Info
x
Basescu
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Decembrie 2010, ora 13:13
Gresiti fundamental cind vorbiti in asa fel, practic de toate categoriile de oameni, in tara asta. Toti au dreptul la viata, la munca, la ce alegere vrea sa faca in viata, fiecare.
Dreptul la drumul lui in viata este inalienabil. Este dreptul de a alege. Alegerea nu se refera la altii, ci la propria viata. Faptul ca statul are impresia ca are atitia asistati se datoreaza natalitatii mici din deceniile trecute. Si politicii de distrugere de locuri de munca. Si continua si acum, ambele cauze. Se va face probabil restructurarea societatii, in sensul ca oamenii vor desfasura activitati, continuu, in functie de puterea lor de munca. Este singura solutie. Acum se merge invers, cu interzicerea cumularii pensiei si a muncii actuale, sau raderea colaborarilor. Pensia e munca anterioara, munca e de actualitate. Nu se intersecteaza. Daca incearca vreunul sa-mi vorbeasca injurios asa cum vorbiti intre voi, va rad.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 459 mesaje Membru din: 10/12/2010 |
Postat pe: 15 Decembrie 2010, ora 13:17
De la: nastasemihail, la data 2010-12-15 13:13:24Gresiti fundamental cind vorbiti in asa fel, practic de toate categoriile de oameni, in tara asta. Toti au dreptul la viata, la munca, la ce alegere vrea sa faca in viata, fiecare.AICI AVETI DREPTATE SI NIMENI NU CONTESTA ASTA EU UNUL DOAR AM VRUT SA EVIDENTIEZ FAPTUL CA TOTI CETATENII ACESTEI TARI TREBUIE SA COTIZEZE LA BUGETUL STATULUI INDIFERENT DE CATEGORIA LUI SOCIALA INCLUSIV TOTI PENSIONARII PENTRU CA SINT CETATENI AI TARII SI AU ACELEASI DREPTURI . IN CONCLUZIE FARA POMENI. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Flo13 373 mesaje Membru din: 22/07/2010 |
Postat pe: 15 Decembrie 2010, ora 13:25
De la: nastasemihail, la data 2010-12-15 13:13:24Gresiti fundamental cind vorbiti in asa fel, practic de toate categoriile de oameni, in tara asta. Toti au dreptul la viata, la munca, la ce alegere vrea sa faca in viata, fiecare. Oarecum ai dreptate. Pacat ca realitatea limiteaza mult din acele drepturi. Revin la parearea mea ca poporul asta a depins prea mult de conducatorii/reprezentantii sai. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 840 mesaje Membru din: 26/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Decembrie 2010, ora 13:56
De la: nastasemihail, la data 2010-12-15 13:13:24Gresiti fundamental cind vorbiti in asa fel, practic de toate categoriile de oameni, in tara asta. Toti au dreptul la viata, la munca, la ce alegere vrea sa faca in viata, fiecare. Care natalitate mica? Cu ce a ajutat statul roman generatia decreteilor? Ca a acoperit deficitul de forta de munca a tarilor mai de la vest? Da, din pacate nu se prea creeaza locuri de munca. Ba chiar s-au distrus multe cu tampenia de forfetar. In loc sa ia statul banii cu 2 maini de la toata lumea si sa dea cu stanga cui i se nazare, mai bine ar acorda reduceri si deduceri de impozite. Micsorand sumele de bani pe care le invarte statul, scade posibilitatea de a se pierde din bani. Si cand ma gandesc la pensie...daca acum sunt doar 3,5-4 mil. de salariati si 5,5-6 mil. de pensionari, oare care va fi raportul in 2040 cand ma pensionez eu?!! Chiar si daca se ridica varsta de pensionare la 70 ani. Partea buna e ca probabil nu vom mai avea probleme cu somajul pt. ca nu vor mai fi atatia oameni apti de munca.
Think outside the box!
|
|
Postat pe: 15 Decembrie 2010, ora 14:08
De la: pensionar_cinstit_lucid, la data 2010-12-15 13:17:12De la: nastasemihail, la data 2010-12-15 13:13:24Gresiti fundamental cind vorbiti in asa fel, practic de toate categoriile de oameni, in tara asta. Toti au dreptul la viata, la munca, la ce alegere vrea sa faca in viata, fiecare.AICI AVETI DREPTATE SI NIMENI NU CONTESTA ASTA Au impozitul total, TVA. Dar nu il aplica corect. Si trebuie sa dispara toate celelalte. In realitate sint 4 categorii mari de impozite. Trebuie sa ramina doar 2, TVA si cele pe fonduri fixe, eventual. TVA este cel modern si care se ia pe partea dinamica. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 15 Decembrie 2010, ora 14:09
De la: _xyz, la data 2010-12-15 13:56:28De la: nastasemihail, la data 2010-12-15 13:13:24Gresiti fundamental cind vorbiti in asa fel, practic de toate categoriile de oameni, in tara asta. Toti au dreptul la viata, la munca, la ce alegere vrea sa faca in viata, fiecare. Tu te gindesti la pensie? Eu nu.....Chiar deloc.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 Decembrie 2010, ora 15:06
De la: nastasemihail, la data 2010-12-15 13:13:24Gresiti fundamental cind vorbiti in asa fel, practic de toate categoriile de oameni, in tara asta. Toti au dreptul la viata, la munca, la ce alegere vrea sa faca in viata, fiecare. "Pensia e munca anterioara, munca e de actualitate. Nu se intersecteaza." zici mata, nene Mihaile, dar mie mi se pare ca nu e chiar asa cum spui mataluta, ca orice pensionar. Si, uite ce vreau sa spun: Pentru pensia matale ai contribuit cam pentru 25-27% din ea. Restul e din banii pe care-i platim, cum ai facut si matale cand erai activ, la fondul de pensii, dar nu ni-i pune nimeni de-o parte, nici nu-i inmulteste prin investitii profitabile ci ti-i da dumnaeta si alto 5-6 milioane de pensionari... Din pacate asta e sistemul. Nu esti vinovat matale de nimic, nici eu nu sunt pedepsit pentru ceva, asa sunt randuite lucrurile cam in toata Europa. De la Hitler incoace, ca el l-a inventat ... Interdictia aia cu cumulul pensiei si salariului este numai pentru cei de la stat, nu si pentru pensionarii care vor si mai pot muncii in sectorul privat ... ceea ce este un lucru corect. Adica, iesi la pensie azi pentru ca ti s-a diminuat capacitatea de munca, dar cand te vezi cu pensia in mana, iti aduci aminte ca mai poti munci, brusc devi apt de munca, evident nu la saiba ci pe vreun post de consilier pentru directorul pe care ai avut grija sa-l pui in locul tau, sa fie docil in fata ta si sa faca ce-i spui, si gata treaba, jumuleala banilor publici merge mai departe ... Nu merge nene ! Aia tinerii pleaca din tara ... Inteleg ca mata nu lucrezi la stat, mai muncesti la o firma, a mata sau a altcuiva ... Foarte bine ! Inseamna ca mai poti. Si mai inseamna ca trebuie sa platesti impozit pentru orice venit pe care-l incasezi, indiferent ca provine din pensie sau munca retribuita pentru ca asta ni se intampla si noua celor care n-avem decat un job. N-ar fi drept ca unele sume, matale sa le dai la spate zicand ca "e dreptul meu" iar eu sa nu pot face asta ... A aparut conceptia asta pentru ca nenea Iliescu a procedat la pensionari anticipate ca la nebuni si multi oameni, pentru ca pensia era mica, si-au luat de munca si ar vrea ca sumele provenite din pensii sa nu fie impozitate. Si toate nazbatiile astea cu pensiile la platim noi astia care suntem azi contribuabili, nu cei care primesc pensii. E normal sa ceara cat mai mult si sa nu le pese de nimeni si de nimic. dar, la fel de normal este ca noi sa nu mai vrem sa platim pe altii ... iar cand vom iesi la pensie, la o vrasta din ce in ce mai inaintata, ori sa n-o mai apucam, ori sa nu mai avem ce sa primim daupa ce am platit contributii dupa cum au crezut tot felul de guverne timp de 45 de ani. Nu te injur de frica ! Tremur tot.
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Fosta membra 9am.ro 459 mesaje Membru din: 10/12/2010 |
Postat pe: 15 Decembrie 2010, ora 15:16
De la: Silviu, la data 2010-12-15 15:06:54FOARTE CORECT .De la: nastasemihail, la data 2010-12-15 13:13:24Gresiti fundamental cind vorbiti in asa fel, practic de toate categoriile de oameni, in tara asta. Toti au dreptul la viata, la munca, la ce alegere vrea sa faca in viata, fiecare. ASA SI ESTE NORMAL NU CUM VOR STIMATII PENSIONARI EI VOR TOTUL IAR CEI CARE MUNCESC NU AU DECIT SA FIE SCLAVII CELOR CARE AU MUNCIT CINDVA. AR TREBUI SA LE FIE UN PIC DE RUSINE TUTUROR CELOR DIN CATEGORIA SUS MENTIONATA PENTRU CA ISI BAT JOC DE COPII ,NEPOTII SI VIITORUL ACESTEI TARI DOAR DIN SIMPLUL MOTIV CA EI VOR DOAR DREPTURI CARE MAI DE CARE MAI NESIMTITE. MAI OAMENI BUNI CHIAR VA DISPARUT ORICE URMA DE OMENIE SI DE BUN SIMT? ACUM INJURATI IN VOIE DAR NU UITATI CA SINTETI ...... ATITA TIMP CIT NENOROCITI VIITOARELE GENERATII DOAR PENTRU CA VOI SA TRAITI MAI BINE DECIT MAJORITATEA CELOR CARE VA PLATESC ACESTE PENSII CU MULTA SUDOARE. RUSINE VOUA PARINTI SI BUNICI . |
|
|
|
|
Postat pe: 15 Decembrie 2010, ora 15:21
F multi batrini sint neputinciosi. F multi tineri deja au plecat. Vor veni f multi chinezi. Deja vin. Deci discutia incheiata.
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 15 Decembrie 2010, ora 18:24
De la: pensionar_cinstit_lucid, la data 2010-12-14 16:53:08De la: 9am178165, la data 2010-12-14 16:51:51VEZI EU NU TI AM ZIS CAPUSA EU TE CREDEAM DOAR PADUCHIOASA.De la: Pensionar, la data 2010-12-14 16:49:00De la: 9am178165, la data 2010-12-14 16:43:32PAI PADUCHIOSII SI CAPUSILE SOCIETATII ESTE NORMAL SA IL BLESTEME.De la: Pensionar, la data 2010-12-14 16:38:19De la: 9am178165, la data 2010-12-14 16:37:07POATE VREI SA SPUI CA VREA SA NIMICEASCA ETNIA?De la: 9am243736, la data 2010-12-14 16:29:52nici daca ai vrea , nu ai putea sa ma jignesti... Paduchioasa-i mata!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Decembrie 2010, ora 18:25
De la: 9am178165, la data 2010-12-15 18:24:24De la: pensionar_cinstit_lucid, la data 2010-12-14 16:53:08De la: 9am178165, la data 2010-12-14 16:51:51VEZI EU NU TI AM ZIS CAPUSA EU TE CREDEAM DOAR PADUCHIOASA.De la: Pensionar, la data 2010-12-14 16:49:00De la: 9am178165, la data 2010-12-14 16:43:32PAI PADUCHIOSII SI CAPUSILE SOCIETATII ESTE NORMAL SA IL BLESTEME.De la: Pensionar, la data 2010-12-14 16:38:19De la: 9am178165, la data 2010-12-14 16:37:07POATE VREI SA SPUI CA VREA SA NIMICEASCA ETNIA?De la: 9am243736, la data 2010-12-14 16:29:52nici daca ai vrea , nu ai putea sa ma jignesti... AI SCAPAT DIN LESA ? APORT........ Raporteaza abuz de limbaj
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 15 Decembrie 2010, ora 18:28
Nuuuu se mai poate. trebuie musai sa trag invataminte din aceste postari.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 Decembrie 2010, ora 19:10
Ce aveti, frate de va injurati cu atat foc ?
Nu va plictisiti ? Nu obositi ? Ati uitat de Basescu ... tema ... Nu mai are haz, este ? E mai captivant sa va injurati reciproc ... Isprava mare ... Mari oameni, mari caractere ! Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Zamolxis 6 mesaje Membru din: 15/12/2010 |
Postat pe: 15 Decembrie 2010, ora 19:43
De la: Silviu, la data 2010-12-15 19:10:23Ce aveti, frate de va injurati cu atat foc ? In sfarsit un facator de pace ! Omule,felicitari ca tu nu ai injurat niciodata si nu te-ai lasat ademenit de politica.Pari scarbit si te inteleg ,esti un personaj intelectual,sensibil, si care simte o aversiune fata de violenta verbala.! Ma si mir ca mai stai in mediul asta infect tu care nu ai injurat niciodata. Omul asta,domnul Silviu, este deosebit,sunt convins ca in curand va anunta ca nu mai posteaza intr-o astfel de troaca de porci si ne va spune PENTRU PRIMA DATA ca se retrage! Mare om,mare caracter! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Decembrie 2010, ora 19:44
Un interlop din Galaþi a fost omorât marþi searã într-un restaurant
14 dec 2010, 23:22 | NewsIn Un interlop din Galaþi a murit, marþi searã, la spital, dupã ce a fost lovit de mai multe ori cu o sticlã de alþi doi indivizi din lumea interlopã localã, în timpul unui conflict izbucnit într-un restaurant. "Între Nicolau Marcel, de 45 de ani, ºi douã persoane - Stãnescu Aurelian ºi Stãnescu Valeriu, ambii de 21 de ani, fãrã grad de rudenie - a apãrut un conflict spontan. Cei doi l-au agresat pe Nicolau Marcel, acesta din urmã s-a apãrat cu un cuþit, însã a fost lovit cu o sticlã în cap de cãtre atacatorii sãi", a declarat, marþi, purtãtorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliþie al Judeþului Galaþi, subcomisarul Cristina Tatulici. Marcel Nicolau, zis Chiaburul, a murit ulterior la Spitalul Judeþean de Urgenþe din Galaþi. "La spital au fost aduse, cu maºini particulare, doi bãrbaþi. Cel cãruia i se spunea Chiaburul prezenta rãni la torace ºi la cap, produse de un corp tãios. S-a încercat resuscitarea sa, însã acesta a decedat. Al doilea avea un deget retezat ºi leziuni la un alt deget, acordându-i-se îngrijiri medicale", a afirmat dr. Angel Trifan, coordonatorul SMURD Galaþi. Purtãtorul de cuvânt al Poliþiei gãlãþene, subcomisarul Cristina Tatulici, a precizat cã, între timp, atacatorii Aurelian Stãnescu ºi Valeriu Stãnescu au fost transportaþi la Poliþie, unde sunt audiaþi. Marcel Nicolau, zis Chiaburul, era cunoscut în Galaþi ca fiind liderul unei grupãri care desfãºura activitãþi de proxenetism, faptã pentru care a ºi fost condamnat la închisoare. Numele sãu a fost asociat de-a lungul timpului ºi cu infracþiuni precum cãmãtoria ºi perceperea de taxe de protecþie, însã acestea nu au fost dovedite niciodatã. Despre cei care l-au ucis se ºtie cã au, de asemenea, legãturi în lumea interlopã localã. Asteptam continuarea pentru ca mai sunt si alti interlopi in Galati!
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Zamolxis 6 mesaje Membru din: 15/12/2010 |
Postat pe: 15 Decembrie 2010, ora 19:45
De la: nastasemihail, la data 2010-12-15 18:28:35Nuuuu se mai poate. trebuie musai sa trag invataminte din aceste postari. Sa ne spui ce ai inteles Nastase. Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Decembrie 2010, ora 05:29
De la: Zamolxis, la data 2010-12-15 19:45:56De la: nastasemihail, la data 2010-12-15 18:28:35Nuuuu se mai poate. trebuie musai sa trag invataminte din aceste postari. poate ca daca n-ar exista oameni ca presedintele nostru, care a reusit sa dezbine o tara-ntreaga si sa scoata ce-i mai urit din oameni, am fi putut fi prieteni ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 16 Decembrie 2010, ora 07:02
RECHINUL ////////////// JUSTITIARUL......................o vizita pe la bancheri ceva ............un procent de la ei ce zici mai gaozare??????????????????????Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Decembrie 2010, ora 09:50
Avind in vedere ca persosnajul PENSIONARUl a inflamat discutia despre pensionari, responsabilitate, base si CASS fara a se discuta depre "problema" ci mai mult colateral, in stilul preferat de silver,
Va sugerez sa cititi si sa comparati: Ordonanþa de urgenþã nr. 107din 06/12/2010 pentru modificarea ºi completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sãnãtãþii 7. La articolul 259, alineatul (2) se modificã ºi va avea urmãtorul cuprins: "(2) Contribuþia datoratã de pensionarii ale cãror venituri din pensii depãºesc 740 de lei este de 5,5% aplicatã asupra acestor venituri ºi se vireazã odatã cu plata drepturilor bãneºti asupra cãrora se calculeazã de cãtre cei care efectueazã plata acestor drepturi. Prin aplicarea acestei cote nu poate rezulta o pensie netã mai micã de 740 de lei." Legea nr. 95/2006 Art. 259. - (1) Pentru beneficiarii indemnizaþiei de ºomaj contribuþia se calculeazã ºi se vireazã odatã cu plata drepturilor bãneºti asupra cãrora se calculeazã de cãtre cei care efectueazã plata acestor drepturi. (2) Pentru pensionari contribuþia datoratã de aceºtia se aplicã numai la veniturile din pensiile care depãºesc limita supusã impozitului pe venit, se calculeazã pentru diferenþa între cuantumul pensiei ºi aceastã limitã ºi se vireazã odatã cu plata drepturilor bãneºti asupra cãrora se calculeazã de cãtre cei care efectueazã plata acestor drepturi.
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
Postat pe: 16 Decembrie 2010, ora 10:29
base la radio romania:
" Efortul meu, efortul Guvernului, este de schimbare a statului. Este clar cã suntem aºezaþi pe un stat construit în vremea FSN-ului, realizat dupã chipul ºi asemãnarea domnului Iliescu. Statul acesta trebuie flexibilizat ºi modernizat." as spune de ca de 6 ani statul are chipul lui base extraordinarul
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
Postat pe: 16 Decembrie 2010, ora 10:49
De la: gabigabi, la data 2010-12-16 05:29:04De la: Zamolxis, la data 2010-12-15 19:45:56De la: nastasemihail, la data 2010-12-15 18:28:35Nuuuu se mai poate. trebuie musai sa trag invataminte din aceste postari. PAI CE ARE UNA CU ALTA ? PE LOGICA ASTA AR TREBUI SA FIM MEREU DIVIZATI SI ......DUSMANI......
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
PAGANELLA 12 mesaje Membru din: 16/12/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Decembrie 2010, ora 11:08
De la: Silver9AM, la data 2010-12-16 10:49:28De la: gabigabi, la data 2010-12-16 05:29:04De la: Zamolxis, la data 2010-12-15 19:45:56De la: nastasemihail, la data 2010-12-15 18:28:35Nuuuu se mai poate. trebuie musai sa trag invataminte din aceste postari. Am mai spus odata,excrocii profita de pulsul natiunii,prin invrajbire reusesc sa domine . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2146 mesaje Membru din: 7/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Decembrie 2010, ora 15:28
originala ...nu-mi plac copiile .
|
|
Postat pe: 16 Decembrie 2010, ora 16:08
si totusi, ce spuneti de cele 2 texte de lege?
ati observat diferenta? e de ....De la: 9am049573, la data 2010-12-16 09:50:19Avind in vedere ca personajul PENSIONARUl a inflamat discutia despre pensionari, responsabilitate, base si CASS fara a se discuta depre "problema" ci mai mult colateral, in stilul preferat de silver,
|
|
Postat pe: 16 Decembrie 2010, ora 17:10
De la: 9am049573, la data 2010-12-16 09:50:19Avind in vedere ca persosnajul PENSIONARUl a inflamat discutia despre pensionari, responsabilitate, base si CASS fara a se discuta depre "problema" ci mai mult colateral, in stilul preferat de silver, din pct. meu de vedere , sa se impoziteze tot ce misca ! dar sa nu uite sa-si impoziteze propriile averi, ca asta le e naravul ! ideea e ca de'o viata-ntreaga platesc Impozit ....de la 18 ani si pina m-am maritat - taxa de celibat ....ca tot vorbesc astia p'aci ca s-a stat cu mina-ntinsa si pe vremea comunistilor ! nu s-a stat ! dupa ce m-am maritat, am continuat sa platesc taxa de celibat inca 5 ani , ptr. ca nu aveam copii , atit eu cit si barbatu'miu .....cind a fost insa de dat alocatia de copil, i se dadea doar tatalui.....asa ca, ce sa mai zic ? taxe pin' la moarte ! ce m-a iritat la batrinul fara minte , a fost insistenta in stupiditatea lui !
|
|
Postat pe: 16 Decembrie 2010, ora 17:12
De la: gabigabi, la data 2010-12-16 17:10:00De la: 9am049573, la data 2010-12-16 09:50:19Avind in vedere ca persosnajul PENSIONARUl a inflamat discutia despre pensionari, responsabilitate, base si CASS fara a se discuta depre "problema" ci mai mult colateral, in stilul preferat de silver, SI PT. TOAT CE AI POVESTIT ( DE ALTFEL DE RASU PLANSU ) E VINOVAT TOT ........PRESEDINTELE,NU E ASA ?
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 16 Decembrie 2010, ora 17:33
Auzi mai iubitor de basescianism ///////si minciuni si capitalism primitiv /cine crezi tu ca traieste bine in tara asta este neamt ///jidan/////sau pur si simlu un nesimtit ce incalca in picioare demnitatea si curatenia unei natii////?????????
si vezi ca rechinului ii curge ochiul ///////////////////// PESTELE DE LA CAP SE STRICA / Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Decembrie 2010, ora 17:34
De la: 9am049573, la data 2010-12-16 16:08:30si totusi, ce spuneti de cele 2 texte de lege? recunosc : ma cam depaseste , dar cred ca inteleg ca acest 5,5% se va aplica pe toate pensia , nu numai ptr. ce -i dincolo de 740 ! dar, te-ntreb si pe tine : de unde a rezultat acel 500 ron de unde se va pleca cu calculul de 75% ptr. ajutorul de somaj ? de ce nu de la salariul minim de 600 ? |
|
Postat pe: 16 Decembrie 2010, ora 17:44
De la: Silver9AM, la data 2010-12-16 17:12:44De la: gabigabi, la data 2010-12-16 17:10:00De la: 9am049573, la data 2010-12-16 09:50:19Avind in vedere ca persosnajul PENSIONARUl a inflamat discutia despre pensionari, responsabilitate, base si CASS fara a se discuta depre "problema" ci mai mult colateral, in stilul preferat de silver, de unde ai dedus ca i-as fi pus ceva in circa ? -de data asta, nu i-am pus , a fost doar o aducere aminte ptr. Pensionar si @736 ......dar daca INSISTI uite acus ' : DACA in numele promisiunilor electorale , trecea la verificarea si impozitarea averilor ....la stoparea evaziunii fiscale practicata ca sport national de bogatii tarii asteia ....la executarea celor ce nu platesc statului as. sociale ptr. angajatii lor si sunt miliarde de ron neincasati, ei bine, toate masurile astea de forta , n-ar fi fost necesare ! |
|
Postat pe: 16 Decembrie 2010, ora 18:46
De la: gabigabi, la data 2010-12-16 17:44:31De la: Silver9AM, la data 2010-12-16 17:12:44De la: gabigabi, la data 2010-12-16 17:10:00De la: 9am049573, la data 2010-12-16 09:50:19Avind in vedere ca persosnajul PENSIONARUl a inflamat discutia despre pensionari, responsabilitate, base si CASS fara a se discuta depre "problema" ci mai mult colateral, in stilul preferat de silver, POI ACUM UITAM ?PAI SE POATE ? PARTE DIN ACELE MASURI 9 DE ALTFEL F. BUNE ) AU FOST PROPUSE IN PARLAMENT ( CEI CARE FAC LEGILE,PT A FI POSIBIL LUAREA UNOR MASURI.......) DAR AU FOST RESPINSE .........GHICI DE CINE ? PSD+PNL,BA MAI MULT AU FOST RECLAMATE LA CC. CA FIIND INCALCARI ALE DREPTULUI OMULUI......ASA CA,IA ZI CE SCUZE L-E MAI GASESTI DE DATA ASTA ?
|
|
|
|

RECHINUL ////////////// JUSTITIARUL......................o vizita pe la bancheri ceva ............un procent de la ei ce zici mai gaozare??????????????????????
....
sa mai zic ? taxe pin' la moarte ! ce m-a iritat la batrinul fara minte , a fost insistenta in stupiditatea lui !