back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1529 1530 1531 1532 1533 1534 1535 1536 1537 1538 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 August 2014, ora 15:13

De la: 9am_4158, la data 2014-08-31 11:25:09
De la: gabigabi2, la data 2014-08-30 17:50:20
De la: Black_Friday_, la data 2014-08-30 17:22:13
De la: gabigabi2, la data 2014-08-30 16:15:32
De la: 9am_4158, la data 2014-08-30 16:03:13
De la: Black_Friday_, la data 2014-08-30 15:44:29
De la: 9am_4158, la data 2014-08-30 15:32:31
De la: 9am_4158, la data 2014-08-30 15:31:40
De la: 9am_4158, la data 2014-08-30 15:29:07ATENTIE ....AU INVADAT HOARDELE MONGOLE ALE LUI KIM-IR-PONTA.....ascundeti-va agoniseala femeile si copilasii.
La acesta secta PSDista violul este ceva firesc iar degenerarea speciei este iminenta......
In secta PSDista toata ginta este inrudita.....tatal isi fraeca fiica .....mama isi violeaza fiul iara toti laolalta bunicii
Atentie marita.......tribul condus de psdistul Black-Vasile trece in actiune
FERITI-VA COPILASII DE UN VIOL IMINENT

Stai linistit Corcodele. Nu ma tentezi, si chiar imi este mila de tine pentru ca la nivel de inteligenta esti undeva pe la varsta de 3 ani, asa ca o sa iti cumpar niste bombonele.
Asa o fi in cortul in care ai crescut tu. Inseamna ca nu iti va fi greu la parnaie, fiind deja abuzat de rude, asa cum te lauzi.

Nu cred ca sunt in pericol.....sunt posesor de arma de vanatoare si........sti tu ce a patit varul tau cand a intrat fraudulos pe proprietatea aviatorului......
Cu placere ti-as descarca cativa plumbi in freza.........

i-auzi : esti POSESOR de arma ....si cind iti spun ca esti un imbecil mincinos care se da de gol ca proasta, zici ca-s eu nu stiu cum ! pimpule !

Natangul nici el nu mai stie ce sex mai poseda, Il asteapta canadianul ca sa il lamureasca definitiv cum stau treburile.
Hai mai Gabi, esti convinsa ca este Corcodeaua? Numai el era asa de tampit ca asta.

sincer iti spun ca Nu sunt convinsa ca-i @ corcodelu' si asta ptr ca, nu stiu cum se face, dar vorbesc toti la fel si manifesta aceeasi ura viscerala inoculata de Base impotriva pensionarilor si a tuturor acelora care-s impotriva basescului !

Te faci ca nu intelegi cum sunteti vazuti de catre cei care doresc ,,o tara ca afara''?
Pai voi bosorogilor majoritari sunteti raul suprem in Romania....deoarece voi ati adus la putere in 90 democratia de tip sovietic si tot voi militati inca pentru perestroika lui Gorbaciov.
Voi ati hranit PSDul.....si tot voi acum cand umblati cu tucalul legat de bracinari credeti ca sunteti buricul universului si ne distrugeti viitorul.
Mai babeto...tu nu ai inteles inca faptul ca lumea voastra a apus si ca trebuie sa cladim una cu mult mai buna decat cea pe care o doriti voi?
Tu nu intelegi ca nici tu nu iti vei mai primi pensia daca ne mentinem acesta directie?
PSD&Acolitii nu sunt in stare sa rezolve problemele economice ale Romaniei deoarece au la baza acceasi scoala promovata de generatia din care faci parte si totul se rezuma haiduceste....adica fura de la cei care muncesc pentru ati indestula burdihanul flamand.
Pana cand crezi ca vor mai reusi acest genocid economic?
Pana cand crezi tu ca vom mai accepta sa donam o mare parte din venit pentru a indestula toti hotii, borfasii, tiganii si cat crezi tu ca mai poate continua acest mod de jefuire al celor care muncesc?
Cat crezi tu ca mai poate continua acest transfer bancar intre mine care ma scol dimineata si merg la munca si restul paduchiosilor PSDisti carora munca le ceaza migrene?
Urmareste ,,Las Fierbinti'' si vei descoperii electoratul PSD in toata splendoarea lui.......

da' mai lasa-ma-n pace cu Obsesiva ta ura impotriva Tuturor batrinilor, Imbecilo , care Refuzi sa intelegi ca tara asta , avind saraci 60 % si 45 % care traiesc in mediul urban NU POATE FI decit de Stinga !

si ti-am spus de nu stiu cite ori : am Iesit in strada-n dec. 89 ! am fost " golan" in pta. Universitatii ; l-am votat pe I. Ratiu si mereu dreapta- dreapta cu speranta ca Ro va renaste caci Avea Toate Datele ptr. asta , dar NU e vina mea ca Revolutia a fost Furata si structurile 2-3 PCR si secu' , au pus mina pe tara asta si nu-i mai dau drumul !
...si, .uita-te la Ultimul Exponent al Ceausismului care de 10 ani ne toaca marunt- marunt si nu vrea sa ne scape nici acum, la incheierea mandatului , din laba, bagindu-ne-o pe git pe Udrea- demna lui urmasa !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 August 2014, ora 15:22

De la: haak0n, la data 2014-08-31 13:09:07Au, a- h-aparut, duginista !
hauzi bre, da' ce bine le turui mataluta ezapt caca-n vocea rusiei si la hobect ezapt caca-n vremurile staliniste, e ceva de spariat, bre dehontoloago !

Hauzi bre, cin' te-a-mbract azi dimineatza a uitat sa-ti stearga mucii de koor la si rahatul de la nas.

acu' , ca ne-o place .nu ne-o place , a pus punctul pe I !
si daca sentimentul Anti UE a crescut nu numai in Ro, ci si in alte tari comunitare si oamenii se-ntreaba : da' ce gheseft am facut intrind in UE, cind aia ne spoliaza cu acte-n regula, lasindu-ne in curul gol , ca Democratia-i ptr. Dulai si nu ptr. Catzei , e vina politicii duse de UE si nu de Rusia , totusi !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 31 August 2014, ora 15:34

De la: gabigabi2, la data 2014-08-31 15:22:57
hauzi bre, da' ce bine le turui mataluta ezapt caca-n vocea rusiei si la hobect ezapt caca-n vremurile staliniste, e ceva de spariat, bre dehontoloago !

Hauzi bre, cin' te-a-mbract azi dimineatza a uitat sa-ti stearga mucii de koor la si rahatul de la nas.

si daca sentimentul Anti UE a crescut nu numai in Ro, ci si in alte tari comunitare si oamenii se-ntreaba : da' ce gheseft am facut intrind in UE, cind aia ne spoliaza cu acte-n regula, lasindu-ne in curul gol , ca Democratia-i ptr. Dulai si nu ptr. Catzei , e vina politicii duse de UE si nu de Rusia , totusi !

Habar n-ai cine spoliaza cu acte-n regula , da' tu ai vrea sa traiesti sub bocancii rosii care-ti vor aduce lapte si miere .
Ipocrito ! Tu erai aia care ziceai de simpatii liberale , pffffffff

Fosta membra 9am.ro

142 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 August 2014, ora 15:37

Eee , uite ca acilea v-ati facut-o cu mana voastra si asa a ajuns internetul sa ragaie de ghertzoi semidocti care injura poporul din care provin si urla MOAAAARTEEEEEE ! , dar de data asta pentru voi , cei in varsta , care acum cativa ani le tolerati prezenta in mediul virtual, desi erau evident naimiti ai guvernelor Boc pusi sa explice masurile tembele luate de acesta , discutati cu ei desi repetau acelasi argumente in stil copy-paste , le luati apararea atunci cand cineva ii injura, desi si ei injurau si ne urau sa ne bata jandarmii pana ne c... pe noi ... etc etc !
Vezi cum se intoarce roata ???????????????????????????????????????
VINA , si spun cuvantul asta in adevaratul lui sens ... de fapt voua va apartine, cei din generatiile mature la momentul 1989 , pentru ca nu ati insistat sa se faca curatenie si sa fie DEMASCATE toate serviciile secrete ale lui Ceausescu ... si uite cum azi, personajele sinistre de atunci , in uniforme albastre si cizme de piele care puneau cainii pe oameni ca tehnica de interogatoriu s-au transformat in angajati constinciosi ai unor servicii secrete " europene " , cu Passat la scara si concedii in Antalya care stau pe net, asculta telefoane si au ajuns sa va ceara MOARTEA ! ! ! ... la indicatiile sefilor bineinteles , aceiasi sefi pe care voi i-ati "iertat" acum 23 de ani .
Nu-i asa ca e adevarat proverbul : NICI O FAPTA BUNA NU RAMANE NEPEDEPSITA ????????

Every normal man must be tempted, at times, to spit on his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats. - H. L. Mencken
Fosta membra 9am.ro

142 mesaje

Postat pe: 31 August 2014, ora 15:39

De la: _2148_, la data 2014-08-31 15:34:11

Habar n-ai cine spoliaza cu acte-n regula , da' tu ai vrea sa traiesti sub bocancii rosii care-ti vor aduce lapte si miere .

Zi zau cu limba scoasa ca n-ai habar cine spoliaza , latraule ???? Ai 1000 km, de Dunare, delta, rauri, lacuri si IMPORTI PESTE pentru ca vrea UE, nu Rusia. Ai teren agricol care sa hraneasca 80 de milioane de oameni si IMPORTI GRAU pentru ca vrea UE, nu Rusia. Terenul pe care nu il mai ai in proprietate, nu il mai ai pentru ca avrut UE si SUA, nu Rusia. Resursele pe care nu le mai ai e pentru ca ASA AU VRUT SUA si UE, nu Rusia. Preturile la utilitati si carburanti aliniate la preturile UE, DAR NU SALARIILE, le ai asa pentru ca a vrut UE si SUA, nu Rusia. Datorii externe si lipsa de industrie este "meritul" UE si SUA, nu al Rusiei. Scadere a natalitatii si natiune imbatranita ai pentru ca asa a vrut vestul, nu estul. Droguri, homosexualitate, obezitate sunt mode venite din UE si SUA, nu din Rusia. Padurile taiate se duc in UE, nu in Rusia. Romanii s-au dus capsunari si stergatori la c.ur la bosorogi in UE, NU IN RUSIA . Si in final... slugile ca tine, incapabili de a gandi si actiona independent, slugaresc UE si SUA.

Every normal man must be tempted, at times, to spit on his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats. - H. L. Mencken
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 August 2014, ora 15:45

mai du-te naibii de nesimtita ! nu citesti sau nu intelegi ce citesti , da ' mi spui de bocanci rosii ! hai, du-te naibii de postaca basita-n creier , ca mai multe Apucaturi autoritariste - gen Ceausescu sau Putin - pe care-l COPIAZA-n draci, n-are nimeni , dar pe ala-l iubesti de nu mai poti si-i ierti toate porcariile facute ! nu va mai mirati ca din cauza lui basescu si a politicii duse de el, uni oameni si-au reconsiderat optiunile , ca e RASPUNZATOR ptr. toate convulsiunile sociale si politice din tara asta, basca decaderea morala !

P.S
si daca am simpatii liberale nu pot sa fac niste analize si sa trag niste concluzii asupra a ceea ce ni se-ntimpla ? ba pot si trebuie s-o fac , daca nu sunt legata la ochi, asa ca voi !
si ca sa-ti dovedesc tie sau altui pimp ca sunt liberala-n gindire si simtire, CE TREBUIE SA FAC ? sa cad in bratele PDL.ului basit pe care l-am dat Jos cu votul meu ?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 31 August 2014, ora 16:01

Nu va mai certati degeaba ca sinteti cam toti nevinovati la ce se intimpla.

"Vestul va fi....facut, atacat de ara....(faza a fost pina in 1991, 1/2 ani}
Ru...va elibera vestul...cica
Va dura pina va fi clar ce se intimpla
Cind va fi clar Ru....va fi atacata de SU...
Va dura 10 ani si va fi greu.
Nu va fi nuclear. Doar citeva lovituri.
Ru...vor fi invinsi"

Asta e prima faza.
Cea cu ara... a fost maxima in 1991.

Urmeaza a doua.

Sa speram ca totul a fost evitat in 1991. Iar acum e doar un fel de reflex de tip broasca omorita.

Am scris pe net cu 8 8 2008, ca atunci a fost inceputul a ce e acum. Remarca nu imi apartinea, era luata de pe net.

Rus... ne fac pe toti, din pacate. Sint f inteligenti in politica, e meritul lor, dar o folosesc impotriva tuturor politica.
Ei nu inteleg ca nu le e nimeni dusman in lumea in care sintem si noi.

Eu am sperat ca fazele astea s-au consumat pina in 1999, dar se pare ca ......

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 31 August 2014, ora 16:21

De la: 9am_4057, la data 2014-08-31 15:39:04

Zi zau cu limba scoasa ca n-ai habar cine spoliaza , latraule ???? Ai 1000 km, de Dunare, delta, rauri, lacuri si IMPORTI PESTE pentru ca vrea UE, nu Rusia. Ai teren agricol care sa hraneasca 80 de milioane de oameni si IMPORTI GRAU pentru ca vrea UE, nu Rusia. Terenul pe care nu il mai ai in proprietate, nu il mai ai pentru ca avrut UE si SUA, nu Rusia. Resursele pe care nu le mai ai e pentru ca ASA AU VRUT SUA si UE, nu Rusia. Preturile la utilitati si carburanti aliniate la preturile UE, DAR NU SALARIILE, le ai asa pentru ca a vrut UE si SUA, nu Rusia. Datorii externe si lipsa de industrie este "meritul" UE si SUA, nu al Rusiei. Scadere a natalitatii si natiune imbatranita ai pentru ca asa a vrut vestul, nu estul. Droguri, homosexualitate, obezitate sunt mode venite din UE si SUA, nu din Rusia. Padurile taiate se duc in UE, nu in Rusia. Romanii s-au dus capsunari si stergatori la c.ur la bosorogi in UE, NU IN RUSIA . Si in final... slugile ca tine, incapabili de a gandi si actiona independent, slugaresc UE si SUA.

Bugetaro , de cand ti-a dat Ponta ce ti-a luat Boc (vorbesc de aia 25 % , care intre noi fie vorba nu ti i-a dat Ponta pentru ca erau planificati sa revina ) , nu traiesti mai bine fatuca , de ce te plangi ???
E de vina UE ?
Suntem noi de vina , ca nu avem oameni competenti si instruiti , ca invatamantul si educatia sunt de tot rahatul , ca alegem lideri care isi tipografiaza studiile doar pentru a ajunge acolo in varf sa te minta pe tine si pe alti indoctrinati ca tine ca UE e de vina pentru tot ce ni se intampla .
Sa zici merci ca astia pe care ii alegeti voi de 25 de ani , mai sunt monitorizati de UE , ca v-ar fura si salteaua de sub kur !!!

Fosta membra 9am.ro

142 mesaje

Postat pe: 31 August 2014, ora 16:33

Bah latrau 2148 , dar ai logica ! Esti mai indoctrinat ca un general KGB , felicitari !
Deci dupa mintea ta bolnava , si daca incepe al 3 lea razboi mondial, tot vina romanilor care cer sa aiba salarii pe masura preturilor europene este ???????
Si daca un meteorit gigant distruge planeta , e tot vina PSD ca s-a facut ca il suspenda pe Bashescu in 2012 ????
Daca incepe Apocalipsa Zombie, e vina pensionarilor si bugetarilor romani care ... jeguri ce sunt ... nu accepta traiul cu venituri infinit mai mici decat in tarile vecine ????
Daca invadeaza extraterestrii planeta, e vina medicilor romani care iau spaga ???
Daca Ebola devine pandemie , e vina tinerilor romani care pleaca afara la munca in loc sa slugareasca patronii din tara de origine 12 ore pe zi pe 200 de euro lunar ????
Daca un continent e distrus de un cutremur de 9 grade Richter , e vina adolescentilor romani care nu invata sa ia Bac-ul si sa fie chelneri cu diploma universitara ????
Maaaaari nemernici romanii astia ntz ntz .......

Am mai zis-o de 1000000 de ori si tot o s-o mai zic , viermii sunt aia care va accepta injuraturile si batjocura, nu voi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 31 August 2014, ora 16:40

De la: 9am_4057, la data 2014-08-31 16:33:33Bah latrau 2148 , dar ai logica ! Esti mai indoctrinat ca un general KGB , felicitari !
Deci dupa mintea ta bolnava , si daca incepe al 3 lea razboi mondial, tot vina romanilor care cer sa aiba salarii pe masura preturilor europene este ???????
Si daca un meteorit gigant distruge planeta , e tot vina PSD ca s-a facut ca il suspenda pe Bashescu in 2012 ????
Daca incepe Apocalipsa Zombie, e vina pensionarilor si bugetarilor romani care ... jeguri ce sunt ... nu accepta traiul cu venituri infinit mai mici decat in tarilevecine ????
Daca invadeaza extraterestrii planeta, e vina medicilor romani care iau spaga ???

