back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1649 1650 1651 1652 1653 1654 1655 1656 1657 1658 >> Sari la pagina:

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Decembrie 2014, ora 21:25

De la: 9am_4158, la data 2014-12-10 21:22:34
De la: _2148_, la data 2014-12-10 09:52:32
De la: gabigabi2, la data 2014-12-10 09:06:40las-o jos, Postacule, ca oricit ai calcula tu/ voi, in obedienta voastra de slugi prea supuse , cele 13 sau 17 ha platite cu 60 mil sau 385 mil sunt SUPRA- SUPRA Evaluate , iar terenul de la NANA de aproape 300 ha cu un pamint bun- foarte bun , unul din cele mai bune din Ro , platit Doar cu 1 .300 mil e SUB- SUB- SUB Evaluat si hotariti-va cine si unde FURA !

Daca terenul lui Baseasca , cumparat de la o persoana juridica (nu de la stat )a fost subevaluat , inseamna ca garantia oferita bancii este de fapt mai mare decat cea stabilita de evaluatori .
Nu uita ca , pana una alta , terenul e al BANCII , pana se plateste creditul !

Vai de cozonacul tau !

Nu te mai obosi cu acesti indivizi care sunt imformati doar de A3 .
Sunt prea naivi pentru a incerca sa se documenteze cum este cu creditul....ipoteca....rambursarea...etc
Ei stiu dor ce le spune A3....nu vor sa gandesca si nici nu sunt in stare....iar daca ii intrebi de ICA lui Voiculescu cumparata la pret de garsoniera....vor spune ca este perfec legala mangla....ca doar asa le-a varat in capațanile lor seci mercenarii Varanului.
Prea prosti.....prea ca la PSD

"Imformati"....Ptiu!!!!

Prea analfabet, prea ca la PMP!!!!

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2014, ora 21:59

De la: Black_Friday_, la data 2014-12-10 21:25:58
De la: gabigabi2, la data 2014-12-10 09:06:40las-o jos, Postacule, ca oricit ai calcula tu/ voi, in obedienta voastra de slugi prea supuse , cele 13 sau 17 ha platite cu 60 mil sau 385 mil sunt SUPRA- SUPRA Evaluate , iar terenul de la NANA de aproape 300 ha cu un pamint bun- foarte bun , unul din cele mai bune din Ro , platit Doar cu 1 .300 mil e SUB- SUB- SUB Evaluat si hotariti-va cine si unde FURA !

Daca terenul lui Baseasca , cumparat de la o persoana juridica (nu de la stat )a fost subevaluat , inseamna ca garantia oferita bancii este de fapt mai mare decat cea stabilita de evaluatori .

Vai de cozonacul tau !

Sunt prea naivi pentru a incerca sa se documenteze cum este cu creditul....ipoteca....rambursarea...etc
Ei stiu dor ce le spune A3....nu vor sa gandesca si nici nu sunt in stare....iar daca ii intrebi de ICA lui Voiculescu cumparata la pret de garsoniera....vor spune ca este perfec legala mangla....ca doar asa le-a varat in capațanile lor seci mercenarii Varanului.

"Imformati"....Ptiu!!!!

Mancate-ar ma-ta de sulforos,,,,,,,,!

Raporteaza abuz de limbaj
Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2014, ora 22:27

De la: 9am_4158, la data 2014-12-10 21:59:06
De la: Black_Friday_, la data 2014-12-10 21:25:58

Vai de cozonacul tau !

"Imformati"....Ptiu!!!!

Mancate-ar ma-ta de sulforos,,,,,,,,!

MANCA-TE-AR pe tine DNA-ul, ghertoi analfabet!!!

Da, stiu, tu nu esti prost de bubui, esti doar grabit...nu ai ochelarii la tine si te lasa si bateria de la mobil.

Pensionarule, ai grija cum pui p....e in propozitie, ca o sa te injuri singur. Mai bine latra, mah, nu mai scrie. Tu oricum esti mai obisnuit cu oralul de cand cu "canadianul", asa ca renunta sa mai pici de analfabet scriind pe aici.

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2014, ora 05:14

E jale aci.
Gabi si Black sar la gatul oricui indrazneste sa spuna altceva decat le place lor.
Personaje extrem de toxice.
Orice se intampla in voata politica, orice voteaza natia, ei n-au nici o treaba.
Mai sunt 10 zile si Basescu isi va termina mandatul.
Multi vor disparea din peisajul politic odata cu disparitia lui Basescu de pe scena.
Le va pleca subiectul muncii.
Numai obsedatii astia vor continua sa-l toace cu frenezie.
Pe Iliescu l-o fi urand cineva cu atat sarg ?
Dar pe Constantinescu ?
Cred ca nu.
Pe vremea lor nu exista Antena 3 ...
Oameni ca cei doi existau insa dar nu era cine sa le canalizeze ura inascuta intr-o anumita directie.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2014, ora 06:36

De la: 9am_1454, la data 2014-12-11 05:14:35E jale aci.
Gabi si Black sar la gatul oricui indrazneste sa spuna altceva decat le place lor.
Personaje extrem de toxice.
Orice se intampla in voata politica, orice voteaza natia, ei n-au nici o treaba.
Mai sunt 10 zile si Basescu isi va termina mandatul.
Multi vor disparea din peisajul politic odata cu disparitia lui Basescu de pe scena.
Le va pleca subiectul muncii.
Numai obsedatii astia vor continua sa-l toace cu frenezie.
Pe Iliescu l-o fi urand cineva cu atat sarg ?
Dar pe Constantinescu ?
Cred ca nu.
Pe vremea lor nu exista Antena 3 ...
Oameni ca cei doi existau insa dar nu era cine sa le canalizeze ura inascuta intr-o anumita directie.

Ce e cu tine mugetarule de te-ai trezit asa devreme? Probleme cu buleftrica? Se da prima de porc si te duci sa iti lasi rand? Ori s-a dat militaria jos din pod, pleaca matrozul si acum trebuie sa te apuci serios de treaba, ca nu-i asa, acum nu mai e sa traiti bine ci Romania lucrului bine facut?

Bine ca esti tu bun, iubitor de oameni si intelegator! Sfantul Silvica, prostul in limite legale.

Nea Silvica, asa suntem noi mah, eu si Gabi. Raaaaaai, obraznici si nedrepti cu cel mai bun presedinte al Romaniei de la Burebista incoace.

Noi doi suntem toxici, iar tu si gasca de slugi basiste care ne terfeliti de dimineata pana seara pe aici, sunteti niste buni crestini, tocmai buni de pus la rana.

De toxici ce suntem noi, Haakon o face stoarfa pe Gabi, prietenul vostru Pensionarul analfabet se leaga de mama....dar noi suntem toxici probabil pentru ca existam si indraznim sa nu fim la fel de slugarnici ca voi in adoratia voastra pentru iubitul basescu.

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2014, ora 06:56

Da, saracii de voi ... mi-au dat lacrimile ... sunt sfasiat de durere.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2014, ora 14:42

De la: _2148_, la data 2014-12-10 21:13:46
De la: gabigabi2, la data 2014-12-10 14:52:39

Vai de cozonacul tau !

Terenul NU este al Ioanei, sa-ti fie clar ! Jupinu' cu gura lui a spus ca A PUS-O pe Ioana sa-l cumpere ptr. el !

nu ti-am inteles foarte bine argumentatia, madam si nici nu ma intereseaza, chiar daca logica ta iar imi pare deficitara, caci Daca terenul ala valoreaza real, sa zicem 385 Mil. , atunci cei 300 mii depusi garantie sunt o suma IMFIMA !

in schimb, ma intereseaza ca pe 13ha si 17ha s-au platit MILIOAAAAAANE , fara a fi nici cu aur sau diamante pe el si NU vi se pare strigator la cer , dar v-ati basicat ptr. ICA cerind reevaluarea Retroactiva a unei afaceri incheiate demult, intre niste parti care au ajuns la un acord !

si, intorcindu-ma la AFACEREA NANA, pardon madam : da' de spalare de bani ai mai auzit , nu ? un alt dosar , tot ptr. spalare de bani, e ala cu Casuneanu, stii , da ? e bine !

Eu nu stiu ce fel de proiectanta ai fost matale la locul de munca , poate proiectai chiftele pe la vreo popota sau la clubu' de maseuri , proiectarea presupune totusi o rigoare a calculului .
Tanti , cei 300 mii nu reprezinta garantie , ci au fost contributia proprie a cumparatoarei la plata terenului . Restul de 1 milion au fost platiti de BANCA vanzatorului -persoana privata (nu statul ) .
Garantia o constituie terenul si/sau alte proprietati , despre care tu spui ca ar fi fost subevaluat . Asta inseamna ca daca Baseasca nu isi achita creditul , banca devine proprietara de drept a terenului si daca el valoreaza mai mult decat in raportul de evaluare cu atat mai bine pentru banca ! Ce dracu' inseamna subevaluat in mintea ta ?
Si care-i problema ca Base a pus-o pe fiica-sa sa ia credit ptr. terenul lui ? Dintr-un motiv foarte simplu si logic : Basescu nu are varsta pentru a indeplini conditiile de creditare ale bancii pentru credit luat pe o asa perioada lunga , ce-i greu de inteles ? Creditul a fost perfect legal .
Bai , m-am saturat de cretinismele voastre !
N-aveti decat sa-l injurati pe Basescu cat vreti , tot prosti ramaneti !

bun- bun, am gresit eu : aia 300 nu sunt garantie, dar de ce treabuia bagata fraza cu chiftelele si , in ce fel "scuza" sau justifica faptul ca tu ma injosesti , ca acea mosie este SUBSUB Evaluata ?
madam, asta iti arata calitatea umana, sa stii ! poate ca intr-o zi o sa intelegi ce suflet josnic ai !
P.S
nu te mai ingrijora ca n-are din ce-si plati rata la banca, naiva mamii ! are balta peste si conturile mai la vedere sau ascunse, bani ....ia intreaba-l pe Bercea Mondial....pe Cocos sau pe Udrea !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2014, ora 15:09

De la: 9am_1454, la data 2014-12-11 06:56:19Da, saracii de voi ... mi-au dat lacrimile ... sunt sfasiat de durere.

ai putea fi sfisiat de durere.....si sa-ti dea si lacrimile , caci am avut dreptate-n 2010 cind spuneam ca Austeritatea aia trebuia inceputa de Sus, de la Virf, prin agentiile guvernamentale ; pe la presedentie ; ca ar fi Bani la Buget daca acolo Nu s-ar fura ca-n codru si ca-s Lupii sefi la stina !
ce-mi spuneai atunci ?
exact ce-mi spui si acum , de unde se poate trage concluzia ca ADEVARUL despre Camarila lui Basescu si afacerile imputite facute sub aripa lui ocrotitoare, nu conteaza ptr. tine ! conteaza doar iubirea nemarginita pentru el !

regimul lui Ceausescu a durat 25 ani si-ntr-o zi de decembrie- pe 21 - s-a terminat !
de atunci au mai trecut 25 ani , timp in care ne-au condus neocomunistii si Ultimului bastion al ceausismului- T. Basescu- i se termina domnia de 10 ani, tot intr-o zi de decembrie - 21 !

sper , din toata inima sper , ca presedintele ales de voi , sa Inteleaga sa puna capat mizeriei morale in care ne balacim de atitia amar de ani si , daca voi v-ati luat tzara inapoi, noi am vrea sa ne recapatam cinstea ,onoarea si demnitatea ptr. care am iesit intr-o zi de decembrie- 21 - in strada, acu' 25 ani !

sirboby

1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Decembrie 2014, ora 13:23

Leul in scãdere......hai ca incepe!

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2014, ora 14:15

De la: sirboby, la data 2014-12-12 13:23:40Leul in scãdere......hai ca incepe!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2014, ora 14:16

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2014, ora 14:28

parca spuneai ca NU te bucuri de raul altuia ?
te mai intreb o data : Atit de Mare este URA voastra , incit ii doriti Romaniei tot ce-i mai rau ?
bravo patriotule, da' parca erai fericit ca ti-ai luat tara-napoi , dar nu stiai ca vine la pachet cu tot cu Blejnar , Videanu, Berceanu, Blaga, Udrea, Cocos, Bica si restul ?

Fosta membra 9am.ro

103 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2014, ora 15:03

te-ai hazardat, sirboby!
n-ai precizat valuta la care ai aportat cursul leului si nici n-ai precizat vreun deviz ancora la care sa raportezi cele doua valute dintre care una este pe un trend depreciativ.

error, sirboby, subiectivism ieftin , I'm sorry f.u!

Fosta membra 9am.ro

103 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2014, ora 15:13

"DNA efectueaza vineri dimineata perchezitii in Bucuresti si sase judete, care vizeaza Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale si Directia Poduri"

probabil si chiar posibil sa gaseasca si contractul cu bechtel, contract semnat de nastase pe care l-a ratacit sova !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2014, ora 15:22

si pe care l-au rostogolit si Berceanu , Boagiu si Orban....

citi Ani sunt de cind am spus ca acel contract Trebuia Reziliat , iar Plata Daunelor sa fie RECUPERATA de la Toti Cei ce-au semnat acel contract si l-au preluat si prelungit o data si inca o data ?

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2014, ora 15:55

De la: mari_uka, la data 2008-09-30 19:32:09Mai lasa-ma si cu base . Noua ne trebuie o bomba sa nu mai existam ca si natie!
TARIILE DIN LUMEA CIVILIZATA A U.E.,AU SUPUS PROBLEMA REFERENDUMULUI NATIONAL,SI NU AU FACUT CONDUCATOORII DE CAPUL LOR,FARA A EXISTA SI ACCEPTUL RISCULUI POPULAR,SOCOTIND CA ACEST ACCEPT DE RISC -GRATUIT NU DUCE SI LA CRESTEREA NIVELULUI NATIONAL DE DEZVOLTARE !.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2014, ora 18:13

Udrea și Bãsescu - se strînge lațul

De ce amãrîtul de Alexandru Faur, cel care a semnat hîrtiile de preluare de la BRD a creditului luat de Elena Udrea, nu este chemat și el sã spunã povestea tuturor proprietãților de pe numele sãu, ca și Stelian Gheorge, Dinu Pescariu sau Remus T
Drepturile litigioase, cea mai mare fraudã din istoria României, au intrat într-un con de umbrã. În noiembrie, românii ºi-au concentrat energiile ºi atenþia pe alegerea preºedintelui. Încet-încet, subiectul revine.

Unii dintre actorii principali declarã despre zecile de milioane de euro plãtite cãtre Dorin Cocoº. Elena Udrea, speriatã de moarte, se preface oþãrîtã foc ºi iese la televiziuni. Ne înfruntã pe toþi ºi declarã cã nu ºtia nimic de afacerile cucoºului sãu, cã ea a divorþat ºi cu asta basta. Nici dacã ar fi rãmas cu o jerpelitã de sacoºã, tot n-ar fi crezut-o nimeni, necum aºa, ca o reginã plecatã în exil cu camioanele ºi cãmilele încãrcate de aur ºi bogãþii. Alina Bica o þine ºi ea pe a ei. Cã a semnat fãrã sã cunoascã dosarul Stelu în toate detaliile sale. Parcã toatã banda s-ar pregãti sã îngroape tunul cel mai mare din douã secole de afaceri necurate cu statul. La urma urmelor, ºi afacerea Skoda (1933), ºi vînzarea Petrom, ºi privatizarea Sidex, ºi furnizarea de curent ieftin cãtre ALRO (dirijatã cam de aceleaºi personaje), inclusiv privatizarea ALRO ºi ALPROM (fãcutã de guvernul Adrian Nãstase), toate la un loc nu par sã însumeze banii dispãruþi prin aceastã maºinãrie banditeascã din ANRP.

Între douã ºi patru miliarde de euro au dispãrut din buget prin învîrtirea drepturilor litigioase. Procedura a fost brevetatã de Guvernul Tãriceanu (proiect Vlad Moisescu, pe care nimeni nu l-a cercetat încã) ºi a fost perfecþionatã de Guvernul Emil Boc. Toate afacerile cu droguri din ultimele decenii pãlesc pe lîngã hoþia de la ANRP din timpul Guvernului Emil Boc. În timpul acestuia, afacerea drepturilor litigioase a ajuns la cote greu de imaginat în lumea europeanã. Cred cã ºi marii gangsteri americani ar pãli de invidie ºi s-ar declara dulci ºcoleri într-ale infracþiunii.

Cum s-a putut produce în þara noastrã o asemenea fraudã echivalentã cu valoarea unei autostrãzi Bucureºti-Braºov sau Bucureºti-Craiova? Nu ºtia nimic preºedintele României de marea spargere de la ANPR? Prin cafenelele din Dorobanþi, toþi ºmecherii de cartier colectau drepturi procesuale, cãutau boieri scãpãtaþi ºi alergau pe la arhive pentru a gãsi copii ºi urme de acte de naºtere. Se adunau la prînz pe la Ambiance, pe la Chocolate sau pe la Fratelli ºi îºi frecau palmele povestind fericiþi de ultima loviturã datã cu drepturile litigioase. Nu ºtia Traian Bãsescu, tãticul tuturor afacerilor din Bucureºti? Nu aflase nimic SRI? Nu ºtiau procurorii din DNA ºi de la DIICOT despre aceastã moriºcã financiarã de proporþii? Greu de crezut! Chiar imposibil, deºi astãzi toþi cautã scuze ºi se uitã spre lunã de parcã de pe ea ar fi coborît cu numai cîteva zile înainte.

La puþinã vreme, dupã victoria din decembrie2004 a lui Traian Bãsescu, o primã mare noutate a fost dispariþia grupului de interese Bittner-Petrache-Cocoº. Bittner a plecat în mare grabã din þarã ºi avea sã vîndã cele mai multe din agoniselile sale de pe vremea lui Adrian Nãstase. Iar Dorin Cocoº s-a umflat în pene, spunînd gomos (mai ales dupã instalarea Coanei Joiþica la Cotroceni): - Acum eu sunt noul Petrache-Bittner!

Se spune cã el ar fi preluat ºi protecþia vãmuitorilor de pe vremea guvernului Nãstase. Ba, aceºtia, pentru a fi lãsaþi în plata Domnului, au plãtit un anume preþ al iertãrii. Cuplul Petrache-Bittner ar fi ieºit imediat cu un dar de supunere ºi recunoaºtere a noii puteri. Aºa a cedat noului Petrache-Bittner, adicã lui Dorin Cocoº ºi Elenei Udrea, nimic mai mult decît magazinul Titan din Capitalã. Acesta fusese achiziþionat pe numele unuia Iacobescu ºi, la comanda celor doi, a fost trecut pe numele lui Alin Cocoº, odrasla marilor nãzbîtii ºi prefãcut peste noapte în om de afaceri ºi investitor. Alin Cocoº a preluat magazinul Titan, iar marele nabab al regimului Bãsescu, colectorul de bani, recuperatorul de drepturi litigioase ºi comisionarul de energie electricã a început restaurarea ºi modernizarea magazinului Titan. Se spune cã Cocoº a lucrat în cea mai mare parte numai cu bani cash. Nu primea din diverse afaceri decît sume cash (dosarul Afacerii Microsoft ºi declaraþiile de martor din ancheta ANRP menþioneazã acest lucru) ºi plãtea la fel. Cocoº a cumpãrat pe numele lui Alin Cocoº un magazin în centrul vechi, unde urmeazã sã se instaleze magazinul H&M. Tot Dorin Cocoº a cumpãrat cu numai 500.000 de euro (declaraþi) Hotelul Griviþa, care fusese scos la vînzare cu 3 milioane de euro. ªi în toate trei (adicã în Titan, în centrul vechi ºi în Hotelul Griviþa) a investit cam 20 de milioane de euro numai pentru restaurare ºi modernizare. ªi cu bani plãtiþi în cea mai mare parte în cash. Sigur cã Elena Udrea nu ºtia nimic. Nici SRI, adicã nici Florian Coldea, ºi nici Traian Bãsescu n-au auzit nimic. Numai ciumpalacii din Dorobanþi rîdeau în pumni ºi priveau cu admiraþie la ploaia de poºete, maºini, bijuterii ºi sãndãluþe cãzutã sãptãmînal pe capul Coanei Joiþica. ªi bîrfeau pe seama mersului avioanelor spre Dubai, unde românii noºtri cãrau banii cu geamantanele.

De bunã seamã cã nimeni n-a ºtiut de terenul recuperat de la Circul Globus pentru Cocoº (care a dus la dispariþia Brînduºei Novac din PDL pentru simplul fapt cã n-a fost de acord), n-a aflat nici de zecile de terenuri luate de Cocoº ºi Udrea de la RAPPS pe numele unor bãieþi împinºi la înaintare, gen Stelian Gheorghe, Alexandru Faur ºi încã mulþi alþii. Cum sã afle SRI de terenul din Floreasca ºi de creditul de la BRD? S-au înroºit ziarele ºi televizoarele de cît au tocat subiectul ºi instituþiile statului n-au aflat ºi n-au investigat creditul coanei Joiþica? Toate erau operaþiuni ale lui Dorin Cocoº pe numele Elenei Udrea, care, biata ºi nevinovata de ea, încremenitã cu gîndul la preºedintele ei, nu a aflat nimic. Nici mãcar cã trecerea creditului sãu de 3.000.000 de euro pe numele amãrîtului de vînzãtor Alexandru Faur era tot o operaþiune a lui Dorin Cocoº fãcutã în numele Elenei Udrea!

Cum de a pierdut Serviciul Român de Informaþii ocazia de a-ºi arãta abilitatea ºi promptitudinea trecînd pe lîngã asemenea afaceri uriaºe? Nu a aflat nimic, nu a raportat nimeni sau toate s-au oprit la Florian Coldea ºi la George Maior pentru a nu-l deranja pe Traian Bãsescu? Unii ofiþeri spun cã, dimpotrivã, Daniel Moldoveanu, pus ºi el pe afaceri din chiar inima Cotrocenilor, ar fi blocat totul nu pentru a-l calma pe preºedinte, ci pentru a nu-l implica în tãrãboiul ce avea sã vinã. ªi pentru a nu-l face responsabil de un mecanism pe care chiar el l-a inventat în mare mãsurã.

Nevinovatul nostru preºedinte, în ciuda eforturilor de a ieºi ca de la Nufãrul din aceste operaþiuni dubioase, pare a fi la baza lor. Ca în cazul moºiei de la Nana, al casei din Mihãileanu sau al afacerilor cu energie ieftinã. ªi la împãrþirea asfaltãrilor, ºi a afacerilor cu energie, ºi la recuperarea de proprietãþi, ºi la restituiri. Traian Bãsescu a ºtiut de toate (”ºtie, mã, ºtie, cum sã nu ºtie”), inclusiv de afacerile fratelui sãu cu þiganii de la Slatina. A lãsat impresia cã Elena Udrea este mandatara sa deplinã. ªi tot ce a recomandat sau susþinut Coana Joiþica a devenit obligatoriu ºi s-a îndeplinit. Oameni numiþi în funcþii, decizii, proiecte, aprobãri. Totul trecea pe la Dorin Cocoº în materie de afaceri ºi primea binecuvîntarea politicã a Elenei Udrea, binecuvîntare egalã cu aprobarea lui Traian Bãsescu. ªi începea sã funcþioneze. Aºa a ajuns Stelian Gheorghe sã recupereze valori de peste 200 de milioane de euro. Aºa a ajuns faimosul Stelu sã scoatã 50 de milioane de euro cash din bancã, fãrã ca SRI, BNR ºi Oficiul pentru Spãlarea Banilor sã se sesizeze, asta în ciuda faptului cã existã semne cã tustrele instituþiile au fost informate. N-au aflat ele nimic nici despre operaþiunile lui Sorin Blejnar ºi Codruþ Marta? Sau în interiorul lor a funcþionat o operaþiune de protecþie? Un zid de protecþie care sã apere toate afacerile din regimul Boc-Bãsescu de curiozitatea instituþiilor importante (mã refer la cele amintite mai sus) nu putea fi ridicat fãrã binecuvîntarea lui Traian Bãsescu. ªi de la acestea, pe cale de consecinþã, fãrã beneficii uriaºe pentru acesta. Vrea cineva sã spunã cã Parchetul General a decis preluarea dosarului Bãsescu-Bercea Mondial de la procurorul Iacobescu aºa, de simpatie? ªi cã nimeni nu a declanºat o cercetare pe seama acestui abuz petrecut în interiorul Ministerului Public? S-o creadã mutul lovit de toate celelalte infirmitãþi ºi care nu poate recunoaºte nici mîna lui Traian Bãsescu, nici a serviciilor secrete, nici a Parchetelor înfeudate pînã în gît.

De ce amãrîtul de Alexandru Faur, cel care a semnat hîrtiile de preluare de la BRD a creditului luat de Elena Udrea, nu este chemat ºi el sã spunã povestea tuturor proprietãþilor de pe numele sãu, ca ºi Stelian Gheorge, Dinu Pescariu sau Remus Truicã (toþi trei au cooperat cu organele de cercetare penalã)? De ce toate aceste afaceri nebune, locate mai ales în sectorul 2, cel primãrit de Neculai Onþanu, nu-l aduc la dat cu subsemnatul ºi pe generalul cu patru stele, cel care este mai degrabã doctor în afaceri imobiliare decît sergent pîrlit într-ale armatei?

Înainte de descifrarea afacerilor de la ANRP mai trebuie adãugat un lucru. În vremea regimului Boc-Bãsescu, nici un ”centru de afaceri” pe seama banilor publici nu a funcþionat fãrã protecþia maximã. ªi în tradingul de energie, ºi la asfaltãri, ºi la restituiri, ºi la convertirea în bani a drepturilor litigioase.

Comportamentul de tip mafiot a dat tonul în toate marile afaceri ale acestei perioade încã nedecontate în care încã nu s-a fãcut nici un pic de luminã.

Dupã graba cu care unii vîneazã muºtele de pe pereþi ºi dupã felul în care sunt chemaþi la Parchet tot felul de sforari ºi de beneficiari, lucrurile sunt încã departe de clarificare. Cea mai mare afacere de corupþie din istoria României nu se lasã dezlegatã cu una cu douã.

CORNEL NISTORESCU
Publicat Miercuri, 10 decembrie 2014

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2014, ora 07:48

iti dai seama ce puternici se credeau si protejati de " justitia independenta" , de care erau Siguri ca nu se va apropia de ei ? si Cum sau Cine sa se fi apropiat daca Blejnar- sef la ANAF - isi avea propriile afaceri dubioase ? daca L. Kovesi si L. Stanciu sunt aratate cu degetul de Bercea Mondial ca s-au dedulcit la banii tiganesti , ca si Mircea- fratele presedintelui cu adresa piina sus-sus in deal , la Cotroceni , iar Bica si Crinuta , inclusiv ginerele Pricopie ,sunt pe mina cu Mafia Imobiliara !?

Fosta membra 9am.ro

103 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2014, ora 10:49

"Eu am un rol, ca prim-ministru, intr-un lant de bun simt, logic si legal, pe care trebuie sa-l explicam oamenilor ca sa nu ne batem joc tot timpul si sa le spunem minciuni, cum Ponta taie bugetul cuiva. Nu pot nici sa-l tai, nu pot nici sa-l maresc, pentru ca e vorba despre date care tin de cheltuieli de persanal, bunuri, servicii, titluri executorii. DNA va avea un buget de 22 milioane de euro in 2015"

Laura Codruta Kovesi : "am primit asigurari din partea ministrului justitiei si ministrului bugetului ca DNA va primi cat a cerut."

"Conducerea Directiei Nationale Anticoruptie a constatat urmatoarele: in anexele la proiectul de lege sus mentionat nu se regaseste fila distincta de buget pentru DNA, asa cum prevede art. 4 alin. 4 din OUG nr. 43/2002 privind DNA"

Insa, DNA a cerut 25 de milioane de euro, nu 22 de milioane.

Ponta, un loser mincinos!

Propun/sugerez DNA deschiderea unui cont in valuta la o banca care a trecut cu brio testul stres simulat de ecb, cont in care sa primeasca DONATII.
Sunt convins, ca vor exista peste 3 mil de romani din tara si strainatate care vor vira in contul DNA cel putin 100 de euro/an cat si acel 2%, caculele estimative vor acoperi necesitatile DNA-ului pentru anchetarea tuturor mafiotilor politico-economici din Romania.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2014, ora 15:44

buna gluma cu donatiile, dar interesant este ca spui ca le lipsesc banii ca sa-si faca datoria, iar eu spun ca le lipseste Onoarea, Demnitatea si Probitatea profesionala si n-ai tu de unde le dona asa ceva, cind nici tu n-ai !
ca sa tii 3 ANI ascuns un dosar Bercea - M. B, cu trimitere la Kovesi si L. Stanciu, nu-ti trebuiau donatii in bani ca sa- l scoata de la naftalina....acolo s-au bagat bani ca sa fie presarata multa naftalina peste el ! si cite dosare nu stau inca pitite bine de ochii publicului si ai Justitiei ! dar, am rabdare : paduchii ies pin' la urma-n frunte si-i vom vedea in toata mizeria lor morala, ca miine !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 13 Decembrie 2014, ora 16:25

Vrea DNA bani? Sa recupereze prejudiciile din dosarele basistilor:

- 324 milioane de euro prejudiciul in dosarul Flota

- 10 milioane de euro mita in dosarul ALRO

- 56 milioane de euro prejudiciu in dosarul"MOTORINA"

- 130 milioane de euro in dosarul gaze ieftine pentru Ioan Niculae

- etc.....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2014, ora 17:08

De la: Black_Friday_, la data 2014-12-13 16:25:04 Vrea DNA bani? Sa recupereze prejudiciile din dosarele basistilor:

- 324 milioane de euro prejudiciul in dosarul Flota

- 10 milioane de euro mita in dosarul ALRO

- 56 milioane de euro prejudiciu in dosarul"MOTORINA"

- 130 milioane de euro in dosarul gaze ieftine pentru Ioan Niculae

- etc.....

10 Milioane mita ptr. Cocos in dosarul EADS
9 Milioane mita Cocos in dosarul Microsoft
alte 10 Milioane mita Cocos in afacerea cu retrocedarea
stia ea , draguta Udrea , de ce tre' sa se desparta de Cocos si sa puna o parte din avere la adapostul Divortului si Partajului !

si ca sa ne reamintim d'un alt mare Tun ce se-ncadreaza -n aceeasi practica , il citez pe Autor : " Aici sunt banii dvs .!"

Fosta membra 9am.ro

103 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2014, ora 17:27

erata- 1000 de euro/an.

cat de habarnului si nesimtiti puteti sa fiti ,voi astia, doi /un loc, si ce va mai place sa va dati importanta zguduind tastatura de-a-n boulea si debitand numai ineptii cu o nesmtire si ticalosie absoluta, pffff!

ba' raspandacilor decrepiti, conform declaratiilor L.C.Kovesi, DNA-ul a contribuit la bugetul statului cu peste 600 MILIOANE de Euro in ultimii doi ani, 2013-2014, avand in vedere sentintele definitive , irevocabile si executorii , pe care le-a obtinut magistratii DNA-ului inbaza probatoriilor administrate in fata instantelor de judecata.
acesta, ar fi primul astect.

cel de-al doilea aspect, ar fi urmatorul: ANAF-ul este institutia care se ocupa de recuperarea sumelor respective, daca nu stiati nici acest aspect , atunci chiar sunteti niste habarnuli nesimtiti si ticalosi care nu fac altceva decat sa apere infractori si sa denigreze sau discrediteze magistratii DNA-ulu si justitia din Romania.

La cata hotie, coruptie si talharie exista in Romania, DNA-ul ar merita un bupentruget triplu fata de cel pe care l-a solicitat explicit L.C.Kovesi pentru DNA.

siktir, leprelor ticaloase !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2014, ora 17:40

vorbesti de ANAF.ul lui Blejnar , mafiotul ? ce glumet esti, maica !
da' oricum, se cere , obligatoriu, Recuperarea banilor de la toti HOTII astia transpartinici !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 13 Decembrie 2014, ora 18:36

Tribunalul Brasov - Amanare
TERMEN: 11 iunie 2014

Tribunalul Brasov - O noua amanare
TERMEN: 10 iulie 2014

Instanta amana din nou cauza, de data aceasta cu 2 luni, si acorda termen la 15.09.2014.

TERMEN: 15 septembrie 2014
Magistratii Tribunalului Brasov amana cauza.

TERMEN: 7 octombrie 2014
Instanta amana cauza si acorda termen la 21.10.2014.

TERMEN: 21 octombrie 2014
Magistratii amana cauza.

TERMEN: 24 noiembrie 2014
Amanare la 16.12.2014

Tribunalul Brasov - Termen Nou
TERMEN: 16 decembrie 2014

Asta da celeritate!

Fosta membra 9am.ro

103 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2014, ora 19:21

"Curtea de la Strasbourg a decis ca nu exista "niciun fel de circumstante care sa justifice ingrijorarile domnului Nastase referitoare la transferul judecatorului in cauza din functia de procuror-sef de sectie al DNA in postul de judecator". De asemenea, judecatorii europeni au stabilit ca nu exista temei pentru plangerea fostului premier privind "existenta unei relatii de subordonare sau dependenta intre inalta Curte si biroul Procurorului general".

pai, nu a fost un dosar si politic instumentat de magstratii dna-ului instigati de BASE si condamnat cu executare de justitia BSISTA !?

baaaaaaa, ce chestie,
adica, a fost condamnat pe bune, este un mafiot politico-economic si un fost puscarias veritabil?
pai, nu-l compara pastorul gadea de la A3 pe socialistul nastase cu taranistul maniu ?

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 14 Decembrie 2014, ora 05:11

De la: __H4AK0N__, la data 2014-12-13 17:27:31erata- 1000 de euro/an.

cat de habarnului si nesimtiti puteti sa fiti ,voi astia, doi /un loc, si ce va mai place sa va dati importanta zguduind tastatura de-a-n boulea si debitand numai ineptii cu o nesmtire si ticalosie absoluta, pffff!

ba' raspandacilor decrepiti, conform declaratiilor L.C.Kovesi, DNA-ul a contribuit la bugetul statului cu peste 600 MILIOANE de Euro in ultimii doi ani, 2013-2014, avand in vedere sentintele definitive , irevocabile si executorii , pe care le-a obtinut magistratii DNA-ului inbaza probatoriilor administrate in fata instantelor de judecata.

cel de-al doilea aspect, ar fi urmatorul: ANAF-ul este institutia care se ocupa de recuperarea sumelor respective, daca nu stiati nici acest aspect , atunci chiar sunteti niste habarnuli nesimtiti si ticalosi care nu fac altceva decat sa apere infractori si sa denigreze sau discrediteze magistratii DNA-ulu si justitia din Romania.

La cata hotie, coruptie si talharie exista in Romania, DNA-ul ar merita un bupentruget triplu fata de cel pe care l-a solicitat explicit L.C.Kovesi pentru DNA.

De unde ai scost suma asta de 600 de milioane de euro bai prostacule? Nici macar ANAF-ul nu are habar cati bani a recuperat, insa stii tu!!!!

www.ziare.com/stiri/justitie/anaf-habar-nu-are-cat-a-recuperat-d...

Si inca ceva, prostacule...Daca DNA pune sechestru pe ceva, asta nu inseamna ca se si confisca. Intai trebuie ca judecatorii sa judece si sa dovedeasca ca sunt adevarate acuzatiile aduse.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2014, ora 07:02

De la: Black_Friday_, la data 2014-12-14 05:11:58

De unde ai scost suma asta de 600 de milioane de euro bai prostacule? Nici macar ANAF-ul nu are habar cati bani a recuperat, insa stii tu!!!!

Si inca ceva, prostacule...Daca DNA pune sechestru pe ceva, asta nu inseamna ca se si confisca. Intai trebuie ca judecatorii sa judece si sa dovedeasca ca sunt adevarate acuzatiile aduse.

cum de unde a scos-o ? din burta, ca asa i s-a spus de la centru : intoxica, denatureaza, decrebilizeaza si rade dusmanii prin orice mijloace !

Fosta membra 9am.ro

103 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2014, ora 07:51

De la: gabigabi2, la data 2014-12-14 07:02:11
De la: Black_Friday_, la data 2014-12-14 05:11:58

cum de unde a scos-o ? din burta, ca asa i s-a spus de la centru : intoxica, denatureaza, decrebilizeaza si rade dusmanii prin orice mijloace !

Fa Vinereo, te-am avertizat: o sa mori mai proasta decat te-ai nascut!

media.hotnews.ro/media_server1/image-2014-12-3-18734313-0-prejud...

baga-ti retina in poza si citeste valoarea prejudiciilor retinute in rechizitoriile instantelor.
www.youtube.com/watch?v=s57lYSVnxKQ
numai de la idolul tau, puscariasul voiculescu, se vor recupera 62 mil de euro , numai daca as adauga si prejudiciul Lukoil. cele peste 380 mil de euro . evaziune fiscala si spalare de bani, adica, criminalitate economico-financiara, dintr-o trasatura de condei imi rezulta o suma de 442 mil. de euro, NEVLEGULE, vorbesti sa te aflii in treaba, RASPANDACULE analfabet NESIMTIT!

in rest,,BA' 2/1, sunteti un prost nesimtiti !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2014, ora 08:05

alo, domnu' , ce faci ? buna dimineata !
da' mai pune-ti friu nervilor ca-i duminica si da-le si tu o pauza bizdicilor care te framinta si, miine, o iei de la-nceput ! adica : punct si de la capat....da' mai pune si tu punctul ala din cind in cind , ca altfel te vad cam obosit !

Pagini: << 1649 1650 1651 1652 1653 1654 1655 1656 1657 1658 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: