back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

459 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 08:45

De la: 6am666666, la data 2010-12-22 16:19:11
De la: Balboaca, la data 2010-12-22 16:09:11De unde bani atata timp cat PROSTLIBERALII au lasat un deficit de 5.3 % pe fondul unei cresteri de 8%

Toata lumea i-a explicat lui Balboaca(ce-mi place numele asta potrivit pentru el!) cum sta treaba ,i-au dat exemple cu Anglia,USA,Franta,Polonia etc care au fost in situatii similare si au avut crestere economica cu deficit bugetar,i-au explicat ca acum avem si scadere economica si deficit bugetar ceea ce este oribil ,etc . Degeaba,omul este setat pe chestia asta si o repeta mereu. Cred ca sefii lui i-au spus ca prostioara asta pe care o spune el mereu (grav de parca este Boc si desecretizeaza Sterlingul ),este un fel de arma secreta cu care isi anihileaza dusmanii liberali ... .Balboaca,trebuie sa mai spui chestia asta cu deficitul de 5,3% pe fond de crestere de 8% ,deoarece doar m-ai ranit si inca nu m-ai plictisit de moarte.
Bai ori esti prost ,ori faci pe prostul, din doua una! Pai o crestere economica de 8% , presupune si ceva (aproximativ8 miliarde ) banuti la bugetul de stat. Actualii guvernanti au bagat in calculul bugetului pe 2011 si cei 1,5 crestere economica , in concluzie tot bani se numesc.
Deficitul bugetar inseamna banuti consumati in plus fata de cat poate da bugetul de stat, adica imprumutati.
Guvernarea prostliberala a incheiat mandatul cu un deficit de 5,3, corect?
Daca facem un calcul simplu, ajungem la cifra de 13,3 miliarde , banuti consumati fara a avea investitii si daca mai adaugam si cei 4 miliarde de euro din Fondul de Dezvoltare , aflam cifra corecta a facturii guvernarii prostliberale.
Nu va mai credeti destepti si nu mai incercati sa pacaliti fraierii cu guvernarea voastra falimentara.
Chiar si tonomatele de la Realitatea si A3 in perioada 2007-2008 comentau ca voi prostliberalii duceti tara in prapastie, dar acum au uitat subit tot ce spuneau in perioada respectiva.
Cred ca ar trebui sa aveti bunsimt si sa va mai stergeti cu hartie igenica la boturi ca prea mancati rahat.

Fosta membra 9am.ro

459 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 08:50

De la: 9am244439, la data 2010-12-22 21:40:43
De la: Balboaca, la data 2010-12-22 21:27:24
De la: 9am178165, la data 2010-12-22 16:43:27
De la: Balboaca, la data 2010-12-22 16:34:43
De la: 9am049573, la data 2010-12-22 16:22:28e foarte simplu sluga penibil portocalie:

deficitul e al statului, cresterea e a economiei!!

repetati, repetati !

sau cum spune javra vostra ordinara: ce are sula cu prefectura?!
In creierul vostru atrofiat de ,,liberalism'' si de ,,nemunca'' , deficitul nu are nimic cu atragerea fondurilor UE. Bai amaratule, Romania ca toate tarile UE a avut o scadere economica , dar la noi a fost amplificat acest fenomen pentru ca guvernarile PSD(14 ANI) PNL (7 ANI) au lasat tara fara industrie si implicit fara economie ! Bai chiar nu va este rusine? Toata cresterea voastra economica sa rezumat la INDATORAREA POPULATIEI PRIN BANCILE PE CARE LE ATI LASAT SA JUMULEASCA POPULATIA CU COMISIOANE ASCUNSE (pe timpul prostliberalilor nu exista Protectia Consumatorilor?), in concluzie pe un consum provenit doar din imprumuturi camataresti. Asta a fost cresterea voastra economica ?

TRAIAN BASESCU ESTI UN EXTERMINATOR, UN CHINUITOR DE BATRANI, DE INVALIZI, DE MAME SI DE COPII!!!!!!!!!!!!!!!!
UCIGASULE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tu din care categorie faci parte, cea a invalizilor? Nu nu cred , mai repede faci parte din categoria imfirmierelor( a se citi ploscarese) Galatene!

Balboaca,nu se spune "imfirmiere" .Vezi ca greseala asta cu "m" si "f" puse mereu aiurea ,o facea constant unul Corcodel .Nu era de varsta lu matale si nu isi apara nepotii eroic,el era un liber intreprinzator (cu nevasta bugetara ), care nu mai suporta el sa munceasca toata ziua ,in timp ce altii stau ca medici,profesori,functionari(ca sotia lui,iti dai seama ?!) etc toata ziua ,si ii fura din banii bietului Basescu ...

PS:Nu stiu daca il cunosti pe Corcodel ,era un prost care sa invartea pe aici si ii pupa krul lui Basescu toata ziua .
Chiar esti STUPID mai fata draga! Faptul ca am folosit m in loc de n mai conteaza aici unde toata lumea mai greseste din cauza vitezei?
Crezi ce doresti TOVARASE LIBERAL, mie nici nu-mi pasa , catu esti prea proasta !

9am049573

976 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 08:52

De la: Balboaca, la data 2010-12-22 21:27:24
De la: 9am178165, la data 2010-12-22 16:43:27
De la: Balboaca, la data 2010-12-22 16:34:43
De la: 9am049573, la data 2010-12-22 16:22:28e foarte simplu sluga penibil portocalie:

deficitul e al statului, cresterea e a economiei!!

repetati, repetati !

sau cum spune javra vostra ordinara: ce are sula cu prefectura?!
In creierul vostru atrofiat de ,,liberalism'' si de ,,nemunca'' , deficitul nu are nimic cu atragerea fondurilor UE. Bai amaratule, Romania ca toate tarile UE a avut o scadere economica , dar la noi a fost amplificat acest fenomen pentru ca guvernarile PSD(14 ANI) PNL (7 ANI) au lasat tara fara industrie si implicit fara economie ! Bai chiar nu va este rusine? Toata cresterea voastra economica sa rezumat la INDATORAREA POPULATIEI PRIN BANCILE PE CARE LE ATI LASAT SA JUMULEASCA POPULATIA CU COMISIOANE ASCUNSE (pe timpul prostliberalilor nu exista Protectia Consumatorilor?), in concluzie pe un consum provenit doar din imprumuturi camataresti. Asta a fost cresterea voastra economica ?

TRAIAN BASESCU ESTI UN EXTERMINATOR, UN CHINUITOR DE BATRANI, DE INVALIZI, DE MAME SI DE COPII!!!!!!!!!!!!!!!!
UCIGASULE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tu din care categorie faci parte, cea a invalizilor? Nu nu cred , mai repede faci parte din categoria imfirmierelor( a se citi ploscarese) Galatene!

SLUGA PENIBIl de PORTOCALIE,

nu ma laudam eu in 2008, 2009 si 2010 ca o sa atrag mai multe fonduri UE decit tariceanu ci base si boc, basca cutra de berceanu!
daca vei cauta in urma, pe acest topic, vei vedea ca eu am spus din 2009 ca din cauza cofinantarii necesare statul si privatul nu vor atrage mai multe fonduri UE decit in 2008 (mare parte din banii atrasi in 2009 se datorau proiectelor din 2008 ale lui traiceanu).
protocalii si java au mintit 3 ani (cu fructuos impact si la unii din cei care citesc in tacere acet topic) si acum se dovedesc din nou incompetenti.

am vazut acum 2 sapt. cum boc numara soselele de centura drept autostrazi!!

nu mai urlati patriciu platesteti datoriile ?? base pare ca a uitat ca dadea vina pe dinu ca nu au bani la buget in loc sa trateze cu kazahii, sau trezit dupa 2 ani cind oamenii aia au pus piciorul in prag!!

cit despre trecut, ce era javra voastra ? ministru si primar?? cine a inceput darimarea cfr in folosul trasportatorilor rutieri? nu cumva ordinarul vostru?
inca o rectificare boc-trompeta utecista nu e prof de drept e doar conferentiar si se vede al naibii de bine!!!

referitor la banci s-a vazut in legea de adoptare a ordonantei cu normele UE privind comisioanele si bancile din Romania cit de tare va doare sufletul petru romanii indatorati!! - naivilor alte argumente nu gasiti??

repetati, repetati, pina ajungeti sa le credeti si pdl din nou sa votati!

PS: un sfat gratis, incetati sa criticati statul pentru ca voi chiar sunteti la putere, nu in opozitie !

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 09:02

De la: Nenea_care_isi_schimba_identitatea_in_fiecare_zi, la data 2010-12-23 08:34:07
De la: Black_Friday, la data 2010-12-23 00:34:50
Nenea asta isi schimba identitatea in fiecare zi, de zici ca e molie, traieste doar o zi.Probabil ca trece printr-o metamorfoza inversa si se transforma din fluture in vierme. Cati din "numerosii" vostri anti-Basescu, care va dau voua impresia ca sunteti 92%, sunt postaci de serviciu?

Black,folosesc cate un ID nou in fiecare zi din motive pur tehnice .Am un ID vechi pe acest forum, dar nu il pot utiliza pe acela, deoarece emailul primit de la 9AM este sters, iar parola este salvata doar pe calculatorul de acasa. Nu vreau sa imi fac un ID nou si definitiv , deoarece dupa Revelion voi reveni pe vechiul ID.

Daca doream sa dau impresia ca suntem mai multi imi mentineam IDurile vechi si le foloseam si pe acelea. Eu insa am ales varianta de a-mi face un ID nou in fiecare zi si niciodata nu am folosit un ID vechi ,lucru care se poate verifica si pe care il stii si tu . Nu stiu de ce naiba te intereseaza numarul celor care posteaza intr-o anumita tabara, deoarece nu are absolut deloc relevanta. Un singur om poate sa aiba 100 de IDuri simultane daca este nebun , asa ca deci chiar nu vad ce relevanta ar avea numarul fanilor unei tabere pe un forum.

Daca foloseam IDuri simultane cu care sa ajung pe forum si sa discut eu cu mine sau sa te injur pe tine sub mai multe IDuri, atunci intelegeam ce te deranjeaza. Asa insa chiar nu inteleg ...Important este ce discutam domnule ,nu ce ID avem si nici daca acesta este doar de o zi .

PS:Daca ajungeam ca Balboaca-Corcodel sa ma prefac ba om de afaceri ba pensionar ,atunci da,era jenant.Nu am facut insa niciodata asa ceva....

Nenea, zi mai bine ca te cheama Vanea! De ce sa te injur degeaba si sa-mi fac pacate inainte de Craciun?

Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 09:15

argumentul suprem in demonstrarea incopetentei pdl sunt tocmai spusele javrei: "nu sunt de vina ministrii , ca ei nu stiu nimic, sunt de vina functionarii!"!!!

sa-ti mai spun ca fostul ministru al comunicatiilor si INFORMATICII, tot pdl-ist (din guvernele boc 1,2,3), fost angajat al lui catarama la fabrica de saltele (ca sa vedeti cit de curat ideologic sunt pdl-istii!) nu stia sa foloseasca computerul???

nci macar mosii portocalii cu elfi reni, FMI, BM si activistii portocalii nu va scot la liman , saraca tara , naivi alegatori (sper sa-mi apreciati eleganta termenului - probabil e influenta lui Santa!) ...

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

41 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 09:16

De la: Balboaca, la data 2010-12-23 08:45:36
De la: 6am666666, la data 2010-12-22 16:19:11
De la: Balboaca, la data 2010-12-22 16:09:11De unde bani atata timp cat PROSTLIBERALII au lasat un deficit de 5.3 % pe fondul unei cresteri de 8%

Toata lumea i-a explicat lui Balboaca(ce-mi place numele asta potrivit pentru el!) cum sta treaba ,i-au dat exemple cu Anglia,USA,Franta,Polonia etc care au fost in situatii similare si au avut crestere economica cu deficit bugetar,i-au explicat ca acum avem si scadere economica si deficit bugetar ceea ce este oribil ,etc . Degeaba,omul este setat pe chestia asta si o repeta mereu. Cred ca sefii lui i-au spus ca prostioara asta pe care o spune el mereu (grav de parca este Boc si desecretizeaza Sterlingul ),este un fel de arma secreta cu care isi anihileaza dusmanii liberali ... .Balboaca,trebuie sa mai spui chestia asta cu deficitul de 5,3% pe fond de crestere de 8% ,deoarece doar m-ai ranit si inca nu m-ai plictisit de moarte.
Bai ori esti prost ,ori faci pe prostul, din doua una! Pai o crestere economica de 8% , presupune si ceva (aproximativ8 miliarde ) banuti la bugetul de stat. Actualii guvernanti au bagat in calculul bugetului pe 2011 si cei 1,5 crestere economica , in concluzie tot bani se numesc.
Deficitul bugetar inseamna banuti consumati in plus fata de cat poate da bugetul de stat, adica imprumutati.
Guvernarea prostliberala a incheiat mandatul cu un deficit de 5,3, corect?
Daca facem un calcul simplu, ajungem la cifra de 13,3 miliarde , banuti consumati fara a avea investitii si daca mai adaugam si cei 4 miliarde de euro din Fondul de Dezvoltare , aflam cifra corecta a facturii guvernarii prostliberale.
Nu va mai credeti destepti si nu mai incercati sa pacaliti fraierii cu guvernarea voastra falimentara.
Chiar si tonomatele de la Realitatea si A3 in perioada 2007-2008 comentau ca voi prostliberalii duceti tara in prapastie, dar acum au uitat subit tot ce spuneau in perioada respectiva.
Cred ca ar trebui sa aveti bunsimt si sa va mai stergeti cu hartie igenica la boturi ca prea mancati rahat.

Bai Balboaca,imi place sa discut cu tine ca esti un pensionar care invarte cifrele ca zarurile de la table ...

1)Evident ca o crestere economica inseamna bani in plus la buget .Cine spune altceva ? Nu ai vazut ca atunci se puteau plati pensiile si salariile ,ca s-au facut cele mai multe investitii si ca nu s-a introdus impozit forfetar sau asigurari de sanatate la una din cele mai vulnerabile categorii sociale (dupa someri),la pensionari ? De ce deci te miri ca prostul, sau ce vrei sa spui cu asta ?

2)Care crestere economica de 1,5% ? .De ce doar 1,5 la suta si nu 25%? Ce anume i-a facut oare sa fie asa de modesti ?

3)Ce calcul ai facut pentru cifra asta de 13,3miliarde si de ce spui ca nu au fost investitii in perioada lui Tariceanu ?Au fost CELE MAI MARI INVESTITII IN ACEA PERIOADA iar idolul tau Basescu l-a felicitat pe Tariceanu deoarece a stiut sa atraga investitii in Romania .A uitat asta, sau nu ai stiut niciodata ?

4)Sigur ca A3 si Realitatea comentau astfel .Nu s-a facut guvern PDL -PSD imediat dupa asta ?Ai uitat ?Geoana chiar ii ameninta pe Tariceanu cu motiunea de cenzura si ii cerea demisia deoarece nu mareste lefurile profesorilor, iar PDLul huiduia cot la cot cu ei ? Dupa cateva luni basescu "si-a vazut visul cu ochii" ,un guvern PDL-PSD.(lucru stiut de fapt de ambele partide de mai mult de un an ...)

5)Eu nu va cer sa va stergeti la gura de rahat .Nu ar avea sens deoarece mancati prea des .Poate este mai bine sa renuntati la acest obicei urat,stersul nu va ajuta la nimic.

Fosta membra 9am.ro

41 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 09:20

De la: Black_Friday, la data 2010-12-23 09:02:28
De la: Nenea_care_isi_schimba_identitatea_in_fiecare_zi, la data 2010-12-23 08:34:07
Nenea asta isi schimba identitatea in fiecare zi, de zici ca e molie, traieste doar o zi.Probabil ca trece printr-o metamorfoza inversa si se transforma din fluture in vierme. Cati din "numerosii" vostri anti-Basescu, care va dau voua impresia ca sunteti 92%, sunt postaci de serviciu?

Black,folosesc cate un ID nou in fiecare zi din motive pur tehnice .Am un ID vechi pe acest forum, dar nu il pot utiliza pe acela, deoarece emailul primit de la 9AM este sters, iar parola este salvata doar pe calculatorul de acasa. Nu vreau sa imi fac un ID nou si definitiv , deoarece dupa Revelion voi reveni pe vechiul ID.

Daca doream sa dau impresia ca suntem mai multi imi mentineam IDurile vechi si le foloseam si pe acelea. Eu insa am ales varianta de a-mi face un ID nou in fiecare zi si niciodata nu am folosit un ID vechi ,lucru care se poate verifica si pe care il stii si tu . Nu stiu de ce naiba te intereseaza numarul celor care posteaza intr-o anumita tabara, deoarece nu are absolut deloc relevanta. Un singur om poate sa aiba 100 de IDuri simultane daca este nebun , asa ca deci chiar nu vad ce relevanta ar avea numarul fanilor unei tabere pe un forum.

Daca foloseam IDuri simultane cu care sa ajung pe forum si sa discut eu cu mine sau sa te injur pe tine sub mai multe IDuri, atunci intelegeam ce te deranjeaza. Asa insa chiar nu inteleg ...Important este ce discutam domnule ,nu ce ID avem si nici daca acesta este doar de o zi .

PS:Daca ajungeam ca Balboaca-Corcodel sa ma prefac ba om de afaceri ba pensionar ,atunci da,era jenant.Nu am facut insa niciodata asa ceva....

Nenea, zi mai bine ca te cheama Vanea! De ce sa te injur degeaba si sa-mi fac pacate inainte de Craciun?

Chiar nu sunt Vanea dar se pare ca aveti o obsesie.Poti sa injuri,poti sa crezi sau sa faci ce vrei dar nu inteleg de ce naiba nu vrei deloc doar sa discutam calm si prieteneste ? La urma urmelor suntem romani amandoi si nu vad din ce cauza ar trebui sa ne injuram ?Bun,iti place Basescu.Mie nu imi place !Care-i treaba,suntem singurii in situatia asta ?Se schimba ceva daca ma injuri pe mine ?

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 09:20

De la: 9am178165, la data 2010-12-22 22:12:19
De la: 9am178165, la data 2010-12-22 21:17:55
De la: 9am178165, la data 2010-12-22 21:05:44Sincer, credeti ca daca l-am fi avut pe Johannis premier, ne-ar mai fi refuzat Germania intrarea in Schengen?????
Si daca ne-ar fi acceptat Germania, credeti ca ne-ar mai fi putut refuza Franta?????
Eu nu cred, mai ales ca deja dl. Johannis ar fi avut deja niste rezultate pe plan economic, rezultate bune si pe directia occidentala.
Dar serviciile noastre secrete au ales cizma sovietica reprezentata de securistul-dictator traian basescu!!!
Da, in aceasta tara guvernul e paralizat, Parlamentul e dominat, puterile statului sunt date peste cap ca sa poata conduce tara un retardat prost si plin de fumuri, a se citi traian basescu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bun, inteleg ca basescu e un tamp scapat in castigator care a capatat liber la nenorocit Romania, dar........., serviciile straine pentru cine si in interesul carei tari lucreaza???? Sa ne spuna si noua populatiei Romaniei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pe traian basescu l-a interesat Kazahstanul, nu intrarea in spatiul Schengen!!!!
Ce-a pazit in ultimii ani??? Sa faca in ciuda opozitiei, l-a interesat Hrebenciuc, l-a interesat Vantu, l-a interesat Vanghelie, l-a interesat Patriciu, numai accesul nostru in Schengen, NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pe fraudulosul de la Cotroceni il intereseaza exterminarea prin frig si foame a poporului roman, nu investitiile, nu atragerea multinationalelor, nu reabilitarea infrastructurii si a CFR-ului, SI NU INTRAREA IN SPATIUL SCHENGEN!!!!!!!!!!!!
ASA CA PE ORICINE AR DA VINA DUPA VECHIUL SAU OBICEI, DE DATA ASTA E MARCAT: EL A ANUNTAT TAIERILE CRIMINALE DE SALARII, PENSII SI INDEMNIZATII, SI TOT IN TIMPUL MANDATULUI SAU, NE-A FOST REFUZATA INTRAREA IN SPATIUL SCHENGEN.

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 09:36

De la: Nenea_care_isi_schimba_identitatea_in_fiecare_zi, la data 2010-12-23 09:20:27

Chiar nu sunt Vanea dar se pare ca aveti o obsesie.Poti sa injuri,poti sa crezi sau sa faci ce vrei dar nu inteleg de ce naiba nu vrei deloc doar sa discutam calm si prieteneste ? La urma urmelor suntem romani amandoi si nu vad din ce cauza ar trebui sa ne injuram ?Bun,iti place Basescu.Mie nu imi place !Care-i treaba,suntem singurii in situatia asta ?Se schimba ceva daca ma injuri pe mine ?

Te smti mai bine daca postezi sub alt id? Daca esti vechi pe forumul asta de ce nu te recomanzi drept cine esti? La ce iti foloseste sa te dai drept altcineva?
Tu de ce il injurai pe Pensionar? Ca tot te dai drept lupul moralist.

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

41 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 09:38

Balboaca ,ia spune-mi si mie cand a avut Romania cel mai mare PIB ?Cauta si tu pe undeva si vezi... .Dar cea mai mare crestere ecomomica ?Ia ,da un search pe Goagal si pentru asta .Dar cele mai mari investitii straine in Romania cand au fost (in 2009 s-au redus brusc la o treime din valoarea anului 2008 si au ajuns mai mici si decat in 2004 cand nu eram in UE ).

Dar cand a avut cele mai mari datorii externe ?...

Hai mai balboaca ca tentativele tale de a face din alb ,negru si invers sunt penibile .

Fosta membra 9am.ro

41 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 09:44

De la: Black_Friday, la data 2010-12-23 09:36:11
De la: Nenea_care_isi_schimba_identitatea_in_fiecare_zi, la data 2010-12-23 09:20:27

Te smti mai bine daca postezi sub alt id? Daca esti vechi pe forumul asta de ce nu te recomanzi drept cine esti? La ce iti foloseste sa te dai drept altcineva?
Tu de ce il injurai pe Pensionar? Ca tot te dai drept lupul moralist.

L-am injurat eu pe pensionar ?Nu domle,e vita-vercea si chiar si acum el este cel care jigneste si injura, iar eu il las linistit deoarece imi dau seama ca altfel nu are ce spune .Il inteleg saracul de el.

Oricum,eu nu inteleg ce treaba ai tu cu Pensionarul ?Esti atasat sentimental de el sau ai vocatie de justitiar ?

PS:Eu m-as simti ciudat sa iti reprosez ca il injurai pe Vasile Vali.Nu este treaba mea ce faceti voi deoarece sunteti majori si vaccinati .

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 09:51

De la: vasile_vali, la data 2010-12-22 17:50:17
De la: 9am243736, la data 2010-12-22 15:43:16
De la: vasile_vali, la data 2010-12-22 15:02:06
De la: 9am243736, la data 2010-12-22 14:17:54
De la: 6am666666, la data 2010-12-22 11:09:49
De la: 9am243736, la data 2010-12-22 10:46:30
De la: 6am666666, la data 2010-12-22 10:36:31
De la: 9am243736, la data 2010-12-22 10:27:14cand isi baga coada, iese tot la iveala...
numai ca nu are un scop nobil, chiar daca isi ia diverse infatisari, nume, cifre, etc...
trebuie sa fii tare bolund sa vezi iesirea din starea asta, nu din criza, ca in ea suntem de 20 ani si vom mai fi, daca faci rocada si ii aduci inapoi pe cei care te-au bagat...pe asta mizeaza si ei, pe rotatie si imparteala iese bine, una mie, una tie...inca o mie de ani...
eu cred ca trebuie vazut de ce s-a ajuns aici si schimbat totul, inclusiv sistemul, s-au daca nu sa trecem la euro, sa avem ce tipari, nu unii cu tiparul si altii cu imprumutul...
masina de propaganda capitalista este la turatie maxima si chiar daca nu vrea sa recunoasca, da semne clare de gripare si alte piete nu prea se mai vad, singura solutie fiind sa le creeze artificial...

Ok!Cine schimba sistemul ?Basescu ?Sa nu-mi spui asta ca lesin de ras !...

nu, antonescu! si acum ce facem, radem amandoi?sau ponta? ca sa rada toata tara...
ca asa se intampla, daca nu vedem adevaratele probleme si ne lasam manipulati...
au fost si cateva momente in care se incerca o anumita modelare a sistemului, nu neaparat venite de la puterea actuala, ba chiar am vazut ca erau propuse de pc unele, nu stiu daca in bataie de joc, ca de multe ori nu-si aveau sustinerea nici propriului partid, dar ideea este ca in numele democratiei si al libertatii o mana de oameni isi bat joc de un intreg popor, il exploateaza si exploateaza ce a realizat in ultimii 50 de ani...

Pot sa-ti spun in ce iti dau dreptate si in ce nu !

Nu am avut mereu in cei 20 de ani un trai prost cum spui tu generlizand in mod fals. Pe vremea lui Tariceanu ,Romania s-a dezvoltat excelent, iar aversiunea ta fata de Tariceanu sau fata de statistici in general, nu este problema mea ci este una strict personala a ta . Nu mereu a fost coruputie la nivelul celei de acum,nu toti oamenii au fost corupti (Emil Cinstantinescu,Ciorbea) si nu mereu am avut saracie combinata cu PARTID-STAT ca acum.Nu toate guvernarile au fost identice cum iti place tie sa spui ,ci unele au fost bune iar altele catastrofale ,cea de acum fiind campioana.Romania spre exemplu nu a mai avut NICIODATA IN INTREAGA SA ISTORIE ,datorii cum are acum la FMI .Problema nu sunt datoriile in sine ci faptul ca dispar banii fara urma,fara sa se faca ceva pentru tara cu ei .Ceausescu macar a incercat sa faca ceva cu acei bani ,astia doar fura din ei si ii baga in lucruri inutile care nu produc nimic, gen sali de sport!

Iti dau dreptate ca foarte multi politicieni isi bat joc de propriul popor.Unii o fac din cinism,altii de incapabili ,rezultatul insa tot ala este. Problema este ca politciienii sunt alegerea poporului roman ...Puteau sa-l iubeasca pe Coposu in locul lui Iliescu,nu-i asa ? ...Stiu ca in ultimii 20 de ani practic FSNul nu a pierdut NICI MACAR O CLIPA TOTAL PUTEREA. PNT-ul a guvernat cu PDLul fapt ce i-a adus distrugerea ,PNLul a guvernat si el cu PDLul (au rezistat datorita lui Tariceanu,ar trebui sa-i multumeasca deoarece fara el aveau soarte PNTului) iar apoi a avut nevoie de sustinerea parlamentara a PSDului. Acum ne conduce PDLul .Probabil va urma PSDul .Ca jocul asa merge ai abslut dreptate dar,iti repet,asa VOR romanii...

In privinta sistemului, eu nu cred ca sistemul este vinovat de ceva! Calitatea oamenilor care ne conduc este problema,nu sistemul .Si sistemul austriac,suedez,chinezesc sau din ce alta tara vrei tu,daca incapea pe mana unor derbedei ca cei de acum,se facea economia zob,se ajungea la scandaluri interminabile ,la circ televizat cu catuse si eliberari spectaculoase ,la furturi si la interpretari de legi care mai de care aiurite pe care nici dracu nu le mai putea deznoda. Domnule ,este exact cum spunea Petre Tutea ,"astia daca sunt pusi sa conduca un sat,infunda fantanile,parjolesc campiile,otravesc animalele si fac totul zob".

cam multe optini politice ai vazut tu in mesajul meu, dar trec peste ele, probabil ca tariceanu este un idol pentru tine...apropos, care sunt rezultatele guvernarii tariceanu?in ce a investit banii? cam cand vom culege roadele investitiilor? asta ca o paranteza, poti sa nu raspunzi, de fapt nici nu ai ce... poate daca mai aveam ceva privatizari de rasunet, o mai lungeam un pic...
cat priveste guvernarile bune si catastrofale, inseamna ca ai facut ochi mai tarziu si nu ai inteles nimic din ce s-a intamplat in romania in ultimii 20 de ani...
spui ca nu sistemul este de vina, ca nu el permite sa se intample acest lucru ci calitatea oamenilor (si nu numai cei politici, ca in sistemul sanitar, de exemplu, nu politicienii inscriu pacienti si elibereaza retete)...
pai daca calitatea este de vina, atunci sistemul este o utopie, nicicand nu vom avea oameni de calitate si care sa-si faca datoria...
PS ai enumerat sisteme diferite bazate pe valori si principii diferite...

Ca a fost Tariceanu bun sau nu, istoria va judeca! Insa lasa'ti buzunarul sa judece pana atunci, iar mai apoi sa ne comunici daca traiai sau nu mai bine pe vremea lui!
Ceea ce vreau sa spun este un lucru: speranta este un factor al economiei de piata [si nu numai..]. Acesti nenrociti vopsiti in portocaliu au reusit sa omoare pana si speranta, tavalind prin noroi oranj tot ceea ce mai era nemurdarit!
Sa exemplific:
1) Lupta impotriva coruptiei - cazul ritzi-pitzy e concludent [coruptii is ai alorlalti, mugesc pedalaii ];
2) Lupta impotriva Crizei - esec pe toate liniile, toti indicatorii economici arata prabusire;
3) Intrarea in Spatiul Schengen - no way;
4) Reformarea Statului - pierderea tuturor proceselor cu bugetarii, cele mai multe OUG declarate neconstitutionale;
5) Politica externa - izolare cvasitotala;
6) Politica interna - cea mai mare diferenta din cei 20 de ani dintre sustinerea parlamentara [obtinuta cu ajutorul traseistilor si iudemeroilor] si suportul popular, ceea ce reprezinta inceputul unei dictaturi a celor 241!!! Sau ati uitat deja behaiala din 2007 cu "322"? Cine mugea spunand ca Guv. Tariceanu nu e reprezentativ, desi avea 28% din intentiile electoratului? Guv. base - ca boc e doar o paiata- are doar 9, 2%!!!

JOS FRAUDULOSUL DICTATOR

daca tu vezi cazul ritzi-pitzy cel mai concludent, inseamna ca n-are rost sa mai citesc ce-ai scris...
PS daca o duci greu acum, iti dau un sfat, fa un credit la banca si vei avea buzunarele pline o perioada...(ca tot judeca buzunarul in locul capului)

Nu'mi da mie sfaturi, da'ti tie si celor care se mai uita in gura ta! Cazul ritzy-pitzy e o MASURA a moduluiin care sunt impartiti de catre pedalai coruptii: "ai lo"r is rai si tb dati pe mana DNA-ului, "ai nostri" sunt buni si trebuie sa faca copii, viitori corupti buni!
Hai sa'ti traduc: cand iti faci un stindard de campanie lupta anti-coruptie [si castigi alegerile!!!!!!!], trebuie sa si demonstrezi ca nu a fost doar vorbarie- apropos de "sistem"! Si ce, nu s'a demosntrat? Ce, ritzy e la DNA?
PS: Uite ca iti dau si eu un sfat: nu'ti fa credit la banca, 2011 va fi mai prost ca 2010!

JOS FRAUDULOSUL DICTATOR!

n-ai inteles nimic din sfatul meu, dar exista o esplicatie, gandeste buzunarul , nu capul tau... din cauza asta o ducem greu in romania, toti sunt experti cand vine vorba de a acuza pe altii...
PS sfatul tau este tardiv, trebuia sa-l dai acum vreo 4-5 ani, cand milioane de romani s-au imprumutat pe zeci de ani in banci si acum suporta consecintele (nu mai spun ca au avut la baza o falsa crestere economica)...
cat priveste coruptia, ai perfecta dreptate, toti sunt o apa si un pamant si se apara intre ei, sau cunosti tu ceva arstari rasunatoare in perioada tariceanu? ca au ajuns la guvernare tot datorita luptei impotriva coruptiei, locomotiva fiind basescu...
cat priveste sistemul, n-ai inteles nimic si nu poti vedea mai departe de buzunar...

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 10:05

Tãriceanu a adunat cu dreapta ºi a cheltuit cu stânga
Autor: Romulus Georgescu

Premierul a prezentat ieri bilanþul guvernãrii cu PSD, lãudându-se cu mãrirea pensiilor. Dupã ce marþi seara, strâns cu uºa moþiunilor de Mircea Geoanã ºi Viorel Hrebenciuc, premierul Tãriceanu a majorat pensiile ºi salariile profesorilor, ieri a prezentat un bilanþ triumfalist al realizãrilor cabinetului pe care-l conduce. Creºterea pensiilor ºi a salariilor figura la loc de cinste printre victoriile guvernului Tãriceanu.

Sursa: AgerpresSursa: Sorin Antonescu1 /3.
OMISIUNE
PSD ºi-a luat tainul din voturile pensionarilor

Ultima rundã, din lunga serie de negocieri cu PSD, a avut loc marþi searã la Palatul Victoria. Dupã ce moþiunile simple ale PSD au fost aprobate de Camerã ºi Senat, Tãriceanu i-a invitat urgent pe liderii PSD pentru a cãdea la pace. Principala solicitare a PSD a fost devansarea majorãrii pensiilor la 1 octombrie în loc de 1 noiembrie. Majorarea punctului de pensie de de la 581,3 lei la 697,5 lei, operatã de guvern, a nemulþumit PSD. Social democraþii voiau sã participe la împãrþirea beneficiilor electorale ale acestei mãsuri ºi au ameninþat cu moþiunea de cenzurã.

Tãriceanu s-a conformat prompt, dând curs solicitãrii PSD. În afarã de satisfacerea acestei doleanþe, premierul a promis fonduri pentru primarii PSD. În discuþii s-a mai convenit ca bugetul pe 2009 sã fie tot rezultatul negocierilor dintre PNL ºi PSD. Ulterior, ºeful executivului a încercat sã salveze aparenþele ºi a susþinut cã majorarea mai rapidã a pensiilor, de care vor beneficia ºi pensionarii din agriculturã, ar fi fost deja convenitã de el în urma unei discuþii pe care avut-o „zilele trecute“ cu miniºtrii muncii ºi finanþ elor.

AUTOEVALUARE

„Am îndeplinit 95% dintre angajamentele asumate“

Creºterea economicã, majorarea pensiilor ºi a salariilor sunt principalele motive de laudã a guvernului Tãriceanu. „Am îndeplinit 95% dintre obiectivele asumate prin programul de guvernare“, a subliniat, ieri, premierul Cãlin Popescu-Tãriceanu.

„Am reuºit, pentru prima datã dupã Revoluþie, sã aducem pensiile la un nivel decent, le-am dublat, iar de la 1 octombrie, guvernul va susþine o nouã majorare a pensiilor, astfel încât punctul de pensie va ajunge la nivelul pe care ni l-am fixat. Am mãrit salariul minim brut ºi pe cel mediu brut. Am majorat, de asemenea, pensiile agricultorilor“, ºi-a rezumat primul-ministru realizãrile.

Analiºtii îl contrazic

El a evitat sã precizeze nerealizãrile cabinetului, însã analiºtii nu se dau înapoi sã le enumere. „Creºterea economicã de 9% de care vorbeºte premierul ascunde vulnerabilitãþi, pentru cã nu s-a încercat o reformã structuralã“, susþine Liviu Voinea, ºeful Grupului de Economie Aplicatã. Acesta trece la capitolul nerealizã ri Fondul Proprietatea, care nu este încã listat, dar ºi politica energeticã slabã. „Consumatorul nu a fost protejat pe deplin“, a mai spus Voinea. Cel mai mare eºec este însã dezvoltarea infrastructurii.

Marile realizãri din infrastructurã sunt la stradiul de proiect, iar singurele obiective îndeplinite au fost cumpãrarea unor vagoane de tren ºi de metrou, se aratã în raport. „Au fost miniºtri ai transporturilor care au susþinut cã România nu are nevoie de autostrãzi, dar noi, împreunã cu ministrul transporturilor, am accelerat programul de construcþie de autostrã zi“, s-a justificat primulministru.

Fosta membra 9am.ro

41 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 10:15

De la: 9am243736, la data 2010-12-23 09:51:01
n-ai inteles nimic din sfatul meu, dar exista o esplicatie, gandeste buzunarul , nu capul tau... din cauza asta o ducem greu in romania, toti sunt experti cand vine vorba de a acuza pe altii...
PS sfatul tau este tardiv, trebuia sa-l dai acum vreo 4-5 ani, cand milioane de romani s-au imprumutat pe zeci de ani in banci si acum suporta consecintele (nu mai spun ca au avut la baza o falsa crestere economica)...
cat priveste coruptia, ai perfecta dreptate, toti sunt o apa si un pamant si se apara intre ei, sau cunosti tu ceva arstari rasunatoare in perioada tariceanu? ca au ajuns la guvernare tot datorita luptei impotriva coruptiei, locomotiva fiind basescu...
cat priveste sistemul, n-ai inteles nimic si nu poti vedea mai departe de buzunar...

Domnule,vad ca repetati des ca nu va intelege nimeni.Pareti chiar un neinteles! "N-ai inteles nimic din sfatul meu","cat priveste sistemul, n-ai inteles nimic",asa imi repetati si mie ieri , asa ii spuneti si doamnei azi... Eu unul marturisesc ca nu va inteleg! Repetati niste texte fara logica, si imi dau seama ca nu am ce intelege. Inteleg ca aveti o obsesie cu "sistemul ticalosit" si ca vreti "reforma sisetmului".Normal,orice basescian care se respecta repeta aceste texte .Nu inteleg insa de ce nu deschideti un topic despre sistem in care sa explicati cat de rau este si din ce cauze .Stiti,asta este un topic despre Basescu, iar sistemul asta care nu va place ,sunt convins ca nu poate avea legatura cu Basescu .

Fosta membra 9am.ro

41 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 10:27

De la: Black_Friday, la data 2010-12-23 10:05:49Tãriceanu a adunat cu dreapta ºi a cheltuit cu stânga
Autor: Romulus Georgescu

Premierul a prezentat ieri bilanþul guvernãrii cu PSD, lãudându-se cu mãrirea pensiilor. Dupã ce marþi seara, strâns cu uºa moþiunilor de Mircea Geoanã ºi Viorel Hrebenciuc, premierul Tãriceanu a majorat pensiile ºi salariile profesorilor, ieri a prezentat un bilanþ triumfalist al realizãrilor cabinetului pe care-l conduce. Creºterea pensiilor ºi a salariilor figura la loc de cinste printre victoriile guvernului Tãriceanu.

Sursa: AgerpresSursa: Sorin Antonescu1 /3.
OMISIUNE
PSD ºi-a luat tainul din voturile pensionarilor

Ultima rundã, din lunga serie de negocieri cu PSD, a avut loc marþi searã la Palatul Victoria. Dupã ce moþiunile simple ale PSD au fost aprobate de Camerã ºi Senat, Tãriceanu i-a invitat urgent pe liderii PSD pentru a cãdea la pace. Principala solicitare a PSD a fost devansarea majorãrii pensiilor la 1 octombrie în loc de 1 noiembrie. Majorarea punctului de pensie de de la 581,3 lei la 697,5 lei, operatã de guvern, a nemulþumit PSD. Social democraþii voiau sã participe la împãrþirea beneficiilor electorale ale acestei mãsuri ºi au ameninþat cu moþiunea de cenzurã.

Tãriceanu s-a conformat prompt, dând curs solicitãrii PSD. În afarã de satisfacerea acestei doleanþe, premierul a promis fonduri pentru primarii PSD. În discuþii s-a mai convenit ca bugetul pe 2009 sã fie tot rezultatul negocierilor dintre PNL ºi PSD. Ulterior, ºeful executivului a încercat sã salveze aparenþele ºi a susþinut cã majorarea mai rapidã a pensiilor, de care vor beneficia ºi pensionarii din agriculturã, ar fi fost deja convenitã de el în urma unei discuþii pe care avut-o „zilele trecute“ cu miniºtrii muncii ºi finanþ elor.

AUTOEVALUARE

„Am îndeplinit 95% dintre angajamentele asumate“

Creºterea economicã, majorarea pensiilor ºi a salariilor sunt principalele motive de laudã a guvernului Tãriceanu. „Am îndeplinit 95% dintre obiectivele asumate prin programul de guvernare“, a subliniat, ieri, premierul Cãlin Popescu-Tãriceanu.

„Am reuºit, pentru prima datã dupã Revoluþie, sã aducem pensiile la un nivel decent, le-am dublat, iar de la 1 octombrie, guvernul va susþine o nouã majorare a pensiilor, astfel încât punctul de pensie va ajunge la nivelul pe care ni l-am fixat. Am mãrit salariul minim brut ºi pe cel mediu brut. Am majorat, de asemenea, pensiile agricultorilor“, ºi-a rezumat primul-ministru realizãrile.

Analiºtii îl contrazic

El a evitat sã precizeze nerealizãrile cabinetului, însã analiºtii nu se dau înapoi sã le enumere. „Creºterea economicã de 9% de care vorbeºte premierul ascunde vulnerabilitãþi, pentru cã nu s-a încercat o reformã structuralã“, susþine Liviu Voinea, ºeful Grupului de Economie Aplicatã. Acesta trece la capitolul nerealizã ri Fondul Proprietatea, care nu este încã listat, dar ºi politica energeticã slabã. „Consumatorul nu a fost protejat pe deplin“, a mai spus Voinea. Cel mai mare eºec este însã dezvoltarea infrastructurii.

Marile realizãri din infrastructurã sunt la stradiul de proiect, iar singurele obiective îndeplinite au fost cumpãrarea unor vagoane de tren ºi de metrou, se aratã în raport. „Au fost miniºtri ai transporturilor care au susþinut cã România nu are nevoie de autostrãzi, dar noi, împreunã cu ministrul transporturilor, am accelerat programul de construcþie de autostrã zi“, s-a justificat primulministru.

Asa,care este problema ?Fondul Proprietatea este acum listat la Bursa ? "Consumatorul este acum protejat "? Infrastructura inseamna doar autostrazi sau si drumuri ,scoli ,spitale etc ?Autostrazile ca sa le pornesti nu au nevoie de studii de fezabilitate,proiecte etc ?Exista o autostrada pornita de la zero de guvernul Boc, sau el doar a taiat panglici la fiecare 20 de metri si si-a asumat munca altora ?...

Fosta membra 9am.ro

41 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 10:39

Bugetul de stat e foarte clar. În 2011, România va investi mai mult în Dumnezeu, mai precis în salariile slujitorilor Domnului plãtite de stat, care vor creºte cu 9,12%. Filozofia bugetarã explicatã de toþi membrii guvernului, de la mic la mare, de la Boc la preºedintele-premier Bãsescu spune cã doar investiþiile în infrastructurã pot scoate þara din crizã. Probabil creºterea salariilor preoþilor e privitã ca o nouã cale rutierã spre mântuire, o investiþie într-o Autostradã spre Dumnezeu, altfel aceastã operaþiune financiarã nu poate fi explicatã logic. Preoþii, ale cãror salarii primite de la stat sunt "de completare", reprezintã singura categorie profesionalã care beneficiazã de creºteri. În acest moment nu e deloc vorba despre rolul Bisericii în societate, de cine e sau nu e credincios, ci de administrarea rece a finanþelor României.

Aceastã administrare se face cu o lipsã de criterii ulterioare. Asta dacã nu presupunem cã a crescut mult productivitatea preoþilor, cuantificatã prin numãrul de cruci efectuate pe hectarul de maºini blocate în trafic. Nici mãcar micimea sumei alocate nu e o scuzã viabilã, exprimãrile de tipul "doar 60 de milioane de euro, sã fim serioºi, stã statul în banii ãºtia?!" fiind niºte prostii. Statul chiar stã în banii ãºtia sau în sume similare. Aºa li s-a explicat mamelor la reducerea concediului pentru creºterea copilului, aºa li s-a spus sportivilor medaliaþi cu aur la reducerea rentei viagere, la fel au fost "lãmuriþi" profesorii, poliþiºtii, medicii ºi restul bugetarilor. Nu mai e vorba de sumã, e vorba de principiu. În fond, era un gest moral ca preoþii de toate confesiunile sã treacã prin aceleaºi privaþiuni ca ºi turmele de credincioºi pe care le pãstoresc.

Culmea e cã investiþia asta de crizã în salariile preoþilor se face în România, þara care are mai multe biserici decât ºcoli ºi lucreazã de zor în direcþia asta. În 2010 s-au închis 1.000 de ºcoli, anul viitor bugetul învãþãmântului preuniversitar va fi redus cu 27%, tot în 2011 vom închide 200 de spitale, dar dãm bani pentru construirea Catedralei Neamului, cã acum e momentul, sufletul e mai important decât trupul trecãtor. Din pãcate, lipsa de educaþie e atât de mare încât, paradoxal, a ajuns sã afecteze indirect ºi Biserica.

Exemplul viu e Gigi Becali, milionarul supercredincios. În postul Crãciunului, patronul Stelei a ajuns sã declare cã nu-l dã afarã pe fotbalistul Emeghara, pentru cã rugãciunile nigerianului au apãrat penaltyurile lui Tãtãruºanu. Parcã îl ºi auzi pe fundaº murmurând: "iartã-ne nouã greºalele cele de voie ºi cele fãrã de voie din careu" ºi "miluieºte-ne doamne arbitru pe pãcãtoºii tãi cu un 11 metri". Peste ani, când aceastã politicã de investiþii cu tãieri de la profesori ºi plusuri la preoþi va da roade, vã închipuiþi o Românie populatã cu 20 de milioane de Becali sãraci?

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 10:51

De la: Nenea_care_isi_schimba_identitatea_in_fiecare_zi, la data 2010-12-23 10:15:07
De la: 9am243736, la data 2010-12-23 09:51:01

Domnule,vad ca repetati des ca nu va intelege nimeni.Pareti chiar un neinteles! "N-ai inteles nimic din sfatul meu","cat priveste sistemul, n-ai inteles nimic",asa imi repetati si mie ieri , asa ii spuneti si doamnei azi... Eu unul marturisesc ca nu va inteleg! Repetati niste texte fara logica, si imi dau seama ca nu am ce intelege. Inteleg ca aveti o obsesie cu "sistemul ticalosit" si ca vreti "reforma sisetmului".Normal,orice basescian care se respecta repeta aceste texte .Nu inteleg insa de ce nu deschideti un topic despre sistem in care sa explicati cat de rau este si din ce cauze .Stiti,asta este un topic despre Basescu, iar sistemul asta care nu va place ,sunt convins ca nu poate avea legatura cu Basescu .

lumineaza-ma tu, te-ai inscris astazi dar am discutat ieri?
vali vali este o doamna? chiar nu am stiut, dar nu cred ca am jignit-o cu ceva...
cat priveste faptul ca nu intelegi, nu-mi fac probleme, tu esti un neinteles tot timpul, pui mereu aceeasi placa si raspunzi la ce iti convine
cum vine cineva si te scoate de pe traseu, cum nu intelegi nimic, dar nu mai da vina pe interlocutor, pune-ti neuronii la munca, daca sunt in cochilie...
PS spune-mi si mie ce sistem avem in romania?

Fosta membra 9am.ro

41 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 10:54

De ºase luni, guvernul Boc tot face reduceri. De personal, de salarii, de prime, de tichete de masã etc. Mai nou, dupã scurte negocieri cu FMI, Boc s-a gândit sã reducã ºi numãrul de internãri în spitale. Dar nu cu 25%, ci doar cu 10%. Aºa zice premierul în scrisoarea de intenþie cãtre FMI aprobatã în ºedinþa de guvern de marþi seara.

Pot înþelege multe, dar practic nu înþeleg cum va reduce guvernul Boc numãrul de internãri în spitale. Nu de alta, dar de obicei în condiþii de sãrãcie numãrul de îmbolnãviri creºte, nu scade. Pot însã bãnui cum ar putea Boc reduce numãrul internãrilor. Ar putea de exemplu sã reducã numãrul de telefoniste de la Urgenþã ºi uite aºa chiar dacã vor fi mai multe solicitãri vor fi mai puþine rãspunsuri. Nu stricã sã se apeleze ºi la o veche metodã medicalã brevetatã pe aceste meleaguri - aruncatul bolnavului din Salvare. Cert este cã la mintea lui Boc oricare dintre metodele prezentate mai sus ar putea fi pusã în practicã. Totul e ca la socoteala finalã numãrul de internãri sã scadã cu 10%.

O altã condiþie pusã de FMI ºi aprobatã de Boc este cea referitoare la pachetul de beneficii asigurate de stat în sistemul medical ce va fi revizuit cu asistenþa Bãncii Mondiale. Adicã nu vor mai fi acoperite serviciile de sãnãtate costisitoare ºi care nu sunt esenþiale. Practic, acest fapt ar putea însemna ca persoanele cu boli incurabile sã nu mai fie tratate de stat, cã oricum ºansele de vindecare sunt minime. O idee tâmpitã, dar idealã pentru actualul premier.

În fiecare zi mã „minunez" de nesimþirea actualului guvern Boc. ªi din pãcate trebuie s-o spun tare, mi-e fricã cã o sã mã mai „minunez" câþiva ani.

Fosta membra 9am.ro

41 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 10:57

De la: 9am243736, la data 2010-12-23 10:51:47
lumineaza-ma tu, te-ai inscris astazi dar am discutat ieri?

Exact! Te-ai luminat ?

PS:Ma,tu esti obsedat de sistem ....

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 10:59

De la: Nenea_care_isi_schimba_identitatea_in_fiecare_zi, la data 2010-12-23 10:54:01De ºase luni, guvernul Boc tot face reduceri. De personal, de salarii, de prime, de tichete de masã etc. Mai nou, dupã scurte negocieri cu FMI, Boc s-a gândit sã reducã ºi numãrul de internãri în spitale. Dar nu cu 25%, ci doar cu 10%. Aºa zice premierul în scrisoarea de intenþie cãtre FMI aprobatã în ºedinþa de guvern de marþi seara.

Pot înþelege multe, dar practic nu înþeleg cum va reduce guvernul Boc numãrul de internãri în spitale. Nu de alta, dar de obicei în condiþii de sãrãcie numãrul de îmbolnãviri creºte, nu scade. Pot însã bãnui cum ar putea Boc reduce numãrul internãrilor. Ar putea de exemplu sã reducã numãrul de telefoniste de la Urgenþã ºi uite aºa chiar dacã vor fi mai multe solicitãri vor fi mai puþine rãspunsuri. Nu stricã sã se apeleze ºi la o veche metodã medicalã brevetatã pe aceste meleaguri - aruncatul bolnavului din Salvare. Cert este cã la mintea lui Boc oricare dintre metodele prezentate mai sus ar putea fi pusã în practicã. Totul e ca la socoteala finalã numãrul de internãri sã scadã cu 10%.

O altã condiþie pusã de FMI ºi aprobatã de Boc este cea referitoare la pachetul de beneficii asigurate de stat în sistemul medical ce va fi revizuit cu asistenþa Bãncii Mondiale. Adicã nu vor mai fi acoperite serviciile de sãnãtate costisitoare ºi care nu sunt esenþiale. Practic, acest fapt ar putea însemna ca persoanele cu boli incurabile sã nu mai fie tratate de stat, cã oricum ºansele de vindecare sunt minime. O idee tâmpitã, dar idealã pentru actualul premier.

În fiecare zi mã „minunez" de nesimþirea actualului guvern Boc. ªi din pãcate trebuie s-o spun tare, mi-e fricã cã o sã mã mai „minunez" câþiva ani.

Cativa ani dupa 100 obligatorie cu care suntem in urma tarilor(civilizate)

Fosta membra 9am.ro

41 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 10:59

De la: Nenea_care_isi_schimba_identitatea_in_fiecare_zi, la data 2010-12-23 10:54:01De ºase luni, guvernul Boc tot face reduceri. De personal, de salarii, de prime, de tichete de masã etc. Mai nou, dupã scurte negocieri cu FMI, Boc s-a gândit sã reducã ºi numãrul de internãri în spitale. Dar nu cu 25%, ci doar cu 10%. Aºa zice premierul în scrisoarea de intenþie cãtre FMI aprobatã în ºedinþa de guvern de marþi seara.

Am uitat sa spun ca articolul este din Cotidianul...
Poate cineva sa imi spuna si mie cum anume s-a gandit Boc ca reduce numarul de bolnavi cu 10% la anu ?...Un sustinator oarecare al actualului guvern ,poate sa-mi explice si mie acest miracol ?

Fosta membra 9am.ro

41 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 11:01

De la: Tramp, la data 2010-12-23 10:59:07

Dupa inca doi ani cu astia, o sa fim cu 1000 de ani in urma tarilor civilizate ,nu doar cu 100....

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 11:04

este trist daca ce spui este adevarat, asta arata ce corupt este sistemul medical...
trebuie sa recunosti ca liberalii au triplat bugetul alocat sanatatii dar serviciile medicale sunt la pamant cam tot din perioada lor...
nu este de mirare daca avem 25 milioane de pacienti inscrisi pe liste, nu este de mirare daca avem 25 miioane de retete eliberate pe persoane diferite, nu este de mirare daca avem handicapati orbi care conduc masina, nu este....
asta este sistemul pe care il aperi? asta este "elita" de care vorbesti tu in unele comentarii?
nu exista padure fara uscaturi, numai ca la noi nu se mai vede padurea din cauza uscaturilor...
5 milioane de romani trecuti fictiv pe liste inseamna cel putin 5000 de doctori corupti, la cate 1000 de pacienti fiecare...
eu cred ca basescu este vinovat, chiar si boc, dar daca vine antonescu, cum rezolva problema?

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 11:05

De la: Nenea_care_isi_schimba_identitatea_in_fiecare_zi, la data 2010-12-23 11:01:50
De la: Tramp, la data 2010-12-23 10:59:07

Dupa inca doi ani cu astia, o sa fim cu 1000 de ani in urma tarilor civilizate ,nu doar cu 100....

Corect ,in 2012 vine sfarsitul lumii si dupa 1000 de ani ne vom da jos din bananier si sarpele va planta copacul care face mere in asteptarea lui EVA si.........................................................

Fosta membra 9am.ro

41 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 11:06

Analistul politic Stelian Tãnase a declarat pentru Inpolitics cã Traian Bãsescu ne-a fãcut de râs pe toþi, atunci când preºedintele Franþei s-a comportat faþã de el ca ºi cum ar fi fost "un lacheu".

Poziþia negativã exprimatã de Franþa ºi Germania în ceea ce priveºte posibila intrare a României în spaþiul Schengen reprezintã cel mai mare eºec de politicã externã al preºedintelui Traian Bãsescu care, aºa cum am vãzut cu toþii, e tratat "ca un lacheu", de preºedintele Franþei, Nicolas Sarkozy, explicã analistul politic Stelian Tãnase, în exclusivitate pentru Inpolitics. "Când l-au ales preºedinte, românii i-au dat un mandat important lui Traian Bãsescu: sã reprezinte România în lume. El ºi-a nesocotit mandatul ºi a ratat mizele acestuia. Ne-a fãcut de râs pe toþi când am vãzut cum preºedintele Franþei, Nicolas Sarkozy, se comportã cu el aºa cum te porþi cu un lacheu. "Hai bãi ãsta, lasã-mã în pace", parcã i-a spus Sarkozy lui Bãsescu când preºedintele României se þinea dupã el în întâlniri oficiale. Chiar dacã opoziþia nu i se opunea lui Bãsescu ºi chiar dacã toatã presa l-ar fi pupat în fund pe Bãsescu, tot nu am fi fost primiþi în Schengen! Asta pentru cã, toate analizele ºi rapoartele o aratã, corupþia a crescut mai mult ca niciodatã sub regimul Traian Bãsescu. Exact corupþia aia pe care Bãsescu promitea, acum 5-6 ani, cã o s-o eradicheze. Episodul Schengen este cel mai mare eºec de politica externã pe care l-a reuºit Traian Bãsescu", explicã Stelian Tãnase.

Fosta membra 9am.ro

41 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 11:10

De la: 9am243736, la data 2010-12-23 11:04:53

este trist daca ce spui este adevarat, asta arata ce corupt este sistemul medical...

Domnu,sunteti dragut sa imi explicati si mie, care este lagatura intre articolul postat de mine si coruptia sistemului medical ?...Concentrati-va va rog si o sa vedeti ca este vorba despre reducerea numarului de internari in spitale in 2011, cu 10% .Acest "obiectiv" este propus de Boc in scrisoarea de intentie catre FMI ! Care este deci legatura intre aceasta reducere si coruptia din spitale ?...

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 11:20

De la: Nenea_care_isi_schimba_identitatea_in_fiecare_zi, la data 2010-12-23 11:06:09Analistul politic Stelian Tãnase a declarat pentru Inpolitics cã Traian Bãsescu ne-a fãcut de râs pe toþi, atunci când preºedintele Franþei s-a comportat faþã de el ca ºi cum ar fi fost "un lacheu".

Poziþia negativã exprimatã de Franþa ºi Germania în ceea ce priveºte posibila intrare a României în spaþiul Schengen reprezintã cel mai mare eºec de politicã externã al preºedintelui Traian Bãsescu care, aºa cum am vãzut cu toþii, e tratat "ca un lacheu", de preºedintele Franþei, Nicolas Sarkozy, explicã analistul politic Stelian Tãnase, în exclusivitate pentru Inpolitics. "Când l-au ales preºedinte, românii i-au dat un mandat important lui Traian Bãsescu: sã reprezinte România în lume. El ºi-a nesocotit mandatul ºi a ratat mizele acestuia. Ne-a fãcut de râs pe toþi când am vãzut cum preºedintele Franþei, Nicolas Sarkozy, se comportã cu el aºa cum te porþi cu un lacheu. "Hai bãi ãsta, lasã-mã în pace", parcã i-a spus Sarkozy lui Bãsescu când preºedintele României se þinea dupã el în întâlniri oficiale. Chiar dacã opoziþia nu i se opunea lui Bãsescu ºi chiar dacã toatã presa l-ar fi pupat în fund pe Bãsescu, tot nu am fi fost primiþi în Schengen! Asta pentru cã, toate analizele ºi rapoartele o aratã, corupþia a crescut mai mult ca niciodatã sub regimul Traian Bãsescu. Exact corupþia aia pe care Bãsescu promitea, acum 5-6 ani, cã o s-o eradicheze. Episodul Schengen este cel mai mare eºec de politica externã pe care l-a reuºit Traian Bãsescu", explicã Stelian Tãnase.
Lucu acesta a fost cercetat de un grup de specialisti ,care au cercetat cum se descurca un proaspat coborat dintr-un bananier ,intr-un velier si ajuns presedinte!................

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 11:24

De la: Nenea_care_isi_schimba_identitatea_in_fiecare_zi, la data 2010-12-23 11:10:38
De la: 9am243736, la data 2010-12-23 11:04:53

Domnu,sunteti dragut sa imi explicati si mie, care este lagatura intre articolul postat de mine si coruptia sistemului medical ?...Concentrati-va va rog si o sa vedeti ca este vorba despre reducerea numarului de internari in spitale in 2011, cu 10% .Acest "obiectiv" este propus de Boc in scrisoarea de intentie catre FMI ! Care este deci legatura intre aceasta reducere si coruptia din spitale ?...

domnu, ori esti prost, ori te faci, eu cred ca amandoua merg bine la tine... pacat de efort, esti la fel de prost si fara sa faci un efort in acest sens...
nu mai ciunti comentariul meu, lasa-l sa fie vazut si de altii, poate mai sunt si oameni care gandesc..
vad ca te inscrii in fiecare zi, ai luat vacanta sau ai scapat de la balamuc?
uite, daca tu nu vezi nici o legatura dintre coruptia din spitale si reducerea numarului de internari, iti dau eu o idee, cate internari se fac doar pentru a primi bani de la casa de sanatate?
daca nu esti informat, iti mai dau un pont, la iesirea din spital pacientul semneaza o "facturica" cu serviciile oferite, o sa te minunezi, dar tratamentul si mancarea nu costa decat a zecea parte din costul final, restul sunt servicii de "cazare"... hotelul de 4 stele ramanand prost pe langa spitale...

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 11:25

trebuie sa recunosti ca liberalii au triplat bugetul alocat sanatatii dar serviciile medicale sunt la pamant cam tot din perioada lor...
nu este de mirare daca avem 25 milioane de pacienti inscrisi pe liste, nu este de mirare daca avem 25 miioane de retete eliberate pe persoane diferite, nu este de mirare daca avem handicapati orbi care conduc masina, nu este....
asta este sistemul pe care il aperi? asta este "elita" de care vorbesti tu in unele comentarii?
nu exista padure fara uscaturi, numai ca la noi nu se mai vede padurea din cauza uscaturilor...
5 milioane de romani trecuti fictiv pe liste inseamna cel putin 5000 de doctori corupti, la cate 1000 de pacienti fiecare...
eu cred ca basescu este vinovat, chiar si boc, dar daca vine antonescu, cum rezolva problema?

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 11:29

Ce a generat cresterea economica din perioada 2000-2008? Locuri de munca in alte tari!
In 1990 numarul total al salariatilor era de 8.2 milioane iar rata de ocupare ajungea la 82%, ceea ce inseamna ca din 100 de romani apti de munca, 82 prestau o activitate economica.

Din 1990 si pana in 2004 numarul salariatilor a scazut cu 45% iar rata de ocupare a ajuns 60%, ceea ce insemna ca in ultimul an al guvernarii Nastase, din 100 de romani apti de munca, oficial doar 60 mai prestau o activitate economica din care sa inregistreze venituri.

Tot in 2004 PIB-ul real al Romaniei l-a egalat pe cel din 1989, economia generand la momentul respectiv aceeasi valoare adaugata cu 45% mai putini angajati si cu o populatie ocupata cu 27% mai mica decat pe vremea lui Ceausescu.
Daca privim evolutia economiei si a numarului de salariati in perioada 1990-2004, observam ca desi in 8 din cei 14 ani economia a fost pe plus, numarul de salariati si rata de ocupare a scazut continuu, de unde deducem ca expansiunea economica nu a reusit sa genereze locuri de munca, ci doar sa reduca ritmul de scadere a numarului de salariati.

In perioada guvernului Tariceanu, numarul de salariati si rata de ocupare a crescut odata cu economia, insa cresterea a fost absolut anemica daca luam in considerare ca in cei 4 ani de guvernare liberala, PIB-ul s-a dublat. Sa nu mai discutam despre faptul ca cele mai multe locuri de munca au fost create in administratia de stat, deci tot in sectorul consumator de resurse.

Ce indica aceasta evolutie? Ca economia nu s-a bazat pe cresterea productiei de bunuri si servicii care mai departe, sa duca la o crestere a numarului de salariati, ci pe consum.

Cu alte cuvinte, consumam ceea ce produceau altii, iar cresterea economica inregistrata de Romania intre 2000 si 2008 a generat locuri de munca in alte tari, respectiv in tarile din care importam masiv (deficitul comercial acumulat intre 2000 si 2008 a totalizat aproape 70 miliarde euro).

Ce s-a intamplat in primul an de criza? In 2009 am pierdut tot ce s-a castigat pe vremea domnului Tariceanu – numarul de salariati este acum mai mic decat in 2004, iar rata de ocupare in trimestrul trei al anului trecut a fost de 60.4%, relativ egala cu cea din 2004, detalii mai jos, click pe grafic pentru marire. Spre comparatie, rata de ocupare medie in UE a fost de 70.5% in 2008.

Pagini: << 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: