Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 544 mesaje Membru din: 13/10/2014 |
Postat pe: 31 Octombrie 2014, ora 21:31
De la: Black_Friday_, la data 2014-10-31 21:26:38De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-10-31 21:20:06De la: Black_Friday_, la data 2014-10-31 21:14:44 |
|
Postat pe: 31 Octombrie 2014, ora 21:38
veranstaltungen.meinestadt.de/;m=is;f=webp;k=VKRI643TjE2FvRJppPO...
veranstaltungen.meinestadt.de/;m=is;f=webp;k=ZGNQhu7jFUS3QB8dHS9... www.racheshop.de/product_images/images/big/118236_halloween-karn... www.helles-koepfchen.de/bilder/originale/hauptseite/halloween/bl... 2.bp.blogspot.com/-m8J5EDmkoBM/T2iJECPAaaI/AAAAAAAABAY/ZsZtCjz7b...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Octombrie 2014, ora 21:57
2.bp.blogspot.com/-DT75hJShD6Y/U9UUqZQkEFI/AAAAAAAADE0/0erKebaqe...
www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/wp-content/uploads/2011/10/b... media.stiripesurse.ro/image/201410/w800/media-141450706429476300.jpg www.timothysykes.com/wp-content/uploads/2011/03/fuck-you.jpg ai inteles, hermaphoday ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Octombrie 2014, ora 23:31
Am vazut/ascultat interviul Presedintelui pe Actualitatea....spre" rusinea" mea ,mi-a placut.Am vazut un Presedinte Inteligent,la obiect,anticipand unele chestii...ce mai e pe faza si calare pe situatie.Un presedinte/ comandant sadea.Hooooo ,stati ,nu trageti.Chestia cu credinta in Dumnezeu mi-a placut la maxim
Nu e nevoie de intermediari.....Stiu ca dezamagesc pe unii sorry....
|
Postat pe: 31 Octombrie 2014, ora 23:31
Am vazut/ascultat interviul Presedintelui pe Actualitatea....spre" rusinea" mea ,mi-a placut.Am vazut un Presedinte Inteligent,la obiect,anticipand unele chestii...ce mai e pe faza si calare pe situatie.Un presedinte/ comandant sadea.Hooooo ,stati ,nu trageti.Chestia cu credinta in Dumnezeu mi-a placut la maxim
Nu e nevoie de intermediari.....Stiu ca dezamagesc pe unii sorry....
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Noiembrie 2014, ora 03:43
De la: Black_Friday_, la data 2014-10-27 08:35:10De la: sirboby, la data 2014-10-27 00:53:40Vasile cu tine a devenit personal,ca nu se poate purta un dialog civilizat cu tine ,cum am avut cu Florin,Vanea.....Si cu gabi pana la un moment dat cand a inceput cu jignirile, si ......inca ma abtin in ceea ce o priveste pe gabi.........! Vasilicã zis escalã eu ti-am scris ca te prezinti la cineva mult mai destept ca tine sa iti corecteze postarile dar tu nu batman,batman..........bucuresteni get-beget....... zici...........Eu cu baliga.......Nu ca mi-e rusine daca ar fi asa dar......!Si ,,tactu" si cu bunical tau erau chiaburi in Bucuresti.............Sa le fi dat regele pãmânt prin Cotroceni.......sa puna ei porumb,si au venit comunistii si au facut CAP,Bucuresti........Sau stãteau in Bucuresti si plecau la prasit cu iarna-n cap? Ba ,,arhivuta" comunismul te-a scãpat de baliga prostule si te-a dus la Galati.........,, in nemernicia mea,ca un caine turbat!" Raporteaza abuz de limbaj
Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi
ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi
Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri
Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 1 Noiembrie 2014, ora 07:04
sa mor daca inteleg de ce vrei neaparat ca Black sa fie @ Vali_Vasile ? de ce insisti atit de mult pe chestia asta ? ai impresia ca-l poti injura mai adinc si cu folos, daca-i Vasile din Galati , dar ai avea o "jena " daca-i Black din Bucuresti ? io-ti mai zic o data : Black nu are nici o legatura cu @ Vali _ Vasile ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2014, ora 07:36
De la: giovausaro, la data 2014-10-31 23:31:40Am vazut/ascultat interviul Presedintelui pe Actualitatea....spre" rusinea" mea ,mi-a placut.Am vazut un Presedinte Inteligent,la obiect,anticipand unele chestii...ce mai e pe faza si calare pe situatie.Un presedinte/ comandant sadea.Hooooo ,stati ,nu trageti.Chestia cu credinta in Dumnezeu mi-a placut la maxim ca -i dezamagesti pe unii, n-ar fi nimic....important este ca , desi au trecut 10 ani de domnie a acestui om, tu nu esti dezamagit de el si-l vezi in continuare " calare pe situatie " ! mie-mi pare foarte interesanta chestia asta dintr-un motiv foarte simplu : cind e vorba de voi, personal, de criteriile de apreciere si acceptare a unor prieteni, va displac si evitati smecherii, oamenii care-s hotomani, cu ochii numai dupa apucate ; care nu-si respecta cuvintul si azi spun una, miine alta si nu intotdeauna fumeaza ce spun ; care-si tradeaza prietenii ....de fapt, nu au prieteni ci, doar oameni de care se folosesc ptr. interesul lor ! ei, dar cind vine vorba despre Base ', uitati de toate astea si el e cel mai cel ! cum vine asta ? Romania nu intra in categoria Interesului nostru ca fiind cel mai important lucru din viata noastra ? ceea ce nu-i bun pentru noi- personal, e bun pentru ea ? chiar ca nu inteleg !Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 1089 mesaje Membru din: 12/07/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Noiembrie 2014, ora 08:10
De la: gabigabi2, la data 2014-11-01 07:36:46De la: giovausaro, la data 2014-10-31 23:31:40Am vazut/ascultat interviul Presedintelui pe Actualitatea....spre" rusinea" mea ,mi-a placut.Am vazut un Presedinte Inteligent,la obiect,anticipand unele chestii...ce mai e pe faza si calare pe situatie.Un presedinte/ comandant sadea.Hooooo ,stati ,nu trageti.Chestia cu credinta in Dumnezeu mi-a placut la maxim ,,,oamenii care-s hotomani, cu ochii numai dupa apucate ; care nu-si respecta cuvintul si azi spun una, miine alta si nu intotdeauna fumeaza ce spun ; care-si tradeaza prietenii ....de fapt, nu au prieteni ci, doar oameni de care se folosesc ptr. interesul lor !,,,,,...... Ce bine l-ai descris pe Victor Ponta? De aici trag nadejde ca te-ai lecuit de prostie si vei vota cu Elena? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2014, ora 09:50
De la: giovausaro, la data 2014-10-31 23:31:40 Clopuitule, tocmai ce iti sugerasem, see you, sa-ti lepezi clopul si sa-ti montezi basmalia, dar tu, nu si nu ! no, bag zama ca crezi* ca outoarele tale sunt pasari migratoare !
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2014, ora 09:57
Sirboby, te-ai molipsit de la Partoneta cu obsesii desuete! Lasa-l sa fie cine doreste el sa fie, insa ti-o spun pe sleau: asta este un bucurestean coclit la a doua generatie de incaltati semi urbanizat la cap,care face din cand-in-cand cate o escala la ciordit eventual vreo incursiune pe la vertretbar und geboten !
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2014, ora 10:17
De la: 9am_4158, la data 2014-11-01 08:10:14 Daca Ponta nu va castiga primul tur de scrutin, PSD-istii si cei "7,4" mil. de votanti anti-BASISTI vor EMIGRA in Cuba sau Coreea de Nord !
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Noiembrie 2014, ora 13:44
De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-11-01 10:17:52De la: 9am_4158, la data 2014-11-01 08:10:14 duaamne ajuta , amin ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Noiembrie 2014, ora 13:46
www.ziarelive.ro/stiri/deutsche-welle-democratia-din-romania-tes...
Jurnalistii germani scriu ca tara se afla la o rascruce care ar putea afecta restul Europei, iar intrebarea care se pune in acest moment este daca democratia din Romania se afla sub amenintarea "putinizarii" Europei de Est. Fragmente din analiza DW: La 25 de ani de la caderea comunismului, societatea este divizata in continuare. Pe de o partea exista tinerii educati, cu convingeri liberale si pro-europene, pe de alta parte, votantii loiali care inca sprijina Partidul Social Democrat, fost comunist. Din cei 14 candidati, sondajele arata ca doar premierul Victor Ponta (PSD) si Klaus Iohannis (PNL) au o sansa sa castige. Iohannis apartine minoritatii germane si a fost cu succes primarul Sibiului. Campania sa s-a focusat pe acuzarea "baronilor" PSD de problemele economice si politice ale tarii. Tara a fost zguduita de o serie de scandaluri de coruptie, care au ajuns pana la varful PSD si in cercurile apropiate premierului. Pentru o scurta perioada de timp, politicienii din orace si consilii locale au avut dreptul sa isi schimbe partidul, fara a-si pierde mandatele. PSD a exploatat acest trend, luand sute de primarii si consilii locale. Ponta a fost acuzat ca a influentat voturile in aceste consilii. Pentru a contracara amenintarea reprezentata de Iohannis, Ponta a adoptat un ton nationalist de stanga si religios. S-a diferentiat de rivalul sau protestant anuntat ca are dreptul sa fie presedintele tarii sale, fiind membru al Bisericii Ortodoxe. Nu s-a sfiit nici sa spuna ca este mandru ca este roman si sa trezeasca sentimente impotriva minoritatilor etnice si religioase. In acelasi timp, presa, care este apropiata de Ponta si de partidul sau, a lansat o campanie negativa la adresa contracandidatului nedorit. Iohannis a fost acuzat, fara dovezi ca are "legaturi cu traficul de organe", ca este un escroc imobiliar sau chiar agent al serviciilor secrete germane - "calul troian al Angelei Merkel". Ponta favorizeaza o reluare a relatiilor cu China, Rusia si Turcia. Vladimir Putin, Recep Tayyip Erdogan si Viktor Orban par a fi modelele sale. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2014, ora 14:00
@2148, lasa-i cu Ponticul daca vor sa ajunga in situatia Ukrainei
Daca, in urma cu un an, ai fi anticipat razboiul civil instigat de putin si declansat de rusofnii din ukraina cu sprijinul direct al fsb-ului,, pierderea peninsulei crimeea, sau faptul ca este posibil sa piarda jumatate din teritorii in favoarea rusiei oligarhice, orice Ukrainian te-ar fi scupat in oraz. Astazi, ukrainienii simt pe propria piele costurile LIBERATII si pretul dorintei de civilizare europeana.. Acelasi scenariu ar putea fi indus si romanilor, insa...
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2014, ora 14:15
De la: _2148_, la data 2014-11-01 13:46:26www.ziarelive.ro/stiri/deutsche-welle-democratia-din-romania-tes... frumos si adinc scris....ca la cartea cu tehnici manipulatorii ! bravo mei , nemtilor ....v-ati dedulcit si voi la ban facut la comanda politica acu' sa nu credeti ca nu stiam ca si pe la case mai mari se-ntimpla fapte de coruptie , ca doar tocmai ce avem 2 chestii babane : Microsft si EADS , basca atitea firme si banci ce ne-au ciugulit si , s-au carat acas' la ele sau, pe la altii de la care mai aveau ceva de luat, caci rapacitatea neocolonialismului e stiuta si simtita deja ! dar @ 2148, sa-i multumesti dragului de Base' si a " Dreptei" dumisale pentru ca romanii, SCIRBITI de prestatia acestei " drepte" , au inceput sa se uite-n alta parte, realizind cit de Pacaliti si cite TZEPE au luat in acesti 10 ani ! sa le multumiti lor, caci ei sunt direct RASPUNZATORI pentru aceasta stare de lucruri ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2014, ora 15:25
De la: 9am_4158, la data 2014-11-01 08:10:14De la: gabigabi2, la data 2014-11-01 07:36:46De la: giovausaro, la data 2014-10-31 23:31:40Am vazut/ascultat interviul Presedintelui pe Actualitatea....spre" rusinea" mea ,mi-a placut.Am vazut un Presedinte Inteligent,la obiect,anticipand unele chestii...ce mai e pe faza si calare pe situatie.Un presedinte/ comandant sadea.Hooooo ,stati ,nu trageti.Chestia cu credinta in Dumnezeu mi-a placut la maxim esti cam chior, badie si un pic dus cu capul ! CINE o poate vota pe Udrea, altfel sau, e de aceeasi teapa cu ea s'a venit vremea damelor de companie sa intre-n legalitate ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2014, ora 15:44
De la: gabigabi2, la data 2014-11-01 14:15:38De la: _2148_, la data 2014-11-01 13:46:26www.ziarelive.ro/stiri/deutsche-welle-democratia-din-romania-tes... Microsoft - SEI Contract semnat de Guvernul Adrian Nastase 2001 EADS Deutschland GmbH Germania - Ministerul de Iinterne Contract semnat de Guvernul Adrian Nastase 2004 PAI, hai sa fim CORECTI, ce ![]() "De ce trebuie chemat Nãstase la DNA pentru șpaga Microsoft de 20.000.000 de euro 30 septembrie 2014 Departamentul pentru Analizã Instituționalã și Socialã (DAIS) funcționa în directa subordine a lui Adrian Nãstase și era pumnul de fier cu care Nãstase controla atît presa, cît și partidul, direct din Palatul Victoria. DAIS a fost condus de Dorina Mihãilescu, cea care controla tot ce ținea de imaginea faraonicã a lui Nãstase" Partoneto, iar dezinformezi boboru cu net-ul si monitorul, RASPANDACO NESIMTITA ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2014, ora 15:50
hai, stii ceva : mai bine informeaza-te tu cite degete americane si nemtesti s-au scufundat in borcanul cu miere in aceste afaceri si, nu numai si p'orma vorbim !
si sa-mi spui cum e cu TZEPELE date de aceasta " Dreapta" basesciana ,ptr. care doar interesul personal , vilele, mosiile , posetutele si banii fara numar a insemnat "Dreapta"...,ca de Democratica , nici nu se poate vorbi ! multumiti-i lui Base' ca el ne-a adus aici ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2014, ora 16:33
De la: gabigabi2, la data 2014-11-01 15:50:51hai, stii ceva : mai bine informeaza-te tu cite degete americane si nemtesti s-au scufundat in borcanul cu miere in aceste afaceri si, nu numai si p'orma vorbim ! Partoneto NESIMTITA, minti ca o scroafa infecta ! Hai, lectura suplimentara ptr. o Partoneta dilie, citeste toata odiseea si incearca sa intelegi ceea ce citesti, altfel, te declar ANALFABETA FUNCTIONALA, nesimtito ! AI INTELES ? Executarea ! "Ce a cãutat DNA acasã la fostul șef SIE, Cãtãlin Harnagea Procurorii DNA au descins în aceastã dimineațã în 56 de locații, pentru percheziții în megadosarul MICROSOFT-EADS, între care și la domiciliul lui Cãtãlin Harnagea, fostul șef SIE între 1997-2000, ca și la sediul firmei sale ICAR Bussines Research De asemenea, procurorii au "vizitat" și domiciliul fostului sãu partener, Dorin Marian, ex-șef al administrației prezidențiale între 1997-2000, ca și domiciliile lui Remus Truicã, fostul șef de cabinet al ex-premierului PSD Adrian Nãstase, domiciliile și sediile firmelor lui Dinu Pescariu, Claudiu Floricã , Sandu Georgescu, alte locații de firme care ar fi fost folosite ca vehicule ale mitei totale de circa 60 de milioane de euro. De la Cãtãlin Harnagea anchetatorii au ridicat documente referitoare la contractul de consultanțã dintre EADS și ICAR Bussines Research, contract derulat între 2005-2007 dupã cum ne-a declarat fost șef SIE. "Era un contract de consultanțã fãcut direct între firma noastrã și EADS, nu cu instituția statului, care s-a derulat pe doi ani. În 2005, ministrul de Interne de atunci, Vasile Blaga a renegociat contractul de circa 700 de milioane de euro, semnat pe vremea premierului Adrian Nãstase, și l-a redus la 525 de milioane de euro. Pe noi ne-a ales EADS, nu Blaga" a susținut Cãtãlin Harnagea. Fostul șef SIE a refuzat sã spunã cât a încasat din consultanțã de la EADS în perioada derulãrii contractului. Domnia sa a precizat : "Era un procent din sumele încasate de EADS". De asemenea, procurorii au "vizitat" și domiciliul fostului sãu partener, Dorin Marian, ex-șef al administrației prezidențiale între 1997-2000, ca și domiciliile lui Remus Truicã, fostul șef de cabinet al ex-premierului PSD Adrian Nãstase, domiciliile și sediile firmelor lui Dinu Pescariu, Claudiu Floricã , Sandu Georgescu, alte locații de firme care ar fi fost folosite ca vehicule ale mitei totale de circa 60 de milioane de euro. De la Cãtãlin Harnagea anchetatorii au ridicat documente referitoare la contractul de consultanțã dintre EADS și ICAR Bussines Research, contract derulat între 2005-2007 dupã cum ne-a declarat fost șef SIE. "Era un contract de consultanțã fãcut direct între firma noastrã și EADS, nu cu instituția statului, care s-a derulat pe doi ani. În 2005, ministrul de Interne de atunci, Vasile Blaga a renegociat contractul de circa 700 de milioane de euro, semnat pe vremea premierului Adrian Nãstase, și l-a redus la 525 de milioane de euro. Pe noi ne-a ales EADS, nu Blaga" a susținut Cãtãlin Harnagea. Fostul șef SIE a refuzat sã spunã cât a încasat din consultanțã de la EADS în perioada derulãrii contractului. Domnia sa a precizat : "Era un procent din sumele încasate de EADS". Tot pentru contractul EADS, anchetatorii DNA au descins și la firma MIDOCAR a omului de afaceri Sandu Georgescu, ca și la domiciliul și la firma lui Claudiu Floricã (reprezentantul firmei Fujitsu Siemens Computers România), la Dinu Pescariu ( domiciliu plus fundația sa), la Remus Truicã, spun surse judiciare. Claudiu Floricã este denunțãtor și apare și în secvența de dosar care privește informatizarea Educației, ca și Dinu Pescariu. Ei reprezintã numitorul comun al dosarelor MICROSOFT-EADS, ca și tripleta de "lobby-iști" reprezentatã de Alexandru Bittner, Adrian Petrache și Dorin Cocoș, De altfel, "tripleta" ar fi facilitat "continuitatea" în schema sifonãrii banilor de la buget de la Guvernul Nãstase la celelalte guverne. Reamintim cã aceste contracte pentru "Informatizarea Învãțãmântului- a administrației- Securizarea frontierelor" au demarat în 2001 și au continuat pânã în 2013. De aceea, între alți oameni de afaceri "cãlcați" în aceastã dimineațã de procurorii DNA s-au aflat și Dorin Cocoș și Adrian Petrache, Bittner fiind plecat din țarã. CXã existã o continuitate între rețeaua de sifonare a banilor de-a lungul anilor o reprezintã și faptul cã tot astãzi au fost percheziționate locații precum domiciliul fiului lui Mihai Tãnãsescu, fost ministrul PSD al Finanțelor, casa lui Nicolae Dumitru și sediul firmei " NIRO Group", alte locații ale unor firme care apar în pãienjenișul contractelor de informatizare. Cel care a scãpat pentru cã nu e în țarã este jongleorul Alexandru Bittner, omul de casã al lui Adrian Nãstase, care apare și el în toate secvențele contractelor de informatizare și securizare a României. Cine sunt beneficiarii șpãgilor din contractul EADS - securizarea frontierelor Contractul "Sistemul Integrat pentru Securizarea Frontierei de Stat (SISF)", încheiat între EADS Deutschland GmbH Germania si Ministerul de Interne, în valoare totala de 734 de milioane de euro, ar fi debutat cu o platã - șpagã cãtre Midocar ( a omului de afaceri Sandu Georgescu, percheziționat azi de anchetatori) , primitã prin intermediul firmei Bearing Point, spun surse judiciare. Explicație: în iulie 2004, Ministerul de Interne a încheiat cu Bearing Point un contract privind realizarea studiului de fezabilitate pentru implementarea SISF, iar în termen de doua zile studiul respectiv de fezabilitate a și fost predat MI. Ministerul a fãcut imediat plata de 430.000 de euro cãtre Bearing Point, iar apoi banii ar fi ajuns la MIDOCAR, spun surse judiciare. Studiul ar fi fost deja "fãcut" de Midocar Consulting (a omului de afaceri Sandu Georgescu, percheziționat azi-surse) și fi o compilație dupã studii cu același obiect, realizate de alte firme în folosul Poliției de Frontierã. In baza studiului pus, chipurile la dispozitie de firma Bearing Point, comisia de negociere a Internelor din 2004 a decis șã achiziționeze "Sistemul Integrat pentru Securizarea Frontierei de Stat (SISF) prin negociere directã cu EADS din Germania, spun surse judiciare. La contract au fost lipiți subcontractanții Fujitsu Siemes Computers ( Claudiu Floricã), UTI, Felix TELECOM, alte firme, rolul lor fiind de " cãrãuși" ai banilor, mai spun sursele României libere. Contractul cadru stabilit cu EADS era de circa 700 de milioane de euro, fãrã a se preciza în contract ce echipamente și servicii urmau a fi livrate, acestea urmând sa fie agreate ulterior de catre EADS, care astfel putea controla permanent, prin solutiile tehnice oferite, profitul care urma sa-l realizez in acest contract. Condiția pusã de partea românã ca EADS sã obținã acest contract a fost subcontractarea cãtre Fijitsu Siemens Computers- FSC ( Claudiu Floricã) a unor servcii cu valori cuprinse între 40 și 60 de milioane de euro . La rândul sãu, FSC- Claudiu Floricã a fost condiționat sã semneze tot atunci contracte de comision cu mai multe firme între care GESSA, PROFINET( Dinu Pescariu- percheziționat azi). Comisioanele reprezentau mita pentru persoanele din conducerea Ministerului Administrației și Internelor și din cabinetul premierului Adrian Nãstase ( adicã Remus Truicã), susțin aceleasi surse. Potrivit surselor noastre, EADS a plãtit in anul 2004, imediat dupa semnarea contractului, un avans de 4 milioane de euro ce urmau sã fie folosiți pentru plata mitelor persoanelor, suma din care FSC a plãtit, la rândul sãu, un avans de 2.000.000 de euro cãtre Profinet - Dinu Pescariu și un avans de 280.000 de euro cãtre Gessa. În 2005, contractul a fost renegociat, dar sursele noastre spun cã s-ar fi pãstrat subcontractanții, tot pentru circulația mitei, dar sumele erau mult mai mici." Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2014, ora 16:41
foarte bine, Bravo DNA !
pe cind la Base', Udrea, Blagasi restul "dreptei " !? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2014, ora 16:53
De la: gabigabi2, la data 2014-11-01 16:41:46foarte bine, Bravo DNA ! peste vreo 7-8 ani, n-ai sa te poti bucura de eveniment, deoarece iti va face de cele sfinte conform datinei lumesti.
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Noiembrie 2014, ora 17:02
De la: gabigabi2, la data 2014-11-01 16:41:46foarte bine, Bravo DNA ! Stai linistita ca urmeaza cat de curand. Woodrea a inceput sa miroasa a puscarie. Nu vezi cum ii apar potlogariile, una dupa alta, ceea ce era de neconceput pana de curand. Iar pe basel nu cred ca il apuca vara in libertate. In disperarea lui a inceput sa se poarte bezmetic. S-a luat in gura cu serviciile, nu doar ale noastre...si eu cred ca baietii aia au multe informatii despre el. Deocamdata cred ca este lasat sa termine mandatul, apoi...o sa "bata un vant rece din balta, la Chilia in port". Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2014, ora 17:05
De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-11-01 16:53:57De la: gabigabi2, la data 2014-11-01 16:41:46foarte bine, Bravo DNA ! ce faci, de dai mama omida ? da' ai grija ce spui, natingule , ca se-ntoarce ca bumerangul la cel de lanseaza gindul .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2014, ora 17:09
De la: Black_Friday_, la data 2014-11-01 17:02:43De la: gabigabi2, la data 2014-11-01 16:41:46foarte bine, Bravo DNA ! se ia de toata lumea in turbarea lui....ca uneori am impresia ca harponetti asta e tomnai el, incognito- cognitivo- in persoana ! da' nici nu trebuie sa caute prea departe-n servicii, devreme ce SPP e cu doamna si sunt convinsa ca nu numai poze stiu face baietii aia , ci si inregistrari audio ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2014, ora 17:13
De la: gabigabi2, la data 2014-11-01 17:05:23De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-11-01 16:53:57De la: gabigabi2, la data 2014-11-01 16:41:46foarte bine, Bravo DNA ! ce, iti este frica de predictiile statisticienilor !?
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2014, ora 17:41
De la: gabigabi2, la data 2014-11-01 17:09:46De la: Black_Friday_, la data 2014-11-01 17:02:43De la: gabigabi2, la data 2014-11-01 16:41:46foarte bine, Bravo DNA ! da-da, avem si poze cu HERMAPHRODAY aflat prin MUNIHIICHEN in timp ce presta servicii intracomunitare ... www.clickypix.com/wp-content/uploads/2013/09/funny-halloween-cos... trudea din greu dar ii placea, dupa cum bine se poate observa si constata !
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2014, ora 21:26
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2014, ora 22:09
Klaus Iohannis 49,58% Elena Udrea 3,01% Monica Macovei 35,60% Corneliu Vadim Tudor1,97% Victor Ponta 3,29% Cãlin Popescu Tãriceanu 1,80% William Brînzã 0,77% Diaconescu Dan 0,63% Teodor Meleºcanu 0,43% Keleme Hunor 0,39% Gheorghe Funar 0,26% Mirel Mircea Amariþei 0,20% Zsolt Szilagyi 0,16% Constantin Rotaru 0,09% Aș vota, dar n-am cu cine 1,84% Au votat 30.564 persoane Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2014, ora 01:24
A fost o vreme cand,cozile la alimente erau interminabile,apoi a fost o vreme cand un elikopter se detasa de pe cladirea cc-ului...a venit o vreme cand un deget ferm condamna cu vehementa intinarea valorilor comunismului...,o vreme de tancuri,blindate,COPOSU,REGELE renegat.intors de la aeroport,apoi o vreme de piata universitatii...da Marian Munteanu.apoi o vreme neagra de carbuni si bate si va multumesc,mineri...,panselute,chestii......
A fost o vreme cand se fura tot ,aveam democratie ,dar nu era buna de nimic,nu era inteleasa ,sau folosita de catre smecheri....a venit o vreme cand eram invinsi de securitate....apoi am avut parte de o vreme cand ne-am dezis de comunism...crucial....a fost vremea treziriii......uraaaa avem democratie....acum incepem sa cosmetizam democratia...a venit vremea sa ne bagaqm ce avem in ei de conducatori sunt prosti,au amante ,au frati corupti,.au ,n-au ,tu-le muma-n.....ok in sfarsit incepe trezirea ......Doamne ajuta.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Nu e nevoie de intermediari.....Stiu ca dezamagesc pe unii
sa mor daca inteleg de ce vrei neaparat ca Black sa fie @ Vali_Vasile ? de ce insisti atit de mult pe chestia asta ? ai impresia ca-l poti injura mai adinc si cu folos, daca-i Vasile din Galati , dar ai avea o "jena " daca-i Black din Bucuresti ?
frumos si adinc scris....ca la cartea cu tehnici manipulatorii ! 
ce faci, de dai mama omida ?