Info
x
Basescu
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 6 Martie 2017, ora 15:22
saracu' don baselu' aproape ca-i pling de mila .... acu' se da ranit de Servicii.....cica el credea ca-i bine informat - asa cum se si lauda ca STIE TOT - dar ticalosii aia ii dadeau doar ce voiau ei ....auzi si sa nu crezi !
|
|
Fosta membra 9am.ro 28 mesaje Membru din: 5/03/2017 |
Postat pe: 6 Martie 2017, ora 15:32
De la: gabigabi2, la data 2017-03-06 15:06:01las-o jos cu inteligenta lor ! asemenea aberatii numai in tigva unei imbecilizate de care latrinistii puscariasului pot fi depozitate. partoneto latrinista, esti o super mega proasta nesimtita, lipsita de ratiune si simtul realitatii, daca poti debita asemenea elucubratii infecte. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 28 mesaje Membru din: 5/03/2017 |
Postat pe: 6 Martie 2017, ora 15:36
De la: gabigabi2, la data 2017-03-06 15:22:14 asa se-ntampla cu sefii de state in momentul cand n-o fac din convingere in interesul propriilor cetateni si totusi o fac, ajungand sa fie sau chiar sunt constransi sa faca ceea ce trebuie facut. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Martie 2017, ora 15:59
si el a Facut Ce TREBUIA Facut ?
haaaa, probabil ca, facind el cu Supra- masura, TOT , d'aia l-au sustinut alde Baraosu si Anjeliq. ptr. ca le era SLUGA prea plecata , lucrind NU in folosul Romaniei ci, a lor ! daca nici acum nu-ti dai seama de asta, atunci esti mai BITA decit mine la politicutze care, blamata de voi : proB.istii , s-a dovedit ca tot ce-am spus pina acum, a fost chiar corect ....asta e, hakoane si d'aia ma si urasti ! tu nu observi realitatea , tu doar lauzi Puterea ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Martie 2017, ora 16:02
De la: HAAK_ON, la data 2017-03-06 15:32:36De la: gabigabi2, la data 2017-03-06 15:06:01las-o jos cu inteligenta lor ! ce spui, moi ? le-a spus A3 sa strige prostiile alea ? maiiii, incepind de la Colectiv, tot cu sloganurile astea ABSURDE o tin.....nu vrei sa Auzi ? sa Vezi ? sa Intelegi ce haos e-n capul lor ? n-ai decit, da'n felul asta te Minti singur ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_17655 329 mesaje Membru din: 28/09/2016 |
Postat pe: 6 Martie 2017, ora 16:49
De la: gabigabi2, la data 2017-03-06 15:06:01las-o jos cu inteligenta lor ! Penibil ! I-ai vazut tu iesind buluc , sau Gadea prin ochelarii lui de cal ? Cata naivitate tre' sa aiba cineva incat sa creada in petardele aruncate din latrina 3 !? Pentru stiinta ta , au mai existat cutremure in istoria planetei de peste 9 grade Richter cu supravietuitori , iar diferente mari intre 8-9-10 nu prea exista , decat de suprafata foarte mare pe care se intinde cel de 10 grade si de durata , bineinteles . Principiul tranzitivitatatii nu este universal valabil .
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Martie 2017, ora 15:05
madam, imi poti da exemplu d'un cutremur de 10 grade pe Rchter ?
in rest, Cita Naivitate, daca nu prostie , iti trebuie ca sa crezi ca mai ramine ceva dupa un asemenea cutremur , avind timp sa trimiti si o alerta ? ..... dar nu vad ce treaba are Gidea cu asta, in schimb : intreaba-l pe Guran de ce se bilbiia dind niste explicatii penibile in legatura cu aplicatia de alerta seismica, implementata de el pe citeva sute de mii - zicea el- de alte telefoane tfl.iste .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Martie 2017, ora 15:56
De la: gabigabi2, la data 2017-03-07 15:05:10madam, imi poti da exemplu d'un cutremur de 10 grade pe Rchter ? Ce spun eu si ce intelegi tu ...esti sigura ca nu mai ramane nimic ? Un cutremur de 10 nu se simte diferit fata de unul de 9-9.5 dpdv al "zguduielii" , ci afecteaza o suprafata mai mare .In Romania e putin probabil sa se intample dar nu zice nimeni ca e imposibil , 100 %. Vezi cutremurul din Chile de 9.5 (1960) , au fost suravietuitori ! Daca s-ar intampla iarasi si ar intra la pachet si Columbia si Peru , ar fi considerat de 10 . Niste ofticosi au dat iama prin servere ,imprastiind alarme false pentru a-l compromite pe Guran . Lucru pe care tu nu l-ai putea intelege , ptr. ca repeti slova cu slova tot ce-ti livreaza latrina 3 . Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 7 Martie 2017, ora 16:13
asa o fi, madam, ca tu iei de la alti "formatori de opinie ", muuuult mai gradati decit astia de pe la A3, Romania TV sau TvR si ei stiu mai bine ce va trebuie voua si va conduc intr-acolo !
P.S da' ce-ai zis tu si n-am inteles eu si n-am raspuns la subiect ? cit despre ce se-ntimpla la un cutremur 10 grade , asa invatai eu la scoala acu' 50 ani ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Martie 2017, ora 16:22
De la: gabigabi2, la data 2017-03-07 16:13:28 asa o fi, madam, ca tu iei de la alti "formatori de opinie ", muuuult mai gradati decit astia de pe la A3, Romania TV sau TvR si ei stiu mai bine ce va trebuie voua si va conduc intr-acolo ! earthscience.stackexchange.com/questions/875/are-richter-magnitu... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Martie 2017, ora 15:47
eu sper sa n-apucam a vedea ce se-ntimpla la 9- 10 grade , cind blocurile din Bucuresti, mai ales cele cu bulina, sunt atit de subrede ..... intr-adevar , ceea ce s-a construit dupa cutremurul din 77 rezista, asa stiu . si la 9 grade richter !
|
Postat pe: 14 Martie 2017, ora 14:10
De la: gabigabi2, la data 2017-03-06 15:22:14 a trecut mai mult de'o saptamina de la postarea citata mai sus si continua sa se intareasca PENIBILUL situatiei lui Basescu, prin declaratiile facute si de madam Bica , de la care aflam ca NICI VORBA sa conduca T. Basescu, asa cum isi INCHIPUIA in vanitatea lui Stupida ....toata Puterea era-n mina lui Coldea ! doaaaamne si ce de adulatori ai maretiei lui base' erau pe aici ....doaaaamne, ca nu era altu' mai bun ca el mai inteligent mai lider mai dumnezeu din cer tot ce avusese romania mai bun in ultimii 50 ani ! asta da viziunea unui popor ce stie sa-si aleaga conducatorii .....puahhhh..... acu' nu-i vorba , nici conducatori n-avem .....
|
Postat pe: 28 Martie 2017, ora 14:15
emotii mari pe Lenush si don Basel ! ce verdict s-o da, oare ? intra Blonda de la Cotroceni la puscarie sau nu ?
ca nu-i singura care ar trebui sa fie acolo si Base' ar putea sa-i tina companie , nu mai zic....
|
Postat pe: 28 Martie 2017, ora 14:27
am tot sperat ca in momentul in care "oamenii sistemului " vor incepe sa vorbeasca ba de una- ba de alta, devoalind din cele intimplate, clasa politica se va cutremura....ca un urias tzunami se va naste si-i va matura .....ei, asi : iaca Udrea a zis destule acum 2-3 ani ....si Base' mai se scapa spunind cum se hotara sa se faca " justitie " , in biroul lui ....a vorbit si S. Ghita....ei si ? ce cutremur s-a produs sau tzunami sa-i dizloce ? in afara de Coldea, ce altceva s-a-ntimplat ?
a fost demisa madam c. kovesi sau l. stanciu , persoane total compromise ? nici pomeneala, ba inca ieri ambasadorul SUA s-a dus peste min. Justitiei ! de ce s-o fi dus oare ? sa stea la un taifas cu o cafeluta-n fata ? HAAAA , ar fi o naivitate sa credem asta ! s-a dus sa IMPUNA vrerea "licuriciului " de peste ocean si-ntreb : buna si democratica e traba asta , respectind cutuma neamestecului in treburile altei tzari careia i se garanteaza SUZERANITATEA ?
|
Postat pe: 29 Martie 2017, ora 14:57
De la: gabigabi2, la data 2017-03-28 14:15:08emotii mari pe Lenush si don Basel ! ce verdict s-o da, oare ? intra Blonda de la Cotroceni la puscarie sau nu ? 6 Ani cu executare si un purcoi de bani de recuperat DAR, ce mi se pare cel mai uluitor lucru este ca Nici ei si nici lu' Base sau sustinatorilor de tip Visan, NU le trece prin cap ca sunt Artizanii acestui sistem judiciar care , zic ei , ca-i nedrept si ca, exact ca un bumerang, s-a-ntors catre ei acum si-i loveste fix in freza ! si, aserara la A3 , Lenush a recunoscut ca si completul de judecata a lui Voiculescu a fost ARANJAT , caci trebuia arestat, iar postul tv trebuia Inchis ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Martie 2017, ora 14:45
De la: gabigabi2, la data 2017-03-28 14:27:23am tot sperat ca in momentul in care "oamenii sistemului " vor incepe sa vorbeasca ba de una- ba de alta, devoalind din cele intimplate, clasa politica se va cutremura....ca un urias tzunami se va naste si-i va matura .....ei, asi : iaca Udrea a zis destule acum 2-3 ani ....si Base' mai se scapa spunind cum se hotara sa se faca " justitie " , in biroul lui ....a vorbit si S. Ghita....ei si ? ce cutremur s-a produs sau tzunami sa-i dizloce ? in afara de Coldea, ce altceva s-a-ntimplat ? moaaaama ce lovitura dura a primitara Sistemu' si Luluta, draga de ea ! ce daca e o plagiatoare, iar ca studenta a fost mai mult decit mediocra si ca tinar procuror a cam dat-o-n bara ? ptr. Base' a fost taman buna si a construit cu ea ceea ce credeam ca numai comunismul e capabil si , vazuram ca ba bine ca nu....se poate si-n " capitalism " cu mare succes, chiar ! oricum, toa'sa i s-a dovedit Loiala si Utila si nu numai lui ci si Serviciilor , ba chiar si unor STRAINI de Ro care au si promovat-o, laudat-o si medaliat-o ! si iata cum, desi concluzia ministrului de justitie a Confirmat Incalcarea Constitutiei constatata si de CCR ....Abuzul facut ptr. cercetarea parlamentarilor sau membrilor guvernului ....sau Uzurparea celorlalte 2 puteri in Stat , sfirsitul " analizei " a fost un lamentabil FIIIIIIIS d'un imens rificol si in acest caz apare, cel putin ptr. mine, o intrebare : CE servicii, atit de importante face Cuiva aceasta femeie, de numai exista Nimeni potrivit ptr. a fi sef DNA ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Martie 2017, ora 14:20
De la: gabigabi2, la data 2017-03-30 14:45:04De la: gabigabi2, la data 2017-03-28 14:27:23am tot sperat ca in momentul in care "oamenii sistemului " vor incepe sa vorbeasca ba de una- ba de alta, devoalind din cele intimplate, clasa politica se va cutremura....ca un urias tzunami se va naste si-i va matura .....ei, asi : iaca Udrea a zis destule acum 2-3 ani ....si Base' mai se scapa spunind cum se hotara sa se faca " justitie " , in biroul lui ....a vorbit si S. Ghita....ei si ? ce cutremur s-a produs sau tzunami sa-i dizloce ? in afara de Coldea, ce altceva s-a-ntimplat ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Aprilie 2017, ora 13:51
pfiiii, madam Kovesi pare a fi o nuca greu de spart ptr. Baselu !
ori i s-au inmuiat, lui, dintii , ori madam e super- blindata si degeaba puse ' mnealui tunurile pe ea, ca n-o clinteste de pe soclu ! acu'l vad si pe musiu Andronic - mina dreapta ( aia cu care s-a sters o vreme la fund cu ea ) a Jupinului, scos la atac , dind din Casa si povestind el cum dinsa , cu Coldea si nu mai stiu cine , erau la la G .Oprea acas' si puneau la cale cum sa-l faca pe basel ptr. a 2 a oara presedinte ! ![]() si tot dorind sa o dovedeasca pe Luluta cit de bagata-n politica fuse si este , nu fac altceva decit sa CONFIRME ceea ce STAIAU cei ce voiau sa stie : ca " Ciuruiala " din dimineata de 6 dec 2009 , a fost facuta organizat, la foc continuu, de servicii , nu de altcineva ..... la fel, de altfel ca si-n 2014 !
|
Postat pe: 13 Aprilie 2017, ora 15:52
cred ca abia Acum a inteles Jupinu' cum a reusit , dorind sa se razbune , sa-si traga singur presul de sub picioare si e Turbat si face spumeee ricaneaza-n draci ,otravind aerul din jurul lui, asa cum a facut in toti acesti ani dar, degeaba : sageata otravita a fost slobozita , intii spre madam Kovesi, dar ea s-a transformat intr-un bumerang ce- l loveste in Legalitatea mandatului si-l dovedeste a fi fost un presedinte-n falsh incepind din 2009 si continuind cu falsificarea Referendumului din 2012, ceea ce-nseamna , mai pe romaneste si pe de'adreptul ca e un UZURPATOR !
|
Postat pe: 13 Aprilie 2017, ora 17:43
De la: vaneamarin, la data 2009-11-24 16:49:03De la: gabigabi, la data 2009-11-24 16:31:12De la: mytcor, la data 2009-11-24 13:27:11De la: sea_shell, la data 2009-11-24 13:15:31Ma uimeste cat de putini romani isi cunosc propria istorie...Este exact acelasi lucru care a avut loc in 1866 cand l-au dat jos pe Alexandru Ioan Cuza care i-a lipsit ce cei din Monstruoasa Coalitie de privilegii ,pentru popor... Puneti mana pe istorie si bagati la cap ,sa nu ne mai irosim valorile si sa nu mai trecem prin 45 de ani de dictatura comunista ...Antonescu e vandut din start PSD-istilor.... RUSINE !!!!!!!!!!!!!!!!! dar, conf. sloganului Basescian de atunci : " Romani, de ce va e frica nu scapati " , in dimineata lui 6 dec. ne-am trezit Ciuruiti de el si serviciile Stiu de ce , iar acum s-a-ntors valul ! Doamne Ajuta ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Aprilie 2017, ora 19:18
De la: so_vulpi24_yahoo_com, la data 2009-12-06 23:30:02relax .... nu Geoana iti da de mancare si nici nu iti plateste facturile. Fiecare face in tara asta atata cat il duce capu. si , mare minune mare : s-a intimplat " minunea", fix la fel ca si-n 2014 spre stupefactia tuturor analistilor si sociologilor si chiar e cazul sa ne intrebam : DE CE ne mai ducem sa votam, daca scot presedintii ca pe iepurasii din palarii ? iete d'aia , ca tre' un numar, acolo , de votanti ptr. un simulacru de vot liber !
|
Postat pe: 14 Aprilie 2017, ora 14:29
iete bucurie ptr. unii si junghiuri ptr. altii : Sebastia Ghita fuse gasit si ni s-a livrat Informatia exact ca de obicei : ca un cadou dat romanilor de cite o sarbatoare, fie ea de Pasti sau Mos Niculae !
beyyyy, marketingu'e totu', bey romanilor !
|
Postat pe: 15 Aprilie 2017, ora 14:25
si Saga continua .....
|
Postat pe: 18 Aprilie 2017, ora 16:33
" Ghita, sa vii diseara la portita...! " si sa ne spui , maica , pe ce cale iesisi tu din tara, ca se tot mira si se-ntreaba unii de pe la teveu ! io le spusei ATUNCI, ca tre' sa fi cam aerian sa crezi ca Ghita Era-n masina cu care a plecat de la petrecerea SRI.ului, in noaptea disparitiei lui ! pffff, cind l-au catatara politistii acasa in dimineata aia, el era deja Dincolo de granita !
|
Postat pe: 18 Aprilie 2017, ora 16:42
da' uitai sa spun cit ma minunez de TUPEUL pe care-l etaleaza si Andronic ....
da din casa , nevoie mare, da' el n-are nici-un amestec in toata minaria realegerii din 2014 a lui T. Basescu, de parca eu as fi fost umbra Jupinului atunci ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Aprilie 2017, ora 14:14
tare mi-ar mai place sa pot afla ce mai gindesc acum iubitorii miinii de fier a lui Zeus ! marele politician cum altu' nu s-a mai nascut demult in Romania si care se dovedeste a fi fost FACUT de servicii, furindu-i ca orice UZURPATOR clasic, dreptul alesului de drept al acelui moment din 2009 , presedentia Romaniei ....!si,Doamne , cit s-a mai discutat atunci - chiar si aici - despre Acea Noapte cind s-a FURAT votul si institutiile statului n-au vazut/ n-au auzit si, daca tot a mers atunci, pe acelasi model, s-a ales si-n 2014 ! P.S dar si in duminica orbului a fost masluit votul romanilor....asta ca sa fim corecti si sa n-avem vorbe ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Mai 2017, ora 14:09
moaaaama doamne
ce pupatura pe frunte-i dete Jungherul lui Traienel si ce fericit hahaia el de binecuvintarea primita de la artizanul Europei cu mai multe viteze ! si inca o data constatai ce rahat si kurva , in acelasi timp, e politica !
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 11 Mai 2017, ora 15:59
Tot singura vorbesti???...trist du-te mai bine in parc cu nepoteii...
Raporteaza abuz de limbaj
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Postat pe: 12 Mai 2017, ora 14:33
tot si inca-l mai iubesti pe Base' dupa toate cite le-ai aflat ca le-a facut ptr. propria-i bunastare si nicidecum ptr. a noastra, a romanilor ?!
|
Fosta membra 9am.ro 36 mesaje Membru din: 3/04/2017 |
Postat pe: 16 Mai 2017, ora 12:34
|
|
|

saracu' don baselu'
aproape ca-i pling de mila .... acu' se da ranit de Servicii.....cica el credea ca-i bine informat - asa cum se si lauda ca STIE TOT - dar ticalosii aia
ii dadeau doar ce voiau ei ....auzi si sa nu crezi !
auzi la ei ptr. ce s-au panicat iesind buluc afar' din casa : cutremur de 10 grade ! pfffff....de parca ar mai exista cineva care sa relateze cum e dupa un asemenea cutremur !
Sa Fie la ei, kakoane ....ce noroc pe mine ca-s suficient de batrina ca sa nu mai apuc sa vad si traznaia asta .....
haaaa, probabil ca, facind el cu Supra- masura, TOT , d'aia l-au sustinut alde Baraosu si Anjeliq. ptr. ca le era SLUGA prea plecata , lucrind NU in folosul Romaniei ci, a lor !
...esti sigura ca nu mai ramane nimic ? Un cutremur de 10 nu se simte diferit fata de unul de 9-9.5 dpdv al "zguduielii" , ci afecteaza o suprafata mai mare .
ca nu-i singura care ar trebui sa fie acolo si Base' ar putea sa-i tina companie , nu mai zic....
ce daca e o plagiatoare, iar ca studenta a fost mai mult decit mediocra si ca tinar procuror a cam dat-o-n bara ? ptr. Base' a fost taman buna si a construit cu ea ceea ce credeam ca numai comunismul e capabil si , vazuram ca ba bine ca nu....se poate si-n " capitalism " cu mare succes, chiar !

si , mare minune mare : s-a intimplat " minunea", fix la fel ca si-n 2014 spre stupefactia tuturor analistilor si sociologilor si chiar e cazul sa ne intrebam : DE CE ne mai ducem sa votam, daca scot presedintii ca pe iepurasii din palarii ?
beyyyy, marketingu'e totu', bey romanilor !
du-te mai bine in parc cu nepoteii...