Info
x
Basescu
|
misteva2005 53 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 21:50
Draga Gabi, este un mod altruist din partea ta ca incerci sa educi pe prostii astia de pe forum.
Si eu am incercat dar am esuat. Gabi gabi vad ca rezisti cu stoicism jignirilor unor barbati. Barbatii din Romania! Astia sunt. Natia noastra detine acest tip de barbat care isi zice barbat dar nu se da in laturi de la a jigni o femeie asa de aiurea, numai pentru ca are nu stiu ce convingeri politice! Dracusor si Sfrijelitul sau cum ii mai zice si mai este o proasta pe acolo-mi-e sila si scarba de voi ca sunteti tare prosti! DRAGA GABI SPER SA VORBIM ODATA CAND VOI AVEA MAI MULT TIMP. IMI PLAC IDEILE TALE. MONARHIA ESTE SINGURA SOLUTIE PENTRU ROMANIA. ROMANIA ESTE MONARHIE DE DREPT. FORMA ACTUALADE GUVERNAMANT ESTE IN ILEGLITATE. Cat despre Basescu si cei care il adora, mi-e rusine si sila atat de marinarul betivan afemeiat cat si de cei saraci cu duhul care il adora. Vai de capul vostru! Sunteti niste monstri care sustineti un monstru! |
|
misteva2005 53 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 21:53
Mai cretin prost si tampit de natie saraca si inapoiata!
Cum indraznesti sa jignesti asa o femeie? Nu ti-e rusine? Ce a facut maica-ta cu tine? Te-a nascut si te-a lasat in strada? De educatia ta s/a ocupat cineva? |
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 22:08
De la: misteva2005, la data 2010-01-06 21:50:04Chiar crezi ca monarhia este singura solutie pt Romania ? Pai monarhul cu cine naibi conduce statul ? Nu tot cu politicienii ? Monarhia ca solutie ... fara o reformare din temelii a clasei poltice pe criterii clare si reale de COMPETENTA ... este apa de ploaie. Ce sti tu despre monarhie ? Sau o aducem in discutie sa parem ... asa, mai ... de viþã ...? Cat despre Basescu ... prefer sa ma duc sa trag apa la WC ...
Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 22:25
Si daca va fi Monarhie, regele va fi tzigan?
Ca nu e altul la ora actuala la indemina! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 23:04
remember...
Da, cred ca pe multi dintre dvs. acest subiect nu va prea intereseza cu toate ca mass-media este unul din principalii vinovati (morali). Daca lipsa de eucatie a majoritatii cetatenilor, mai nou posesia armelor, saracia, jafurile pe la casele de schimb valutar sau chiar al bancilor, violurile, crimele, disparitiile de peroane, traficul d carne vie si cu fiinte umane potentiale surse de aprovizionare ale bancilor de organe, etc. etc...sunt unicele probleme ale romaniei, se vede treaba ca le iubim atat de mult incat le infrumusetam, le dam aspect comercial, le facem un promo agresiv, apoi de dimineata pana seara le servim prin mass-media copiilor pentru insusire si varsnicilor pentru ingrozire. Studii efectuate de catre experti in criminalitate considera mass-media ca un agent crucial in dezvoltarea violentei la nivel social si mai ales in randul delicventei juvenile, mai mult decat atat, mass-media a ajuns a scoate din minti o intreaga generatie prin intermediul stirilor violete infrumusetate si parca predate copiilor , apoi noi parintii incepem a ne intreba cum ale noastre odrasle ajung la stari de anxietate, depresii, apatii, cum ajung sa devina EMO, cum ajung la consumul de droguri, la violenta si chiar crima, cum ajung sa fie de nerecunoscut din punct de vedere emotional si , si, si.... Este dovedit faptucl ca media a jucat un rol benefic si foarte important in cadrul societatii, numai ca, de ceva vreme mass-media din pozitia jucatorului important si benefic al societatii a devenit jucatorul important ce ofera suport, tema si idei delicventei juvenile si nu numai, mass-media oferind ca scuza paradoxul ratingului s-al profitabilitatii. Veridicitatea celor doua asa zise scuze oferite de catre mass-media societatii, nu ne pot demonstra decat cinismul pe care media il flutura fara pic de jena in fata societatii , ea media continuand a adopta ca punct central al sau distribuirea in masa a violentei. Cred ca o dezbatere publica pe marginea acestei teme si luarea de atitudine ar fi numai un mic inceput. Relatia actuala a mediei cu violenta, viata privata a persoanei,etc. etc....si implicarea mediei in promovarea lor cu orice pret, va conduce societatea in zona obscurantizmelor sociale si-ne tenebrele decadentelor. In acest inceput de sec. XXI mass-media a ridicat nivelul violentei in cadrul societatii civile, iar subiectul mass-media ca sursa a violentei are s-ajunga a se impregna in constinta publica in prezicerile ce vor urma in urma prezentarilor unei stiri violente,mentalul civic dorind a reolva o situatie violenta prezentata de catre mass-media tot printr-o metoda coercitiva violenta aplicata faptasului / lor. Tocmai de aceea cand vorbim despre relatia dintre mass-media si violenta, este important a ne debarasa de miopismul caracteristic romanesc, violenta umana ca implant istoric la nivel social si media ca o componenta de larga informare, creeaza si distribuie societatii umane informatiile preponderent violente ce intr-o situatie de criza in care deja s-a intrat , media-si asuma riscuri incalculabile dar mai grav resbonsabilitati ce pot deveni absolut distructive la nivelul societatii umane. Avem exemple bine cunoscute ale mass-mediei inguste ce promoveaza violenta si nu-i cazul a le cita aici, dar, nicaieri nu se observa un interes palpabil in a caombate vizibil acel sector al mass-mediei ce-si ridica la rang de a fi interesul pentu promovarea violentei, de la cea comportamentala pana la cea de limbaj si intr-o proportie f. ingrijoratoare a faptuirilor violente efective. Dificultatea descifrarii rolului jucat de mass-media se datoreaza faptului ca relatia mediei cu violenta este complexa, iar mass-media poate influienta atat in mod direct cat si indirect, un fapt relevant in acest sens este si faptul ca efectele sale asupra politicilor si atitudinilor generale ale societatii in ceea ce priveste violenta , au fost ridicate la rang de violenta politica a imbajului cat si de manipulare violenta a informatiilor ce nu exprima evidenta interesului general praacticand cu lejeritate atacurile la persoana si chiar maziliri violente ale unor politicieni de pe scena politica, fie ei responsabili ori nu, d-acele fapte ce le sunt imputate in mod violent si persiflant de catre mass-media romaneasca. . Exista cumva in Ro. o Lege a Presei ?...Serveste actualul CNA intereselor adevarate ale societatii civile ?.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 08:55
problema , mytcor , ca in mass-media romana au intrat sub infatisarea "jurnalistului" o mare de personaje care nu au nici in clin nici inmaneca ce inseamna presa !! Te uiti la jurnalesi la o stire " calda" , ii auzi ce intrebari pun persoanelor implicate in evenimentul respectiv... Eu ma intreb, cati jurnalisti , ziaristi , reporteri au fost angajati pe criterii de competenta ?? Nu contest ca intre ei sunt si forte buni in meserie...dar sunt putini si fara efect !! Demult , nu mai citesc nici-un ziar , demult televizorul meu s-a blocat pe NG....
O luare de pozitie oficiala , cu reguli respectate de catre toata lumea , pe cand ??? La sfantu` asteapta...Se pun sub paravanul privatului si isi inchipue ca de acolo , poti debita orice...Exemplu clar este campania televiziunilor private impotriva lui basescu , care toti l-au facut cum le-a venit la gura(dar organizat si controlat...) si tot nu au reusit sa pacaleasca chiar pe toata lumea...Aici nu-l mai aud pe fatarnicul presei pe sticla valentin stansibran ca a fost frauda....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 08:57
De la: misteva2005, la data 2010-01-06 21:50:04Draga Gabi, este un mod altruist din partea ta ca incerci sa educi pe prostii astia de pe forum. La multi ani,intii de toate ! sa-ti aduca anul sanatate si puterea de a trece peste toate cele ce ne vor incerca pe noi toti ! multumesc ptr. luarea de atitudine dar,stii ceva ? asa de bine m-am tabacit ca nici nu mai bag de seama unele atacuri....si adevarul e ca s-au mai cumintit si ei; parca nu le mai ies din gura numai pietre....o zi buna ! IONILOR si IONELELOR - LA MULTI ANI ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 09:02
@mytcor [pt camioneros nu mai am nicio umbra de stima, deci nu-i voi mai raspunde vreodata!]: Da, Sidex-ul a fost "capusat" de foarte multi! Atat de multi si de toate culorile, incat poti linistit sa-i bagi pe toti in oala: liberali, pedisti, pesedisti, tigani, romani, unguri = adica cine a avut "intrare" la actualul primar al Galatiului...! Stiu ce spun pt ca am lucrat 18 ani acolo, iar ceea ce ai auzit tu, e floare la ureche pe langa jaful organizat impotriva Sidex! De aceea, pt ca toti "coloratii politic" au facut ac. lucru - capusarea Sidex, evit acest subiect, incerc sa vad ce mai e de facut! Or, eu observ ca voi nu ati observat ca la conducerea Romaniei este Basescu @ comp., iar intr-un stat pretins democratic NU OPOZITIA TB CRITICATA, CI CONDUCEREA STATULUI, CAND FACE PROSTII [sau nu face?!!!]. IAR CAND PUTEREA FACE CEVA BUN, NU TB LAUDATA, PT. CA PT. ASTA E PLATITA, SA-SI STOARCA CREIERII PENTRU A NE FACE NOUA, CONTRIBUABILILOR, VIATA MAI USOARA!! Daca nu ai aflat inca, au prestat si un juramant cu mana pe o carte cu cruce! Deci stimabile, esenta democratiei este critica puterii atunci cand greseste, nu linguseala [asa a ajuns Ceausescu sa importe "revolutia culturala" nord-coreeana!!] pe langa "stapan", nu incolonarea poruncita de stapan impotriva opozitiei [sau nu asta e primul pas spre dicatura?], nu acceptarea cu capul in pamant a promovarii pe un post eligibil a vreunei beizadele, fie ea si prezidentiale!
P.S. Ai observat ca Societatea civila nu mai exista? Ca, de bine de rau, Forumurile au ajuns sa-i ia locul? Noi, cei care nu vrem sa uitam, sa nu mai criticam NICI AICI, pt ca aplaudacii platiti ai pede stau toaaaata ziua pe site-uri si ne injura, parand ei mai multi, deci "box populi"? Ca fenomenul de fronda al "Pietii Universitatii" este luat in ras, injurat, trimis la DNA uneori, santajat alteori de "no name"-i agramati si obraznici? Traiasca "Neagoe Basarab ,1412-1421!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 09:07
De la: camioneros70, la data 2010-01-07 08:55:29problema , mytcor , ca in mass-media romana au intrat sub infatisarea "jurnalistului" o mare de personaje care nu au nici in clin nici inmaneca ce inseamna presa !! Te uiti la jurnalesi la o stire " calda" , ii auzi ce intrebari pun persoanelor implicate in evenimentul respectiv... Eu ma intreb, cati jurnalisti , ziaristi , reporteri au fost angajati pe criterii de competenta ?? Nu contest ca intre ei sunt si forte buni in meserie...dar sunt putini si fara efect !! Demult , nu mai citesc nici-un ziar , demult televizorul meu s-a blocat pe NG.... hmmm! pe NG apare omul cu leptopu' ? bravooo ,n-am stiut ....ia sa ma uit si eu ! dar de cirnacior cristoiu,tipul jurnalistului ce scrie la comanda,ce parere ai ? buna,nu-i asa ? dar daca nu citesti ziare si nici la tv.nu te uiti,de unde te informezi ? nu ti se pare corect sa audiezi si cealalta parte ,ptr. a pune in balanta informatiile primite si sa-ti construiesti propriile idei in legatura cu ce se-ntimpla ? voi aveti asaaa,o bataie-ntr-o parte si mergeti intr-o rina ca un camion desalat de atita folosinta !
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 09:14
De la: vasile_vali, la data 2010-01-07 09:02:08@mytcor [pt camioneros nu mai am nicio umbra de stima, deci nu-i voi mai raspunde vreodata!]: Da, Sidex-ul a fost "capusat" de foarte multi! Atat de multi si de toate culorile, incat poti linistit sa-i bagi pe toti in oala: liberali, pedisti, pesedisti, tigani, romani, unguri = adica cine a avut "intrare" la actualul primar al Galatiului...! Stiu ce spun pt ca am lucrat 18 ani acolo, iar ceea ce ai auzit tu, e floare la ureche pe langa jaful organizat impotriva Sidex! De aceea, pt ca toti "coloratii politic" au facut ac. lucru - capusarea Sidex, evit acest subiect, incerc sa vad ce mai e de facut! Or, eu observ ca voi nu ati observat ca la conducerea Romaniei este Basescu @ comp., iar intr-un stat pretins democratic NU OPOZITIA TB CRITICATA, CI CONDUCEREA STATULUI, CAND FACE PROSTII [sau nu face?!!!]. IAR CAND PUTEREA FACE CEVA BUN, NU TB LAUDATA, PT. CA PT. ASTA E PLATITA, SA-SI STOARCA CREIERII PENTRU A NE FACE NOUA, CONTRIBUABILILOR, VIATA MAI USOARA!! Daca nu ai aflat inca, au prestat si un juramant cu mana pe o carte cu cruce! Deci stimabile, esenta democratiei este critica puterii atunci cand greseste, nu linguseala [asa a ajuns Ceausescu sa importe "revolutia culturala" nord-coreeana!!] pe langa "stapan", nu incolonarea poruncita de stapan impotriva opozitiei [sau nu asta e primul pas spre dicatura?], nu acceptarea cu capul in pamant a promovarii pe un post eligibil a vreunei beizadele, fie ea si prezidentiale! eh,valivasile,de cind tot spun eu ca nu-i nici-o scofala sau mare dovada de curaj sa ridici osanale Puterii ....asa a fost posibil si comunismul si transformarea lui in dictatura personala : in aplauzele lingailor si oportunistilor de oricind si de oriunde ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 09:19
Asa este.....dar din pacate nu avem ce face.....inca 5 ani.
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 09:51
De la: mariatrica, la data 2010-01-07 09:19:05Asa este.....dar din pacate nu avem ce face.....inca 5 ani. BA PUTEM, SA VA SPUN CE? SA-I ENERVAM, SA NE DOVEDIM DE ASA O INCAPATANARE SI O PERSEVERENTA CUM NU STA IN FIREA ROMANULUI. NU VA LAMENTATI IUBITI OPOZANTI DE TOATE CULORILE POLITICE SI INFURIATII CEAS DE CEAS SI CLIPA DE CLIPA, MEREU SI MEREU. NU L-AU VRUT PE ANTONESCU CA DERANJA BINENTELES? E UITE CA CA NE VOR AVEA PE NOI SOCIETATEA CIVILE DREPT SPIN IN COASTE, CARE VA DUREA SI VA INTEPA MEREU SI MEREU 5 ANI, IAR DACA BASESCU NU VA FACE INFARCT PANA ATUNCI, CEL PUTIN VOM REUSI SA-L IMBOLNAVIM DE NERVI. SINGURUL DEZAVANTAJ AR FI CA DACALA EXPIRARE A PREZENTULUI MANDAT E BUN DE OSPICIU, ATUNCI NU VA PUTEA RASPUNDE PENAL PENTRU FAPTELE SALE, ORICUM, ORI LA OSPICIU ORI LA PENITENCIAR CU EL. VA ROG FRATII MEI SA NU VA DEZUMFLATI PE PARCURS, HAIDETI SA NE COMPORTAM DEMN, SA FACEM REPETITII DE UNIRE SI COEZIUNE SOCIALA, DE PERSEVERENTA!!!!! SI ASTFEL POATE VA VOM SCHIMBA CHIAR MENTALITATI, UITATI DE LACRIMI, UITATI DE INDIGNARI SI CU CALM SI DETASARE SANCTIONATI MEREU SU MEREU FRAUDELE PRESEDINTELUI SI A CAMARILEI SALE PORTOCALII. NU VA FIE TEAMA, NU NE POT IMPUSCA PE TOTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1078 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 09:53
Populismul loveste din nou!
S-au tampit cu totii. Laolalta. PSD si PNL propune, PDL si UDMR sustine. Cresterea punctului de pensie ne costa 1,2 miliarde euro. In an de criza! La PSD ma asteptam, dar ceilalti, de dreapta ce au in cap? |
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 10:05
De la: xyz, la data 2010-01-07 09:53:43Populismul loveste din nou! NE FOAME TATA, NE E FOAME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POATE MATA AI VENITURI DAR NOI POPORUL ROMAN MURIM DE FFFOOOOOOOOOOOOOOOAME! CE VREI SA-MI FIE MILA DE VOI CEI DE LA PUTERE CAND STOMACUL MEU CARAIE???? PAI NU MIE MILA DE LOC. ADICA SA CRAPAM TOTI, PENSIONARI, COPII ,SOMERI, BUGETARI NEPLATITI, IAR VOI CU SERVICIILE VOASTRE SECRETE SI SPECIALE SA PRIMITI O DROAIE DE BANI. PAI ZI MATALE BLONDINEI VOASTRA FAVORITE S-O LASE MAI MOALE CU PRIMELE DE VACANTA PENTRU SUBALTERNII PERSONALI SI ATUNCI POATE CRESTE PUNCTUL DE PENSIE. SI INCA O DATA PD-L-ISTULE NNNNNNEEEEEE EEEEE FFFOOOOAAAAAAMMMMMEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 10:09
De la: 9am178165, la data 2010-01-07 10:05:08De la: xyz, la data 2010-01-07 09:53:43Populismul loveste din nou! Se mareste ajutorul de inmormantare. |
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 10:15
De la: gabigabi, la data 2010-01-07 09:14:18De la: vasile_vali, la data 2010-01-07 09:02:08@mytcor [pt camioneros nu mai am nicio umbra de stima, deci nu-i voi mai raspunde vreodata!]: Da, Sidex-ul a fost "capusat" de foarte multi! Atat de multi si de toate culorile, incat poti linistit sa-i bagi pe toti in oala: liberali, pedisti, pesedisti, tigani, romani, unguri = adica cine a avut "intrare" la actualul primar al Galatiului...! Stiu ce spun pt ca am lucrat 18 ani acolo, iar ceea ce ai auzit tu, e floare la ureche pe langa jaful organizat impotriva Sidex! De aceea, pt ca toti "coloratii politic" au facut ac. lucru - capusarea Sidex, evit acest subiect, incerc sa vad ce mai e de facut! Or, eu observ ca voi nu ati observat ca la conducerea Romaniei este Basescu @ comp., iar intr-un stat pretins democratic NU OPOZITIA TB CRITICATA, CI CONDUCEREA STATULUI, CAND FACE PROSTII [sau nu face?!!!]. IAR CAND PUTEREA FACE CEVA BUN, NU TB LAUDATA, PT. CA PT. ASTA E PLATITA, SA-SI STOARCA CREIERII PENTRU A NE FACE NOUA, CONTRIBUABILILOR, VIATA MAI USOARA!! Daca nu ai aflat inca, au prestat si un juramant cu mana pe o carte cu cruce! Deci stimabile, esenta democratiei este critica puterii atunci cand greseste, nu linguseala [asa a ajuns Ceausescu sa importe "revolutia culturala" nord-coreeana!!] pe langa "stapan", nu incolonarea poruncita de stapan impotriva opozitiei [sau nu asta e primul pas spre dicatura?], nu acceptarea cu capul in pamant a promovarii pe un post eligibil a vreunei beizadele, fie ea si prezidentiale! Sa stii, Gabi, ca nu e de prisos! "Ei" sunt ceva mai mancurti, tb. sa le reamintesti cine sunt, sa le redefinesti democratia, sa le mai spui din cand in cand ca a vorbi/scrie romaneste corect e o datorie de onoare a fiecaruia care se pretinde a fi roman...Toate reamintirile astea vor avea ecou la proximele alegeri, cand -sper eu..vom scapa de ciuma portocalie asa-zis cre(s)tin -democrata si de toate toapele si prigoneii in sau pe langa scaune electrice... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 10:18
De la: 9am178165, la data 2010-01-07 10:05:08De la: xyz, la data 2010-01-07 09:53:43Populismul loveste din nou! Mai, problema e ca acesti bani vor avea un impact minor pentru pensiile mici. Majoritatea sumei va merge la pensiile mari. Asta-i problema! |
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 10:33
De la: xyz, la data 2010-01-07 10:18:40De la: 9am178165, la data 2010-01-07 10:05:08De la: xyz, la data 2010-01-07 09:53:43Populismul loveste din nou! |
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 10:47
De la: 9am178165, la data 2010-01-07 10:33:40nu mai vreau urlete pe forumuri,vreau unire,haideti sa ne intalnim,sa ne organizam,altfel cainii latra,caravana trece,io am tot propus si nimeni n-a decis nimic,vreau initiativa din partea voastra,altfel vom muri cu foamea-n gat i ne vor rade in nas inca 20 de ani pana ne vor prelua progeniturile lorDe la: xyz, la data 2010-01-07 10:18:40De la: 9am178165, la data 2010-01-07 10:05:08De la: xyz, la data 2010-01-07 09:53:43Populismul loveste din nou!
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
De la: 9am178165, la data 2010-01-07 10:33:40nu mai vreau urlete pe forumuri,vreau unire,haideti sa ne intalnim,sa ne organizam,altfel cainii latra,caravana trece,io am tot propus si nimeni n-a decis nimic,vreau initiativa din partea voastra,altfel vom muri cu foamea-n gat i ne vor rade in nas inca 20 de ani pana ne vor prelua progeniturile lorDe la: xyz, la data 2010-01-07 10:18:40De la: 9am178165, la data 2010-01-07 10:05:08De la: xyz, la data 2010-01-07 09:53:43Populismul loveste din nou!
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Albert Einstein
|
|
De la: 9am178165, la data 2010-01-07 10:33:40nu mai vreau urlete pe forumuri,vreau unire,haideti sa ne intalnim,sa ne organizam,altfel cainii latra,caravana trece,io am tot propus si nimeni n-a decis nimic,vreau initiativa din partea voastra,altfel vom muri cu foamea-n gat s i ne vor rade in nas inca 20 de ani pana ne vor prelua progeniturile lorDe la: xyz, la data 2010-01-07 10:18:40De la: 9am178165, la data 2010-01-07 10:05:08De la: xyz, la data 2010-01-07 09:53:43Populismul loveste din nou!
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 11:06
De la: florinpreda999, la data 2010-01-07 10:47:25De la: 9am178165, la data 2010-01-07 10:33:40nu mai vreau urlete pe forumuri,vreau unire,haideti sa ne intalnim,sa ne organizam,altfel cainii latra,caravana trece,io am tot propus si nimeni n-a decis nimic,vreau initiativa din partea voastra,altfel vom muri cu foamea-n gat s i ne vor rade in nas inca 20 de ani pana ne vor prelua progeniturile lorDe la: xyz, la data 2010-01-07 10:18:40De la: 9am178165, la data 2010-01-07 10:05:08De la: xyz, la data 2010-01-07 09:53:43Populismul loveste din nou! O.k. Atunci fa o propunere de actiune, eu recomand un grup de avocati pentru a da in judecata statul roman la Strassburg, Franta sa ne primim retroactiv noi bugetarii banii sutiti plus daune, putem infiinta si un partid desi iti spun sincer ca va merge foarte greu, puterea va incerca sa smulga mereu cate o halca din el, eventual un miting cu cel putin 10.000 de oameni in fata palatelor Cotroceni si Victoria, cu memorii trimise Parchetului General al Romaniei prin care sa-i cerem sa-si faca datoria si sa urmareasca in justitie pe toti infractorii inclusiv cei din PD-L. Gandeste-te bine cum putem demara caci lupta noastra este foarte grea, caracatita e plina de sute de brate si ramurele. |
|
reio 486 mesaje Membru din: 13/11/2009 |
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 11:12
Am deschis pe un alt forum un topic cu privire la necesitatea de transparenta in viata publica din Romania.
Vreau sa zic ca foarte putina lume este interesata de acest lucru ... din pacate Observati ca legislatia noastra impune in putine cazuri reguli stricte cu privire la transparenta actelor publice. Daca ar fi altfel, posibilitatea politicienilor si a afaceristilor alipiti lor de a umbla cu tot felul de aranjamente s-ar diminua corespunzator. Sa luam un caz de mai sus: ne dam cu parerea despre ce ar insemna cresterea punctului de pensie. Daca o asemenea problema ar fi fost expusa corect si pe larg pe internet, in presa etc, inainte de a se adopta, subiectul ar putea fi discutat de societatea civila in cunostinta de cauza. Adica - sa se arate care este influenta asupra bugetului, - care sunt sursele din care se vor plati si daca bugetul suporta aceasta majorare, - de ce s-a luat acum aceasta decizie, etc. In acest mod am putea sti si noi in mod concret ce si cum si nu s-ar mai adopta legile doar pentru a servi unui anumit interes. Este si o diferenta de mentalitate. De curand am avut ocazia sa zbor cu un echipaj strain la dus si cu unul roman la intors in tara. Pe cand cu echipajul strain erai informat despre aproape orice, echipajul roman ne-a spus doar ca decolam si ne-a mai informat ca am aterizat. Parca este altceva atunci cand sti care este situatia in orice moment. La noi: dormiti voi linistiti ca veghem noi... pentru noi
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 11:13
Moooama , s-a trezit reactiunea in noi , asa deodata si , cu stupoare ne dam seama ca nu mai exista culori politice in romania....Buna dimineata dragi neo-ontologi , dragi preaplini de voi si de cultura vostra generala !! Eu , un om simplu , nescolit pe la Paris si neviorc , fara cultura generala comparabila cu cea a ilustrului maestru vadim tudor , mi-am dat seama de asta mult mai demult...cam prin 90 , cand un mare conducator iubit si stimat a chemat minerii in bucuresti sa restabileasca ordinea....?!...si m-am intamplat in mijlocul evenimentelor.( nu am sta ascuns niciodata in fata momentelor de criza cum au stat altii de vin acum sa ne explice noua mersul pe jos ca noi suntem inculti si incapabili sa intelegem rolul monumental in istoria romanilor ce il au personaje cu alta cultura decat cea de analist si parerile lor reprobabile in ce ne privesc istoria si valorile noastre ca natie, trebuie sa le luam de bune , eventual sa-i si propunem la premiul Nobel pentru disertatie pe teme politice ... ce au schibat cursul istoriei mai multor state de-a lungul luptelor seculare ce au durat 20 de ani...
).Eu stiu ca adevarul cuvintelor mele inculte, semianalfabete si lipsite de semnificatie , dor...zgarie...ard precum acidul... Eu stiu ca nimeni nu citeste aberatii de camionagiu in maieu si plin de transpiratie cu miros de motorina...De-aia nici nu scriu cu adresa... Ma bag si eu in seama pe mine insumi sa ma enervez !! Autoenervez !! Aberez , asta e menirea mea !! Si cei ce posteaza cu adresa la nick-name-ul ( aoleu , oi fi scris bine in engleza ???) , stiu ca nu ma cititi...si asta ma enerveaza la culme !! . Voi ce administrati acest forum , va rog sa luati masuri impotriva mea , caci personaje foarte importante di media romanesca nu ma inghit !!! Ma considera ruda cu basescu sau prieten de pahar sau finantator al sau ...si asta este o provocare , o lipsa de inteligenta , o demonstratie de prepotenta dn partea mea !! Ei ,dar problema dragi mamuti ai analismului politic , ca aici pe forum nu poti sa schimbi canalul...Nasol !! Eu nu sunt sensibil , ca la cate lupte am participat mi s-a tabacit soricul !! Dar nu lupte din spatele monitorului !! Nu vreau sa am dreptate cu orice pret !! Refuz sa cad in derizoriu cu orice pret !! Imi fac autocritica si nu in fata cuiva decat a mea !! Imi stiu foarte bine locul meu in societate !! Nu sunt orgolios !! Beau apa cand vorbesc , de aceea nu am gaze si nu ma costip niciodata !! Vorbesc deschis tot timpul si nu condus , niciodata nu mi s-a impus ce sa fac sau sa gandesc !! Pentru ca eu SUNT UN OM LIBER !!! Imi place sa traiesc viata la maxim cu bunele si rele ei !! Daca mi-e greu , nu o sa stie nimeni niciodata !! Nu mi-e frica de moarte si de aceea sunt salvat !! Politica vietii mele este ochi pentru ochi dinte pentru dinte !! Chestia cu politica asta a vietii este ca trebuie sa ai si " armele " incarcate mereu !! NU O SA-L CHEM IN VIATA MEA PE MIRCEA BADEA SA MA APERE DACA SUNT IMPRESURAT ...!!!!!!!!!!! IUBESC OAMENII !! De aceea ii respect !! URASC ANIMALELE CU CHIP DE OM , FRUSTRATII CU CHIP DE ERUDITI , MANGAFALELE CU CHP DE MIRAJ AL NATURII UMANE , MA FAC SA RAD CU LACRIMI GOLANII CU MASTI DE EDUCATI , URASC TITIROBILII CE SE INVART DUPA CUM BATE VANTUL.... Stiu , nu scriu poetic... Stiu , nu scriu literal , beletristic... Stiu , sunt semi-semi-semianalfabet... Stiu , nu ma compar cu Vasile Stan......dar il iubesc !! Dar , poate , presupun si eu ca prostu`, in adancul sufletului vostru , ma aplaudati la scena deschisa.. ( si nu , fraza asta nu e adresata lui vali stan !!!! serios !!!! ) Iertati-ma , iertati-ma daca adevarul cuvintelor mele fade si lipsite de semnificatie v-au zgariat orgoliul si-asa tavalit de derularea evenimentelor cotidiene , Iertati-mi superficialitatea gandirii si lipsa totala de cultura generala din creierii mei zbuciumati de atata gol si singuratate . Sa ma ierte si bunul dumnezeu , ca din iubire fata de semenii mei , am incercat sa le deschid ochii si eu nu am pregatirea academica necesara !! Politica , dragi combatanti ai postarilor mele , ocupa un loc fundas in preocuparile mele zilnice !! Tachinez din dragoste !! Orgoliile , dragii mei , au pornit razboaie fara tinta , fara a apara pe cineva anume fie ea natie sau bunurile ei ci au aparat numai orgolii !! Ogoliile magalomanice au sacrificat vieti omenesti pretioase mult mai mult decat aurul sau diamantul de pe Terra !! Orgoliosii , de obicei , au un safrsit tragic , iar finalul ii gasesc intr-o singuratate neincapatoare... Eu nu o s-o mai fac( pentru ca nu ma ridic la valoarea domnului stan), dar voi ajutati-va semenii nu cu bani , cu o vorba de duh , iubitii ca pe prieteni si poate vor raspunde la fel , fiti mai comunicativi cu toata lumea in societate , nu gresiti pozand in cultul natiunii care are numai el dreptate , nu toti sunt prosti cum ii vedeti din prima !! Fiti LIBERI in gandire si comporatament , dar fara sa lezati pe cineva din jurul vostru ca nu stiti cand veti avea nevoie de ajutorul lor...si regretele atunci sunt tardive (o fi bine tardiv...ce cuvant o mai fi si asta ??), fie ei parinti ,frati , rude sau prieteni...Umanitatea e facuta sa traiasca in haita !! Pur si simplu ca sihastrii nu avem loc pe mica noastra planeta de care , sincer , ne cam batem joc in ultima vreme ( nu cu incalzirea globala care eu o gasesc o teorie gresita ci pentru ca nu o mai exploram !!). Lupta pentru suprematie in orice domeniu si cu orice pret va duce la pierzanie...Sa luptam impreuna cot la cot cu aceleasi idealuri si acelasi scop, iar rezultatul sa fie bucuria tutror nu secrete de stat sau de vatican sau nassa !! Umorul , fratilor va va vindeca de boala stress-ului ce a pus satpanire pe intreaga omenire . Umorul e frate cu fericirea , var cu zambetul si insurat cu implinirea...Fericitiva semenii si veti avea lumea la picioare, nu va mai dati importanti , ca nu sunteti , dati importanta... Inchei prin ai comunica domnului vasile stan de la antena 3 , care dansul e contra la orice molipsit fiind, cred, de la mircea badea , ca eu Adrian , un baiat oarecare din Brasov , nu am nimic personal cu dansul , am cu ideologia lui care impertinent ma obliga pe mine s-o inghit si n-o s-o inghit nici mort pentru ca are lacune, lipsuri nu as sti la ce mi-ar folosi , AM SCOALA...si vorbesc PATRU limbi straine in afara de romana, la perfectie+ doua dialecte aferente uneia din limbile straine...................................................Nu ma laud , bai vasilica , da` asa poate iti imbogatesti si tu cultura generala...si nu o sa mori prost !! In rest , tot cu domnul presedinta Basescu tin , ca el a demonstrat ca a luptat singur impotriva grupurilor mafiote bine infipte in clasa politica din Romania si , daca s-a folosit de parghii ce l-au ajutat in demersul sau , a demonstrat ca este un bun strateg , ca are coloana vertebrala , ca stie ce vrea, nu s-a aruncat la ghici si ca nu renunta crezului si idelurilor sale !! BRAVO DOMNULE BASESCU !! Nu mai puneti placa aia cu tradatorul ca n-a tradat pe fecioriii maria ai neamului , avazut ca sta de vorba cu gunoaie infecte ce politica le statea ca iasca-n gat!! BRAVO DOMNULE BASESCU !Eu o sa va sprijin in continuare atata timp cat veti lupta sa combateti si starpiti grupurile mafiote din politica ce n-au auzit de intersul national ci numai de cel de grup sau personal !! Raul o sa existe permanent . Noi o sa fim vigilenti !! BRAVO DOMNULE BASESCU , ca nu ati cazut in capcana dezbaterilor fara esenta si lipsite de mesaj a combatantilor dumneavostar si ati rezista cu diplomatie , o trasatura( domnule stan) caracteristica presedintilor de stat adevarati !! Cu respect , domnului ziarist, istoric de internet si anlist politi de televiziune , Vasile Stan PS. Nu te obosi , ca o sa cazi in derizoriu.... Cu drag, Brasovul - cetate a relaxarii romanesti ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 11:27
hai ,mai ziceti ceva !! Ce v-a intrat pe partea ailalta ?/
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 12:00
De la: vasile_vali, la data 2010-01-07 09:02:08@mytcor [pt camioneros nu mai am nicio umbra de stima, deci nu-i voi mai raspunde vreodata!]: Da, Sidex-ul a fost "capusat" de foarte multi! Atat de multi si de toate culorile, incat poti linistit sa-i bagi pe toti in oala: liberali, pedisti, pesedisti, tigani, romani, unguri = adica cine a avut "intrare" la actualul primar al Galatiului...! Stiu ce spun pt ca am lucrat 18 ani acolo, iar ceea ce ai auzit tu, e floare la ureche pe langa jaful organizat impotriva Sidex! De aceea, pt ca toti "coloratii politic" au facut ac. lucru - capusarea Sidex, evit acest subiect, incerc sa vad ce mai e de facut! Or, eu observ ca voi nu ati observat ca la conducerea Romaniei este Basescu @ comp., iar intr-un stat pretins democratic NU OPOZITIA TB CRITICATA, CI CONDUCEREA STATULUI, CAND FACE PROSTII [sau nu face?!!!]. IAR CAND PUTEREA FACE CEVA BUN, NU TB LAUDATA, PT. CA PT. ASTA E PLATITA, SA-SI STOARCA CREIERII PENTRU A NE FACE NOUA, CONTRIBUABILILOR, VIATA MAI USOARA!! Daca nu ai aflat inca, au prestat si un juramant cu mana pe o carte cu cruce! Deci stimabile, esenta democratiei este critica puterii atunci cand greseste, nu linguseala [asa a ajuns Ceausescu sa importe "revolutia culturala" nord-coreeana!!] pe langa "stapan", nu incolonarea poruncita de stapan impotriva opozitiei [sau nu asta e primul pas spre dicatura?], nu acceptarea cu capul in pamant a promovarii pe un post eligibil a vreunei beizadele, fie ea si prezidentiale! D-le Vasile, extrapolaþi ceea ce ºtiþi despre Sidex la nivel de economie naþionalã ºi-o s-aveþi imaginea jefuirimult apuse.i economiei naþionale româneºti într-un procent preponderent majoritar a dezastrului pe care România l-a suportat în ultimii 20 de ani post decembriºti. Astãzi, din pct. de vedere economic ºi-al ramurilor industriale ce încã se mai incãpãþâneazã sã supravieþuiascã pe harta industrialã a Ro, aceste ramuri ind. nu mai reprezintã decât o jalnicã ºi tristã amintire a vremurilor de mult apuse, situaþia, din acest punct de vedere, se prezintã cu mult mai jos decât imediat dupã cel de-al 2-lea mondial ºi, chiar dacã în unele locaþii mai existã o brumã de industrie autohtonã, aceastã brumã industrialã, de foarte multã vreme nu mai aparþine vr-unor administratori sau unui acþionariat românesc, profitul acestor industrii se externalizeazã c-o aºa vitezã incât de foarte multe ori se ºi sustrage impozitãrii statului Român realizând profituri uriaºe pe seama preþului scãzut al forþei de muncã autohtone, al diverselor facilitãþi fiscale , al creditelor bancare garantate guvernamental, al scutirilor de datorii cãtre casele de pensii ºomaj ºi sãnãtate, etc,etc,etc, Ja, în concluzie, România este raiul economic mult visat de cãtre investitorii de peste mãri ºi þãri, da, dar ºi pentru "cãþei" autohtoni, pe care îi onorãm atât timp cât întreþin campanii electorale, le dãm energie electricã, gaze,materii prie la preþuri preferenþiale,etc, etc, cât despre mulþimi,... avem sã le-mpãrþim ºi tichete de masã, îi putem subvenþiona pentru încãlzire, cãlãtorii gratuite pe CFR ºi-n mijloacele de transport în comun, preferãm sã-i pensionãm anticipat ºi pe caz de probleme medicale, preferãm sã plãtim ºomeri ºi venitri minime garantate, avem acadele pentru toatã lumea bunã, menþinem salariile minime foarte jos, fiscalizãm excesiv, supra impozitãm ºi taxãm, cã altfel nu se poate cumpãra acadele pt. îmblâzirea cãþeilor, etc etc... Aºa s-a contruit aceastã stare de fapt, aºa s-au dispnibilizat sute de mii de românii cu salarii compensatorii ºi trimiºi la cules fructe de pãdure,vã mai amintiþi ?...aºa a început divizarea societãþii civile româneºti ºi distrugerea economiei româneºti încã din dec.89, aºa s-au împãrþit românii pe culori politico-trandfirii, de la acel slogan al "grãmezii de fier vechi al economiei romãneºti" pânã la acea Lege 18 /1990 de pulverizare a agriculturii...în fine D-le Vasile, n-am prea mult timp la dispoziþie dar, am sã sfîrºesc aici cu toate cã aº avea cu mult mai multe de spus , dacã doriþi a gãsi vreo datã adevãraþii vinovaþi, mai întâi trebuie sã vã priviþi fiecare dintre voi în oglindã. Acolo o sã vedeþi primul vinovat !...acea imagine din oglindã pe care o s-o obsevaþi, avea la dispoziþie câteva variante: 1 Sã lupte efectiv cu sistemul pentru ca acesta sã fie constrâns a-i respecta drepturile aºa cum ºi acea imagine îºi respectã obligaþiile faþã de sistem, 2 Sã "moarã", 3 Sã pãrãseascã sistemul ºi sã se adapteze unui nou sistem, conform aspiraþiilor sale ,în care îi sunt respectate drepturile sale de cetãþean ºi mai mult decât atât îi sunt respectate munca depusã ºi pregãtirea profesionalã printr-o remuneraþie a efortului sãu la o corectã valoare ce asigura atât confortul sãu material cât ºi pe cel psihic. D-le Vasile, o serie întreagã de români, au ales varanta Nr.3 pentru cã atunci cãnd au încercat-o pe prima ºi-au dat seama cã sunt în minoritate, ei, aceºti români, n-au cerut nimic sistemului, nici subvenþii, nici compensate, nici anticipate, etc,etc, ei n-au cerut nimic !...ººi-au luat cu ei pregãtirea lor profesinalã, educaþia primitã-n cei 7 ani de-acasã, bagajul de culturã profesionalã, bunul simþ ºi manierele elegante, voinþa ºi tãria de caracter......ºi....ºi ...duºi au fost !... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 12:15
De la: camioneros70, la data 2010-01-07 11:27:31hai ,mai ziceti ceva !! Ce v-a intrat pe partea ailalta ?/
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 12:18
De la: camioneros70, la data 2010-01-07 11:27:31hai ,mai ziceti ceva !! Ce v-a intrat pe partea ailalta ?/ Hai sa-ti raspund, ca noi ne-am cam obisnuit sa tinem niste meciuri. Fara atata cultura ca vad ca te oboseste rau, spune-mi man daca pentru ce prestezi iti primesti banii toti? Spune-mi cate zile lucratoare prestezi si pentru cate esti platit si daca esti platit pentru toate, si stomacul ti-e plin, paharelul de busuioaca ti-e asigurat, atunci TE INTELEG perfect ca esti multumit!!!! Si-acu sa-ti spun eu o poveste: sunt bugetara si e vai de mama mea, ca 20 de zile lucratoare trebuiesc muncite, si mai lucrez si in sanatate unde zor nevoie nu poti sa nu mergi la serviciu, iar daca mergi faci munca patriotica, 3 zile neplatite, bonuri de masa ioc, transport si masa din portofeul personal. Prin urmare, ce astepti fratele meu de la mine iubire pentru guvernantii care ma jupoaie luna de luna de banutul meu muncit---munca fortata 3 zile pe lua---!!!!!! Mai, daca-l votam pe Basescu mi se parea o pedeapsa perfecta, foame mi-a trebuit foame am!!!!!!!! Astfel, mie nu-mi va mana sa diger linistita dupa o masa copioasa, sa sa ma mangai multumita pe abdomen, pentru ca abdomenul meu e gol si caraie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Asa ca lauda-ti camarazii portocalii impreuna cu cei de la serviciul tau, care sunt probabil la fel de multumiti ca tine de impartirea bugetului, ca EU NU EM NICI UN FEL DE CUVINTE DE LAUDA PENTRU CEI DE LA PUTERE!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
buni66 65 mesaje Membru din: 24/11/2009 |
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 12:26
De la: camioneros70, la data 2010-01-07 11:27:31hai ,mai ziceti ceva !! Ce v-a intrat pe partea ailalta ?/ Felicitari domnule! De ce atata inversunare impotriva unui om? Pentru ca a gresit fiind mai uman decat fetele de piatra ce mimeaza interesul public doar la alegeri? De ce atata inversunare? Chiar nu au avut nici un efect sarbatorile crestine asupra celor care arunca cu pietre, sarbatori care presupun: iertare, impacare cu tine si cu ceilalti... au incercat oare sa fie mai buni? Sau au pierdut si dumnealor atatia bani in campanie incat nu mai vad decat razbunare!!! Pacat! Nu este Basacu cel mai bun politician din Romania dar cel putin este mai uman si nu a incercat sa ne educe cu bastoane de miner ca Iliescu, sau sa inchida ochii la fraude economice cum a facut Constantinescu. Nu fac politica, nu m-au platit altii sa scriu ode, sunt un simplu om care admira curajul de a te afla impotriva curentului, impotriva trusturilor media, chiar impotriva celor apropiati ideologic pentru a promova propriile idei si a crede cu tarie in ele. Ca mine cred ca au gandit toti cei care l-au votat. De cand a devenit Basescu mama tuturor relelor? Criza economica ne lovea indiferent cine era la putere si de ce se uita cine a avut in mana pirghiile economice pana acum? Nu cumva cei care acum arunca ,,pisica" in ograda celor de la guvern? Eu ca simplu cetatean m-am saturat de sfidarea celor ca Oprisan, Nica, Orban & comp. Au fost la putere si ce au facut? Si-au facut legi care sa le protejeze interesele. Se gasesc tot felul de oamenii, foarte usor de manipulat, care nu accepta sa verifice o informatie din mai multe surse si acum dau sfaturi altora. Multumim frumos! Am incredere in propria judecata si daca eu respect opinia celorlalti, sa respecte si ei decizia celor aproape sase milioane de romani care l-au votat pe Basescu! In rest, multa sanatate tuturor, si sa va fereasca dumnezeu de alte ,,crize"! LA MULTI ANI! |
|
|
|

au in cap?
).Eu stiu ca adevarul cuvintelor mele inculte, semianalfabete si lipsite de semnificatie , dor...zgarie...ard precum acidul... Eu stiu ca nimeni nu citeste aberatii de camionagiu in maieu si plin de transpiratie cu miros de motorina...De-aia nici nu scriu cu adresa... Ma bag si eu in seama pe mine insumi sa ma enervez !! Autoenervez !! Aberez , asta e menirea mea !! Si cei ce posteaza cu adresa la nick-name-ul ( aoleu , oi fi scris bine in engleza ???) , stiu ca nu ma cititi...si asta ma enerveaza la culme !!
. Voi ce administrati acest forum , va rog sa luati masuri impotriva mea , caci personaje foarte importante di media romanesca nu ma inghit !!! Ma considera ruda cu basescu sau prieten de pahar sau finantator al sau ...si asta este o provocare , o lipsa de inteligenta , o demonstratie de prepotenta dn partea mea !!
Felicitari domnule!
Pacat! Nu este Basacu cel mai bun politician din Romania dar cel putin este mai uman si nu a incercat sa ne educe cu bastoane de miner ca Iliescu, sau sa inchida ochii la fraude economice cum a facut Constantinescu. Nu fac politica, nu m-au platit altii sa scriu ode, sunt un simplu om care admira curajul de a te afla impotriva curentului, impotriva trusturilor media, chiar impotriva celor apropiati ideologic pentru a promova propriile idei si a crede cu tarie in ele.