back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1526 1527 1528 1529 1530 1531 1532 1533 1534 1535 >> Sari la pagina:

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 August 2014, ora 19:21

De la: 9am_4158, la data 2014-08-29 19:13:44
De la: gabigabi2, la data 2014-08-29 19:11:04
De la: Black_Friday_, la data 2014-08-29 19:01:33
De la: 9am_4158, la data 2014-08-29 18:49:50
De la: PaulaZ, la data 2014-08-29 18:40:28Cum sa nu te ajut io pe tine, Blackutzule dracutzule?!

Ia uite-te, ni:

www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/29275/Bucurestiul-de-alta...

Apoi daca primii pasi i-ai facut in '69 , tu esti nascut in mai....... sa nu imi spui ca ai fost coptil puturos si nu ai facut tu macar din curiozitate pasi inainte de 8 luni, puiutzule de drac ce esti tu!

Bina mah, hai ca m-ai retinut destul, da-te in stanga ca pe dreapta circul io !!!!

3,2,1.............

Pun pariu ca impostorul asta nu a calcat in Bucuresti decat in timpul cat a fost chirias la Rahova!

Bai shirt lifter, mars de aici ca ma umpli de scarba. Du-te bai "vichendulet" si scapa sapunul in alta parte!

bravo lor ca, vorbind aceeasi limba basista si avind aceleasi naravuri grele, se inteleg atit de bine !
te sarut si si eu si-ti doresc " vichendulet " placut !

P.S
cind te-ntilnesti cu astia, cheama-ma si pe mine ca vreau sa le privesc ochii !
si-ti aduc ce-am facut azi : zacusca de ciuperci !

Vezi ca asta( Vasile-B_) stie sa dea doar limbi!

Ti-am promis si o sa ma tin de cuvant ca o sa iti dau si limbi...de bocanc. O sa vina si vremea sa stam fata in fata, curajosule. Sa te vad atunci cat sange o sa mai ai in instalatie....

Fosta membra 9am.ro

309 mesaje
Postat pe: 29 August 2014, ora 19:31

www.youtube.com/watch?v=0YUMXJfx5Rg
NATO Secretary General - Statement after the extraordinary meeting of the NATO-Ukraine Commission
www.nato.int/cps/en/natolive/news_112104.htm?selectedLocale=en

nu puteti scapa chiar asa usor de "el base" , buey ciolovecilor bolsevici, bate razbelul la usa voastra si voi.... pffff !

ia cetiti voi ceea ce scrie la constitutiune despre un presedinte in cazul uei asemenea situatiuni , bellum !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 29 August 2014, ora 19:33

Blecutoidousorule ai multa imaginatie capatata in scurtele dar desele tale vizite prin locurile atat de dragi omologilor tai care acum asteapta amnistie de la Plagiator....
Oricum nu ma pun la mintea ta .........dar daca candva cand nu vei mai beneficia de asistenta sociala... iti pot sta la dispozitie si te voi angaja pe post de mop ori pampers la un azil...........
Nu te uit....doar graieste....!

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 29 August 2014, ora 19:35

De la: Black_Friday_, la data 2014-08-29 19:21:50
De la: PaulaZ, la data 2014-08-29 18:40:28Cum sa nu te ajut io pe tine, Blackutzule dracutzule?!

Ia uite-te, ni:

Apoi daca primii pasi i-ai facut in '69 , tu esti nascut in mai....... sa nu imi spui ca ai fost coptil puturos si nu ai facut tu macar din curiozitate pasi inainte de 8 luni, puiutzule de drac ce esti tu!

Bina mah, hai ca m-ai retinut destul, da-te in stanga ca pe dreapta circul io !!!!

3,2,1.............

Pun pariu ca impostorul asta nu a calcat in Bucuresti decat in timpul cat a fost chirias la Rahova!

Bai shirt lifter, mars de aici ca ma umpli de scarba. Du-te bai "vichendulet" si scapa sapunul in alta parte!

bravo lor ca, vorbind aceeasi limba basista si avind aceleasi naravuri grele, se inteleg atit de bine !

P.S

Ti-am promis si o sa ma tin de cuvant ca o sa iti dau si limbi...de bocanc. O sa vina si vremea sa stam fata in fata, curajosule. Sa te vad atunci cat sange o sa mai ai in instalatie....

Blecutoidousorule ai multa imaginatie capatata in scurtele dar desele tale vizite prin locurile atat de dragi omologilor tai care acum asteapta amnistie de la Plagiator....
Oricum nu ma pun la mintea ta .........dar daca candva cand nu vei mai beneficia de asistenta sociala... iti pot sta la dispozitie si te voi angaja pe post de mop ori pampers la un azil...........
PS. Stiu badie ...este greu si acum la 38 de grade sa umbli cu bocanci.........dar ai sireturi?
Atunci spanzura-te nabi sa scapi........!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 29 August 2014, ora 20:23

De la: 9am_4158, la data 2014-08-29 19:35:38

Ia uite-te, ni:

3,2,1.............

P.S

PS. Stiu badie ...este greu si acum la 38 de grade sa umbli cu bocanci.........dar ai sireturi?

38 de grade in capul tau! Ai racit curva mica! Deh, bai shirt lifter, vezi ce patesti daca faci ore suplimentare

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 29 August 2014, ora 21:05

De la: Black_Friday_, la data 2014-08-29 20:23:48
De la: 9am_4158, la data 2014-08-29 19:35:38

Ia uite-te, ni:

3,2,1.............

P.S

38 de grade in capul tau! Ai racit curva mica! Deh, bai shirt lifter, vezi ce patesti daca faci ore suplimentare

La tine pe cocioc poate este mai racoare....dar la asfalt cacam asa este...........
Alifie genitala ...vrei sa ne batem......?
Batute-ar Ebola sa te bata..............!!!

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 29 August 2014, ora 21:15

Ia uite-te, ni:

3,2,1.............

P.S

Sange in instalatie?
Pai iti garantez ca-ti....f......nemul de la al cu barba sura ...pana la al cu tata in gura.....!
PS. Piranda ta va avea o ,,masa festiva'' primita de la ,,bagabonti''

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 29 August 2014, ora 22:28

Rapandula, sa ai in ciorba maine la pranz tot ce ai scris mai sus. Ce poate sa produca un slinos ca tine, decat injuraturi si mizerii adresate rudelor. Astia sunteti bai, basistii viteji ai betivanului! Asta este electoratul care da lectii de bune maniere si ii critica pe altii!

Scarba lasa nu iti crapa ba spurcaciune obrazul sa te pretinzi femeie pe forumul asta? Ce zdreanta de barbat esti tu bai faggot sa te ascunzi sub un avatar de femeie? Bai istericule, daca administratorul forumului nu ia nicio masura cu tine, desi i-am raportat toate postarile tale mizerabile de haimana batrana, ma obliga pe mine sa iti inchid ciocul ala spurcat.

Admine, sa nu avem discutii. Daca te doare in paispe de ce se intampla aici, sa nu te trezesti apoi ca faci pe moralistul cu mine.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 29 August 2014, ora 22:57

De la: corcodel, la data 2011-10-31 13:11:34
De la: 9am249382, la data 2011-10-30 16:57:43
De la: Fantoma_din__Zanzibar, la data 2011-10-30 08:18:28
De la: corcodel, la data 2011-10-29 20:05:38
De la: 9am249382, la data 2011-10-28 09:13:25
De la: corcodel, la data 2011-10-27 21:44:20
De la: Emilescu, la data 2011-10-24 17:28:35poate e pe statul de plata a lu' careva si vine sa tulbure apa p-acilea
Mai Emilescule, eu sunt pe propriul stat de plata , nu sunt sluga nimanui, sunt independent financiar, intr-un cuvant nimeni nu-mi poate schimba convingerile politice nici cu galosi , pungi, marire de salariu(pensie), indexare etc. Intelegi matale care este diferenta ?

esti Independent, pe naiba ! esti la fel dependent, ca toata viata din romanica, de politica facuta de la cotroceni ! daca te mai "foarfeca" de vreo doua ori, iti mai creste un TVA, iti creste impozitul si ajunge euroiul la 6 lei si benzina la 7-8, incepi sa-ti plingi nenorocul....
Ai dreptate partial. De ce? Simplu, intodeauna gasesc o cale de iesire din ,,necaz'', nu ma vait, nu cer nimic nimanui si reusesc sa supravietuiesc. Asta inseamna adaptivitate si un pic mai multa inteligenta decat majoritatea posesorilor de tartacuta.

Iar sponsorizezi mese de 1 decembrie pentru PDL ?

ufff, ce rau esti ! de ce-i aduci aminte de metoda lui INTELIGENTA de a se "descurca" intotdeauna ?
Ce ,,ciudoasa'' esti. Corect, ma fac frate cu si trec puntea. Cand vor venii ai vostri la fel voi face si uite asa metoda mea inteligenta da rezultate. Inca ceva, la data de 1 decembrie primaria sect 2 face pomeni de multa vreme, mai precis 3 mandate de cand Ontanu este in fruntea bucatelor. Pot sa te asigur ca particip la organizarea lor de 6 ani , iar in perioada respectiva primarul era PSD.Deci.....ma descurc??? PS. In afaceri nu conteaza culoarea politica.....

Tic-tac!!! Se apropie momentul adevarului.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 29 August 2014, ora 23:03

De la: corcodel, la data 2011-11-01 18:20:46Nu sunt ,,mare'' om de afaceri , nu ma pot numi nici macar un instarit, plutesc si eu in aceasta mare de rahat si reusesc sa ma tin la suprafata. De ce sponsorizez aceste actiuni ale primariei? Simplu, pentru ca sunt obligat, pentru ca daca refuz nu mai pup nimic, nici macar un mini- contract, asta este crudul adevar. La prima mea experienta de acest fel am fost cam tampitel si am crezut asa cum ne promisese .............. ca contravaloarea produselor cu care am fost rugat sa particip va fi facturata si platita de catre organizator, adica primaria. Uite ca eu repet, tampitel si de buna credinta, completez factura si ma reped cu ea in dinti(era vorba de o suma destul de frumusica) la primarie, intru la ,,cutare'' domn si cu o seninatae de fraier ii inmanez documentul. Surprins individul se uita fix la mine de parca vedea un infanterist din primul razboi mondial in carne si oase si dupa putin timp imi spune ca am gresit beneficiarul, ca daca doresc sa-mi recapat banutii este musai sa emit factura pe numele LUI.......!!! Situatia a fost penibila, banuiti cine era personajul. De atunci am inteles ca firmele care au ceva contracte cu institutia ( contracte corecte dar greu de obtinut) sunt si obigate ,,moral'' sa sponsorizeze anumite actiuni umanitare..........Eeeeeee uite asa am legat o ,,prietenie multilateral dezvoltata'' si chiar a inceput sa-mi placa, deoarece pana la urma tot un act de caritate se numeste chiar daca beneficiarii se numesc boschetari.PS. Asta este viata, usor dar sigur am invatat ,,sa ma descurc'', aceasta este romanica noastra!

Mai ia o gura Corcodele, mai fa o gargara, mai da-te la fund in marea aia in care plutesti, cat mai poti. Dupa ce iti pica stapanul, urmeaza sa apara din sertarele DNA-ului multe dosare...printre care si ale tale.

O sa ai multe explicatii de dat si apoi...o usa se va deschide si apoi se va inchide in urma ta cu un pocnet sec. Puscaria o sa te manace, omule de afaceri descurcaret!!!!

sirboby

1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 30 August 2014, ora 01:52

De la: Black_Friday_, la data 2014-08-29 17:59:16
De la: gabigabi2, la data 2014-08-29 17:21:19am spus de fiorduri sau despre ghetari ?! poate ca n-am folosit tocmai bine cuvintul fiorduri, dar n-am stiut cum sa spun altfel tuturor acelor intrinduri in relieful Suediei !
dar, a NU se uita : eu NU Vreau sa fiu PRESEDINTA unei tari , post care-mi cere sa Stiu tot ce-nseamna organizare statala, regi, presedinti, relatii internationale, politica economica si politica geostrategica !

Stai linistita Gabi, pentru ca nu ai gresit cu fiordurile. A sarit in sus cultivatul forumului care scrie miau ca pisica si a ras in gura mare ca fiordurile sunt doar in Norvegia. Ce sa-i pretinzi? El a ramas la nivelul lui "Arici Pogonici"...Iar blonda forumului a preluat pe piept tampenia miaunelului. Alta "culta" si asta cu ceata in cap!

Asa e ba Xerox, uite aci ba boule :

Fiord
De la Wikipedia, enciclopedia liber

Sognefjord din Norvegia.
Prin fiord, provenit n romn din cuvntul scandinav fjord, se nțelege orice golf maritim ngust, sinuos și intrat adnc n uscat, cu maluri abrupte și nalte.

Fiorduri din Norvegia[modificare | modificare surs]

Fiorduri mai cunoscute din Norvegia
Altafjord
Bindalsfjord
Boknafjord
Fensfjord
Førdefjord
Folda
Halsafjord
Høgsfjord cu:
Lysefjord
Hardangerfjord cu:
Eidfjord
Sørfjord (Hardanger) (Vgl. Sørfjorden i Hardanger pe Nynorsk)
Kvænangen
Lyngen
Lysefjord
Boknafjord
Moldefjord cu:
Romsdalsfjord
Namsenfjord
Nordfjord
Ofotfjord
Oslofjord
Porsangerfjord
Ranafjord
Reisafjord
Saltfjord
Sognefjord mit:
Aurlandsfjord
Nærøyfjord
Årdalsfjord
Lustrafjord
Fjærlandsfjord
Sørfjord laOsterøy (Vgl, Sørfjorden ved Osterøy pe Nynorsk)
Storfjord cu:
Geirangerfjord
Tanafjord
Tingvollfjord
Trondheimfjord
Beitstadfjord
Trollfjord (foarte mic Raftsund intre insulele Lofoten si Vesterålen)
Varangerfjord
Vefsnfjord
Fjorduri inconjurate de insule

Andfjord intre insulele Andøy (Vesterålen) si Senja
Bjørnafjord
Hjeltefjord
Vågsfjord la Harstad (Insula Hinnøy)
Vestfjord
Mare cu numele fjordului

Einafjord
Randsfjord
Steinsfjord
Tyrifjord
Kjøsnesfjord (o parte din Jølstravatnet)
Ce vezi tu bovino pe harta Suediei sunt GOLFURI! Prostul satrei!

Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 30 August 2014, ora 02:02

De la: gabigabi2, la data 2014-08-29 18:05:48
De la: PaulaZ, la data 2014-08-29 17:30:10
De la: gabigabi2, la data 2014-08-29 17:21:19am spus de fiorduri sau despre ghetari ?! poate ca n-am folosit tocmai bine cuvintul fiorduri, dar n-am stiut cum sa spun altfel tuturor acelor intrinduri in relieful Suediei !
dar, a NU se uita : eu NU Vreau sa fiu PRESEDINTA unei tari , post care-mi cere sa Stiu tot ce-nseamna organizare statala, regi, presedinti, relatii internationale, politica economica si politica geostrategica !

Asa, ca tot mi-ai amintit, Gabi!

Sa stii tu ca persoanele cu dizabilitati de orice natura, fizica si/sau psihica, handicapatii cum i-ai numit tu sec, nu pot fi pusi in aceeasi ''oala''/situatie cu putorile societatii unei tari care sunt efectiv niste sugative, niste capuse pe bugetul statului!!! Multi dintre ''handicapati'', gabi, se intampla ca au cotizat ani de zile inainte sa fie imobilizati si declarati inapti sa mai munceasca si ei isi merita banii lunari. Poate o parte din ei au ramas in incapacitate totala de munca tocmai deservind tara si poporul roman, aparandu-ne sau nu! Poate unii dintre ei au ramas in incapacitate totala de munca taman la locul de munca! Deci, ei isi merita banii si pt ei statul trebuie sa scoata bani, statul le e dator, intelegi?

Dar putorilor nu le datoreaza statul nik! Asta era diferenta pe care te rog sa o sesizezi la urmatoarea catalogare, ok?

HANDICAPATI ? unde, cind am folosit eu acest cuvint , cind eu pledez ptr. nefericitii pensionari - chiar si aceeia care au fost Obligati sa minta si sa insele Statul ca sa primeasca un 500 ron pensie ?! cred ca ma Confunzi cu 4148, cu SirBoby, cu 2148 sau Silviu, ca ei i-ar vrea morti pe toti ....verifica inainte de a da cu piatra !

Gabi o fuga la oftamolog ? Cand am scris ca ii vreau morti? nici pe ilici nu-l vreau mort! VREAU DOAR SA RETURNEZE BANII INCASATI ILEGAL SI SA PLATEASCA PENTRU FAPTA PENALA,SI APOI COTIZARE! Ti se pare absurd? Monarhisto vezi justitia ca baronii PSD! De asta esti monarhista? Ca vrei baroni?

Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 30 August 2014, ora 02:20

Uite alt prost care se plimba prin fiordurile suedeze unde ,,malurile sunt abrupte si inalte" si mai sunt si ,,inguste''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=OmRu9svUmJE
Si acum fiordurile adevarate:
https://www.youtube.com/watch?v=isC16yYlpmI

https://www.youtube.com/watch?v=RC30s7awY7M
Dupa mintea ta proasta de maine clima Marii Britanii va fi influentata de FIORD STREAM!!!!!!!!!!!!! Ala de vine din Fiordul Mexicului
Cocalareeeeeeee.................amu sincer cine iti corecteaza postarile ca tu ai servit drept muza cand a fost compus cantecul asta:
https://www.youtube.com/watch?v=KOmkav-s_ec
La fel de viteaz ca mircica puta mica! Nu mai e loc sa iei o palma de voi!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 30 August 2014, ora 06:49

De la: sirboby, la data 2014-08-30 02:20:43 Uite alt prost care se plimba prin fiordurile suedeze unde ,,malurile sunt abrupte si inalte" si mai sunt si ,,inguste''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dupa mintea ta proasta de maine clima Marii Britanii va fi influentata de FIORD STREAM!!!!!!!!!!!!! Ala de vine din Fiordul Mexicului
Cocalareeeeeeee.................amu sincer cine iti corecteaza postarile ca tu ai servit drept muza cand a fost compus cantecul asta:

Soimul patriei Miaunel, s-a kkt nitel pe el.

www.fjord.info/fjords-sweden.html

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 30 August 2014, ora 10:07

De la: Black_Friday_, la data 2014-08-30 06:49:41
De la: sirboby, la data 2014-08-30 02:20:43 Uite alt prost care se plimba prin fiordurile suedeze unde ,,malurile sunt abrupte si inalte" si mai sunt si ,,inguste''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Soimul patriei Miaunel, s-a kkt nitel pe el.Iar Vasile a papat si a devenit Black

www.fjord.info/fjords-sweden.html

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 30 August 2014, ora 10:30

De la: Black_Friday_, la data 2014-08-29 23:03:20
De la: corcodel, la data 2011-11-01 18:20:46Nu sunt ,,mare'' om de afaceri , nu ma pot numi nici macar un instarit, plutesc si eu in aceasta mare de rahat si reusesc sa ma tin la suprafata. De ce sponsorizez aceste actiuni ale primariei? Simplu, pentru ca sunt obligat, pentru ca daca refuz nu mai pup nimic, nici macar un mini- contract, asta este crudul adevar. La prima mea experienta de acest fel am fost cam tampitel si am crezut asa cum ne promisese .............. ca contravaloarea produselor cu care am fost rugat sa particip va fi facturata si platita de catre organizator, adica primaria. Uite ca eu repet, tampitel si de buna credinta, completez factura si ma reped cu ea in dinti(era vorba de o suma destul de frumusica) la primarie, intru la ,,cutare'' domn si cu o seninatae de fraier ii inmanez documentul. Surprins individul se uita fix la mine de parca vedea un infanterist din primul razboi mondial in carne si oase si dupa putin timp imi spune ca am gresit beneficiarul, ca daca doresc sa-mi recapat banutii este musai sa emit factura pe numele LUI.......!!! Situatia a fost penibila, banuiti cine era personajul. De atunci am inteles ca firmele care au ceva contracte cu institutia ( contracte corecte dar greu de obtinut) sunt si obigate ,,moral'' sa sponsorizeze anumite actiuni umanitare..........Eeeeeee uite asa am legat o ,,prietenie multilateral dezvoltata'' si chiar a inceput sa-mi placa, deoarece pana la urma tot un act de caritate se numeste chiar daca beneficiarii se numesc boschetari.PS. Asta este viata, usor dar sigur am invatat ,,sa ma descurc'', aceasta este romanica noastra!

Mai ia o gura Corcodele, mai fa o gargara, mai da-te la fund in marea aia in care plutesti, cat mai poti. Dupa ce iti pica stapanul, urmeaza sa apara din sertarele DNA-ului multe dosare...printre care si ale tale.

O sa ai multe explicatii de dat si apoi...o usa se va deschide si apoi se va inchide in urma ta cu un pocnet sec. Puscaria o sa te manace, omule de afaceri descurcaret!!!!

Idiot pupincurist pcrist-psdist........ma simt onorata .....!
Vezi Vasile cum faci tu gafe de proportii.........tu ai impresia ca daca as fi acest personaj mi-as mai pierde timpul pe acest forum. cu idioti gen matale?
Prostovane.......acesti indivizi nu au timp de stat la suete....astia muncesc din greu pentru un trai mai bun decat al nostru....dau din coate si nu este vina lor ca idiotii aleg intodeauna primari corupti.
Ei supravietuiesc in marea de rahat PSD ......dar vor supravietui si atunci cand legea va fi lege pe cand astia ca tine....muciinceai asistati, puturosi si cretini vor pieri odata cu disparitia marelui partid corupt , filo-rus vanzator de tara numit PSD.
Nu confunda micii intreprinzatori cum este si cel cu care ma definesti cu marii rechini gen Voiculescu,mentorul tau ori Ghita OTVistul.
Astia mici supravietuiesc, se adapteaza deoarece vor sa faca ceva pentru familia lor.....muncesc zi si noapte, platesc taxe si impozite, spagi, se umilesc pe la usile mai-marilor doar pentru a supravietui epocii PSDiste care nu se mai termina de 24 de ani.
Nu-i confunda cu marii corupti deoarece acesti mini-afaceristi iti platesc tie salariu de bugetar mediocru si pensiile milioanelor de comunisti PSDisti......
Eu nu pot decat sa-l felicit pe acest Corcodel deoarece reuseste sa reziste atacului tuturor taxelor, impozitelor si spagilor pe care este obligat sa le plateasca pentru ca tu inpreuna cu tot neamul tau sa existatati.........
Acest gen de mini-afacerist este primul care ar dori ca legea sa fie lege deoarece spagile pe care le pretind alesii vostrii de cele mai multe ori sunt cu mult mai mari decat castigul ce le ramane in buzunar......
Prost ai fost din nascare......prost ramai Galatene!.

Fosta membra 9am.ro

309 mesaje
Postat pe: 30 August 2014, ora 10:50

Blackule, ai observant ce fain te-njura @4158, temenic/intens, insistent si argumentat !

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 30 August 2014, ora 11:10

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 30 August 2014, ora 11:23

De la: PaulaZ, la data 2014-08-30 11:10:04Bune diminetile?

s.tfou.fr/mmdia/i/58/5/les-pingouins-3974585cecpe_2309.jpg

'Neatza voua!

Neata buna!
Ce zi minunata.......

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 30 August 2014, ora 11:35

Sa clarificam niste lucruri nebuloase inca in aparenta...... unora!

Pensionarii nu sunt cazuri de asistenta sociala! De ce? Pentru ca pensionarii au cotizat, cel putin marea majoritate, au investit deja in venitul pe care azi statul le datoreaza. Deci, pensionarii de azi au fost platnicii de ieri, ma rog, din trecut. Este evident ca un ban dat sa ti se intoarca....in cazul cotizatiilor la fondul de pensii.

Nu disec cazurile abuzive si nici nu detailezi, toti le cunoastem!

In Franta, posibil si in alte tari, in cazul in care o persoana avand statutul de pensionar decedeaza, daca sotia/pacsata....nush cum sa vi-l traduc sa sune si politicos si moral totusi...(da, este statutul de pacs intr-un cuplu!!!aprofundati de vreti .... )femeia cu care decedatul are drepturi familiale in comun, neavand venit personal sau fiin inferior decat fosta pensie a decedatului, i se atribuie o suma, care, coincide sau nu cu fosta pensie a decedatului, in functie de caz. Evident ca se face un studiu in prealabil. Deci exista protectia familiei si dupa decesul pensionarului. E logic, acesta a cotizat, inclusiv intr-o pensie privata, nu numai in cea de stat , a murit inainte sa isi culeaga roadele investitiei si acum urmasii sai ai dreptul sa ii culeaga roadele muncii sale din trecut!

Asistatii sociali pot fi de exemplu: familii numeroase, unde mama alege sa creasca copiii din necesitate , tata munceste sau nu , dar per ansamblu, cu toate alocatiile aferente copiilor minori, familia nu are suficient , exista un barem per cap de familie, sa supravietuiasca. acestia nu sunt cazuri de putori, dar puteti intalni si abuzanti ai acestor drepturi, evident!

Alt caz social poate fi : Parinte singur, izolat, adica traieste si creste singur copilul/copiii , munceste dar castiga insuficient pt a asigura minimul per camin, deci capata o suma. Desigur ca exista parinti care aleg sa nu munceasca pt a-si creste copiii, depinde de nr de copii, deci capata ajutor social. Exista posibiliatatea ca de la un nr de trei copii in sus, unul dintre parinti sa adopte statutul de parinte casnic pt cresterea copiilor, deci are o alocatie lunara acordata. Dar uneori aceasta alocatie poate fi completata de un ajutor social.

Ajutor social mai poate primi o persoana care este cap de familie, de exemplu, a lucrat, a devenit somer(a fost disponibilizat, i s-a terminat contractu', etc, dar nu poti deveni somer demisionand si nici daca nu ai lucrat suficient de multe ore....era 432, acum cred ca e vreo 6 luni, care sa iti deschida drepturile sa capeti un ajutor de somaj, care nu e caz social,e dreptul tau!!!). Deci, persoana a lucrat, a devenit somer pe drept, i s-a terminat somaju'( ca nu e pe viata cum gafasera belgienii in trecut si acordau somaj mamei, fiicei si nepoatei pe perioada nedeterminata!!!), nu reuseste o reintegrare in campul muncii si poate, in functie de caz si de ce familie are de intretinut, poate primi un ajutor social, sau o alocatie de solidaritate.

Pot continua, dar nu vreau sa va plictisesc. Ei......cand in Romania vom avea aceasta situatie ? Chiar si partial.....

Am auzit ca sunt la moda Dusterele prin tara, e adevarat?

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 30 August 2014, ora 11:37

De la: 9am_4158, la data 2014-08-30 11:23:13
De la: PaulaZ, la data 2014-08-30 11:10:04Bune diminetile?

s.tfou.fr/mmdia/i/58/5/les-pingouins-3974585cecpe_2309.jpg

'Neatza voua!

Neata buna!
Ce zi minunata.......

Fiecare zi este minunata si noi ne bucuram de ea! Bine te-am regasit, 4158!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 30 August 2014, ora 11:41

De la: haak0n, la data 2014-08-30 10:50:11Blackule, ai observant ce fain te-njura @4158, temenic/intens, insistent si argumentat !

Du-te bai , kakanele! Esti la fel de retardat ca shirt lifter! Probabil ca frecventati aceleasi baruri de negri.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 30 August 2014, ora 11:46

De la: PaulaZ, la data 2014-08-30 11:35:43Sa clarificam niste lucruri nebuloase inca in aparenta...... unora!

Pensionarii nu sunt cazuri de asistenta sociala! De ce? Pentru ca pensionarii au cotizat, cel putin marea majoritate, au investit deja in venitul pe care azi statul le datoreaza. Deci, pensionarii de azi au fost platnicii de ieri, ma rog, din trecut. Este evident ca un ban dat sa ti se intoarca....in cazul cotizatiilor la fondul de pensii.

Nu disec cazurile abuzive si nici nu detailezi, toti le cunoastem!

In Franta, posibil si in alte tari, in cazul in care o persoana avand statutul de pensionar decedeaza, daca sotia/pacsata....nush cum sa vi-l traduc sa sune si politicos si moral totusi...(da, este statutul de pacs intr-un cuplu!!!aprofundati de vreti .... )femeia cu care decedatul are drepturi familiale in comun, neavand venit personal sau fiin inferior decat fosta pensie a decedatului, i se atribuie o suma, care, coincide sau nu cu fosta pensie a decedatului, in functie de caz. Evident ca se face un studiu in prealabil. Deci exista protectia familiei si dupa decesul pensionarului. E logic, acesta a cotizat, inclusiv intr-o pensie privata, nu numai in cea de stat , a murit inainte sa isi culeaga roadele investitiei si acum urmasii sai ai dreptul sa ii culeaga roadele muncii sale din trecut!

Asistatii sociali pot fi de exemplu: familii numeroase, unde mama alege sa creasca copiii din necesitate , tata munceste sau nu , dar per ansamblu, cu toate alocatiile aferente copiilor minori, familia nu are suficient , exista un barem per cap de familie, sa supravietuiasca. acestia nu sunt cazuri de putori, dar puteti intalni si abuzanti ai acestor drepturi, evident!

Alt caz social poate fi : Parinte singur, izolat, adica traieste si creste singur copilul/copiii , munceste dar castiga insuficient pt a asigura minimul per camin, deci capata o suma. Desigur ca exista parinti care aleg sa nu munceasca pt a-si creste copiii, depinde de nr de copii, deci capata ajutor social. Exista posibiliatatea ca de la un nr de trei copii in sus, unul dintre parinti sa adopte statutul de parinte casnic pt cresterea copiilor, deci are o alocatie lunara acordata. Dar uneori aceasta alocatie poate fi completata de un ajutor social.

Ajutor social mai poate primi o persoana care este cap de familie, de exemplu, a lucrat, a devenit somer(a fost disponibilizat, i s-a terminat contractu', etc, dar nu poti deveni somer demisionand si nici daca nu ai lucrat suficient de multe ore....era 432, acum cred ca e vreo 6 luni, care sa iti deschida drepturile sa capeti un ajutor de somaj, care nu e caz social,e dreptul tau!!!). Deci, persoana a lucrat, a devenit somer pe drept, i s-a terminat somaju'( ca nu e pe viata cum gafasera belgienii in trecut si acordau somaj mamei, fiicei si nepoatei pe perioada nedeterminata!!!), nu reuseste o reintegrare in campul muncii si poate, in functie de caz si de ce familie are de intretinut, poate primi un ajutor social, sau o alocatie de solidaritate.

Pot continua, dar nu vreau sa va plictisesc. Ei......cand in Romania vom avea aceasta situatie ? Chiar si partial.....

Am auzit ca sunt la moda Dusterele prin tara, e adevarat?

Daca esti asistata social, tot nu este justificat sa iti dai tu cu parerea despre cat muncesc altii. Stai acasa cu koorool pe camasa atarnand toata ziua pe internet si iti expui si parerile despre cat de puturosi sunt cei care nu voteaza cu hahalerele tale? Nu e de porc? Probabil ca pentru tine, nu, la cat de nesimtita esti.

Fosta membra 9am.ro

309 mesaje
Postat pe: 30 August 2014, ora 11:52

De la: Black_Friday_, la data 2014-08-30 11:41:28
De la: haak0n, la data 2014-08-30 10:50:11Blackule, ai observant ce fain te-njura @4158, temenic/intens, insistent si argumentat !

Du-te bai , kakanele! Esti la fel de retardat ca shirt lifter! Probabil ca frecventati aceleasi baruri de negri.

"Probabil "?
nu esti apt cognitiv sa-ti probezi afirmatia sau introduci variabile ascunse intr-o ecuatie pe care nu esti in stare s-o rezolvi? STATISTICIANULE, numai ipoteze probabilistice si predictii sarlatano-radesteziste iti zac si tie in creieras !
o cam dai cu presupusul din greu, cu o insolenta demna numai de o marutza cuprinsa de-o indolenta nemarginita.

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 30 August 2014, ora 11:55

Vreau sa precizez niste lucruri direct, pt a spulbera orice speculatii ulterioare de acum inainte:

1. Din copilarie am vorbit doua limbi , utilizator familial, nu la nivel informatic, inginerie samd! Romana si maghiara. Mi-am inceput studiile in limba romna, am aprofundat-o in defavoarea limbii maghiare . Din cele doua, azi mai turuiin romana, evident, dar nu ma vindeti nici de vorbiti maghiara in preajma mea! Tata stapanea germana de asemenea pe langa cele doua, romana si maghiara. se descurca si in rusa, avand in vedere trecutul si functiile pe care le ocupa. Si niste bunici de-ai mei au detinut oarece terenuri prin Tarna....nu mai stiu care, deci era oarecum evident. Insa io pot afirma ca am avut doar 3 limbi materne, incluzand germana paterna. A patra cred ca e speculatie inventiva din partea colegilor de forum iubitori care ma vad departe!

2. Hakon..... am exagerat exprès cu tine, sa vad pana unde poti negocia! Esti tare pe pozitie si taman asta admir la tine! Eroarea ce o omisesem la ultima ''negociere'' fusese ca scrisesem mii in loc de mil.Deci nu era eroare de calcul, iti arat ciornele daca vrei Fusese eroare de scriere, graba strica treaba mereu! Mea culpa, accepti de vrei ....stilul meu de a negocia! Nu cred ca am face o echipa proasta, totusi!

3. Blacksu'...... (fonetic, in franceza, ma face sa zambesc apelandu-te asa: Black sou....ban negru.... ) Mea culpa ca te-am facut sa te nasti mai tarziu decat te nascusesi! Nu iti cersesc absolut nicio scuza, nici macar pentru a patra limba inventata, probabil te refereai la limba bocancului, afla ca eu nu rulez aceasta limba, k? Mereu aleg calea pasnica, pur si simplu pt ca eu pot pasnic!

4. Gabi....... Nu sunt o mincinoasa. De pe topicul tovarasului Black sou dedusesem io ca e nascut in '69, astfelam mers mai departe cu scenariul. Deci nu e cocos, e maimuta, dar tot sarpe are ca dominant din punct de vedere al lunii de nastere! Sarpele Black Sou cu Sarpele Gabi fac echipa excelenta......dar nu de aceeasi baricada cu Dragonul de mine, mea culpa!!! Topicul il voi duce io amonte chiar si singura, asum, merci de increderea ce ti-am acordat-o si mi-ai stirbit-o!

OK.....daca nu am omis ceva, va tin la curent! Sa aveti o zi faina!

Fosta membra 9am.ro

309 mesaje
Postat pe: 30 August 2014, ora 12:01

""errare humanum est perseverare diabolicum""
Seneca

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 30 August 2014, ora 12:01

Blac sou.... oricand asum un post de ASISTENT SOCIAL, nu de asistat social, in defavoarea ta! Te iau, te iau!

Ai nevoie de coordonatele unui oftalmolog pe langa coordonatele unul psihanalist? Remarc ca pe langa ca ai gauri negre in memorie, mai prezinti si discrepante intre informatia aparuta pe ecran si procesrea sa de materia ta cenusie! Am precizat ieri ca sunt propriul meu angajat, nu asistat! Io asist pe oricine imi cere ajutoru', ti-e clar?

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 30 August 2014, ora 12:03

De la: haak0n, la data 2014-08-30 12:01:43 ""errare humanum est perseverare diabolicum""
Seneca

Aha, daca io promit ca imi purific postarile inainte de a le da ''GO'', promiti si tu ca verifici macar topica frazei?

Ciornele sunt dispo, in caz ca......

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 30 August 2014, ora 12:10

Sa fie clar.....nu am nimic cu ,,statutul' de pensionar.
O parte dintre ei sunt oameni de isprava ....cu mult bunsimt, nevoiasi, bolnavi....iar venitul nu le ajunge pentru supravietuire.
Totusi nu-i inteleg....?
Ei stiu ca pensioara primita luna de luna insemna munca celor aproximativ doua milioane de indivizi angajati in privat si taxele pe care le platesc firmele care supravituiesc tavalugului infractional nasit de catre Iliescu si PSD.
Acum vine si intrebarea......oare de ce sustin un partid antinational, corupt cu o doctrina pro-estica?
Ei nu inteleg ca acest partid nu poate sa dezvolte Romania?
Ca singura lor indeletnicire este furtul, abuzurile constitutionale, crima organizata si mituirea prostilor?
Pensionarii nu inteleg ca acest partid face parte integranta din trecutul mizerabil pe care l-au trait......ca singura sansa a Romaniei este integrarea definitiva si irevocabila in randul statelor democratice?
Nici acum nu au inteles ca au participat in 2012 la o tentativa de lovitura de stat si ca o indepartare a tarii de valorile democratice insemna saracie lucie?
Nu inteleg ca au DATORIA de a lasa ceva in urma lor ?
Ei bine alegera lor nu poate lasa in urma decat un pamant parjolit....cum bine se vede....deoarece chelirea industriei romane a fost facuta cu multa dibacie de catre acest PSD si de sistemul nasit de catre Iliescu.
Au muncit....ok...nimik de comentat....dar unde sunt roadele muncii lor?
Nu cumva tot idolii pe care ii voteaza sunt raspunzatori de devalizarea premeditata a statului roman?
Atunci pot decat sa-i condamn pentru votul pe care il dau si cu siguranta nu-i voi compatimi........
Ei....acesti pensionari au creat acest monstru(PSD,USL,USD) si au datoria chiar si in cesul de pe urma sa indrepte aceasta greseala alaturi de copii si nepotii lor care au dreptul la o viata mai buna intr-un stat democratic...nu unul de factura post-sovietica.

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 30 August 2014, ora 12:21

4158..... Cunosc 3 pensionari care nu si-au dat niciodata votul mafiotilor! Al patrulea, care nu mai este fizic printre noi, nu l-a dat nici el. Din ce a lasat el din munca sa si a predecesorilor sai, am de cercetat io si de recuperat, intelegi? Ei ne-au lasat mostenire, ei ne-au dat viata, ei ne-au educat, ei ne-au platit studiile, ei ne-ai facut oameni, datorita lor existam. Intelegi?

Diriginta mea din liceu ne explica mereu cu rabdare ca noi suntem generatia ce poate sa schimbe tara. Noi am cam ales sa traim ca un om simplu si normal.....in afara tarii. Vazand cum suntem catalogati azi de catre cei de acasa, din tara, noi, diaspora, parca nu mai avem aceeasi motivatie de a sacrifica propria viata si poate familia pentru a ne implica intr-o lupta de tip Don Quijote. Chiar daca odata am incercat sa facem sa mearga treaba revenin pt o perioada acasa, dar fiind incadrati si franati, poate am renuntat de tot sa ne mai intoarcem cu noua experienta dobandita in exterior si pusa in aplicara acasa......

In situatia pe care ti-o prezint se afla vreo 6 mil de cetateni romani, care poate partial au ales deja sa devina cetatenii tarii careia ii platesc impozite, taxe, tarii careia ii poseda un camin, un teren, masini samd.

Pagini: << 1526 1527 1528 1529 1530 1531 1532 1533 1534 1535 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: