back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 >> Sari la pagina:

necunoscut

2279 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 19:24

De la: Victor2009, la data 2010-04-13 18:53:34
De la: GigiOctan, la data 2010-04-13 18:27:43Eu il cred pe Basescu o persoana egala cu zero ca moralitate, si pe care nu trebuie sa te bazezi sub nici o forma. Acum ma refer la functia lui care-l obliga la niste gesturi in contextul in care a facut niste declaratii. Dar cum si-a terfelit si functia de mai multe ori, nici pe asta nu pun vreo baza...visul era in ideea ca ar avea vreo tresarire de normalitate.
Daca Base are nota 0 la moralitate, idolul tau Ilici ce calificativ are??? Cred ca se incadreaza la capitolul JAVRE KGBiste impreuna cu partidul din care provine !!!

Cum idolul meu Ilici? citeste ce-am scris mai sus, Basescu mi-a atras atentia din nou pentru ca a afirmat ca Ilici este responsabil de victimele revolutiei si mineriadelor...cum sa fie idolul meu criminalul ala??? Si eu ,,Cred ca se incadreaza la capitolul JAVRE KGBiste impreuna cu partidul din care provine !!! ''

Nu trageti in pianist! 24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
TRAIENEL

52 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 19:28

ati vazut bai gaozarilor ca le-am dat drumu' la prietenii si partenerii mei de afaceri casunica si locic, ahaaa, ahaaaaaa, ahaaaaa , iar v-am prostit fraierilor ahaaaaa, ahaaaa, ahaaaaaaaaa ! nu a fost decat un spectacol media sa mai uite sarantocii de criza ahaaaaaa, ahaaaaaa, ahaaaaaaaa !!!!!!!!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 19:30

De la: GigiOctan, la data 2010-04-13 19:24:01
De la: GigiOctan, la data 2010-04-13 18:27:43Eu il cred pe Basescu o persoana egala cu zero ca moralitate, si pe care nu trebuie sa te bazezi sub nici o forma. Acum ma refer la functia lui care-l obliga la niste gesturi in contextul in care a facut niste declaratii. Dar cum si-a terfelit si functia de mai multe ori, nici pe asta nu pun vreo baza...visul era in ideea ca ar avea vreo tresarire de normalitate.
Daca Base are nota 0 la moralitate, idolul tau Ilici ce calificativ are??? Cred ca se incadreaza la capitolul JAVRE KGBiste impreuna cu partidul din care provine !!!

Cum idolul meu Ilici? citeste ce-am scris mai sus, Basescu mi-a atras atentia din nou pentru ca a afirmat ca Ilici este responsabil de victimele revolutiei si mineriadelor...cum sa fie idolul meu criminalul ala??? Si eu ,,Cred ca se incadreaza la capitolul JAVRE KGBiste impreuna cu partidul din care provine !!! ''
Scuze....mii de scuze.....!!.

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
necunoscut

2279 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 19:32

De la: Victor2009, la data 2010-04-13 19:30:15

Pot sa-mi mentin parerea despre Basescu?

Nu trageti in pianist! 24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
TRAIENEL

52 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 19:33

sa verdeti nuti a mea ce ii prosteste pe sarantoci se face ca divorteaza si cocosel manca-l-ar tata cum pune el mana pe hoteluri de la stat ahaaaaa, ahaaaaaa, ahaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!

TRAIENEL

52 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 19:34

painea si cutitul e-n mainile lui nuti !!!!

necunoscut

2279 mesaje

De la: TRAIENEL, la data 2010-04-13 19:28:55ati vazut bai gaozarilor ca le-am dat drumu' la prietenii si partenerii mei de afaceri casunica si locic, ahaaa, ahaaaaaa, ahaaaaa , iar v-am prostit fraierilor ahaaaaa, ahaaaa, ahaaaaaaaaa ! nu a fost decat un spectacol media sa mai uite sarantocii de criza ahaaaaaa, ahaaaaaa, ahaaaaaaaa !!!!!!!!

Desteapta manevra, am sarit peste trei mese datorita ei...numai copii nu, nu prea s-au concentrat la stiri

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

De la: GigiOctan, la data 2010-04-13 19:32:03

OK ...dar cand apare proba contrarie , vreau sa-ti retragi cuvintele !!!

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
necunoscut

2279 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 19:37

De la: Victor2009, la data 2010-04-13 19:34:44

As vrea si eu!

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 19:40

De la: TRAIENEL, la data 2010-04-13 19:34:29painea si cutitul e-n mainile lui nuti !!!!
Luat-i cutitul, sa nu se taie din gresala

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 19:45

De la: GigiOctan, la data 2010-04-13 19:37:18

As vrea si eu!
OK....Dar sa nu uiti, pentru ca este foarte apropiata clipa !!!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 19:55

De la: Victor2009, la data 2010-04-13 19:45:00
De la: GigiOctan, la data 2010-04-13 19:37:18

As vrea si eu!
OK....Dar sa nu uiti, pentru ca este foarte apropiata clipa !!!

Doamne Victor,imi doresc sa ai dreptate ! Abia astept sa ma impresioneze Base prin actiunile lui PENTRU ROMANIA si sa spun in gura mare :BASE AM GRESIT ,TU CHIAR ESTI BUN PENTRU ROMANIA !Cat trebuie sa asteptam pana la acest eveniment fericit din viata noastra ?...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 20:34

De la: vaneamarin, la data 2010-04-13 18:45:34
De la: mytcor, la data 2010-04-13 16:40:13
De la: vaneamarin, la data 2010-04-13 15:37:20
Bine,te inteleg daca esti obosit muncind pentru societate(eu muncesc doar pentru mine ca un egoist ) ,cand esti ceva mai in forma sa-mi spui si mie chestia aia cu reforma.Decat sa postezi fara sa spui nimic ca acum, mai bine dai punctual 2,3 chestii pe care spui tu ca le-a reformat Base .Iti ocupa timp mai putin.

...Oh !...Vannea, ai privatã , eºti om de afaceri liberal, mãi sã fie !...da' spune-mi te rog :

- ce regie de stat ai cãpuºat pe timpul guvernãrii liberalo-pesediste ?...
- câte dintre contractele pe care le-ai derulat în cadrul firmei, au fost derulate cu statul Ro ?
- deþi vreo sectie de cercetare în cadrul firmei ?
- mecenat în domeniile : învãþãmânt , culturã, sãnãtate , etc, ai practiat aºa ceva ?...
- atestare profesionalã, pentru fiecare ob. de activitate prevãzut în statutul de funcþionare al firmei, posezi ?
- ce adaos comercial practici, peste 100 %, aºa-i ?..ce impozitare comercialã nemþeascã þi-aº aplica eu þie, sã vezi tu ce de fonduri guvernamentale s-ar strânge de pe urma ta, aº avea suficienþi bani ptr. finanþarea învãþãmântului, culturii, sãnãtãþii, aº mãrii pensiile ºi plafonul salariului minim...ehe-hee, Vannea !...
- cât profit net ai declarat în documentele contabile Vannea, s-au l-ai externalizat pe sub uºã?..

Acum abia înþeleg eu ce-i cu-acel "Jos Bãse" al tãu !...s-au cam epuizat sursele ºi resursele privilegiilor în derularea contractelor cu statul Ro. mmdeh !.. muls succes în capitalismul real Vannea, mai trebuie ºi inteligenþã, nu numai muls, aºa-i !?... cine te mai poate crede pe "cuvânt" c-ai fi doar un simplu simpatizant PNL sau vreun apolitic ?!...

eratã : FUZZY !... Vannea

Silviu, Camioneros, nu speraþi ºi n-aveþi teamã !..de privãþi cu vanã geme ROMÂNIA !....

Mytcor,tu ai vazut ce il intrebam pe Camioneros?Raspunde tu,poate in Austria ati aflat ce dracu a facut pana acum Base ca sa reformeze statul roman.Ai evitat raspunsul si ai trecut la acuzatii ieftine si fara logica ,strategie pe care se bazeaza PDLul.Probabil insa ca aveai alta treaba,sa arati ca oricine il critica pe Basescu este un om care are interese personale,financiare (vezi moguluii si oligarhii cu care s-au castigat alegerile) ,corupt ,josnic ,hot .

Nu,Mytcor,lucrurile nu stau asa cum le prezinti tu ,deloc nu stau asa .O sa-ti raspund desi nu trebuia sa fac acest lucru la niste acuzatii absurde si venite doar din disperarea ta de a-l sustine pe Base.Nu am capusat regii de stat niciodata ,nu am avut niciodata contracte cu statul roman ,nu am sectie de cercetare in firma mea iar tu esti idiot ca intrebi asta ,am donat bani in diverse cazuri unor institutii de invatamant si sanatate,am atasare profesionala in firma pentru orice domeniu de activitate deoarece altfel nu puteam sa functionez (esti iar idiot ,scuze dar habar nu ai de realitati ),nu am adaus comercial deoarece nu fac comert,si am declarat exact fiecare BANUT pe care l-am incasat deoarece eu nu sunt hot,nu fur nici macar de la un guvern fata de care am tot dispretul.Tot ce faci tu este sa lansezi in buna traditie portocalie acuzatii asupra oricui indrazneste sa spuna ceva impotriva lui Basescu

mai zilele trecute, musiu Mytcor i se lauda lui Dorinel cum ca el ,in ' 90 dadea salarii ,platindu-i pe unii ca el ....te prinzi ? in ' 90 ! asa ca intrebarea catre tine cu colaborarea ,cu capusarea,etc.etc .vine din experienta lui ,iti dai seama ? crede ca daca a fost mare mahar pina-n 90 si dupa aia a continuat sa fie sub Iliescu si s-a pus bine cu FSN ,cu PDSR si acus' cu PDL,toti ceilalti sunt la fel ! d'aia nici nu intelege de ce tot vociferam....pur si simplu,nu intelege ...asa cum nici Camioneros nu intelege ca unii - neorientati,asa cum a zis Mytcor- NU sunt de vinzare !

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 21:10

De la: gabigabi, la data 2010-04-13 20:34:24
mai zilele trecute, musiu Mytcor i se lauda lui Dorinel cum ca el ,in ' 90 dadea salarii ,platindu-i pe unii ca el ....te prinzi ? in ' 90 ! asa ca intrebarea catre tine cu colaborarea ,cu capusarea,etc.etc .vine din experienta lui ,iti dai seama ? crede ca daca a fost mare mahar pina-n 90 si dupa aia a continuat sa fie sub Iliescu si s-a pus bine cu FSN ,cu PDSR si acus' cu PDL,toti ceilalti sunt la fel ! d'aia nici nu intelege de ce tot vociferam....pur si simplu,nu intelege ...asa cum nici Camioneros nu intelege ca unii - neorientati,asa cum a zis Mytcor- NU sunt de vinzare !
Pe vremea aia ºi dacã vindeai covrigi la metrou sau mai ºtiu eu ce blugi aduºi de la turci prin bazare ºi "bouticuri", te numeai om de afaceri .... Acum înþelegi de ce nu dau doi bani pe afirmaþile toaºului Mytcor ?
Alþii mai deºtepþi, ºi înainte de 89, prin diferite porturi / colþuri ale lumii cumpãrau marfã "de calitate", frumos ambalatã ºi etichetatã, pe care o revindeau la revenirea în þarã. Ceva mai târziu cu banii obþinuþi din biºniþãrealã îºi deschideau fabrici de îngheþatã ...

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 21:19

"Nu ºtiu ce reformã internã, dar îi înþeleg cã ºi-au mãrit numãrul de prim-vicepreºedinþi. Probabil cã era necesar. Dar, sã vii cu listã în PDL mi se pare o bolºevizare a partidului, cum au fãcut ºi alþii. O spun deschis, este un pas teribil înapoi în modul de funcþionare democraticã a PDL. Lista, fie ea ºi de patru prim-vicepreºinþi, aia nu mai e listã de oameni politici aleºi, e listã de gaºcã, indiferent cine e în ea. Deci preºedintele îºi pune o gãºcuþã sub el", a declarat toaºu' Traian Bãsescu, la postul B1 TV.

Ãsta-i preºedintele tuturor românilor sau doar al celor portocalii ? Pentru asta s-a dus din nou la ºezãtoare cu pupinu' nr. 1 ? Asta-l roade acum pe popor, cum se bolºevizeazã partidul Lui ?
Glumeam !
Asta e ipocrizia maximã ce putea veni de la toaºu' Bãshescu ....
Tatãl urmaºilor bolºevicilor în România se "vaitã" ca PDL e partid bolºevic ºi cã alegerile cele mai libera au avut loc în PSD ....
Când vã spunea lumea portocaliilor cã sunteþi niºte idioþi ... sãriþi ca arºi în sus.

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 21:23

Sa fii sanatos si nu ma inereseaza daca militarii din OTAN cotizeaza la fonduri de pensii private.
Intreaba-ti si tu parintii ce cred despre actalul guvern fiindca mie imi este perpendicular de ce face sau nu face guvernul asta. Sa auzim numai de bine

9am185725

14 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 21:51

De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia

Nu vezi mai boule ca a distrus economia !

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 22:28

De la: Silviu, la data 2010-04-13 15:54:03
De la: 9am178165, la data 2010-04-13 13:57:26
De la: Silviu, la data 2010-04-13 10:31:03
De la: 9am178165, la data 2010-04-12 18:33:34
De la: Silviu, la data 2010-04-12 14:57:17Eu n-am avut niciodata masina de noua.
Numai second.
Era cat pe ce sa-mi iau un Logan nou, acum cativa ani, dar m-a salvat imperinenta unei fatuci care mi-a spus ceva ce m-a determinat sa rup factura proforma.
Asa ca am dat aceiasi bani pe o masina nemteasca rulata, am mai bagat ceva in ea s-o aduc la starea initiala si cu asta basta.
Nu ma pricep la avioane si habar n-am daca F16 e un jaf ...
O fi.
Dar cred ca nici nu e treba mea.
Si nici nu cred ca Basescu face chiar totul numai si numai de capul lui.
Ce n-am inteles din afacerea asta este daca-l ia la pachet si pe actorul din Top Gun care a facut celebre avioanele astea.
Stie vreun expert in aviatie ?

Acum astept specialisti in scenarii ca sa ne explice cum l-au omorat rusii pe poporul polonez a doua oara, prabusind avionul prezidential si ingropand totul ... Ia sa vedeti ...

Este optiunea ta ca ti-ai luat masina second-hand, se pare ca asta e o mentalitate nenorocita romaneasca, ca parlitii de romani n-au dreptul la o masina noua!!!!!!!!!
Sa-ti spun o treaba? Romanii ca toti esticii in general, mor sa faca impresie cu masini vechi, dar Wolkswagen mancati-as!!
Nu vorbesc de tine pentru ca poate ti-ai luat dintr-un alt motiv, nu stiu!!
Dar daca numai atatia bani ai de un Fiat Panda nou, ia-ti dom`le masina noua ca pe termen lung, castigi!!
Dar romanii sunt snobi pe punga goala!!
Cand am plecat in Austria anul trecut, m-a surprins cate platforme cu Loganuri mergeau spre Austria, si cate veneau din sens opus, cu Golf 4, binenteles la second hand.
Occidentalii sunt oameni practici, unde mai pui ca la Rematul lor primesc 3000 de euro, ma rog, alta lume!!!!
Astia sunt romanii, irationali, nepragmatici, fuduli pe nimic: pe de o parte isi iau un Mercedes C Klasse, de afara, frecat de nu-i adevarat (este masina agentului de vanzari german), de vreo 8 ani, iti dai seama ca la revanzare pierd enorm, si vezi sa ti se strice distributia, practic n-o mai dau decat la Remat, dar sa cumpere un Fiat sau uite un Ford Focus nou (ca masina de familie), nu ca e prea scump!!!
Da, dar daca tii Focusul 5 ani, de la 17.000 de euro ajungi sa-l vinzi cu 8200 de euro, mai pui bani si ai tot timpul masina noua, care este in garantie, practic n-ai probleme decat sa alimentezi si sa-ti faci asigurarile, RCA si Full Casco.
Mercedesul C Klasse de 6 ani il cumperi cu 12 000 de euro din Germania, si dupa 4-5 ani il dai la Remat, iar daca ti s-a stricat planetara, esti pierdut, ai ce scoate la bani.

La ora actuala in Europa, cel mai performant avion este Eurofighter Typhoon, datorita radarului sau si deoarece este capabil datorita aliajelor din care e construit sa reziste la manevre facute la viteze la care alte avioane s-ar dezintegra in zbor, si atinge de peste 2 ori viteza sunetului.
F 16, nou este un avion de generatia a treia cu performante medii fata de aparatele de ultima generatie, corespondentul lui in aviatia ruseasca este MIG-ul 29, pe care initial a fost proiectat sa-l distruga.
Avioanele de ultima generatie - a patra-, Eurofighter Typhoon, F22 Raptor, Saab Grippen, sunt concepute din start ca avioane multirol, adica pot indeplini in timpul aceleiasi misiuni functii de avion de vanatoare si de bombardier.
Avioanele F 16 de care se vorbeste ca le-ar achizitiona Romania, sunt de productia anilor `80, cel mult inceputul anilor `90, fiind foarte uzate ( au foarte multe ore de zbor efectuate de pilotii americani care chiar se pregatesc cu adevarat), de asemenea, aparatura, avionica si sistemele de armament de pe aceste avioane sunt foarte vechi si ele, necesitand modernizari capitale. Se poate spune fara a se exagera, ca din punctul de vedere al sistemelor de armament si al aparaturii de bord, MIG-ul 21 Lancer aflat in dotarea fortelor aeriene romane este superior.
Prin comparatie, tari precum Ungaria sau Cehia au achizitionat aparate multirol de tip Saab Grippen capabile sa execute misiuni in cele mai vitrege conditii atmosferice, iar polonezii au cumparat in conditii foarte avantajoase avioane F 16 noi, deci complet neuzate si dotate cu ultimele tipuri de tehnica de bord si sisteme de armament.

Multumesc domnu' expert in auto si aviatie ...
Inainte sa-mi iau masinile nemtesti second, am mers cu un Logan nou.
Mi-a trecut repede.
Nici la 200 mii de km nu suporta comparatie.
Ai dreptate, WV Sharan l-am luat pentru ca este foarte incapator, se poate dormi in el lejer, se poate care orice cu el si trage 2 tone. Pe deasupra consuma 55 litri de motorina la 1000 km, daca mergi ca omul sanatos la cap. Are autonomie de 1500 km. Il tin din scurt si-l folosesc numai cand am nevoie de el.
In restul timpului, la serviciu, ma deplasez cu un opel corsa 1,2 cu cutie eazitronic pe care l-am pus pe gaz (GPL) de 5 ani. E foarte usor de condus si consuma 6,5 % GPL, (adica 2,1 lei / litru.)
Te vad informat.
Spune-mi tu care masina romaneasca imi acopera, la costurile astea, nevoile mele.
Cheltuielile de intretinere sunt mult mai mici decat la masinile frantuzesti.
Chestia cu fiatul Panda mi se pare o gluma... nici macar buna.
Masinile mele mai au si carlig.
Pentru ca am si o mica remorcuta cu care imi transport gunoi de grajd sau pietris, nisip, lemn, materiale de constructie, orice imi trebuie, fara sa ma chinuie nimeni. Deja mi-am scos banii pe asta.
Mai am si o rulota mica si veche pentru excursii (de care n-am mai avut parte in ultima vreme din motive lesne de inteles pentru cei care ma stiu) care imi ofera minimul necesar de confort si utilitati.
Asa am gandit eu.
Ce spui tu nu este exclus de ce spun eu.
Sunt bune si masinile noi, dar sunt mult prea scumpe. Iar in perioada de garantie au niste cheltuieli obligatorii de zici ca nu e adevarat. Daca ti la garantie.
Prefer sa schimb uleiul la 10000 cu 170 lei decat la 30000 cu 8-900 lei pul o zi pierduta pe la fitosii din service ...
dar, fiecare face dupa cum crede de cuviinta.
La avioane nu ma pricep.
Dar nu-mi vine sa cred ca americanii vor livra niste mormane de table cu aripi in chip de F16.
Pe platforma.
Cam asta ne sugereaza criticii.
Mai sunt convins ca daca s-ar fi cumparat Euro-alea de noi, aceiasi critici, ca de, ce alta treaba au, ar fi urlat, ca si acum, ca avioane ne trebuiau noua acum in plina criza ... cand pensionarii n-au .... bla-bla, bla, cand profesorii n-au .... cand bietii bugetari ... alea, alea .... cunosti textele in vigoare.
Asa ca ...
Ramane ca-n gara !

Tara asta a ales un presedinte care a decis intr-un anumit fel in CSAT.
Gata !
Sfarsitul povestii.

A, inca ceva despre masini.
In fiecare an, in august sau septembrie, ma duc cu fiecare masina, la verificat, identificat si schimbat ce ii trebuie. N-am probleme cu verificarile tehnice niciodata. Multa lume crede ca daca are masina noua nu mai are nimic de facut la ea. Ca n-are consumabile. Multi nici n-au auzit de asa ceva.

La revedere !

Sa stii ca daca n-ai exagera te-as crede pe cuvant, insa pentru cultura ta generala tin sa te anunt ca la masinile in garantie se schimba toate consumabilele in timpul reviziei, se verifica parametrii de functionare a sistemelor (frana, directie, etc.), se face schimbul de ulei, folosindu-se uleiul indicat de producator. In Romania, reviziile la toate marcile cunoscute de mine se fac din 15.000 in 15.000 de km.
Nici eu nu sunt fan al masinilor romanesti, insa nici nu pot fi de acord cu ideea agreata de unii "experti" ca o masina noua poate functiona mai prost decat una cu 200.000 de km. Tin sa te anunt, ca inclusiv la motoarele cu distributie pe lant, la 200.000 de km trebuie inlocuit tot sistemul de distributie, fie ca vorbim de Mecedes, Opel sau Fiat. Revizia la o masina noua dureaza intre 1-2 ore, calitatea serviciilor depinzand de la service la service, de fapt ca si la masinile vechi.
Ca o constatare personala, am observat ca de vreun an incoace, calitatea serviciilor din unele reprezentante autorizate a crescut foarte mult. Dupa parerea mea, achizitia unei masini este pana la urma o chestiune de nevoi, buget si putin noroc.
O masina cumparata noua, chiar si un Logan, ai oarecare sanse sa o mai poti vinde, insa o masina cumparata de la al doilea sau al treilea proprietar iti reduce simtitor sansele de a mai putea s-o revinzi si chiar daca ai reusi, ai vinde-o aproape pe nimic.

In ceea ce priveste avioanele, intr-un stat civilizat nu poate fi vorba de decizia unui singur om.
Ca si exemplu, ti-as da SUA, care desi sunt o republica prezidentiala, nu lasa decizia achizitiilor militare in pixul presedintelui ci la latitudinea Congresului american, te-ai prins cum merge treaba intr-o democratie?

Cat costa o revizie d-asta normala, un schimb de ulei, periodicitatea, cat costa schimbarea unei componente in garantie, cat timp sta masina imobilizata ?
N-am exagerat nimic, ti-am spus doar cum vad eu lucrurile si de ce am procedat asa cum am povestit.
Am avut de mers in service si acolo am vazut cate masini noi erau la interventii si cum injurau oamenii pe acolo pentru modul cum erau tratati si cat dura pana veneau piesele de schimb defecte, nu inventez nimic ...
Se poate sa fie minunat si prin alte parti, dar pe unde am umblat eu asa era, acum vreo doi ani.
Pe unde umblu acum e mult mai simplu.
Povestea cu schimbatul la nr de km e o poveste.
M-am dus sa schimb uleiul si filtrul la cutia automata la 60000 km si aia m-au intrebat de ce ? La reprezentanta. Si mi-au mai spus ca uleiul e pe viata, ca si filtrul ...
Asa ca mi-am vazut de treaba. Si n-am mai avut nici o problema inca 100.000 si nici acum n-am.
Si nici nu cred ca o sa am.
Gandire pozitiva.
Sa fi sanatos, ce spui tu nu mi se pare gresit. Nu sunt in contradictie cu tine, doar ca eu am ales alta cale care mi se pare mai lejera.
Nu neg ca mi-ar placea sa am o masina noua.
Dar n-am avut, sau nu m-am indurat sa dau atatia bani pe ea si am ales cealalta cale. Si nu-mi pare rau. Pana acum.
E drept ca avand doua, e mult mai usor s-o repari pe cate una pe rand.... si nu ramai nicodata fara masina, daca ai grija de amandoua cand trebuie.

Sanatate, prietene, te citesc cu placere, posturile tale despre masini mi se par de bagat in seama.
Despre avioane ... nu ma pricep.
Si daca tie ti se pare ca Basescu ia singur deciziile, asta este.
Daca el e singur in CSAT-ul ala, asta este.
Daca o sa-mi spui ca el a facut si constitutia asta asa cum e ea ... ma rog .... si cine trebuie sa aprobe ce aproba ...
In fine, daca o sa-mi spui ca Basescu e de vina, nu te mai obosi, am aflat deja aceasta dezvaluire de la altii ...
Spune-mi ceva nou !

Prietene, mie cand mi-a schimbat uleiul la 15.000 de km mi-a pus restul ramas din flacon in mana sa-l am acasa si il am si acum, si stiu sigur deci ca era vorba de uleiul recomandat de producator. Sunt sigur ca nu am fost pacalit, la faza asta!!!
Iti repet, masina sta imobilizata la o revizie 1-2 ore si nu cred ca e prea mult timp. Am auzit si eu pe cineva cu masina Toyota ca povestea, ca la reprezentanta din Tg. Mures vin foarte multi din sudul tarii pentru ca ii fura la piese si ulei la ei acasa, si nu au incredere in reprezentantele de acolo. Cineva din Ploiesti, povestea ca i s-au inlocuit cauciucurile originale Michelin cu altele mai ieftine, si asta e inadmisibil. Insa, asta ti se poate intampla si daca ai masina veche, totul e sa-ti alegi cum trebuie reprezentanta.
Iti amintesc ca daca iti iei o masina noua, o mai poti vinde la un pret rezonabil, in timp ce una aflata la al treilea sau al patrulea proprietar ori ti-o mananca Rematul, ori o dai pe nimic.
Si inca ceva, masinile vechi se strica mai des, iar piesele de schimb sunt foarte scumpe. Sper ca tu nu esti unul care isi cumpara piese de la dezmembrari, fara sa aiba nici o garantie ca piesa respectiva e in originala sau are un grad de uzura rezonabil. Cine cumpara de la dezmembrari, isi asuma riscul unui accident.

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 22:40

De la: Silviu, la data 2010-04-13 15:29:42
De la: 9am178165, la data 2010-04-13 14:06:43
De la: Silviu, la data 2010-04-13 10:43:44
De la: vaneamarin, la data 2010-04-12 19:21:26
De la: camioneros70, la data 2010-04-12 19:08:48Vanea , tu faci aceeaºi greºealã ca a pisicuþei !! Vrei sã dezbat pe critici aduse Pdl-ului sau critici aduse lui Bãsescu ... Dar tu , ca ºi copilaºul ãla , uitaþi de unde vine rãul , rãul ãsta de voi tot vreþi sã-l puneþi în cârca lor !!!
Nu pot accepta acest lucru !!
Reculul unor "explozii" petrecute ani în urmã , îl resimþim azi !! Nu mai demult de perioada Tãriceanu , care a "condus" nestingherit" þara , puternic sprijinit de grupurile mafiote din PSD , nu vorbim !! De jaful banului public , sub atenta "îndrumare" a lui Vosganian , nimic ! De politicile bancare , pãrtinitoare bancherilor ºi nu plãtitorilor de rate (care azi nu mai fac faþã dobînzilor în cer , stabilite cu direct sprijinul BNR) nimic !! De faptul cã unii mafioþi , pesediºti în majoritate ce au fãcut ºi fac abuz de funcþii , nimic !!

Camioneros,nu mai are Base DNAul in mana ?! Daca spui ca a furat Tariceanu,Vosganian ,etc etc ,sho pe ei nene ,nu ma plictisi pe mine si nici nu imi spune toate SUPOZITIILE tale portocalii ca si cum ai spune adevaruri ! Din cate stiu eu pana acum DNA ul nu a deschis astfel de anchete iar singurul care a cerut proces este Tariceanu care l-a dat in Judecata pe Boc pentru calomnie legata de afirmatiile cu Sterlingul.

Tara asta merge prost dintr-un singur motiv, IMBECILITATEA GUVERNULUI BOC SI FURTURILE MAFIEI PDL. Atat,restul sunt baliverne portocalii cu care incercati sa va ascundeti incompetenta si hotia, dand vina pe guvernarea Tariceanu,cea mai buna guvernare din Romania in toate statisticile.

Logica ta nu e valabila si pentru Basescu in raport cu institutiile astea ale statului ?
Numai pentru liberali e valabila ?
Mai Vanea, mi-am propus de mult sa nu te mai bag in seama, dar o fac acum accidental, n-o sa se mai repete, pentru ca vad ca neobrazarea ta n-are limite.
Pentru mine nu esti decat un biet bolnav mintal. Mi-e mila de tine.
Adio.

Pentru ceilalti.
Chiar nu v-ati plictisit sa repetati la infinit povestile cu flota, casa din Mihaileanu, parcu' nu-stiu-care ... ? Va plateste cineva sa repetati tampeniile astea la nesfarsit ?
Chiar nu intelegeti cine a adus tara asta in halul in care se afla ?
V-a lasat memoria de tot, sunteti retardati, ce se intampla cu voi ?
Ametitul asta de Vanea spune ca daca institutiile statului n-au cercetat penilistii inseamna ca sunt curati cei de teapa lui tariceanu si Vosganian. Dar cand e vorba despre Basescu, schimba imediat totul, nu mai are nici o indoiala, are alt cantar. .... Si asa faceti foarte multi dintre voi.
Din pacate.
La revedere !

Degeaba il acuzi pe Vanea de lipsa de logica, pentru ca el are o logica chiar foarte sanatoasa spre deosebire de tine!!
Cand nu va convine ceva, hop cu injuraturi si limbaj vulgar, mai "Hoara mic, plapand si tupeist"!!!!
La intrebarile puse de Vanea, in ceea ce priveste dosarul Flota, casa din Mihaileanu, etc., chiar ni s-a promis un raspuns de zeci de ori, pe care nu l-am primit nici pana astazi.
In aceste conditii in care i-am prins pe basescu si adunatura lui de atatea ori cu minciuna, tu vrei sa avem incredere oarba in ei si sa nu imi pun intrebari?

N-ai inteles nimic.
Vanea le gaseste scuze liberalilor cand e vorba de ce au facut ei in frunte cu Tariceanu si spune ca sunt nevinovati pentru ca pe ei nu i-a luat la intrebari DNA-ul sau alte institutii ale statului, dar cand e vorba despre Basescu, schimba brusc logica asta "inteligenta" si nu i-o mai aplica si lui. La Basescu nu mai e valabil, orice se spune despre el e adevarat ! Nu se mai vorbeste despre "institutiile statului".
Cam asta am observat la el si la altii ! Nu folosesc acelasi cantar, acelasi etalon in presupusa lor "logica". Au alte standarde.
Pe Basescu il tavalesc pentru ca nu traiesc bine azi.
Pe cei dinaintea lui, nu.
Au uitat.
Nici nu mai pomenesc despre ei.
Doar Basescu.
Asta stiu.
Iliescu si Constantinescu nu mai exista pentru ei.
Nici ce au facut ei nu mai conteaza.
Doar Basescu.
Numai ca eu n-au uitat.
Si nici altii ca mine.
Cazul Voicu ar fi trebuit sa-i dezmeticeasca pe multi.
Dar nu vor sa inteleaga.
Tot Basescu e tema preferata.
Nu se intreaba nici ce ni s-ar intampla daca n-ar fi fost basescu asa cum este ...
N-au nici o treaba.
Pe ei ii preocupa numai sa nu mai fie Basescu si atat.
De ce ?
Ca sa fie cine ?
Ca sa faca ce ?

Eu cred ca cel care nu intelege nimic esti tu. Ia adu-ti aminte cine dirija DNA-ul pe vremea lui Tariceanu, nu cumva tot basescu? Oare nu tot el numea procurorul general al Romaniei, care la randul lui numea seful DNA? Crezi ca daca gaseau ceva nu ar fi lovit in liberali, asa cum lovesc in PSD-isti?
Nu-ti aduci aminte de cazul Chioariu, caruia i s-a fabricat un dosar doar pentru a fi destituit din functia de ministru? De ce? Pentru ca il incomoda pe basescu. Sau tu judeci cu doua masuri?
Si inca ceva, tu faci confuzii grave in ceea ce priveste organismele statelor. Pentru cultura ta generala tin sa te informez ca CSAT-ul nu este corespondentul romanesc al Congresului american, ci PARLAMENTUL.
Pun pariu ca nu stii nici faptul ca un stat democratic se caracterizeaza in primul rand prin doua lucruri:
1. Principiul separatiei puterilor in stat;
2. Pluripartidismul politic ( in traducere pentru basescienii alde Victor, mai multe partide).

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 22:46

De la: 9am178165, la data 2010-04-13 22:40:47
Pun pariu ca nu stii nici faptul ca un stat democratic se caracterizeaza in primul rand prin doua lucruri:
2. Pluripartidismul politic ( in traducere pentru basescienii alde Victor, mai multe partide).
Sã pui pariu pe alte meleaguri ... În România, trepãduºii portocalii nu au decât un singur gând: renaºterea partidului unic ! Ce democraþie domne' ? Nu ne-a ajuns 20 de ani !?

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 22:57

De la: Dorinel, la data 2010-04-13 22:46:28
De la: 9am178165, la data 2010-04-13 22:40:47
Sã pui pariu pe alte meleaguri ... În România, trepãduºii portocalii nu au decât un singur gând: renaºterea partidului unic ! Ce democraþie domne' ? Nu ne-a ajuns 20 de ani !?

Ai dreptate!!
Si ca sa citez dintr-un clasic in viata, ilustrul Apex: Asa dom`le, sa-i descapataneze pe toti, pentru nasterea unei societati sanatoase in Romania!!!

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 00:09

De la: vaneamarin, la data 2010-04-13 19:55:15
Doamne Victor,imi doresc sa ai dreptate ! Abia astept sa ma impresioneze Base prin actiunile lui PENTRU ROMANIA si sa spun in gura mare :BASE AM GRESIT ,TU CHIAR ESTI BUN PENTRU ROMANIA !Cat trebuie sa asteptam pana la acest eveniment fericit din viata noastra ?...
Eu zic sã revi cu picioarele pe pãmânt ...

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 00:29

De la: camioneros70, la data 2010-04-13 15:22:40
Acum e târziu bãi Vãnicã , sã vi la mine cu propuneri de discuþii , dupã ce mi-ai arãtat "convingerile" tale pline de umor !!
Nu te preocupa tu de vreo reformã ! Stai liniºtit acolo unde eºti , cã stai bine !! Mai citeºte neºte articole din presa plinã de "jurnaliºti" adevãraþi !!
Reforma , este în derulare mototl mic !! Rezultatele se vor vedea peste 2-3-4 ani !! Cã o reformã , mãi preapregãtitule , dureazã !! Te duce capul sã înþelegi ???
Pe crizã , tu vrei pocnind din degete sã vezi schimbãri de pe o zi pe alta ???
Poate ne spui ºi nouã, aºa în câteva cuvinte, în ce domenii sã aºteptãm rezultatele reformei vãzutã de tine, nici mãcar de toaºu' Bãsescu asearã la Bhee1Tve ? Sã nu te oboseºti, nu merit efortul sã detaliezi ºi ce anume, doar domeniul.
Eu, ca alte câteva milioane de români din þara asta, nu vãd decât cum totul se duce naibi, nu se face absolut nimic, se politizeazã în exces totul în portocaliu, nivelul de trai scade, firme închise sau în pragul falimentului, ºomeri cu duiumul, mai puþini de la stat, salarii ºi privilegii "nesimþite" vârfurilor ºi aplaudicilor "biºnismen" portocalii, ºosele tot mai proaste, o cale feratã catastrofalã, turism zero, corupþie cât cuprinde, o cumetrie ordinarã în toate instituþiile statului ºi ... vrãjealã de Cotorceni a-la-greu.
Bãi nenicã, voi chiar avþi o problemã de percepere ! Chiar vã puteþi imagina - mai rãu e când ajungi în faza sã crezi - cã mai existã cineva în þara asta raþional ºi integru la bibilicã, neimplicat ºi mânjit cu rahatul politicii autohtone, sã credã mãcar un minut balivernele ordinare ale toaºilor' Bãsescu ºi Boc ? Chiar puteþi cãdea pe panta asta a prostiei supreme ?
Mãcar recunoaºte naibi în faþa tuturor cã ai CV-ul cât se poate de portocaliu ca fratili tãu Mytcor ºi vãru Apex, sã-þi mai gãsim o scuzã !

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 00:41

De la: vaneamarin, la data 2010-04-13 15:53:29
Asta de succes ! Traiasca micsorarile de venituri,doar asta ne arata ce conducere capabila avem! .Ura,sa ne bucuram pe rand fiecare categorie profesionala de micsorarea veniturilor altei categorii! Astept cu interes micsorarea pensiilor,salariilor doctorilor ,profesorilor,miltarilor . Asa da,simtim si noi ca face Base ceva pentru tara !
O liniºte de mormânt ... un freamãt purpuliu ... emoþii care stau sã rãbufneascã ... o stare de ... ('n mama ei ...!) mãreþe gânduri înãlþãtoare ... dragoste faþã de partid ... ºi --- ºi--- Uraaaaaaaaaaaaaaaa ! Uraaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Uraaaaaaaaaaaaaaaa !
Stima noastrã ºi mândria, Bãsescu & România ! Uraaaaaaaaaa ! Trãiascã tovarãºul nostru iubit ºi stimat, luptãtor neîncetat împotriva hoþilor de neam ºi de þarã, tovarãºul Traian Bãsescu ! Uraaaaaaaaaaaaaaaaa !

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 01:01

Famiglia Udrea-Cocoº negociazã achiziþionarea unui hotel la Monte Carlo, în valoare de aproape 1 miliard de euro, din care 300 de milioane sunt ale lui Bãsescu Dacã pînã în anii '90 preferata arabilor de la Intercontinental, alintatã Gãbiþa, era doar o prestatoare cu * - ulterior, datoritã relaþiei adultere cu Dictachiorul Bãsescu aceasta ºi-a fãcut un rost în politica româneascã, ajungînd de la Pleºc_oi direct în fotoliile de conducere ale politicii româneºti, ca miliardarã într-o þarã sãracã. Pentru cã România nu pare sã-i mai ajungã, precum multora dintre slugile portocalii ale Muribundului Naþional, o sursã din anturajul PDL ne-a dezvãluit cã aceasta, alãturi de Cocoº, soþul cornut, este în cu_rs de negociere pentru achiziþionarea unui hotel, chiar în inima Principatului de Monaco, la Monte Carlo. Zona, negociatã printr-o prestigioasã agenþie imobiliarã francezã, este una dintre cele mai bine plasate: un hotel de 4 stele, Le Meridien Beach Plaza, cu ieºire chiar la faimoasa plajã din Monte Carlo, pentru care famiglia Udrea- Cocoº va plãti, se pare, aproape 1 miliard de euro.

Interesant este faptul cã, deºi nu are toþi banii disponibili, Nuþi Udrea intenþioneazã sã completeze necesarul tranzacþiei cu bani din conturile gestionate de ea ºi care aparþin Matrozului Chior, aprope 300 de milioane de euro. Nu se ºtie încã dacã va face acest lucru cu acordul Piratului sau, pur ºi simplu, ea îi devalizeazã contul. Cert este cã, în discuþiile cu apropiaþii ei, Jarteaua ajunsã ministreasã îl dã ca ºi mort pe amantul care a propulsat-o în carierã.
Tot în acest context au apãrut ºi zvonurile privitoare la divorþul ei de Dorin Cocoº. Deºi sunt vehement negate, pare cã informaþiile sînt adevãrate, cei doi pregãtind miºcarea astfel încît metresa Piratului sã se distanþeze de aceastã achiziþie, care i-ar afecta cariera politicã dacã va deveni publicã.

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
9am185734

5 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 05:17

Pun pariu ca stirea asta ai aflato dela Apex

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 07:44

"Prietene, mie cand mi-a schimbat uleiul la 15.000 de km mi-a pus restul ramas din flacon in mana sa-l am acasa si il am si acum, si stiu sigur deci ca era vorba de uleiul recomandat de producator. Sunt sigur ca nu am fost pacalit, la faza asta!!!
Iti repet, masina sta imobilizata la o revizie 1-2 ore si nu cred ca e prea mult timp. Am auzit si eu pe cineva cu masina Toyota ca povestea, ca la reprezentanta din Tg. Mures vin foarte multi din sudul tarii pentru ca ii fura la piese si ulei la ei acasa, si nu au incredere in reprezentantele de acolo. Cineva din Ploiesti, povestea ca i s-au inlocuit cauciucurile originale Michelin cu altele mai ieftine, si asta e inadmisibil. Insa, asta ti se poate intampla si daca ai masina veche, totul e sa-ti alegi cum trebuie reprezentanta.
Iti amintesc ca daca iti iei o masina noua, o mai poti vinde la un pret rezonabil, in timp ce una aflata la al treilea sau al patrulea proprietar ori ti-o mananca Rematul, ori o dai pe nimic.
Si inca ceva, masinile vechi se strica mai des, iar piesele de schimb sunt foarte scumpe. Sper ca tu nu esti unul care isi cumpara piese de la dezmembrari, fara sa aiba nici o garantie ca piesa respectiva e in originala sau are un grad de uzura rezonabil. Cine cumpara de la dezmembrari, isi asuma riscul unui accident."

Si mie mi se da restul de ulei.
Nu ma duc la service ci la un mecanic care are un service si bun-simt.
Nu trebuie sa ma duc la Tg Mures. La 300 km.
Nu cumpar nimic de la dezmembrari.
Cumpar de la acelasi magazin numai produse de origine si, pentru ca ma cunosc, platesc atunci cand am bani, chiar in rate, fara limita de luni, in decursul unui an.
Pari sa fi dealer auto. Sau esti ferm convins de varianta cu masina de noua.
E buna.
Dar exista si a mea.
Si ai dreptate, o sa le duc la remat, dar mai este pana atunci.

"Eu cred ca cel care nu intelege nimic esti tu. Ia adu-ti aminte cine dirija DNA-ul pe vremea lui Tariceanu, nu cumva tot basescu? Oare nu tot el numea procurorul general al Romaniei, care la randul lui numea seful DNA? Crezi ca daca gaseau ceva nu ar fi lovit in liberali, asa cum lovesc in PSD-isti?
Nu-ti aduci aminte de cazul Chioariu, caruia i s-a fabricat un dosar doar pentru a fi destituit din functia de ministru? De ce? Pentru ca il incomoda pe basescu. Sau tu judeci cu doua masuri?
Si inca ceva, tu faci confuzii grave in ceea ce priveste organismele statelor. Pentru cultura ta generala tin sa te informez ca CSAT-ul nu este corespondentul romanesc al Congresului american, ci PARLAMENTUL.
2. Pluripartidismul politic ( in traducere pentru basescienii alde Victor, mai multe partide)."

De unde ai scos-o ca eu confund CSAT-ul cu Congresul american, e treaba ta. Vad ca trebuie sa-ti explica cu indicatorul la tabla. Ti-am spus ca nu Basescu a facut Constitutia asa cum este ea ci altii din trupa lui Iliescu. Ti-am spus ca nu Basescu a facut legile si randuielile asa cum sunt acum.
Chioariu despre care vorbesti este un cretin patentat. O gaina ametita cu facultatea de drept facuta pe langa remiza PSI si cu ifose de descoperitor al apei calde si al mersului pe jos. Tariceanu l-a vazut tembel si exact din acest motiv la plantat acolo.
Chestia cu separarile de puteri in stat si pluripartidismul despre care eu habar n-as avea e un fel de rahat cu perja. Mai ales ca nici tu nu prea pari sa ai habar de treaba asta.
Banuiesc cum ca esti un baietel rasfatat, caruia i-a luat taticul (cam de varsta mea) masinuta noua, ii achita facturile si-l sprijina sa ajunga "cineva". Chiar, cam cati ani ai, amice.
Ca la politica vad ca esti tamaie.
Vezi ca gasesti pe tarabe Constitutia, ai citit-o ?
E o carticica mica, cu pagini putine, subtirica, cu putin efort, in doua-trei saptamani o dai gata.

Drum bun si ... fara evenimente.

Daca mai vrei sa-mi spui si altceva in afara de sloganul "De vina e Basescu !" mai stam de vorba, dar daca mi-l mai fredonezi p-asta, te rog sa ma scutesti, il stiu.
E un cor aici de tambalagii si trompetisti ...
Nu e cazul.
Mai reciteste ce am scris eu si, usor-usor, pe masura ce te familiarizi cu literele, dupa ce intelegi cuvintele, cu rabdare, o meditatie la limba romana cu accente pe metafore si figuri de stil, o carte de Petre Ispirescu ... poate o sa intelegi si tu un text scris....

Pentru tabalagii, urmeaza sloganul menit sa-i anime de dimineata, sa le faca ziua mai zglobie ... :

"Traiasca Traian Basescu, viitorul luminos al intregii omeniri !"

Have a nice day !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 07:54

De la: florinpreda999, la data 2010-04-14 01:01:15Famiglia Udrea-Cocoº negociazã achiziþionarea unui hotel la Monte Carlo, în valoare de aproape 1 miliard de euro, din care 300 de milioane sunt ale lui Bãsescu Dacã pînã în anii '90 preferata arabilor de la Intercontinental, alintatã Gãbiþa, era doar o prestatoare cu * - ulterior, datoritã relaþiei adultere cu Dictachiorul Bãsescu aceasta ºi-a fãcut un rost în politica româneascã, ajungînd de la Pleºc_oi direct în fotoliile de conducere ale politicii româneºti, ca miliardarã într-o þarã sãracã. Pentru cã România nu pare sã-i mai ajungã, precum multora dintre slugile portocalii ale Muribundului Naþional, o sursã din anturajul PDL ne-a dezvãluit cã aceasta, alãturi de Cocoº, soþul cornut, este în cu_rs de negociere pentru achiziþionarea unui hotel, chiar în inima Principatului de Monaco, la Monte Carlo. Zona, negociatã printr-o prestigioasã agenþie imobiliarã francezã, este una dintre cele mai bine plasate: un hotel de 4 stele, Le Meridien Beach Plaza, cu ieºire chiar la faimoasa plajã din Monte Carlo, pentru care famiglia Udrea- Cocoº va plãti, se pare, aproape 1 miliard de euro.

Interesant este faptul cã, deºi nu are toþi banii disponibili, Nuþi Udrea intenþioneazã sã completeze necesarul tranzacþiei cu bani din conturile gestionate de ea ºi care aparþin Matrozului Chior, aprope 300 de milioane de euro. Nu se ºtie încã dacã va face acest lucru cu acordul Piratului sau, pur ºi simplu, ea îi devalizeazã contul. Cert este cã, în discuþiile cu apropiaþii ei, Jarteaua ajunsã ministreasã îl dã ca ºi mort pe amantul care a propulsat-o în carierã.
Tot în acest context au apãrut ºi zvonurile privitoare la divorþul ei de Dorin Cocoº. Deºi sunt vehement negate, pare cã informaþiile sînt adevãrate, cei doi pregãtind miºcarea astfel încît metresa Piratului sã se distanþeze de aceastã achiziþie, care i-ar afecta cariera politicã dacã va deveni publicã.

Salut Florine !
Vad ca esti foarte informat.
Am senzatia ca ai devenit duhovnicul boierilor din PDL.
Esti tare nene ...
Pare ca citesc Greuceanu...

Nu stiu de ce, dar dupa ce am citit povestea ta, Nuti mi-a devenit mai simpatica. Nu stiu de ce mi-am adus aminte de Rodica Stanoiu. Mare om, mare caracter. Ala da model de ministru femeie.
Esti amabil sa ne spui si o poveste cu Suzana Gadea ?
Sau poate vrei sa ne spui si "Povestea reformei invatamantului"
Sau "Povestea reformei justitiei".

Astept cu interes.
Imi plac povestile.

A, poate n-ai inteles din povestea cu Basescu ... cariera lui politica s-a terminat.
Nu mai are cariera politica.
E cum e el.
Presedintele pe care si l-au dorit romanii.
Nu mai are ce sa fie.
Dar, ma rog, asta este o alta poveste.

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 08:08

Pentru ca nu mai am nici o lupta, sunt bine dispus, mai bine zis, vreau sa ma gandesc la altceva, vreau alte ganduri si, pentru astfel de intentii un forum ca asta este perfect pentru pierdut vremea si distras atentia, am sa incerca sa va propun un scenariu absurd.

Sa presupunem ca intreaga clasa politica din Romania (pentru PC e mai usor), se urca intr-un avion ca sa mearga in niste insule exotice sa schimbe margele cu canibalii de acolo ... pentru bunul mers al activitatii, bineinteles ....
Si, din motive care nu intereseaza pe nimeni, avionul se prabuseste si mor toti.
Ramanem fara clasa politica. Fara TOATA clasa politica !
Ce credeti ca s-ar intampla ?
1. Ar declara cineva vreo zi de doliu national ?
2. S-ar sarbatori cu focuri de artificii ?
3. S-ar declara o luna de sarbatori nationale ?
4. S-ar bloca lucrurile ?
5. S-ar desfasura mai bine ?
6. Ar lacrima cineva (ce care pregatesc tocana cu ceapa nu se pun) ?
7. Cat timp ar fi necesar pentru revenirea din starea de veselie generala ?
8. S-ar dansa Hora Unirii ?
9. Ne-ar ataca alte natii ?
10. Ne-ar invidia ?
11. Ar mai TVA ?
12. Dar accize ?
13. Am scapa ?

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 08:17

aici se vorbeste despre basescu ...

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
Pagini: << 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: