nastasemihail
47672 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 03:49
De la: 9am_4057, la data 2014-11-03 23:16:16
O armat� modern� a mileniului trei se bazeaz� pe sisteme integrate de cercetare-lovire, capabile s� depisteze, s� monitorizeze permanent inamicul cu scopul de a-i determina punctele slabe p�ndind momentul optim de a i le nimici.
Singura form� de asigurare de lupt� cunoscut� de știința militar�, prin care se depisteaz� �n timp real amplasarea lupt�torilor inamici, a tehnicii lor de lupta �i a intențiilor lor concretizate prin manevre �n spa�iu �i timp, este cercetarea. Spre deosebire de alte forme de cercetare, cercetarea aerian�/cosmic� are avantajul c� acoper� integral teatrul de acțiuni militare.
�n 2014, armata rus� a �ncheiat implementarea unei noi structuri de cercetare, bazate pe complexe de cercetare-lovire, menit� s� asigure proiectarea cu cea mai mare precizie a forței, instantaneu, la distanțe de sute sau mii de km. Grație acestei structuri complexe, Rusia dispune acum de sisteme de ultim� generație, pe care doar americanii le au. Și NATO e la curent c� datorit� noii structuri de cercetare, armata rus� cunoaște acum la perfecție amplasarea tuturor forțelor și mijloacelor armatelor statelor NATO din vecin�tatea Rusiei. Fiind capabil� s� depisteze �n timp real și ce noi disloc�ri de trupe execut� NATO �n zona de interes de la granițele Rusiei.
Trebuie amintit c� reușita oric�rei operații terestre este de neconceput f�r� utilizarea din vreme a dronelor ( UAV-aparate de zbor f�r� pilot ), �nzestrate cu camere de termoviziune �n infraro�u sau senzori diverși care patruleaz� 24 din 24 de ore. �n ultimul deceniu, lupta �n localit��i, contra gherilei urbane s-a dovedit eficient� tocmai datorit� utiliz�rii simultane, a avioanelor de cercetare f�r� pilot, a avioanlor de v�n�toare-bombardament și a elicopterelor de atac.
Armatele moderne precum cea a Federației Ruse, ca și cea american�, utilizeaz� un program complex bazat pe trei niveluri de culegere �i prelucrare a datelor pentru formarea unei imagini complete a situa�iei din teatrul de opera�ii terestru. La care se adaug� informațiile culese de peste o sut� de sateliți militari de cercetare rusești, dotați cu senzori de diferite tipuri.
Primul nivel este asigurat de c�te 4-6 mini avioane f�r� pilot ( UAV ) de tip ZALA 421-08 ( Strekoza ) repartizate la fiecare batalion al trupelor de uscat ale armatei ruse. Acestea sunt silențioase, av�nd motor electric, o raz� de acțiune de 30 km, un plafon de zbor de 2.000 m.
Alte 36 de avioane f�r� pilot de tip Yakovlev Pchela-1T și Rubej ( similare celor americane RQ-7A Shadow), cu raz� scurt� de ac�iune și altitudine de zbor de 2.500-3.600 m, se afl� �n subordinea brig�zilor de infanterie, de artilerie și a celor aeropurtate rusești. Toate sunt echipate cu dispozitive electrono-optice �n spectrul infraroșu și dispun de senzori capabili s� disting� un obiectiv �n mișcare, sesiz�nd deplasarea cu c�teva zeci de centimetri a umbrei unui om, de la distan�a de 700 m. UAV-urile cu raz� scurt� de acțiune au o anduranț� de 2-4 ore, ofer� un c�mp de vedere complet, dar �ntr-un sector �ngust, cu deschidere �i ad�ncime mic�.
De aceea, brig�zile de tancuri rusești care au un ritm de ofensiv� sporit, vor mai dispune din 2015 și de 4 avioane de cercetare f�r� pilot Dozor 600, cu raz� medie de acțiune, similare celor americane MQ-1B Predator. Aparatura de navigație este de tip FLIR și include camera �n spectrul vizibil și infraroșu, telemetru laser și proiector laser pentru dirijarea armamentului. Ca și pe MQ-1 Predator este montat un senzor de mișcare SAR (Synthetic Aperture Radar). Dozor este prev�zut cu dou� grinzi �n aripi unde poate acro�a dou� rachete dirijate pe fascicol laser, dou� lansatoare de proiectile reactive nedirijate sau 6 bombe de 20 kg.
Al doilea nivel de culegere �i de prelucrare a datelor de cercetare este str�ns legat tot de unit��ile terestre, incluz�nd o flot� de elicoptere care sprijin� trupele de uscat ale Rusiei. Mai exact elicoptere de cercetare și atac de tip Mi-24V/Mi-35, Mi-28 �i Ka-52 Alligator. Senzorii FLIR de navigație, conducere a focului și cercetare ai elicopterelor sunt monta�i �ntr-un carenaj special MMS din botul elicopterului. Echipamentul con�ine o camer� video TV pe timp de zi, una pentru amprenta termic� pe timp de noapte, un mic radar �n gam� milimetric� �i un emi��tor de fascicule, cu telemetru laser pentru dirijarea armamentului de �nalt� precizie.
Al treilea nivel de culegere �i de prelucrare a datelor de cercetare este cel strategic, reprezentat de avioanele de cercetare cu raz� mare de acține. Rusia deține 17 UAV stealth de tip Skat, similare RQ-170 Sentinel americane, utilizate �n Afganistan, av�nd plafonul operațional la 12.000 m și raza de acțiune de 4.000 km.
De baz� r�m�n �ns� avioanele pilotate ELINT, av�nd la bord echipaje specializate �n cercetare. Rusia dispune de circa 20 de avioanele de tip Il-20M1, care au o raz� de acțiune de 6.500 km, un plafon de 11.800 m, fiecare put�nd patrula �n aer timp de 12 ore f�r� realimentare. Il-20M1are �n echipa de lupt� opt speciali�ti Elint care opereaz� și un radar de mare putere. Radarul Kvalat-2 permite afi�area sub form� digital� a h�r�ii terenului, lateral fa�� de traiectul de zbor, p�n� la o distan�� de 300 km. �n memoria procesorului exist� o hart� anterioar�, cu care cea actual� este comparat� �n mod automat pentru depistarea apari�iei unor noi mijloace de lupt� inamice sau a disloc�rii celor deja cunoscute, din pozi�iile de baz� �n cele de rezerv�.
Cercetarea prin metoda �de radioloca�ie� se face de c�tre echipamentul Romb-4 �i permite depistarea �n secret �i afi�area pe displayul operatorului a loca�iei tuturor emiț�toarelor de la sol aflate �n func�iune p�n� la o distan�� de 500 km. Utiliz�nd memoria procesorului, sunt identificate noile radare ale ap�r�rii AA, a punctelor de comand� de batalion, brigad�, corp de armat� ap�rute sau schimbarea loca�iei celor deja cunoscute. Alți specialiști operez� senzorii �n spectrul vizibil și infraroșu de �nalt� rezolu�ie montați la bordul aeronavei. Toate informațiile culese sunt transmise instantaneu printr-o linie de date video secretizat� rețelei automatizate de conducere C4I ale statelor majore tactice. Datorit� aparaturii de la bord, pre�ul unui Il-20M1 �l dep�e�te de c�teva ori pe cel al unui avion de genera�ia a 5-a de tip F-22.
�n afara acestora, armata rus� folosește pentru cercetarea de la mare altitudine 42 de avioane de v�n�toare MiG-25RB special modificate pentru misiuni de recunoaștere. Ele av�nd viteza de 3.470 km/h ( Mach 3.2 ) și plafonul la 24.400 m. Dar și o escadril� de bombardament strategic ( Tu-142/Tu-95 MR), av�nd plafonul de zbor la 12.000 m și viteza maxim� de 920 km/h.
Structura de cercetare aerian� a complexelor de cercetare-lovire este subordonat� sistemelor de comand� high-tech automatizate de tip C4I ale statelor majore tactice, care �nglobeaz� urm�toarele funcțiuni : Comand�, Control, Comunicații, Computere, Informații și Interoperabilitate . Aceste sisteme C4I rusești reunesc cele mai noi generații de microprocesoare și echipamente de comunicații prin satelit, integrate senzorilor de descoperire și dirijare. Totodat� ele au facilit�ți de memorie �i servere proprii cu putere de procesare de ultima genera�ie, securizate prin criptare digital� �n �ntreg spectrul de frecven�e care le face imposibil de bruiat. C4I repartizeaz� automat țintele descoperite de structura de cercetare, sistemelor de lovire terestre ( artilerie, rachete sol-sol ), celor amplasate pe nave sau aeronave de lupt�, �n concordanț� cu raza lor de acțiune. Ucraina, Polonia, Ț�rile Baltice și Rom�nia dețin elemente de cercetare rudimentare și nici nu viseaz� s� aib� vreodat� un sistem de cercetare-lovire integrat C4I.
Nedispun�nd o structur� de cercetare aerian� de nivelul celei a armatei ruse, raportul de forțe terestre : 8/1 numeric și 20/1 calitativ, �n favoarea armatei ucrainene precum și supremația aerian� absolut�, n-au putut fi fructificate, �n așa-zisa operațiune antiterorist� �ndreptat� �mpotriva separatiștilor din Donbas. Principala servitute a echipamentelor de fotogrametrie, de pe cele c�teva aparate de cercetare ucrainene, este aceea c� sunt din generația anilor `50- `60 și oblig� avioanele de cercetare s� evolueze �n raza de acțiune a rachetelor portabile ale lupt�torilor Novorossiei. Fapt ce a permis dobor�rea a patru aparate de cercetare ucrainene și sistarea zborurilor de cercetare.
Guvernarea Iuliei Timoșenko a f�cut cea mai mare prostie din ultimii 23 de ani, odat� cu scoaterea din dotare și t�ierea, �n 2006, a ultimei escadrile de bombardament și cercetare supersonic� ucrainean�, �nzestrat� cu avioane Tu-22 M3. Cele 43 de aparate Tu-22 M3 moștenite ca urmare a dezmembr�rii fostei URSS, erau capabile s� zboare cu 2.000 km/h ( Mach 1.88), la altitudinea de 14.500 m . Dac� Ucraina manifesta vreo preocupare de dotare a aceste platforme aeriene cu senzori de cercetare moderni, alta ar fi fost situația pe c�mpul de lupt�.
PACAT CA A MURIT BUNICUL MEU, ACUM AVEA FIX.....114 ANI
CA V-AR FI POVESTIT CUM INTR-UN GRUP MILITAR ROMIN PRIN NORDUL MARII NEGRE, IN WW2 STATEA LA POVESTIT LINGA UN FOC, NOAPTEA. CA NU AVEAU VOIE SA DOARMA NOAPTEA CA DEGERAU.
O BOMBA CAZUTA IN MIJLOCUL LOR, IN FOC, I-A SCOS MATELE POVESTITORULUI...,RESPECTIVUL POVESTEA MAI DEPARTE CU MATELE SCOASE. NU REALIZA.
"DRAGUT" RAZBOIUL
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
sirboby
1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 03:57
De la: gabigabi2, la data 2014-11-03 15:18:37De la: sirboby, la data 2014-11-03 11:42:56De la: Black_Friday_, la data 2014-11-02 20:07:44De la: _2148_, la data 2014-11-02 19:50:07De la: Black_Friday_, la data 2014-11-02 19:44:20De la: _2148_, la data 2014-11-02 19:29:01De la: Black_Friday_, la data 2014-11-02 18:41:23De la: _2148_, la data 2014-11-02 18:12:15De la: gabigabi2, la data 2014-11-02 17:52:09stai calm, c-am vazut noi postarea ta....ne-a pus-o hakonu d' atitea ori, c-am zis ca , de emotie ca a mai gasit e un fraier- doi de'o voteaza pe bretonata, a dat-o- n bilbiiala !
De ce fraieri ? poti sa explici de ce eu sunt fraiera ca am votat-o pe Macovei si de ce ai fi tu o dashtepta ca l-ai votat pe Ponta cu turma ?
Pai daca ai votat-o pe Macovei, ai votat linistea lui basescu, sa doarma el linistit intr-o vila a RA-PPS si sa se bucure de toti banii pe care i-a strans din afacerile lui murdare.
Esti mai buna decat un pesedist? Nu cred. Daca pesedistii i-au asigurat batranetea linistita a lui Ilici, tu ai votat pentru linistea lui basescu.
Cu ce esti mai cu mot fata de un pesedist?
'ai nu zau , ce texte de propagandist ai pe tine pentru unu' care a declarat ca nu voteaza da' ii ia pe toti la scarmanat , mai putin pe aia de stanga !
Bah , in cazul asta , ai fi putut ,cel mult , sa-i atragi atentia pretenei tale maseuza , ca eu nu-s mai fraiera decat ea , capisci ??? Deci ,daca eu sunt fraiera , ea e si mai si , ca se vede altfel ! Ea e aia care ii vede pe altii fraieri , da' tu esti mai chior ca ala pe care ai tu boala !
Basti cu gogoritzele tale rasuflate !!!
Bello, nu zic ca esti fraiera. Esti doar naiva, gugumana si rau intentionata. Care sunt aia toti? Johannis, Woodrea si Macovei sunt 3 din 14.
Nu am votat si nici nu ma mai duc sa votez. Astazi am facut ceva cu mult mai bun pentru sufletul meu, am fost la pescuit. Fata de mine am mult mai multe obligatii decat fata de 14 persoane cu care nu am nimic in comun.
Cu cei trei pioni otraviti este alta mancare de peste. Nu ma interesau cu nimic daca nu era vorba de basescu. Tu poti sa pricepi ca nu il mai suport pe animalul asta? Ca vreau sa il vad dupa gratii, in cele mai mizerabile conditii, sa plateasca pentru tote porcariile pe care le-a facut.
bah , ma plictisesti cu vesnica ta obsesie !
oi fi naiva , da' nu intr-atat sa nu observ ca pe tanti maseuza o aprobi in toate tampeniile care le scoate din tastatura .
Scuteste-ma !
Pai vezi? Exact ce iti spuneam, gugumanie maxima, dar tot tu esti contrariata.
Pai mai fato, cum naiba sa te aprob pe tine, cand tu esti basista si atat.
Gabi este o persoana reala, cu bune, cu rele, cu sentimente, cu experiente de viata pe care le impartaseste. Tu doar Base, Base...
Bravo ei ca a facut masaj. Tu ce ai facut?
Si gabi mai stie si altceva decat Anti base,anti base???????
PS AM PIERDUT O ZI DEGEABA .....!
Mai rau ca pe vremea lui Ceaasca!Atunci macar reuseai sa votezi!;
si la ce-ti folosea , ha ?
chiar ieri am dat d'un gind al lui Mark Twain in legatura cu asta si zicea ca daca voturile noastre ar conta intr-adevar, politicienii nu ne-ar mai da voie sa votam !
cit despre Grozavenia grozaveniilor ca diaspora n-a reusit sa voteze sio ma-ntreb : Stie cineva CITE MILIOANELE de romani sunt cu adevarat afara ? erau inregistrati vreo 3, 5 de romani afara ....si restul, La NEGRU cumva ? si atunci , zic si eu : cite buletine de vot trebuiau trimise, mai ales ca BEC a mai modificat si el niste reguli de votare si Corlateanu spunea ca abia de vor reusi sa trimeata toate buletinele !
si mai am o problema cu mersul la vot mai spre seara ! eu stiu o chestie : cind am o treaba , ma scol de dimineata si o rezolv ....nu o lalai toata ziua si cu 2 ore inainte de inchidere imi aduc aminte ca mai aveam ceva de facut si cum sunt destui tindaliti la cap , nu-i de mirare ca se formeaza cozi de zeci - sute de oameni !
ieri la ora 10 - la 3 ore de la deschiderea votarii- s-a inregistrat o prezenta de doar 6, 54 % din populatia cu drept de vot si asa a tinuta pina mai spre dupa-masa ....
asa ca, miscati-va daca vreti sa votati ...nu mai gasiti tapi ispasitori ptr. lenea voastra !
gabi m-am tot abtinut dar prea ai devenit nesimtita!Cand dracu ai avut tu 2 joburi????Asa cum au multi romani de pe aici?Sau ai muncit in viata ta de noapte??????Dar ai condus vreodata 300 de km sa vezi cate ore iti ia?Dupa noaptea din capul tau romanii din afara trebuiau sa-si scoale copii la 3-4 dimineata,sa nu se mai duca la joburi ca guvernul tau mult iubit nu e in stare sa g�ndeasc�!Nu prea ne permitem,sa dam cu piciorul unui job, ca noua nu ne bate postasul in poarta in fiecare luna!!!!Si nu ca nu putem sa tr�im cu un job,dar mai trebuie sa ne sprijinim si p�rintii de acasa!De ce???Din cauza pensionarilor pe caz de TBC!
Si totul pentru ca ,,sa nu fie vot multiplu" ce kit de gluma .....!Ca e cineva nebun sa se plimbe sute de km pentru un vot...........! Chiar crezi ca nu avem mai mai bun de facut si ce face cu banii?????
Dar lasa ca vine turul 2 !O s� fie coada de la 10 dimineata!
Sper sa intre Romania cu tontul vostru in incapacitate de plata....sa craoniti de foame!
PS as vrea sa vad cum dracu faci tu vot multiplu,cand ai o sectie de votare la Bucuresti si alta la Iasi.........dar ti-am zis la ce ceata e in capul tau mai bine ca nu ai ,,proiectat"nimic ca mai omorai dracu pe cineva! nimic?????
Raporteaza abuz de limbaj
Suge�i un corn cu lapte, dac� n-ave�i din�i
�i num�ra�i-mi ou�le, c� mi-am ie�it din min�i
B�i animalule, nu vezi? Voi n-ave�i interesuri
Iarna nu-i ca vara, v� dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 04:11
De la: nastasemihail, la data 2014-11-04 03:49:00De la: 9am_4057, la data 2014-11-03 23:16:16
O armat� modern� a mileniului trei se bazeaz� pe sisteme integrate de cercetare-lovire, capabile s� depisteze, s� monitorizeze permanent inamicul cu scopul de a-i determina punctele slabe p�ndind momentul optim de a i le nimici.
Singura form� de asigurare de lupt� cunoscut� de știința militar�, prin care se depisteaz� �n timp real amplasarea lupt�torilor inamici, a tehnicii lor de lupta �i a intențiilor lor concretizate prin manevre �n spa�iu �i timp, este cercetarea. Spre deosebire de alte forme de cercetare, cercetarea aerian�/cosmic� are avantajul c� acoper� integral teatrul de acțiuni militare.
�n 2014, armata rus� a �ncheiat implementarea unei noi structuri de cercetare, bazate pe complexe de cercetare-lovire, menit� s� asigure proiectarea cu cea mai mare precizie a forței, instantaneu, la distanțe de sute sau mii de km. Grație acestei structuri complexe, Rusia dispune acum de sisteme de ultim� generație, pe care doar americanii le au. Și NATO e la curent c� datorit� noii structuri de cercetare, armata rus� cunoaște acum la perfecție amplasarea tuturor forțelor și mijloacelor armatelor statelor NATO din vecin�tatea Rusiei. Fiind capabil� s� depisteze �n timp real și ce noi disloc�ri de trupe execut� NATO �n zona de interes de la granițele Rusiei.
Trebuie amintit c� reușita oric�rei operații terestre este de neconceput f�r� utilizarea din vreme a dronelor ( UAV-aparate de zbor f�r� pilot ), �nzestrate cu camere de termoviziune �n infraro�u sau senzori diverși care patruleaz� 24 din 24 de ore. �n ultimul deceniu, lupta �n localit��i, contra gherilei urbane s-a dovedit eficient� tocmai datorit� utiliz�rii simultane, a avioanelor de cercetare f�r� pilot, a avioanlor de v�n�toare-bombardament și a elicopterelor de atac.
Armatele moderne precum cea a Federației Ruse, ca și cea american�, utilizeaz� un program complex bazat pe trei niveluri de culegere �i prelucrare a datelor pentru formarea unei imagini complete a situa�iei din teatrul de opera�ii terestru. La care se adaug� informațiile culese de peste o sut� de sateliți militari de cercetare rusești, dotați cu senzori de diferite tipuri.
Primul nivel este asigurat de c�te 4-6 mini avioane f�r� pilot ( UAV ) de tip ZALA 421-08 ( Strekoza ) repartizate la fiecare batalion al trupelor de uscat ale armatei ruse. Acestea sunt silențioase, av�nd motor electric, o raz� de acțiune de 30 km, un plafon de zbor de 2.000 m.
Alte 36 de avioane f�r� pilot de tip Yakovlev Pchela-1T și Rubej ( similare celor americane RQ-7A Shadow), cu raz� scurt� de ac�iune și altitudine de zbor de 2.500-3.600 m, se afl� �n subordinea brig�zilor de infanterie, de artilerie și a celor aeropurtate rusești. Toate sunt echipate cu dispozitive electrono-optice �n spectrul infraroșu și dispun de senzori capabili s� disting� un obiectiv �n mișcare, sesiz�nd deplasarea cu c�teva zeci de centimetri a umbrei unui om, de la distan�a de 700 m. UAV-urile cu raz� scurt� de acțiune au o anduranț� de 2-4 ore, ofer� un c�mp de vedere complet, dar �ntr-un sector �ngust, cu deschidere �i ad�ncime mic�.
De aceea, brig�zile de tancuri rusești care au un ritm de ofensiv� sporit, vor mai dispune din 2015 și de 4 avioane de cercetare f�r� pilot Dozor 600, cu raz� medie de acțiune, similare celor americane MQ-1B Predator. Aparatura de navigație este de tip FLIR și include camera �n spectrul vizibil și infraroșu, telemetru laser și proiector laser pentru dirijarea armamentului. Ca și pe MQ-1 Predator este montat un senzor de mișcare SAR (Synthetic Aperture Radar). Dozor este prev�zut cu dou� grinzi �n aripi unde poate acro�a dou� rachete dirijate pe fascicol laser, dou� lansatoare de proiectile reactive nedirijate sau 6 bombe de 20 kg.
Al doilea nivel de culegere �i de prelucrare a datelor de cercetare este str�ns legat tot de unit��ile terestre, incluz�nd o flot� de elicoptere care sprijin� trupele de uscat ale Rusiei. Mai exact elicoptere de cercetare și atac de tip Mi-24V/Mi-35, Mi-28 �i Ka-52 Alligator. Senzorii FLIR de navigație, conducere a focului și cercetare ai elicopterelor sunt monta�i �ntr-un carenaj special MMS din botul elicopterului. Echipamentul con�ine o camer� video TV pe timp de zi, una pentru amprenta termic� pe timp de noapte, un mic radar �n gam� milimetric� �i un emi��tor de fascicule, cu telemetru laser pentru dirijarea armamentului de �nalt� precizie.
Al treilea nivel de culegere �i de prelucrare a datelor de cercetare este cel strategic, reprezentat de avioanele de cercetare cu raz� mare de acține. Rusia deține 17 UAV stealth de tip Skat, similare RQ-170 Sentinel americane, utilizate �n Afganistan, av�nd plafonul operațional la 12.000 m și raza de acțiune de 4.000 km.
De baz� r�m�n �ns� avioanele pilotate ELINT, av�nd la bord echipaje specializate �n cercetare. Rusia dispune de circa 20 de avioanele de tip Il-20M1, care au o raz� de acțiune de 6.500 km, un plafon de 11.800 m, fiecare put�nd patrula �n aer timp de 12 ore f�r� realimentare. Il-20M1are �n echipa de lupt� opt speciali�ti Elint care opereaz� și un radar de mare putere. Radarul Kvalat-2 permite afi�area sub form� digital� a h�r�ii terenului, lateral fa�� de traiectul de zbor, p�n� la o distan�� de 300 km. �n memoria procesorului exist� o hart� anterioar�, cu care cea actual� este comparat� �n mod automat pentru depistarea apari�iei unor noi mijloace de lupt� inamice sau a disloc�rii celor deja cunoscute, din pozi�iile de baz� �n cele de rezerv�.
Cercetarea prin metoda �de radioloca�ie� se face de c�tre echipamentul Romb-4 �i permite depistarea �n secret �i afi�area pe displayul operatorului a loca�iei tuturor emiț�toarelor de la sol aflate �n func�iune p�n� la o distan�� de 500 km. Utiliz�nd memoria procesorului, sunt identificate noile radare ale ap�r�rii AA, a punctelor de comand� de batalion, brigad�, corp de armat� ap�rute sau schimbarea loca�iei celor deja cunoscute. Alți specialiști operez� senzorii �n spectrul vizibil și infraroșu de �nalt� rezolu�ie montați la bordul aeronavei. Toate informațiile culese sunt transmise instantaneu printr-o linie de date video secretizat� rețelei automatizate de conducere C4I ale statelor majore tactice. Datorit� aparaturii de la bord, pre�ul unui Il-20M1 �l dep�e�te de c�teva ori pe cel al unui avion de genera�ia a 5-a de tip F-22.
�n afara acestora, armata rus� folosește pentru cercetarea de la mare altitudine 42 de avioane de v�n�toare MiG-25RB special modificate pentru misiuni de recunoaștere. Ele av�nd viteza de 3.470 km/h ( Mach 3.2 ) și plafonul la 24.400 m. Dar și o escadril� de bombardament strategic ( Tu-142/Tu-95 MR), av�nd plafonul de zbor la 12.000 m și viteza maxim� de 920 km/h.
Structura de cercetare aerian� a complexelor de cercetare-lovire este subordonat� sistemelor de comand� high-tech automatizate de tip C4I ale statelor majore tactice, care �nglobeaz� urm�toarele funcțiuni : Comand�, Control, Comunicații, Computere, Informații și Interoperabilitate . Aceste sisteme C4I rusești reunesc cele mai noi generații de microprocesoare și echipamente de comunicații prin satelit, integrate senzorilor de descoperire și dirijare. Totodat� ele au facilit�ți de memorie �i servere proprii cu putere de procesare de ultima genera�ie, securizate prin criptare digital� �n �ntreg spectrul de frecven�e care le face imposibil de bruiat. C4I repartizeaz� automat țintele descoperite de structura de cercetare, sistemelor de lovire terestre ( artilerie, rachete sol-sol ), celor amplasate pe nave sau aeronave de lupt�, �n concordanț� cu raza lor de acțiune. Ucraina, Polonia, Ț�rile Baltice și Rom�nia dețin elemente de cercetare rudimentare și nici nu viseaz� s� aib� vreodat� un sistem de cercetare-lovire integrat C4I.
Nedispun�nd o structur� de cercetare aerian� de nivelul celei a armatei ruse, raportul de forțe terestre : 8/1 numeric și 20/1 calitativ, �n favoarea armatei ucrainene precum și supremația aerian� absolut�, n-au putut fi fructificate, �n așa-zisa operațiune antiterorist� �ndreptat� �mpotriva separatiștilor din Donbas. Principala servitute a echipamentelor de fotogrametrie, de pe cele c�teva aparate de cercetare ucrainene, este aceea c� sunt din generația anilor `50- `60 și oblig� avioanele de cercetare s� evolueze �n raza de acțiune a rachetelor portabile ale lupt�torilor Novorossiei. Fapt ce a permis dobor�rea a patru aparate de cercetare ucrainene și sistarea zborurilor de cercetare.
Guvernarea Iuliei Timoșenko a f�cut cea mai mare prostie din ultimii 23 de ani, odat� cu scoaterea din dotare și t�ierea, �n 2006, a ultimei escadrile de bombardament și cercetare supersonic� ucrainean�, �nzestrat� cu avioane Tu-22 M3. Cele 43 de aparate Tu-22 M3 moștenite ca urmare a dezmembr�rii fostei URSS, erau capabile s� zboare cu 2.000 km/h ( Mach 1.88), la altitudinea de 14.500 m . Dac� Ucraina manifesta vreo preocupare de dotare a aceste platforme aeriene cu senzori de cercetare moderni, alta ar fi fost situația pe c�mpul de lupt�.
CA V-AR FI POVESTIT CUM INTR-UN GRUP MILITAR ROMIN PRIN NORDUL MARII NEGRE, IN WW2 STATEA LA POVESTIT LINGA UN FOC, NOAPTEA. CA NU AVEAU VOIE SA DOARMA NOAPTEA CA DEGERAU.
O BOMBA CAZUTA IN MIJLOCUL LOR, IN FOC, I-A SCOS MATELE POVESTITORULUI...,RESPECTIVUL POVESTEA MAI DEPARTE CU MATELE SCOASE. NU REALIZA.
"DRAGUT" RAZBOIUL Prostia se plateste!Si nu doar in razboi!
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 04:18
PS gabi i.Ca un motiv de ,,intarziere" englezaii astia nu s-au gandit ca romanii mai trebuie sa si voteze
Si nu au facut mii de locuri de parcare langa ambasada!......
Ramane cu am zis ceata totala gheata la cap!
|
|
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 04:44
De la: sirboby, la data 2014-11-04 04:11:24De la: nastasemihail, la data 2014-11-04 03:49:00De la: 9am_4057, la data 2014-11-03 23:16:16
DESPRE CE PROSTIE SPUI, ERA O BOMBA RATACITA, TRASA CA SI ACUM AIUREA IN DIRECTIA INAMICULUI. DE RUSI, NORMAL.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 04:46
ATI UITAT CA AVEAU SI NSPE SLUJBE ROMINII IN ROMINIA, IN DECENIUL 9.
PENSIONARI CU INCA 1-2 SLUJBE.
2 ERA CEVA NORMAL.
SLUJBELE MULTIPLE NU LE-AU INVENTAT ROMINII DIN STRAINATATE.
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 06:40
Falimentul disprețului pentru �proști�
3 November, 2014 | 231 comentarii
UPDATE: Noi date de la IRES: aproape jum�tate (46%) din votanții Monic�i Macovei s�nt tineri �ntre 18-34 de ani și aproape jum�tate au studii superioare (47%).
Pentru cei care s-au culcat cu 6% �ntre Ponta și Iohannis și s-au trezit cu 10%. Pentru cei care au crezut c� Macovei va veni pe locul 3 cu peste 6%. Ce s-a petrecut?
Azi noapte, la o or� dup� �nchiderea urnelor, PSD anunța diferenț� de 10 procente �ntre Victor Ponta și Klaus Iohannis.
Pesediștii num�raser� paralel doar primii doi candidați și adunaser� deja cam 40% dintre secții. Iar ordinea urm�torilor era: T�riceanu, Udrea și Macovei.
La RTV, Ludovic Orban �l ia peste picior pe Liviu Dragnea, dar cu eleganț�. �Num�r�toarea noastr� va fi cea corect�, spune reprezentantul ACL. E versiunea soft a refuzului de cunoaștere.
�n studioul Realitatea TV, se practic� wishful thinking �n varianta hard. Ziariștii s�nt mai orbi dec�t politicienii. De ce? Pentru c�, vorba lui Ion Cristoiu, remarcat� și de Vintil� Mih�ilescu �n �Dilema�, �spre deosebire de politicieni, ziariștii se ur�sc sincer�. Iar ura are efectul r�sufl�rii spulberate pe interiorul parbrizului rece. Nu mai vezi.
Ca și ACL, Rareș Bogdan nu crede �n num�r�toarea paralel� a PSD. Numai c�, spre deosebire de ACL, ziaristul nici m�car nu ia act de ea.
Rareș e un realizator cu farmec și, deseori, �și pune interlocutorul �n condiția relax�rii. �n noaptea asta �ns�, refuz� s� cread� chiar și la ora 23, c�nd PSD aproape c� �ncheie num�r�toarea paralel� pentru primii doi: Ponta 40,5 � Iohannis 29,4%.
Rivalii de la ACL num�raser� p�n� �n acel moment sub 20% dintre secții și diferența la ei era de 6 procente, nu de 11. Cei din tab�ra roșie s�nt, �n principiu, mai proști, c� asta se crede despre ei.
�n studioul Realitatea, Ion Cristoiu și Dan Andronic aproape c� strig� la realizator c� celelalte televiziuni pun pe ecran cifre mult diferite. �Nu mai vorbiți despre num�r�torile paralele, hai s� discut�m pe sondaje!�, țip� și Rareș. Sondajele de la Realitatea arat� 6 puncte �ntre primii doi alerg�tori. �Eu m� duc s� m� culc�, zice Cristoiu. Totul oscileaz� �ntre glum� și indignare pentru ceea ce se �nt�mpl� �n str�in�tate.
�Uite, pesediștii mint, doar la 40% dintre secții au primit procesele verbale!�, tresare la un moment dat realizatorul, electrocutat �n contactul cu butoanele telefonului. Deține proba minciunii PSD! �Rareș, amesteci lucrurile�, �l roag� chiar și colega lui, Lavinia Șandru. �Pe sms au num�rat doar pe primii doi, iar acum le vin procesele verbale și-i num�r� pe toți�, explic� ea.
La ora 1 noaptea, Gheorghe Flutur iese și spune c� au ajuns cu num�r�toarea paralel� la 40% dintre secții și c� scorul este 37% � 32%. Cinci procente! �De la 40% se cam stabilizeaz�, zice Flutur. O reporter� de la fața locului inist�: �Mai pot avea loc schimb�r majore?�. �Nu prea, se cam stabilizeaz�, spune Flutur. Cei din platou nu mai �nțeleg nimic. Publicul, nici at�t. PSD d� 11 procente, ACL, 5.
La 60% dintre secții, se p�streaz� distanța de 5%. Apoi, �ncepe dezastrul. La 82% dintre secții, ACL constat� o diferenț� de 8 procente! La 90%, urc� la 9 puncte! Și, dup� ora dou� și jum�tate noaptea, ACL admite c� diferența �ntre Ponta și Johannis e de 10%!
Ce s-a �nt�mplat �ntre 60% și 100% dintre secții, c�nd diferența s-a dublat de la 5 la 10 puncte?
Ca s� se petreac� asta pe cele 40% dintre secții r�mase a trebuit ca Ponta s� aib�, �n medie, 17,5% �n plus faț� de Iohannis. Se poate? De pild�, �n Argeș, Ponta a obținut cu 30% mai mult, �n Dolj, tot cu 30%. Dac� au venit c�teva județe din acestea, a fost suficient. Și o alt� explicație din interiorul dreptei: �n general, se str�ng mai repede date de la organizațiile puternice, care adun� voturi.
BEC ofer� rezultatele oficiale. La 10:20 dimineaț�, dup� 98,3% din secțiile de votare, Victor Ponta a obtinut 40,33% din voturi, Klaus Iohannis 30,44 %, Tariceanu 5,40%, Elena Udrea 5,18%, Monica Macovei 4,46%.
E o dimineaț� dezam�gitoare pentru dreapta, dar e și momentul adev�rului.
1. �Proștii� de la PSD au fost mai deștepți dec�t �maeștrii num�r�torii paralele� de la ACL. Pentru prima oar� dup� un deceniu, PSD a oferit rezultatele mai repede și cu un grad de acuratețe ridicat. Faț� de datele de acum de la BEC au greșit doar cu un procent.
Cineva din tab�ra lor a avut ideea s� numere doar pe primii doi candidați pe baza sms-urilor. Asta e o lecție pentru cei care cred c� monopolul inteligenței s-a �nfipt la dreapta. Stați c� mai vin!
2. Cet�țenii și-au f�cut treaba. Prezenta la vot pe tara a fost de 53,16%, doar cu o jum�tate de procent sub cea din primul tur din 2004. Datoria e s� vii la vot, nu s� votezi cu cine vreau eu. Eu am votat cu Monica Macovei, dar nu �nseamn� c� restul merit� descalificați. Macovei a luat 12% �n București, peste Nicușor Dan �n 2012. Dar e la fel de adev�rat c� Ponta a c�știgat �n fața lui Iohannis �n București!
3. Acest rezultat insuportabil pentru dreapta nu e generat de Rom�nia slab educat� și b�tr�n�, ci și de Rom�nia cu studii și t�n�r�, de vreme ce 71% dintre votanții cu studii superioare au venit la vot, spre deosebire de doar 33% dintre cei cu studii primare! E un procent normal peste tot �n lume, s� termin�m cu miturile false c� �proștii� decid soarta ț�rii.
De asemenea, au votat 51% dintre tinerii �ntre 18-34 de ani, dep�șindu-i pe cei 44% dintre votanții cu v�rste de peste 65 de ani. Alt mit spulberat, nu-i așa? Unde apar aceste lucruri? Din cifrele IRES, cei care au f�cut sondajul pentru DigiTV. Aaaaa, Vasile D�ncu, veți zice. Da, au dat rezulatele cele mai bune la exit-poll!
Și �nc� ceva, apropo de structura votului. Pentru prima oar�, votanții din urban se apropie mult de cei din rural.
4. Incidentele de la secțiile din str�in�tate atest� un haos și-i frustreaz� pe bun� dreptate pe miile de oameni care n-au mai apucat s� voteze sau pe cei care au stat la cozi ca la sifoane pe vremea lui Ceaușescu.
Totuși, dac� lu�m sifoanele acelea și ne sp�l�m cu ele pe faț� vedem cum cifrele spun c� �n 2014 au votat mai mulți rom�ni, 153.000, dec�t cei 147.000 care au izbutit s�-și exprime votul �n 2009, c�nd nu �proștii� de la PSD, ci �deștepții� de la PD-L au organizat votul.
Scenele de umilinț� din str�in�tate trebuie stopate, �ns� creșterea de la 1,5% voturi care vin din afar� c�tre, s� zicem, un necesar 10%, nu se va realiza niciodat� prin multiplicarea imposibil� a secțiilor, ci doar prin introducerea votului prin corespondenț�.
5. Am citit ce au scris Dan T�p�lag� și Cristi Pantazi azi, pe Hotnews. �n o mie de chestiuni s�ntem de acceași p�rere, �n aceasta nu. Chestia cu �elita ultraminoritar� este contraproductiv� și, dup� p�rerea mea, fals�. Elit� e și cel de la PSD care a avut ideea s�-i numere doar pe primii doi și a obținut �n dou� ore ce a obținut ACL �ntr-un timp mai mult dec�t dublu.
Elit� s�nt sociologii IRES de la Cluj care au oferit un exit-pool la zecime pentru T�riceanu (5,3 faț� de rezultatul de 5,4), Udrea (5,1 faț� de 5,18) și Macovei (4,5 faț� de 4,46)! Iar diferența dintre Ponta și Iohannis au apreciat-o, dup� datele de la ora 19, furnizate la 21!, cu o eroare de 0,4 puncte! Elita este definit� profesional, nu ideologic.
6. ��n turul 2 se pleac� de la 0-0�, zic ast�zi unele voci. Vedeți s� nu! �n termeni sportivi, se pleac� de la 2-0 pentru o echip� dup� primul tur. Ceea ce �nseamn� c� Iohannis ar trebui s� c�știge returul cu 3-0, cu 4-1, cu 5-2 și tot așa. Noi, ca votanți de dreapta, putem s� ne mințim desigur, nu ne oprește nimeni.
�n mod realist, un 2-0 �n deplasare se poate recupera, dar cu o mobilizare și cu o competenț� exemplare.
Ziua de azi este falimentul �disprețului pentru cel�lalt� și al ideii c� �s�nt mai deștept dec�t toți interlocutorii mei, d-aia nu m� fac realizator de TV, h�-h�, fraz� cu care Traian B�sescu a �nchis campania electoral� vineri seara, la Realitatea TV.
Glumea și nu glumea președintele. E genul acela de haz cu care și-a c�s�pit și adversarii și apropiații, de a ajuns s� se ia și de revista �22�, c�nd a tres�rit lumea care nu o mai citise de un deceniu! I-a scos din minți pe adversari și i-a �ndep�rtat pe aliați.
N-o mai lu�m de la cap�t cu ce au f�cut politicienii de dreapta votanților de dreapta.
Știți ce mi-a scris azi un cititor? �Lucrul care pe mine m� deranjeaz� cel mai mult la aceast� ultra-minoritate agresiv� este ipocrizia dat� de indulgența cu care privesc hoțiile propriilor favoriți�. Aici sau pe Hotnews nu au fost cauționați �deștepții�, dar �n alte locuri, da.
�ntr-un experiment �revizitat� recent de c�tre o universitate din vest, psihologii și-au �nt�rit o observație fundamental�: oameni normali ajung s� se poarte obsedant la adresa semenilor lor și s� fie cruzi nu pentru c� ar fi r�i, ci pentru c� �s�nt convinși c� ei și doar ei au dreptate�. Și atunci fac totul pentru a-și impune punctul de vedere, f�r� nici un fel de reținere sau respect faț� de argumentul celuilalt.
S�nt 10 puncte diferenț� �ntre Ponta și Iohannis. Iar Macovei are 4,5%, aproape de Dan Diaconescu, cu 3,99%. 4,5% n-a mai luat niciodat� un independent la prezidențialele din Rom�nia, e mai mult dec�t Oprescu �n 2009 (3,3%). Fețele tinerilor din spatele Monic�i macovei consacr� sigurul cadru al bucuriei. A �nceput o zi dezam�gitoare și vin altele și mai grele.
�ns� nu inteligența e �n insolvenț�, ci suficiența.
www.tolo.ro/2014/11/03/falimentului-dispretului-pentru-prosti/
|
|
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 06:52
De la: giovausaro, la data 2014-11-04 00:11:50Scarba scarbelo,r jigodii veti plati pentru asta,,,,Doamne ma rog ca toata diaspora sa venim si sa ocupam romania..redvolta se amplifica....
Pssssssst!!!! Giova, da-te mai aproape sa-ti spun ceva la ureche. Mai usor cu dracuielile si jignirile, pentru ca voi basistii sunteti aia buni, inteligenti, cu studii, muncitori, aia care munciti pe rupte si ii tineti in carca si pe trantorii care nu il vor pe Basescu. Nu e frumos sa te apuci sa dracui doar pentru ca nu va ies calculele de salvare a pielii primului infractor interlop al tarii.
Nu ai plecat in America din fronda fata de Ceausescu, nu te-ai dus acolo ca sa faci un bine poporului roman...Te-ai dus ca sa traiesti mai bine. Si cinste tie ca prin munca ta te-ai ridicat si traiesti mai bine acolo decat in Romania.
Mai usor insa cu superioritatea asta cu care ii privesti pe cei care au ramas acasa. Nu mai incerca sa decizi tu ce este bine pentru ei, pentru ca nici ei nu vin in State ca sa decida pentru tine. Daca iyti plac atat de mult Base si Nutica, invita-i la tine.
|
|
|
Fl_Orion999
15216 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 07:43
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 08:49
De la: giovausaro, la data 2014-11-04 00:11:50Scarba scarbelo,r jigodii veti plati pentru asta,,,,Doamne ma rog ca toata diaspora sa venim si sa ocupam romania..redvolta se amplifica....
ce faci ,ne insulti, ameninti si blestemi ?
parca spuneai ca putem fi inamici ideologici, dar fara sa ne jignim ! acum ce faci si de ce o faci, la urma- urmei ?
tu TRAIESTI acolo, caci esti STABILIT in America si ai o casa, o afacere, pe care mi-e greu sa cred ca le vei parasi ca sa vi sa traiesti in Romania ! si-n acest caz , intreb : cu CE DREPT mai vi tu acum, sa-mi IMPUI cum sa votez eu AICI ?!
dupa parerea mea , toti cei STABILITI in cite o tara straina , asa ca tine, NU ar trebui sa mai hotarasca ei ce-i bine ptr. cei ramasi in tara, ca nu suporta ei ce suportam noi !
|
Musetel
9787 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 08:58
Buna dimineata dragilor!
Va linistesc ca eu si ai mei suntem bine. Stiu ca unii dintre voi va ingrijorati in ceea cema priveste! Va tzuc si va iubesc! Sa aveti o zi frumoasa!
Initial prevazusem sa fi mers la Bxl pentru a vota. Dumnezeu a facut ca sotul meu sa aiba o urgenta unde a trebuit sa intervina pe loc. Cum suntem O FAMILIE UNITA, nu mi-am permis sa merg fara el la drum, doar cu puiul nostru.Si sa fi stat pe la coada la ambasada cate 3 ceasuri si sa mi se fi trantit usa in nas, cu un pui mic, nu cred ca acceptam! NU EU! Cunosc conditiile in care suntem primiti pe la ambasada, la Bxl stai in ploaie afara si in frig sa ridici un act, spre exemplu. Nush cum e pe la ceilalti!
Transmit gandurile mele bune si solidaritatea mea tuturor romanilor de pretutindeni!
Sa speram ca peste 12 zile vom reusi a pune stampila aceea! Ne ramane Johanis pentru schimbare! Sa fie una in mai bine! Asa sane ajute bunul Dumnezeu!
Io va imbratisez cu drag! Nu uitati ca SUNT CU VOI TOTI!
''Dac� ar trebui s� scriu o carte de moral�, primele 99 de pagini le-a� l�sa goale �i pe a o suta a� scrie: "Exist� o singur� datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me l�ser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exup�ry
|
Musetel
9787 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 09:02
Nu blestemati, dragilor! Nici nu va maniati! Iertati si facei VOI mai bine decat cel ce face rau! Vorbesc intr-o eventala situatie generala. Nu personalizez nicio situatie aparte/ si/sau pe nimeni anume!
Gata, am plecat la trebi! Timpul tace si trece! Sa ne treaca cu folos, va tzuc cu drag!
''Dac� ar trebui s� scriu o carte de moral�, primele 99 de pagini le-a� l�sa goale �i pe a o suta a� scrie: "Exist� o singur� datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me l�ser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exup�ry
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 09:06
De la: sirboby, la data 2014-11-04 04:18:28PS gabi i.Ca un motiv de ,,intarziere" englezaii astia nu s-au gandit ca romanii mai trebuie sa si voteze
ceata e la Londra , asta asa, ca sa fim corecti !
in rest , nu pot face decit remarca urmatoare : ATI TURBAT de furie !
multumiti-i lui T. Basescu, ca tot e ziua lui , pentru ca v-a facut din oameni- neoameni !
ca diferentele de opinie sunt una si e Normal sa le avem - dar URA VISCERALA, e cu totul altceva si tine de ANORMALITATEA in care acest T. B ne-a scufundat in acesti ani !
tot lui multumiti-i ca trecind intr-o singura noapte de la Socialisti la Populari , a dat peste cap si trimis in derizoriu conceptul de Stinga - Centru- Dreapta si a semanat o imensa Confuzie in intreaga societate, ajungindu-se a se crede ca un Fost nomenclaturist comunist si ofiter acoperit ar fi devenit Etalonul Ideii de Democratie !
multumiti-i tot lui ca, oameni ca mine si ca alti multi , Scirbiti de deturnarea valorilor liberale - cu adevarat de Dreapta fiind - si Tradarilor prin trecerea, tot brusc si fara instiintarea votantilor lor, au Fost OBLIGATI sa se reorienteze , cu toate consecintele ce decurg de aici !
multumiti-i , ca el ne-a adus aici !
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 10:49
De la: nastasemihail, la data 2014-11-04 04:46:45ATI UITAT CA AVEAU SI NSPE SLUJBE ROMINII IN ROMINIA, IN DECENIUL 9.
2 ERA CEVA NORMAL.
 Lasa bre' , sa vezi acu' cate slujbe la bisericile sponsorizate fara numar de guvern vor fi !
Ca vorba aia , in Romania bolnavii de cancer mor cu zile pe liste de asteptare in timp ce guvernul doneaza bani din buzunarele ghici cui ? la biserici .
Educatie ? Ioc , tara va vrea prosti , bolnavi si increzatori in slujbele popilor .
A propos , ai vreo informatie ca numarul locurilor de munca sa fi crescut in ultimii 2 ani jumate' ?
Nu de altceva , dar facea parte din programul de guvernare socialist multilateral dezvoltat ...
Stiu , stiu...tre' sa-i multumim lui Basescu ca am uitat cu tontii cine guverneaza de 2 ani jumate .
O fi si lecitina cu reteta ?
|
Fosta membra 9am.ro
544 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 11:20
De la: gabigabi2, la data 2014-11-04 08:49:04De la: giovausaro, la data 2014-11-04 00:11:50Scarba scarbelo,r jigodii veti plati pentru asta,,,,Doamne ma rog ca toata diaspora sa venim si sa ocupam romania..redvolta se amplifica....
parca spuneai ca putem fi inamici ideologici, dar fara sa ne jignim ! acum ce faci si de ce o faci, la urma- urmei ?
tu TRAIESTI acolo, caci esti STABILIT in America si ai o casa, o afacere, pe care mi-e greu sa cred ca le vei parasi ca sa vi sa traiesti in Romania ! si-n acest caz , intreb : cu CE DREPT mai vi tu acum, sa-mi IMPUI cum sa votez eu AICI ?!
dupa parerea mea , toti cei STABILITI in cite o tara straina , asa ca tine, NU ar trebui sa mai hotarasca ei ce-i bine ptr. cei ramasi in tara, ca nu suporta ei ce suportam noi !
 Eeeeeee !?
Si te-am avertizat , Clopuitule.
De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-11-03 17:38:04protejeaza-TI obrazul si spatele, Colopuitule, daca nu doresti sa te sinucida !
Ar cam fi cazul sa-i lasam sa fiarba in prostia, fudulia si evident, in acel SUC PROPRIU care le-a fost profetit de Brucan si recomandat de Ion Ilici Iliescu !
Partoneto nesimtita, acel 'bine' al vostru, este CATASTROFA pe care o vor suporta generatiile viitoare de DARORNICI, romani nenascuti!
Tu, a fi putut sa vorbesti despre BINE VERITABIL din momentul in care ai fi primit o pensie minima de cca 1500-2000 de euro lunar !  , insa fudulii din Romania nu au nevoie de o asemenea pensie si nici de sfaturi, sugestii sau altceva, stiu ei mai bine ceea ce este si in ce consta acel bine al lor !
|
Fosta membra 9am.ro
544 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 11:25
De la: nastasemihail, la data 2014-11-04 04:46:45ATI UITAT CA AVEAU SI NSPE SLUJBE ROMINII IN ROMINIA, IN DECENIUL 9.
2 ERA CEVA NORMAL.
mananci cucurbitacee, buey HABARNULULE !
mai treci si tu pe la o biserica, manastire sau pe la catedrala mantuirii cand s-o gata lucrarea, sa ai habar de cate sujbe iti va canta popii langa coparseul proprietate persnala !
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 11:26
De la: gabigabi2, la data 2014-11-04 08:49:04De la: giovausaro, la data 2014-11-04 00:11:50Scarba scarbelo,r jigodii veti plati pentru asta,,,,Doamne ma rog ca toata diaspora sa venim si sa ocupam romania..redvolta se amplifica....
mda , sigur , aia de afara nu tre' decat sa va trimita bani , in rest voi puteti sa fiti masochisti in continuare !
|
Fosta membra 9am.ro
544 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 11:31
De la: _2148_, la data 2014-11-04 11:26:24De la: gabigabi2, la data 2014-11-04 08:49:04De la: giovausaro, la data 2014-11-04 00:11:50Scarba scarbelo,r jigodii veti plati pentru asta,,,,Doamne ma rog ca toata diaspora sa venim si sa ocupam romania..redvolta se amplifica....
mda , sigur , aia de afara nu tre' decat sa va trimita bani , in rest voi puteti sa fiti masochisti in continuare !
nu observi cat de "desteapta" si 'liberala' eeste infecta nesimtita!?
Partoneta, ar dori sa le anuleze pana si dreptul de vot , romanilor din diaspora !
|
Fosta membra 9am.ro
544 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 11:37
De la: _2148_, la data 2014-11-04 01:08:54De la: 9am_4057, la data 2014-11-03 23:16:16
imageblogs.org/wp-content/uploads/2011/06/mindblowing-surreal-ph...
....
mda !
a propos, am vazut un scurt film documentar reaizat prin rusia lui eltin,putin-medvedev-putin, in care ofereau cateva interviuri sau prezentau cateva proiecte sau expuneau tot felul de idei futuriste cercetatori rusi , toate bune si frumoase pana ajungeau la capitolul demonstrativ, calcule-planseta, computerul era IBM iar planseta made in DDR!
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 11:41
De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-11-04 11:31:56De la: _2148_, la data 2014-11-04 11:26:24De la: gabigabi2, la data 2014-11-04 08:49:04De la: giovausaro, la data 2014-11-04 00:11:50Scarba scarbelo,r jigodii veti plati pentru asta,,,,Doamne ma rog ca toata diaspora sa venim si sa ocupam romania..redvolta se amplifica....
nu observi cat de "desteapta" si 'liberala' eeste infecta nesimtita!?
Partoneta, ar dori sa le anuleze pana si dreptul de vot , romanilor din diaspora !
Poi da , acu' nu mai tine cu dintii de Constitutie , n-a tinut nici atunci cand un referendum a decis alt numar de parlamentari , nici acu' nu-i pute ca numarul lor a crescut de fapt .
Isi canta vechea placa cu 7,4 milioane da' a uitat ca aia care i-au chemat la referndum p'astia 7 ,4 milioane , nu ar fi putut sa decida de facto organizarea referendumului daca s-ar fi aplicat primul .
Deh , constitutia e un fel de alba-neagra pentru masochisti .
|
9am_4546
13 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 11:56
Cita ticalosie, lichelele,hotii si slugile lor,mamipulatorii i-si bat joc de Romani.
Romani...v-au pacalit si de aceasta data,de la 1 ianuarie 2015 taranii vor avea o surpriza foarte placuta,vor plati taxa pe patrunjel,de fapt se vor mari si se vor pune noi biruri pe tot ce se produce in agricultura.Se vor pune noi taxe si impozite pe cladiri,pe masini,etc.etc.Se va desfiinta DNA-ul iar saracii de ei,hotii,vor fi pusi in libertate fiindca nu-i vina lor,noi sintem vinovati si Domnul Presedinte Basescu care nu si-a exercitat rolul de mumie la cotroceni,asa cum am mai avut doua mumii,si si-a luat rolul in serios punind justitia pe urmele hotilor.Ptr.acest lucru il critic si fiindca o mare parte din Romani sint usor manipulabili de catre lichelele platite de mafie sau unii psihopati care nu vad decit intr-o singura directie...jos cu cei ce lupta impotriva mafiei transpartinice.Asa ca,Domnule Presedinte,respectati vointa mafiei si a sustinatorilor acesteia fiindca asa-i Romanul....cind unul doreste sa construiasca ceva......vin mai multi si demoleaza,motivul-pentru a fura caramizile.........
Pacat,Romanilor li sa furat pina si speranta,.......pina cind?
|
Fosta membra 9am.ro
544 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 12:40
3 noiembrie 2014
Nr. 1556/VIII/3
COMUNICAT
Procurorii militari din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Secția de combatere a infracțiunilor de corupție s�v�rșite de militari au dispus trimiterea �n judecat�, �n stare de libertate, a inculpatului colonel doctor MOCANU IANCU, șef secție Chirurgie Cardiovascular� II la Centrul Clinic de Urgenț� de Boli Cardiovasculare al Armatei �Vasile C�ndea�, �n sarcina c�ruia s-a reținut s�v�rșirea a trei infracțiuni de luare de mit�.
�n rechizitoriul �ntocmit, procurorii au re�inut urm�toarea stare de fapt:
�n aceast� calitate, �n perioada august-septembrie 2013, inculpatul col. dr. Mocanu Iancu a pretins ori a primit sumele de 3.100 lei, 4.500 lei �i 7.000 lei, de la trei denun��tori sau �n prezen�a acestora, �n scopul �ndeplinirii unor acte privitoare la �ndatoririle sale de serviciu, respectiv, investigarea medical� �i efectuarea interven�iilor chirurgicale asupra unor pacien�i, sumele de bani fiind remise, fie anterior, fie ulterior �ndeplinirii actului medical, dar �n baza unei pretinderi aluzive premerg�toare �ndeplinirii atribu�iilor sale de serviciu.
�n vederea confisc�rii, procurorii au instituit sechestru asigur�tor asupra sumei de bani identificate asupra inculpatului cu prilejul constat�rii �n procedur� flagrant� a unei alte infrac�iuni de luare de mit� pentru care inculpatul a fost deja trimis �n judecat� prin rechizitoriul nr. 79/P/2013 din data de 24.10.2013 (vezi comunicat nr. 947/VIII/3 din 29 octombrie 2013).
Dosarul a fost �naintat spre judecare Tribunalului Militar Bucure�ti.
04 noiembrie 2014
Nr. 1558/VIII/3
COMUNICAT
Procurori din cadrul Direc�iei Na�ionale Anticorup�ie � Serviciul Teritorial Timi�oara efectueaz� cercet�ri �ntr-o cauz� penal� ce vizeaz� suspiciuni privind s�v�rșirea unor infracțiuni de evaziune fiscal�, sp�lare de bani și aderare la un grup infracțional organizat.
�n cursul zilei de 04 noiembrie 2014, ca urmare a obținerii autoriz�rilor legale de la instanța competent�, sunt efectuate percheziții domiciliare �n 37 de locații situate �n municipiul Bucure�ti și județele Timiș, Mehedinți, Olt, Argeș și Iași, reprezent�nd sediile unor societ�ți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.
Perchezițiile de pe raza județului Mehedinți sunt efectuate �mpreun� cu ofițeri de poliție din cadrul IGPR � Direcția de Investigare a Fraudelor.
�n cauz�, procurorii beneficiaz� de sprijin de specialitate din partea Serviciului Rom�n de Informații �i din partea Jandarmeriei Rom�ne.
Raportat la actele procedurale efectuate �n prezenta cauz�, preciz�m c�, atunci c�nd �mprejur�rile vor permite, vom fi �n m�sur� s� oferim detalii suplimentare.
BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE
FELICITARI D N A !
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 12:47
De la: gabigabi2, la data 2014-11-04 09:06:58De la: sirboby, la data 2014-11-04 04:18:28PS gabi i.Ca un motiv de ,,intarziere" englezaii astia nu s-au gandit ca romanii mai trebuie sa si voteze
multumiti-i lui T. Basescu, ca tot e ziua lui , pentru ca v-a facut din oameni- neoameni !
ca diferentele de opinie sunt una si e Normal sa le avem - dar URA VISCERALA, e cu totul altceva si tine de ANORMALITATEA in care acest T. B ne-a scufundat in acesti ani !
tot lui multumiti-i ca trecind intr-o singura noapte de la Socialisti la Populari , a dat peste cap si trimis in derizoriu conceptul de Stinga - Centru- Dreapta si a semanat o imensa Confuzie in intreaga societate, ajungindu-se a se crede ca un Fost nomenclaturist comunist si ofiter acoperit ar fi devenit Etalonul Ideii de Democratie !
multumiti-i tot lui ca, oameni ca mine si ca alti multi , Scirbiti de deturnarea valorilor liberale - cu adevarat de Dreapta fiind - si Tradarilor prin trecerea, tot brusc si fara instiintarea votantilor lor, au Fost OBLIGATI sa se reorienteze , cu toate consecintele ce decurg de aici !
Culmea e ca e chiar soare in UK! Duminic� a plouat putin dar nimic iesit din comun!Pe noi nu ne-a facut nimeni din oameni neoameni,pe voi v-a transformat felix in zombi!
Spre stiinta ta nu as fi votat cu nici-un candidat ,,amic " a lui base,pe care TU l-ai �nsc�unarea in primul mandat !prin votul tau! Asa ca mai bine ai t�cea! Si o sa mai cheltuiesc 100 de lire(benzina ,taxa de parcare etc.) Sa ma duc la vot si la turul 2,si deja vadROMANII din UK sse organizeaz�,adica cei care au masini ii vor duce GRATUIT LA SECTIILE. DE VOTARE. pe cei care nu au! Si chiar �nchiriaz� microbuze.....!
|
Fosta membra 9am.ro
544 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 12:50
De la: 9am_4546, la data 2014-11-04 11:56:21
Cita ticalosie, lichelele,hotii si slugile lor,mamipulatorii i-si bat joc de Romani.
Romani...v-au pacalit si de aceasta data,de la 1 ianuarie 2015 taranii vor avea o surpriza foarte placuta,vor plati taxa pe patrunjel,de fapt se vor mari si se vor pune noi biruri pe tot ce se produce in agricultura.Se vor pune noi taxe si impozite pe cladiri,pe masini,etc.etc.Se va desfiinta DNA-ul iar saracii de ei,hotii,vor fi pusi in libertate fiindca nu-i vina lor,noi sintem vinovati si Domnul Presedinte Basescu care nu si-a exercitat rolul de mumie la cotroceni,asa cum am mai avut doua mumii,si si-a luat rolul in serios punind justitia pe urmele hotilor.Ptr.acest lucru il critic si fiindca o mare parte din Romani sint usor manipulabili de catre lichelele platite de mafie sau unii psihopati care nu vad decit intr-o singura directie...jos cu cei ce lupta impotriva mafiei transpartinice.Asa ca,Domnule Presedinte,respectati vointa mafiei si a sustinatorilor acesteia fiindca asa-i Romanul....cind unul doreste sa construiasca ceva......vin mai multi si demoleaza,motivul-pentru a fura caramizile.........
vectorul-datorie externa este rosu !
2015, v I nevoie de cca 15-18 Mld. de euro , aord FMI -BM blokat, ECB, de ASEMENEA, accesare fonduri europene nerambursabile Klenciu', piata DE CAPITAL-DOBANZI EXORBITANTE este 7%, ts RO. se vand, nu se cumra, investotrii externi au inchis afacerile / Ro ptr. un deceniu, cei care s-au incapatanat sa ramana vand, relocheaza fug.
recesiunea va evoua intr-o criza profunda si este posibil sa asistati la o veritabila desertificare economica si a mediului de afaceri din Ro., somaj in crestere, saracie si cei 7,4 mil vor da vina pe BASESCU !
|
Fosta membra 9am.ro
544 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 12:52
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 12:55
De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-11-04 12:50:40De la: 9am_4546, la data 2014-11-04 11:56:21
vectorul-datorie externa este rosu !
2015, v I nevoie de cca 15-18 Mld. de euro , aord FMI -BM blokat, ECB, de ASEMENEA, piata DE CAPITAL, DOBANZI EXORBITANTE, ts RO. se vand, nu se cumra, investotrii externi au inchis afacerile / Ro ptr. un deceniu, cei care s-au incapatanat sa ramana vand, relocheaza fug.
recesiunea va evoua intr-o criza profunda si este posibil sa asistati la o veritabila desertificare economica si a mediului de afaceri din Ro., somaj in crestere, saracie si cei 7,4 mil vor da vina pe BASESCU ! Sa fie sanatosi,si sa tr�iasc� multi ani ,cu criza! Ai mei nu vor suferi!
In rest sa traiasca cum au votat!Sa manace idealuri....!
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 13:02
De la: nastasemihail, la data 2014-11-04 04:44:04De la: sirboby, la data 2014-11-04 04:11:24De la: nastasemihail, la data 2014-11-04 03:49:00De la: 9am_4057, la data 2014-11-03 23:16:16
DESPRE CE PROSTIE SPUI, ERA O BOMBA RATACITA, TRASA CA SI ACUM AIUREA IN DIRECTIA INAMICULUI. DE RUSI, NORMAL.
Z�u????Si daca cercetasul-observator al artileriei rusesti a vazut focul si a transmis coordonatele..........?
De ochirea dupa ,,flac�ra de la gura tevii" ai auzit??? Nu cred!
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 13:23
De la: _2148_, la data 2014-11-04 11:26:24De la: gabigabi2, la data 2014-11-04 08:49:04De la: giovausaro, la data 2014-11-04 00:11:50Scarba scarbelo,r jigodii veti plati pentru asta,,,,Doamne ma rog ca toata diaspora sa venim si sa ocupam romania..redvolta se amplifica....
Stai linistit ca aud din ce in ce mai multi romani care cand ii �ntrebi :,, Ce faci in concediu te duci ACASA?" raspund :,, Ce dracu sa fac acasa? cheltui mai multi bani decat daca ma duc in Spania sau in Mexic!" Se vor s�tura Si de trimis bani intr-o gaura neagr�!
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 13:35
De la: sirboby, la data 2014-11-04 12:47:11De la: gabigabi2, la data 2014-11-04 09:06:58De la: sirboby, la data 2014-11-04 04:18:28PS gabi i.Ca un motiv de ,,intarziere" englezaii astia nu s-au gandit ca romanii mai trebuie sa si voteze
Culmea e ca e chiar soare in UK! Duminic� a plouat putin dar nimic iesit din comun!Pe noi nu ne-a facut nimeni din oameni neoameni,pe voi v-a transformat felix in zombi!
Spre stiinta ta nu as fi votat cu nici-un candidat ,,amic " a lui base,pe care TU l-ai �nsc�unarea in primul mandat !prin votul tau! Asa ca mai bine ai t�cea! Si o sa mai cheltuiesc 100 de lire(benzina ,taxa de parcare etc.) Sa ma duc la vot si la turul 2,si deja vadROMANII din UK sse organizeaz�,adica cei care au masini ii vor duce GRATUIT LA SECTIILE. DE VOTARE. pe cei care nu au! Si chiar �nchiriaz� microbuze.....!
Am turbat de furie .......Ca ne intreaba str�inii (englezi,francezi,nemti etc) cu care lucram :,,Ce dracu a fost la ambasadele Romaniei?" Si cand le explici z�mbesc ,gen :,,Ce inapoiati sunteti!"
Si mai turbam si ca nu suntem respectati de catre statul ai c�rui cetateni suntem,stat pe care il ,,ajutam "cu 3 miliarde de euro anual in vreme de criza,sau cu 7-8 miliarde in perioada de ,,boom economic"!
|
Musetel
9787 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2014, ora 13:37
Nu numai ca acasa (in tara) cheltui mai mult pe perioada sederii,ca e vacanta sau altceva, dar te costa si drumul. Eu am autostrazi si vignete de achitat pana acasa. Cei ce vin din sudul Frantei sau din Spania au si mai multe decat noi din nordul Frantei. Plus ca e oboseala. Cu avionul am legatura proasta acasa, aici ar fi ok. Ce sens ar avea sa zbor pana la Buc sau la Cluj daca acasa nuammasina,nu? Sunt destule inconveniente ce ne tin departe de casa, nu numai cheltuiala. Iar cand vezi ca de exemplu necesarul pentru un nou-nascut'de exemplu, te costa mai ieftin in afara tarii decat acasa, uiti de vacante spre tara, pe bune. Nu ca as fi io o zgarcita,  , dar daca pot evita oboseala si starea de agitatie de acasa, o fac, credeti-ma! Dumnezeu sa ii tina sanatosi pe parinti, ca in rest nimic nu ne mai atrage acasa.
Vom vedea inspre ce converge viitorul si tara noastra.  Inca suntem cetateni rom�ni cu drept de vot! Ah, ca ar vrea unii de acasa sa ne impozeze dublu, daca asta va urma in eventualitatea ca VVP va iesi, io sunt pregatita sa cer cetatenia franceza. Asta e!
|
|
|