Black_Friday_
4276 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 9 Decembrie 2014, ora 19:18
Kakaneao, interesant mi se pare urmatorul pasaj:
"Se rețin în mod punctual, relevante, ca mijloace de probă:
-- denunțurile și declarațiile martorilor [...], [...], [...], [...];
- procesele verbale de redare a înregistrărilor depuse de autorul sesizării, prin avocat, planșele fotografice și înregistrările audio și audio-video la care aceste procese verbale se referă
- raportul de expertiză criminalistică nr. 249 din 4 iulie 2014 întocmit de Laboratorul Interjudețean de Expertize Criminalistice București;
- procesele verbale de redare a convorbirilor interceptate în dosarul nr. 1318/P/2012 al Parchetului de pe lângă Tribunalul București și înregistrările convorbirilor telefonice la care acestea se referă;
- listele de convorbiri telefonice preluate din dosarul nr. 1318/P/2012 al Parchetului de pe lângă Tribunalul București și procesele verbale prin care acestea au fost analizate;
- procesele verbale de redare a convorbirilor telefonice interceptate în dosarul nr. 307/P/2011 al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova;
- procesele verbale de redare a înregistrărilor în mediu ambiental realizate în temeiul autorizațiilor și mandatelor de supraveghere tehnică emise în dosarul nr. 1670/P/2013 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța și înregistrările la care aceste procese verbale se referă;
- procesul verbal de redare a înregistrării în mediu ambiental realizată în temeiul mandatelor de supraveghere tehnică emise în dosarul nr. 81/P/2014 al Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Constanța și înregistrarea la care acest proces verbal se referă;
- procesele verbale de redare a convorbirilor telefonice interceptate și înregistrate în temeiul mandatelor de supraveghere tehnică emise în dosarul nr. 81/P/2014 al Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Constanța și înregistrările la care aceste procese verbale se referă;
- declarațiile inculpaților date în fața organelor de urmărire penală precum și cu ocazia soluționării propunerii de arestare preventivă."
 Hopaaaaa!!!! Dar ce avem noi aici???? Se retin ca mijloace de proba procese verbale ale inregistrarilor unor convorbiri telefonice in dosare din 2011 si 2012?!!!!
Exista asa ceva????!!! Si aceste probe ii determina pe judecatori sa dispuna retinerea in arest preventiv si trimiterea in judecata a inculpatului Mircea Basescu?!!!!
Senzational!!! Socant!!!!  Inseamna ca cineva trebuie cercetat urgent pentru musamalizarea dosarelor din 2011 si 2012!!!!
Vreau sa vad cat sange in instalatie are Iohannescu si cum si-a luat generatia Facebook tara inapoi.
Ia sa vedem, se va ocupa cineva de Procurorul General din 2012? Dar de seful DNA de atunci?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
103 mesaje
|
Postat pe: 9 Decembrie 2014, ora 20:07
Raporteaza abuz de limbaj
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 9 Decembrie 2014, ora 20:17
De la: gabigabi2, la data 2014-12-09 15:32:26mi-e jena de jena ta , madam ! cine blama DNA.ul , cucoana , cind noi spuneam ca trebuie luate la verificat TOATE ....intelegi ? TOATE averile facute peste noapte, incepind cu VIRFUL conducerii Statului si nu numai de la opozantii politici, folosind institutia ca pe un Instrument Politic....Despre ASTA e vorba, chiar Nu vrei sa Intelegi ?
Ntz , madamo ...tu raportezi totul doar la tine , esti foarte subiectiva , ca sa zic asa...Tu ai vrea ca actiunile DNA sa inceapa cu cine vrei tu si sa se rezume la cine vrei tu , daca se poate chiar sa-si faca DNA -ul calendarul cu descinderi dupa cum iti bei tu cafeluta ...
Ai cumva idee de cand era dosarul lui Voiculescu si cat a stat pe rol cu termene , amanari si para  amanari prin diverse tertipuri avocatesti , pana s-a dispus recuperarea prejudiciului ?
Si tu vrei rezolvarea altor cazuri instant , fara sa se judece acolo unde crezi tu ca nu-i nevoie
|
Fosta membra 9am.ro
103 mesaje
|
Postat pe: 9 Decembrie 2014, ora 20:29
De la: _2148_, la data 2014-12-09 09:38:21De la: gabigabi2, la data 2014-12-09 08:15:15De la: _2148_, la data 2014-12-08 21:57:52De la: __H4AK0N__, la data 2014-12-08 17:49:13De la: gabigabi2, la data 2014-12-08 17:02:34
ehhhh, bag seama ca trebuie sa reiau, ca vad ca nu se intelege foarte bine :
cind 45 % din cetatenii unei tari traiesc la limita saraciei , CE ar putea ei sa aleaga ca forma de guvernamint ? o social - democratie care le asigura , totusi, o protectie sociala sau capitalismul Feroce practicat de PDL ?
Sunt si am ramas fidela liberalismului , ceea ce-nseamna Importanta Individului in societate si reusita lui pe baza meritului personal , dar asta Nu inseamna ca N-as Sti ca nu suntem egali ; ca nu avem aceleasi capacitati si talente , basca influenta mediului in care creste si se educa un copil, viitor adult si ca, in acest caz , e nevoie si de protectie sociala pentru cei defavorizati !
asa ca atunci cind l-am auzit pe Presedintele Ro , secondat de marele prof. de drept constitutional - adica Boc- spunind ca Romania Nu este Stat Social si nu e responsabila ptr. cetatenii ei, m-am ingrozit si asta ptr. ca se Recunostea astfel Disolutia Statului de Drept si a Constitutiei ca Lege de Capatii si inlocuirea lui ( a Statului ), cu o dictatura personala in care cel care detine Puterea , acela impune / face legea !
am spus de nenumarate ori acest lucru si nu s-a inteles si nici n-a ingrijorat pe nimeni Enormitatea spusa de don basescu si @2148 continua sa -mi spuna ca am un fix cu base', nerealizind consecintele acelor declaratii, culminind acum, cu ocazia alegerilor prezidetiale , cu accentuarea urei indreptata impotriva celor defavorizati de soarta si impotriva pensionarilor, bagati in aceeasi oala de asistati sociali, TOT de catre base' si boc , ceea ce este si Imoral si Ilegal si Neconstitutional !
acum , il astept pe noul pres. ales sa vad ce va face , caci intr-una din declaratii a facut o afirmatie foarte importanta , dar probabil nereperata de adeptii lui, omul spunind ca VREA sa se Intoarca la Constitutie pe care s-o aplice in Litera si Spiritul ei , recunoscind , astfel, ca biata Constitutie a fost eludata, ignorata si interpretata cum i-a convenit JUPINULUI !
HABAR-NULO !
Exemplific, adica, CITEZ:
Ianuarie 2011
"Actualele contexte socio-economice determină nevoia de reformare a statului. Aplicarea măsurilor de austeritate și în celelalte țări ale Uniunii Europene, se demonstrează faptul că statul social nu mai este un termen viabil, drept pentru care, se impune o redefinire a acestui concept.
Criza ne-a arătat că statul social nu poate funcționa, în Româna, în înțelesul pe care noi l-am dat expresiei stat social. Va trebui, dacă avem forță s-o facem, să definim ce înseamnă stat social, aici, la noi, în Carpați. Niici Europa nu mai poate rezista în sintagma de "stat social", așa cum ea a fost aplicată până acum, în statele vechi ale Uniunii Europene.
Măsurile care se iau în diverse țări ale Uniunii, măsuri de austeritate, ne demonstrează că și în țările vechi membre ale Uniunii se fac pași înapoi, din punct de vedere al ideii de stat social.
Numărul parlamentarilor români trebuie să scadă, indiferent de modul în care se va face acest lucru. Ori se revizuiește Constituția, ori există varianta legislativă.
In afară de reforma serviciilor publice, este necesară a reformă constituțională, dar și una electorală, în ceea ce privește reforma constituțională, se va limita strict la rezultatul referendumului la care românii s-au pronunțat pentru parlament unicameral și reducerea numărului de parlamentari la maxim 300.
Dialogul dintre Guvern și sindicate, asupra modernizării Cosului Muncii, trebuie continuat. Încurajez continuarea dialogului între Guvern și sindicate, dar acest dialog trebuie limitat în timp, pentru că România nu mai poate aștepta.
Nu mai putem sta cu 1,6 milioane de oameni care muncesc la negru și cărora nimeni nu le plătește nici asigurările sociale, nici pe cele de sănătate.
Se incearca acreditarea ideii ca statul, guvernul, este responsabil pentru fiecare cetatean. Nu-i adevarat. Statul nu mai are resursele comunismului.
Pe vremea comunismului toate pamanturile erau ale statului, toate veniturile veneau la stat si atunci statul isi asuma responsabilitatea pentru fiecare cetatean. Acum, terenurile nu mai sunt la stat. 70% din economia romaneasca este in sectorul privat. Cine vrea comunism nu poate fi partenerul nostru politic, care reprezentam o miscare de centru-dreapta hotarata sa puna in valoare omul si nu statul. Va trebui sa continuam sa explicam oamenilor ca niciodata statul nu va reusi sa se ingrijeasca de fiecare cetatean.
Presedintele a facut un apel la responsabilitatea cetatenilor fata de ei insisi, fata de familiile lor si fata de comunitatile lor in care traiesc, dar si la valorile crestin-democrate, justitie sociala, solidaritate, familie, angajare civica, respect fata de drepturile si libertatile omului."
Esti liberala? Habar n-ai ce inseamna LIBERALISM, cu atat mai putin intelegi doctrina PPE-ului (crestin-democrata) habarnisto !
Si ai persiflat cu o nesimtire de neimaginat , onestii participanti la dezbaterea subiectelor de pe acest topic, incercand totdeodata sa propui o discutie despre clarificarea doctrinelor politice in Romania, doctrine politice scoli de gandire economico-sociale etc. despe care tu, stoarfoneta cufurita, habar n-ai, insa in prostia si nesimtirea care te caracterizeaza, insisti cu vehicularea unor ineprii abjecte pana ajungi sa provci tuturor o colosala, ad nauseam !
Mercic ! Am cautat candva acest text sa-i dau cu contextu'n cap madamei care , in stilul ei personal , rastalmaceste si distorsioneaza orice cu scopul de a manipula .
O fi lucrat vreodata in privat madama ? Ii tot plange pe bugetarii lui Boc ca li s-au taiat salariile intr-un an de criza dar o sti tanti cati din privat au beneficiat de acelasi tratament de austeritate din partea angajatorilor sau cati si-au pierdut slujbele in perioada aia si au fost nevoiti sa-si caute altele ? Pe aia de ce nu-i jeleste nimeni , ca doar ei duc in spate PIB-ul Romaniei ?!
Astia care lucreaza la stat au impresia ca s-au nascut cu postu' de functionar si cu contractu'n brate , gata semnat pe viata .
Tanti Gabi , in Privat , daca patronu' iti taie din salar' si nu-ti convine situatiunea , pleci frumusel si-ti cauti alta slujba , capisci ? Nu e obligat Boc sa-ti asigure servici sau sa te angajeze !
da, madam, atit IPROMET cit si TURBOMECANICA s-au privatizat ....deci, DA, am lucrat si in Privat , asta ca sa te linistesti !
dar Subiectul este ALTUL si pe asta il ocoliti cu grija, ptr. ca-i fierbinte : in timp ce se batea moneda pe Austeritate , se FURA in draci ? CINE fura ?
LUPII pusi la stina sefi si daca tu / voi puteti explica suma aia Infernala de 60 Mil. sau 385 Milioane ptr. 13 sau 17 h de pamint si NIMANUI nu i-a sarit in ochi si n-a Stopat acest JAF din banii bugetului , inseamna ca sunteti Partasi / Complici la aceasta porcarie !
si ma-ntreb si eu ca prostu', da' ce avea terenul ala de era asa de super- evaluat : era aurifer, diamantifer sau te pomeni ca tisnea petrolul ca apa din pamint si nu stim noi ?
https://ro-ro.facebook.com/activenewsro/posts/541487519287613 SO
SO Vântu atacă dur generația FACEBOOK: Sunteți niște proști!
Sorin Ovidiu Vîntu a transmis, printr-un clip postat pe contul său de Facebook, un mesaj dur la adresa celor care au votat la alegerile prezidențiale din 16 noiembrie și a celor care fac parte din generația Facebook.
Sunteți niște proști, fraieri în toată puterea cuvântului. Șmecherii suntem noi. Noi suntem un aspirator de resurse, tot ceea ce produceți voi, luăm noi. Noi suntem combinatorii, ăia de deasupra. Indiferent cine vine la putere, avem relații și colo, și colo, oricum facem bani. Voi ce faceți? Generația n-am! Nu aveți absolut nimic! Nu aveți casă, nu aveți mașină. Bă, nici curve nu aveți! Trebuie să plecați din țară! Astfel rămân mai puțini muncitori care să producă bani pe care noi să-i luăm. Vreți să ne schimbați pe noi? Aveți o singură șansă. Schimbați sistemul politic. Altfel, veți continua să fiți slugile noastre în continuare, a declarat Vântu.
Este acelasi personaj infect care a fost vizitat in miez de noapte la resedinta sa de catre Mircea Geoana inainte de confruntarea electorala cu Traian Basescu in 2009?
Aceast mafiot infect, este liber?
nu i-a fost confiscata averea dobandita prin frauda?
o asemenea declaratie si asemenea afirmatii nu sunt altceva decat un auto-denunt explicit.
acest infect, SOV, mai are cetatenie romana? NU INDRAZNESTE NIMENI SA I-O RETRAGA si sa-l expulzeze din Romaia numai cu CHILOTII de pe EL ?
stoarfoneta cufurita nu s-a rusinat si ofticat, n-a sarit cu briciul la carotida mafiotului mafiotului care i-a injosit-denigrat etnia ?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
103 mesaje
|
Postat pe: 9 Decembrie 2014, ora 20:36
De la: _2148_, la data 2014-12-09 20:17:54De la: gabigabi2, la data 2014-12-09 15:32:26mi-e jena de jena ta , madam ! cine blama DNA.ul , cucoana , cind noi spuneam ca trebuie luate la verificat TOATE ....intelegi ? TOATE averile facute peste noapte, incepind cu VIRFUL conducerii Statului si nu numai de la opozantii politici, folosind institutia ca pe un Instrument Politic....Despre ASTA e vorba, chiar Nu vrei sa Intelegi ?
Ntz , madamo ...tu raportezi totul doar la tine , esti foarte subiectiva , ca sa zic asa...Tu ai vrea ca actiunile DNA sa inceapa cu cine vrei tu si sa se rezume la cine vrei tu , daca se poate chiar sa-si faca DNA -ul calendarul cu descinderi dupa cum iti bei tu cafeluta ...
Ai cumva idee de cand era dosarul lui Voiculescu si cat a stat pe rol cu termene , amanari si para amanari prin diverse tertipuri avocatesti , pana s-a dispus recuperarea prejudiciului ?
Si tu vrei rezolvarea altor cazuri instant , fara sa se judece acolo unde crezi tu ca nu-i nevoie
new entry-newparadox romanesc pe forumul 9am, pe colina miticista a bucurestiului
paradoxala specie bipeda : jenata nesimtita sau nesimtita rusinata .
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 9 Decembrie 2014, ora 20:46
De la: __H4AK0N__, la data 2014-12-09 20:07:01FA, Vinereo !
Iar te-ai naclait intr-o maioneza de cuvinte despre care habar n-ai, trantind pe forum un text copy/paste din care ti-ai extas concluzii aberante si ai emis afirmatii inepte PROSTANACO !
www.ziarulring.ro/arhiva/files/documente/base/%20rechizitoriul%2...
Docmenteaa-te despre textul copy/paste pe care tocmai l-ai postat, NENEACULE , ai juns in postura aluia care si-a dorit sa fie destept insa a murit mai prost dct s-a nascut.
FA Vinereo, esti inr-atat de obsedata de speta Basescu, incat reusesti sa-ti devoalezi intreaga cantitate de prostie si nesimtire pe care ai fost in stare a le acumulezi in acea tigva vacuumata.
siktir !
Securistule, tu esti prost mah? Eu ti-am citat dintr-o hoatare a Justitiei ce il priveste pe M. Basescu, ca fiind suspectat de trafic de influenta si tu raspunzi cu rechizitoriul santajului tiganilor! Adica eu vorbesc de tabla inmultirii si tu vorbesti despre tabla de pe casa, analfabetule cognitiv!!!!
Du-te bai si da-te de-a dura, ca dupa ce ca esti prost cu craci, te mai dai si destept ca un rahat in ploaie!
Daca te duce capul, spune-ti parerea despre ce ti-am postat in legatura cu dosarele in care apare infractorul M.B din 2011 si 2012.
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 9 Decembrie 2014, ora 20:50
De la: _2148_, la data 2014-12-09 20:17:54De la: gabigabi2, la data 2014-12-09 15:32:26mi-e jena de jena ta , madam ! cine blama DNA.ul , cucoana , cind noi spuneam ca trebuie luate la verificat TOATE ....intelegi ? TOATE averile facute peste noapte, incepind cu VIRFUL conducerii Statului si nu numai de la opozantii politici, folosind institutia ca pe un Instrument Politic....Despre ASTA e vorba, chiar Nu vrei sa Intelegi ?
Ai cumva idee de cand era dosarul lui Voiculescu si cat a stat pe rol cu termene , amanari si para amanari prin diverse tertipuri avocatesti , pana s-a dispus recuperarea prejudiciului ?
Tanto, ai cumva idee de cand dureaza dosarul Flota, suspendat ilegal si abuziv pentru o falsa imunitatea a interlopului pe care il slujesti tu?
Oi vrea tu sa pari zeita dreptatii pe aici, dar nu te prinde rolul. Maimutareste-te la alta masa, ca noi te cunoastem si nu dam doi bani pe talentele tale ieftine!
|
|
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 9 Decembrie 2014, ora 20:53
De la: __H4AK0N__, la data 2014-12-09 20:29:56De la: _2148_, la data 2014-12-09 09:38:21De la: gabigabi2, la data 2014-12-09 08:15:15De la: _2148_, la data 2014-12-08 21:57:52De la: __H4AK0N__, la data 2014-12-08 17:49:13De la: gabigabi2, la data 2014-12-08 17:02:34
ehhhh, bag seama ca trebuie sa reiau, ca vad ca nu se intelege foarte bine :
cind 45 % din cetatenii unei tari traiesc la limita saraciei , CE ar putea ei sa aleaga ca forma de guvernamint ? o social - democratie care le asigura , totusi, o protectie sociala sau capitalismul Feroce practicat de PDL ?
Sunt si am ramas fidela liberalismului , ceea ce-nseamna Importanta Individului in societate si reusita lui pe baza meritului personal , dar asta Nu inseamna ca N-as Sti ca nu suntem egali ; ca nu avem aceleasi capacitati si talente , basca influenta mediului in care creste si se educa un copil, viitor adult si ca, in acest caz , e nevoie si de protectie sociala pentru cei defavorizati !
asa ca atunci cind l-am auzit pe Presedintele Ro , secondat de marele prof. de drept constitutional - adica Boc- spunind ca Romania Nu este Stat Social si nu e responsabila ptr. cetatenii ei, m-am ingrozit si asta ptr. ca se Recunostea astfel Disolutia Statului de Drept si a Constitutiei ca Lege de Capatii si inlocuirea lui ( a Statului ), cu o dictatura personala in care cel care detine Puterea , acela impune / face legea !
am spus de nenumarate ori acest lucru si nu s-a inteles si nici n-a ingrijorat pe nimeni Enormitatea spusa de don basescu si @2148 continua sa -mi spuna ca am un fix cu base', nerealizind consecintele acelor declaratii, culminind acum, cu ocazia alegerilor prezidetiale , cu accentuarea urei indreptata impotriva celor defavorizati de soarta si impotriva pensionarilor, bagati in aceeasi oala de asistati sociali, TOT de catre base' si boc , ceea ce este si Imoral si Ilegal si Neconstitutional !
acum , il astept pe noul pres. ales sa vad ce va face , caci intr-una din declaratii a facut o afirmatie foarte importanta , dar probabil nereperata de adeptii lui, omul spunind ca VREA sa se Intoarca la Constitutie pe care s-o aplice in Litera si Spiritul ei , recunoscind , astfel, ca biata Constitutie a fost eludata, ignorata si interpretata cum i-a convenit JUPINULUI !
HABAR-NULO !
Exemplific, adica, CITEZ:
Ianuarie 2011
"Actualele contexte socio-economice determină nevoia de reformare a statului. Aplicarea măsurilor de austeritate și în celelalte țări ale Uniunii Europene, se demonstrează faptul că statul social nu mai este un termen viabil, drept pentru care, se impune o redefinire a acestui concept.
Criza ne-a arătat că statul social nu poate funcționa, în Româna, în înțelesul pe care noi l-am dat expresiei stat social. Va trebui, dacă avem forță s-o facem, să definim ce înseamnă stat social, aici, la noi, în Carpați. Niici Europa nu mai poate rezista în sintagma de "stat social", așa cum ea a fost aplicată până acum, în statele vechi ale Uniunii Europene.
Măsurile care se iau în diverse țări ale Uniunii, măsuri de austeritate, ne demonstrează că și în țările vechi membre ale Uniunii se fac pași înapoi, din punct de vedere al ideii de stat social.
Numărul parlamentarilor români trebuie să scadă, indiferent de modul în care se va face acest lucru. Ori se revizuiește Constituția, ori există varianta legislativă.
In afară de reforma serviciilor publice, este necesară a reformă constituțională, dar și una electorală, în ceea ce privește reforma constituțională, se va limita strict la rezultatul referendumului la care românii s-au pronunțat pentru parlament unicameral și reducerea numărului de parlamentari la maxim 300.
Dialogul dintre Guvern și sindicate, asupra modernizării Cosului Muncii, trebuie continuat. Încurajez continuarea dialogului între Guvern și sindicate, dar acest dialog trebuie limitat în timp, pentru că România nu mai poate aștepta.
Nu mai putem sta cu 1,6 milioane de oameni care muncesc la negru și cărora nimeni nu le plătește nici asigurările sociale, nici pe cele de sănătate.
Se incearca acreditarea ideii ca statul, guvernul, este responsabil pentru fiecare cetatean. Nu-i adevarat. Statul nu mai are resursele comunismului.
Pe vremea comunismului toate pamanturile erau ale statului, toate veniturile veneau la stat si atunci statul isi asuma responsabilitatea pentru fiecare cetatean. Acum, terenurile nu mai sunt la stat. 70% din economia romaneasca este in sectorul privat. Cine vrea comunism nu poate fi partenerul nostru politic, care reprezentam o miscare de centru-dreapta hotarata sa puna in valoare omul si nu statul. Va trebui sa continuam sa explicam oamenilor ca niciodata statul nu va reusi sa se ingrijeasca de fiecare cetatean.
Presedintele a facut un apel la responsabilitatea cetatenilor fata de ei insisi, fata de familiile lor si fata de comunitatile lor in care traiesc, dar si la valorile crestin-democrate, justitie sociala, solidaritate, familie, angajare civica, respect fata de drepturile si libertatile omului."
Esti liberala? Habar n-ai ce inseamna LIBERALISM, cu atat mai putin intelegi doctrina PPE-ului (crestin-democrata) habarnisto !
Si ai persiflat cu o nesimtire de neimaginat , onestii participanti la dezbaterea subiectelor de pe acest topic, incercand totdeodata sa propui o discutie despre clarificarea doctrinelor politice in Romania, doctrine politice scoli de gandire economico-sociale etc. despe care tu, stoarfoneta cufurita, habar n-ai, insa in prostia si nesimtirea care te caracterizeaza, insisti cu vehicularea unor ineprii abjecte pana ajungi sa provci tuturor o colosala, ad nauseam !
Mercic ! Am cautat candva acest text sa-i dau cu contextu'n cap madamei care , in stilul ei personal , rastalmaceste si distorsioneaza orice cu scopul de a manipula .
O fi lucrat vreodata in privat madama ? Ii tot plange pe bugetarii lui Boc ca li s-au taiat salariile intr-un an de criza dar o sti tanti cati din privat au beneficiat de acelasi tratament de austeritate din partea angajatorilor sau cati si-au pierdut slujbele in perioada aia si au fost nevoiti sa-si caute altele ? Pe aia de ce nu-i jeleste nimeni , ca doar ei duc in spate PIB-ul Romaniei ?!
Astia care lucreaza la stat au impresia ca s-au nascut cu postu' de functionar si cu contractu'n brate , gata semnat pe viata .
Tanti Gabi , in Privat , daca patronu' iti taie din salar' si nu-ti convine situatiunea , pleci frumusel si-ti cauti alta slujba , capisci ? Nu e obligat Boc sa-ti asigure servici sau sa te angajeze !
da, madam, atit IPROMET cit si TURBOMECANICA s-au privatizat ....deci, DA, am lucrat si in Privat , asta ca sa te linistesti !
dar Subiectul este ALTUL si pe asta il ocoliti cu grija, ptr. ca-i fierbinte : in timp ce se batea moneda pe Austeritate , se FURA in draci ? CINE fura ?
LUPII pusi la stina sefi si daca tu / voi puteti explica suma aia Infernala de 60 Mil. sau 385 Milioane ptr. 13 sau 17 h de pamint si NIMANUI nu i-a sarit in ochi si n-a Stopat acest JAF din banii bugetului , inseamna ca sunteti Partasi / Complici la aceasta porcarie !
si ma-ntreb si eu ca prostu', da' ce avea terenul ala de era asa de super- evaluat : era aurifer, diamantifer sau te pomeni ca tisnea petrolul ca apa din pamint si nu stim noi ?
https://ro-ro.facebook.com/activenewsro/posts/541487519287613 SO
SO Vântu atacă dur generația FACEBOOK: Sunteți niște proști!
Sorin Ovidiu Vîntu a transmis, printr-un clip postat pe contul său de Facebook, un mesaj dur la adresa celor care au votat la alegerile prezidențiale din 16 noiembrie și a celor care fac parte din generația Facebook.
Sunteți niște proști, fraieri în toată puterea cuvântului. Șmecherii suntem noi. Noi suntem un aspirator de resurse, tot ceea ce produceți voi, luăm noi. Noi suntem combinatorii, ăia de deasupra. Indiferent cine vine la putere, avem relații și colo, și colo, oricum facem bani. Voi ce faceți? Generația n-am! Nu aveți absolut nimic! Nu aveți casă, nu aveți mașină. Bă, nici curve nu aveți! Trebuie să plecați din țară! Astfel rămân mai puțini muncitori care să producă bani pe care noi să-i luăm. Vreți să ne schimbați pe noi? Aveți o singură șansă. Schimbați sistemul politic. Altfel, veți continua să fiți slugile noastre în continuare, a declarat Vântu.
Este acelasi personaj infect care a fost vizitat in miez de noapte la resedinta sa de catre Mircea Geoana inainte de confruntarea electorala cu Traian Basescu in 2009?
Aceast mafiot infect, este liber?
nu i-a fost confiscata averea dobandita prin frauda?
o asemenea declaratie si asemenea afirmatii nu sunt altceva decat un auto-denunt explicit.
acest infect, SOV, mai are cetatenie romana? NU INDRAZNESTE NIMENI SA I-O RETRAGA si sa-l expulzeze din Romaia numai cu CHILOTII de pe EL ?
stoarfoneta cufurita nu s-a rusinat si ofticat, n-a sarit cu briciul la carotida mafiotului mafiotului care i-a injosit-denigrat etnia ?
Dar tu oxiurule mai esti in libertate dupa ce ti-ai exprimat dorinta sa afli de la CNN despre un razboi civil in Romania? Sictir vita!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
103 mesaje
|
Postat pe: 9 Decembrie 2014, ora 20:59
De la: Black_Friday_, la data 2014-12-09 20:46:00De la: __H4AK0N__, la data 2014-12-09 20:07:01FA, Vinereo !
Iar te-ai naclait intr-o maioneza de cuvinte despre care habar n-ai, trantind pe forum un text copy/paste din care ti-ai extas concluzii aberante si ai emis afirmatii inepte PROSTANACO !
www.ziarulring.ro/arhiva/files/documente/base/%20rechizitoriul%2...
Docmenteaa-te despre textul copy/paste pe care tocmai l-ai postat, NENEACULE , ai juns in postura aluia care si-a dorit sa fie destept insa a murit mai prost dct s-a nascut.
FA Vinereo, esti inr-atat de obsedata de speta Basescu, incat reusesti sa-ti devoalezi intreaga cantitate de prostie si nesimtire pe care ai fost in stare a le acumulezi in acea tigva vacuumata.
siktir !
Securistule, tu esti prost mah? Eu ti-am citat dintr-o hoatare a Justitiei ce il priveste pe M. Basescu, ca fiind suspectat de trafic de influenta si tu raspunzi cu rechizitoriul santajului tiganilor! Adica eu vorbesc de tabla inmultirii si tu vorbesti despre tabla de pe casa, analfabetule cognitiv!!!!
Du-te bai si da-te de-a dura, ca dupa ce ca esti prost cu craci, te mai dai si destept ca un rahat in ploaie!
Daca te duce capul, spune-ti parerea despre ce ti-am postat in legatura cu dosarele in care apare infractorul M.B din 2011 si 2012.
FA Vinereo, eu ti-am sugerat sa te documentezi FA stulta nesimtita, isa tu, ca neghioaba cufurita n-ai citit PDF-ul pentru a gasi exact raspunsul la intrebarea pe care tocmai mi-ai adresat-o !
Pai, ce alta demonstratie mai vrei pentru a reusi sa intelegi ca: esti intr-adevar o stulta nesimita !?
siktir, basmalito infecta !
|
Fosta membra 9am.ro
103 mesaje
|
Postat pe: 9 Decembrie 2014, ora 21:07
De la: Black_Friday_, la data 2014-12-09 20:50:09De la: _2148_, la data 2014-12-09 20:17:54De la: gabigabi2, la data 2014-12-09 15:32:26mi-e jena de jena ta , madam ! cine blama DNA.ul , cucoana , cind noi spuneam ca trebuie luate la verificat TOATE ....intelegi ? TOATE averile facute peste noapte, incepind cu VIRFUL conducerii Statului si nu numai de la opozantii politici, folosind institutia ca pe un Instrument Politic....Despre ASTA e vorba, chiar Nu vrei sa Intelegi ?
Tanto, ai cumva idee de cand dureaza dosarul Flota, suspendat ilegal si abuziv pentru o falsa imunitatea a interlopului pe care il slujesti tu?
Oi vrea tu sa pari zeita dreptatii pe aici, dar nu te prinde rolul. Maimutareste-te la alta masa, ca noi te cunoastem si nu dam doi bani pe talentele tale ieftine!
ba prostane, referitor la asa zisul dosar flota, poti sa-mi aspunzi onest la doua intebari ?
1 ti-ai achizitionat vreodata un autoturism ?
2 ai vandut vreodata autoturismul pe care l-ai achizitionat?
daca s-a itamplat un asemenenea evenimnt in viata ta, aunci, esti obligat sa stii cu exactitate cum se radiaza din circultie autoturismul pe care l-ai vandut si ce se intampla cu pacutele inscriptionate cu nr. de inmatriculare daca doresti sa le pastrezi pentru noul autoturism pe care doresti sa ti-l achizitionezi si inmatriculezi.
cine decide vanzarea bunului respectiv, cine radiaza din circulatie si cine reinscrie in circulatie noul autoturism pe care l-ai achizitionat , neneacule ?
aaaa?
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 9 Decembrie 2014, ora 21:13
De la: Black_Friday_, la data 2014-12-09 20:50:09De la: _2148_, la data 2014-12-09 20:17:54De la: gabigabi2, la data 2014-12-09 15:32:26mi-e jena de jena ta , madam ! cine blama DNA.ul , cucoana , cind noi spuneam ca trebuie luate la verificat TOATE ....intelegi ? TOATE averile facute peste noapte, incepind cu VIRFUL conducerii Statului si nu numai de la opozantii politici, folosind institutia ca pe un Instrument Politic....Despre ASTA e vorba, chiar Nu vrei sa Intelegi ?
"suspendat ilegal si abuziv pentru o falsa imunitatea "---pe ce te bazezi ?
SICTIR , CENTURISTULE !
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 9 Decembrie 2014, ora 21:15
De la: __H4AK0N__, la data 2014-12-09 21:07:45De la: Black_Friday_, la data 2014-12-09 20:50:09De la: _2148_, la data 2014-12-09 20:17:54De la: gabigabi2, la data 2014-12-09 15:32:26mi-e jena de jena ta , madam ! cine blama DNA.ul , cucoana , cind noi spuneam ca trebuie luate la verificat TOATE ....intelegi ? TOATE averile facute peste noapte, incepind cu VIRFUL conducerii Statului si nu numai de la opozantii politici, folosind institutia ca pe un Instrument Politic....Despre ASTA e vorba, chiar Nu vrei sa Intelegi ?
ba prostane, referitor la asa zisul dosar flota, poti sa-mi aspunzi onest la doua intebari ?
daca s-a itamplat un asemenenea evenimnt in viata ta, aunci, esti obligat sa stii cu exactitate cum se radiaza din circultie autoturismul pe care l-ai vandut si ce se intampla cu pacutele inscriptionate cu nr. de inmatriculare daca doresti sa le pastrezi pentru noul autoturism pe care doresti sa ti-l achizitionezi si inmatriculezi.
cine decide vanzarea bunului respectiv, cine radiaza din circulatie si cine reinscrie in circulatie noul autoturism pe care l-ai achizitionat , neneacule ?
aaaa?
"Până în 1990, flota maritimă comercială a României avea peste 300 de nave, la care se adăugau Flota de pescuit oceanic și cea fluvială[4]. Navrom Constanța deținea toate navele[4]. Apoi, Navrom s-a divizat în trei societăți, toate cu capital integral de stat: Navrom, Romline și Petromin[4].
După 1989, majoritatea navelor românești au fost privatizate : în 1993, fostul ministru al Transporturilor Paul Teodoru a luat decizia de a transfera navele către privați[4]. Astfel s-au înființat 53 de societăți private[4] cum ar fi Cosco, Levant Maritime, Neptun Maritime, Octogon, Pronav, CFR Marfa Feribot, Samarina ST, Tuaxrom și altele : nu toate navele lor navighează sub pavilionul românesc, ci sub pavilion de complezență, și nu toți marinarii sunt români; de altfel, mulți ofițeri și marinari români nevighează pe nave străine.
În februarie 2011, flota mai avea doar cinci nave, celelalte fiind înstrăinate[4]. Cargoul Albatros, feriboturile Eforie, Mangalia, Samarina A și Samarina M (ultimele două fiind RO-RO-uri rezervate autovehiculelor) erau singurele nave de transport maritim aflate încă sub pavilion românesc[4].
România deținea și o flotă de pescuit oceanic (care număra peste 100 de pescadoare, nave colectoare și 12 nave frigorifice de transport (POLAR)), precum și o flotă fluvială (formată din șlepuri și barje)[4]. Din flota de pescuit oceanic nu a mai rămas nimic[4]."
Idiotule, mai ai argumente? Mai vii si ca un dobitoc cu exemple tampite despre radierea autoturismelor...
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 9 Decembrie 2014, ora 21:17
De la: _2148_, la data 2014-12-09 21:13:41De la: Black_Friday_, la data 2014-12-09 20:50:09De la: _2148_, la data 2014-12-09 20:17:54De la: gabigabi2, la data 2014-12-09 15:32:26mi-e jena de jena ta , madam ! cine blama DNA.ul , cucoana , cind noi spuneam ca trebuie luate la verificat TOATE ....intelegi ? TOATE averile facute peste noapte, incepind cu VIRFUL conducerii Statului si nu numai de la opozantii politici, folosind institutia ca pe un Instrument Politic....Despre ASTA e vorba, chiar Nu vrei sa Intelegi ?
SICTIR , CENTURISTULE !
www.luju.ro/international/cedo/favorizarea-presedintelui-cedo-a-...
Prostituatule!
|
Fosta membra 9am.ro
103 mesaje
|
Postat pe: 9 Decembrie 2014, ora 21:20
De la: Black_Friday_, la data 2014-12-09 21:15:06De la: __H4AK0N__, la data 2014-12-09 21:07:45De la: Black_Friday_, la data 2014-12-09 20:50:09De la: _2148_, la data 2014-12-09 20:17:54De la: gabigabi2, la data 2014-12-09 15:32:26mi-e jena de jena ta , madam ! cine blama DNA.ul , cucoana , cind noi spuneam ca trebuie luate la verificat TOATE ....intelegi ? TOATE averile facute peste noapte, incepind cu VIRFUL conducerii Statului si nu numai de la opozantii politici, folosind institutia ca pe un Instrument Politic....Despre ASTA e vorba, chiar Nu vrei sa Intelegi ?
aaaa?
"Până în 1990, flota maritimă comercială a României avea peste 300 de nave, la care se adăugau Flota de pescuit oceanic și cea fluvială[4]. Navrom Constanța deținea toate navele[4]. Apoi, Navrom s-a divizat în trei societăți, toate cu capital integral de stat: Navrom, Romline și Petromin[4].
După 1989, majoritatea navelor românești au fost privatizate : în 1993, fostul ministru al Transporturilor Paul Teodoru a luat decizia de a transfera navele către privați[4]. Astfel s-au înființat 53 de societăți private[4] cum ar fi Cosco, Levant Maritime, Neptun Maritime, Octogon, Pronav, CFR Marfa Feribot, Samarina ST, Tuaxrom și altele : nu toate navele lor navighează sub pavilionul românesc, ci sub pavilion de complezență, și nu toți marinarii sunt români; de altfel, mulți ofițeri și marinari români nevighează pe nave străine.
În februarie 2011, flota mai avea doar cinci nave, celelalte fiind înstrăinate[4]. Cargoul Albatros, feriboturile Eforie, Mangalia, Samarina A și Samarina M (ultimele două fiind RO-RO-uri rezervate autovehiculelor) erau singurele nave de transport maritim aflate încă sub pavilion românesc[4].
România deținea și o flotă de pescuit oceanic (care număra peste 100 de pescadoare, nave colectoare și 12 nave frigorifice de transport (POLAR)), precum și o flotă fluvială (formată din șlepuri și barje)[4]. Din flota de pescuit oceanic nu a mai rămas nimic[4]."
Idiotule, mai ai argumente? Mai vii si ca un dobitoc cu exemple tampite despre radierea autoturismelor...
basmalitule, esti apt cognitiv sa raspunzi sau nu ? repet:
aaaa?
renunta sa postezi tot felul de balarii prin metoda copy/paste, daca te duce acea tigva vacuumata si deformata la cald de cei de la A3 , raspunde aplicat neneacule, daca nu, taci dreakului ba schizofrenicule obsedat de: base..
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 9 Decembrie 2014, ora 21:24
De la: Black_Friday_, la data 2014-12-09 21:17:14De la: _2148_, la data 2014-12-09 21:13:41De la: Black_Friday_, la data 2014-12-09 20:50:09De la: _2148_, la data 2014-12-09 20:17:54De la: gabigabi2, la data 2014-12-09 15:32:26mi-e jena de jena ta , madam ! cine blama DNA.ul , cucoana , cind noi spuneam ca trebuie luate la verificat TOATE ....intelegi ? TOATE averile facute peste noapte, incepind cu VIRFUL conducerii Statului si nu numai de la opozantii politici, folosind institutia ca pe un Instrument Politic....Despre ASTA e vorba, chiar Nu vrei sa Intelegi ?
SICTIR , CENTURISTULE !
Prostituatule!
Du-te mah , la CEDO , daca esti convins ca vei avea castig de cauza , si daca era flota ta , ce mai astepti ? Da' de ce n-ai facut-o pana acum ? Dai un exemplu de calomnie , o persoana fizica a solicitat despagubiri materiale si/sau morale unui stat prin CEDO pentru calomniile care i s-au adus de catre un fost presedinte . Da' tu pe cine actionezi la CEDO , mai , si in ce calitate ?
Bati tasta p'aici , de-amboulea !
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 10 Decembrie 2014, ora 06:28
De la: _2148_, la data 2014-12-09 21:24:36De la: Black_Friday_, la data 2014-12-09 21:17:14De la: _2148_, la data 2014-12-09 21:13:41De la: Black_Friday_, la data 2014-12-09 20:50:09De la: _2148_, la data 2014-12-09 20:17:54De la: gabigabi2, la data 2014-12-09 15:32:26mi-e jena de jena ta , madam ! cine blama DNA.ul , cucoana , cind noi spuneam ca trebuie luate la verificat TOATE ....intelegi ? TOATE averile facute peste noapte, incepind cu VIRFUL conducerii Statului si nu numai de la opozantii politici, folosind institutia ca pe un Instrument Politic....Despre ASTA e vorba, chiar Nu vrei sa Intelegi ?
SICTIR , CENTURISTULE !
Prostituatule!
Du-te mah , la CEDO , daca esti convins ca vei avea castig de cauza , si daca era flota ta , ce mai astepti ? Da' de ce n-ai facut-o pana acum ? Dai un exemplu de calomnie , o persoana fizica a solicitat despagubiri materiale si/sau morale unui stat prin CEDO pentru calomniile care i s-au adus de catre un fost presedinte . Da' tu pe cine actionezi la CEDO , mai , si in ce calitate ?
Si tu cum bati tasta, Tanto? Cu slugarnicie! Il aperi pe basescu de parca ai fi neam cu el...
ICA era al tau? Ti l-a lasat bunica' tu mostenire si ti-l furase Varanul?
Nu faptul ca pentru calomnie era protejat Voronin este important, ci ca CEDO a declarat superimunitatea lui ilegala!!!! La fel ca Voronin, Basescu a fost declarat ILEGAL si ABUZIV ca fiind imun in fata legii pentru altceva decat declaratii politice, asa cum este imun orice parlamentar.
Niste slugi umile l-au protejat pe infractorul chior superimun, iar alte slugi umile, asa ca si tine, il apara in continuare!!!
Asa sunteti mah voi astia de "dreapta", aparatorii dreptatii si luptatori impotriva coruptiei? Nu mah. voi sunteti continuatorii ceausismului, o forma si mai jegoasa a comunismului, nsite cozi de topor, niste ticalosi ordinari crescuti si educati in spiritul securismului jegos pentru a sluji o persoana, geniul Carpatilor, farul calauzitor, fiul poporului....
Voi si parintii vostrii de la care ati invatat sa fiti slugarnici l-ati facut pe Ceausescu monstrul care a fost!
Din cauza unor ordinari ca voi au murit romani in decembrie 1989 in Romania, in comparatie cu celelalte tari unde comunismul a cazut de la sine, fara victime. V-ati nascut slugi si o sa muriti tot slugi!
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 10 Decembrie 2014, ora 08:27
ce treaba am eu cu Voiculescu, madam ? n-am cucoana, cu nimeni, nimic....nici macar cu base' n-as fi avut , daca nu si-ar fi batut joc de mine si de'o tara-ntreaga atitia ani !
si, hai ca faci sa rid , caci mergind pe aceeasi logica si folosind aceeasi unitate de masura : daca terenul ICA a fost sub-evaluat , el facind vreo 60 milioane si ptr. asta Voiculescu e inchis , nu crezi ca si terenul de la NANA , de 287 h e sub-sub-sub-evaluat la 1 mil 300 ?
daca ptr. 13 h si 17 h s-au restituit sumele alea exorbitante si Voiculescu e inchis , cit ar trebui sa coste mosia de la NANA, ia zi ?
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 10 Decembrie 2014, ora 08:45
De la: Black_Friday_, la data 2014-12-09 21:17:14De la: _2148_, la data 2014-12-09 21:13:41De la: Black_Friday_, la data 2014-12-09 20:50:09De la: _2148_, la data 2014-12-09 20:17:54De la: gabigabi2, la data 2014-12-09 15:32:26mi-e jena de jena ta , madam ! cine blama DNA.ul , cucoana , cind noi spuneam ca trebuie luate la verificat TOATE ....intelegi ? TOATE averile facute peste noapte, incepind cu VIRFUL conducerii Statului si nu numai de la opozantii politici, folosind institutia ca pe un Instrument Politic....Despre ASTA e vorba, chiar Nu vrei sa Intelegi ?
SICTIR , CENTURISTULE !
Prostituatule!
este ca basitii astia HABAR n-au de nimic din adevaratele probleme ale basescului si a " statului de drept" instaurat de el ? este ca nici Nasul tv sau B1 sau EVZ n-au adus in discutie , vreodata, motivele ptr. care a fost de 2 ori suspendat Jupinu' , basca dosarele lui puse la naftalina de atitia ani ,tocmai de " justitia independenta" de Lege , dar dependenta de bunavointa lui ? este !
P.S
Hakoane- hakoane, ala e personajul , dar ai uitat , neica , sa ne spui ca acelasi Vintu l-a servit pe T. B cu televiziunea lui de atunci : Realitatea ; ca i-a fost Sponsor in campaniile electorale si a avut si Jupinu' intilniri de taina cu Vintu prin parcari in miez de noapte , dar n-a avut cine sa filmeze momentele !
|
Fosta membra 9am.ro
103 mesaje
|
Postat pe: 10 Decembrie 2014, ora 08:57
din cate imi amintesc, intre: calculul de fundamentare/evaluarea pretului p/mp de teren inravilan urban /rural zona a, b, c, d etc, si pretul pe mp sau ha de teren extravilan sau agricol, situat in diferite zone de cultura a I-a , II-a, III-a etc. exista diferente considerabile.
toaisha proiectoare de mop-uri pe toate holurile ipromec-ului, realizezi cu ce cantitate de nesimtire si hbarnism poti emite afirmatii inepte din acea tigva vacuumata !?
ai luat bac-ul cu shpaga natur sau numai pentru cativa balcesti?
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 10 Decembrie 2014, ora 09:01
De la: Black_Friday_, la data 2014-12-10 06:28:19De la: _2148_, la data 2014-12-09 21:24:36De la: Black_Friday_, la data 2014-12-09 21:17:14De la: _2148_, la data 2014-12-09 21:13:41De la: Black_Friday_, la data 2014-12-09 20:50:09De la: _2148_, la data 2014-12-09 20:17:54De la: gabigabi2, la data 2014-12-09 15:32:26mi-e jena de jena ta , madam ! cine blama DNA.ul , cucoana , cind noi spuneam ca trebuie luate la verificat TOATE ....intelegi ? TOATE averile facute peste noapte, incepind cu VIRFUL conducerii Statului si nu numai de la opozantii politici, folosind institutia ca pe un Instrument Politic....Despre ASTA e vorba, chiar Nu vrei sa Intelegi ?
SICTIR , CENTURISTULE !
Prostituatule!
Si tu cum bati tasta, Tanto? Cu slugarnicie! Il aperi pe basescu de parca ai fi neam cu el...
Nu faptul ca pentru calomnie era protejat Voronin este important, ci ca CEDO a declarat superimunitatea lui ilegala!!!! La fel ca Voronin, Basescu a fost declarat ILEGAL si ABUZIV ca fiind imun in fata legii pentru altceva decat declaratii politice, asa cum este imun orice parlamentar.
Niste slugi umile l-au protejat pe infractorul chior superimun, iar alte slugi umile, asa ca si tine, il apara in continuare!!!
Asa sunteti mah voi astia de "dreapta", aparatorii dreptatii si luptatori impotriva coruptiei? Nu mah. voi sunteti continuatorii ceausismului, o forma si mai jegoasa a comunismului, nsite cozi de topor, niste ticalosi ordinari crescuti si educati in spiritul securismului jegos pentru a sluji o persoana, geniul Carpatilor, farul calauzitor, fiul poporului....
Voi si parintii vostrii de la care ati invatat sa fiti slugarnici l-ati facut pe Ceausescu monstrul care a fost!
Din cauza unor ordinari ca voi au murit romani in decembrie 1989 in Romania, in comparatie cu celelalte tari unde comunismul a cazut de la sine, fara victime. V-ati nascut slugi si o sa muriti tot slugi!
Mai animalo , ia si citeste bine , da' BINE , toate articolele ce fac referire la imunitatea presedintelui !
Vezi ca sunt mai multe articole !
Pentru declaratii politice presedintele este imun atat in timpul mandatului cat si dupa incetarea lui . In cazul lui Voronin , s-a invocat imunitatea pentru declaratii poltice intr-un caz de calomnie .
Pe perioada mandatului , presedintele poate fi tras la raspundere juridica doar pentru fapte de inalta tradare , asa zice Constitutia Romaniei , nu eu .
Pentru fapte penale , se asteapta incetarea mandatului (dealtfel , prescriptia se suspenda pe perioada mandatului ) pentru a se relua procesul .
Da' gandeste-te macar un pic logic , bai martafoi : IN CE AR MAI CONSTA IMUNITATEA PRESEDINTELUI DACA S-AR REFERI STRICT LA DECLARATII POLITICE ? MAI PUTEM VORBI DE IMUNITATE ?
Tu chiar nu-ti dai seama ca esti penibil ?
Sa presupunem ca nu s-ar fi invocat imunitatea presedintelui si ar fi fost anchetat in timpul mandatului in Dosarul Flota (sa presupunem ) . Daca in urma anchetei , s-ar stabili ca presedintele ar fi nevinovat , ai fi platit tu , bai gamalie , despagubiri la CEDO pentru o acuzatie nefondata presedintelui caruia i s-au pus piedici si presiuni in exercitarea mandatului ?
Cine ar fi platit ?
Spune-i si lu' OBSEDATA cu mosia lui Basescu subevaluata ,doua lucruri :
1.Terenul cumparat de Baseasca este preponderent agricol , cu nimic (da' nimic) pe el , spre deosebire de terenul ICA (vezi ce era pe terenul INSTITUTULUI DE CERCETARI ALIMENTARE ) !
2.Ioana Basescu a castigat procesul cu Antena 3 , aia care v-a indoctrinat pe voi ca si-a tras Basescu MOSIE ( printr-un credit legal acordat de o banca , si nu prin licitatii sau privatizari frauduloase) !
Daca Basescu este vinovat in Dosarul Flota , va fi judecat si condamnat .Insa , nu uitati ca toti ceilalti acuzati in dosarul Flota au fost achitati deja !
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 10 Decembrie 2014, ora 09:06
las-o jos, Postacule, ca oricit ai calcula tu/ voi, in obedienta voastra de slugi prea supuse , cele 13 sau 17 ha platite cu 60 mil sau 385 mil sunt SUPRA- SUPRA Evaluate , iar terenul de la NANA de aproape 300 ha cu un pamint bun- foarte bun , unul din cele mai bune din Ro , platit Doar cu 1 .300 mil e SUB- SUB- SUB Evaluat si hotariti-va cine si unde FURA !
|
Fosta membra 9am.ro
103 mesaje
|
Postat pe: 10 Decembrie 2014, ora 09:15
FA Vinereo, acea basmalie care iti acopera infecta tigva vacuumata in care ai acumulat colosale cantitati de prostie, nesimtire si minciuni sfruntates-a cuibarit si senilitatea morbida, FA Vinereo.
Pai bine ba' Alifie Basmalita, atunci cand ti-am demonstrat ca presedintele nu poate avea imunitate absoluta si ti-am sustinut si chiar exemplificat cu texte constitutionale afirmatia pe care am emis-o , iti amintesti pe cine jigneai si suduiai ?
Acum , postezi un text copy/paste dintr-o speta total/absolut diferita si incerci sa acuzi, jignesti si discreditezi pe cei care iti imaginezi tu, in prostia si nesimtirea ta, c -ar fi slugile lui "base" dar ai uitat afirmatiile inepte pe care le-ai emis si vehiculat atunci cand tu insuti erai SCLAVUL lui "BASE"?
SIKTIR FA, Vinereo !
|
Fosta membra 9am.ro
103 mesaje
|
Postat pe: 10 Decembrie 2014, ora 09:27
De la: gabigabi2, la data 2014-12-10 09:06:40las-o jos, Postacule, ca oricit ai calcula tu/ voi, in obedienta voastra de slugi prea supuse , cele 13 sau 17 ha platite cu 60 mil sau 385 mil sunt SUPRA- SUPRA Evaluate , iar terenul de la NANA de aproape 300 ha cu un pamint bun- foarte bun , unul din cele mai bune din Ro , platit Doar cu 1 .300 mil e SUB- SUB- SUB Evaluat si hotariti-va cine si unde FURA !
partoleto cufurita, taci dreaqu ca te rad toate curcile din iarmarocul bucurestilor, implozezi de proasta ce esti, stoarfoneta nesimtita, numai tampenii debitezi !
proiectoareo mopista, ti-am mai spus-o si ti-o repet: o sa mori cu mult mai proasta decat te-ai nascut, siktir!
|
Fosta membra 9am.ro
103 mesaje
|
Postat pe: 10 Decembrie 2014, ora 09:51
ba' 2/1, sa va intre si sa se fixeze foarte bine in acele tigve vacuumate, infecte si nesimtite, din care emiteti si expuneti cu o fuduluie kitschoasa numai ineptii /aberatii si minciuni sfruntate cu o nesimtire de neimaginat, retineti !
"will not be tolerated "
www.state.gov/secretary/remarks/2014/12/234873.htm
"On this day, International Anticorruption Day, the United States reiterates its commitment to working with its partners to combat the scourge of corruption. The moral and practical costs of corruption are no longer debatable. Corruption drives instability, popular protests, and revolutions. In some cases, these popular movements produce democratic reform, but in other cases they produce a power vacuum or an authoritarian backlash. Frustration with corruption can also drive insurgency movements and be exploited by terrorist groups to gain popular support. And the proceeds of corruption which are often sheltered in banks or shell corporations in Western Europe and the United States enable terrorist financing and sustain unaccountable regimes. Put simply, corruption endangers U.S. national security.
..............................................................................................................................................
Economiile avansate, precum Statele Unite, trebuie sa continue sa vegheze ca sistemele noastre financiare sa nu devina paradisuri pentru infractiunile de coruptie si sa se asigure ca firmele noastre nu platesc mita in alte parti ale lumii.
...........................................................................................................................................
And today, we renew our notice to kleptocrats around the world: continued theft from your communities will not be tolerated and the international community is committed to denying safe haven to you and your illicit assets."
John Kerry : Secretary of State Washington, DC
December 9, 2014
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 10 Decembrie 2014, ora 09:52
De la: gabigabi2, la data 2014-12-10 09:06:40las-o jos, Postacule, ca oricit ai calcula tu/ voi, in obedienta voastra de slugi prea supuse , cele 13 sau 17 ha platite cu 60 mil sau 385 mil sunt SUPRA- SUPRA Evaluate , iar terenul de la NANA de aproape 300 ha cu un pamint bun- foarte bun , unul din cele mai bune din Ro , platit Doar cu 1 .300 mil e SUB- SUB- SUB Evaluat si hotariti-va cine si unde FURA !
Daca terenul lui Baseasca , cumparat de la o persoana juridica (nu de la stat )a fost subevaluat , inseamna ca garantia oferita bancii este de fapt mai mare decat cea stabilita de evaluatori .
Nu uita ca , pana una alta , terenul e al BANCII , pana se plateste creditul !
Vai de cozonacul tau !
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 10 Decembrie 2014, ora 12:43
De la: _2148_, la data 2014-12-10 09:01:54De la: Black_Friday_, la data 2014-12-10 06:28:19De la: _2148_, la data 2014-12-09 21:24:36De la: Black_Friday_, la data 2014-12-09 21:17:14De la: _2148_, la data 2014-12-09 21:13:41De la: Black_Friday_, la data 2014-12-09 20:50:09De la: _2148_, la data 2014-12-09 20:17:54De la: gabigabi2, la data 2014-12-09 15:32:26mi-e jena de jena ta , madam ! cine blama DNA.ul , cucoana , cind noi spuneam ca trebuie luate la verificat TOATE ....intelegi ? TOATE averile facute peste noapte, incepind cu VIRFUL conducerii Statului si nu numai de la opozantii politici, folosind institutia ca pe un Instrument Politic....Despre ASTA e vorba, chiar Nu vrei sa Intelegi ?
SICTIR , CENTURISTULE !
Prostituatule!
Mai animalo , ia si citeste bine , da' BINE , toate articolele ce fac referire la imunitatea presedintelui !
Vezi ca sunt mai multe articole !
Pentru declaratii politice presedintele este imun atat in timpul mandatului cat si dupa incetarea lui . In cazul lui Voronin , s-a invocat imunitatea pentru declaratii poltice intr-un caz de calomnie .
Pe perioada mandatului , presedintele poate fi tras la raspundere juridica doar pentru fapte de inalta tradare , asa zice Constitutia Romaniei , nu eu .
Pentru fapte penale , se asteapta incetarea mandatului (dealtfel , prescriptia se suspenda pe perioada mandatului ) pentru a se relua procesul .
Da' gandeste-te macar un pic logic , bai martafoi : IN CE AR MAI CONSTA IMUNITATEA PRESEDINTELUI DACA S-AR REFERI STRICT LA DECLARATII POLITICE ? MAI PUTEM VORBI DE IMUNITATE ?
Tu chiar nu-ti dai seama ca esti penibil ?
Sa presupunem ca nu s-ar fi invocat imunitatea presedintelui si ar fi fost anchetat in timpul mandatului in Dosarul Flota (sa presupunem ) . Daca in urma anchetei , s-ar stabili ca presedintele ar fi nevinovat , ai fi platit tu , bai gamalie , despagubiri la CEDO pentru o acuzatie nefondata presedintelui caruia i s-au pus piedici si presiuni in exercitarea mandatului ?
Cine ar fi platit ?
Spune-i si lu' OBSEDATA cu mosia lui Basescu subevaluata ,doua lucruri :
1.Terenul cumparat de Baseasca este preponderent agricol , cu nimic (da' nimic) pe el , spre deosebire de terenul ICA (vezi ce era pe terenul INSTITUTULUI DE CERCETARI ALIMENTARE ) !
2.Ioana Basescu a castigat procesul cu Antena 3 , aia care v-a indoctrinat pe voi ca si-a tras Basescu MOSIE ( printr-un credit legal acordat de o banca , si nu prin licitatii sau privatizari frauduloase) !
Daca Basescu este vinovat in Dosarul Flota , va fi judecat si condamnat .Insa , nu uitati ca toti ceilalti acuzati in dosarul Flota au fost achitati deja !
Fai animalule, ramnane cum am stabilit: esti doar o sluga!
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 10 Decembrie 2014, ora 14:52
De la: _2148_, la data 2014-12-10 09:52:32De la: gabigabi2, la data 2014-12-10 09:06:40las-o jos, Postacule, ca oricit ai calcula tu/ voi, in obedienta voastra de slugi prea supuse , cele 13 sau 17 ha platite cu 60 mil sau 385 mil sunt SUPRA- SUPRA Evaluate , iar terenul de la NANA de aproape 300 ha cu un pamint bun- foarte bun , unul din cele mai bune din Ro , platit Doar cu 1 .300 mil e SUB- SUB- SUB Evaluat si hotariti-va cine si unde FURA !
Daca terenul lui Baseasca , cumparat de la o persoana juridica (nu de la stat )a fost subevaluat , inseamna ca garantia oferita bancii este de fapt mai mare decat cea stabilita de evaluatori .
Vai de cozonacul tau !
Terenul NU este al Ioanei, sa-ti fie clar ! Jupinu' cu gura lui a spus ca A PUS-O pe Ioana sa-l cumpere ptr. el !
nu ti-am inteles foarte bine argumentatia, madam si nici nu ma intereseaza, chiar daca logica ta iar imi pare deficitara, caci Daca terenul ala valoreaza real, sa zicem 385 Mil. , atunci cei 300 mii depusi garantie sunt o suma IMFIMA !
in schimb, ma intereseaza ca pe 13ha si 17ha s-au platit MILIOAAAAAANE , fara a fi nici cu aur sau diamante pe el si NU vi se pare strigator la cer , dar v-ati basicat ptr. ICA cerind reevaluarea Retroactiva a unei afaceri incheiate demult, intre niste parti care au ajuns la un acord !
si, intorcindu-ma la AFACEREA NANA, pardon madam : da' de spalare de bani ai mai auzit , nu ? un alt dosar , tot ptr. spalare de bani, e ala cu Casuneanu, stii , da ? e bine !
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 10 Decembrie 2014, ora 19:17
"Daca Basescu este vinovat in Dosarul Flota , va fi judecat si condamnat .Insa , nu uitati ca toti ceilalti acuzati in dosarul Flota au fost achitati deja !"
Credeti ca va tine la nesfarsit vrajeala asta scornita de Morar, ca de la prejudiciu de 324 milioane de euro s-a facut din pix o alta expertiza si rezultatul a fost 0????
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 10 Decembrie 2014, ora 21:13
De la: gabigabi2, la data 2014-12-10 14:52:39De la: _2148_, la data 2014-12-10 09:52:32De la: gabigabi2, la data 2014-12-10 09:06:40las-o jos, Postacule, ca oricit ai calcula tu/ voi, in obedienta voastra de slugi prea supuse , cele 13 sau 17 ha platite cu 60 mil sau 385 mil sunt SUPRA- SUPRA Evaluate , iar terenul de la NANA de aproape 300 ha cu un pamint bun- foarte bun , unul din cele mai bune din Ro , platit Doar cu 1 .300 mil e SUB- SUB- SUB Evaluat si hotariti-va cine si unde FURA !
Vai de cozonacul tau !
Terenul NU este al Ioanei, sa-ti fie clar ! Jupinu' cu gura lui a spus ca A PUS-O pe Ioana sa-l cumpere ptr. el !
nu ti-am inteles foarte bine argumentatia, madam si nici nu ma intereseaza, chiar daca logica ta iar imi pare deficitara, caci Daca terenul ala valoreaza real, sa zicem 385 Mil. , atunci cei 300 mii depusi garantie sunt o suma IMFIMA !
in schimb, ma intereseaza ca pe 13ha si 17ha s-au platit MILIOAAAAAANE , fara a fi nici cu aur sau diamante pe el si NU vi se pare strigator la cer , dar v-ati basicat ptr. ICA cerind reevaluarea Retroactiva a unei afaceri incheiate demult, intre niste parti care au ajuns la un acord !
si, intorcindu-ma la AFACEREA NANA, pardon madam : da' de spalare de bani ai mai auzit , nu ? un alt dosar , tot ptr. spalare de bani, e ala cu Casuneanu, stii , da ? e bine !
Eu nu stiu ce fel de proiectanta ai fost matale la locul de munca , poate proiectai chiftele pe la vreo popota sau la clubu' de maseuri , proiectarea presupune totusi o rigoare a calculului .
Tanti , cei 300 mii nu reprezinta garantie , ci au fost contributia proprie a cumparatoarei la plata terenului . Restul de 1 milion au fost platiti de BANCA vanzatorului -persoana privata (nu statul ) .
Garantia o constituie terenul si/sau alte proprietati , despre care tu spui ca ar fi fost subevaluat . Asta inseamna ca daca Baseasca nu isi achita creditul , banca devine proprietara de drept a terenului si daca el valoreaza mai mult decat in raportul de evaluare cu atat mai bine pentru banca ! Ce dracu' inseamna subevaluat in mintea ta ?
Si care-i problema ca Base a pus-o pe fiica-sa sa ia credit ptr. terenul lui ? Dintr-un motiv foarte simplu si logic : Basescu nu are varsta pentru a indeplini conditiile de creditare ale bancii pentru credit luat pe o asa perioada lunga , ce-i greu de inteles ? Creditul a fost perfect legal .
Bai , m-am saturat de cretinismele voastre !
N-aveti decat sa-l injurati pe Basescu cat vreti , tot prosti ramaneti !
|
Fosta membra 9am.ro
1089 mesaje
|
Postat pe: 10 Decembrie 2014, ora 21:22
De la: _2148_, la data 2014-12-10 09:52:32De la: gabigabi2, la data 2014-12-10 09:06:40las-o jos, Postacule, ca oricit ai calcula tu/ voi, in obedienta voastra de slugi prea supuse , cele 13 sau 17 ha platite cu 60 mil sau 385 mil sunt SUPRA- SUPRA Evaluate , iar terenul de la NANA de aproape 300 ha cu un pamint bun- foarte bun , unul din cele mai bune din Ro , platit Doar cu 1 .300 mil e SUB- SUB- SUB Evaluat si hotariti-va cine si unde FURA !
Vai de cozonacul tau !
Nu te mai obosi cu acesti indivizi care sunt imformati doar de A3 .
Sunt prea naivi pentru a incerca sa se documenteze cum este cu creditul....ipoteca....rambursarea...etc
Ei stiu dor ce le spune A3....nu vor sa gandesca si nici nu sunt in stare....iar daca ii intrebi de ICA lui Voiculescu cumparata la pret de garsoniera....vor spune ca este perfec legala mangla....ca doar asa le-a varat in capațanile lor seci mercenarii Varanului.
Prea prosti.....prea ca la PSD
|
|
|