Am mai zis-o de 1000000 de ori si tot o s-o mai zic , viermii sunt aia care va accepta injuraturile si batjocura, nu voi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adica tu erai generalul KGB ?
Toaisu' General , cred ca ai visat atunci cand ti-ai inchipuit ca UE tre' sa-ti dea tie salarii moca , salariile se obtin pe merit , or , din pacate , economia Romaniei nu e capabila sa-ti asigure tie-general KGBist salariul european pe care il sperai !

Fosta membra 9am.ro

142 mesaje

Postat pe: 31 August 2014, ora 16:55

Zau mah latrau ????
Nu poate sa-mi asigure salariul ??? Foarte bine ... am inteles sa tzraiti !
Intrebarea e de ce poate sa-mi asigure preturi europene la mancare , utilitati si combustibili , dar nu salarii ????
De ce totul, de la tigari la gazul pentru bucatarie trebuie sa coste ca acasa la Hans Schimdt , iar salariul trebuie sa fie egal cu al Ivan Ivanovici ????
Asta e misterul , poate mi-l deslusesti tu si atunci promit ca nu mai injur UE !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 August 2014, ora 17:21

poi e simplu de tot : ptr. ca au venit in Ro la salarii mici- ca asta a fost oferta - si la profituri de 80% , cum nici nu viseaza-n tara lor sa le aibe si pe care le trimit acas' la ei ; cind n-au mai fost "cacalau, maria ta " si au inceput sa le scada profitul , s-au carat in tari a caror oferta de mina de lucru ieftina a fost si mai profitabila ! ca mereu m-am intrebat : bai frate, cum mama naibii se ajunge ca un produs in tzara sa coste ca unul de afara , cind mina de lucru este atit de prost platita , ca doar se stie ca pretul de cost rezulta din alea- alea + salariile ?! unde se Scurge Diferenta si Cum ?
iaca asa se scurge,tot asa cum se scurg si banii din bancile din Ro catre bancile- mama, fara a Investi profitul in nimic din Ro !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 31 August 2014, ora 17:39

De la: 9am_4057, la data 2014-08-31 16:55:49Zau mah latrau ????
Intrebarea e de ce poate sa-mi asigure preturi europene la mancare , utilitati si combustibili , dar nu salarii ????
De ce totul, de la tigari la gazul pentru bucatarie trebuie sa coste ca acasa la Hans Schimdt , iar salariul trebuie sa fie egal cu al Ivan Ivanovici ????
Asta e misterul , poate mi-l deslusesti tu si atunci promit ca nu mai injur UE !

Toaisu General , eu sunt o ea , nu am cum sa ma ridic la nivelul tau , care ai pretentia sa fii remunerat direct proportional cu numarul stelelor de pe epoleti .
Eu muncesc din greu pentru banii pe care-i obtin , nu sunt nici exorbitant de multi dar nici atat de putini , incat sa ma determine sa stau cu mana intinsa la pomeni electorale in schimbul votului , sau si mai rau , sa plec la ciordit prin Ioropa !
La alimente preturile sunt mai mici decat in Europa , insa fiindca tit ai adus vorba de combustibil , ti-aduci aminte cum a motivat Ponta cresterea accizei la combustibil cumva ?

Daca nu , ia niste lecitina intr-o pauza de injuraturi !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 August 2014, ora 17:52

De la: gabigabi2, la data 2014-08-31 17:21:59poi e simplu de tot : ptr. ca au venit in Ro la salarii mici- ca asta a fost oferta - si la profituri de 80% , cum nici nu viseaza-n tara lor sa le aibe si pe care le trimit acas' la ei ; cind n-au mai fost "cacalau, maria ta " si au inceput sa le scada profitul , s-au carat in tari a caror oferta de mina de lucru ieftina a fost si mai profitabila ! ca mereu m-am intrebat : bai frate, cum mama naibii se ajunge ca un produs in tzara sa coste ca unul de afara , cind mina de lucru este atit de prost platita , ca doar se stie ca pretul de cost rezulta din alea- alea + salariile ?! unde se Scurge Diferenta si Cum ?
iaca asa se scurge,tot asa cum se scurg si banii din bancile din Ro catre bancile- mama, fara a Investi profitul in nimic din Ro !

asta-i explicatia ptr. care avem salarii in lei tramvai, dar preturi ca-n Europa , iar colonialismul salbatec asa functioneaza !

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 31 August 2014, ora 18:04

De la: Black_Friday_, la data 2014-08-30 06:49:41
De la: sirboby, la data 2014-08-30 02:20:43 Uite alt prost care se plimba prin fiordurile suedeze unde ,,malurile sunt abrupte si inalte" si mai sunt si ,,inguste''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=OmRu9svUmJE
Si acum fiordurile adevarate:
https://www.youtube.com/watch?v=isC16yYlpmI

https://www.youtube.com/watch?v=RC30s7awY7M
Dupa mintea ta proasta de maine clima Marii Britanii va fi influentata de FIORD STREAM!!!!!!!!!!!!! Ala de vine din Fiordul Mexicului
Cocalareeeeeeee.................amu sincer cine iti corecteaza postarile ca tu ai servit drept muza cand a fost compus cantecul asta:
https://www.youtube.com/watch?v=KOmkav-s_ec
La fel de viteaz ca mircica puta mica! Nu mai e loc sa iei o palma de voi!

Soimul patriei Miaunel, s-a kkt nitel pe el.

www.fjord.info/fjords-sweden.html

Bravo magraoane ai gasit un site TURISTIC care pomeneste 3 ,,fiorduri" in Suedia ! Ce conteaza ca nu au caracteristicile specifice ,,fiordurilor"! Daca aia le prezinta ,,fiorduri"inseamna ca asta sunt!

Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 31 August 2014, ora 18:09

De la: gabigabi2, la data 2014-08-31 17:52:57
De la: gabigabi2, la data 2014-08-31 17:21:59poi e simplu de tot : ptr. ca au venit in Ro la salarii mici- ca asta a fost oferta - si la profituri de 80% , cum nici nu viseaza-n tara lor sa le aibe si pe care le trimit acas' la ei ; cind n-au mai fost "cacalau, maria ta " si au inceput sa le scada profitul , s-au carat in tari a caror oferta de mina de lucru ieftina a fost si mai profitabila ! ca mereu m-am intrebat : bai frate, cum mama naibii se ajunge ca un produs in tzara sa coste ca unul de afara , cind mina de lucru este atit de prost platita , ca doar se stie ca pretul de cost rezulta din alea- alea + salariile ?! unde se Scurge Diferenta si Cum ?

asta-i explicatia ptr. care avem salarii in lei tramvai, dar preturi ca-n Europa , iar colonialismul salbatec asa functioneaza !

Nu din cauza asta ai salarii mici si preturi mari! Ci pentru ca generatia ta a fost PROASTA,BATUTA IN CAP ETC.............!
Uite ce trebuia sa faca generatia privitoare de latrine:
romaniateiubesc.stirileprotv.ro/emisiuni/2014/sezonul-1/fara-pam...
NU-I ASA CA ERA GREU SA GANDITI CA VA CAM DUREA NEURONUL? Numai pretentii de capul vostru!

Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
Fosta membra 9am.ro

142 mesaje

Postat pe: 31 August 2014, ora 18:12

Patrushoptule , m-ai facut la faza asta ! Trebuie sa recunosc
M-am inscris si eu involuntar in categoria prostilor despre care pomeneam , care discuta cu voi in loc sa va injure sicomit tampenia sa mai astepte si raspunsuri valabile !
Ai raspuns ca un vajnic postac, in 3 fraze atacind 3 teme dragi basistilor internauti :
- tu muncesti din greu ! ... desi toata ziua postezi pe forum ( ce dracu de servici o fi ala al tau, nu stiu !)
- romanii fura ... marota preluata de la guvernul Nastase , fara greata, de catre voi , si inventata de Nemes cand era ministru , ca sa justifice lipsa de bani la buget
- mancarea e mai ieftina in rromania ...... nu zaaaauuu ??? ce descoperire bueyyy .... da , e mai ieftina cu unsfert sa zicem, dar salariile sunt 3 sferturi mai mici !
- aaaaaa, ultima tema e aia favorita a voastra, Pontaaaaaaa , Ponta e de vina , Ponta ne-a bagat in Ue, nu Bass , nuuuuu, Ponta a scumpit ieri PENTRU PRIMA OARA IN ISTORIE !!!!!!!!!!! ... carburantii !

Mi-e sila de tine, mirosi a putrezit , dar mi-e rusine si cu mine, ca am incercat sa discut in loc sa te injur !
PTIU !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 31 August 2014, ora 18:25

De la: 9am_4057, la data 2014-08-31 18:12:25Patrushoptule , m-ai facut la faza asta ! Trebuie sa recunosc
M-am inscris si eu involuntar in categoria prostilor despre care pomeneam , care discuta cu voi in loc sa va injure sicomit tampenia sa mai astepte si raspunsuri valabile !
Ai raspuns ca un vajnic postac, in 3 fraze atacind 3 teme dragi basistilor internauti :
- tu muncesti din greu ! ... desi toata ziua postezi pe forum ( ce dracu de servici o fi ala al tau, nu stiu !)
- romanii fura ... marota preluata de la guvernul Nastase , fara greata, de catre voi , si inventata de Nemes cand era ministru , ca sa justifice lipsa de bani la buget
- mancarea e mai ieftina in rromania ...... nu zaaaauuu ??? ce descoperire bueyyy .... da , e mai ieftina cu unsfert sa zicem, dar salariile sunt 3 sferturi mai mici !
- aaaaaa, ultima tema e aia favorita a voastra, Pontaaaaaaa , Ponta e de vina , Ponta ne-a bagat in Ue, nu Bass , nuuuuu, Ponta a scumpit ieri PENTRU PRIMA OARA IN ISTORIE !!!!!!!!!!! ... carburantii !

Mi-e sila de tine, mirosi a putrezit , dar mi-e rusine si cu mine, ca am incercat sa discut in loc sa te injur !
PTIU !

Cocalarule , schimba-ti lentilele de securist ca s-au defectat !!!
Eu nu stau toata ziua pe forum ca postacii tai pesedisti , cred ca ma confunzi !
N-ai decat sa ma-njuri , te asigur ca pot sa-ti servesc acelasi tratament , nu esti tu primul nesimtit cu care am avut de-a face !

Hai basti , ca mirosi a bou batut in cap cu secerea si ciocanul !

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 31 August 2014, ora 18:30

Nu fac profit 80% ca au gasit prosti care sa munceasca pentru ei pe salarii de nimic si care tac!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 31 August 2014, ora 19:18

De la: sirboby, la data 2014-08-31 18:04:02
De la: sirboby, la data 2014-08-30 02:20:43 Uite alt prost care se plimba prin fiordurile suedeze unde ,,malurile sunt abrupte si inalte" si mai sunt si ,,inguste''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dupa mintea ta proasta de maine clima Marii Britanii va fi influentata de FIORD STREAM!!!!!!!!!!!!! Ala de vine din Fiordul Mexicului
Cocalareeeeeeee.................amu sincer cine iti corecteaza postarile ca tu ai servit drept muza cand a fost compus cantecul asta:

Bravo magraoane ai gasit un site TURISTIC care pomeneste 3 ,,fiorduri" in Suedia ! Ce conteaza ca nu au caracteristicile specifice ,,fiordurilor"! Daca aia le prezinta ,,fiorduri"inseamna ca asta sunt!

Bai cultura cartofului, ciocul mic pentru ca am vazut cam cat te duce capul. Nu esti tu indreptatit sa dai lectii, Miaunel.

Ai inghitit-o, taci naibii si vezi-ti de spalatul englezilor la fund. Fiordurile sunt caracteristice pentru Norvegia, pentru ca numele este preluat din limba norvegiana, insa nu sunt intalnite doar in Norvegia, ci peste tot, atat in emisfera nordica, cat si in cea sudica, unde in urma glaciatiunii, relieful muntos a fost modelat prin eroziune de catre ghetarii care alunecau spre mare.

Io-te al pui de comunist, ne da lectii despre ce nu l-au invatat la scoala profesorii lui de socialism stiintific. Tu recita din Marx, Lenin si cuvantarile tovarasului tau, cizmarul Ceausescu.

Iar pentru ca tot ti-ai dat cu parerea in alte postari si despre situatia de acum, afla mascariciule un secret de la mine: tu, un pui de comunist prost, ar trebui sa iti pui intrebarea intai, unde sunt marii securisti si comunisti? Pai fraiere, aia pe care ii jelesti tu atat acuzand capitalismul, sunt cei care au devenit primii capitalisti ai Romaniei. Ei au dezmembrat primii industria si agricultura Romaniei!
Iar printre ei, la loc de frunte, este stapanul tau de acum, T. Basescu.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 31 August 2014, ora 19:24

De la: sirboby, la data 2014-08-31 18:30:19

Nu fac profit 80% ca au gasit prosti care sa munceasca pentru ei pe salarii de nimic si care tac!

Au salarii mici, pentru ca asa a fost jocul facut de catre toti politicienii care au fost la guvernare din 1990 pina acum. Ce alta posibilitate li s-a oferit? Intr-o tara dezindustrializata rapid de catre proprii guvernanti, firmele straine care au venit au procedat la fel ca in coloniile din Africa sau India. Au tratat oamenii ca pe sclavi.

Fosta membra 9am.ro

309 mesaje
Postat pe: 31 August 2014, ora 19:39

De la: _2148_, la data 2014-08-31 18:25:12
De la: 9am_4057, la data 2014-08-31 18:12:25Patrushoptule , m-ai facut la faza asta ! Trebuie sa recunosc

PTIU !

Cocalarule , schimba-ti lentilele de securist ca s-au defectat !!!
Eu nu stau toata ziua pe forum ca postacii tai pesedisti , cred ca ma confunzi !
N-ai decat sa ma-njuri , te asigur ca pot sa-ti servesc acelasi tratament , nu esti tu primul nesimtit cu care am avut de-a face !

Hai basti , ca mirosi a bou batut in cap cu secerea si ciocanul !

si a votca afumata cu basamac, obiele si rubasti inacrite de transpiratia ciolovecului stahanovist sau colhoznic, cat si a flatulente cu zdrefelutze imprastiate pe toti peretii baracii din gulagul in care a fost mankurtizat.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 31 August 2014, ora 19:41

De la: _2148_, la data 2014-08-31 17:39:44

Toaisu General , eu sunt o ea , nu am cum sa ma ridic la nivelul tau , care ai pretentia sa fii remunerat direct proportional cu numarul stelelor de pe epoleti .
Eu muncesc din greu pentru banii pe care-i obtin , nu sunt nici exorbitant de multi dar nici atat de putini , incat sa ma determine sa stau cu mana intinsa la pomeni electorale in schimbul votului , sau si mai rau , sa plec la ciordit prin Ioropa !
La alimente preturile sunt mai mici decat in Europa , insa fiindca tit ai adus vorba de combustibil , ti-aduci aminte cum a motivat Ponta cresterea accizei la combustibil cumva ?

Bello, las-o jos ca macane! De ce s-a dublat pretul carburantilor intre 2008 si 2012, daca doar unii sunt vinovati, pe cand basistii tai sunt curati ca lacrima?

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 31 August 2014, ora 20:15

De la: 9am_4057, la data 2014-08-31 12:00:40Da , ai dreptate cinzecisioapto , o tara ca afara se va face cu cetateni saraci , obligati sa aiba pensii ca in Rusia lui Putin si preturi la utilitati si combustibili ca in Germania , nu-i asa ??????????!
Dar ce zic eu , va dudui economia cand veniturile vor fi si mai mici , fiindca dupa mintea ta ... de ce veniturile sunt mai mici, de aia oamenii cheltuie mai mult si ajuta economia sa se miste ! !
Dar nu conteaza detaliile astea , noi vom exporta in continuare materii prime si guvernul Boc 7 va avea bani sa plateasca jandarmii si securistii postaci pe forumuri , ca doar astia conteaza intr-o economie moderna !
........................... Ai 1000 km, de Dunare, delta, rauri, lacuri si importi peste pentru ca vrea UE, nu Rusia. Ai teren agricol care sa hraneasca 80 de milioane de oameni si importi grau pentru ca vrea UE, nu Rusia. Terenul pe care nu il mai ai in proprietate, nu il mai ai pentru ca avrut UE si SUA, nu Rusia. Resursele pe care nu le mai ai e pentru ca asa a vrut SUA si UE, nu Rusia. Preturile la utilitati si carburanti aliniate la preturile UE, dar nu si salariile, le ai asa pentru ca a vrut UE si SUA, nu Rusia. Datorii externe si lipsa de industrie este "meritul" UE si SUA, nu al Rusiei. Scadere a natalitatii si natiune imbatranita ai pentru ca asa a vrut vestul, nu estul. Droguri, homosexualitate, obezitate sunt mode venite din UE si SUA, nu din Rusia. Padurile taiate se duc in UE, nu in Rusia. Romanii s-au dus capsunari si stergatori la c.ur la bosorogi in UE, nu in Rusia. Si in final... slugile ca tine, incapabili de a gandi si actiona independent, slugaresc UE si SUA.

Esti mai prost(a) ca noaptea mintii....intr-un cuvant traiasca Russia!!!
Ei bine eu nu vreau sa traiesc intr-un stat de tipul acesta......iar saracimea ....LA MUNCA...deoarece la oficiile de incadrare in munca cam bate vantul....nu se inghesuie niciun psdist comunist .
,,Las Fierbinti'' filmul emblematic pentru gloata care se vaita cu saracia dar nu vor sa munceasca.....

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 31 August 2014, ora 20:27

De la: gabigabi2, la data 2014-08-31 15:13:45
De la: 9am_4158, la data 2014-08-31 11:25:09
De la: gabigabi2, la data 2014-08-30 17:50:20
De la: Black_Friday_, la data 2014-08-30 17:22:13
De la: gabigabi2, la data 2014-08-30 16:15:32
De la: 9am_4158, la data 2014-08-30 16:03:13
De la: Black_Friday_, la data 2014-08-30 15:44:29
De la: 9am_4158, la data 2014-08-30 15:32:31
De la: 9am_4158, la data 2014-08-30 15:31:40
De la: 9am_4158, la data 2014-08-30 15:29:07ATENTIE ....AU INVADAT HOARDELE MONGOLE ALE LUI KIM-IR-PONTA.....ascundeti-va agoniseala femeile si copilasii.
La acesta secta PSDista violul este ceva firesc iar degenerarea speciei este iminenta......
In secta PSDista toata ginta este inrudita.....tatal isi fraeca fiica .....mama isi violeaza fiul iara toti laolalta bunicii
Atentie marita.......tribul condus de psdistul Black-Vasile trece in actiune
FERITI-VA COPILASII DE UN VIOL IMINENT

Stai linistit Corcodele. Nu ma tentezi, si chiar imi este mila de tine pentru ca la nivel de inteligenta esti undeva pe la varsta de 3 ani, asa ca o sa iti cumpar niste bombonele.
Asa o fi in cortul in care ai crescut tu. Inseamna ca nu iti va fi greu la parnaie, fiind deja abuzat de rude, asa cum te lauzi.

Nu cred ca sunt in pericol.....sunt posesor de arma de vanatoare si........sti tu ce a patit varul tau cand a intrat fraudulos pe proprietatea aviatorului......
Cu placere ti-as descarca cativa plumbi in freza.........

i-auzi : esti POSESOR de arma ....si cind iti spun ca esti un imbecil mincinos care se da de gol ca proasta, zici ca-s eu nu stiu cum ! pimpule !

Natangul nici el nu mai stie ce sex mai poseda, Il asteapta canadianul ca sa il lamureasca definitiv cum stau treburile.
Hai mai Gabi, esti convinsa ca este Corcodeaua? Numai el era asa de tampit ca asta.

sincer iti spun ca Nu sunt convinsa ca-i @ corcodelu' si asta ptr ca, nu stiu cum se face, dar vorbesc toti la fel si manifesta aceeasi ura viscerala inoculata de Base impotriva pensionarilor si a tuturor acelora care-s impotriva basescului !

Te faci ca nu intelegi cum sunteti vazuti de catre cei care doresc ,,o tara ca afara''?
Pai voi bosorogilor majoritari sunteti raul suprem in Romania....deoarece voi ati adus la putere in 90 democratia de tip sovietic si tot voi militati inca pentru perestroika lui Gorbaciov.
Voi ati hranit PSDul.....si tot voi acum cand umblati cu tucalul legat de bracinari credeti ca sunteti buricul universului si ne distrugeti viitorul.
Mai babeto...tu nu ai inteles inca faptul ca lumea voastra a apus si ca trebuie sa cladim una cu mult mai buna decat cea pe care o doriti voi?
Tu nu intelegi ca nici tu nu iti vei mai primi pensia daca ne mentinem acesta directie?
PSD&Acolitii nu sunt in stare sa rezolve problemele economice ale Romaniei deoarece au la baza acceasi scoala promovata de generatia din care faci parte si totul se rezuma haiduceste....adica fura de la cei care muncesc pentru ati indestula burdihanul flamand.
Pana cand crezi ca vor mai reusi acest genocid economic?
Pana cand crezi tu ca vom mai accepta sa donam o mare parte din venit pentru a indestula toti hotii, borfasii, tiganii si cat crezi tu ca mai poate continua acest mod de jefuire al celor care muncesc?
Cat crezi tu ca mai poate continua acest transfer bancar intre mine care ma scol dimineata si merg la munca si restul paduchiosilor PSDisti carora munca le ceaza migrene?
Urmareste ,,Las Fierbinti'' si vei descoperii electoratul PSD in toata splendoarea lui.......

da' mai lasa-ma-n pace cu Obsesiva ta ura impotriva Tuturor batrinilor, Imbecilo , care Refuzi sa intelegi ca tara asta , avind saraci 60 % si 45 % care traiesc in mediul urban NU POATE FI decit de Stinga !

si ti-am spus de nu stiu cite ori : am Iesit in strada-n dec. 89 ! am fost " golan" in pta. Universitatii ; l-am votat pe I. Ratiu si mereu dreapta- dreapta cu speranta ca Ro va renaste caci Avea Toate Datele ptr. asta , dar NU e vina mea ca Revolutia a fost Furata si structurile 2-3 PCR si secu' , au pus mina pe tara asta si nu-i mai dau drumul !
...si, .uita-te la Ultimul Exponent al Ceausismului care de 10 ani ne toaca marunt- marunt si nu vrea sa ne scape nici acum, la incheierea mandatului , din laba, bagindu-ne-o pe git pe Udrea- demna lui urmasa !

IMBECILO.......NU INTELEGI CA SARACII AU DOUA VARIANTE........SA TRAIASCA (dar nu pe carca mea si a altora care muncesc) ORI SA CRAPE !
MA LASI CU IDIOTENIA TA ....CE NAIBI AU AJUNS 2 MILIOANE DE CETATENI CINSTITI SA HARNEASCA 16 MILIOANE DE GURI CASCATE?
PS. Tampito.....ce faceti daca si noi astia 2 milioane care lucram in privat placam afara?
Va sun eu...la cat de idioti sunteti ajungeti la canibalism!

Fosta membra 9am.ro

309 mesaje
Postat pe: 31 August 2014, ora 20:28

De la: Black_Friday_, la data 2014-08-31 19:41:45
De la: _2148_, la data 2014-08-31 17:39:44

Bello, las-o jos ca macane! De ce s-a dublat pretul carburantilor intre 2008 si 2012, daca doar unii sunt vinovati, pe cand basistii tai sunt curati ca lacrima?

Alta MINCIUNA?
Sau, vreo tentativa subversive?

khris.ro/wp-content/uploads/2010/07/Pret-benzina.jpg
media.rtv.net/image/201201/oar_full/evolutie_pret_carburanti_cu_...

Blacckule, iar minti cu o nesimtire incomensurabila !
Graficele si cifrele nu iti confirma dublarea pretului la carburanti in perioada 2008-2021, habarnistule !
Ma', tu esti prost informat sau rau intentionat?

Buey, MakBlack!

Fosta membra 9am.ro

309 mesaje
Postat pe: 31 August 2014, ora 20:30

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 31 August 2014, ora 20:34

De la: Black_Friday_, la data 2014-08-31 19:18:18
De la: sirboby, la data 2014-08-31 18:04:02

Bai cultura cartofului, ciocul mic pentru ca am vazut cam cat te duce capul. Nu esti tu indreptatit sa dai lectii, Miaunel.

Ai inghitit-o, taci naibii si vezi-ti de spalatul englezilor la fund. Fiordurile sunt caracteristice pentru Norvegia, pentru ca numele este preluat din limba norvegiana, insa nu sunt intalnite doar in Norvegia, ci peste tot, atat in emisfera nordica, cat si in cea sudica, unde in urma glaciatiunii, relieful muntos a fost modelat prin eroziune de catre ghetarii care alunecau spre mare.

Io-te al pui de comunist, ne da lectii despre ce nu l-au invatat la scoala profesorii lui de socialism stiintific. Tu recita din Marx, Lenin si cuvantarile tovarasului tau, cizmarul Ceausescu.

Iar pentru ca tot ti-ai dat cu parerea in alte postari si despre situatia de acum, afla mascariciule un secret de la mine: tu, un pui de comunist prost, ar trebui sa iti pui intrebarea intai, unde sunt marii securisti si comunisti? Pai fraiere, aia pe care ii jelesti tu atat acuzand capitalismul, sunt cei care au devenit primii capitalisti ai Romaniei. Ei au dezmembrat primii industria si agricultura Romaniei!
Iar printre ei, la loc de frunte, este stapanul tau de acum, T. Basescu.

Ba prostovane eu am scris ca Suedia nu tara fiordurilor(gabi a scris suedezii nu stiu ce fac printre fiorduri si ghetari) si eu am scris ca tara aia cu fiorduri e Norvegia! Nu ca nu exista nici un fiord mititel in Suedia! E ca si cum ai zice locuitorii deltei referindu-te la locuitorii unui sat ,prin care trece un parau care se varsa in rau printr-o mlastina de forma literei DELTA!
,,.......- țrmul cu fiorduri este specific regiunilor litorale nalte, care au fost afectate de ghețarii pleistoceni. n urma ridicrii nivelului oceanului, sectorul inferior al vilor glaciare a fost invadat de apele acestuia. Ca urmare, apare un țrm nalt, crestat, n care golfurile cele mai extinse se gsesc n lungul celor mai importante vi glaciare. Versații golfurilor au pante mari. Adncimea fiordurilor este uneori foarte mare, depșind n medie 200-300 m, ajungnd chiar pn la 1000 m (Stogne fiord, 1224 m). Se ntlnesc n Norvegia, Scoția (se numesc firths și sunt axate pe linii de fractur) America de Sud (Chile, Patagonia, Țara Focului), vestul Groenlandei, nordul Labradorului, n Islanda, Irlanda, Noua Zeeland...............''
Asa ca ai dreptate! Dar numai intr-o mana! In dreapta ai o p.......a nu ai nimic! Prostul Satrei!

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 31 August 2014, ora 20:38

https://www.google.ro/search?q=relieful+suediei&newwindow=1&es_s...
uite aici harta cu relieful Suediei si ai sa vezi ca pe tot litoralul suedez forma de relief este CAMPIA PROSTOVANE! Deci cum fiordul trebuie sa aiba malurile inalte...................................arata cat de prostovan esti tu!

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 31 August 2014, ora 20:47

De la: sirboby, la data 2014-08-31 20:38:27https://www.google.ro/search?q=relieful+suediei&newwindow=1&es_s...
uite aici harta cu relieful Suediei si ai sa vezi ca pe tot litoralul suedez forma de relief este CAMPIA PROSTOVANE! Deci cum fiordul trebuie sa aiba malurile inalte...................................arata cat de prostovan esti tu!

De ce il alinti Sire?
Spune-i pe nume.......ca doar stie ca este Prostul Satului si poate candva va deveni si primar.....!

Pagini: << 1529 1530 1531 1532 1533 1534 1535 1536 1537 1538 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: