Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 14:32
De la: corcodel, la data 2010-11-08 14:19:18De la: vaneamarin, la data 2010-11-08 14:14:27Cata dovada de naivitate zace in tartacuta ta ,,liberala''! Oricum esti haios si nu ma mai pot supara pe tine, deoarece esti iremediabil pierdut in spatiu!De la: corcodel, la data 2010-11-08 13:49:20De la: vaneamarin, la data 2010-11-08 13:47:17Mai bine decat sa fac contrabanda cu sticle goale asa cum faci matale !De la: corcodel, la data 2010-11-08 13:01:27De la: 9am049573, la data 2010-11-08 11:43:09corcodelNu sunt atat de,, suspus'' incat sa pot face concurenta celor care expun in Baneasa, dar am magazin de desfacere in Pantelimon si cat de curand si in Colentina , iar atelierul(fabricuta) undeva in Domnesti. Vrei sa spui ca in PDL sticlele goale se cumpara in "interes national" la preturi mult mai mari decat cele pline cu cogniac Henri IV Dudognon, sau doar ai vrut sa spui si tu ceva ? |
|
Fosta membra 9am.ro 996 mesaje Membru din: 26/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 14:38
De la: vaneamarin, la data 2010-11-08 14:25:57Distractie placuta ! Poti incepe sa si dansezi , cu conditia de a ruga supraveghetorii sa-ti slabeasca camasa......!De la: corcodel, la data 2010-11-08 13:50:45De la: vaneamarin, la data 2010-11-08 13:49:16Rabdare siDe la: corcodel, la data 2010-11-08 13:45:32 Din pacate ai dreptae si nu avem sanse de a schimba ceva prea curand! Ai mare dreptate omule!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 14:40
De la: vaneamarin, la data 2010-11-08 14:32:10Am vrut doar sa spun si eu ceva........m-am bagat si eu in seama cu tine ! Acum scuza-mi incercarea de dialog, stiu ca nu prea am cu cine!De la: corcodel, la data 2010-11-08 14:19:18De la: vaneamarin, la data 2010-11-08 14:14:27Cata dovada de naivitate zace in tartacuta ta ,,liberala''! Oricum esti haios si nu ma mai pot supara pe tine, deoarece esti iremediabil pierdut in spatiu!De la: corcodel, la data 2010-11-08 13:49:20De la: vaneamarin, la data 2010-11-08 13:47:17Mai bine decat sa fac contrabanda cu sticle goale asa cum faci matale !De la: corcodel, la data 2010-11-08 13:01:27De la: 9am049573, la data 2010-11-08 11:43:09corcodelNu sunt atat de,, suspus'' incat sa pot face concurenta celor care expun in Baneasa, dar am magazin de desfacere in Pantelimon si cat de curand si in Colentina , iar atelierul(fabricuta) undeva in Domnesti.
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 15:36
De la: corcodel, la data 2010-11-08 10:56:55De la: 9am049573, la data 2010-11-07 18:56:45corcodel upssss ! esti " ELVILA " ? cit despre faptulca bugetarii nu produc Nimic, o mai mare bazaconie inca n-am mai auzit ! ai invatat carte si te consideri in profesionist datorita unor bugetari ! ....cind ai probleme de sanatate sau doar te duci sa-ti faci controlul anual, te vede si trateaza tot un bugetar ! cind te duci sa-ti platestidarile la Stat, sa-ti scoti niste acte .....fir-ar sa fie si acolo dai de bugetari ! mai omule, nu poate fi Romania o tara de Tinichigii si Ospatari ca si astia au nevoie de scoala, doctori si de scos acte doveditoare ,sa-si plateasca CAS, CASS....nu de alta ,dar o veni si vremea Pensiei ....sau v-ati gindit ca o " iesire din sistem " inainte de virsta de pensionara face economie la buget si actionati in consecinta ?!
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 15:40
Multumesc tuturor ptr. felicitari ! m-ati impresionat ....sunt emotionata chiar si, Doamne, ce mult va iubesc ....multumesc din inima !
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 15:52
De la: gabigabi, la data 2010-11-08 15:36:46In primul rand ....La Multi Ani! Eu am facut referire la subtierea numarului de bugetari indiferent din ce ramura provin. Stim cu totii ca peste tot sunt angajati ,,taietori de frunza '' . Cat despre cererea respectiva nu este frumos din partea dv sa ..,,sapati groapa cuiva ''' restul ....sa fi sanatoasa si lasa-i pe altii sa faca politica , nu de altceva dar stiti ca exista o vorba de actualitate.....,,omul este om o singura data in viata si de doua ori copil'' La Multi Ani !De la: corcodel, la data 2010-11-08 10:56:55De la: 9am049573, la data 2010-11-07 18:56:45corcodel
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 16:08
multumesc de urare ,dar despre ce sapat groapa altuia am dorit, fraticule ,ca nu inteleg cum de ai ajuns la o asa concluzie ?...pfffff, expresia este "a intelege ca cucu-n gura" ,nu ca corcodelul ....deci, ochii mari, corcodele si ,ca sa fii sigur ca ai inteles ce zice preopinentu' ,citeste de 2 ori , puiule , ca dai in gropi !
P.S. dar am o intrebare....inca una : DACA tariceanu era de acord ca sa refaca alianta D.A, asa cum a dorit bas' si boc, mai era el capul rautatilor ? ala de-a adus criza in tara ,cheltuind nesabuit in 2007- 2008 ?... oare pe cine ati mai fi dat vina ptr. neputinta voastra ? intrebare retorica, evident, ptr. ca daca erau Liberalii cu voi nu faceati atitea prostii ! oricum, Bas' si-a dorit cu ardoare sa FIE LASAT SA FACA ,cerind romanilor o a doua sansa si, NE-A DOVEDIT CU VIRF SI INDESAT de ce e in stare ! sper sa ne fie invatatura de minte !
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 16:10
De la: corcodel, la data 2010-11-08 15:52:02 Cat despre cererea respectiva nu este frumos din partea dv sa ..,,sapati groapa cuiva ''' restul ....sa fi sanatoasa si lasa-i pe altii sa faca politica , nu de altceva dar stiti ca exista o vorba de actualitate.....,,omul este om o singura data in viata si de doua ori copil'' La Multi Ani ! Pur si simlu ma intreb daca esti tampit la modul absolut si nu iti dai seama de nimic din ce spui, sau daca esti cel mai mare nesimtit posibil ?... .
|
|
|
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 16:18
De la: gabigabi, la data 2010-11-08 16:08:35multumesc de urare ,dar despre ce sapat groapa altuia am dorit, fraticule ,ca nu inteleg cum de ai ajuns la o asa concluzie ?...pfffff, expresia este "a intelege ca cucu-n gura" ,nu ca corcodelul ....deci, ochii mari, corcodele si ,ca sa fii sigur ca ai inteles ce zice preopinentu' ,citeste de 2 ori , puiule , ca dai in gropi !Depinde cum interpretati acea ,,iesire din sistem'' care din pacate la mine nu mai este posibila ( ma refer la sistemul de pensii) pentru ca am si eu o varsta totusi! ,,sau v-ati gindit ca o " iesire din sistem " inainte de virsta de pensionara face economie la buget si actionati in consecinta ?''
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 16:19
De la: vaneamarin, la data 2010-11-08 16:10:04In mod sigur ...nu te intrec dragul meu!De la: corcodel, la data 2010-11-08 15:52:02 Cat despre cererea respectiva nu este frumos din partea dv sa ..,,sapati groapa cuiva ''' restul ....sa fi sanatoasa si lasa-i pe altii sa faca politica , nu de altceva dar stiti ca exista o vorba de actualitate.....,,omul este om o singura data in viata si de doua ori copil'' La Multi Ani !
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 16:31
La multi ani, doamna Gabi! Toate cele bune va doresc, dvs. si familiei, cu ocazia Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil!
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 16:38
De la: vaneamarin, la data 2010-11-08 16:10:04De la: corcodel, la data 2010-11-08 15:52:02 Cat despre cererea respectiva nu este frumos din partea dv sa ..,,sapati groapa cuiva ''' restul ....sa fi sanatoasa si lasa-i pe altii sa faca politica , nu de altceva dar stiti ca exista o vorba de actualitate.....,,omul este om o singura data in viata si de doua ori copil'' La Multi Ani ! ....in mintea copiilor ,Doamne fereste, poate da oricine, de asta nu prea ai cum sa te feresti daca asta e scris in programul genetic al omului ....dar, daca o fi sa mi se-ntimple, atunci n-am cum sa mai postez ca nu o sa mai stiu sa ce-i aia calc.,maus sau fereastra si nici de corcodel sau basescu n-o sa-mi mai aduc aminte ,ceea ce nu-i rau !
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 16:46
De la: corcodel, la data 2010-11-08 16:18:43De la: gabigabi, la data 2010-11-08 16:08:35multumesc de urare ,dar despre ce sapat groapa altuia am dorit, fraticule ,ca nu inteleg cum de ai ajuns la o asa concluzie ?...pfffff, expresia este "a intelege ca cucu-n gura" ,nu ca corcodelul ....deci, ochii mari, corcodele si ,ca sa fii sigur ca ai inteles ce zice preopinentu' ,citeste de 2 ori , puiule , ca dai in gropi !Depinde cum interpretati acea ,,iesire din sistem'' care din pacate la mine nu mai este posibila ( ma refer la sistemul de pensii) pentru ca am si eu o varsta totusi! himmm ! chiar nu-ti mai aduci aminte ca "pasarica" cu Iesirea din Sistem a scapat-o fostul ministru Vladescu si asta aproape concomitent cu perla basesciana cum ca pensiile si salariile bugetarilor sunt CANCERUL bugetului de STAT ? oi fi eu ,corcodele , o mamaie ,dar vezi ca inca nu m-a lasat memoria si pot sa pun in pagina ce aud si vad in jurul meu !
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 16:48
NIHIL SINE DEO !
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 16:51
De la: gabigabi, la data 2010-11-08 16:46:18Da eu unul am ,,gustat'' din plin,, finetea'' postarii dumneavoastra si nu pot decat sa remarc inca o data incrancenarea voastra, a celor din ,,opozitie''... . Sa fi iubita!De la: corcodel, la data 2010-11-08 16:18:43De la: gabigabi, la data 2010-11-08 16:08:35multumesc de urare ,dar despre ce sapat groapa altuia am dorit, fraticule ,ca nu inteleg cum de ai ajuns la o asa concluzie ?...pfffff, expresia este "a intelege ca cucu-n gura" ,nu ca corcodelul ....deci, ochii mari, corcodele si ,ca sa fii sigur ca ai inteles ce zice preopinentu' ,citeste de 2 ori , puiule , ca dai in gropi !Depinde cum interpretati acea ,,iesire din sistem'' care din pacate la mine nu mai este posibila ( ma refer la sistemul de pensii) pentru ca am si eu o varsta totusi! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 17:20
Cât timp o să ne mai urâm?
Un comentariu intitulat "Cultura urii în on-line-ul sud-est european", găzduit de Deutsche Welle, pune accentul pe una dintre cele mai importante cuceriri ale relativ tinerei democrații românești (până la urmă, la scara istoriei noastre multimilenare, ce-s două decenii?): libertatea de a urî. Sursa: EVZIar mediul în care se manifestă cel mai bine această ură, cunoscând cea mai prolifică activitate în perioadele electorale, e cel virtual. Dacă în decembrie 1989 ne-am luat rația de libertate, apariția internetului ne-a arătat și la ce poate fi bună. Azi, putem să ne urâm crâncen, între noi, dar și pe ceilalți, la adăpostul anonimatului, într-un sat fără câini de dimensiuni planetare. De unde atâta ură în societatea românească? În bună măsură, ea izvorăște din anii comunismului, în care ni se permitea să îi urâm doar pe imperialiști sau pe revizioniști (numai teoretic, apropierea de dușmanii ideologici fiind strict interzisă), având însă libertatea de a adora conducerea țării și a partidului. Logic, s-a strâns o frustrare uriașă, care nu s-a risipit nici după Revoluție. Conectarea la internet a dus această ură pe un nou făgaș, fiindcă spațiul virtual e unul aparent fără reguli: dacă în viața de toate zilele, manifestările urii sunt pedepsite, pe net nu pățești nimic și, oricum, nu se știe cine ești, întrucât te ascunzi sub un pseudonim. La noi, în mediul virtual, nimeni nu e ferit de invective. Nu există prestigiu, carieră, demnitate care să nu fie contestate, hulite, desființate. Personalități de prim rang, de la Andrei Pleșu la Mircea Cărtărescu, s-au pronunțat în această chestiune, comparând internetul cu rețeaua de canalizare a unui oraș, unde sunt deversate dejecțiile și deplângând faptul că sunt combătute nu ideile, ci autorii lor. Ar fi însă simplist să punem ura atât de prezentă astăzi pe forumurile ziarelor din România doar pe seama unei libertăți al cărui gust l-am deprins de puțină vreme. Și să așteptăm cu optimism gradul de normalitate vizibil la dezbaterile găzduite de site-urile publicațiilor din lumea civilizată. Vă propun, pentru divertisment, un mic exercițiu de imaginație. Să presupunem că atunci când Mihai Eminescu scria la ziare, ar fi existat posibilitatea de a fi comentate articolele cu ajutorul internetului. Cum ar fi reacționat anonimii cititori la scrierile unuia pe care-l chemase, auzi dumneata, Eminovici, despre Constituție, inamovibilitatea magistraților, drepturile civile ale evreilor, Ardeal, cestiunea retrocedării Basarabiei? Mă tem că tot ca azi. Poetul național ar fi fost terfelit, opera i-ar fi fost desființată, numele, pocit în fel și chip, înfățișarea, batjocorită ca și cum ar fi avut vreo legătură cu ce credea. Pentru că și atunci era o perioadă foarte activă politic, iar pe aceste meleaguri, vedeți bine, politica dezbină și incită la ură. Și ce s-a ales din acest citat al vremii lui Eminescu - "veacurile viitoare nu vor putea să treacă fără un zâmbet de dispreț peste ușurința cu care aruncăm la noi bunuri morale pentru care alt popor, mai aspru, mai primitiv și mai tânăr, ar risca liniștea publică chiar"? Nimic - nimicuța! Fără îndoială, există ac de cojocul urii de pe internet. Până la urmă, s-ar putea lua măsuri venind în sprijinul celor deja inventate. Să fie angajați oameni care să nu facă nimic altceva decât să pândească sudalmele postate, să fie perfecționate filtrele de limbaj - bietul software, dacă îl programezi să-ți cenzureze cuvântul anus îți va bara și nevinovatul manuscris! Chiar să fie interzise comentariile la anumite articole (personal, am ajuns să nu regret ce aș fi putut afla din partea a aproape opt mii de oameni în legătură cu descoperirea unei gropi comune într- o pădure din vecinătatea Iașiului). Asemenea demersuri de exorcizare virtuală nu vor rezolva însă mare lucru. Vor închide un robinet, dar ura va țâșni din altă parte, atâta vreme cât va fi alimentată de factorul politic, în stare să dezbine prietenii și familii. Din păcate, e imposibil de estimat când politicul va juca un rol ceva mai puțin însemnat în societatea noastră și dacă măcar generațiile născute după Revoluție vor trăi într-o Românie mai normală
că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 17:36
Aia in care il intrebai pe Silver daca este la munca ? Te-ai tampit Corcodele si nu mai intelegi nimic !...
SINCER NICI EU NU AM INTELES CE AI VRUT SA .......INSINUIEZI ,VANIA ??? POTI SA DETALIEZI ?
că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
|
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 17:40
adica javra ordinara minte boborul fara nici cel mai mic regret (ne amintim de faza cu dosul de laba si multe altele) iar tu vii sa ne intrebi de ce ura si nu respect?!
Presedintele Traian Basescu a declarat, joi seara, la B1TV, ca fostul ministru al Educatiei Andrei Marga a distrus sistemul de invatamant prin reforma facuta, seful statului dand ca exemplu desfiintarea liceelor profesionale. "Tinerii sunt afectati profund de faptul ca dobandesc doar niste diplome si nu competente la terminarea scolii. Asta e una dintre probleme. Pentru ca Legea aceasta a educatiei este prima lege a educatiei care vine dupa dezastrul generat de reforma Marga si pune elevul, studentul in centrul sistemului de educatie", a spus presedintele la B1TV. Presedintele a spus ca situatia proasta din prezent a invatamantului este cauzata de "reforma Marga". El a spus ca in reforma fostului ministru al Educatiei, rectorii si profesorii se aflau in centru, transmite MEDIAFAX. Basescu a criticat si atitudinea "aroganta" a lui Marga, afisata de acesta cand i s-a reprosat, chiar de catre actualul sef al statului, pe atunci ministru, desfiintarea liceelor profesionale. "Acest om a distrus sistemul de educatie. Imi aduc aminte cand il rugam in Guvern: «Domnule ministru, nu desfiintati liceele profesionale ale Cailor ferate, liceele profesionale auto» (...) A distrus acest om educatia in interesul lui si al unor grupuri. Trebuie repusa in favoarea elevului", a comentat presedintele. Reforma lui Marga Rectorul Universitatii "Babes-Bolyai" (UBB) din Cluj, Andrei Marga, il acuza pe presedintele Traian Basescu ca "minte din nou", cand se refera la reforma invatamantului pe care el a condus-o intre 1997-2001, si ca vorbeste despre subiecte "la care nu se pricepe", transmite corespondentul MEDIAFAX. "Traian Basescu minte din nou cand se refera la reforma invatamantului pe care am condus-o intre 1997-2001. Acea reforma a dus, cum se stie, la incheierea negocierilor cu Uniunea Europeana pe capitolul «Educatie si formare profesionala» (deja in mai 2000), fiind primul capitol inchis de Romania. Atunci, in mandatul meu ca ministru al educatiei nationale a fost dezvoltat programul VET, program de formare profesionala, care a fost evidentiat drept exemplu european, si am introdus numeroase masuri de formare profesionala si de recreare a retelei scolilor de meserii", se arata in documentul citat. Rectorul UBB a sustinut ca evaluarile internationale - Banca Mondiala, OECD, Comisia Europeana, DAAD - de atunci "au fost pozitive si raman ultimele evaluari pozitive ale invatamantului din Romania, fiind astfel graitoare". "Ca Basescu si oamenii lui au distrus lucrurile ulterior, il priveste. Basescu nu a avut vreo reactie la acea data, fiind, evident, depasit de sarcina de a face valabil sectorul transporturilor, de care ar fi trebuit sa se ocupe cu pricepere, in negocierile europene. Singura discutie de orice fel despre invatamant pe care am avut-o vreodata cu el s-a referit la cat trebuie sa plateasca el pentru cele doua fiice care aveau nevoie de meditatii ca sa promoveze examenele la facultati. Se pot, in orice caz, verifica benzile discutiilor din Guvernul de atunci, care arata clar cat de strasnic se opunea Basescu la orice finantare ameliorata a invatamantului si la orice descentralizare", a subliniat rectorul UBB. CINE MINTE Silver? daca te uti in legea invatamintului o sa vezi ce gogosi a spus base, pentru a mia oara taranilor de la coada vacii si fanilor basescianisti. totul doar pentru a ascunde un nou esec in joaca dea legiferatul a incopetentilor orange. uite ca base s-a inselat si sunt inregistrari , cele cu prostiile care le debita in anii 90 in sedintele de guvern... cit despre plesu, patapievici, tismaneanu, liiceanu si cartarascu, mai intii sa-si ceara scuze pentru ce au facut acestui popor pentru niste sinecuri. nici lor nu le vine sa creada ca prostimea nu-i mai respecta si nu le mai cumpara cartile. de unde are bani dilema veche?! de la buget cumva? dar EV? chiar asa, pe cind un "apel catre lichelele portocalii" ?
Abatele:Cum poate fi controlată o populație? Rim: În primul rând prin forță.
Abatele: Cînd frații mei înaintași au fost puși în situația de a controla o lume s-au gindit prima dată la religie. Rim: Mai există și politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populație.Abatele: Desigur. Numai că e o unealtă nesigură. Rim: Un popor mai poate fi condus și prin acțiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar să spun că înrobirea omului față de valorile materiale este indiscutabil superioară celei obținute prin religie.
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 18:09
reiau inca odata spusele lui zeus:
"base a criticat si atitudinea "aroganta" a lui Marga, afisata de acesta cand i s-a reprosat, chiar de catre actualul sef al statului, pe atunci ministru, desfiintarea liceelor profesionale. "Acest om a distrus sistemul de educatie. Imi aduc aminte cand il rugam in Guvern: «Domnule ministru, nu desfiintati liceele profesionale ale Cailor ferate, liceele profesionale auto» (...) A distrus acest om educatia in interesul lui si al unor grupuri. Trebuie repusa in favoarea elevului", a comentat presedintele". sa le comparam cu ce spune legea in vigoare: LEGEA Nr. 84 din 24 iulie 1995 Legea invatamintului EMITENT: PARLAMENTUL ROMANIEI (subliniez parlamentul !) ART. 29 Invatamintul profesional se organizeaza ca invatamint de zi sau seral, prin scoli profesionale si scoli de ucenici. Aceste scoli pot functiona independent sau pe linga grupuri scolare. ART. 30 (1) Reteaua invatamintului profesional este organizata de catre Ministerul Invatamintului, cu consultarea factorilor interesati. (2) Reteaua invatamintului profesional, meseriile pentru care se scolarizeaza si numarul de locuri aferente se dau publicitatii cu 6 luni inainte de inceperea anului scolar. (3) Planurile de invatamint si programele analitice se elaboreaza si se aproba de catre Ministerul Invatamintului, cu consultarea factorilor interesati. ART. 31 (1) La scolile profesionale se pot inscrie absolventi de gimnaziu cu certificat de capacitate. (2) Durata studiilor in scolile profesionale este de 2 - 4 ani. (3) Admiterea in scolile profesionale se face pe baza de probe stabilite si elaborate de unitatile de invatamint respective. ART. 32 Scolile profesionale organizeaza, la cererea agentilor economici si a institutiilor publice sau particulare, pe baza de contract, cursuri de calificare si de conversie profesionala. ART. 33 (1) La scolile de ucenici se pot inscrie absolventii de gimanziu, cu sau fara certificat de capacitate, in vederea insuririi unor deprinderi preponderent practice. (2) Durata studiilor in scolile de ucenici este de 1 - 3 ani. (3) Scolile de ucenici functioneaza in cadrul scolilor profesionale. (4) Admiterea in scolile de ucenici se face prin testari specifice meseriei. ART. 34 (1) Cursurile scolii profesionale si ale scolii de ucenici se incheie cu examen de absolvire. (2) Diploma de absolvire confera dreptul de a exercita meseria pentru care absolventul a fost pregatit. ART. 35 Organizarea invatamintului profesional, admiterea si examenul de absolvire sunt reglementate de Ministerul Invatamintului, prin metodologie specifica. ART. 36 Cursantii si absolventii invatamintului profesional cu certificat de capacitate pot urma studiile in invatamintul liceal prin concurs de admitere, in conditiile prezentei legi. si acum intrebarea mea: ce sunt mai periculoase pentru acesta tara, "campania publica a mogulilor" si "ura rapindita prin internet" sau mintirea continua a cetatenilor, la ora de maxima audienta, de catre un oficial (care vrea si respect!) ales prin vot direct?
Abatele: Cînd frații mei înaintași au fost puși în situația de a controla o lume s-au gindit prima dată la religie. Rim: Mai există și politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populație.Abatele: Desigur. Numai că e o unealtă nesigură. Rim: Un popor mai poate fi condus și prin acțiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar să spun că înrobirea omului față de valorile materiale este indiscutabil superioară celei obținute prin religie.
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 18:11
De la: Silver9AM, la data 2010-11-08 17:36:41Aia in care il intrebai pe Silver daca este la munca ? Te-ai tampit Corcodele si nu mai intelegi nimic !...Nu are el atata educatie pentru a mai si recunoaste cand este tampit cu diploma! Eh........asa sunt astia din ,,opozitie''
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 18:15
De la: 9am049573, la data 2010-11-08 17:40:45adica javra ordinara minte boborul fara nici cel mai mic regret (ne amintim de faza cu dosul de laba si multe altele) iar tu vii sa ne intrebi de ce ura si nu respect?! PAI DISCUTIA E MAI MULT DECAT SIMPLA.........DACA TU II COMPARI PE CEI ENUMERETI DE TINE MAI SUS CU .........MARGA.........ATUNCI ........NO COMENT !!! E O COMPARATIE,TOTAL NEFERICITA.....E CA SI CUM AI COMPARA UN STEJAR FALNIC,CU O TRESTIE.............
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 18:26
si acum intrebarea mea:
ce sunt mai periculoase pentru acesta tara, "campania publica a mogulilor" si "ura rapindita prin internet" sau mintirea continua a cetatenilor, la ora de maxima audienta, de catre un oficial (care vrea si respect!) ales prin vot direct? CA DE OBICEI AMESTECI MERE CU PRUNE............CINE SPUNE CA MINTE ? TU ? DAR TU CINE ESTI ? OPINIA PUBLICA ? OMUL CARE IMPARTE ADEVARUL PE .....NET ? DE CE NU RECUNOSTI CA SC. DE MESERII,SUNT IN MAJORITATE DESFIINTATE,IAR LA CELELALTE SE MERGE PE METODA ID. SAU FF. SI TE INTALNESTI CU PROFESORUL DOAR CAND II DAI SPAGA.......DE ASTA DE CE NU VB ? SI LICCEIELE DIN ZIUA DE AZI ..ASTEA SERALE SE FAC DOAR DE FORMA,PT. A AVEA PROFESORII ORE SI A LUA SALARIUL ASTA PE LANGA SPAGA DE LA FIECARE ELEV..........DA UNUIA DIN ELEVII DE CLASA A 13-A DIN ACESTE LICEE O ECUATIE SI PIUN PARIU CU TINE CA HABAR NU ARE......ASA CA CONTESTATARI SUNT MULTI ,LI SE I-A CASCAVALUL DOMNILOR PROFESORI ? PAI SA LI SE IA SI SA-I PUNA PE GRILA DE SALARIZARE PE LOCUL 2........SI ASA E PREA MULT !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 18:43
Antonescu, despre invitația lui Năstase la ședința PSD: Nu merg, pentru că nu sunt comunist
Autor: Marinela Rață Opoziția este în corzi. După ce Adrian Năstase l-a invitat pe Crin Antonescu la ședința BPN a PSD, dacă tot cunoaște partidul așa de bine, liderul PNL a răspuns:"Nu mă duc pentru că nu sunt comunist". "Nu vreau să fac bine cu forța cuiva. Dacă PSD crede, după un titpic pe care nu vreau să-l mai calific, că în acest moment, pentru că avem un obiectiv comun, șetergem cu buretele istoria sau o falsificăm, sau nu învătțăm nimic din ea, se înșeală. Nu există nicio obligație pentru PNL să vorbească despre PSD ca și cum partidul acesta s-ar fi născut ieri.Aș mai poreciza că în atâtea rânduri am spus că nu am ceva împotriva tuturor membrilor PSD. Știe foarte bine domnul Năstase la ce și la cine mă refer", i-a răspuns Antonescu lui Năstase, care a fost deranjat de atacurile liberalului de săptămâna trecută. Liberalul declara vineri că "Traian Băsescu a fost adus la putere, înainte de toate, de lăcomia, de clientela, de hoția, de demagogia PSD, a regimului Adrian Năstase. A regimului Iliescu-Năstase". Astfel, președintele PNL, Crin Antonescu, continuă să se delimiteze de "partenerul de opoziție", PSD. "Nu am vrut, zilele astea, să comentăm. (...) Crin greșește atacând în permanență PSD. Credeam că altfel putem să construim o opoziție unită. Ținta e Traian Băsescu și PDL. (...) Credem, în continuare, că PSD și PNL au un obiectiv comun, de aceea nu intrăm într-un joc al declarațiilor. Nu vrem să ne transformăm într-un partid de televizor. Poate că o să îl invităm o dată la o ședință a noastră de Birou Permanent Național, să ne spună exact ce face PSD și cum acționează el", a comentat astăzi Adrian Năstase. UPSSSSSSS, PAI DACA TRECEA MOTIUNEA.........UNDE ERA ALIANTA GUVERNAMENTALA ???
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 18:47
Diaconescu: Există un interes politic ca guvernul să eșueze în relația cu FMI
Președintele de onoare al UNPR, Cristian Diaconescu, susține că există ''un interes politic'' ca guvernul să eșueze în relația cu FMI, precizând că ''orice problemă a României a devenit temă de troc politic''. Sursa: Octavian Cocoloș''Soliditatea acestei coaliții contează și vrem să fim parte a acestui proiect, în special pentru măsurile care trebuie luate în continuare. Vă mai dau un exemplu: Legea pensiilor, printr-un joc politicianist cap-coadă este blocată în Senat în acest moment, fiind condiție în relația cu FMI. Eu suspectez că există un interes politic ca acest guvern să eșueze în relația cu FMI. Și dacă ar fi piardă un guvern sau un executiv, poate nu ar fi atât de complicat, dar pierde o țară întreagă'', a spus, miercuri seară, Cristian Diaconescu, citat de Agerpres. El a adăugat că acest lucru ridică anumite semne de întrebare mai ales că urmează dezbateri pe marginea Legii bugetului de stat, iar unii politicieni fie nu vor participa la dezbateri, fie vor îngreuna construcția acestui act normativ. ''Am auzit politicieni care spuneau că vor pune atâtea amendamente la buget încât să fie imposibil de adoptat. Ca să nu mai vorbesc de Legea salarizării sau de modificarea Codului Muncii. Deci, în acest moment, orice problemă a României a devenit temă de troc politic, de bătaie. Orice fel de problemă. Nu știu în ce măsură vom ajunge la liman'', a mai spus Diaconescu. El a adăugat că UNPR nu sprijină un partid politic sau altul, ci sprijină stabilitatea, întrucât o clauză de instabilitate politică în acest moment ar bloca total credibilitatea României. ASTA SIGUR MINTE,E IN COALITIE..........NU-I ASA...........OPOZITIE ???
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 18:50
pe site-ul minsiterului invat vei gasi o lista cu toate scolile profesionale, o sa vezi ca nu sunt desfiintate (asa cum minte base si repeti si tu). problema este ca nu se mai duc tinerii spre ele (in primul rind , penrtu cei din orase, "nu da bine" sa te duci la o profesionala, iar cei de la sate sunt prea saraci pentru a-si permite sa-i mai trimita la oras in regim de internat). plus ca toti vor sa fie manageri!!
gindeste-te ca nici universitatile nu isi mai ocupa locurile scoase la concurs... prin noua lege a educatiei vor fi licee tehnice (care sunt si acum dar base habar nu are), scoli profesionale si colegii profesionale. se vor suprapune in furnizarea de muncitori, clasificarile lor vor trebui sa corespunda cu cele de la ministerul muncii din COR. cum diferentiezi o meserie de o profesie, sau de o ocupatie?! mai mult, proiectul de lege a educatiei prevede echivalarea UE prin acordarea unor certificate , conform EUROPASS. citi credeti ca vor sta sa fie platiti in privat cu salariul minim in loc sa se duca in vestul Europei?! V-am mai spus presedintele camerei federale de comert germane spunea in august 2010 ca sunt necesari, pe termen scurt, in economia Germaniei 400.000 de muncitori calificati si ingineri. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 18:52
Băsescu, la "Nașul": PNL și PSD execută strategia Vîntu-Voiculescu. Așa este. Se coace un nou plan de suspendare
Autor: Florin Ciornei Președintele Traian Băsescu a declarat, în această seară, la "Nașul", pe B1 TV, că "PNL și PSD execută strategia Vîntu-Voiculescu de creare de dezordine în țară". "Vă rog să luați foarte în serios ce vă spun. În momentul de față Geoană a fost înlocuit de Crin Antonescu", a spus șeful statului. Sursa: RĂZVAN VĂLCĂNEANȚU"Așa este. Se coace un nou plan de suspendare a președintelui", a adăugat președintele, care l-a atacat pe șeful PSD Victor Ponta susținând că "supărarea" acestuia "este că nu a fost ales el, ci Crin Antonescu". Traian Băsescu a calificat atitudinea lui Victor Ponta de a reclama la mitingul sindicaliștilor prezența înarmată a jandarmilor drept imaturitate. "Victor Ponta are o singură mare problemă. A reușit să facă să nu se mai intre cu mașinile în curte la PSD. Dar numai în primele săptămâni. Nu a reușit să schimbe nimic în partidul despre care spunea că a fost sută la sută condus de moguli pe vremea lui Geoană", a afirmat șeful statului. Vîntu și Voiculescu "au nevoie de dezordine în țară" El și-a cotinuat atacul la adresa mogulilor, susținând că aceștia "au nevoie de dezordine în țară ". "România nu a intrat în derapaj. Mai avem acest pas încheierea acordului cu FMI și intrarea pe creșterea economică. Avem nevoie de îndeplinirea acestor condiționalități: legea pensiilor, legea salarizării unice și legea bugetului de stat și România iese din criză. Nici televiziunea lui Voiculescu, nici cea a lui Vîntu nu vor susține asta. Ei au nevoie de dezordine în țară", mai spus Băsescu. Cât privește faptul că se invocă un control politic asupra instituțiilor statului, președintele a spus că "este o prostie". "Dacă oamenii aștia își imaginează că instituțiile astea, Parchet, SRI, instanțe mai funcționează în funcție de cine este la Palatul Cotroceni, se înșeală. Am văzut în stenogramele dosarului Vîntu că spunea el că pentru că i-aș fi făcut eu dosar de asta a început cu suspendarea. Asta e o prostie!", a afirmat Băsescu. Întrebat cum se face că în sondaje este sub Dan Voiculescu, președintele a răspuns râzând: "Nu am nici un dubiu că Voiciulescu este un om foarte iubit de români. Tot timpul cad în sondaje, dar nu știu cum se face îi bat mereu în alegeri". "Interesul guvernului era să le ia șpaga celor de la ALRO" Președintele a explicat că reprezentanții ALRO au ajuns să apeleze la Cotroceni, după ce atunci când încercau să-și rezolve problemele li se cerea șpagă. Băsescu a precizat că de aceea a și pus pe memoriul trimis Ministerului economiei a pus o remarcă ironică, vorbind de rezolvarea problemei "în interesul guvernului și, dacă este posibil, în interesul țării". Și acolo am pus o remarcă care era extrem de usturătoare pentru guvern, am spus «Rog rezolvați problema conform legii, în interesul guvernului și, dacă este posibil, în interesul țării». Pe când eu știam că o instituție a guvernului, Ministerul Industriilor, le cerea șpagă. Era clar să fac o diferență între interesul guvernului, care era să le ia șpaga, și interesul economiei naționale, care era să funcționeze ALRO Slatina, care are câteva mii de muncitori, să funcționeze Alum Tulcea, care are câteva mii de muncitori, să exportăm alumină, a spus Băsescu. Seful statului a mai afirmat că "Voiculescu era alt băiat deștept și vindea energie la metrou. Trebuia să vămuiască energia". Tinerii politicieni cu "lipsă de caracter" Președintele Traian Băsescu a declarat "oameni politici valoroși sunt în generația care urmează", dar a remarcat la mulți dintre tinerii politicieni "lipsa de caracter". "Există mulți politicieni tineri, dar la unii se vede lipsa de caracter. Au cașul la gură, atunci când își explică pozițiile atacându-l pe președinte. Unul este un tânăr (Dan Șova, senator PSD n.r.) care care a câștigat bani mulți de la comapaniile de extracție minieră", a spus șeful statului. "Ne trebuiesc trei legi pentru ca România să evite derapajul" Cât privește calitatea politicienilor, Băsescu a spus că nu e nevoie să meargă la televizor să se plângă, ci să impună în parlament soluțiile pentru țară. "Le-am dat o șansă să se reconcilieze pe legea pensiilor. Ce a ieșit din această bună intenție? A ieșit o demagogie în care domnii senatori tergiversează legea în parlament. Deci atât putem face pentru țară, asta fac domnii parlamentari, să își bată joc de interesul țării", a comentat Băsescu. Șeful statului a făcut un apel la responsabilitate pentru ca România să evite derapajul. "Dacă ratăm tranșele de la FMI și UE ratăm pe termen mediu și trebuie să o luăm de la capăt. Nu atât că pierdem tranșele dar e vorba de decredibilizare. (...) Populația a plătit această perioadă de recesiune. Nu-i păcat ca după ce o populație întreagă a plătit, nu-i păcat ca în cele 45 de zile să nu rezolvi lucrurile? Ne trebuiesc trei legi pentru ca România să evite derapajul. Atât! Trei legi!", a spus Băsescu. Președintele a afirmat că "în afară de perioada de razboi, România n-a avut un moment mai riscant ca acum". "Noi suntem la capătul unui program în care ne putem duce să luăm drumul normal sau putem lua o curbă în jos. E important ce facem în aceste 45 de zile", a spus Băsescu. El a adăugat că principala calitate a guvernului Boc este "fermitatea" în aplicarea reformelor. Blaga pretindea că știe și face tot în MAI Președintele a comentat și pe marginea rocadei Blaga-Ișaș la șefia MAI, susținând că, dacă primul "pretindea că știe și face tot în minister, al doilea, deși fără experiență, știe să aplice legea. La mitingul acela de pomină, care a costat pe un ministru scaunul, acolo conducerea ministerului nu și-a făcut datoria. Eu vă dau alt exemplu: MAI cu un ministrul Igaș, când a fost marea manifestare de acum două săptămâni, și comportamentul MAI cu ministrul Blaga și cu asta am spus tot. Pentru mine, ministerul nu a acționat cum trebuie având la comandă un ministru care pretindea că știe și face tot în MAI și a acționat corespunzător cu un ministru nou, tânăr, fără experiență, dar știind că trebuie aplicată legea, a spus Băsescu. OARE DE UNDE STIE,PRESEDINTELE ? MAI SA FIE,CHIAR ASTIA NU GLUMESC.........SUNT SERIOSI !!!
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 19:00
bine macar ca in noul proiect au renuntat la gogomania cu "liceele de informatii" !
desi nu stii ce pot ascunde sub sintagma liceu vocational militar. voi ce faceti, eu nu m-am uitat la ultimul show al lui base de la nasul si tu mi-l postezi aici ce te face sa crezi ca as citi ineptiile debitate de el. alea nu sunt specimene de "ura"? nu cred ca base a citit "1984" al lui orwell (inca se chinuie cu levantul ). tu l-ai citit silver? vezi ca sunt si vreo trei variante de film. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 19:03
De la: corcodel, la data 2010-11-08 16:19:39De la: vaneamarin, la data 2010-11-08 16:10:04In mod sigur ...nu te intrec dragul meu!De la: corcodel, la data 2010-11-08 15:52:02 Cat despre cererea respectiva nu este frumos din partea dv sa ..,,sapati groapa cuiva ''' restul ....sa fi sanatoasa si lasa-i pe altii sa faca politica , nu de altceva dar stiti ca exista o vorba de actualitate.....,,omul este om o singura data in viata si de doua ori copil'' La Multi Ani ! Ba da,ma intreci mult.Tampenia mea este ca stau de vorba cu tine cand de fapt noi doi nu avem ce ne spune .O stiu si mi-o recunosc,este o greseala a mea.Tampenia ta este ca vorbesti ,desi NICIODATA nu ai ce spune. |
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 20:17
De la: 9am049573, la data 2010-11-08 19:00:11bine macar ca in noul proiect au renuntat la gogomania cu "liceele de informatii" ! NU AR FI RAU SA CITESTI,MACAR UN FRAGMENT......CU TOATE CA TOCMAI AI AFIRMAT INTR-O POSTARE ANTERIOARA,CA AI VAZUT CE A DECLARAT PRESEDINTELE.......SAU ASCULTI DOAR............ RADIO SANT......... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 20:29
cit despre plesu, patapievici, tismaneanu, liiceanu si cartarascu, mai intii sa-si ceara scuze pentru ce au facut acestui popor pentru niste sinecuri. nici lor nu le vine sa creada ca prostimea nu-i mai respecta si nu le mai cumpara cartile. de unde are bani dilema veche?! de la buget cumva? dar EV?
DECI PT. VOI CINE INJURA SI E MAI CRITIC LA ADRESA PRESEDINTELUI ROMANIEI,E PESTE CEI ENUMERATI MAI SUS...........MAI "TELECTUALILOR " DAR CE POSTURI OCUPATI VOI ,VA MAI LAUDATI CA DATI SI EXAMENE......CA OAMENI DE SERVICI PE UNDE ACTIVATI,VA MAI CADE IN MANA SI CATE O PAGINA DIN CARE AFLATI DE CARTARASCU,PATAPIEVICI......SI VOI CRITICI INASCUTI.....SO PE EL,LA MICROUNDE CU EL..........VOI VA DATI SEAMA CAT DE PENIBILI SUNTETI SA-L COMPARATI PE MARGA CU ............ITI VINE SCARBA DE ATATA URA...............
|
|
|
|

.Nu era cam mica probabilitatea sau nu ti-ai pus intrebarea asta ?
Hai ca veti putea apoi spune ca ati facut o "importanta investitie pentru Romania" si o "reforma" in achizitionarea de sticle , deoarece Tariceanu a dat toate sticlele goale la rusi ducand astfel la o criza de sticle goale in Romania si la actuala situatie economica dezastruasa.
Ai inentia sa-ti faci de pe acum cerere de adeziune?
mai omule, nu poate fi Romania o tara de Tinichigii si Ospatari ca si astia au nevoie de scoala, doctori si de scos acte doveditoare ,sa-si plateasca CAS, CASS....nu de alta ,dar o veni si vremea Pensiei ....sau v-ati gindit ca o " iesire din sistem " inainte de virsta de pensionara face economie la buget si actionati in consecinta ?!
oare pe cine ati mai fi dat vina ptr. neputinta voastra ?
CINE ESTI ? OPINIA PUBLICA ? OMUL CARE IMPARTE ADEVARUL PE .....NET ? DE CE NU RECUNOSTI CA SC. DE MESERII,SUNT IN MAJORITATE DESFIINTATE,IAR LA CELELALTE SE MERGE PE METODA ID. SAU FF. SI TE INTALNESTI CU PROFESORUL DOAR CAND II DAI SPAGA.......DE ASTA DE CE NU VB ? SI LICCEIELE DIN ZIUA DE AZI ..ASTEA SERALE SE FAC DOAR DE FORMA,PT. A AVEA PROFESORII ORE SI A LUA SALARIUL ASTA PE LANGA SPAGA DE LA FIECARE ELEV..........DA UNUIA DIN ELEVII DE CLASA A 13-A DIN ACESTE LICEE O ECUATIE SI PIUN PARIU CU TINE CA HABAR NU ARE......ASA CA CONTESTATARI SUNT MULTI ,LI SE I-A CASCAVALUL DOMNILOR PROFESORI ? PAI SA LI SE IA SI SA-I PUNA PE GRILA DE SALARIZARE PE LOCUL 2........SI ASA E PREA MULT !!!!!!!!!!!!!!!!!!