Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 241 mesaje Membru din: 5/11/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 11:34
De la: vasile_vali, la data 2010-11-07 11:17:07De la: corcodel, la data 2010-11-07 10:40:51De la: 9am049573, la data 2010-11-06 21:25:08dragi Jekyll, Hyde si BulaSunt de acord cu tine mai ,,profesore''si am multe dubii in legatura cu corectitudinea acestor guvernanti, dar tot politicieni se numesc si nu fac mare diferenta intre ei si restul turmei de nemernici catarati in scanunele pe care nu le merita. E ca si cum ai vorbi de funie in casa spanzuratului! Nu stiu daca Basescu a fost vreodata repetent, stiu sigur ca a ramas repetent de doua ori repetent! |
|
Fosta membra 9am.ro 241 mesaje Membru din: 5/11/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 11:36
De la: BlackFriday, la data 2010-11-07 11:34:36De la: vasile_vali, la data 2010-11-07 11:17:07De la: corcodel, la data 2010-11-07 10:40:51De la: 9am049573, la data 2010-11-06 21:25:08dragi Jekyll, Hyde si BulaSunt de acord cu tine mai ,,profesore''si am multe dubii in legatura cu corectitudinea acestor guvernanti, dar tot politicieni se numesc si nu fac mare diferenta intre ei si restul turmei de nemernici catarati in scanunele pe care nu le merita. E ca si cum ai vorbi de funie in casa spanzuratului! Nu stiu daca Basescu a fost vreodata repetent, stiu sigur ca a ramas Crin Antonescu repetent de doua ori! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 11:43
De la: BlackFriday, la data 2010-11-06 23:25:35De la: 9am049573, la data 2010-11-06 17:28:20poate nu ati inteles, black, silver si corcodel sunt o singura persoana ...
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 11:57
De la: corcodel, la data 2010-11-07 11:11:14Pot da un exemplu elocvent la acest capitol. A venit la firma o ,,prostuta'' absolventa de studii superioare care a fost disponibilizata de la o primarie din judetul Ilfov, pentru a da probe pentru ocuparea unui post la facturare. Ei bine aceasta ,,intelectuala'' nu stia cu calculatorul in fata sa extraga un discount de 5,2% dintr-o suma dupa ce scadea TVA. Mai frate atata prostie nu mai am intalnit, dar avea pretentii la un salariu mai mare de 1500 lei. Astia sunt cei care acum sunt tare suparati pe cei care incearca sa faca restructurarile in sistemul bugetar. Astia sunt sustinatorii PNL-PSD,doar incompetenti cu diplome luate pe naspa si cu functii in administratie ori in alte institutii platite de la bugetul de stat. Pe tipa o chema Nutzy si zicea ca presedintele Norvegiei e impotriva aderarii Africii de Sud la UE? Hai, ma corcodele, uita-te in curtea portocaloaie, unde succesurile curg pe banda rulanta: deficit bugetar mare, inflatie in crestere, turism cu/fara_frunza nexam, falimente garla, taieri peste taieri, indatorarea Romaniei, etc. Apropos, ce mai face ridzi-hotele, a mai nascut? Dar eba, se mai plimba in scaune electrice? Pe ele de ce nu le chemi la interviu, doar sunt profesioniste, nu? "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 996 mesaje Membru din: 26/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 12:36
De la: vasile_vali, la data 2010-11-07 11:57:33Am facut eu referire doar la ,,ai vostrii'' cumva? Toata cloaca bugetara este plina de exemple care mai de care mai deochiate. Atat ,,opozitia'' cat si puterea sunt in aceeasi oala ca capitolul moralitate si nu pot intelege de ce esti partinitor si nu recunosti ca am dreptate. In acest moment 2500000 de angajati in privat tin in spate restul celor apeoximativ 10000000 de asistati sociali, adica bugetari+ pensionari. Adevarul doare dar cum sa-mi dai dreptate atata timp cat si tu tot bugetar esti.De la: corcodel, la data 2010-11-07 11:11:14Pot da un exemplu elocvent la acest capitol. A venit la firma o ,,prostuta'' absolventa de studii superioare care a fost disponibilizata de la o primarie din judetul Ilfov, pentru a da probe pentru ocuparea unui post la facturare. Ei bine aceasta ,,intelectuala'' nu stia cu calculatorul in fata sa extraga un discount de 5,2% dintr-o suma dupa ce scadea TVA. Mai frate atata prostie nu mai am intalnit, dar avea pretentii la un salariu mai mare de 1500 lei. Astia sunt cei care acum sunt tare suparati pe cei care incearca sa faca restructurarile in sistemul bugetar. Astia sunt sustinatorii PNL-PSD,doar incompetenti cu diplome luate pe naspa si cu functii in administratie ori in alte institutii platite de la bugetul de stat. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 12:43
Mai Vasile daca voi astia desteptii din sistemul bugetar aveti meserie in voi , de ce nu plecati si voi sa va angajati in privat ori si mai bine sa va deschideti propria afacere asa cum am procedat eu incepand chiar cu 1992? Vrei sa sti de ce? Pentru ca sunteti varza si singura voastra sansa de a mai castiga un banut, usor si fara de prea mult efort intelectual , este sa ocupati un post printre miile de anonimi pentru care singura calificare este taierea frunzei la caini. Din acest motiv am ajuns unde suntem, din cauza poverii numita incompetenta.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 12:45
De la: corcodel, la data 2010-11-07 11:11:14Pot da un exemplu elocvent la acest capitol. A venit la firma o ,,prostuta'' absolventa de studii superioare care a fost disponibilizata de la o primarie din judetul Ilfov, pentru a da probe pentru ocuparea unui post la facturare. Ei bine aceasta ,,intelectuala'' nu stia cu calculatorul in fata sa extraga un discount de 5,2% dintr-o suma dupa ce scadea TVA. Mai frate atata prostie nu mai am intalnit, dar avea pretentii la un salariu mai mare de 1500 lei. Astia sunt cei care acum sunt tare suparati pe cei care incearca sa faca restructurarile in sistemul bugetar. . Lasa bai Corcodele,ca daca pana si tu ai invatat in cativa ani de munca sustinuta aceste chestii,pana la urma invata si femeia asta intr-o ora sau doua .Ea poate era "prostuta" , tu insa chiar si PROST de-a binelea asa cum esti, tot ai reusit sa inveti pana la urma astfel de lucruri. Din punctul meu de vedere aia de la firma ta,nu trebuiau sa te plateasca nici cu 1 Leu pe luna,trebuia sa aduci tu bani de acasa deoarece te lasa si pe tine in ciuda conditiei tale intelectuale si umane ,sa stai printre oameni si sa te lauzi la vecini ca muncesti undeva .... .EBU-le mic
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 12:48
De la: vaneamarin, la data 2010-11-07 12:45:18BOULE LIBERAL ,aia de la firma sunt TOTI angajatii mei BOULE. Dar ce sa vorbesc cu tine pentru ca dovedesti o mare NESIMTIRE si lipsa totala al celui mai elementar bun-simt. BOULE!De la: corcodel, la data 2010-11-07 11:11:14Pot da un exemplu elocvent la acest capitol. A venit la firma o ,,prostuta'' absolventa de studii superioare care a fost disponibilizata de la o primarie din judetul Ilfov, pentru a da probe pentru ocuparea unui post la facturare. Ei bine aceasta ,,intelectuala'' nu stia cu calculatorul in fata sa extraga un discount de 5,2% dintr-o suma dupa ce scadea TVA. Mai frate atata prostie nu mai am intalnit, dar avea pretentii la un salariu mai mare de 1500 lei. Astia sunt cei care acum sunt tare suparati pe cei care incearca sa faca restructurarile in sistemul bugetar. . Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 12:55
De la: bseceta, la data 2010-11-07 11:43:04De la: BlackFriday, la data 2010-11-06 23:25:35Si impreuna cu coana MATA mai retardatule!De la: 9am049573, la data 2010-11-06 17:28:20poate nu ati inteles, black, silver si corcodel sunt o singura persoana ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 13:11
De la: corcodel, la data 2010-11-07 12:48:34PS. In alta ordine de idei.....ma pish pe tine de la distanta!De la: vaneamarin, la data 2010-11-07 12:45:18BOULE LIBERAL ,aia de la firma sunt TOTI angajatii mei BOULE. Dar ce sa vorbesc cu tine pentru ca dovedesti o mare NESIMTIRE si lipsa totala al celui mai elementar bun-simt. BOULE!De la: corcodel, la data 2010-11-07 11:11:14Pot da un exemplu elocvent la acest capitol. A venit la firma o ,,prostuta'' absolventa de studii superioare care a fost disponibilizata de la o primarie din judetul Ilfov, pentru a da probe pentru ocuparea unui post la facturare. Ei bine aceasta ,,intelectuala'' nu stia cu calculatorul in fata sa extraga un discount de 5,2% dintr-o suma dupa ce scadea TVA. Mai frate atata prostie nu mai am intalnit, dar avea pretentii la un salariu mai mare de 1500 lei. Astia sunt cei care acum sunt tare suparati pe cei care incearca sa faca restructurarile in sistemul bugetar. .
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 13:12
Tb ta, nu pot sa zic ca faci rau sau bine, e optiunea ta si n-as fi liberal, cum ma pretind, daca ti-as nega simpatiile!
Multumit, intrebi? Nu tb sa fiu nici/nici, nu e tb. mea, ma aflu aici sa critic Puterea si feseneul comunistoid... "Nihil sine Deo!"
Raporteaza abuz de limbaj
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 13:20
De la: corcodel, la data 2010-11-07 13:11:11De la: corcodel, la data 2010-11-07 12:48:34PS. In alta ordine de idei.....ma pish pe tine de la distanta!De la: vaneamarin, la data 2010-11-07 12:45:18BOULE LIBERAL ,aia de la firma sunt TOTI angajatii mei BOULE. Dar ce sa vorbesc cu tine pentru ca dovedesti o mare NESIMTIRE si lipsa totala al celui mai elementar bun-simt. BOULE!De la: corcodel, la data 2010-11-07 11:11:14Pot da un exemplu elocvent la acest capitol. A venit la firma o ,,prostuta'' absolventa de studii superioare care a fost disponibilizata de la o primarie din judetul Ilfov, pentru a da probe pentru ocuparea unui post la facturare. Ei bine aceasta ,,intelectuala'' nu stia cu calculatorul in fata sa extraga un discount de 5,2% dintr-o suma dupa ce scadea TVA. Mai frate atata prostie nu mai am intalnit, dar avea pretentii la un salariu mai mare de 1500 lei. Astia sunt cei care acum sunt tare suparati pe cei care incearca sa faca restructurarile in sistemul bugetar. . CE S-A INTAMPLAT CORCODELE ? SIMTI SI TU " DOMNIA " LUI VANIA ? POI EL E UN " DOMN " INSCUT,NU SI-AR PERMITE SA VB. URAT,E CIZELAT,E LOGIC,,ARGUMENTEAZA TOTUL PUNCTUAL SI CORECT,E UN TIP CARE-TI FACE O ONOARE DACA-TI RASPUNDE......DE OBICEI EL DISCUTA DOAR CU " TELECTUALII DE TEAPA LUI " ASA CA CORCODELE DAI IGNOR,SI AI SA TE SIMTI MULT MAI BINE..................
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 14:39
De la: Silver9AM, la data 2010-11-07 13:20:24Salut! Ce pretentii sa am de la acest boschetar , care nu stie altceva decat sa-l pupe in ur pe Iliescu si in culcare , in sculare dar pretinde ca are vederi si convingeri de dreapta. Un handicapat plin de el asa cum sunt si cei carora le saruta boasele. Mai ne miram de ce am ajuns aici.De la: corcodel, la data 2010-11-07 13:11:11De la: corcodel, la data 2010-11-07 12:48:34PS. In alta ordine de idei.....ma pish pe tine de la distanta!De la: vaneamarin, la data 2010-11-07 12:45:18BOULE LIBERAL ,aia de la firma sunt TOTI angajatii mei BOULE. Dar ce sa vorbesc cu tine pentru ca dovedesti o mare NESIMTIRE si lipsa totala al celui mai elementar bun-simt. BOULE!De la: corcodel, la data 2010-11-07 11:11:14Pot da un exemplu elocvent la acest capitol. A venit la firma o ,,prostuta'' absolventa de studii superioare care a fost disponibilizata de la o primarie din judetul Ilfov, pentru a da probe pentru ocuparea unui post la facturare. Ei bine aceasta ,,intelectuala'' nu stia cu calculatorul in fata sa extraga un discount de 5,2% dintr-o suma dupa ce scadea TVA. Mai frate atata prostie nu mai am intalnit, dar avea pretentii la un salariu mai mare de 1500 lei. Astia sunt cei care acum sunt tare suparati pe cei care incearca sa faca restructurarile in sistemul bugetar. . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 14:43
De la: corcodel, la data 2010-11-07 13:11:11Da o fuga si plange un pic la capataiul lui Paunescu ca si asta a fost tot ,,liberal'' ca tine!De la: corcodel, la data 2010-11-07 12:48:34PS. In alta ordine de idei.....ma pish pe tine de la distanta!De la: vaneamarin, la data 2010-11-07 12:45:18BOULE LIBERAL ,aia de la firma sunt TOTI angajatii mei BOULE. Dar ce sa vorbesc cu tine pentru ca dovedesti o mare NESIMTIRE si lipsa totala al celui mai elementar bun-simt. BOULE!De la: corcodel, la data 2010-11-07 11:11:14Pot da un exemplu elocvent la acest capitol. A venit la firma o ,,prostuta'' absolventa de studii superioare care a fost disponibilizata de la o primarie din judetul Ilfov, pentru a da probe pentru ocuparea unui post la facturare. Ei bine aceasta ,,intelectuala'' nu stia cu calculatorul in fata sa extraga un discount de 5,2% dintr-o suma dupa ce scadea TVA. Mai frate atata prostie nu mai am intalnit, dar avea pretentii la un salariu mai mare de 1500 lei. Astia sunt cei care acum sunt tare suparati pe cei care incearca sa faca restructurarile in sistemul bugetar. . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 15:11
De la: corcodel, la data 2010-11-07 11:11:14Pot da un exemplu elocvent la acest capitol. A venit la firma o ,,prostuta'' absolventa de studii superioare care a fost disponibilizata de la o primarie din judetul Ilfov, pentru a da probe pentru ocuparea unui post la facturare. Ei bine aceasta ,,intelectuala'' nu stia cu calculatorul in fata sa extraga un discount de 5,2% dintr-o suma dupa ce scadea TVA. Mai frate atata prostie nu mai am intalnit, dar avea pretentii la un salariu mai mare de 1500 lei. Astia sunt cei care acum sunt tare suparati pe cei care incearca sa faca restructurarile in sistemul bugetar. Astia sunt sustinatorii PNL-PSD,doar incompetenti cu diplome luate pe naspa si cu functii in administratie ori in alte institutii platite de la bugetul de stat.Dar de tipul la cu megawatul, mare director peste Filiala de Distribuie a Energiei Electrice (parc - nu tiu cum se numete acum i nici n-am chef s caut) din Cluj, ce zici ? Mare PD-L-ist, domne ! "Astia sunt sustinatorii PD-L, doar incompetenti cu diplome luate pe naspa si cu functii in administratie ori in alte institutii platite de la bugetul de stat" - aa e m Corcodel !
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 16:02
De la: Dorinel, la data 2010-11-07 15:11:29Asa si este, aveti dreptate ! Peste tot doar lepre. Acesta este sistemul pe care Iliescu si sustinatorii lui l-au creat in Romania!De la: corcodel, la data 2010-11-07 11:11:14Pot da un exemplu elocvent la acest capitol. A venit la firma o ,,prostuta'' absolventa de studii superioare care a fost disponibilizata de la o primarie din judetul Ilfov, pentru a da probe pentru ocuparea unui post la facturare. Ei bine aceasta ,,intelectuala'' nu stia cu calculatorul in fata sa extraga un discount de 5,2% dintr-o suma dupa ce scadea TVA. Mai frate atata prostie nu mai am intalnit, dar avea pretentii la un salariu mai mare de 1500 lei. Astia sunt cei care acum sunt tare suparati pe cei care incearca sa faca restructurarile in sistemul bugetar. Astia sunt sustinatorii PNL-PSD,doar incompetenti cu diplome luate pe naspa si cu functii in administratie ori in alte institutii platite de la bugetul de stat.Dar de tipul la cu megawatul, mare director peste Filiala de Distribuie a Energiei Electrice (parc - nu tiu cum se numete acum i nici n-am chef s caut) din Cluj, ce zici ? Mare PD-L-ist, domne ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 16:10
De la: corcodel, la data 2010-11-07 12:48:34De la: vaneamarin, la data 2010-11-07 12:45:18BOULE LIBERAL ,aia de la firma sunt TOTI angajatii mei BOULE. Dar ce sa vorbesc cu tine pentru ca dovedesti o mare NESIMTIRE si lipsa totala al celui mai elementar bun-simt. BOULE!De la: corcodel, la data 2010-11-07 11:11:14Pot da un exemplu elocvent la acest capitol. A venit la firma o ,,prostuta'' absolventa de studii superioare care a fost disponibilizata de la o primarie din judetul Ilfov, pentru a da probe pentru ocuparea unui post la facturare. Ei bine aceasta ,,intelectuala'' nu stia cu calculatorul in fata sa extraga un discount de 5,2% dintr-o suma dupa ce scadea TVA. Mai frate atata prostie nu mai am intalnit, dar avea pretentii la un salariu mai mare de 1500 lei. Astia sunt cei care acum sunt tare suparati pe cei care incearca sa faca restructurarile in sistemul bugetar. . Corcodele,daca un individ CA TINE poate avea o firma functionala pe profit fara ajutorul PDLului ,atunci inseamna ca nu stiu nimic eu despre economia de piata(si te asigur ca stiu ), sau ca tu esti tampit doar in timpul tau liber pe internet iar altfel esti om normal .Esti probabil unul din cei care se hranesc de la Base ."HAI ,IA DE LA BASE!"... Ce dracu faci bai "managere" dupa ce pica Base ? .Tu daca este sa te plateasca cineva pentru inteligenta ta ,VEI MURI !Nu glumesc,tu chiar ai muri daca te-ar plati cineva pentru inteligenta ta care nu exista.Exista tupeu,exista tenacitate,exista nesimtire in slujba lui Base.Inteligenta sau ceva suflet, nu exista la tine....Cele mai mari cretinisme vazute pe acest forum au fost de la Mytcor si de la nenea Terzi,nu de la tine ,recunosc .Problema este ca tu esti pe locul doi,un alt(sau poate esti Mytcor,caz in care ai tot locul intai ) cretin disperat sa il laude pe Base si sa para daca se poate, si independent !Jenant,penibil... EBU-le mic, facut"patron" de partid sau de imaginatia ta,hai pupici ca asa merge Base inainte,cu cretini ca tine. .Toata tara o sa fie o condisa de un imbecil ca tine daca iti faci partid basescian,de o EBA ,de o Udrea ,de un Boc de un golan prost si nesimtit ca Basescu.Astia sunteti Corcodele,cele mai incapabile si mai mincinoase JAVRE ORDIARE , stranse in jurul lui Basescu !
|
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 16:12
De la: corcodel, la data 2010-11-07 16:02:07De la: Dorinel, la data 2010-11-07 15:11:29Asa si este, aveti dreptate ! Peste tot doar lepre. Acesta este sistemul pe care Iliescu si sustinatorii lui l-au creat in Romania!De la: corcodel, la data 2010-11-07 11:11:14Pot da un exemplu elocvent la acest capitol. A venit la firma o ,,prostuta'' absolventa de studii superioare care a fost disponibilizata de la o primarie din judetul Ilfov, pentru a da probe pentru ocuparea unui post la facturare. Ei bine aceasta ,,intelectuala'' nu stia cu calculatorul in fata sa extraga un discount de 5,2% dintr-o suma dupa ce scadea TVA. Mai frate atata prostie nu mai am intalnit, dar avea pretentii la un salariu mai mare de 1500 lei. Astia sunt cei care acum sunt tare suparati pe cei care incearca sa faca restructurarile in sistemul bugetar. Astia sunt sustinatorii PNL-PSD,doar incompetenti cu diplome luate pe naspa si cu functii in administratie ori in alte institutii platite de la bugetul de stat.Dar de tipul la cu megawatul, mare director peste Filiala de Distribuie a Energiei Electrice (parc - nu tiu cum se numete acum i nici n-am chef s caut) din Cluj, ce zici ? Mare PD-L-ist, domne ! Oare si Base este o astfel de lepra creata de Iliescu ?
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 16:21
De la: corcodel, la data 2010-11-07 14:43:07De la: corcodel, la data 2010-11-07 13:11:11Da o fuga si plange un pic la capataiul lui Paunescu ca si asta a fost tot ,,liberal'' ca tine!De la: corcodel, la data 2010-11-07 12:48:34PS. In alta ordine de idei.....ma pish pe tine de la distanta!De la: vaneamarin, la data 2010-11-07 12:45:18BOULE LIBERAL ,aia de la firma sunt TOTI angajatii mei BOULE. Dar ce sa vorbesc cu tine pentru ca dovedesti o mare NESIMTIRE si lipsa totala al celui mai elementar bun-simt. BOULE!De la: corcodel, la data 2010-11-07 11:11:14Pot da un exemplu elocvent la acest capitol. A venit la firma o ,,prostuta'' absolventa de studii superioare care a fost disponibilizata de la o primarie din judetul Ilfov, pentru a da probe pentru ocuparea unui post la facturare. Ei bine aceasta ,,intelectuala'' nu stia cu calculatorul in fata sa extraga un discount de 5,2% dintr-o suma dupa ce scadea TVA. Mai frate atata prostie nu mai am intalnit, dar avea pretentii la un salariu mai mare de 1500 lei. Astia sunt cei care acum sunt tare suparati pe cei care incearca sa faca restructurarile in sistemul bugetar. . Tu esti tampit ,vorbesti doar ca sa spui ceva si tu ? .Bai ratoiule,incearca sa te aduni si sa comunici logic nu doar prin sunete pe balta asa cum faci tu .EBU-le ....
|
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 16:31
De la: vaneamarin, la data 2010-11-07 16:10:35BOULE ! Eu am o afacere buna inca din 1992 si platesc biruri pentru ca tu si tot neamul tau de trantori bugetari ,,sa traiti bine''!De la: corcodel, la data 2010-11-07 12:48:34De la: vaneamarin, la data 2010-11-07 12:45:18BOULE LIBERAL ,aia de la firma sunt TOTI angajatii mei BOULE. Dar ce sa vorbesc cu tine pentru ca dovedesti o mare NESIMTIRE si lipsa totala al celui mai elementar bun-simt. BOULE!De la: corcodel, la data 2010-11-07 11:11:14Pot da un exemplu elocvent la acest capitol. A venit la firma o ,,prostuta'' absolventa de studii superioare care a fost disponibilizata de la o primarie din judetul Ilfov, pentru a da probe pentru ocuparea unui post la facturare. Ei bine aceasta ,,intelectuala'' nu stia cu calculatorul in fata sa extraga un discount de 5,2% dintr-o suma dupa ce scadea TVA. Mai frate atata prostie nu mai am intalnit, dar avea pretentii la un salariu mai mare de 1500 lei. Astia sunt cei care acum sunt tare suparati pe cei care incearca sa faca restructurarile in sistemul bugetar. . |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 16:36
De la: 9am049573, la data 2010-11-06 17:28:20poate nu ati inteles, black, silver si corcodel sunt o singura persoana ... ntzzzz.....Corcodel nu-i aceeasi persoana ....incepe sa semene la scris cu altcineva.....mai baga cite un " i-mi ' la deruta ....a inceput prin a posta "stingaci " in idei si ortografie, dar pe zi ce trece se face tot mai clar....iar felul la care a ajuns la schimb de "amabilitati " cu @vanea mi-l sugereaza pe @ ....hehehe , inca nu pot sa-i spun numele! ....va las pe voi sa ajungeti la banuiala mea ,ca sa nu ziceti ca am un fix cu persoana ! |
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 16:44
De la: BlackFriday, la data 2010-11-07 11:36:14De la: BlackFriday, la data 2010-11-07 11:34:36De la: vasile_vali, la data 2010-11-07 11:17:07De la: corcodel, la data 2010-11-07 10:40:51De la: 9am049573, la data 2010-11-06 21:25:08dragi Jekyll, Hyde si BulaSunt de acord cu tine mai ,,profesore''si am multe dubii in legatura cu corectitudinea acestor guvernanti, dar tot politicieni se numesc si nu fac mare diferenta intre ei si restul turmei de nemernici catarati in scanunele pe care nu le merita. si tu de ce te repeti ?
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 16:49
De la: corcodel, la data 2010-11-07 12:36:26De la: vasile_vali, la data 2010-11-07 11:57:33Am facut eu referire doar la ,,ai vostrii'' cumva? Toata cloaca bugetara este plina de exemple care mai de care mai deochiate. Atat ,,opozitia'' cat si puterea sunt in aceeasi oala ca capitolul moralitate si nu pot intelege de ce esti partinitor si nu recunosti ca am dreptate. In acest moment 2500000 de angajati in privat tin in spate restul celor apeoximativ 10000000 de asistati sociali, adica bugetari+ pensionari. Adevarul doare dar cum sa-mi dai dreptate atata timp cat si tu tot bugetar esti.De la: corcodel, la data 2010-11-07 11:11:14Pot da un exemplu elocvent la acest capitol. A venit la firma o ,,prostuta'' absolventa de studii superioare care a fost disponibilizata de la o primarie din judetul Ilfov, pentru a da probe pentru ocuparea unui post la facturare. Ei bine aceasta ,,intelectuala'' nu stia cu calculatorul in fata sa extraga un discount de 5,2% dintr-o suma dupa ce scadea TVA. Mai frate atata prostie nu mai am intalnit, dar avea pretentii la un salariu mai mare de 1500 lei. Astia sunt cei care acum sunt tare suparati pe cei care incearca sa faca restructurarile in sistemul bugetar. Astia sunt sustinatorii PNL-PSD,doar incompetenti cu diplome luate pe naspa si cu functii in administratie ori in alte institutii platite de la bugetul de stat. tare gustos trebuie sa fie rahatul asta cu cei 10.000.000 de asistati ,pe care il maninca Bas' si tu l-ai inghitit si regurgitezi mereu....duhnesti , mai ! du-te si te spala la gura !
|
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 16:50
De la: corcodel, la data 2010-11-07 16:31:28De la: vaneamarin, la data 2010-11-07 16:10:35BOULE ! Eu am o afacere buna inca din 1992 si platesc biruri pentru ca tu si tot neamul tau de trantori bugetari ,,sa traiti bine''!De la: corcodel, la data 2010-11-07 12:48:34De la: vaneamarin, la data 2010-11-07 12:45:18BOULE LIBERAL ,aia de la firma sunt TOTI angajatii mei BOULE. Dar ce sa vorbesc cu tine pentru ca dovedesti o mare NESIMTIRE si lipsa totala al celui mai elementar bun-simt. BOULE!De la: corcodel, la data 2010-11-07 11:11:14Pot da un exemplu elocvent la acest capitol. A venit la firma o ,,prostuta'' absolventa de studii superioare care a fost disponibilizata de la o primarie din judetul Ilfov, pentru a da probe pentru ocuparea unui post la facturare. Ei bine aceasta ,,intelectuala'' nu stia cu calculatorul in fata sa extraga un discount de 5,2% dintr-o suma dupa ce scadea TVA. Mai frate atata prostie nu mai am intalnit, dar avea pretentii la un salariu mai mare de 1500 lei. Astia sunt cei care acum sunt tare suparati pe cei care incearca sa faca restructurarile in sistemul bugetar. . Nu cred ca ai fost atent.Ocupat cum esti sa-l pupi in fund pe Base,nu ai retinut ce ti-am spus mai sus sau,si mai trist, IAR NU AI INTELES! In fine ,ieri "austriac",azi om de afaceri ,Base sa traiasca prin "independenti" ca tine .Penibilule ...
|
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 16:54
De la: corcodel, la data 2010-11-07 13:11:11De la: corcodel, la data 2010-11-07 12:48:34PS. In alta ordine de idei.....ma pish pe tine de la distanta!De la: vaneamarin, la data 2010-11-07 12:45:18BOULE LIBERAL ,aia de la firma sunt TOTI angajatii mei BOULE. Dar ce sa vorbesc cu tine pentru ca dovedesti o mare NESIMTIRE si lipsa totala al celui mai elementar bun-simt. BOULE!De la: corcodel, la data 2010-11-07 11:11:14Pot da un exemplu elocvent la acest capitol. A venit la firma o ,,prostuta'' absolventa de studii superioare care a fost disponibilizata de la o primarie din judetul Ilfov, pentru a da probe pentru ocuparea unui post la facturare. Ei bine aceasta ,,intelectuala'' nu stia cu calculatorul in fata sa extraga un discount de 5,2% dintr-o suma dupa ce scadea TVA. Mai frate atata prostie nu mai am intalnit, dar avea pretentii la un salariu mai mare de 1500 lei. Astia sunt cei care acum sunt tare suparati pe cei care incearca sa faca restructurarile in sistemul bugetar. . ooooo, finut- finut ....bravos ! da' ,ia zi : de la cit de mare Distanta, ca nu ne-ai spus ? te-ai intors in tara sau tot prin tari vest-europene ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 16:59
De la: corcodel, la data 2010-11-07 12:36:26De la: vasile_vali, la data 2010-11-07 11:57:33Am facut eu referire doar la ,,ai vostrii'' cumva? Toata cloaca bugetara este plina de exemple care mai de care mai deochiate. Atat ,,opozitia'' cat si puterea sunt in aceeasi oala ca capitolul moralitate si nu pot intelege de ce esti partinitor si nu recunosti ca am dreptate. In acest moment 2500000 de angajati in privat tin in spate restul celor apeoximativ 10000000 de asistati sociali, adica bugetari+ pensionari. Adevarul doare dar cum sa-mi dai dreptate atata timp cat si tu tot bugetar esti.De la: corcodel, la data 2010-11-07 11:11:14Pot da un exemplu elocvent la acest capitol. A venit la firma o ,,prostuta'' absolventa de studii superioare care a fost disponibilizata de la o primarie din judetul Ilfov, pentru a da probe pentru ocuparea unui post la facturare. Ei bine aceasta ,,intelectuala'' nu stia cu calculatorul in fata sa extraga un discount de 5,2% dintr-o suma dupa ce scadea TVA. Mai frate atata prostie nu mai am intalnit, dar avea pretentii la un salariu mai mare de 1500 lei. Astia sunt cei care acum sunt tare suparati pe cei care incearca sa faca restructurarile in sistemul bugetar. Astia sunt sustinatorii PNL-PSD,doar incompetenti cu diplome luate pe naspa si cu functii in administratie ori in alte institutii platite de la bugetul de stat. Corcodele, sunt bugetar, dar am in spate 18 ani de experienta la privat, cum nu o sa ai tu niciodata!!! Stii cum se lucreaza la un patron si inca unul strain, Lashkmi Mittal iti zice ceva? Cu un SRL de-al tau nu vei sti niciodata cat stiu eu, nici daca ai trai 1000 de ani! Esti prins intr-o bula de aer, respiri in ea, mananci in ea, mori in ea si ti se pare ca bula ta e Romania, Europa, lumea intreaga...Asa ca, nu mai fa tu supozitii de 2 ROL, ca daca vei avea nevoie vreodata de un act semnat de mine, o sa vezi ce inseamna lege/OUG/HG portocaloaie aplicate pe spinarea ta si cat de pregatit sunt! Asa ca duci in spate pe , te duci singur pe tine si pe cei ce depind de tine. Hai, mai ponderat, ca va stiu pe voi, "privatii", cat va poate capul: va vad in fiecare zi si multi de-alde tine nu stiu nici sa se semneze ca lumea, necum sa faca un acord gramatical....!!!PS: Am curaj sa fac un concurs cu tine, pe orice domeniu, sa vedem care e mai bine pregatit. Te prinzi? Daca da, uite, plusez: ia-ti cu tine si prietenii, rudele si pe cine crezi ca te poate ajuta!!! "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 17:00
De la: vaneamarin, la data 2010-11-07 16:50:00De la: corcodel, la data 2010-11-07 16:31:28De la: vaneamarin, la data 2010-11-07 16:10:35BOULE ! Eu am o afacere buna inca din 1992 si platesc biruri pentru ca tu si tot neamul tau de trantori bugetari ,,sa traiti bine''!De la: corcodel, la data 2010-11-07 12:48:34De la: vaneamarin, la data 2010-11-07 12:45:18BOULE LIBERAL ,aia de la firma sunt TOTI angajatii mei BOULE. Dar ce sa vorbesc cu tine pentru ca dovedesti o mare NESIMTIRE si lipsa totala al celui mai elementar bun-simt. BOULE!De la: corcodel, la data 2010-11-07 11:11:14Pot da un exemplu elocvent la acest capitol. A venit la firma o ,,prostuta'' absolventa de studii superioare care a fost disponibilizata de la o primarie din judetul Ilfov, pentru a da probe pentru ocuparea unui post la facturare. Ei bine aceasta ,,intelectuala'' nu stia cu calculatorul in fata sa extraga un discount de 5,2% dintr-o suma dupa ce scadea TVA. Mai frate atata prostie nu mai am intalnit, dar avea pretentii la un salariu mai mare de 1500 lei. Astia sunt cei care acum sunt tare suparati pe cei care incearca sa faca restructurarile in sistemul bugetar. . upsss! iar esti cu un pas inaintea mea.....deci si tu incepi sa -l banuiesti c-ar fi " persoana" !.... |
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 17:04
De la: gabigabi, la data 2010-11-07 16:36:42De la: 9am049573, la data 2010-11-06 17:28:20poate nu ati inteles, black, silver si corcodel sunt o singura persoana ... Sa fie mytcor, doamna Gabi, ca si ala tot cu Austria ii dadea!? "Nihil sine Deo!" |
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 17:19
De la: BlackFriday, la data 2010-11-06 23:36:26De la: 9am049573, la data 2010-11-06 17:30:50si am obosit sa-ti tot demonstrez cum minti in ceea ce priveste istoria voastra! da' vreun de dosar de colaborator cu Secu, n-ai gasit ?....aaaaaa, pardon : n-are dosar ....niciun fel de dosar....e ca si cum n-ar exista, ceea ce este foarte greu de inteles una ca asta la cit de repede a avansat in ierarhie....mai ales ca Sef la Anvers si apoi in guv. Dascalescu unde, pardon mon cher , nu intra nici musca necontrolata si nefe...
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 17:19
CINE E SERLOCK HOLMES SI CINE DOCTOR WATSAN ???
|
|
|
|

Dascalimea e de vina, pentru ca in mod normal, un basecsu trebuia sa repete Scoala Generala si Liceul de cateva ori!! Asa se intampla cand lasi un corigent sa "treaca" la una/ doua/ trei materii, iti vine el de hac mai tarziu!!! Oare proful de Geogra a lui base, dac-o mai trai, nu are remuscari ca nu l-a trimis pe traienel la studiu de vara, mai ales in privinta vecinatatii R>Moldova cu Afghanistanul - Cahul/Kabul?
aceste chestii,pana la urma invata si femeia asta intr-o ora sau doua
.EBU-le mic