back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1516 1517 1518 1519 1520 1521 1522 1523 1524 1525 >> Sari la pagina:

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 August 2014, ora 21:11

De unde a plecat si unde a ajuns.

www.agentiadepresamondena.com/wp-content/uploads/2014/04/elena-u...

Fost membru PMP: Udrea, un apus de soare intr-o mlastina. Electoral, este 3%

Elena Udrea este mazilita de catre cei care au fost in PMP, pe rand. Papahagi a lansat un atac dur la adresa ei, scriind pe facebook: Singura atitudine corect faț de Udrea este s o ignori. Scopul ei și al lui Ponta este s i se acorde o atenție excesiv. n fond, ce reprezint Udrea? Un apus de soare ntr-o mlaștin. Electoral, reprezint 3%: mult zgomot de fond, zero fond. Cu asta, basta. S trecem la treburi serioase, se arata pe profilul de facebook al lui Adrian Papahagi.

www.stiripesurse.ro/fost-membru-pmp-udrea-un-apus-de-soare-intr-...

giovausaro

4610 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 August 2014, ora 02:22

De la: PaulaZ, la data 2014-08-22 15:37:22
De la: gabigabi2, la data 2014-08-22 15:27:49
da' tu, Musetico, te-ai gindit vreodata cum ar fi sa te trezesti cu " colaboratoarea de suflet" a sotului, adusa-n casa peste tine si copil ?

Madame Gabi..... io una ma implic in toate domeniile care apartin interesului sotului meu! Sunt gatul sau, da? Si atunci implicit ca numa' io ii ascult sufletu'. Tzi-e clar? Sau sa il rog pe sotu' meu sa ma ajute sa trag un desen 4D pentru tine?

Nu critic io pe nimeni, da' fiecare sa isi vada de menaju' sau, e mai indicat decat sa debiteze iar scenarii speculative de n luat de cate k!

Iar la mine la masa sunt bineveniti toti invitatii sotului meu, atata timp cat nu am io nimic impotriva lor!

Barfa,barfa,Sirule,democratia de care zici o fi la tine,la mine....In romanica nu-i asa ....in romaanica e :Base nu ne-a dat,base nu ne da,Boc ne-a luat ,boc ne-a taiat...Buei sunteti lunatici?.Aici intr-o luna -luna trecuta a crescut pretul energiei cu doispe la suta iar a apei cu cinspe...ce sa fac? sa-l cert pe obama? ,n-am cum si n-am de ce ca aeste companii sunt priva tizate.. le controleaza......ma tine cureaua ok, nu, faliment si shelter... V-am mai spus mai demult....odata cineva m-a intrebat ce astept de la viata....eu nu astept nimic,eu musc rup,iau ce cred ca mi se cuvine...Avantajul e ca daca ma prind ma roaga sa intru in legalitate....cu alte cuvinte, sa nu intelegeti ca fac ceva necinstit,nu,uneori mai fac cate un job fara sa scot permis...da' cu moralitatea take it easy,Clinton nu si-a dat demisia,MOnica s-a umplut de bani,ba mai mult Hilary va candida probabil.....ce ma scarbeste cel mai mult este faptul ca sconcsu da cultura unui ne roman,sinimeni nu comenteaza...eu am sperat ca aici voi gasi cei mai multi revoltati....trist ...totul pana la papica...si inteleg cat de cat ....Schimband macazul eu ca ardelean am avut aceiasi vorbire lenta ca iohanis......in facultate am fost tachinat din cauza asta.....se amuzau....dupa o perioada, am inceput sa exersez vorbirea olteneasca....au ramas blocati cand au vazut ce viteza de exprimare am,asa ca nu ironizati viteza de vorbire a lui iohanis,eu apreciez viteza de gandire...kiss

Raporteaza abuz de limbaj
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 23 August 2014, ora 05:16

De la: PaulaZ, la data 2014-08-22 14:39:03
De la: sirboby, la data 2014-08-22 14:23:32
De la: PaulaZ, la data 2014-08-22 14:15:09 Sire Boby!

O vezi pe doamna Udrea presedintele de care avem nevoie?

