back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 >> Sari la pagina:

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 15:16

De la: 9am243736, la data 2010-12-23 15:06:41
De la: vasile_vali, la data 2010-12-23 14:59:29
De la: 9am243736, la data 2010-12-23 14:55:55
De la: vasile_vali, la data 2010-12-23 14:46:36
De la: 9am243736, la data 2010-12-23 14:42:09
De la: Nenea_care_isi_schimba_identitatea_in_fiecare_zi, la data 2010-12-23 14:23:06
De la: 9am243736, la data 2010-12-23 14:04:28
De la: Nenea_care_isi_schimba_identitatea_in_fiecare_zi, la data 2010-12-23 13:55:36
De la: 9am243736, la data 2010-12-23 13:40:15
De la: Nenea_care_isi_schimba_identitatea_in_fiecare_zi, la data 2010-12-23 13:34:39
De la: Black_Friday, la data 2010-12-23 13:22:27
De la: Realista, la data 2010-12-23 11:34:22pentru cine-și schimbã zilnic dentitatea, dar nãravul BA!
Daca Stelian Tanase-Scatiul iese din tonomatul lui SOV, probabil va declara ca Dalai-Lama este vinovat de toate ce se întâmplã in RO. Nu a-ți înteles cã asta este ultima pârghie de control a UE fata de ROMÂNIA și BULGARIA. Corupția in acestea a ajuns la rang de virtute. Basescu e de vinã ca Bulgaria este in aceeași situație de a nu fi acceptatã? La desmãțul ce se petrece în justiția românã și parlament, orb trebuie sã fi ca sã nu observi ca aceștia sunt principalii vinovați.

Sa ne amintim si cum au luptat cu indarjire liberalii impotriva coruptiei! Rezultatul luptei lor a fost acela ca au demis-o pe Monica Macovei, cea care atrasese aprecierea UE si ridicarea clauzei pe Justitie.

Monica Macovei avea un singur scop in viata,sa ii aserveasca complet justitia lui Baselu! A reusit doar partial cu alde DNA,DIICOT etc.Ce suparata era saraca, cand doreau astia sa ii ia dreptul de a numi Baselu procurori la propunerea ei,si voiau aia sa treaca propunerile catre CSM ...

Monica Macovei, ministrul Justitiei:
“Realitatea a demonstrat ca actuala prevedere, prin care ministrul Justitiei propune numirea procurorilor-sefi, este viabila. In zece luni, de cand aceasta se aplica, nici un procuror nu s-a plans. Acum, exista in randul politicienilor o teama de acest DNA independent, care lucreaza. In clipa in care DNA a inceput sa lucreze si sa
cerceteze oameni politici, inclusiv parlamentari, brusc a aparut aceasta problema.”

e bine ca au rezolvat problema tariceanu si ai lui...
acum chiar nu mai este coruptie

Ciudat dar se pare ca mai este coruptie in Romania , desi anticoruptul nr 1 are totul in mana si desi promisese starpirea ei ! Ma si mir,procurorii si judecatorii ii numeste Basescu, iar dosarele in care este implicat Stolojan spre exemplu s-au umplut de praf.Cu flota intr-adevar au rezolvat treaba si au stabilit ca ...prejudiciul a fost zero.La prima constatare a procurorilor insa,prin 2004 ,cand procuratura nu era "independenta" sau "reformata",se gasise un prejudiciu zdravan. Dupa ceva ani , cand procuratura a ajuns in manutele lui Basescu prin grija Monicutzei, iata ca in sfarsit se facu dreptate si s-a aratat ca flota nu a existat si ca totul a fost o scorneala a mogulilor.!

Vina insa o are Tariceanu ca acum este coruptie in Romania.Vezi din ce cauza nu am intrat in Schengen ?

trebuie sa recunosc ca dosarul flota este cel mai mare caz de coruptie din istoria postdecembrista a romaniei... ce nu inteleg este de ce prejudiciul a fost adus la zero daca in 2004 exista? cum se face ca a putut candida base si liberalii l-au sustinut stiind ca este patat? sau voi va faceti frate si cu dracu numai sa ajungeti la ciolan?
cum se face ca a putut candida cand la putere erau psd-istii si toate sondajele aratau clar ca este un pericol pentru ei?poate ne zici tu, ca vad ca esti tare documentat, de argumente nu mai zic...
parerea mea este sa iei o pauza in postari, ca te afunzi de tot si nu da bine la partid iar pe mine ma pui in situatia sa apar pe cineva pe care nu-l doresc, dar nu-i vad inlocuitor, m-am saturat sa combat efectul dar nu si cauza...

Normal ca nu-i gasesti inlocuitor,crezi ca ma asteptam la altceva ? .Si normal ca nu vrei sa-l aperi ,dar o faci destul de temeinic chiar daca probabil in scarba . Basescu a fost propus de PD, iar conventia aliantei DA asta era,unul da premier altul presedinte. Nu Basescu a invins PSDul in 2004, ci alianta DA, in care liberalii erau majoritari,nu-i fa merite degeaba.Votul din 2004 a fost unul impotriva lui Nastase, nu unul pro Basescu ,asa ca oricine candida ca presedinte din partea DA ,castiga alegerile.

Daca ma intrebi pe mine,liberalii au facut o mare greseala acceptand propunerea PDului de a-l avea pe Basescu presedinte in 2004.Trebuiau sa insiste pentru un alt om,oricare altul, deoarece ii stiau comportamentul lui Basescu din guvernarea Ciorbea....Au fost naivi, si au crezut probabil ca se va schimba Basescu si isi va respecta angajamentele .Pana la urma s-a dovedit ca au facut o greseala, insa aceasta nu a fost chiar mare pana in 2009 ,deoarece Basescu statea si isi facea scandalurile zilnice, iar tara mergea inainte fara probleme cu Tariceanu premier.

este un raspuns chinuit si nu raspunde la intrebarea directa: va faceti frate cu dracul pana ajungeti la ciolan? sau a-ti facut-o din patriotism si dragoste de tara?chiar nu ma intereseaza cine a adus mai multe voturi, o fi ca tine, desi am mari indoieli, problema pe care am pus-o era de moralitate, stii ce-i asta?
dar voi liberalii aplicati principiul scopul scuza mijloacele, la fel a-ti facut si cu economia, a-ti profitat de o conjunctura si a-ti furat cat mai mult, ba v-ati ingrijit sa mai primiti ani buni de acum incolo, de la fondul proprietatea, o alta magarie, cu o alta palarie..., nu mai vorbesc de fel de fel de retrocedari...
daca adunam toate magariile facute de voi, a-ti inrobit poporul prostindu-l cu cate un oscior, cu toate ca erati constienti ca nu se poate merge la infinit cu oscioarele astea, ca unde nu e, nimic nu e...

Vezi ca ai constant probleme cu conjugarea verbelor, ceea ce denota o oarecare inapoiere mintala! Nene, ca sa pui intrebari despre politica -un domeniu greu...- tb. sa ai scoala elementara terminata pe bune si macar cei 7 ani de'acasa!

JOS FRAUDULOSUL DICTATOR!

daca faci o analiza morfologica si sintactica a comentariilor mele, renunta, ar fi mai bine sa incepi cu ale tale, esti penibil...
dar lucrul asta te caracterizeaza cel mai mult...

Penibil esti tu, cifra penibila, am citit postarile tale si ai greseli gramaticale grave in exprimare! Orice profesor de romana iti va da verdictul pus de mine: inapoiere mintala la stadiul unui copil de cls. a V-a!
Pricepi sau sa'ti desenez, bai funebriule?

de la un moldovean slinos si imputit in exprimare cum esti tu, te astepti la orice!
oricum, ma bucur ca m-ai citit, inseamna ca ai ceva de invatat de la mine...
greselile gramaticale le corectezi singur, sa nu-ti mai rozi unghiile...

Te inseli, prostiile debitate de tine sunt -de fapt- cliseele basecsului, le aud in fiecare zi la Europa FM! Vroiam doar sa vad ce scorneli ati mai fabricat la Facultatea de Prostit Poporul Modrogan SA [dar ce actionari, unul si una: woodra, eba, ritzi, hardau, funebriu, book, ialanase et comp.]!
Ba postac de'al lui Branza&Lazaroiu, nu te mai da independent si recunoaste in al 12-lea ceas ca esti corcodel 1,2 sau 3, ca asa si reiese din citirea in diagonala a postarilor tale: aceleasi cuvinte, aceleasi greseli gramaticale, aceleasi prostii! Nu mai tin in 2010, incearca'ti norocul prin piata, printre manelisti si telenoveliste!

JOS FRADULOSUL DICTATOR!

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 15:17

Dosarul "Spaga in numele fiului" - Paul Pacuraru

Un troc pe banii statului (o numire preferentiala intr-un post public in schimbul obtinerii unor contracte cu statul pentru firma fiului sau, dupa cum sustin procurorii) i-au adus fostului ministru Paul Pacuraru un proces pentru luare de mita. In dosar este judecat si actualul deputat de Gorj, Dan Ilie Morega, ales din partea PNL, ca mituitor.

In 24 septembrie 2007, procurorul-sef al DNA, Daniel Morar, i-a solicitat presedintelui Romaniei sa ceara inceperea urmaririi penale impotriva lui Paul Pacuraru, pe atunci ministrul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse din partea Partidului National Liberal in Guvernul Tariceanu, sub acuzatia de luare de mita.

In 10 martie 2008, Curtea Constitutionala a stabilit ca Ministerul Public este obligat sa ceara Parlamentului avizul pentru cercetarea ministrilor sau fostilor ministri, care au calitatea de parlamentar. Astfel, in 18 aprilie 2008, DNA a cerut avizul Senatului pentru inceperea urmariii penale impotriva lui Pacuraru. Avizul a fost primit in 26 august 2008, iar o luna mai tarziu, pe 23 septembrie, Paul Pacuraru a fost suspendat din functia de ministru.

Dosarul lui Pacuraru a fost trimis in instanta pe 23 decembrie 2008, sub aceeasi acuzatie (luare de mita), mituitorul fiind un alt politician celebru, Dan Ilie Morega. Potrivit rechizitoriului, „la data de 3 iunie 2007, Morega i-a promis lui Paul Pacuraru, ca il va sprijini pe fiul sau sa obtina contracte de achizitie publica in domeniul formarii profesionale la societatile comerciale Complexul Energetic Rovinari, Complexul Energetic Turceni si Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (unde Morega era membru in AGA), in conditiile in care ministrul va numi in functia de inspector sef la Inspectoratul Teritorial de Munca Gorj persoana indicata de Morega”.

La acea data, fiul ministrului, Mihnea Pacuraru, depusese doua oferte la licitatiile organizate de Complexul Energetic Turceni si de SNLO, iar dupa ce persoana indicata de Morega (George Romanescu) a fost numit in functie la ITM Gorj, in august 2007, el a depus o oferta si la o licitatie organizata de Complexul Energetic Rovinari. El ar fi castigat licitatiile de la SNLO si Turceni.

Alti inculpati in dosar: Dan Ilie Morega (actual deputat ales din partea PNL, in iunie 2010 si-a dat demisia din partid, fost prefect si subprefect de Gorj, fost membru in Adunarea Generala a Actionarilor la Complexul Energetic Rovinari, Complexul Energetic Turceni si Societatea Nationala a Lignitului Oltenia) - dare de mita.

Pozitia acuzatului: "Vina mea a fost ca nu am ripostat din motive de politete, adica nu am ripostat vehement sa spun nu. Fiindca nu m-am repezit cu pumnii in capul persoanei, atunci când mi-a spus ca fiul meu poate sa il viziteze. La mine luarea de mita, o acuzatie foarte grava, nu este un proces sau o cauza directa, ci conexa, nu e reala, ci virtuala, nu e acceptata, ci tacita si nu are niciun leu dedesubt."

DATA INCEPERII URMARII PENALE
24 SEPTEMBRIE 2008
DATA PRESCRIERII FAPTEI

NUME: Paul Pacuraru

FUNCTIA (la data comiterii faptei) :ministrul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse

INSTANTE:

Inalta Curte de Casatie si Justitie - Amanare
TERMEN: 17 februarie 2009
Ambii inculpati au solicitat un nou termen, pretextand ca nu au avut timp sa-si angajeze avocati.
TERMEN: 25 martie 2009
Procesul s-a amanat din nou, dupa ce ambii inculpati au solicitat timp pentru pregatirea apararii.
TERMEN: 22 aprilie 2009
O noua amanare din motive procedurale.
Inalta Curte de Casatie si Justitie - Proces suspendat
TERMEN: 20 mai 2009
Avocatii lui Pacuraru si Morega au invocat exceptia de neconstitutionalitate a ordonantei guvernamentale de urgenta prin care s-a infiintat DNA. Instanta a decis suspendarea procesului si trimiterea exceptiei la Curtea Constitutionala, spre solutionare.
TERMEN: 21 ianuarie 2010
Dupa respingerea exceptiei invocate de avocati, dosarul s-a intors la instanta suprema. Ela fost, insa, amanat din motive procedurale - completul caruia i-a fost repartizat nu era acelasi cu cel care il judecase pana la suspendare.
Inalta Curte de Casatie si Justitie - Se invoca lipsa de competenta a procurorilor
TERMEN: 24 februarie 2010
Aparatorii inculpatuilor au invocat o noua exceptie in dosar, cea a competentei procuroprilor care au efectuat ancheta penala. Judecatorii au decis ca acestia au fost competenti si au decis continuarea procesului cu un nou termen, peste aproximativ o luna.
Inalta Curte de Casatie si Justitie - Inculpatii, audiati de procurori
TERMEN: 31 martie 2010
Fostul ministru si actualul deputat au raspuns intrebarilor judecatorilor, respingand toate acuzatiile ce le-au fost aduse.
Inalta Curte de Casatie si Justitie - Cinci martori, audiati de judecatori
TERMEN: 28 aprilie 2010
Cinci martori din Gorj (fosti sefi ai CE Rovinari, SNLO, fosti deputati, dar si fostul sef al ITM Gorj numit in functie de Pacuraru) au fost chestionati de judecatorii de la instanta suprema.
Inalta Curte de Casatie si Justitie - Noi audieri
TERMEN: 28 mai 2010
Alti martori au fost audiati in dosar.
TERMEN: 29 iunie 2010
Dosarul se amana pentru luna septembrie
Inalta Curte de Casatie si Justitie - Urmatorul termen
TERMEN: 24 septembrie 2010

Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 15:19

Primarul PNL din Baia Mare, Cristian Anghel, condamnat la inchisoare pentru coruptie
18 Martie 2010

Primarul municipiului Baia Mare, liberalul Cristian Anghel, a fost condamnat la inchisoare pentru abuz in serviciu, au decis miercuri magistratii Curtii de Apel Cluj. Primarul baimarean a primit o pedeapsa de 2 ani si 6 luni de detentie, cu executare. Sentinta este definitiva si nu mai poate fi atacata.

Purtatorul de cuvant al Curtii de Apel Cluj, Claudia Ilies, a declarat pentru Agerpres ca sentinta este executorie si ca primarul Cristian Anghel va trebui sa execute pedeapsa de doi ani si sase luni in penitenciar, fara sa mai aiba posibilitatea s-o atace. Ilies a mai spus ca sentinta urmeaza sa fie pusa in practica in cel mai scurt timp posibil.

Condamnarea este insotita si de interzicerea dreptului de a ocupa sau de a fi ales intr-o functie publica. De asemenea, Anghel este obligat sa plateasca Primariei Baia Mare un prejudiciu de 394.500 euro, judecatorii mentinand sechestrul asupra bunurilor sale mobile si imobile, instituit in cursul urmaririi penale.

Potrivit portalului eMaramures.ro, Anghel a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie pentru abuz in serviciu in forma calificata. Dosarul a fost trimis instantei in anul 2006, procurorii propunand condamnarea acestuia la 15 ani de inchisoare, si s-a judecat la Tribunalul Maramures, care a dat un verdict favorabil alesului baimarean. Acesta a fost atacat insa de DNA, iar dosarul a ajuns la Curtea de Apel Cluj.

Procurorii anticoruptie i-au imputat edilului un prejudiciu de aproximativ 400.000 euro dupa ce Consiliul Local Baia Mare a aprobat achizitionarea unui bloc la pretul de 544.500 euro de la o asociatie familiala. Aceasta din urma cumparase imobilul cu putin timp inainte de a se face tranzactia cu municipalitatea, cu numai 150.000 euro. Proprietarul initial al cladirii sustine ca, inainte de a o vinde asociatiei familiale, trimisese o oferta Primariei Baia Mare, dar nu a primit niciun raspuns.

Este al doilea caz de condamnare definitiva a unui primar aflat in functie, de la inceputul acestui an. In luna ianuarie, primarul municipiului Ramnicu Valcea, democrat-liberalul Mircia Gutau, a fost condamnat definitiv la trei ani si jumatate de inchisoare, cu executare, pentru luare de mita. Intre timp, si primarul Craiovei, Antonie Solomon, membru PDL, are probleme cu justitia: el este arestat preventiv si anchetat de procurorii DNA pentru fals si uz de fals.

Cristian Anghel a fost ales membru al Biroului Politic Central (BPC) al PNL la Congresul Extraordinar al partidului din 6 martie. In perioada martie 2009 - martie 2010 a fost vicepresedinte al partidului.

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

459 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 15:19

De la: Balboaca, la data 2010-12-23 15:11:15
De la: vasile_vali, la data 2010-12-23 15:04:38
De la: Balboaca, la data 2010-12-23 14:59:53
De la: Balboaca, la data 2010-12-23 14:58:07
De la: Balboaca, la data 2010-12-23 14:49:19
De la: vasile_vali, la data 2010-12-23 14:43:19
De la: Balboaca, la data 2010-12-23 13:08:16
De la: vasile_vali, la data 2010-12-22 21:46:46Completare: D-na Gabi, daca pentru unirea cu Basarabia ar trebui sa mananc doar paine si apa, as face-o! Daca in timpul razboiului din Moldova in anii '90 presedintele lor de'atunci Snegur ar fi apelat la voluntari, m'as fi dus, un singur semn asteptam!
Viata noastra, d-na Gabi nu ne apartine in intregime, este si a istoriei Romaniei, facuta cu durere din sangele mul;tro romani!!! Suntem datori sa nu risipim comoara lasata de altii, ci s-o inmultim, altiminteri de ce ne'am mai duce la mormintele lor cu o floare/lumanare?

"NIHIL SINE DEO!"
Iti dai tu seama ce ravagii faceai tu pe frontul moldovenesc cu mirosul tau de sconcs alterat? Dupa cate stiu eu puscariasii faceau armata la munci asa ca nu te primeau pentru ca nu sti sa tragi cu arma dar te lauzi ca sti sa tragi cu tunul. Cred mai mult ca tu sti sa tragi ,,tunuri'' doar in ograzile vecinilor atunci cand le furi gainile!!!

Mda, acelasi corcodel, aceleasi clisee, acleasi minciuni sfruntate. Ba nesimtitule, nu'ti mai ajung boocile basecsului? Vrei sa'mi fac si mie toaleta? Ba tampitule, nu esti in stare nici curatenia bAsecsului cufurit ca lumea, cum sa faci tu , un pedaloi jegos, toaleta unui liberal?
Fi'ti'ar mutra pocita de vreo ebola sa'ti fie de urduros cu 100 de identitati!

,,,, Vrei sa'mi fac si mie toaleta? ''' Cred ca ar fi cazul si necesar sa-ti faci o igenizare ca sigur nu te-ai mai spalat de la Craciunul trecut si puti rau !
Asta apropo de gramatica ta fara de cusur .

In comparatie cu agramatismele tale celebre pt. elevii de ciclu primar, ba corcodel jegos, greselile mele -inerente unui scris mic- ar putea fi usor trecute cu vederea!
Ba flausatule, la tine nici nu mai e pb. de lb. romana, la tine e o chestie cu iz de vidanja portocaloaie, fi'ti'ar stomacul plin de cufureli oranj!

,,, Vrei sa'mi fac si mie toaleta? ''' Gura pacatosului, adevar graieste , nu-i asa? PS. Sper din toata inima sa apara acel Corcodel si sa-ti ia toti fulgii neamului tau la scarmanat !

vasile_vali

2835 mesaje

Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 15:20

De la: Nenea_care_isi_schimba_identitatea_in_fiecare_zi, la data 2010-12-23 15:16:22
De la: Nenea_care_isi_schimba_identitatea_in_fiecare_zi, la data 2010-12-23 14:23:06
De la: Nenea_care_isi_schimba_identitatea_in_fiecare_zi, la data 2010-12-23 13:55:36
De la: Nenea_care_isi_schimba_identitatea_in_fiecare_zi, la data 2010-12-23 13:34:39
De la: Realista, la data 2010-12-23 11:34:22pentru cine-și schimbã zilnic dentitatea, dar nãravul BA!
Daca Stelian Tanase-Scatiul iese din tonomatul lui SOV, probabil va declara ca Dalai-Lama este vinovat de toate ce se întâmplã in RO. Nu a-ți înteles cã asta este ultima pârghie de control a UE fata de ROMÂNIA și BULGARIA. Corupția in acestea a ajuns la rang de virtute. Basescu e de vinã ca Bulgaria este in aceeași situație de a nu fi acceptatã? La desmãțul ce se petrece în justiția românã și parlament, orb trebuie sã fi ca sã nu observi ca aceștia sunt principalii vinovați.

Sa ne amintim si cum au luptat cu indarjire liberalii impotriva coruptiei! Rezultatul luptei lor a fost acela ca au demis-o pe Monica Macovei, cea care atrasese aprecierea UE si ridicarea clauzei pe Justitie.

Monica Macovei avea un singur scop in viata,sa ii aserveasca complet justitia lui Baselu! A reusit doar partial cu alde DNA,DIICOT etc.Ce suparata era saraca, cand doreau astia sa ii ia dreptul de a numi Baselu procurori la propunerea ei,si voiau aia sa treaca propunerile catre CSM ...

“Realitatea a demonstrat ca actuala prevedere, prin care ministrul Justitiei propune numirea procurorilor-sefi, este viabila. In zece luni, de cand aceasta se aplica, nici un procuror nu s-a plans. Acum, exista in randul politicienilor o teama de acest DNA independent, care lucreaza. In clipa in care DNA a inceput sa lucreze si sa
cerceteze oameni politici, inclusiv parlamentari, brusc a aparut aceasta problema.”

Ciudat dar se pare ca mai este coruptie in Romania , desi anticoruptul nr 1 are totul in mana si desi promisese starpirea ei ! Ma si mir,procurorii si judecatorii ii numeste Basescu, iar dosarele in care este implicat Stolojan spre exemplu s-au umplut de praf.Cu flota intr-adevar au rezolvat treaba si au stabilit ca ...prejudiciul a fost zero.La prima constatare a procurorilor insa,prin 2004 ,cand procuratura nu era "independenta" sau "reformata",se gasise un prejudiciu zdravan. Dupa ceva ani , cand procuratura a ajuns in manutele lui Basescu prin grija Monicutzei, iata ca in sfarsit se facu dreptate si s-a aratat ca flota nu a existat si ca totul a fost o scorneala a mogulilor.!

Vina insa o are Tariceanu ca acum este coruptie in Romania.Vezi din ce cauza nu am intrat in Schengen ?

trebuie sa recunosc ca dosarul flota este cel mai mare caz de coruptie din istoria postdecembrista a romaniei... ce nu inteleg este de ce prejudiciul a fost adus la zero daca in 2004 exista? cum se face ca a putut candida base si liberalii l-au sustinut stiind ca este patat? sau voi va faceti frate si cu dracu numai sa ajungeti la ciolan?
cum se face ca a putut candida cand la putere erau psd-istii si toate sondajele aratau clar ca este un pericol pentru ei?poate ne zici tu, ca vad ca esti tare documentat, de argumente nu mai zic...
parerea mea este sa iei o pauza in postari, ca te afunzi de tot si nu da bine la partid iar pe mine ma pui in situatia sa apar pe cineva pe care nu-l doresc, dar nu-i vad inlocuitor, m-am saturat sa combat efectul dar nu si cauza...

Normal ca nu-i gasesti inlocuitor,crezi ca ma asteptam la altceva ? .Si normal ca nu vrei sa-l aperi ,dar o faci destul de temeinic chiar daca probabil in scarba . Basescu a fost propus de PD, iar conventia aliantei DA asta era,unul da premier altul presedinte. Nu Basescu a invins PSDul in 2004, ci alianta DA, in care liberalii erau majoritari,nu-i fa merite degeaba.Votul din 2004 a fost unul impotriva lui Nastase, nu unul pro Basescu ,asa ca oricine candida ca presedinte din partea DA ,castiga alegerile.

Daca ma intrebi pe mine,liberalii au facut o mare greseala acceptand propunerea PDului de a-l avea pe Basescu presedinte in 2004.Trebuiau sa insiste pentru un alt om,oricare altul, deoarece ii stiau comportamentul lui Basescu din guvernarea Ciorbea....Au fost naivi, si au crezut probabil ca se va schimba Basescu si isi va respecta angajamentele .Pana la urma s-a dovedit ca au facut o greseala, insa aceasta nu a fost chiar mare pana in 2009 ,deoarece Basescu statea si isi facea scandalurile zilnice, iar tara mergea inainte fara probleme cu Tariceanu premier.

este un raspuns chinuit si nu raspunde la intrebarea directa: va faceti frate cu dracul pana ajungeti la ciolan? sau a-ti facut-o din patriotism si dragoste de tara?chiar nu ma intereseaza cine a adus mai multe voturi, o fi ca tine, desi am mari indoieli, problema pe care am pus-o era de moralitate, stii ce-i asta?
dar voi liberalii aplicati principiul scopul scuza mijloacele, la fel a-ti facut si cu economia, a-ti profitat de o conjunctura si a-ti furat cat mai mult, ba v-ati ingrijit sa mai primiti ani buni de acum incolo, de la fondul proprietatea, o alta magarie, cu o alta palarie..., nu mai vorbesc de fel de fel de retrocedari...
daca adunam toate magariile facute de voi, a-ti inrobit poporul prostindu-l cu cate un oscior, cu toate ca erati constienti ca nu se poate merge la infinit cu oscioarele astea, ca unde nu e, nimic nu e...

Vezi ca ai constant probleme cu conjugarea verbelor, ceea ce denota o oarecare inapoiere mintala! Nene, ca sa pui intrebari despre politica -un domeniu greu...- tb. sa ai scoala elementara terminata pe bune si macar cei 7 ani de'acasa!

Domnule Vasile,trebuie sa-i explicati domnului clar care sunt greselile nu sa il lasati asa in ceatza.Vad ca nu ii spuneti clar greselile, asa ca ma vad nevoit sa intervin eu si sa-l ajut.

Domnule 9am243736, nu este corect sa scrieti "a-ti facut-o","a-ti furat","a-ti inrobit"...Nu asa se scrie ....Inteleg ca sistemul este vinovat si ca de 20 de ani v-au mintit astia ca "a-ti" facut scoala cand de fapt dumnevoastra ATI facut doar prezenta. Acum insa este timpul sa va reformati gramatica. .

Nu ajut lenesii, domnule! Lenesii sa se duca si sa ia meditatii particulare de la profii aia pe care i'au pacalit cu marirea salariilor...Sau se duca la capsunari, ca doar acolo nu e nevoie de gramatica lb. romane !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 15:22

Dosarul de coruptie al deputatului PNL Virgil Pop, inapoi la instanta

Data publicarii: 27/10/2010
Curtea Constitutionala a Romaniei a respins ieri exceptia de neconstitutionalitate ridicata in urma cu 6 luni in procesul in care este judecat pentru fapte de coruptie deputatul PNL de Cluj Virgil Pop.

Dupa redactarea motivarii CCR, dosarul urmeaza sa se întoarca la instanta de fond pentru reluarea judecarii procesului.
În luna aprilie, completul de noua judecatori al Înaltei Curti de Casatie si Justitie a decis trimiterea la CCR a dosarului deputatului Virgil Pop, instanta admitînd recursul acestuia la decizia anterioara a Sectiei Penale care respinsese cererea avocatilor de suspendare a procesului si sesizarea Curtii pentru verificarea constitutionalitatii Legii 54/2006 si a OUG 134/2005.
Exceptia invocata se refera la dispozitiile Legii nr. 54/2006 privind aprobarea OUG 134/2005 pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 43/2002 privind DNA si ale OUG 134/2005 în ansamblu si ale art. 911- 916 din Codul de procedura penala. Dosarul lui Virgil Pop a ajuns la ÎCCJ, dupa ce Tribunalul Cluj si-a declinat, pe 24 februarie 2009, competenta în favoarea instantei supreme, Virgil Pop fiind ales deputat în Colegiul 8 din partea PNL Cluj.
Liberalul Virgil Pop a fost trimis în judecata, în stare de arest preventiv, de procurorii Serviciului Teritorial Cluj al DNA pentru savîrsirea mai multor infractiuni de coruptie, însa ulterior a fost eliberat.
Virgil Pop este acuzat de procurorii anticoruptie de trafic de influenta comis în forma continuata, fals în înscrisuri sub semnatura privata comisa în forma continuata si spalare de bani în forma agravata. Agerpres

Fosta membra 9am.ro

41 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 15:23

De la: Black_Friday, la data 2010-12-23 15:16:10Dosarul "Palinca si caltabosi" - Decebal Traian Remes

Ironia este ca valoarea palincii si a caltabosilor ,este mai mare decat cea a dosarului Flota care este zero acum. .

Oricum,este un caz puternic mediatizat de coruptie liberala. Am vazut si filmul .I-au da si scrisul ,ca sa il citesti ca pe alea americane de la Hollywood. .Muzica nu au pus si ma mir....

PS:Am zis coruptie deoarece asa am vazut la TV ,altfel nu stiu sa aiba Remes un verdict ca este vinovat de ceva.Palinca si caltabosi, sa stii ca imi aduc si mie prietenii si rudele de la tara, si nu sunt deloc corupt .

Fosta membra 9am.ro

41 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 15:25

De la: vasile_vali, la data 2010-12-23 15:20:04
De la: Nenea_care_isi_schimba_identitatea_in_fiecare_zi, la data 2010-12-23 15:16:22

Domnule Vasile,trebuie sa-i explicati domnului clar care sunt greselile nu sa il lasati asa in ceatza.Vad ca nu ii spuneti clar greselile, asa ca ma vad nevoit sa intervin eu si sa-l ajut.

Domnule 9am243736, nu este corect sa scrieti "a-ti facut-o","a-ti furat","a-ti inrobit"...Nu asa se scrie ....Inteleg ca sistemul este vinovat si ca de 20 de ani v-au mintit astia ca "a-ti" facut scoala cand de fapt dumnevoastra ATI facut doar prezenta. Acum insa este timpul sa va reformati gramatica. .

Nu ajut lenesii, domnule! Lenesii sa se duca si sa ia meditatii particulare de la profii aia pe care i'au pacalit cu marirea salariilor...Sau se duca la capsunari, ca doar acolo nu e nevoie de gramatica lb. romane !

Sa stiti ca sunteti nedrept. La dansul sunt sigur ca nu despre lene este vorba...

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 15:28

De la: Nenea_care_isi_schimba_identitatea_in_fiecare_zi, la data 2010-12-23 15:23:25
De la: Black_Friday, la data 2010-12-23 15:16:10Dosarul "Palinca si caltabosi" - Decebal Traian Remes

Ironia este ca valoarea palincii si a caltabosilor ,este mai mare decat cea a dosarului Flota care este zero acum. .

Oricum,este un caz puternic mediatizat de coruptie liberala. Am vazut si filmul .I-au da si scrisul ,ca sa il citesti ca pe alea americane de la Hollywood. .Muzica nu au pus si ma mir....

PS:Am zis coruptie deoarece asa am vazut la TV ,altfel nu stiu sa aiba Remes un verdict ca este vinovat de ceva.Palinca si caltabosi, sa stii ca imi aduc si mie prietenii si rudele de la tara, si nu sunt deloc corupt .

Acelea sunt bune intentii!

vasile_vali

2835 mesaje

Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 15:30

De la: Balboaca, la data 2010-12-23 15:19:20
De la: vasile_vali, la data 2010-12-22 21:46:46Completare: D-na Gabi, daca pentru unirea cu Basarabia ar trebui sa mananc doar paine si apa, as face-o! Daca in timpul razboiului din Moldova in anii '90 presedintele lor de'atunci Snegur ar fi apelat la voluntari, m'as fi dus, un singur semn asteptam!
Viata noastra, d-na Gabi nu ne apartine in intregime, este si a istoriei Romaniei, facuta cu durere din sangele mul;tro romani!!! Suntem datori sa nu risipim comoara lasata de altii, ci s-o inmultim, altiminteri de ce ne'am mai duce la mormintele lor cu o floare/lumanare?

"NIHIL SINE DEO!"
Iti dai tu seama ce ravagii faceai tu pe frontul moldovenesc cu mirosul tau de sconcs alterat? Dupa cate stiu eu puscariasii faceau armata la munci asa ca nu te primeau pentru ca nu sti sa tragi cu arma dar te lauzi ca sti sa tragi cu tunul. Cred mai mult ca tu sti sa tragi ,,tunuri'' doar in ograzile vecinilor atunci cand le furi gainile!!!

Mda, acelasi corcodel, aceleasi clisee, acleasi minciuni sfruntate. Ba nesimtitule, nu'ti mai ajung boocile basecsului? Vrei sa'mi fac si mie toaleta? Ba tampitule, nu esti in stare nici curatenia bAsecsului cufurit ca lumea, cum sa faci tu , un pedaloi jegos, toaleta unui liberal?

,,,, Vrei sa'mi fac si mie toaleta? ''' Cred ca ar fi cazul si necesar sa-ti faci o igenizare ca sigur nu te-ai mai spalat de la Craciunul trecut si puti rau !

In comparatie cu agramatismele tale celebre pt. elevii de ciclu primar, ba corcodel jegos, greselile mele -inerente unui scris mic- ar putea fi usor trecute cu vederea!
Ba flausatule, la tine nici nu mai e pb. de lb. romana, la tine e o chestie cu iz de vidanja portocaloaie, fi'ti'ar stomacul plin de cufureli oranj!

,,, Vrei sa'mi fac si mie toaleta? ''' Gura pacatosului, adevar graieste , nu-i asa? PS. Sper din toata inima sa apara acel Corcodel si sa-ti ia toti fulgii neamului tau la scarmanat !

Ba corcodik, esti prea prost sa mai pacalesti cum ca n'ai fi tu corcodelul! Ba pasare proasta, hai vino sa'mi "scarmeni fulgii", daca te tine ciocul!

Fosta membra 9am.ro

41 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 15:35

De la: Tramp, la data 2010-12-23 15:28:09
De la: Nenea_care_isi_schimba_identitatea_in_fiecare_zi, la data 2010-12-23 15:23:25

Acelea sunt bune intentii!

Exact !Pai ce,doamna Maria Basescu (toata stima pentru dansa ,nu am absolut nimic cu doamna Basescu ci chiar am tot respectul pentru dansa ) este corupta ca i-a dat Bercea Mondialu o salba de aur ?Acum nu stiu ...poate pe caltabosii lui Remes scria "mita" ca pe banii cu care sunt prinsi coruptii iar pe salba nu . .Poate in legislatia Romaniei salbele de aur sunt cadouri inofensive iar caltabosii si palinca fapte grave.

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 15:36

De la: Nenea_care_isi_schimba_identitatea_in_fiecare_zi, la data 2010-12-23 15:07:21

Dar ti-am raspuns foarte clar.ACCEPTAREA LUI BASESCU A FOST CONSECINTA ALIANTEI DA SI A RESPECTAREII PROTOCOLULUI ACESTEIA .TI-AM SPUS SI CA DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE A FOST O GRESEALA dar nu vad ce se putea face altceva daca doreai schimbarea regimului Nastase, si daca PDul s-a incapatanat sa il propuna pe Basescu ...

Ce anume nu ai inteles, si de ce dintr-o greseala justificabila in contextul respectiv ,ajungi la concluzia ca PNL se face frate cu dracu pana trece puntea ? PDLul a facut in 2009,spre bucuria lui Basescu ,guvernare impreuna cu PSDul ala pe care il declara inamicul public numarul 1 SI DE CARE SE DECLARAU SCARBITI ! Daca in 2004 a existat un context justificabil ,in 2009 de ce naiba s-a facut asa ceva ?S-au facut Basescu si PDLul frati cu dracu (decalarat oficial de ei ca drac ) pana au trecut puntea ?....

Cu economia nu inteleg ce spui?Daca liberalii au furat de ce nu ii salta DNAul ?Cu retrocedarile ce vrei sa spui exact ?Ce anume au facut liberalii acolo si de ce nu sunt in puscarie daca au furat ceva ? Crezi ca ii apara Base ? Mai,tu pentru un scarbit ,pari cam prea basescian si prea antiliberal

hai ca-mi placi, nu sunt anti liberal, tu m-ai facut sa fiu asa pornit pe ei, aminteste-ti ca eu am zis ca toti sunt o apa si un pamant, incepand de la basescu si pana la ponta, fara sa-l ocolesc pe crin,...
numai ca trebuie sa ai sange in instalatie sa recunosti greselile, ma mir ca crin a acceptat ca a gresit cand l-a trimis pe ala la bnr... cum il cheama?...

Fosta membra 9am.ro

459 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 15:39

De la: vasile_vali, la data 2010-12-23 15:30:58
De la: Balboaca, la data 2010-12-23 15:19:20

"NIHIL SINE DEO!"

Ba corcodik, esti prea prost sa mai pacalesti cum ca n'ai fi tu corcodelul! Ba pasare proasta, hai vino sa'mi "scarmeni fulgii", daca te tine ciocul!

Mai bine unge-ti corpul(penele) cu untura de bursuc, ca asa procedeaza neamul tau cand este iarna pentru a nu raci!

Fosta membra 9am.ro

41 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 15:39

De la: 9am243736, la data 2010-12-23 15:36:12
hai ca-mi placi, nu sunt anti liberal, tu m-ai facut sa fiu asa pornit pe ei, aminteste-ti ca eu am zis ca toti sunt o apa si un pamant, incepand de la basescu si pana la ponta, fara sa-l ocolesc pe crin,...
numai ca trebuie sa ai sange in instalatie sa recunosti greselile, ma mir ca crin a acceptat ca a gresit cand l-a trimis pe ala la bnr... cum il cheama?...

Daca ai lapsus ,odihneste-te putin ca poate iti amintesti .Vorbim dupa ce ai ceva de spus.

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 16:57

De la: Black_Friday, la data 2010-12-23 11:29:00Ce a generat cresterea economica din perioada 2000-2008? Locuri de munca in alte tari!
In 1990 numarul total al salariatilor era de 8.2 milioane iar rata de ocupare ajungea la 82%, ceea ce inseamna ca din 100 de romani apti de munca, 82 prestau o activitate economica.

Din 1990 si pana in 2004 numarul salariatilor a scazut cu 45% iar rata de ocupare a ajuns 60%, ceea ce insemna ca in ultimul an al guvernarii Nastase, din 100 de romani apti de munca, oficial doar 60 mai prestau o activitate economica din care sa inregistreze venituri.

Tot in 2004 PIB-ul real al Romaniei l-a egalat pe cel din 1989, economia generand la momentul respectiv aceeasi valoare adaugata cu 45% mai putini angajati si cu o populatie ocupata cu 27% mai mica decat pe vremea lui Ceausescu.
Daca privim evolutia economiei si a numarului de salariati in perioada 1990-2004, observam ca desi in 8 din cei 14 ani economia a fost pe plus, numarul de salariati si rata de ocupare a scazut continuu, de unde deducem ca expansiunea economica nu a reusit sa genereze locuri de munca, ci doar sa reduca ritmul de scadere a numarului de salariati.

In perioada guvernului Tariceanu, numarul de salariati si rata de ocupare a crescut odata cu economia, insa cresterea a fost absolut anemica daca luam in considerare ca in cei 4 ani de guvernare liberala, PIB-ul s-a dublat. Sa nu mai discutam despre faptul ca cele mai multe locuri de munca au fost create in administratia de stat, deci tot in sectorul consumator de resurse.

Ce indica aceasta evolutie? Ca economia nu s-a bazat pe cresterea productiei de bunuri si servicii care mai departe, sa duca la o crestere a numarului de salariati, ci pe consum.

Cu alte cuvinte, consumam ceea ce produceau altii, iar cresterea economica inregistrata de Romania intre 2000 si 2008 a generat locuri de munca in alte tari, respectiv in tarile din care importam masiv (deficitul comercial acumulat intre 2000 si 2008 a totalizat aproape 70 miliarde euro).

Ce s-a intamplat in primul an de criza? In 2009 am pierdut tot ce s-a castigat pe vremea domnului Tariceanu – numarul de salariati este acum mai mic decat in 2004, iar rata de ocupare in trimestrul trei al anului trecut a fost de 60.4%, relativ egala cu cea din 2004, detalii mai jos, click pe grafic pentru marire. Spre comparatie, rata de ocupare medie in UE a fost de 70.5% in 2008.

dupa cum vezi sluga penibil potocalie , intr-o tara unde e 70% din economie e consum nu faci taierile pe care le-au facut base si boc!

articolul uita cele 1,4 milioane de locuri de munca la negru de aici si gradul de ocupare.
pacatuieste si prin faptul ca nu stie cit reprezinta serviciile in economie.

posteaza si tu o masura economica luata de boc!

sunteti cam disperati azi... va e frica? ... o sa fie si mai rau ...

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 17:19

De la: 9am049573, la data 2010-12-23 16:57:02
De la: Black_Friday, la data 2010-12-23 11:29:00Ce a generat cresterea economica din perioada 2000-2008? Locuri de munca in alte tari!
In 1990 numarul total al salariatilor era de 8.2 milioane iar rata de ocupare ajungea la 82%, ceea ce inseamna ca din 100 de romani apti de munca, 82 prestau o activitate economica.

Din 1990 si pana in 2004 numarul salariatilor a scazut cu 45% iar rata de ocupare a ajuns 60%, ceea ce insemna ca in ultimul an al guvernarii Nastase, din 100 de romani apti de munca, oficial doar 60 mai prestau o activitate economica din care sa inregistreze venituri.

Tot in 2004 PIB-ul real al Romaniei l-a egalat pe cel din 1989, economia generand la momentul respectiv aceeasi valoare adaugata cu 45% mai putini angajati si cu o populatie ocupata cu 27% mai mica decat pe vremea lui Ceausescu.
Daca privim evolutia economiei si a numarului de salariati in perioada 1990-2004, observam ca desi in 8 din cei 14 ani economia a fost pe plus, numarul de salariati si rata de ocupare a scazut continuu, de unde deducem ca expansiunea economica nu a reusit sa genereze locuri de munca, ci doar sa reduca ritmul de scadere a numarului de salariati.

In perioada guvernului Tariceanu, numarul de salariati si rata de ocupare a crescut odata cu economia, insa cresterea a fost absolut anemica daca luam in considerare ca in cei 4 ani de guvernare liberala, PIB-ul s-a dublat. Sa nu mai discutam despre faptul ca cele mai multe locuri de munca au fost create in administratia de stat, deci tot in sectorul consumator de resurse.

Ce indica aceasta evolutie? Ca economia nu s-a bazat pe cresterea productiei de bunuri si servicii care mai departe, sa duca la o crestere a numarului de salariati, ci pe consum.

Cu alte cuvinte, consumam ceea ce produceau altii, iar cresterea economica inregistrata de Romania intre 2000 si 2008 a generat locuri de munca in alte tari, respectiv in tarile din care importam masiv (deficitul comercial acumulat intre 2000 si 2008 a totalizat aproape 70 miliarde euro).

Ce s-a intamplat in primul an de criza? In 2009 am pierdut tot ce s-a castigat pe vremea domnului Tariceanu – numarul de salariati este acum mai mic decat in 2004, iar rata de ocupare in trimestrul trei al anului trecut a fost de 60.4%, relativ egala cu cea din 2004, detalii mai jos, click pe grafic pentru marire. Spre comparatie, rata de ocupare medie in UE a fost de 70.5% in 2008.

dupa cum vezi sluga penibil potocalie , intr-o tara unde e 70% din economie e consum nu faci taierile pe care le-au facut base si boc!

articolul uita cele 1,4 milioane de locuri de munca la negru de aici si gradul de ocupare.
pacatuieste si prin faptul ca nu stie cit reprezinta serviciile in economie.

posteaza si tu o masura economica luata de boc!

sunteti cam disperati azi... va e frica? ... o sa fie si mai rau ...

Auzi bai harciogarule, daca ma iei cu slugi, te ..... in gura! Ba, cred ca nu, daca ma gandesc bine, ca dupa aia nu mai scap de tine.

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 18:24

De la: Subredul, la data 2009-02-15 16:57:54Daca veti reciti posturile o sa observati ca mai sunt oameni care sunt, ca si mine, de partea lui Basescu.
Dar sunt si multi din cei care il contesta.

Raman cu Basescu.
Eticheta de Zeus e pretentios, rautacios, jigodios....

Deci esti de partea celor care rad si zambesc cand oameni intretinatori de familie sunt nevoiti sa-si ia zilele de disperare!!!!
Astazi o familie a pierdut sanatatea aceluia ce se chinuia sa o intretina!!! O mama si cei doi copii ai ei din care unul bolnav, isi viziteaza tatal la spital, si nu stiu daca in aceasta seara vor avea ce sa cineze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eu in locul matale dom`le cu gandire subreda, m-as mai gandi de partea cui aleg sa fiu!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si daca ai putina inima si constiinta atunci ii vei intoarce spatele dictatorului sadic basescu, pana acu` ucigasul de copii, de pensionari, de mame si de acum si ucigasul tatilor de familie.
Schimbati dom`le convingerile daca esti sanatos la minte, chiar nu vezi ca basescu si cu fufele lui ne duc la sapa de lemn!!!!!!!!!!!!!!!!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 18:32

Oare cate persoane ar trebui sa sara de la balconul Parlamentului ca sa-l impresioneze pe criminalul basescu???? Cate?? Doua?? Douazeci?? Doua sute???
Imi pare rau de bietul om care s-a nenorocit pe sine pentru un dictator nebun si vesnic beat si pentru niste tarfe si hoate ca anastase si ca udrea!!!!!!
Mai bine isi risca viata incercand un atentat impotriva capului securist traian basescu, decat impotriva propriei persoane!!!!!!!!!!!!!!
Mai bine era daca tot ar fi recurs la asa ceva, sa-si ia zilele ducandu-l pe fraudulosul basescu cu el, decat sa-si faca rau lui insusi!!!!
Asta n-am sa pot intelege niciodata: de ce sa imi fac rau mie care oricum sunt oropsit??? Hai sa fac rau ticalosului care ma oropseste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemernicului caruia "i se rupe" de mine, lui trebuie sa I SE FACA RAU, IMPOTRIVA LUI TREBUIE SA AIBA LOC UN ATENTAT .....REUSIT!!!!!!!.

Fosta membra 9am.ro

459 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 20:50

De la: 9am178165, la data 2010-12-23 18:24:31
De la: Subredul, la data 2009-02-15 16:57:54Daca veti reciti posturile o sa observati ca mai sunt oameni care sunt, ca si mine, de partea lui Basescu.

Raman cu Basescu.

Deci esti de partea celor care rad si zambesc cand oameni intretinatori de familie sunt nevoiti sa-si ia zilele de disperare!!!!
Astazi o familie a pierdut sanatatea aceluia ce se chinuia sa o intretina!!! O mama si cei doi copii ai ei din care unul bolnav, isi viziteaza tatal la spital, si nu stiu daca in aceasta seara vor avea ce sa cineze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eu in locul matale dom`le cu gandire subreda, m-as mai gandi de partea cui aleg sa fiu!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si daca ai putina inima si constiinta atunci ii vei intoarce spatele dictatorului sadic basescu, pana acu` ucigasul de copii, de pensionari, de mame si de acum si ucigasul tatilor de familie.
Schimbati dom`le convingerile daca esti sanatos la minte, chiar nu vezi ca basescu si cu fufele lui ne duc la sapa de lemn!!!!!!!!!!!!!!!!
In mod sigur traim o drama la nivel national.
In mod sigur sunt foarte multe familii care nu prea au ce pune pe masa in aceste zile.
In mod sigur avem foarte multa saracie in aceasta tara condusa de 20 de ani doar de mafioti si din acest motiv sa ajuns aici.
Totusi nu inteleg gestul acestui individ care dupa relatarile crainicilor avea un buget famililal care depasea suma de 2500 lei plus indemnizatia copiilor .
Deasemenea am vazut fotografii facute in Italia si Venetia , deci omul asta a avut perioade bune si sincer sa fiu , multi altii traiesc doar din ajutoare sociale si nu mai recurg la aceste gesturi.Vedem zilnic cazuri foarte grave cu familii care traiesc doar din 300 -400 lei pe luna si mai au si copii .Astia de ce nu recurg la aceste gesturi sinucigase. Raspunsul este ca sunt intregi la cap.
In concluzie cred ca acest individ are ceva la cap , altfel nu-i inteleg saltul.
Daca ar fi sa ne luam dupa veniturile familiei lui acest individ nu putea avea chiar un trai care sa-l aduca in pragul suicidului, dar pesemne ca omul nu mai putea vizita alte tari si din acest motiv era deprimat.

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 24 Decembrie 2010, ora 00:03

De la: Balboaca, la data 2010-12-23 20:50:56

Raman cu Basescu.

In mod sigur sunt foarte multe familii care nu prea au ce pune pe masa in aceste zile.
In mod sigur avem foarte multa saracie in aceasta tara condusa de 20 de ani doar de mafioti si din acest motiv sa ajuns aici.
Totusi nu inteleg gestul acestui individ care dupa relatarile crainicilor avea un buget famililal care depasea suma de 2500 lei plus indemnizatia copiilor .
Deasemenea am vazut fotografii facute in Italia si Venetia , deci omul asta a avut perioade bune si sincer sa fiu , multi altii traiesc doar din ajutoare sociale si nu mai recurg la aceste gesturi.Vedem zilnic cazuri foarte grave cu familii care traiesc doar din 300 -400 lei pe luna si mai au si copii .Astia de ce nu recurg la aceste gesturi sinucigase. Raspunsul este ca sunt intregi la cap.
In concluzie cred ca acest individ are ceva la cap , altfel nu-i inteleg saltul.
Daca ar fi sa ne luam dupa veniturile familiei lui acest individ nu putea avea chiar un trai care sa-l aduca in pragul suicidului, dar pesemne ca omul nu mai putea vizita alte tari si din acest motiv era deprimat.

Nu mai spune. te-ai gandit ce procent din venitul lui pleaca pe facturi la utilitati ? Un procent mare din salariul sau pentru ca tarifele sunt de lux, TVA-ul e mare iar venitul unul de supravietuire desi muncea si nu statea la umbra nucului batran. Te-ai gandit ce procent din salariu ii mai ramane pentru a-si hrani copiii ? Mic. Unde mai pui ca mancarea e mai scumpa ca oriunde in Europa. Toti cu mic cu mare avem aceleasi preturi la utilitati si mancare numai ca pentru unii asta inseama un procent major din venit ramanandu-i o bruma pentru mancare iar in cazul grangurilor care au adus a la fine tara in situatia asta, procentul cheltuielilor de intretinere este infim si ii ramane la discretie o suma larga de bani. Sunt cheltuieli de baza pe care nici un roman nu le poate ocoli. Mai spun unii ca romanii s-au obisnuit sa primeasca de pomana. Ce e de pomana in tara asta ? Aici grangurii bogati primesc totul de pomana. Ei traiesc de pomana si nu toate celelalte categorii sociale saracite cu bunastiinta. nu vrem de pomana dar vrem sa se inteleaga ca 100 Ron are o valoare vitala pentru unul caruia ii ramane un procent infim din venit pentru hrana de stricta supravietuire. E rusinos ca ajungi sa furi din buzunarele tuturor in felul asta, o suma mica dar vitala. iti permiti sa tai salariile profesorilor, doctorilor, politistilor, profesorilor, etc. in conditiile in care suma economisita zboara pe fereastra cealalta la imbuibatii tai, fie pe contracte de consultanta fictive fie pe rambursari frauduloase de TVA ? Ne-au crescut TVA-ul ca sa fure ei mai cu spor ? Nu le ajungea 19 % ? de ce nu or fi strans cureaua la timp ? De ce fura si astia care se pretind buni si cinstiti ? De ce tot pe noi ne fac pomanagii sau bolnavi mintal, schizofrenici ? Nu cumva e vorba doar de o disperare justificata ? Nu mai ramai cu nimic in traista dupa ce platesti darile. NImic in cazul unui venit mic sau mediu. Nimic. Omul ala nu s-a aruncat de nebun asa cum va pregatiti sa insinuati cu nerusinare. A fost un gest de protest iar ispravniceasa sefa zice "sa nu politizam" sau "intrebarea vine de la opozitie". Ori nu politizam, ori dam politic cu opozitia de pamant. Cat de lipsit de inteligenta sa fii ca sa repeti obsesiv aceleasi texte ? Nea Nicu si Lenutza lui repetau obsesiv Marea Adunare Nationala si agenturili'. Astia repeta obsesiv "opozitia" si "progres" (al lor). La ei distrugerea se numeste reforma. Ce sa te astepti ? Nu pot mai mult fiinca sunt niste ageamii. Nu mai asteptam nimic bun, devine din ce in ce mai clar si nu mai induram. Eu am decis sa ma sinucid vorbind despre madam Udrea fiindca stiu ca nu e bine sa spui nimic despre ea. Uite ca m-a ajuns greatza de viata.
Le doresc sa ajunga sa inteleaga disperarea extrema si sper ca se va intampla lucrul asta curand. Asa nu se mai poate ! Niste ageamii infatuati, cinici si fara scrupul. Pilitura de fier magnetizata in PDL. Compromisi pe veci.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
MUNCA_LA_PDL

7 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 24 Decembrie 2010, ora 07:35

Multumim din inima parintelui poporului Basescu ,pentru miile de locuri de munca ,pentru salariile fabuloase,pentru coruptia ,injustitia ,fraudele electorale din ROMANIA !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 24 Decembrie 2010, ora 07:39

" Mai, taceti din gura ! "
Daca dupa 21 ani un om trimite un mesaj Politic prin propria lui viata , inseamna ca suntem " pe drumul cel bun " ! sunteti multumiti ? dupa comentariile voastre cinice, cred ca da .....in cazul asta , nu va mai pot ura un Craciun fericit .... va doresc sa va bintuie acel om zburind de la balcon si strigind LIBERTATE !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 24 Decembrie 2010, ora 08:30

De la: gabigabi, la data 2010-12-24 07:39:53" Mai, taceti din gura ! "
Daca dupa 21 ani un om trimite un mesaj Politic prin propria lui viata , inseamna ca suntem " pe drumul cel bun " ! sunteti multumiti ? dupa comentariile voastre cinice, cred ca da .....in cazul asta , nu va mai pot ura un Craciun fericit .... va doresc sa va bintuie acel om zburind de la balcon si strigind LIBERTATE !

Pe mine in nici un caz nu o sa ma bantuie! Nu o sa va bantuie decat pe voi, "oile, gainile si ratele" antenelor si irealitatiilor! Voi "ati pus botul" la toate tampenille cu care va intoxica tembeliziunile. Voi ati fost manipulati si vi s-a inoculat frica si groaza in suflete.
Ati ajuns sa va considerati atletii luptei impotriva dictaturii! Care dictatura, cea inchipuita in mintile voastre cuprinse de boala? Unde este dictatura? Nu au voie jurnalistii vostri sa-si reverse mizeriile 24h/24h? Nu exista libertatea de expresie? Care libertati v-au fost rapite?

Un om se arunca de la balconul Parlamentului pentru ca are probleme cu banii. Salariul lui nu i-a fost redus, iar cei de la Primarie spun ca ajutorul pentru copilul bolnav i-a fost dat la timp. Care este problema? Nu se ajunge cu banii. OK, ce a rezolvat? Inainte avea probleme cu banii, dupa ce s-a aruncat are probleme si mai mari iar nevasta-sa s-a ales si cu un barbat cu oase rupte si mintea plecata cu sorcova! Pe ea sa o cainati, nu pe revolutionarul asta!

Ce gest politic a fost asta? A vrut sa se sinucida? Nu cred ca vrei sa te sinucizi sarind e la 4m, 5m..Te sinucizi sarind de pe Parlament, de pe blocul in care locuiesti, nu de la balconul Parlamentului!

Dati-i inainte cu boscorodelile voastre si cu ura care va macina, nu pe noi ne pedepsiti, ci pe voi si pe cei mai labili psihici care se iau dupa voi! Deveniti martiri, daca atat va duce capul!

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 24 Decembrie 2010, ora 09:01

sluga penibil-portocaliu- basista,

ca de obicei prezinti doar ce convine javrei.
a primit salariu si drepturile, dar reduse cu ... 25% din vina lui boc si totul s-a scumpit cind a marit in ciuda tva la 24% base. (stii ce inseamna un autist in familie ? fa o vizita la policlinica specializata din titan)
te-ai gindit ca foto din strainatate s-ar putea sa fie facute cind era in deplasarile de la serviciu?

cu tot scandalul asta se uita ca javra voastra ordinara ca si voi a promulgat in tacere legea fraudata a pensiilor! desi a avut conferinta de presa a tacut chitic. nu a mai explicat poporului ce act de reforma a facut...

in concluzie luptatorul aticoruptie si partidul lui promulga legi furate la vot in vazut lumii...

la cum se lauda ca el face si drege guverne sigura solutie pentru 2012 e doar lipsa din parlament a pdl , udmr si unpr...

vot negativ care va sa zica!

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 24 Decembrie 2010, ora 09:17

De la: Black_Friday, la data 2010-12-24 08:30:00
De la: gabigabi, la data 2010-12-24 07:39:53" Mai, taceti din gura ! "

Pe mine in nici un caz nu o sa ma bantuie! Nu o sa va bantuie decat pe voi, "oile, gainile si ratele" antenelor si irealitatiilor! Voi "ati pus botul" la toate tampenille cu care va intoxica tembeliziunile. Voi ati fost manipulati si vi s-a inoculat frica si groaza in suflete.
Ati ajuns sa va considerati atletii luptei impotriva dictaturii! Care dictatura, cea inchipuita in mintile voastre cuprinse de boala? Unde este dictatura? Nu au voie jurnalistii vostri sa-si reverse mizeriile 24h/24h? Nu exista libertatea de expresie? Care libertati v-au fost rapite?

Un om se arunca de la balconul Parlamentului pentru ca are probleme cu banii. Salariul lui nu i-a fost redus, iar cei de la Primarie spun ca ajutorul pentru copilul bolnav i-a fost dat la timp. Care este problema? Nu se ajunge cu banii. OK, ce a rezolvat? Inainte avea probleme cu banii, dupa ce s-a aruncat are probleme si mai mari iar nevasta-sa s-a ales si cu un barbat cu oase rupte si mintea plecata cu sorcova! Pe ea sa o cainati, nu pe revolutionarul asta!

si totusi nu stie ce sa faca sa prospere natia sa de ce nu lasa pe altul in loc............////
Ce gest politic a fost asta? A vrut sa se sinucida? Nu cred ca vrei sa te sinucizi sarind e la 4m, 5m..Te sinucizi sarind de pe Parlament, de pe blocul in care locuiesti, nu de la balconul Parlamentului!

Dati-i inainte cu boscorodelile voastre si cu ura care va macina, nu pe noi ne pedepsiti, ci pe voi si pe cei mai labili psihici care se iau dupa voi! Deveniti martiri, daca atat va duce capul!

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 24 Decembrie 2010, ora 09:31

penibil portocaliu,

sunteti deranjati-inebuniti ca gestul acestui om (gest cu care personal nu sunt de acord) arata Romania reala, damnata si inebunita de javra voastra si gasca de lachei portocalii.

realitatea e cruda si ei nu vor ca ea sa fie raspindita prin intermediul TV. nu le pasa de suferunti le pasa doar de imagine. din postarile vostre se vede ca sunteti la fel de javre ca si base, mai javre chiar decit el ca el din cind in cind mai plinge ... e emotionat saracul!

inca nimic, nimic despre promulgarea in tacere a legii fraudate a pensiilor (mareata reforma portocaliu-ungureasca)?

cei peste 740.000 de oameni cu restante la banci or fi fanii lui base si ai pdl? oare citi regreta ca i-au votat in 2008 si 2009 doar "pentru le spun bine"?

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 24 Decembrie 2010, ora 09:47

De la: 9am049573, la data 2010-12-24 09:31:39penibil portocaliu,

sunteti deranjati-inebuniti ca gestul acestui om (gest cu care personal nu sunt de acord) arata Romania reala, damnata si inebunita de javra voastra si gasca de lachei portocalii.

realitatea e cruda si ei nu vor ca ea sa fie raspindita prin intermediul TV. nu le pasa de suferunti le pasa doar de imagine. din postarile vostre se vede ca sunteti la fel de javre ca si base, mai javre chiar decit el ca el din cind in cind mai plinge ... e emotionat saracul!

inca nimic, nimic despre promulgarea in tacere a legii fraudate a pensiilor (mareata reforma portocaliu-ungureasca)?

cei peste 740.000 de oameni cu restante la banci or fi fanii lui base si ai pdl? oare citi regreta ca i-au votat in 2008 si 2009 doar "pentru le spun bine"?

Hai sictir lingvistule!
Cei 740.000 de restantieri sa se duca sa-l intrebe pe Tariceanu despre cresterea economica fabuloasa pe care o prognoza!
Vrei bani si nu iti permiti si faci imprumut la banca, e treaba ta, cine vrei sa-ti plateasca rata, guvernul?
Daca vrei sa-ti cumperi ceva, pune mana si economiseste, nu lua bani imprumut in speranta ca o sa-ti plateasca altcineva ratele!
Javra esti tu si inca una proasta si cretina!

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 24 Decembrie 2010, ora 12:49

De la: broscuta_super_verde, la data 2010-12-24 00:03:44

Raman cu Basescu.

Nu mai spune. te-ai gandit ce procent din venitul lui pleaca pe facturi la utilitati ? Un procent mare din salariul sau pentru ca tarifele sunt de lux, TVA-ul e mare iar venitul unul de supravietuire desi muncea si nu statea la umbra nucului batran. Te-ai gandit ce procent din salariu ii mai ramane pentru a-si hrani copiii ? Mic. Unde mai pui ca mancarea e mai scumpa ca oriunde in Europa. Toti cu mic cu mare avem aceleasi preturi la utilitati si mancare numai ca pentru unii asta inseama un procent major din venit ramanandu-i o bruma pentru mancare iar in cazul grangurilor care au adus a la fine tara in situatia asta, procentul cheltuielilor de intretinere este infim si ii ramane la discretie o suma larga de bani. Sunt cheltuieli de baza pe care nici un roman nu le poate ocoli. Mai spun unii ca romanii s-au obisnuit sa primeasca de pomana. Ce e de pomana in tara asta ? Aici grangurii bogati primesc totul de pomana. Ei traiesc de pomana si nu toate celelalte categorii sociale saracite cu bunastiinta. nu vrem de pomana dar vrem sa se inteleaga ca 100 Ron are o valoare vitala pentru unul caruia ii ramane un procent infim din venit pentru hrana de stricta supravietuire. E rusinos ca ajungi sa furi din buzunarele tuturor in felul asta, o suma mica dar vitala. iti permiti sa tai salariile profesorilor, doctorilor, politistilor, profesorilor, etc. in conditiile in care suma economisita zboara pe fereastra cealalta la imbuibatii tai, fie pe contracte de consultanta fictive fie pe rambursari frauduloase de TVA ? Ne-au crescut TVA-ul ca sa fure ei mai cu spor ? Nu le ajungea 19 % ? de ce nu or fi strans cureaua la timp ? De ce fura si astia care se pretind buni si cinstiti ? De ce tot pe noi ne fac pomanagii sau bolnavi mintal, schizofrenici ? Nu cumva e vorba doar de o disperare justificata ? Nu mai ramai cu nimic in traista dupa ce platesti darile. NImic in cazul unui venit mic sau mediu. Nimic. Omul ala nu s-a aruncat de nebun asa cum va pregatiti sa insinuati cu nerusinare. A fost un gest de protest iar ispravniceasa sefa zice "sa nu politizam" sau "intrebarea vine de la opozitie". Ori nu politizam, ori dam politic cu opozitia de pamant. Cat de lipsit de inteligenta sa fii ca sa repeti obsesiv aceleasi texte ? Nea Nicu si Lenutza lui repetau obsesiv Marea Adunare Nationala si agenturili'. Astia repeta obsesiv "opozitia" si "progres" (al lor). La ei distrugerea se numeste reforma. Ce sa te astepti ? Nu pot mai mult fiinca sunt niste ageamii. Nu mai asteptam nimic bun, devine din ce in ce mai clar si nu mai induram. Eu am decis sa ma sinucid vorbind despre madam Udrea fiindca stiu ca nu e bine sa spui nimic despre ea. Uite ca m-a ajuns greatza de viata.
Le doresc sa ajunga sa inteleaga disperarea extrema si sper ca se va intampla lucrul asta curand. Asa nu se mai poate ! Niste ageamii infatuati, cinici si fara scrupul. Pilitura de fier magnetizata in PDL. Compromisi pe veci.

iti dau dreptate, dar in acelasi timp te intreb un lucru:crezi ca in mediul privat salariile sunt peste 12 milioane lei? sunt milioane de oameni care nu castiga banii astia... vinovati sunt tot cei de la guvernare ca se dau asemenea salarii?...o vina indirecta poate o are, dar in cele mai multe situatii lacomia este vinovatul principal, profiturile multor firme raman neschimbate sau chiar cresc, unele lanturi de magazine raportand cele mai mari profituri din sistem...
sunt foarte multe produse care costa mai mult ca in occident, sunt foarte multe firme care sunt modernizate, retehnologizate, etc., cate dau salarii ca in occident? sau macar sa iasa din tiparul in care ne zbatem...
ne-am invatat cu bine ca avem un loc de munca, bine ca a venit nokia si a creat locuri de munca, nu conteaza ca platesc de zece ori mai putin salarii ca in germania...

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 24 Decembrie 2010, ora 13:54

De la: 9am243736, la data 2010-12-24 12:49:38
De la: broscuta_super_verde, la data 2010-12-24 00:03:44

Raman cu Basescu.

iti dau dreptate, dar in acelasi timp te intreb un lucru:crezi ca in mediul privat salariile sunt peste 12 milioane lei? sunt milioane de oameni care nu castiga banii astia... vinovati sunt tot cei de la guvernare ca se dau asemenea salarii?...o vina indirecta poate o are, dar in cele mai multe situatii lacomia este vinovatul principal, profiturile multor firme raman neschimbate sau chiar cresc, unele lanturi de magazine raportand cele mai mari profituri din sistem...
sunt foarte multe produse care costa mai mult ca in occident, sunt foarte multe firme care sunt modernizate, retehnologizate, etc., cate dau salarii ca in occident? sau macar sa iasa din tiparul in care ne zbatem...
ne-am invatat cu bine ca avem un loc de munca, bine ca a venit nokia si a creat locuri de munca, nu conteaza ca platesc de zece ori mai putin salarii ca in germania...

Foarte corect ! intotdeauna ma refer la nivelul de trai general din tara. Dupa revolutie nu am lucrat la stat ci numai in fime private de prestigiu. Stiu ca ceea ce spui e real, ca iti negociezi la sange salariul dar sfarsesti prin a intelege cat de mult il costi tu pe angajator cand vezi ca la stat pleaca pe pielea si sanatatea ta irosita sume mult prea mari pentru ceea ce iti ofera socieatatea in care traiesti. taxarea muncii e aberanta si ar fi fost prima solutie anti-criza care trebuia luata de anul trecut inca de cand au inceput restructurarile la stat. Nu ne-ar fi facut muci pe toti in halul asta. Solutii concrete, @black ? Iata una despre care mojicii tai nici n-au facut vorbire. O astfel de masura ar fi usurat bugetul de somaj si ar fi adus la lumina salarii care se plateau oricum la negru sau jumi-juma la gri, o suma declarata pe cartea de munca si alta incasata real pe munca omului in privat ca sa il tina totusi in ciuda taxarii excesive. sunt solutii concrete si daca il intrebi pe baiatul meu ioti da cateva daca ii expui problema.

All Things Grow With Love
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 24 Decembrie 2010, ora 14:21

slugile penibil protocalii, la fel de javre (din postarile de astazi) ca si ordinarul pe care-l slavesc,

repeta aceelasi sloganuri ieftine inclusiv asta, ceilalti nu au solutii ,aduceti solutii.
la cit de incompetenti dar lipiti de scaun sunt, fapt recunoscut de extraordinar ("ministrii nu stiu nimic"), eu am impresia ca spun la misto chestia cu solutiile dar slugile o iau in serios.

solutii?I
javrelor ati uitat cind toata lumea urla contra impozitului forfetar voi faceati clabuci aici pe topic zicand ca e cea mai buna solutie?
ce teapa ati tras bugetului, peste 200.000 de mii din cele 400.000 de firme disparute plateau impozitele pentru forta de munca si contributiile sociale si declarau venituri zero, dar plateau ceva. acum nu mai platesc nimic!!

am vazut-o la inceputul saptaminii pe duduia vass, consiliera lui boc, era asa de infuriata si se citea in ochii ei ura contra celorlalti participanti la emisiune ca imi dau seama ce de solutii asteptati.

cit despre solutii la codul muncii, dupa disperarea patronatelor romanesti, deja in usoara criza de personal, s-a vazut ca boc are un singur gind cu noul cod: sa dea la masele angajatilor bugetari, concediindu-i cind nu au culoarea potrivita sau pentru a face loc lichelelor portocallii.

dupa "explozia de personal" in structurile statului , in prezent prin grija lui boc, are loc o implozie (fug toti in strainatate).

o sa faceti bataturi javrelor de atitea ajustari fine!! pardon, solutia lui base extraordinarul...

cel putin rabufnirea ei de conferentiara bloda, cind venise vorba de legea educatiei, ma face sa ma simt multumit ca fraierii din invatamint care i-au votat in 2008 au ce si-au facut cu minuta lor ...

astept inca lista cu cele 200 de spitale care se desfiinteaza!!
interesant e ca nimeni nu a prezentat o situatia cu cite dispensare erau in 1989 si cite mai sunt acum la sate ... probabil medicii rezidenti se bat pe ele.

conferentiarul boc a uitat un lucru extrem de important: statul este cel mai mare angajator de pe piata si el presteaza, fara profit, servicii cetatenilor care nu pot fi normate ca pantofii unui cizmar la banda.
in 2 ani o sa vedeti salarii marite la stat si privat, de nevoie, pentru ca nu mai au pe cine angaja, privatii incep de anul viitor, chiar si in lipsa unei cresteri economice!
si sa vezi contributii la fondul de pensii peste 5 ani. pacat ca base nu va mai fi presedinte sa se laude cu reformele de astazi, inclusiv cu legea fraudata a pensiilor...

Pagini: << 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: