Info
x
Basescu
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 13:43
Sire Boby.... ai mei conlocalnici nu au fost la curent cu demonstratiile de la Paris. Treburile urgente si necesare ne devieaza de la acest subiect. Ieri am discutat putin, fiind si sfarsitul vacantei de toti sfintii/ les vaccances de Tous Saints si reinceperea unei noi perioade scolare pana la Craciun. Au facut ochii mari interlocutorii mei, cei mai apropiati. Probabil cei din arealul sotului meu sunt mai informati, o sa il intreb la urmatoarea intalnire!
Am auzit ca si la Bxl au fost cozi si usi inchise mai repede decat ar fi fost legal. Parerea mea e ca am fost boicotati sa votam toata diaspora. Ce facem acum? Demisionam in masa de la meseria de CETATEAN ROMÂN CU DREPT DE VOT? Io cer votul prin corespondenta! Cine merge la Guvern sa ne reprezinte? Ne trebe cineva din Bucuresti! Black, Gabitza, Florin.... ? MIHAI?
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 13:45
Nu ca nu am curajul sa aclam: HAAKON!
Deci? CINE?
Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 13:45
De la: Musetel, la data 2014-11-04 13:37:14Nu numai ca acasa (in tara) cheltui mai mult pe perioada sederii,ca e vacanta sau altceva, dar te costa si drumul. Eu am autostrazi si vignete de achitat pana acasa. Cei ce vin din sudul Frantei sau din Spania au si mai multe decat noi din nordul Frantei. Plus ca e oboseala. Cu avionul am legatura proasta acasa, aici ar fi ok. Ce sens ar avea sa zbor pana la Buc sau la Cluj daca acasa nuammasina,nu? Sunt destule inconveniente ce ne tin departe de casa, nu numai cheltuiala. Iar cand vezi ca de exemplu necesarul pentru un nou-nascut'de exemplu, te costa mai ieftin in afara tarii decat acasa, uiti de vacante spre tara, pe bune. Nu ca as fi io o zgarcita, Sa o impoziteze pe ma-sa dublu! Ca eu asigurãri medicale de aici,cont bancar aici ,dovezi ca plãtesc taxele si impozitele aici.....asa ca ma poate pupa undeva! Masina o radiez si o las pentru vremuri mai bune......casele cat impozit pune asta e ,cred ca imi permit! Raporteaza abuz de limbaj
Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi
ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi
Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri
Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 13:47
De la: sirboby, la data 2014-11-04 13:45:25De la: Musetel, la data 2014-11-04 13:37:14Nu numai ca acasa (in tara) cheltui mai mult pe perioada sederii,ca e vacanta sau altceva, dar te costa si drumul. Eu am autostrazi si vignete de achitat pana acasa. Cei ce vin din sudul Frantei sau din Spania au si mai multe decat noi din nordul Frantei. Plus ca e oboseala. Cu avionul am legatura proasta acasa, aici ar fi ok. Ce sens ar avea sa zbor pana la Buc sau la Cluj daca acasa nuammasina,nu? Sunt destule inconveniente ce ne tin departe de casa, nu numai cheltuiala. Iar cand vezi ca de exemplu necesarul pentru un nou-nascut'de exemplu, te costa mai ieftin in afara tarii decat acasa, uiti de vacante spre tara, pe bune. Nu ca as fi io o zgarcita, Sire Boby.... este ca ar putea ? Este ca l-ar duce capu' sa mai gaseasca o noua taxa sa hraneasca ceea ce ramane de hranit in tara ....dupa propriile jeburi?
|
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 13:50
A propos de taxe.... Noi, in Franta/hexagonul unde shed,
, avem taxe noi! Spre exemplu TAXA PE PERCARE si TAXA PE PLAFOANE....tavane!!!!Asta se traduce ca, daca in fata casei mele am loc de parcare si nu detin in plus un garaj, sau detin un garaj unde pot gara o singura masina si io am doua masini, hop, sunt bun de plata: 1500 € per an! Taxa de plafon se traduce prin ....daca cumpar o casa si fac renovari in ceea ce priveste plafonul, tavanul si peretii, hop sunt dator cu taxa! Dragi români, bine va tineti inEuropa!
|
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 13:50
De la: Musetel, la data 2014-11-04 13:43:19Sire Boby.... ai mei conlocalnici nu au fost la curent cu demonstratiile de la Paris. Treburile urgente si necesare ne devieaza de la acest subiect. Ieri am discutat putin, fiind si sfarsitul vacantei de toti sfintii/ les vaccances de Tous Saints si reinceperea unei noi perioade scolare pana la Craciun. Au facut ochii mari interlocutorii mei, cei mai apropiati. Probabil cei din arealul sotului meu sunt mai informati, o sa il intreb la urmatoarea intalnire! Poate ii vine in cap unui avocat din diaspora sa actioneze guvernul României la CEDO !Cred ca romanii din afara se pot lipsi de 10euro fiecare pentru onorariu! La 3-4milioane de români.....!Pãcat cã nu-s avocat! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 13:55
De la: Musetel, la data 2014-11-04 13:47:33De la: sirboby, la data 2014-11-04 13:45:25De la: Musetel, la data 2014-11-04 13:37:14Nu numai ca acasa (in tara) cheltui mai mult pe perioada sederii,ca e vacanta sau altceva, dar te costa si drumul. Eu am autostrazi si vignete de achitat pana acasa. Cei ce vin din sudul Frantei sau din Spania au si mai multe decat noi din nordul Frantei. Plus ca e oboseala. Cu avionul am legatura proasta acasa, aici ar fi ok. Ce sens ar avea sa zbor pana la Buc sau la Cluj daca acasa nuammasina,nu? Sunt destule inconveniente ce ne tin departe de casa, nu numai cheltuiala. Iar cand vezi ca de exemplu necesarul pentru un nou-nascut'de exemplu, te costa mai ieftin in afara tarii decat acasa, uiti de vacante spre tara, pe bune. Nu ca as fi io o zgarcita, Nu poate pune taxe separate pentru romanii care lucra afara, e discriminare!Deci daca le dubleza,le dubleazã si romanilor din tara!Altfel condamnarile la CEDO vor curge garla! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
enia_pet 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Doamne ajuta sa ajungeti la vot in data de 16 nov.2014, dvs. si cei ca dvs.sa votati, macar cei de peste granite sa ne salveze , ca pe-aici este o mare jale.Sa fiti sanatosi!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Acestea fiind zise, io va mai tzuc odata , tot cu drag si va transmit ganduri curate si bune! Aveti grija de voi si unii de altii! Io cred ca daca ramanem uniti si ne mentinem calmi si mintile limpezi, vom apuca si ziua aia mai buna pentru copiii nostri macar, daca noi tragem greu pentru a reusi! Importante ste sa mergem mereu inainte cu fruntea sus si siguri de noi! Dumnezeu este mereu cu noi si niciodata impotriva nostra!
Numai bine va doresc tuturor!
|
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 13:58
De la: Musetel, la data 2014-11-04 13:50:34A propos de taxe.... Noi, in Franta/hexagonul unde shed, Treci garla ca aici nu e asa.......sunt taxele putin mai mari dar...! Atat doar ca daca ai gard viu sau copaci trebuie sa ii tinzi in asa fel incat sa poata trece un calaret,cãlare pe sub crengi!
|
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 13:58
De la: sirboby, la data 2014-11-04 13:50:42De la: Musetel, la data 2014-11-04 13:43:19Sire Boby.... ai mei conlocalnici nu au fost la curent cu demonstratiile de la Paris. Treburile urgente si necesare ne devieaza de la acest subiect. Ieri am discutat putin, fiind si sfarsitul vacantei de toti sfintii/ les vaccances de Tous Saints si reinceperea unei noi perioade scolare pana la Craciun. Au facut ochii mari interlocutorii mei, cei mai apropiati. Probabil cei din arealul sotului meu sunt mai informati, o sa il intreb la urmatoarea intalnire! De ce nu a fost sectie de drept la Baiam Mare cand am terminat eu liceul? Parintii mei, fiind copil unic, nu m-au lasatla Cluj..... Astfel sunt contabil si manager, girant samd! Te pup cu drag sire, ne tinem la curent, promit! Am placet pe drumurile mele...... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 14:06
De la: enia_pet, la data 2014-11-04 13:55:27Doamne ajuta sa ajungeti la vot in data de 16 nov.2014, dvs. si cei ca dvs.sa votati, macar cei de peste granite sa ne salveze , ca pe-aici este o mare jale.Sa fiti sanatosi! Vezi ca ni se pun bete in roate!
|
|
Fosta membra 9am.ro 544 mesaje Membru din: 13/10/2014 |
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 14:40
De la: Musetel, la data 2014-11-04 13:45:01Nu ca nu am curajul sa aclam: HAAKON! se prea poate si on line, transparento, on line ! insa. mai intai ar trebui sa constientizezi ceea ce doresti si cum ai stabilit necesitatea sau dorinta, sa incepi a-ti strange tastele de pe jos, cuvintele de prin fondurile lexicale si sa te-apuci de redactat un text ale caror idei , concepti, doleante, necesitati etc ar trebui sa fie realiste, coerente si logice, semnezi electronic depesa dogitala , ai grija sa nu confuni digital cu pusul deshtului, si totul e gatat !
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 14:47
De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-11-04 14:40:54De la: Musetel, la data 2014-11-04 13:45:01Nu ca nu am curajul sa aclam: HAAKON! CONCEPTII!!!! Doi de II.... Iti imprumut mopu' saumaturoiu' sa incepi a strange TU literele in a redacta o scrisoare oficiala? Hak'.... in ce limba sa o redactez? Si tumi-ai lipsit! nu am avut cu cine ma impunge, pe bune! Esti gata sa te iau? Uita-te in retrovizoare, io semnalizez depasirea!
|
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 14:49
De la: Musetel, la data 2014-11-04 14:47:13De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-11-04 14:40:54De la: Musetel, la data 2014-11-04 13:45:01Nu ca nu am curajul sa aclam: HAAKON! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 14:55
De la: Musetel, la data 2014-11-04 14:47:13De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-11-04 14:40:54De la: Musetel, la data 2014-11-04 13:45:01Nu ca nu am curajul sa aclam: HAAKON! asta e boala neneacilor, cand raman fara taste, argumente sau fond lexical specializat, cauta erori caligrafice. auzi'FA' frantzuzito, ia mash in plm si spala-te pe dinti ca-ti put laringele si conexiunea webnet!
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 14:58
De la: sirboby, la data 2014-11-04 13:35:45De la: sirboby, la data 2014-11-04 12:47:11De la: gabigabi2, la data 2014-11-04 09:06:58De la: sirboby, la data 2014-11-04 04:18:28PS gabi i.Ca un motiv de ,,intarziere" englezaii astia nu s-au gandit ca romanii mai trebuie sa si voteze multumeste-i lu' don basel si nu te mai vaeta, ca nici p'aici nu e prea mult respect si vrei sa-ti Aduc Aminte cum a inceput ? hai sa-ti spun: " a fost un fleac ( sa ne fure vointa votului in 2009 , adica ) ....i-am CIURUIT " ! " Statul NU E RESPONSABIL pentru cetatenii lui " ! Nu-i tine nimeni cu forta ....granita e deschisa ....sa plece , ca noi nu le putem da salarii marite ! Romanii sfideaza Criza ! ....da' ne-mprumutam de 22 MLD pe nu se stie ce ! AM DECIS taierea salariilor cu 25 % si a pensiilor cu 15 % ..... bugetarii si pensionarii sunt CANCERUL bugetului de Stat.... ei da, asta-i respectul maxim aratat de Base cetatenilor acestui stat ,dar pe care voi il iubiti de nu se poate, considerindu-l a fi Spuma Demnitatii si Democratiei romanesti si cine nu-l vrea pe el sau ciracii lui, e dusmanul vostru de moarte !
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 15:01
.....il desemnez pe concetaeanul Haakon a ma substitui in calitate de purtator de cuvant al tuturor românilor din diaspora.
Decizia mea este luata considerand experienta dansului in ceea ce priveste calitatile de mesager al cetatenilor români de pretutindeni. In cazul in care exprimarea susnumitului insarcinat a ne reprezenta in tratativele cu dumneavoastra ar determina perturbarea in oarecare masura a linistii publice si / sau a sigurantei nationale, internationale samd, va las coordonatele avocatului poporului in a-l reprezenta pe susnumitul in eventualele procese iscate in consecinta. .... Inca nu am gatat, revin!!! O zi faina ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 15:04
He he hei!S-o ofticat Hakonu', mai sa-i fie de bine!
Hak'.....te lasai in umbra ficior! Nici in retrovizoare nu te mai vad, imperfectule! Hai, vezi ce scrii mai departe, ca am sters putina! Uratule si ofticatule care esti tu pe lumeaasta! Sa traiesti cu cine vrei tu! Lasa-ma sa ma duc!
|
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 15:08
Daca ma concentrez putin, scuip niscaia focu' in urma, special pt Hak'! Blanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
www.youtube.com/watch?v=7apPzVOEI_Y PS Data viitoare sa nu mai dai gresh, da? Promite-mi! A propos: Pasareasca e foarte simpla! adaugati P urmat de vocala ce il precede! Exemplu: Musetel devine in pasareasca Mupusepetepel! Curaj, ne citim cu drag! ...ne si impungem, tot cu drag, 'ai de mine, cum as putea refuza asta!
|
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 15:09
De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-11-03 17:59:38media2.romaniatv.greenlab.ro/image/201411/full/harta_tur1_111287... Partoneto, las-o jos p'aia cu sloganul citez: "multumiti-i lui Basescu pentru starea in care am ajuns" NU TINE VRAJEALA si ineptiile care ti-au fost turnate in tigva vacuumata de cei doi imbecli de la A3 care primesc mii de euro pe luna pentru a imbeciliza o gura casca cum esti tu, care n-ai bani nici sa-ti achizionezi anvelope de iarna . Hai, mars si SIKTIR, Raspandaco NESIMTITA ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 15:14
De la: Musetel, la data 2014-11-04 15:08:46Daca ma concentrez putin, scuip niscaia focu' in urma, special pt Hak'! Blanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! hai, mai bine scuipa-n o-boy-ul cuiva sa-ti gliseze silentzios printre laringe, Transparento! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 15:19
De la: Musetel, la data 2014-11-04 15:04:44He he hei!S-o ofticat Hakonu', mai sa-i fie de bine! Gornisto, char vrei sa matur forumul cu ciuful tau de neispravita deraiata !? Daca insisti, nicio problema, primesti aceeasi terapie ca Partoneta nesimtita , Fllymucul Black &co. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 15:45
De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-11-04 15:09:07De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-11-03 17:59:38media2.romaniatv.greenlab.ro/image/201411/full/harta_tur1_111287... FALS, RASPINDACULE ! Transilvania a votat intotdeauna Dreapta si asta dintr-un motiv foarte simplu : a avut niste Modele ! Nici in Bucuresti, de ex,. Stinga n-a pupat pina la Basescu vreo "caprarie ", dar cum debusolarea-i mare si confuzia semanata de el e si mai mare , ca nu se mai stie ce e Dreapta si ce e Stinga si "super- cognitivii " au inceput sa creada ca a fi de Dreapta inseamna Aservirea intregului aparat de Stat in Mina de Fier a unui singur om , a dus la TREZIREA unor cetateni ceva mai inteligenti care au inceput sa-si puna intrebari in legatura cu aceasta democratie si au REFUZAT aceasta "Dreapta " basesciana de esenta ceausisto- securista ! asadar, MULTUMITI-i lui T. Basescu pentru aceasta stare de fapt fara precedent si cred ca a venit momentul sa se faca o analiza a ceea ce-nseamna o Doctrina, o Orientare si ce implica ea ! se cere o Limpezire a ideilor de Stinga- Centru- Dreapta si o confirmare a pozitiilor avute , din partea tuturor partidelor ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 16:06
Ce vedem noi astazi la minunatul televizor ?
Noi astazi la minunatul televizor vedem ca Ponta face intelegeri targuri, smenuri, promisiuni, aliante, orice, si pe dracu-n-patru cu prezidentiabili ramasi fara coledgi ... fara obiectul muncii. Cu Vadim, cu Dan Diaconescu-puscarie, cu ungurii cu cine o mai putea si s-o mai oferi. De Tãriceanu n-am pomenit ca ãsta se subînțelegea. Stiți cine e Tãriceanu ? Alã cu bilețelul pentru protecția lui Patriciu .... așa, așa, vedeți cã vã amintiți ... Ce face Iohanis ? Asta bațos, zice cã el nu face înțelegeri sau alianțe cu nimeni ! Ce face Udrea si Macovei ? Nimic ! Udrea, mai proasta, o ține p-a ei cã eu nu dã voturile nimanui ! Ca sã vezi.... Și ziceau unii cã e mare om politic ... parcã unul ... Bãsescu ... dacã-mi aduc aminte bine. În fine, dracu sã-i ia pe toți, eu o sã mã prezint la vot și pe 16, deși nu m-aș mai duce de scârbã ca tot românul, și o sã-l votez pe Iohanis pe mitiv cã scârba fațã de Ponta este infinit mai mare. Ca de obicei. Vot negativ. C-așa-i la noi. Și pentru cã se duc ãia de-afarã sute de km, consumã benzinã, stau în ploaie si condiții meteo nasoale, dau declarații tâmpite ... iar eu care pot vota simplu in cel mult un minut, ajung la sectie in 3-4 minute cu mașina ... am loc de parcare pentru care nu trebuie sã plãtesc ... sã nu mã duc ? Sã las pe alții sã decidã ? Nuuuuuuuuuuuuu ! Mã duc și votez ! Mã duc și votez secret pe Iohanis ! Dar sã nu-i spuneți lui Ponta ... sã fie surprizã .... PS: Alegatorii chiar o sã asculte de îndemnul celor pe care i-au votat în primul tur ? Ce-or spune sociologii ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 16:20
si io tot in secret,votez Iohannis
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 16:24
De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-11-04 15:19:31De la: Musetel, la data 2014-11-04 15:04:44He he hei!S-o ofticat Hakonu', mai sa-i fie de bine! vezi cum se aplica vorba : CE tie nu-ti place altuia nu-i face ? este ca nu-ti place sa fi luat peste picior, dar ce mult iti place sa-i poreclesti pe toti cu vorbe urite si sa-ti bati joc de fiecare-n parte ?! problema este ca tu te crezi "Superior" procedind astfel si, pina la un anume moment , inclin sa spun ca ai si de ce si asta pentru ca , desi i-ai batjocorit si pe Marin, pe Sir boby, pe Giova si pe Musetica - lor, ca niste pro basescieni ce sunt, li s-a parut normal sa ti se Supuna, tot asa cum, batjocoriti de Base fiind, i se supun fara cricnire ! .....numa' ca asta e o chestie ce nu tine de vreo inteligenta, ci de TUPEUL unora ca tine si de Obedienta fata de PUTERE a celor ca ei ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 16:47
De la: gabigabi2, la data 2014-11-04 15:45:47De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-11-04 15:09:07De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-11-03 17:59:38media2.romaniatv.greenlab.ro/image/201411/full/harta_tur1_111287... SIKTIR DERAIATO! Partoneta Nesimtita si MINCINOASA, sa vezi tu ce analiza doctrinara o sa-ti aplice Ponthausen pe acea cocoasa scoliotica impovarata de taxe si impozite.3 Sa vezi tu, Partoneto IMPOSOARE, ce analiza ideologica o sa-ti aplice acest baron munchausen rosu incat n-ai sa mai reusesti sa-ti achiti facturile la utilitati de stricta necesitate si harana zilnica fara sa contractezi imprumuturi pe la rude, vecini sau banci, imrumuturi pe care nici ca le vei mai putea rambursa vreodata, fapt pentru care ai sa ajungi colega cu aurolacii de prin canalizaile bucurestiului. In alta ordine de idei, desfintarea sau anihilaea DNA este in obiectivele e indeplinit stabilite in urma acelei analize doctrinaire a PSD- Dottre Munchausen, insa pregateste-ti zabrelele si doteaza-ti intrarea in apastament cu obstacole inexpugnabile, in urma acelui analize ideologice sau doctrinare, dottore munchausen o sa amnistieze /elibereze toti parnaiasii de drept comun , printre care se vor afla voiculescu, fenechiu , fratii becali, popescu, etc. dar si pleava borfaslor care s-au specializat prin puscarii. Atunci ai vezi si sa te tii,Partoneta Impostoare, cad astia toti or primi LIBER la FURAT zeci de mii de hectare de padure, sute de mii de hectare teren agricol, miliarde din bugetul statului etc iar plevisca proaspat eliberata din puscarie, are sa te TALHAAREASCA pe tine, are sa ucida nevinovati sa violeze minore etc. atunci sa te tii de analiza doctrinara a dottorelui Pinochausen, PARTONETA IMPOSTOARE ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 16:55
SUBIECTUL "BASS",ESTE OCUPATIEA UNUI OM CARE ESTE RATAT DE CELELALTE PREOCUPARI OMENESTI !.ESTE ,O PACOSTEN SAU O RAIE ASUPRA UNEI NATII,OMUL VREA CA SA EPATEZE,SI MAI MULT INCURCA NATIUNEA IN DRUMUL EI FIRESC!.CUM POTI SCAPA DE UN MANIACAL?!,..NEBAGANDUL IN SEAMA!.DAR OMUL ARE PROSTII LUI,ADICA AUDITORIUL !.
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 16:56
De la: 9am_1454, la data 2014-11-04 16:06:48Ce vedem noi astazi la minunatul televizor ? sarmanul, tot pe negativ mizeaza ! de ce este vot negativ, buey, serenisime dastept? dimpotriva, este un vot pozitiv asemanator celui exprimat fovorabil Monicai Macovei ! sau intre timp te-ai dezis de proriul vot proaspat exprimat si contorizat de bec? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

si totul e gatat !