Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 18:45
De la: vaneamarin, la data 2010-04-12 18:28:25De la: camioneros70, la data 2010-04-12 18:12:49 Adineaori ai demonstrat cu vârf ºi îndesat "LOGICA" ta de fier !!! Eºti tupeist !! N-am nimic de zis !! Nu te forþez eu la dat arama pe faþã !! Tu , fãrã forþare chiar , te "etalezi" drept un mare "gânditor" .... Dragul mieu , lasã lumea sã te catalogheze !! Nu-þi mai afiºa singur autoflataþiile , cã pânã acum , te-au râs ºi curcile !!! Eu n-o sã schimb macazul nici mort !! Ãsta sunt !! Vrei dialog , vorbeºti frumos , cã nimeni nu te împiedicã în a fi un domn , indiferent de duritatea "luptelor" politice !!! Cât timp o sã postezi civilizat o sã ai parte de civilizaþie !!! Jigneºti , pac la troacã !! E simplu , nu te chinui , nu-þi complica singur existenþa , erijând p'acilea în atotcunoscãtorul neamului ... Încearcã , mãcar o datã sã fi tu însuþi !!! Ia vezi poþi ??? Eu , o respect pânã la moarte pe Gabi !! Mãcar spune cu cuvintele ei !!! Nu mã mai complic sã mã înfoi spre ea , cã e mai simþitoare din fire !! Dar asta nu înseamnã cã nu am dialog cu ea !!! O menajez pentru cã e o femeie ºi are o anumitã experienþã de viaþã ( ãã Gabi , am spus frumos aici ??) !
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 18:51
De la: gabigabi, la data 2010-04-12 18:40:43 Spusa ca Base suna exact asa : "(Tremur in voce,PAUZA lunga in discurs)Sa-ti fie rusine(pauza scurta de efect,inghitit in sec,emotii puternic exteriorizate)Dinu Patriciu .(sters la ochi,plecat )."Merita OSCAR pentru asta ! Pentru cine a uitat episodul il puteti vedea in linkul de mai jos la minutul 3,00 >>>>> www.youtube.com/watch?v=LTW5Jk_ecuE Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 18:52
De la: 9am178165, la data 2010-04-12 18:33:34De la: Silviu, la data 2010-04-12 14:57:17Eu n-am avut niciodata masina de noua. Avionul pe care zbura Tom Cruise in Top Gun este F14Tomcat, aflat in dotarea fortelor navale americane- U.S. Navy ( adica zboara de pe portavioane). F 16, a fost si este in dotarea fortelor aeriene americane - U.S.AIR FORCE-, adica cei ce au in dotare si AirForce 1( avionul prezidential). Intelegi deci cat de slab pregatiti profesional sunt consilierii pe probleme de aparare ai lui basescu, daca l-au putut sfatui sa aleaga cea mai proasta dintre optiuni, oricare dintre avioanele de a treia sau a patra generatie noi, ar fi fost mai bune si mai ieftine. Un avion vechi e poate la cumparare putin mai ieftin, dar bagi bani triplu in el cand il retehnologizezi si il exploatezi. In cazul Romaniei un miliard de euro ne costa avioanele vechi, cele 24 de galeti, si inca 1,5- 2 miliarde pe putin, retehnologizarea. Prin comparatie, daca cumparam Eurofighter Typhoon, un aparat sensibil mai performant la 48 milioane de euro bucata, cele 24 de aparate noi costau aproximativ 1,2 miliarde de euro per total, cu service-ul asigurat in primele 2000 de ore de zbor de catre firma producatoare pentru fiecare aparat. TE LAS PE TINE SA FACI O COPMARATIE SI SA TRAGI CONCLUZIA!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 18:58
De la: camioneros70, la data 2010-04-12 18:26:00 A facut Base lectii cu voi sa va invete plansul in stil "draga Stolo"?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 19:01
periaza,baiatule,periaza ,ca oricum pe mine nu ma impresioneaza ! da'vaz ca deja aplici metoda recomandata de partid : unde n-ai un raspuns,eschiveaza periindu-l pe moderator ca,cine stie se-ndura si te iarta....numai ca eu, deh : mintea mea a mai fost la un fund de baba si le-am fumat deja pe toate astea !
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 19:08
Vanea , tu faci aceeaºi greºealã ca a pisicuþei !! Vrei sã dezbat pe critici aduse Pdl-ului sau critici aduse lui Bãsescu ... Dar tu , ca ºi copilaºul ãla , uitaþi de unde vine rãul , rãul ãsta de voi tot vreþi sã-l puneþi în cârca lor !!!
Nu pot accepta acest lucru !! Reculul unor "explozii" petrecute ani în urmã , îl resimþim azi !! Nu mai demult de perioada Tãriceanu , care a "condus" nestingherit" þara , puternic sprijinit de grupurile mafiote din PSD , nu vorbim !! De jaful banului public , sub atenta "îndrumare" a lui Vosganian , nimic ! De politicile bancare , pãrtinitoare bancherilor ºi nu plãtitorilor de rate (care azi nu mai fac faþã dobînzilor în cer , stabilite cu direct sprijinul BNR) nimic !! De faptul cã unii mafioþi , pesediºti în majoritate ce au fãcut ºi fac abuz de funcþii , nimic !! De inexistenþa (în unele cazuri ) sau slaba eficienþã a justiþiei în toate domeniile , nimic ! Nimic din toate ãstea !! Dar , voi , vreþi cu tot dinadinsul sã vã cãdem în plasã ºi sã reacþionãm PROVOCÃRILOR voastre !! Bãi Vanea , parcã ziceai cã eºti bãiat pregãtit , instruit ... liberal de apartenenþã ???? Ãsta e liberalismul convingerilor tale ??? Parcã îl aud pe Ghiºe , când te aud pe tine !!! ªi ãla un "liberal" convins !! ªi ãla mai e ºi senator ºi io îi plãtesc salariul ca un prost , cunoscându-l îndeaproape ..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 19:14
Contraþi pe adevãruri bãieþi !! ªi vom discuta ! Pe miºtocãrealã nu !!!
Cu miºtocãreala asta de trei lei , pe un topic unde doriþi discuþii cât de cât la un minim de seriozitate ....mã lãsaþi rece !!! Gata , pentru azi politicã , cã vãd cã aþi dat-o pe lai-laiuri !! Au revoir !! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 19:21
De la: camioneros70, la data 2010-04-12 19:08:48Vanea , tu faci aceeaºi greºealã ca a pisicuþei !! Vrei sã dezbat pe critici aduse Pdl-ului sau critici aduse lui Bãsescu ... Dar tu , ca ºi copilaºul ãla , uitaþi de unde vine rãul , rãul ãsta de voi tot vreþi sã-l puneþi în cârca lor !!! Camioneros,nu mai are Base DNAul in mana ?! Daca spui ca a furat Tariceanu,Vosganian ,etc etc ,sho pe ei nene ,nu ma plictisi pe mine si nici nu imi spune toate SUPOZITIILE tale portocalii ca si cum ai spune adevaruri ! Din cate stiu eu pana acum DNA ul nu a deschis astfel de anchete iar singurul care a cerut proces este Tariceanu care l-a dat in Judecata pe Boc pentru calomnie legata de afirmatiile cu Sterlingul. Tara asta merge prost dintr-un singur motiv, IMBECILITATEA GUVERNULUI BOC SI FURTURILE MAFIEI PDL. Atat,restul sunt baliverne portocalii cu care incercati sa va ascundeti incompetenta si hotia, dand vina pe guvernarea Tariceanu,cea mai buna guvernare din Romania in toate statisticile. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 19:29
@camioneros,nu se pot nega greselile facute si in guvernarea CDR,nici in guvernarea DA -asta ca sa vorbesc despre ce-am Votat eu in '96 si in 2004 ! atita doar ca in ambele guvernari a fost p'acolo,un domn Basescu ,a carui preocupare a fost o continua "ciocaneala " in capul premierului ,de ex., fie ca l-a chemat Ciorbea,fie ca l-a chemat Tariceanu ; a reusit sa-ngroape un partid ( pntcd) si a rivnit sa-l ingroape si p'al doilea (pnl ) ; intreaga lui activitate a fost ,pe de o parte ,de subminare a aliantelor in care a fost si,pe partea cealalta, de promovarea nulitatilor oportuniste cu care s-a inconjurat, pacalind,mintind, inselind electoratul....unitatea de masura a noului tip de politician,tinar si pupincurist,fiind Bocul !
si de asta avem parte : de boc,mult boc ! un repros mare as avea de facut celor 2 partide : ca, in dorinta apriga de'al sabota pe Bombonel, au dat girul si inarmat bratul unui om deo moralitateindoielnica si parca nu-mi vine sa cred ca ei nu stiau cu cine au de'aface ....ca si afacerea cu palma cu pixeli albasti ,data in campanie ! dar,s-au facut ca nu vad,caci Nastase trebuia scos din joc !.....ce-au facut ei prin greseala lor ? exact ce-au facut americanii,atunci cind i-au inarmat si "scolit" pe afgani impotriva rusilor.... si ce s-a-ntimplat ? s-a-ntimplat ca acum au luat-o-n freza....si noi ,la fel ...cam asta-i ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 19:53
De la: vaneamarin, la data 2010-04-12 19:21:26De la: camioneros70, la data 2010-04-12 19:08:48Vanea , tu faci aceeaºi greºealã ca a pisicuþei !! Vrei sã dezbat pe critici aduse Pdl-ului sau critici aduse lui Bãsescu ... Dar tu , ca ºi copilaºul ãla , uitaþi de unde vine rãul , rãul ãsta de voi tot vreþi sã-l puneþi în cârca lor !!! Vezi mãi Vanea !! Atît te duce mintea !! ªi tu vrei "dialog" aici ??? Du-te bãi tatã , învârtindu-te !!! Ce statistici bãi frate ??? Statistici spui , dar spune te rog , de cine sunt fãcute !!! Las-o jos cã mãcãne Marinicã !! Te credeam un interlocutor , dar tu în afarã de propagandã nu mai ºti nimic , nimicuþ !! Jalnic !!! Pa !
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 19:54
toti cei care tin la Silviu si la Elena la ora 20 sa spuna Tatal nostru sau aceasta rugaciune: RUGACIUNE PENTRU CEI BOLNAVI: Atotputernicule Doamne, Tamaduitor al sufletelor si trupurilor, care cobori pe oameni si tot Tu ii ridici, care pedepsesti si vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru ca este bolnav (bolnava). Intinde-Ti bratul Tau tamaduitor, si vindeca pe el (ea), si ridica-l (o) din patul de suferinta. Goneste duhul de slabiciune din el (ea) si indeparteaza de la el (ea) durerea, ranile, febra si slabiciunile. Daca are pacate si greseli, iarta-i-le, din dragostea Ta pentru oameni. Dumnezeule ai mila de ceea ce a creat mana Ta, intru Iisus Cristos, impreuna cu care esti binecuvantat si cu bunul si de viata datatorul Sfantul Duh, acum si in vecii vecilor. Amin.! Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 20:12
De la: vaneamarin, la data 2010-04-12 18:51:18De la: gabigabi, la data 2010-04-12 18:40:43 Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 20:17
De la: gabigabi, la data 2010-04-12 18:40:43@ camioneros,chiar te rog sa plingi ! plinsul purifica si,poate,cine stie ,veti fi iertati si nu vi se va pune stampila de colaborationisti ! ....dar nu mi-ai spus : ce-ai face daca cineva ti-ar lua in mod fraudulos casa ?! n-ai muri cu el de git ? asta era ptr. @Adi ! spune-mi ce va mai opreste acum sa faceti Reforma Statului ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 20:20
De la: camioneros70, la data 2010-04-12 19:53:22De la: vaneamarin, la data 2010-04-12 19:21:26De la: camioneros70, la data 2010-04-12 19:08:48Vanea , tu faci aceeaºi greºealã ca a pisicuþei !! Vrei sã dezbat pe critici aduse Pdl-ului sau critici aduse lui Bãsescu ... Dar tu , ca ºi copilaºul ãla , uitaþi de unde vine rãul , rãul ãsta de voi tot vreþi sã-l puneþi în cârca lor !!! Asta ce naiba a fost ? Dialog in stil Camioneros ? .Da cu bata,se preface tot el lovit si pleaca ofensat urland in gura mare pe strada. .Bai Camioane,la tine chiar se vede tehnica PDL. Datele care ateste clar faptul ca cea mai buna guvernare de dupa 1989 A FOST CEA LIBERALA A LUI TARICEANU SUNT DATE OFICIALE ALE STATULUI ROMAN SI LE POTI GASI PE SITU-UL INSTITUTULUI NATIONAL DE STATISTICA. De altfel si Base ajunsese sa se laude cu realizarile guvernului Tariceanu intr-o vreme . Asta este nene,nu aveti profesionisti.Nu va pricepeti decat la injurat ,la scandaluri ,la furat si la indatorat tara pentru buzunarul vostru. Ce sa te astepti de la un guvern condus de un mameluc ca Boc care nu stie nici pe ce lume se afla .Si cata cinste poti astepta de la Udrea,Videanu sau Blaga ?...
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 20:26
De la: gabigabi, la data 2010-04-12 19:29:37@camioneros,nu se pot nega greselile facute si in guvernarea CDR,nici in guvernarea DA -asta ca sa vorbesc despre ce-am Votat eu in '96 si in 2004 ! atita doar ca in ambele guvernari a fost p'acolo,un domn Basescu ,a carui preocupare a fost o continua "ciocaneala " in capul premierului ,de ex., fie ca l-a chemat Ciorbea,fie ca l-a chemat Tariceanu ; a reusit sa-ngroape un partid ( pntcd) si a rivnit sa-l ingroape si p'al doilea (pnl ) ; intreaga lui activitate a fost ,pe de o parte ,de subminare a aliantelor in care a fost si,pe partea cealalta, de promovarea nulitatilor oportuniste cu care s-a inconjurat, pacalind,mintind, inselind electoratul....unitatea de masura a noului tip de politician,tinar si pupincurist,fiind Bocul ! Exemplul "afgan" din pãcate pentru tine , nu se aplicã !!! Când o sã te faci mai mare , o sã înþelegi ºi de ce !! Pot însã sã comentez ceva apropos ! Cu moartea lui Coposu , Raþiu ... s-a dus dracului gândirile liberale ale politichiei române !! Pentru cã , adevãrul crunt este cã , oamenii aceºtia nu aveau "urmaºi" ... Dar pe vremea lui Coposu draga mea , nu prea miºca nimeni în front ºi nici nu avea gânduri de "rãsturnare" a puterii în partid !! Nu aveau un Vanghelie desigur , membru cu puteri depline !! Un partid , draga mea , "sã meargã" , îi trebuie o mânã de fier sã îl conducã !! Mâna de fier se înmoaie , profitorii îºi fac loc dând din coate , instantaneu !!! Nu am vãzut disciplinã de partid , dupã moartea lui Coposu , în "miºcarea" de orientare -dreapta-... Am vãzut debandadã , dezinteres , fricã !! ªi s-a dus dracului doctrina , crezul...ºi a apãrut oportunismul , singular sau de grup !!! Nu putem cere însã democraþie cu rãcnete ºi strigãturi , dar în esenþã sã avem o lume politicã majoritarã - stânga ! Spre dreapta nu mai se îndreaptã nimeni ??? Mai înþelege cineva azi ce este aia "dreapta" ??? Vã minunaþi cã Blaga dã cu membrii de pãmânt când greºesc pe linie de partid (voi , care nu ºtiaþi aflaþi acum !!) Dar disciplina ºi ordinea , organizarea , respectul reciproc , face ca acest partid sã arate cã tinde spre normalitate !! Sigur pãdure fãrã uscãturi nu o sã existe niciodatã , nicãieri în lume !! Înainte , asta o spun cu mâna pe inimã , lucrurile stãteau mai aparte ,ascunse , mai la secret . Mã refer aici la vieþile interioare din partide . Dar azi , am evoluat ºi noi puþin ºi lucrurile sunt mai la vedere !! Da, nu toate , dar oricum mult mai mult ca acum 5 ani !!! Asta vã face pe voi sã credeþi cã ºtiþi acum ce hram poartã fiecare !! Dar vã înºelaþi !! Îmi vine în minte acum un episod : dupã alegeri , M. Budea se dãdea de ceasul morþii cã Preºedintele nu iese sã comenteze ce ºi cum ... Dar , pe Budea îl durea de grija altuia , îl durea de ce Preºedintele nu îi comenteazã oarecum , aberaþiile lui de "înainte ºi dupã campanie" ... Ca ºi cum el , ciutacu sau gâdea erau "piesele" þãrii ãsteia !! Nu Preºedintele !! Ei !! Înþelegi ??? Nu cã Preºedintele ar avea altceva mai bun de fãcut , decât sã iasã la vreo tribunã , sã comenteze baliverne , supoziþii , aruncate la vraja lui Voiculescu de cei trei falnici fãurari ... Nici azi , nici tu , nici Marnicã nu înþelegeþi ce este aia funcþia de Preºedinte de Stat !! Habar n-aveþi cu ce se mãnâncã !! Nici Budea sau ciutacu sau stan ºi bran.... Una este ce e scris pe foi , alta este realitatea de zi cu zi .... Atât !!
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 20:34
Camioneros ,vezi ca in seara asta este Base la LaBe1TV.Sa-ti pregatesti carnetelul
.Ca zici ,scoate un scandal nou sau doar vrea sa le explice pe cele vechi ?
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 20:44
De la: camioneros70, la data 2010-04-12 19:53:22Bag de seamã cã nu te laºi pânã nu cazi de tot în derizoriu. Asta e ... Nimic ºi nimeni nu te mai poate aduce cu picioarele pe pãmânt. Etnobotanicile ãstea .. 'n mama lor ! Nenicã, închidene naibi gura cu câteva realizãri mãreþe ale portocaliului ! Ce este aºa de greu ? Chiar nu ai nimic de spus pe aceastã temã ? Baþi câmpii interminabil, cum cã suntem pe lângã subiect, doar împotriva ideii PD-L ºi Bãselu, când de la tine ºi alþi euforici portocalii, nu vedem esenþa ºi justificarea susþinerii ... Nimic în afarã de vorbe neacoperite de realitate. Crezi cã aº avea ceva cu PD-L dacã s-ar miºca ceva în þara asta ? Nenicã, spune sincer în faþa celorlalþi: de unde atâta fanatism ? Cumva CV-ul tãu, alãturi de cel al lui Mytcoraº, este mai portocaliu ? Mãcar sã înþelegem ºi noi ºi sã scuzãm "intervenþile" tale !? Acuzi pe toþi cã sunt necivilizaþi în exprimarea opþiunii lor politice, când exact mãtãlicã, ca de altfel ºi Mytcor, aruncaþi primi cu piatra inculturii ºi vã exprimaþi frustarea în faþa neputinþei de a veni cu justificãri clare în susþinerea opþiunii voastre, care au în spatele lor fapte ºi mai puþinã ºovãialã, prin tot felul de miºtocãreli ieftine ºi gratuite, glumiþe rãsuflate (exact cã toaºu' Bãselu), înjurãturi a-la-pedele .... Þi-am adus în discuþie doar câteva din neregulile acestei guvernãri, repet, doar câteva ºi mãtãlicã, în fiecare caz nu ai dat curs invitaþiei de a purta un dialog pe temã ºi erai numai pe lângã. Pretinzi respect când tu ºi fratili tãu Mytcor luaþi totul peste picior ºi la miºto. Asta în timp ce þara asta se duce dracului din cauza incompetenþei actualei guvernãri ... Mai vãd la tine o dozã de prizare de data asta, cum cã doar câþiva contestã acþiunile portocaliului, în timp ce marea majoritate l-ar susþine. Sau cã doar voi, numai voi, cei ce susþineþi imbecilitatea PD-L, aveþi ºcoala vieþii (ºi Vanghelie pretinde asta ...) Nenicã eºti deja un caz ºi te voi trata ca atare ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 21:36
De la: camioneros70, la data 2010-04-12 20:26:08De la: gabigabi, la data 2010-04-12 19:29:37@camioneros,nu se pot nega greselile facute si in guvernarea CDR,nici in guvernarea DA -asta ca sa vorbesc despre ce-am Votat eu in '96 si in 2004 ! atita doar ca in ambele guvernari a fost p'acolo,un domn Basescu ,a carui preocupare a fost o continua "ciocaneala " in capul premierului ,de ex., fie ca l-a chemat Ciorbea,fie ca l-a chemat Tariceanu ; a reusit sa-ngroape un partid ( pntcd) si a rivnit sa-l ingroape si p'al doilea (pnl ) ; intreaga lui activitate a fost ,pe de o parte ,de subminare a aliantelor in care a fost si,pe partea cealalta, de promovarea nulitatilor oportuniste cu care s-a inconjurat, pacalind,mintind, inselind electoratul....unitatea de masura a noului tip de politician,tinar si pupincurist,fiind Bocul ! dragoste,n-ai facut decit sa confirmi ce-am spus : greseala cea mare a Dreptei Democratice,a fost acceptarea unuia ca B care, s-a inconjurat de lepre ! cit despre faptul ca eu sau Vanea sau Dorinel Nu intelegem de-i aia functia de Presedinte,nu-i chiar asa de grav.....GRAV ESTE CA DL.PRESEDINTE NU INTELEGE ASTA ! aici e problema ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am126636 389 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 22:36
Cei trei au fost pusi in libertate. Un prim pas spre normalitate. Statul incepe sa se modernizeze.
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 22:51
Unde sunteþi mãi oameni buni ? Sã nu-mi spuneþi cã vã uitaþi la gogomãniile lui toaºu' Bãselu pe Be1Tve !?
Între timp marea fâsâialã justiþiarã portocalie începe sã se desumfle. Cu câteva minute în urmã Florin Costiniu, Marius Locic ºi Costel Cãºuneanu au fost eliberaþi. Bineînþeles, ºi pun un pariu pe aceastã temã, urmeazã toaºu' general Voicu. Nu mã bucur euforicilor, doream doar sã sublinez fãþãrnicia ordinarã din mediul politic, indiferent de partidul adus în discuþie, ºi a mediului de afaceri implicat în politicã. Sã trãiþi la înãlþimea înþelepciunii voastre bibicilor ! Vã pupã un cetãþean anonim al României, ce nu dã doi lei pe baliverne cu miros de corupþie, fãþãrnicie, mitocãnism, demagogie ºi incompetenþã din mediul politic.
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
necunoscut 2279 mesaje Membru din: 5/03/2010 |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 22:57
De la: Dorinel, la data 2010-04-12 22:51:30Unde sunteþi mãi oameni buni ? Sã nu-mi spuneþi cã vã uitaþi la gogomãniile lui toaºu' Bãselu pe Be1Tve !? Eu ma uitam la explicatia faptului ca Polonia nu a avut criza...fascinanant! Cei doi frati Kachinsky nu aveau incredere in banci si au si interzis serviciile de creditare in Polonia, deci n-au avut nici boom imobiliar nici blocaj financiar.. sper ca am inteles bine, Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
|
|
Fosta membra 9am.ro 4916 mesaje Membru din: 22/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 23:08
De la: GigiOctan, la data 2010-04-12 22:57:22br /> Da, Polonia nu a simtit criza. Construiau in draci cand in restul tarilor piata imobiliara era prabusita. Au avut curajul sa ia masuri dure, cand alte tari o scaldau de mila poporului. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 23:17
Lasati lalaiala,atentie la B1 ,Apex-Morar incearca sa deruteze iar poporul suveran !
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 23:20
De la: GigiOctan, la data 2010-04-12 22:57:22Ai înþeles destul de bine. Doar cã toaºu' exagereazã când afirmã sub efectul etnobotanicelor cã a interzis cineva serviciile de creditare în Polonia. Este de tot râsul.De la: Dorinel, la data 2010-04-12 22:51:30Unde sunteþi mãi oameni buni ? Sã nu-mi spuneþi cã vã uitaþi la gogomãniile lui toaºu' Bãselu pe Be1Tve !? Au avut doar un control mai bun asupra creditãrii populaþiei ºi firmelor mici, ce nu a permis îndatorarea acestora mai mult de un anumit procent. O economie ce nu are la dispoziþie finanþare nu se poate dezvolta. Dar asta e o discuþie mai complexã.De altfel, asta era ºi la noi pânã prin 2006 când a început marea nebunealã a creditãrii, în 2008 ajungând la un procent de îndatorare de peste 70% în unele cazuri, mai ales în imobiliare. Sper cã din toatã discuþia referitoare la Polonia ºi tragedia ei sã nu cazi pe panta conspiraþilor. E un drum destul de alunecos ºi periculos. M-am sãturat de ce-mi este dat sã citesc referitor la acest subiect sensibil ºi de cât de uºor pot aluneca unii pe panta subiectivului. Revenind la subiect pot sa pun pariu cã peste câteva sãptãmâni nu mai auzim nimic de ei. Probabil "ºoaptele" despre rãscumpãrarea ziariºtilor din Irak au gâdilat o coardã sensibilã din dealul Cotroceni.
|
|
9am185284 24 mesaje Membru din: 5/04/2010 |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 23:43
Coruptia in Romania ,de la cap incepe si coada da esecul si damful ametitor.
Creditarile cu baza in valori supraevaluate ale garantiilor de pina la 10 ori ,au dus la actuala criza imobiliara,exemplu fiind chiar Elena Udrea cu un credit de 3,5 milioane de euro ,fara garantzii corespunzatoare ,dar se descurca ,are 2 ministere de jumulit.Dar restul enoriasilor ? ei ce jumulesc ?
|
Fosta membra 9am.ro 4916 mesaje Membru din: 22/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 00:20
De la: Dorinel, la data 2010-04-12 23:20:40Ai înþeles destul de bine. Doar cã toaºu' exagereazã când afirmã sub efectul etnobotanicelor cã a interzis cineva serviciile de creditare în Polonia. Este de tot râsul. Au avut doar un control mai bun asupra creditãrii populaþiei ºi firmelor mici, ce nu a permis îndatorarea acestora mai mult de un anumit procent. O economie ce nu are la dispoziþie finanþare nu se poate dezvolta. Dar asta e o discuþie mai complexã.De altfel, asta era ºi la noi pânã prin 2006 când a început marea nebunealã a creditãrii, în 2008 ajungând la un procent de îndatorare de peste 70% în unele cazuri, mai ales în imobiliare. Sper cã din toatã discuþia referitoare la Polonia ºi tragedia ei sã nu cazi pe panta conspiraþilor. E un drum destul de alunecos ºi periculos. M-am sãturat de ce-mi este dat sã citesc referitor la acest subiect sensibil ºi de cât de uºor pot aluneca unii pe panta subiectivului. Revenind la subiect pot sa pun pariu cã peste câteva sãptãmâni nu mai auzim nimic de ei. Probabil "ºoaptele" despre rãscumpãrarea ziariºtilor din Irak au gâdilat o coardã sensibilã din dealul Cotroceni. [/quote] Da, Dorinel, si Polonia a avut perioade cu somajul aproape de 20% dar, nici macar atunci raportul dintre salariati si cei ce beneficiau de diverse forme de asistenta sociala nu se apropia macar de ce avem noi azi. Noi ne imprumutam pt. salarii si pensii, iar maruntisul ramas cica pt. investitii este la cheremul unor antreprenori privati dependenti, de fapt, tot de banul public. Da, poate iesim din criza, cumva... Dorinel, n-am avut timp sa vizitez adresa de la tine...pana atunci, ne mai vedem pe aici. |
|
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 00:54
De la: xzy, la data 2010-04-13 00:20:10Polonia a avut perioade cu somajul aproape de 20% dar, nici macar atunci raportul dintre salariati si cei ce beneficiau de diverse forme de asistenta sociala nu se apropia macar de ce avem noi azi.Succesul Poloniei, spre deosebire de noi, constã în faptul cã dupã cãderea comunismului, Polonia a urmat o politicã de liberalizare realã ºi contolatã a economiei ºi astãzi este unul din exemplele pozitive ale tranziþiei de succes de la o economie dirijatã de stat la o economie de piaþã. Între timp ºi-a dezvoltat masiv sectorul agricol ºi zootehnic prin subvenþii importante de la stat ºi dupã 2004 prin atragerea de fonduri importante de la UE, ca rezultat, având potenþial de a deveni cel mai important stat producãtor de alimente din întreaga Uniune Europeanã. Ãsta da succes. ªi totuºi a avut ºi are destule probleme cu lipa investiþiilor în anumite sectoare economice. Referitor la ce spui tu, reformele structurale din domeniul asistenþei medicale, a educaþiei, din sistemul de pensii, precum ºi din administraþia de stat au sfârºit prin a provoca o mare presiune fiscalã asupra cetãþenilor polonezi. Dar au reuºit. Bravo lor. Pentru noi ar trebui sã reperezinte un model de urmat în aceste domenii. ªi pentru toaºu' Bãsescu, care ar face bine sã nu mai batã câmpii atunci când vorbeºte de economie ºi probleme administrative. În seara asta a pompat din nou la Bhee1Tv, la pupincuristul lui ordinar de serviciu "Nashu". A fost iar în delir prin afirmaþii de genul : "Uitati-vã la presa polonezã ºi vedeþi cum a reuºit sã se solidarizeze cu guvernul de la începutul crizei economice?" Deci, din ciclul " Lãsaºi hoþii ºi mogulii sã vinã la mine", tovarãºul este nemulþumit de poporul sãu. Presa este nedreaptã, lumea nu este recunoscãtoare cu succesurile sale ºi ale PD-L, nu toþi hoþii din alte partide ºi aserviþii lor vor sã împarta prada ºi sã împartaºeascã aceaºi cauzã. Nasol pentru tovar㺠! Cireaºa de pe tort vine prin a compara luptãtorii pentru libertate cu state vechi, cu ani de puºcãrie, recunoscuþi si apreciaþi de popor, cu foºti comuniºti, nomenclaturiºti ai vechiului sistem, vajnici luptãtori împotriva lui astãzi, persoane cu biblioteci de dosare penale, este ceva de nepomenit, de tot hazul ... Numai bine.
|
|
Fosta membra 9am.ro 17 mesaje Membru din: 12/05/2009 Oras: Campia Turzii |
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 05:35
Pt 39 de ani esti un prea mare porc,pacat ca,capul il ti tot sus.Rusine IDIOTULE ! Esti Un Portocaliu periculos,meriti pedeapsa celor nevoiasi !
|
9am185688 15 mesaje Membru din: 13/04/2010 |
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 06:39
De la: 9am050700, la data 2010-04-13 05:35:22Pt 39 de ani esti un prea mare porc,pacat ca,capul il ti tot sus.Rusine IDIOTULE ! Esti Un Portocaliu periculos,meriti pedeapsa celor nevoiasi ! Ainceput sa se imputeasca varza la Cotroceni ! Apex,Prigoana,Morar
|
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 08:40
Preºedintele Traian Bãsescu a declarat, la B1Tv, cã este un susþinãtor al pragului electoral de 10% pentru intrarea în Parlament, dar mai ales al un unui sistem electoral care sã permitã EXISTENTA A DOUA PARTIDE MARI ,CARE SA ALTERNEZE LA GUVERNARE EVENTUAL CU SPRIJINUL UNUI PARTID MAI MIC.
Nu va mai mirati de distrugerea PNTului infaptuita de Basescu,nu va mai mirati de atacurile furibunde impotriva PNLului .Visul lui Basescu este sa aiba FSN la putere constatnt si "alternanta" intre FSN1 si FSN2. Dusmanu' de moarte al PSDului vrea sa alterneze la putere impreuna cu acestia. Rog portocalele mecanice sa aplaude si sa scandeze "FSN te iubim,in tara ta vrem sa fim!".Sa nu uitam ca PDL a ajuns la putere cu sprijinul PSD in 2009 !Acum insa este timpul sa fie iar in opozitie.Daca mai au necazuri insa,momente de cumpana grea,stiu la cine sa apeleze. Ce altceva ne-a spus Base ?Ne-a mai spus ca liberalii sunt mai de stanga decat PSDul si ca este timpul sa terminam cu mitul liberalilor care sunt de dreapta,de dreapta este doar PDLul, prin decret prezidential probabil. Ne-a mai spus ca suntem in capitalism iar asta inseamna nu sa asteptam ceva de la Boc ci sa facem ceva ca sa ne asiguram singuri bunastarea. Nu a dat exemple dar acestea sunt clare :Udrea,Videanu ,Ridzi etc. A mai mentionat odioasa guvernare Tariceanu spunand ca tot ce este rau de acolo provine ,ca au distrus tara asta pe care marele Boc se straduieste sa o repare imprumutand de zor bani de la FMI .Sa na amintim putin celebrele cuvinte ale lui Boc atunci cand inainte de alegeri se laudau cu marirea salariilor profesorilor.>>>>> ("Boc a dat asigurari ca in cazul in care legea majorarii salariilor profesorilor cu 50% va fi blocata de Executiv, PD-L va depune motiune de cenzura. “Guvernul Tariceanu – Geoana ori aplica legea, ori pleaca acasa! Vom initia motiune de cenzura si vom trimite Guvernul acasa”, a criticat Boc.".) Ne-a mai spus Base ca cele mai democratice alegeri au fost in PSD si ca va chema guvernul Boc la raport la Cotroceni asa cum are dreptul prin Constitutie .O sa-i certe ! .Dom' presedinte a spus chiar ca PDLul "s-a bolsevizat ".Ce zici Camioane de asta ? Te si miri ca un partid condus de un anticomunist ca Base ajunge sa se bolsevizeze ...
|
|
|

puternic exteriorizate)Dinu Patriciu .(sters la ochi,plecat )."Merita OSCAR pentru asta !
si de asta avem parte : de boc,mult boc !
Dialog in stil Camioneros ?
Au avut doar un control mai bun asupra creditãrii populaþiei ºi firmelor mici, ce nu a permis îndatorarea acestora mai mult de un anumit procent. O economie ce nu are la dispoziþie finanþare nu se poate dezvolta. Dar asta e o discuþie mai complexã.