Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 18:45
De la: vaneamarin, la data 2010-04-12 18:28:25De la: camioneros70, la data 2010-04-12 18:12:49 Adineaori ai demonstrat cu v�rf �i �ndesat "LOGICA" ta de fier !!! E�ti tupeist !! N-am nimic de zis !! Nu te for�ez eu la dat arama pe fa�� !! Tu , f�r� for�are chiar , te "etalezi" drept un mare "g�nditor" .... Dragul mieu , las� lumea s� te catalogheze !! Nu-�i mai afi�a singur autoflata�iile , c� p�n� acum , te-au r�s �i curcile !!! Eu n-o s� schimb macazul nici mort !! �sta sunt !! Vrei dialog , vorbe�ti frumos , c� nimeni nu te �mpiedic� �n a fi un domn , indiferent de duritatea "luptelor" politice !!! C�t timp o s� postezi civilizat o s� ai parte de civiliza�ie !!! Jigne�ti , pac la troac� !! E simplu , nu te chinui , nu-�i complica singur existen�a , erij�nd p'acilea �n atotcunosc�torul neamului ... �ncearc� , m�car o dat� s� fi tu �nsu�i !!! Ia vezi po�i ??? Eu , o respect p�n� la moarte pe Gabi !! M�car spune cu cuvintele ei !!! Nu m� mai complic s� m� �nfoi spre ea , c� e mai sim�itoare din fire !! Dar asta nu �nseamn� c� nu am dialog cu ea !!! O menajez pentru c� e o femeie �i are o anumit� experien�� de via�� ( �� Gabi , am spus frumos aici ??) !
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 18:51
De la: gabigabi, la data 2010-04-12 18:40:43 Spusa ca Base suna exact asa : "(Tremur in voce,PAUZA lunga in discurs)Sa-ti fie rusine(pauza scurta de efect,inghitit in sec,emotii puternic exteriorizate)Dinu Patriciu .(sters la ochi,plecat )."Merita OSCAR pentru asta ! Pentru cine a uitat episodul il puteti vedea in linkul de mai jos la minutul 3,00 >>>>> www.youtube.com/watch?v=LTW5Jk_ecuE Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 18:52
De la: 9am178165, la data 2010-04-12 18:33:34De la: Silviu, la data 2010-04-12 14:57:17Eu n-am avut niciodata masina de noua. Avionul pe care zbura Tom Cruise in Top Gun este F14Tomcat, aflat in dotarea fortelor navale americane- U.S. Navy ( adica zboara de pe portavioane). F 16, a fost si este in dotarea fortelor aeriene americane - U.S.AIR FORCE-, adica cei ce au in dotare si AirForce 1( avionul prezidential). Intelegi deci cat de slab pregatiti profesional sunt consilierii pe probleme de aparare ai lui basescu, daca l-au putut sfatui sa aleaga cea mai proasta dintre optiuni, oricare dintre avioanele de a treia sau a patra generatie noi, ar fi fost mai bune si mai ieftine. Un avion vechi e poate la cumparare putin mai ieftin, dar bagi bani triplu in el cand il retehnologizezi si il exploatezi. In cazul Romaniei un miliard de euro ne costa avioanele vechi, cele 24 de galeti, si inca 1,5- 2 miliarde pe putin, retehnologizarea. Prin comparatie, daca cumparam Eurofighter Typhoon, un aparat sensibil mai performant la 48 milioane de euro bucata, cele 24 de aparate noi costau aproximativ 1,2 miliarde de euro per total, cu service-ul asigurat in primele 2000 de ore de zbor de catre firma producatoare pentru fiecare aparat. TE LAS PE TINE SA FACI O COPMARATIE SI SA TRAGI CONCLUZIA!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 18:58
De la: camioneros70, la data 2010-04-12 18:26:00 A facut Base lectii cu voi sa va invete plansul in stil "draga Stolo"?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 19:01
periaza,baiatule,periaza ,ca oricum pe mine nu ma impresioneaza ! da'vaz ca deja aplici metoda recomandata de partid : unde n-ai un raspuns,eschiveaza periindu-l pe moderator ca,cine stie se-ndura si te iarta....numai ca eu, deh : mintea mea a mai fost la un fund de baba si le-am fumat deja pe toate astea !
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 19:08
Vanea , tu faci aceea�i gre�eal� ca a pisicu�ei !! Vrei s� dezbat pe critici aduse Pdl-ului sau critici aduse lui B�sescu ... Dar tu , ca �i copila�ul �la , uita�i de unde vine r�ul , r�ul �sta de voi tot vre�i s�-l pune�i �n c�rca lor !!!
Nu pot accepta acest lucru !! Reculul unor "explozii" petrecute ani �n urm� , �l resim�im azi !! Nu mai demult de perioada T�riceanu , care a "condus" nestingherit" �ara , puternic sprijinit de grupurile mafiote din PSD , nu vorbim !! De jaful banului public , sub atenta "�ndrumare" a lui Vosganian , nimic ! De politicile bancare , p�rtinitoare bancherilor �i nu pl�titorilor de rate (care azi nu mai fac fa�� dob�nzilor �n cer , stabilite cu direct sprijinul BNR) nimic !! De faptul c� unii mafio�i , pesedi�ti �n majoritate ce au f�cut �i fac abuz de func�ii , nimic !! De inexisten�a (�n unele cazuri ) sau slaba eficien�� a justi�iei �n toate domeniile , nimic ! Nimic din toate �stea !! Dar , voi , vre�i cu tot dinadinsul s� v� c�dem �n plas� �i s� reac�ion�m PROVOC�RILOR voastre !! B�i Vanea , parc� ziceai c� e�ti b�iat preg�tit , instruit ... liberal de apartenen�� ???? �sta e liberalismul convingerilor tale ??? Parc� �l aud pe Ghi�e , c�nd te aud pe tine !!! �i �la un "liberal" convins !! �i �la mai e �i senator �i io �i pl�tesc salariul ca un prost , cunosc�ndu-l �ndeaproape ..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 19:14
Contra�i pe adev�ruri b�ie�i !! �i vom discuta ! Pe mi�toc�real� nu !!!
Cu mi�toc�reala asta de trei lei , pe un topic unde dori�i discu�ii c�t de c�t la un minim de seriozitate ....m� l�sa�i rece !!! Gata , pentru azi politic� , c� v�d c� a�i dat-o pe lai-laiuri !! Au revoir !! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 19:21
De la: camioneros70, la data 2010-04-12 19:08:48Vanea , tu faci aceea�i gre�eal� ca a pisicu�ei !! Vrei s� dezbat pe critici aduse Pdl-ului sau critici aduse lui B�sescu ... Dar tu , ca �i copila�ul �la , uita�i de unde vine r�ul , r�ul �sta de voi tot vre�i s�-l pune�i �n c�rca lor !!! Camioneros,nu mai are Base DNAul in mana ?! Daca spui ca a furat Tariceanu,Vosganian ,etc etc ,sho pe ei nene ,nu ma plictisi pe mine si nici nu imi spune toate SUPOZITIILE tale portocalii ca si cum ai spune adevaruri ! Din cate stiu eu pana acum DNA ul nu a deschis astfel de anchete iar singurul care a cerut proces este Tariceanu care l-a dat in Judecata pe Boc pentru calomnie legata de afirmatiile cu Sterlingul. Tara asta merge prost dintr-un singur motiv, IMBECILITATEA GUVERNULUI BOC SI FURTURILE MAFIEI PDL. Atat,restul sunt baliverne portocalii cu care incercati sa va ascundeti incompetenta si hotia, dand vina pe guvernarea Tariceanu,cea mai buna guvernare din Romania in toate statisticile. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 19:29
@camioneros,nu se pot nega greselile facute si in guvernarea CDR,nici in guvernarea DA -asta ca sa vorbesc despre ce-am Votat eu in '96 si in 2004 ! atita doar ca in ambele guvernari a fost p'acolo,un domn Basescu ,a carui preocupare a fost o continua "ciocaneala " in capul premierului ,de ex., fie ca l-a chemat Ciorbea,fie ca l-a chemat Tariceanu ; a reusit sa-ngroape un partid ( pntcd) si a rivnit sa-l ingroape si p'al doilea (pnl ) ; intreaga lui activitate a fost ,pe de o parte ,de subminare a aliantelor in care a fost si,pe partea cealalta, de promovarea nulitatilor oportuniste cu care s-a inconjurat, pacalind,mintind, inselind electoratul....unitatea de masura a noului tip de politician,tinar si pupincurist,fiind Bocul !
si de asta avem parte : de boc,mult boc ! un repros mare as avea de facut celor 2 partide : ca, in dorinta apriga de'al sabota pe Bombonel, au dat girul si inarmat bratul unui om deo moralitateindoielnica si parca nu-mi vine sa cred ca ei nu stiau cu cine au de'aface ....ca si afacerea cu palma cu pixeli albasti ,data in campanie ! dar,s-au facut ca nu vad,caci Nastase trebuia scos din joc !.....ce-au facut ei prin greseala lor ? exact ce-au facut americanii,atunci cind i-au inarmat si "scolit" pe afgani impotriva rusilor.... si ce s-a-ntimplat ? s-a-ntimplat ca acum au luat-o-n freza....si noi ,la fel ...cam asta-i ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 19:53
De la: vaneamarin, la data 2010-04-12 19:21:26De la: camioneros70, la data 2010-04-12 19:08:48Vanea , tu faci aceea�i gre�eal� ca a pisicu�ei !! Vrei s� dezbat pe critici aduse Pdl-ului sau critici aduse lui B�sescu ... Dar tu , ca �i copila�ul �la , uita�i de unde vine r�ul , r�ul �sta de voi tot vre�i s�-l pune�i �n c�rca lor !!! Vezi m�i Vanea !! At�t te duce mintea !! �i tu vrei "dialog" aici ??? Du-te b�i tat� , �nv�rtindu-te !!! Ce statistici b�i frate ??? Statistici spui , dar spune te rog , de cine sunt f�cute !!! Las-o jos c� m�c�ne Marinic� !! Te credeam un interlocutor , dar tu �n afar� de propagand� nu mai �ti nimic , nimicu� !! Jalnic !!! Pa !
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 19:54
toti cei care tin la Silviu si la Elena la ora 20 sa spuna Tatal nostru sau aceasta rugaciune: RUGACIUNE PENTRU CEI BOLNAVI: Atotputernicule Doamne, Tamaduitor al sufletelor si trupurilor, care cobori pe oameni si tot Tu ii ridici, care pedepsesti si vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru ca este bolnav (bolnava). Intinde-Ti bratul Tau tamaduitor, si vindeca pe el (ea), si ridica-l (o) din patul de suferinta. Goneste duhul de slabiciune din el (ea) si indeparteaza de la el (ea) durerea, ranile, febra si slabiciunile. Daca are pacate si greseli, iarta-i-le, din dragostea Ta pentru oameni. Dumnezeule ai mila de ceea ce a creat mana Ta, intru Iisus Cristos, impreuna cu care esti binecuvantat si cu bunul si de viata datatorul Sfantul Duh, acum si in vecii vecilor. Amin.! Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 20:12
De la: vaneamarin, la data 2010-04-12 18:51:18De la: gabigabi, la data 2010-04-12 18:40:43 Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 20:17
De la: gabigabi, la data 2010-04-12 18:40:43@ camioneros,chiar te rog sa plingi ! plinsul purifica si,poate,cine stie ,veti fi iertati si nu vi se va pune stampila de colaborationisti ! ....dar nu mi-ai spus : ce-ai face daca cineva ti-ar lua in mod fraudulos casa ?! n-ai muri cu el de git ? asta era ptr. @Adi ! spune-mi ce va mai opreste acum sa faceti Reforma Statului ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 20:20
De la: camioneros70, la data 2010-04-12 19:53:22De la: vaneamarin, la data 2010-04-12 19:21:26De la: camioneros70, la data 2010-04-12 19:08:48Vanea , tu faci aceea�i gre�eal� ca a pisicu�ei !! Vrei s� dezbat pe critici aduse Pdl-ului sau critici aduse lui B�sescu ... Dar tu , ca �i copila�ul �la , uita�i de unde vine r�ul , r�ul �sta de voi tot vre�i s�-l pune�i �n c�rca lor !!! Asta ce naiba a fost ? Dialog in stil Camioneros ? .Da cu bata,se preface tot el lovit si pleaca ofensat urland in gura mare pe strada. .Bai Camioane,la tine chiar se vede tehnica PDL. Datele care ateste clar faptul ca cea mai buna guvernare de dupa 1989 A FOST CEA LIBERALA A LUI TARICEANU SUNT DATE OFICIALE ALE STATULUI ROMAN SI LE POTI GASI PE SITU-UL INSTITUTULUI NATIONAL DE STATISTICA. De altfel si Base ajunsese sa se laude cu realizarile guvernului Tariceanu intr-o vreme . Asta este nene,nu aveti profesionisti.Nu va pricepeti decat la injurat ,la scandaluri ,la furat si la indatorat tara pentru buzunarul vostru. Ce sa te astepti de la un guvern condus de un mameluc ca Boc care nu stie nici pe ce lume se afla .Si cata cinste poti astepta de la Udrea,Videanu sau Blaga ?...
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 20:26
De la: gabigabi, la data 2010-04-12 19:29:37@camioneros,nu se pot nega greselile facute si in guvernarea CDR,nici in guvernarea DA -asta ca sa vorbesc despre ce-am Votat eu in '96 si in 2004 ! atita doar ca in ambele guvernari a fost p'acolo,un domn Basescu ,a carui preocupare a fost o continua "ciocaneala " in capul premierului ,de ex., fie ca l-a chemat Ciorbea,fie ca l-a chemat Tariceanu ; a reusit sa-ngroape un partid ( pntcd) si a rivnit sa-l ingroape si p'al doilea (pnl ) ; intreaga lui activitate a fost ,pe de o parte ,de subminare a aliantelor in care a fost si,pe partea cealalta, de promovarea nulitatilor oportuniste cu care s-a inconjurat, pacalind,mintind, inselind electoratul....unitatea de masura a noului tip de politician,tinar si pupincurist,fiind Bocul ! Exemplul "afgan" din p�cate pentru tine , nu se aplic� !!! C�nd o s� te faci mai mare , o s� �n�elegi �i de ce !! Pot �ns� s� comentez ceva apropos ! Cu moartea lui Coposu , Ra�iu ... s-a dus dracului g�ndirile liberale ale politichiei rom�ne !! Pentru c� , adev�rul crunt este c� , oamenii ace�tia nu aveau "urma�i" ... Dar pe vremea lui Coposu draga mea , nu prea mi�ca nimeni �n front �i nici nu avea g�nduri de "r�sturnare" a puterii �n partid !! Nu aveau un Vanghelie desigur , membru cu puteri depline !! Un partid , draga mea , "s� mearg�" , �i trebuie o m�n� de fier s� �l conduc� !! M�na de fier se �nmoaie , profitorii �i fac loc d�nd din coate , instantaneu !!! Nu am v�zut disciplin� de partid , dup� moartea lui Coposu , �n "mi�carea" de orientare -dreapta-... Am v�zut debandad� , dezinteres , fric� !! �i s-a dus dracului doctrina , crezul...�i a ap�rut oportunismul , singular sau de grup !!! Nu putem cere �ns� democra�ie cu r�cnete �i strig�turi , dar �n esen�� s� avem o lume politic� majoritar� - st�nga ! Spre dreapta nu mai se �ndreapt� nimeni ??? Mai �n�elege cineva azi ce este aia "dreapta" ??? V� minuna�i c� Blaga d� cu membrii de p�m�nt c�nd gre�esc pe linie de partid (voi , care nu �tia�i afla�i acum !!) Dar disciplina �i ordinea , organizarea , respectul reciproc , face ca acest partid s� arate c� tinde spre normalitate !! Sigur p�dure f�r� usc�turi nu o s� existe niciodat� , nic�ieri �n lume !! �nainte , asta o spun cu m�na pe inim� , lucrurile st�teau mai aparte ,ascunse , mai la secret . M� refer aici la vie�ile interioare din partide . Dar azi , am evoluat �i noi pu�in �i lucrurile sunt mai la vedere !! Da, nu toate , dar oricum mult mai mult ca acum 5 ani !!! Asta v� face pe voi s� crede�i c� �ti�i acum ce hram poart� fiecare !! Dar v� �n�ela�i !! �mi vine �n minte acum un episod : dup� alegeri , M. Budea se d�dea de ceasul mor�ii c� Pre�edintele nu iese s� comenteze ce �i cum ... Dar , pe Budea �l durea de grija altuia , �l durea de ce Pre�edintele nu �i comenteaz� oarecum , abera�iile lui de "�nainte �i dup� campanie" ... Ca �i cum el , ciutacu sau g�dea erau "piesele" ��rii �steia !! Nu Pre�edintele !! Ei !! �n�elegi ??? Nu c� Pre�edintele ar avea altceva mai bun de f�cut , dec�t s� ias� la vreo tribun� , s� comenteze baliverne , supozi�ii , aruncate la vraja lui Voiculescu de cei trei falnici f�urari ... Nici azi , nici tu , nici Marnic� nu �n�elege�i ce este aia func�ia de Pre�edinte de Stat !! Habar n-ave�i cu ce se m�n�nc� !! Nici Budea sau ciutacu sau stan �i bran.... Una este ce e scris pe foi , alta este realitatea de zi cu zi .... At�t !!
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 20:34
Camioneros ,vezi ca in seara asta este Base la LaBe1TV.Sa-ti pregatesti carnetelul
.Ca zici ,scoate un scandal nou sau doar vrea sa le explice pe cele vechi ?
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 20:44
De la: camioneros70, la data 2010-04-12 19:53:22Bag de seam� c� nu te la�i p�n� nu cazi de tot �n derizoriu. Asta e ... Nimic �i nimeni nu te mai poate aduce cu picioarele pe p�m�nt. Etnobotanicile �stea .. 'n mama lor ! Nenic�, �nchidene naibi gura cu c�teva realiz�ri m�re�e ale portocaliului ! Ce este a�a de greu ? Chiar nu ai nimic de spus pe aceast� tem� ? Ba�i c�mpii interminabil, cum c� suntem pe l�ng� subiect, doar �mpotriva ideii PD-L �i B�selu, c�nd de la tine �i al�i euforici portocalii, nu vedem esen�a �i justificarea sus�inerii ... Nimic �n afar� de vorbe neacoperite de realitate. Crezi c� a� avea ceva cu PD-L dac� s-ar mi�ca ceva �n �ara asta ? Nenic�, spune sincer �n fa�a celorlal�i: de unde at�ta fanatism ? Cumva CV-ul t�u, al�turi de cel al lui Mytcora�, este mai portocaliu ? M�car s� �n�elegem �i noi �i s� scuz�m "interven�ile" tale !? Acuzi pe to�i c� sunt neciviliza�i �n exprimarea op�iunii lor politice, c�nd exact m�t�lic�, ca de altfel �i Mytcor, arunca�i primi cu piatra inculturii �i v� exprima�i frustarea �n fa�a neputin�ei de a veni cu justific�ri clare �n sus�inerea op�iunii voastre, care au �n spatele lor fapte �i mai pu�in� �ov�ial�, prin tot felul de mi�toc�reli ieftine �i gratuite, glumi�e r�suflate (exact c� toa�u' B�selu), �njur�turi a-la-pedele .... �i-am adus �n discu�ie doar c�teva din neregulile acestei guvern�ri, repet, doar c�teva �i m�t�lic�, �n fiecare caz nu ai dat curs invita�iei de a purta un dialog pe tem� �i erai numai pe l�ng�. Pretinzi respect c�nd tu �i fratili t�u Mytcor lua�i totul peste picior �i la mi�to. Asta �n timp ce �ara asta se duce dracului din cauza incompeten�ei actualei guvern�ri ... Mai v�d la tine o doz� de prizare de data asta, cum c� doar c��iva contest� ac�iunile portocaliului, �n timp ce marea majoritate l-ar sus�ine. Sau c� doar voi, numai voi, cei ce sus�ine�i imbecilitatea PD-L, ave�i �coala vie�ii (�i Vanghelie pretinde asta ...) Nenic� e�ti deja un caz �i te voi trata ca atare ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 21:36
De la: camioneros70, la data 2010-04-12 20:26:08De la: gabigabi, la data 2010-04-12 19:29:37@camioneros,nu se pot nega greselile facute si in guvernarea CDR,nici in guvernarea DA -asta ca sa vorbesc despre ce-am Votat eu in '96 si in 2004 ! atita doar ca in ambele guvernari a fost p'acolo,un domn Basescu ,a carui preocupare a fost o continua "ciocaneala " in capul premierului ,de ex., fie ca l-a chemat Ciorbea,fie ca l-a chemat Tariceanu ; a reusit sa-ngroape un partid ( pntcd) si a rivnit sa-l ingroape si p'al doilea (pnl ) ; intreaga lui activitate a fost ,pe de o parte ,de subminare a aliantelor in care a fost si,pe partea cealalta, de promovarea nulitatilor oportuniste cu care s-a inconjurat, pacalind,mintind, inselind electoratul....unitatea de masura a noului tip de politician,tinar si pupincurist,fiind Bocul ! dragoste,n-ai facut decit sa confirmi ce-am spus : greseala cea mare a Dreptei Democratice,a fost acceptarea unuia ca B care, s-a inconjurat de lepre ! cit despre faptul ca eu sau Vanea sau Dorinel Nu intelegem de-i aia functia de Presedinte,nu-i chiar asa de grav.....GRAV ESTE CA DL.PRESEDINTE NU INTELEGE ASTA ! aici e problema ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am126636 389 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 22:36
Cei trei au fost pusi in libertate. Un prim pas spre normalitate. Statul incepe sa se modernizeze.
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 22:51
Unde sunte�i m�i oameni buni ? S� nu-mi spune�i c� v� uita�i la gogom�niile lui toa�u' B�selu pe Be1Tve !?
�ntre timp marea f�s�ial� justi�iar� portocalie �ncepe s� se desumfle. Cu c�teva minute �n urm� Florin Costiniu, Marius Locic �i Costel C�uneanu au fost elibera�i. Bine�n�eles, �i pun un pariu pe aceast� tem�, urmeaz� toa�u' general Voicu. Nu m� bucur euforicilor, doream doar s� sublinez f���rnicia ordinar� din mediul politic, indiferent de partidul adus �n discu�ie, �i a mediului de afaceri implicat �n politic�. S� tr�i�i la �n�l�imea �n�elepciunii voastre bibicilor ! V� pup� un cet��ean anonim al Rom�niei, ce nu d� doi lei pe baliverne cu miros de corup�ie, f���rnicie, mitoc�nism, demagogie �i incompeten�� din mediul politic.
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
necunoscut 2279 mesaje Membru din: 5/03/2010 |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 22:57
De la: Dorinel, la data 2010-04-12 22:51:30Unde sunte�i m�i oameni buni ? S� nu-mi spune�i c� v� uita�i la gogom�niile lui toa�u' B�selu pe Be1Tve !? Eu ma uitam la explicatia faptului ca Polonia nu a avut criza...fascinanant! Cei doi frati Kachinsky nu aveau incredere in banci si au si interzis serviciile de creditare in Polonia, deci n-au avut nici boom imobiliar nici blocaj financiar.. sper ca am inteles bine, Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
|
|
Fosta membra 9am.ro 4916 mesaje Membru din: 22/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 23:08
De la: GigiOctan, la data 2010-04-12 22:57:22br /> Da, Polonia nu a simtit criza. Construiau in draci cand in restul tarilor piata imobiliara era prabusita. Au avut curajul sa ia masuri dure, cand alte tari o scaldau de mila poporului. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 23:17
Lasati lalaiala,atentie la B1 ,Apex-Morar incearca sa deruteze iar poporul suveran !
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 23:20
De la: GigiOctan, la data 2010-04-12 22:57:22Ai �n�eles destul de bine. Doar c� toa�u' exagereaz� c�nd afirm� sub efectul etnobotanicelor c� a interzis cineva serviciile de creditare �n Polonia. Este de tot r�sul.De la: Dorinel, la data 2010-04-12 22:51:30Unde sunte�i m�i oameni buni ? S� nu-mi spune�i c� v� uita�i la gogom�niile lui toa�u' B�selu pe Be1Tve !? Au avut doar un control mai bun asupra credit�rii popula�iei �i firmelor mici, ce nu a permis �ndatorarea acestora mai mult de un anumit procent. O economie ce nu are la dispozi�ie finan�are nu se poate dezvolta. Dar asta e o discu�ie mai complex�.De altfel, asta era �i la noi p�n� prin 2006 c�nd a �nceput marea nebuneal� a credit�rii, �n 2008 ajung�nd la un procent de �ndatorare de peste 70% �n unele cazuri, mai ales �n imobiliare. Sper c� din toat� discu�ia referitoare la Polonia �i tragedia ei s� nu cazi pe panta conspira�ilor. E un drum destul de alunecos �i periculos. M-am s�turat de ce-mi este dat s� citesc referitor la acest subiect sensibil �i de c�t de u�or pot aluneca unii pe panta subiectivului. Revenind la subiect pot sa pun pariu c� peste c�teva s�pt�m�ni nu mai auzim nimic de ei. Probabil "�oaptele" despre r�scump�rarea ziari�tilor din Irak au g�dilat o coard� sensibil� din dealul Cotroceni.
|
|
9am185284 24 mesaje Membru din: 5/04/2010 |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 23:43
Coruptia in Romania ,de la cap incepe si coada da esecul si damful ametitor.
Creditarile cu baza in valori supraevaluate ale garantiilor de pina la 10 ori ,au dus la actuala criza imobiliara,exemplu fiind chiar Elena Udrea cu un credit de 3,5 milioane de euro ,fara garantzii corespunzatoare ,dar se descurca ,are 2 ministere de jumulit.Dar restul enoriasilor ? ei ce jumulesc ?
|
Fosta membra 9am.ro 4916 mesaje Membru din: 22/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 00:20
De la: Dorinel, la data 2010-04-12 23:20:40Ai �n�eles destul de bine. Doar c� toa�u' exagereaz� c�nd afirm� sub efectul etnobotanicelor c� a interzis cineva serviciile de creditare �n Polonia. Este de tot r�sul. Au avut doar un control mai bun asupra credit�rii popula�iei �i firmelor mici, ce nu a permis �ndatorarea acestora mai mult de un anumit procent. O economie ce nu are la dispozi�ie finan�are nu se poate dezvolta. Dar asta e o discu�ie mai complex�.De altfel, asta era �i la noi p�n� prin 2006 c�nd a �nceput marea nebuneal� a credit�rii, �n 2008 ajung�nd la un procent de �ndatorare de peste 70% �n unele cazuri, mai ales �n imobiliare. Sper c� din toat� discu�ia referitoare la Polonia �i tragedia ei s� nu cazi pe panta conspira�ilor. E un drum destul de alunecos �i periculos. M-am s�turat de ce-mi este dat s� citesc referitor la acest subiect sensibil �i de c�t de u�or pot aluneca unii pe panta subiectivului. Revenind la subiect pot sa pun pariu c� peste c�teva s�pt�m�ni nu mai auzim nimic de ei. Probabil "�oaptele" despre r�scump�rarea ziari�tilor din Irak au g�dilat o coard� sensibil� din dealul Cotroceni. [/quote] Da, Dorinel, si Polonia a avut perioade cu somajul aproape de 20% dar, nici macar atunci raportul dintre salariati si cei ce beneficiau de diverse forme de asistenta sociala nu se apropia macar de ce avem noi azi. Noi ne imprumutam pt. salarii si pensii, iar maruntisul ramas cica pt. investitii este la cheremul unor antreprenori privati dependenti, de fapt, tot de banul public. Da, poate iesim din criza, cumva... Dorinel, n-am avut timp sa vizitez adresa de la tine...pana atunci, ne mai vedem pe aici. |
|
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 00:54
De la: xzy, la data 2010-04-13 00:20:10Polonia a avut perioade cu somajul aproape de 20% dar, nici macar atunci raportul dintre salariati si cei ce beneficiau de diverse forme de asistenta sociala nu se apropia macar de ce avem noi azi.Succesul Poloniei, spre deosebire de noi, const� �n faptul c� dup� c�derea comunismului, Polonia a urmat o politic� de liberalizare real� �i contolat� a economiei �i ast�zi este unul din exemplele pozitive ale tranzi�iei de succes de la o economie dirijat� de stat la o economie de pia��. �ntre timp �i-a dezvoltat masiv sectorul agricol �i zootehnic prin subven�ii importante de la stat �i dup� 2004 prin atragerea de fonduri importante de la UE, ca rezultat, av�nd poten�ial de a deveni cel mai important stat produc�tor de alimente din �ntreaga Uniune European�. �sta da succes. �i totu�i a avut �i are destule probleme cu lipa investi�iilor �n anumite sectoare economice. Referitor la ce spui tu, reformele structurale din domeniul asisten�ei medicale, a educa�iei, din sistemul de pensii, precum �i din administra�ia de stat au sf�r�it prin a provoca o mare presiune fiscal� asupra cet��enilor polonezi. Dar au reu�it. Bravo lor. Pentru noi ar trebui s� reperezinte un model de urmat �n aceste domenii. �i pentru toa�u' B�sescu, care ar face bine s� nu mai bat� c�mpii atunci c�nd vorbe�te de economie �i probleme administrative. �n seara asta a pompat din nou la Bhee1Tv, la pupincuristul lui ordinar de serviciu "Nashu". A fost iar �n delir prin afirma�ii de genul : "Uitati-v� la presa polonez� �i vede�i cum a reu�it s� se solidarizeze cu guvernul de la �nceputul crizei economice?" Deci, din ciclul " L�sa�i ho�ii �i mogulii s� vin� la mine", tovar�ul este nemul�umit de poporul s�u. Presa este nedreapt�, lumea nu este recunosc�toare cu succesurile sale �i ale PD-L, nu to�i ho�ii din alte partide �i aservi�ii lor vor s� �mparta prada �i s� �mparta�easc� acea�i cauz�. Nasol pentru tovar� ! Cirea�a de pe tort vine prin a compara lupt�torii pentru libertate cu state vechi, cu ani de pu�c�rie, recunoscu�i si aprecia�i de popor, cu fo�ti comuni�ti, nomenclaturi�ti ai vechiului sistem, vajnici lupt�tori �mpotriva lui ast�zi, persoane cu biblioteci de dosare penale, este ceva de nepomenit, de tot hazul ... Numai bine.
|
|
Fosta membra 9am.ro 17 mesaje Membru din: 12/05/2009 Oras: Campia Turzii |
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 05:35
Pt 39 de ani esti un prea mare porc,pacat ca,capul il ti tot sus.Rusine IDIOTULE ! Esti Un Portocaliu periculos,meriti pedeapsa celor nevoiasi !
|
9am185688 15 mesaje Membru din: 13/04/2010 |
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 06:39
De la: 9am050700, la data 2010-04-13 05:35:22Pt 39 de ani esti un prea mare porc,pacat ca,capul il ti tot sus.Rusine IDIOTULE ! Esti Un Portocaliu periculos,meriti pedeapsa celor nevoiasi ! Ainceput sa se imputeasca varza la Cotroceni ! Apex,Prigoana,Morar
|
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 08:40
Pre�edintele Traian B�sescu a declarat, la B1Tv, c� este un sus�in�tor al pragului electoral de 10% pentru intrarea �n Parlament, dar mai ales al un unui sistem electoral care s� permit� EXISTENTA A DOUA PARTIDE MARI ,CARE SA ALTERNEZE LA GUVERNARE EVENTUAL CU SPRIJINUL UNUI PARTID MAI MIC.
Nu va mai mirati de distrugerea PNTului infaptuita de Basescu,nu va mai mirati de atacurile furibunde impotriva PNLului .Visul lui Basescu este sa aiba FSN la putere constatnt si "alternanta" intre FSN1 si FSN2. Dusmanu' de moarte al PSDului vrea sa alterneze la putere impreuna cu acestia. Rog portocalele mecanice sa aplaude si sa scandeze "FSN te iubim,in tara ta vrem sa fim!".Sa nu uitam ca PDL a ajuns la putere cu sprijinul PSD in 2009 !Acum insa este timpul sa fie iar in opozitie.Daca mai au necazuri insa,momente de cumpana grea,stiu la cine sa apeleze. Ce altceva ne-a spus Base ?Ne-a mai spus ca liberalii sunt mai de stanga decat PSDul si ca este timpul sa terminam cu mitul liberalilor care sunt de dreapta,de dreapta este doar PDLul, prin decret prezidential probabil. Ne-a mai spus ca suntem in capitalism iar asta inseamna nu sa asteptam ceva de la Boc ci sa facem ceva ca sa ne asiguram singuri bunastarea. Nu a dat exemple dar acestea sunt clare :Udrea,Videanu ,Ridzi etc. A mai mentionat odioasa guvernare Tariceanu spunand ca tot ce este rau de acolo provine ,ca au distrus tara asta pe care marele Boc se straduieste sa o repare imprumutand de zor bani de la FMI .Sa na amintim putin celebrele cuvinte ale lui Boc atunci cand inainte de alegeri se laudau cu marirea salariilor profesorilor.>>>>> ("Boc a dat asigurari ca in cazul in care legea majorarii salariilor profesorilor cu 50% va fi blocata de Executiv, PD-L va depune motiune de cenzura. �Guvernul Tariceanu � Geoana ori aplica legea, ori pleaca acasa! Vom initia motiune de cenzura si vom trimite Guvernul acasa�, a criticat Boc.".) Ne-a mai spus Base ca cele mai democratice alegeri au fost in PSD si ca va chema guvernul Boc la raport la Cotroceni asa cum are dreptul prin Constitutie .O sa-i certe ! .Dom' presedinte a spus chiar ca PDLul "s-a bolsevizat ".Ce zici Camioane de asta ? Te si miri ca un partid condus de un anticomunist ca Base ajunge sa se bolsevizeze ...
|
|
|

puternic exteriorizate)Dinu Patriciu .(sters la ochi,plecat )."Merita OSCAR pentru asta !
si de asta avem parte : de boc,mult boc !
Dialog in stil Camioneros ?
Au avut doar un control mai bun asupra credit�rii popula�iei �i firmelor mici, ce nu a permis �ndatorarea acestora mai mult de un anumit procent. O economie ce nu are la dispozi�ie finan�are nu se poate dezvolta. Dar asta e o discu�ie mai complex�.