Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 509 mesaje Membru din: 21/09/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Iulie 2015, ora 17:34
De la: gabigabi2, la data 2015-07-14 08:44:50De la: Black_Friday_, la data 2015-07-13 19:43:18De la: 9am_4421, la data 2015-07-13 19:29:08 "Daca zice Iliescu , asa e ! " Nope , din pacate asta crezi doar tu , Blacku' a sperat . Stiam cine a facut declaratia . E o declaratie politica ce poate intra la categoria "perle ale unor fosti sefi de stat " Basescu a mai facut gafe , nu ar fi prima data . Toti presedintii au facut gafe la nivel de declaratii , numa' ca Basescu a si spus multe prostii dar a mai si facut cate ceva . Iohannis a promis ca tace si face , nu sunteti bucurosi ? Sa vedem daca Base e un observator fin sau nu
|
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Iulie 2015, ora 19:52
Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 15 Iulie 2015, ora 15:40
De la: 9am_4421, la data 2015-07-14 17:34:27De la: gabigabi2, la data 2015-07-14 08:44:50De la: Black_Friday_, la data 2015-07-13 19:43:18De la: 9am_4421, la data 2015-07-13 19:29:08 mai, madam , Base a Facut Romania Praf .... asta a facut si multe, multe gafe ! dar, gafele sunt niste chestii involuntare si hai sa zic : se pot scuza , dar ceea ce a facut el , Invrajbind pina la Ura cetatenii tarii asteia , a fost Deliberat si asta se cheama Crima ptr. viata sociala a romanilor ! si, daca vreti si voi sa deschideti ochii , veti vedea ca NU a Facut Nimic ptr. Romania , ci numai ptr. el si camarila lui ! atit , dar voi nu vreti sa vedeti asta si acum tragem ponoasele si va dura ani buni de acum incolo ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Iulie 2015, ora 07:43
De la: corcodel, la data 2011-10-31 13:11:34De la: 9am249382, la data 2011-10-30 16:57:43De la: Fantoma_din__Zanzibar, la data 2011-10-30 08:18:28De la: corcodel, la data 2011-10-29 20:05:38De la: 9am249382, la data 2011-10-28 09:13:25De la: corcodel, la data 2011-10-27 21:44:20De la: Emilescu, la data 2011-10-24 17:28:35Ce ,,ciudoasa'' esti. Corect, ma fac frate cu Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Iulie 2015, ora 15:16
n-ajunge, Blakule , cum n-au ajuns si n-or sa ajunga nici ai d'au spart MILIOANE de euro ! .....unii au albeata la ochi si nu mai vad bine, dar
DNA si SRI mai au inca portocaliu la ochi si-n inima , asa ca slaba nadejde ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 475 mesaje Membru din: 4/05/2015 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Iulie 2015, ora 11:02
De la: Black_Friday, la data 2011-01-17 20:18:08De la: FRIDAY_BLACK, la data 2011-01-17 09:16:58De la: Black_Friday, la data 2011-01-16 23:13:07De la: Black_Friday, la data 2011-01-16 22:57:54De la: 9am244737, la data 2011-01-16 22:40:45MARSH sa ii zici lui nevasta ta,sau prietena ta,sau prietenul tau ca vad ca raspundeti in cuplu,iubitorilor pe usa din dos. Care dintre EI o fi autenticul? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 August 2015, ora 15:36
saracu' don Basel a ramas fara admiratori fatisi
....noroc cu "dusul " ala de multime in numar de vreo 30 de romani ucrainieni de mai ieri , care l-au facut sa se simteasca si el bine cale d'o juma ' de zi, ca-n rest doar dusmani : Hayssam zice ca el , Base' e " profesorul " si cu stiinta lui si pe banii lui, ai lui Hayssam , a " fugit " din tara.... alde Capatina zise astazi ca de vina-n afacerea cu Bercea Mondialul e tot el si fra' su , Mircica, ca-s lacomi la bani.... norocul lui , iarasi noroc , cu DNA .ul Independent, Impartial si si Nepolitizat al madamei Kovesi , care n-are nici o treaba cu ' mnealui !!si, bineinteles, noroc de mine ca nu-l pot uita ....da' nici ierta si -l mai pomenesc ca sa nu i se uite numele si faptele ce-au nenorocit o tara !
|
Fosta membra 9am.ro 172 mesaje Membru din: 4/08/2015 |
Postat pe: 29 August 2015, ora 08:58
De la: gabigabi2, la data 2015-08-12 15:36:14saracu' don Basel a ramas fara admiratori fatisi https://ro-ro.facebook.com/PresedinteleTraianBasescu/posts/11097... Traian Bãsescu 18 ore · Ticãloºilor – cine spuneaþi cã tremurã? În sfârșit, cazul rãpirii ziariștilor în Irak pare sã se fi încheiat, repet, pare sã se fi încheiat, odatã cu aducerea în țarã a lui Mohammad Munaf. Pentru mine, înseamnã lucrul dus pânã la capãt de Statul Român ºi trebuie spus cã România a dat examenul voinței de a urmãri infractorii pânã în pânzele albe, examen pe care l-a trecut cu succes. Acum vom putea discuta ºi alte faþete ale cazului. Eu am constiinþa împacatã cã mi-am facut datoria. Dar, pânã una alta, vreau sa comunic urmatoarele. De zece ani, propagandiºti ai minciunii, politicieni (în mod egal pesediști ºi liberali), ziariºti, analiști, avocați ai infractorilor Omar Hayssam ºi Mohammad Munaf, precum ºi alte specii ºi specimene au proferat în spațiul public tot soiul de minciuni la adresa mea legat de rãpirea celor trei ziariºti în anul 2005 în Irak. Ba cã eu însumi am organizat rãpirea, ba cã am furat banii de rãscumpãrare ºi i-am împãrțit cu Coldea ºi cu generalul american Petreus, ba cã l-am lãsat pe Omar Hayssam sã fugã ºi cã tremur de teama revenirii infractorului în țara, ba, mai nou, cã tremur de spaima aducerii în țarã a complicelui la rãpire Mohammad Munaf. În plus, declarațiile acestor doi ticãloși - Hayssam ºi Munaf - sunt rostogolite ºi servite populației drept acuzaþii împotriva mea de aceiași propagandiºti ai minciunii. De fapt, toți acești propagandiºti mincinoși sunt aceia care ºi-au dorit ca Hayssam sã nu mai revinã niciodatã în þarã, sunt cei care au rãsuflat ușurați când, în 2006, au aflat cã Hayssam a reușit sã fugã, sunt cei cu care Hayssam a fãcut privatizãri ºi, în egalã mãsura, politicã, sunt cei cu care Hayssam mergea la vânãtoare sau în deplasãri, sunt cei pe care Hayssam i-a sponsorizat în campanii, sunt cei care "i-au fãcut rost" de un cancer la prostatã pentru a-l scoate din penitenciar etc, etc. Nu exclud însã posibilitatea ca printre detractori sã fi fost ºi jurnaliști de bunã credințã care chiar sã fi crezut cã un șef de stat poate coborî atât de jos încât sã binecuvânteze o astfel de înscenare, sau sã își bage labele în resursele financiare alocate operațiunii. Dar asta nu este treaba mea, ci ține de moralitatea lor. La toate aceste minciuni, vã rãspund simplu: 1. Ordinul cãtre unele structuri de securitate de aducere în țarã cu orice preț ºi orice risc a lui Hayssam ºi Munaf a fost dat de mine ºi mi-am asumat riscul politic al acestui ordin în alternativa eșecului. 2. Aducerea în țarã a celor doi infractori nu ar fi fost posibilã fãrã intervenția politicã pe care am fãcut-o la cele mai înalte nivele, cu consecvenþã, mai bine de opt ani (ca de altfel ºi în cazul aducerii lui Popa din Indonezia). 3. Structurile de securitate românești au fost deplin loiale obiectivelor stabilite de-a lungul celor opt ani de eforturi pentru readucerea în þarã a celor doi condamnați, contribuind decisiv la înfãptuirea justiției. Din aceste motive, îi atenționez pe amatorii de afirmații mincinoase pe acest subiect cã, acum, dupã aducerea în þarã ºi a lui Munaf, voi da în judecatã pe oricine mai lanseazã în spațiul public minciuni la adresa mea legate de subiectul rãpirii jurnaliștilor. Inclusiv C.V. Tudor va avea parte de o acțiune în instanțã pentru denunț calomnios. |
|
|
|
|
Postat pe: 29 August 2015, ora 15:41
Minciuni ? pina una-alta, atit timp cit dosarul rapirii este Secretizat si NU Stie Nimeni DE CE , se poate presupune orice, mai ales ca totul a fost cu ochi si cu sprincene inca de la bun inceput !
de unde stim noi ca ' mnealui si numai ' mnealui spune Adevarul si TOTI ceilalti spun Minciuni ? cind am fost Mintiti de catre acest om timp de 10 ani, pardon .... nimeni nu-l mai crede ! ca NU o sa se-ntimple Nimic nici in acest caz , ca in toate celelalte, este Clar ! de ce nu o sa se-ntimple ? Simplu : poi , cum sa se dovedeasca faptul ca atit UE , cit si SUA , au Sustinut si IMPUS la cirma Romaniei un mafiot ? nu da bine deloc la dosarul "democratiei " de export ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 August 2015, ora 17:35
da.
minciuni. propaganda ieftina servita unor prosti de teapa ta, babaciune lumpenstalinista schizofrenica, nesimtita si ingalata. |
|
Postat pe: 31 August 2015, ora 18:07
ar vrea poporul asta sa fie doar minciuni si propaganda, dar Starea in care a fost adusa Romania in astia 25 ani si cu precadere in ultimii 10 ani si cu tot ce-a iesit la iveala , scos de DNA , se dovesteste fara putinta de tagada ca Base' a construit un Stat Mafiot si Camarila din jurul lui a JEFUIT la singe Ro si totul dus in numele " democratiei " !
CONTESTI ce zice DNA, nebunatecule ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 August 2015, ora 18:15
Poti sustine cu argumente de ce un dosar - ca cel cu "Rapirea" ziaristilor, de ex ., se Secretizeaza ? ca ARE CEVA DE ASCUNS !
de ce a fost secretizat cel cu asasinarea lui J. F. . Kenedy o banuieste cam toata lumea , fiind politica la nivel inalt , cu persoane importante ... .dar , ce mare scula de politica la nivel mondial sau cine-i Haysam sau " preacinstitul" Yassin, ca sa secretizezi dosarul , daca nu e vorba despre ALTCINEVA care l-a si secretizat, de fapt !?
|
Postat pe: 1 Septembrie 2015, ora 12:22
De la: gabigabi2, la data 2015-08-31 18:15:42Poti sustine cu argumente de ce un dosar - ca cel cu "Rapirea" ziaristilor, de ex ., se Secretizeaza ? ca ARE CEVA DE ASCUNS ! o intrebare prosteasca adresata de o navleaga nesimtita si ingalata care a fost imbecilizata de scavii din mass-media stalinista ante si postdecembrista. auzi la ea, imbecila habarnista, citez: "...se Secretizeaza ? ca ARE CEVA DE ASCUNS ! " babaciune nesimtita ingalata, cu aceasta intrebare pe care ai editat-o si adresat-o public, demonstrezi fara dubii ca esti o toanta lipsita de miimul de cunostinte in domeniul respectiv si o puturoasa intelectual care nu se informeaza, dar cu o prostie absoluta si o nesimtire imensa adreseaza intrebari prin care isi defineste propria conditie si postura de proasta patentata, fudula si imbecilizata. baciune proasta, nesimtita si ingalata, atat informatiile, cat si baza de date aflate sau referitoare la operatiunile serviciului secret dintr-un semenea dosar sunt SECRETE, punct. nu pentru a ascunde ineptiile pe care le presupui tu sau tampeniile care iti trec zilnic prin acea tigva de oligofrena congenital imbeilizata, nesimtita si ingalata. acel dosar a fost secretizat deoarece toate serviciile secrete ale statelor de pe aceasta planeta isi secretizeaza actiunile operative cu implicatii politico-militare pe care le-a intreprins, nici un singur servciu secret de pe aceasta planeta nu isi va deconspira: sursele si resursee de orice fel, strategia, procedurile actiunilor intreprinse, agentii activi, acoperiti sau latenti etc. DACA S-AR INTAMPLA UN ASEMENEA EVENIMENT (DESECRETIZAREApe care o doresti tu, in prostia ta de imbecila consacrata) acel serviciu secret ar fi DESFIINTAT sau s-ar autodesfiinta, PROASTO ! proasta dreaku, nesimtita si ingalata, ai inteles "fa" babaciune nesimtita, ai inteles "fa" mahalagioaico ingalata imbecilizata? SIKTIR ! |
|
Postat pe: 1 Septembrie 2015, ora 13:29
esti un Nesimtit si un imbecil !
nimeni nu cere sa se devoaleze actiunea serviciilor ; cine cu cine a luat legatura si cui a dus sacosa cu bani ! DAR se poate stii CUM si CINE i-a dat drumul lui Hayssan din tara , printre " berbecuti " , desi a fost o minciuna ? Ce rol a avut trecerea averii astuia catre " precinstitul " Yassin, omul lui Base, iar se poate stii fara a aduce vreun prejudiciu serviciilor ! De ce ziarista aia , frantuzoaica , a SPUS ca NU i-a Vazut pe cei 3 ziaristi romani, desi autoritatile romane au Insistat sa ne-o prezinte ca martor , acoperind CE ? UNDE si Cine i-a "rapit " , pina la urma , pe cei 3 si unde s-au " ratacit " fo 3-4 mil. de dolari , in acest caz ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Septembrie 2015, ora 14:00
ziarista frantuzoaica ne-a fost prezentata ca fiind " colega" de prizonierat cu ziaristii nostri, ori ea , la coborirea din avion a scaldat-o, spunind in final ca , de fapt, NU i-a vazut !
daca tu nu ti minte faza , inseamna ca tot memoria mea e mai buna, chit ca eu sunt o " ramolita " !
|
Postat pe: 1 Septembrie 2015, ora 15:18
ba' 9am, esti si tu din aceeasi cloaca a mentalitatilor infecte si a prostiei si nesimtirii absolute !?
repet: atat pentru aceasta idioata nesimtita, cat si pentru tine ba' 9am, scursura odinara, bagati la tive nanailor! 14:32 babaciune proasta si nesimtita, ordinaro, jurnalistii aflati in teatrele de operatiuni militare pot fi, or' nu, agenti ai unor servicii secrete, nesimtita dreaku ! dar, ziaristii romani rapiti in iraq , nici pe departe de asa ceva, ei au fost si sunt niste fraieri dusi de nas de niste sarlatani orinari care isi vor ispasi pedepsele stabilite si pronuntate de justitia din romania. ai inteles "fa" proasta dreaku nesimita, obsedata imbecilizata si ingalata? FELICITARI, S.R.I ! BRAVO, Coldea ! BRAVO, Basescu !//unul, dintre putinele lucruri bine facute in cei 10 ani de mandat prezidential, FELICITARI ! |
|
Postat pe: 1 Septembrie 2015, ora 18:18
demonstratia ai facut-o cu virf si indesat !
bravo, hakoane, esti un domn foarte convingator prin ideile expuse si cuvintele folosite !
|
Postat pe: 2 Septembrie 2015, ora 07:18
:sml-confused0006 pooooc ! te-ai facut c' o raportare , ca vad ca NU intelegi sa te potolesti cu insultele !
|
Postat pe: 2 Septembrie 2015, ora 07:23
iiiii, azi e o zi importanta ptr. don base' ....da' si ptr. unii care - l iubesc amarnic s-ar vrea sa-l vada ramas p'acolo pe unde se duce-n dimineata asta !
|
Postat pe: 2 Septembrie 2015, ora 13:18
te-ai mai facut c'o raportare ptr. limbaj neadecvat, felicitari !
|
Postat pe: 2 Septembrie 2015, ora 13:23
da' mi-a placut fraza cu "pertinentu" ! tu, inafara MINCINILOR si a pupincurismului manifestat de cind esti pe acest forum , CE ai de zis ? aaaaa, apropo : eu sunt aici de dinaintea ta , asa ca stai in banca ta !
|
Postat pe: 2 Septembrie 2015, ora 14:07
da, l-am citit pe tot, asa e , esti veteran si exponentul prostitilor nostalgici , o veritabila lumpenstalinista convinsa.
de cand postezi aici, numai elucubratii ai emis si vehiculat, esti o veritabila raspandaca, in rest, numai o infatuata idioata nesimtita , obsedata, invidioasa, ofticata, fudula si o autista certa in ceea ce priveste perceperea si inteegerea realitatii in care iti petreci obscura existenta promiscua. SIKTIR rapanoaso distrusa intellectual. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Septembrie 2015, ora 14:28
deja incep sa ma simt flatata de "calitatile " pe care mi le enumeri la fiecare postare ! exact asa faceau si securistii lui ceasca ; la fel facea si revista "Saptamina " : toti care nu se-ncadrau in disciplina de partid erau festeliti, jigniti si insultati si vad ca si metodele tale sunt aceleasi ! nu te poti debarasa de vechile metehne, nu-i asa ? le porti in suflet si-n creier, evident !
|
Postat pe: 5 Septembrie 2015, ora 13:10
babaciune lumpensatalinista imbecilizata si ofticata, de ceea ce iti este teama , nu esti scapata si n-ai sa scapi , ha ha ha !
"Decizia mea de a reveni în politica este luata. PMP va fi un partid de opozitie Daca as face ceva, dincolo de obiectivul de tara, as face un masterplan de exploatare a resurselor naturale. Trebuie ca cineva care sa stie cum sa scoatem aurul, cum sa gestionam padurea, piatra, calcarul, cuprul, ce sa facem cu ele. Tot stam si ne bâlbâim" totusi, l-as intreba : 25 de ani ai facut politica postdecembrista? ai fost parlamentar al catorva legslaturi si ministru al catorva guverne? presedite de partid postdecembrist vreo 4-5 ani? ai detinut puterea absoluta in stat vreo 3 ani, (sef de stat, majoritate parlamentara + PM si guvern)? ai epuizat 2 mandate consecutive de presedinte al romaniei? FARA SA AI SAU SA DSPUI DE UN MASTERPLAN ? hahahaha! BUN vei sa revii in politica cu un masterplan, ok. care ar fi principiile pe care s-ar elabora acest masterplan, metodele si strategiile de implementare ale acestui faimos masterplan care nu ar insemna altceva, nici mai mult si nici mai putin, decat exploatarea diverselor resurse naturale ale romaniei? ha-ha-ha ! poate ma informeaza si e mine cineva care iti este fidel chiar si dupa extinctia celor doua mandate de presedinte, exemplul viu , nevatamat si inca activ e acest forum, "buleftricianul silvica" aka 9am_1454. informal-dezbatere si tot ceea l-o mai duce devla pe domnia sa, buleftricianul, se poate? hahahaha! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Septembrie 2015, ora 14:21
iete al
acu' te dai dizident si desi ai afirmat c-ai citit Tot acest topic , habar n-ai de dilemele si dezamagirile exprimate de Silviu, nu o data, dar asa-ti place tie sa bagi zizanie !
|
Postat pe: 5 Septembrie 2015, ora 15:21
sa fie la tine, Nebunule !
de altfel, d'aia ai si ajuns in starea-n care esti , ca te-au dat pe usa afara , chiar ai tai care nu te mai suportau !
|
Postat pe: 5 Septembrie 2015, ora 15:31
De la: gabigabi2, la data 2015-09-05 15:21:17sa fie la tine, Nebunule ! Un dement ca asta mai e de tinut la usa? Nu vezi ca face spume la bot de turbat ce e? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Septembrie 2015, ora 15:56
De la: Black_Friday_, la data 2015-09-05 15:31:48De la: gabigabi2, la data 2015-09-05 15:21:17sa fie la tine, Nebunule ! tragic e ca nu-si mai da seama cit de irational e ! in sfirsit .... m-am injurat destul pe ziua de azi si ma duc sa-mi fac un rasfat cu frisca si inghetata ! P.S pe caldurile astea , tu te mai duci pe balta sa te piste tintarii- tigru ?
|
Postat pe: 5 Septembrie 2015, ora 16:56
De la: gabigabi2, la data 2015-09-05 15:56:18De la: Black_Friday_, la data 2015-09-05 15:31:48De la: gabigabi2, la data 2015-09-05 15:21:17sa fie la tine, Nebunule ! Da de unde? Weekendul asta, kanci peste! Sunt virusat acasa, copt....
|
Postat pe: 5 Septembrie 2015, ora 20:57
De la: Black_Friday_, la data 2015-09-05 15:31:48De la: gabigabi2, la data 2015-09-05 15:21:17sa fie la tine, Nebunule ! ba ' dilimanilor abjecti, CONTINUATI sa elucubrati ba' nulitatilor jegoase, ha ha ha ! ba' PATACHINELOR idioate nesimtite, cu cine ma confundati voi PE MINE ba', cretinopatilor enorisi paranorali imbecilizati? ba' idiotilor cufuriti. delirul vostru profetic este intr-atat de infect si absurd incat va defineste mentalitatea si va caracterizeaza acea infecta gandire shizo-paranoica de handicapati mintali , nesimtiti. ba' pauperilor dezaxati, sunteti niste biete fapturi obscurrantiste care zac intr-o promiscua postura de lupeni nesimtiti si infecti, PATACHINELOR OLIGOFRENE ! SIKTIR BA' SCURSURILOR SOCIALE INFECTE ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Daca zice Iliescu , asa e !
si trec puntea. Cand vor venii ai vostri la fel voi face si uite asa metoda mea inteligenta da rezultate. Inca ceva, la data de 1 decembrie primaria sect 2 face pomeni de multa vreme, mai precis 3 mandate de cand Ontanu este in fruntea bucatelor. Pot sa te asigur ca particip la organizarea lor de 6 ani , iar in perioada respectiva primarul era PSD.Deci.....ma descurc???
....noroc cu "dusul " ala de multime in numar de vreo 30 de romani ucrainieni de mai ieri , care l-au facut sa se simteasca si el bine cale d'o juma ' de zi, ca-n rest doar dusmani : Hayssam zice ca el , Base' e " profesorul " si cu stiinta lui si pe banii lui, ai lui Hayssam , a " fugit " din tara....
norocul lui , iarasi noroc
, cu DNA .ul Independent, Impartial si si Nepolitizat al madamei Kovesi , care n-are nici o treaba cu ' mnealui !!
.dar , ce mare scula de politica la nivel mondial sau cine-i Haysam sau " preacinstitul" Yassin, ca sa secretizezi dosarul , daca nu e vorba despre ALTCINEVA care l-a si secretizat, de fapt !?
le porti in suflet si-n creier, evident !