back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1722 1723 1724 1725 1726 1727 1728 1729 1730 1731 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Septembrie 2015, ora 08:31

mai, Maidanez de forum, noi te'om confunda sau nu, dar tu precis ne confunzi cu cei care-ti permit un asa limbaj suburban ! car' vasazica : mars la tomberoane !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Septembrie 2015, ora 08:31

mai, Maidanez de forum, noi te'om confunda sau nu, dar tu precis ne confunzi cu cei care-ti permit un asa limbaj suburban ! car' vasazica : mars la tomberoane !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Septembrie 2015, ora 08:33

De la: Black_Friday_, la data 2015-09-05 16:56:24
De la: gabigabi2, la data 2015-09-05 15:56:18
De la: Black_Friday_, la data 2015-09-05 15:31:48
De la: gabigabi2, la data 2015-09-05 15:21:17sa fie la tine, Nebunule !
de altfel, d'aia ai si ajuns in starea-n care esti , ca te-au dat pe usa afara , chiar ai tai care nu te mai suportau !

Un dement ca asta mai e de tinut la usa? Nu vezi ca face spume la bot de turbat ce e?

tragic e ca nu-si mai da seama cit de irational e !
in sfirsit .... m-am injurat destul pe ziua de azi si ma duc sa-mi fac un rasfat cu frisca si inghetata !

P.S
pe caldurile astea , tu te mai duci pe balta sa te piste tintarii- tigru ?

Da de unde? Weekendul asta, kanci peste! Sunt virusat acasa, copt....

hai nu zau ? da', de fapt, asa-i : acum se raceste cel mai usor !
pupa mama ca sa-i treaca ! si nu mai da drumul la aerul conditionat !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Septembrie 2015, ora 08:57

si ptr. ca nu uitam pe ce topic ne aflam, va anunt ca Base' n tromba si face neste declaratiiiii belicoaaaase , moaaama nu ca n-ar fi pe gindul multora, dar Nu e cazul sa le faca tocmai el , devenind si enervant, dar si hilar !

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Septembrie 2015, ora 11:07

De la: gabigabi2, la data 2015-09-06 08:57:00si ptr. ca nu uitam pe ce topic ne aflam, va anunt ca Base' n tromba si face neste declaratiiiii belicoaaaase , moaaama nu ca n-ar fi pe gindul multora, dar Nu e cazul sa le faca tocmai el , devenind si enervant, dar si hilar !

Chiorul se pupa pe gingii pana anul trecut cu Angelica si nu stia cum sa faca cat mai umil sluj in fata ei. Acum e surprinzator ca ii critica masurile si se pune de'n curulea la amenintarile ei cu sanctionarea statelor UE care nu vor prelua imigranti...

E doar circ. Betivul vrea sa revina in politica si incearca sa acumuleze capital politic.

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 6 Septembrie 2015, ora 14:58

Greu ba' "Herr", greu von germana
Una declara Angelica si cu totul altceva percepe si intelege topalanu "multnational"
Ba'Kktblack. n-ai citit declaratia Angelikai in orgnal, ai preluat din mass-media romaneasca o interpretarea eronata a cancelarului german si te kci pe tine incrcand sa pari destept, oligofrenule congenital.

Vrei sa-ti ofer un citat exact si o interpretare corecta a declaratiei pe care a emis-o Angelika si contextul in care a emis acesta declaratie sau incerci sa te informezi corect dintr-o sursa reputata de unul singur si revii cu precizarile, interpretarea si corecturile rigoare?

www.youtube.com/embed/S-fvxEq_3DA
Intre timp, toparlane fudul, clateste-ti si acel ochi smacolit cu prostie si ticalosie nesimtita si probabil, o sa fii in stare sa-ti clarifici propriul cadru referential.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Septembrie 2015, ora 16:55

De la: Black_Friday_, la data 2015-09-06 11:07:55
De la: gabigabi2, la data 2015-09-06 08:57:00si ptr. ca nu uitam pe ce topic ne aflam, va anunt ca Base' n tromba si face neste declaratiiiii belicoaaaase , moaaama nu ca n-ar fi pe gindul multora, dar Nu e cazul sa le faca tocmai el , devenind si enervant, dar si hilar !

Chiorul se pupa pe gingii pana anul trecut cu Angelica si nu stia cum sa faca cat mai umil sluj in fata ei. Acum e surprinzator ca ii critica masurile si se pune de'n curulea la amenintarile ei cu sanctionarea statelor UE care nu vor prelua imigranti...

E doar circ. Betivul vrea sa revina in politica si incearca sa acumuleze capital politic.

exact , ca ne-a si anuntat ca se va-nscrie-n PMP , aruncindu-ne iarasi praf in ochi ....da' cind o vrea el de parca partidul ala Nu ar fi AL LUI, construit Special de el si pentru el....
daca nu ajunge si el la beciul politicianului roman alaturi de pretenarii lui, o sa-l vedem la anu'ntro furibunda campanie electorala , ca doar la asta se pricepe al de bine !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2015, ora 08:27

car' vasazica Jupinu' face valuri
Europa a devenit noul Eldorado si Anjelik deschide portile Germaniei ptr. imigrantii arabi !
pfoaaai, da' ce s'or mai perpeli-n focul Gheenei Hitler cu rasa lui pura si don doctor Menghele ,cautatorul si practicianul ei !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2015, ora 15:08

De la: gabigabi2, la data 2015-09-07 08:27:56car' vasazica Jupinu' face valuri
Europa a devenit noul Eldorado si Anjelik deschide portile Germaniei ptr. imigrantii arabi !
pfoaaai, da' ce s'or mai perpeli-n focul Gheenei Hitler cu rasa lui pura si don doctor Menghele ,cautatorul si practicianul ei ![/quote

te " jenasi" moi, hakoane , sa dai raspunsul despre Eldorado aici , unde s-a facut afirmatia ?
da' oare de ce ? ca mai era un adaos despre groaznica experienta a " Rasei pure " , Hitler si Menghele si de aici, din acest sentiment de vinovatie colectiva, sa fi aparut aceasta intelegere si larghete a deschiderii granitelor pentru toti " impurii " lumii ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Septembrie 2015, ora 07:26

De la: gabigabi2, la data 2015-09-07 15:08:27
pfoaaai, da' ce s'or mai perpeli-n focul Gheenei Hitler cu rasa lui pura si don doctor Menghele ,cautatorul si practicianul ei ![/quote

te " jenasi" moi, hakoane , sa dai raspunsul despre Eldorado aici , unde s-a facut afirmatia ?
da' oare de ce ? ca mai era un adaos despre groaznica experienta a " Rasei pure " , Hitler si Menghele si de aici, din acest sentiment de VINOVATIE colectiva, sa fi aparut aceasta intelegere si larghete a deschiderii granitelor pentru toti " impurii " lumii ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Septembrie 2015, ora 07:26

De la: gabigabi2, la data 2015-09-07 15:08:27

da' oare de ce ? ca mai era un adaos despre groaznica experienta a " Rasei pure " , Hitler si Menghele si de aici, din acest sentiment de VINOVATIE colectiva, sa fi aparut aceasta intelegere si larghete a deschiderii granitelor pentru toti " impurii " lumii ?

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 11 Septembrie 2015, ora 05:40

DNA L-A ACOPERIT PE BASESCU – Inregistrarile prezentate de Antena 3 dovedesc ca Mircea Basescu a cerut bani pentru eliberarea lui Bercea spunand ca i-a dat „fratelui Traian”: „Sunteti filmat cand i-ati spus lui Florin ca ati dat banii fratelui Traian... S-ar putea sa le fi spus”. E posibil ca inregistrarile sa fie facute la cererea DNA, fapt care daca este real ar trebui sa conduca la arestarea procurorilor care au musamalizat afacerea si au inventat dosar de santaj romilor lui Bercea (Video)

l
Inregistrari bomba cu Mircea Basescu. Fratele lui Traian Basescu a fost filmat in timp ce discuta cu rudele lui Bercea Mondial despre banii dati pentru eliberarea interlopului. Inregistrarile au fost prezentate, joi seara 10 septembrie 2015, la postul Antena 3. Extrem de grav, acestea dovedesc faptul ca Mircea Basescu a cerut bani pentru eliberarea lui Bercea Mondial, spunand ca i-a dat bani fratelui sau Traian Basescu.
Mai exact, in timpul uneia dintre discutiile purtate in biroul lui Mircea Basescu, acestuia din urma i se spune de catre rudele lui Bercea ca a fost filmat cand le dezvaluie ca o parte din bani au ajuns la Traian Basescu:
“Dumneavoastra sunteti si filmat cand i-ati spus lui Florin ca ati dat banii fratelui dumneavoastra Traian”.
Reactia lui Mircea Basescu este stupefianta. Nonsalant, acesta nu neaga ca le-ar fi zis rudelor lui Bercea ca i-a dat bani si lui Traian Basescu, ci afirma ca nu mai stie ce a spus la acea vreme:
“Bai, cine stie ce-oi fi spus! Astea s-ar putea sa le fi spus, ca na...”
Asa cum se vede din inregistrari, acestea nu au fost realizate de membrii familiei Bercea, ci dintr-un punct fix. Mai mult, exista informatii ca aceste inregistrari au fost facute chiar de catre DNA. Iar daca daca acest lucru se dovedeste a fi real, exista o suspiciune clara ca procurorii au musamalizat intreaga afacere, l-au ocolit pe Traian Basescu, pe care nu l-au citat nici macar ca martor, si nu au avut niciun interes sa afle posibila implicare a fostului presedinte in acest caz si daca intr-adevar la acesta au ajuns banii dati de Bercea pentru eliberare. In schimb, procurori DNA au inventat un santaj impotriva rudelor lui Bercea Mondial, chiar daca acestea au amenintat ca se duc DNA sau DIICOT. Caz in care este evident ca nu putem vorbi despre un santaj.
Trebuie precizat ca, desi Mircea Basescu este filmat cand recunoaste ca a luat bani pentru eliberarea lui Bercea si cere altii, procurorii DNA nu au luat nicio masura impotriva acestuia si nici nu l-au pus sub invinuire pentru trafic de influenta. S-a intamplat abia dupa ce Antena 3 a difuzat inregistrarile realizate de fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, zis Basica.
Practic, avem toate indiciile privind o posibila musamalizare si inscenare, iar daca acest lucru se adevereste exista toate motivele care ar trebui sa conduca la arestarea procurorilor DNA de caz.
Prezentam in continuare stenograma inregistrarilor:
”Ruda Bercea Mondial catre Marian Capatina: Ce faci bossulica’? Ti-ai pus cruciulita la… Te-ai facut credincios. Ce face bossul Romaniei?
(…)
Ruda Bercea Mondial: Fii atent. Marian este aici de fata. Noi, astia patru am adus toti banii. Ti-am dat banii in cutie si ai spus ca vii cu ei la nasu’? Acuma trebuie sa imi spui adevarat!
Marian Capatina: Asa…
Ruda Bercea Mondial: Ti-am dat bani? Cati bani ti-am dat? Cati bani ti-am dat, Mariane? Vorbeste! Vrei sa ma duc la ma-ta pe fiece zi?
Marian Capatina: De ce?
Ruda Bercea Mondial: Si ieri m-am dus la ma-ta!
Mariana Capatina: Da?
Ruda Bercea Mondial: Da! Esti cu mine din Draganesti, Mariane! Ce ma face eu cu bazinele alea, bazinele alea sa iau avocat? Mie avocatul ala nu imi mai face nimic. E pe ultima suta de metri. Mie imi trebuie toti banii. Mie sa mi-i dati. Ca eu nu pot sa mai resist. Eu cad la puscarie acum. Basica cade. Bercea a luat zece ani. Deci a luat zece ani. Ti-am dat 600 de mii de euro la tine, ma? Unde ai spus ca te duci? Vorbeste Mariane, nu fii mut! Unde ai spus ca te duci cu ei?
Mircea Basescu: Ba, ia stati asa!
Ruda Bercea Mondial: Eu nu pot sa mai stau!
Mircea Basescu: Ia, ascultati.
Ruda Bercea Mondial: Eu nu pot sa mai stau, cumetre ca imi vine sa mor. Eu m-am imbolnavit de inima de banii astia.
(…)
Mircea Basescu: Mai, uite! Stai putin! Sa vorbesc si eu cu el.
Ruda Bercea Mondial: Vorbeste, hai, esti mai batran…. Hai, vorbeste.
Mircea Basescu: Ce ati avut voi este problema voastra.
Ruda Bercea Mondial: Asa.
Mircea Basescu: Important, dupa parerea mea, este sa-l scoatem pe Bercea din…
Ruda Bercea Mondial: Pai, sa-l scoatem, ca nu-l scoate nimeni.
Mircea Basescu: Bai, cat mai avem? Mai avem doua saptamani, nu?
Ruda Bercea Mondial: Doua saptamani. Ce sa mai facem?
Mircea Basescu: In astea doua saptamani, e ce va spun eu acum. Voi faceti ce si cum credeti? Iar bazinele alea, ca altceva nu am, nu pot sa va ajut cu altceva.
Ruda Bercea Mondial: Si atunci, unde e banii mei, cumetre? Dumneata imi dai bazine? Mie imi dai bani!
Mircea Basescu: Stai putin! Florine, ai dat un million, mai da inca 50 de mii, nu 50 de mii, 30 de mii, si il scoatem pe Bercea din puscarie.
Ruda Bercea Mondial: Pai, da’ nu-l scoatem! Daca matale imi garantezi, eu va dau.
Mircea Basescu: Eu nu pot sa va garantez
Ruda Bercea Mondial: Pe cuvantu’ lu’ mata! Pai, si atunci cine garanteaza? Acum spune adevarat. Nu am venit pe cearta, pe omor. Hai sa vorbim cu frumosul, cum am vorbit pana acum cand am venit la tine in birou. Acolo, pe banca ai numarat banii. Mariane, fii atent! Mariane, tu esti filmat cand ai luat banii!
Marian Capatina: Foarte bine!
Ruda Bercea Mondial: Esti filmat. Si tu ai luat banii!
Mircea Basescu: Nu e vorba de atat.
Ruda Bercea Mondial: Sa-mi dea banii, cumetre!
Mircea Basescu: Banii s-au dus la AVERSA
Ruda Bercea Mondial: La AVERSA s-au dus?
Mircea Basescu: Si o sa-i iei…
Ruda Bercea Mondial: Eu v-am dat banii sa faceti afaceri? Si Bercea sta la puscarie 10 ani? Uite, vedeti? Ca spune domnul pe cuvant. Asa e, Mariane? La AVERSA i-ai bagat? Acuma, matale…
Ruda Bercea Mondial: Sa stii ca ai pe cineva la puscarie si vii la un om de incredere: Ia ma aici bani si ajuta-ma. Eu sa ma duc sa fac bani cu banii lu’ matale si Bercea sa stea la puscarie? Cum este?
Mircea Basescu: Sa stii ca pentru Bercea s-a facut.
Ruda Bercea Mondial: Ce s-a facut? Ca a luat 10 ani?
(…)
Marian Capatina: Ce facem, sefule? Ne fac probleme.
Mircea Basescu: Lasa, ca stii tu.
(…)
Ruda Bercea Mondial: 10 mii? Noi am dat 285 de mii de euro, din astia 285 de mii…
Mircea Basescu: 285 de mii i-ai dat tu lui Marian.
Ruda Bercea Mondial: 600 i-am dat! Si din 600 mi-a dat 315 mii. Mi-ati dat dumneavoastra 285 de mii de dolari si Marian 110 mii.
Mircea Basescu: A adus banii in plasa aia si a lasat-o la noi
Ruda Bercea Mondial: Da-i ma banii! Ia-ti banii!
Ruda Bercea Mondial: Il luam de acolo, nasule! Daca dumneavoastra spuneti ca nu aveti sa ne mai dati, nu avem ce sa va facem.
Mircea Basescu: Bai, eu altii nu mai am!
Ruda Bercea Mondial: Ce facem, mai nasule?
Ruda Bercea Mondial: Da-mi si mie 80 de mii, pe aia. Si pe aia 100 de mii imi dai pana in septembrie.
(…)
Ruda Bercea Mondial: Nasule, daca ma duc si dau filmarea, si mata intr-o saptamana esti arestat!
Mircea Basescu: Poftim?
Ruda Bercea Mondial: Intr-o saptamana esti arestat daca dau filmarea! Iti garantez million la million!
Ruda Bercea Mondial: Ne ducem si la televiziune. Ma duc in fata la DNA direct sau la DIICOT.
Ruda Bercea Mondiall: La DNA direct!!!
Ruda Bercea Mondial: … si zic. Uite domne ce am facut. Uite asa si asa si asa. Dumneavoastra sunteti si filmati cand i-ati spus lui Florin ca ati dat bani fratelui dumneavoastra Traian. Va arat filmarea daca nu ma credeti!
Mircea Basescu: Bai, cine stie ce oi fi spus! Asta s-ar putea sa le fi spus, ca na…
Ruda Bercea Mondial: Nu e bine sa ajungem sa facem asta. Trebuie sa ne intelegem asa omeneste. Intelegi dumneata ce vreau eu sa spun? Asa, ce folos? Zi dumneata e folos? Cum e vorba aia? Ne facem rau unu’ la altu’, decat sa ne facem bine unu’ la altu’?
Ruda Bercea Mondial: Va arestez pe dumneavoastra? Mie imi pare rau… ca stii ce inseamna asta. Si matale esti batran…
Ruda Bercea Mondial: Ia stati, stati putin! Va dati seama in ce situatie suntem?
Ruda Bercea Mondial: Daca eu aveam bani, te lasam, ca atunci cand era tata acasa, asa te lasam.
Mircea Basescu: Ia-i pe astia, sa va mai descurcati o perioada si vedem. Ma mai lasi o saptamana, doua sa mai fac niste planuri.
Ruda Bercea Mondial: Nu pot, nasule!
Mircea Basescu: Hai, ma!
Ruda Bercea Mondial: Du-te si imprumuta-te de la frate-tu!
Mircea Basescu: Ce sa imprumut, ma!? Crezi ca el are? Ca nicu ala n-are!
Ruda Bercea Mondial: Noi cu banii astia... Nu am adus atat, noi am adus atat sa scape tata. Dumnevoastra sunteti filmati cand i-ati spus lui Florin ca ati dat banii fratelui dumneavoastra Traian”.
*Vedeti aici inregistrarile video

www.luju.ro/magistrati/dna/dna-l-a-acoperit-pe-basescu-inregistr...

Felicitari DNA + SRI!!!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Septembrie 2015, ora 08:07

buna dimineata, Blackule !
da' se stie deja si inca mai mult decit atit, caci procurorul Iacobescu a spus cu subiect si predicat ca au fost Scosi de la filaj tocmai cind se putea face Flagrantul la M. Basescu prins cu sacosele cu bani aduse de'ai lui Bercea, acasa la Mircica ! si Acele inregistrari AR TREBUI sa Existe la DNA !
NU s-a Vrut - si dupa cum se vorbeste prin tirg - pentru ca americanii au zis Stop si jupinu' mai are inca o protectie venita din partea lor !
pina cind ?
nu se stie !
acu' nici capul nu-l doare ; nici usturoi n-a mincat ; politica ii face cu ochiul ; a-nceput sa emita iar vechile lui texte populiste si se vede primar al Bucurestiului !
moiiii, daca-i merge sa ne prosteasca-n continuare, de ce nu ? avem ce ne place !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Septembrie 2015, ora 14:05

si l-am vazut pe Jupin , cam pe la prinzul cel mic descizind din masina aia bengoasa, cu bodyguarzii linga el si cu rinjetul ala nervos pe fata ! si cu ceva public care-l astepta , desi -i urit, frigulet , bate vintul si ploua : unii ii urau o lunga puscarie , altii cu flori ....asta e: unu' iubeste, altul uraste , c'asa-i in viata !
acu' ca i-au schimbat incadrarea , nu se stie de ce scapa cu o amenda, ceva , desi nu numai ca a amenintat-o, dar a continuat in forma agravanta , direct de la pupitrul prezidential de la Cotroceni , a doua zi , insultind-o si facind niste acuze ce ar fi trebuit sa fie si probate, altfel se poate adauga si calomnia si denigrarea , nu numai ofensa adusa autoritatii , ca ea nu vorbea de capul ei , ci era purtatorul de cuvint al unei Comisii Parlamentare !
dar, daca nu se vrea, nu se vrea ....ghinion, na !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Septembrie 2015, ora 14:05

si l-am vazut pe Jupin , cam pe la prinzul cel mic descizind din masina aia bengoasa, cu bodyguarzii linga el si cu rinjetul ala nervos pe fata ! si cu ceva public care-l astepta , desi -i urit, frigulet , bate vintul si ploua : unii ii urau o lunga puscarie , altii cu flori ....asta e: unu' iubeste, altul uraste , c'asa-i in viata !
acu' ca i-au schimbat incadrarea , nu se stie de ce scapa cu o amenda, ceva , desi nu numai ca a amenintat-o, dar a continuat in forma agravanta , direct de la pupitrul prezidential de la Cotroceni , a doua zi , insultind-o si facind niste acuze ce ar fi trebuit sa fie si probate, altfel se poate adauga si calomnia si denigrarea , nu numai ofensa adusa autoritatii , ca ea nu vorbea de capul ei , ci era purtatorul de cuvint al unei Comisii Parlamentare !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Septembrie 2015, ora 14:07

scuze...nu stiu de ce mi se dubleaza postarea !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 11 Septembrie 2015, ora 21:40

De la: gabigabi2, la data 2015-09-11 14:05:28si l-am vazut pe Jupin , cam pe la prinzul cel mic descizind din masina aia bengoasa, cu bodyguarzii linga el si cu rinjetul ala nervos pe fata ! si cu ceva public care-l astepta , desi -i urit, frigulet , bate vintul si ploua : unii ii urau o lunga puscarie , altii cu flori ....asta e: unu' iubeste, altul uraste , c'asa-i in viata !

Dupa cum functioneaza justitia prin Republica Bananiera Romania, cred ca o sa ia Firea-Pandele vreo 3 ani cu suspendare....

Si "botanistii" de serviciu de pe aici o sa aplaude.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Septembrie 2015, ora 07:49

normaaaal iubirea e un lucru atit de mare si nu se-ncurca in fleacuri d'astea grosolane , ca cinstea, onoarea demnitatea , ca d'aia se zice ca dragostea e oarba !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Septembrie 2015, ora 16:35

pfii ,ce ti-e si cu politica asta : azi, Silvian Ionescu, cel care i l-a prezentat pe Base' ca fiind baiat bun, d'al nostru si cu ochi albastri , lui I. Iliescu , suparat si enervat de cum s-a comportat Jupinul cu ocazia decesului lui Vadim, l-a dat in fapt de turnator al colegilor din marina , de hot si " lepra" !
tztztz !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2015, ora 06:42

Traian Bãsescu, desființat de un fost apropiat. "Am tãcut zece ani. Ajunge!"

Roxana Covrig / 17 sep 2015 / 19:53

Traian Bãsescu este atacat extrem de dur de un fost apropiat, pe care-l cunoaște încã din perioada comunistã și apoi din experiența partidului democrat. Este vorba despre Silvian Ionescu, care a folosit cuvinte grele la adresa fostului președinte.

Silvian Ionescu a fost ofiþer DIE. El l-a avut în subordine pe Traian Bãsescu, în anii când fostul preºedinte era ºeful Navrom la Anveres.

"Am spus-o de mai multe ori: firea de lichea lui Bãsescu nu-l lasa sã nu gafeze! Sã rânjeºti la moartea Tribunului e blasfemie, dupã ce l-ai folosit ºi în 2004 ºi în 2008 ca sã îþi faci majoritatea ºi la Bucureºti ºi la prezidenþiale! Mai mult, sã faci alianþã tu personal, intuitu personae, cu Profesorul, cu Tribunul, ºi apoi sã îi faci "soluþie imoralã" e uluitor, e nemernic! Sã-l faci pe Vadim- Dumnezeu sã-l odihneascã!- delator, când tu însuți ai fost "colaborator membru de partid "al CI-ului DIE, înseamnã sã fii o jigodie fãrã de pereche! Adicã tu îi turnai pe toți românii care îți treceau prin fațã. Am tãcut zeci de ani pentru prestigiul țãrii. Ajunge! Ca sã înþelegeþi, el, Bãsescu, era turnãtorul tuturor matrozilor care treceau prin Anvers ºi cumpãrau ºi ei lãnþiºorul de aur mai ieftin decât putea el. Asta era jale! În timp ce el, Bãsescu, ciordea din curse zeci de mii de dolari! ªtiu ei toþi comandanþii cum se chiverniseau pe banii proºtilor! Câþi nebuni mai avem, sã creadã cã încã lepra asta mai e necesarã neamului?", a scris Silvian Ionescu pe pagina sa de Facebook.

"USL e în toate, în cele ce sunt și în cele ce mâine vor râde la soare... Tocmai și-au pierdut Tribunul! Dumnezeu sã-l ierte!", a spus destins fostul președinte Traian Bãsescu la o conferințã de presã de la PMP, miercuri.

www.dcnews.ro/traian-basescu-desfiin-at-de-un-fost-apropiat-am-t...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Septembrie 2015, ora 07:39

n-a tacut 10 ani ci, 25 !
daca stia ce lepra e si evident ca stia, de ce l-a reactivat impindindu-l in fata lui Iliescu ?
poiiii, tocmai d'aia si sarcina de partid nu se discuta, asa ca intrebarea mea este, desigur, retorica !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2015, ora 08:28

De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia

ia te uita ce mai trece timpul....peste citeva zile , acest topic implineste 7 ani de cind a fost lansat de catre @ Dracusor care, trebe ca-i baiat mare acum si-o mai fi invatat sa scrie intre timp !
nu stiu daca i-a trecut si amorul de base ' ....oricum, Antena 3 continua sa faca dezvaluiri in ceea ce-l priveste pe dragul de Base', ala turbeaza si ameninta ca o da in judecata, dar fiiiiiis .... oricum aproape tot " satul " STIA cine-i ' mnealui , numa ' acolitii lui nu stiau .....de ce nu stiau ? probabil ca din tembelism sau, interes !
....da' eu astept cu interes Procesul !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2015, ora 08:45

De la: xyz, la data 2009-12-03 21:54:38Macar Basescu nu e papusa nimanui...

unde-i satirul ala de-l tineai ascuns sub tejghea, in Cafenea , zyz ? cum e cu " papusa nimanui " ? nu-ti vine sa-ti tai degetele cu care scriai laude ptr. Jupin , tu si restul basistilor ?

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2015, ora 13:29

ha, ha, ha !

iar ai pus acel bot imbalosat de idioata isterizata si obsedata la facatura pastorului gadea sclavizat de un puscarias de drept comun.

"fa", lumpenstalinisto imbecilizata, de cand isi redactau securistii ceausisti rapoartele de serviciu in microsoft world omitand sa dezactiveze corectorul in limba engleza, idioato nesimtita, obsedata, isterizata si ticalosita !?

proasto!

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2015, ora 14:37

media.hotnews.ro/media_server1/image-2015-09-22-20444604-70-sint...

...privind problemele profesionale cu CHARACTER specific muncii operative...

ha,ha,ha, PROSTILOR, ati pus botul la o facatura manipulativa de discreditare a unei persoane, PROSTILOR !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2015, ora 15:09

prost esti tu, ca el e Discreditat de acum 25, 15, 10 ani , numai gugumanii n-au stiut ptr. ca Nu trebuiau sa stie ! atita doar ca unii s-au trezit intre timp si altii au ramas asa !
P.S
pentru unu ' ca tine care i-a cintat osanale ani de zile, chiar ca te dovedesti un super- prost !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2015, ora 15:45

si esti inca o data prost daca tu crezi ca securitatea nu era dotata cu tehnica de ultima ora , mai ales ptr. cabinetul lui Iulian Vlad, de ex., sau pe la Anvers pe unde era Sef don Base' !
primul calculator de la mine din casa a fost un 2. 8. 6 primit din Franta, de la Ajutoarele sosite-n ' 90 si era deja ultra folosit si invechit !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2015, ora 16:54

Base' a fost in ' 84 la Anvers ? asa stii tu ? si, indiferent ca exista sau nu acel program, Institutiile principale din Ro , aveau calculatoare !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2015, ora 17:00

da' de ce te deranjeaza atit de tare faptul ca Acum e Dovedit cu Acte si Silvian Ionescu , enervat la culme incepe sa spuna ce stie , iar E. Constantinescu spune-n clar ca STIA despre asta ?
vezi cit de prost esti, nenicule si-ti dai arama pe fata ?
DACA erai un antiB , asa cum vrei sa pari acum, chiar te bucurai ca, in sfirsit, MINCIUNA, DEMAGOCIA si IMPOSTURA vor fi Judecate si Amendate , hahalero !

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2015, ora 17:16

De la: gabigabi2, la data 2015-09-24 16:54:55Base' a fost in ' 84 la Anvers ? asa stii tu ? si, indiferent ca exista sau nu acel program, Institutiile principale din Ro , aveau calculatoare !

.
"FA" CRETINOPATO, TU ESTI INTR-ATAT DE PROASA INCAT DEFORMEZI ISTORIA INVENTICII IN DOMENIUL IT. IDIOATO !

"FA" TUTA DRAKU NESIMTITA, AI PUS BOTUL LA O FACATURA ORDINARA A UNUI SCALV DIN MASS MEDIA ROMANEASCA SI ACUM TE OFTICI CA TE-AM PLESNIT PESTE ACEL RAT IMBALOSAT DE SCROAFA ORDINARA, DEMONSTRANDU-TI CA ESTI O IDIOATA MANIPULABILA IN CEL MAI SIMPLIST MOD POSIBIL DE PROASTA CE ESTI, BABACIUNE IDIOATA.
PROASTA DREAKU, SOTFWARE MICROSOFT WORD A FOST INTRODUS SI A RULAT /EXECUTABIL SUB WINDOWS 90 IN ANUL1990 IAR CORECTORUL WORD A FOST IMPLEMENTAT PRIN ANUL 1995, PROASTO, SIKTIR !

Pagini: << 1722 1723 1724 1725 1726 1727 1728 1729 1730 1731 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: