen. Intradevar trebuia sa ai relatii, sa fi curat din punc de vedere politic(asa era atunci), adica cu ,,radacini curatae(adica o mare tampenie comunista), dar nu erau suficiente aceste ,,calitati'' daca nu erai si foarte bun in meserie. Individul(Dzeu sa-l odihneasca) nu a putut ajunge decat secund pe o nava fluviala cu toate ca era toba de carte, asa ca draga ,,mediocritate'' , nu te mai baga acolo unde excelezi in prostie...De la: Balboaca, la data 2011-04-30 14:49:56De la: vasile_vali, la data 2011-04-30 09:46:18Gitane, un ofiter de marina si in special si unul care ajunge capitan pe cea mai mare nava romaneasca, chiar daca nu crezi dar trebuie sa fie toba de carte. In primul rand matematica , fizica, etc si foarte multa geografie. Intr-un cuvant Crinuta nici macar geografia nu si-a insusit-o pentru ca ar fi avut rezultate. Acum nu cumva voi sustineti un individ mediocru(Crin) asa cum sunteti de fapt si voi astia PSDistii imbracati in straie de PNListi?Nu va mai rahatiti pe voi cu acest ,,fofezar'', chiulangiu care papa impreuna cu ,,sotul'' banii Patriciului! Oare Base este angajatul Patriciului ori ,,sotul'' Crinisoarei???De la: 9am049573, la data 2011-04-29 21:39:39am vazut la stiri ca in ultimul interviu base era la fel de suparat pe prostime... probabil pe cei portocaliu-violet care l-au votat in 2009 si care acum nu il mai ovationeaza si nu inteleg cit bine le-a facut, pentru ca sigur nu a uitat ca ceilalti 5 milioane nu i-ar incredinta un nici caine sa-l autostrada! Pleci iar la munca ? Ura,bine ca ai renuntat la pensia aia de care te declarai multumit .Bai Baltoaca,eu cred ca tu esti miliardar la cat muncesti . .PS:Somn usor pentru maine noapte, ca in noaptea asta cred ca stai sa muncesti ! Trei luminite in tot Bucurestiul pe la 4 noaptea:Guvernul,Cotroceniul si Baltoaca! Onoare muncii bai Baltoaca,onoare muncii ! .Probabil ca te va face Boc stahanovist si iti va da un stegulet...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 2 Mai 2011, ora 20:35
De la: SILVER_9AM, la data 2011-05-02 20:28:09De la: vaneamarin, la data 2011-05-02 20:22:58De la: SILVER_9AM, la data 2011-05-02 20:06:49De la: Balboaca, la data 2011-05-02 15:18:08De la: vaneamarin, la data 2011-05-02 10:25:43Bai ragalie, tu esti om ? Tot o dati cu acel pumn, palma data acelui copil. Oare tu niciodata nu ai dat unui copil vreun sut un dos? Ei bine eu unul chiar zilele trecute m-am dus la masina si am gasit un copilas de 12-13 ani care era urcat tot pe capota autoturismului, iar cand am strigat la el sa coboare pe langa faptul ca a mai sarit o data cu fundul pe capota, a mai si injurat. Sti ce i-am facut? Ei bine i-am infipt un sut in dos de ma va tine minte toata viata, apoi l-am luat de urechi si asa atarnat m-am prezentat la usa lui mumasa.. De unde sti tu ce spunea acel handicapat? Oare presedintele nu este si el om?Nu are si el limitele lui emotionale intr-o campanie electorala plina de rahat? Al vostru lider , omul caruia ii duduie buzunarele pline cu verzisori nu economia, Crinisorul, Patriciosul si multi alti lideri PNL erau mai putin moralisti atunci? De ce au tacut? Inteleg atunci ,,cascavalul'' avea miros prea ademenitor iar ei pur si simplu nu au observat .De la: Black_Friday, la data 2011-04-29 18:48:09De la: gabigabi, la data 2011-04-29 18:08:31De la: Black_Friday, la data 2011-04-29 17:56:24De la: Balboaca, la data 2011-04-29 17:28:37De la: gabigabi, la data 2011-04-29 17:23:59aaaaa, am uitat ! ba stii cum face la bautura : palmuieste avocati prin parcarea de la Ciresica ! Silvere,eu te scuz pentru greseala dar sa nu se mai repete, deoarece o sa creada Baltoaca ca o faci intentionat ! .Nu cred ca vrei sa-i ranim sentimentele lui Bolboaca, deoarece omul este simpatic in felul sau, si este pacat sa facem asta.
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 2 Mai 2011, ora 21:54
De la: Balboaca, la data 2011-05-02 15:00:37De la: vasile_vali, la data 2011-05-01 08:43:13Din nou demonstrezi ca esti un individ mediocru in gandire. Mai ,,pui de stancuta'', nu mai vorbi daca nu cunosti si esti prost BATA! Eu unul cunosc (am cunoscut pentru ca a decedat de tanar) o persoana care a facut Institutul de Marina M.B pe timpul comunistilor, un individ tare destept, baiat de colonel MI, intr-un cuvant cu relatii la vremea respectiva(anii 70), care a terminat institutul si stiu ca acolo nu se trecea doar cu pile.Saracul baiat i-au trebuit doi ani de pregatire cu meditatori adevarati pentru a reusi la examen. Intradevar trebuia sa ai relatii, sa fi curat din punc de vedere politic(asa era atunci), adica cu ,,radacini curatae(adica o mare tampenie comunista), dar nu erau suficiente aceste ,,calitati'' daca nu erai si foarte bun in meserie. Individul(Dzeu sa-l odihneasca) nu a putut ajunge decat secund pe o nava fluviala cu toate ca era toba de carte, asa ca draga ,,mediocritate'' , nu te mai baga acolo unde excelezi in prostie...De la: Balboaca, la data 2011-04-30 14:49:56De la: vasile_vali, la data 2011-04-30 09:46:18Gitane, un ofiter de marina si in special si unul care ajunge capitan pe cea mai mare nava romaneasca, chiar daca nu crezi dar trebuie sa fie toba de carte. In primul rand matematica , fizica, etc si foarte multa geografie. Intr-un cuvant Crinuta nici macar geografia nu si-a insusit-o pentru ca ar fi avut rezultate. Acum nu cumva voi sustineti un individ mediocru(Crin) asa cum sunteti de fapt si voi astia PSDistii imbracati in straie de PNListi?Nu va mai rahatiti pe voi cu acest ,,fofezar'', chiulangiu care papa impreuna cu ,,sotul'' banii Patriciului! Oare Base este angajatul Patriciului ori ,,sotul'' Crinisoarei???De la: 9am049573, la data 2011-04-29 21:39:39am vazut la stiri ca in ultimul interviu base era la fel de suparat pe prostime... probabil pe cei portocaliu-violet care l-au votat in 2009 si care acum nu il mai ovationeaza si nu inteleg cit bine le-a facut, pentru ca sigur nu a uitat ca ceilalti 5 milioane nu i-ar incredinta un nici caine sa-l autostrada! Ba Bal-Bal-Baltoaco, am si eu amici care au "facut" Mircea. Insa, dupa spusele lor- pe ale tale nu am de ce sa le cred...!!!- examinarea medicala la intrarea in Institut era...la sange! Cine dribla examenul medical si probele sportive -oare basecsu la ce "probe" era bun, la Halbere?- era "cu biletel" de la Secu/pcr...ori jbanghiul avea...cum iceai tu "origine sanatoasa", de kkomunist promitator, deh, era bun pt .. securistice, sg. "materie" unde a excelat... Hai bal- baltoaco, nu fii supi, ai mai incercat o zoaie oranj'ata..buna pt. fanii kirorului, mai nedusi pe la Institute... "NIHIL SINE DEO!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Mai 2011, ora 22:15
De la: vasile_vali, la data 2011-05-02 21:54:02De la: Balboaca, la data 2011-05-02 15:00:37De la: vasile_vali, la data 2011-05-01 08:43:13Din nou demonstrezi ca esti un individ mediocru in gandire. Mai ,,pui de stancuta'', nu mai vorbi daca nu cunosti si esti prost BATA! Eu unul cunosc (am cunoscut pentru ca a decedat de tanar) o persoana care a facut Institutul de Marina M.B pe timpul comunistilor, un individ tare destept, baiat de colonel MI, intr-un cuvant cu relatii la vremea respectiva(anii 70), care a terminat institutul si stiu ca acolo nu se trecea doar cu pile.Saracul baiat i-au trebuit doi ani de pregatire cu meditatori adevarati pentru a reusi la examen. Intradevar trebuia sa ai relatii, sa fi curat din punc de vedere politic(asa era atunci), adica cu ,,radacini curatae(adica o mare tampenie comunista), dar nu erau suficiente aceste ,,calitati'' daca nu erai si foarte bun in meserie. Individul(Dzeu sa-l odihneasca) nu a putut ajunge decat secund pe o nava fluviala cu toate ca era toba de carte, asa ca draga ,,mediocritate'' , nu te mai baga acolo unde excelezi in prostie...De la: Balboaca, la data 2011-04-30 14:49:56De la: vasile_vali, la data 2011-04-30 09:46:18Gitane, un ofiter de marina si in special si unul care ajunge capitan pe cea mai mare nava romaneasca, chiar daca nu crezi dar trebuie sa fie toba de carte. In primul rand matematica , fizica, etc si foarte multa geografie. Intr-un cuvant Crinuta nici macar geografia nu si-a insusit-o pentru ca ar fi avut rezultate. Acum nu cumva voi sustineti un individ mediocru(Crin) asa cum sunteti de fapt si voi astia PSDistii imbracati in straie de PNListi?Nu va mai rahatiti pe voi cu acest ,,fofezar'', chiulangiu care papa impreuna cu ,,sotul'' banii Patriciului! Oare Base este angajatul Patriciului ori ,,sotul'' Crinisoarei???De la: 9am049573, la data 2011-04-29 21:39:39am vazut la stiri ca in ultimul interviu base era la fel de suparat pe prostime... probabil pe cei portocaliu-violet care l-au votat in 2009 si care acum nu il mai ovationeaza si nu inteleg cit bine le-a facut, pentru ca sigur nu a uitat ca ceilalti 5 milioane nu i-ar incredinta un nici caine sa-l autostrada! Dar tu mai lebada neagra, ce institut ai facut? Institutul Medico-Legal? Sau pe ala de la Periprava? Si la ce sport excelezi, sticlism sau coniac-canoe? Te-ai si gasit tu ca sa comentezi! Vai de fizicul tau! Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Fosta membra 9am.ro 459 mesaje Membru din: 10/12/2010 |
Postat pe: 3 Mai 2011, ora 00:03
De la: vasile_vali, la data 2011-05-02 21:54:02Mai username de origine Indiana, voi astia care sustineti PSD si intr-o masura decorativa PNLaripa totala Patriciu, sunteti mai comunisti decat Iliescu, Brucan, Barladeanu si chiar Brejnev, deoarece de prosti ce sunteti stiti doar sa stati cu mainile intinse pentru pomana. De ce va strofocati voi atat de mult pentru simplul fapt ca aveti salarii mai mici atata timp cat stiti foarte bine ca nu meritati acesti banuti? Voi stiti foarte bine ca frecati duda la locurile voastre de munca mai mult decat Ciciolina, dar sunteti PNListi convinsi de beneficiile comunismului cu fata umana.Pe amaratii de pensionari poate ai inteleg, ei au stat drepti toata viata lor si au asteptat sa primeasca atat cat puteau sa le ofere cei pe care ii lingeau in fund. Hai sictir ca-mi provocati greata!De la: Balboaca, la data 2011-05-02 15:00:37De la: vasile_vali, la data 2011-05-01 08:43:13Din nou demonstrezi ca esti un individ mediocru in gandire. Mai ,,pui de stancuta'', nu mai vorbi daca nu cunosti si esti prost BATA! Eu unul cunosc (am cunoscut pentru ca a decedat de tanar) o persoana care a facut Institutul de Marina M.B pe timpul comunistilor, un individ tare destept, baiat de colonel MI, intr-un cuvant cu relatii la vremea respectiva(anii 70), care a terminat institutul si stiu ca acolo nu se trecea doar cu pile.Saracul baiat i-au trebuit doi ani de pregatire cu meditatori adevarati pentru a reusi la examen. Intradevar trebuia sa ai relatii, sa fi curat din punc de vedere politic(asa era atunci), adica cu ,,radacini curatae(adica o mare tampenie comunista), dar nu erau suficiente aceste ,,calitati'' daca nu erai si foarte bun in meserie. Individul(Dzeu sa-l odihneasca) nu a putut ajunge decat secund pe o nava fluviala cu toate ca era toba de carte, asa ca draga ,,mediocritate'' , nu te mai baga acolo unde excelezi in prostie...De la: Balboaca, la data 2011-04-30 14:49:56De la: vasile_vali, la data 2011-04-30 09:46:18Gitane, un ofiter de marina si in special si unul care ajunge capitan pe cea mai mare nava romaneasca, chiar daca nu crezi dar trebuie sa fie toba de carte. In primul rand matematica , fizica, etc si foarte multa geografie. Intr-un cuvant Crinuta nici macar geografia nu si-a insusit-o pentru ca ar fi avut rezultate. Acum nu cumva voi sustineti un individ mediocru(Crin) asa cum sunteti de fapt si voi astia PSDistii imbracati in straie de PNListi?Nu va mai rahatiti pe voi cu acest ,,fofezar'', chiulangiu care papa impreuna cu ,,sotul'' banii Patriciului! Oare Base este angajatul Patriciului ori ,,sotul'' Crinisoarei???De la: 9am049573, la data 2011-04-29 21:39:39am vazut la stiri ca in ultimul interviu base era la fel de suparat pe prostime... probabil pe cei portocaliu-violet care l-au votat in 2009 si care acum nu il mai ovationeaza si nu inteleg cit bine le-a facut, pentru ca sigur nu a uitat ca ceilalti 5 milioane nu i-ar incredinta un nici caine sa-l autostrada! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Mai 2011, ora 00:39
De la: Balboaca, la data 2011-05-03 00:03:23De la: vasile_vali, la data 2011-05-02 21:54:02Mai username de origine Indiana, voi astia care sustineti PSD si intr-o masura decorativa PNLaripa totala Patriciu, sunteti mai comunisti decat Iliescu, Brucan, Barladeanu si chiar Brejnev, deoarece de prosti ce sunteti stiti doar sa stati cu mainile intinse pentru pomana. De ce va strofocati voi atat de mult pentru simplul fapt ca aveti salarii mai mici atata timp cat stiti foarte bine ca nu meritati acesti banuti? Voi stiti foarte bine ca frecati duda la locurile voastre de munca mai mult decat Ciciolina, dar sunteti PNListi convinsi de beneficiile comunismului cu fata umana.Pe amaratii de pensionari poate ai inteleg, ei au stat drepti toata viata lor si au asteptat sa primeasca atat cat puteau sa le ofere cei pe care ii lingeau in fund. Hai sictir ca-mi provocati greata!De la: Balboaca, la data 2011-05-02 15:00:37De la: vasile_vali, la data 2011-05-01 08:43:13Din nou demonstrezi ca esti un individ mediocru in gandire. Mai ,,pui de stancuta'', nu mai vorbi daca nu cunosti si esti prost BATA! Eu unul cunosc (am cunoscut pentru ca a decedat de tanar) o persoana care a facut Institutul de Marina M.B pe timpul comunistilor, un individ tare destept, baiat de colonel MI, intr-un cuvant cu relatii la vremea respectiva(anii 70), care a terminat institutul si stiu ca acolo nu se trecea doar cu pile.Saracul baiat i-au trebuit doi ani de pregatire cu meditatori adevarati pentru a reusi la examen. Intradevar trebuia sa ai relatii, sa fi curat din punc de vedere politic(asa era atunci), adica cu ,,radacini curatae(adica o mare tampenie comunista), dar nu erau suficiente aceste ,,calitati'' daca nu erai si foarte bun in meserie. Individul(Dzeu sa-l odihneasca) nu a putut ajunge decat secund pe o nava fluviala cu toate ca era toba de carte, asa ca draga ,,mediocritate'' , nu te mai baga acolo unde excelezi in prostie...De la: Balboaca, la data 2011-04-30 14:49:56De la: vasile_vali, la data 2011-04-30 09:46:18Gitane, un ofiter de marina si in special si unul care ajunge capitan pe cea mai mare nava romaneasca, chiar daca nu crezi dar trebuie sa fie toba de carte. In primul rand matematica , fizica, etc si foarte multa geografie. Intr-un cuvant Crinuta nici macar geografia nu si-a insusit-o pentru ca ar fi avut rezultate. Acum nu cumva voi sustineti un individ mediocru(Crin) asa cum sunteti de fapt si voi astia PSDistii imbracati in straie de PNListi?Nu va mai rahatiti pe voi cu acest ,,fofezar'', chiulangiu care papa impreuna cu ,,sotul'' banii Patriciului! Oare Base este angajatul Patriciului ori ,,sotul'' Crinisoarei???De la: 9am049573, la data 2011-04-29 21:39:39am vazut la stiri ca in ultimul interviu base era la fel de suparat pe prostime... probabil pe cei portocaliu-violet care l-au votat in 2009 si care acum nu il mai ovationeaza si nu inteleg cit bine le-a facut, pentru ca sigur nu a uitat ca ceilalti 5 milioane nu i-ar incredinta un nici caine sa-l autostrada! Ia niste oranj'ata, daca ti'e greatza, ciciolinule! Dupa schingiuiala pe care i'o aplici bietei lb. romane, se vede tb. ca esti studentu' lu' woodra, profa lu' trahehenel de Kamasutra, ba bal-baltoaco..Hai, mai ia s'cursuri cu profa, poate te face si kkdemician... PS: Ai mutit asa brusc cu "maiestria" basecsului in ale marinaritului? Ba bal-baltoaco, bolboroseste la alta masa, vezi ca trahehenel e trist, i s'au topit cubuletele de gheata si nu'i tihneste whisky-anul...!!! " "NIHIL SINE DEO!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Mai 2011, ora 16:35
De la: Balboaca, la data 2011-05-03 00:03:23De la: vasile_vali, la data 2011-05-02 21:54:02Mai username de origine Indiana, voi astia care sustineti PSD si intr-o masura decorativa PNLaripa totala Patriciu, sunteti mai comunisti decat Iliescu, Brucan, Barladeanu si chiar Brejnev, deoarece de prosti ce sunteti stiti doar sa stati cu mainile intinse pentru pomana. De ce va strofocati voi atat de mult pentru simplul fapt ca aveti salarii mai mici atata timp cat stiti foarte bine ca nu meritati acesti banuti? Voi stiti foarte bine ca frecati duda la locurile voastre de munca mai mult decat Ciciolina, dar sunteti PNListi convinsi de beneficiile comunismului cu fata umana.Pe amaratii de pensionari poate ai inteleg, ei au stat drepti toata viata lor si au asteptat sa primeasca atat cat puteau sa le ofere cei pe care ii lingeau in fund. Hai sictir ca-mi provocati greata!De la: Balboaca, la data 2011-05-02 15:00:37De la: vasile_vali, la data 2011-05-01 08:43:13Din nou demonstrezi ca esti un individ mediocru in gandire. Mai ,,pui de stancuta'', nu mai vorbi daca nu cunosti si esti prost BATA! Eu unul cunosc (am cunoscut pentru ca a decedat de tanar) o persoana care a facut Institutul de Marina M.B pe timpul comunistilor, un individ tare destept, baiat de colonel MI, intr-un cuvant cu relatii la vremea respectiva(anii 70), care a terminat institutul si stiu ca acolo nu se trecea doar cu pile.Saracul baiat i-au trebuit doi ani de pregatire cu meditatori adevarati pentru a reusi la examen. Intradevar trebuia sa ai relatii, sa fi curat din punc de vedere politic(asa era atunci), adica cu ,,radacini curatae(adica o mare tampenie comunista), dar nu erau suficiente aceste ,,calitati'' daca nu erai si foarte bun in meserie. Individul(Dzeu sa-l odihneasca) nu a putut ajunge decat secund pe o nava fluviala cu toate ca era toba de carte, asa ca draga ,,mediocritate'' , nu te mai baga acolo unde excelezi in prostie...De la: Balboaca, la data 2011-04-30 14:49:56De la: vasile_vali, la data 2011-04-30 09:46:18Gitane, un ofiter de marina si in special si unul care ajunge capitan pe cea mai mare nava romaneasca, chiar daca nu crezi dar trebuie sa fie toba de carte. In primul rand matematica , fizica, etc si foarte multa geografie. Intr-un cuvant Crinuta nici macar geografia nu si-a insusit-o pentru ca ar fi avut rezultate. Acum nu cumva voi sustineti un individ mediocru(Crin) asa cum sunteti de fapt si voi astia PSDistii imbracati in straie de PNListi?Nu va mai rahatiti pe voi cu acest ,,fofezar'', chiulangiu care papa impreuna cu ,,sotul'' banii Patriciului! Oare Base este angajatul Patriciului ori ,,sotul'' Crinisoarei???De la: 9am049573, la data 2011-04-29 21:39:39am vazut la stiri ca in ultimul interviu base era la fel de suparat pe prostime... probabil pe cei portocaliu-violet care l-au votat in 2009 si care acum nu il mai ovationeaza si nu inteleg cit bine le-a facut, pentru ca sigur nu a uitat ca ceilalti 5 milioane nu i-ar incredinta un nici caine sa-l autostrada! auzi, mai Bulbucel, tu esti de la Ochiu si Timpanu ,ca si Silverache, ce tocmai ne dete si adresa PNL.ului , cu strada si numar, da' a uitat sa ne dea si nr. de telefon? ....deci : zic, esti din tagma lui, de stii tu ce fac romanii la locul lor de munca ? si sssst ! usurel cu Patriciu, ca incepe sa nasca o frumoasa prietenie cu baselu' .....incep sa fie iar prieteni la Catarama ! pina cind , vom vedea ?!
|
Postat pe: 3 Mai 2011, ora 18:56
De la: vasile_vali, la data 2011-05-02 21:54:02Amicii tai cu siguranta au absolvit ,,Institutele'' numite......Poarta Alba, Jilava, Rahova, etc Sti tu vorba romaneasca.....,,musca trage intodeauna la rahat''De la: Balboaca, la data 2011-05-02 15:00:37De la: vasile_vali, la data 2011-05-01 08:43:13Din nou demonstrezi ca esti un individ mediocru in gandire. Mai ,,pui de stancuta'', nu mai vorbi daca nu cunosti si esti prost BATA! Eu unul cunosc (am cunoscut pentru ca a decedat de tanar) o persoana care a facut Institutul de Marina M.B pe timpul comunistilor, un individ tare destept, baiat de colonel MI, intr-un cuvant cu relatii la vremea respectiva(anii 70), care a terminat institutul si stiu ca acolo nu se trecea doar cu pile.Saracul baiat i-au trebuit doi ani de pregatire cu meditatori adevarati pentru a reusi la examen. Intradevar trebuia sa ai relatii, sa fi curat din punc de vedere politic(asa era atunci), adica cu ,,radacini curatae(adica o mare tampenie comunista), dar nu erau suficiente aceste ,,calitati'' daca nu erai si foarte bun in meserie. Individul(Dzeu sa-l odihneasca) nu a putut ajunge decat secund pe o nava fluviala cu toate ca era toba de carte, asa ca draga ,,mediocritate'' , nu te mai baga acolo unde excelezi in prostie...De la: Balboaca, la data 2011-04-30 14:49:56De la: vasile_vali, la data 2011-04-30 09:46:18Gitane, un ofiter de marina si in special si unul care ajunge capitan pe cea mai mare nava romaneasca, chiar daca nu crezi dar trebuie sa fie toba de carte. In primul rand matematica , fizica, etc si foarte multa geografie. Intr-un cuvant Crinuta nici macar geografia nu si-a insusit-o pentru ca ar fi avut rezultate. Acum nu cumva voi sustineti un individ mediocru(Crin) asa cum sunteti de fapt si voi astia PSDistii imbracati in straie de PNListi?Nu va mai rahatiti pe voi cu acest ,,fofezar'', chiulangiu care papa impreuna cu ,,sotul'' banii Patriciului! Oare Base este angajatul Patriciului ori ,,sotul'' Crinisoarei???De la: 9am049573, la data 2011-04-29 21:39:39am vazut la stiri ca in ultimul interviu base era la fel de suparat pe prostime... probabil pe cei portocaliu-violet care l-au votat in 2009 si care acum nu il mai ovationeaza si nu inteleg cit bine le-a facut, pentru ca sigur nu a uitat ca ceilalti 5 milioane nu i-ar incredinta un nici caine sa-l autostrada!
|
Postat pe: 3 Mai 2011, ora 19:54
De la: Balboaca, la data 2011-05-03 18:56:02De la: vasile_vali, la data 2011-05-02 21:54:02Amicii tai cu siguranta au absolvit ,,Institutele'' numite......Poarta Alba, Jilava, Rahova, etc Sti tu vorba romaneasca.....,,musca trage intodeauna la rahat''De la: Balboaca, la data 2011-05-02 15:00:37De la: vasile_vali, la data 2011-05-01 08:43:13Din nou demonstrezi ca esti un individ mediocru in gandire. Mai ,,pui de stancuta'', nu mai vorbi daca nu cunosti si esti prost BATA! Eu unul cunosc (am cunoscut pentru ca a decedat de tanar) o persoana care a facut Institutul de Marina M.B pe timpul comunistilor, un individ tare destept, baiat de colonel MI, intr-un cuvant cu relatii la vremea respectiva(anii 70), care a terminat institutul si stiu ca acolo nu se trecea doar cu pile.Saracul baiat i-au trebuit doi ani de pregatire cu meditatori adevarati pentru a reusi la examen. Intradevar trebuia sa ai relatii, sa fi curat din punc de vedere politic(asa era atunci), adica cu ,,radacini curatae(adica o mare tampenie comunista), dar nu erau suficiente aceste ,,calitati'' daca nu erai si foarte bun in meserie. Individul(Dzeu sa-l odihneasca) nu a putut ajunge decat secund pe o nava fluviala cu toate ca era toba de carte, asa ca draga ,,mediocritate'' , nu te mai baga acolo unde excelezi in prostie...De la: Balboaca, la data 2011-04-30 14:49:56De la: vasile_vali, la data 2011-04-30 09:46:18Gitane, un ofiter de marina si in special si unul care ajunge capitan pe cea mai mare nava romaneasca, chiar daca nu crezi dar trebuie sa fie toba de carte. In primul rand matematica , fizica, etc si foarte multa geografie. Intr-un cuvant Crinuta nici macar geografia nu si-a insusit-o pentru ca ar fi avut rezultate. Acum nu cumva voi sustineti un individ mediocru(Crin) asa cum sunteti de fapt si voi astia PSDistii imbracati in straie de PNListi?Nu va mai rahatiti pe voi cu acest ,,fofezar'', chiulangiu care papa impreuna cu ,,sotul'' banii Patriciului! Oare Base este angajatul Patriciului ori ,,sotul'' Crinisoarei???De la: 9am049573, la data 2011-04-29 21:39:39am vazut la stiri ca in ultimul interviu base era la fel de suparat pe prostime... probabil pe cei portocaliu-violet care l-au votat in 2009 si care acum nu il mai ovationeaza si nu inteleg cit bine le-a facut, pentru ca sigur nu a uitat ca ceilalti 5 milioane nu i-ar incredinta un nici caine sa-l autostrada! Ptiu-ptiu sa nu te deochi, cum le stii tu pe toate, ba bal-baltoaco! Chiar atatea "scoli inalte" - ca si gardurile cu sarma ghimpata- "absolvisi"? Esti tare, bal-baltoaco, tare penal...!!!! "NIHIL SINE DEO!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
gerard 1100 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 3 Mai 2011, ora 21:51
De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia Cum mai stai cu stupoarea ?
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 4 Mai 2011, ora 12:15
De la: gerard, la data 2011-05-03 21:51:19De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia Eu sper ca s-a maturizat si-a inceput sa mai si rationeze!!!!!!!!! Poate ca dupa absolvirea strazii dupa ce a stat vreun an pe la ANOFM tot cautand vreun loc de munca, dupa ce a fost pe rand broker de pensii( 0 lei), agent de vanzari ( 0 lei), agent de asigurari ( 0 lei), dupa ce-o fi tapat la rude: mama, tata, bunici si prieteni, I S-O FI ACRIT DE ADORATIA BASISTA, si ori si-a luat bocceaua si-a plecat in tarile calde ( c-o fi dormit destul prin Gara de Nord iarna), ori il blestema de i-ar lua si beregata lui basescu, netrebnicul ala de presedinte fraudulos si ticalos!!!!!!!!!!!! Si cam asa cu dracusorul!!! |
|
Postat pe: 4 Mai 2011, ora 17:18
De la: vasile_vali, la data 2011-05-03 19:54:54Mujahedine , matale ,,cazezi'' caii in casa si familionul in cort? Sincer ?De la: Balboaca, la data 2011-05-03 18:56:02De la: vasile_vali, la data 2011-05-02 21:54:02Amicii tai cu siguranta au absolvit ,,Institutele'' numite......Poarta Alba, Jilava, Rahova, etc Sti tu vorba romaneasca.....,,musca trage intodeauna la rahat''De la: Balboaca, la data 2011-05-02 15:00:37De la: vasile_vali, la data 2011-05-01 08:43:13Din nou demonstrezi ca esti un individ mediocru in gandire. Mai ,,pui de stancuta'', nu mai vorbi daca nu cunosti si esti prost BATA! Eu unul cunosc (am cunoscut pentru ca a decedat de tanar) o persoana care a facut Institutul de Marina M.B pe timpul comunistilor, un individ tare destept, baiat de colonel MI, intr-un cuvant cu relatii la vremea respectiva(anii 70), care a terminat institutul si stiu ca acolo nu se trecea doar cu pile.Saracul baiat i-au trebuit doi ani de pregatire cu meditatori adevarati pentru a reusi la examen. Intradevar trebuia sa ai relatii, sa fi curat din punc de vedere politic(asa era atunci), adica cu ,,radacini curatae(adica o mare tampenie comunista), dar nu erau suficiente aceste ,,calitati'' daca nu erai si foarte bun in meserie. Individul(Dzeu sa-l odihneasca) nu a putut ajunge decat secund pe o nava fluviala cu toate ca era toba de carte, asa ca draga ,,mediocritate'' , nu te mai baga acolo unde excelezi in prostie...De la: Balboaca, la data 2011-04-30 14:49:56De la: vasile_vali, la data 2011-04-30 09:46:18Gitane, un ofiter de marina si in special si unul care ajunge capitan pe cea mai mare nava romaneasca, chiar daca nu crezi dar trebuie sa fie toba de carte. In primul rand matematica , fizica, etc si foarte multa geografie. Intr-un cuvant Crinuta nici macar geografia nu si-a insusit-o pentru ca ar fi avut rezultate. Acum nu cumva voi sustineti un individ mediocru(Crin) asa cum sunteti de fapt si voi astia PSDistii imbracati in straie de PNListi?Nu va mai rahatiti pe voi cu acest ,,fofezar'', chiulangiu care papa impreuna cu ,,sotul'' banii Patriciului! Oare Base este angajatul Patriciului ori ,,sotul'' Crinisoarei???De la: 9am049573, la data 2011-04-29 21:39:39am vazut la stiri ca in ultimul interviu base era la fel de suparat pe prostime... probabil pe cei portocaliu-violet care l-au votat in 2009 si care acum nu il mai ovationeaza si nu inteleg cit bine le-a facut, pentru ca sigur nu a uitat ca ceilalti 5 milioane nu i-ar incredinta un nici caine sa-l autostrada!
|
Postat pe: 4 Mai 2011, ora 17:20
De la: gabigabi, la data 2011-05-03 16:35:45Pai matale nu sti ca adresa PNLului se afla pe toate gardurile?De la: Balboaca, la data 2011-05-03 00:03:23De la: vasile_vali, la data 2011-05-02 21:54:02Mai username de origine Indiana, voi astia care sustineti PSD si intr-o masura decorativa PNLaripa totala Patriciu, sunteti mai comunisti decat Iliescu, Brucan, Barladeanu si chiar Brejnev, deoarece de prosti ce sunteti stiti doar sa stati cu mainile intinse pentru pomana. De ce va strofocati voi atat de mult pentru simplul fapt ca aveti salarii mai mici atata timp cat stiti foarte bine ca nu meritati acesti banuti? Voi stiti foarte bine ca frecati duda la locurile voastre de munca mai mult decat Ciciolina, dar sunteti PNListi convinsi de beneficiile comunismului cu fata umana.Pe amaratii de pensionari poate ai inteleg, ei au stat drepti toata viata lor si au asteptat sa primeasca atat cat puteau sa le ofere cei pe care ii lingeau in fund. Hai sictir ca-mi provocati greata!De la: Balboaca, la data 2011-05-02 15:00:37De la: vasile_vali, la data 2011-05-01 08:43:13Din nou demonstrezi ca esti un individ mediocru in gandire. Mai ,,pui de stancuta'', nu mai vorbi daca nu cunosti si esti prost BATA! Eu unul cunosc (am cunoscut pentru ca a decedat de tanar) o persoana care a facut Institutul de Marina M.B pe timpul comunistilor, un individ tare destept, baiat de colonel MI, intr-un cuvant cu relatii la vremea respectiva(anii 70), care a terminat institutul si stiu ca acolo nu se trecea doar cu pile.Saracul baiat i-au trebuit doi ani de pregatire cu meditatori adevarati pentru a reusi la examen. Intradevar trebuia sa ai relatii, sa fi curat din punc de vedere politic(asa era atunci), adica cu ,,radacini curatae(adica o mare tampenie comunista), dar nu erau suficiente aceste ,,calitati'' daca nu erai si foarte bun in meserie. Individul(Dzeu sa-l odihneasca) nu a putut ajunge decat secund pe o nava fluviala cu toate ca era toba de carte, asa ca draga ,,mediocritate'' , nu te mai baga acolo unde excelezi in prostie...De la: Balboaca, la data 2011-04-30 14:49:56De la: vasile_vali, la data 2011-04-30 09:46:18Gitane, un ofiter de marina si in special si unul care ajunge capitan pe cea mai mare nava romaneasca, chiar daca nu crezi dar trebuie sa fie toba de carte. In primul rand matematica , fizica, etc si foarte multa geografie. Intr-un cuvant Crinuta nici macar geografia nu si-a insusit-o pentru ca ar fi avut rezultate. Acum nu cumva voi sustineti un individ mediocru(Crin) asa cum sunteti de fapt si voi astia PSDistii imbracati in straie de PNListi?Nu va mai rahatiti pe voi cu acest ,,fofezar'', chiulangiu care papa impreuna cu ,,sotul'' banii Patriciului! Oare Base este angajatul Patriciului ori ,,sotul'' Crinisoarei???De la: 9am049573, la data 2011-04-29 21:39:39am vazut la stiri ca in ultimul interviu base era la fel de suparat pe prostime... probabil pe cei portocaliu-violet care l-au votat in 2009 si care acum nu il mai ovationeaza si nu inteleg cit bine le-a facut, pentru ca sigur nu a uitat ca ceilalti 5 milioane nu i-ar incredinta un nici caine sa-l autostrada!
|
Postat pe: 4 Mai 2011, ora 17:29
nu bre, n-am vazut...da' am vazut pe la wc astea ecologice, scris cu grafitti : pedeleilor, mincati rahat !
|
Postat pe: 4 Mai 2011, ora 17:41
De la: Balboaca, la data 2011-05-04 17:18:18De la: vasile_vali, la data 2011-05-03 19:54:54Mujahedine , matale ,,cazezi'' caii in casa si familionul in cort? Sincer ?De la: Balboaca, la data 2011-05-03 18:56:02De la: vasile_vali, la data 2011-05-02 21:54:02Amicii tai cu siguranta au absolvit ,,Institutele'' numite......Poarta Alba, Jilava, Rahova, etc Sti tu vorba romaneasca.....,,musca trage intodeauna la rahat''De la: Balboaca, la data 2011-05-02 15:00:37De la: vasile_vali, la data 2011-05-01 08:43:13Din nou demonstrezi ca esti un individ mediocru in gandire. Mai ,,pui de stancuta'', nu mai vorbi daca nu cunosti si esti prost BATA! Eu unul cunosc (am cunoscut pentru ca a decedat de tanar) o persoana care a facut Institutul de Marina M.B pe timpul comunistilor, un individ tare destept, baiat de colonel MI, intr-un cuvant cu relatii la vremea respectiva(anii 70), care a terminat institutul si stiu ca acolo nu se trecea doar cu pile.Saracul baiat i-au trebuit doi ani de pregatire cu meditatori adevarati pentru a reusi la examen. Intradevar trebuia sa ai relatii, sa fi curat din punc de vedere politic(asa era atunci), adica cu ,,radacini curatae(adica o mare tampenie comunista), dar nu erau suficiente aceste ,,calitati'' daca nu erai si foarte bun in meserie. Individul(Dzeu sa-l odihneasca) nu a putut ajunge decat secund pe o nava fluviala cu toate ca era toba de carte, asa ca draga ,,mediocritate'' , nu te mai baga acolo unde excelezi in prostie...De la: Balboaca, la data 2011-04-30 14:49:56De la: vasile_vali, la data 2011-04-30 09:46:18Gitane, un ofiter de marina si in special si unul care ajunge capitan pe cea mai mare nava romaneasca, chiar daca nu crezi dar trebuie sa fie toba de carte. In primul rand matematica , fizica, etc si foarte multa geografie. Intr-un cuvant Crinuta nici macar geografia nu si-a insusit-o pentru ca ar fi avut rezultate. Acum nu cumva voi sustineti un individ mediocru(Crin) asa cum sunteti de fapt si voi astia PSDistii imbracati in straie de PNListi?Nu va mai rahatiti pe voi cu acest ,,fofezar'', chiulangiu care papa impreuna cu ,,sotul'' banii Patriciului! Oare Base este angajatul Patriciului ori ,,sotul'' Crinisoarei???De la: 9am049573, la data 2011-04-29 21:39:39am vazut la stiri ca in ultimul interviu base era la fel de suparat pe prostime... probabil pe cei portocaliu-violet care l-au votat in 2009 si care acum nu il mai ovationeaza si nu inteleg cit bine le-a facut, pentru ca sigur nu a uitat ca ceilalti 5 milioane nu i-ar incredinta un nici caine sa-l autostrada! Sinceritate vrei, sinceritate iti dau: esti de'o prostie, vecina cu caii aia verzi care nu'ti dau pace si'i vezi la altii!! Ba derutatule, caii is pe peretii bordeului tau de "pro[cto]letar" oranj {eufemism prin care "alint" oranj'atii analfabeti de'alde "noi muncim, nu gandim"!}!! "NIHIL SINE DEO!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Mai 2011, ora 17:42
De la: vaneamarin, la data 2011-05-02 16:33:38Tu faci un secret din faptul ca esti un mare sustinator PSD dragul meu, dar asa cum fac majoritatea orataniilor antibase va ascundeti (ne)rusinati dupa sigla PNL iar in acest mod impuscati doi iepuri.De la: gabigabi, la data 2011-05-02 16:22:08De la: Balboaca, la data 2011-05-02 15:59:57De la: vaneamarin, la data 2011-05-02 15:47:11Asa crezi tu? Voi astia ,,gigi contra'' nici daca va prinde omul cu fofeaza ocupata nu recunoasteti ca sunteti ,,crinisori''. Nu am timp pentru a demonstra cu toate ca undeva cred ca exista un site cu absolventii Institutului MB. Da mosule individul avea finalizat IPBul si apoi a lucrat ca inginer si a dat la marina, ce este asa de nemaipomenit? Adevarul ca un biet invatator de tara este mult mai apropiat de mediocritattea voastra decat un ofiter de marina.De la: Balboaca, la data 2011-05-02 15:38:25De la: vaneamarin, la data 2011-05-02 15:30:39Daca tu consideri ca un individ care mananca mataematica pe paine , care avea terminat IPB(Institutul Politehnic pentru necunoscatori ca tine), cu o licenta de inginer mecanic in buzunar este un individ nepregatit atunci PROST esti tu .De la: Balboaca, la data 2011-05-02 15:25:12De la: vaneamarin, la data 2011-05-02 15:04:41Trec peste faptul ca esti cam imbecil si prost crescut pentru ca asa esti tu.De la: Balboaca, la data 2011-05-02 15:00:37De la: vasile_vali, la data 2011-05-01 08:43:13Din nou demonstrezi ca esti un individ mediocru in gandire. Mai ,,pui de stancuta'', nu mai vorbi daca nu cunosti si esti prost BATA! Eu unul cunosc (am cunoscut pentru ca a decedat de tanar) o persoana care a facut Institutul de Marina M.B pe timpul comunistilor, un individ tare destept, baiat de colonel MI, intr-un cuvant cu relatii la vremea respectiva(anii 70), care a terminat institutul si stiu ca acolo nu se trecea doar cu pile.Saracul baiat i-au trebuit doi ani de pregatire cu meditatori adevarati pentru a reusi la examen.De la: Balboaca, la data 2011-04-30 14:49:56De la: vasile_vali, la data 2011-04-30 09:46:18Gitane, un ofiter de marina si in special si unul care ajunge capitan pe cea mai mare nava romaneasca, chiar daca nu crezi dar trebuie sa fie toba de carte. In primul rand matematica , fizica, etc si foarte multa geografie. Intr-un cuvant Crinuta nici macar geografia nu si-a insusit-o pentru ca ar fi avut rezultate. Acum nu cumva voi sustineti un individ mediocru(Crin) asa cum sunteti de fapt si voi astia PSDistii imbracati in straie de PNListi?Nu va mai rahatiti pe voi cu acest ,,fofezar'', chiulangiu care papa impreuna cu ,,sotul'' banii Patriciului! Oare Base este angajatul Patriciului ori ,,sotul'' Crinisoarei???De la: 9am049573, la data 2011-04-29 21:39:39am vazut la stiri ca in ultimul interviu base era la fel de suparat pe prostime... probabil pe cei portocaliu-violet care l-au votat in 2009 si care acum nu il mai ovationeaza si nu inteleg cit bine le-a facut, pentru ca sigur nu a uitat ca ceilalti 5 milioane nu i-ar incredinta un nici caine sa-l autostrada! 1 .Denigrati un presedinte si bineanteles PDLul. 2. RIDICULIZATI prin comportamentul vostru PNLul si asa,, altoit '' cu vlastare PSDiste. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Mai 2011, ora 17:49
pfoaiiii, asta-i din putzul gindirii tale de baltoaca ! esti tare !
|
Postat pe: 4 Mai 2011, ora 17:55
De la: vasile_vali, la data 2011-05-04 17:41:41Mujahedine, te crezi,, hintelijent''? Aoleououou......... inseamna ca pisica mea este profesoara de geografie ! Ps. Incearca totusi cand ,, vorbeste cu mine'' sa-ti freci dantura cu izma tigancii pentru ca puti.De la: Balboaca, la data 2011-05-04 17:18:18De la: vasile_vali, la data 2011-05-03 19:54:54Mujahedine , matale ,,cazezi'' caii in casa si familionul in cort? Sincer ?De la: Balboaca, la data 2011-05-03 18:56:02De la: vasile_vali, la data 2011-05-02 21:54:02Amicii tai cu siguranta au absolvit ,,Institutele'' numite......Poarta Alba, Jilava, Rahova, etc Sti tu vorba romaneasca.....,,musca trage intodeauna la rahat''De la: Balboaca, la data 2011-05-02 15:00:37De la: vasile_vali, la data 2011-05-01 08:43:13Din nou demonstrezi ca esti un individ mediocru in gandire. Mai ,,pui de stancuta'', nu mai vorbi daca nu cunosti si esti prost BATA! Eu unul cunosc (am cunoscut pentru ca a decedat de tanar) o persoana care a facut Institutul de Marina M.B pe timpul comunistilor, un individ tare destept, baiat de colonel MI, intr-un cuvant cu relatii la vremea respectiva(anii 70), care a terminat institutul si stiu ca acolo nu se trecea doar cu pile.Saracul baiat i-au trebuit doi ani de pregatire cu meditatori adevarati pentru a reusi la examen. Intradevar trebuia sa ai relatii, sa fi curat din punc de vedere politic(asa era atunci), adica cu ,,radacini curatae(adica o mare tampenie comunista), dar nu erau suficiente aceste ,,calitati'' daca nu erai si foarte bun in meserie. Individul(Dzeu sa-l odihneasca) nu a putut ajunge decat secund pe o nava fluviala cu toate ca era toba de carte, asa ca draga ,,mediocritate'' , nu te mai baga acolo unde excelezi in prostie...De la: Balboaca, la data 2011-04-30 14:49:56De la: vasile_vali, la data 2011-04-30 09:46:18Gitane, un ofiter de marina si in special si unul care ajunge capitan pe cea mai mare nava romaneasca, chiar daca nu crezi dar trebuie sa fie toba de carte. In primul rand matematica , fizica, etc si foarte multa geografie. Intr-un cuvant Crinuta nici macar geografia nu si-a insusit-o pentru ca ar fi avut rezultate. Acum nu cumva voi sustineti un individ mediocru(Crin) asa cum sunteti de fapt si voi astia PSDistii imbracati in straie de PNListi?Nu va mai rahatiti pe voi cu acest ,,fofezar'', chiulangiu care papa impreuna cu ,,sotul'' banii Patriciului! Oare Base este angajatul Patriciului ori ,,sotul'' Crinisoarei???De la: 9am049573, la data 2011-04-29 21:39:39am vazut la stiri ca in ultimul interviu base era la fel de suparat pe prostime... probabil pe cei portocaliu-violet care l-au votat in 2009 si care acum nu il mai ovationeaza si nu inteleg cit bine le-a facut, pentru ca sigur nu a uitat ca ceilalti 5 milioane nu i-ar incredinta un nici caine sa-l autostrada!
|
Postat pe: 4 Mai 2011, ora 18:14
De la: SILVER_9AM, la data 2011-05-02 20:06:49Buna ziua camarade! Nu-i bai omule pentru ca aceste maimute nici nu realizeaza cat de mult ma distrez pe seama lor!De la: Balboaca, la data 2011-05-02 15:18:08De la: vaneamarin, la data 2011-05-02 10:25:43Bai ragalie, tu esti om ? Tot o dati cu acel pumn, palma data acelui copil. Oare tu niciodata nu ai dat unui copil vreun sut un dos? Ei bine eu unul chiar zilele trecute m-am dus la masina si am gasit un copilas de 12-13 ani care era urcat tot pe capota autoturismului, iar cand am strigat la el sa coboare pe langa faptul ca a mai sarit o data cu fundul pe capota, a mai si injurat. Sti ce i-am facut? Ei bine i-am infipt un sut in dos de ma va tine minte toata viata, apoi l-am luat de urechi si asa atarnat m-am prezentat la usa lui mumasa.. De unde sti tu ce spunea acel handicapat? Oare presedintele nu este si el om?Nu are si el limitele lui emotionale intr-o campanie electorala plina de rahat? Al vostru lider , omul caruia ii duduie buzunarele pline cu verzisori nu economia, Crinisorul, Patriciosul si multi alti lideri PNL erau mai putin moralisti atunci? De ce au tacut? Inteleg atunci ,,cascavalul'' avea miros prea ademenitor iar ei pur si simplu nu au observat .De la: Black_Friday, la data 2011-04-29 18:48:09De la: gabigabi, la data 2011-04-29 18:08:31De la: Black_Friday, la data 2011-04-29 17:56:24De la: Balboaca, la data 2011-04-29 17:28:37De la: gabigabi, la data 2011-04-29 17:23:59aaaaa, am uitat ! ba stii cum face la bautura : palmuieste avocati prin parcarea de la Ciresica ! Cand am chef , bag batul printre uluci si agit maimutele!
|
Postat pe: 4 Mai 2011, ora 18:23
deci, desteptule, te distreaza Disperarea unei tari care nu mai are viitor ? ai carui "copii" isi iau lumea-n cap , ptr. ca o nenorocire de om ajuns in fruntea statului cu ajutorul vostru, inconstientilor, Recunoaste-n gura mare ca Statul condus de el , NU E CAPABIL sa-si respecte Angajamentul dintre el si cetatean, stipulat prin Dreptul la Munca si Viata Decenta, drept inscris in Constitutie ? vai de capul vostru de imbecili fuduli !
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Mai 2011, ora 20:01
ASTA E VIATA.........UNII AU CATE UN HOBI,ALTII SE DISTREZA FACAND SPORT ALTII MERGAND LA FEMEI.......SI MAI SUNT SI AIA CARE MERG PRIN WC-URI SA CITEASACA MESAJELE !!!!!!!! DUPA AIA VIN SI POSTEAZA PE FORUM..........CE VIATA AU UNE-LE......DE KKAT !
Raporteaza abuz de limbaj
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
gerard 1100 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 4 Mai 2011, ora 22:47
capo di tutti capi
|
marco 627 mesaje Membru din: 16/01/2010 |
Postat pe: 4 Mai 2011, ora 22:53
De la: gerard, la data 2011-05-04 22:47:01capo di tutti capi ... si ... te oftici ? ...
|
Postat pe: 4 Mai 2011, ora 23:02
De la: gabigabi, la data 2011-05-04 18:23:51deci, desteptule, te distreaza Disperarea unei tari care nu mai are viitor ? ai carui "copii" isi iau lumea-n cap , ptr. ca o nenorocire de om ajuns in fruntea statului cu ajutorul vostru, inconstientilor, Recunoaste-n gura mare ca Statul condus de el , NU E CAPABIL sa-si respecte Angajamentul dintre el si cetatean, stipulat prin Dreptul la Munca si Viata Decenta, drept inscris in Constitutie ? vai de capul vostru de imbecili fuduli ! ... auzi bre, nea gabi ... trebuiau sa dispere cind se inghesuiau la avorturi nu acum ... ''l-am'' impuscat pe ceausescu pentru ca unii sa poata iesi afara ... sa munceasca ... nu e nimic rau ca ''copii'' au plecat sau vor sa plece ... problema este ca ''cetateanul'' era prea, si este, prea preocupat de prezentul lui ca sa isi mai faca si griji pentru viitor ... lipsa valorilor sterse cu grija de comunistii rusi sa vazut si continua sa se vada si astazi ... |
|
Postat pe: 4 Mai 2011, ora 23:12
De la: Balboaca, la data 2011-05-04 17:55:02De la: vasile_vali, la data 2011-05-04 17:41:41Mujahedine, te crezi,, hintelijent''? Aoleououou......... inseamna ca pisica mea este profesoara de geografie ! Ps. Incearca totusi cand ,, vorbeste cu mine'' sa-ti freci dantura cu izma tigancii pentru ca puti.De la: Balboaca, la data 2011-05-04 17:18:18De la: vasile_vali, la data 2011-05-03 19:54:54Mujahedine , matale ,,cazezi'' caii in casa si familionul in cort? Sincer ?De la: Balboaca, la data 2011-05-03 18:56:02De la: vasile_vali, la data 2011-05-02 21:54:02Amicii tai cu siguranta au absolvit ,,Institutele'' numite......Poarta Alba, Jilava, Rahova, etc Sti tu vorba romaneasca.....,,musca trage intodeauna la rahat''De la: Balboaca, la data 2011-05-02 15:00:37De la: vasile_vali, la data 2011-05-01 08:43:13Din nou demonstrezi ca esti un individ mediocru in gandire. Mai ,,pui de stancuta'', nu mai vorbi daca nu cunosti si esti prost BATA! Eu unul cunosc (am cunoscut pentru ca a decedat de tanar) o persoana care a facut Institutul de Marina M.B pe timpul comunistilor, un individ tare destept, baiat de colonel MI, intr-un cuvant cu relatii la vremea respectiva(anii 70), care a terminat institutul si stiu ca acolo nu se trecea doar cu pile.Saracul baiat i-au trebuit doi ani de pregatire cu meditatori adevarati pentru a reusi la examen. Intradevar trebuia sa ai relatii, sa fi curat din punc de vedere politic(asa era atunci), adica cu ,,radacini curatae(adica o mare tampenie comunista), dar nu erau suficiente aceste ,,calitati'' daca nu erai si foarte bun in meserie. Individul(Dzeu sa-l odihneasca) nu a putut ajunge decat secund pe o nava fluviala cu toate ca era toba de carte, asa ca draga ,,mediocritate'' , nu te mai baga acolo unde excelezi in prostie...De la: Balboaca, la data 2011-04-30 14:49:56De la: vasile_vali, la data 2011-04-30 09:46:18Gitane, un ofiter de marina si in special si unul care ajunge capitan pe cea mai mare nava romaneasca, chiar daca nu crezi dar trebuie sa fie toba de carte. In primul rand matematica , fizica, etc si foarte multa geografie. Intr-un cuvant Crinuta nici macar geografia nu si-a insusit-o pentru ca ar fi avut rezultate. Acum nu cumva voi sustineti un individ mediocru(Crin) asa cum sunteti de fapt si voi astia PSDistii imbracati in straie de PNListi?Nu va mai rahatiti pe voi cu acest ,,fofezar'', chiulangiu care papa impreuna cu ,,sotul'' banii Patriciului! Oare Base este angajatul Patriciului ori ,,sotul'' Crinisoarei???De la: 9am049573, la data 2011-04-29 21:39:39am vazut la stiri ca in ultimul interviu base era la fel de suparat pe prostime... probabil pe cei portocaliu-violet care l-au votat in 2009 si care acum nu il mai ovationeaza si nu inteleg cit bine le-a facut, pentru ca sigur nu a uitat ca ceilalti 5 milioane nu i-ar incredinta un nici caine sa-l autostrada! Ba bal-baltoaco, fatza de tine pana si iekknomistu' pare inteligent, ca sa nu mai vb. de pisica ta, care va bate pe amandoi la IQ! Chiar, faceti un trio, poate tustrei puneti de 4 clase si o limba straina!! PS: Si zici ca esti cultivator de izma tigancii? Gargara placuta, ba bal-baltoaco! "NIHIL SINE DEO!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Mai 2011, ora 23:13
De la: gabigabi, la data 2011-05-04 18:23:51d........... NU E CAPABIL sa-si respecte Angajamentul dintre el si cetatean, stipulat prin Dreptul la Munca si Viata Decenta, drept inscris in Constitutie ? ............. .... ce pompos ... da cine te opreste, bre sa nu muncesti ? ... cine te biciuiste sa nu pui mina pe munca ? ... da am impresia ca ''viata decenta'' inseamna pentru tine doar niste banutzi aruncati de pe la FMI ca sa nu cumva sa pierzi vreo promotie si sa nu faci prea multe cute pe creier ... vad ca destul de multi mor dupa o viata decenta dar luati pe ansamblu isi fac singuri cea mai INDECENTA viata ... indiferent de angajamentul unui presedinte ... unora la trebuie un ceausescu de impuscat in fiecare zi ca sa le potoleasca setea de ura si ingalarea ... |
|
Postat pe: 4 Mai 2011, ora 23:17
De la: vasile_vali, la data 2011-05-04 23:12:47De la: Balboaca, la data 2011-05-04 17:55:02De la: vasile_vali, la data 2011-05-04 17:41:41Mujahedine, te crezi,, hintelijent''? Aoleououou......... inseamna ca pisica mea este profesoara de geografie ! Ps. Incearca totusi cand ,, vorbeste cu mine'' sa-ti freci dantura cu izma tigancii pentru ca puti.De la: Balboaca, la data 2011-05-04 17:18:18De la: vasile_vali, la data 2011-05-03 19:54:54Mujahedine , matale ,,cazezi'' caii in casa si familionul in cort? Sincer ?De la: Balboaca, la data 2011-05-03 18:56:02De la: vasile_vali, la data 2011-05-02 21:54:02Amicii tai cu siguranta au absolvit ,,Institutele'' numite......Poarta Alba, Jilava, Rahova, etc Sti tu vorba romaneasca.....,,musca trage intodeauna la rahat''De la: Balboaca, la data 2011-05-02 15:00:37De la: vasile_vali, la data 2011-05-01 08:43:13Din nou demonstrezi ca esti un individ mediocru in gandire. Mai ,,pui de stancuta'', nu mai vorbi daca nu cunosti si esti prost BATA! Eu unul cunosc (am cunoscut pentru ca a decedat de tanar) o persoana care a facut Institutul de Marina M.B pe timpul comunistilor, un individ tare destept, baiat de colonel MI, intr-un cuvant cu relatii la vremea respectiva(anii 70), care a terminat institutul si stiu ca acolo nu se trecea doar cu pile.Saracul baiat i-au trebuit doi ani de pregatire cu meditatori adevarati pentru a reusi la examen. Intradevar trebuia sa ai relatii, sa fi curat din punc de vedere politic(asa era atunci), adica cu ,,radacini curatae(adica o mare tampenie comunista), dar nu erau suficiente aceste ,,calitati'' daca nu erai si foarte bun in meserie. Individul(Dzeu sa-l odihneasca) nu a putut ajunge decat secund pe o nava fluviala cu toate ca era toba de carte, asa ca draga ,,mediocritate'' , nu te mai baga acolo unde excelezi in prostie...De la: Balboaca, la data 2011-04-30 14:49:56De la: vasile_vali, la data 2011-04-30 09:46:18Gitane, un ofiter de marina si in special si unul care ajunge capitan pe cea mai mare nava romaneasca, chiar daca nu crezi dar trebuie sa fie toba de carte. In primul rand matematica , fizica, etc si foarte multa geografie. Intr-un cuvant Crinuta nici macar geografia nu si-a insusit-o pentru ca ar fi avut rezultate. Acum nu cumva voi sustineti un individ mediocru(Crin) asa cum sunteti de fapt si voi astia PSDistii imbracati in straie de PNListi?Nu va mai rahatiti pe voi cu acest ,,fofezar'', chiulangiu care papa impreuna cu ,,sotul'' banii Patriciului! Oare Base este angajatul Patriciului ori ,,sotul'' Crinisoarei???De la: 9am049573, la data 2011-04-29 21:39:39am vazut la stiri ca in ultimul interviu base era la fel de suparat pe prostime... probabil pe cei portocaliu-violet care l-au votat in 2009 si care acum nu il mai ovationeaza si nu inteleg cit bine le-a facut, pentru ca sigur nu a uitat ca ceilalti 5 milioane nu i-ar incredinta un nici caine sa-l autostrada! ... nea vali ... cind ai citit ultima carte ? ... de curiozitate ... sint foarte sigur ca esti un expert plin de experientza in meseria dumitale si deja citesti beletristica pentru relaxare ... daca nu stiai ... nu putem sa ii impuscam pe toti cei care nu sint de acord cu maria voastra ... nu de alta dar sint atit de multi, ca si tine, care nu s-au mai uitat in oglinda de prea mult timp ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Mai 2011, ora 23:18
De la: Balboaca, la data 2011-05-04 18:14:36De la: SILVER_9AM, la data 2011-05-02 20:06:49Buna ziua camarade! Nu-i bai omule pentru ca aceste maimute nici nu realizeaza cat de mult ma distrez pe seama lor!De la: Balboaca, la data 2011-05-02 15:18:08De la: vaneamarin, la data 2011-05-02 10:25:43Bai ragalie, tu esti om ? Tot o dati cu acel pumn, palma data acelui copil. Oare tu niciodata nu ai dat unui copil vreun sut un dos? Ei bine eu unul chiar zilele trecute m-am dus la masina si am gasit un copilas de 12-13 ani care era urcat tot pe capota autoturismului, iar cand am strigat la el sa coboare pe langa faptul ca a mai sarit o data cu fundul pe capota, a mai si injurat. Sti ce i-am facut? Ei bine i-am infipt un sut in dos de ma va tine minte toata viata, apoi l-am luat de urechi si asa atarnat m-am prezentat la usa lui mumasa.. De unde sti tu ce spunea acel handicapat? Oare presedintele nu este si el om?Nu are si el limitele lui emotionale intr-o campanie electorala plina de rahat? Al vostru lider , omul caruia ii duduie buzunarele pline cu verzisori nu economia, Crinisorul, Patriciosul si multi alti lideri PNL erau mai putin moralisti atunci? De ce au tacut? Inteleg atunci ,,cascavalul'' avea miros prea ademenitor iar ei pur si simplu nu au observat .De la: Black_Friday, la data 2011-04-29 18:48:09De la: gabigabi, la data 2011-04-29 18:08:31De la: Black_Friday, la data 2011-04-29 17:56:24De la: Balboaca, la data 2011-04-29 17:28:37De la: gabigabi, la data 2011-04-29 17:23:59aaaaa, am uitat ! ba stii cum face la bautura : palmuieste avocati prin parcarea de la Ciresica ! Ba patrupedule, guitzezi tu ceva, dar nu guitzezi corect: tu esti maimuta, iar cei care agita batul printre uluci sunt oamenii de care crezi tu ca razi!!! Deh, ce au ajuns maimutzele pedaloaie: se cred chiar superioare oamenilor!!! "NIHIL SINE DEO!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Da si mai are si neobrazarea sa se adreseze oamenilor cu substantivul ,,animalule''. Mare animal este!!
. Ai vazut ca nu i-a fost deloc frica de ala micu ?
SPER CA TU CA NATIONALIST ,LE'AI SPUS VRE'O DOUA......PROBLEMA CARE MA FRAMANTA E DACA EI AU INTELES CE AI SPUS TU ???????
de zoaie pecerriste!
.Nu cred ca vrei sa-i ranim sentimentele lui Bolboaca, deoarece omul este simpatic in felul sau, si este pacat sa facem asta.
si sssst ! usurel cu Patriciu, ca incepe sa nasca o frumoasa prietenie cu baselu' .....incep sa fie iar prieteni la Catarama ! pina cind , vom vedea ?!
ca sa intre la ...Institutul de Marina ?