Sincer? NU! Eu nu as lasa sa candideze la presedentie membrii de partid! Cine zica ca se poate rupe de partidul din care a facut parte si sa fie impartial mananca KKT!
Si cum in toate partidele politice din Romania au existat si exista corupti si oameni care intra in politica sa faca bani.................... !

Hm.... eu ma gandesc ce se poate intampla daca nu se prezinta la vot niciun cetatean romn pentru prezidentiale? Stiu, ar fi fara precedent si poate iluzoriu. Dar legal ce ar implica absenteismul total la alegerile prezidentiale?

Se intampla pe dracu! Castiga tontul la scor! La cati spalati pe creier are in partid! Si masina de spalat creiere A3 inca spala! Eu am alta nedumerire: de ce nu s-au organizat alegeri parlamentare anticipate? Ca USL-ul pe care i-a votat p.......oporul NU MAI EXISTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Deci daca eu votez cu partidul romanilor englezi din Oltenia si partidul asta nu mai exista,desi a fost ales de popor normal nu ar fi sa aiba loc alte alegeri?De ce e numai tontul la guvernare? Ca p.......oporul a votat sa fie si somnorila la guvernare sa nu guverneze tontul!

Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 23 August 2014, ora 10:45

De la: giovausaro, la data 2014-08-23 02:22:38
da' tu, Musetico, te-ai gindit vreodata cum ar fi sa te trezesti cu " colaboratoarea de suflet" a sotului, adusa-n casa peste tine si copil ?

Madame Gabi..... io una ma implic in toate domeniile care apartin interesului sotului meu! Sunt gatul sau, da? Si atunci implicit ca numa' io ii ascult sufletu'. Tzi-e clar? Sau sa il rog pe sotu' meu sa ma ajute sa trag un desen 4D pentru tine?

Nu critic io pe nimeni, da' fiecare sa isi vada de menaju' sau, e mai indicat decat sa debiteze iar scenarii speculative de n luat de cate k!

Iar la mine la masa sunt bineveniti toti invitatii sotului meu, atata timp cat nu am io nimic impotriva lor!

Barfa,barfa,Sirule,democratia de care zici o fi la tine,la mine....In romanica nu-i asa ....in romaanica e :Base nu ne-a dat,base nu ne da,Boc ne-a luat ,boc ne-a taiat...Buei sunteti lunatici?.Aici intr-o luna -luna trecuta a crescut pretul energiei cu doispe la suta iar a apei cu cinspe...ce sa fac? sa-l cert pe obama? ,n-am cum si n-am de ce ca aeste companii sunt priva tizate.. le controleaza......ma tine cureaua ok, nu, faliment si shelter... V-am mai spus mai demult....odata cineva m-a intrebat ce astept de la viata....eu nu astept nimic,eu musc rup,iau ce cred ca mi se cuvine...Avantajul e ca daca ma prind ma roaga sa intru in legalitate....cu alte cuvinte, sa nu intelegeti ca fac ceva necinstit,nu,uneori mai fac cate un job fara sa scot permis...da' cu moralitatea take it easy,Clinton nu si-a dat demisia,MOnica s-a umplut de bani,ba mai mult Hilary va candida probabil.....ce ma scarbeste cel mai mult este faptul ca sconcsu da cultura unui ne roman,sinimeni nu comenteaza...eu am sperat ca aici voi gasi cei mai multi revoltati....trist ...totul pana la papica...si inteleg cat de cat ....Schimband macazul eu ca ardelean am avut aceiasi vorbire lenta ca iohanis......in facultate am fost tachinat din cauza asta.....se amuzau....dupa o perioada, am inceput sa exersez vorbirea olteneasca....au ramas blocati cand au vazut ce viteza de exprimare am,asa ca nu ironizati viteza de vorbire a lui iohanis,eu apreciez viteza de gandire...kiss

Daddy, daca tot mi-ai replicat ziselor mele, imi permit sa dau de pamant cu supararea ce ti-o purtam de cand m-ai scos din cafenea in KO si subscriu ca un ardelean oricand se poate adapta oricarei vorbiri. Si nu numai vorbiri! Eu turui rapid in doua limbi! Si traiesc in a treia tara de cand sunt!

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 23 August 2014, ora 10:50

De la: sirboby, la data 2014-08-23 05:16:42
De la: PaulaZ, la data 2014-08-22 14:39:03
De la: sirboby, la data 2014-08-22 14:23:32
De la: PaulaZ, la data 2014-08-22 14:15:09 Sire Boby!

O vezi pe doamna Udrea presedintele de care avem nevoie?

Sincer? NU! Eu nu as lasa sa candideze la presedentie membrii de partid! Cine zica ca se poate rupe de partidul din care a facut parte si sa fie impartial mananca KKT!
Si cum in toate partidele politice din Romania au existat si exista corupti si oameni care intra in politica sa faca bani.................... !

Hm.... eu ma gandesc ce se poate intampla daca nu se prezinta la vot niciun cetatean romn pentru prezidentiale? Stiu, ar fi fara precedent si poate iluzoriu. Dar legal ce ar implica absenteismul total la alegerile prezidentiale?

Se intampla pe dracu! Castiga tontul la scor! La cati spalati pe creier are in partid! Si masina de spalat creiere A3 inca spala! Eu am alta nedumerire: de ce nu s-au organizat alegeri parlamentare anticipate? Ca USL-ul pe care i-a votat p.......oporul NU MAI EXISTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Deci daca eu votez cu partidul romanilor englezi din Oltenia si partidul asta nu mai exista,desi a fost ales de popor normal nu ar fi sa aiba loc alte alegeri?De ce e numai tontul la guvernare? Ca p.......oporul a votat sa fie si somnorila la guvernare sa nu guverneze tontul!

SirBoby,si daca apelam la ''surse externe'' sa ne supravegheze alegerile? Pledam si recunostem ca suntem inapti sa ne comportam corect si cerem ajutor extern!

Ca sa evitamtotusi sa ne mai ridiculizam in toata lumea cu oameni care au fost creeati sa ne conduca, ignorandu-se absenta competentelor!

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 23 August 2014, ora 12:03

BUNICA ZICEA: "DE PADUCHIOS,NU SCAPI,PANA NU-L STRIVESTI !".

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 23 August 2014, ora 12:05

De la: valeriulivanov, la data 2014-08-23 12:03:15BUNICA ZICEA: "DE PADUCHIOS,NU SCAPI,PANA NU-L STRIVESTI !".

Domnu' Valeriu, exista remedii, ai de mine! Apelam la ele!

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 23 August 2014, ora 12:26

''M uit la discuiile n contradictoriu purtate nu ntre adversari, ci ntre prieteni. Foarte multe au un aer ultim, de parc de ctigtorul lor ar depinde sfritul rzboiului pentru salvarea planetei. Cu sensibilitatea tocit de limbajul vulgar din spaiul public, oponenii arunc i primesc, ca pe nimic, peste mas jigniri care alt dat ar fi prut inacceptabile.'' Raluca Ion

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 23 August 2014, ora 12:30

De la: PaulaZ, la data 2014-08-23 12:05:55
De la: valeriulivanov, la data 2014-08-23 12:03:15BUNICA ZICEA: "DE PADUCHIOS,NU SCAPI,PANA NU-L STRIVESTI !".

CAND ,POPORUL TRAIESTE IN MIZERIE MANIPULATA ,SI SE ZICE,SI ,SE VREA,CA DREAPTA POLITICA,SA ZICA ,CA ESTE BINE?!.ATUNCI,D-TA ESTII,A FI, ANARHIC,SAU CREDUL-POLITIC(NULITATE-POLITICA ),?!.

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 23 August 2014, ora 12:33

Un proverb romnesc afirma: ''Unde este saracie, este si cearta.''
Iar Nicolae Milescu spune : ''Cearta si razboiul sunt apucaturi de fiara!''

Concluzionati singuri, dragi concetateni!

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 23 August 2014, ora 12:39

De la: valeriulivanov, la data 2014-08-23 12:30:29
De la: PaulaZ, la data 2014-08-23 12:05:55

CAND ,POPORUL TRAIESTE IN MIZERIE MANIPULATA ,SI SE ZICE,SI ,SE VREA,CA DREAPTA POLITICA,SA ZICA ,CA ESTE BINE?!.ATUNCI,D-TA ESTII,A FI, ANARHIC,SAU CREDUL-POLITIC(NULITATE-POLITICA ),?!.

Daca totul se rezuma la politic...... este urat de tot! Se uita efectiv capacitatea de a fi om si uman!

Un fost profesor de-al meu din liceu ne-a sfatuit sa nu devenim robii televizorului. A stiut de ce ne sfatuia asta, vazand ce se intamplaazi in tara.

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 23 August 2014, ora 12:48

Atunci cand doi oameni nu pot discuta, ce fac? Se cearta!

''Nu-i fie fric de cei ce se ceart, ci de cei ce se dau n lturi.'' Marie von Ebner-Eschenbach

Pildele lui Solomon : ''Mndria nu d prilej dect la ceart, nelepciunea se afl numai la cei ce primesc sfaturi.''

''Cnd doi se ceart, sunt ntotdeauna vinovai amndoi.'' Lev Tolstoi

Cand doi oameni se cearta, cel mai intelept cedeaza primul, retragandu-se! Astfel isi demonstreaza nevinovatia oricarei prezumtii speculative!

Va doresc o zi frumoasa si un week-end linistit! Uitati de televizoare! De acolo aveti starea permanenta de iritare. Ganditi mai mult independent si liber! Veti avea raspunsurile tuturor intrebarilor gandite! Nu uitati sa traiti! Cu stima si respect!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 August 2014, ora 13:50

De la: 9am_4158, la data 2014-08-22 19:56:57
De la: PaulaZ, la data 2014-08-22 19:24:43
De la: 9am_4158, la data 2014-08-22 19:10:04
De la: PaulaZ, la data 2014-08-22 19:01:41Iohannis, atac, actul I :

''Suntem n recesiune. Guvernul Ponta este incapabil s duc Romnia la prosperitate''

Nu stiu de ce .....dar am impresia ca adunatura PDL-PNL si USD in realitate formeaza un USL pozitionat atat la putere dar si in opozitie.
Parerea mea este ca politicienii corupti au dat mana cu mana si au format un USL neoficial .....si asa vor reusi sa pastreze puterea.
Nu am incredere in acest Johannis ridicat la fileul politicii Dambovitene de catre Voiculescu iar despre PNL ce sa ne mai inbatam cu apa statuta..........el fiind artizanul acelei nedemocratice actiuni in stil stalinist din vara anului 2012.

Of, de-am vedea macar cate o poza recenta a copilasilor aceia adoptati

Domnu' Silviu, chiar toti sunt corupti? Io nu sunt, dumneata nu esti, mai sunt care sunt cinstiti. Noi, ceicinstiti, pe cine vom alege? Sau oricum nu conteaza cuvantul nostru?

Simplu raspunsul......simplu dar foarte greu de inteles pentru unii....multi la numar din pacate.....
Pai din 89 pana in 2007....Romania a fost furata sistematic de catre clasa scursurilor comuniste in complicitate directa cu majoritatea politicienilor......in frunte cu acest PSD antinational pro-perestroika.
Nici ei nu credeau ca incepand cu intrarea in UE vor incepe sa dea socoteala pentru jaful programat la care au participat.......dar UE cere justitie performanta si un stat romanesc liber de politicieni corupti.
UE nu poate da euroi unui stat in care hotia este generalizata si nici sa-si extinda granitele deoarece ar insemna sa-si semneze propriul sfarsit iar Romania sa devina poarta de intrare a terorismului si crimei institutionalizate...........
Ei bine acesti mafioti Damboviteni acum sunt strans uniti in jurul PSD si spera ca intr-un timp rezonabil Uniunea Europeana sa bage divort de Romania.
Nu intamplator nu avem drumuri de legatura cu vestul si nici prea multi investitori autentici.
Romanii trebuie sa decida definitiv in ce parte a viitoarei ,,cortine'' se vor plasa...
Daca vor sa privesca spre Uniunea Asiatica ...adica un URSS largit atunci vor vota cu KIM-IR-PONTA...
PS. Cred ca vei face un efort si vei vota.......avem nevoie de votul tau si al celor 2 milioane de romani adevarati care muncesc afara.

ce-ar fi sa-ncepi prin a-i spune fostei Musetele, actuala Paula Z ca ca om cinstit ce i se adreseaza altei cinstite, o anunti ca e - ca de obicei- in eroare caci tu Nu esti SILVIU !
Silviu este @ 1454 !
in rest, vad ca in cinstea voastra de alegatori onesti nu va deranjeaza betiveala Jupinului, nici curvaraseala lui, nici valizele cu bani primite de la rusii de la ALRO ; nici "mica"sponsorizare" de la Bercea, de fo 6 milioane de lei ....nici traficul de influenta facut de fra' su in Numele lui ....nici incalcarea Constitutiei ....nimica- nimicuta ! curat- murdar ca sunteti pe Tipicul talibanului basist!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 August 2014, ora 14:15

De la: Black_Friday_, la data 2014-08-22 20:34:27Limbi de circulatie, Corcodele? Unde le-ai invatat? Pe ce sosele si in ce parcari?

lasa-l , ca e inutil sa-i mai spui ceva ! e atit de-n limba dupa Base ca a innebunit si el de dragul Udrei si atit va ramine dupa el , ca analiza a mandatului sau de 10 ani : esuarea sub fusta unei curtezane ! remarci ce elegant eufemism am folosit : curtezana, da ?

dar, ia spune-mi : tu cum ai tradus vorba spusa de A. Nastase, ieri, la iesirea din inchisoare ....aia cu C. Brincoveanu, tradarea boierilor si venirea in tara a fanariotilor ?! a fost pusa intrebarea asta unor invitati pe la A3 , cu ce-a vrut sa spuna si tare m-am mirat ca decodificarea ei nu s-a prea facut !
tu ce mesaj crezi ca a transmis ?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 August 2014, ora 14:18

De la: PaulaZ, la data 2014-08-23 12:33:14Un proverb romnesc afirma: ''Unde este saracie, este si cearta.''
Iar Nicolae Milescu spune : ''Cearta si razboiul sunt apucaturi de fiara!''

Concluzionati singuri, dragi concetateni!

Saracii....tac, ca nu au bani de mincare.
Sint lihniti....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 August 2014, ora 14:19

Hai ca-i frumusica Udrea.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 August 2014, ora 14:30

De la: nastasemihail, la data 2014-08-23 14:19:13Hai ca-i frumusica Udrea.

n-am spus ca n-ar fi, dar cind ajung curtezanele si poetii de curte sa subjuge conducatorul si sa faca politica , se alege praful de tara aia !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 August 2014, ora 14:37

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 23 August 2014, ora 14:39

Cred ca nastase ar fi putut spune si:de ma voi scula,pe multi am sa popesc si eu...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 August 2014, ora 14:48

De la: gabigabi2, la data 2014-08-23 14:30:57

n-am spus ca n-ar fi, dar cind ajung curtezanele si poetii de curte sa subjuge conducatorul si sa faca politica , se alege praful de tara aia !

poate ca ar trebui facuta incercarea de a se intelege ce-am spus !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 23 August 2014, ora 15:05

De la: gabigabi2, la data 2014-08-23 14:15:00
De la: Black_Friday_, la data 2014-08-22 20:34:27Limbi de circulatie, Corcodele? Unde le-ai invatat? Pe ce sosele si in ce parcari?

lasa-l , ca e inutil sa-i mai spui ceva ! e atit de-n limba dupa Base ca a innebunit si el de dragul Udrei si atit va ramine dupa el , ca analiza a mandatului sau de 10 ani : esuarea sub fusta unei curtezane ! remarci ce elegant eufemism am folosit : curtezana, da ?

dar, ia spune-mi : tu cum ai tradus vorba spusa de A. Nastase, ieri, la iesirea din inchisoare ....aia cu C. Brincoveanu, tradarea boierilor si venirea in tara a fanariotilor ?! a fost pusa intrebarea asta unor invitati pe la A3 , cu ce-a vrut sa spuna si tare m-am mirat ca decodificarea ei nu s-a prea facut !

Nu stiu ce a vut sa spuna, ca nu am urmarit mesajele lui. Nu ma intereseaza.Nu trebuie sa cadem in extrema cealalta si sa consideram dusmanii dusmanului nostru drept prieteni.
Nu am niciun pic de mila pentru Bombonel, pentru ca nu este o victima inocenta. In guvernarea lui nu a curs lapte si miere si nu pot sa uit jaful care s-a facut. CFR-ul in acea perioada a fost pus pe butuci de catre Necolaiciuc si nu poate nimeni sa ma convinga ca Miron Mitrea, ministrul Transporturilor sau Nastase, prim ministru, nu aveau idee despre ce se petrecea la CFR.

Si nici Basescu nu este cu mainile curate in privinta asta, pentru ca nu a scos o soapta atunci cand prima instanta l-a declarat nevinovat intr-unul din procese. Nu am auzit nimic de la marii aparatori ai Justitiei, Basescu, Macovei, Luluta, marii CSM-ului despre aceasta mare victorie a Justitiei. Cum este posibil ca "tarul" Necolaiciuc sa fie liber, bine mersi, dupa tot ce a facut???

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 23 August 2014, ora 15:16

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 August 2014, ora 15:25

De la: Black_Friday_, la data 2014-08-23 15:05:10
De la: gabigabi2, la data 2014-08-23 14:15:00

Nu stiu ce a vut sa spuna, ca nu am urmarit mesajele lui. Nu ma intereseaza.Nu trebuie sa cadem in extrema cealalta si sa consideram dusmanii dusmanului nostru drept prieteni.
Nu am niciun pic de mila pentru Bombonel, pentru ca nu este o victima inocenta. In guvernarea lui nu a curs lapte si miere si nu pot sa uit jaful care s-a facut. CFR-ul in acea perioada a fost pus pe butuci de catre Necolaiciuc si nu poate nimeni sa ma convinga ca Miron Mitrea, ministrul Transporturilor sau Nastase, prim ministru, nu aveau idee despre ce se petrecea la CFR.

Si nici Basescu nu este cu mainile curate in privinta asta, pentru ca nu a scos o soapta atunci cand prima instanta l-a declarat nevinovat intr-unul din procese. Nu am auzit nimic de la marii aparatori ai Justitiei, Basescu, Macovei, Luluta, marii CSM-ului despre aceasta mare victorie a Justitiei. Cum este posibil ca "tarul" Necolaiciuc sa fie liber, bine mersi, dupa tot ce a facut???

ooo, corect si n-ai grija cum ca mi-as face vreun idol din A. Nastase sau ca nu consider ca n-ar fi trebuit sa cunoasca un pic puscaria, dar nici nu pot face abstractie de ce-a spus procurorul ce l-a trimis in judecata : ca NU sunt Dovezi Directe sau Indirecte , dar trebuie dat un exemplu , caci asta Spune in ce punct a ajuns justitia independent- basista si cam ce inseamna Statul de Drept in viziunea Jucatorului si a adeptilor sai !
cit despre vorbele lui Nastase, mie mi-au sunat in ureche ca un avertisment, caci nu i se poate nega cunostintele in ale politicii : atentie la tradarea boierilor ( si cine-s " boierii " altii decit liberalii ?) , caci a dus la venirea in tara a fanariotilor ( azi s-ar putea numi UE si PPE , prin Iohannis ? ) .....cam asta -i mesajul dupa parerea mea !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 August 2014, ora 15:31

De la: Black_Friday_, la data 2014-08-23 15:16:08

jurnalul.ro/thumbs/big/2013/04/13/elena-udrea-despre-scenariile-...

www.antena3.ro/thumbs/big2/2012/11/04/de-ce-se-ascunde-elena-udr...

roxanaiordache.files.wordpress.com/2012/03/udrea-cot.jpg

Multa tencuiala...

auuu, crunta si ucigatoare privirea aia, laturalnica !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 August 2014, ora 16:16

De la: giovausaro, la data 2014-08-23 02:22:38

nu-i Birfa, Giova, e adevarat, din pacate ! tu de ce crezi ca s-a despartit T. B de PDL, luindu-si Adio de la el ? NU ptr. ca ,desi T. B le-a spus pedelistilor ce vrea de la ei : s-o aleaga pe Udrea pres. partidului si ei l-au refuzat, alegindu-l pe Blaga ? nici asta nu stiti , voi, cei din diaspora ? nici de ce si cum si cind a aparut fundatia PMP si apoi partidul respectiv , culminind cu alegerea lui Udrea ca presedinta, indepartarea lui Cr. Diaconescu de la alegerile prezidentiale si Impunerea Nutzicai ?
nici faptul ca toti cei ramasi in PDL i-au atras atentia lui T. B ca Udrea e piaza rea , nu stiti ? si ca cei plecati si care au facut acel PMP , o mina de oameni , au inceput si ei sa cirteasca impotriva ei, parasind partidul , iar ultimul deontolog de baza al lui Base - Cr. Preda , ca despre el spun - mai zilele trecute a comis-o si el spunind public ca-n Ro au ajuns Tirfele sa dea lectii de morala ?!
deci, NU, nu sunt birfe ,ci o tragica si penibila realitate pe care oficinele basiste Nu o spun !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 23 August 2014, ora 16:20

iete , mah ...ati inceput sa-i faceti reclama lui Udrea , unora va e ciuda mai ceva ca pontacului ca nu se cracaneaza si-n fata voastra
Slabuta activitate pe aici daca va rezumati la Udrea , care are 3 % din electorat si va tremura chilotii de partid in fata ei
Bai , chiar in halul asta ati ajuns , sa va speriati de Udrea ?

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 23 August 2014, ora 16:29

De la: _2148_, la data 2014-08-23 16:20:49 iete , mah ...ati inceput sa-i faceti reclama lui Udrea , unora va e ciuda mai ceva ca pontacului ca nu se cracaneaza si-n fata voastra
Slabuta activitate pe aici daca va rezumati la Udrea , care are 3 % din electorat si va tremura chilotii de partid in fata ei

Nu, nu asta este scopul. Dar cand vezi ca sunt unii idoioti care zic ca ar vota-o pe ciocanitoarea asta, incerci sa le deschizi ochii, sa-i informezi. Daca tot continua in prostie, nu ai ce sa le faci pentru ca sunt incurabili.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 August 2014, ora 16:37

De la: _2148_, la data 2014-08-23 16:20:49 iete , mah ...ati inceput sa-i faceti reclama lui Udrea , unora va e ciuda mai ceva ca pontacului ca nu se cracaneaza si-n fata voastra

ce vulgara poti sa fii si, la fel de nestiutoare ca toti basistii care au fost "pedepsiti" de B1, nearatindu-li-se pozele cu ea, la mare, stind raschirata pe plaja, la soare !
s-a " cracanat ", madam , in fata intregii natiuni, deci Ponta nu mai are ce sa vada, ca totu-i la vedere !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 23 August 2014, ora 16:39

De la: Black_Friday_, la data 2014-08-23 16:29:33

Nu, nu asta este scopul. Dar cand vezi ca sunt unii idoioti care zic ca ar vota-o pe ciocanitoarea asta, incerci sa le deschizi ochii, sa-i informezi. Daca tot continua in prostie, nu ai ce sa le faci pentru ca sunt incurabili.

evident ca nu asta era scopul tau , da' ia zi-le tu mister destep/taciune , politically correct , cu cine ar trebui sa voteze ?
Hai , ocoleste-l pe centura pana-l nimeresti !
Si prezinta-ne si platforma , un program ceva ...!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 August 2014, ora 16:42

De la: Black_Friday_, la data 2014-08-23 16:29:33

idioti sau neinformati ....poate ca nu-i deranjeaza chiar daca, declarativ, sunt al naibii de morali, cinstiti si democrati si fac teoria chibritului !
dar, intr-adevar, griji , spaime sau chiloti tremurind, n-avem, ca Directiva UE e cam clara, asa ca, ma apuc, Blackule, sa-nvat nemteste ! cit ceri p'o ora de meditatie ?!

Pagini: << 1516 1517 1518 1519 1520 1521 1522 1523 1524 1525 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: