back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 21:58

De la: nastasemihail, la data 2010-01-07 21:39:48Ma abtin

Pentru ?? Impotriva ??...Nu se aude voi acolo-n spate ????

Dorinel

3855 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 00:28

De la: camioneros70, la data 2010-01-07 21:37:06In ultima parte a raspunsului adresat mie an vazut descrierea exacta a partdului comunist roman actualmente cu nume de psd. Eu , fratica , URASC comunistii pur si simplu ...Dar sufar , caci inca nu i-am batut !! Si acum , dupa douazeci de ani , au aceeasi tehnica , dezbina si conduce !! Daca , basescu si-a permis sa le declare razboi pe fata , vedem rezultatele de trei ani incoace...Dar , cred ca le-a mai slabit forta , au mai murit dintre ei octogenari , nonogenari , centenari... si asa , s-a intamplat sa castige basescu alegerile !! Semn bun pentru o natie ce se vrea reformata , dar nu uitati
" dezbina si condu ...." Altfel eu nu-mi explic vehementa cu care se sustin niste teorii ....inexistente...
Curiozesc la aflarea rezultatului acestor dispute din aceasta campanie electorala prezidentiala ...
Repet ultima parte a postarii mele ... vad ca omiti ceva : ''PD-L azi se afla pe un drum care contrazice visul de doua decenii al intelectualului roman care isi doreste ca doctrina sa castige mai multa greutate in fata intereselor de moment. Altfel spus, un drum care minimizeaza sansele intelectualilor de a influenta decizia politica. Tu chiar esti chior ?
Iti sun eu neica' ... si te vei convinge cat de curand ... asta daca nu cumva o sti si o tot dai inainte cu Basescu si PD-L : In spatele PD-ului nu se afla nici doctrina, nici valori sociale impartasite, ci doar cinismul meschin al unei parti din arivistii care prolifereaza in politica si in institutiile statului.''
Repet ... tu chiar esti orb ? Din ce partid vine Traian Basescu ? Despre ce partid vorbeam ca azi seamana la indigo cu PSD in 2004 ?
In afara de asta, cu ce s-a evidentiat Traian Basescu ... de 3 ani, cum zici nenica ... in lupta pt reformarea clasei ... pardon, clicei politice romanesti ? Dar dupa ce a castigat din nou prezidentialele ? Cu Oprea, Prigoana jr, Eba ... posibila sefa la tineret, Udrea, Videanu ... samd ?
Daca tot urasti asa mult PSD-ul si pe comunisti, cum se face ca pe nentu Basescu nu-l urasti, pe Boc ... deasemeni ... Sa-ti mai spun si altii din PDL ?
Tu chiar esti cu capu'n nori ?

Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 02:07

De la: mytcor, la data 2010-01-07 20:45:30....of of of....
Un gogoman e idol ... gargara e licoare
Mitocãnia zboarã .... bun simþul e-n salvare
Rezistã dacã poþi ....sunt încercãri mai tari
În þara foarte micã .... cu oameni foarte mari

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 07:33

Tu , Dorinel , si fara suparare , in incrancenata ta ura contra clasei politice de o anumita culoare , altfel am vazut ca la cromatica esti instruit..., omiti un lucru esential...Si anume obiectivismul !! Ia tu la "lins " paginile unde vezi mesaje de ale mele si vei vedea ce pareri am eu !! Aaa , ca vad unul ca tine, inversunat de mama focului de faptul ca nu i-a iesit la prezidentiale votul , ma amuz !!...
Iti repet si tie , politica ptr. mine reprezinta locul mai de la urma , eu am ,principale alte preocupari...Intre doua pahare de bere ( cum ma apostrofa un amic de suferinta de`al tau mai deuna`zi...) , va dau replici si , va repet , discursurile voastre fara substanta proprie , comentarii ale unora si a altora , iar voi, cu nesat sustineti tot , orbeste , basta sa fie contra ori al lui boc , udrea sau basescu... Datorita lipsei vostre da obiectivism , discursurile mai lungi sau mai scurte cu incercari puerile de a exemplifica cu fapte , declaratii sau discursuri istorice, mie unul imi este foarte usor sa va dezarmez , sa combat daca vrei, fara urma de ironie ...Dar cand va vad cat de inversunat sunteti , iar tot ce postati are o singura directie , netratand evenimenta la rece , obiectiv , sa vedeti esenta subiectului... imi vine sa rad cu lacrimi...Sa combateti declaratii sau fapte din politica numai dupa ce sunteti absolut siguri ca ati inteles ceva...Mistocareala de mahala , de o factura care uneori lasa de dorit , nu va sta bine voua , ca va dati altfel baieti si fete inteligenti cu o anumita pretentie de la voi insiva !!...Eu am capacitatea asta sa ma detasez de lucruri care ma fac sa sufar, ma streseaza , ca la urma sa-mi icetoseze , sa-asa precara mea minte !!... Si nu sunt asa inteligent ca voi... Asta este diferenta intre mine si tine ...Eu , dragul meu , nu am castigat nimic...
Nu postez aici sa ma cunoasca unul sau celalalt , ci ca om imi exprim parerea...Nu urmaresc teluri postand pe internet , luand in zeflemea...Dar cand vad cata inversunare oarba...cata lipsa de obiectivitate... Ma sochez....Si socatii , uneori ,mai spun si lucruri traznite...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 08:47

De la: camioneros70, la data 2010-01-07 20:05:25Gabi , te tin minte si la serbarea cinstirii marilor luceferi ai literaturii internaute sa sti ca nu-ti dau decat mentiune .....ca premiile eu le dau... ...si se vede de la o posta ca ti-a intrat pe partea ailalta..

Da` eu tot va iubesc pe toti...la un loc , ca-mi sunteti dragi deja...

si eu te iubesc,asa cum ii iubesc pe toti cei cu care discut de ceva vreme aici,pe forum....mi-ati devenit prieteni ,chiar daca ne mai ciondanim ....dar,incetati sa-l mai laudati atit de desantat pe Bas'....tot ce ziceti voi e sublim,e desavirsit, dar ATI GRESIT ADRISANTUL ! omul pe care-l laudati, NU exista !
P.S . poti fi ceva mai clar in chestia cu cinstirea marilor luceferi ai literaturii internaute,ca nu stiu despre ce vorbesti !? adu-mi aminte....o fi fost demult si 'oi fi uitat si eu ca,deh,am o virsta si nu tin minte toate fleacurile ! .....in orice caz,remarc stilul tau de "aruncaturi " de vorbe,identic cu cel al lui mytcor !

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 08:48

tooot o tii sus si tare , Dorinele ,ca toti sunt comunistii...Da ! Si base , si boc si maica-mea , taica-meu si eu ...Problema e sa nu fi ramas inca in cuget si simtiri...Dar daca vrei sa vezi un exemplu viu , cand o sa ajungi la sediu partidului tau , intreba asa : Tatuca Ion ionovici ilieskov ests ?? Si o sa ai marea supriza...il cunosti !!!

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 08:53

Gabitza , ratezi poanta dar citesti continutul anedcdotei...Unde ai mai auzit tu de asa un concurs....

Vezi , de-aia nenea Iancu a fost genial...dupa moarte.....!!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 09:12

De la: camioneros70, la data 2010-01-07 21:37:06In ultima parte a raspunsului adresat mie an vazut descrierea exacta a partdului comunist roman actualmente cu nume de psd. Eu , fratica , URASC comunistii pur si simplu ...Dar sufar , caci inca nu i-am batut !! Si acum , dupa douazeci de ani , au aceeasi tehnica , dezbina si conduce !! Daca , basescu si-a permis sa le declare razboi pe fata , vedem rezultatele de trei ani incoace...Dar , cred ca le-a mai slabit forta , au mai murit dintre ei octogenari , nonogenari , centenari... si asa , s-a intamplat sa castige basescu alegerile !! Semn bun pentru o natie ce se vrea reformata , dar nu uitati
" dezbina si condu ...." Altfel eu nu-mi explic vehementa cu care se sustin niste teorii ....inexistente...

Curiozesc la aflarea rezultatului acestor dispute din aceasta campanie electorala prezidentiala ...

despre care Comunisti vorbesti tu,mai,fratele meu alb ? ce fel de comunism mai exista in RO in ' 89 ? poate vrei sa spui : BURGHEZIA ROSIE si nu mai aveau nici-o tangenta cu comunismul ca doctrina ! ba din potriva : disciplina de partid ii incomoda tare rau ! d'aia s-a si terminat Comunismul asa cum s-a terminat : prin LOVITURA de STAT !
Basescu al vostru ,ca si mogulii,ca si miliardarii de carton , sunt acea Burghezie Rosie si tot ce se-ntimpla-n tara asta de 20 ani ,este rezultatul preluarii Puterii de catre ei ....d'aia nu s-a dorit aplicarea pct. 8 de la Timisoara ; a legii lustratiei ; d'aia condamnarea Comunismului a fost facuta la misto,ca sa zic asa ....d'aia desecretizarea dosarului Jupinului,de ex .,va mai avea de asteptat ! d'aia vom astepta mult si bine sa aflam cine au fost teroristii ; de ce si cine a chemat minerii in bucuresti .....ca atare, lasati-o jos cu SEFU' care lupta impotriva sistemului ticalosit : EL e sistemul ticalosit ! el si intreaga clasa politica de dupa 89 ,cu mici si neimportante exceptii ,ei au implementat acest sistem imputit din care nu putem iesi,caci piinea si cutitul sunt in mina lor ,iar votul nostru nu mai conteaza !

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 09:28

Auzi , dragostea mea , dar tu , eu ,noi toti ce postam aici , te intreb noi din ce dracului de clica facem parte ca nu mai inteleg nimic...Aaaaaaaaaaaaaaaa m-am prins toti , in afara de noi...

Tu , Gabito , ai vreo iesire publica unde ai condamnat oficial comunismul ?? Ai costituit vreo grupare politica sau nu , care are ca doctrina lupta impotriva comunismului?? Ai intocmit vreun opis in care tu esti cap de lista , care sa cuprinda vreo 5 milioane de semnatari si ai depus-o vreunei instante si nu e publica stirea asta , de o importanta majora in viata romanului de rand ?????

Sau tu faci parte din galeria "contraBasescu pin` la moarte...da` sa ne zica cineva si de ce !!"

Si daca esti draguta , raspunde-mi si mie la o intrebare : de ce e luat la suturi prin partid , acum , geoana de catre membrii care l-au sustinut in campanie ??? Ca dupa parerea mea a obtinut rezultate f.f. bune la alegeri ,chiar daca le-a pierdut ??
Asta asa , ca sa mai rasufle si " basescu"-subiectul , ca dupa 400 si ceva de pagini s-o fi obosit si el saracu`.......

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 09:54

De la: camioneros70, la data 2010-01-08 09:28:10Auzi , dragostea mea , dar tu , eu ,noi toti ce postam aici , te intreb noi din ce dracului de clica facem parte ca nu mai inteleg nimic...Aaaaaaaaaaaaaaaa m-am prins toti , in afara de noi...

Tu , Gabito , ai vreo iesire publica unde ai condamnat oficial comunismul ?? Ai costituit vreo grupare politica sau nu , care are ca doctrina lupta impotriva comunismului?? Ai intocmit vreun opis in care tu esti cap de lista , care sa cuprinda vreo 5 milioane de semnatari si ai depus-o vreunei instante si nu e publica stirea asta , de o importanta majora in viata romanului de rand ?????

Sau tu faci parte din galeria "contraBasescu pin` la moarte...da` sa ne zica cineva si de ce !!"

Si daca esti draguta , raspunde-mi si mie la o intrebare : de ce e luat la suturi prin partid , acum , geoana de catre membrii care l-au sustinut in campanie ??? Ca dupa parerea mea a obtinut rezultate f.f. bune la alegeri ,chiar daca le-a pierdut ??
Asta asa , ca sa mai rasufle si " basescu"-subiectul , ca dupa 400 si ceva de pagini s-o fi obosit si el saracu`.......

eu n-am nici-o incolonare politica,cu "acte " in regula ! am fost,ca si tine poate,in strada in dec.89 ; am fost in pta.universitatii ca sa-mi strig nemultumirea ptr. Revolutia furata - aia cit a fost,macar ca Decor ptr. lovitura de stat ....l-am votat pe Ion Ratiu in 'mai 90 - a iesit Iliescu ! l-am votat pe Ion Ratiu in 92 -a iesit Iliescu ! ....l-am votat pe E. Constantinescu - in sfirsit a iesit si Dreapta victorioasa macar o data,dupa 7 ani psd.isti !....apoi mi-am dat seama ca a fost lasat sa fie ales : venea un virf de plata si oalele trebuiau sparte-n capul Dreptei ,ceea ce s-a si intimplat ....a iesit victorios iliescu din duelul cu Vadim doi fosti "comunisti : apoi,alt duel :Nastase vs. Basescu ....cu voia ta ,alti 2 comunisti,dupa cum a spus-o chiar dumnealui cu gurita dumisale ! l-am votat pe Bas' caci eu in nimicnicia mea- asa-i corect cuvintul asta pe care l-ai folosit si tu in alte ocazii - tot cu dreapta-tot cu dreapta democratica....asa am crezut eu pina mi-a cazut ceata de pe ochi ,ceea ce-ti doresc si tie !

ce-am vrut sa spun ? ca de 20 ani avem parte de o rotire de cadre ,iar doctrina de partid este ceva asaaaa, o chestie de fitze... de impresionat pe cei slabi de inger care, chiar cred asta ! multumit de raspuns ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 10:05

aaaa, Geoana ? am uitat de el ! merita cu prisosinta suturile in fund ! cind a recunoscut ca-n acea noapte a fost la intilnire cu Vintu ,am inghetat si m-am uitat imediat la Crin si la Iohannis.....le cazuse fata la amindoi si am convingerea ca in acea clipa neamtu' a hotarit sa faca pasul inapoi ! daca nu poti avea incredere in cel de linga tine ,nu poti pleca la un drum atit de greu si riscant ca cel la care se angajase si care,dupa parerea mea,era singura cale de a iesi la lumina ! n-a fost sa fie,asa ca acum vom culege ce-am semanat !

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 10:23

Ceata de pe ochii mei s-a dus demult....Decand , oriunde m-am aflat in lumea asta mare , AM VOTAT !! Adica " am luptat" democratic sa imi etalez doleanta si crezul in mai bine...
Rotirea de care , cu amaraciune , faci amintire se datoreaza A B S E N T E I S M U L U I , subliniez ABSENTEISMULUI la vot , motivat asa " m-am saturat de politicienii astia , ca io oricum votez tot aia vin " !! Pai normal , daca te duci din din an in pasti la vot , aia tot pe ei se pun functii , ca doar n-or fi prosti !!
Daca se iesea masiv , in jur de 60% , la vot, la fiecare alegere , nu mai vedeai tu aceleasi fete prin politicul romanesc...Dar cine sa inteleaga starea asta de fapt...Eu si cu inca vreo cativa , neinteresanti nici ca numar , ca noi in loc sa ne punem capu` la contributie sa ajungem cu ochii mintii sa intelegem oare`s`ce fenomene , ne ia valu` si luam de bune aberatii sau mesaje expres puse in discutie sa dezbine si sa incurce...nici macar nu ne mai obosim mintea sa vedem de ce a spus ala ce-a zis , care e semnificatia ...ca ca la rezolvare unui exercitiu simplu de matematica doar cu pix si foaie...Dar boom-ul tehnologic al examenelor tip grila si copy-paste-ul , a redus considerabil capacitatea mintii de a lucra......

Sunt mandru ca sunt roman si asa voi muri !!!!!!!

In rest , ce sa-ti zic , sahul dezvolta capacitatea mintii de a combina o serie de date si informatii...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 10:26

De la: gabigabi, la data 2010-01-08 08:47:12
De la: camioneros70, la data 2010-01-07 20:05:25Gabi , te tin minte si la serbarea cinstirii marilor luceferi ai literaturii internaute sa sti ca nu-ti dau decat mentiune .....ca premiile eu le dau... ...si se vede de la o posta ca ti-a intrat pe partea ailalta..

si eu te iubesc,asa cum ii iubesc pe toti cei cu care discut de ceva vreme aici,pe forum....mi-ati devenit prieteni ,chiar daca ne mai ciondanim ....dar,incetati sa-l mai laudati atit de desantat pe Bas'....tot ce ziceti voi e sublim,e desavirsit, dar ATI GRESIT ADRISANTUL ! omul pe care-l laudati, NU exista !
P.S . poti fi ceva mai clar in chestia cu cinstirea marilor luceferi ai literaturii internaute,ca nu stiu despre ce vorbesti !? adu-mi aminte....o fi fost demult si 'oi fi uitat si eu ca,deh,am o virsta si nu tin minte toate fleacurile ! .....in orice caz,remarc stilul tau de "aruncaturi " de vorbe,identic cu cel al lui mytcor !

. ..ete d-aia-mi plãceºte mie de Gãboanþa, face ea ce face þi cum vede cã-i dã gustul ciorbiþei chix, dã fuguþa ºi-o drege mai cu talent decât ar drege busuiocu' din "fensterel"...

..poi coniþã, pent' aºa talent , cu prisosinþã meriþi o dedicaþie versificatã-n retrovizor !...

Ma dusei pe o carare, sus,
Ma-ntalnii c-o fata mare, jos,
Ma-ntalnii c-o fata mare, jos.
Suflecata pan’ la brau,
Ducea, ducea rufele la rau, sa spele,
Suflecata pan’ la brau,
Ducea, ducea rufele la rau.

O-ntrebai cu ce le spala, sus?
Cu sapun si cu scrobeala, jos
Cu sapun si cu scrobeala, jos.
Suflecata pan’ la brau,
Suflecata pan’ la brau,

O-ntrebai daca e fata, sus,
Ea mi-a spus c-a fost odata, jos,
Suflecata pan’ la brau,
Suflecata pan’ la brau,

Ma uitai intr-o galeata, sus,
Si vazui ca nu e fata, jos,

Suflecata pan’ la brau,
Suflecata pan’ la brau,

Ma uitai intr-o fantana, sus,
Si vazui ca e batrana, jos,
Si-n galeata, si-n fantana,
Vazui, vazui ca fata-i batrana
Si mi-am amintit indata,
Ca si bunicuta a fost fata.

9am116760

3 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 10:27

PACAT CA CEI MULTI SUNTEM NOI,ASTIA CARE DOAR COMENTAM,DAR CE FACEM??DOAR ATAT?EI SE CEARTA PE FATA PRIN SPATE SE INTALNESC DAR BANUTII LE VIN NOI..............DOAR COMENTAM .............OARE DOAR ASTA NE E DREPTUL?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 10:40

De la: mytcor, la data 2010-01-08 10:26:46
De la: gabigabi, la data 2010-01-08 08:47:12

. ..ete d-aia-mi plãceºte mie de Gãboanþa, face ea ce face þi cum vede cã-i dã gustul ciorbiþei chix, dã fuguþa ºi-o drege mai cu talent decât ar drege busuiocu' din "fensterel"...

..poi coniþã, pent' aºa talent , cu prisosinþã meriþi o dedicaþie versificatã-n retrovizor !...

Ma-ntalnii c-o fata mare, jos,
Ma-ntalnii c-o fata mare, jos.
Suflecata pan’ la brau,
Suflecata pan’ la brau,

Cu sapun si cu scrobeala, jos
Cu sapun si cu scrobeala, jos.
Suflecata pan’ la brau,
Suflecata pan’ la brau,

Suflecata pan’ la brau,
Suflecata pan’ la brau,

Suflecata pan’ la brau,
Suflecata pan’ la brau,

Si-n galeata, si-n fantana,
Vazui, vazui ca fata-i batrana
Si mi-am amintit indata,
Ca si bunicuta a fost fata.

citi ani ai tu,mytcore ? cintecul asta ....are si o melodie,stii ? ....il cintam acu' cel putin 40 ani !....40 ani,maaama ,ce repede au trecut !

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 10:42

De la: gabigabi, la data 2010-01-08 10:05:33aaaa, Geoana ? am uitat de el ! merita cu prisosinta suturile in fund ! cind a recunoscut ca-n acea noapte a fost la intilnire cu Vintu ,am inghetat si m-am uitat imediat la Crin si la Iohannis.....le cazuse fata la amindoi si am convingerea ca in acea clipa neamtu' a hotarit sa faca pasul inapoi ! daca nu poti avea incredere in cel de linga tine ,nu poti pleca la un drum atit de greu si riscant ca cel la care se angajase si care,dupa parerea mea,era singura cale de a iesi la lumina ! n-a fost sa fie,asa ca acum vom culege ce-am semanat !

Scumpa mea, convingerea mea e ca asta a fost lovitura lui Basescu, o inscenare demna de un securist cu state vechi ca el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fii atenta, toata treaba asta au pus-o la cale Basescu impreuna cu Vantu:
"- Fii atent Vantule, chema-l pe MIrcica la tine ca eu imi pun gealatii pe urma lui, si la dezbaterea televizata ii dam in gura cu asta>
- O.K. il chem, da` oare nu se prinde?!
- Nu, stai linistit, ca asta nu cunoaste piesa!!!
Si, Geoana a pus botul!! Daca avea prezenta de spirit si spontaneitate ca dl. Antonescu ( enerveaza-te camioneros) i-ar fi spus:
- Da, d-le Basescu am fost, deoarece am facut un pariu cu mai multi oameni politici ca serviciile tale secrete, speciale si foarte bine platite ma vor urmari, si din cate vad am castigat pariul!!!!! Sau putea sa-i raspunda:
- Da, am fost, si am ajuns la cateva minute cand mata` d-le Basescu ieseai de acolo. Pot sa stiu si eu ce faceai acolo?!
Da` Geoana asta, macar ca e un om educat nu are nerv dom`le, se blocheaza. Cu Base tre` sa fii la fel de dur, tupeist si fara rusine ca el, ca daca esti vreun elegant si te indignezi ramane el tare pe piata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 10:44

De la: camioneros70, la data 2010-01-08 10:23:50Ceata de pe ochii mei s-a dus demult....Decand , oriunde m-am aflat in lumea asta mare , AM VOTAT !! Adica " am luptat" democratic sa imi etalez doleanta si crezul in mai bine...
Rotirea de care , cu amaraciune , faci amintire se datoreaza A B S E N T E I S M U L U I , subliniez ABSENTEISMULUI la vot , motivat asa " m-am saturat de politicienii astia , ca io oricum votez tot aia vin " !! Pai normal , daca te duci din din an in pasti la vot , aia tot pe ei se pun functii , ca doar n-or fi prosti !!
Daca se iesea masiv , in jur de 60% , la vot, la fiecare alegere , nu mai vedeai tu aceleasi fete prin politicul romanesc...Dar cine sa inteleaga starea asta de fapt...Eu si cu inca vreo cativa , neinteresanti nici ca numar , ca noi in loc sa ne punem capu` la contributie sa ajungem cu ochii mintii sa intelegem oare`s`ce fenomene , ne ia valu` si luam de bune aberatii sau mesaje expres puse in discutie sa dezbine si sa incurce...nici macar nu ne mai obosim mintea sa vedem de ce a spus ala ce-a zis , care e semnificatia ...ca ca la rezolvare unui exercitiu simplu de matematica doar cu pix si foaie...Dar boom-ul tehnologic al examenelor tip grila si copy-paste-ul , a redus considerabil capacitatea mintii de a lucra......

In rest , ce sa-ti zic , sahul dezvolta capacitatea mintii de a combina o serie de date si informatii...

...camione, ai grijã neicuºorule c-ai devenit fandaxist, chiar vrei sã-þi iasã pasenþa cu-mperechere ideologicã absolutã?..eeee !..

...ai dat-o pe filozosfârcuri ºope'hailaele ºi Gãboanþã ui' ºi-a compus CV-ul acþiunilor politico-ideologice post decembriste numai bun de aºeza ãn ramã ºi expus în spatele tronului împãrãtesc, uite aºa , sã se vadã, sã se ºtie, care vas'zicã cã mdeh , iaca aiasta aktivitet prodigi în lupta pentru bunãstarea semenului, pentru emanciparea mentalitãþilor colective e-heee, ºi dãi ºi luptã coniþa, ºi dãi ºi combate leliþa, da' ui' ce face ,acum ne iubeºte pe toþi, numai cã-n precedentele ne miruia-n frunte c-o etichetã pafaristã, o alta, hai-huistã, acum ....mdeh !...s-a cam ruginit trompeta , au început sã curgã informaþiile financiar-economice reale, s-au dus vremurile campaniilor electorale, acum ..cam greu la deal, greu !...

...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 10:54

De la: camioneros70, la data 2010-01-08 10:23:50Ceata de pe ochii mei s-a dus demult....Decand , oriunde m-am aflat in lumea asta mare , AM VOTAT !! Adica " am luptat" democratic sa imi etalez doleanta si crezul in mai bine...

mai copile,daca nu te superi ca-ti zic asa, tu citesti cu " ardoare " ce scriu si eu p'aicea sau citesti pe diagonala sau din 2 in 3 ? pai daca ti-a cazut ceata de pe ochi si ai inteles ca Burghezia Rosie ne conduce de 20 ani,ce-mi vii cu chestia cu votul....ca-ti scrisei cum a stat treaba cu votul : noi am votat ce-am vrut si a iesit cine a trebuit sa iasa ! d'aia nu mai iese lumea la vot : ca a inteles ca votul nostru e un vax albina ! ca Statul de Drept sau Democratic NU exista !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 11:03

De la: 9am178165, la data 2010-01-08 10:42:27
De la: gabigabi, la data 2010-01-08 10:05:33aaaa, Geoana ? am uitat de el ! merita cu prisosinta suturile in fund ! cind a recunoscut ca-n acea noapte a fost la intilnire cu Vintu ,am inghetat si m-am uitat imediat la Crin si la Iohannis.....le cazuse fata la amindoi si am convingerea ca in acea clipa neamtu' a hotarit sa faca pasul inapoi ! daca nu poti avea incredere in cel de linga tine ,nu poti pleca la un drum atit de greu si riscant ca cel la care se angajase si care,dupa parerea mea,era singura cale de a iesi la lumina ! n-a fost sa fie,asa ca acum vom culege ce-am semanat !

Scumpa mea, convingerea mea e ca asta a fost lovitura lui Basescu, o inscenare demna de un securist cu state vechi ca el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"- Fii atent Vantule, chema-l pe MIrcica la tine ca eu imi pun gealatii pe urma lui, si la dezbaterea televizata ii dam in gura cu asta>
Si, Geoana a pus botul!! Daca avea prezenta de spirit si spontaneitate ca dl. Antonescu ( enerveaza-te camioneros) i-ar fi spus:
- Da, d-le Basescu am fost, deoarece am facut un pariu cu mai multi oameni politici ca serviciile tale secrete, speciale si foarte bine platite ma vor urmari, si din cate vad am castigat pariul!!!!! Sau putea sa-i raspunda:
- Da, am fost, si am ajuns la cateva minute cand mata` d-le Basescu ieseai de acolo. Pot sa stiu si eu ce faceai acolo?!
Da` Geoana asta, macar ca e un om educat nu are nerv dom`le, se blocheaza. Cu Base tre` sa fii la fel de dur, tupeist si fara rusine ca el, ca daca esti vreun elegant si te indignezi ramane el tare pe piata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

absolut ! nu te contrazic de nici-un fel ! si singura chestie care putea sa-l faca sa se duca in toiul noptii la el ,era promisiuna ca-i va da DOVADA CA SI BAS' e pe mina cu el (cu vintu,adica) !
daca nici asta nu a fost,atunci isi merita toate suturile-n fund si dispretul romanilor care au crezut ca au o sansa in guvernul Iohannis,caci altfel, nici in cot nu ma doare de el !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 11:34

... MARE-ÞI ESTE GRÃDINAAAAAAA !...da' de ce ni-i etalezi pe toþi domniºoricule, chiar trebuie sã-i laºi liberi p-aceste specimene bipede?....

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 11:34

De la: mytcor, la data 2010-01-08 10:44:33

...camione, ai grijã neicuºorule c-ai devenit fandaxist, chiar vrei sã-þi iasã pasenþa cu-mperechere ideologicã absolutã?..eeee !..

...ai dat-o pe filozosfârcuri ºope'hailaele ºi Gãboanþã ui' ºi-a compus CV-ul acþiunilor politico-ideologice post decembriste numai bun de aºeza ãn ramã ºi expus în spatele tronului împãrãtesc, uite aºa , sã se vadã, sã se ºtie, care vas'zicã cã mdeh , iaca aiasta aktivitet prodigi în lupta pentru bunãstarea semenului, pentru emanciparea mentalitãþilor colective e-heee, ºi dãi ºi luptã coniþa, ºi dãi ºi combate leliþa, da' ui' ce face ,acum ne iubeºte pe toþi, numai cã-n precedentele ne miruia-n frunte c-o etichetã pafaristã, o alta, hai-huistã, acum ....mdeh !...s-a cam ruginit trompeta , au început sã curgã informaþiile financiar-economice reale, s-au dus vremurile campaniilor electorale, acum ..cam greu la deal, greu !...

...

mai,Mytcore,nu ti-e jena,frate ? e prima oara cind citesti ce-am scris mai sus ? tu n-ai buna -credinta sau tinere de minte ? adica de cind ne cunoastem noi,e o noutate ? ai uitat cind am povestit de aventura filmarilor la care am participat si relatia mineri vs nea victor cu mutra lui de Hitler necesara in filmul lui daneliuc " a 11 a porunca ? si-i prima oara cind v-am spus ca va iubesc ? si tie nu ti-am spus ca te-am iubit si respectat,dar m-ai dezamagit atit de tare cu nesinceritatea si obedienta ta ? ....se pare ca ce nu-ti place ,uiti !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 11:36

De la: gabigabi, la data 2010-01-08 11:03:16

absolut ! nu te contrazic de nici-un fel ! si singura chestie care putea sa-l faca sa se duca in toiul noptii la el ,era promisiuna ca-i va da DOVADA CA SI BAS' e pe mina cu el (cu vintu,adica) !
daca nici asta nu a fost,atunci isi merita toate suturile-n fund si dispretul romanilor care au crezut ca au o sansa in guvernul Iohannis,caci altfel, nici in cot nu ma doare de el !

AI REUªIT S-O FURI ªI P-ASTA !...GATA, ÞI-AI ÎNSUªIT-O, ACUM VEZI CUM FACI sã ne baþi la cap cu ea toata sãptãmâna !...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 11:42

De la: gabigabi, la data 2010-01-08 11:34:54
De la: mytcor, la data 2010-01-08 10:44:33

...

mai,Mytcore,nu ti-e jena,frate ? e prima oara cind citesti ce-am scris mai sus ? tu n-ai buna -credinta sau tinere de minte ? adica de cind ne cunoastem noi,e o noutate ? ai uitat cind am povestit de aventura filmarilor la care am participat si relatia mineri vs nea victor cu mutra lui de Hitler necesara in filmul lui daneliuc " a 11 a porunca ? si-i prima oara cind v-am spus ca va iubesc ? si tie nu ti-am spus ca te-am iubit si respectat,dar m-ai dezamagit atit de tare cu nesinceritatea si obedienta ta ? ....se pare ca ce nu-ti place ,uiti !

....ne, ne, neeeeee, ºtiu eu bine care-i regizorul principal în piesa/filmuleþul jucat de cãtre tine Gãboanþo, dacã vrei sã-þi servesc un aperitiv, eu pot spune cã te-a cam manipulat neica Vaniuºca, a reuºit pezevenchiu' sã-þi ciufuleascã neuronii-n aºa hal încât nu mai eºti tu, acum eºti doar o umbrã a ceea ce-ai fost.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 11:49

poftiiim ? ei vezi de ce cred ca "Mytcor" este doar o acoperire a unui tov. sec. care posteaza sub acest avatar ? ca cel care a postat acum 2-3 ani,nu-i acelasi cu cel ce posteaza acum,ptr. ca tot ce-am vorbit cu el - Atunci,cel de acum NU STIE ? uite,d'aia tovarase organ !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 12:05

De la: gabigabi, la data 2010-01-08 11:49:35poftiiim ? ei vezi de ce cred ca "Mytcor" este doar o acoperire a unui tov. sec. care posteaza sub acest avatar ? ca cel care a postat acum 2-3 ani,nu-i acelasi cu cel ce posteaza acum,ptr. ca tot ce-am vorbit cu el - Atunci,cel de acum NU STIE ? uite,d'aia tovarase organ !

...'ai lasã, lasã, nu-ncerca sã-mi atribui roluri nemeritate, numai cã de la respecivul plop pânã la durerea de ºale ºi alte alea, alea, cale lungã-i, da' eu þi-o spun pe ºleau, vârsta-ºi spune cuvântul iar manipularea mediaticã ºi nu numai te-a cam pus pe butuci !..aºa cãããããã....verificã-þi organu, fã-i o înteþinere sezonierã , fã-i ceva acolo, cã funcþioneazã cu sincope grave.

...iatã, nu mai sus de trei postãri, þi-ai ºi însuºit un text ce te-a manipulat, acum l-ai luat de bunã ºi prevãd c-ai sã-l coafezi în fel ºi chip numai aºa, de dragul de a ne face ºi pe noi pãrtaºi la descoperirea ta subversivã de care rãspunzãtor se face tot acel T.Bãsescu.

hai sã-þi comunic indicativul dacã tot m-ai enervat deceneu

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 12:08

De la: gabigabi, la data 2008-12-02 12:05:20 de ce te dezamagesc @silviule ?numai pentru ca inteleg altfel ce se vede ? am prieteni de'o viata care acum "zimbesc" la fel ca tine ,cu Sefu si pdl.ul ! ii iubesc si-i respect pentru tot ceea ce sunt ei ,dincolo de aceasta problema si evit atunci cind ma intilnesc cu ei sa mai discutam politica ! asa si cu tine : apreciez ca esti un om deosebit,dar in problema asta avem pareri deosebite !
@mytcor,aseara m-am uitat la realitateatv si l-am ascultat,printre altii,pe V.Ciorbea....calmul,placidul Ciorbea si-a iesit din fire explicind clar si raspicat de ce nu vor sa mai iasa oamenii la vot : ca sa nu mai valideze rotirea de cadre,printre altele ! regret disperarea si scirba ta -imi este draga si prietenia ta si,vorba lu'nenea Iancu :compatimesc cu tine!
va sarut si vom vedea !

uite o mostra @mytcore despre ce discutam acu' 1 an si ceva ! vezi ca-ti spun ca mi-e draga prietenia ta ? vezi bine ,da ? si -i trimit bezele si lui Silviu,se vede,da ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 12:13

De la: mytcor, la data 2010-01-08 12:05:49
De la: gabigabi, la data 2010-01-08 11:49:35poftiiim ? ei vezi de ce cred ca "Mytcor" este doar o acoperire a unui tov. sec. care posteaza sub acest avatar ? ca cel care a postat acum 2-3 ani,nu-i acelasi cu cel ce posteaza acum,ptr. ca tot ce-am vorbit cu el - Atunci,cel de acum NU STIE ? uite,d'aia tovarase organ !

...'ai lasã, lasã, nu-ncerca sã-mi atribui roluri nemeritate, numai cã de la respecivul plop pânã la durerea de ºale ºi alte alea, alea, cale lungã-i, da' eu þi-o spun pe ºleau, vârsta-ºi spune cuvântul iar manipularea mediaticã ºi nu numai te-a cam pus pe butuci !..aºa cãããããã....verificã-þi organu, fã-i o înteþinere sezonierã , fã-i ceva acolo, cã funcþioneazã cu sincope grave.

...iatã, nu mai sus de trei postãri, þi-ai ºi însuºit un text ce te-a manipulat, acum l-ai luat de bunã ºi prevãd c-ai sã-l coafezi în fel ºi chip numai aºa, de dragul de a ne face ºi pe noi pãrtaºi la descoperirea ta subversivã de care rãspunzãtor se face tot acel T.Bãsescu.

ce-ti mai place sa bagi fitile....da' vezi ca au fitilul scurt ...sa nu-ti explodeze-n fata ! se vede ca n-ai citit discutia pe tema prostiei lui Geoana de a se duce la intilnirea cu Vintu ! cauta,cauta si ai s-o gasesti !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 12:15

Deceneu, ha ?

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 12:28

De la: gabigabi, la data 2010-01-08 12:13:27
De la: mytcor, la data 2010-01-08 12:05:49

ce-ti mai place sa bagi fitile....da' vezi ca au fitilul scurt ...sa nu-ti explodeze-n fata ! se vede ca n-ai citit discutia pe tema prostiei lui Geoana de a se duce la intilnirea cu Vintu ! cauta,cauta si ai s-o gasesti !

Cu prietenii mai pacalesc si eu prostanacii

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 14:17

De la: camioneros70, la data 2010-01-08 07:33:57Tu , Dorinel , si fara suparare , in incrancenata ta ura contra clasei politice de o anumita culoare , altfel am vazut ca la cromatica esti instruit..., omiti un lucru esential...Si anume obiectivismul !! Ia tu la "lins " paginile unde vezi mesaje de ale mele si vei vedea ce pareri am eu !! Aaa , ca vad unul ca tine, inversunat de mama focului de faptul ca nu i-a iesit la prezidentiale votul , ma amuz !!...
Iti repet si tie , politica ptr. mine reprezinta locul mai de la urma , eu am ,principale alte preocupari...Intre doua pahare de bere ( cum ma apostrofa un amic de suferinta de`al tau mai deuna`zi...) , va dau replici si , va repet , discursurile voastre fara substanta proprie , comentarii ale unora si a altora , iar voi, cu nesat sustineti tot , orbeste , basta sa fie contra ori al lui boc , udrea sau basescu... Datorita lipsei vostre da obiectivism , discursurile mai lungi sau mai scurte cu incercari puerile de a exemplifica cu fapte , declaratii sau discursuri istorice, mie unul imi este foarte usor sa va dezarmez , sa combat daca vrei, fara urma de ironie ...Dar cand va vad cat de inversunat sunteti , iar tot ce postati are o singura directie , netratand evenimenta la rece , obiectiv , sa vedeti esenta subiectului... imi vine sa rad cu lacrimi...Sa combateti declaratii sau fapte din politica numai dupa ce sunteti absolut siguri ca ati inteles ceva...Mistocareala de mahala , de o factura care uneori lasa de dorit , nu va sta bine voua , ca va dati altfel baieti si fete inteligenti cu o anumita pretentie de la voi insiva !!...Eu am capacitatea asta sa ma detasez de lucruri care ma fac sa sufar, ma streseaza , ca la urma sa-mi icetoseze , sa-asa precara mea minte !!... Si nu sunt asa inteligent ca voi... Asta este diferenta intre mine si tine ...Eu , dragul meu , nu am castigat nimic...
Nu postez aici sa ma cunoasca unul sau celalalt , ci ca om imi exprim parerea...Nu urmaresc teluri postand pe internet , luand in zeflemea...Dar cand vad cata inversunare oarba...cata lipsa de obiectivitate... Ma sochez....Si socatii , uneori ,mai spun si lucruri traznite...
Inca o data ... daca mai era nevoie ... raspunsul tau contine ... NIMIC. Daca nici eu nu reusesc sa dau dovada de obiectivism ... indiferent despre ce personaj politic aduc in discutie ...
Te mai intreb inca o data : Cu ce s-a evidentiat Traian Basescu si PD-L... de 3 ani, cum zici nenica ... in lupta pt reformarea clasei ... pardon, clicei politice romanesti ? Dar dupa ce a castigat din nou prezidentialele ? Demonstreaza ca eu gresesc ... si jos palaria ...
Pana atunci ... esti ultima persoana care ma poate acuza pe mine de subiectivism. La urma urmei, asa cum am mai zis si cu alte ocazii, sunt roman, si indiferent cine ar conduce aceasta tara ... daca lucrurile merg bine, de ce as fi eu revoltat !? Crezi ca azi nu trebuie sa ma revolt impotriva batai de joc preluata de la PSD de PDL ? Spune si tu ceva concret ... fi si tu obiectiv ...

Pagini: << 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: