Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 3581 mesaje Membru din: 30/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 05:46
De la: nastasemihail, la data 2009-12-31 03:53:14De la: nastasemihail, la data 2009-12-31 03:43:01De la: nastasemihail, la data 2009-12-31 03:38:07Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Ai fost in verva mare!!1 LA MULTI ANI!!!
Nu trageti in pianist!
|
|
Fosta membra 9am.ro 3581 mesaje Membru din: 30/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 05:54
De la: BIOBITA, la data 2009-12-31 05:13:04De la: Silviu, la data 2009-12-30 22:24:17De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-30 22:08:30De la: Silviu, la data 2009-12-30 22:00:20De la: 9am173070, la data 2009-12-30 15:45:01mai du-va dracului cu politica voastra cu tot. indiferent cine ar fi la putere tot rau ne-ar fi pt k fiecare trage pt el,mai fraierilor. si eu daca as fi presedinte asa as face. tu nu? eu cred ca da,de fapt sunt convinsa Respecturi!!! LA MULTI ANI!!!!
Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 08:30
De la: 9am056627, la data 2009-12-30 17:45:24De la: gabigabi, la data 2009-12-30 17:25:09De la: 9am056627, la data 2009-12-30 17:16:21 SARUTMANA GABITO ! CE MAI FACI ? AI INCEPUT SA GATESTI PENTRU MASA DE REVELION ? si tu esti un dulce ! de ce ne-am tot certat si intepat noi,oare ? de nebuni,nu-i asa ? Radu meu e un copil - ptr. mine va fi intotdeauna Copil - foarte bun si e primul an cind nu vine de revelion acasa....acum,gindeste-te si tu : tot cu babacii,tot cu babacii ? sunt tineri, sa se duca sa danseze ,sa se pupe,sa petreaca.....acum cit se poate !am facut tort cu mere si-l voi dichisi cu niste frisca ....curcanul cu care m-am laudat,il voi face de ziua lu' tac-su ,de sf.ionica si-i voi face s'un tort de ciocolata atunci ! in rest ,toate bune....sper ! LA MULTI ANI ,tuturor ! sa fiti sanatosi si pe cit se poate,fericiti ! va sarut pe toti !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
BOBITA 638 mesaje Membru din: 8/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 10:26
De la: gabigabi, la data 2009-12-31 08:30:34Asa am zis si eu cu Sida ,ca tata merge la munte,so punem de Revelion cu tineretul inteligent,La multi ani !De la: 9am056627, la data 2009-12-30 17:45:24De la: gabigabi, la data 2009-12-30 17:25:09De la: 9am056627, la data 2009-12-30 17:16:21 SARUTMANA GABITO ! CE MAI FACI ? AI INCEPUT SA GATESTI PENTRU MASA DE REVELION ? Raporteaza abuz de limbaj
Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
|
|
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 10:33
De la: lasciva1, la data 2008-10-01 08:39:08 DA,DA, asa a zis tata,romanii sint batuti in cap si trebuie sa-mi mai acorde un mandat Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 11:08
De la: nastasemihail, la data 2009-12-31 03:53:14De la: nastasemihail, la data 2009-12-31 03:43:01De la: nastasemihail, la data 2009-12-31 03:38:07Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Basescu Domnu' Nastase, lipseste un Basescu in dreapta jos.... Se poate, domnule ? Asta miroase a lovitura de stat ... Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 11:38
De la: florinpreda999, la data 2009-12-31 02:30:07De la: camioneros70, la data 2009-12-31 01:59:56Bai tata , mare e gardina lu` dumnezeu asta ! Si eu , al dracului , am sarit gardu` !! Pai cum dracu imi permit eu sa postez pe un forum , atat de bogat in oameni destepti , iluminati , clarvazatori si atotstiutori ? Cine dracului m-oi crede , sa-mi permit eu sa-mi dau cu parerea despre ceva anume , orice ...eu , care n-am pregatirea voastra astia de va da inteligenta pe-afara... Bai inteligentilor , astia de tot dati citate din ala si din celalat , cu ce v-ati lauda voi ca ati realizat in viata asta...? Ati inventat vreo noua lege in fizica , in matematica , ati scris vreo carte de premiul nobel , ati costruit ceva , ati contribuit la vreo modificare in chimia lumii ?? Ciocu` mai mic , denota o anumita ADEVARAT inteligenta ...Noi , astia mai nepregatitii , care nu putem da citate pe banda rulanta ca voi , va intreb ,avem si noi voie sa respiram ?? Nu mai stiu acuma cum sa fac pe forum , tre` sa cer voie inainte sa postez , cuiva anume ?? Dati-mi si mie va rog numele lui sau ei , sa cer si io voie !!! Help !! Pe noi politica ne dezbina , nene Dorinele , nu fizica , nu matematica , nu chimia ...si noi vrem hegemonie mondiala...? Politica , in viziunea mea de caine turbat , nu poate rezolva nimic in lumea asta !! Fizica , da ! Matematica , da ! Chimia ,da ! In lumea asta pot rezolva CEVA , inginerii , cercetatorii , meseriasii , politicienii pot numai sa faciliteze ceva finantari , politicienii pot tine prelegeri , pot avea intruniri , dar de rezovat ceva tot oamenii de specialitate rezolva....io zic pt.inceput sa bati trei pasi de defilare,sa saluti reglementar[nu ca ciobanii aia de majuri],te prezinti,nume,prenume,gradu' si p'orma raportezi cuviincios tot ce ai pe sufletel[ai grija cum te adresezi ,sa fii cuviincios in exprimare c'altfel carcera te mananca, ' nteles ???] PUFAREZULE Eu v-as toate datele personale , nene iancule , dar asa in vazul lumii ??Si...permiteti sa raportez , dumneata ai toate nickneimurili de forumu` asta? Si pe urma , as dori , daca se poate sa va trimit un la multi ani , de revelion :An nou , o bucurieToata viata sa va fie Bani , masina , fericire Sanatate si iubire Nu-i de-ajuns sa le doresti... Tipa , lupta ,da din coate Asa le obtii pe toate LA MULTI ANI CU SANATATE !!! ps. nu , nu va speriati.....n-am compus-o eu....ca nu-s atat de destept.....am copiat-o de pe net
|
rona62 7 mesaje Membru din: 29/11/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 13:01
basescu e la fel de rosu ca si ceilalti....la naiba cu toti...si pdl a fost tot fsn ca si psd.uuuuuuuuuuoooooooooo.
|
|
|
|
rona62 7 mesaje Membru din: 29/11/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 13:03
De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia la fel de rosu si pdl ca si psd....ca deeeeeeee tot din fsn se trag toti.....vai de noi si mai ales de cei ce nu s/au trezit inca..... |
|
Fosta membra 9am.ro 1078 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 13:17
De la: camioneros70, la data 2009-12-31 11:38:38De la: florinpreda999, la data 2009-12-31 02:30:07De la: camioneros70, la data 2009-12-31 01:59:56Bai tata , mare e gardina lu` dumnezeu asta ! Si eu , al dracului , am sarit gardu` !! Pai cum dracu imi permit eu sa postez pe un forum , atat de bogat in oameni destepti , iluminati , clarvazatori si atotstiutori ? Cine dracului m-oi crede , sa-mi permit eu sa-mi dau cu parerea despre ceva anume , orice ...eu , care n-am pregatirea voastra astia de va da inteligenta pe-afara... Bai inteligentilor , astia de tot dati citate din ala si din celalat , cu ce v-ati lauda voi ca ati realizat in viata asta...? Ati inventat vreo noua lege in fizica , in matematica , ati scris vreo carte de premiul nobel , ati costruit ceva , ati contribuit la vreo modificare in chimia lumii ?? Ciocu` mai mic , denota o anumita ADEVARAT inteligenta ...Noi , astia mai nepregatitii , care nu putem da citate pe banda rulanta ca voi , va intreb ,avem si noi voie sa respiram ?? Nu mai stiu acuma cum sa fac pe forum , tre` sa cer voie inainte sa postez , cuiva anume ?? Dati-mi si mie va rog numele lui sau ei , sa cer si io voie !!! Help !! Pe noi politica ne dezbina , nene Dorinele , nu fizica , nu matematica , nu chimia ...si noi vrem hegemonie mondiala...? Politica , in viziunea mea de caine turbat , nu poate rezolva nimic in lumea asta !! Fizica , da ! Matematica , da ! Chimia ,da ! In lumea asta pot rezolva CEVA , inginerii , cercetatorii , meseriasii , politicienii pot numai sa faciliteze ceva finantari , politicienii pot tine prelegeri , pot avea intruniri , dar de rezovat ceva tot oamenii de specialitate rezolva....io zic pt.inceput sa bati trei pasi de defilare,sa saluti reglementar[nu ca ciobanii aia de majuri],te prezinti,nume,prenume,gradu' si p'orma raportezi cuviincios tot ce ai pe sufletel[ai grija cum te adresezi ,sa fii cuviincios in exprimare c'altfel carcera te mananca, ' nteles ???] PUFAREZULE Cata incrancenare! Pacat ca nu ai fost pe-aici inainte de alegeri,acum suntem mai relaxati. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1196 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 13:44
DORESC TUTUROR MULTA SANATATE,FERICIRE SI LA MAI MULTI BANI ! TREBUIE SA INTAMPINAM ANUL 2010 CU MAI MULT OPTIMISM ! DECI.....LA MULTI ANI !!! LA MULTI ANI !! LA MULTI ANI !
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
9am174829 21 mesaje Membru din: 28/11/2009 |
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 14:53
fratilor, si cei de la 'salubrizare online' si cei ce incearca sa le raspunda ('pro'); mai acum cateva minute, am prins pe stelit smart - CCTV9, al chinezilor; se pare ca la ei era deja 2010 si liderul rostea traditionalul mesaj/tradus si in engleza...; semana acest mesaj cu cel bine cunoscut de noi inainte de '89.., numai ca noi nu-l credeam iar chinezii l-au crezut si iata ce-au patit = au ajuns o mare putere mondiala, poate cea mai mare in perspectiva. Domnii fosti tovarasi, ne-ascultatorii lu' nea ceasca .... ar fi bine sa cautati spech-ul de la Beijing si sa-l studiati.... in rest sa auzim numa de bine in 2010 care inca nu a ajuns la noi.. cum a ajuns la chinezi !
|
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 15:38
De la: 9am174829, la data 2009-12-31 14:53:34fratilor, si cei de la 'salubrizare online' si cei ce incearca sa le raspunda ('pro'); mai acum cateva minute, am prins pe stelit smart - CCTV9, al chinezilor; se pare ca la ei era deja 2010 si liderul rostea traditionalul mesaj/tradus si in engleza...; semana acest mesaj cu cel bine cunoscut de noi inainte de '89.., numai ca noi nu-l credeam iar chinezii l-au crezut si iata ce-au patit = au ajuns o mare putere mondiala, poate cea mai mare in perspectiva. Domnii fosti tovarasi, ne-ascultatorii lu' nea ceasca .... ar fi bine sa cautati spech-ul de la Beijing si sa-l studiati.... in rest sa auzim numa de bine in 2010 care inca nu a ajuns la noi.. cum a ajuns la chinezi !Ba desteptule ,a zis tata ca romanii sint batuti in cap ,daia este el presedinte si eu europarlamentara Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 16:01
De la: 9am049573, la data 2009-12-30 19:51:04asa sunt cea mai mare parte dintre romanii. CASA DE SONDAJE SAU MAMA OMIDA ??? ORICUM TU NU ESTI PRINTRE CEI CE REGRETA,ASA CA............ LA MULTI ANI !!! Raporteaza abuz de limbaj
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 16:06
LA MULTI ANI ,MULTA SANATATE FERICIRE SI UN NOU AN MAI BUN,CU MAI PUTINE SURPRIZE NEPLACUTE,PENTRU TOTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PERTECERE FRUMOASA ALATURI DE CEI DRAGI !!!!!!!!!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 16:37
LA MULTI ANI TUTUROR ROMANILOR
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 16:39
CU BASESCU O SA VA RUGATI MOARTEA IN URMATORUL CINCINAL
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 17:01
De la: gabigabi, la data 2009-12-31 08:30:34De la: 9am056627, la data 2009-12-30 17:45:24De la: gabigabi, la data 2009-12-30 17:25:09De la: 9am056627, la data 2009-12-30 17:16:21 SARUTMANA GABITO ! CE MAI FACI ? AI INCEPUT SA GATESTI PENTRU MASA DE REVELION ? La multi ani cu sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor! Sa aveti cu totii parte de cat mai multe bucurii in anul care vine si cat mai putine momente triste! Cu politicieni, sau fara, oricum ne va mai fi greu o perioada si solutia pentru iesirea din intuneric nu o reprezentam decat noi insine. Cu cat ne vom schimba noi insine in bine mai repede, cu atait ne va fi mai curand bine! Nu clasa politica este principalul vinovat, ci noi insine! Clasa politica este rasarita din mijlocul nostru, este cea pe care o meritam la momentul asta! Hai ca deja ma apuca dracii cand ma gandesc cati manelisti vor incanta in aceasta noapte poporul roman! Iar vom avea parte de blasfemii cu tigani manelisti deghizati in domnitori romani! Hai pa si distractie placuta tuturor!
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 17:56
De la: gabigabi, la data 2009-12-28 18:30:21De la: nastasemihail, la data 2009-12-28 18:21:50Ei na, sint pupaturi pe topicul lui Basescu. Nu-mi vine sa cred. @black : te-am si pupat ,da' ti-am bagat si-o strimba in semn ca te iubesc ! La Multi Ani !
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 19:34
a netencuitelor cãrãmizi
de cuvinte, o scuzã profanã zugraveºte o minte ºi Tac !... LA MULÞI ANI !... mulþi ani MAI BUNI... TUTUROR FORUMIªTILOR 9AM !.. scuze, tuturor celor ce nu le-am putut rãspunde !... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 20:05
De la: gabigabi, la data 2009-12-31 17:56:32De la: gabigabi, la data 2009-12-28 18:30:21De la: nastasemihail, la data 2009-12-28 18:21:50Ei na, sint pupaturi pe topicul lui Basescu. Nu-mi vine sa cred. AI DREPTATE GABITO ,BLECK E UN OM CU ,COLOANA VERTICALA,E UN TIP CARE DACA AR FI CAMARAD CU MINE AS AVEA INCREDERE IN EL,E K !!!!!!!!!!! FRUMOS SI CORECT DIN PARTEA TA SA IL APRECIEZI........ SARBATORI FERICITE GABITO,LA MULTI ANI SI SA STII CA MANCAREA TA MIROASE EXCELENT SI AICI LA MUNTE.......... PETRECERE FRUMOASA LA TOTI FORUMISTII 9 AM SI UN NOU AN MAI BUN SA NE DEA DUMNEZEU !!!!!!!!!!!!!!!! LA MULTI ANI TUTUROR !!!!!!!!!!!!!!!!!! SI FAMILIEI MELE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 20:14
De la: 9am045616, la data 2009-12-31 16:39:36CU BASESCU O SA VA RUGATI MOARTEA IN URMATORUL CINCINAL MAI OMULE MACAR IN SEARA ASTA LASANE SA FIM SI NOI FERICITI,DEOARECE URMEAZA 364 DE ZILE DE IMPLINIRI PENTRU UNII DE DEZAMAGIRI PENTRU ALTII,ASA CA TE ROG ABTINETE !!!!!!!!!!! UN PROVERB CHINEZESC SPUNE CA DACA VIATA AR FI USOARA NU AI AVEA CE SA POVASTESTI LA BATRANETE....................... PENTRU COLEGII MEI MESAJUL SI CREZUL NOSTRU MAI BINE UN MORT NECUNOSCUT DECAT UN LAS !!!!!!!!! AM ONOAREA SA VA UREZ LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
collinsro 27 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Deva |
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 07:01
SUGEL PE D-nul!!! ,dar nu stiu daca mai ai pe ce???-Ai un profil bine conturat,ti-au dovedito astrele,si anume esti tipul de om Lingau!!! si CEL MAI PUPINCURIST DINTRE TOTI!!!!!! -ESTI PEPRIMUL LOC IN TOP!!!!!!! |
|
9am085096 86 mesaje Membru din: 26/06/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 11:52
De la: mari_uka, la data 2008-09-30 19:32:09Mai lasa-ma si cu base . Noua ne trebuie o bomba sa nu mai existam ca si natie! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am085096 86 mesaje Membru din: 26/06/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 11:58
ce-r fi daca ai incepe cu tine!? pune-ti o bamba sub pat (daca stii cum se fabrica ...daca nu ,tepot ajuta )si ia niste Diazepam .Somn usor!!!!Asta pentru ca ,totdeauna "somnul ratiunii naste monstri"-daca stii ce-i aia !
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 13:00
Sculaþi, voi oropsiþi ai vieþii,
Voi, osîndiþi la foame, sus! Sã fiarbã-n inimi rãzvrãtirea, Sã-nceapã al lumii vechi apus! Sfîrºiþi odatã cu trecutul negru, Sculaþi, popor de osîndiþi! Azi nu sînteþi nimic în lume, Luptaþi ca totul voi sã fiþi! Hai la lupta cea mare, Rob cu rob sã ne unim, Internaþionala Prin noi s-o fãurim! Sculaþi, nu-i nici o mîntuire În regi, ciocoi sau dumnezei! Unire, muncitori, unire, ªi lumea va scãpa de ei! Prea mult ne-au despuiat tîlharii Ce-n lume, lux, desfrîu se scald: Sã ne unim toþi proletarii, Sã batem fierul cît e cald! Hai la lupta cea mare, Rob cu rob sã ne unim, Internaþionala Prin noi s-o fãurim! Þãrani ºi muncitori, noi sîntem Partidul, mare muncitor! Pãmîntul este-al celor harnici, Cei leneºi plece unde vor! Cînd vulturi lacomi, corbi de pradã, N-or mai pluti nori negri-n vînt, Pe cer luci-va-ntotdeauna Al înfrãþirii soare sfînt. Hai la lupta cea mare, Rob cu rob sã ne unim, Internaþionala Prin noi s-o fãurïm! Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 13:00
De la: 9am085096, la data 2010-01-01 11:58:04ce-r fi daca ai incepe cu tine!? pune-ti o bamba sub pat (daca stii cum se fabrica ...daca nu ,tepot ajuta )si ia niste Diazepam .Somn usor!!!!Asta pentru ca ,totdeauna "somnul ratiunii naste monstri"-daca stii ce-i aia !chiar trebuia sa scri asa ceva ???
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 13:07
LA MULTI ANI TUTUROR !!!
Albert Einstein
|
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 13:59
De la: 9am174829, la data 2009-12-31 14:53:34fratilor, si cei de la 'salubrizare online' si cei ce incearca sa le raspunda ('pro'); mai acum cateva minute, am prins pe stelit smart - CCTV9, al chinezilor; se pare ca la ei era deja 2010 si liderul rostea traditionalul mesaj/tradus si in engleza...; semana acest mesaj cu cel bine cunoscut de noi inainte de '89.., numai ca noi nu-l credeam iar chinezii l-au crezut si iata ce-au patit = au ajuns o mare putere mondiala, poate cea mai mare in perspectiva. Domnii fosti tovarasi, ne-ascultatorii lu' nea ceasca .... ar fi bine sa cautati spech-ul de la Beijing si sa-l studiati.... in rest sa auzim numa de bine in 2010 care inca nu a ajuns la noi.. cum a ajuns la chinezi ! LA MULTI ANI!! NICI UN REGIM POLITIC NU E BUN PENTRU ROMANIA, PENTRU CA NOUA NE LIPSESC IN PRIMUL RAND VALORILE MORALE DE ACEEA NU PUTEM CONSTRUI NIMIC PANA LA CAPAT. NIMIC NU VA DAINUI AICI ATATA TIMP CAT TOTUL SE CONSTRUIESTE CU SI PE MINCIUNA ,NECINSTE SI HOTIE!! LA MULTI ANI ROMANIA ORIUNDE TE-AI AFLA! DAR NU UITA, INCEPAND CU ACEST ANI SA-TI SCHIMBI VALORILE MORALE, IAR CONSTIINTA CIVICA SI PATRIOTISMUL SA SE REGASEASCA IN TOATE ACTIUNILE TALE! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 14:51
Gata ?
Au trecut sarbatorile ? Incepe scandalul ? Va reveniti, sa va mai trebuie cateva zile sa se digere fripturile si sarmalele, sa descoperiti ca ati cheltuit prea mult, ca sosesc facturile implacbile precum moartea ... sa va uitati in jur, sa va uitati la buzunarele pe care singuri vi le-ati golit si sa va intrebati cine e de vina ... ? Si sa fiti strafulgerati brusc de o descoperire epocala ! Ca e de vina ... Evident ! Basescu... Si Boc ... Si guvernul ... Ce viata domnule, ce viata ... Ce misto poate sa fie sa descoperi mereu, cu usurinta, vinovatul... Mai ales cand te ajuta cate unii de pe la televizor ... Ce mare lucru sa memorezi ce ti se spune si sa reproduci ... Ca pe vremuri ... cu tezele din aprilie, din mai, de la congresul al- X - lea .... Numai ca atunci era mai simplu, le puteau citi pe toti peretii ... Atunci nu era tiranul, dictatorul, ... pentru ca nu scria nicaieri despre asta. Acum va este aratat dictatorul zilnic la televizor si cu ... note explicative vorbite cateva ore. E ... mai bine asa. Asta da dictatura. Pervers dictatorul ... hahaie, face misto ... pare ... uman. Da si el ... saracu' ... arata si el spre moguli, spre mogulii alorlalti, gaseste si el vinovatii, nu ? O tara de vinovati ... Vinovatii sunt ... ailalti ... Tot romanul vrea binele tarii. Daca nu reuseste poate e de vina si ... tara. Romanilor le plac telurile inalte, nobile, salvarea planetei, un mediu verde, sanatos ... e minunat. Ma rog, nu reusesc sa scape de cainii vagabonzi de pe strazi, sa-si curete strazile, sa reactioneze, sa-si randuiasca viata, sa cumpere produse romanesti ... Dar, poate de asta sunt atat de interesanti ... Mai ales cand e vorba sa nu rezolve nimic ... sa vezi atunci energii mega, giga-planetare sunt in stare sa mobilizeze... La solutiile concrete se cam impiedica. Niciodata nu trebuie luata masura aia. Nu e buna ! Dar care e buna ? Nu stiu, dar asta nu e buna ! Da, da, nu e buna ! Da' cand era mai bine ? Inanite ! Inainte de masura asta era mai bine ... Parlamentul ? O cloaca de hoti si corupti ... cea mai corupta institutie, cred romanii ... Sa mai reducem din numarul lor, macar si sa facem o singura camera ... propune unul, mai smecher, ca sa castige alegerile ... Da ! Ura ! zice poporul ... Asa sa facem ! Da, da' .... nu e bine ... nu acuma, a fost pacaeala, nu aduce nimic, nu acolo sta problema ... sa mai vedem ... sa ne mai gandim ... Bugetarii ... Niste nonorociti care chinuie populatia, zice poporul... Nu mai avem cu ce-i plati, zice statul ... Sa-i mai reducem zice poporul ... si FMI-ul si UE ... Sa-i reducem, sigur ca da, dar nu acuma, sa ne mai gandim, ... sa mai vedem .... saracii oameni ... mai bine ii lasam acolo sa taie frunza la caini si ne imprumutam toti sa le dam salarii de pomana ... Milos popor ... In fine, as mai avea, dar ... poate ca nu trebuie acum, sa ma mai gandesc ... mai incolo, sa mai vedem ...
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
|
|

Radu meu e un copil - ptr. mine va fi intotdeauna Copil - foarte bun si e primul an cind nu vine de revelion acasa....acum,gindeste-te si tu : tot cu babacii,tot cu babacii ? sunt tineri, sa se duca sa danseze ,sa se pupe,sa petreaca.....acum cit se poate !
LA MULTI ANI ,tuturor ! sa fiti sanatosi si pe cit se poate,fericiti ! va sarut pe toti !
in tara este un singur partid
Basescu ,este dirijorul,habar nu are de tara! gasca lui sa traiasca bine ,cind nu-i merg afacerile ,apeleaza la dictonul "POPOR" la asa popor ,cine-i conducator?totusi 85% dintre membrii acestui popor au inceput sa se trezeasca