Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Decembrie 2010, ora 14:02
De la: Black_Friday, la data 2010-12-20 09:59:40De la: vasile_vali, la data 2010-12-19 21:41:37De la: Black_Friday, la data 2010-12-19 20:46:37De la: vasile_vali, la data 2010-12-19 18:37:53De la: gabigabi, la data 2010-12-19 18:14:47De la: 9am104796, la data 2010-12-19 17:08:24 Trimis de vasile_vali la 21 August 2008, ora 13:46 Aurabalauraa, ma jignesti a 3-a oara... Cred ca ai o pb. de adaptare in societate, jignind lumea pe care n-o cunosti din spatele unui nick. Pt. ca daca o faceai unui strain (cum sunt si eu pt. tine..) pe strada o singura data!, erai deja cu ochiul vanat! Daca ma coboram la nivelul tau ( foarte jos de altfel) ti-as fi intors jignirea, dar razes de-al lui Stefan fiind, consider ca nu meriti nici macar atat! Nici sfaturi nu-ti dau, e prea tarziu pt. tine sa mai inveti ceva! Al cavaler! Nu injura femeile, le invineteste ochii! Super tare! Pasarica, sa ma cauti cand termini cu femeile si capeti curaj sa te pui si cu barbatii! P.S Cele trei femei (fosta, avocata si judecatoarea) te-au facut pentru ca esti prost cu craci!
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Intrigat_de_un_pensionar 11 mesaje Membru din: 20/12/2010 |
Postat pe: 20 Decembrie 2010, ora 14:16
De la: pensionar_cinstit_lucid, la data 2010-12-19 10:10:36NU CRED CA PENSIONARII SINT CANCERUL SOCIETATII, DAR SI NOI TREBUIE SA FIM SOLITARI CU CEI CARE ACUM DUC TOT GREUL ACESTEI PERIOADE. Pensionare,explica-mi si mie cu calm si usurel despre ce vorbesti tu .Vreau si eu spre exemplu,sa imi explici cum anume prin sacrificiul pensionarilor o vor duce tara si tinerii (nepotii cum spui tu) mai bine? Am vazut ca te macina chestia asta cu sacrificiul si vreau sa o inteleg si eu .Deci ok,noi pensionarii ne hotaram sa dam 15% din pensie, statului. Hai chiar 30% ca sa nu zici ca ne zgarcim la viitorul nepotilor.Bun,si ce facem cu chestia asta ? Creste economia ? Incepem brusc sa exportam ?Gasim petrol mai mult si il vindem scump ? Fabricam avioane de lupta calitative si le vindem pe bani grei in tarile NATO ? Se reintorc investitorii straini ? Cum anume prin banii pe care ii dam noi,prin "sacrificiul nostru al pensionarilor ", viitorul copiilor nostri o sa fie mai bun si din ce cauza crezi ca exista o legatura intre pensia taiata si viitorul lor ? Pe vremea lui Ceausescu nu faceai sacrificii ?Au servit la ceva ?Cui anume?... Spune-mi si mie clar, cum o micsorare de 30% a pensiilor poate ajuta generatiile viitoare? Presupun ca aceasta masura inteleapta propusa de Basescu,a fost aplicata si in alte tari din UE, deoarece probabil ca ideea ca generatiile viitoare sa o duca bine,ii preocupa pe toti.In care tari deci au mai fost reduse pensiile, si cu ce procent ?Cu cat au redus grecii pensiile ? Stiu ca noi si bulgarii avem pensiile cele mai mici din UE .Cu cat au redus pensiile bulgarii ? Spune-mi ce alte tari au mai aplicat aceasta masura pe care tu o consideri inteligenta si salvatoare si pe care o tot lauzi ,autoflagelandu-te si declarand plin de patos ca vrei sa te sacrifici pentru nepoti ! Cam ce suma se obtine prin aceste economii si cum anume,prin ce mecanism, se imbunatateste nivelul de trai al generatiilor viitoare sau ale tinerilor din Romania ? Eu vreau sa ma sacrific,nu sunt rau ,dar nu ca prostul absolut degeaba,doar ca asa spune Basescu aplaudat de tine . Parerea mea este ca mai bine strang pentru nepotii mei 15% in banca si este mult mai util ce fac eu, decat sa dau banii unei bande de hoti reformatori .Tu insa nu tine cont de parerea mea, ci doar explica-ti parerea ta si raspunde-mi calm si fara ura la intrebarile puse !Hai te rog eu ,explica-mi cu calm si rabdare,fara patima, cum anume,daca isi dau bunicii pensia, o vor duce nepotii mai bine.Nu te grabi,gandeste-te linistit ... Eu stiu un caz ,o familie cu doi copii de 14 si 16 ani ,in care ea lucreaza pe leafa minima pe economie ca distribuitor de produse alimentare ,iar el a fost dat afara de la o fabrica de termopane care s-a inchis si nu a mai gasit nicaieri de lucru nici macar pe leafa minima pe economie .Si-au taiat si caloriferele ca nu mai aveau cum sa le plateasca, si traiau... DIN PENSIA PARINTILOR LUI(ceilalti fiind morti ) si din leafa amarata a mamei copiilor .Zici ca pensionarii astia ar trebui sa dea 15% din pensie pentru ...nepotii lor ? Le-ar monta statul caloriferele daca pensionarii astia dau 15% din leafa ? Il angajeaza iar pe tatal copiilor la firma de termopane care a dat faliment ? Castiga mama copiilor ,saraca, mai multi bani ? Ce se schimba deci in bine in viata lor daca in conditiile descrise de mine,mai si dau printii lui 15% din pensia aia ? O sa iti spun cinstit pararea mea despre tine.Tu nu pentru nepoti te sacrifici ,ci te sacrifici pentru Basescu pe forum,acoperindu-te de ridicol si sustinand fara argumente niste idei penibile scoase de derbedeii portocalii . |
|
Postat pe: 20 Decembrie 2010, ora 14:43
Pot sa raspunda si alti sustinatori ai lui Basescu ca nu ma deranjeaza .Promit sa discut calm,civilizat si la obiect .Vreau deci sa stiu cum prin taierea pensiilor vor trai mai bine generatiile viitoare . Pe cifre,cu argumente ,ca la scrima sau tenis.Hai va rog ,nu ratati ocazia sa il laudati pe Basescu argumentat si elegant .
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Decembrie 2010, ora 14:50
Pana va ganditi hai sa ne distram putin cu modul imbecil in care sa fac taierile in guvrnul Boc-Basescu...Toti am vazut oameni prosti si tampiti in viata noastra dar ca astia ai lui Basescu ,mai rar!
"Tãierea salariilor din BNR, o afacere proastã. În loc sã câºtige, statul a pierdut bani la buget Mãsura de reducere cu 25% a salariilor angajaþilor BNR nu a adus niciun beneficiu statului, ci chiar a dus la scãderea veni-turilor din impozitul pe venit ºi din contribuþiile sociale, susþine Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, Mugur Isãrescu. Motivul e unul simplu: banca centralã nu are voie, prin lege, sã vireze economiile rezultate în urma acestei mãsuri cãtre bugetul de stat. "Legea nu permitea ca economiile realizate sã fie vãrsate la buget, dar nici sã fie incluse în contul de profit, fiind alocate la fondul de rezervã, a cãrui destinaþie este acoperirea unor eventuale pierderi viitoare", a declarat Vasilescu, citat de Mediafax. "Bugetul a încasat zero lei din economia fãcutã cu salariile. Ba mai mult, prin tãierea de 25% n-au mai fost virate la buget ca impozit pe venit ºi CAS-uri sume care echivaleazã cu plata a mii ºi mii de pensii", a adãugat consilierul guvernatorului BNR. " |
|
Postat pe: 20 Decembrie 2010, ora 15:13
Si hai sa va povestesc si un film :"Portretul luptatorului la tinerete".Fara sa fie un film grozav,a avut si cateva puncte interesante .In primul rand faptul ca a fost facut dupa viata lui Gavrila Ogoranu si ca este despre ....banala libertate si demnitate umana.In al doilea rand,doua "imagini" scurte :
1)Un securist care il calca in picioare pe un "bandit" si ii spunea :"'ti-ai dracu de derbedei,CA NU VRETI SA MUNCTITI ,VA INCAPATANATI SA NU MUNCITI!!!! De ce bai nu vrei sa muncesti, banditul dracului ?! "... 2)Branza otravita, lasata de securitate pentru partizani la o stana ...Rasul general al partizanilor care s-au uitat uimiti unii la altii, si au izbucnit in ras spunand "ba,da astia chiar ne cred tampiti! " Punctul 1 cred ca este clar pentru toata lumea...Punctul 2 ,este doar pentru cei care ,dupa mintea lor secatuita de flacara violet, ii cred pe toti oamenii tampiti si cauta sa ii pacaleasca cu niste prostii care nu tin la niste oameni normali, ci doar la unii sustinatori ai lui Basescu .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Decembrie 2010, ora 15:23
De la: Silviu, la data 2010-12-20 12:44:13De la: pensionar_cinstit_lucid, la data 2010-12-20 11:09:24De la: gabigabi, la data 2010-12-19 16:51:58 ati transformat, mai barbatilor , topicul asta intr-unul nefrecventabil caci risti sa iesi murdarit din el....daca asta ati vrut,ati reusit !MAI MURDARA LA SUFLET DECIT ESTI NU TE MAI POATE FACE NIMENI. TE ROG, NU ! la momentul Ala tu ai spus ce-ai avut de spus, cine a inteles a inteles si nu mai trebuie adus in discutie, caci prea multa lauda dauneaza gestului in sine ! P. S . stii ca te iubesc ,dar fratzicule, ma zapacesti de cap : unde am zis ca Iliescu ar fi un model de urmat ? eu nu l-am votat niciodata, tu da ! deci : de ce ma-ntepi ? .... v-am spus ca interviul a fost, din pct. meu de vedere, unul interesant ....rau faci ca nu-i asculti pe oameni, poate ca au totusi ceva de spus.....nu de alta, dar daca la tv. nu te uiti, pe oamenii politici nu-i urmaresti ca sa -i vezi cum se desfasoara, de unde stii care-i bun, care-i rau , care panglicar ? in urma interviului si a discutiei purtate , am descoperit un om care nu a lasat timpul sa treaca pe linga el degeaba .....care a meditat asupra a ceea ce s-au intimplat in astia 20 ani si si-a recunoscut niste erori ...... ei, acus' nu m-am asteptat sa spuna niste ADEVARURI Esentiale in legatura cu Revolutia vs. Lovitura de Stat , ca n-o sa spuna niciodata ......dar, am constatat ca, spre deosebire de Bas' care e INTEPENIT IN PROIECT si tinjeste dupa autoritatea epocii de aur , Iliescu a realizat ca dupa esecul comunismului, dar si al capitalismului , Lumea isi cauta un alt model ....
|
Postat pe: 20 Decembrie 2010, ora 15:39
De la: Intrigat_de_un_pensionar, la data 2010-12-20 14:50:09Pana va ganditi hai sa ne distram putin cu modul imbecil in care sa fac taierile in guvrnul Boc-Basescu...Toti am vazut oameni prosti si tampiti in viata noastra dar ca astia ai lui Basescu ,mai rar! deci e CLAR ! nu te astepta insa la vreun raspuns de la @ pensionar ca n-are ce sa-ti spuna ....el are un text dat de partid ce trebuie promovatsi asta face .....probabil ca si el a fost, cindva, un activist PCR si asta facea si atunci ! eu, l-am luat de serios la inceput si i-am oferit o sulutie practica de a-si ajuta copii si nepotii , dar n-a "auzit " ....si uite , ii mai dau una : acolo, la tara, la casa pe care a mostenit-o , sa faca o mica tabara ptr. copiii din familiile sarace ! sa-i gazduiasca o saptamina macar , in vacanta de iarna, primavara si vara, in grupe de 5-6 copii ....sa manince si copiii aia un lapte bun , o brinza, un out proaspat din gospodaria pusa de el pe picioare ! mai mare ajutor si mai concret ca asta, nici ca poate fi ! a arunca niste bani aiurea asa cum zice el, e ca si cum i-ai arunca intr-un riu adinc si iute curgator....se duuuuuc de nu-i vezi si nici nu sti unde ajung ! |
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Decembrie 2010, ora 15:48
De la: gabigabi, la data 2010-12-20 15:23:29De la: Silviu, la data 2010-12-20 12:44:13De la: pensionar_cinstit_lucid, la data 2010-12-20 11:09:24De la: gabigabi, la data 2010-12-19 16:51:58 ati transformat, mai barbatilor , topicul asta intr-unul nefrecventabil caci risti sa iesi murdarit din el....daca asta ati vrut,ati reusit !MAI MURDARA LA SUFLET DECIT ESTI NU TE MAI POATE FACE NIMENI. Interesant interviul, mai ales parerea lui Ilici despre Crin! Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
|
|
|
Postat pe: 20 Decembrie 2010, ora 15:53
De la: gabigabi, la data 2010-12-20 15:39:54De la: Intrigat_de_un_pensionar, la data 2010-12-20 14:50:09Pana va ganditi hai sa ne distram putin cu modul imbecil in care sa fac taierile in guvrnul Boc-Basescu...Toti am vazut oameni prosti si tampiti in viata noastra dar ca astia ai lui Basescu ,mai rar! Vreau sa il aud pe om explicand calm si linistit care ar fi utilitatea "sacrificiului" si cum anume va ajuta acest lucru generatiile viitoare. Vreau sa stiu de la dansul ce alte tari au mai dorit sa reduca pensiile(ca doar nu suntem singurii tampiti) ,ce s-a intamplat in final cu aceste tari,cat anume reprezinta cheltuielile sociale in PIBul Romaniei si cat in alte tari din UE (la noi "grasul " de care vorbea Basescu este mult mai slab ca in alte parti de fapt ),cat reprezinta pensiile din PIB ,cat reprezinta pensiile comparativ cu imprumuturile de la FMI ,cum anume este stimulata economia daca scad pensiile ,care este legatura intre scaderea pensiilor si marirea TVAului (daca exista ,evident-dansul asa pretinde),etc.Pur si simplu ma intereseaza daca omul poate iesi din sfera repetarii mecanice a unor idei si daca le poate si cat de cat sustine fara texte patetice sau jigniri. |
|
Postat pe: 20 Decembrie 2010, ora 15:58
De la: Black_Friday, la data 2010-12-20 15:48:24De la: gabigabi, la data 2010-12-20 15:23:29De la: Silviu, la data 2010-12-20 12:44:13De la: pensionar_cinstit_lucid, la data 2010-12-20 11:09:24De la: gabigabi, la data 2010-12-19 16:51:58 ati transformat, mai barbatilor , topicul asta intr-unul nefrecventabil caci risti sa iesi murdarit din el....daca asta ati vrut,ati reusit !MAI MURDARA LA SUFLET DECIT ESTI NU TE MAI POATE FACE NIMENI. Trebuie sa fie ceva nasol rau ca prea ai tacut enigmatic....
|
Fosta membra 9am.ro 459 mesaje Membru din: 10/12/2010 |
Postat pe: 20 Decembrie 2010, ora 15:59
Voi incerca sa raspund intrebarilor dumneavoastra.
1. Consider ca este normal ca orice venit ,indiferent ca este pensie , sa fie impozabil . 2.Normal este ca orice individ trebuie sa plateasca asigurare de sanatate, inclusiv pensionarii. 3. Cetatenii care nu au muncit sa nu poata beneficia de o pensie. 4.Nu este normal ca un pensionar sa poata lua o pensie mai mare decat salariul pe care la avut la iesirea lui din campul muncii atata timp cat a cotizat doar la stat, bineanteles indexat cu imflatia. 5. Pensia trebuie sa fie corelata cu posibilitatie statului nu cu necesitatile exagerate ale beneficiarilor. 6.Atata timp cat majoritatea celor care mai au un loc de munca traiesc in mizerie cu salarii foarte mici, de unde atatea fonduri?.Normal ar fi ca si pensionarii sa traverseze aceasta perioada grea la fel ca toti cetatenii acestei tari. 7. Consider ca si un pensionar onorabil poate sa-si plateasca biletul RATB si CFR. Nu ar fi mai normal ca cei tineri sa beneficieze de transport gratuit? 8. Era normal ca reducerea cu 15% sa fie constitutionala , dar atata timp cat la CC sunt doar pensionari nu aveau cum sa tina cu cei care muncesc vai de mama lor pentru a tine in spate aproximativ o jumatate din populatia acestei tari. Intr-o tara in care aproape o jumatate din populatie reprezinta pensionarii si alte categorii care primesc ajutoare iar inca un sfert someri este si normal ca birurile sa fie mari si tineretul sa fie fara viitor. Daca nu ar mai fi aceste pomeni sigur tineretul ar putea trai mult mai bine. Adunati aceste beneficii si veti vedea ca povara este uriasa, iar ea este platita de catre cei putini care mai au locuri de munca. DIN PACATE AM SCAPAT DE DICTATURA COMUNISTA SI AM DAT PESTE DICTATURA PENSIONARILOR....EI SUNT MULTI SI POLITICIENII II ASCULTA,ASA CA VA TREBUI SA MAI TREACA ALTI 50 DE ANI PENTRU A PUTEA SA DEVENIM O DEMOCRATIE ADEVARATA IN CARE TOT CETATEANUL SA FIE EGAL. |
|
Postat pe: 20 Decembrie 2010, ora 16:03
De la: Flo13, la data 2010-12-20 12:54:57 pai, draguta : daca avem p'aci un pensionar si lucid si cinstit dar care posteaza-n numai propaganda de partid portocalie, de ce n-am avea si o baba cloanta cotoroanta , asa tinara si frumoasa ca mine ? !
|
Postat pe: 20 Decembrie 2010, ora 16:07
[
|
|
Flo13 373 mesaje Membru din: 22/07/2010 |
Postat pe: 20 Decembrie 2010, ora 16:21
De la: gabigabi, la data 2010-12-20 16:03:10De la: Flo13, la data 2010-12-20 12:54:57 Asa babe, tot sa fie
|
Postat pe: 20 Decembrie 2010, ora 16:23
De la: gabigabi, la data 2010-12-20 16:03:10MAI BINE TE-AI PRIVI IN OGLINDA SI VEI VEDEA CAT DE MULT TE-A URATIT MODUL DEFECTUOS DE GANDIRE.!De la: Flo13, la data 2010-12-20 12:54:57 Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Decembrie 2010, ora 16:26
Sa va dea Dumnezeu din plin sa traiti voi cu venituri intre 300-500 lei pe luna. Si apoi sa vi se mai ia din ele, obligat. Si apoi sa vorbiti asa. Si sa momiti tinerii cu veniturile batrinilor. Nu vor avea nici tinerii de cistigat din pauperizarea ca politica a batrinilor. TOTI vor trai prost. Fiindca va scade masa monetara a tarii. In acelasi mod cum a scazut la micsorarea veniturilor bugetarilor.
Mie nu-mi pasa, faceti-o, dar fugiti. Cei care promovati si faceti asta. Eu nu sint in categoria asta. Si o sa vedeti un alt fenomen. Batrinii cu putere de munca vor ocupa locuri de munca ale tinerilor. De data asta cu convingere. Nu ca in anii 90. Paznici, munca in media, internet, vinzatori, birotica, etc. Munci usoare.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 20 Decembrie 2010, ora 16:31
De la: Intrigat_de_un_pensionar, la data 2010-12-20 15:58:26De la: Black_Friday, la data 2010-12-20 15:48:24De la: gabigabi, la data 2010-12-20 15:23:29De la: Silviu, la data 2010-12-20 12:44:13De la: pensionar_cinstit_lucid, la data 2010-12-20 11:09:24De la: gabigabi, la data 2010-12-19 16:51:58 ati transformat, mai barbatilor , topicul asta intr-unul nefrecventabil caci risti sa iesi murdarit din el....daca asta ati vrut,ati reusit !MAI MURDARA LA SUFLET DECIT ESTI NU TE MAI POATE FACE NIMENI. ca de obicei, n-ai citit atent si ai inteles viveversa : nu-i de rau , e de bine ,atita doar ca la momentul ala m-a laudat destul ,ori atunci cind facem niste gesturi le facem din Inima si NU ca sa fie laudate, ca le scade valoarea ! dar ideea cu copiii - tabara- mica ferma cu produse ecologice, nu te intereseaza ,nu , ca-i mult de MUNCA , asa-i ? tu faci doar teorie !
|
Postat pe: 20 Decembrie 2010, ora 16:33
De la: nastasemihail, la data 2010-12-20 16:26:57Sa va dea Dumnezeu din plin sa traiti voi cu venituri intre 300-500 lei pe luna. Si apoi sa vi se mai ia din ele, obligat. Si apoi sa vorbiti asa. Si sa momiti tinerii cu veniturile batrinilor. Nu vor avea nici tinerii de cistigat din pauperizarea ca politica a batrinilor. TOTI vor trai prost. Fiindca va scade masa monetara a tarii. In acelasi mod cum a scazut la micsorarea veniturilor bugetarilor.HAI SA FIM SERIOSI, VENITURILE DE MINIM 350 DE LEI SUNT A CELOR CARE NU AU MUNCIT TOATA VIATA SI AU STAT LA UMBRA NUCULUI BATRAN, IAR CEI CU PENSII DE DOAR 500 LEI NU AU ANII DE MUNCA COMPLETI, DECI TOT PUTUROSI SE NUMESC.NU AM NIMIC CU CEI DEFAVORIZATI(CEI CU PENSII DE BOALA SI SINCER PENTRU CATEGORIA MENTIONATA CHIR AS DORI SA LE FIE MARITE PENSIILE. RESTUL, CU DUMNEZEU! |
|
Postat pe: 20 Decembrie 2010, ora 16:39
De la: pensionar_cinstit_lucid, la data 2010-12-20 16:33:09Da, muncitorii....nu au muncit. Se invirt intre 300-700 lei.De la: nastasemihail, la data 2010-12-20 16:26:57Sa va dea Dumnezeu din plin sa traiti voi cu venituri intre 300-500 lei pe luna. Si apoi sa vi se mai ia din ele, obligat. Si apoi sa vorbiti asa. Si sa momiti tinerii cu veniturile batrinilor. Nu vor avea nici tinerii de cistigat din pauperizarea ca politica a batrinilor. TOTI vor trai prost. Fiindca va scade masa monetara a tarii. In acelasi mod cum a scazut la micsorarea veniturilor bugetarilor.HAI SA FIM SERIOSI, VENITURILE DE MINIM 350 DE LEI SUNT A CELOR CARE NU AU MUNCIT TOATA VIATA SI AU STAT LA UMBRA NUCULUI BATRAN, IAR CEI CU PENSII DE DOAR 500 LEI NU AU ANII DE MUNCA COMPLETI, DECI TOT PUTUROSI SE NUMESC.NU AM NIMIC CU CEI DEFAVORIZATI(CEI CU PENSII DE BOALA SI SINCER PENTRU CATEGORIA MENTIONATA CHIR AS DORI SA LE FIE MARITE PENSIILE. RESTUL, CU DUMNEZEU! Sint oameni pacaliti, autopacaliti. Cei puturosi cistiga acum mii de euro in alte tari. S-au saturat de rautatea si prostia celor ce au condus aceasta tara.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 20 Decembrie 2010, ora 16:40
De la: pensionar_cinstit_lucid, la data 2010-12-20 16:33:09De la: nastasemihail, la data 2010-12-20 16:26:57Sa va dea Dumnezeu din plin sa traiti voi cu venituri intre 300-500 lei pe luna. Si apoi sa vi se mai ia din ele, obligat. Si apoi sa vorbiti asa. Si sa momiti tinerii cu veniturile batrinilor. Nu vor avea nici tinerii de cistigat din pauperizarea ca politica a batrinilor. TOTI vor trai prost. Fiindca va scade masa monetara a tarii. In acelasi mod cum a scazut la micsorarea veniturilor bugetarilor.HAI SA FIM SERIOSI, VENITURILE DE MINIM 350 DE LEI SUNT A CELOR CARE NU AU MUNCIT TOATA VIATA SI AU STAT LA UMBRA NUCULUI BATRAN, IAR CEI CU PENSII DE DOAR 500 LEI NU AU ANII DE MUNCA COMPLETI, DECI TOT PUTUROSI SE NUMESC.NU AM NIMIC CU CEI DEFAVORIZATI(CEI CU PENSII DE BOALA SI SINCER PENTRU CATEGORIA MENTIONATA CHIR AS DORI SA LE FIE MARITE PENSIILE. RESTUL, CU DUMNEZEU! Eu va invidiez dle pensionar, cinstit si lucid suna a fantezie. Si sa stiti ca sunt multi pensionari/salariati [contrar asteptarilor ] cu venituri infime.
|
|
Postat pe: 20 Decembrie 2010, ora 16:41
Nu va mari nimeni nici veniturile, nici nivelul de trai, cit vor fi astia. Ne vor face sa credem ca e bine sa fim ULTIMA TARA DIN LUME. De rau mai e loc.
Urmeaza mariri de impozite. Fiti fara grija. Pauperizarea va fi extrema. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Decembrie 2010, ora 16:44
De la: nastasemihail, la data 2010-12-20 16:39:23DOMNULE, SI EU AM IESIT CU DOI ANI MAI DEVREME(LA CERERE) SI PRIMESC DOAR 850 LEI PE LUNA.PESTE UN AN SI JUMATATE CRED CA VOI AJUNGE SI EU LA 1000 LEI SI SUNT MULTUMIT. CEI CARE PRIMESC PUTIN,PUTIN AU MUNCIT SI DE CE TREBUIE NOI SA LE PURTAM DE GRIJA?De la: pensionar_cinstit_lucid, la data 2010-12-20 16:33:09Da, muncitorii....nu au muncit. Se invirt intre 300-700 lei.De la: nastasemihail, la data 2010-12-20 16:26:57Sa va dea Dumnezeu din plin sa traiti voi cu venituri intre 300-500 lei pe luna. Si apoi sa vi se mai ia din ele, obligat. Si apoi sa vorbiti asa. Si sa momiti tinerii cu veniturile batrinilor. Nu vor avea nici tinerii de cistigat din pauperizarea ca politica a batrinilor. TOTI vor trai prost. Fiindca va scade masa monetara a tarii. In acelasi mod cum a scazut la micsorarea veniturilor bugetarilor.HAI SA FIM SERIOSI, VENITURILE DE MINIM 350 DE LEI SUNT A CELOR CARE NU AU MUNCIT TOATA VIATA SI AU STAT LA UMBRA NUCULUI BATRAN, IAR CEI CU PENSII DE DOAR 500 LEI NU AU ANII DE MUNCA COMPLETI, DECI TOT PUTUROSI SE NUMESC.NU AM NIMIC CU CEI DEFAVORIZATI(CEI CU PENSII DE BOALA SI SINCER PENTRU CATEGORIA MENTIONATA CHIR AS DORI SA LE FIE MARITE PENSIILE. RESTUL, CU DUMNEZEU! |
|
Postat pe: 20 Decembrie 2010, ora 16:50
De la: Flo13, la data 2010-12-20 16:40:49CE PENSIE AR TREBUI SA PRIMEASCA O FEMEIE CARE A FOST FEMEIE DE SERVICI ,ORI UN INDIVID CARE A LUCRAT CA NECALIFICAT ?De la: pensionar_cinstit_lucid, la data 2010-12-20 16:33:09De la: nastasemihail, la data 2010-12-20 16:26:57Sa va dea Dumnezeu din plin sa traiti voi cu venituri intre 300-500 lei pe luna. Si apoi sa vi se mai ia din ele, obligat. Si apoi sa vorbiti asa. Si sa momiti tinerii cu veniturile batrinilor. Nu vor avea nici tinerii de cistigat din pauperizarea ca politica a batrinilor. TOTI vor trai prost. Fiindca va scade masa monetara a tarii. In acelasi mod cum a scazut la micsorarea veniturilor bugetarilor.HAI SA FIM SERIOSI, VENITURILE DE MINIM 350 DE LEI SUNT A CELOR CARE NU AU MUNCIT TOATA VIATA SI AU STAT LA UMBRA NUCULUI BATRAN, IAR CEI CU PENSII DE DOAR 500 LEI NU AU ANII DE MUNCA COMPLETI, DECI TOT PUTUROSI SE NUMESC.NU AM NIMIC CU CEI DEFAVORIZATI(CEI CU PENSII DE BOALA SI SINCER PENTRU CATEGORIA MENTIONATA CHIR AS DORI SA LE FIE MARITE PENSIILE. RESTUL, CU DUMNEZEU! |
|
Postat pe: 20 Decembrie 2010, ora 16:50
De la: Intrigat_de_un_pensionar, la data 2010-12-20 15:58:26De la: Black_Friday, la data 2010-12-20 15:48:24De la: gabigabi, la data 2010-12-20 15:23:29De la: Silviu, la data 2010-12-20 12:44:13De la: pensionar_cinstit_lucid, la data 2010-12-20 11:09:24De la: gabigabi, la data 2010-12-19 16:51:58 ati transformat, mai barbatilor , topicul asta intr-unul nefrecventabil caci risti sa iesi murdarit din el....daca asta ati vrut,ati reusit !MAI MURDARA LA SUFLET DECIT ESTI NU TE MAI POATE FACE NIMENI. aoleu " INTRIGATULE " , am gresit , scuze !....ca sa vezi ca ce spui altuia, tie iti spui : i-am atras atentia ca n-a citit atent si a inteles viceversa si fix, eu am comis-o ! te rog sa ma scuzi ! dar,ce ti-am scris tie, din greseala, ii este adresat, cu intentie, @Pensionarului....adica, nu ma las de loc si insist....eh ! d'ale babelor cotoroante !
|
Postat pe: 20 Decembrie 2010, ora 16:54
Discutia nu isi are rostul. Nu are un om obisnuit capacitate sa judece munca si nemunca tuturor. Ceea ce e sigur, si vede oricine, ca se iau masuri procriza. Si chiar nu stiu ce e asta. Cind e clar ca un om stimulat e mai productiv. Deja detest cuvintul munca. E complet perimat. Poate fiindca mi-a placut sa muncesc. Nu mai e cazul acum. in schimb ce cere piata e firul conducator.
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Decembrie 2010, ora 16:56
De la: pensionar_cinstit_lucid, la data 2010-12-20 16:50:14Cit ii e suficioent sa ne arate ca a fost dar o perioda din viata lui. Si sa fie baza ptr activitatile viitoare dupa pensie.De la: Flo13, la data 2010-12-20 16:40:49CE PENSIE AR TREBUI SA PRIMEASCA O FEMEIE CARE A FOST FEMEIE DE SERVICI ,ORI UN INDIVID CARE A LUCRAT CA NECALIFICAT ?De la: pensionar_cinstit_lucid, la data 2010-12-20 16:33:09De la: nastasemihail, la data 2010-12-20 16:26:57Sa va dea Dumnezeu din plin sa traiti voi cu venituri intre 300-500 lei pe luna. Si apoi sa vi se mai ia din ele, obligat. Si apoi sa vorbiti asa. Si sa momiti tinerii cu veniturile batrinilor. Nu vor avea nici tinerii de cistigat din pauperizarea ca politica a batrinilor. TOTI vor trai prost. Fiindca va scade masa monetara a tarii. In acelasi mod cum a scazut la micsorarea veniturilor bugetarilor.HAI SA FIM SERIOSI, VENITURILE DE MINIM 350 DE LEI SUNT A CELOR CARE NU AU MUNCIT TOATA VIATA SI AU STAT LA UMBRA NUCULUI BATRAN, IAR CEI CU PENSII DE DOAR 500 LEI NU AU ANII DE MUNCA COMPLETI, DECI TOT PUTUROSI SE NUMESC.NU AM NIMIC CU CEI DEFAVORIZATI(CEI CU PENSII DE BOALA SI SINCER PENTRU CATEGORIA MENTIONATA CHIR AS DORI SA LE FIE MARITE PENSIILE. RESTUL, CU DUMNEZEU! Ceea ce spun acum nu o spun ca o gindire de moment. Si sa nu fie problema la intretinere ptr altii.
|
|
Postat pe: 20 Decembrie 2010, ora 16:59
De la: nastasemihail, la data 2010-12-20 16:54:10Discutia nu isi are rostul. Nu are un om obisnuit capacitate sa judece munca si nemunca tuturor. Ceea ce e sigur, si vede oricine, ca se iau masuri procriza. Si chiar nu stiu ce e asta. Cind e clar ca un om stimulat e mai productiv. Deja detest cuvintul munca. E complet perimat. Poate fiindca mi-a placut sa muncesc. Nu mai e cazul acum. in schimb ce cere piata e firul conducator.CORECT, CUVANTUL MUNCA ESTE PERIMAT TOCMAI PENTRU CA CEI CARE NU AU MUNCIT AU MAI MULT DECAT CEI CARE SI-AU RUPT OASELE IN FABRICILE SI UZINELE TARII. O PARTE DIN EI DESIGUR. CE DIFERENTA ESTE INTRE UN INDIVID CARE ARE LA ACTIV 40 DE ANI DE MUNCA CA MUNCITOR NECALIFICAT SI IA O PENSIE DE 500LEI SI UNUL CARE A STAT LA UMBRA NUCULUI SI IA ACUM O PENSIOARA DE 350 LEI SI SE VAITA CA NU POATE TRAI DIN EA? |
|
Postat pe: 20 Decembrie 2010, ora 16:59
De la: pensionar_cinstit_lucid, la data 2010-12-20 16:50:14De la: Flo13, la data 2010-12-20 16:40:49CE PENSIE AR TREBUI SA PRIMEASCA O FEMEIE CARE A FOST FEMEIE DE SERVICI ,ORI UN INDIVID CARE A LUCRAT CA NECALIFICAT ?De la: pensionar_cinstit_lucid, la data 2010-12-20 16:33:09De la: nastasemihail, la data 2010-12-20 16:26:57Sa va dea Dumnezeu din plin sa traiti voi cu venituri intre 300-500 lei pe luna. Si apoi sa vi se mai ia din ele, obligat. Si apoi sa vorbiti asa. Si sa momiti tinerii cu veniturile batrinilor. Nu vor avea nici tinerii de cistigat din pauperizarea ca politica a batrinilor. TOTI vor trai prost. Fiindca va scade masa monetara a tarii. In acelasi mod cum a scazut la micsorarea veniturilor bugetarilor.HAI SA FIM SERIOSI, VENITURILE DE MINIM 350 DE LEI SUNT A CELOR CARE NU AU MUNCIT TOATA VIATA SI AU STAT LA UMBRA NUCULUI BATRAN, IAR CEI CU PENSII DE DOAR 500 LEI NU AU ANII DE MUNCA COMPLETI, DECI TOT PUTUROSI SE NUMESC.NU AM NIMIC CU CEI DEFAVORIZATI(CEI CU PENSII DE BOALA SI SINCER PENTRU CATEGORIA MENTIONATA CHIR AS DORI SA LE FIE MARITE PENSIILE. RESTUL, CU DUMNEZEU! Hai ca e buna. E vina lor ca nu-s parlamentari? Cel putin au facut ce stiau mai bine. Dar ma opresc ca trebuie sa decolez. O seara buna tuturor.
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Decembrie 2010, ora 17:03
De la: nastasemihail, la data 2010-12-20 16:41:42Nu va mari nimeni nici veniturile, nici nivelul de trai, cit vor fi astia. Ne vor face sa credem ca e bine sa fim ULTIMA TARA DIN LUME. De rau mai e loc. Tragic este ca se accepta ideea acestei pauperizari, chiar de victimele ei. In acest moment e atat lume in cautare de serviciu, incat cei care se angajeaza accepta orice conditii si vezi om cu studii si functie cu salariul minim pe economie in cartea de munca...Evident ca munceste fara sa cracneasca sa nu piarda ce a dobandit atat de greu, evident ca isi rateaza evolutia in momentul cand isi schimba locul de munca si pe cartealui de munca apare un salariu de nimic.In baza acestuia nu poate nici sa garanteze pentru eventuale credite, nici la pensie nu i se strange mai nimic, deci ....cum spune Mihai, vine o pauperizare crancena si de lunga durata. ..si vorbesc de cei care au gasit un loc de munca, mult mai putini decat cei care isi cauta in zadar...
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 20 Decembrie 2010, ora 17:06
De la: Intrigat_de_un_pensionar, la data 2010-12-20 16:57:05NU CUMVA ATI UITAT CE ERA IMPORTANT? FAPTUL CA SUNTEM INTR-O CRIZA NU VA SPUNE NIMIC? POT FACE CU DUMNEAVOASTRA UN PARIU? EU UNUL SUNT SIGUR CA IN ANUL 2011 TOATE TARILE UE VOR TRECE LA IMPOZITAREA PENSIILOR SI LA DIMINUAREA POMENILOR. DEJA IN GERMANIA SE ZVONESTE ACEASTA IDEE SI PANA LA CONCRETIZARE NU MAI ESTE DECAT UN PAS MIC. FACEM PARIU?De la: pensionar_cinstit_lucid, la data 2010-12-20 15:59:59 Voi incerca sa raspund intrebarilor dumneavoastra. |
|
|
|

Da doamna aici se discuta dspre un individ din cea mai joasa speta /
cavaler! Nu injura femeile, le invineteste ochii! Super tare!
dar care posteaza-n
] cu venituri infime.