Info
x
Basescu
|
sigi 11 mesaje Membru din: 9/12/2009 |
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 14:44
Buna ziua, domnilor! Hai sa trecem peste tot si sa fim civilizatzi.
Daca Base si cu fratele lui sunt fratzi doar de mama, atunci cine este de fapt tatal lui Traian? Generalul Vlad cumva? Sau a decedat in copilaria lui Traian? Acuma, nu c-as fi fost coleg cu Traian, dar el totusi i-a obligat pe cei din administratia Bucurestiului sa repuna steagul Romaniei in intersectii si pietze. Ca probabil D-l Marco Bella spera sa apara steagul unguresc, iar Iliescu si Nastase or vrea sa faca un steag tziganesc. Nu intzeleg totusi, de ce in perioada cat a avut 70% impreuna cu PSD nu au desfiintzat partidele etnice. Uite ca turcii o facura. Probabil ca s-au opus tziganii lui Iliescu si Nastase in frunte cu finul Fane Spoitoru. |
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 15:44
De la: sigi, la data 2010-01-04 14:44:39Buna ziua, domnilor! Hai sa trecem peste tot si sa fim civilizatzi. bai neamtzule, ce-tzi veni mah cu ...steagurile ? uite ca eu il prefer p-ala in culorile curcubeului ! nu stii care ? daca ma pupi itzi spui !?
Raporteaza abuz de limbaj
si electronica !
|
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 15:51
De la: vasile_vali, la data 2010-01-04 14:20:55De la: ionut_bacaita, la data 2010-01-02 16:52:33nu am votat pe basescu, dar, daca poporul asa a decis, trebuie sa-i respectam decizia. Crezi cumva , ca daca tu nu recunosti rezultatul alegerilor , o sa vina cineva serviabil sa ti-l instaleze repede, repede pe geoana?? dream on , baby .... Dar cand o sa te trezesti , da-ne un semn si noua...!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 15:53
De la: AZAZEL, la data 2010-01-04 15:44:54ATI AUZIT CA ELENA UDRE A RAMAS INSARCINATA SI ARE GEMENI????De la: sigi, la data 2010-01-04 14:44:39Buna ziua, domnilor! Hai sa trecem peste tot si sa fim civilizatzi. Raporteaza abuz de limbaj |
|
constantin_john2002 35 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 16:30
pt. pritenul cu conite @dracusor... ok suntem manipulati (de cand ne nastem...scria un ceh odata,franz kafka) de presa de media de noi de voi astia din iad si imaculati ...dar as vrea sa te gandesti la o intrebare al carei raspuns sa ti l dai tie insuti si anume : daca presedintele basescu este perfect pentru romania atunci ce dracu are toata lumea cyu el , cand din 100 de mesaje 101 il vad ca seful cel mare al tuturor dracusorilor ...???!!!!
|
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 16:57
noi , votantii , ne-am impartit 5 milioane de o parte si 5 de alta . Unde dracu` sunt alea 100 de msg. contra basescu si ala unu -pro ?? Bai frate , nu va mai suiti beti la volan ca da naibii vreo caruta peste voi...aaaaaaaaaaa , stai ca voi ai pierdut caruta...
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 18:07
De la: camioneros70, la data 2010-01-04 11:38:47Pai , ia spuneti tot ! Evinul rosu o solutie , sau nu ?? Da` inainte , sa-l intrebam si pe base , ca asta ne prinde cand bem ca prostii Sefu' nu bea vin ca-l baloneaza ! ar trebui sa stii deja asta....lui ii place taria si ,mai ales,visiki !
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 19:11
De la: vasile_vali, la data 2010-01-04 14:20:55De la: ionut_bacaita, la data 2010-01-02 16:52:33nu am votat pe basescu, dar, daca poporul asa a decis, trebuie sa-i respectam decizia. ...tocmai simþeam o adiere de lehamite faþã de acest site ce nu mi-a inregistrat com-ul de ieri ca rãspuns adresat D-lui Vasile. iar dupã febrile cãutãri , mã trezesc în faþa acestui com. al domniei sale. D-le Opriº, chiar mã bucur cã acel com. al meu n-a fost postat de cãtre adminul acestui site, chiar ii mulþumesc pe aceastã cale pentru cã a reuºit sã vã protejeze eventualele mustrãri de conºtinþã în cazul în care l-aþi fi citit. Era mult peste ceea ce speram cã veþi întelege ºi cuprindea o serie de adevãruri dureroase ale tuturor evoluþiilor post decembriste, în fine, avea un epilog ºi-o terminaþie a sa în "ost"....ca rãspuns al mai vechiului Dv. platonic com. astãzi, surprizã !....constat cât de democratic vã manifestaþi în cadrul acestui com. ...no problem D-le Vasile, dacã Dv. nu acceptaþi din punct de vedere sentimental rezultatul votului din 6 Dec.2009, este prob. Dv. dar, de aici ºi pâna acolo unde combateþi esenþa democraþiei, în care se postuleazã clar cã ;minoritatea se supune majoritãþii, mã face sã concluzionez cu amarãciune : vã meritaþi soarta !....vor mai fi vremuri în care aceste mentalitãti vor scãdea in intensitate iar cele ce vor fi enunþate în cadrul acelei societãþi democratice, chiar se vor plia pe normele de drept ale acelui stat Ro ºi-n conºtinþa tuturor, ca o condiþie minimã necesarã a procesului evolutiv dpdv politico-socio-economic. ...sunt curios dacã se va înregistra acest com.... s-ar putea ca timpul alocat comurilor sã fie restricþionat....mai vedem dacã acest forum a fost transformat în chat !....ca mãsurã de siguranþã am sã-l salvez.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
va_ciuruim 225 mesaje Membru din: 10/11/2008 Oras: Turnu Magurele |
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 20:21
= 'Data = '2008-10-13 12:51:22'] Bãsescu este cel mai bun!
Pentru poporul român! Vot pentru Bãsescu! Vot pentru tine! [/ Quote] ... "Aici sunt banii dumneavoastra".! ? ? ... Sbucur DAC-o faci gratuit, chiar atunci c-ai devenit penibil !.... nu mai spun Dracusor despre nimic, EL ,.... vai steaua lui !.... Dar Dv ?!.... ce naiba. asta-i idolatrie pe fata conasule, sa traiesti republicane de la Ploiesti! ... Iancu conu vorba lu''. `: SML-tongue0023: [/ quote] Sa nu ziceti ca nu a functionat ireprosabil cacialmaua cu APARATELE mele de numarat voturile, nu de alta iam pacalit rau Dar, vorba lui Sefu, ciruiti SITA: SML-happy0180: Raporteaza abuz de limbaj
conform cercetarilor facute sa stabilit ca black-friday și silver9am ,apartin aceluiaș ID,,o persoana care vrea sa compromita PDL ul prin prezentarea de afirmații oneroase și injuri ,cautași sa-l izolați.
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 21:16
De la: bordura, la data 2010-01-04 20:21:44= 'Data = '2008-10-13 12:51:22'] Bãsescu este cel mai bun! ...ce sã-i faci borduristule, aceasta-i situaþiunea, unii-s chiori, alþii-s orbi, sper sã nu-þi aterizeze bordura ce-o tot plimbãreºti p-aici pe bombeu, c-ai sã ne deteriorezi timpanele cu schelãlãielile-þi disperate !...
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 21:40
Ala schelalaie , oricum si nasoala treaba ca o face si haotic si fara noima , dar eu m-am obisnuit cu d`alde contrabasescieni fara coloana , fara noima . Nu stiu altceva decat sa zica : e chior si chel , bataus si..cam atat .
Pai stati fratilor sa va zic de curvelele alea de geoana , antonescu. In primul rand sa-mi povesteasca cineva de vreo bravura de-a astora ?? Aa , in afara de pierderea alegerilor prezidentiale in tandem!! Slugi ale lui Patriciu , slugi ale lui Vantu... Hai mai, oameni buni , daca asa niste paiate vreti voi sa duca tara asta pe alte culmi ale gloriei...Nu puteti pune unu in fruntea voastra iluminata , mai ne manevrabil pe fata ?? Puteti pune unu in frunte voastra mai concis in programe de lucru , de comenzi concrete ce ar trebui date cand devii fruntea statului...geoana daca n-ar da telefon lu` vantu sa-l intrebe ce si cum , ce-ar face el ??? Crin , daca nu i-ar spune patriciuce si cum , in ce mod ar reactiona situatiilor neprevazute , solutii ce ar trebui date aproape pe loc si sa nu lezeze interesul national??? Pai va zic eu , astia doi ar face pipilica pe ei de unii singuri...Noroc ca ei se ajuta unii pe altii ... Bai amibelor si paramecii natiei romanesti , CUSTIIIII NA BOALA !!!
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 21:44
De la: camioneros70, la data 2010-01-04 21:40:31Ala schelalaie , oricum si nasoala treaba ca o face si haotic si fara noima , dar eu m-am obisnuit cu d`alde contrabasescieni fara coloana , fara noima . Nu stiu altceva decat sa zica : e chior si chel , bataus si..cam atat .Tre' sa ma ocup de tine ... Ai si inceput cu balariile dupa un inceput promitator,... 'chiar ca' sustinator al lui Basescu ... Am putina treaba acum, dar revin.
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 22:00
No problemo , cheeff . Am o rabdare de otel modificat genetic...
Intre timp , sunt si eu pe-aici . Con permesso...
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 22:23
Cum ramane cu reforma clasei politice man ...?
incepe probabil, sac ... cu Prigoana .... sac ... Caz clasic de nepotism in interiorul unui partid mare ... sac ... in care, se pare,... sac .... nimeni n-are destula tarie sa spuna ceva cind se intimpla chestii in ''regula''. Parerea mea ... sac ... a unui cetatean turmentat ... sac ... E un moment unic in care se poate vota dur impotriva nepotismului si populismului de doi lei ... sac ... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 22:39
|
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 22:39
Am mai auzit man ... sac ... ca la TVR, in Februarie, pe Sasu ... sac ... il vor inlocui cu ... sac ... Valeriu Turcan ... sac ... marele sef al administraþiei prezidenþiale .... sac ...
Reforma bre ... nu gluma ... sac ...
|
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 22:41
Dorinele , calm ! Jos nepotismul , eu strig in gura mare din 17 dec 1989 !! Iainte de anul ala nu puteam ca ma legau... Imi permiti o intrebare mai delicata ...ai copii ? Ei , daca fiul unui om politic se ridica la rangul de om pregatit functiei , studios , destept , perpicace , diplomat...ala , Dorinele tata , nu mai e nepotism...Da ! Era , in cazul cand persoana in cauza era neavenita pe functia respectiva...Iar tu ca tata , cand vezi ca fiul tau , se ridica la nivelul asteptarilor tale si peste cateodata , te ia asa cu niste fiori de ti se face pielea gainii , parul maciuca si te ia cu transpiratii...emotii normale , de tata care-si iubeste carne din carnea lui , sange din sangele lui ...
Placa asta cu nepotisti ,fripturisti , oportunisti e pe la psd +pc... I-a facut radiografia arborelui genealogic , numit in functii si cu salarii ohoho - antonescu lui geoana inainte de primul tur... TOCI !!
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 22:44
Tie , da` sincer , ti-a placut atitudinea TVR-ului , fata de campania electorala ?? Cred ca glumesti !!
Sa schimbe pe cine-or vrea cu cine or vrea !! Eu sunt atent la ei , ca aia de gresesc afara sau legea !! Fapte , brother , ca de vorbe...
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 22:52
De la: camioneros70, la data 2010-01-04 22:41:15Dorinele , calm ! Jos nepotismul , eu strig in gura mare din 17 dec 1989 !!Inca mai vreau sa cred ca functia de senator si deputat in Parlamentul Romaniei nu este chiar o joaca sau o bataie de joc, cu toate cã in Romania totul este posibil si asta s-a dovedit de-a lungul timpului cu varf si indesat. Nu am putut remarca la Honorius o atitudine de absolvent de universitate americana ... ci mai degraba una de tupeist si smecher de Bucuresti, care minte, se lauda mult, si vorbeste neintrebat. Cu acest stil de a vorbi, cu banii si influenta tatalui, a reusit sa ii vrajeasca pe foarte multi, observ ca si pe tine, avand impresia ca va putea duce de nas la nesfarsit pe toti din jurul sau ... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 22:53
De la: camioneros70, la data 2010-01-04 22:44:56Tie , da` sincer , ti-a placut atitudinea TVR-ului , fata de campania electorala ?? Cred ca glumesti !!Doar pe B1Tv m-am uitat in timpul campaniei electorale ...
|
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 22:59
PS. Vorbeste lumea ... ce rai sunt unii ... ca are studii de specialitate in domeniul economic la facultatea Vascautii din vale de peste Atlantic, iar experienta ''manageriale'' probabil ca a capatat-o spaland pubelele.
Hai ca incepi sa ma amuzi .... ![]() Cred ca Geoana isi freaca mainile de bucurie ca a aparut unul mai penibil ca el.
|
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 23:18
De la: Dorinel, la data 2010-01-04 22:52:19De la: camioneros70, la data 2010-01-04 22:41:15Dorinele , calm ! Jos nepotismul , eu strig in gura mare din 17 dec 1989 !!Inca mai vreau sa cred ca functia de senator si deputat in Parlamentul Romaniei nu este chiar o joaca sau o bataie de joc, cu toate cã in Romania totul este posibil si asta s-a dovedit de-a lungul timpului cu varf si indesat. Dorineleee , eu stiuca tu esti negru in ceru` gurii !! Da` tu nu mai vazut pe mine , inca... Sintetizand , deci , tu ai ciuda pa baietica asta ca are bani ta-su?? Sau ca se da in masini de lux si tu nu ??Lauda de sine nu miroase a bine , da ai dreptate , dar cand iti etalezi bagajul de cunostinte acumulat pe parcursul a niste ani de scoala , merite recunoscute de persoane incumparabile de silviu tatal , aia nu e lauda de sine , monser ! Tupeist , ai zis ? Pai fara tupeu , bai dorinele , tu unde vrei sa razbati , in afara de forum ??? Daca vrajeste people , asta iar e un merit in politica , charmul aduce voturi , altfel politica nexam...Iar faptul ca are bani ne poate duce cu gandul( la tine cu forta , e adevarat ) ca va sta deoparte de mite si spagi... In rest numai de bine...! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 23:21
aaaa , si ai zis ceva de gene , geone , gioneti ...ceva de geoana asta ...Nu stiu ce e aia penibil .. Aaaa , ba da stiu ! Sa te culci bou si sa te trezesti varza , sau vaca...ceva de genul asta...
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 23:26
De la: camioneros70, la data 2010-01-04 23:18:14El e nevinovat neica ... cum as putea avea ciuda pe el ...De la: Dorinel, la data 2010-01-04 22:52:19De la: camioneros70, la data 2010-01-04 22:41:15Dorinele , calm ! Jos nepotismul , eu strig in gura mare din 17 dec 1989 !!Inca mai vreau sa cred ca functia de senator si deputat in Parlamentul Romaniei nu este chiar o joaca sau o bataie de joc, cu toate cã in Romania totul este posibil si asta s-a dovedit de-a lungul timpului cu varf si indesat. Dar despre ce vb aici ? Parca ... despre experienta lui manageriala !... Ce experienta poate avea un baiat de 23 de ani? Poate la NFS, FM 2009, Hattrick, C&C sau altele. Cat despre studii ?! Nu vreau sa ma repet ...
|
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 23:36
La 23 de ani , adevarat graiesti ,nu are experienta de viata ...da` are ta-su` !! La 23 de ani , nu are amanta , da ai dreptate ...da` are ta-su` !! Dar la 23 de ani poti fi absolvent de facultate !!
Unii , dupa ce termina studiile , univ. respectiva le propune colaborarea...Pe aia cum sa-i numim profesori universitari ????Tu sri ptr. ce candideaza , de fapt prigo mic , sau numai asa , sa scrim si noi ceva p-aici ???
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 23:48
De la: camioneros70, la data 2010-01-04 23:36:49La 23 de ani , adevarat graiesti ,nu are experienta de viata ...da` are ta-su` !! La 23 de ani , nu are amanta , da ai dreptate ...da` are ta-su` !! Dar la 23 de ani poti fi absolvent de facultate !!Da ... sa participe la reformarea clasei politice si sa .... atentie (!!!!) ... sa lasam masinile de lux de peste 160000 de euro ..... palpitatiii .... finalizarea metroului pe regiunea ''1 Mai'',... fie vb intre noi ... pssssssssst .... tunelul care este aproape de finalizare, si .... imi bate inima la intensitate maxima ....finalizarea inelului de centura . Era sa ma inec cu paharul asta de bere ....
|
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 23:55
Tu bei , in timpul navigarii ??? Baseeeee , cheama garda , sa-i dea amenda !!! Baiatu` asta bea....SINGUR !!
Piiiii iieeel , ba tata ba !!
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 08:36
BASE,BASE,BASE CAT DE SUS ADI DE GAND SA O PROPULSEZI PE EBA????TRAIASCA P.C.R.-UL???RUSINE DEMOCRATIEII
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 08:38
RUSINE CELOR CARE ATI VOTAT PE BASE!!!TRAIASCA P.C.R.-UL RUSINE BASE
|
Fosta membra 9am.ro 1078 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 09:56
|
|
|

ar trebui sa stii deja asta....lui ii place taria si ,mai ales,visiki !
Intre timp , sunt si eu pe-aici . Con permesso...
I-a facut radiografia arborelui genealogic , numit in functii si cu salarii ohoho - antonescu lui geoana inainte de primul tur...
Unii , dupa ce termina studiile , univ. respectiva le propune colaborarea...Pe aia cum sa-i numim profesori universitari ????