back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Mai 2011, ora 16:23

De la: Silver9AM, la data 2011-05-10 11:14:36
De la: 9am247260, la data 2011-05-10 10:08:28
De la: Silver9AM, la data 2011-05-09 18:12:55
De la: gabigabi, la data 2011-05-09 16:34:29
De la: Silver9AM, la data 2011-05-09 16:02:11
De la: gabigabi, la data 2011-05-09 15:58:19
De la: Silver9AM, la data 2011-05-09 15:54:58
De la: gabigabi, la data 2011-05-09 15:51:57
De la: Silver9AM, la data 2011-05-09 15:45:12
De la: 9am243736, la data 2011-05-09 15:43:26
De la: gabigabi, la data 2011-05-09 15:34:14
De la: 9am243736, la data 2011-05-09 15:09:54
De la: vaneamarin, la data 2011-05-09 15:02:11Dragi PDListi,va felicit pentru alegerile de la Baia Mare !!! Sincer sa fiu nu ma asteptam ca PDLul sa mai aiba un scor asa de bun ,de 13,07% , si o pozitie asa de glorioasa ca locul trei. .

in situatia asta ar face bine sa nu schimbe legea votului uninominal... pnl -ul ne-a demonstrat cum se poate intra in parlament de pe locurile 2-3 , dupa o guvernare fructuoasa... ...
acum va fi mai greu, dupa indobitocirea populatiei din ultimii ani...

interesant ce spui, nu de alta, dar bas' a brevetat metoda, in 2008 cind PSD a cistigat alegerile si atitea manevre s-au facut ca pina la urma tot PD a avut 2 loc. in plus in Parlament , devenind din locul 2- 1 si majoritari cu ocazia asta si a-nceput nebunia Reformei fara forma si morala !

interesant ce scoti pe gurita, dar legea propusa de basescu si adoptata de pnl (sprijiniti evident de psd) are mari modificari in ea si inca o data interesant cum ai uitat ca cei mai multi penali au intrat in parlament de pe locurile 2-3, unii cu cateva zeci-sute de voturi... dar se uita usor aceste lucruri, nici macar marele premier tariceanu nu era sigur daca intra sau nu in parlament, a fost nevoie de multe interpretari ale legii pentru a fi validat el...
foarte interesant, nu?! mai ales ca veneau dupa cea mai buna guvernare din ultima 100 de ani, de fapt se poate spune din toate timpurile romaniei...

DOMNULE,TE ROG ! TOVARASA,NU UITA ..........EA DOAR MINTE PRIN ......OMISIUNE !!!!!!!!!!!

pardon ! mai scormoneste-ti un pic memoria ca nu-i prea mult de atunci !

SA SCORMONESC CE ? IN CE PRIVINTA ?

scoate naibii cashcheta aia ca te stringe si te ia cu dureri de cap si -ti da uitare ! despre ce vorbeam ?

MDAAAA ,MA ROG........PAI DACA STII A CITI,TU AI PUS O INTREBARE LA RASPUNSUL PE CARE LA'M DAT EU LUI @3736........DECI DESPRE CE VB ?
SI APROPO DE CASCHETA...........MAI BINE SPUNE CA TI'AM ZIS'O............

ce talent ai de a deturna discutia, de nu mai stie dreapta ce face stinga ! bre, prin redistribuire, in 2008 , s-a ales PD cu 2 locuri in plus fata de PSD, TOCMAI ca sa dea el premierul, da sau nu ? si-n 2004 n-a brevetat "nen' tu " metoda cind, prin manevra cu caciulii -n miini la Grivco, la mogulul bun de atunci Voiculescu, le-a suflat PSD.lor guvernarea, devenind alianta D.A majoritara ? da sau nu ?
deci cine MINTE ? cine Omite ? eu ? ha ! si arunca-ti naibii, cashcheta ca nu-i buna de nimic !

BINEINTELES CA TU MINTI ! REDISTRIBUIREA S-A FACUT IN MOD ECHITABIL LA TOATE PARTIDELE,NU ? IN FUNCTIE DE CRITERIILE STABILITE PRIN CONSTITUTIE,ASTA CA SA STII SI TU..... CAT DESPRE ARUNCAT........CE AR FI SA TE ARUNCI TU INAPOI IN ....... POM, ESTI CAZUTA CAM DE MULT SI VAD CA HALUCUNEZI SI FACI BALE LA GURA TA DE COMUNISTA........

Hai mai Silver 9am ca esti pe lista de concedieri,mai bine pregateste pancarta ca ramii somer !

SERIOS ? ASTA E DIN ............CLONA SE INTOARCE,NU ?

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2011, ora 06:50

Cum se mai schimba partidu si conducatorul............................../ ba la stinga ..ba la drerapta...../
de ce uni sn schimbe si avataru /
cine se aseamana se aduna/

Raporteaza abuz de limbaj
ctitorul

280 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 12 Mai 2011, ora 00:03

De la: mari_uka, la data 2008-09-30 19:32:09Mai lasa-ma si cu base . Noua ne trebuie o bomba sa nu mai existam ca si natie!

Sondaj CCSB: 74,8% dintre romani cred ca tara se indreapta intr-o directie gresita
Scris de Alina Olteanu in 06 Mai 2011 la 08:38, in Social. 59 vizualizari Intra in discutie 70%, antena3, CCSB, sondaj, tara se indreapta intr-o directie gresita crct.ro/nfs2
FacebookTwitterRecomandaSalveaza PDFTiparesteUn sondaj CCSB , prezentat de Antena3 joi, la un an de la anuntul presedintelui Traian Basescu, de la care a inceput scaderea dramatica a nivelului de trai, releva ca peste 70% dintre romani cred ca tara se indreapta intr-o directie gresita. 89,6% dintre ei nu cred ca Romania a iesit din criza, si 56,1% dintre ei cred ca acest lucru se va intampla abia peste mai mult de trei ani.

Sursa imagine: worldit.info.jpg La intrebarea "Care este directia in care se indreapta Romania?”, 18,1% dintre respondenti au apreciat ca ea este buna, 78,4% ca este gresita si 7,1% au afirmat ca nu stiu sau nu raspund.

Conform aceluiasi sondaj, 63,7% dintre romani cred ca nivelul de trai sa inrautatit in ultimul an, 28,4% considera ca a ramas la fel si 7,4% afirma ca s-a imbunatatit. ). 0,5% nu au stiut sau n-au dorit sa raspunda.

Romanii se tem cel mai mult, intr-o ordine a prioritatilor, de viitorul copiilor - 42,2%, inrautatirea starii de sanatate personala -33,2%, pierderea locului de munca -29,6%, cresterea preturilor -29,1%, scaderea pensiilor -26,6%, o catastrofa naturala (cutremur, inundatii) -26,4%, scaderea salariilor -24,6%, competenta limitata a celor care ne conduc -16,2%, un razboi in zona -13,6%, instabilitatea politica in tara -12,4%, un atac terorist pe teritoriul Romaniei -9,6%, imposibilitatea de a plati creditele -9,0%, cresterea infractionalitatii -8,4% si cursul valutar (scaderea leului fata de euro) -6,4%.

Cand vine vorba de marirea TVA si eficienta acestei masuri de a ajuta la scoaterea tarii din criza, doar 14,8% dintre respondeti considera ca masura a fost buna si ca a ajutat, in timp ce 82,6% considera ca nu a ajutat la nimic.

Intrebati "Cum faceti fata scumpirii alimentelor?”, 14,5% dintre romani au raspuns “usor”, 84,6% au raspuns “greu” si 0,8% nu au vrut sau nu au stiut sa raspunda.

Intrebati "Cum faceti fata scumpirii energiei?”, 87,8% dintre romani au raspuns “greu”, 11,8% au raspuns “usor” si 0,4% nu au vrut sau nu au stiut sa raspunda.

La intrebarea "Cum faceti fata scumpirii combustibililor?” , 15,2% dintre romani au raspuns “usor”, 77,5% au raspuns “greu” si 7,4% nu au vrut sau nu au stiut sa raspunda.

La intrebarea "Considerati ca Romania a iesit din criza?”, 89,6% dintre romani au raspuns “nu”, 8,5% - “da” si 1,9% - nu au vrut sau nu au stiut sa raspunda.

La intrebarea "Cand credeti ca va iesi Romania din criza?”, 1,4% dintre romani au raspuns ca in 2011, 11,6% - in 2012, 9,4% - in 2013, 56,1% - mai mult de trei ani, si 11% n-au vrut saun-au stiut sa raspunda.

Sondajul compandat de Antena 3 mai releva ca partidele politice care se bucura de incredere sunt, in ordine: PNL -37,5%, PSD -33,9%, USL -29,4%, PC -24,2%, ACD -23,5%, PP -20,5% si PDL -17,9%.

Personalitatile care se bucura de incredere sunt, in ordine: Mugur Isarescu -52,5%, Crin Antonescu -40,0%, Victor Ponta -33,2%, Dan Voiculescu -24,4% , Dan Diaconescu -23,2%, Traian Basescu -13,7% si Emil Boc -12,3%

nu va uitati ca Basescu este un gainar hot,suportati mizeriile lui !
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2011, ora 10:07

De la: Black_Friday, la data 2011-05-11 22:11:36De la: 9am178165, la data 2010-03-16 19:55:03
De la: Rody, la data 2010-03-16 18:03:31
GUVERNUL ROMANIEI NU VEDE CE GREU O DUC ROMANI AN TARA ASTA >PANA CAND O SA MAI PUTEM DUCE GREU NEAM SATURAT.

Pana cand ne vom infuria atat de rau, incat ne vom duce la Cotroceni si la Palatul Victoria, sa le rupem capul, sa-i dezmembram pe ticalosii de la putere care infometeaza populatia.
De astia nu te rogi ca degeaba o faci si-ti mai rad si in nas, la astia trebuie sa le rupi oasele, si sa le iei gatul ca la niste pui de gaina, caci vor sa ne omoare cu foamea!!!!!!!!!!!!!!
Stii cine sunt: basescu impostorul, boc lingaul, udrea tarfa, berceanu hotul, videanu talharul, seitan infometatorul de copii, batrani si invalizi, vladescu, funeriu infometatorul de profesori, anastase scorpia Camerei Deputatilor, tradatorii de independenti Diaconescu, Sarbu, etc., securistii de catarama, oprea si multi altii!!!!!!!!!!!!
Pe astia trebuie sa-i scurtam de cap ca nu-i de gluma, SUNTEM CARE PE CARE, DACA VREM SA TRAIM NOI ,TREBUIE SA-I EXECUTAM PE EI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Domnu' Vaneaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Curaj! Hai spuneti-ne parerea dumneavoastra despre starea de sanatate a celei care a postat chestia de mai sus!

eu ! eu !... nu m-ai intrebat pe mine, dar pot sa zic si eu ceva ? dar despre starea de sanatate a celui ce desfiinteaza scoli, spitale, hotaraste ca bolnavii de cancer, de ex., nu-si pot cumpara medicamentele de la farmacie , ci trebuie sa se interneze in spital care spital ? ce zici ? ....sau despre starea de sanatate si morala si mentala a celui ce vorbeste abia acum despre regiile de stat si directorii lor ,desi de acum 1.5 an FMI a recomandat de luat masuri drastice impotriva lor ? ce parere ai de " minciunica" asta a Sefului ? a cita, oare ? si de cind bat capul cu asta ca, daca se verifica ce se-ntimpla acolo si se reduceau salariile, primele de vacanta si alte cadouri, nu ar fi trebuit sa fie reduse salariile cu 25 % si marit TVA ? deci, a cui stare de sanatate ar trebui sa te ingrijoreze mai mult ?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2011, ora 12:42

Bãsescu: Vom încerca sã introducem votul prin corespondenþã, în sprijinul românilor din strãinãtate!

O noua escrocherie de tip "CARITAS" se coace in birourile de la Cotroceni, sub egida “Votul prin corespondenta”, cea mai mare escrocherie de tip mafiot, cu voturi fabricate, semnate in fals, necontrolabil, in favoarea actualei puteri. Cine credeti ca va controla votul prin corespondenta venita de la: Paris, Madrid, Londra, Chisinau si altele cu birou electoral? Nimeni, voturile se baga in saci cu un borderou "fabricat" in favoarea PDL. Experienta trista a ultimelor alegeri prezidentiale, cand Basescu a castigat cu "voturile fabricate" in diaspora, respectiv Paris, Chisinau, voturi care nu au fost verificate de nimeni, niciodata de atunci, cu toate ca erau indicii clare ca s-au fraudat alegerile prezidentiale in diaspora in favoarea lui Basescu.

Pe 10 mai ,Legea votului prin corespondenta a trecut de Senat. Cred ca stim toti ce inseamna aceasta lege,este o lege data pentru ca PDLul ,SA POATE SA FURE ALEGERILE ! Este clar,baietii astia trag cu dintii de putere , intuind ce se intampla cu ei daca o vor pierde! Niste lichele,niste borfasi de care trebuie sa scapam!

Nu stiu daca pe acest forum exista oameni care sa sustina aceasta tampita idee a votului prin corespondenta .Daca insa exista ,sunt curios sa imi raspunda la cateva intrebari simple :

-Cum poti verifica daca in locul scrisorii trimise de o persoana oarecere,nu este bagata in urna o scrisoare a PDLului ? Ce metode logice de verificare exista pentru a verifica daca plicul interior este cel original din moment ce toate sistemele de "siguranta" ,sunt furnizate de Consulate iar acestea sunt in slujba puterii ?

-Cum se mai poate combate mita electorala prin acest sistem?Daca in cazul mitei clasice oamenii luau spaga dar pana la urma puteau vota ce doreau ei,in acest caz,se poate face oricand o poza cu scrisoarea pe care ai lipit autocolantul de vot .Ganditi-va doar cum va decurge votul prin corespondenta la grupurile de tigani din Roma..."Dai si mata sefu' douaj' da euro ca sa votez cu partidu' matale ,hai ca te las pa matale sa lipesti abtipildu' unde vrea muschii tai!"

-Ce garantie ai ca votul a fost unul liber exprimat ?Chiar si la alegerile "clasice" am vazut oameni care doreau sa intre peste nevestele lor ca nu cumva sa voteze alea cu altcineva decat vor ei.Erau insa impiedicati,lucru care in cazul votului prin corespondenta,nu se mai poate face.

-De ce oare in martie 2009, Curtea Constituþionalã Federalã a Germaniei a decis cã votul electronic, utilizat parþial, timp de 10 ani, în Germania este neconstituþional, din cauzã cauza lipsei de transparenþã ºi pentru cã permite erorile ºi fraudele? Domnul Baconski se declara impotriva votului electronic dar pentru cel prin corespondenta, desi este la mintea cocosului ca, desi ambele se pot frauda in draci,cel prin corespondenta este mult mai usor de fraudat decat cel electronic ...

-Care este fundamentul constitutional prin care faci doua legi diferite,una pentru romanii din tara,iar alta pentru cei din afara Romaniei ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2011, ora 16:26

De la: vaneamarin, la data 2011-05-12 12:42:00Bãsescu: Vom încerca sã introducem votul prin corespondenþã, în sprijinul românilor din strãinãtate!

O noua escrocherie de tip "CARITAS" se coace in birourile de la Cotroceni, sub egida “Votul prin corespondenta”, cea mai mare escrocherie de tip mafiot, cu voturi fabricate, semnate in fals, necontrolabil, in favoarea actualei puteri. Cine credeti ca va controla votul prin corespondenta venita de la: Paris, Madrid, Londra, Chisinau si altele cu birou electoral? Nimeni, voturile se baga in saci cu un borderou "fabricat" in favoarea PDL. Experienta trista a ultimelor alegeri prezidentiale, cand Basescu a castigat cu "voturile fabricate" in diaspora, respectiv Paris, Chisinau, voturi care nu au fost verificate de nimeni, niciodata de atunci, cu toate ca erau indicii clare ca s-au fraudat alegerile prezidentiale in diaspora in favoarea lui Basescu.

Pe 10 mai ,Legea votului prin corespondenta a trecut de Senat. Cred ca stim toti ce inseamna aceasta lege,este o lege data pentru ca PDLul ,SA POATE SA FURE ALEGERILE ! Este clar,baietii astia trag cu dintii de putere , intuind ce se intampla cu ei daca o vor pierde! Niste lichele,niste borfasi de care trebuie sa scapam!

Nu stiu daca pe acest forum exista oameni care sa sustina aceasta tampita idee a votului prin corespondenta .Daca insa exista ,sunt curios sa imi raspunda la cateva intrebari simple :

-Cum poti verifica daca in locul scrisorii trimise de o persoana oarecere,nu este bagata in urna o scrisoare a PDLului ? Ce metode logice de verificare exista pentru a verifica daca plicul interior este cel original din moment ce toate sistemele de "siguranta" ,sunt furnizate de Consulate iar acestea sunt in slujba puterii ?

-Cum se mai poate combate mita electorala prin acest sistem?Daca in cazul mitei clasice oamenii luau spaga dar pana la urma puteau vota ce doreau ei,in acest caz,se poate face oricand o poza cu scrisoarea pe care ai lipit autocolantul de vot .Ganditi-va doar cum va decurge votul prin corespondenta la grupurile de tigani din Roma..."Dai si mata sefu' douaj' da euro ca sa votez cu partidu' matale ,hai ca te las pa matale sa lipesti abtipildu' unde vrea muschii tai!"

-Ce garantie ai ca votul a fost unul liber exprimat ?Chiar si la alegerile "clasice" am vazut oameni care doreau sa intre peste nevestele lor ca nu cumva sa voteze alea cu altcineva decat vor ei.Erau insa impiedicati,lucru care in cazul votului prin corespondenta,nu se mai poate face.

-De ce oare in martie 2009, Curtea Constituþionalã Federalã a Germaniei a decis cã votul electronic, utilizat parþial, timp de 10 ani, în Germania este neconstituþional, din cauzã cauza lipsei de transparenþã ºi pentru cã permite erorile ºi fraudele? Domnul Baconski se declara impotriva votului electronic dar pentru cel prin corespondenta, desi este la mintea cocosului ca, desi ambele se pot frauda in draci,cel prin corespondenta este mult mai usor de fraudat decat cel electronic ...

-Care este fundamentul constitutional prin care faci doua legi diferite,una pentru romanii din tara,iar alta pentru cei din afara Romaniei ?

pfff, s-ar prea putea ca tiganii ,de ex., nici sa nu mai fie "deranjati " cu trimisul scrisorii de vot , ca tot nu cred ca-si dau ei adresa unde ar putea fi gasiti ! asa ca unde " li se trimite " plicul cu abtibild ? nu-i mai simplu sa rezolvi in consulat , ad-hoc: votat si, gata ?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2011, ora 16:34

De la: gabigabi, la data 2011-05-12 16:26:11
De la: vaneamarin, la data 2011-05-12 12:42:00Bãsescu: Vom încerca sã introducem votul prin corespondenþã, în sprijinul românilor din strãinãtate!

pfff, s-ar prea putea ca tiganii ,de ex., nici sa nu mai fie "deranjati " cu trimisul scrisorii de vot , ca tot nu cred ca-si dau ei adresa unde ar putea fi gasiti ! asa ca unde " li se trimite " plicul cu abtibild ? nu-i mai simplu sa rezolvi in consulat , ad-hoc: votat si, gata ?

Da,adevarul este ca este mai simpla si mai eficienta varianta ta .

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2011, ora 16:53

ma rog, am zis si eu ca, de fapt nu inteleg cum va fi organizata si-ti dau un exemplu ! am o buna prietena ce-i medic intr-o localitate la vreo 25 km de Rodez si care nu s-a putut duce la vot niciodata, intrucit trebuia sa se duca pin' la Paris....acus ' : cine ii trimite ei plicul de vot si de unde ? si cu ce pret de cost ,ca si asta conteaza ....in fond, totul costa ! si ea unde-l trimite ? in tara sau la ambasada ? si de unde stie ea ca ce se inregistreaza este exact votul ei ?

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje
Oras: Sinaia

Postat pe: 12 Mai 2011, ora 17:11

Domnu basescu ! Imi permiteti sa fac pi-pi ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2011, ora 17:30

De la: The_Mummy, la data 2011-05-12 17:11:34Domnu basescu ! Imi permiteti sa fac pi-pi ?

da' nu te retine ! poti sa uzi si canapeaua, prietenii stiu de ce !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2011, ora 17:39

s-a sleit de tot topicul asta, mai fratilor ! n-a zis nimeni nimic de ' mnealui cum s-a vaietat in direct la TVR1 - iar a inceput sa bage placa aia cu "nu-i lasat sa faca" - spunind cum el don Chihote de la bucale se lupta cu morile de vint ale coruptiei politicienilor , cu boierii regiilor ....of, Doamne si nimeni nu-i alaturi de el....nici macar boborul ala unde facea el baile de multime ! bine macar ca-l are alaturi pe credinciosul sau scutier Sanchi Plata si, inarmat cu dragostea frumoasei lui Dulcinica del Plescoy, va pune haturile pe rosinanta pedelista si va lupta pina la victoria finala ! ce naiba, trebuie sa reziste inca 4 ani !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2011, ora 20:25

De la: vaneamarin, la data 2011-05-12 20:18:36Votul prin corespondenta de fapt insemna un singur lucru .Inseamna ca Romania ar putea sa mai fie sub aceste bestii inca un mandat ! Acest "inca" un mandat,cel din 2012 ,stie orice om normal la cap ca inseamna de fapt pe veci,daca le iese .Cine ii cunoaste pe PDListi si cine isi da seama de situatia actuala,poate intelege despre ce vorbesc,cine nu ,idiot ramane ...

Sunt 3 milioane de romani in afara(!) si aproximativ 10 milioane de romani care merg la vot in interiorul Romaniei, LUCRU CARE NE ARATA CE POSIBILTATI ENORME DE FRAUDARE SUNT ! Daca la asta adaugam spagi electorale,amenintari ale politrucilor PDL ,autocare electorale ,Partidul Poporului care va trece in bratele lui Base,Garcea imbecilul care se lanseaza in politica "din scarba fata de politica" (un mesajul ingrozitor de penibil, dar pe care il vor aprecia multi idioti "dezamagiti") ,PRMul care acum se injura acum se pupa pentru cascaval,etc ,atunci vedem ca romanii au mari sanse sa fie la fel de cretini ca rusii.Cum aia il vor avea pe Putin pe viata,asa si romanii il vor avea pe Base sau,in cel mai rau caz pentru el,doar oamenii lui. SISTEMUL RUSESC ESTE APLICAT DE CATRE BASESCU IN ROMANIA,TOTUL ESTE APLICAT PAS CU PAS, INCEPAND CU MOGULII,ARESTARILE PENTRU CIRC,PUMNUL PUS IN GURA PRESEI,ETC . TOTUL ESTE IDENTIC !

DACA ROMANIA NU VA REUSI SA IMPIEDICE ACEASTA LEGE A VOTULUI PRIN CORESPONDENTA SI DACA OPOZITIA NU VA FACE APEL LA INSTITUTIILE EUROPENE SA VERIFICE ALEGERILE,ATUNCI SUNTEM PIERDUTI SI VOM DEVENI PE VECI DICTATURA BASESCIANA !

Si nu o sa avem parte de dictatura militara a lui Crin?!! Naspa!

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 12 Mai 2011, ora 23:04

De la: gabigabi, la data 2011-05-12 17:39:44s-a sleit de tot topicul asta, mai fratilor ! n-a zis nimeni nimic de ' mnealui cum s-a vaietat in direct la TVR1 - iar a inceput sa bage placa aia cu "nu-i lasat sa faca" - spunind cum el don Chihote de la bucale se lupta cu morile de vint ale coruptiei politicienilor , cu boierii regiilor ....of, Doamne si nimeni nu-i alaturi de el....nici macar boborul ala unde facea el baile de multime ! bine macar ca-l are alaturi pe credinciosul sau scutier Sanchi Plata si, inarmat cu dragostea frumoasei lui Dulcinica del Plescoy, va pune haturile pe rosinanta pedelista si va lupta pina la victoria finala ! ce naiba, trebuie sa reziste inca 4 ani !

De ce sa ascult, stimata doamna, placile stricate ale hahaitorului jbanghiu? Ce gogosi sa'mi mai toarne ca sa ma surprinda? Poate sa se intinda si pe jos, pe acest mincinos notoriu care mi'a deturnat votul din turul al II-lea 2004 [dat nu lui, ci contra lui adi four houses!!], nu pot sa'l mai ascult: e mai mincinos ca timpul probabil si mai veninos ca o cobra regala..

"NIHIL SINE DEO!"

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 13 Mai 2011, ora 02:35

Basescu e capitanul vasului , insa nu poate sa inteleaga faptul ca fara noi e un nimeni !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 13 Mai 2011, ora 07:51

De la: vasile_vali, la data 2011-05-12 23:04:05
De la: gabigabi, la data 2011-05-12 17:39:44s-a sleit de tot topicul asta, mai fratilor ! n-a zis nimeni nimic de ' mnealui cum s-a vaietat in direct la TVR1 - iar a inceput sa bage placa aia cu "nu-i lasat sa faca" - spunind cum el don Chihote de la bucale se lupta cu morile de vint ale coruptiei politicienilor , cu boierii regiilor ....of, Doamne si nimeni nu-i alaturi de el....nici macar boborul ala unde facea el baile de multime ! bine macar ca-l are alaturi pe credinciosul sau scutier Sanchi Plata si, inarmat cu dragostea frumoasei lui Dulcinica del Plescoy, va pune haturile pe rosinanta pedelista si va lupta pina la victoria finala ! ce naiba, trebuie sa reziste inca 4 ani !

De ce sa ascult, stimata doamna, placile stricate ale hahaitorului jbanghiu? Ce gogosi sa'mi mai toarne ca sa ma surprinda? Poate sa se intinda si pe jos, pe acest mincinos notoriu care mi'a deturnat votul din turul al II-lea 2004 [dat nu lui, ci contra lui adi four houses!!], nu pot sa'l mai ascult: e mai mincinos ca timpul probabil si mai veninos ca o cobra regala..

"NIHIL SINE DEO!"

vezi,dumneata cum sta treaba ? noi nu-l mai suportam ,dar uite-l cum altii il asculta si se-ngrijoreaza de cit de dictator VA FI Antonescu , NU CUM E EL DEJA si de unde avea in iarna un scor de incredere de numai 9, 2% incredere, a crescut la 13,7 si dobitocul cel mic, la 12% , iar PD la 14% ! nu te mirira si ingrijoreaza ? pe mine, da !

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 13 Mai 2011, ora 09:48

Un capitan de nava , reciclat !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 13 Mai 2011, ora 16:15

Urrrraaaaa,iar s-au raportat marete succesuri ! Cica ne-a crescut cresterea economica. Nu are legatura cu nivelul de trai si nici macar cu realitatea ,suntem datori vanduti la FMI,regiile sunt capusate si jefuite fara mila,oamenii trimisi in somaj ,spitalele desfiintate,tara impanzita de politruci cu lefuri mari,ultimii din Europa ca nivel de trai ,inflatia creste mereu,gazele se vor scumpi ,etc .Baietii insa se lauda ca deh,asa sunt ei,mai tampiti si mai tupeisti .

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 13 Mai 2011, ora 16:25

De la: vaneamarin, la data 2011-05-13 16:15:57Urrrraaaaa,iar s-au raportat marete succesuri ! Cica ne-a crescut cresterea economica. Nu are legatura cu nivelul de trai si nici macar cu realitatea ,suntem datori vanduti la FMI,regiile sunt capusate si jefuite fara mila,oamenii trimisi in somaj ,spitalele desfiintate,tara impanzita de politruci cu lefuri mari,ultimii din Europa ca nivel de trai ,inflatia creste mereu,gazele se vor scumpi ,etc .Baietii insa se lauda ca deh,asa sunt ei,mai tampiti si mai tupeisti .

of-of, da' citi circotasi sunt in tara asta, e de speriat ! ce n-ai inteles ? numai recesiunea trece- criza ramine ! ....

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 13 Mai 2011, ora 16:39

De la: gabigabi, la data 2011-05-13 16:25:19
De la: vaneamarin, la data 2011-05-13 16:15:57Urrrraaaaa,iar s-au raportat marete succesuri ! Cica ne-a crescut cresterea economica. Nu are legatura cu nivelul de trai si nici macar cu realitatea ,suntem datori vanduti la FMI,regiile sunt capusate si jefuite fara mila,oamenii trimisi in somaj ,spitalele desfiintate,tara impanzita de politruci cu lefuri mari,ultimii din Europa ca nivel de trai ,inflatia creste mereu,gazele se vor scumpi ,etc .Baietii insa se lauda ca deh,asa sunt ei,mai tampiti si mai tupeisti .

of-of, da' citi circotasi sunt in tara asta, e de speriat ! ce n-ai inteles ? numai recesiunea trece- criza ramine ! ....

Si mai rau,recesiunea se poate intoarce oricand, ca nu au terminat baietii astia de reparat economia distrusa cica de toti in afara de ei .Nu-i exclus sa scapam de criza, dar sa revina recesiunea. Sau de recesiune dar sa se adanceasca criza ! Sau de niciuna dar se fie ambele rezolvate ca recesiunea ,din condei. Nu se stie niciodata cu baietii astia ,este posibil chiar sa apara Boc si Base si sa spuna ca nu-i adevarat ,nu au spus ei niciodata asa ceva. Base poate chiar sa se hahaie si sa intrebe senin daca nu cumva era sub influenta cand a spus asa ceva !...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 13 Mai 2011, ora 16:49

De la: vaneamarin, la data 2011-05-13 16:39:53

Si mai rau,recesiunea se poate intoarce oricand, ca nu au terminat baietii astia de reparat economia distrusa cica de toti in afara de ei .Nu-i exclus sa scapam de criza, dar sa revina recesiunea. Sau de recesiune dar sa se adanceasca criza ! Sau de niciuna dar se fie ambele rezolvate ca recesiunea ,din condei. Nu se stie niciodata cu baietii astia ,este posibil chiar sa apara Boc si Base si sa spuna ca nu-i adevarat ,nu au spus ei niciodata asa ceva. Base poate chiar sa se hahaie si sa intrebe senin daca nu cumva era sub influenta cand a spus asa ceva !...

esti rau !
din pacate niciun INS nu ne poate spune cum stam cu CRIZA MORALA !

Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje

Postat pe: 13 Mai 2011, ora 18:18

De la: gabigabi, la data 2011-05-13 16:49:48

esti rau !

Criza morala a luat nastere in comunism . Inca nu a disparut.....comunismul !

originala ...nu-mi plac copiile .
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 13 Mai 2011, ora 20:26

De la: ana__totir, la data 2011-05-13 18:18:13

esti rau !

Sa dispara comunismul ?! Nici vorba,s-a revigorat de fapt ! In politica acum ,comunismul se pretinde cu mult tupeu, ca fiind dreapta, prin grija lui Basescu. Fost securist,fost membru in ultimul guvern al lui Ceausescu ,sluga a lui Iliescu ,a lui Petre Roman ,si actual mare "dreptatci" dupa ce el si partidul lui pana in 2005 erau in Internationala Socialista ! Textele (oligarhii care sug sangele poporului ,salariile "nesimtite",injuratul "vechiului" regim ,etc) si metodele (politruci in toata tara,atacuri la adresa presei si acapararea ei ,dorinta apriga de a modifica Constitutia ,sistemul de vot etc ) sunt IDENTICE cu cele comuniste,COPIE Xerox pentru cine stie ceva istorie ! Marea sarlatanie ,condamnarea comunismului prin inlocuire cu neocomunismul Basescian,PRINDE LA UNII ROMANI! .

Nu este Basescu singurul comunist,el este doar cel mai josnic! Dan Diaconescu reprezinta comunism in stare pura pentru proletari,Vadim este (dar macar recunoaste !) nostalgic comunist,Garcea este comunismul pentru cei mai imbecili cetateni ai tarii (mai boi si decat cei ai lui DD),etc .Oamenii astia conduc partide si vor voturi .Le vor avea ,le vor avea deoarece romanii sunt prosti politic ,haotici,emotionali si cu o memorie politica de circa doua luni .Cine zbiara mai tare in acele doua luni castiga ...

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 13 Mai 2011, ora 20:37

esti rau !

Pai, explica-ne intai ce este morala asta! Morala este cumva pentru liberali ce ingroapa pisica? Adica dupa ce ai fost GOLAN in Piata Universitatii, unde ai stigat "Iliescu judecat, pentru sangele varsat!" si acum esti bot in bot cu Iliescu si il apreciezi pentru cat de democrat este, se cheama ca mustesti de MORALA?
Vorbe Gabi, vorbe! La teorie suntem cei mai tari, practica ne omoara!

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 13 Mai 2011, ora 20:47

De la: vaneamarin, la data 2011-05-13 20:26:50

esti rau !

Sa dispara comunismul ?! Nici vorba,s-a revigorat de fapt ! In politica acum ,comunismul se pretinde cu mult tupeu, ca fiind dreapta, prin grija lui Basescu. Fost securist,fost membru in ultimul guvern al lui Ceausescu ,sluga a lui Iliescu ,a lui Petre Roman ,si actual mare "dreptatci" dupa ce el si partidul lui pana in 2005 erau in Internationala Socialista ! Textele (oligarhii care sug sangele poporului ,salariile "nesimtite",injuratul "vechiului" regim ,etc) si metodele (politruci in toata tara,atacuri la adresa presei si acapararea ei ,dorinta apriga de a modifica Constitutia ,sistemul de vot etc ) sunt IDENTICE cu cele comuniste,COPIE Xerox pentru cine stie ceva istorie ! Marea sarlatanie ,condamnarea comunismului prin inlocuire cu neocomunismul Basescian,PRINDE LA UNII ROMANI! .

Nu este Basescu singurul comunist,el este doar cel mai josnic! Dan Diaconescu reprezinta comunism in stare pura pentru proletari,Vadim este (dar macar recunoaste !) nostalgic comunist,Garcea este comunismul pentru cei mai imbecili cetateni ai tarii (mai boi si decat cei ai lui DD),etc .Oamenii astia conduc partide si vor voturi .Le vor avea ,le vor avea deoarece romanii sunt prosti politic ,haotici,emotionali si cu o memorie politica de circa doua luni .Cine zbiara mai tare in acele doua luni castiga ...

De dom' Vanea, timpul lasa urme adanci, schimba caractere, principii, d'apoi doctrine, care astea sunt apa de ploaie la noi!
Cand te gandesti ca acum 21 de ani sediul PNL era devastat de minerii adusi de Iliescu ca sa gaseasca arme, droguri, masina de tiparit bani si inca din aia automata, iar acum PNL este infratit cu oamenii lui Iliescu! Cand te gandesti ca acum 21 de ani ne spargeam plamanii in Piata si ne agatam de PNL si PNT-CD, ca de ultima sansa sa scapam de comunismul cu fata umana a lui Iliescu si acum unii dintre noi se vor duce la vot si vor vota lista care poate va avea in frunte un pesedist, nu-ti vine sa iti bagi picioarele si sa trantesti ceva de genul: ceapa ma-sii de viata, ce am fost si ce am ajuns?

Ei, dar penelistii care sunt ultimii detinatori ai moralei, ca niste ultimi cruciati, sunt sigur ca nu vor fi prea tare afectati, ca doar scopul scuza mijloacele si te faci frate si cu ca sa iti atingi scopul!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 13 Mai 2011, ora 21:12

De la: Black_Friday, la data 2011-05-13 20:47:43
De dom' Vanea, timpul lasa urme adanci, schimba caractere, principii, d'apoi doctrine, care astea sunt apa de ploaie la noi!
Cand te gandesti ca acum 21 de ani sediul PNL era devastat de minerii adusi de Iliescu ca sa gaseasca arme, droguri, masina de tiparit bani si inca din aia automata, iar acum PNL este infratit cu oamenii lui Iliescu!

Pana sa iti raspund la toata intrebarea, vreau sa clarific un lucru :BASESCU NU ERA ACUM 20 DE ANI UN OM AL LUI ILIESCU cand aveau loc aceste evenimente ? Crin Antonescu sau Ponta erau atunci oamenii lui Iliescu ?! Nope, Antonescu nu era,Ponta nu era ,Basescu in schimb era omul lui Iliescu preluat direct din ultimul guvern al lui Ceausescu si avansat deoarece... a colaborat bine ! ILIESCU NU CONDUCE ACUM UN PARTID,BASESCU IN SCHIMB ,URMASUL SAU ,CONDUCE CHIAR TARA INTREAGA, DIN NEFERICIRE PENTRU NOI ! Nu-mi vorbi de principii si doctrine Black, cat timp te faci ca nu vezi cine este Basescu ,de unde provine, si mai ales ce face acum !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 13 Mai 2011, ora 21:33

De la: vaneamarin, la data 2011-05-13 21:12:25
Cand te gandesti ca acum 21 de ani sediul PNL era devastat de minerii adusi de Iliescu ca sa gaseasca arme, droguri, masina de tiparit bani si inca din aia automata, iar acum PNL este infratit cu oamenii lui Iliescu!

Pana sa iti raspund la toata intrebarea, vreau sa clarific un lucru :BASESCU NU ERA ACUM 20 DE ANI UN OM AL LUI ILIESCU cand aveau loc aceste evenimente ? Crin Antonescu sau Ponta erau atunci oamenii lui Iliescu ?! Nope, Antonescu nu era,Ponta nu era ,Basescu in schimb era omul lui Iliescu preluat direct din ultimul guvern al lui Ceausescu si avansat deoarece... a colaborat bine ! ILIESCU NU CONDUCE ACUM UN PARTID,BASESCU IN SCHIMB ,URMASUL SAU ,CONDUCE CHIAR TARA INTREAGA, DIN NEFERICIRE PENTRU NOI ! Nu-mi vorbi de principii si doctrine Black, cat timp te faci ca nu vezi cine este Basescu ,de unde provine, si mai ales ce face acum !

Ei da! Asta este o logica beton dom' Vanea, dar ce vrei sa demonstrezi? Nemernicul de Basescu este vinovat domnule ca in 1992, sau 1993 s-a rupt de Iliescu! Trebuie batut cu pietre pentru marsavia asta!
Iar lui Crin trebuie sa-i acordam vreo distinctie, ca a adus PNL in aceeasi transee cu Iliescu, acelasi nenorocit, la fel de veninos ca si acum 21 de ani!
pe cine pacalesti tu? Ilici, este o cobra batrana, care nu si-a pierdut veninul si in orice caz nu este un nimeni in PSD! Dupa ce ai fost presedintele Romaniei nu poti sa mai fii presedintele unui partid, insa nu te imbata cu apa rece, Ilici este eminenta cenusie a PSD si tot ce se urzeste in cuibul asta de vipere, se urzeste de catre el impreuna cu alte minti intunecate, cum ar fi Hrebenciuc. Crezi ca Ponta murea de dragul lui Voiculescu ca sa intre cu el in coalitie? Este mana lui Ilici! Cat l-a tatonat si abordat Ilici pe Antonescu, ca este de stanga, il peria, il vrajea, ca sa il aduca in coalitie cu PSD!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 13 Mai 2011, ora 22:30

De la: Black_Friday, la data 2011-05-13 21:33:40

Ei da! Asta este o logica beton dom' Vanea, dar ce vrei sa demonstrezi? Nemernicul de Basescu este vinovat domnule ca in 1992, sau 1993 s-a rupt de Iliescu! Trebuie batut cu pietre pentru marsavia asta!
Iar lui Crin trebuie sa-i acordam vreo distinctie, ca a adus PNL in aceeasi transee cu Iliescu, acelasi nenorocit, la fel de veninos ca si acum 21 de ani!
pe cine pacalesti tu? Ilici, este o cobra batrana, care nu si-a pierdut veninul si in orice caz nu este un nimeni in PSD! Dupa ce ai fost presedintele Romaniei nu poti sa mai fii presedintele unui partid, insa nu te imbata cu apa rece, Ilici este eminenta cenusie a PSD si tot ce se urzeste in cuibul asta de vipere, se urzeste de catre el impreuna cu alte minti intunecate, cum ar fi Hrebenciuc. Crezi ca Ponta murea de dragul lui Voiculescu ca sa intre cu el in coalitie? Este mana lui Ilici! Cat l-a tatonat si abordat Ilici pe Antonescu, ca este de stanga, il peria, il vrajea, ca sa il aduca in coalitie cu PSD!

Nu Basescu s-a rupt de Iliescu in 1992 ,ci Petre Roman...

Lui Crin nu ii putem reprosa faptul ca incearca,exact ce a fost in 2009 (dar poporul a fost prea tampit sa inteleaga atunci, iar acum se poate sa inteleaga degeaba ),O COALITIE PUTERNICA IMPOTRIVA LUI BASESCU SI A PDLului. Johannis Klauss a fost o sansa ratata DIN PURA PROSTIE A POPORULUI ROMAN . Unii au ales solutii imbecile ca Radu Duda sau Remus Cernea, iar apoi au fost prea dezamagiti sa mai voteze,altii asa au fost ei,sustinatori ai luptei anti-moguli! Atunci toate partidele politice in afara de PDL (adica de gasca de sclavi a lui Basescu) au dorit un nou inceput si au dorit sa evite ce se prefigura deja, autocratia prezidentiala.Acum avem aceasta autocratie,vedem ca merge catre dictatura,dar ne obisnuim incet-incet ca presedintele vorbeste si ca premier, si ca parlament, si ca cetatean,este si economist,si jurist si diplomat si strateg,este tot ce ce vor muschii lui ...Ne aduce rachete si nu ne intreaba ,ne face lenasi,pomanagii si se supara din ce in ce mai des pe noi,si din ce in ce mai putin pe gasca lui de hoti !

Tu stiu ca te intorci obsesiv la trecut ,probabil din dorinta fireasca ca simpatizant al lui Basescu,de a ignora un prezent cam nefericit .Eu iti vorbesc de impanzirea tarii cu politruci PDL ,tu imi spui de mineriade,eu iti spun de Basescu care ne conduce acum tu imi spui de Iliescu care ne-a condus candva,eu iti spun de furturile PDL tu imi spui ca Antonescu este de stanga si nu de "dreapta" basesciana,eu iti spun ca tara merge prost,tu dai vina pe trecut ! Nu vrei sa discutam si despre prezent ?!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 13 Mai 2011, ora 22:40

De la: vaneamarin, la data 2011-05-13 20:26:50

esti rau !

Cand te gandesti ca acum 21 de ani sediul PNL era devastat de minerii adusi de Iliescu ca sa gaseasca arme, droguri, masina de tiparit bani si inca din aia automata, iar acum PNL este infratit cu oamenii lui Iliescu! Cand te gandesti ca acum 21 de ani ne spargeam plamanii in Piata si ne agatam de PNL si PNT-CD, ca de ultima sansa sa scapam de comunismul cu fata umana a lui Iliescu si acum unii dintre noi se vor duce la vot si vor vota lista care poate va avea in frunte un pesedist, nu-ti vine sa iti bagi picioarele si sa trantesti ceva de genul: ceapa ma-sii de viata, ce am fost si ce am ajuns?

Ei, dar penelistii care sunt ultimii detinatori ai moralei, ca niste ultimi cruciati, sunt sigur ca nu vor fi prea tare afectati, ca doar scopul scuza mijloacele si te faci frate si cu ca sa iti atingi scopul!

SCOPUL SCUZA MIJLOACELE...........CATI DINTRE EI CREZI CA AU FOST CU ADEVARAT IN PIATA UNIVERSITATII ? DIN ASTIA CARE POSTEAZA POATE IN .........VIZITA ,DUMINECA.........

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 13 Mai 2011, ora 22:43

De la: vaneamarin, la data 2011-05-13 22:30:52
De la: Black_Friday, la data 2011-05-13 21:33:40

Nu Basescu s-a rupt de Iliescu in 1992 ,ci Petre Roman...

Lui Crin nu ii putem reprosa faptul ca incearca,exact ce a fost in 2009 (dar poporul a fost prea tampit sa inteleaga atunci, iar acum se poate sa inteleaga degeaba ),O COALITIE PUTERNICA IMPOTRIVA LUI BASESCU SI A PDLului. Johannis Klauss a fost o sansa ratata DIN PURA PROSTIE A POPORULUI ROMAN . Unii au ales solutii imbecile ca Radu Duda sau Remus Cernea, iar apoi au fost prea dezamagiti sa mai voteze,altii asa au fost ei,sustinatori ai luptei anti-moguli! Atunci toate partidele politice in afara de PDL (adica de gasca de sclavi a lui Basescu) au dorit un nou inceput si au dorit sa evite ce se prefigura deja, autocratia prezidentiala.Acum avem aceasta autocratie,vedem ca merge catre dictatura,dar ne obisnuim incet-incet ca presedintele vorbeste si ca premier, si ca parlament, si ca cetatean,este si economist,si jurist si diplomat si strateg,este tot ce ce vor muschii lui ...Ne aduce rachete si nu ne intreaba ,ne face lenasi,pomanagii si se supara din ce in ce mai des pe noi,si din ce in ce mai putin pe gasca lui de hoti !

Tu stiu ca te intorci obsesiv la trecut ,probabil din dorinta fireasca ca simpatizant al lui Basescu,de a ignora un prezent cam nefericit .Eu iti vorbesc de impanzirea tarii cu politruci PDL ,tu imi spui de mineriade,eu iti spun de Basescu care ne conduce acum tu imi spui de Iliescu care ne-a condus candva,eu iti spun de furturile PDL tu imi spui ca Antonescu este de stanga si nu de "dreapta" basesciana,eu iti spun ca tara merge prost,tu dai vina pe trecut ! Nu vrei sa discutam si despre prezent ?!

AICI AI DREPTATE VANIA,PETRICA CEL NEBADAIOS,S-A RUPT DE ILIESCU ........SI CARE ESTE PROBLEMA ? CE E CERT E FAPTUL CA PRESEDINTELE ACTUAL A FACUT REFORME........HAI NU V-A DATI PALME TOTI ODATA.......PE RAND !!!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 13 Mai 2011, ora 22:47

Teroristii, similar recesiune, similar dusmanii poporului, similar baubau, similar balaurul, similar zmeul.

Criza nu se pune, ca asta e cireasa de pe tort.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Pagini: << 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: