back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 14:32

De la: corcodel, la data 2010-11-08 14:19:18
De la: vaneamarin, la data 2010-11-08 14:14:27
De la: corcodel, la data 2010-11-08 13:49:20
De la: vaneamarin, la data 2010-11-08 13:47:17
De la: corcodel, la data 2010-11-08 13:01:27
De la: 9am049573, la data 2010-11-08 11:43:09corcodel
Nu cred ca am luat mobila de la voi (comoditatea ma determinat sa las chestia asta pe mina sotiei care cauta de regula in apropierea locului ei de munca!).
nu trec prin baneasa decit cind merg la munte, sau la aeroport (probabil din cauza ca am lucrat ani buni in zona si m-am saturat de traficul otopeni-buc.).
am cite un raspuns pentru fiecare propozitie de a ta. dar trebuie sa merg sa-mi ridic junioara de la scoala.
iti spun doar atit, teoria facuta de pe margine nu merge cind vrei sa obtii performanta in administratia publica! uita-te la lungul sir de teoreticieni care au fost ministrii de finante si colateral !!
cit despre isarescu, e o simpla acttiune PR. de fapt in ultimii 2 ani PR-ul facut pentru ca tara sa atraga investitorilor a fost dezastruos.
pentru asta nu poti da vina pe tariceanu!
cit despre politica HR a guvernului, ea e sublima dar lipseste cu desavisire!

cea mai tare faza cu criza globala a trait-o sotia mea cind a vorbit vara aceasta cu un somer, in viena, posesor de audi 6 !
austria nu a auzit de criza. desigur ei nu trebuiau sa-l realeaga pe base!
Nu sunt atat de,, suspus'' incat sa pot face concurenta celor care expun in Baneasa, dar am magazin de desfacere in Pantelimon si cat de curand si in Colentina , iar atelierul(fabricuta) undeva in Domnesti.

Deci ai si tu un joagar pe la Domnesti si te-ai gandit ca POATE '573 si-a mobilat casa de le tine. .Nu era cam mica probabilitatea sau nu ti-ai pus intrebarea asta ?
Mai bine decat sa fac contrabanda cu sticle goale asa cum faci matale !

Poti sa ma recomanzi lui Base ca sa-si puna gasca sa imi cumpere sticlele goale la pret de sticle umplute cu cogniac Henri IV Dudognon ? Hai ca veti putea apoi spune ca ati facut o "importanta investitie pentru Romania" si o "reforma" in achizitionarea de sticle , deoarece Tariceanu a dat toate sticlele goale la rusi ducand astfel la o criza de sticle goale in Romania si la actuala situatie economica dezastruasa. Stiu ca asta este genul de afaceri pe care il practica gasca lui Base in Romania, asa ca nu va cer ceva neobisnuit .Hai ca le dau si lor ceva si iti cumpar si tie un raft de bucatarie la pret dublu daca esti cuminte.Nu va zgarciti dom'le ca doar dati bani de la FMI nu de la voi
Cata dovada de naivitate zace in tartacuta ta ,,liberala''! Oricum esti haios si nu ma mai pot supara pe tine, deoarece esti iremediabil pierdut in spatiu! Gaga PNListul.

Vrei sa spui ca in PDL sticlele goale se cumpara in "interes national" la preturi mult mai mari decat cele pline cu cogniac Henri IV Dudognon, sau doar ai vrut sa spui si tu ceva ?

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 14:38

De la: vaneamarin, la data 2010-11-08 14:25:57
De la: corcodel, la data 2010-11-08 13:50:45
De la: vaneamarin, la data 2010-11-08 13:49:16
De la: corcodel, la data 2010-11-08 13:45:32 Din pacate ai dreptae si nu avem sanse de a schimba ceva prea curand! Ai mare dreptate omule!

Nu-ti mai lansezi partidul pe 1Decembrie ca sa schimbi lucrurile in Romania ?!
Rabdare si Ai inentia sa-ti faci de pe acum cerere de adeziune?

Of,numai la racolari te gandesti ! .Nu-i mai bine intai sa ai partidul si abia apoi sa te gandesti la racolari ?

Nu dom'le,nu vreau sa fac cerere de adeziune,vreau doar sa ma distrez, asa ca lanseaza-l te rog cat mai curand ....
Distractie placuta ! Poti incepe sa si dansezi , cu conditia de a ruga supraveghetorii sa-ti slabeasca camasa......!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 14:40

De la: vaneamarin, la data 2010-11-08 14:32:10
De la: corcodel, la data 2010-11-08 14:19:18
De la: vaneamarin, la data 2010-11-08 14:14:27
De la: corcodel, la data 2010-11-08 13:49:20
De la: vaneamarin, la data 2010-11-08 13:47:17
De la: corcodel, la data 2010-11-08 13:01:27
De la: 9am049573, la data 2010-11-08 11:43:09corcodel
Nu cred ca am luat mobila de la voi (comoditatea ma determinat sa las chestia asta pe mina sotiei care cauta de regula in apropierea locului ei de munca!).
nu trec prin baneasa decit cind merg la munte, sau la aeroport (probabil din cauza ca am lucrat ani buni in zona si m-am saturat de traficul otopeni-buc.).
am cite un raspuns pentru fiecare propozitie de a ta. dar trebuie sa merg sa-mi ridic junioara de la scoala.
iti spun doar atit, teoria facuta de pe margine nu merge cind vrei sa obtii performanta in administratia publica! uita-te la lungul sir de teoreticieni care au fost ministrii de finante si colateral !!
cit despre isarescu, e o simpla acttiune PR. de fapt in ultimii 2 ani PR-ul facut pentru ca tara sa atraga investitorilor a fost dezastruos.
pentru asta nu poti da vina pe tariceanu!
cit despre politica HR a guvernului, ea e sublima dar lipseste cu desavisire!

cea mai tare faza cu criza globala a trait-o sotia mea cind a vorbit vara aceasta cu un somer, in viena, posesor de audi 6 !
austria nu a auzit de criza. desigur ei nu trebuiau sa-l realeaga pe base!
Nu sunt atat de,, suspus'' incat sa pot face concurenta celor care expun in Baneasa, dar am magazin de desfacere in Pantelimon si cat de curand si in Colentina , iar atelierul(fabricuta) undeva in Domnesti.

Deci ai si tu un joagar pe la Domnesti si te-ai gandit ca POATE '573 si-a mobilat casa de le tine. .Nu era cam mica probabilitatea sau nu ti-ai pus intrebarea asta ?
Mai bine decat sa fac contrabanda cu sticle goale asa cum faci matale !

Poti sa ma recomanzi lui Base ca sa-si puna gasca sa imi cumpere sticlele goale la pret de sticle umplute cu cogniac Henri IV Dudognon ? Hai ca veti putea apoi spune ca ati facut o "importanta investitie pentru Romania" si o "reforma" in achizitionarea de sticle , deoarece Tariceanu a dat toate sticlele goale la rusi ducand astfel la o criza de sticle goale in Romania si la actuala situatie economica dezastruasa. Stiu ca asta este genul de afaceri pe care il practica gasca lui Base in Romania, asa ca nu va cer ceva neobisnuit .Hai ca le dau si lor ceva si iti cumpar si tie un raft de bucatarie la pret dublu daca esti cuminte.Nu va zgarciti dom'le ca doar dati bani de la FMI nu de la voi
Cata dovada de naivitate zace in tartacuta ta ,,liberala''! Oricum esti haios si nu ma mai pot supara pe tine, deoarece esti iremediabil pierdut in spatiu! Gaga PNListul.

Vrei sa spui ca in PDL sticlele goale se cumpara in "interes national" la preturi mult mai mari decat cele pline cu cogniac Henri IV Dudognon, sau doar ai vrut sa spui si tu ceva ?
Am vrut doar sa spun si eu ceva........m-am bagat si eu in seama cu tine ! Acum scuza-mi incercarea de dialog, stiu ca nu prea am cu cine!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 15:36

De la: corcodel, la data 2010-11-08 10:56:55
De la: 9am049573, la data 2010-11-07 18:56:45corcodel
daca in prezent mai sunt doar 2500000 de angajati in privat, cum pretinzi, iar in 2008 erau aprox.4 milioane se poate aprecia chiar si de o persoana neimplicata politic cit de bine a guvernat actuala putere in ultimii doi ani si cat bine a adus in economie ! (chestia cu criza si cu reforma nu mai tin, noi suntem ultimii fraieri din toata europa, tara incare nu s-au luat inca nici o masura economica)
ai fi surprins sa stii ca dintre cei care incaseaza ajutoare sociale sunt si cei care lucreaza in privat.

nu pot accepta argumentul tau cu "tinutul in spate restul celor aproximativ 10000000 de asistati sociali, adica bugetari+ pensionari " din 2 motive:
1. se colecteaza la buget doar 30% din taxe si impozite, in conditiile in care cei de la stat isi platesc impozitele si taxele in intregime, exceptia erau cei de la cfr marfa pe la jumatatea anului.
2. bugetari + pensionari sunt peste 6 milioane, fara ai socoti pe cei 800.000 de mii de beneficiari ai venitului minim garantat acordat de boc (aici, papagalul nu mai invoca principiul cotributivitatii).
3. nu exista "asistati sociali", exista cetateni care au drepturi dar repeti spusele papagalului boc. Oscar Wilde spunea ca imitatia este cea mai sincera lauda!!
4. majoritatea celor mai performanti angajati si manageri din economia privata provin dintre angajatii la stat. si in prezent sunt domenii la privat in care sunt atrasi angajatii statului .

Chiar daca vindeai ciunga in 1992 in caminele studentesti nu dovedesti prin argumentele tale ca ai priceput ceva. esti doar un portret in plus pe acest topic "angajatul din privat" care incearca sa-l scuze pe base!

saptamina trecuta s-a tot vorbit de cit de implicati sunt in traficul de influenta principalii consilieri economici ai tandemului boc-base, repectiv, vass-stolo.

da-mi exemplu de o singura masura economica luata de guvernul boc care a stimulat ceva in economie, daca tot "vii din privat". Retine: "reforma" potocalie a statului nu scoate din criza economia!
la motiunea de cenzura boc nu a fost in stare sa se laude cu o masura economica concreta, inca o data a dat vina tot pe guvernarea tariceanu, cu realizarile careia se lauda base, in acelasi parlament, in 2009.

PS: guvernarea tariceanu o criticam la vremea ei, pentru ceea ce nu facea, pe forumul de la cotidianul, la fel cum criticam si guvernarea nastase pe forumul de la adevarul.
este dreptul meu de cetatean sa critic, chiar daca voi slugile oarbe nu acceptati. culmea e ca sunteti si platiti din banii statului safaceti asta.

Salut ,,profesore''!
Dragul meu harnic bugetar, am citit cu mult interes postarea ta si sincer in mare masura sunt de acord cu tine.
Totusi nu uita ca ne aflam intr-o mare criza economica, iar somajul din tara este unul dintre cele mai reduse din Europa.
Tu argumentezi ca si voi astia ,,harnicii'' platiti impozite si taxe.
Corect, dar tot din banii pe care ii primiti de la stat, fapt ce nu poate ajuta cu nimic si este doar o rotatie a banului.
Corect nu sunt asistati sociali printre bugetari, dar totusi ei nu produc nimic si de aceea si resursele la bugetul de stat sunt doar cele care vin direct din zona privatului.
Despre guvernarea Tericeanu , usor ,usor oamenii se dumiresc cat de mincinoasa a fost si cat rau a facut acestei tari.
Deja majoritatea cetatenilor au inteles ca de acolo a venit tot raul actual, deoarece trebuiau sa pregateasca tara pentru a face fata crizei.
Ei in schimb au stiut doar sa cheltuiasca toti banii din visterie fara a face nici macar o investitie.
Dar ce parere ai de interventia guvernatorului BNR?
Si Mugur Isarascu minte?
Tot dam exemplul Poloniei, dar uitam sa adugam ce aceasta tara a avut in perioada premergatoare crizei un guvern competent care a pregatit cu masuri corecte intrarea in criza.
Tericeanu si in ulimile lui clipe de glorie o tinea sus si tare ca economia duduie(realitatea cruda este ca bubuia), dar mintea de ingheta apele.
Faptul ca a fost nevoit sa cheltuiasca toti banutii din Fondul De Dezvoltare fara a face nici macar o incercare de investitie , denota faptul ca tara era in mare rahat inca de atunci iar PNL-PSD care guvernau au mintit .
Acum se cunoste faptul ca banii din Fond au mers in pensii si salarii , dar ei mint in continuare .
Cat despre masurile economice luate de guvernarea actuala ele lipesc cu desavarsire, dar sper sa fie luate anul viitor dupa ce vor reusi sa echilibreze bugetul de stat.
Revin, nu sunt sustinator Base, dar partea cu restructurarea bugetarilor ma unge la inima si o consider o masura corecta.
Cat despre vanzarea gumei de mestecat , stai tu linistit si nu-mi purta mie de grija.
Pot doar sa-ti dau o singura imformatie, poate ...poate ca apartamentul tau este mobilat in intregime chiar cu mobilierul pe care firma mea il produce.
OK!
Sa auzim doar de bine!

upssss ! esti " ELVILA " ?
cit despre faptulca bugetarii nu produc Nimic, o mai mare bazaconie inca n-am mai auzit ! ai invatat carte si te consideri in profesionist datorita unor bugetari ! ....cind ai probleme de sanatate sau doar te duci sa-ti faci controlul anual, te vede si trateaza tot un bugetar ! cind te duci sa-ti platestidarile la Stat, sa-ti scoti niste acte .....fir-ar sa fie si acolo dai de bugetari ! mai omule, nu poate fi Romania o tara de Tinichigii si Ospatari ca si astia au nevoie de scoala, doctori si de scos acte doveditoare ,sa-si plateasca CAS, CASS....nu de alta ,dar o veni si vremea Pensiei ....sau v-ati gindit ca o " iesire din sistem " inainte de virsta de pensionara face economie la buget si actionati in consecinta ?!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 15:40

Multumesc tuturor ptr. felicitari ! m-ati impresionat ....sunt emotionata chiar si, Doamne, ce mult va iubesc ....multumesc din inima !

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 15:52

De la: gabigabi, la data 2010-11-08 15:36:46
De la: corcodel, la data 2010-11-08 10:56:55
De la: 9am049573, la data 2010-11-07 18:56:45corcodel
daca in prezent mai sunt doar 2500000 de angajati in privat, cum pretinzi, iar in 2008 erau aprox.4 milioane se poate aprecia chiar si de o persoana neimplicata politic cit de bine a guvernat actuala putere in ultimii doi ani si cat bine a adus in economie ! (chestia cu criza si cu reforma nu mai tin, noi suntem ultimii fraieri din toata europa, tara incare nu s-au luat inca nici o masura economica)
ai fi surprins sa stii ca dintre cei care incaseaza ajutoare sociale sunt si cei care lucreaza in privat.

nu pot accepta argumentul tau cu "tinutul in spate restul celor aproximativ 10000000 de asistati sociali, adica bugetari+ pensionari " din 2 motive:
1. se colecteaza la buget doar 30% din taxe si impozite, in conditiile in care cei de la stat isi platesc impozitele si taxele in intregime, exceptia erau cei de la cfr marfa pe la jumatatea anului.
2. bugetari + pensionari sunt peste 6 milioane, fara ai socoti pe cei 800.000 de mii de beneficiari ai venitului minim garantat acordat de boc (aici, papagalul nu mai invoca principiul cotributivitatii).
3. nu exista "asistati sociali", exista cetateni care au drepturi dar repeti spusele papagalului boc. Oscar Wilde spunea ca imitatia este cea mai sincera lauda!!
4. majoritatea celor mai performanti angajati si manageri din economia privata provin dintre angajatii la stat. si in prezent sunt domenii la privat in care sunt atrasi angajatii statului .

Chiar daca vindeai ciunga in 1992 in caminele studentesti nu dovedesti prin argumentele tale ca ai priceput ceva. esti doar un portret in plus pe acest topic "angajatul din privat" care incearca sa-l scuze pe base!

saptamina trecuta s-a tot vorbit de cit de implicati sunt in traficul de influenta principalii consilieri economici ai tandemului boc-base, repectiv, vass-stolo.

da-mi exemplu de o singura masura economica luata de guvernul boc care a stimulat ceva in economie, daca tot "vii din privat". Retine: "reforma" potocalie a statului nu scoate din criza economia!
la motiunea de cenzura boc nu a fost in stare sa se laude cu o masura economica concreta, inca o data a dat vina tot pe guvernarea tariceanu, cu realizarile careia se lauda base, in acelasi parlament, in 2009.

PS: guvernarea tariceanu o criticam la vremea ei, pentru ceea ce nu facea, pe forumul de la cotidianul, la fel cum criticam si guvernarea nastase pe forumul de la adevarul.
este dreptul meu de cetatean sa critic, chiar daca voi slugile oarbe nu acceptati. culmea e ca sunteti si platiti din banii statului safaceti asta.

Salut ,,profesore''!
Dragul meu harnic bugetar, am citit cu mult interes postarea ta si sincer in mare masura sunt de acord cu tine.
Totusi nu uita ca ne aflam intr-o mare criza economica, iar somajul din tara este unul dintre cele mai reduse din Europa.
Tu argumentezi ca si voi astia ,,harnicii'' platiti impozite si taxe.
Corect, dar tot din banii pe care ii primiti de la stat, fapt ce nu poate ajuta cu nimic si este doar o rotatie a banului.
Corect nu sunt asistati sociali printre bugetari, dar totusi ei nu produc nimic si de aceea si resursele la bugetul de stat sunt doar cele care vin direct din zona privatului.
Despre guvernarea Tericeanu , usor ,usor oamenii se dumiresc cat de mincinoasa a fost si cat rau a facut acestei tari.
Deja majoritatea cetatenilor au inteles ca de acolo a venit tot raul actual, deoarece trebuiau sa pregateasca tara pentru a face fata crizei.
Ei in schimb au stiut doar sa cheltuiasca toti banii din visterie fara a face nici macar o investitie.
Dar ce parere ai de interventia guvernatorului BNR?
Si Mugur Isarascu minte?
Tot dam exemplul Poloniei, dar uitam sa adugam ce aceasta tara a avut in perioada premergatoare crizei un guvern competent care a pregatit cu masuri corecte intrarea in criza.
Tericeanu si in ulimile lui clipe de glorie o tinea sus si tare ca economia duduie(realitatea cruda este ca bubuia), dar mintea de ingheta apele.
Faptul ca a fost nevoit sa cheltuiasca toti banutii din Fondul De Dezvoltare fara a face nici macar o incercare de investitie , denota faptul ca tara era in mare rahat inca de atunci iar PNL-PSD care guvernau au mintit .
Acum se cunoste faptul ca banii din Fond au mers in pensii si salarii , dar ei mint in continuare .
Cat despre masurile economice luate de guvernarea actuala ele lipesc cu desavarsire, dar sper sa fie luate anul viitor dupa ce vor reusi sa echilibreze bugetul de stat.
Revin, nu sunt sustinator Base, dar partea cu restructurarea bugetarilor ma unge la inima si o consider o masura corecta.
Cat despre vanzarea gumei de mestecat , stai tu linistit si nu-mi purta mie de grija.
Pot doar sa-ti dau o singura imformatie, poate ...poate ca apartamentul tau este mobilat in intregime chiar cu mobilierul pe care firma mea il produce.
OK!
Sa auzim doar de bine!

upssss ! esti " ELVILA " ?
cit despre faptulca bugetarii nu produc Nimic, o mai mare bazaconie inca n-am mai auzit ! ai invatat carte si te consideri in profesionist datorita unor bugetari ! ....cind ai probleme de sanatate sau doar te duci sa-ti faci controlul anual, te vede si trateaza tot un bugetar ! cind te duci sa-ti platestidarile la Stat, sa-ti scoti niste acte .....fir-ar sa fie si acolo dai de bugetari ! mai omule, nu poate fi Romania o tara de Tinichigii si Ospatari ca si astia au nevoie de scoala, doctori si de scos acte doveditoare ,sa-si plateasca CAS, CASS....nu de alta ,dar o veni si vremea Pensiei ....sau v-ati gindit ca o " iesire din sistem " inainte de virsta de pensionara face economie la buget si actionati in consecinta ?!
In primul rand ....La Multi Ani! Eu am facut referire la subtierea numarului de bugetari indiferent din ce ramura provin. Stim cu totii ca peste tot sunt angajati ,,taietori de frunza '' . Cat despre cererea respectiva nu este frumos din partea dv sa ..,,sapati groapa cuiva ''' restul ....sa fi sanatoasa si lasa-i pe altii sa faca politica , nu de altceva dar stiti ca exista o vorba de actualitate.....,,omul este om o singura data in viata si de doua ori copil'' La Multi Ani !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 16:08

multumesc de urare ,dar despre ce sapat groapa altuia am dorit, fraticule ,ca nu inteleg cum de ai ajuns la o asa concluzie ?...pfffff, expresia este "a intelege ca cucu-n gura" ,nu ca corcodelul ....deci, ochii mari, corcodele si ,ca sa fii sigur ca ai inteles ce zice preopinentu' ,citeste de 2 ori , puiule , ca dai in gropi !

P.S. dar am o intrebare....inca una : DACA tariceanu era de acord ca sa refaca alianta D.A, asa cum a dorit bas' si boc, mai era el capul rautatilor ? ala de-a adus criza in tara ,cheltuind nesabuit in 2007- 2008 ?... oare pe cine ati mai fi dat vina ptr. neputinta voastra ? intrebare retorica, evident, ptr. ca daca erau Liberalii cu voi nu faceati atitea prostii !
oricum, Bas' si-a dorit cu ardoare sa FIE LASAT SA FACA ,cerind romanilor o a doua sansa si, NE-A DOVEDIT CU VIRF SI INDESAT de ce e in stare ! sper sa ne fie invatatura de minte !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 16:10

De la: corcodel, la data 2010-11-08 15:52:02 Cat despre cererea respectiva nu este frumos din partea dv sa ..,,sapati groapa cuiva ''' restul ....sa fi sanatoasa si lasa-i pe altii sa faca politica , nu de altceva dar stiti ca exista o vorba de actualitate.....,,omul este om o singura data in viata si de doua ori copil'' La Multi Ani !

Pur si simlu ma intreb daca esti tampit la modul absolut si nu iti dai seama de nimic din ce spui, sau daca esti cel mai mare nesimtit posibil ?... .

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 16:18

De la: gabigabi, la data 2010-11-08 16:08:35multumesc de urare ,dar despre ce sapat groapa altuia am dorit, fraticule ,ca nu inteleg cum de ai ajuns la o asa concluzie ?...pfffff, expresia este "a intelege ca cucu-n gura" ,nu ca corcodelul ....deci, ochii mari, corcodele si ,ca sa fii sigur ca ai inteles ce zice preopinentu' ,citeste de 2 ori , puiule , ca dai in gropi !

P.S. dar am o intrebare....inca una : DACA tariceanu era de acord ca sa refaca alianta D.A, asa cum a dorit bas' si boc, mai era el capul rautatilor ? ala de-a adus criza in tara ,cheltuind nesabuit in 2007- 2008 ?... oare pe cine ati mai fi dat vina ptr. neputinta voastra ? intrebare retorica, evident, ptr. ca daca erau Liberalii cu voi nu faceati atitea prostii !
oricum, Bas' si-a dorit cu ardoare sa FIE LASAT SA FACA ,cerind romanilor o a doua sansa si, NE-A DOVEDIT CU VIRF SI INDESAT de ce e in stare ! sper sa ne fie invatatura de minte !
Depinde cum interpretati acea ,,iesire din sistem'' care din pacate la mine nu mai este posibila ( ma refer la sistemul de pensii) pentru ca am si eu o varsta totusi! ,,sau v-ati gindit ca o " iesire din sistem " inainte de virsta de pensionara face economie la buget si actionati in consecinta ?''

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 16:19

De la: vaneamarin, la data 2010-11-08 16:10:04
De la: corcodel, la data 2010-11-08 15:52:02 Cat despre cererea respectiva nu este frumos din partea dv sa ..,,sapati groapa cuiva ''' restul ....sa fi sanatoasa si lasa-i pe altii sa faca politica , nu de altceva dar stiti ca exista o vorba de actualitate.....,,omul este om o singura data in viata si de doua ori copil'' La Multi Ani !

Pur si simlu ma intreb daca esti tampit la modul absolut si nu iti dai seama de nimic din ce spui, sau daca esti cel mai mare nesimtit posibil ?... .
In mod sigur ...nu te intrec dragul meu!

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 16:31

La multi ani, doamna Gabi! Toate cele bune va doresc, dvs. si familiei, cu ocazia Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 16:38

....in mintea copiilor ,Doamne fereste, poate da oricine, de asta nu prea ai cum sa te feresti daca asta e scris in programul genetic al omului ....dar, daca o fi sa mi se-ntimple, atunci n-am cum sa mai postez ca nu o sa mai stiu sa ce-i aia calc.,maus sau fereastra si nici de corcodel sau basescu n-o sa-mi mai aduc aminte ,ceea ce nu-i rau !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 16:46

De la: corcodel, la data 2010-11-08 16:18:43
De la: gabigabi, la data 2010-11-08 16:08:35multumesc de urare ,dar despre ce sapat groapa altuia am dorit, fraticule ,ca nu inteleg cum de ai ajuns la o asa concluzie ?...pfffff, expresia este "a intelege ca cucu-n gura" ,nu ca corcodelul ....deci, ochii mari, corcodele si ,ca sa fii sigur ca ai inteles ce zice preopinentu' ,citeste de 2 ori , puiule , ca dai in gropi !

Depinde cum interpretati acea ,,iesire din sistem'' care din pacate la mine nu mai este posibila ( ma refer la sistemul de pensii) pentru ca am si eu o varsta totusi! ,,sau v-ati gindit ca o " iesire din sistem " inainte de virsta de pensionara face economie la buget si actionati in consecinta ?''

himmm ! chiar nu-ti mai aduci aminte ca "pasarica" cu Iesirea din Sistem a scapat-o fostul ministru Vladescu si asta aproape concomitent cu perla basesciana cum ca pensiile si salariile bugetarilor sunt CANCERUL bugetului de STAT ? oi fi eu ,corcodele , o mamaie ,dar vezi ca inca nu m-a lasat memoria si pot sa pun in pagina ce aud si vad in jurul meu !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 16:48

NIHIL SINE DEO !

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 16:51

De la: gabigabi, la data 2010-11-08 16:46:18
De la: corcodel, la data 2010-11-08 16:18:43

himmm ! chiar nu-ti mai aduci aminte ca "pasarica" cu Iesirea din Sistem a scapat-o fostul ministru Vladescu si asta aproape concomitent cu perla basesciana cum ca pensiile si salariile bugetarilor sunt CANCERUL bugetului de STAT ? oi fi eu ,corcodele , o mamaie ,dar vezi ca inca nu m-a lasat memoria si pot sa pun in pagina ce aud si vad in jurul meu !
Da eu unul am ,,gustat'' din plin,, finetea'' postarii dumneavoastra si nu pot decat sa remarc inca o data incrancenarea voastra, a celor din ,,opozitie''... . Sa fi iubita!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 17:20

Ct timp o s ne mai urm?

Un comentariu intitulat "Cultura urii n on-line-ul sud-est european", gzduit de Deutsche Welle, pune accentul pe una dintre cele mai importante cuceriri ale relativ tinerei democraii romneti (pn la urm, la scara istoriei noastre multimilenare, ce-s dou decenii?): libertatea de a ur.

Sursa: EVZIar mediul n care se manifest cel mai bine aceast ur, cunoscnd cea mai prolific activitate n perioadele electorale, e cel virtual. Dac n decembrie 1989 ne-am luat raia de libertate, apariia internetului ne-a artat i la ce poate fi bun. Azi, putem s ne urm crncen, ntre noi, dar i pe ceilali, la adpostul anonimatului, ntr-un sat fr cini de dimensiuni planetare.

De unde atta ur n societatea romneasc? n bun msur, ea izvorte din anii comunismului, n care ni se permitea s i urm doar pe imperialiti sau pe revizioniti (numai teoretic, apropierea de dumanii ideologici fiind strict interzis), avnd ns libertatea de a adora conducerea rii i a partidului. Logic, s-a strns o frustrare uria, care nu s-a risipit nici dup Revoluie. Conectarea la internet a dus aceast ur pe un nou fga, fiindc spaiul virtual e unul aparent fr reguli: dac n viaa de toate zilele, manifestrile urii sunt pedepsite, pe net nu peti nimic i, oricum, nu se tie cine eti, ntruct te ascunzi sub un pseudonim. La noi, n mediul virtual, nimeni nu e ferit de invective.

Nu exist prestigiu, carier, demnitate care s nu fie contestate, hulite, desfiinate.

Personaliti de prim rang, de la Andrei Pleu la Mircea Crtrescu, s-au pronunat n aceast chestiune, comparnd internetul cu reeaua de canalizare a unui ora, unde sunt deversate dejeciile i deplngnd faptul c sunt combtute nu ideile, ci autorii lor.

Ar fi ns simplist s punem ura att de prezent astzi pe forumurile ziarelor din Romnia doar pe seama unei liberti al crui gust l-am deprins de puin vreme. i s ateptm cu optimism gradul de normalitate vizibil la dezbaterile gzduite de site-urile publicaiilor din lumea civilizat. V propun, pentru divertisment, un mic exerciiu de imaginaie. S presupunem c atunci cnd Mihai Eminescu scria la ziare, ar fi existat posibilitatea de a fi comentate articolele cu ajutorul internetului. Cum ar fi reacionat anonimii cititori la scrierile unuia pe care-l chemase, auzi dumneata, Eminovici, despre Constituie, inamovibilitatea magistrailor, drepturile civile ale evreilor, Ardeal, cestiunea retrocedrii Basarabiei? M tem c tot ca azi.

Poetul naional ar fi fost terfelit, opera i-ar fi fost desfiinat, numele, pocit n fel i chip, nfiarea, batjocorit ca i cum ar fi avut vreo legtur cu ce credea. Pentru c i atunci era o perioad foarte activ politic, iar pe aceste meleaguri, vedei bine, politica dezbin i incit la ur. i ce s-a ales din acest citat al vremii lui Eminescu - "veacurile viitoare nu vor putea s treac fr un zmbet de dispre peste uurina cu care aruncm la noi bunuri morale pentru care alt popor, mai aspru, mai primitiv i mai tnr, ar risca linitea public chiar"? Nimic - nimicua!

Fr ndoial, exist ac de cojocul urii de pe internet. Pn la urm, s-ar putea lua msuri venind n sprijinul celor deja inventate. S fie angajai oameni care s nu fac nimic altceva dect s pndeasc sudalmele postate, s fie perfecionate filtrele de limbaj - bietul software, dac l programezi s-i cenzureze cuvntul anus i va bara i nevinovatul manuscris! Chiar s fie interzise comentariile la anumite articole (personal, am ajuns s nu regret ce a fi putut afla din partea a aproape opt mii de oameni n legtur cu descoperirea unei gropi comune ntr- o pdure din vecintatea Iaiului).

Asemenea demersuri de exorcizare virtual nu vor rezolva ns mare lucru. Vor nchide un robinet, dar ura va ni din alt parte, atta vreme ct va fi alimentat de factorul politic, n stare s dezbine prietenii i familii. Din pcate, e imposibil de estimat cnd politicul va juca un rol ceva mai puin nsemnat n societatea noastr i dac mcar generaiile nscute dup Revoluie vor tri ntr-o Romnie mai normal

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 17:36

Aia in care il intrebai pe Silver daca este la munca ? Te-ai tampit Corcodele si nu mai intelegi nimic !...

SINCER NICI EU NU AM INTELES CE AI VRUT SA .......INSINUIEZI ,VANIA ??? POTI SA DETALIEZI ?

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 17:40

adica javra ordinara minte boborul fara nici cel mai mic regret (ne amintim de faza cu dosul de laba si multe altele) iar tu vii sa ne intrebi de ce ura si nu respect?!

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi seara, la B1TV, ca fostul ministru al Educatiei Andrei Marga a distrus sistemul de invatamant prin reforma facuta, seful statului dand ca exemplu desfiintarea liceelor profesionale.

"Tinerii sunt afectati profund de faptul ca dobandesc doar niste diplome si nu competente la terminarea scolii. Asta e una dintre probleme. Pentru ca Legea aceasta a educatiei este prima lege a educatiei care vine dupa dezastrul generat de reforma Marga si pune elevul, studentul in centrul sistemului de educatie", a spus presedintele la B1TV.

Presedintele a spus ca situatia proasta din prezent a invatamantului este cauzata de "reforma Marga". El a spus ca in reforma fostului ministru al Educatiei, rectorii si profesorii se aflau in centru, transmite MEDIAFAX.

Basescu a criticat si atitudinea "aroganta" a lui Marga, afisata de acesta cand i s-a reprosat, chiar de catre actualul sef al statului, pe atunci ministru, desfiintarea liceelor profesionale.

"Acest om a distrus sistemul de educatie. Imi aduc aminte cand il rugam in Guvern: Domnule ministru, nu desfiintati liceele profesionale ale Cailor ferate, liceele profesionale auto (...) A distrus acest om educatia in interesul lui si al unor grupuri. Trebuie repusa in favoarea elevului", a comentat presedintele.

Reforma lui Marga

Rectorul Universitatii "Babes-Bolyai" (UBB) din Cluj, Andrei Marga, il acuza pe presedintele Traian Basescu ca "minte din nou", cand se refera la reforma invatamantului pe care el a condus-o intre 1997-2001, si ca vorbeste despre subiecte "la care nu se pricepe", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Traian Basescu minte din nou cand se refera la reforma invatamantului pe care am condus-o intre 1997-2001. Acea reforma a dus, cum se stie, la incheierea negocierilor cu Uniunea Europeana pe capitolul Educatie si formare profesionala (deja in mai 2000), fiind primul capitol inchis de Romania. Atunci, in mandatul meu ca ministru al educatiei nationale a fost dezvoltat programul VET, program de formare profesionala, care a fost evidentiat drept exemplu european, si am introdus numeroase masuri de formare profesionala si de recreare a retelei scolilor de meserii", se arata in documentul citat.

Rectorul UBB a sustinut ca evaluarile internationale - Banca Mondiala, OECD, Comisia Europeana, DAAD - de atunci "au fost pozitive si raman ultimele evaluari pozitive ale invatamantului din Romania, fiind astfel graitoare".

"Ca Basescu si oamenii lui au distrus lucrurile ulterior, il priveste. Basescu nu a avut vreo reactie la acea data, fiind, evident, depasit de sarcina de a face valabil sectorul transporturilor, de care ar fi trebuit sa se ocupe cu pricepere, in negocierile europene. Singura discutie de orice fel despre invatamant pe care am avut-o vreodata cu el s-a referit la cat trebuie sa plateasca el pentru cele doua fiice care aveau nevoie de meditatii ca sa promoveze examenele la facultati. Se pot, in orice caz, verifica benzile discutiilor din Guvernul de atunci, care arata clar cat de strasnic se opunea Basescu la orice finantare ameliorata a invatamantului si la orice descentralizare", a subliniat rectorul UBB.

CINE MINTE Silver?
daca te uti in legea invatamintului o sa vezi ce gogosi a spus base, pentru a mia oara taranilor de la coada vacii si fanilor basescianisti. totul doar pentru a ascunde un nou esec in joaca dea legiferatul a incopetentilor orange.

uite ca base s-a inselat si sunt inregistrari , cele cu prostiile care le debita in anii 90 in sedintele de guvern...

cit despre plesu, patapievici, tismaneanu, liiceanu si cartarascu, mai intii sa-si ceara scuze pentru ce au facut acestui popor pentru niste sinecuri. nici lor nu le vine sa creada ca prostimea nu-i mai respecta si nu le mai cumpara cartile. de unde are bani dilema veche?! de la buget cumva? dar EV?

chiar asa, pe cind un "apel catre lichelele portocalii" ?

Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for. Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 18:09

reiau inca odata spusele lui zeus:

"base a criticat si atitudinea "aroganta" a lui Marga, afisata de acesta cand i s-a reprosat, chiar de catre actualul sef al statului, pe atunci ministru, desfiintarea liceelor profesionale.

"Acest om a distrus sistemul de educatie. Imi aduc aminte cand il rugam in Guvern: Domnule ministru, nu desfiintati liceele profesionale ale Cailor ferate, liceele profesionale auto (...) A distrus acest om educatia in interesul lui si al unor grupuri. Trebuie repusa in favoarea elevului", a comentat presedintele".

sa le comparam cu ce spune legea in vigoare: LEGEA Nr. 84 din 24 iulie 1995 Legea invatamintului

EMITENT: PARLAMENTUL ROMANIEI (subliniez parlamentul !)

ART. 29
Invatamintul profesional se organizeaza ca invatamint de zi sau seral, prin scoli profesionale si scoli de ucenici. Aceste scoli pot functiona independent sau pe linga grupuri scolare.

ART. 30
(1) Reteaua invatamintului profesional este organizata de catre Ministerul Invatamintului, cu consultarea factorilor interesati.
(2) Reteaua invatamintului profesional, meseriile pentru care se scolarizeaza si numarul de locuri aferente se dau publicitatii cu 6 luni inainte de inceperea anului scolar.
(3) Planurile de invatamint si programele analitice se elaboreaza si se aproba de catre Ministerul Invatamintului, cu consultarea factorilor interesati.

ART. 31
(1) La scolile profesionale se pot inscrie absolventi de gimnaziu cu certificat de capacitate.
(2) Durata studiilor in scolile profesionale este de 2 - 4 ani.
(3) Admiterea in scolile profesionale se face pe baza de probe stabilite si elaborate de unitatile de invatamint respective.

ART. 32
Scolile profesionale organizeaza, la cererea agentilor economici si a institutiilor publice sau particulare, pe baza de contract, cursuri de calificare si de conversie profesionala.

ART. 33
(1) La scolile de ucenici se pot inscrie absolventii de gimanziu, cu sau fara certificat de capacitate, in vederea insuririi unor deprinderi preponderent practice.
(2) Durata studiilor in scolile de ucenici este de 1 - 3 ani.
(3) Scolile de ucenici functioneaza in cadrul scolilor profesionale.
(4) Admiterea in scolile de ucenici se face prin testari specifice meseriei.

ART. 34
(1) Cursurile scolii profesionale si ale scolii de ucenici se incheie cu examen de absolvire.
(2) Diploma de absolvire confera dreptul de a exercita meseria pentru care absolventul a fost pregatit.

ART. 35
Organizarea invatamintului profesional, admiterea si examenul de absolvire sunt reglementate de Ministerul Invatamintului, prin metodologie specifica.

ART. 36
Cursantii si absolventii invatamintului profesional cu certificat de capacitate pot urma studiile in invatamintul liceal prin concurs de admitere, in conditiile prezentei legi.

si acum intrebarea mea:
ce sunt mai periculoase pentru acesta tara, "campania publica a mogulilor" si "ura rapindita prin internet" sau mintirea continua a cetatenilor, la ora de maxima audienta, de catre un oficial (care vrea si respect!) ales prin vot direct?

Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for. Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 18:11

De la: Silver9AM, la data 2010-11-08 17:36:41Aia in care il intrebai pe Silver daca este la munca ? Te-ai tampit Corcodele si nu mai intelegi nimic !...

SINCER NICI EU NU AM INTELES CE AI VRUT SA .......INSINUIEZI ,VANIA ??? POTI SA DETALIEZI ?
Nu are el atata educatie pentru a mai si recunoaste cand este tampit cu diploma! Eh........asa sunt astia din ,,opozitie''

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 18:15

De la: 9am049573, la data 2010-11-08 17:40:45adica javra ordinara minte boborul fara nici cel mai mic regret (ne amintim de faza cu dosul de laba si multe altele) iar tu vii sa ne intrebi de ce ura si nu respect?!

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi seara, la B1TV, ca fostul ministru al Educatiei Andrei Marga a distrus sistemul de invatamant prin reforma facuta, seful statului dand ca exemplu desfiintarea liceelor profesionale.

"Tinerii sunt afectati profund de faptul ca dobandesc doar niste diplome si nu competente la terminarea scolii. Asta e una dintre probleme. Pentru ca Legea aceasta a educatiei este prima lege a educatiei care vine dupa dezastrul generat de reforma Marga si pune elevul, studentul in centrul sistemului de educatie", a spus presedintele la B1TV.

Presedintele a spus ca situatia proasta din prezent a invatamantului este cauzata de "reforma Marga". El a spus ca in reforma fostului ministru al Educatiei, rectorii si profesorii se aflau in centru, transmite MEDIAFAX.

Basescu a criticat si atitudinea "aroganta" a lui Marga, afisata de acesta cand i s-a reprosat, chiar de catre actualul sef al statului, pe atunci ministru, desfiintarea liceelor profesionale.

"Acest om a distrus sistemul de educatie. Imi aduc aminte cand il rugam in Guvern: Domnule ministru, nu desfiintati liceele profesionale ale Cailor ferate, liceele profesionale auto (...) A distrus acest om educatia in interesul lui si al unor grupuri. Trebuie repusa in favoarea elevului", a comentat presedintele.

Reforma lui Marga

Rectorul Universitatii "Babes-Bolyai" (UBB) din Cluj, Andrei Marga, il acuza pe presedintele Traian Basescu ca "minte din nou", cand se refera la reforma invatamantului pe care el a condus-o intre 1997-2001, si ca vorbeste despre subiecte "la care nu se pricepe", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Traian Basescu minte din nou cand se refera la reforma invatamantului pe care am condus-o intre 1997-2001. Acea reforma a dus, cum se stie, la incheierea negocierilor cu Uniunea Europeana pe capitolul Educatie si formare profesionala (deja in mai 2000), fiind primul capitol inchis de Romania. Atunci, in mandatul meu ca ministru al educatiei nationale a fost dezvoltat programul VET, program de formare profesionala, care a fost evidentiat drept exemplu european, si am introdus numeroase masuri de formare profesionala si de recreare a retelei scolilor de meserii", se arata in documentul citat.

Rectorul UBB a sustinut ca evaluarile internationale - Banca Mondiala, OECD, Comisia Europeana, DAAD - de atunci "au fost pozitive si raman ultimele evaluari pozitive ale invatamantului din Romania, fiind astfel graitoare".

"Ca Basescu si oamenii lui au distrus lucrurile ulterior, il priveste. Basescu nu a avut vreo reactie la acea data, fiind, evident, depasit de sarcina de a face valabil sectorul transporturilor, de care ar fi trebuit sa se ocupe cu pricepere, in negocierile europene. Singura discutie de orice fel despre invatamant pe care am avut-o vreodata cu el s-a referit la cat trebuie sa plateasca el pentru cele doua fiice care aveau nevoie de meditatii ca sa promoveze examenele la facultati. Se pot, in orice caz, verifica benzile discutiilor din Guvernul de atunci, care arata clar cat de strasnic se opunea Basescu la orice finantare ameliorata a invatamantului si la orice descentralizare", a subliniat rectorul UBB.

CINE MINTE Silver?
daca te uti in legea invatamintului o sa vezi ce gogosi a spus base, pentru a mia oara taranilor de la coada vacii si fanilor basescianisti. totul doar pentru a ascunde un nou esec in joaca dea legiferatul a incopetentilor orange.

uite ca base s-a inselat si sunt inregistrari , cele cu prostiile care le debita in anii 90 in sedintele de guvern...

cit despre plesu, patapievici, tismaneanu, liiceanu si cartarascu, mai intii sa-si ceara scuze pentru ce au facut acestui popor pentru niste sinecuri. nici lor nu le vine sa creada ca prostimea nu-i mai respecta si nu le mai cumpara cartile. de unde are bani dilema veche?! de la buget cumva? dar EV?

chiar asa, pe cind un "apel catre lichelele portocalii" ?

PAI DISCUTIA E MAI MULT DECAT SIMPLA.........DACA TU II COMPARI PE CEI ENUMERETI DE TINE MAI SUS CU .........MARGA.........ATUNCI ........NO COMENT !!!
E O COMPARATIE,TOTAL NEFERICITA.....E CA SI CUM AI COMPARA UN STEJAR FALNIC,CU O TRESTIE.............

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 18:26

si acum intrebarea mea:
ce sunt mai periculoase pentru acesta tara, "campania publica a mogulilor" si "ura rapindita prin internet" sau mintirea continua a cetatenilor, la ora de maxima audienta, de catre un oficial (care vrea si respect!) ales prin vot direct?

CA DE OBICEI AMESTECI MERE CU PRUNE............CINE SPUNE CA MINTE ? TU ? DAR TU CINE ESTI ? OPINIA PUBLICA ? OMUL CARE IMPARTE ADEVARUL PE .....NET ? DE CE NU RECUNOSTI CA SC. DE MESERII,SUNT IN MAJORITATE DESFIINTATE,IAR LA CELELALTE SE MERGE PE METODA ID. SAU FF. SI TE INTALNESTI CU PROFESORUL DOAR CAND II DAI SPAGA.......DE ASTA DE CE NU VB ? SI LICCEIELE DIN ZIUA DE AZI ..ASTEA SERALE SE FAC DOAR DE FORMA,PT. A AVEA PROFESORII ORE SI A LUA SALARIUL ASTA PE LANGA SPAGA DE LA FIECARE ELEV..........DA UNUIA DIN ELEVII DE CLASA A 13-A DIN ACESTE LICEE O ECUATIE SI PIUN PARIU CU TINE CA HABAR NU ARE......ASA CA CONTESTATARI SUNT MULTI ,LI SE I-A CASCAVALUL DOMNILOR PROFESORI ? PAI SA LI SE IA SI SA-I PUNA PE GRILA DE SALARIZARE PE LOCUL 2........SI ASA E PREA MULT !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 18:43

Antonescu, despre invitaia lui Nstase la edina PSD: Nu merg, pentru c nu sunt comunist
Autor: Marinela Ra

Opoziia este n corzi. Dup ce Adrian Nstase l-a invitat pe Crin Antonescu la edina BPN a PSD, dac tot cunoate partidul aa de bine, liderul PNL a rspuns:"Nu m duc pentru c nu sunt comunist".

"Nu vreau s fac bine cu fora cuiva. Dac PSD crede, dup un titpic pe care nu vreau s-l mai calific, c n acest moment, pentru c avem un obiectiv comun, etergem cu buretele istoria sau o falsificm, sau nu nvtm nimic din ea, se neal. Nu exist nicio obligaie pentru PNL s vorbeasc despre PSD ca i cum partidul acesta s-ar fi nscut ieri.A mai poreciza c n attea rnduri am spus c nu am ceva mpotriva tuturor membrilor PSD. tie foarte bine domnul Nstase la ce i la cine m refer", i-a rspuns Antonescu lui Nstase, care a fost deranjat de atacurile liberalului de sptmna trecut.

Liberalul declara vineri c "Traian Bsescu a fost adus la putere, nainte de toate, de lcomia, de clientela, de hoia, de demagogia PSD, a regimului Adrian Nstase. A regimului Iliescu-Nstase". Astfel, președintele PNL, Crin Antonescu, continu s se delimiteze de "partenerul de opoziie", PSD.

"Nu am vrut, zilele astea, s comentm. (...) Crin greete atacnd n permanen PSD. Credeam c altfel putem s construim o opoziie unit. inta e Traian Bsescu i PDL. (...) Credem, n continuare, c PSD i PNL au un obiectiv comun, de aceea nu intrm ntr-un joc al declaraiilor. Nu vrem s ne transformm ntr-un partid de televizor. Poate c o s l invitm o dat la o edin a noastr de Birou Permanent Naional, s ne spun exact ce face PSD i cum acioneaz el", a comentat astzi Adrian Nstase.

UPSSSSSSS, PAI DACA TRECEA MOTIUNEA.........UNDE ERA ALIANTA GUVERNAMENTALA ???

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 18:47

Diaconescu: Exist un interes politic ca guvernul s eueze n relaia cu FMI
Preedintele de onoare al UNPR, Cristian Diaconescu, susține c exist ''un interes politic'' ca guvernul s eueze n relaia cu FMI, preciznd c ''orice problem a Romniei a devenit tem de troc politic''.

Sursa: Octavian Cocolo''Soliditatea acestei coaliii conteaz i vrem s fim parte a acestui proiect, n special pentru msurile care trebuie luate n continuare. V mai dau un exemplu: Legea pensiilor, printr-un joc politicianist cap-coad este blocat n Senat n acest moment, fiind condiie n relaia cu FMI. Eu suspectez c exist un interes politic ca acest guvern s eueze n relaia cu FMI. i dac ar fi piard un guvern sau un executiv, poate nu ar fi att de complicat, dar pierde o ar ntreag'', a spus, miercuri sear, Cristian Diaconescu, citat de Agerpres.

El a adugat c acest lucru ridic anumite semne de ntrebare mai ales c urmeaz dezbateri pe marginea Legii bugetului de stat, iar unii politicieni fie nu vor participa la dezbateri, fie vor ngreuna construcia acestui act normativ.

''Am auzit politicieni care spuneau c vor pune attea amendamente la buget nct s fie imposibil de adoptat. Ca s nu mai vorbesc de Legea salarizrii sau de modificarea Codului Muncii. Deci, n acest moment, orice problem a Romniei a devenit tem de troc politic, de btaie. Orice fel de problem. Nu tiu n ce msur vom ajunge la liman'', a mai spus Diaconescu.

El a adugat c UNPR nu sprijin un partid politic sau altul, ci sprijin stabilitatea, ntruct o clauz de instabilitate politic n acest moment ar bloca total credibilitatea Romniei.

ASTA SIGUR MINTE,E IN COALITIE..........NU-I ASA...........OPOZITIE ???

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 18:50

pe site-ul minsiterului invat vei gasi o lista cu toate scolile profesionale, o sa vezi ca nu sunt desfiintate (asa cum minte base si repeti si tu). problema este ca nu se mai duc tinerii spre ele (in primul rind , penrtu cei din orase, "nu da bine" sa te duci la o profesionala, iar cei de la sate sunt prea saraci pentru a-si permite sa-i mai trimita la oras in regim de internat). plus ca toti vor sa fie manageri!!
gindeste-te ca nici universitatile nu isi mai ocupa locurile scoase la concurs...

prin noua lege a educatiei vor fi licee tehnice (care sunt si acum dar base habar nu are), scoli profesionale si colegii profesionale. se vor suprapune in furnizarea de muncitori, clasificarile lor vor trebui sa corespunda cu cele de la ministerul muncii din COR.

cum diferentiezi o meserie de o profesie, sau de o ocupatie?!

mai mult, proiectul de lege a educatiei prevede echivalarea UE prin acordarea unor certificate , conform EUROPASS. citi credeti ca vor sta sa fie platiti in privat cu salariul minim in loc sa se duca in vestul Europei?! V-am mai spus presedintele camerei federale de comert germane spunea in august 2010 ca sunt necesari, pe termen scurt, in economia Germaniei 400.000 de muncitori calificati si ingineri.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 18:52

Bsescu, la "Naul": PNL i PSD execut strategia Vntu-Voiculescu. Aa este. Se coace un nou plan de suspendare
Autor: Florin Ciornei

Preedintele Traian Bsescu a declarat, n aceast sear, la "Naul", pe B1 TV, c "PNL i PSD execut strategia Vntu-Voiculescu de creare de dezordine n ar". "V rog s luai foarte n serios ce v spun. n momentul de fa Geoan a fost nlocuit de Crin Antonescu", a spus eful statului.

Sursa: RZVAN VLCNEANU"Aa este. Se coace un nou plan de suspendare a preedintelui", a adugat preedintele, care l-a atacat pe eful PSD Victor Ponta susinnd c "suprarea" acestuia "este c nu a fost ales el, ci Crin Antonescu".

Traian Bsescu a calificat atitudinea lui Victor Ponta de a reclama la mitingul sindicalitilor prezena narmat a jandarmilor drept imaturitate. "Victor Ponta are o singur mare problem. A reuit s fac s nu se mai intre cu mainile n curte la PSD. Dar numai n primele sptmni. Nu a reuit s schimbe nimic n partidul despre care spunea c a fost sut la sut condus de moguli pe vremea lui Geoan", a afirmat eful statului.

Vntu i Voiculescu "au nevoie de dezordine n ar"

El i-a cotinuat atacul la adresa mogulilor, susinnd c acetia "au nevoie de dezordine n ar ".

"Romnia nu a intrat n derapaj. Mai avem acest pas ncheierea acordului cu FMI i intrarea pe creterea economic. Avem nevoie de ndeplinirea acestor condiionaliti: legea pensiilor, legea salarizrii unice i legea bugetului de stat i Romnia iese din criz. Nici televiziunea lui Voiculescu, nici cea a lui Vntu nu vor susine asta. Ei au nevoie de dezordine n ar", mai spus Bsescu.

Ct privete faptul c se invoc un control politic asupra instituiilor statului, preedintele a spus c "este o prostie".

"Dac oamenii atia i imagineaz c instituiile astea, Parchet, SRI, instane mai funcioneaz n funcie de cine este la Palatul Cotroceni, se neal. Am vzut n stenogramele dosarului Vntu c spunea el c pentru c i-a fi fcut eu dosar de asta a nceput cu suspendarea. Asta e o prostie!", a afirmat Bsescu.

ntrebat cum se face c n sondaje este sub Dan Voiculescu, preedintele a rspuns rznd: "Nu am nici un dubiu c Voiciulescu este un om foarte iubit de romni. Tot timpul cad n sondaje, dar nu tiu cum se face i bat mereu n alegeri".

"Interesul guvernului era s le ia paga celor de la ALRO"

Preedintele a explicat c reprezentanii ALRO au ajuns s apeleze la Cotroceni, dup ce atunci cnd ncercau s-i rezolve problemele li se cerea pag. Bsescu a precizat c de aceea a i pus pe memoriul trimis Ministerului economiei a pus o remarc ironic, vorbind de rezolvarea problemei "n interesul guvernului i, dac este posibil, n interesul țrii".

i acolo am pus o remarc care era extrem de usturtoare pentru guvern, am spus Rog rezolvai problema conform legii, n interesul guvernului i, dac este posibil, n interesul rii. Pe cnd eu tiam c o instituie a guvernului, Ministerul Industriilor, le cerea pag. Era clar s fac o diferen ntre interesul guvernului, care era s le ia paga, i interesul economiei naionale, care era s funcioneze ALRO Slatina, care are cteva mii de muncitori, s funcioneze Alum Tulcea, care are cteva mii de muncitori, s exportm alumin, a spus Bsescu.

Seful statului a mai afirmat c "Voiculescu era alt biat detept i vindea energie la metrou. Trebuia s vmuiasc energia".

Tinerii politicieni cu "lips de caracter"

Preedintele Traian Bsescu a declarat "oameni politici valoroi sunt n generaia care urmeaz", dar a remarcat la muli dintre tinerii politicieni "lipsa de caracter".

"Exist muli politicieni tineri, dar la unii se vede lipsa de caracter. Au caul la gur, atunci cnd i explic poziiile atacndu-l pe preedinte. Unul este un tnr (Dan Șova, senator PSD n.r.) care care a ctigat bani muli de la comapaniile de extracie minier", a spus eful statului.

"Ne trebuiesc trei legi pentru ca Romnia s evite derapajul"

Ct privete calitatea politicienilor, Bsescu a spus c nu e nevoie s mearg la televizor s se plng, ci s impun n parlament soluiile pentru ar.

"Le-am dat o ans s se reconcilieze pe legea pensiilor. Ce a ieit din aceast bun intenie? A ieit o demagogie n care domnii senatori tergiverseaz legea n parlament. Deci att putem face pentru ar, asta fac domnii parlamentari, s i bat joc de interesul rii", a comentat Bsescu.

Șeful statului a fcut un apel la responsabilitate pentru ca Romnia s evite derapajul.

"Dac ratm tranele de la FMI i UE ratm pe termen mediu i trebuie s o lum de la capt. Nu att c pierdem tranele dar e vorba de decredibilizare. (...) Populaia a pltit aceast perioad de recesiune. Nu-i pcat ca dup ce o populaie ntreag a pltit, nu-i pcat ca n cele 45 de zile s nu rezolvi lucrurile? Ne trebuiesc trei legi pentru ca Romnia s evite derapajul. Att! Trei legi!", a spus Bsescu.

Preedintele a afirmat c "n afar de perioada de razboi, Romnia n-a avut un moment mai riscant ca acum". "Noi suntem la captul unui program n care ne putem duce s lum drumul normal sau putem lua o curb n jos. E important ce facem n aceste 45 de zile", a spus Bsescu.

El a adugat c principala calitate a guvernului Boc este "fermitatea" n aplicarea reformelor.

Blaga pretindea c tie i face tot n MAI

Președintele a comentat și pe marginea rocadei Blaga-Ișaș la șefia MAI, susținnd c, dac primul "pretindea c tie i face tot n minister, al doilea, deși fr experienț, știe s aplice legea.

La mitingul acela de pomin, care a costat pe un ministru scaunul, acolo conducerea ministerului nu i-a fcut datoria. Eu v dau alt exemplu: MAI cu un ministrul Iga, cnd a fost marea manifestare de acum dou sptmni, i comportamentul MAI cu ministrul Blaga i cu asta am spus tot. Pentru mine, ministerul nu a acionat cum trebuie avnd la comand un ministru care pretindea c tie i face tot n MAI i a acionat corespunztor cu un ministru nou, tnr, fr experien, dar tiind c trebuie aplicat legea, a spus Bsescu.

OARE DE UNDE STIE,PRESEDINTELE ? MAI SA FIE,CHIAR ASTIA NU GLUMESC.........SUNT SERIOSI !!!

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 19:00

bine macar ca in noul proiect au renuntat la gogomania cu "liceele de informatii" !

desi nu stii ce pot ascunde sub sintagma liceu vocational militar.

voi ce faceti, eu nu m-am uitat la ultimul show al lui base de la nasul si tu mi-l postezi aici ce te face sa crezi ca as citi ineptiile debitate de el. alea nu sunt specimene de "ura"?

nu cred ca base a citit "1984" al lui orwell (inca se chinuie cu levantul ).
tu l-ai citit silver? vezi ca sunt si vreo trei variante de film.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 19:03

De la: corcodel, la data 2010-11-08 16:19:39

In mod sigur ...nu te intrec dragul meu!

Ba da,ma intreci mult.Tampenia mea este ca stau de vorba cu tine cand de fapt noi doi nu avem ce ne spune .O stiu si mi-o recunosc,este o greseala a mea.Tampenia ta este ca vorbesti ,desi NICIODATA nu ai ce spune.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 20:17

De la: 9am049573, la data 2010-11-08 19:00:11bine macar ca in noul proiect au renuntat la gogomania cu "liceele de informatii" !

desi nu stii ce pot ascunde sub sintagma liceu vocational militar.

voi ce faceti, eu nu m-am uitat la ultimul show al lui base de la nasul si tu mi-l postezi aici ce te face sa crezi ca as citi ineptiile debitate de el. alea nu sunt specimene de "ura"?

nu cred ca base a citit "1984" al lui orwell (inca se chinuie cu levantul ).
tu l-ai citit silver? vezi ca sunt si vreo trei variante de film.

NU AR FI RAU SA CITESTI,MACAR UN FRAGMENT......CU TOATE CA TOCMAI AI AFIRMAT INTR-O POSTARE ANTERIOARA,CA AI VAZUT CE A DECLARAT PRESEDINTELE.......SAU ASCULTI DOAR............ RADIO SANT.........

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 20:29

DECI PT. VOI CINE INJURA SI E MAI CRITIC LA ADRESA PRESEDINTELUI ROMANIEI,E PESTE CEI ENUMERATI MAI SUS...........MAI "TELECTUALILOR " DAR CE POSTURI OCUPATI VOI ,VA MAI LAUDATI CA DATI SI EXAMENE......CA OAMENI DE SERVICI PE UNDE ACTIVATI,VA MAI CADE IN MANA SI CATE O PAGINA DIN CARE AFLATI DE CARTARASCU,PATAPIEVICI......SI VOI CRITICI INASCUTI.....SO PE EL,LA MICROUNDE CU EL..........VOI VA DATI SEAMA CAT DE PENIBILI SUNTETI SA-L COMPARATI PE MARGA CU ............ITI VINE SCARBA DE ATATA URA...............

Pagini: << 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: