Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 260 mesaje Membru din: 20/04/2015 |
Postat pe: 20 Aprilie 2015, ora 17:44
ADICA !?
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 20 Aprilie 2015, ora 18:30
De la: gabigabi, la data 2011-01-12 09:26:06De la: gabigabi, la data 2011-01-11 11:19:32si uite o idee mica ptr. boc si guvernul lui : Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Aprilie 2015, ora 19:33
N-AI SIMTUL RIDICOLULUI, despre cel al realitatii nici nu indraznesc sa-l declam scriptic!
AI FOST SI ESTI COMPLET RUPTA E REALITATEA FINANCIAR ECONOMICA ROMANEASCA LA CE DATA SUGERAI ACELE "IDEI" LUI $REVENITUL aka $camioneros, in anul de gratie 2011? MA PUFNESTE RASUL daca n-ai fi chiar tu insati de rasul tuturor curcilor din Romania! Atunci cand eu iti spun ca la tine prostia si nesimtirea sunt congenitale nu ma crezi insa prin acele ASA ZIS IDEI pe care le insirai cu o nonsalanta inconstienta. Prin aqcea insiruire de asa zise idei, n-ai reusit altceva decat sa demonstrazi plenar absenta minimelor cunostinte elementare in domeniul financiar-economic. O totala absenta a informatiilor corecte , a unei informari sau documentari economice eshaustive de facto si de jure si nu in ultima instanta, incapacitatea ta de a percepe, intelege si analiza realitatea monetaro-finciar-economica premergatoare anului 2011. In prostia si orbirea ta, atat de catre o mass-media aservita intereselor particulare ale finantatorilor ei, cat si de catre cohorta de politruci incompetenti, corupti si mafioti, FINANTELE SI ECONOMIA ROMANEASCA a fost decapitalizata, falimentata, distrusa, taiata si vanduta la fier vechi, innca din perioada 1990-2000, iar in intervalul 2000-2005 au inceput sa fie ANTAMATE SI DEFINITIVATE de guvernul TARICEANU, vanzarea resurselor mineralo energetice ale ROMANIEI. DESPRE: agricultura, paduri, luciuri de apa-din Delta Dunarii si pana la toate lacurile de acumulare energetice, lacurile naturale, baltile si toate iazurile, cu alta ocazie ! Si in final, prostia, ipocrizia, nesimtirea, senilitatea si inconstienta, te-au degradat mintal intr-un asemenea hal incat pot sa afirm fara sa gressesc ca esti un OBIECT EXPIRAT SI DEGRADAT in ultima faza existentiala. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Aprilie 2015, ora 19:35
Reciteste si incearca sa intelegi sensul real pe care l-am indus afirmatiilor precedente.
Ba' am vazut macelul de la Realitatea TV. Pensionarul Base i-a facut terci pe habarnistii lui 0 Gusa ! Singurul, pe carel-am apreciat a fost Mircea Cosa, intrebari pertinnte care au necesitat un raspuns direct si concis din partea Presedintelui Pensionar, iar RSPUNSUL A FOST, edificator, elocvent, limpede si clar pentru cei care stiu cat-de-cat putina macro economie. Base a confirmat cu gurita lui IMENSA EROARE DECIZIONALA pe care a COMIS-O ! Eheeee!... Dragi RUMANI, atunci cand veti avea si voi un Balcerowicz, Merkel, Cameron sau Thatcher, abia atunci puteti fi optimisti realisti si sa nadajduiti ca in vreo 25 de ani veti atinge un nivel de trai decent in UE. Pana atunci, trec pe topicul LUCRULUI BINE FACUT sa-l CRITIC pe HERR W E R N E R ! Se-aude SILVICA ? E tare MOSH base, terci sunt STICLARII, praf si pulbere prostimea care a cascat gura la debate, dar sunt convins ca au ramas cu ea cascata si ochii zgaiti in van. Raporteaza abuz de limbaj |
|
cristina_4158 79 mesaje Membru din: 7/04/2015 |
Postat pe: 20 Aprilie 2015, ora 23:04
Basescu are inca un cuvant greu in politica , asa ca toate televiziunile la comanda se napustesc pentru a diminua influenta acestuia.
Se vede clar ca in subteran USL functioneaza.....si tremura din temelii . Bravo Base....nu te lasa! Ai multi sustinatori! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 08:21
asa, asa : traiasca secu', traiasca mina de fier, da'o-n aia ma-sii de democratie, ce
ne trebuie, cind mai sunt d'astia ca tine care -i urasc de moarte pe comunisti da' iubesc Dictatura unui om !?bravo, hermafroditule cum te dai tu de gol, pimpule care esti tu pimp !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
cristina_4158 79 mesaje Membru din: 7/04/2015 |
Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 09:01
De la: gabigabi2, la data 2015-04-21 08:21:24asa, asa : traiasca secu', traiasca mina de fier, da'o-n aia ma-sii de democratie, ce Chiar nu ai aflat ca MA-TA a fost herma si te-a conceput cu un alcoolist....din acest motiv esti tu atat de dilie! Pana una alta ..toata floarea cea vestita a secu este inregimentata in PSD....via Ponta asa ca taci zdreana sovietizata!
|
Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 09:27
asa - i, bey si don base' e ofiter de securitate acoperit ....altfel de unde crezi ca-i vine protectia de care se bucura-n continuare , mai multa, chiar mai multa decit a lui iliescu si Constantinescu la unloc !
|
|
|
|
Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 12:27
O fi fost vreun DIE-SIE , cum le mai stii tu pe toate, URECHIZDO TAMARLOAGA !
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 13:24
D-NA UDREA,TREBUIA CA SA STIE,CA IN MOMENTUL,IN CARE CALCI PE "BROASCA RAIOASA A INFRACTIONALITATII",INTRI LA DREPT COMUN,SI FARA MENAJAMENTE !.SUTIENUL IN DETENTIE,POATE FI FOLOSIT SI PENTRU SUICID!,-ASA CA, ESTE CONFUZ,PRIVIND ACEST ASPECT PUDIC-AL INFRACTIONARULUI !.TREBUIEA CA SA SE GANDEASCA LA REPERCURSIUNI,INAINTEA INFAPTUIRII INFRACTIUNII!.
|
Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 15:17
De la: valeriulivanov, la data 2015-04-21 13:24:00 ha ! daca oamenii s-ar gindi la repercursiuni inainte de a comite un furt, un omor ...etc,etc, n-ar fi infractionalitate ! iar nenorocitii astia s-au crezut in nebunia lor , vesnici si de neatins !...si cind ma gindesc cum ne-o baga Base pe git pe Udrea- infractoarea,pe post de Presedinta a Romaniei, nu pot sa-i doresc decit sa ajunga linga ea ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 17:12
Buuuum
bomba Bercea Mondial - M. Basescu - Capatina, intermediarul - T. Basescu si consilierul Onaca , a Explodat dupa 3 -4 ani de la comiterea actului de coruptie si cu toata straduinta lui Coldea, Kovesi sau L. Stanciu , tot va ajunge la un final !
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 22 Aprilie 2015, ora 08:41
Asta e tactica ce da roade.
Apare pe un topic o persoana sau mai multe, dar e de ajuns si una, contrazice la infinit pe toata lumea, bob cu bob, ii injura pe absolut toti cei care sustin altceva decat sustin ei, astia injurati, in cazul de fata basistii, se lasa pagubasi iar ”victoria” este, bineinteles a agresorului. In cazul nostru Cotoroanta ! Unde te duci, unde te intorci, dai de ea. Nu conteaza ca Basescu nu mai e la putere, ca nu mai ia nici o decizie, ca n-a fost nici un dictator, as zice mai degraba ca a fost, de departe, cel mai injurat presedinte, pe fata, in presa scrisa si la televiziuni, daca zice Gabita ca a fost si este un nenorocit, asa trebuie sa fie fara nici o indoiala. Toti cei care au alta parere sunt tavaliti imediat. Si mai apar repejor niste bugetari care-i canta-n struna. Ca pe Basescu nu-l acuza nici un procuror de nimic, nu conteaza pentru contestatarii lui. Ei il vor la puscarie pentru ca-l vor ei la puscarie si nu se asteapta ca Basescu sa fie acuzat de ceva, nu nene, el trebuie dus direct la puscarie pentru c-asa vrea poporul, zic ei. Asa vad ei statul de drept. Ametita de Udrea este acuzata de din ce in ce mai multe capete de acuzare, nu mai dureaza pana va fi acuzata si de falimentul unei mari banci americane si de declansarea marii crize economice de acum 5-6 ani ... Toti cei care se gudurau pe langa puternicii zileleor pedeliste, ii pupau in fundulete si nu pe gratis, acum se dau mari dezvaluitori ai unor presupuse abuzuri din partea acestora. Toti spun ca ei luau, saracii, spagi, numai si numai pentru a le cara, costiinciosi, liderilor PDL, in special Elenei Udrea. Sa fie procurori atat de tampiti incat sa si creada chestiile astea ? Dar judecatorii ? Vom vedea. Deocamdata ceea ce numesc ei dovezi nu prea stau in picioare. Ura fata de aceste personaje politice pare sa fie din ce in ce mai atroce. As vedea-o normala daca as constata aceeasi ura viscerala si fata de Ion Iliescu, de Nastase Adrian, de ministrii sau oamenii lor apropiati, gen Truica, dar constat ca acest lucru nu se intampla. De ce ? Pentru ca asa e in iubire ! Pe unu-l iubesti nu sti de ce iar pe altul nu, tot nu sti de ce. Antipatiile nu se pot explica. Daca se explica se poate vedea ridicolul lor. E de inteles de ce oamenii care mai postau ceva cat de cat de bagat in seama nu o mai fac. Eu insumi postez foarte rar pentru ca, de fiecare data dupa ce mai citesc ce se mai posteaza, nu gasesc mai nimic de spus. Tenacitatea cu care Gabi calomniaza pe oricne nu-i canta-n struna de demna de cauze mai bune. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Aprilie 2015, ora 08:51
mda....
antipatiile nu se pot explica, tot asa cum nici iubirea oarba si surda la orice comentariu in legatura cu subiectul iubirii lor, nu poate fi explicata !
|
Postat pe: 22 Aprilie 2015, ora 08:54
P.S
dar ma roade , totusi, o intrebare : pe cine am Calomniat eu vreodata ? da' poate nu stii ce-nseamna "a calomnia " si d'aia-l folosesti eronat !
|
Postat pe: 22 Aprilie 2015, ora 09:05
eu nu-s un analist atit de fin ca tine, dar constat ca suntem un popor excesiv si-n iubire si in ura si asa cum Ceausescu si Elena lui au fost facuti raspunzatori - ei singuri - ptr, ce i-au facut poporului asta , tot asa si acum: Base si Elena lui sunt la fel de uriti ca ailalti doi si facuti raspunzatori ptr. acelasi lucru !
|
Postat pe: 22 Aprilie 2015, ora 10:00
De foarte mult timp numai simpla ta prezenta pe forum ajunge sa fie o calomnie inevitabila inducand o degradare rapida a oricarei incrcari a cuiva de a aborda rational, obiectiv si critic vreun subiect insa cel putin din partea mea, dupa ce ti-am suportat luni de zile tatismele mincinoase , ipocrite si kitschoase, ai primit exact raspunsurile pe care le-ai meritat.
Pe cine ai calomniat !? De la politicieni pe care nu i-ai simpatizat si actiunile sau deciziile politicienilor aflate in discutie si pana la absolut toti cei care ti-au iesit in cale si au incercat o abordare rationala a unui subect sau a unei teme, pe toti i-ai calomniat in fel si chip insa esti incapabila sa-ti dai seama de infecta atitudine irationala si abjectul comportament pe care promovezi obsesiv si insistent aflandu-te intr-o stare inimaginabila de prostie remanenta .
|
Postat pe: 22 Aprilie 2015, ora 13:10
De la: gabigabi2, la data 2015-04-22 09:05:58eu nu-s un analist atit de fin ca tine, dar constat ca suntem un popor excesiv si-n iubire si in ura si asa cum Ceausescu si Elena lui au fost facuti raspunzatori - ei singuri - ptr, ce i-au facut poporului asta , tot asa si acum: Base si Elena lui sunt la fel de uriti ca ailalti doi si facuti raspunzatori ptr. acelasi lucru ! Basescu si Elena Udrea NU sunt urati precum Ceausestii. Asta se intampla numai in capul tau si al alora de la Antena 3. Voi sunteti bolnavi de ura. Si mai suferiti de altceva. Ne etichetati si pe noi astia care mai maraim in favoarea lui Basescu sau a lui Udrea, cat de cat acolo. Mai zicem si noi, ma rafer la mine, ca nu e chiar asa, ca se poate discuta un aspect sau altul ca este interpretat rautacios ... chestii de genul asta. Pentru cei ca tine asa ceva este de neconceput. Tu si cei ca tine nu puteti sa intelegeti de ce exista persoane care nu imbratiseaza imediat interpretarile voastre. Asa faceau alde Stalin si camarila lui in urma cu cateva zeci de ani. E specific regimurilor naziste si comuniste, regimurilor dictatoriale. Atitudinea asta. Si ca o culme a neobrazarii aveti un tupeu jegos sa vorbiti despre dictatura lui Basescu, despre ”regimul Basescu” in conditiile in care pe aproape toata perioada celor zece ani, cel putin doua posturi TV (Antena3 tot timpul si Realitatea o buna perioada) l-au balacarit si calomniat dupa bunul plac. Iti plac expresiile despre care crezi ca sunt tari, de efect ... cu impact. Nici nu-ti trece prin minte sa vezi daca sunt cele potrivite, daca chiar s-a intamplat asa. Fapt care te descalifica si pe tine si pe cei care tot repeta la infinit aceeasi placa tocita. Tu si cei ca tine mergeti pe ideea ca cu cat e mai gogonata o minciuna si cu cat e mai des pomenita, cu atat are sanse mai mari sa devina un adevar universal. Calomniaza, calomniaza ca tot ramane ceva ! Sunteti precum Cristina Anghel, senatoarea - educatoare. Daca e Boc la guvernare totul e negru si nu functioneaza, nu se mai poate trai in tara asta nenorocita si se intra in greva foamei. Vine Ponta la guvernare, e aleasa parlamentar ... Romania e tot in foame, Romaniei nu i se schimba nimic, absolut nimic, ba chiar are TVA-ul mai mare, taxe noi inventate de noul premier, jugul e mai greu decat pe vremea lui Boc, Basescu nu mai are nici un cuvant de spus din 2012 desi tot comenteaza la 18:30, Ponta face cam ce vrea, ei bine, acum se poate trai elegant in aceeasi Romanie, nu mai e nimic care sa determine greva foamei. Astia sunt majoritatea romanilor ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Aprilie 2015, ora 14:58
De la: _Haak0n_, la data 2015-04-22 10:00:40De foarte mult timp numai simpla ta prezenta pe forum ajunge sa fie o calomnie inevitabila inducand o degradare rapida a oricarei incrcari a cuiva de a aborda rational, obiectiv si critic vreun subiect insa cel putin din partea mea, dupa ce ti-am suportat luni de zile tatismele mincinoase , ipocrite si kitschoase, ai primit exact raspunsurile pe care le-ai meritat. MINTI ! MINTI ! MINTI !
|
Postat pe: 22 Aprilie 2015, ora 15:22
De la: 9am_1454, la data 2015-04-22 13:10:16De la: gabigabi2, la data 2015-04-22 09:05:58eu nu-s un analist atit de fin ca tine, dar constat ca suntem un popor excesiv si-n iubire si in ura si asa cum Ceausescu si Elena lui au fost facuti raspunzatori - ei singuri - ptr, ce i-au facut poporului asta , tot asa si acum: Base si Elena lui sunt la fel de uriti ca ailalti doi si facuti raspunzatori ptr. acelasi lucru ! ceea ce-mi spui mie este valabil si ptr. tine , Silviule, numai ca tu nu-ti dai seama si o tii langa EXACT cu aceeasi placa preluata Nu de la A3, ca tu-l asculti cu sfintenie pe Base ci, de la B1Tv ! era cit pe ce sa spun : tot un dar faceam o imensa greseala spunind asa si asta ptr. simplu motiv ca B1tv si Realitatea , EVZ , sunt subventionate de Udrea si ca atare erau Tribuna de aplaudatori ai lui Base' , Udrea si PDL , pe cind A3, NU !te tot plingi ca o fleoarta ca ce v-am zis si ce v-am facut si o tii asa de citiva ani si ti-am atras atentia ca sunt cam Singura in fata voastra de ciini turbati ! m-ati haituit acu' 3-4 ani ; si acu' 2-3 ani cind , prin plecarea lui Vanea, Vali , Dorinel, Ingrid , am ramas singura cu voi .... sa va numar citi sunteti ? tu, hakon, hermafroditul, Indescifrabila, Sir boby si Musetelu' ...citi sunreti, 7 persoane si eu una singura? brava, moi cavalerule viteaz , ai de ce fi mindru de prestatia ta ! P.S dar, apropo de cavalerism si de calomnie : Nu te-am auzit sa-i spui acestui Calomniator de serviciu pe nume Hakon, ca NU sunt hidoasa ; ca nu m-ai gasit , venind la mine-n casa , murdara, cu parul laiet si nespalat si unchiile cu negru sub ele , asa cum Plimba aceasta calomnie pe toate topicurile, doar-doar ramine ceva, asa cum ai si spus si, se si intimpla ; ca nu am un palat , ca e modest apartamentul in care stau, dar e curat si ordonat si ca nu ti-a fost sila sa maninci cu ce te-am servit la masa ! ASTA Inseamna CALOMNIE , nu ce spui tu ca eu il calomniez pe base sau pe udrea , devreme ce ceea ce face acum iesind pe la teveu , confirma TOT ce s-a spus si scris despre el ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Aprilie 2015, ora 16:56
De la: gabigabi2, la data 2015-04-22 14:58:50De la: _Haak0n_, la data 2015-04-22 10:00:40De foarte mult timp numai simpla ta prezenta pe forum ajunge sa fie o calomnie inevitabila inducand o degradare rapida a oricarei incrcari a cuiva de a aborda rational, obiectiv si critic vreun subiect insa cel putin din partea mea, dupa ce ti-am suportat luni de zile tatismele mincinoase , ipocrite si kitschoase, ai primit exact raspunsurile pe care le-ai meritat. Ahaaaa ! Altfel nici nu se putea, toti mint ! Numai tu esti Alba ca Zapada si SAPANA ADEVARULUI, habarnisto urechista ! In rest, cine dracu te-a impins sa te lasi pozata in cafenea , ne fardata, ciufulita si cu jegul pe sub unghii? Apoi, in inconstienta ta de natafleoarta, le-ai mai si lasat sa-ti posteze pozele cu acea mecla de colhoznica stahanovista pe forumul 9am, mdeh, prostia are si ea pretul ei, scumpa neica, scumpa, si se achita integral !
|
Postat pe: 22 Aprilie 2015, ora 17:20
nu ma mai fardez, intr-adevar, caci mi se pare ca nu se mai potriveste cu virsta, dar NU sunt ciufulita, am parul frumos si ondulat natural, iar unghiile -mi sunt taiate scurt, aproape din carne, asa ca ceea ce spui tu e o MINCIUNA !
CINE esti tu daca ai vazut acele poze, intrucit NUMAI Prietenii lui Ingrid puteau sa le vada ? oricum, halal prieten si asta te defineste ! P.S dar ce Legatura este intre Atacul la Persoana, incalcarea dreptului meu la demnitate, Minciunile si Insultele tale, cu Subiectul T. Basescu ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Aprilie 2015, ora 18:00
De la: gabigabi2, la data 2015-04-22 17:20:07nu ma mai fardez, intr-adevar, caci mi se pare ca nu se mai potriveste cu virsta, dar NU sunt ciufulita, am parul frumos si ondulat natural, iar unghiile -mi sunt taiate scurt, aproape din carne, asa ca ceea ce spui tu e o MINCIUNA ! Daca ai fi APTA COGNITIV si ai putea realiza cat de NAIVA, IGNORANTA, cat si cantitatea de prostie insotita de o nesimtire infinita pe care le poti etala si intruchipa zilnic pe acest forum, TE-AI CUTREMURA, ai intra in pamant de vie! r.p.s. exact aceeasi legatura pe care o are si ultima propozitie din textul pe care l-ai adresat lui "Silvica" cu fondul paragrafului respectiv, Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Aprilie 2015, ora 18:01
De la: gabigabi2, la data 2015-04-22 17:20:07nu ma mai fardez, intr-adevar, caci mi se pare ca nu se mai potriveste cu virsta, dar NU sunt ciufulita, am parul frumos si ondulat natural, iar unghiile -mi sunt taiate scurt, aproape din carne, asa ca ceea ce spui tu e o MINCIUNA ! gabi....am sa te rog sa nu-i faci vreo vina lui ingrid si sa-ti amintesti ca poze cu tine au fost postate in prima instanta de ALEHIN si abia apoi de ingrid, care intr-adevar avea accesul limitat doar prietenilor sai....
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 23 Aprilie 2015, ora 08:39
De la: gabigabi2, la data 2015-04-22 15:22:13De la: 9am_1454, la data 2015-04-22 13:10:16De la: gabigabi2, la data 2015-04-22 09:05:58eu nu-s un analist atit de fin ca tine, dar constat ca suntem un popor excesiv si-n iubire si in ura si asa cum Ceausescu si Elena lui au fost facuti raspunzatori - ei singuri - ptr, ce i-au facut poporului asta , tot asa si acum: Base si Elena lui sunt la fel de uriti ca ailalti doi si facuti raspunzatori ptr. acelasi lucru ! Amesteci lucrurile. Am fost la Cotoroanta acasa si este o pensionara obisnuita, casa ei era curata (din cate am putut vedea eu, n-am cotrobait prin toata casa !) o persoana vivace, plina de viata, fizic ... cam schiopata, plinuta, a fost odata o femeie frumoasa si plina de viata, acum e doar plina de viata ... excelenta gospodina (si mi-era si foame mare e adevarat, dar mi-au placut dovleceii si vinetele umplute cu care m-a servit ... exceptionale !). Cat am stat la ea, cam o ora, am vorbit despre mine si necazul care ma adusese in casa ei. Nu s-a discutat politica ! Nici prima oara, nici a doua oara ! Vizitele acestea mi-au facut placere. Cotoroanta a fost, pentru mine, in acel context, o gazda desavarsita. Cu privire la ce scrie pe forum si la parerile ei policie, despre politica, imi mentin afirmatiile exprimate in repetate randuri ca e asa cum am botezat-o (si parea ca i-a placut pe vremea aia, cel putin asa zicea ea ... ) Cotoroanta ! O Cotoroanta a forumurilor ! Si o tampita in privinta opiniilor ei despre viata politica in general si despre Basescu in special. Haiturea despre care se plange a avut loc doar in capul ei. Pe mine nu m-a haituit nimeni din cei care, de-a lungurl anilor, m-au injurat. La fel ca pe mine, asa i-a dus capul ! Astia suntem. Nimeni nu e mai breaz. Cotoroantei i se pare ca eu sau Haakon sau altcineva care nu-l injura pe Basescu, pe Udrea sau pe cine ii casuna ei, o haitium, ii dorim ei nu stiu ce rau ... Sa fim seriosi. Etichetele pe care le primesti sunt determinate de textele pe care TU LE POSTEZI ! Nu de ceea ce scriu eu. Pe mine ma injuri tu sau altcineva PENTRU CEEA CE SCRIU EU ! Si pentru ca el, injuracul, nu este de acord cu ce scriu eu. Si pentru ca noi, romanii, asa suntem, mai prosti de felul nostru, pentru ca nu mai gasim argumente ca sa ne sustinem ideiile, destul de repede trecem la injuraturi ca sa ne desfiintam adversarul, crezand, ca prostii, ca asa o sa-l aducam pe calea cea buna. Calea ce buna fiind aia pe care o sustinem fiecare dintre noi. Evident ne inselam ! Suntem niste prosti ! Unii ne dam seama, altii nu. A, sa nu uit, chestia cu cavalerii ... e o magarie specific feminina. Femeile lupta pentru egalitate cu conditia ca ele sa fie muuuuuuult mai egale in raport cu barbatii. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Aprilie 2015, ora 08:47
De la: gabigabi2, la data 2015-04-22 17:20:07nu ma mai fardez, intr-adevar, caci mi se pare ca nu se mai potriveste cu virsta, dar NU sunt ciufulita, am parul frumos si ondulat natural, iar unghiile -mi sunt taiate scurt, aproape din carne, asa ca ceea ce spui tu e o MINCIUNA ! Cine dracu-ti incalca dreptul la intimitate ? Cine ti-a postat pozele ? Haakon ? Atac la persoana ? Pai tu ce faci toata ziua ? Care cum scrie ceva, tu, hop, gramada pe el sa-l convingi ca nu e ca el ci e ca tine ... Ai tupeu, mare tupeu, Cotoroanto. Si iti spune asta unul care te simpatizeaza ... adica eu, tampito. Haakon nu te simpatizeaza si ca atare ... Dar tu ce-ai vrea, sa ne inchinam toti la postarile tale, la ce scrii tu despre Basescu, Udrea, sa cadem pe spate si lesinam de placere ? Sa-ti spunem ca te credem frumoasa si desteapta pentru ce postezi tu, ca ne-ai luminat mintile si ne-am dat seama ce nenorocit e Basescu, chiar daca noi nu-l percepem cum il percepi tu ? Sa fim seriosi ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 146 mesaje Membru din: 5/08/2014 |
Postat pe: 23 Aprilie 2015, ora 11:57
Nea Silviule, este ca Gabitza este gazda perfecta ? Este ca cel putin pentru acea ora, a fost pentru dumneata tot ce aveai nevoie in acele momente ? Este ca nimic nu este intamplator, nea Silviu ?
Recunosc ca mai am o marturie vie de pe acest forum despre Gabitza . Si o pastrez temelie relatiei mele cu ea, evident, dupa ce apreciez si consider ca Gabitza ne-a deschis ochii multora , daca nu fiecarei persoane de aici de pe acest forum. Odata ochii deschisi, dragii/dragele mele, reactionam in moduri diferite, in functie de ceea ce ne fusese atins ! Ma refer la corzile sensibile...Gabitza deschide ochii tuturor celor pe care Dumnezeu ii permite sa ii intersecteze, chiar si pentru o secunda, viata . Ceea ce imi spusese un om bun , de aici dintre noi, cu care am avut ocazia sa schimb cateva replici . Ma bazez pe prompria-mi memorie si sper sa nu ma insele . Considerand la acel moment ca Gabitza avea ceva exprès cu mine, simtindu-ma hartuita si io la un moment dat, l-am intrebat de ce e Gabi asa ? Mi s-a raspuns :Gabi e o fata faina. O alta persoana de aici, cu care avui prilejul de a mai schimba cateva replici si eu, imi raspunse cam asa, tot in context cu ceea ce doream eu a afla : Doamna Gabi are focul in ea . La care, as adauga eu, are FOCUL credintei dar deopotriva focul purificarii . Nu numai Gabriela il are, dragii mei, dragele mele, toti il avem. NeaSilviule, stii ca ne-ai zis ca omul e un animal, ca in el ar zace si o fiara ? Iti dau dreptate si toti stam marturie acestei cunoasteri . Pentru ca un intreg desavarsit cum este OMUL, are partea pozitiva si partea negativa . Dumnezeu ne lasa sa fim ceea ce noi , oamenii, alegem a fi ! Haideti sa socotim inainte de a face orice, partea buna si partea rea a balantei OM . O zi frumoasa tuturor . Gabriela... Visul in care te-am vazut, eu necunoscandu-te fizic absolut deloc, m-a tinut aproape de voi . Iti multumesc, Gabi ! Pentru tot ! Da, am vazut vivacitatea de care vorbeste nea Silviu, am vazut zambetul tau, am vazut buclele parului tau care nu era deloc ciufulit, si il contrazic pe nea Silviu cu vehementa, afirmand cu certitudine ca ESTI O FEMEIE FRUMOASA si mereu vei ramane asa! Gabita, purtai ochelari rotunzi si mai mari, semn al credintei, semn ca focul din tine este unul divin, Gabi ! De ai stii ce mult ma bucur ! Raporteaza abuz de limbaj
''Iisus Hristos este eternitatea care puncteazã istoria.'' Petre Tutea;
... Punct cu punct punctam infinitul dand forme neantului.
... Sufleteste ramanem mereu copii. Cand moare copilul, moare intregul nostru, tot. ;
''Veþi cunoaºte adevãrul, iar adevãrul vã va face liberi.'' Isus Christos, Evanghelia dupa Ioan
|
|
Postat pe: 23 Aprilie 2015, ora 14:33
De la: Fl_Orion999, la data 2015-04-22 18:01:36De la: gabigabi2, la data 2015-04-22 17:20:07nu ma mai fardez, intr-adevar, caci mi se pare ca nu se mai potriveste cu virsta, dar NU sunt ciufulita, am parul frumos si ondulat natural, iar unghiile -mi sunt taiate scurt, aproape din carne, asa ca ceea ce spui tu e o MINCIUNA ! da' cum de te-ai gindit c-as putea sa-i fac vreo vina cuiva c-a postat niste fotografii si mai ales lui Ingrid ?dar nu despre pozele puse de Alehin e vorba ! pozele la care face el trimitere sunt ale lui Ingrid si ea s-a mirat Cine ar putea fi acest hakon, intrucit numai cei din lista ei de prieteni le putea vedea ? ....car' vasazica, exista un TRADATOR si , dupa cum se vede, se si manifesta astfel ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Aprilie 2015, ora 14:51
De la: 9am_1454, la data 2015-04-23 08:47:06De la: gabigabi2, la data 2015-04-22 17:20:07nu ma mai fardez, intr-adevar, caci mi se pare ca nu se mai potriveste cu virsta, dar NU sunt ciufulita, am parul frumos si ondulat natural, iar unghiile -mi sunt taiate scurt, aproape din carne, asa ca ceea ce spui tu e o MINCIUNA ! aloooo, scrie acolo- negru pe alb- dreptul la DEMNITATE ....nu Intimitate asa cum, ERONAT , ai inteles tu ....imi permiti sa te-ntreb: a cita oara constati ca dai cu " eroare" , dar n-ai recunoaste nici mort ? si iar te-ntreb: de unde ai dedus tu ca eu vreau ca voi sa va-nchinati la postarile mele , cind este Evident ca si eu sunt la fel de luptatoare si apriga , ca si tine si tin la tavaleala ? NU eu ma pling asa cum ai facut-o tu ca nu poti scrie nimic ptr. ca hop si eu si va fac si va dreg....Silviuleeeee, eu sunt singura fata-n fata cu 7 basisti , dar NU cer nimic altceva decit o discutie fara Insulte , Minciuni si Atacuri la persoana ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Aprilie 2015, ora 15:10
De la: SitNaltTa, la data 2015-04-23 11:57:57Nea Silviule, este ca Gabitza este gazda perfecta ? Este ca cel putin pentru acea ora, a fost pentru dumneata tot ce aveai nevoie in acele momente ? Este ca nimic nu este intamplator, nea Silviu ? cu chestia asta m-ai lasat fara grai si litere-n taste , ceea ce se-ntimpla foarte rar ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

ne trebuie, cind mai sunt d'astia ca tine care -i urasc de moarte pe comunisti
da' iubesc Dictatura unui om !?
cum te dai tu de gol, pimpule care esti tu pimp !
bomba Bercea Mondial - M. Basescu - Capatina, intermediarul - T. Basescu si consilierul Onaca , a Explodat dupa 3 -4 ani de la comiterea actului de coruptie si cu toata straduinta lui Coldea, Kovesi sau L. Stanciu , tot va ajunge la un final !
da' poate nu stii ce-nseamna "a calomnia " si d'aia-l folosesti eronat !