back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Basescu

 


 
Pagini: << 1747 1748 1749 1750 1751 1752 1753 1754 1755 >> Sari la pagina:
 
Fosta membra 9am.ro

230 mesaje
Membru din: 2/02/2018
Postat pe: 12 Februarie 2018, ora 14:47

12 februarie 2018
Nr. 126/VIII/3

COMUNICAT

www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=8675

Cu referire la emisiunea difuzată de postul de televiziune Antena 3, în cursul serii de 11 februarie 2018, în care au fost prezentate o serie de înregistrări audio, ce redau presupuse discuții purtate de procurorul șef al Serviciului Teritorial Ploiești - Onea Lucian cu inculpatul Cosma Vlad, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:

1. Vlad Cosma, inculpat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență într-un dosar aflat pe rolul Înaltei Curți de Casație și Justiție cu termen pe 19 februarie 2018, trimis în judecată de Serviciul Teritorial Ploiești al Direcției Naționale Anticorupție, a prezentat denaturat situația dintr-un dosar penal aflat în curs de urmărire penală, folosindu-se de colaje ale unor înregistrări pe care le-a realizat personal.

2. Relevant este că, anterior difuzării înregistrărilor, persoane din anturajul acestuia, s-au prezentat în mod repetat la șeful Serviciului Teritorial Ploiești și, în lipsa acestuia, la alți procurori/ofițeri de poliție judiciară – ultima dată vineri, 9 februarie 2018 – cerându-le procurorilor să facă demersuri astfel încât să îi creeze o situație juridică favorabilă lui și tatălui său - inculpatul Cosma Mircea (cercetat pentru luare de mită și abuz în serviciu în același dosar aflat pe rolul Înaltei Curți de Casație și Justiție, cu termen pe 19 februarie 2018, în care este inculpat și fiul său).
În concret, procurorilor li se cerea să nu deruleze o anchetă penală cu privire la presupuse infracțiuni aflate în legătură cu dosarul deja trimis în judecată, precum și să întocmească și să elibereze un înscris care să îi folosească inculpatului Cosma Mircea la îmbunătățirea situației juridice în dosarul aflat la ICCJ, în faza procesuală a apelului.
Persoanele respective au atras atenție procurorilor că, în caz contrar, vor fi difuzate la diverse posturi de televiziune înregistrări video din anchetele acestora, constând în montaje, colaje, special realizate pentru compromiterea procurorilor și ofițerilor de poliție care au instrumentat mai multe cauze penale, printre care și cel privindu-i pe inculpații sus menționați.

Transcriere discuție dintre persoană din anturajul lui Mircea Cosma și ofițer de poliție de la ST Ploiești - 09.02.2018

Persoană: … Duminică iese pe televizor. Și-au făcut niște înregistrări, niște chestii de genul ăsta… și vor să iasă pe televizor să distrugă pe toată lumea.
… N-am ce să fac! Că asta… că n-au… Au făcut, au aranjat tot! Să… Vor să iasă duminică, să iasă pe televizor cu ele.
… Nici nu v-am spus!… Și dacă va fi un scandal foarte mare și o bășică foarte mare, care va exploda, pentru că el are niște chestii foarte, foarte…
… O să iasă un scan… o să iasă un scandal fantastic, că se duce la presă, care presa e împotriva voastră! Și o să fie o… întreg scandal. Eu acuma vă spun decât… vă spun… vă trag un semnal de alarmă… Adică, ce puteți să faceți?… că nu puteți să le faceți, că el le are… Oricum sunt toate date, montate…
… Ei au ce au, că… ăla mi-a zis: ”…Domn’e (…) nu mi-au dat nici măcar o caracterizare pentru tata!”
… Dumneavoastră trebuie să înțelegeți, că nu e de glumă! Au făcut niște discuții mari pe la C.S.M., pe la CONSILIUL MAGISTRATURII, pe la ÎNALTA CURTE… tot felul de discuții… cu S.R.I.-ul… s-au înțeles… au fost toți, împreună, la SEBI GHIȚĂ, în… în ăsta, cum îi spune? În… ă… în SERBIA.
… Au avut pe-acolo discuții… le-a arătat… au montat împreună… Sunt montate oficial cu ăia după la R.T.V., cu GÂDEA, de la ANTENA 3… Deci, nu… nu e un scăndăluț!
… E ditamai regia făcută! O să transmită două posturi în direct… și ROMÂNIA TV… și ANTENA 3! ANTENA 3 o să fie în direct, cu totul, absolut…!
… Doamna… trebuie găsită o variantă prin care să scăpați de ăștia după cap, că o să vi se rupă picioarele la toți! Credeți-mă, s-au făcut niște…!
Ofițer DNA: Ce variantă? Care ar fi varianta?
Persoană: Nu știu! Să-l lăsați, dracu’, în pace!
…trebuie să ne așezăm undeva, să căutăm o variantă, să pice la o pace, să facă într-un fel, că o să vadă ce recul o să aibă prima…
….Duminică apare… Trebuia să apară pe data de 15… eu știam ceva, n-am fost sigur… da’ am avut noi… ne-a amânat nouă procesu’… și acum avem pe 18 proces… și s-ar putea să fie ultimul, că încep dezbaterile și… a zis … „Ce să mai fac cu alea, dacă mă duc la pușcărie?”
…Cu cât ajungi mai sus, căderea e în jos… și eu acuma vă spun în felul următor… asta, așa… fac o discuție… și uit că am făcut-o! Vedeți-vă de pielea dumneavoastră, că sunteți la fel de băgată ca și ceilalți!
… Este vorba și de serviciul, și de salariile, și …[neinteligibil]…, și de familia dumneavoastră.

…Da! Eu, cu ochii mei am văzut! Mi-e milă de dumnea… Eu vă spun cinstit! Vedeți-vă de pielea dumneavoastră!
…Oamenii-s nebuni! Nu vă dați seama ce filme au făcut, ce discuții, ce îmbârligări! Au discuții cu CIUTACU, cu… cu nu știu care, cu nu știu care, cu nu știu care, cu nu știu… cu douăzeci de inși… cu VICOL, cu BLAGA, cu UDREA, cu BICA, care intră în direct de nu știu unde, cu PONTA, care nu știu ce vine să zică. O să fie un scandal monstru! N-au vrut să facă chestia asta c-a picat Guvernu’ și n-au vrut să …[neinteligibil]… una cu alta! Cu DRAGNEA, care îi cere schimbarea lui KÖVESI… cu înregistrări, în care discută NEGULESCU la telefon…
… E ticluită ca lumea și sunt pregătiți rău de tot!
… Și după ce vedem primul set și vedem impactul care este… o să vă dau un telefon, că vin… și vedem.

Transcriere discuție dintre o altă persoană din anturajul familiei Cosma și procuror ST Ploiești - 29.01.2018

Persoană: Nu! Problema e că… o să înceapă un mare scandal la ANTENA 3… și v-au filmat… și pe dumneavoastră…...Nu știu! Au intrat doi… cablați cu interfoane, cu camere, cu tot…
… Intră și GHIȚĂ de la BELGRAD, în direct… S-a dus VOICULESCU acolo… Adică, e o chestiune amplă, care e numa’ pe D.N.A. Ploiești!.... VLĂDUȚ COSMA. Are termen în februarie și acuma vrea să dea drumul…
…Și… concluziile ajung la KÖVESI. că de aia s-a dus VOICULESCU, că vor să... habar n-am!… ă… știu doar că o să le dea drumu’… la ANTENA 3, la GÂDEA, …, tot se duc, fac repetiții… montaje. Serios!
… Da, nu știu. Că miza e alta, miza e de distrugere, nu de cancan!
… Adică, nu e o situație de cancan, că vor să dea niște înregistrări! Ideea e să-l distrugă pe domnul ONEA… nu știu!… să ajungă la KÖVESI… Dacă e și VOICULESCU băgat… și GHIȚĂ… în treaba asta, e o chestiune mai serioasă! Nu e făcută doar așa, de… VLĂDUȚ!

3. Difuzarea înregistrărilor, cum - de altfel - a afirmat și unul dintre cei doi interlocutori, are ca scop compromiterea procurorilor și a ofițerilor de poliție care au instrumentat cauzele privind pe Cosma Mircea, Cosma Vlad și pe fostul deputat Ghiță Sebastian Aurelian, în condițiile în care, așa cum am menționat, pe rolul ICCJ se află dosarul penal cu termen la data de 19 februarie 2018.
La acest moment, alte detalii nu pot fi furnizate, deoarece aspectele menționate fac obiectul unui dosar penal având ca obiect, între alte infracțiuni, și infracțiunea de șantaj.



Felicitari DNA!
Bravo Kovesi !

mafia politica, dispera!


gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 12 Februarie 2018, ora 14:56

si chiar atit de NAIV esti incit sa crezi ce spune DNA.ul ? haaaaaa ! baaaai, la cum gindesti si te porti, ai o Admiratie Slugarnica fata de madam Kovesi, fata de madam Macovei, fata de domnii Basescu si Iohannis, adica tu esti omul cu : ORDONATI, SA TRAITI si consideri ca PUTEREA are intotdeauna dreptate, ceea ce-nseamna ca si-n comunism aveai aceeasi Obedienta fata de ea, indiferent cit de anticomunist te declari acum, desi acest soi de Atitudine chiar asta indica ! bravos, neicusorule, te dadusi in fapt !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 12 Februarie 2018, ora 15:05

pssst : si la Romania tv se dadeau aceleasi inregistrari , dar si la B1se discuta despre situatia respectiva !

P.S
basistilor in inima si-n minte , voi continuati sa credeti ca Toti Mint ca asa v-a ORDONAT Base' acum vreo 6-7 ani : sa nu va mai uitati la A3 !?
voi n-ati crezut nici in veridicitatea inregistrarilor cu Mircica Basescu si Bercea Mondialu' & fii si uite ca se dovedira ca nu fura facaturi asa cum vreti voi sa credeti si de data asta !
DNA actioneaza ca Stat in Stat si Daca nu are Dovezi sa-i faca dosar vreunuia, le face ! care-i problema ?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

230 mesaje
Membru din: 2/02/2018
Postat pe: 12 Februarie 2018, ora 16:30

De la: _HAAK__, la data 2018-02-08 14:10:30Ca sa fiu clar si sa termin aceasta discutie cu romanii care sunt romani mandrii ca sunt romani desi nu au ce manca si ce pune seara pe masa, sunt ,,analfabeizati” si ,,desinzapeziti” in mentalitatea lor.

(ultimile statistici : 50% din romani se culca flamanzi si traiesc in saracie, 45% dintre ei, analfabeti functional).

Pentru romani, ortodoxia, mandria si fudulia cantaresc cel mai mult pe aceasta lume!
Sunt un popor aparte dle., pentru el, traditiile si obieciurile sunt sfinte si nu renunta la ele oricat ati incerca voi, europenii occidentului, sa le schimbati ,,valorile morale” sau ,,modelele intelectuale”
.A aduce prin vot la conducerea statului securoi, politruci necomunisti,oligarhi mafioti si baronei locali, sta in sangele acestui ancestral popor

Romanului nu are nevoie si nu ii trebuie tampeniile si fitele voastre occidentale :
autostrazi, infrastrucutra aero-navala-fluviala-feroviara, spitale si sanatate, justitie, educatie, dezvoltare rurala, investitii in: cercetare stiintifica, economie etc.

Romanii sunt fericiti ca alesul pe care pune stampila sa urle la straini si sa aminteasca poporului sau ca se trage din daci, din Stefan cel Mare si ca mamaliga romaneasca este cea mai buna si in felul asta respectivul politicain are asigurat urmatorul mandat.

Unde vreau sa ajung?!

Ba’ occidentalilor, termninati sa mai puneti la colt Romania ca, acum o bagam intr-un Roexit!
Ca sa stiti si voi, noi nu am intrat in U.E. pentru a duce la indeplinire planul ocult ai Noii Ordini Mondiale, al lui Soros si al statului parallel, noi nu am intrat in U.E. pentru tampeniile din capul vostru cu democratizarea instiutiilor, depolitizarea lor, independenta lor politica sau pentru a respecta valorile si principiile statelor U.E., ati inteles ba’!?

Noi, avrem propriile valori aici: ati auzit de Copilul Minune, Zavoranca, Bahmutseanca, Florin Salam, Suleiman, Becali, Colitia pentru famelee, politisti pedofili sau interlopi??

Nu ati auzit?!

Normal, nu ati auzit, dar comentati mereu despe valori!

Concluzia: Noi am intrat in U.E. pentru ca asa era trendul acum 11 ani si pentru nimic altceva.
I-am vazut si pe maghiari, pe polonezi si pe bulgari ca toti se baga in chestia asta a voastra si ce am zis, hai sa venim si noi!

Dar cine dreaku va credeti voi de veniti cu recomndari pentru un "stat modern si european"?

Cine dreaku va credeti?!

Si, ce muriti atata de trimiteti OLAF peste condamnatul nostru penal, ca a furat maruntisul ala de 21 de milioane de euro din fonduri europene?

Adica la noi aici, din 90 incoace toti politicenii inferent de culoaea politica (autointitulati in prezent "victime ale sistemului") fura in draci si sunt liberi, averile bine mersi si fara o zi de puscarie si, veniti voi draci ce sunteti, sa ne spuneti noua cum este cu democratia, cu statul de drept, cu instiutiile, ca cine fura trebuie sa plateasca si sa merga la psucarie si sa dea prejudiciu produs statului inapoi si mai ales ca nu indeplineste critriile morale pentru a mai fi reales de populatie,
Dar cine dreaku va credeti voi de veniti cu tampeinile astea pe aici?

Termnintati si lasati tara noastra in pace, sorostilor ce sunteti, va dati pe zi ce trece cu statul paralel si vreti sa stricati o mandrete de tara in care am trait foarte bine si in pace pana in 2007 cand ati aparut voi cu UE a voastra sa stricati totul.

.Aaaahhh!

Imi si amintesc frumosii ani 90 cand eram liberi si nu eram sub infleunta tenteculelor occdeintale. Ce mineraide, ce iures industiral, firmele, resursele naturale, bancile roamnesti, toate vandute si disutrse de iubitul nostru Ilici, Vacaroiu,Nastase etc. nici nu se punea porblema sa intri la puscarie oricat de corrupt sau hot ai fi fost, nici macar nu se stia la un moemnt dat daca mai avem procurori si judecatori prin tarisoara, Aaaaahhhh ce vremuri, ce vremuri 1990-2005, ce vremuri, dle.!

Raporteaza abuz de limbaj
symy1

4661 mesaje
Membru din: 4/02/2009
Oras: Zalau

Postat pe: 12 Februarie 2018, ora 18:35

PROPLEMA este ca NU te-ai schimbat deloc,ca politica de fapt o sa mori cu in dosar de la DNA in brate,draga Gabi

Raporteaza abuz de limbaj
symy-apocalipsa.blogspot.ro
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 13 Februarie 2018, ora 14:13

De la: symy1, la data 2018-02-12 18:35:40 PROPLEMA este ca NU te-ai schimbat deloc,ca politica de fapt o sa mori cu in dosar de la DNA in brate,draga Gabi


dar DE CE ar trebui sa ma schimb, Symy draga ?
pe cine deranjeaza faptul ca sunt o persoana participativa, dar doar in plan teoretic si nu ies in strada, nu urlu, nu dau cu pietre sau ma duc la Strassbourg pe Banii Romaniei ca sa maninc rahat despre Romania ?
scriu aici despre ceea ce vad si simt in raport cu evenimentele ! DE CE te deranjeaza ?
ca nu-l iubesc / respect pe Basescu ? de ce l-as respecta cind acum el CONFIRMA Tot ce spuneam noi - antibasistii , pe aici si ceea ce se-ntimpla Acum cu DNA .ul si oamenii agentiei , de cea mai proasta calitate, este Opera lui si a Macoveicei ....Degeaba mai iese el pe sticla in fapt de seara si prezinta dovezi de ce face Kovesi si vrea s-o dea jos ....aleluiaaaaa, tata !

dar, apropos de schimbare : TU te-ai schimbat ? ai schimbat cu vreo iota plecatul tau d'acasa , punindu-ti coada pe spinare si valea la pescuit, lasindu-ti sotia cu toata gospodaria pe cap ?
ai Intrebat-o vreodata daca-i place/ convine ce faci tu ? te-a rugat vreodata sa mai stai si p'acasa ca s-o ajuti la treaba si tu ai fost surd la rugamintea dinsei ? ia gindeste-te !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

230 mesaje
Membru din: 2/02/2018
Postat pe: 13 Februarie 2018, ora 14:43

Curtea Constitutionala:
Modificarile aduse Legii 317/2004 privind organizarea CSM, neconstitutionale.

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 13 Februarie 2018, ora 15:12

De la: gabigabi2, la data 2018-02-12 14:56:10si chiar atit de NAIV esti incit sa creziTot ce spune DNA.ul ? haaaaaa !
baaaai, la cum gindesti si te porti se constata ca ai o Admiratie Slugarnica fata de madam Kovesi, fata de madam Macovei, fata de domnii Basescu si Iohannis....ce se deduce de aici ?
ca tu esti genul omului cu : ORDONATI, SA TRAITI si consideri ca PUTEREA are intotdeauna dreptate, ceea ce-nseamna ca si-n Comunism aveai aceeasi Obedienta fata de ea, indiferent cit de anticomunist te declari acum, desi acest soi de Atitudine chiar asta indica !
sml-sign0151: bravos, neicusorule, te dadusi in fapt !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

230 mesaje
Membru din: 2/02/2018
Postat pe: 13 Februarie 2018, ora 15:20

N-am vazut si nici nu am aflat de vreun dosar de coruptie instrumentat de catre DNA in care condamnatul penal sa fi castigat vreun proces la CEDO. babeto stulta nesimtita imbecilizata.


Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 14 Februarie 2018, ora 15:43

al lui Remes, nu ?sau al judecatorului Birsan ? sau ala de la liberali - imi scapa acum numele lui- tinut in arest multe-multe luni si eliberat fiind Cere 90 mil. de euro daune ?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

230 mesaje
Membru din: 2/02/2018
Postat pe: 14 Februarie 2018, ora 17:59

iar mananci cu nesat din latrina puscariasului.

pentru a-mi infrma afirmatia, prezinta-mi hotararile cedo pe spetele nominalizate de tine, ramolisment ambulant!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

230 mesaje
Membru din: 2/02/2018
Postat pe: 14 Februarie 2018, ora 18:07

De la: symy1, la data 2018-02-12 18:35:40








o sa mori cu in dosar de la DNA in brate,draga Gabi















































si cu nasul in latrina puscariasului!

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 15 Februarie 2018, ora 15:32

de, bey, nu toti avem simpatii ptr. teveurile ochilor albastri, asa cum ai tu !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 16 Februarie 2018, ora 14:40

in unele momente - dar care nu se-ntimpla prea des, recunosc - te regret, moi don Basescule si unul dintre ele a fost aseara la conferinta de presa de la Cotroceni si am inteles de ce unii , mai rau- voitori decit mine , ii spun Dulapul !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 17 Februarie 2018, ora 16:15

pffff, da' de ce s-or fi dus " colindatorii " pe la poarta Cotroceniului, cind onor prezidentele-i dus la Sibiu, la consoarta sa ?
sau n-o fi plecat si o fi venind dinsa pe la sot , ca ma si mir si-ntreb :
- Pentru ce s-au cheltuit milioanele alea ca sa-i amenajeze dormitorul ala IMENSSSS de-ntorci 2 masini in el ?
- de ce s- o fi facut atita tam- tam cu amenajarea vilei, cind nevestei nu-i vine sa vina-n capitala ?
da', ce sa faca aici, de fapt , ca Iohannis nu-i ca Base' s-o scoata afara din casa pe la diversele sindrofii , mai mult sau mai putin oficiale , gen Ciresica sau sa se duca la calarie, precum dna Maria ? e clar ca decit sa stea inchisa-n hambarul ala de dormitor, mai bine-i la Sibiu !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

230 mesaje
Membru din: 2/02/2018
Postat pe: 19 Februarie 2018, ora 16:21

Nefericire si frustrare maxime, locatarul de la COTROCENI era la Sibiu altfel, le-ar fi oferit tuturor PROTESTATARILOR ,cu o generozitate coplesitoare, o suma DE BANI suficienta tuturor pentru a-si repara dantura fiecare .

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 20 Februarie 2018, ora 15:05

beyyy, sursele tale nu-si fac datoria, beyyyy ! sa-i tai de la bani !
onor prezidentele NU era la Sibiu....era pe o pirtie, la schi....dar, n-am vazut-o si pe doamna in acel mic reportaj !

PS
sper ca tu sa fi suficient de bine platit ca sa-ti poti pune placa necesara , inca de acum, caci URA, RAUTATEA si MESCHINARIA sunt corozive , mincind inclusiv creierul omului, asa cum i l-a mincat si asa - zisei liberale de la Iasi, cu un mesaj catre batrini in stilul vostru de oameni BOLNAVI la minte si la suflet !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 20 Februarie 2018, ora 16:42

beiiii si de la Buc la Ploiesti e tot o ora, dar daca sunt la Ploiesti, evident ca nu sunt in Bucuresti !
deci, omu' nostru se respecta , fiind pe pirtie si ti-am spus ca fizic arata binisor ptr. virsta lui ....cu intelectul tre' sa stea mai binisor cu pianul pe scari !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 21 Februarie 2018, ora 14:24

De la: gabigabi2, la data 2018-02-20 16:42:11beiiii si de la Buc la Ploiesti e tot o ora, dar daca sunt la Ploiesti, evident ca nu sunt in Bucuresti !
deci, omu' nostru se respecta , fiind pe pirtie si ti-am spus ca fizic arata binisor ptr. virsta lui ....cu intelectul tre' sa stea mai binisor cu pianul pe scari !


iar ti-ai luat postarea-n spate, impreuna cu pirtia Surianu si te-ai carat ? ce LAS esti, mai putoresculeeee

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 27 Februarie 2018, ora 14:46

e interesant ca-i zis de dat ortul, tocmai tu , cel care devine turbat atunci cind vine vorba despre credinta, biserica, ritualuri si ma-ntreb :
TU o sa dai ortu popii sau te vor arunca rudele la marginea drumului, tinind cont ca NU
RECUNOSTI in niciun fel necesitatea respectarii unor cutume ?

Raporteaza abuz de limbaj
Musetel

9787 mesaje
Membru din: 4/04/2012
Postat pe: 28 Februarie 2018, ora 10:30

O poveste, o poveste !

Mult va mai sfaditi, mai, si mult mai este !

Raporteaza abuz de limbaj
''Dac ar trebui s scriu o carte de moral, primele 99 de pagini le-a lsa goale i pe a o suta a scrie: "Exist o singur datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me lser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupry
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 28 Februarie 2018, ora 14:22

o poveste vrei o poveste ? poi , una mai grozava de cum de Legal este ca presedintele tarii sa se Antepronunte ....nu o data, ci de 2 ori ....
sa spuna ca NU il intereseaza ce "presupuneri " face media in legatura cu neregulile de la DNA Ploiesti despre care ba se stia- ba nu se stia....ba au fost acoperite - ba s- a cerut o mutare disciplinara ....
ba lupta impotriva coruptiei este Extraordinara - ba, si-n raportul de anul trecut Luluta se plingea ca in loc sa scada coruptia, ea tot creste , iar AZI , ce sa vezi ca spune in raportul de activitate pe 2017 ?!
nimic mai mult decit ca s-au instrumentat cu 16, 5 % mai multe dosare fata de anul 2016 .... uppppssss, adica tot creste, tot creste coruptia asta , desi DNA aka dna Kovesi e EFICIENTA in persoana ....hiiim ! d'ai penalii astia dau cu jmecheriile , ca s-o puna intro lumina neplacuta pe JUSTITIA Kovesi !tzztzzz !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 28 Februarie 2018, ora 14:28

si, evident ca, dupa ce totul e atit de bine si-n slujba Adevarului si a Dreptatii , DE CE ar revoca-o dl. presedinte pe o doamna atit de competenta si iubita de serviciile / ambasadele altor tari de la care ne vine Lumina Democratiei foarte corecta political ?!

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 2 Martie 2018, ora 14:31

da' observarati ca dna Kovesi, denumita mai nou " Slujirea in persoana " , se-mbraca ca o scolarita cuminte, pe care unde o pui acolo sta si face ce-i ceri ? probabil ca de la stilul asta al ei de a se imbraca - scolareste : rochita e cu guleras si fusta-n cute - i-o fi venit si lui Liiceanu ideea de a-i spune ca ea e Insasi SERVIREA - SLUJIREA !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

230 mesaje
Membru din: 2/02/2018
Postat pe: 2 Martie 2018, ora 16:16

nesimtita stulta obsedata l-a abandona pe ,,base" si i-a casunat dambleala pe LCK.
lumpen latrinisto stulta miasmata, stiam cat te duce tigva si ti-am anticipat cosmarurile pe care le vei avea cu LCK.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

230 mesaje
Membru din: 2/02/2018
Postat pe: 2 Martie 2018, ora 16:35

De la: gabigabi2, la data 2018-03-02 14:31:46 da' observarati ca dna Kovesi, denumita mai nou " Slujirea in persoana " , se-mbraca ca o scolarita cuminte, !



acest aspect te intereseaza pe tine aka, cum se imbraca LCK?
pai, vezi ca esti o tzoapa stulta clevetitoare care nu stie altceva si n-are a face, dar incearca sa se afle in treaba postand texte inepte regurgitate din acea tigva miasmata de stulta cu o nesimtirea infecta colosala.

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 3 Martie 2018, ora 14:50

devreme ce Luluta e creeatia lui Base' si tot acest Stat paralel si Mafiot i se DATOREAZA, a vorbi acum despre ea, e ca si cum as vorbi despre el ....ca musiu se dezice acum de ea si de tot ce-a facut , era previzibil... n-a mincat usturoi si nici gura nu-i miroase, trecind de la acel EU STIU TOT , la n-am stiut , n-am fost informat !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 4 Martie 2018, ora 14:10

ihiii...asa-i.... cum le zici dumneata, nu le zice nimenea !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

230 mesaje
Membru din: 2/02/2018
Postat pe: 4 Martie 2018, ora 14:22

De la: _HAAK__, la data 2018-03-03 15:58:08CHESTIA CU: ,, batut saua", s-o aplici magrilor si paricopitatelor din propria familie, Pramatie Ordinara STULTA Nesimtita.

este ,,creeatia" mintii tale bolnave, imbecilizata, ticalosita si lipsita de caracter. obsedato lumpen latrinista stulta schizofrenica miasmata

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 4 Martie 2018, ora 15:17

ia mai baga-un " Repetir " ca n-am inteles ce-ai zis, asa de frumos ce vorbesti dumneata si cu mare tilc !

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 1747 1748 1749 1750 1751 1752 1753 1754 1755 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: