back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1708 1709 1710 1711 1712 1713 1714 1715 1716 1717 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

260 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2015, ora 15:51

De la: gabigabi2, la data 2015-04-23 15:10:54
De la: SitNaltTa, la data 2015-04-23 11:57:57Nea Silviule, este ca Gabitza este gazda perfecta ? Este ca cel putin pentru acea ora, a fost pentru dumneata tot ce aveai nevoie in acele momente ? Este ca nimic nu este intamplator, nea Silviu ?

Recunosc ca mai am o marturie vie de pe acest forum despre Gabitza . Si o pastrez temelie relatiei mele cu ea, evident, dupa ce apreciez si consider ca Gabitza ne-a deschis ochii multora , daca nu fiecarei persoane de aici de pe acest forum. Odata ochii deschisi, dragii/dragele mele, reactionam in moduri diferite, in functie de ceea ce ne fusese atins ! Ma refer la corzile sensibile...Gabitza deschide ochii tuturor celor pe care Dumnezeu ii permite sa ii intersecteze, chiar si pentru o secunda, viata .

Ceea ce imi spusese un om bun , de aici dintre noi, cu care am avut ocazia sa schimb cateva replici . Ma bazez pe prompria-mi memorie si sper sa nu ma insele . Considerand la acel moment ca Gabitza avea ceva exprès cu mine, simtindu-ma hartuita si io la un moment dat, l-am intrebat de ce e Gabi asa ? Mi s-a raspuns :Gabi e o fata faina.

O alta persoana de aici, cu care avui prilejul de a mai schimba cateva replici si eu, imi raspunse cam asa, tot in context cu ceea ce doream eu a afla : Doamna Gabi are focul in ea . La care, as adauga eu, are FOCUL credintei dar deopotriva focul purificarii .

Nu numai Gabriela il are, dragii mei, dragele mele, toti il avem.

NeaSilviule, stii ca ne-ai zis ca omul e un animal, ca in el ar zace si o fiara ? Iti dau dreptate si toti stam marturie acestei cunoasteri . Pentru ca un intreg desavarsit cum este OMUL, are partea pozitiva si partea negativa . Dumnezeu ne lasa sa fim ceea ce noi , oamenii, alegem a fi !

Haideti sa socotim inainte de a face orice, partea buna si partea rea a balantei OM .

O zi frumoasa tuturor .

Gabriela... Visul in care te-am vazut, eu necunoscandu-te fizic absolut deloc, m-a tinut aproape de voi . Iti multumesc, Gabi ! Pentru tot !

Da, am vazut vivacitatea de care vorbeste nea Silviu, am vazut zambetul tau, am vazut buclele parului tau care nu era deloc ciufulit, si il contrazic pe nea Silviu cu vehementa, afirmand cu certitudine ca ESTI O FEMEIE FRUMOASA si mereu vei ramane asa! Gabita, purtai ochelari rotunzi si mai mari, semn al credintei, semn ca focul din tine este unul divin, Gabi ! De ai stii ce mult ma bucur !

cu chestia asta m-ai lasat fara grai si litere-n taste , ceea ce se-ntimpla foarte rar !

eeeee!?

in sfarit, ai o demonstaratie elocventa, live and on air, prin care se justifica o mai vrechea afirmatie de-a mea: "prefer ticnitii in schimbul prostilor "

insa, cum nu poti sa stii in ce stare psihica s-a aflat respectiva in momentul "compunerii" odei sau a respectivului pamflet evident si chiar strident de factura pupincurista, pot sa consider, atat comportamentu,limbajul, cat si contextul , o buna oportunitate pentru a intreprinde una oratio pro domo, daca nu cumva, chiar un gest transpersonal frust al uneia cu sufletul extracorporalizat aflata in preajma vreunui semafor, pe care tu si colegul tau grohaitor ati defecat de nenumarate ori.
Mushetzeaooooo, i-ai leshinat pe toti,cu o singura exceptie!

Fosta membra 9am.ro

260 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2015, ora 15:54

De la: gabigabi2, la data 2015-04-23 14:33:42
De la: Fl_Orion999, la data 2015-04-22 18:01:36
De la: gabigabi2, la data 2015-04-22 17:20:07nu ma mai fardez, intr-adevar, caci mi se pare ca nu se mai potriveste cu virsta, dar NU sunt ciufulita, am parul frumos si ondulat natural, iar unghiile -mi sunt taiate scurt, aproape din carne, asa ca ceea ce spui tu e o MINCIUNA !

CINE esti tu daca ai vazut acele poze, intrucit NUMAI Prietenii lui Ingrid puteau sa le vada ?
oricum, halal prieten si asta te defineste !

P.S
dar ce Legatura este intre Atacul la Persoana, incalcarea dreptului meu la demnitate, Minciunile si Insultele tale, cu Subiectul T. Basescu ?

gabi....am sa te rog sa nu-i faci vreo vina lui ingrid si sa-ti amintesti ca poze cu tine au fost postate in prima instanta de ALEHIN si abia apoi de ingrid, care intr-adevar avea accesul limitat doar prietenilor sai....

da' cum de te-ai gindit c-as putea sa-i fac vreo vina cuiva c-a postat niste fotografii si mai ales lui Ingrid ?
dar nu despre pozele puse de Alehin e vorba ! pozele la care face el trimitere sunt ale lui Ingrid si ea s-a mirat Cine ar putea fi acest hakon, intrucit numai cei din lista ei de prieteni le putea vedea ? ....car' vasazica, exista un TRADATOR si , dupa cum se vede, se si manifesta astfel !

Ba' , inca o data imi demonstrati:

Amandoi sunte(-)ti GRAMADA si de-o NESIMTIRE fada !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

146 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2015, ora 16:25

Cel mai simplu, Gabitza, Ingrid, incepeti prin eliminare. Astfel poate veti ajunge si la spameru' / spameritza care mi-a piratat adresa mea de mail si am acuzat-o pe nedrept pe Ingrid. Tin sa imi prezint scuzele acum si aici!

Pentru ca in urma cu aproximativ un an, adresa mea de mail fu piratata prin receptia unui mail de la Ingrid. Io, atunci, am acuzat la cald pe Ingrid. Spamerul era atat intre prietenii lui Ingrid cat si in lista sa pe mail!

Merg cu logica mai departe !

Faptul ca Hakon are aceeasi fixatie spre intersectii semaforizate, ma face sa ma gandesc ca : Hakon e Black sau Hakon, conform spuselor lui Florin-- si asta am remarcat-o noi toti,-- Hakon pur si simplu copiaza pe toti, preluand de la fiecare ceva pentru a ne deruta in mod voluntar! Cu ce scop ? Nu vrea sa se desfiinteze acest forum. Cu ce scop?

Daca Hakon nu e Black, ceea ce tind sa cred si io azi, scuze Blackule, inseamna ca Hakon este un imitator si un fals ! Cu ce scop ?

''Iisus Hristos este eternitatea care puncteazã istoria.'' Petre Tutea; ... Punct cu punct punctam infinitul dand forme neantului. ... Sufleteste ramanem mereu copii. Cand moare copilul, moare intregul nostru, tot. ; ''Veþi cunoaºte adevãrul, iar adevãrul vã va face liberi.'' Isus Christos, Evanghelia dupa Ioan
Fosta membra 9am.ro

146 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2015, ora 16:28

Daca mai esti in ring, boxeaza, Hakoane!

''Iisus Hristos este eternitatea care puncteazã istoria.'' Petre Tutea; ... Punct cu punct punctam infinitul dand forme neantului. ... Sufleteste ramanem mereu copii. Cand moare copilul, moare intregul nostru, tot. ; ''Veþi cunoaºte adevãrul, iar adevãrul vã va face liberi.'' Isus Christos, Evanghelia dupa Ioan
Fosta membra 9am.ro

146 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2015, ora 16:38

De la: SitNaltTa, la data 2015-04-23 11:57:57Nea Silviule, este ca Gabitza este gazda perfecta ? Este ca cel putin pentru acea ora, a fost pentru dumneata tot ce aveai nevoie in acele momente ? Este ca nimic nu este intamplator, nea Silviu ?

Recunosc ca mai am o marturie vie de pe acest forum despre Gabitza . Si o pastrez temelie relatiei mele cu ea, evident, dupa ce apreciez si consider ca Gabitza ne-a deschis ochii multora , daca nu fiecarei persoane de aici de pe acest forum. Odata ochii deschisi, dragii/dragele mele, reactionam in moduri diferite, in functie de ceea ce ne fusese atins ! Ma refer la corzile sensibile...Gabitza deschide ochii tuturor celor pe care Dumnezeu ii permite sa ii intersecteze, chiar si pentru o secunda, viata .

Ceea ce imi spusese un om bun , de aici dintre noi, cu care am avut ocazia sa schimb cateva replici . Ma bazez pe prompria-mi memorie si sper sa nu ma insele . Considerand la acel moment ca Gabitza avea ceva exprès cu mine, simtindu-ma hartuita si io la un moment dat, l-am intrebat de ce e Gabi asa ? Mi s-a raspuns :Gabi e o fata faina.

O alta persoana de aici, cu care avui prilejul de a mai schimba cateva replici si eu, imi raspunse cam asa, tot in context cu ceea ce doream eu a afla : Doamna Gabi are focul in ea . La care, as adauga eu, are FOCUL credintei dar deopotriva focul purificarii .

NeaSilviule, stii ca ne-ai zis ca omul e un animal, ca in el ar zace si o fiara ? Iti dau dreptate si toti stam marturie acestei cunoasteri . Pentru ca un intreg desavarsit cum este OMUL, are partea pozitiva si partea negativa . Dumnezeu ne lasa sa fim ceea ce noi , oamenii, alegem a fi !

Haideti sa socotim inainte de a face orice, partea buna si partea rea a balantei OM .

O zi frumoasa tuturor .

Gabriela... Visul in care te-am vazut, eu necunoscandu-te fizic absolut deloc, m-a tinut aproape de voi . Iti multumesc, Gabi ! Pentru tot !

Da, am vazut vivacitatea de care vorbeste nea Silviu, am vazut zambetul tau, am vazut buclele parului tau care nu era deloc ciufulit, si il contrazic pe nea Silviu cu vehementa, afirmand cu certitudine ca ESTI O FEMEIE FRUMOASA si mereu vei ramane asa! Gabita, purtai ochelari rotunzi si mai mari, semn al credintei, semn ca focul din tine este unul divin, Gabi ! De ai stii ce mult ma bucur !

cu chestia asta m-ai lasat fara grai si litere-n taste , ceea ce se-ntimpla foarte rar !

Gabitza, as fi o lasa daca as sta cu mainile in san vazand o nedreptate! Si ti-am spus, v-am spus, nimeni si nimic nu imi poate schimba perceptiile ce le am despre voi toti! Iubesc prea mult omul in simplitatea sa, in puritatea sa primordiala, incat,cu ingaduinta bunului Dumnezeu, nu pot sa nu intervin...

O zi frumoasa si tot binele prntu voi toti!

PS Ingrid: aminteste-ti cine ma facea vaca/vaco pe cafeneaua cu stare! Cine m-a hartuit intaia oara acolo? De acolo incepe totul! Acolo este raspunsul ce il cautati! A aparaut cand aici Hakon? Dupa ce s-a inchis acel forum, este ? Am raspuns ori ba ....

Mea culpa daca am ranit pe careva ! Numai bine tuturor!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2015, ora 17:07

Ingrid nu mai intra pe 9AM ! vorbesc cu ea pe F.B , dar foarte rar, ptr. ca nu-mi place acea platforma de socializare, care nu-mi spune absolut nimic !
asadar, intilnindu-ma cu ea la o cafea mai pe la-nceputul primaverii , i-am povestit beleaua cu acest hakon si atunci mi-a spus ca numai cei din lista de prieteni ii pot vedea pozele si ne-am dat cu presupusul cine ar fi, dar nu ne-am straduit prea tare, drept sa-ti spun !

de ce face hakonu' ce face ?
e bolnav de nervi
e un imfatuat si se crede semi-zeu
s-a prins si el, asa cum m-am prins si eu mai demult ca, scandalul creste ratingul si nu o data i-am spus lui Karpov ca mi-e dator cu un procent din incasarile acestui forum

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Aprilie 2015, ora 18:00

De la: 9am_1454, la data 2015-04-23 08:39:52
De la: gabigabi2, la data 2015-04-22 15:22:13
De la: 9am_1454, la data 2015-04-22 13:10:16
De la: gabigabi2, la data 2015-04-22 09:05:58eu nu-s un analist atit de fin ca tine, dar constat ca suntem un popor excesiv si-n iubire si in ura si asa cum Ceausescu si Elena lui au fost facuti raspunzatori - ei singuri - ptr, ce i-au facut poporului asta , tot asa si acum: Base si Elena lui sunt la fel de uriti ca ailalti doi si facuti raspunzatori ptr. acelasi lucru !

Basescu si Elena Udrea NU sunt urati precum Ceausestii.
Asta se intampla numai in capul tau si al alora de la Antena 3.
Voi sunteti bolnavi de ura.
Si mai suferiti de altceva.
Ne etichetati si pe noi astia care mai maraim in favoarea lui Basescu sau a lui Udrea, cat de cat acolo.
Mai zicem si noi, ma rafer la mine, ca nu e chiar asa, ca se poate discuta un aspect sau altul ca este interpretat rautacios ... chestii de genul asta.
Pentru cei ca tine asa ceva este de neconceput.
Tu si cei ca tine nu puteti sa intelegeti de ce exista persoane care nu imbratiseaza imediat interpretarile voastre. Asa faceau alde Stalin si camarila lui in urma cu cateva zeci de ani. E specific regimurilor naziste si comuniste, regimurilor dictatoriale. Atitudinea asta.
Si ca o culme a neobrazarii aveti un tupeu jegos sa vorbiti despre dictatura lui Basescu, despre ”regimul Basescu” in conditiile in care pe aproape toata perioada celor zece ani, cel putin doua posturi TV (Antena3 tot timpul si Realitatea o buna perioada) l-au balacarit si calomniat dupa bunul plac. Iti plac expresiile despre care crezi ca sunt tari, de efect ... cu impact. Nici nu-ti trece prin minte sa vezi daca sunt cele potrivite, daca chiar s-a intamplat asa. Fapt care te descalifica si pe tine si pe cei care tot repeta la infinit aceeasi placa tocita.
Tu si cei ca tine mergeti pe ideea ca cu cat e mai gogonata o minciuna si cu cat e mai des pomenita, cu atat are sanse mai mari sa devina un adevar universal.
Calomniaza, calomniaza ca tot ramane ceva !
Sunteti precum Cristina Anghel, senatoarea - educatoare.
Daca e Boc la guvernare totul e negru si nu functioneaza, nu se mai poate trai in tara asta nenorocita si se intra in greva foamei.
Vine Ponta la guvernare, e aleasa parlamentar ... Romania e tot in foame, Romaniei nu i se schimba nimic, absolut nimic, ba chiar are TVA-ul mai mare, taxe noi inventate de noul premier, jugul e mai greu decat pe vremea lui Boc, Basescu nu mai are nici un cuvant de spus din 2012 desi tot comenteaza la 18:30, Ponta face cam ce vrea, ei bine, acum se poate trai elegant in aceeasi Romanie, nu mai e nimic care sa determine greva foamei. Astia sunt majoritatea romanilor !

ceea ce-mi spui mie este valabil si ptr. tine , Silviule, numai ca tu nu-ti dai seama si o tii langa EXACT cu aceeasi placa preluata Nu de la A3, ca tu-l asculti cu sfintenie pe Base ci, de la B1Tv !
era cit pe ce sa spun : tot un dar faceam o imensa greseala spunind asa si asta ptr. simplu motiv ca B1tv si Realitatea , EVZ , sunt subventionate de Udrea si ca atare erau Tribuna de aplaudatori ai lui Base' , Udrea si PDL , pe cind A3, NU !

te tot plingi ca o fleoarta ca ce v-am zis si ce v-am facut si o tii asa de citiva ani si ti-am atras atentia ca sunt cam Singura in fata voastra de ciini turbati ! m-ati haituit acu' 3-4 ani ; si acu' 2-3 ani cind , prin plecarea lui Vanea, Vali , Dorinel, Ingrid , am ramas singura cu voi ....
sa va numar citi sunteti ? tu, hakon, hermafroditul, Indescifrabila, Sir boby si Musetelu' ...citi sunreti, 7 persoane si eu una singura?
brava, moi cavalerule viteaz , ai de ce fi mindru de prestatia ta !

P.S
dar, apropo de cavalerism si de calomnie :
Nu te-am auzit sa-i spui acestui Calomniator de serviciu pe nume Hakon, ca NU sunt hidoasa ; ca nu m-ai gasit , venind la mine-n casa , murdara, cu parul laiet si nespalat si unchiile cu negru sub ele , asa cum Plimba aceasta calomnie pe toate topicurile, doar-doar ramine ceva, asa cum ai si spus si, se si intimpla ; ca nu am un palat , ca e modest apartamentul in care stau, dar e curat si ordonat si ca nu ti-a fost sila sa maninci cu ce te-am servit la masa !
ASTA Inseamna CALOMNIE , nu ce spui tu ca eu il calomniez pe base sau pe udrea , devreme ce ceea ce face acum iesind pe la teveu , confirma TOT ce s-a spus si scris despre el !

Amesteci lucrurile.
Am fost la Cotoroanta acasa si este o pensionara obisnuita, casa ei era curata (din cate am putut vedea eu, n-am cotrobait prin toata casa !) o persoana vivace, plina de viata, fizic ... cam schiopata, plinuta, a fost odata o femeie frumoasa si plina de viata, acum e doar plina de viata ... excelenta gospodina (si mi-era si foame mare e adevarat, dar mi-au placut dovleceii si vinetele umplute cu care m-a servit ... exceptionale !).
Cat am stat la ea, cam o ora, am vorbit despre mine si necazul care ma adusese in casa ei. Nu s-a discutat politica !
Nici prima oara, nici a doua oara !
Vizitele acestea mi-au facut placere.
Cotoroanta a fost, pentru mine, in acel context, o gazda desavarsita.

Cu privire la ce scrie pe forum si la parerile ei policie, despre politica, imi mentin afirmatiile exprimate in repetate randuri ca e asa cum am botezat-o (si parea ca i-a placut pe vremea aia, cel putin asa zicea ea ... ) Cotoroanta ! O Cotoroanta a forumurilor ! Si o tampita in privinta opiniilor ei despre viata politica in general si despre Basescu in special.

Haiturea despre care se plange a avut loc doar in capul ei.
Pe mine nu m-a haituit nimeni din cei care, de-a lungurl anilor, m-au injurat. La fel ca pe mine, asa i-a dus capul !
Astia suntem. Nimeni nu e mai breaz.
Cotoroantei i se pare ca eu sau Haakon sau altcineva care nu-l injura pe Basescu, pe Udrea sau pe cine ii casuna ei, o haitium, ii dorim ei nu stiu ce rau ...
Sa fim seriosi.
Etichetele pe care le primesti sunt determinate de textele pe care TU LE POSTEZI !
Nu de ceea ce scriu eu.
Pe mine ma injuri tu sau altcineva PENTRU CEEA CE SCRIU EU ! Si pentru ca el, injuracul, nu este de acord cu ce scriu eu.
Si pentru ca noi, romanii, asa suntem, mai prosti de felul nostru, pentru ca nu mai gasim argumente ca sa ne sustinem ideiile, destul de repede trecem la injuraturi ca sa ne desfiintam adversarul, crezand, ca prostii, ca asa o sa-l aducam pe calea cea buna.
Calea ce buna fiind aia pe care o sustinem fiecare dintre noi.
Evident ne inselam !
Suntem niste prosti !
Unii ne dam seama, altii nu.

A, sa nu uit, chestia cu cavalerii ... e o magarie specific feminina. Femeile lupta pentru egalitate cu conditia ca ele sa fie muuuuuuult mai egale in raport cu barbatii.

Si daca te-a omenit, ai mancat bine, ai ragait apoi si te-ai batut pe burta, basca te-a si ajutat...tocmai bine ca acum vreo doua saptamani sa o injuri de Pastele mamei ei.

Normal, pentru un taliban basist nici nu puteai sa procedezi altfel. Parca sunteti toti facuti de o mama: de mama prostilor!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2015, ora 18:07

De la: SitNaltTa, la data 2015-04-23 16:25:35Cel mai simplu, Gabitza, Ingrid, incepeti prin eliminare. Astfel poate veti ajunge si la spameru' / spameritza care mi-a piratat adresa mea de mail si am acuzat-o pe nedrept pe Ingrid. Tin sa imi prezint scuzele acum si aici!

Pentru ca in urma cu aproximativ un an, adresa mea de mail fu piratata prin receptia unui mail de la Ingrid. Io, atunci, am acuzat la cald pe Ingrid. Spamerul era atat intre prietenii lui Ingrid cat si in lista sa pe mail!

Merg cu logica mai departe !

Faptul ca Hakon are aceeasi fixatie spre intersectii semaforizate, ma face sa ma gandesc ca : Hakon e Black sau Hakon, conform spuselor lui Florin-- si asta am remarcat-o noi toti,-- Hakon pur si simplu copiaza pe toti, preluand de la fiecare ceva pentru a ne deruta in mod voluntar! Cu ce scop ? Nu vrea sa se desfiinteze acest forum. Cu ce scop?

Daca Hakon nu e Black, ceea ce tind sa cred si io azi, scuze Blackule, inseamna ca Hakon este un imitator si un fals ! Cu ce scop ?

Ai intuit bine.
E posibil sa fie o persoana obsedata de Black si de Gabi. Cine sa fie oare?
Dar mie imi da impresia ca el ar fi Mytcor.
Oricum inducerea in eroare a oamenilor, duce la falimentul celui ce induce in eroare.
Persoanele ce fac asta, nu au personalitate. Nu au caracter.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2015, ora 18:12

De la: gabigabi2, la data 2015-04-23 17:07:30Ingrid nu mai intra pe 9AM ! vorbesc cu ea pe F.B , dar foarte rar, ptr. ca nu-mi place acea platforma de socializare, care nu-mi spune absolut nimic !
asadar, intilnindu-ma cu ea la o cafea mai pe la-nceputul primaverii , i-am povestit beleaua cu acest hakon si atunci mi-a spus ca numai cei din lista de prieteni ii pot vedea pozele si ne-am dat cu presupusul cine ar fi, dar nu ne-am straduit prea tare, drept sa-ti spun !

e bolnav de nervi
s-a prins si el, asa cum m-am prins si eu mai demult ca, scandalul creste ratingul si nu o data i-am spus lui Karpov ca mi-e dator cu un procent din incasarile acestui forum

E cel mai bun site de socializare, fiindca iti da posibilitatea sa discuti la obiect, si poti avea controlul propriilor comentarii si ale altora ce intra pe ale tale.
Mai sint multe altele la fel.
Forumurile sufera exact de lipsa de personalitate ptr useri. Isi bat joc de useri. De aceea s-au depopulat.
Toate sint asa.

Mie pe cele de socializate imi vin informatiile ce le doresc la fix. Aici nu. Sint taiate toate informatiile ce te intereseaza.
Aici am 400 de prieteni, din care mai sint activi cam 10. Pe cele de socializare am cu sutele, din care sint activi aproape toti.
Deci in ce consta raul?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2015, ora 18:27

De la: SitNaltTa, la data 2015-04-23 16:38:51

O zi frumoasa tuturor .

Gabitza, as fi o lasa daca as sta cu mainile in san vazand o nedreptate! Si ti-am spus, v-am spus, nimeni si nimic nu imi poate schimba perceptiile ce le am despre voi toti! Iubesc prea mult omul in simplitatea sa, in puritatea sa primordiala, incat,cu ingaduinta bunului Dumnezeu, nu pot sa nu intervin...

O zi frumoasa si tot binele prntu voi toti!

PS Ingrid: aminteste-ti cine ma facea vaca/vaco pe cafeneaua cu stare! Cine m-a hartuit intaia oara acolo? De acolo incepe totul! Acolo este raspunsul ce il cautati! A aparaut cand aici Hakon? Dupa ce s-a inchis acel forum, este ? Am raspuns ori ba ....

Mea culpa daca am ranit pe careva ! Numai bine tuturor!

Eu nu am intrat pe acel forum.
dar am urmarit putin.
Cel ce a initiat distrugerea acelui forum, a fost un user, nu-i spun numele ca nu am chef de scandal, ce l-a injurat pe unul ce era activ si acolo si aici, fara motiv. Din acel moment am vazut ca forumul a devenit mult mai slab.
In mod normal trebuia moderat corect.

Deci limbajul injurios chiar indeparteaza oamenii.
Nu cum au unii impresia.
De asemenea limbajul mieros ascunde o falsitate, ce duce brusc la injurii. Nu stiu de ce.

Fosta membra 9am.ro

260 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2015, ora 20:52

Asta a lu' Ofticatul Xerxtator habarnist, mincinos , ipocrit si ezterico-paranormal indobitocit, iar se auto-invita sa fie bagat in seama.

Bine, hai sa te bag !

Ba' NASTYPRIMUL, iti amintesti cand te-am informat ca am primit in PM-ul forumului 9am , cateva mesaje prin care imi erau indicate cateva nickname pe care le foloseai pe cateva forumuri pe care le bantuiai, FUDULULE INEPT IPOCRIT ?

Dupa ce ti-am verificat activitatea de pe acele forumuri, similara pana la identitale cu cea prestata pe acest forum, iti mai amintesti afirmatiile pe care le-am adresat habarnistului Xerxetator mincinos,habarnist, ipocrit si ezoterico-paranormal, plenar imbecilizat?

Nastase, daca te-ar durea prostia, oftica si invidia, care iti zac in acea devla a carui mite o pastrezi in afara capului, (afirmatia cu mintea din afara capului iti apartine) ai urla ca sirena lui Vasile Roaita sau ai muri in chinuri groaznice, ba' Obositule Xerxetator.

Lauda de sine, nu miroasea a bine, ba'Nastase, iar atunci cand incep sa te aprecieze si sa te laude toti prostii si ticnitele, situatia mintala personala a celui laudat devine : gravissima.

Fosta membra 9am.ro

260 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2015, ora 21:09

De la: gabigabi2, la data 2015-04-23 17:07:30

e bolnav de nervi

Partoneto, esti nesimtita si meschina daca iar te prefaci ca ai uitat cine au fost cei care au jignit si etichetat abject si gratuit, PRIMII !

Esti nesimtita si ipocrita, daca ai uitat cate luni de zile v-am suportat stoic acel compostament infect de mahalagii toparlani ghiolbanizati.

Reciteste-ti textele postate in precedentii doi ani, de asemenea, reciteste si promisiunea pe care v-am facut-o, tie, pupilui tau , cat si habarnistului Xerxetator , care in prostia lui , reuseste sa jigneasca grav , atat ratiunea, cunostintele stiintifice dobandite de umanitte si inteligenta umana, cat si realitatea explicit implicita insasi !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 05:31

De la: _Haak0n_, la data 2015-04-23 20:52:57

Asta a lu' Ofticatul Xerxtator habarnist, mincinos , ipocrit si ezterico-paranormal indobitocit, iar se auto-invita sa fie bagat in seama.

Bine, hai sa te bag !

Ba' NASTYPRIMUL, iti amintesti cand te-am informat ca am primit in PM-ul forumului 9am , cateva mesaje prin care imi erau indicate cateva nickname pe care le foloseai pe cateva forumuri pe care le bantuiai, FUDULULE INEPT IPOCRIT ?

Dupa ce ti-am verificat activitatea de pe acele forumuri, similara pana la identitale cu cea prestata pe acest forum, iti mai amintesti afirmatiile pe care le-am adresat habarnistului Xerxetator mincinos,habarnist, ipocrit si ezoterico-paranormal, plenar imbecilizat?

Nastase, daca te-ar durea prostia, oftica si invidia, care iti zac in acea devla a carui mite o pastrezi in afara capului, (afirmatia cu mintea din afara capului iti apartine) ai urla ca sirena lui Vasile Roaita sau ai muri in chinuri groaznice, ba' Obositule Xerxetator.

Lauda de sine, nu miroasea a bine, ba'Nastase, iar atunci cand incep sa te aprecieze si sa te laude toti prostii si ticnitele, situatia mintala personala a celui laudat devine : gravissima.

NU ERA VORBA DE TINE SI NICI DE VREUN FORUM IN CARE ERAI TU. NU ALA IN CARE ERAI ADMIN SI TU CU CITIVA SI L-ATI RAS.

E VORBA DE ALT FORUM, UNDE EU NU AM INTRAT.

DACA MAI JIGNESTI TE RAPORTEZ SI EU.

PTR ADMIN ACESTUI FORUM.

AVETI DOVADA CUM ACEST INDIVID PUR SI SIMPLU INJURA FARA SA FIE VORBA DE EL IN DISCUTII.

DACA NU LUATI MASURI E POSIBIL SA FAC EU URIT.

DACA ASTA SE DORESTE CONTINUATI SA TOLERATI INJURIILE ACESTUI INDIVID.

NU-MI DAU SEAMA CUM TOLERATI ASA CEVA PE UN FORUM PUBLIC DE ATITIA ANI. SA INJURE PE TOTI DE PE FORUM,. II IA LA RIND.
E PUTIN ZIS BOALA PSIHICA LA EL.

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 08:43

”Nea Silviule, este ca Gabitza este gazda perfecta ? Este ca cel putin pentru acea ora, a fost pentru dumneata tot ce aveai nevoie in acele momente ? Este ca nimic nu este intamplator, nea Silviu ? ”

Pentru cretineii care tot posteaza pe tema asta si care, precum Gabi-Cotoroantam, n-au miscat un deget cand eram la ananghie: sa ma pupati undeva (nu spun unde, las la latitudinea doritorului).
Am mai explicat tarasenia, cum s-a petrecut ... nu vreti sa pricepeti, sa fiti sanatosi imbecililor.
Am mai spus ca ea a insistat sa nu-mi schimb stilul si parerile pe forum si n-am facut-o.
Intrebati-o, tampitilor !
V-am mai spus ca detest parerile ei politice despre Basescu in particular si despre politica in general dar ca e o tipa ok daca nu discuti politica cu ea. Voi ziceti ca sunt nerecunoscator, cretinilor !
Dar ce-ati vrea ? Sa-i cant in struna sustinand tampeniile pe care le posteaza ca sa-mi arat recunostinta ?
Asta numiti voi recunostinta, idiotilor ?

Haakon asta e de groaza.
Cred ca e vechiul Mytcor.
Are-n el o superioritate ... ceva de speriat. Se crede o instanta superioara noua si ne pridideste cu sfaturi despre ce-ar trebui sa facem noi, nu el. Un alt tip de cretin si asta. Cred ca e foarte singur prin strainataturi, saracul de el. Ori complet dus cu capul.
Oricum, pe forumurile astea nimeni nu pare sanatos la cap ...
Incepand cu mine ... pe cine-oi fi crezand io ca lamuresc, habar n-am !

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 08:45

De la: nastasemihail, la data 2015-04-24 05:31:57

Bine, hai sa te bag !

NU ERA VORBA DE TINE SI NICI DE VREUN FORUM IN CARE ERAI TU. NU ALA IN CARE ERAI ADMIN SI TU CU CITIVA SI L-ATI RAS.

PTR ADMIN ACESTUI FORUM.

AVETI DOVADA CUM ACEST INDIVID PUR SI SIMPLU INJURA FARA SA FIE VORBA DE EL IN DISCUTII.

NU-MI DAU SEAMA CUM TOLERATI ASA CEVA PE UN FORUM PUBLIC DE ATITIA ANI. SA INJURE PE TOTI DE PE FORUM,. II IA LA RIND.

Pai asta e hazul forumului mai nea Nastase, bre ...
Nici matale nu ai toate tiglele pe casa ...
Cine dracu te pune sa te iei cu el de beregata ? Si daca te injura ce ?
Cat de greu poate sa-ti fie sa-l ignori ?

Fosta membra 9am.ro

260 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 11:16

De la: 9am_1454, la data 2015-04-24 08:43:26

Haakon asta e de groaza.
Are-n el o superioritate ... ceva de speriat. Se crede o instanta superioara noua si ne pridideste cu sfaturi despre ce-ar trebui sa facem noi, nu el. Un alt tip de cretin si asta. Cred ca e foarte singur prin strainataturi, saracul de el. Ori complet dus cu capul.

Silvica, si tu ai luat-o cu credinta pe aratura astora doi ?
Esti nostim, mai Silvica, foate nostim, dar ai evitat esentialul, citez:

De la: Black_Friday_, la data 2015-04-23 18:00:39
Si daca te-a omenit, ai mancat bine, ai ragait apoi si te-ai batut pe burta, basca te-a si ajutat...tocmai bine ca acum vreo doua saptamani sa o injuri de Pastele mamei ei.
Normal, pentru un taliban basist nici nu puteai sa procedezi altfel. Parca sunteti toti facuti de o mama: de mama prostilor!

Pai, se poate !?
Iaca se poate, mai Silvica!
Si ca fapt divers, din tot ceea ce am citit si observat, mai Silvica, iata ce am concluzionat.

Cum ce, transformarea unui aparent gest caritabil , filantropic, omenesc in ultima instanta, practicat pentru a sustine un semen aflat intr-o situatie dificila, prin care respectiva a incercat a-si achizitioneze o imagine virtuala de invidiat si bunavointa celui sustinut insa a esuat lamentabil intr-o adevarata intifada camatareasca reprosandu-ti de fiecare data. libera ta exprimare si dreptul tau la o opinie diferita de a meschinei tale binefacatoare, Silvica!

Cu rcunostinta sinceritate si cocosat de penitenta, al dvs, Haakon, INGRATULE !

Fosta membra 9am.ro

260 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 11:28

De la: nastasemihail, la data 2015-04-24 05:31:57

Bine, hai sa te bag !

PTR ADMIN ACESTUI FORUM.

Nastase, calmeaza-te bre ,ce ai BRE ISTERIZATULE de zbieri din toti bojocii?
Ai intrat in fibrilatii ?
Te-a lovit apoplexia, frigurile galbene sau epilepsia ?
A dat peste tine veo benga intarziata, ai penetrat vreo aura energetica sau ti-ai scapat deshtele intr-o priza de 220V si nu reusesti sa decuplezi CAPS LOCK-ul?

Ostropel habarnist, cameaza-te ba', sa nu faci dracu vreun IM sau vreun AVC, obositule cerebral !

Fosta membra 9am.ro

260 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 13:11

Are-n el o superioritate ... ceva de speriat.
Se crede o instanta superioara noua si ne pridideste cu sfaturi despre ce-ar trebui sa facem noi, nu el. Un alt tip de cretin si asta.
Cred ca e foarte singur prin strainataturi, saracul de el.
Ori complet dus cu capul.

"Silvica" am o sugestie pentru tine, ma baiatule!

Invata sa te bazezi numai pe informatii certe, veridice si verificabile, pe o sinteza a datelor si o analiza rationala a informatiilor din care sa-ti rezulte o concluzionare pertinenta, certa, cuantificabila si verificabila a acestora. incearca sa anticipezi efectele pe care le vor produce concluziile pe care le-ai obtinut si, nu in umtima instanta, incearca sa simulezi presolutiile realiste pe care le poti aplica acelor efecte defavorabile care ti-ar reconfigura o problematica dificila sau imposibil de rezolvat izvorate/derivate din acele efecte pe care ai reusit sa le anticipezi.
Nu este simplu, dar nici foarte greu sa procedezi conform sugestiei pe care ti-am sugerat-o, succes !

Abandoneaza acel stil speculativ bazat pe impresii, subiectivisme sau credinte invalidate de realitate, abandoneaza acea gandire facila adoptata de multime sperand ca, daca o masa de indivizi cred in ceva sau cred ca au dreptate, acea credinta sau dreptate pe care ei cred ca o au, reprezinta adevarul, exemplifica si descrie implicit prin acea credinta si/sau adevar al turmei, corect si exact realitatea.

Silvica, iesi din stilistica turmei si incearca sa percepi, intelegi analizezi, concluzionezi si sa-ti descrii propria realitate dupa cat te vor ajuta propria ratiune si rationamentele pe care le-ai dobandit prin diferitele scoli pe care le-ai absolvit sau cele pe care insasi viata personala le-a validat in realitate.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 14:51

De la: _Haak0n_, la data 2015-04-23 21:09:02
De la: gabigabi2, la data 2015-04-23 17:07:30

e bolnav de nervi

Partoneto, esti nesimtita si meschina daca iar te prefaci ca ai uitat cine au fost cei care au jignit si etichetat abject si gratuit, PRIMII !

Esti nesimtita si ipocrita, daca ai uitat cate luni de zile v-am suportat stoic acel compostament infect de mahalagii toparlani ghiolbanizati.

Reciteste-ti textele postate in precedentii doi ani, de asemenea, reciteste si promisiunea pe care v-am facut-o, tie, pupilui tau , cat si habarnistului Xerxetator , care in prostia lui , reuseste sa jigneasca grav , atat ratiunea, cunostintele stiintifice dobandite de umanitte si inteligenta umana, cat si realitatea explicit implicita insasi !

am cautat si n-am gasit ceea ce spui tu ! pur si simplu NU EXISTA !
asa ca , te mai intreb o data :
din ce pozitie scriai tu ca si eu si Black....poftim, acum l-ai bagat in ciorba ta si pe Mihail ....sa te fi jignit pe tine, eu fiind antiB- black- proB si Mihail , incert ?!
iti este clar ca NU se poate -logic- intimpla , ca 3 oameni cu orientari politice Diferite , sa tabere pe un oarecare user a carui pareri sunt moderate , demne si oneste ? intelegi ca-i Imposibil asa ceva ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 15:12

De la: 9am_1454, la data 2015-04-24 08:43:26”Nea Silviule, este ca Gabitza este gazda perfecta ? Este ca cel putin pentru acea ora, a fost pentru dumneata tot ce aveai nevoie in acele momente ? Este ca nimic nu este intamplator, nea Silviu ? ”

Pentru cretineii care tot posteaza pe tema asta si care, precum Gabi-Cotoroantam, n-au miscat un deget cand eram la ananghie: sa ma pupati undeva (nu spun unde, las la latitudinea doritorului).
Am mai explicat tarasenia, cum s-a petrecut ... nu vreti sa pricepeti, sa fiti sanatosi imbecililor.
Am mai spus ca ea a insistat sa nu-mi schimb stilul si parerile pe forum si n-am facut-o.
Intrebati-o, tampitilor !
V-am mai spus ca detest parerile ei politice despre Basescu in particular si despre politica in general dar ca e o tipa ok daca nu discuti politica cu ea. Voi ziceti ca sunt nerecunoscator, cretinilor !
Dar ce-ati vrea ? Sa-i cant in struna sustinand tampeniile pe care le posteaza ca sa-mi arat recunostinta ?

Haakon asta e de groaza.

nu stiu ce se-ntimpla, dar se-ntimpla ceva cu noi devreme ce vorbim cu toti romaneste, dar ne intelegem de parca am vorbi in limbi straine !
Silviule, ce naiba ai de nu poti face deosebirea intre Insultarea mea si Injuratura adresata mie si Dorinta de dialog normal !?
poti sa aduci cite argumente vrei ; poti sa folosesti si intorsaturi de fraza ca, slava Domnului, te pricepi ....poti sa-mi spui si Cotoranta , dar NU MA INSULTA gratuit ! uita-te bine la cum scriu ; uita-te bine si ai sa vezi ca nu Injur si nu blestem ; nu doresc moartea nimanui - nici macar a pensionarilor cu care ai si tu niste socoteli de incheiat ....
in tot ce-am scris am luat apararea amaritilor , fie pensionari, militari, mame si copii carora li s-au taiat indemnizatiile ; incheiderii de scoli si spitale ....impotriva Cui se adresau acuzele mele ?Cine erau cei care le pusesera-n practica si pe care Tu ii Aplaudai si Eu ii criticam ?
in ce situatie suntem azi ? ce se constata dupa toti anii astia de gherila forumistica , poti sa-mi spui ? care-i Cistigul tau , al meu , al nostru ? niciunul, Silviule, niciunul !
noi ne-am ales cu paguba de Miliarde , cu dezbinare si ura crincena si El, eroul vostru cu beneficiile .... mda, niste beneficii care stau acum sa-i cam iasa pe nas !

ce-am vrut sa spun cu toata poliloghia asta ? ca n-am nevoie de Recunostinta - nici reala si nici mimata a cuiva - ci, de bun-simt si cuvinte suportabile !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 15:26

De la: _Haak0n_, la data 2015-04-24 13:11:16

Are-n el o superioritate ... ceva de speriat.
Se crede o instanta superioara noua si ne pridideste cu sfaturi despre ce-ar trebui sa facem noi, nu el. Un alt tip de cretin si asta.
Cred ca e foarte singur prin strainataturi, saracul de el.
Ori complet dus cu capul.

"Silvica" am o sugestie pentru tine, ma baiatule!

Invata sa te bazezi numai pe informatii certe, veridice si verificabile, pe o sinteza a datelor si o analiza rationala a informatiilor din care sa-ti rezulte o concluzionare pertinenta, certa, cuantificabila si verificabila a acestora. incearca sa anticipezi efectele pe care le vor produce concluziile pe care le-ai obtinut si, nu in umtima instanta, incearca sa simulezi presolutiile realiste pe care le poti aplica acelor efecte defavorabile care ti-ar reconfigura o problematica dificila sau imposibil de rezolvat izvorate/derivate din acele efecte pe care ai reusit sa le anticipezi.
Nu este simplu, dar nici foarte greu sa procedezi conform sugestiei pe care ti-am sugerat-o, succes !

Abandoneaza acel stil speculativ bazat pe impresii, subiectivisme sau credinte invalidate de realitate, abandoneaza acea gandire facila adoptata de multime sperand ca, daca o masa de indivizi cred in ceva sau cred ca au dreptate, acea credinta sau dreptate pe care ei cred ca o au, reprezinta adevarul, exemplifica si descrie implicit prin acea credinta si/sau adevar al turmei, corect si exact realitatea.

Silvica, iesi din stilistica turmei si incearca sa percepi, intelegi analizezi, concluzionezi si sa-ti descrii propria realitate dupa cat te vor ajuta propria ratiune si rationamentele pe care le-ai dobandit prin diferitele scoli pe care le-ai absolvit sau cele pe care insasi viata personala le-a validat in realitate.

ce-i asta, bey ipocritule ? dai altuia sfaturi de care tu nu ti cont niciodata si esti d'un subiectivism invalidat de realitate ? si care nu anticipezi efectul vorbelor tale ? sau, din contra : asta faci si asta urmaresti : Calomnia, Insulta si SCANDALUL ?
si zici ca n-ai o bubita la cap, Intrigantule ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 15:46

De la: gabigabi2, la data 2013-04-05 17:34:48
De la: 9am_1705, la data 2013-04-05 16:42:46
De la: gabigabi2, la data 2013-04-05 15:33:44
De la: 9am_1705, la data 2013-04-05 15:21:52...fsn-ul v-a legiferat eutanasia din ianuarie "90.
... majoritatea, n-ati observat si nu percepeti acesta perfida exterminare pe care v-o aplica clasa politica romaneasca nici macar acum, doriti o exemplificare ?...ok. priviti !

https://www.youtube.com/watch?v=APxGubAkOz0
Boiling Frog Experiment

...ce perioada de timp credeti ca aveti la dispozitie pentru a nu fi considerati cu totii: pacienti agitati intre frontierele unei imense clinici de tip balaceanca ?

...n-ai stiut cum se numeau chilotii biblici pe care ii purta Adam si Eva, iar aici, o dai de toti peretii facand pe analista politica, Gabi ?...ha !..."berleuzul" stie cum se numeau chilotii Evei ?

misto combinatie : chiloti si politica murdar, murdar !

P.S
da' parca ajunseseram la ideea ca Adam si Eva in puritatea si nevinovatia lor , erau in fundu' gol , neavind nimic d'ascuns si inca nu imprumutasera chilotii egiptenlor !

...phai da, povestioara biblica asa nareaza, ca erau goi, nudisti, dar a pus-o Dracu pe Eva sa haleasca din fructul politicianist al Edenului, nu i-a fost deajuns, l-a mai servit si pe Adam, si, au pacatuit,!

...asa cum pacatuesti tu, aici, la politice, iar Zeus, autoritar si intransigent cum era, i-a alungat din capitalismul Edenului direct in capitalismul de cumetrie din "gradina maicii domnului" Iliescu.
...atunci ,Eva, si-a dat seama ca-i vede Adam pasarica, i-haaaa, wow, hait ! ce ma fac !?..exclama Eva impacientata, ....intre timp devenise pudiciasa & ce s-a gandit ea:

Urgent, trebuie sa-mi achizitionez 1 buc. chiloti!.. altfel, risc sa-mi suiere fanta roz la orice adiere a vantului, eventual, sa ma ia Adam prea des la-ntrebari si eu sa nu stiu de ce am gustat din fructul politic al Edenului, daca n-o sa stiu a-i raspunde la-ntrebari, Adam o sa-mi ciuruiasca pasarica cu pistolul pe care i l-a oferit Zeus,
...Gabi, sa n-ai dubii, este acelasi pistol pe care l-a folosit Sergiu Nicolaescu, acum, nu-ti mai ramane sa descoperi decat: chilotii pe care i-a purtat Adam & Eva, si povestea biblica este completa.

simpatica expunerea asta a ta si norocul tau ca stiu de gluma ! in rest, te pupicescu si ma duc la bucatarie ca vreau sa fac un sufleu de varza ca am destula-n dotare !

si iata cum te pupiceam si nicidecum Nu te injuram !
deci: Hakoane ....cum sta treaba ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 16:02

De la: mythcore, la data 2013-09-20 19:18:21Halloooo, D'na Cotoroanta Cucufurytta, si D'le Nerod Berleruz, nu danseaza Ponticul dupa instrumentala lui "Baselu" si nici invers, ambii danseaza dupa cum le canta manelistii IMF-ului, mai draga animalelor viermicoase.

O sa va cocoseje Mr. Pona, taxte peste taxe si impozite cat cuprinde zarea mioritico-baligoasa.

De asemenea, HAM remarcat si mult uzata tehnica de tip bolsevico-NKVD-ist prin care "faimoasa" bucatareasa stahanovista a reusit sa deturneze dezbaterea unei teme actuale de-o gravitate maxima , afacerea RMGC, trimitand-o in derizoriu, (printr-o fudula si acerba dezbatere si etalare "sofisticata" a cunostintelor pe care le detine madam Tingire in ceea ce priveste domeniul gastronomic si de cost al unui "cos" alimentar necesar unui cetatean roman al carui venit lunar minim garantat de stat il pozitioneaza intr-o postura cu mult mai jos decat a unui puscarias din penitenciarele romanesti), ale carei efecte politico-financiare, de mediu, si socio-economice real dezastruoase, pot genera efectiv consecinte juridice insuportabile, sau catastrofale, pentru intreaga clasa politica romaneasca, in special USL-Gov.Ponta.

si iata-l pe actualul Hakon ! metamorfozat in N nr.de avataruri printre care si @ 1705 , abandonat intre timp si redevenit ptr. scurta vreme @Mythcore dar , tot cum stilul e omul, cuvintul "cufurita" folosit la greu si insultele adresate tuturor , te indica Mytcore/ Hakoane fara dubiu !
Q.E. D

Fosta membra 9am.ro

260 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 16:30

Partoneto, conexiuni aberante si delirium tremes pe cat te poate duce acea tigva vacuumata, pentru o grohatoare urechista infestata cu obsesii schizofrenice este un "succes" , dar nu-i problema mea, continua sa-ti faci numarul si exact ceea ce stii tu mai bine, enoriaso paranormala damblagita mintal de revelatii aiuristice, oftica, invdie si prostie congenitala !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 16:39

aham !

Fosta membra 9am.ro

260 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 17:07

Ai dat-o pe latraturi la Luna?

E ceva normal la cata prostie si nesimtire iti depozitezi in acea tigva vacuumata, latratul si ghroaitul te-ar scuti de responsabilitate si de-a fi catalogata o fiinta bipeda rationala, Partoneto ingalata !
Ti-ai igienizat unghiile inainte de a tasta ineptiile infecte pe care le debitezi din acea tigva vacuumata?

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 17:09

Acum ca am baut cateva tuiculici putem vorbi deschis.
Amandoi sunteti doi idioti notorii !
Doi cretini ....
Gabi și Haakon ... sau Mytcor sau cum dracu te-oi mai chema !
N-am chef sa va mai ascult pe niciunul dintre voi cum ma acuzati de cate ceva ...
N-am nimic sa va datorez niciunuia dintre voi, tampitilor !

Fosta membra 9am.ro

260 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 17:25

De la: 9am_1454, la data 2015-04-24 17:09:24Acum ca am baut cateva tuiculici putem vorbi deschis.
Doi cretini ....
N-am chef sa va mai ascult pe niciunul dintre voi cum ma acuzati de cate ceva ...

Deci, esti "tuiculit"!
Adica , intr-o oarecare stare de ebrietate avansata sau mai putin avansata si nu-ti functioneaza UC-ul corespunzator sau echivalent parametrilor inscriptionati pe placa de baza./motherboard .

Ok Silvica, nu-i nicio problema daca n-ai reusit sa intelegi, iar daca viteza microprocesorului tau s-a diminuat considerabil, datorita unor lipsuri in economia regimului de temperatura optima in care ar fi necesar sa functioneze, nu-i nicio paguba, i-o rezolvi tu !

Sa fii sanatos si tot la fel de, dar mai bine lasa, nu te mai agita ca orbitalii excitati de aburii alcoolului si ai grija sa nu-ti produci niscaiva pagube colaterale sau reactii adverse !

REMEMBER, Silvica :

Pai, se poate !?
Iaca se poate, mai Silvica!
Si ca fapt divers, din tot ceea ce am citit si observat, mai Silvica, iata ce am concluzionat.

Cum ce, transformarea unui aparent gest caritabil , filantropic, omenesc in ultima instanta, practicat pentru a sustine un semen aflat intr-o situatie dificila, prin care respectiva a incercat a-si achizitioneze o imagine virtuala de invidiat si bunavointa celui sustinut insa a esuat lamentabil intr-o adevarata intifada camatareasca reprosandu-ti de fiecare data. libera ta exprimare si dreptul tau la o opinie diferita de a meschinei tale binefacatoare, Silvica!

Cu rcunostinta sinceritate si cocosat de penitenta, al dvs, Haakon, INGRATULE !

din cand--in-cand ar fi bine s-o citesti numai asa, de amorul artei !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 17:33

De la: 9am_1454, la data 2015-04-24 17:09:24Acum ca am baut cateva tuiculici putem vorbi deschis.
Doi cretini ....

poiiii, sa-ti fie de bine, da' nush de ce te-ai otzarit la mine, ca eu ti-am scris cu frumosu ' !? da' sa stii ca gresesti : idiot notoriu e numa' unu si ala-i preopinentu' tuturor !

Fosta membra 9am.ro

260 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 19:36

normal, realist, pragmatic!

ce sa va fac, sunteti naivi si ignoranti sau CREDULI si prosti gramada, manipulabili, imbecilizati si inregimentati politic, toparlani curlingiosi specalizati in rele si ticalosii, tucaliti bucifalusuri si raspanditi inepriile fantasmagorice ale propriului idol, guitasilor !

mai sunteti si ipocriti, ofticati si nesimtiti, ghiolbanilor !

asta e !

Pagini: << 1708 1709 1710 1711 1712 1713 1714 1715 1716 1717 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: